Свобода за момчетата от Национална Съпротива!

Започната от Nordwave, 06 Юни 2010, 20:01:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

snayperi

**
Forum Member
Публикации: 173
Активен
Цитат на: omerzen - 08 Юни 2010, 09:09:50
Тъжна работа. Българи са пребили българи. Май така ще се окаже накрая. Иначе категорично не съм съгласен в България да се заселват небългари.

Аз не мисля че българи са пребили българи защото предателите не са българи.Не можеш да наречеш българин един идиот който е прегърнал интернационалната идея и унищежава България по няма  значение какъв начин го прави.Затова аз смятам че ултрасите са пребили едни евреи-прозелити които са от български произход но в никакъв случай не са българи.Трябва поне най малко още по един път да ги пребият но този път както трябва с три месеца после да лежат в реанимацията преди да излязат от там половин хора та да се запомни кога и как "българи" са дръзнали да предадат българското и да се кланят на еврейската лява философия-комунизъм и интернационализъм.Бой по кухите еврейски комунистически тикви докато не остане нито една. :mutra:

snayperi

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Absinthia - 08 Юни 2010, 08:23:33
Ама и вие какво сте се зацупили! Няма вас да вкарат в затвора, пък и съм сигурна, че момчетата също усъзнават, че не притежават имунитет... Вярно е, че не е хубаво младите националисти да лежат по затворите, но те сами си избират начина на действие!

Те са избрали вече пътя си и този път е славен.Дано само да не ги пречупят в ареста.

killed_by_death

Senior Member
Публикации: 721
Дълг и Чест
Локация: София
Активен
Съгласни или не, подкрепяте ги или не, едно е сигурно-започна се с етикетите, генерални заключения и обстойни анализи на хора и събития, които са неизвестни на много от хората тук и изобщо. Кой реши веднага, че са ултраси? Вестниците ли? Ултраси на кой? Кои точно?!?! Явно е ной-готино да се предположи кой и след това да се изкаже негативно мнение. Малко глупав пример, но нещо такова: "Абе това ми прилича на Драган, може и да не е той, ама дееба колко ми е противен Драган".
Милиционерите сега могат да правят каквото си искат и го правят, а хорца с чашката си сутрешно кафе или ракийка вечерта,седнали на спокйствие пред монитора, им помагат като нападат и обвиняват група от хора, защото били по-ниско от тях по някакъв критерий.
След като една част от националистите се чувстват с една идея по-отдадени на Родината, след като се смятат(e) за националисти, смятам че е редно поне да запазите някакво приличие и да не давате повод цели групи или субкултури да изгарят с или без вина.След като Ги считате за по-долни и недостойни, то поне бъдете малко солидарни и не давайте хранилка на медии и полиция, те това и чакат.

snayperi

**
Forum Member
Активен
    Призовавам всички истински българи и националисти да организираме общонационални протести в подкрепа на арестуваните за побоя над комунистическата млада гмеш младежи националисти и да настояваме за освобождаването им.Нека тази кампания да бъде придружена с разяснителни материали в подкрепа на действията на арестуваните националисти които да бъдат раздавани на хората по време и преди провеждането на протестните действия.Нека тези млади хора които в момента са в ареста на полицията да видят и да разберат че не са сами и че зад тях сме ние и всички истински българи и български националисти в България.Нека и всички врагове на България да видят че българските националисти сме много и сме единни винаги когато се наложи независимо от партийните ни различия.  (y) :bgflag:

генерал Вазов

Banned
*
Hero Member
Публикации: 1 423
Religion: Atheism Atheism
Politics: None None
Активен
организирал ли си го вече? казвай къде и кога!

snayperi

**
Forum Member
Активен
Цитат на: генерал Вазов - 08 Юни 2010, 12:03:05
организирал ли си го вече? казвай къде и кога!

Предлагам го за дискусия да решим всички кога и къде е най добре да се организира но тряба да е тези до няколко дена защото нашите хора са в ареста и се нуждаят от съдействие за да бъдат освободени и да им се вдъхне смелост и кураж да не се пречупват защото са прави в действията си.Нека да определим един ден но този ден да бъде разгласен до всички националисти в страната без значение от партията им за да се обединим поне за това.Трябва да имаме и време да се разпечатат разяснителните материали предлагам да са малки брушурки от един лист с по няколко думи збито и ясно обяснено.Могат да бъдат разпръснати като бюлетини от някоя висока зграда или връчвани на ръка или пускани в пощите.Целта е да предизвикаме масов протест в цялата страна срещу арестуването на тези истински българи.

