Kакво мислите за Национална съпротива?

Започната от Ivo_the_MOnsTer, 31 Окт 2009, 08:46:03

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен
ами и аз разбрах наскоро за тях - не са обременени с никоя политическа партия,което е много хубаво,знам че не са много.Един познат (смъкнат) ми се оплакваше че се притеснявал за брат си ,който бил залитнал по тях.Но не знам за какво става въпрос,да се надяваме да е нещо хубаво -и някое бивше/настояще ченге или псевдонационалист да не ги яхне.УСПЕХ!Мисля да ви подкрепя.

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Смъкнатият ти познат по-добре да се притеснява за това брат му да не залитне по наркотиците или да стане като по-голямата част от връстниците си. Няма нищо страшно или притеснително в това да си част от една или друга националистическа организация.

Какво значи иначе да не си обременен с никоя политическа партия? Няма в България такава организация или сдружение, което да не е малко или много във връзка с дадена партия. Мога и конкретни примери да дам за абсолютно всяко едно такова, но няма смисъл реално погледнато, защото ще се почнат пак спорове без край. Разбирам, че някои искат да си придадат имиджа на непартийно движение, но хайде да оставим настрана пропагандата и да си говорим честно.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: skadansk - 16 Ное 2009, 15:08:43
Смъкнатият ти познат по-добре да се притеснява за това брат му да не залитне по наркотиците или да стане като по-голямата част от връстниците си. Няма нищо страшно или притеснително в това да си част от една или друга националистическа организация.

Какво значи иначе да не си обременен с никоя политическа партия? Няма в България такава организация или сдружение, което да не е малко или много във връзка с дадена партия. Мога и конкретни примери да дам за абсолютно всяко едно такова, но няма смисъл реално погледнато, защото ще се почнат пак спорове без край. Разбирам, че някои искат да си придадат имиджа на непартийно движение, но хайде да оставим настрана пропагандата и да си говорим честно.

Е,хубаво де,ами тогава тйез момчетии с кой са?  :^)

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
  1. Hatshepsut
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: None None
Politics: None None
Активен

Фелдмаршала пита: Кои са тези анонимници от Национална съпротива ?

Ivo_the_MOnsTer

Senior Member
Публикации: 729
Локация: София
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 16 Ное 2009, 16:13:32

Фелдмаршала пита: Кои са тези анонимници от Национална съпротива ?
Много си си пиинал  :-D :-D
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
АРИЕЦ
  1. Hatshepsut
Активен
Отегчен съм от развитието на национализма в България. sadsmile

skadansk

Senior Member
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 16 Ное 2009, 23:08:00
Отегчен съм от развитието на национализма в България. sadsmile

Трябва да си част от нещо, за да си отегчен от него. Форумните кибици като теб, които гледат отстрани и философстват, не би било редно и това даже да правят  :-D

Въпреки някои противоречия с тези, които се наричат "Национална съпротива България" - те поне са реални и правят различни неща, а теб те има само тук.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
АРИЕЦ
  1. Hatshepsut
Активен
Аз върша достатъчно за национализма

Спазвай добрия тон между форумците!

skadansk

Senior Member
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 17 Ное 2009, 02:25:18
Аз върша достатъчно за национализма, но това не се оценява от разни аутсайдери, които
действително само си чешат мъдете по форумите и се чудят кого да оплюят...

Какво вършиш точно?

Спазвай добрия тон между форумците! Ако имате нещо да се изяснявате с Фелди- само на лични!
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Спазвайте правилата на форума и уважавайте другите потребители. Обиди и лични нападки не се толерират и ще бъдат изтривани, а при повторно нарушение съответните потребители ще бъдат наказвани. Не се опитвайте да се държите като модератори и да давате оценка на дадено мнение или потребител. Неотправяйте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Всеки човек има правото да изрази своята гледна точка, стига тя да не засяга/обижда пряко друг потребител. Ако прецените, че дадено мнение има обиден характер или не е по темата, използвайте бутона "Информирай модератор", за да уведомите съответните модератори. Модераторите/Администратора на сайта си запазват правото да променят мнения и теми по всяко време.

wikinger

*
Junior Member
Публикации: 13
Активен
Национална съпротива не е организация и не е регистрирана никъде, още повече с парите на Джамбаски както някои твърдяха.Опитваме се да обединиме крайно-десните и на наши шествия може да видите хора от различни организации, партии, фенклубове.Също така се борим срещу левите и антинационални движения в България.Подкрепяме както можем различни националистически инициативи и помагаме на националисти репресирани от системата.

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
АРИЕЦ
  1. Hatshepsut
Активен
И какво очаквате да постигнете ?

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: wikinger - 19 Ное 2009, 11:29:41
Национална съпротива не е организация и не е регистрирана никъде, още повече с парите на Джамбаски както някои твърдяха.Опитваме се да обединиме крайно-десните и на наши шествия може да видите хора от различни организации, партии, фенклубове.Също така се борим срещу левите и антинационални движения в България.Подкрепяме както можем различни националистически инициативи и помагаме на националисти репресирани от системата.

Едно голямо БРАВО мога да кажа аз.Надявам се наистина поне вие да се окажете истински чисти националисти(говоря като организация),а не да се подлагате за пари на комуняги,псевдонационалисти, или каквито там се сетите.Според скромното ми мнение обаче,за да има обединение ,каквото целите,и за което мисля всички в този форум са на едно мнение, трябва малко повече да популяризирате сред хората дейността си.Примерно най-малкото поствайте неща за организацията във форума.

УСПЕХ!

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
АРИЕЦ
  1. Hatshepsut
Активен
Добре де, защо не ви виждам никъде...поне в моя град, който е един от големите.
Имате ли хора въобще в Русе ?

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 643
България преди всичко!
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: Радко - 03 Ное 2009, 12:44:44
ЦитатНационалната съпротива са абсолютно всички националисти в България - без значение с или без организация, с или без партия и т.н.

г- н Волен Сидеров също е националист,
той от националната съпротива ли е ?
и ако е така, той срещу кое се съпротивлява, срещу дружката си от ГЕРБ ???
Латернаджията Сидеров вече има нов занаят-мъчи се да огъва пожарникарски маркуч.
Национална съпротива в България би могло да има само по форумите,защото наред с героите,които е родила България,тук са живели и живеят много предатели.
Ad honores

Similar topics (5)