Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Генерал Колев в Март 25, 2010, 21:44:01

Титла: Турският посланик иска турска история на български език
Публикувано от: Генерал Колев в Март 25, 2010, 21:44:01
Дааа, Турция започва да ни просвещава и да ни запознава със световно значимата си история. така леко и неусетно, заедно със сериалите им, ще ни пороби и духовно. Дори специална печатница ще правят.

Посланикът на Турция у нас Мехмет Гюджюк настоя у нас по-активно да се печатат турски исторически книги на български език и се ангажира това да бъде приоритет в работата му. Турският посланик изрази намерението на Турция да печата повече книги на български език и за тази цел щяла да бъде въведена в експлоатация печатница. Според турският дипломат в политически план двете страни нямат никакви проблеми, възходящи били и двустранните икономически връзки.

http://frognews.bg/news_21610/Turskiiat_poslanik_iska_turska_istoriia_na_balgarski_ezik/ (http://frognews.bg/news_21610/Turskiiat_poslanik_iska_turska_istoriia_na_balgarski_ezik/)
Титла: Re:Турският посланик иска турска история на български език
Публикувано от: eдин Бългaрин в Март 25, 2010, 22:51:17
Дааа, Турция започва да ни просвещава и да ни запознава със световно значимата си история. така леко и неусетно, заедно със сериалите им, ще ни пороби и духовно.

Само му се иска на този вонящ анадолски тюфлек. Турската измет не е в състояние да наложи духовно робство на когото и да е, поради простата причина, че за да "поробиш" духовно някого, се иска да имаш елементарна култура. А турската измет никога не е разполагала с каквато и да е култура.
Турците са глуповати маймуни със свински навици - грухтят, ровят се в лайната си(турската измет си "бърше" задника, чегъртайки лайната с пръсти от гъза), хранят се с агнешка помия, примесена с лайната изпод собствените им мръсни нокти.
Напъните на този турски мършляк са поредния фекален напън на малоумната турска измет да се представи за нещо повече от воняща, малоумна сгурия.
Както винаги - неуспешно.  :-D
Титла: Re:Турският посланик иска турска история на български език
Публикувано от: omerzen в Март 25, 2010, 23:19:56
Това е само първата стъпка. После ще поискат да четем "великата" турска история и на литературен турски език.