генерал Вазов

Banned
*
Hero Member
Активен
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!

Rumbata

**
Forum Member
Публикации: 425
Аз съм от Опозицията, която се нарича Живот!
Локация: Фердинандъ
Зодия: Pisces Pisces
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Силовият подход е крайна мярка. България обаче не е свободна и правова държава. На националистите постепенно им се отнемат всички възможности, така че да им се затвори пътя за борба и духовна просвета по законовия начин, чрез честни и свободни избори. Затова аз също подкрепям подобни действия. Защото след като другият подход не дава резултат, а в същото време сме роби в собствената си Родина, то явно трябва да се прибегне и до участие на силовите групи. Анархистите, интернационалистите, атеистите и антихристите са отрова за всяко общество!
Долу комунистите и ченгетата!

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Цитат на: генерал Вазов - 08 Юни 2010, 10:40:37
Вижте сега, тези пребитите са същите които, ходиха в Гърция да се бият при тамошните анархистични протести където загинаха невинни хора, същите които ходят да се бият в Германия на 1-ви май, същите на който евреинът Андрей Райчев е спонсор, а дъщеря му един от лидерите. За тези хора интернационализма е на първо място, негрите, евреите и прочие са на по висока летва от българите. Те дишат лепило, въргалят се по улиците и плашат обикновените хора. За политическите им пристрастия не ми се говори. И това че група българи са ги ошамарили, вие как мислите че се вдигна толкова вой? Естествено с някой лев от богатите им татковци. Тия анархоси нямат един ден трудов стаж в живота, но видите ли, те искали да приемаме емигранти. Нищо че тия емигранти от третия свят ще вземат работното място на някое българско момче или момиче, което може да се окаже и вашето дете! Ето за това аз съм "за" такива да бъдат поставени на мястото им, а именно в дупките, от които са изпълзели и да не смеят да се показват от там.
Хм ,  :-k  виж ти каква била работата. Ами разбира се! Какъвто е Андрей Райчев - такава ще е и щерката. Крушата не паднала по далеч от дървото. Тук генерал Вазов дава интересни сведения.

Цитат на: snayperi - 08 Юни 2010, 11:13:30
Аз не мисля че българи са пребили българи защото предателите не са българи.Не можеш да наречеш българин един идиот който е прегърнал интернационалната идея и унищежава България по няма  значение какъв начин го прави.Затова аз смятам че ултрасите са пребили едни евреи-прозелити които са от български произход но в никакъв случай не са българи.Трябва поне най малко още по един път да ги пребият но този път както трябва с три месеца после да лежат в реанимацията преди да излязат от там половин хора та да се запомни кога и как "българи" са дръзнали да предадат българското и да се кланят на еврейската лява философия-комунизъм и интернационализъм.Бой по кухите еврейски комунистически тикви докато не остане нито една.
И колегата snayperi е прав. Все пак жалкото е че българи служат на антибългарски каузи и ние българите сме готови да се изпотрепем заради антибългарските интереси и политика. Само ще посоча крещящия пример с т.н.Септемврийско въстание. Тогава по поръчка от чужбина българи са клали българи.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Цитат на: killed_by_death - 08 Юни 2010, 11:31:55
Съгласни или не, подкрепяте ги или не, едно е сигурно-започна се с етикетите, генерални заключения и обстойни анализи на хора и събития, които са неизвестни на много от хората тук и изобщо. Кой реши веднага, че са ултраси? Вестниците ли? Ултраси на кой? Кои точно?!?! Явно е ной-готино да се предположи кой и след това да се изкаже негативно мнение. Малко глупав пример, но нещо такова: "Абе това ми прилича на Драган, може и да не е той, ама дееба колко ми е противен Драган".
Милиционерите сега могат да правят каквото си искат и го правят, а хорца с чашката си сутрешно кафе или ракийка вечерта,седнали на спокйствие пред монитора, им помагат като нападат и обвиняват група от хора, защото били по-ниско от тях по някакъв критерий.
След като една част от националистите се чувстват с една идея по-отдадени на Родината, след като се смятат(e) за националисти, смятам че е редно поне да запазите някакво приличие и да не давате повод цели групи или субкултури да изгарят с или без вина.След като Ги считате за по-долни и недостойни, то поне бъдете малко солидарни и не давайте хранилка на медии и полиция, те това и чакат.

Колегата като че ли най точно обрисува ситуацията. Само ще допълня че общественото мнение ще бъде такова каквото кажат медиите. За съжаление почти всички от тях са в небългарски , бих казал в антибългарски ръце. Или който плаща (собствениците на медиите) , той ще поръчва музиката (общественото мнение). Само една телевизия СКАТ ни останаха и да речем вестник "Атака". Но там пък се карат кой да води "бащината дружина" и си правят мръсни номера един друг.
(получава се нещо като "септемврийското въстание"  :-) )
Именно против това безумие протестирах и точно за това бях изгонен от форума на "Атака".
Хубавото е че тук в настоящия форум е свободната зона на българските националисти и подобни безумия като разделението между българските патриоти да не стават. Просто тук партийна цензура няма а има единствено патриотизъм.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

snayperi

**
Forum Member
Активен
Цитат на: генерал Вазов - 08 Юни 2010, 13:34:32
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!

Добре нека да е на жълтите павета пред бившият конак където е бил затворен националният ни герой Васил Левски преди издаането на смъртната му присъда.Протестът да е във събота 12 юни 2010г. 12.00ч. по обяд.Всеки да разпечата колкото може повече агитациони материали и проверявайте за съботьори и провокатори.За съжаление обаче протестът ще бъде обявен за незаконен защото няма да бъде регистриран по закона за протестите и демонстрациите защото такива протести се заявяват поне половин месец преди общината да издаде разрешение за провеждането му  затова се пригответе за намеса на олицията с цел разгонване на демонстрацията.След като ни разгонят от там веднага се групираме пред парламента и продължааме докато ни разгонят и от там и веднага се групираме пак пред министерството и после пред президентството докато направим полицайте на маймуни.Важното е да ни забележат и медиите да отразят събитието.Всеки да събере колкото се може повече хора за протеста.

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 3 517
Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
Локация: Somewhere in time
Зодия: Gemini Gemini
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Това, че сополанковците-лепилари от "23-ти Септември" трябва да се шамарят е така (белким им влезне акъл в главите) ...

Обаче начинът по който тия момчета са направили това прави изключително лоша услуга на българските националисти. От няколко дни медиите, които по принцип са против национализма ще се изпотрепят да плюят и да съскат по адес на националистите, използвайки какви ли не епитети и разбира се постоянно канейки ония изроди от (анти)Българкия Хелзинкски Комитет, както и всевъзможните лидери на пънкарско-лепиларско-хомосоциалистически организациийки.

По начина, по който садействали тия момчета, не може нито да се вкара акъл в главите на комундетата, нито да се спечели обществото на наша страна. Така само може комундетата някой ден да пребият някое българче за отмъщение и под натиск на общественото мнение, да вземат да ги опущят тия диваци - емигранти от дома в "Бусманци", а там само един Господ знае какви диваци и талибани са настанени.

Също така, помислете си, какви впечатления би оставила у някой възрастен човек или у някоя майка следващата снимка ...

Така не се прави!
Ефектът от подобни акции почти винаги е обратен!

Rumbata

**
Forum Member
Публикации: 425
Аз съм от Опозицията, която се нарича Живот!
Локация: Фердинандъ
Зодия: Pisces Pisces
Активен
Добре би било ако тук излезем с обща декларация, която бъде връчена на депутатите от ПП "АТАКА" - нали те са националистите в настоящия парламент?! Нима не е нормално да се търси съдействие по тази линия?
Долу комунистите и ченгетата!

snayperi

**
Forum Member
Активен
Цитат на: rumbata - 08 Юни 2010, 14:29:03
Добре би било ако тук излезем с обща декларация, която бъде връчена на депутатите от ПП "АТАКА" - нали те са националистите в настоящия парламент?! Нима не е нормално да се търси съдействие по тази линия?

Съгласен съм с идеята ти но ме съмнява дали ще има някакъв резултат защото в момента АТАКА танцува съ сегашното павиелство което се прави на правов пред света и съм убеден че ще обявят действията на националистите за незакони.Въпреки това щее интересна гледка как семейство Сидерови ще си завъртят ауспусите. :-D

генерал Вазов

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: snayperi - 08 Юни 2010, 14:04:55
Цитат на: генерал Вазов - 08 Юни 2010, 13:34:32

Добре нека да е на жълтите павета пред бившият конак където е бил затворен националният ни герой Васил Левски преди издаането на смъртната му присъда.Протестът да е във събота 12 юни 2010г. 12.00ч. по обяд..

Пич, те утре ги пускат бе, даже някои вече са пуснати...

Similar topics (5)