Автор Тема: Ужасът продължава и днес  (Прочетена 3065 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ИндивидуалистTopic starter

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Ужасът продължава и днес
« -: Август 26, 2008, 12:21:50 »
Ужасът продължава и днес

Когато престарелите утихнали хора тътрят в предпоследни разходки краката си в днешния шум, ревящи коли и мръсен въздух, когато се качват в трамвая на Женския пазар, бързащи по инстинкт да седнат, а седнат ли, бъбрят си - трамваят е често тяхното единствено място за контакт, ти ги гледаш и се питаш: какви съдби са протекли зад сбръчканите лица.

Това са те - преживелите в единствения си живот злощастната участ да се родят тук и да изживеят заедно цели шестдесет години в една от най-мрачните дупки в човешката история, в клоаката на комунистическия строй.

Докато на Трокадеро техните връстници са се возели на скутери и са бързали да забравят ужасите на нациската окупация, слушайки джаз през дима на американските цигари; докато новото френско кино и литература са напирали в цветущата атмосфера на мира и красотата на живота, тук в последните магазини са привършвали хубавите платове, обувките със скърцащи подметки са изчезвали постепенно, а нощем камионите са откарвали от хубавите домове ужасените собственици към кланицата на лагерите и са настанявали на тяхно място брадясали зверове с каскети, убийци , препасани с червени ленти над лактите.

Често в немия ужас на 45-та сталинистките продажници са трошели главите на жертвите си с кирки, а общите гробове се издигали като гигантски къртичини.

Достатъчно било някакъв превъртял садист да посочи някого и да изкрещи: "Дръжте врага" и всички веднага са гледали да се вредят на първа линия в линча, за да не последват в дупката смазаната глава на нещастника.

Произволът на първите пет месеца и до днес не е изследван, цялото общество мълчи грозно, защото всеки косвено се е съгласявал и със страха и мълчанието си, с наведената глава е косвен съучастник.

Всички българи под ботуша на съветските окупатори са били принудени да сведат глави пред новите господари - комунистите. Те само това и чакали.

Нашите комунисти, другарки и другари, са най-гадната порода изверги, появявали се някога тъдява.

Кръволоци, крадци, садисти, лицемери, покварени лъжци, те никога не са имали друга цел освен да заживеят по-добре, много по-добре и са виждали единственото възможно средство за това в убийството на "народния враг", конфискуването на имотите му, както и в заробването на сънародниците си в клетката на комунистическата утопия , експлоятирайки ги зверски в името на своето собствено господство.

Разрушаването на нормалния свят, късането на пъпната връв на живота било нещо като главна цел в тяхната идеология.

Те извратено карали хората да скандират пред гроба на зачеркнатата си свобода колко щастливи щели да бъдат някога при комунизма.

Нямало голям избор, а повод за нови убийства било дори и по-тихото скандиране на комунистическите лозунги.

Това общество на нашите сънародници било заченато в греха на братоубийството,лъжата, страха и обеличаването на последните остатъци от човещина. Настъпил сатанински кървав мрак.

Хората просто изгубили сетивата си. Те виждали щастие в това да копат с кирки камънаците край бригадирските колички и предано получавайки мизерните дажби на купонните времена да работят като луди в името на партийния произвол.

Но това не било достатъчно за новите господари, докато по бреговете на западните страни хората танцували по дансингите вечер, докато щастливите младежи и девойки бързали с целувки да наваксат пропуснатите мигове на живота си през войната, тук се провеждали събрания, нарочвали се вътрешни врагове и шпиони, сурови мутри с карабини обикаляли във вечерния час кварталите, а само някоя загубила разсъдъка си девойка да имала глупостта да си сложи червило, веднага я пращали в каменоломната, където слез няколко изнасилвания угасвала с кървища по тялото си .

Налудничавата саморазправа се прехвърлила в университетите, врагове се търсели дори в семействата. Нататък историята продължава с дневника на комунистическата проказа. Тя продължава и до днес.

Вижте Гоце, вижте диктата на екскомунистическата каста, синчетата, дъщерите, вижте номенклатурата, продължаваща в неистовата си алчност да лочи, вижте ДС-апаратчиците, промъкнали се навсякъде и контролиращи всичко тук от гнездата на птиците до урните на умрелите и ще се отвратите от зловещия конструкт на уродливата метаморфоза на другарите.

Те продължават да се наричат помежду си другари. Аз бих заменил тази негодна заради тях дума "другари" със "съучастници".

През целия период те си бяха и са си до днес просто разбойници. Нагли престъпници, кретени, садисти, а съучастничеството като знак за преданост е главната им отличителна черта.

Няма морал, няма чест, няма човек, има само ПАРТИЯТА, стръвното забогатяване и плячкосване, тъпченето по главата на жертвите.

Целият днешен преход е огледално повторение на предишните изстъпления, а героите на зловещия калейдоскоп са точно същите другари.

Точно те откраднаха двайсет и пет милиарда долара, раздадоха си ги, хвърлиха народа си в мизерията на изплащането, разделиха си държавното имущество, заграбиха имоти, курорти, банкови средства, пенсионни фондове, затриха с хиперинфлацията спестяванията на хората, омерзиха надеждите на хората за освобождаване от комунистическия гнет.

И всичко това безнаказано ,другарки и другари. Няма провидение за българския пъкъл. Няма косъм паднал от главата на поне един от тях. Не.

Нещо повече надигат глави в неокомунистически реваншизъм и искат да се кланяме отново на идолите им.

На същите идоли, които обявяваха религията за опиум на народа, а предателството на ближния и убийството класовия враг като висша ценност на социалистическия човек.

Хората, преживели ужаса , сами ще се самозаровят, там в самотата на ковчега ще направят своята екзистенциална последна трагична крачка към нищото, урните ще побирет червения прах.

А Трокадеро, ами там младите продължават да се целуват, те дори не знаят какво точно е това комунизма.

Фамилиите от ЦК, Иван Славковци, Гоце, Р.Овч и компанията бригадири-генерали знаят. И още ни управляват.
« Последна редакция: Май 20, 2011, 07:25:07 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен killed_by_death

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 724
 • Пол: Мъж
 • Дълг и Чест
Re: Ужасът продължава и днес
« Отговор #1 -: Август 28, 2008, 23:50:10 »
Точно така!По въпроса,особено за първите няколко месеца на червената сган в България,бих препоръчал книжката ''40те безотговорни дни'' на Никола Николов,лека му пръст.
« Последна редакция: Август 28, 2008, 23:51:50 от killed_by_death »
 

Неактивен ИндивидуалистTopic starter

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Ужасът продължава и днес
« Отговор #2 -: Септември 10, 2008, 13:48:58 »
Книгите на Никола Николов:

http://novred.narod.ru/KNIGITE_Nikola_Nikolov.htm
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен Катерина

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 18
 • Пол: Жена
Re:Ужасът продължава и днес
« Отговор #3 -: Януари 28, 2010, 06:15:57 »
"Често в немия ужас на 45-та сталинистките продажници са трошели главите на жертвите си с кирки, а общите гробове се издигали като гигантски къртичини...."
Това звучи много познато...Откъде ли...
Я да видим. Още отпреди Френската революция...войните между Франция и Англия, огромни купи с тела, които захвърляли в общи гробове, без дори да погледнат дали са живи. ( Кралица Марго). Ленинският геноцид. Общи гробове и риене с булдозерите на хора в дупките. Китай - също. ВСВ - лагери на смъртта от Западна Европа до крайния изток - изгорени, убийства чрез гаври и убийствен труд, ровове, пълни с трупове. Сръбски геноцид ВСВ - убийства с чукове, горени живи, общи гробове, Виетнам - напалм, общи нахвърляни в гробове без да ги погледнат дали са живи, червените кхмери, - също, войната в бивша Югославия- мъчения, вадене на зъби на живо, гаври, масови изнасилвания, горени живи и общи гробове. Война в Руанда - също. Войни в Палестина - масови кланета, отрязани глави и изринати домове и общи гробове, Кюрдистан...също. Народе????
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 10:12:43 от Nordwave »
 

Неактивен Нестор

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 865
 • Пол: Мъж
Re: Ужасът продължава и днес
« Отговор #4 -: Септември 11, 2011, 23:22:18 »
Прочетете в сайта Афера БГ статията"Тероризъм по български--всеки ден е 11. септ."  Българските комунисти и наследниците им се оказаха най-рафинираните и успешни терористи на света.
 

Tags:
   

  Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18