Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
България / Re: А ....... ама тя верно била крадла.
« Последна публикация от Раковски - Днес в 20:27:22 »
По случая лъснаха много съмнителни моменти,които подсказват недвусмислено,че на Иванчева е бил скроен номер.Ако се стигне до дело това ще се докаже,а в краен случай тя ще осъди държавата за крупно обезщетение.В момента ни управляват престъпници,а такива не биха могли да направят нищо законно,затова гледат да окалят всеки друг.Навремето и комунягите така се оправдаваха : всички сме в кюпа.
2
Български националисти / Re: Български национализъм - българщина
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:09:39 »
Клетвата на Априлските въстаници:
"Заклевам се в името на всемогъщаго Бога, че за славата на народа си и за честта на православната вяра, ще забия петстотин годишния ръждясал български нож в гърдите на турския султан!
Ако престъпя клетвата си, да бъда проклет от целия български народ и да ме постигне най-тежкото божие наказание...“!
Тодор Каблешков
____________________________
 Клетва неудобна на странният днешен български национализъм, неудобна и на тези с национал-социалистическо съзнание. А е такава заради споменаването на : честта на православната вяра и  божието наказание. За нас родолюбците обаче тази клетва е свещена и е пример за потдръжание.
3
Общи дискусии / Re: Добри Божилов и сайта му - gudelnews
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:01:45 »
На там отиват нещата. Предполагам хора, като да не казвам кои : ще са доволни, ако това стане ?
____________________________________________________________________________

Правим военен парад, заедно с Турция, на 6 май...
Български и турски "съюзнически" войски ще маршируват заедно в центъра на София на 6-май.

 
"Колегите от Турция са поканени, в качеството ни на съюзници в НАТО и основен страж на южната граница" - поясни пред журналисти министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

 
Той добави, че не трябва да се спекулира излишно и, че освен турците, ще има танкове и бронетехника от "поне 3 други съюзници".

 
Наша проверка в плана обаче показа, че тримата други съюзници ще участват със съответно 2 танка, 3 оръдия и една гвардейска рота от 30 войници.

 
Турците ще изкарат 35 танка от най-новия вид "Алтай", а в небето ще мине ескадрила от 16 изтребителя Ф-22. Цифрата 16 вероятно не е случайна - да е с 1 повече от общия брой на целия ни самолетен парк, дори да би могъл да лети.

 
На земята пък аскерът ще бъде цял полк - над 1000 бойци, което ще е повече дори от българското участие, което ще е около 500 души. Нашите обаче ще са основно гвардейци от почетната рота, т.е. не съвсем истински войници.

 
С подобна армия в София, Ердоган може да завземе властта за минути. Не могат да го спрат нито качулати командоси, нито дори целия отбор от чистачки в централния Софийски затвор.
"Стига паника и окупации. Турците са ни приятели. Освен това, оръжията им няма да бъдат заредени" - коментира началникът на генералния щаб Андрей Боцев. Припомняме, той наскоро получи пагона на "армейски генерал" с 4 звезди, който според експерти, е равен на "маршал"...
От турска страна няма коментар по въпроса. По време на разпити обаче, един офицер в Гърция, който чака екстрадиция, каза че винаги на мисии в чужбина, турските войски ходят със заредено оръжие.
"6 май е празник и на християните, и на мюсюлманите, и това ще бъде чудесна демонстрация на религиозното многообразие" - обясни Каракачанов...

Г.Н.
http://www.gudelnews.com/2018/04/6.html
4
Общи дискусии / Re: Малко разнообразни и доста чалнати снимки
« Последна публикация от vailen - Днес в 15:39:47 »


Съветски КВ-2, преминал на работа във Вермахта.
5
България / А ....... ама тя верно била крадла.
« Последна публикация от Sirows - Април 20, 2018, 20:27:06 »
Да но по политически причини, много хора решиха че е невинна. Ето до къде води политиката и политиканстването - до тотално изтрещяване и извратяване. Важно е да се очерни противника и нашите да са правите, а истината - тя е за глупаците.
Това че тази кметица е крадла, не значи че и тия от ГЕРБ не са !
______________________________________________________________________________________
Кметицата на район „Младост” се е разпореждала с чужди имоти. Това заявиха пред Нова тв инвеститори от квартала. По думите им, за да ги принуди да не строят, Иванчева им е предлагала да замени имотите им с чужди, които не са общинска собственост.
  

„Моето семейство има терен, който е придобит чрез покупко-продажба. Теренът е отреден още с Устройствения план на София за застрояване. Имаме сключен договор с инвеститор за проектиране и изграждане на сграда. Става въпрос за построяване на жилищна сграда. Запознах се с Иванчева по този повод. Откакто Здравков прехвърли със заповед процедирането по всичко преписки по строителството на главния архитект на Община Младост, нашият инвестиционен проект потъна”. Това обясни Елена Николова, чието семейството има земя и сключва договор за строителство в жк „Младост”.

 

„Проектът е още от 2013 г. Битката наистина е титанична. Целият проект е одобрен от НАК. Стигнахме до разрешителното за строеж и точно тогава Иванчева дойде на власт с целия този популизъм и арх. Здравков прехвърли всички правомощия по процедирането на строителните книжа да се извършват от „Младост”. Откакто стана прехвърлянето, разрешение за строеж така и не се издаде. Ние отидохме и си направихме справка и се установи, че те са заключени при Иванчева”, добави Николова.

 

В крайна сметка между Десислава Иванчева и Елена Николова е имало две срещи в кабинета на кметицата на „Младост”. На една от тях Иванчева поискала от Николова да заменят терена си за строеж с терен на „Софийски имоти”.
„Ние правим градоустройствена процедура, която се състои в обеданяване на два парцела в един, за да може да се построят подземни гаражи, върху които ще има сграда. Това обединяване го започнахме още през 2016 г. Последният документ, който внесохме, е на 13 април 2017 г., с което приключихме всичко по проекта. От тогава до момента преписката ни е при г-жа Иванчева”, обясни Светлана Деменчиенко, представител на фирма „Бул Инф”. Фирмата има два терена, на които е трябвало да строи. По думите на Деменчиенко, Иванчева и на тях предложила замяна на терена за строителство с друг терен.

 

„Факт е, че има случаи на фалшифициране на документи. Има случаи на неизвестен брой реститути и съответно на част от тях фалшифициране на документи. От друга страна, голяма част от имотите, които искат да се придвижат от инвеститори за застрояване, са върху зелени площи в район „Младост”, които са или градинки, или алеи”, обясни Петър Кърджилов от отдел „Връзки с обществеността” в район „Младост”.

 

По думите му забавянето на преписките не е престъпление и това се правело с цел да се установи дали всички документи са изрядни.

http://glasove.com/categories/novini/news/investitori-ivancheva-se-razporezhdashe-s-chuzhdi-imoti
 
6
.Щатите ще ни спасят ли ?
Да чакай, да ни спасят. Може да ни спасят ама само от самите нас. САЩ винаги ще е приятел с Турция, така запада от векове им е приятел и ги подкрепя.
7
Ц.Цветанов се оплаквал ,че президента дърпа България на изток,към Русия,искал да напуснем НАТО и ЕС.  Наскоро имаше събиране на КСНС и тогава ще да са станали подобни разисквания.Представяте ли си какъв шок са изпитали гербаджийските бонзи?Ставало е въпрос за националната сигурност и състоянието на въоръжените сили,може би и за откритата ни и абсолютно незащитена южна граница.И поради простата причина,че нашите щатски окупатори си развалиха отношенията с Турция,може България да стане жертва на турско нахлуване.Повод винаги може да се измисли,или създаде.Щатите ще ни спасят ли,не мисля,даже изобщо няма да се покажат от базите си.При създалото се положение,изводът се натрапва сам,единствено съюз с Русия може да ни гарантира националната сигурност.
8
България / Re: СДС – Времето изтече!
« Последна публикация от Sirows - Април 20, 2018, 19:31:26 »
... и надали ходи по такива паради.
Ами то според самият него: ако не ходи на такива паради е путинист, русофил, болшевик , славянин и т.н.
9
България / Re: Деградацията на българското общество
« Последна публикация от Sirows - Април 20, 2018, 19:30:11 »
Тя средата е направо отровна, а хората са злодеи от класа. В момента работя в един бар с наркомани и проститутки и всякаква измет : даже и тука не виждам такива дегенерати, като едно време на събранията на Атака и НДСВ.
10
Български националисти / Re: Филмът "Да живее България" на Адела Пеева
« Последна публикация от Sirows - Април 20, 2018, 19:28:10 »
Това че бгнационализмът  има доста за дялане не дава основание на либерушките да го плюят. Все пак не всички искат да живеят в мултикултурна кочина и да гледат безучастно как страната им загива. Отделно че голяма част от бгнационалистите не си задават въпроси като тези: "Как?" и "Защо?"
Ако не искат мултикултурна кочина, то тогава защо всячески помагат това да стане? Националистите с действията си също са виновни за загиването на страната. На практика са другари на нео-либералите. Целият този национализъм е по холивудски и западен шаблон, който не допада на българите.
Страници: [1] 2 3 ... 10