Author Topic: Израел обявява война на България?  (Read 5019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
след днешното шоу на солаков това ми е извода.
по първи канал казват че израел е казал че иран изтегля посланика си от България. но истината била че мандата на иранския посланик истича и ще бъде заменен с нов посланик.

по скат даваха как в израел са обрисували някакъв наш там паметник за спасението на еврейските българи от хитлер.  който мисли че това ще не спаси от израелските нападки много май ще сгреши. от тая израелска гад няма спасение. най големите еничари са сините с костов , тея са под ръководството на мосад най- вероятно.
така че ситуацията ясна. скат са под британско влияние и искат да не изгонят от ес. сините са кучета на мосад, (бсп са кучета на американците и руснаците?). единствено бб е за България и се съюзява с ердоган против израел.

атентата в бургас е направен от мосад с цел да ни разрушат единствената икономическа визия.
атентата срещу доган също има връзка с израел. делото буда има за цел да не изгонят от ес, пак от бивол пуснат, които е по ръководството на мосад.

срещу България се организира масова кампания. от британци, израелци и скатаджии. най вече еничера енчев , как си допадат.  :mad:

интересното кво и каза израелския посланик тук , дали не искаме още един такъв атентат като в бургас да се случи за да обявим хисбола за терористична организация.
туй го чух от доскорошната про западна телевизия европа. там изведнъш почват да са на страната на асад. казват че асад направил промени в кабинета се , демек намекват асад се превръща в разумен реформист.

всички журналисти с акъл в главите си се съюзяват срещу кампанията на израел срещу България.
турците много неможе да им се вярва но може и да играят и заедно с израел. както сториха неуспелия преврат срещу сирия, заедно турция и израел да го инсценират и в България.

там ролята на израел е да изгони България от ес. така България без парични средства да стане лесна плячка на турците. това е логичния план на израел и дългосрочен. целта им е израел да примести населението си от израел в България.

за тази цел ще манипулира оществото в България но добре че само скатаджиите се вързват на тоя план да сеят омраза и стихия в България. от това има полза само израел и турция. 

много нелогично беше и вмешателството на турция в конфликта в сирия.
и веднага излиза какъв е дългосрочния план.

ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ СЕ СЪЮЗЯВАТ С ЦЕЛ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.

само така има смисъл намесата на турция за разрушаването на сирия. така турция иска да изгони иран от сирия. демек сега се сформя съюз между България иран и арабите против израел турция и вахабите от саудитска арабия.

израел сега трябва да изиграе курдите да се включат в новата османска империя. там чрез еничари те имат влияние.

сега трябва съде да се следи къде израел и турция заедно действат против и други бълкански държави. но съюза между израел и турция срещу сирия е пряко свързан с бъдещо нападение срещу България.
« Last Edit: 11 Feb 2013, 05:04:49 by Hatshepsut »
 

Offline Симеон Велики

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 532
 • Gender: Male
 • Зодия: Libra Libra
Изключително неграмотно и некомпетентно написано. Спрете да сънувате теория на конспирацията и еврейски заговор срещу света. Днес България е заплашена от исляма, а не от евреите. В България джамии никнат като гъби, не синагоги. В цели региони на страната говорят на турски език, не на иврит. Ще строят висш ислямски център, не висш юдейски такъв. И не забравяй, че единственото камъче в обувката на исляма е Израел. Да развяваме антиеврейско знаме е все едно да режем клона, на който стоим. И затова неонацисти и скинари са по-вредни за България, отколкото циганите, които пребиват на пияна глава.
България на българите!
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
трябва да се знае че в ес се влиза само с благословията на евреите. ако израел не разреши на турция да влезе в ес , няма да влезе.

израел при възстановяването на османската империя няма и грам интерес да влиза турция там.

щото ако турция влезе в ес. тогава с израел е свършено. така че с идеята на ердоган с възстановяването на османската империя и против турския национализъм демек кемализма е единствения ход на израел да оживее арабите.

така че тая идея за османската империя дет евреите са я присадили в празната глава на ердоган е сторено от мосад. мосад командва по тоя начин ходовете на ердоган. и тоя простак стъпва в всяка локва дет израел му я отваря.

щото сега ако оживее ассад, ердоган няма лице в арабския свят. щото са дали базата за трепането на сирия. и това е и фактическия край на османската идея. щото нито арабите са толкова тъпи нито курдите са простаци.

