• Welcome to Българският националистически форум.

Страницата на помаците - българо-мохамеданите (pomak.eu)

Започната от OnlyBG, 11 Май 2009, 20:41:00

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

OnlyBGTopic starter

http://www.pomak.eu/board/index.php Ето го форума!! Имах идея да се регистрирам и подвизавам в него като помак и да им наливам малко мозък и да ги агитирам но не успях нещо с регистрацията пробвах 20 пъти  :-\ Ако някой има желание и успее да се регистрира нека пише :) За мен лично псувните и безполезното(дори вредно за нас)насаждане на омраза  нямат никакъв смисъл!!! И българи опичайте си акъла и мислете с главите си!!! Помаците са българи и са голяма част от населението на Родопите!! Изгубим ли помаците губим и Родопите!! Ако на някой не му е ясно как става това ще дам пример : Населението(За Родопите става дума :) )  се разбунтува и иска референдум за независимост и следователно такъв е даден от там е неизбежно и не се съмнявайте ,че това не може да стане!!!

Ivo_the_MOnsTer

Да знам го тоя форум.Българи са си , ама какво  е толкова странното при регаването.Да няма изпит на Корана ?
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Death angel

Цитат на: OnlyBG - 11 Май 2009, 20:41:00
http://www.pomak.eu/board/index.php Ето го форума!! Имах идея да се регистрирам и подвизавам в него като помак и да им наливам малко мозък и да ги агитирам но не успях нещо с регистрацията пробвах 20 пъти  :-\ Ако някой има желание и успее да се регистрира нека пише :) За мен лично псувните и безполезното(дори вредно за нас)насаждане на омраза  нямат никакъв смисъл!!! И българи опичайте си акъла и мислете с главите си!!! Помаците са българи и са голяма част от населението на Родопите!! Изгубим ли помаците губим и Родопите!! Ако на някой не му е ясно как става това ще дам пример : Населението(За Родопите става дума :) )  се разбунтува и иска референдум за независимост и следователно такъв е даден от там е неизбежно и не се съмнявайте ,че това не може да стане!!!
Ти намери първо някой на тебе акъл да ти налее.
Аз не виждам никакъв проблем с регистрацията там ама се чудя как въобще си успял и в нашия форум да се регнеш ?  :-P

П.П.
Цитат18358 Публикации в 1494 Теми от 3470 Членове. Последен член:  Gemeto
Не падай духом, където ти падне !

Дашо

Цитат на: OnlyBG - 11 Май 2009, 20:41:00
...За мен лично псувните и безполезното(дори вредно за нас)насаждане на омраза  нямат никакъв смисъл!!! И българи опичайте си акъла и мислете с главите си!!! Помаците са българи и са голяма част от населението на Родопите!! Изгубим ли помаците губим и Родопите!! Ако на някой не му е ясно как става това ще дам пример : Населението(За Родопите става дума :) )  се разбунтува и иска референдум за независимост и следователно такъв е даден от там е неизбежно и не се съмнявайте ,че това не може да стане!!!
Поздравление за изказаната от теб позиция!
На 100 % те подкрепям! От излишни вражди никой няма да спечели, единствено може да загубиме. Трябва да се действа хитро и мъдро.
Сега ще се регистрирам там  ;)
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

OnlyBGTopic starter

Раздела е за българи извън България но просто смятам ,че на тази тема най-доброто място ще и е тук и няма бързо да се скрие зад потока от нови теми в 1вия раздел..

Ето това е страницата www.pomak.eu  след доста опите се регистрирах вътре и с голямо учудване открих ,че вътре има доста интелигентни хорица но друго впечатление ми направи ,че не се имат много нито за турци нито за българи ами нещо като отделен етнос (което за мен не е така)..Дори четох признание за лъжите на турските емисари ,които баламосват помаците ,че били потомци на араби дошли на балканите преди турците (но човека(помак) разбрал това и с право го поместил във форума) До тези изводи стигнах само за около 10тина мин четене във форума докато чаках да ми приемат регистрацията :) Надявам се и други тук да последват примера ми и моля само без да правим провокаций ;) Просто трябва да се помогне на помаците сами да стигнат до националното си самосъзнание!!!

pomak

Помаците с българско самосъзнание трудно ще ги баламосват.Но ги обявиха за"помаци-християни".Прови се опит от турското мекере Назми да се внесе омраза към такива помаци(Боян Добрев).В същото време се подкрепят хора като и на вас извисния Пламен Пасков.Защо ли? Ами да се нагнети омразата-това ми е мнението.

Ванадий

Помаците искат да бъдат признати като етнос

Федерация "Справедливост" организира днес в Гоце Делчев първата национална конференция у нас "Помаците и българският преход".

Българите, изповядващи исляма, декларираха желанието си да бъдат признати като отделен етнос, да имат собствена телевизия, както и засилено политическо представителство в парламента.

На националната конференция, с участие на сродни организации от чужбина, помаците у нас мотивираха исканията си с факта, че във времето на преход, а и днес, за тях в медиите не се говори, а ако присъстват, твърдят, че нещата се представят в негативна светлина.

Категорични са, че ще подготвят свои кадри за журналисти и ще работят за откриването на собствена медия.

От федерация "Справедливост" са категорични, че няма да участват пряко в политическия живот като партия, но са отворени за партньорство с десните партии.

http://www.pomak.eu/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=19

Интересен цитат:

"С цялото ми уважение към сите помаци тук и по света, 12-та и последващите и сравненията им с Разделното време, колкото и недолюбвано да е и Батак е доста ... пресилено и надценено ми се струва.

Разбира се знам, че българите са молени учтиво на събори организирани в тяхна чест и за сметка на османлиите да си сменят вярата и всяко насилие е било недопустимо, но все пак хайде нека се уважаваме.

Виси един въпрос на Исанкяр. Къде са онези българи, колкото и да са нищожна част спрямо другите, които насилствено са приели исляма?"

Уау! PomakTV:

http://www.pomak.eu/index.php?pid=5

:-P

Администратора носи личния статус:

"Не се срамувай да се наричаш помак!" (http://www.pomak.eu/board/index.php?topic=2047.msg26229#msg26229)

Леле има статия, че сме ги асимилирали...  :-P

Подкрепят Турция за ЕС:

"Не мога да разбера защо хиляди политици от ЕС и Турция се подиграват с турския народ"

"Турция и без ЕС си е добре, а може би я ухажват по други причини, знае ли човек каква я мъдрат политиците."

"Добре ще е най вече за Българския бизнес.Турция  е един необятен пазар,а нашите стоки все още не са конкурентни на западна Европа.Няма смисъл да гоним дивото.........."

"България ще има още един плюс, ако се приеме Турция в ЕС"

Опитват да се убеждават един другимо, че турците не поробват и в ден днешен кюрдите, защото:

"кюрдската област e в Северен Ирак"

Почитат Турция, говорят за България като за зона, където пребивават временно:

"Турция ще си напредва!"

На упрекът, че Турция има да изплаща имотите на тракийските бежанци:

"Това ли Ви е проблема или просто обичате да си врете гагата в чужди дворове и ако може да цап-царапим нещо ."

Отъждествяват мюсюлманите с турци, вижда се ясно в този коментар, където потребителят казва, че волжките българи живеят в "турската държава Татарстан" (турска, защото е мюсюлманска):

"Kogato uchek istoriya v BG ne se spomenavashe za tezi Volga Bulgarları, dobre che se setihte makar i mnogovekovno kısnichko. Tezi bulgari sega jiveyat v turskata dırjava Tataristan, aaa sega se setih che v istoriyata za prabulgarite se spomenavashe che te bili ot tyurksko tatarski proizhod."

Какъв чудесен аватар:

Какво ли мога да кажа... може би трябва да сме насилници като турците навремето с тях, за ги върнем към правата вяра и мисъл... наследниците им ще се мислят за българи, както те се мислят за помаци...

Или просто марш към Турция...

OnlyBGTopic starter

Ами май има и турски елементи във форума..

Дашо

Въпросната федерация "Спаведливост", трябва да бъде забранена! Това е организация която има сепаратистки намерения спрямо България. Убеден съм, че глупостите, които бръщолевят са инспирирани от турски емисари.
Смъртъ за предателите на Родината
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!

Sol Invictus

Като толкова не им харесва България що не си ходят в Турция? Защо още след Освобождението не са го сторили, щом "винаги са се чувствали турци", а не Българи. Защо напоследък се понаучиха на турски език? Защо?
Изгори след прочитане!

Балкани

Повечето помаци, които отричат да са българи се имат не за турци, а за отделна народност.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Дашо

Цитат на: Балкани - 14 Юни 2009, 11:13:13
Повечето помаци, които отричат да са българи се имат не за турци, а за отделна народност.
Не вярвам да са голяма бройка тези бългро - мохамедани. Главно се делят на осъзнали българският си корен и турчеещи се

Балкани

Всъщност според мен са повече от турчеещите се. Лични наблюдения.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

pomak

Цитат на: Балкани - 14 Юни 2009, 13:19:19
Всъщност според мен са повече от турчеещите се. Лични наблюдения.
Много грешни впечетления имаш.Догато помаците не ги приемате за българи,ще се турчеят все повече.Македония е пресен пример-колко в македония се обявяват за българи?НЕ ПРАВЕТЕ СЪЩАТА ГРЕШКА...........Българофобите не спат.............Най лесно е да ни пъдите в др. държава.Питате ли се до какво ще доведе това или не виждате по-далече от носа си......... :kill:

pomak

Цитат на: Дашо - 14 Юни 2009, 11:37:35
Цитат на: Балкани - 14 Юни 2009, 11:13:13
Не вярвам да са голяма бройка тези бългро - мохамедани. Главно се делят на осъзнали българският си корен и турчеещи се
Много вярно.Тези които пишат там са фитилжии от др. държави.Искат да видят каква ще е реакцията на българо-мохамеданите.Но нещо удрят на камък и търсят медиина изява с някой наши телевизии-за да се направи реклама............

Similar topics (2)

Отговори: 70
Прегледи: 22314

Отговори: 7
Прегледи: 2287