Баща наръга сина си след скандал, но интересно е друго

Започната от Франкист, 25 Яну 2012, 18:24:37

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен
Баща заби нож в шията на сина си след скандал в дома им в Якоруда. Сигнал за инцидента е подаден във вторник от съседи в полицията в Разлог.

На ул. "Грънчар" е намерен пострадалият 31-годишен Аспарух Калайджиев. Той веднага е транспортиран в Спешния център. За щастие острието не е засегнало важни кръвоносни съдове и след прегледа младият мъж е пуснат за домашно лечение. Полицията е арестувала баща му 58-годишният Демир Исмаилов.

www.novini.bg

не искам да изглежда като правене от мухата - слон, щото причини може да има много, но да ви прави впечатление нещо?

Дали няма да се окажат някои хора прави че в провинцията се сменят масово имената поради ред причини от турски на български!

Редактирано от модератор: Отстранени пунктуационни грешки в заглавието на темата.

Sturmmann

Senior Member
Публикации: 747
Активен
Дружба Родина функционира от няколко години отново, може би вече имат успехи.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sturmmаnn - 25 Яну 2012, 18:55:24
Дружба Родина функционира от няколко години отново, може би вече имат успехи.

ко речи?

Я, сподели малко че не съм запознат за какво говориш?

Sturmmann

Senior Member
Публикации: 747
Активен
Виж в google дружба родина скат
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 642
България преди всичко!
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: Франкист - 25 Яну 2012, 18:24:37
Баща заби нож в шията на сина си след скандал в дома им в Якоруда. Сигнал за инцидента е подаден във вторник от съседи в полицията в Разлог.

На ул. "Грънчар" е намерен пострадалият 31-годишен Аспарух Калайджиев. Той веднага е транспортиран в Спешния център. За щастие острието не е засегнало важни кръвоносни съдове и след прегледа младият мъж е пуснат за домашно лечение. Полицията е арестувала баща му 58-годишният Демир Исмаилов.

www.novini.bg

не искам да изглежда като правене от мухата - слон, щото причини може да има много, но да ви прави впечатление нещо?

Дали няма да се окажат някои хора прави че в провинцията се сменят масово имената поради ред причини от турски на български!
Тези не са българи.Бил съм там.Всичките до един са помаци и са диви хора.Бях и в едно село Юруково.Дива Индия.
Ad honores

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sturmmаnn - 25 Яну 2012, 19:30:54
Виж в google дружба родина скат

егати ,тия неща не ги знаех....срам за мен!

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Цитат на: Франкист - 25 Яну 2012, 19:48:53
егати ,тия неща не ги знаех....срам за мен!
Оппа, Франкист...
"Срам за мен" е почти буквален превод на английския израз - "shame on me". На български е по-правилно да се каже: "пълен срам" или "срам ме е", или поне "абсолютен срам".

Англоезични конструкции проникват всекидневно и незабелязано в речта ни, надявам се не се сърдиш от забележката.

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 642
България преди всичко!
Активен
Това не е чак толкова опасно,колкото използването на модерни глаголи от типа на "дилетирам"или пък замяната на съществителното "приятел" с "бойфренд". :hi:
Забелязал съм,че се използват и глаголи-модернизми от типа на "изпрахосмуча",вместо "ще изчистя с прахосмукачката".
Ad honores

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Нищо не е толкова опасно, но е факт, че езикът ни почти незабелязано се променя под натиска на водещия в момента английски. Заемат се думи, синтактични конструкции, дори междуметия... Децата вече масово викат уау (wow) вместо леле, брей или мале и т.н.

Tiesto

Hero Member
Публикации: 1 306
Активен
Лечение е нужно за франкиста ! Аз лично по пътя за Пампорово, спирам в едно заведение малко да почина и да изпия едно кафе, където има само хора от смесените малцинства и досега лошо от такива не съм видял. Много кротки хора са и нищо лошо няма да ти направят и си говорят и на български.

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Panzerfaust - 26 Яну 2012, 00:04:08
Оппа, Франкист...
"Срам за мен" е почти буквален превод на английския израз - "shame on me". На български е по-правилно да се каже: "пълен срам" или "срам ме е", или поне "абсолютен срам".

Англоезични конструкции проникват всекидневно и незабелязано в речта ни, надявам се не се сърдиш от забележката.

да бе ,знам за това така съм го написал!

Цитат на: Антикомунист - Американофил - 26 Яну 2012, 02:58:23
Лечение е нужно за франкиста !

Какво по-точно лечение ми е нужно? Май на теб ти трябва такова! Препоръчвам ти доктор Емилова,след нея, д-р Р.Бостанджиев !

Исперих

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 624
Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Цитат на: Panzerfaust - 26 Яну 2012, 00:32:06
Нищо не е толкова опасно, но е факт, че езикът ни почти незабелязано се променя под натиска на водещия в момента английски. Заемат се думи, синтактични конструкции, дори междуметия... Децата вече масово викат уау (wow) вместо леле, брей или мале и т.н.

Де да бяха само децата с това уау, само като чуя нещо подобно и ми се повдига, затова още по-упорито си въхкам на всеослушание.
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Similar topics (5)