идеята на израел е ако изгонят България от ес, тогава българските турци като нямат перспективата да се преместят на запад при техните германски турци например губи им се визията и са лесно насочени срещу България и за идеите на османския ердоган.
но България не е интересна щото няма младо население.

за османска империя е важно младото арабско население. така че израел е*а ердоган в гъза с тая война в сирия. но едновременно израел се осра пред бъдещата си дружба с турция за възстановяването на османската империя. :mad:

за България е жизненоважно да оживее ассад. щото идеята на тая война е израел и турция да се съединят чрез сирия , но под за израел и турция -демократично- правителство. демек про османско или демократично. това беше идеята на тази война. възстановяването на османската империя с цел унищожаване на русия. това изглежда путин е схванал и стопира килари клинтон с нейните навици на оранжеви революции. но в сирия те станаха кървави.

и сега осрания ердоган търси спасението си пак в ес.

http://www.hurriyetdailynews.com/no-strong-eu-without-turkey-says-italian-envoy.aspx?pageID=238&nID=40772&NewsCatID=351

Turkey’s EU hopes rise before french visit

демек турците искат да се оправдаят сега със запада че те са им натресели тая война със сирия. те са я подкрепяли като бъдещи членки именно на тоя престъпен европейски съюз. и така да си измие кървавите ръце пред арабите.
щото е ясно че турция не иска да влиза в потъващия кораб наречен ес. но някак си трябва да се оправдае пред исламските араби.
« Last Edit: 10 Feb 2013, 16:36:12 by Hatshepsut »
 

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Израел обявява война на България
« Reply #3 on: 10 Feb 2013, 18:42:53 »
Quote
"след днешното шоу на солаков това ми е извода..."(цит.april_z)
Колега april_z,помоли модератора да премести тази тема в "Общи дискусии",защото същността на темата е едно твое субективно предположение с много условности.
Ad honores
 

Offline Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,405
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България
« Reply #4 on: 10 Feb 2013, 19:14:29 »
тоя кво говори ,бе?!
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
идеята за османска империя на израел с турция е пряко свързана с пан туркизма и свалянето на аятоласите от иран които владеят южен азербайджан, който е турско говоряща общност. това е причината за вражеското отношение на израел срещу иран. друг смисъл от тая инсценирана вражда няма.

така че ако израел се разлюби от турция и нейните османски халуцинации са на път да се провалят тогава ще видим как изведнъж от най големия враг на израел, иран да се превърне в най големия приятел на израел.

навиците в турция намекват на такъв обрат. щото излезе ли турция от нато, каквито са последните новини, защото нато не споделя, че най големия враг на нато е иран и аятоласите тогава за османския ердоган няма смисъл от нато.

каква е логиката. нато е доволен от аятоласите. и няма никаква смисъл да поддържа расистките навици на турция и израел да жертва за тях мирните аятоласи. заради това нато и обама спира нашествието срещу сирия. ако сирия се успокои там нато най вероятно ще инсталира нато едно про аятолско правителство под влияние на аятоласите.

нато казва на израел е-ете си майката. не веднъж запада е изоставял израел и ги е предавал.
израел като нация няма бъдеще според нато. заради това обама ще иде сега в израел и ще им обясни или се помирявате с арабите или ще ви е-а майката еврейска. и какво прави израел уволнява 4000 офицери. и американците издърпват флота от персииския залив.
проблема е че ако израел продължава да сее смут в близкия изток това е директна заплаха за вахабитските кралства на саудитите. нато никога няма да разреши това да се случи. саудите са далеч по важни от израел.

това ще обясни обама и на ердоган. ще му кажи вие жалък ердоган вие неможете да се справите с един ассад а искате да възстановявате османската империя. вие сте един дрислю. :mad:

за египет идеята на сащ и нато е да я направят китай на близкия искток. ще потекът огромни инвестиции посока египет с цел да конкурират китай. новия китай ще бъде египет и цялата сахара. това е планът. по този начин ще се помъчат да отслабят китай и да го конкурират успешно. щото имат всички условия за това. джон бренан новия директор на цру ще им го обясни. сащ и нато въведоха една фашистка диктатура в египет. имат нараки петрол, имат младо работливо население. и ще бачкат до умиране за да конкурират китай и да ги изгонят от африка.
това е и идеята египет да се въоръжи с американски самолети и танкове за да има армията възможноста за потушаване на каквито и да е демократични навици на египтяните. сега те се намират в концентрационен работен лагер с цел да надвият китай. това е идеята.( първа стъпка по плана затварят ютубе и скоро ще затворят е интернета) всичко по план.

същата дейност ще се предостави и на останалите бивши социалистически и светски държави като либия сирия и йордания и ирак. ислямски братя до дупка и бачкане като роби. новият план маршал. :mad:

и така това е ситуацията. килари клинтън ердоган и израел се осраха.  провала се казва сирия.

и сащ и нато теглиха чертата, повече с второстепенни войни немогат да се занимават и се оттеглят контролирано от афганистан ирак и прочие. целта е китай да му се обяви война. :mad:

тъй като съюза на русия и китай е доста опасен за сащ и нато. проблема е че иран неще да се присъедини към исламските братя а предпочита русия и китай. и това не е в интерес на сащ и нато. заради това ес и сащ задълбочават санкциите наложени срещу населението на иран за да премахнат про руските аятоласи с цел да се сложат там про американски аятоласи. това е целта.

така че какви са бъдещите съюзи? сащ изоставя турция новия приятел се казва египет. ердоган с неговия османски рейх нестава за нищо. това прекарва турция да си търси нови партньри. и това може да бъде само да се присъедини като турция без османски илюзии към русия и китай срещу сащ. същата е и съдбата на израел. израел няма друг изход  а той е да се съюзи с иран и русия против еврейте от британия и сащ. защото еврейте на британия и сащ оставят израел пред самоубииство да са обкръжени от враждебните мюселмански братя. картата се обръща на 180 градуса.
израел с иран и русия против сащ британия и нато и еврейското сити на лондон.


ес играе засега с сащ и с саудите и с исламските братя и с франция. но общо взето това е сбора на старите империални фалирали кочини.


« Last Edit: 12 Feb 2013, 01:43:53 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
за израел трябва да се знае че както всяка държава има вътрешни предатели така и израел има такива. по закон може да се смята че всички социалистически правителства са купени еничарски правителтва. това обаче неозначава , че такива еничарски правителства са икономически зле за самата държава, точно обратното!!

кумунисти , социалисти и националсоциалисти всички тея са еничарски правителства, които служат на чужди интереси. това е по закон. защото всички тея социалисти се финансират с външни или чужди капитали и те служат на идеите на тези капитали.

например България преди 1989 година беше напълнена от вражеските уж на България капиталисти с над 10 милиарда долара. целта на западните капиталисти  беше да се стабилизира социалистическия строй на тодор живков и да се сее заплаха срещу капиталистическите демокрации. двойно действие на инвестициите на еничерските западни банки.

да не говорим кой финансира октомврииската революция и прочие.

къде е израел? хората в израел са дошли и са прокудени от техните еврейски богаташи. когато хитлер иска да изгони еврейте извън германия британия и нейната еврейска и еничарска каста затварят достъпа на германските и останали източни евреи пътя към израел. и на хитлер не му оства нищо друго освен да ги изтрепе с гас. така че за смърта на еврейте и холокоста са виновни лондонските евреи. това е ясно на всички израелци.
защото 1933 година мисля в англииския вистник daily express излиза с цяла страница judea declares war on germany.
демек евреите обявяват война на германия. но последствията от обявяването на тази война не я носят британските еничарски евреи ами обикновенните континентални евреи и барабар с тях руските евреи. и това е измамата.


и в момента те са на кръстопътя да бъдат предадени от западните евреи. нищо ново под слънцето.
израел е една пионка на еничарите на света . както и всички останали държави на света които нямат банковата сила на лондон и уолстреет. така че в тая игра морал няма. целта е винаги оживяването на банкерската еничарска (по закон) мафия.
« Last Edit: 13 Feb 2013, 15:38:51 by april_z »
 

Offline SPQR

 • Premium user
 • Forum Member
 • *
 • Posts: 328
 • Gender: Male
Изключително неграмотно и некомпетентно написано. Спрете да сънувате теория на конспирацията и еврейски заговор срещу света. Днес България е заплашена от исляма, а не от евреите. В България джамии никнат като гъби, не синагоги. В цели региони на страната говорят на турски език, не на иврит. Ще строят висш ислямски център, не висш юдейски такъв. И не забравяй, че единственото камъче в обувката на исляма е Израел. Да развяваме антиеврейско знаме е все едно да режем клона, на който стоим. :facepalm:  И затова неонацисти и скинари са по-вредни за България, отколкото циганите, които пребиват на пияна глава.

