Author Topic: Страшна тенденция - българските момичета и жени?!  (Read 47338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Сит

• Hero Member
Напоследък виждам как млади българки са хванати под ръка от някой маймуна. Тази тенденция още е незабележима, но когато стане видима(което не е далеч от истината), ще е късно....
« Last Edit: 24 Oct 2007, 00:14:01 by Български националист »

Offline Инжинер Донев

• Hero Member
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
По селата масово Цигани и Българки се мешат. В градовете това го няма но в селата е АД!

Offline MAGADAN

• Banned
  • Senior Member
  • *
А варианта - Българин с циганка ?  Това не говори ли само по себе си ? Щом приема в себе си циганска семка - Българка ли е тя - някой може би ще каже - голямата любоф  :eusa_naughty:

Offline Kiril Iliev

• Forum Member
  • **
гадна работа,гнусотия.чалгата и комерсиализацията направи хората такива.все още не е късно да се спре тази тенденция но все пак малко време ни остава.

Offline Аз съм БЪЛГАРЧЕ

• Forum Member
  • **
  • Зодия: Leo Leo
Тая тема ми се струва позакъсняла.Отдавна е на мода тъпи българи да се мешат с разни полумаймуни.Поне аз имам доста познати,които са женени за турци и за цигани.Тези хора не се възприемат като българи и се свързват с фесовете,за което след време дълбоко съжаляват,защото има дълбоки различия между нас и гадните резаци.Тези различия се проявяват рано или късно.
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

Offline FELDMARSCHALL

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • АРИЕЦ
  • Зодия: Scorpio Scorpio
За съжаление жените предават България! :down:
При мъжете рядко се среща да се женят за небългарки!

Offline Wulko88

• Forum Member
  • **
  • ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
абе напоследък много често почнах да виждам нашите прехвалени жени я с черен, я с мангал, най-много ги виждам с араби, женени и им раждат цифра деца. Това както вие ще кажете се дължи на модерната пропаганда и незнам си какво, но всъщност това е следствие на еманципацията:

Еманципация е една от най-модерните думи на нашето време, наред с феминизъм, дискриминация, расизъм, хомосексуалност и обществено мнение! Всяка една употребявана по сто пъти на ден от всеки от нас, а в същото време, все повече загубваме смисъла. Затова аз мислено ще го разшифровам, както знам.
Еманципация от латински се превежда освобождаване от власт! Използва се за робство! Е аз съм от щастливо поколение, не помня да съм била под нечия власт! Но разкодирана в нашето ежедневие, женската еманципация, трябва да е освобождаване от мъжете! А накъде сме без тях?

Успяла съм да видя еманципирани жени- загубили достойнството си в битката със себе си, придобили мъжки хъс, та дори и физическа сила, загрубели в собствения си стремеж да бъдат равни! А равни на кого? На мъжете? На Бог? На себе си?

Феминизъм и еманципация, така объркано и сложно! Мъжете стават хомо, жените еманципирани, нима не се побърка този свят. Объркани са ролите изцяло и няма никаква хармония. И даже да мога да работя каквото и колкото мъжете, и да съм еманципирана, нима това ме извисява, или ме прави по-мъдра, по-добра!Що за стремеж да се сравнянам с мъж? А след това, когато им покажем, че можем и че сме добри, тогава с кой ще се сравнявам, можеби с някое силно красиво животно! Тигрицизъм как Ви звучи?

http://bg.altermedia.info/?p=9330

честно казано, нямам думи да опиша какво мисля за 80% от българските жени, защото пак ще ми изтриете темата
« Last Edit: 07 Feb 2011, 17:37:07 by Hatshepsut »
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Offline Борисъ

• Senior Member
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Българките дегенерират, но също важи и за българите. Полът не е фактор в случая.

Offline Wulko88

• Forum Member
  • **
не можеш да скриеш фактите - разликата е огромна - на 1 Българин с друга, се падат поне 10 нашенски курви
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Offline Ванадий

• Hero Member
Това както вие ще кажете се дължи на модерната пропаганда и незнам си какво, но всъщност това е следствие на еманципацията

Според мен се дължи и на двете! Трябва да придабил и индивидуализма и треската за злато.

Offline Sol Invictus

• Senior Member
  • Степен вълк
но всъщност това е следствие на еманципацията
Не е никак еманципирано да ходиш да се чукаш наляво-надясно, та даже и с някакви маймуни.
Всъщност, жената никога не е била по-поробена от някакви глупави "идеали" отколкото в днешно време. Пък нека някои се мислят за "еманципирани" след като се хвърлят в леглото на първия срещнат.
Феминизмът е чифутско учение, имащо за цел да направи бариерата мъже-жени още по-голяма и да унизи жените още повече.

Аз приемам себе си за равна на мъжете по достойство и личностни качества, но физическите естествено че няма как да ги достигна, въпреки че и това се оправя с няколко инжекции тестостерон в задника...И съответно се държа като такава, а не някаква заблудена айде да не казвам каква...
На който не му харесват жените с достойнство, заклеймявайки ги като феминистки, да си търси разни "тихички" и "покорни" госпойци, които всъщност са способни да се чукат и с най-черния мангал зад гърба им, защото нито могат да кажат "Не!", нито се замислят кое е редно и кое не. Те просто не могат да мислят. Да, за съжаление към 80% са такива!

П.С. Не виждам нищо лошо в индивидуализма!
Изгори след прочитане!

Offline Борисъ

• Senior Member
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
не можеш да скриеш фактите - разликата е огромна - на 1 Българин с друга, се падат поне 10 нашенски курви

Тази са твои фантазии. Сред така наречените "мъже" днес е пълно с деградирали малоумници и процентът на такива се увеличава с всяко изминало поколение (както е и при жените). Достатъчно е човек да излезе на улицата - ще ги познаеш по прилепналите шарени блузки, очилата като прожектори, гелосаните коси на бодлички и разговорите за знойни мацки с големи цици и яки коли.

Offline Wulko88

• Forum Member
  • **
но всъщност това е следствие на еманципацията
Не е никак еманципирано да ходиш да се чукаш наляво-надясно, та даже и с някакви маймуни.
Всъщност, жената никога не е била по-поробена от някакви глупави "идеали" отколкото в днешно време. Пък нека някои се мислят за "еманципирани" след като се хвърлят в леглото на първия срещнат.
Феминизмът е чифутско учение, имащо за цел да направи бариерата мъже-жени още по-голяма и да унизи жените още повече.

Аз приемам себе си за равна на мъжете по достойство и личностни качества, но физическите естествено че няма как да ги достигна, въпреки че и това се оправя с няколко инжекции тестостерон в задника...И съответно се държа като такава, а не някаква заблудена айде да не казвам каква...
На който не му харесват жените с достойнство, заклеймявайки ги като феминистки, да си търси разни "тихички" и "покорни" госпойци, които всъщност са способни да се чукат и с най-черния мангал зад гърба им, защото нито могат да кажат "Не!", нито се замислят кое е редно и кое не. Те просто не могат да мислят. Да, за съжаление към 80% са такива!

П.С. Не виждам нищо лошо в индивидуализма!
госпожа, явно имате някакъв комплекс да се доказвате, че сте мислещо и можещо същество. Честно казано никой не го грее това. Вие не сте равна с мъжете, просто сте различна. И тази разлика нито ви принизява, нито ви прави по-достойна. Казвам какво става, когато се разпадат традиционните семейни ценности - налице е дегенерарция. За това също са виновни и българските мъже, ... стана много дълго..
« Last Edit: 03 May 2011, 21:25:56 by Hatshepsut »
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Offline Sol Invictus

• Senior Member
  • Степен вълк
госпожа, явно имате някакъв комплекс да се доказвате, че сте мислещо и можещо същество. Честно казано никой не го грее това. Вие не сте равна с мъжете, просто сте различна. И тази разлика нито ви принизява, нито ви прави по-достойна. Казвам какво става, когато се разпадат традиционните семейни ценности - налице е дегенерарция. За това също са виновни и българските мъже, ... стана много дълго..
Първо съм госпожица, второ съм равна в различието си, трето ако имах комплекси от пола си и исках да се доказвам, сега в тоя хубав, слънчев ден щях да съм навън по кафенетата, сваляйки ония "момци" дето Борисъ показа, а не да вися пред компютъра :D
Комплексар е оня мъж, който иска жените да му се подчиняват, както и оная жена, която иска мъжете да й угаждат на прищявките без да си мръдне пръстчето.
Деградацията на България е колективна вина на двата пола и двата пола трябва да оправим това, а не да сипем разни сексизми един срещу друг и кой на кого трябвало да се подчинява.
Изгори след прочитане!

Offline Mасон

• Senior Member
  • Sic transit gloria mundi
Уълко, а може всичко да е любов.....
Нали знаеш, тя не признава граници и прегради, вечна е и спасява света от изчезване ;)
Principes mortales, respublica aeterna!

Обезлюдяването на българските села

Started by Дашо

Replies: 34
Views: 10220
Last post 27 Oct 2013, 12:53:37
by A.C.A.B
Жените в Българската армия

Started by Сит

Replies: 29
Views: 14962
Last post 07 Jul 2016, 21:29:03