Author Topic: Мръсна украинска пропаганда срещу България  (Read 2224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Киев: Дискриминират деца в летен лагер в България
По данни на украинските власти един от възпитателите в международния детски лагер "Мистрал" в курорта Свети Влас е забранил на децата да носят украински флагове и традиционни символи
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kiev-diskriminirat-deca-v-leten-lager-v-bylgariia-6018367
...
Ало, Киев!!!
Тези деца са дошли на почивка, а не да правят манифестации!
Оправяйте си шибаната държава, която е на първо място в Европа по регистрирани случаи на СПИН и садистични прояви, и тогава можете да говорите.
Дано Кубрат го нацели Кличко в право в десетката!
Егати долното украинско племе!
Каква Европа, какви 5 лева?
« Last Edit: 26 Jul 2014, 18:51:58 by Петкан »
Ad honores

Offline Oribe Peralta

• Registered user
  • Forum Member
  • **
Петкане, по-кротко, че ей сега ще бъдеш заклеймен като рушняшки агент   :cool-1: :cool-1: :cool-1: :Azn:

Чики ти наистина ли не се усещаш, че си по - голяма подлога и защитник на руските ТЕРОРИСТИ и интереси, отколкото на Българските интереси, Българските интереси чики са на страната на УКРАЙНА,  

Offline Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
Е, за Петкан не съм сигурен, но ти си типичен рубладжия! Във всеки случай не си български националист, а руски такъв.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Лошо е когато децата са принудени да правят политика, независимо от каква националност са.
Това, че във връзка с посочения случай е изпратена нота на българското правителство, показва, че Украина се стреми да уличи България в съпричастност към руските интереси, а това не отговаря на истината.
Както Турция, така и Украйна не трябва да влизат в ЕС, защото народите на тези две страни са много далече от традициите на европейските народи, а освен това са съдбовно дамгосани-турците от радикалния ислям, а украинците от идиотизма на сталинския комунизъм.
Освен това са и прекалено нахални, също както и руснаците.
Всичко това, което е население, на изток и на юг от територията на България е създадено да бъде агресор и натрапник, а България ще направи фатална грешка, ако реши да гласува за приемането в ЕС на Турция, Украйна.
Същото важи за БЮРМ и за Сърбия.
Ad honores

Offline Oribe Peralta

• Registered user
  • Forum Member
  • **
Лошо е когато децата са принудени да правят политика, независимо от каква националност са.
Това, че във връзка с посочения случай е изпратена нота на българското правителство, показва, че Украина се стреми да уличи България в съпричастност към руските интереси, а това не отговаря на истината.
Както Турция, така и Украйна не трябва да влизат в ЕС, защото народите на тези две страни са много далече от традициите на европейските народи, а освен това са съдбовно дамгосани-турците от радикалния ислям, а украинците от идиотизма на сталинския комунизъм.
Освен това са и прекалено нахални, също както и руснаците.
Всичко това, което е население, на изток и на юг от територията на България е създадено да бъде агресор и натрапник, а България ще направи фатална грешка, ако реши да гласува за приемането в ЕС на Турция, Украйна.
Същото важи за БЮРМ и за Сърбия.

Петкане, най-добре да се махнем от Еврогейския съюз.  :grin-1:

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Е, за Петкан не съм сигурен, но ти си типичен рубладжия! Във всеки случай не си български националист, а руски такъв.
Ех, защо не съм рубладжия или руски олигарх!
Щях да си купя някой отбор като Абрамович и нямаше да ме интересува това, дали в България на власт е Боко Тиквата или СерГей, защото щяха да ми ръкопляскат и нямаше да ме питат за това, "рубладжия" ли съм или "доларджия".
Интересно ми е това, защо тези, които са в състояние да прегърнат СЕЩ се мислят за български националисти, а тези, които по никакъв начин не прегръщат нито Русия, нито САЩ се квалифицират като ненационалисти и чуждопоклонници.
Украйна е едно го*но, заради, което България ще тегли, както и Ирак, както и БЮРМ, както и Косово, както и самие Еврейски съюз.
Ad honores