С първото ти изречение съм съгласен, но искам да ти кажа, че това важи и за тебе. Кви ги говориш или си объркал форума.
Ето ти нещо, което искам да коментираш - http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html
« Last Edit: 13 Feb 2013, 17:27:59 by SPQR »
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев
 

Offline omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,216
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Израел обявява война на България
« Reply #8 on: 13 Feb 2013, 21:59:54 »
Колега april_z,помоли модератора да премести тази тема в "Общи дискусии",защото същността на темата е едно твое субективно предположение с много условности.
Ха Ха Ха .... Като гледам Хатшепсут здравата се е потрудил.
Да напомним на уважаемия колега april_z че например Бургас също като България също се пише с главно Б.

килари клинтон
Предполагам че се има предвид ето тази дама

« Last Edit: 13 Feb 2013, 22:15:05 by omerzen »
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
тъй и аз постоянно се уча , заглавието е вероятно грешно поставено. трябва да се знае, че туй квото ние разбираме като еничарство се казва на международен език ЦИОНИЗЪМ!

така британските еврей навремето са превърнали еврейте в заложници на основната им практика на еничари. за тях еврейството е жертвата която те посочват и я постоянно използват за да съществува и царее по света еничарството демек ционизма. това е връзката между двете понятия. и е противоречиво едното на другото. защото целта на ционизма е унищожаването на истинските вярващи еврей.

заради това заглавието трябва да бъде, мосад обявява война на България. ! защото мосад е тази институция която управлява израел. а мосад се управлява от ционистите. демек обикновенния израели или еврейн и той е жертва на своето деспотично правителство. мосад тъпчи своите граждани. и дори ги убива в атентати виж бургас. така че ционизма е световния враг на човечеството. централите на ционизма са холиууд и британия и сащ тъй наречените неоконсервативи и тамшните им организации. ционизма е едно и също като нацизъм! там богоизбраните ционисти артистите на холиууд и аристократските британци и богаташите на света са владетелите на света чрез техните тайни служби наречени мосад. мосад не е израелска институция а световната мафия на милиардерите. няма общо с еврейте и грам.

това ако се разбере от хората тогава може да се назоват и истинските заробители на света.!
жълтите вестници пълни с живота на милиардерите и техния обслужващ персонал от артисти и футболисти. те са измислени и им се плаща богато за кефа на милиардерите. че и ние може да ги гледаме е повече призрение на милиардерите към нас, да хулим не само артистите ами и милиардерите. и мосад им служи с теми за новия холиуудски филм който мосад има за цел да го инсценира на живо в света.

отдърпването на папата е по такъв сценарии. мосад го е предизвикал да се оттегли за да се постави един чернокож! така милиардерите се наслаждават на новия реален холиуудски сценарии за да сплашат и нормалномислищия човечец, че нищо не зависи от него а трябва да се подчинява на мосад и неговите владетели.!

разбрахте ли бе? и защо бб в последно време се държи така в армеейски стил с неговите подчинени? все едно сме във война!! това е че е разбрал , че нас не трепе мосад, но неможе да го каже така защото ще излезе че обикновенния израели ни е врагът! но врагът ни е световния еничар, тероризъм, ционизъм! и тази безизходица е наистина заплашвашта! всеки държавен управител.


 
« Last Edit: 14 Feb 2013, 11:27:17 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #10 on: 14 Feb 2013, 12:34:53 »
тая тема със световните еничари е вълнуваща. за мен поне. казват че всички рабита, демек религиозните водачи на еврейте са били кооперирали с нацистите. и рабитата са тези коита са подкупени и сега по света от ционистите за да сеят омраза сред еврейте.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

както показа този линк на  SPQR.

и кво излиза купеният раби от ционистите на европа и сащ пропагандират омразата спрямо християнството демек срещу нас. по план на мосад. целта е двойна на обикновенния еврейн се внушава , тея от европа искат още да не вкарат в газови камери и заради това трябав да ги мразим и да не се опорстваме на нашето гадно правителство. така се отглеждат овце!

а тука като го четем почваме да мразим еврейте и да си казваме вижте кво долно племе са това израелците. и това само благодарение на един долнопробен раби. това е изродщината на религиозните водачи. религията е както писах най еничарската каста на света. 

така че таво потвърждава тезата че ционистите са обявили война на нас и на европа.
« Last Edit: 14 Feb 2013, 12:45:15 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #11 on: 15 Feb 2013, 16:16:55 »
войните в арабския свят са хаотични, те имат някаква желана цел от техните инициатори от сащ и мосад. но целите не са постиганти все още. египет не се е превърнала в пионка на сащ и мосад, насалението е против новата си власт.

другия хаос нанесен тоз път само от мосад, а той се казва викилиеекс също не е успял. целта на викилеекс е да изложи долнопробната политика на запада и да покаже на света че целия запад е една престъпна империална каста.

It revealed that America’s ally Pakistan was playing a double game, taking US aid and collaborating with the Taliban. It revealed the existence of a secret American assassination squad, with a terrible record of killing women and children in Afghanistan, and it exposed America’s covert war in Yemen. It laid bare criminal behaviour and corruption by tyrants in Egypt, Tunisia and Libya, which in turn helped to fuel the popular anger against repression that gave rise to the Arab spring.
от http://www.newstatesman.com/2013/02/jemima-khan-inside-story-how-julian-assange-alienated-his-allies

в това отношение се изключва естествено всякакви леекове на самата държава израел. оказва се че тя е най чистата и добре стопанисвана.

каква е целта на тази атака? естествено е че всяка държава е престъпна организация. но тя все пак защитатва своето население от престъпноста на съседни държави. без държавна защита всички ще сме в ръцете на сирииските бандити демек борещи се за конституциалните права на хората. което е пълна пародия.

израел вижда че е в ъгала натъпкана. няма кой да се бори вместо нея както го сториха в борбата срещу садам. самата държава израел  не е в състояние да се бори срещу своите врагова. израел е фалирала. последния кос на израел е излагането на тези леекове да компромотира целия свят барабар с множеството терористични актове нанесени от мосад по целия свят. това е политика на дестабилизация спрямо останалия свят с ясното послание, че в израел се опитват политически да унищожат света преди да пуснат атомните си бомби по целия свят. това вече е последния им кос. нещата са вече към края си , защото тези които отгледаха израел искат да го закопаят. това са западните им досегашни покровители британия и сащ. но израел се бори. те виждат че досега израел беше нужен на запада и сега като става ненужен запада го изоставя на враждата която израел вижда навсякъде около себе си. тази вражда , това беше задачата на израел да сее при арабите за да оживеят кралските диктатури богати на петрол. 

защо стана израел излишна? защото се появи китай. и русия се съюзи с нея. това обърна играта.

тази дестабилизация с викилеекс и излагането на престъпния характер на запада обаче играе в полза на русия и китай. и в директна заплаха срещу съществуването на престъпната прослойка и в израел.  така че тази игра не е само в една посока.

излагането на престъпния характер на запада е в полза на третия свят демек африка латинска америка и азия. ако целта на израел е да се пресъедини към тях това е един вариант и да се смири с околните си араби. но това надали е идеята на мозъците на викилеекс.

с викилеекс израел иска да изнудва запада. но на запада изглежда не му пука и затвърдява призрението което отива към израел.


и първите проблеми за израел изтичащи от леековете са налице. ! аргентина иска да преразгледа бомбените атентати през 1994 год на същата дата както в Бургас!
и това вече не е в интерес на израел. кашата е забъркана.

http://english.al-akhbar.com/content/israel-outraged-over-argentine-iranian-truth-commission
« Last Edit: 15 Feb 2013, 16:36:50 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #12 on: 16 Feb 2013, 00:28:44 »
както по рано писах патриот ракетите нямат нищо общо с сирия.

http://english.ruvr.ru/2013_02_15/Patriot-missiles-don-t-target-Syria-NATO/

най вероятно имат за цел да пазят запада от атомните ракети на израел срещу запада. запада го е страх от опцията на израел да нападне запада. щото както тровят нас така запада трови и израел. така че ще се окаже че единствената държава която иска да не спаси от западната еничарска каста ще се окаже израел. най вече британците и сащ ги е страх от израел.  :mad:

новините постояно текат против западната каста. :mad:

иран подписва за газова връзка с пакистан.

http://hamariweb.com/enews/gas-pipeline-agreement-to-be-signed-friday_nid844842.aspx

алжир иска да се сближи с иран също и тунис и судан. това отслабва позицията на сащ.
очертава се и скорошен разпад на ес. чехите признават името на македония. изглежда предвиждат изгонването на гърция и не мислят че трябва да се съобразяват с гърците.
http://macedoniaonline.eu/content/view/22726/45/

и в бахрайн си готвят протести против власта.( те са май шиити! про- иран!)

http://translate.google.bg/translate?client=opera&hl=bg&ie=UTF8&oe=UTF8&u=http://www.aldemokrati.org/

и американските неоконсерватори вече изперкват заплашват иран и германия.

http://www.4thmedia.org/2013/02/15/albright-and-the-washington-post-carrying-water-for-neocons-who-want-to-instigate-a-war-on-iran/

http://www.moonofalabama.org/2013/01/david-albright-germany-could-make-nuclear-weapons-punish-it.html

http://www.4thmedia.org/2013/02/15/top-us-economic-advisers-forecast-war-and-unrest/

обама признава, че не е той който е господаря на сащ а е само изпълнител на въведените закони.

http://beforeitsnews.com/obama/2013/02/obama-problem-is-im-not-emperor-of-the-united-states-2447772.html
« Last Edit: 16 Feb 2013, 01:21:19 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #13 on: 16 Feb 2013, 20:03:21 »
каква е тая игра?  чета и трудно схващам  :mad:
северна корея прави малък ядрен тест.
http://www.veteranstoday.com/2013/02/13/intel-dump-wednesday-february-13-2012/

с бомба от миниатурните дет са я купили от израел и са я дали на северна кореа. за да я гръмне. с цел? да гръмне кого?

конспирация е срещу израел. сащ иска да унищожи израел с атомна бомба.! еничарските еврей кооперират с сащ против израел(това е медиината индустрия на телевизиите, подготвят края на израел като папата се отдърпва). и израел заплашва сащ като се обединява с северна кореа. с кого другиго? няма на кому да се вярва на тоя свят. войната е между израел и сащ! атомна.

и медиите си играят с нас. светкавицата на папата в ватикана е инсценировка. никой неможе да е я хванал.

сащ срещу израел  :mad:

http://www.israpundit.com/archives/52869#more-52869
« Last Edit: 16 Feb 2013, 20:08:53 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #14 on: 16 Feb 2013, 21:37:25 »
да се обяви хисбола за враг на израел от сащ и европа и да са употребява за това България дето е спасила своите евреи е пълна пародия на историята. и бб не иска да играе по тоя сценарии казва нали ще обидем хисбола като я наречем терористична организация. но на нашите  социални фашисти от бсп не им пука. те са купени от ес. бсп играе със ес и сащ ! нали знаем че станишев е шеф на червените на ес. България е загубена.

България тряя незабавно да се махне от ес. незабавно. тея от ес и сащ ще ни пуснат барабар върху  израел, атомни бомби върху главите ни. неоконсервативите изперкаха. идеята им е ако израел не нападне света ние ще ги нападнем. обявяването на хисбола за терористи ги тласка в ъгала да нападнат израел и така да свършат мръсната работа на неоконсервативите. това е подло.
и израелската хунта е засега с същ против израел. щото и да ги обяви за терористи никой от европа няма да тръгне да се бие против хисбола. от сащ също ще си стоят у тях. играта е подла.
израелската върхушка играе против народа си. иска да го изтрепе с помоща на хисбола иначе тоя ход няма смисъл.
че неоконсервативите не им пука за света се вижда как унищожиха всички сгради на историята в сирия по лоши са от талибаните.
 
http://www.israpundit.com/

я вижте как се представя света в израел по телевизията. в първото видео.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MzZUKBp8cck[/youtube]

общо взето наръчник как се сее омраза .
казват, че е било грешка да влезе България в ес. и зарадитова нямало да се признае хисбола за терористи.
и показват какв е истинската цел на обама, да прави гешефти с арабите и да смачка еврейте. обама казва истината и това се представя за шега. тея си играят с живота си.
« Last Edit: 17 Feb 2013, 06:19:31 by Hatshepsut »
 

Tags: