Author Topic: Израел обявява война на България?  (Read 5017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #15 on: 28 Apr 2013, 13:03:59 »
както Петкан съобщи за изказването на алексей петров че бб е свързан с ливан , сега се вижда на яве кай с кого играе. ал. петров е агент на израел. целта на израел е унищожаването но хисбола в ливан и съсипването на ливан. това е и сценария по който и ал петров бачка. израел няма да прости на бб че не призна хисбола за атентата в бургас.

така че изнасянето на тея срс-та е дело на мосад а не тъй на бсп както в солаковото шоу днес ни разправят.

мосад и израел неискат да допуснат бб да дойде пак на власт. и правят срещу него компромат след компромат.

играта е сложна. солаков и той не я разбира. американците и израел в момента са във война един срещу други. това не го схващат хората. и поради този факт израел воюва и с съюзниците на сащ каквито ние сме в момента. сащ са против намесата на сащ в сирия и война срещу иран.
това обаче не е в интерес нито на турция нито на израел.
за израел е жизнено важна войната и заплахата на иран срещу тяхната държава. без външна заплаха самата държава израел е обречена на вътрешна гражданска война. така че израел се нуждае все по яростно от външния враг на иран. това е игра на живот и смърт за израелската висока каста. ако тя не я спечели тази каста ще бъде убита от самите израелци.

 България е полето където израел се мъчи да пренесе тяхното напрежение навън. израел се нуждае жизнено важно от османска турция. когато ес се разпадне което не е в така далечно бъдеще , израел ще се нуждае от нов кръвен донор за тяхното просъществуване.
и това е османската турция. това ще е бъдещето районно бойно поле между османци и араби.
без този нов враг които израел иска да сътвори за израел няма бъдеще. това е битка на живот и смърт.

ето защо се разпространяват нови карти на османска турция. това нестава ей така без благословията на еврейте както солаков си мисли. играта е война и тя е в близкия изток.
и който не е в съюз с воюващите там е техен враг.

израел и нейната каста се бори против тяхната икономическа смърт. арабите могат да чакат и с израел е свършено но израел не може да чака тя трябва да воюва. и го прави  навсякъде с всякакви средства.
турците и те немогат много да чакат защото демографската картина в турция се обръща в полза на курдите и в ощърб на турците. така че целите на турци и израелци са същите . а това е съсипване на арабите както го и правят в момента като им инсценират една кървава братска война в сирия и сеят омраза в арабския свят.
така арабите немогат да се съюзът против техните врагове израел и турция.

бойко иска да държи България извън тази игра но е в много слаба позиция. бойко разчита на ЕС.
но е в задънена улица. щото ЕС иска да не гони. а нашите съюзници против турция са далеч това са иран и арабите.
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #16 on: 28 Apr 2013, 14:32:49 »
за тезата че израел е във война със сащ!

вижте как буш обеснява терористичния атентат в бостон? - с конспирация! и от кого?  израел или кой друг би имал интерес? банковата мафия?

[youtube]YfwHYSpoIEs[/youtube]
George W. Bush has a slip-of-the-tongue and ALMOST says the Boston bombs was a CONSPIRACY
« Last Edit: 28 Apr 2013, 16:17:19 by Hatshepsut »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #17 on: 06 May 2013, 22:09:47 »
тъй ква е ситуацията.  :mad: скоро несъм писал.

израел напада със самолети сирия. сирия казва че това е дело на алкайда.  :mad:

целта на израел е сащ да се трепят вместо тях с иран както го сториха с тъпия буш в ирак. целта е същата и за турция да се трепе против иран за османските фантазии на ердоган.

но нещо планат не върви нито сащ ще се трепят нито ердоган ще се трепе за израел. това би било самоубииственно и за двете държави. щото и двете са фалирали и имат вътрешни проблеми.

нападението срещу сирия има за цел да се покаже на бунтовниците , демек сунитските откачалки , че се борят безсмислено. защото израел може винаги когато иска да изтрепе и ребелите и те нямат никакви шансове да спечелят тази битка.

израел няма интерес от свалянето на асад. израел има за цел откачалките да се трепят с асад за да въвлекат сащ и турция във война с иран. това е играта.

и сега израел ту напада ту не признава това нападение да е извършено от нея. целта е двойна.
иска да покаже че се бие на страната на бунтовниците. но в същия момент не иска тази война да свърши бързо. защото ако падне асад как израел ще накара сащ и турция да се бият с иран?
и кво ще стане с израел ако до нея като страна се сътвори държава на алкаида с нейните терористи. това е двойна игра.
разбрахте ли бе?
и сега се пита в задачата нашата тиква бб дали е разбрал играта. защото ердоган е я разбрал и подкрепя бб защото той е против израел и неговите планове за войната с иран. и съсипването на ливан. така че бб се подкрепя от сащ ес и турция против плана на израел да въвлече целия арабски свят във една война срещу иран.
заради това и райката подписва некви споразумения с катар. с цел да се спре фалшивата игра на израел срещу арабите. израел иска 3 световна. но никой неще да се бори за тая война. немаго новия хитлер.
израел хишнечески търси да сътвори новия хитлер който да се жертва както навремето го сториха германците в техните интереси на богатата каста да се впрегне глупавата щото националистическа карта на германците. хитлер беше впрегнат за войната необходима на запада да избегне своя фалит. фалита се казваше голямата депресия.

сегашния фалит също се казва голямата депресия и по света се търси с ускорени темпове новия хитлер. наименоваха го дивия ислам. но нема хитлера има некви хитлересчета ама финансирани от цру и мосад. но от хитлеристчета нестава хитлер.

щото новия хитлер по идея на израел, това беше ахминеджад ама той неще война.  :mad:

да му я натресем насила както с ирак невърви. израел е пред огромен проблем да намери новия хитлер да поеме нов поход против еврей ционисти и целия капитализъм. защо е го има този проблем.
съде некви от алкайда се хванаха на това хоро да се трепят против ционисти и капиталисти?
егати жалкия свят. еврейте немогат да намерят новия хитлер. дори наш бойко тиквата неще да се бие за справедливост ами си слуша заповедети от сащ а не от справедливите от израел.  :mad:
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #18 on: 07 May 2013, 00:51:25 »
след мача , дет гледах да съберем информацията  :mad:

нфсб са новите хитлеристи спонсорирани от британските тайни служби ми6 и мосад. целта им е да се бият за справедливоста  :mad: демек да се бият против турция. така турците да имат враг и след като победят България да се захванат с иран и ирак. израел иска да въвлече България в война , неще да сме неутрални. както цар борис искал навремето. против плана на израел е да оставим турция намира. израел иска курдите да възстанат срещу турците и така да предизвика война в региона.
същото е и целта на израел в ливан иска хисбола да нападне израел за да може израел да нападне хисбола и да въвлече сащ в войната в ливан и след това срещу сирия и след това иран.

това е плана ама нито хисбола  се натискат да нападнат израел въпреки че израел постоянно ги провокира нито сащ се натискат да спасяват израел. щото сащ една война на два фронта , демек у тях и навън ще загуби.
 

запада търси новите простаци изповядващи истината и справедливоста , същото търсеше и хитлер но западната каста след това разгроми германците барабар с руснаците.

и играна сега е същата. западната каста иска да разгроми иран с турци и араби. иран е новата германия а турците и арабите са новите алиииерте или съюзниците. барабар с сащ и зап европа.

но русия си остава най застрашена от новия конфликт както навремето. щото както навремето хитлер първо нападна европа след това се насочи към ссср. сега играта е същата първо да се победи иран и след това войната да тръгне срещу русия. както по пример на 2 световна война. сценария е същия.

сега като турците победят иран да тръгнат да освобождават подтиснатите народи от руснаците демек туркменистан азарбайджан кавказа и казахстан. това е плана на израел . велика османска турция.

който иска да се бие за този план да влиза в нфсб .
 
« Last Edit: 07 May 2013, 01:00:18 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #19 on: 08 May 2013, 12:56:16 »
тъй до къде я докарахме  :mad:

енчев снощи се фукаше че и запада изоставял бб. от една страна енчев дава запада за пример и заедно с запада плюе България. а от друга страна този миролюбив и сърцераздирателен запад се подготвя да въоръжава сунитските откачалки демек бунтовници дет се бият с асад въпреки , че скоро беше потвърдено , че тези откачалки ползват химическо оръжие срещу ассад.

да това е морала на скатските справедливци. само им вижте рекламата с оня хотел там в родопите. имало сауна имало място за конференции и прочие. а по телевизията им просяците български немало кво да ядат. а те ми рекламират за богата каста дет уж я плюят. знаят скатджиите че от бедняците ще вземат тлъста партиина субсидия а от хотела ще дерат националните богаташи.  :mad:

но да се върнем , путин обявява на посерку нетаняу да си е*е майката , и праща скоро най модерното противо въздушна отбрана от ракети в сирия с-300.

играта на путин и тя не е лесна. защото неговата цел е запада да признае че е фалирал. запада е фалирал , ама преди да фалира иска да въвлече в своя фалит богатите на петрол страни в исламския свят. и след това с кредити от запада да ги възстанови тези държави като те ще заложат техните петролни залежи за новите кредити които те ще получат от запада. това е идеята.
и дебелите шеихове са съгласни с тоя игра защото тя им гарантира оставянето им на власт а не подмяната им от демократи които ще искат да делят богатствата на държавите с техните съграждани както стана в ирак. ирак от тази гледна точка е пълен провал. за дебелите шейхове.. и заради това всички искат ирак да се разпадне и фалира съде иракчаните не искат това.

та проблема е че масата от насалението в тези държави мразят своите шеихове щото те са продажници. продажници квито са и нашите политици в България.
но за арабите протестите са далеч по доходоносни щото имат петрол. а ние имаме съде 2500000 пенсионера дет са отворили гушата и искат да се нахранят. та заради това там има арабски пролети революции а при нас има самозапалени се отчяени.
« Last Edit: 08 May 2013, 13:20:30 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #20 on: 10 May 2013, 00:23:28 »
така да продължавам.  :mad: нетаняу ходи у китай. кво прави този идиот в китай?
това е въпроса.
китайците са приятели на израел от известно време според нета. това означава израел предлага своите услуги като гарант на статуквото в близкия изток на китай. и китай има интерес арабските монархии да не паднат. защото падането на арабските монархии ще застраши конкурентноспособноста на китай.
така че израел иска да замести своя досегашен донор сащ с китай. това е играта. петрола който се изнасяше досега за европа и сащ да се изнася за в бъдеще за китай. тай като китай и брикс държавите имат интерес от достъпа на петрол.

демек ролята на сащ и ес ще бъде заменена в бъдеще от брикс държавите. те ще са новите господари на света и ще колят и бесят. и израел иска да се позиционира към тях. заради това от известно време британското ббс говори за израел като за ал каида. британците ги е страх че израел ще изиграе запада. и запада ще остане на сухо без петрол и ще бъде зависима от русия за петрол. което е срущу плановете на сащ и британците.

така израел иска да изиграе сащ и ес срещу китай и брикс.

играта е както винаги долна. ако сащ и ес не нападнат иран и русия , сащ и ес стават пионки на русия и китай и израел.  израел е сега с русия и китай.

целта е да не забравяме да се започне 3 световна. но това е трик на израел които тя иска да вкара в капана сащ и ес.
израел обаче не правят сметката , че ако фалира сащ и ес тогава автоматично фалират и брикс и китай. така че ако сащ и британци и ес са тъпи ще се изиграят от израел да нападнат иран и русия.

но ако са хитри ще оставят израел да се проституира с китайците и китай ще им е_е майката на израел.
така че играта загробява.

проблема на дружбата между китай и израел е че тогава русия отива в лагера на сащ и ес.

големия кос на запада срещу израел е алкаида. ако алкаида се съюзи с русия. тогава израел е мъртва. израел играе голяма игра но винаги нейните ходове са в ощърб на русия. щото при съюз между китай и израел си остава плана да се запали бившия ссср. това е в интерес и на китай. тук китай и сащ са разменими имена които търсят спасение за техните икономики за сметка на русия.

така че задачата на путин е да победи едновременно и китай и сащ/ес.
или да ги фалира. израел мести позициите си но играта става сложна и за израел , щото при съюз между израел и китай , сащ ще саботират израел , и го правят чрез алкаида в елиат
http://essential-intelligence-network.blogspot.com/2013/04/the-cias-rocket-racket.html

не ми се чете , ама това е общо взето. сащ бойкотират израел в нейната игра с китай.

израел се изоставя и от сащ и от русия. и играта за израел отива в ада.

« Last Edit: 10 May 2013, 00:47:38 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #21 on: 25 May 2013, 01:39:53 »
тъй като има много мъгла в арабския конфликт да пиша.  :mad:

израел иска да премахна  хисбула , която е  една група която на първо място е анти -израел.

в северен ливан живеят сунити барабар с техния лидер харири които е купен от катар и снабдява бойците на терористите в сирия с оръжия и държи коридора за нови терористи пристигащи от либия и от цял свят платени от саудите сащ и катар. това е позицията. проблема на израел е че запада ако въоръжи терористите с ракети против самолетите на сирииската армия тези ракети ще застрашат и полетите на израелските авиолинии навън. заради това израел не разрешава тези ракети и оръжия да бъдат дадени на ребелите. така че ако ес обяви хисбола за терористи нема да има кой знае каква промяна на ситуацията. но при съюза между хисбола и сирия лесно може да се прави пропаганда че хисбола ако са терористи то и техния съюзник асад е терорист.

демек съде хисбола е най голямата пречка на израел в ливан , всичко останало е купено и работи в полза на израел. другия враг сирия се трепе чрез ребелите. но терористите имат проблем. и искат да вкарат и турция в войната в сирия. зарадитова ал нусра пусна бомбите в южна турция. там живеят алевити, къвто е  и ассад. но има и много сирииски сунити които са там избягали в турция заради войната.
положението в турция е опасно. ердоган му мина мерака за война в сирия. това не се харисва на катар и на израел. на американците им е безразлично те съде не искат да се бият там иначе дават и те пари и обучават терористите.
както по скат давах тая вечер че израел е про турция и против България. като израелския посланик не счита че е имало османско робство в България и счита България виновна за смърта на еврейте в македония с цел да не злепоставя и да не изнудва . туй са както винаги измишлъотини на еврейската гад с цел да не изгони от ес.  с цел да окуръжат турция да почне да се бие в сирия и демек израел дава свободен път на турция да превземе и България. заради това и новите карти дет турция постоянно печата.

израел иска да прекара турция да премахне асад. но може ли наистина ердоган това да стори?
ако турция нападне сирия с кого ще се бие там?
с мирното население което иска да се отърве от терористите? с самите терористи? нестаа.

израел и катар са в отчяено положение ако ассад спечели войната . и ако русия и иран и сирия я спечелят. турците ако са умни ще заложът на партнъорство с иран и ирак и ще се оправят. но израел отива на кино. щото за турция дали ще купува газта от иран или от катар все тая.

единствения изрод които има интерес от война е израел и ес. щото ще могат да изиграят русия и иран чрез новата конкуренция от катар . иран освен това предупреди йордания ако се меши в конфликта в сирия тяхното кралство е застрашено от изчезване. така че тея немогат да сеят много смут в сирия щото населението им е от палестинци дет мразят израел.

така че с обоснованото предположение България начело с ББ умно изигра гадът израел. демек го направи смешен, че хисбола е виновна за бургаския атентат.


« Last Edit: 25 May 2013, 01:47:50 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #22 on: 30 May 2013, 00:06:38 »
тъй да си пиша в любимите ми теми  :mad:

гледах скат и там господата от справедливите показват как дпс и бсп са настанили старите обръчи пак на власт.  :mad: аз от кога пиша, ние сме роби на тая държава. и сега нашите нови господари ще искат от бизнеса да им се въэтанови инвестициите дет те направиха в купуването на гласове. и кой други освен бизнеса и европарите да им възстановят тези разходи. ?  :mad:

интересното е друго. там тоя от бивол , той е на мосад или израел слуга. та тоя казва че тряя да се премахнат старите партии. ако това стане отиваме в сирийския вариант гражданска война. така че тряя да се внимава. скатаджиите са купени от британските ми5 . тяхната цел е гражданска война в България.
да не не изиграят както изиграха сирийците. първо се избиите а после се вразумете че стария режим поне не ни колеше както новите справедливци с калашниците събрани от целия свят. както стана в сирия дет чеченци талибани ливанци ал кайда и ал нусра разказаха ква е играта на новите справедливци с техните арабски пролети.

и сега сирииците ревът и плачат как можаха да се хванат на въдицата на пролетните справедливци и сега да плащат жестока цена. тази стратегия на създаване на хаос в България е именно в полза на нашите касапини в формата на западните терористи, обучени и платени от запада.

та толкоз за днешния вот. протестиращата сган да си стой в къщи. това е извода.

в сирия става интересно. там саудите се трепят с катарите и турците това са двата блока. катарите и турците имат идеята на османска турция каквато подкрепят и сащ и израел.
тяхната цел е сирия да отиде в такава посока и тя. това обаче не е в интерес на саудите. щото в османската империя те ще бъдат заклани. но саудитската ал кайда почна да трепе FSA, освободителната сирииска армия подкрепена от катар и турция. това е и истинската причина защо и асад оцеля и това му беше късмета. османците се трепят с алкайда . това е фактически войната в сирия. алкайда пусна бомбите в турция в крайграничното градче до сирия. това беше предупреждение, че саудите ще подпалят война в турция ако турците почнат да нападат асад и сирия.

а катар се отнесе заслуженото , като саудите убиха катарския шеф на тайните служби в сомалия.

положението не е просто. саудите имат за цел да инсталират неква марксистка групичка начело на сирия. а катарите некви османски откачалки. това е борбата. ето защо турците обвиняват за атентата в турция некви марксисти. и хисбола като разбра че при една такава борба край няма да встъпе скоро , са взе в ръце и да не се разпространи този конфликт и в ливан взе да смири сирийците и да ги обедени да се отърват от тея откачалки . двата клана от милиардери дет незнаят кво да праят с парите си катарци и саудити се борят за надмощие в арабския свят това е истинската игра.

играта е демек турция фса катар и израел против саудите египет и салафистите в либия тунезия .
това е схемата. излиза сега ква е и играта. това не е иран. не са и шиитите срещу сунити.
не това е опита да се разцепят арабите да се борят един срещу други за да могат след това западните империалисти от сащ ес британия и франция да ги завладеят след като двата лагера са се изтощили чрез войната в сирия.

това е капана. запада иска да изиграе саудите. като израел е главния инициатор на този план.

и зарадитова намесата на хисбола в прекратяването на тея размирици в сирия е против плана на сащ и израел да се спре тази война. коята беше планувана да продължава с десетелетия в ощърб на саудите и в плюс за израел.

но при спиране на войната и премахване на османските халуцинации на ердоган и на катарците и на израелците от цялата тая война главните осрани са ердоган катар сащ ес и израел. израел е изиграна и от русия. това е ситуацията. :mad: 

« Last Edit: 30 May 2013, 00:08:27 by april_z »
 

Offline april_z

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 759
 • Gender: Male
Re: Израел обявява война на България?
« Reply #23 on: 16 Jun 2013, 21:53:09 »
http://frontpagemag.com/2013/dgreenf...gezi-protests/

 Turkey’s Islamist PM Claims Israel Behind “Occupy Gezi” Protests

 така че сега се разбира за тея протести по границата преди 1-2 месеца.

 турците ге е било страх да не им внесем с наште тирове и малко бомбички.
 :mad:

щото нали ви е ясно , че преди да се инсценират протестите, тряя да се транспортират и калашниците преди да тръгнат протестите. те ционистите да не са тъпи като тея по наште площади, наште отрепки.

и щомто зад протестите в турция стоят ционистите , кой стои зад тукашните протести? естественно пак те  :mad:

така че хора стойте си у дома и не се вързвайте на тея отрепки на площадите. циганите са по прави като защитават пеевски. аз на пеевски по имам доверие от колкото на некви арабски пролети.
това всичко е фабрицирано.

все пак пеевски обслужваше доста време с неговите медии и бб. така че туй враждата е само игра между герб и бсп само за пред тъпата публика. цялата горна наша каста са едно общо.
« Last Edit: 16 Jun 2013, 22:01:30 by april_z »
 

Tags: