Автор Тема: Ще се роди ли най-сетне автентичен, български национализъм?  (Прочетена 1968 пъти)  Share 

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Истината от тези предсрочни избори е тази, че кредита на доверие от българския народ към политическите парти е изчерпан.
Изборните резултати достатъчно ясно говорят за това.
Нима е реално да се говори за някаква победа от представителите на водещите партии, когато ГЕРБ и БСП (взети заедно!)са подкрепени реално само от 1/3 от българския народ?
Пазарлъците и комбинациите за съставяне на бъдещото правителство на България са на безпринципна основа, а ако все пак се стигне до някакво споразумение, то ще бъде само на книга и без необходимите резултати.
Вариантът ГЕРБ+БСП, това е германският модел на управление, който е неприложим за българската действителност заради антагонистичните противоречия между двете олигархични групировки.
Загубата на Цецка Цачева на президентските избори не беше победа на БСП, а израз на народното недоволство от провежданата политика на ГЕРБ, която не може да бъде по-добра от провежданата, колкото и да им се искаше на другарите от ГЕРБ.
Причините за това са много, но не е сега мястото да се говори за това.
Само трябва да е ясно, че в страна, в която няма истинска десница, това не е демократична страна, а някакъв странен хибрид.
Няма и истинска националистическа формация, а съществуващите са настроени съглашателски почти с всеки, който им предложи близост до властта и привилегиите, които произтичат от нея.
Липсата на реална десница и реални националисти в политическия живот на България не могат да доведат до появата нещо полезно в политиката на страната, защото управляващите нямат реален коректив и правят това, което те смятат за правилно, без да се съобразяват за последствията от това.Отговорност пред никой и за какво ли? Пак те ще бъдат избрани и заради това не им пука от нищо.
Европейската политическа система не познава такава практика, в която водещите две политически партии в европейска държава са наследници на бившата комунистическа партия от болшевишки тип.
Къде е новата визия на ЕС за бъдещето на Европа, за която Папа Франциск напомни на ръковолителите на ЕС? Нима някой трезвомислещ и нормален човек може да приме, че големите от ЕС не знаят какви са Бойко Борисов и ГЕРБ или Корнелия Нинова и БСП и начините на управление на България от тези две партии?
Това добро познаване на българската политическа реалност предопределя и отношението на лидерите на водещите европейски страни към съществуването на българското правителство като необходим политически компромис за целостта на ЕС и нищо повече.
След Brexit-а ЕС не може да си позволи лукса някоя страна да го напусне по никакъв начин!
Дори Герт Вилдерс да беше спечелил изборите в Холандия, нямаше да му позволят да извади страната от ЕС с цената на всякакви средства.
Заради говоренето си против ЕС и Мари льо Пен ще загуби на предстоящите президентски избори във Франция.
А за българските избори от гледна точка на ЕС е нужно обединение на главните противостоящи политически субекти, което ще гарантира едно относително спокойствие на ЕС в Източна Европа, без значение дали субекта на възможното обединение ще се казва Бойко, а другия субект ще се нарича Корнелия.
Важното е да стане политическа "сватба", а имената на участниците не са толкова важни. Ако Тодор Живков беше жив и се беше пребоядисал на социалист от БСП, то и той можеше да играе ролята на булката в тази напрегната ситуация.
На ЕС не им пука, дали "младоженците" от българската политическа "сватба" ще са казват Бойко и Корнелия, Бойко и Валери Симеонов или Тодор Живков или Дража Вълчева.
Някои политически анализатори казват, че в ЕС гледали скептично на политическа сделка с Обединените патриоти.
Няма нужда от подобно безпокойство, господа анализатори!
ОП са готови да легнат с всеки.
Ще се внасят законопроекти и предложения от ОП, които няма да бъдат гласувани от мнозинството, с което са в комбина, а ОП ще се правят на обидени, ще заплашват и ...ще продължават да се гушкат с ГЕРБ, както са го правили и досега.
Най-много Болен Сидеров да направи някой екшън в НС, на столичен булевард или "патриотичен" пиянски скандал в самолет или кафене.
И с това се изчерпват всички рискове от коалиция на ГЕРБ с ОП.
Важното е да има мир и спокойствие с цената на всичко!
Този компромис от страна на ЕС развързва ръцете на управляващите България, независимо дали са от ГЕРБ и БСП да обслужват своите господари и да се съгласяват с всяка директива ли разпореждене от ЕС и тази безропотност им осигурява живот и присъствие във властта.
А това, че по корупция и реформи в съдебната власт България е отрицателен пример, че здравеопазването, образованието и доходите на хората са най-зле в целия ЕС, за това ще се приказва и пише и след още четири години.
Проблемът е в това, че в България трябва да се смени матрицата, а нито ГЕРБ, нито БСП са тези субекти, които не само не желаят да направят това, а и не могат, защото именно те са тази матрица.
Нито Борисов, нито Нинова са тези политици, които ще се откажат от властта заради гузната си съвест в името на някакви идеали.
По-важното е това, че новото правителство на България ще се съгласи да се в групата на ЕС на 2-ра скорост, а от това се подразбира, че България ще си остане такава, каквато е била-заден двор на Европа или бедния роднина, с когото богатите роднини могат да се майтапят така, както им се иска и както те са решили.
Боисов сам предизвика предсрочните избори, а сега говори, че политическата отговорност му налага да състави правителство.
Правителство на всяка цена е възможно, но кому е нужно това?
Уверен съм, че Борисов ще успее да състави правителство, но за чия сметка?
Закърпените неумело гащи си оставят винаги грозни, както и да ги наричат, а човекът, който ги носи винаги е за присмех на околните.
« Последна редакция: Март 29, 2017, 21:21:32 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Цитат


"Няма какво да се коментира от днешния разговор с ГЕРБ. Имаме уговорка между двете партии да не изнасяме информация. Такова ни е споразумението. Това заяви пред БНТ председателят на НФСБ Валери Симеонов на въпрос какво е станало днес по време на разговора между Обединените патриоти и ГЕРБ за съставянето на правителство.
В момент, в който има съгласие между двете страни, с удоволствие ще ви запознаем. Мога да ви уверя в едно. Може да се приеме като декларация с Обединените патриоти - не е ставало въпрос на разговора за никакви министерства", обясни той.
Вярвам, че най-полезно би било за България да има коалиция между ГЕРБ, БСП и Обединените патриоти. Може да се договорим за една обща програма в името на България", добави Валери Симеонов.
"Още не са почнали сериозните разговори. Днес имаше една среща с общи приказки. Има неща, от които няма да отстъпим. Настроенията в Обединените патриоти е ние да участваме във властта", разкри националистът..."

http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-news645289.html
...
Имат желание за участие във властта Балевски и компания, ама защо ли сами не могат да спечелят избори?
Желание за участие във властта с партии, които са доказано продажни и компрометирани.
Каква обща програма ще правят ОП със скаджии и висаджии е трудно да се каже, но, че ще бъде майтап е сигурно на 100%!
Като не могат ОП да печелят избори, ще духат супата, както са го правили и досега.
Балевски, може и да си милионер, ама не си националист, а най-обикновен боклук!
« Последна редакция: Март 31, 2017, 21:43:02 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Цитат
"На прага сме на създаването на правителство. Това ще стане след няколко седмици. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 новоизбраният депутат от "Обединени патриоти" и областен координатор на ВМРО в Пловдив Александър Сиди. "На тези избори доказахме, че съединението прави силата. "Обединените патриоти" са по-обединени от всякога. Напълно наясно сме какво искаме да се случи в държавата", заяви Сиди.

Сиди каза, че няма отговор на въпроса кой би бил по-добър премиер – Бойко Борисов или Корнелия Нинова. "Народът избра Борисов, не виждам съмнение в това. Той обаче два пъти беше министър-председател и два пъти подаде оставка, така че не знам какво ще направи сега... "

http://www.blitz.bg/obshtestvo/patriot-sobshchi-dlgoochakvana-novina-i-razkri-shche-ima-li-koalitsiya-s-gerb_news501158.html
...
 Александър Сиди в прав текст изразява "принципа" на ОП за коалиране(с който и да е!):"Нямам отговор на въпроса кой би бил по-добър премиер – Бойко Борисов или Корнелия Нинова, по-важното е келепир да има в тая работа! "
Сиди не знае какво ще направи Борисов в бъдеще, но неговата формация е готова да тръгне с Борисов, а ако не стане с него...тогава може и с другарката Нинова.
Голям смях са другарите от ОП!!!
...
"Па и мене нали ми се иска -я депутат да ме изберат ,я кмет.Келепир има в тия работи.Хората пара натрупаха,ти знаеш ли? "( АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ - " БАЙ ГАНЬО" (БАЙ ГАНЬО У ИРЕЧЕКА)
...
При опитите за създаване на кабинет с мандата на ГЕРБ остава открит следния въпрос: Как ще се съвместят програмата на ОП и тази на ГЕРБ, и дали е възможно въобще програмата на "Обединени патриоти" да бъде изпълнена при такова коалиционоо правителство?
Ако съществува съгласие от страна на ГЕРБ по основните позиции в прграмата на ОП, а именно за увеличаването на доходите на българските граждани, за по-стабилна и работеща българска икономика, и за сигурността на държавната граница, как това съгласие ще бъде регламентирано за изпълнение от бъдещото коалиционно правителство ГЕРБ+ОП?
А при несъгласие от страна на ГЕРБ?
Коалицията ГЕРБ+ОП във френски вариант би могла да се сравни с коалиция на партията на републиканците и партията Национален фронт,  което по своята същност е абсурден политически проект.
Не се ли чустват унизени от ОП за участие в кабинет с ГЕРБ, защото Бойко Борисов е получил одобрение да сформира каквото и да е правителство, стига той да е премиер?
Изглежда се поувлякох в разсъждения за морала, забравяйки, че това не се отнася за политиците от ОП, за които определящото е безпринципностна и лицемерието.
Чувство на унижение може да изпитва само човек, който уважава себе си.

Вярват ли от ОП, че "предвидимият" (https://offnews.bg/news/Politika_8/Dogovoreno-v-Malta-Borisov-premier-i-izbori-prez-esenta-na-2018-g_651656.html[/b]]https://offnews.bg/news/Politika_8/Dogovoreno-v-Malta-Borisov-premier-i-izbori-prez-esenta-na-2018-g_651656.html )за ЕНП и ЕС Бойко Борисов ще се съгласи да работи по всички пунктове на програмата на ОП, и мислят ли ОП, че за година и половина ще могат да направят нещо полезно за България с "предвидимия Борисов" за изпълнението на програмата на ОП, тъй-като Борисов в Малта е обещал пред ЕНП, че "ако коалицията е неуспешна(и при какви условия би била успешна?), при най-малкия знак от Европа ще я разпусне веднага след края на българското председателство и ще насрочи избори за есента на 2018 г."?
Не мислят ли ОП, че поставеното изискване от ЕНП " да сформира каквото и да е правителство, стига той да е премиер? " означава продължаване на такъв курс на политика, който отхвърля основните акценти на тяхната програма?
Накрая искам да задам и въпросът, защо варианта за създаването на такъв властови политически хибрид ГЕРБ+ОП изглежда приемлив за обществото и за избирателите на коалицията ОП?
« Последна редакция: Април 01, 2017, 22:17:06 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 58.0.3029.110 Chrome 58.0.3029.110
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
"Най-важните поуки при манипулиране на общественото съзнание в дадена държава са, че трябва да се намерят правилните центрове за подаване на информация в това общество и да се използва не забраната и контрола, а обратния ефект. Намират се темите, които вълнуват обществото в дадена страна и проблемите, които имат хората там. Повлиява се на най-влиятелните  точки,  които да пуснат подходящата информация. Патриотизмът не се използва  директно, а просто се напомня за неговото съществуване.
 И всичко това води до постепенна промяна и формиране на нагласите..."(Петко Димов "Манипулиране на общественото съзнание в социалните медии")
https://postvai.com/izsledvania-inovacii/socialni-medii.html

Неактивен FLEKTARN

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 84
 • Country: bg
 • Карма: +5/-0
 • Пол: Мъж
 • Командир
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 58.0.3029.110 Chrome 58.0.3029.110
  • FLEKTARN.COM
 • Интереси: Оръжия, Писане на статии, Патриотични речи, Видео обработка и Видео продукция
 • Зодия: Leo Leo
Свидетели сме, как от няколко години насам непрекъснато се появява някоя нова, „националистическа" или патриотична партия. Никнат, като гъби. А нашата надежда е да не са само отровни...ама...Мечти, надежди а реалността ни отрезвява. Самият факт, че се роят толкова „националистически" партии е показател, че има нещо гнило. Защо така се получава, че всички уж тръгват с някакъв проблясък и завършват в пълен батак?! Хората симпатизирали им с времето остават напълно отвратени и омерзени от подобни формации. Това именно е целта на създателите на подобен род партии. Гледаме постоянно появяващи се лидерчета, крещящи, подскачащи и неизменно служещи на чужди интереси. Като почнем от Косово, през разни славянски, православни обединения и спрем на Украйна. Пълен ташак! Лидерчета - палячовци! Напомпани с няква националистическа риторика и...толкоз. Та тези палячовци все бранят нещо, я Косово, я славянството или православието, я украинските „националисти". Днес едните са за проруски настроените в Украйна а други за украинските „националисти". И то кви националисти са тези украинските, до един евреи! Според кой на коя хранилка е. Я на руска, я на американска. А къде забравиха тези „националисти БЪЛГАРИЯ?! Не знам, как тези човечета не могат да се усетят, колко са жалки?! Не знам как винаги се намират ,хора да ги подкрепят?! Може би щото изхождат от приказката за по-малкото зло, без да могат да осмислят, че злото си е зло, пък било то малко или голямо! Трагедия! Не е ли крайно време, поне тука, във форума да бъде изметена тая всичката гад и поне това пространство тук да е само за искрените и истински националисти! Те са обречени, защото участта на предателите е една... Ако продължаваме да им отделяме място тук за реклама (на партиите) сме обречени и ние! Според мен разделите за партиите трябва да се премахнат, защото националистическата идея е една, България е една и всички националисти трябва да ни обединяват тия двете, а не партийните интереси на разни палячовци наричащи се нагло националисти или патриоти!

Уау, замалко да се разплача. Не се шегувам. Сред приятелски настроени не ползвам никога сарказъм или сатира.

Теорията ми е такава. Националистчетата никнат като гъби поради две причини.

Причина #1: Пари. В момента е модерно да обсъждаш актуални и наболяли теми, и много хора чувстват успокоение и вътрешен покой щом "някой ги разбира". Това разбира се означава добър бизнес. И ето - появяват се нови сдружения, нови партии, нови сайтове, но прогресът липсва. Нашествениците идват, корпорациите купуват, изнасят и малкото, което ни е останало. Нямаме храни наши, шоколади, фабрики - нищо. И сърцето ми се къса, че ако наистина мъртвите витаят, а не са умрели, ако има живот след смъртта, какво ли ще си каже Сава, Сава Раковски, като погледне какви сме изроди, и какво правим. Моля се, с цялата си душа, да ме пропусне, и поне един ден, като постигна нещо, тогава да ме погледне. Да не ме е срам.

Причина #2: Власт. Всички знаем, че на изверга, властта така прекрасно се услажда. Дай на изверга частичка власт и гледай му сеира как руши, проваля, сваля.

Много хора не ни харесват, тъй като всякак се опитват да ни накарат да вземем страна. Я САЩ, я Русия, я леви, я десни. Страната е една - на истината. Истината е такава - каквото е разрушено, трябва да бъде възродено. И не от наемници, от придошли, от извънземни, както американците наричат чуждите - наричат ги 'aliens' (извънземни). Така е в министерствата им, по закон, и в речника. Иронията е такава, че уж те ги наричат извънземни, но държавата им вече извънземна стана. Но това е друга тема. Темата е за BG.

Едно е сигурно - ще дойдат още.

И знаете ли каква е приликата между всички тях? Има една изключително съществена прилика. Всички "вдигат" бързо. Получават бууст отнякъде. Стават известни. Получават финанси. Но хора като нас, нямат ресурс, нямат и стотинка! Ето това е истината. Хората в този форум - нямат нищо. Но пък политическите партии, и хилядите там сдружения - разполагат със внимание, и хора, и посещения, дарения.

По това ще разпознаете неверника. Как е стигнал до върха, и колко време му е отнело. Защото ние не вярваме, че във времена на лъжи и медийна измама, някой може да достигне бързо. И някой, за който никой даже не е чувал. Някой, който нищо дори не е направил. Нищо, което поне да се отрази на нашите животи. Защото още мажем си филийките с маргаринче, пием евтината водка или Блек Рам, охкаме и тюфкаме като дойде ред за зъболекар или лекар, и се вайкаме като се роди детенце, понеже няма да му купим Лего, а ще му купим едни чорапки и най-много - маратонки на промоция, веднъж на 5 години!

Чистене. Искам да мога да чистя. Боже, дай ми власт и сила духовна, всички мръсни да прочистя.
« Последна редакция: Юни 26, 2017, 12:45:51 от FLEKTARN »
Флектарн – Новини & Отбрана на България
Официален уебсайт: https://flektarn.com
Имейл за контакти: flektarn@tuta.io

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
"Патриотите в България са "бял кахър" в сравнение с радикалните партии, които взимат властта в Европа: "Европейските държави се страхуват от тероризма, който беше внесен в Европа. Никакво значение няма за една страна, че е богата, ако тя не може да осигури живота и спокойствието на своите граждани".
http://epicenter.bg/article/Georgi-Markov--Borisov-shte-specheli-i-chetvarti-mandat--Harizmata-mu-ne-ugasva-/138987/2/0
...
...

"Кой ли знае, колко години се занимават с йога, а все още не могат да си лизнат  топките. "


https://www.google.com/search?q=Bizarro+Comics++yoga&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=i0EkQjErEHGPWM%253A%252CzrZcQ-IZW6oqRM%252C_&usg=__wgJJueUssxUlwvOz8QtxJQTocyU%3D&sa=X&ved=0ahUKEwi9gfDh6oHXAhWFhRoKHcIqD3sQ9QEILDAB#imgrc=i0EkQjErEHGPWM:
« Последна редакция: Октомври 21, 2017, 16:47:55 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Цитат


Да се маскираме като националисти за Хелоуин

 Гост-автор |  31/10/2017
Обичат чуждите празници, не тачат толкова стриктно своите.
За чужденците с любов, а за бабите им с хляб и сол. Робуват на измислени закони, ама не на всички, а само на тези, които те преценят.
Способни са да разделят държавата от родината. И съответно 99% от тях мразят държавата, но обичат родината. Но същите не могат да разделят личното благо от общите интереси. И винаги за тях преобладават личните облаги над всичко останало.
Всъщност те са част от един народ. Народ биещ се в гърдите какъв националист е… ама не на родните празниците, а на Хелоуин.
Половината от този народ псува другата половина, която от своя страна обикаля като чучало препълнените кръчми и се кълчи под звуците на ориенталска музика. Но всички заедно са толерантни. И към себе си и към държавата, а на родината любовта и стига.
Те са работливи, всъщност по-скоро са бачкатори и по-скоро работливи извън пределите на родината.
В държавата са предимно мързеливи, мрънкащи и вечно гладни. Не ги мислете, докато се чудете кои са, те никога няма да се наситят. Обичат властта и да раздават правосъдие. Най-вече сред близките и познатите си.
Не познавам по-толератни хора от тях. Спокойно приемат всеки идиот, застанал да ги управлява. Вечерят със салам от лев и двайсет, докато гледат как от малкият екран ги наричат "лош човешки материал". Но понеже са толерантни към властта те кротичко преглъщат салама и достойнството си. Тези хора могат да понасят обиди и критики, ако са от някой по-висшестоящ. Но от близък човек не. И докато мислите как точно да им разясните картинката, те отново се чувстват преебани, ама не от вас…
От политиката, от малцинствата, от обратните, от изповядващите друга религия (освен тяхната ) и най-вече от държавата. Неосъзнавайки, че държавата са те самите. И ако имаше поне малко толерантност в нея за сметка на смирението и търпението, може би този народ наистина щеше да е от Лъвове.
Неслучайно гербът им е на лъв, но в живота си са се превърнали в мишки.
***
Автор: Ралина Петрова
https://www.lentata.com/page_10008.html

Неактивен Петкан

 • Site Supporter
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8456
 • Country: bg
 • Карма: +1285/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 62.0.3202.94 Chrome 62.0.3202.94
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908

"Видяхме се с Каракачанов и Сидеров и се разбрахме тази вечер да бъда обран, и ето, аз съм обран, посочи вицепремиерът. И поясни: Сто пъти по-добре е да имаме ежеседмични скандали с ГЕРБ, отколкото властта да иде в ръцете на БСП и ДПС ."
http://epicenter.bg/article/Valeri-Simeonov--Ninova-se-pravi-na-dzhihadistka-s-poyas-s-bombi--koyato-darzhi-butona/141234/2/0
...
...
На Валери Балевски не му пука за нищо, освен за келепира.
Уж ненавистта към ДПС и БСП са паравана, зад който се крие политическата несъстоятелност на комунистическия потомък, носещ  популярното съветско име Валери.
Този смърдел за по-прилична сума ще си такова майката.

Неактивен Sirows

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 162
 • Карма: +2/-2
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 62.0.3202.97 Chrome 62.0.3202.97
Мисля че нещата с национализма забоксуваха.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf