Българският националистически форум

България и българите => Български националисти => Национална Съпротива => Темата е започната от: Nordwave в Юни 06, 2010, 20:01:56

Титла: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 06, 2010, 20:01:56
Жертвите отивали на митинг за защита на правата на чужденците
(http://img683.imageshack.us/img683/2413/tramvai.jpg)
15 младежи, част от които са носeли качулки, са пребили пътниците в трамвай. Инцидентът e станал на предпоследната спирка на трамвай 20 преди гара “Искър”. Сигналът е подаден на телефон 112 малко след 10.00 ч. тази сутрин.

Пострадали са четирима души, един от тях - на 17 години, е откаран в “Пирогов”, а другите трима - в Окръжна болница. В 11.30 часа в Детската противошокова зала на УМБАЛСМ „Пирогов” е приет 17-годишният Д.П. Момчето е с фрактура на ляв лакът, лява ключица, и кост на лявата длан, както и рани по главата. Предстои му операция на ръката. Пред главния вход на „Пирогов” са приятели на момчето, очевидци на събитието.

По данни на МВР пострадалите граждани са отивали на митинга в защита на правата на чужденците в България, организиран днес пред дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци.

Трамвайната мотриса e изтеглена в депо “Искър”, за да продължат процесуалните действия от намиращите се на мястото дознатели и полицаи. Част от седалките на мотрисата са изпацапани с кръв, по пода има стъкла от счупени бутилки. Ватманката е отведена в Осмо районно управление, където дава свидетелски показания.

По-късно през деня министърът на вътрешните работи съобщи, че са задържани двама от нападателите. Задържаните са на 22 и 27 години, единият в района на Първо РПУ, а другият – в района на Девето РПУ в столицата. Двамата ще бъдат откарани към Осмо РПУ за разпит. Единият от задържаните е криминално проявен, с регистрации за незаконно притежаване на оръжие и хулиганство.

„В случая става дума за свада между две младежки организации. Едните са неофашисти, даже ми казаха, че се казват Национална съпротива. Другите са от Младежко комунистическо движение „23 септември”. Тези от „23 септември” са отивали на протеста пред Бусманци и са били причакани от неофашистите, въоръжени с метални пръти. Те са пребили четирима от тях, единият е в „Пирогов”, другите трима са в Окръжна болница. Това не е първият им конфликт”, заяви пред Дарик радио един от организаторите - Светла Енчева.

Центърът за чужденци в Бусманци е трагично известен с лошите условия, които предлага. Митингът, на който са се събрали близо 50 човека, вече е започнал. Присъстващите ще изразят несъгласие с практиките на незаконно и произволно задържане на чужденци в “дома” - такива в процедура по предоставяне на бежански/хуманитарен статут; хора, които не представляват обществена опасност и няма данни, че ще се укрият; хора в тежко здравословно състояние; бременни жени; майки с деца, уточняват организаторите.

“Нелегални хора няма”, “Всеки има право на образование”, “Затворът в Бусманци - държавно престъпление” - това са част от лозунгите на протестиращите на митинга в защита на правата на чужденците в България. На прозорците на сградата задържаните там чужденци са опънали транспаранти, с които призовават за свобода и равни права.

Активистите настояват и за приемане на добавка в Закона за чужденците в България, с която да се регулира статута на нелегалните имигранти, така че те да имат достъп до образование, здравеопазване, възможност за легален труд и защита на правото на личен и семеен живот.

Присъстващите ще настояват и за уважение на човешкото достойнство на задържаните в “дома” в Бусманци - гарантиране на правото им на информация относно причините и периода на задържане, възможностите за защита, здравословното им състояние, подобряване на санитарните и битовите условия в “дома”, редовен достъп на доброволци. Ще се иска и предоставяне на достъп до безплатно средно образование на чуждите граждани, независимо от вида статут, страната на произход и възрастта им, кактои гарантиране на правото на всички легално работещи чужденци на социално и здравно осигуряване и достъп на всички деца на чужденци до здравеопазване, равен на този на българските деца.

Митингът се организира от инициативен комитет, в който участват писателят Иван Кулеков, музикалният продуцент Виктор Лилов, блогърът Светла Енчева и активистката Яна Бюрер Тавание.

Преди време бе арестуван директорът на служба “Миграция” в МВР Стефан Христов. Според обвиненията Христов е уреждал неправомерно чужденци с визи. Шефът на агенцията за бежанците Светослав Мичев пък получи обвинение за умишлена безстопанственост. www.vsekiden.com (http://www.vsekiden.com)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 06, 2010, 22:37:20
Неонацисти пребиха младежи в трамвай

Четирима младежи, возещи се на трамвай по линия 20, бяха пребити от маскирани нападатели в района на гара „Искър" тази сутрин. Двама от нападателите са вече арестувани, съобщиха от МВР.


Пострадалите младежи са на възраст от 17 до 23 години. От тях най-тежко е ранено 17-годишно  момче. То е приет в  Детската противошокова зала на  „Пирогов” с фрактура на ляв лакът, лява ключица, и кост на лявата длан, както и рани по главата. По-късно му е направена операция на ръката.  Другите ранени са с по-леки травми и са били откарани в Окръжна болница, предаде Дарик.

Пострадалите младежи трябвало да се срещнат с приятелите, за да участват в протестен митинг пред Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци. Нападателите са били въоръжени с бухалки, метални боксове и прътове. Те са знаели, че ще има протест от 11 часа и са използвали този факт за сплашване на митингуващите,  твърди  студентът Александър Николов -  един от първите пристигнали при ранените си приятели.

Инцидентът е станал към 10.30 часа, когато група от 15 младежи, част от тях с качулки, са влезли в трамвая на предпоследната спирка преди гара "Искър" , затиснали вратите на мотрисата и започнали да бият определени пътниции, след което са избягали.
"Определено бяха 15 човека най-малко, защото като затиснаха вратите да не мога да ги затварям още дойдоха от другата страна - с качулки, с бухалки и се сбиха. Страшничко беше, много, зверски беше, аз се уплаших пък не знам, цялата треперя", разказа ватманката Юзмур Тефик Нюнюн.
Нападателите не са нанесли щети по мотрисата. Заради инцидента движението на трамваите бе спряно за 35 минути,

Следобед бяха задържани двама души заради побоя. Те са на 22 и 27 години, единият от тях е криминално проявен, с регистрации за незаконно притежаване на оръжие и хулиганство. Другият няма регистрация в полицията. Продължава издирването на останалите участници в побоя, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".  Бруталният побой е свързан анархични движения, леви и крайно десни, и това е сблъсък между тях относно позицията им за Дома за чужденци в Бусманци. По случая са мобилизирани всички сили от Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Лично под ръководството на заместник-директора Терзиев се провеждат оперативно-издирвателните действия, свързани със залавянето на извършителите, изтъкна Цветанов.

Протестът, към който са отивали пребитите момчета, беше организиран от група активисти пред Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци. Те се обявиха против задържането на чужденците в дома за по няколко години, без да могат да излизат навън, без необходимото здравеопазване и без възможност за образование на тях и децата им. Става дума за чужденци, които са в процедура по предоставяне на бежански статут и не представляват обществена опасност, уточниха активистите. Те искат промени в Закона за чужденците в България, които да регулират статута на нелегалните имигранти. Той бе организиран от инициативен комитет в състав: Иван Кулеков, писател, Виктор Лилов, музикален продуцент, Светла Енчева, блогър, Яна Бюрер Тавание, активист. http://dnes.dir.bg/news.php?id=6518770&fp=1 (http://dnes.dir.bg/news.php?id=6518770&fp=1)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 07, 2010, 18:43:06
    По новините съобщиха че ултраси са нападнали и са пребили младежи в градския транспорт в София.Стана ясно че тези младежи които са биле пребити от ултрасите са участвали в демонстраций пред емигрантски лагери в България с искането на емигрантите да им бъде дадено бългаско гражданство и да им се усигури работа в България.Това означава че тези младежи буквално искат България да бъде залята от чужденци от изток търсещи иконмическо убежище което буквално ще изтласка българите от България в чужбина защото и безтова ниско платените български работници ще станат още по-ниско платени защото тези дето идват от изток там живеят в такава мизерия че са готови да работят у нас и за лев на ден.

     Тези младжки протести се органиират пред емигрантските лагери от комунистическите робовладелци в България които държат цялата икономика на страната ни и експлоатират като безплатна работна ръка българите вече 65г. и понеже сега по стандартите на Евросъюза трябва вече да плащат по-високи залати решиха да вземат нископлатени работници от изток.Това е стара комунистическа планирана политика която ченгето от комунстическите ДС Божидар Димитров издаде без да иска като каза че след като българите заминавали в чужбина и бъгарите в България изчезват от демгравският срив нямало нищо лошо защото като нямало българи в България на тяхно място щели да дойдат виетнамци и България пак щяло да я има.

     Представете си каква България щее без българи и какви българи ще са виетнамците.Това е поредният комунистически интернационализъм благодарение на който комунистите по икномчески път изгониха българите от България и сега ги заместват със изметта от изток.Срещу комуниистическият ценизъм не може да се изправи нищо друго освен оръжие и бой.Само с бой и оръжие трябва да се смачка тази арогантна комунистическа зган която ни превърна в по-долни от циганите и ни прогони от страната ни та да се чудим къде и как да оцеляваме физически.

     Не само че подкрепям действията на ултрасите но се чудя защо са толкова пасивни и че все още цигани,турци и всякаква гмеш у нас продължава да тормози и тероризире,ограбва и убива българите по села,паланки че и в градовете даже?Докога ще бъдем роби в собствената си страна?  (handshake)  :viking:  :ricar:  (bandit)  (flex)   :mutra: :twak: :boi:  :wallhit: :pop:  (y)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Родолюбец IYI в Юни 07, 2010, 19:09:03
Аз също подкрепям действията им.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 07, 2010, 19:38:19
И аз ги подкрепям
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Absinthia в Юни 07, 2010, 21:04:36
Аз ги подкрепям, но...
Ще пребият двама, трима, а може и повече. Може да убият някой и друг циганин, но докога? Все някога все някой ще кресне и горките момчета ще ги опандизят! А за какво, още на другия ден ще са родени 5 нови циганета на мястото на убития..........

Аз лично не смятам, че това е решение...Протестни шествия, драскане на графити и друг подобен вид вандализъм - ок, но побоищата не водят до нищо хубаво.........
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Петкан в Юни 07, 2010, 21:18:30
Лумпените никога не знаят към кого да насочат гнева си,а действат първосигнално и не могат да постигнат нищо съществено.
Какъв е резултатът от "смелата" им акция..?
Никакъв,освен присъди за хулиганство и нарушение на обществения ред.
За разлика от Волен Сидеров,тези нещастници нямат имунитет...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Генерал Колев в Юни 07, 2010, 21:37:04
Ми атакаджиите като подкрепят момчетата, които дръпнаха един бой на палестинците и симпатизантите им, какво направиха, за да ги защитят и да осъдят този антинационален протест?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 07, 2010, 21:59:17
Аз ги подкрепям, но...
Ще пребият двама, трима, а може и повече. Може да убият някой и друг циганин, но докога? Все някога все някой ще кресне и горките момчета ще ги опандизят! А за какво, още на другия ден ще са родени 5 нови циганета на мястото на убития..........

Аз лично не смятам, че това е решение...Протестни шествия, драскане на графити и друг подобен вид вандализъм - ок, но побоищата не водят до нищо хубаво.........

    Хубаво я държиш тая пушка в ръцете си на снимката,обаче не знам защо си я хванала?Мирни протести и драскане по стените тряба да има и за това съм напълно съгласен с тебе.Но не мисля чее достатъчно.Комунистът и циганинът между които няма никаква разлика не ги спира нищо друго освен куршума.И комуниста и циганина може да ги спре само страхът от смърта и нищо друго не е в състояние да им попречи да вършат престъпления.Казвам ти го от опит.Колкото повече бой ядът толкова са по-кротки и смирени.Олабиш ли им юздите смятай че са те изяли с парцалите.Затова никаква милост към тях защото и те не знаят милост към нас.Затова комунистите си служат с насилие защото за тях няма нищо по-страшно от насилието и затова го използат за да си наложат диктатурата.Няма как да се разберш с такива гадини освен с техните средства срещу тях самите.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 07, 2010, 22:06:30
Лумпените никога не знаят към кого да насочат гнева си,а действат първосигнално и не могат да постигнат нищо съществено.
Какъв е резултатът от "смелата" им акция..?
Никакъв,освен присъди за хулиганство и нарушение на обществения ред.
За разлика от Волен Сидеров,тези нещастници нямат имунитет...


   Резултатът е че вече доста ще се замислят други млади комунисти преди да тръгнат на антибългарски протести.Не мисля че тези момчета са лумпени вярвам че те не са същите които правят безмислени боища по стадионите дето не се знае за кво се бият там.Убеден съм че тези момчета са националисти и никой няма право да ги нарича лумпени щом защитават българската кауза.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Panzerfaust в Юни 08, 2010, 00:54:29
Напълно подкрепяте действията на ултрасите, защото... ТОЛКОВА ВИ Е АКЪЛА, ГОСПОДА!!!
Нищо лично пичове, много мразя турцизмите, но понякога само те могат да предадат емоцията!
snayperi, постовете ти са пълни с правописни грешки и си страшно наивен; Родолюбец IYI, имаш познания, но си се вманиачил в едно, давай малко по-разумно; генерал Вазов, също имаш някои много разумни публикации, но понякога те избива на елементарен бабаитлък!
Хайде, мислете малко, преди да пишете!
Всъщност, декодирано нещата звучат така: пишман националисти-пишман ултраси, нападнаха пишман комунисти! Тъпо и страшно е, когато българи (дори и да са най-мръсните комунисти!) бият българи! Аз познавам такива заблудени левичарчета и знам, че точно те не са толкова страшни! Толкова ли се свърши всякаква сган, че шепа заблудени бунаци са най-голямата опасност!? Да, дървени глави са, не увират, но те ли са проблема?!
А ултрасите не знам какво толкова продуктивно са направили, освен да набият някое момченце от противниковия отбор! Или да осакатят човек, при това младо момиче! И дори да убият невинен! Всички тези неща се случиха! Защо, като са толкова отворени, не нападат мангалите с пари и влияние?! И отговорът е - защото не им стиска, господа! Всеки може да орита някое безпризорно цигане, случайно попаднало момче с неподходящо шалче или някой тъпчо, пишман левичар! Хайде, като са такава сила и мислят за България, да ги видим да накажат някой наистина значим българомразец!? Но, този филм няма да го гледаме, драги!
Хайде, със здраве и наистина нищо лично - не се сърдете!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Петкан в Юни 08, 2010, 02:55:05
Panzerfaust,според някои видни личности съвременният български националист трябва да е получовек-полувампир,т.е. да пие кръв,да убива,а в свободното си време,когато не подкрепя "безрезервно"(с к"вото може) да псува и да прави скандали.
Вследствие на тази концепция днес българският национализъм се представлява от един белокос пигмей с имунитет.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Absinthia в Юни 08, 2010, 08:23:33
Ама и вие какво сте се зацупили! Няма вас да вкарат в затвора, пък и съм сигурна, че момчетата също усъзнават, че не притежават имунитет... Вярно е, че не е хубаво младите националисти да лежат по затворите, но те сами си избират начина на действие!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 08, 2010, 09:09:50
Тъжна работа. Българи са пребили българи. Май така ще се окаже накрая. Иначе категорично не съм съгласен в България да се заселват небългари.

Дали полицаите ще изловят толкова бързо и циганите-бабаити?Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 10:40:37
Вижте сега, тези пребитите са същите които, ходиха в Гърция да се бият при тамошните анархистични протести където загинаха невинни хора, същите които ходят да се бият в Германия на 1-ви май, същите на който евреинът Андрей Райчев е спонсор, а дъщеря му един от лидерите. За тези хора интернационализма е на първо място, негрите, евреите и прочие са на по висока летва от българите. Те дишат лепило, въргалят се по улиците и плашат обикновените хора. За политическите им пристрастия не ми се говори. И това че група българи са ги ошамарили, вие как мислите че се вдигна толкова вой? Естествено с някой лев от богатите им татковци. Тия анархоси нямат един ден трудов стаж в живота, но видите ли, те искали да приемаме емигранти. Нищо че тия емигранти от третия свят ще вземат работното място на някое българско момче или момиче, което може да се окаже и вашето дете! Ето за това аз съм "за" такива да бъдат поставени на мястото им, а именно в дупките, от които са изпълзели и да не смеят да се показват от там.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 11:13:30
Тъжна работа. Българи са пребили българи. Май така ще се окаже накрая. Иначе категорично не съм съгласен в България да се заселват небългари.

    Аз не мисля че българи са пребили българи защото предателите не са българи.Не можеш да наречеш българин един идиот който е прегърнал интернационалната идея и унищежава България по няма  значение какъв начин го прави.Затова аз смятам че ултрасите са пребили едни евреи-прозелити които са от български произход но в никакъв случай не са българи.Трябва поне най малко още по един път да ги пребият но този път както трябва с три месеца после да лежат в реанимацията преди да излязат от там половин хора та да се запомни кога и как "българи" са дръзнали да предадат българското и да се кланят на еврейската лява философия-комунизъм и интернационализъм.Бой по кухите еврейски комунистически тикви докато не остане нито една. :mutra:
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 11:24:00
Ама и вие какво сте се зацупили! Няма вас да вкарат в затвора, пък и съм сигурна, че момчетата също усъзнават, че не притежават имунитет... Вярно е, че не е хубаво младите националисти да лежат по затворите, но те сами си избират начина на действие!

    Те са избрали вече пътя си и този път е славен.Дано само да не ги пречупят в ареста.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 08, 2010, 11:31:55
Съгласни или не, подкрепяте ги или не, едно е сигурно-започна се с етикетите, генерални заключения и обстойни анализи на хора и събития, които са неизвестни на много от хората тук и изобщо. Кой реши веднага, че са ултраси? Вестниците ли? Ултраси на кой? Кои точно?!?! Явно е ной-готино да се предположи кой и след това да се изкаже негативно мнение. Малко глупав пример, но нещо такова: "Абе това ми прилича на Драган, може и да не е той, ама дееба колко ми е противен Драган".
Милиционерите сега могат да правят каквото си искат и го правят, а хорца с чашката си сутрешно кафе или ракийка вечерта,седнали на спокйствие пред монитора, им помагат като нападат и обвиняват група от хора, защото били по-ниско от тях по някакъв критерий.
След като една част от националистите се чувстват с една идея по-отдадени на Родината, след като се смятат(e) за националисти, смятам че е редно поне да запазите някакво приличие и да не давате повод цели групи или субкултури да изгарят с или без вина.След като Ги считате за по-долни и недостойни, то поне бъдете малко солидарни и не давайте хранилка на медии и полиция, те това и чакат.

 


Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 11:55:19
    Призовавам всички истински българи и националисти да организираме общонационални протести в подкрепа на арестуваните за побоя над комунистическата млада гмеш младежи националисти и да настояваме за освобождаването им.Нека тази кампания да бъде придружена с разяснителни материали в подкрепа на действията на арестуваните националисти които да бъдат раздавани на хората по време и преди провеждането на протестните действия.Нека тези млади хора които в момента са в ареста на полицията да видят и да разберат че не са сами и че зад тях сме ние и всички истински българи и български националисти в България.Нека и всички врагове на България да видят че българските националисти сме много и сме единни винаги когато се наложи независимо от партийните ни различия.  (y) :bgflag:
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 12:03:05
организирал ли си го вече? казвай къде и кога!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 12:20:17
организирал ли си го вече? казвай къде и кога!


   Предлагам го за дискусия да решим всички кога и къде е най добре да се организира но тряба да е тези до няколко дена защото нашите хора са в ареста и се нуждаят от съдействие за да бъдат освободени и да им се вдъхне смелост и кураж да не се пречупват защото са прави в действията си.Нека да определим един ден но този ден да бъде разгласен до всички националисти в страната без значение от партията им за да се обединим поне за това.Трябва да имаме и време да се разпечатат разяснителните материали предлагам да са малки брушурки от един лист с по няколко думи збито и ясно обяснено.Могат да бъдат разпръснати като бюлетини от някоя висока зграда или връчвани на ръка или пускани в пощите.Целта е да предизвикаме масов протест в цялата страна срещу арестуването на тези истински българи.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 13:34:32
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Rumbata в Юни 08, 2010, 13:46:44
Силовият подход е крайна мярка. България обаче не е свободна и правова държава. На националистите постепенно им се отнемат всички възможности, така че да им се затвори пътя за борба и духовна просвета по законовия начин, чрез честни и свободни избори. Затова аз също подкрепям подобни действия. Защото след като другият подход не дава резултат, а в същото време сме роби в собствената си Родина, то явно трябва да се прибегне и до участие на силовите групи. Анархистите, интернационалистите, атеистите и антихристите са отрова за всяко общество!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 08, 2010, 13:54:06
Вижте сега, тези пребитите са същите които, ходиха в Гърция да се бият при тамошните анархистични протести където загинаха невинни хора, същите които ходят да се бият в Германия на 1-ви май, същите на който евреинът Андрей Райчев е спонсор, а дъщеря му един от лидерите. За тези хора интернационализма е на първо място, негрите, евреите и прочие са на по висока летва от българите. Те дишат лепило, въргалят се по улиците и плашат обикновените хора. За политическите им пристрастия не ми се говори. И това че група българи са ги ошамарили, вие как мислите че се вдигна толкова вой? Естествено с някой лев от богатите им татковци. Тия анархоси нямат един ден трудов стаж в живота, но видите ли, те искали да приемаме емигранти. Нищо че тия емигранти от третия свят ще вземат работното място на някое българско момче или момиче, което може да се окаже и вашето дете! Ето за това аз съм "за" такива да бъдат поставени на мястото им, а именно в дупките, от които са изпълзели и да не смеят да се показват от там.
Хм ,  :-k  виж ти каква била работата. Ами разбира се! Какъвто е Андрей Райчев - такава ще е и щерката. Крушата не паднала по далеч от дървото. Тук генерал Вазов дава интересни сведения.

Аз не мисля че българи са пребили българи защото предателите не са българи.Не можеш да наречеш българин един идиот който е прегърнал интернационалната идея и унищежава България по няма  значение какъв начин го прави.Затова аз смятам че ултрасите са пребили едни евреи-прозелити които са от български произход но в никакъв случай не са българи.Трябва поне най малко още по един път да ги пребият но този път както трябва с три месеца после да лежат в реанимацията преди да излязат от там половин хора та да се запомни кога и как "българи" са дръзнали да предадат българското и да се кланят на еврейската лява философия-комунизъм и интернационализъм.Бой по кухите еврейски комунистически тикви докато не остане нито една.
И колегата snayperi е прав. Все пак жалкото е че българи служат на антибългарски каузи и ние българите сме готови да се изпотрепем заради антибългарските интереси и политика. Само ще посоча крещящия пример с т.н.Септемврийско въстание. Тогава по поръчка от чужбина българи са клали българи.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 08, 2010, 13:58:38
Съгласни или не, подкрепяте ги или не, едно е сигурно-започна се с етикетите, генерални заключения и обстойни анализи на хора и събития, които са неизвестни на много от хората тук и изобщо. Кой реши веднага, че са ултраси? Вестниците ли? Ултраси на кой? Кои точно?!?! Явно е ной-готино да се предположи кой и след това да се изкаже негативно мнение. Малко глупав пример, но нещо такова: "Абе това ми прилича на Драган, може и да не е той, ама дееба колко ми е противен Драган".
Милиционерите сега могат да правят каквото си искат и го правят, а хорца с чашката си сутрешно кафе или ракийка вечерта,седнали на спокйствие пред монитора, им помагат като нападат и обвиняват група от хора, защото били по-ниско от тях по някакъв критерий.
След като една част от националистите се чувстват с една идея по-отдадени на Родината, след като се смятат(e) за националисти, смятам че е редно поне да запазите някакво приличие и да не давате повод цели групи или субкултури да изгарят с или без вина.След като Ги считате за по-долни и недостойни, то поне бъдете малко солидарни и не давайте хранилка на медии и полиция, те това и чакат.

Колегата като че ли най точно обрисува ситуацията. Само ще допълня че общественото мнение ще бъде такова каквото кажат медиите. За съжаление почти всички от тях са в небългарски , бих казал в антибългарски ръце. Или който плаща (собствениците на медиите) , той ще поръчва музиката (общественото мнение). Само една телевизия СКАТ ни останаха и да речем вестник "Атака". Но там пък се карат кой да води "бащината дружина" и си правят мръсни номера един друг.
 (получава се нещо като "септемврийското въстание"  :-) )
Именно против това безумие протестирах и точно за това бях изгонен от форума на "Атака".
Хубавото е че тук в настоящия форум е свободната зона на българските националисти и подобни безумия като разделението между българските патриоти да не стават. Просто тук партийна цензура няма а има единствено патриотизъм.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 14:04:55
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!

   Добре нека да е на жълтите павета пред бившият конак където е бил затворен националният ни герой Васил Левски преди издаането на смъртната му присъда.Протестът да е във събота 12 юни 2010г. 12.00ч. по обяд.Всеки да разпечата колкото може повече агитациони материали и проверявайте за съботьори и провокатори.За съжаление обаче протестът ще бъде обявен за незаконен защото няма да бъде регистриран по закона за протестите и демонстрациите защото такива протести се заявяват поне половин месец преди общината да издаде разрешение за провеждането му  затова се пригответе за намеса на олицията с цел разгонване на демонстрацията.След като ни разгонят от там веднага се групираме пред парламента и продължааме докато ни разгонят и от там и веднага се групираме пак пред министерството и после пред президентството докато направим полицайте на маймуни.Важното е да ни забележат и медиите да отразят събитието.Всеки да събере колкото се може повече хора за протеста.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Amenhotep в Юни 08, 2010, 14:24:59
Това, че сополанковците-лепилари от "23-ти Септември" трябва да се шамарят е така (белким им влезне акъл в главите) ...

Обаче начинът по който тия момчета са направили това прави изключително лоша услуга на българските националисти. От няколко дни медиите, които по принцип са против национализма ще се изпотрепят да плюят и да съскат по адес на националистите, използвайки какви ли не епитети и разбира се постоянно канейки ония изроди от (анти)Българкия Хелзинкски Комитет, както и всевъзможните лидери на пънкарско-лепиларско-хомосоциалистически организациийки.

По начина, по който садействали тия момчета, не може нито да се вкара акъл в главите на комундетата, нито да се спечели обществото на наша страна. Така само може комундетата някой ден да пребият някое българче за отмъщение и под натиск на общественото мнение, да вземат да ги опущят тия диваци - емигранти от дома в "Бусманци", а там само един Господ знае какви диваци и талибани са настанени.

Също така, помислете си, какви впечатления би оставила у някой възрастен човек или у някоя майка следващата снимка ...

(http://images.ibox.bg/2010/06/07/101136/430x323.jpg)

Така не се прави!
Ефектът от подобни акции почти винаги е обратен!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Rumbata в Юни 08, 2010, 14:29:03
Добре би било ако тук излезем с обща декларация, която бъде връчена на депутатите от ПП "АТАКА" - нали те са националистите в настоящия парламент?! Нима не е нормално да се търси съдействие по тази линия?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 14:46:58
Добре би било ако тук излезем с обща декларация, която бъде връчена на депутатите от ПП "АТАКА" - нали те са националистите в настоящия парламент?! Нима не е нормално да се търси съдействие по тази линия?

   Съгласен съм с идеята ти но ме съмнява дали ще има някакъв резултат защото в момента АТАКА танцува съ сегашното павиелство което се прави на правов пред света и съм убеден че ще обявят действията на националистите за незакони.Въпреки това щее интересна гледка как семейство Сидерови ще си завъртят ауспусите. :-D
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 14:49:28
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!

   Добре нека да е на жълтите павета пред бившият конак където е бил затворен националният ни герой Васил Левски преди издаането на смъртната му присъда.Протестът да е във събота 12 юни 2010г. 12.00ч. по обяд..

Пич, те утре ги пускат бе, даже някои вече са пуснати...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 14:51:02
Добре би било ако тук излезем с обща декларация, която бъде връчена на депутатите от ПП "АТАКА" - нали те са националистите в настоящия парламент?! Нима не е нормално да се търси съдействие по тази линия?

като напишеш обща декларация се подписваш, а именно- " Български националистически форум" . Не прехвърляш топката на друг. Но на теб идеята тук ти е да се заядеш, не да предложиш нещо конкретно.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 14:53:22
Това, че сополанковците-лепилари от "23-ти Септември" трябва да се шамарят е така (белким им влезне акъл в главите) ...

Обаче начинът по който тия момчета са направили това прави изключително лоша услуга на българските националисти. От няколко дни медиите, които по принцип са против национализма ще се изпотрепят да плюят и да съскат по адес на националистите, използвайки какви ли не епитети и разбира се постоянно канейки ония изроди от (анти)Българкия Хелзинкски Комитет, както и всевъзможните лидери на пънкарско-лепиларско-хомосоциалистически организациийки.

По начина, по който садействали тия момчета, не може нито да се вкара акъл в главите на комундетата, нито да се спечели обществото на наша страна. Така само може комундетата някой ден да пребият някое българче за отмъщение и под натиск на общественото мнение, да вземат да ги опущят тия диваци - емигранти от дома в "Бусманци", а там само един Господ знае какви диваци и талибани са настанени.

Също така, помислете си, какви впечатления би оставила у някой възрастен човек или у някоя майка следващата снимка ...

(http://images.ibox.bg/2010/06/07/101136/430x323.jpg)

Така не се прави!
Ефектът от подобни акции почти винаги е обратен!

Аменхотеп, нищо не разбираш
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Rumbata в Юни 08, 2010, 14:53:53
Действията са правилни. Не е правилен начинът. Жалко е, че друг не виждаме засега да е дал какъвто и да е резултат. С две думи резултат няма, за да има обратен такъв.
Затова трябва да се даде отпор на комуноидите.
А иначе у нас няма "общество", за да има "обществено мнение". Има овце, които разбират само от бой и стригане. Народ няма. Всичко е манипулирано, само привидно хората имат избор. Затова казвам, че трябва просветна дейност да се развива, за да очакваме един ден обрата, който всички желаем. Всеки сред своите да агитира българщината и да дава личен пример - това е. Звучи просто, но е свързано с доста жертви в личен план.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 08, 2010, 14:56:22
Аменхотеп, нищо не разбираш
Напротив генерале , много добре разбира.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Rumbata в Юни 08, 2010, 14:57:13
като напишеш обща декларация се подписваш, а именно- " Български националистически форум" . Не прехвърляш топката на друг. Но на теб идеята тук ти е да се заядеш, не да предложиш нещо конкретно.

Напротив, не се заяждам. Има си начин. Декларация, петиция... Ако трябва, проект може да се изготви и тук да се обсъди и приеме. После всеки може да събира подписи в подкрепа на тази декларация.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 15:06:45
Това, че сополанковците-лепилари от "23-ти Септември" трябва да се шамарят е така (белким им влезне акъл в главите) ...

Обаче начинът по който тия момчета са направили това прави изключително лоша услуга на българските националисти. От няколко дни медиите, които по принцип са против национализма ще се изпотрепят да плюят и да съскат по адес на националистите, използвайки какви ли не епитети и разбира се постоянно канейки ония изроди от (анти)Българкия Хелзинкски Комитет, както и всевъзможните лидери на пънкарско-лепиларско-хомосоциалистически организациийки.

По начина, по който садействали тия момчета, не може нито да се вкара акъл в главите на комундетата, нито да се спечели обществото на наша страна. Така само може комундетата някой ден да пребият някое българче за отмъщение и под натиск на общественото мнение, да вземат да ги опущят тия диваци - емигранти от дома в "Бусманци", а там само един Господ знае какви диваци и талибани са настанени.

Също така, помислете си, какви впечатления би оставила у някой възрастен човек или у някоя майка следващата снимка ...

(http://images.ibox.bg/2010/06/07/101136/430x323.jpg)

Така не се прави!
Ефектът от подобни акции почти винаги е обратен!

     Предложи друг начин от който ще има по-добър ефект.Аз лично не виждам как по друг начин да стане.Прав си че медиите ще предадат нещата по начин който им поръчат и във ущърб на истината.Грешката е че няма предварителна подготовка на общественото мнение за причината за подобни действия.Уверен съм че тази майка която толкова ще се възмути от действията на националистите ако знаеще че поради действията на комунистите утре няма да има пари да си храни детето не само че ще подкрепи действията на националистите но и ще отиде с тях да бие комунисти.Трябва повече работа сред обществото за да знаят хората че това се прави за тяхно и за общото добро на българите в България.
   
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 08, 2010, 15:29:41
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!

   Добре нека да е на жълтите павета пред бившият конак където е бил затворен националният ни герой Васил Левски преди издаането на смъртната му присъда.Протестът да е във събота 12 юни 2010г. 12.00ч. по обяд..

Пич, те утре ги пускат бе, даже някои вече са пуснати...

    Ееее добре щом ще ги усвободят можем по-нататака да организираме мирна демонстрация по законовия ред срещу едно евентуално решение на правителствотo да даде свобода,работа и българско гражданство на азиатските маймуни от емигрантския лагер но по-важно е да се разпечатат агитационни материали които да обясняват на хората опасностите за тях от едно евентуално подобно решение на павителството.Независимо дали ще правим протести или не трябва да се говори на хората защото платените комунистически медий ни плюят и насъскват хората срещу нас като им приказат лъжи и ги плашат с някакво безконтролно насилие което едва ли не щее поголовно и който не ни познава вярва на глупостите им.Затова ние трябва идеологически да се защитим и да обясним в еднолистови брушури истината.Няма да е скъпо.Всеки може да разпечата на принтер кратък разяснителен текст и да го ксерокопира и едно тесте брушури няма да му струва повече от 10 лева.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 08, 2010, 18:33:25
Проявите на ксенофобия и расизъм ще бъдат криминализирани, а на организации, проповядващи подобни идеи, няма да се дава държавна субсидия.

За това се обявиха от Комисията за защита от дискриминация (КЗД) и допълниха, че в Министерството на правосъдието се подготвяли поправки в тази посока, предаде БГНЕС. Членът на комисията Есен Фикри обясни, че според европейска директива страните-членки на ЕС са имали двугодишен срок да изпълнят това изискване и той изтича през октомври. Предложението постъпи само дни, след като четирима младежи бяха пребити от скинари в трамвай N20. Младежите отивали на митинг пред общежитието за временно настаняване на чужденци в столичния квартал Бусманци, за да подкрепят исканията им за по-добри условия в общежитието и възможност за интегриране в България.

Фикри каза, че наказанието за подобен род прояви зависи от това какво ще залегне в националното законодателство, но има препоръка на Съвета на Европа организации, които проповядват възгледи, основани на ксенофобия и расизъм, да губят бюджетната си субсидия. Предстои да се види дали тази препоръка ще залегне в българското законодателство.

От комисията коментираха, че училището и работното място са среда за множество дискриминационни прояви. Фикри заяви, че в училищата има висок ръст на проявите на нетолерантност особено към деца с увреждания и деца от малцинствата. “Подобно отношение има включително от страна на учителите и родителите на другите деца“, коментира той и даде пример с директор на училище, който заявил, че постъпилото наскоро дете с увреждане не е за там, а за помощно училище.

Анализът на КЗД за случаите на посегателства показва, че техни автори са предимно млади хора между 18 и 25 години. Затова експертите смятат, че трябва да се работи много активно именно с младите хора в училищна възраст. Дискриминацията на работното място също е голям проблем, коментират от комисията. Един от най-пресните случаи при тях е за секс тормоз на работното място и е подаден от българска дипломатическа мисия зад граница. От КЗД обаче запазиха в тайна коя е мисията. Иначе оплакванията за дискриминация на работното място започват още от обявите, които поставят дискриминационни условия за възраст, пол и т.н., минават през различното заплащане за една и съща дейност и стигат до дискриминация по признак синдикална принадлежност. http://dnes.dir.bg/news.php?id=6532150 (http://dnes.dir.bg/news.php?id=6532150)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 08, 2010, 21:16:39
То си е ясно. Турците и наследниците на комунистите - управляващите мутри постепенно ще почнат да забраняват българския национализъм. Тук е интересно каква е позицията на семейство Сидерови по въпроса. Нали именно те оказват безусловна подкрепа на сега управляващите мутри които се готвят постепенно да забранят българския национализъм.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 08, 2010, 21:28:54
Ма питай ги бе, защо само плачеш във форума????
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 08, 2010, 22:55:52
Ааа , не!  :eusa_naughty:  Питай ги ти Генерале Вазов. Нали именно ти си в тяхното близко обкръжение.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Panzerfaust в Юни 08, 2010, 23:21:51
Абе пичове, толкова ли не разбирате, че с подобни действия се отблъскват всички по-нормални и умерени по природа хора от националната идея? Не виждате ли, че мнозинството млади националисти от такъв тип (хайде, да не са ултраси, макар че, точно те се пишат големи националисти) са някакви аутсайдери, с по два зъба в устата, които като са си татуирали Хитлер и си мислят, че са голямата работа?! Животът им протича да направят някоя засада на "противника", да се напият и да си мислят, че като са взели шалчето на някой и то, когато са десет души срещу един-двама, са голямата работа!
Никой не спори, че ония левичари са дебили, но така ги направиха мъченици!!! Хайде, излезте от строго "националистическите" среди и чуйте коментарите на "нормалните" хора! Баща ми например каза: "тия наркоманчета са ненормални!", т.е. за него са един дол дренки боклуци и нищо не може да го разубеди. Патриот е като разбирания, но е виждал скинари в действие по улиците и на мачовете и повярвайте ми, никак не им се кефи! И кажи-речи огромна част от неговото поколение мисли така. И не само те - почти всеки млад или на средна възраст човек с хубава работа и семейство мисли така. Такъв показен вандализъм не прави услуга на идеята!
За да има сила националната идея, тя трябва да привлича хора с качества и интелект, а не само маргинализирани комплексари с по два зъба в устата! Иначе се влиза в руслото, в което ни вкарват чифутите - да изкарват националистите ненормални идиоти, които хапват хора на закуска, с поуката: "видяхте ли, това са националистите/нацисти - вижте ги колко струват!". Тъпо е някакси! Само с биячи не става...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Исперих в Юни 08, 2010, 23:54:43
А иначе у нас няма "общество", за да има "обществено мнение". Има овце, които разбират само от бой и стригане. Народ няма. Всичко е манипулирано, само привидно хората имат избор. Затова казвам, че трябва просветна дейност да се развива, за да очакваме един ден обрата, който всички желаем. Всеки сред своите да агитира българщината и да дава личен пример - това е. Звучи просто, но е свързано с доста жертви в личен план.

Само преди малко казах нещо подобно на едно друго място. Времето за просветна дейност свърши! Дойде времето на дървото, доколкото сме в състояние да го вкараме в употреба!

Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Исперих в Юни 09, 2010, 00:21:11
Ма питай ги бе, защо само плачеш във форума????

Ма достави ги, че да ги питаме бе  Вазов, нали там си вътрешен? Що се крият мишоците?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Балкани в Юни 09, 2010, 02:33:24
Браво на момчетата, пребили отрепките.

Статията в 24 часа е най-подробна:

Негласно обявена война между крайнолеви и крайнодесни групировки е довела до мелето в Бусманци, където маскирани биха с метални пръти представители на организацията “23 септември”.

Това обясниха активисти на различните течения. Битката между анархисти и скинхедс, неофашисти и антифашисти, националисти и комунисти е отколешна, но томахавките напоследък били извадени.

“Може да се говори за война, защото вече всеки отмъщава на другия и така върви до безкрайност. Левите са по-гласовити и се оплакват. Но това не означава, че са кротки. За последната година имаме случаи на двама пребити наши съратници, но ние си траем”, обясни бившият лидер на Българския национален съюз Боян Расате. Самият той бе пребит от неизвестни пред дома си миналата седмица. Твърди, че не познава нападателите си.

Атаката срещу движение “23 септември” също не е първата. За 1 година над 10 пъти техни хора са пострадали. Един от ранените сега - Борис Боев, е бил с комоцио след нападение на 6 януари в Борисовата градина, разказа Милен Илиев, съмишленик на пострадалите от движение “23 септември”.

Сега Борис е под наблюдение в “Пирогов”, тъй като пак е с разбита глава. Осем активисти на крайнодясната организация “Национална съпротива - България” бяха арестувани за зверския побой в трамвая в неделя, съобщиха от МВР. Оказа се, че всички арестувани са познайници на полицията. Повечето са и футболни хулигани, които ходят на мачове, за да се бият, разказаха криминалисти. Двама са от ЦСКА, а останалите шестима от “Левски”.

Най-изявените футболни хулигани били цесекарите Васил Павлов-Шопа, на 32-години, и 19-годишният Матея Пенев. За Матея има данни, че е участвал в побоя и погрома на “червените” на стадиона в Мездра през март т. г.

Има данни, че част от арестуваните и други представители на същото движение са били сред побойниците на протеста пред парламента на 14 януари 2009 г. Организатор в “Национална съпротива - България” бил Димитър Лазаров-Хомеса, който бил инициаторът и на атаката в трамвая. След кървавото нападение в неделя първи в ранния следобед е арестуван Михаил Молеров, който бил регистриран за притежание на незаконно оръжие и за две хулигански прояви. Той дал показания кои са били другите младежи с него и малко по-късно в полицейския капан попаднали още петима от групата. Молеров гравитираше около “Атака”. През 2007 г. той обвини човек на Расате, че се е опитал да го убие.

Рано тази сутрин столичните полицаи задържали и Матея. До късно в неделя били извършени огледи в домовете на задържаните, откъдето били иззети множество ножове, железни пръти, боксове и други веществени доказателства. Шестима от арестуваните вчера бяха обвинени за причиняване на телесни повреди и оставени в ареста за 72 часа. Потърпевшите са разпознали биячите си.

“Национална съпротива” се очертава една от най-силните и опасни крайни организации, доколкото тези формирования имат постоянна структура. В общия случай едни и същи активисти преливат от една към друга организация, голяма част от тях са и във футболните агитки. (Виж в таблицата приблизителна категоризация на крайните движения у нас.)

Да бъде потърсена съдебна отговорност чрез прокуратурата и съда на всички организации и лица, насърчаващи расизма, ксенофобията, дискриминацията и нетолерантността, настояха членовете на комунистическото движение “Че Гевара-България”.

В декларация Българският хелзинкски комитет настоя да се установи дали преди инцидента полицията е знаела, чe на една от спирките на трамвая се събира голяма група неонацисти и защо не е изпратен екип.

От БХК предупредиха, че “възходът на неонацизма е изключително опасна тенденция”.

Ето какво е иззела полицията
(http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_505973_5.jpg)
(http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_505974_5.jpg)
(http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_505976_5.jpg)

И една странна и не особено вярна схема, която са си направили от 24 часа

(http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_505972_5.jpg)
Не разбирам как така "Че Гевера" попада в групата на кротките, след като именно те неотдавна направиха пресконференция, на която обявиха, че по улиците на Пловдив ще се леят реки от кръв и разни такива щуротии.

И още нещо - защо винаги, когато полицията залови някой, особено когато този някой е мангал, медиите не споменават имена, а само инициали, а в случая напълно открито са казани пълните имена на заловените след побоя.

Още веднъж - браво на момчетата. Констатацията на БХК е изключително радваща.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 09, 2010, 05:49:35
Пак потарям. Лошото е че след тая неприятна случка , управляващата мафия която е наследник на комунистите ще започне да забранява българския национализъм. На първо време ще го ограничи. В този смисъл напълно споделям мнението на колегата Аменхотеп. Тази неприятна случка е отличен повод на управляващите олигарси да започнат репресии върху някои български националисти. Интересното е че турския национализъм разрушаващ българската държава е непокътнат и още представен като върха на демокрацията. А за продължаващия цигански терор върху обикновените българи да не говорим. Там управляващите олигарси и "левите" измекяри и космополити , въобще не ги интересува и няма да се намесят. А ще продължават да заселват България с небългари на мястото на умиращия български род!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 09, 2010, 10:02:08
За някои от задържаните момчета съм почти сигурен, на 90%, че нямат вина. Дано всичко им се размине!

По въпроса за негативното възприемане на такива действия, по логиката на някои те вредят на национализма, тъй като едните бяха изкарани жертви, а другите-обществени врагове.Аз веднага се сещам за т.нар. крайно десни партии в цяла Европа-навсякъде ги изкарват като  расисти и мизантропи, убиващи демокрацията и които трябва да се забранят.
В този случай "борбата" е на политическо ниво, но явно тези формации на всякакво ниво се представят почти изцяло негативно. Ако процентите им подкрепа се увеличат, веднага започват нападения за надигащата се вълна расизъм и как хората сеотклоняват от демократичния път.
Та по логиката на някои от вас тези партии би трябвало да вредят и не трябва да ги има-те са маргинали в политиката ли?!?

А че идиоти има-така е. Но ми е направило впечатление как хора с националистически възгледи, готови да водят по-интелигентна борба(както и трябва според мен) бързо-бързо покрай работата или следването си промениха убежденията и не заради прозрение и някакво осъзнаване, а за да не им пречат, да не им носят негативи в живота.
Това, обаче, не мога да кажа за момчета, които смятате за пишман-националисти, защото и до ден днешен не са изневерили на идеите си и не се съмнявам в сърцата им...колкото и клиширано да звучи. :-)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Panzerfaust в Юни 09, 2010, 10:50:22
По въпроса за негативното възприемане на такива действия, по логиката на някои те вредят на национализма, тъй като едните бяха изкарани жертви, а другите-обществени врагове.Аз веднага се сещам за т.нар. крайно десни партии в цяла Европа-навсякъде ги изкарват като  расисти и мизантропи, убиващи демокрацията и които трябва да се забранят.
Имам един познат германец, дори мога да кажа приятел (доколкото човек може да е приятел с някого, дето го е виждал десет пъти), който по убеждения е националист. Надълго и нашироко сме говорили за положението в Германия, а там нещата са много по-крайни и изострени отколкото в България. Той е на висока обществена позиция - работи в сферата на информационните технологии с доста добра и за немските стандарти заплата и с глупости естествено не се занимава. Та той е на мнение, че в Германия скинхедс нарочно се държат "живи" с цел да правят отвреме навреме "прояви" и така да компрометират дясната идея в очите на средните бюргери. Според него службите имат внедрени хора, знаят ги кои са и за 24 часа могат да ги приберат... но не го правят. Целта е да се напомня на обикновените хора какви идиоти са националистите. Според мен има много логика в това.

А че идиоти има-така е. Но ми е направило впечатление как хора с националистически възгледи, готови да водят по-интелигентна борба(както и трябва според мен) бързо-бързо покрай работата или следването си промениха убежденията и не заради прозрение и някакво осъзнаване, а за да не им пречат, да не им носят негативи в живота.
Това, обаче, не мога да кажа за момчета, които смятате за пишман-националисти, защото и до ден днешен не са изневерили на идеите си и не се съмнявам в сърцата им...колкото и клиширано да звучи. :-)
Това безспорно е така. Донякъде е и дори нормално. Наистина за някои неща трябват и луди глави. Лошото е обаче, че май сме го подкарали само на луди глави. Ето, от публикуваното от Балкани чета биографията на момчетата: участвали в погрома в Мездра; участвали в побоя на протеста пред парламента на 14 януари 2009 г. Впечатляващо, дами и господа  :-D ! Действително, с такива героични прояви се нареждат сред най-светлите борци на човечеството. И Ботев, и Бенковски биха им завидели на куража, с който разтуриха селски мач от нашата А група  :-D !
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 09, 2010, 16:28:12
Ааа , не!  :eusa_naughty:  Питай ги ти Генерале Вазов. Нали именно ти си в тяхното близко обкръжение.

Да ти приличам на пощальон? Който го интересува нещо да си пита, ама то се иска сърце, а и действия, само с мързел и висене по форумите  не става.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 09, 2010, 16:28:55
Ма питай ги бе, защо само плачеш във форума????

Ма достави ги, че да ги питаме бе  Вазов, нали там си вътрешен? Що се крият мишоците?

Що не ги пита като беше пръв на опашката да се пишеш депутат, а?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Балкани в Юни 09, 2010, 18:00:18
Така или иначе рано или късно ще затегнат въжето около врата ни. Това не означава, че трябва да бездействаме в отчаян опит да забавим този процес максимално много. Каквото и да направим все ще ни изкарат от черни по-черни, така че по-добре докато е време да се възползваме максимално от свободата, която имаме. С времето ще става все по-трудно и по-трудно. На запад така чакаха чакаха и сега направят една крачка и ги върнат две назад.

Иначе за задържаните дори и пребитите не са сигурни дали са те. По-скоро просто гледат да натопят който и да е, важното е да е националист.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Борисъ в Юни 09, 2010, 18:26:25
Подобни изпълнения единствено чернят българският национализъм (не че някаква шайка футболни хулигани могат да се нарекат националисти де, но един от "23 септември" ги нарече точно така пред журналистката от Нова телевизия и това е достатъчно).

Дано криминалистите изловят останалите, а да се надяваме и че ще получат строги наказания. Такива малоумници не заслужават нищо друго.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: nord1940 в Юни 09, 2010, 18:45:39
От дни чета и слушам медийни изцепки по случая. Знаета как щеше да е ако случая се развиваше в САЩ. Просто без шум и двете страни вече щяха да си копат пробацията от три месеца...а в медиите щеше да има просто инфо: Градски хулигани, предизвикали безредици в трамвая. В момента изтърпяват наказание по бързо съдебно производство, пробация...! Толкоз...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 09, 2010, 20:45:13
Ааа , не!  :eusa_naughty:  Питай ги ти Генерале Вазов. Нали именно ти си в тяхното близко обкръжение.

Да ти приличам на пощальон? Който го интересува нещо да си пита, ама то се иска сърце, а и действия, само с мързел и висене по форумите  не става.
:-D Ти пък от къде го измисли бе генерале. Точно пък с пощальон не ми е идвало на акъла да те сравнявам. А пък с висенето по форумите какво да кажа. След като ти ме изгони от стария форум , какво друго ми остава освен да "вися" в този. Да не би да имаш нещо напреки?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 09, 2010, 23:32:17
Калинчо Руменов по бруталния си негов начин им е разказал играта на господата толерантни правозащитници :-)   :


Благодарим, че ви има, расисти, ксенофоби, неонацисти, фашисти и националисти (в кавички). Без вас щеше да бъде скучно заради липсата на враг, без вас нямаше да изпъкват добрите либерални и интернационални хора (без кавички). И да демонстрират колко широко скроени и широко отворени са в толерастията си. Събрали се либеругите и толерастите в Бусманци, силно притеснени от затворения начин на живот на нелегалните емигранти. Инжектирали си от интелектуално-депресивната патетика на Иван Кулеков и протестират срещу системата. Която трябва да следи кой влиза и излиза през границата, кой има паспорт и кой няма да заеме работно място на местен ксенофоб. Но според речника на върховната толерастия това вече не се нарича „гледане на работата”, а „потъпкване на човешките права”.

Успяха да ме развълнуват добрите хора. Не съм преживявал същите емоции, откакто видях други широко разтворени интернационалисти да протестират срещу смъртните наказания на педофили в Уганда. Когато обаче се говори за тази граждански активна пасмина, се налага да се овладеят първичните чувства. Защото няма по-пряк път за попадане във вражеските им списъци. Политическата коректност задължава да се възхищаваме на изразходваната обществена енергия. И да си причиним емоционална диария от драматичния разказ за едно момче, което се влюбило в едно момиче, но оградата в Бусманци ги разделила. На всичкото отгоре момичето било бременно и сега не е ясен медицинският процес на раждането.

Душата ви трябва да е хванала не коричка, а корище, ако този разказ не ви манипулира. Ако не приемете, че Бусманци е измислено, за да изклати майката на свободното придвижване на любовта без документи. И ако не ви се прииска да отворите широко границите, за да заповяда всеки, когато му е удобно. Bg гостоприемството ще го посрещне добре, ще му намери работа, ще прати децата му на училище, ще му запише личен лекар и няма да се изисква нищо от него – нито да плаща данъци, нито да внася осигуровки. Трябва да му влезем в положението, защото нали няма паспорт. Който не влиза и не скача, е ксенофобска отрепка. И ще получи от демократично мислещите толерасти всичките етикети за расова омраза.

За Бусманци те вече измислиха етикета „българското Гуантанамо”. Да ви го начукам, дами и господа, интелектуални позьори - бих реагирал първично и насаме. Но публичната коректност ми позволява само да ви попитам – А за „българския Аушвиц” не се ли сетихте или ви се стори прекалено пресилено. „Българското Гуантанамо” е къде-къде по-подходящо, защото в Бусманци също са затворени заподозрени за тероризъм. Които по цял ден се изтезават, докато не си признаят какво са правили в сутрешните часове на 11 септември. А вас къде трябва да ви затворят и разпитват, защото по почерка сте сериозно заподозрени, че стоите и зад други нелепи езикови атентати. Познавате ли човек на име Цецо и вие ли го кръстихте Българския Елвис. Ваше дело ли е „костинбродският славей на чалгата” и къде по дяволите чухте славей, който вие на разгонено.

Умни либеруги сте, интелектуални толерасти сте, чели сте конституцията и Хартата за човешките права. Докато по-простото население е било на кино, за да гледа Том Ханкс в „Терминалът”. И толкова е изпростяло, че не може да направи аналогия дори между него и вашата кауза. Във филма се разказваше за човек, останал без държава. Докато държавите на нелегалните емигранти в Бусманци все още си съществуват и няма технически проблеми всеки да се върне в тях. Въпрос на избор е, както и рисковете на придвижването без документи са въпрос на избор. Който ги поема, трябва да е наясно, че работата може и да се издъни и да свърши зад ограда.

Нищо лично, нищо ксенофобско - просто от системата се очаква да прави точно това. Но вие пак го обърнахте на фашизъм и неонацизъм, понеже едни българи набили други българи в трамвай (действително неприятен случай – абсолютно без кавички). И според вас биещите не трябва да бъдат съдени само за хулиганство и нанасяне на телесна повреда, но и в боя да бъдат търсени дискриминационни мотиви. Това искане вече минава всякакви либерални граници, но нека да ги мине. Само преди това да уточним - как ще бъдат съдени онези трима цигани, които разфасоваха пенсионерка на лозето й. Или пък другите четирима цигани, които размазаха черепа на българско момче заради няколко ореха. Това обикновени битови убийства ли са или да им сложим някакъв по-надут етикет – примерно „геноцид”.

http://www.novinar.net/news/blagodarim-che-vi-ima-ksenofobi_MzI5MDsyMw==.html (http://www.novinar.net/news/blagodarim-che-vi-ima-ksenofobi_MzI5MDsyMw==.html)


Той май е от малцината, които все още имат трибуна да изказват по-алтернативната гледна точка, без политическа коректност. Определено е коз в ръцете на "Новинар", явно знаят, че има кой да го чете.

Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Исперих в Юни 10, 2010, 16:42:13
Ма питай ги бе, защо само плачеш във форума????

Ма достави ги, че да ги питаме бе  Вазов, нали там си вътрешен? Що се крият мишоците?

Що не ги пита като беше пръв на опашката да се пишеш депутат, а?

Нито съм бил на опашка, още по-малко пръв! На опашката си ти и то не от вчера, ама няма да те огрее!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 10, 2010, 16:42:39
Скинари пребиха с бухалки роми в центъра на София Ново расистко нападение е станало тази нощ в столицата, след като на метри от президентството скинари пребили с бухалки група роми, прибиращи се от концерт. Група от 20 скинари нападнали с бухалки и стъклени бутилки групата роми, пристигнали в столицата, специално за провелия се голям фолк концерт, съобщи телевизия PRO.BG.

Побоят е извършен минути преди полунощ, а пребитите са от Панагюрище. Инцидентът е станал на метри от сградата на президентството и само денонощната охрана пред "Дондуков" 2 е спасила ромите от по-сериозни наранявания.

Екип на Бърза помощ пристигнал на място и прегледал пострадалите, след което ги освободил да се прибират вкъщи. Притеснената ромска компания обаче настояла полиция да ги придружи до колите им, макар от нападателите да нямало и следа.

Само преди няколко дни група неонацисти нападна и преби с метални пръти младежи, тръгнали за протест срещу незаконното задържане на чужденци в Специалния дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци. http://dnes.dir.bg/news.php?id=6542290 (http://dnes.dir.bg/news.php?id=6542290)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 11, 2010, 21:16:46
Е ти докато го организираш ще ги пуснат....не се разбмотавай, направо обявявай ден и час за да се събираме!

   Добре нека да е на жълтите павета пред бившият конак където е бил затворен националният ни герой Васил Левски преди издаането на смъртната му присъда.Протестът да е във събота 12 юни 2010г. 12.00ч. по обяд..

Пич, те утре ги пускат бе, даже някои вече са пуснати...

     Теб кой те излъга че ще ги пускат че и ти излъга мене?И шестимата са в ареста и никой няма намерение да ги пуска та даже и ще ги съдят.Даваха ги по новините как ги съдят.Така ли ще стоим и ще гледаме как тези млади бъгарски герои просто ей така ще изгорят а те се жертват за нас?Нищо ли няма да направим за тях поне малко да ги защитим?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Борисъ в Юни 11, 2010, 23:07:20
И какви по-точно са основанията да се протестира? Кое  беше неправилното в действията на МВР? Хулиганите бяха арестувани, защото нанесоха жесток побой над други в обществения транспорт - толкова. По същия начин щяха да арестуват всеки, който направи това:

(http://i513.photobucket.com/albums/t340/BulgarEmperor/430x323.jpg)

Нямам намерение да съчувствам на пребитите комунистчета, въпросът е принципен. Тук става въпрос за най-елементарно опазване на обществения ред и цивилизовано поведение - нещо, с което шайката хулиганчета не се е съобразила и съответно си е получила заслуженото. Ми дайте да направим по един протест за всяка друга хулиганска проява щом ще подкрепяме тази? Ако това за вас е проява на национализъм, то работата наистина е яко зле.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 12, 2010, 01:33:31
И какви по-точно са основанията да се протестира? Кое  беше неправилното в действията на МВР? Хулиганите бяха арестувани, защото нанесоха жесток побой над други в обществения транспорт - толкова. По същия начин щяха да арестуват всеки, който направи това:

(http://i513.photobucket.com/albums/t340/BulgarEmperor/430x323.jpg)

Нямам намерение да съчувствам на пребитите комунистчета, въпросът е принципен. Тук става въпрос за най-елементарно опазване на обществения ред и цивилизовано поведение - нещо, с което шайката хулиганчета не се е съобразила и съответно си е получила заслуженото. Ми дайте да направим по един протест за всяка друга хулиганска проява щом ще подкрепяме тази? Ако това за вас е проява на национализъм, то работата наистина е яко зле.

   Мислиш ли че със мирни средства можеш да спреш комунистите да вършат престъпления?И за какъв обществен ред говориш въобще?Къде е този обществен ред?По улиците съвсем свободн се продават наркотици и то около училищата,непрекъснато изчезват хора,всеки ден съобщават за убийства и грабежи извършени у нас в България.Затънали сме в корупция до шията абсолютно навсякъде,робса експлоатация на българите от работодателите които под прикритието на някакъв бизнес изнасят парите на Бъгария в чужбина,Крадците влизат в дома ти и пред очите ти съвсем спокойно те ограбват.В затворите лежат набедени престъпници които под заплаха са принудени да признаят престъпления които не са извършили за да бъдат прикрити изстинските извършители които работят за комунистическата мафия и са децата на комунистическото политбюро.В магазина ти продават отрова за храна под формата на хрантелни продукти,всичко в търговията и производството (ако въобще го има)е менте и всички заедно с държавата са в един кюп,въобще цари пълен безпорядък и анархия създадени умишлено от комунистите за да озверят хората срещ свободата и демокрацията и всичко това и много повече от него ти наричаш обществен ред?Я се поогледай малко и виж какво се случва около тебе и тогава ела да говорим за обществен ред.Докато управлват комунисти обществен ред няма да има а те никога няма да дадат власта доброволно.Затова не пречете на младите националисти да си върша работата и ако не можете да помогнете то наистина поне не прчете.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 12, 2010, 20:08:25
И какви по-точно са основанията да се протестира? Кое  беше неправилното в действията на МВР? Хулиганите бяха арестувани, защото нанесоха жесток побой над други в обществения транспорт - толкова. По същия начин щяха да арестуват всеки, който направи това:

(http://i513.photobucket.com/albums/t340/BulgarEmperor/430x323.jpg)

Нямам намерение да съчувствам на пребитите комунистчета, въпросът е принципен. Тук става въпрос за най-елементарно опазване на обществения ред и цивилизовано поведение - нещо, с което шайката хулиганчета не се е съобразила и съответно си е получила заслуженото. Ми дайте да направим по един протест за всяка друга хулиганска проява щом ще подкрепяме тази? Ако това за вас е проява на национализъм, то работата наистина е яко зле.
Ти нали учеше право, обясни ми как се оставят в арест хора, чиято вина изобщо не е доказана. Основанието на онова съдийче да ги остави е, че били разпознати от жертвите(които били с маски иначе). И теб, примерно, да бяха те обвинили, че си ги нападнал и  си националист, пак ще те посочат, дори и да си бил на другия край на планетата. А, и защото смятал(съдията),че са част от организирана престъпна група!!?!? В същото време от уникалните акции на МВР повечето си припкат на свобода под гаранция, а обвиненията ги знаем какви са към тях(Нагли, Октоподи...)
Неправилното е, че задържаха и още няколко момчета без НИКАКВИ доказателства за участие, но поне са осъзнали тъпотията си и са ги пуснали.
Просто, явно има натиск отнякъде и искат изкупителни жертви и ще се опитат да ги намарят по всякакъв начин, защо не чрез скалъпен процес.

Това, което ви учат ще се разминава много с това, което ще е на практика след време, не твърдя нищо, а просто така смятам.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Младиястарец в Юни 12, 2010, 21:59:16
А я си представи, че там вътре имаше малко дете, а я си представи, че там имаше (а може и да е имало наистина) хора, които не са нито от едните, нито от другите. Извършеното деяние в социално вредно, общественоопасно и следва да бъде наказано от правото не само защото си имаме право, а и защото то следва да охранява обществото от подобни прояви - общественоопасни деяния.

От друга страна следва да се наказват всики и тия и циганите дето вършат често безнаказани престъпления.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 12, 2010, 23:04:32
А я си представи, че там вътре имаше малко дете, а я си представи, че там имаше (а може и да е имало наистина) хора, които не са нито от едните, нито от другите. Извършеното деяние в социално вредно, общественоопасно и следва да бъде наказано от правото не само защото си имаме право, а и защото то следва да охранява обществото от подобни прояви - общественоопасни деяния.

От друга страна следва да се наказват всики и тия и циганите дето вършат често безнаказани престъпления.

   Ами аз какво да допълня след като ти сам си противоречиш.Хем казваш че сме правова държва,хем казаш че циганите и престъпниците си правят каквото си искат съвсем безнаказано.Ултрасите се появяват и действат в резултат и в отговор на анархията и бесзаконието.Те са напълно логичната алтернатива на липсата на държавен контрол върху престъпноста и бесзаконието.

   Ние плащаме данъци на тази държава не да ги крадат политиците а за да ги използва държавата за да гараНТИРА СИГУРНОСТА И СПОКОЙСТВИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ.Вместо това всякаква измет наша и чужда издевателства върху нас а политиците играят с престъпниците комбина или по-точно казано политиците-комунисти създадоха мафията за да могат чрез нея да управляват държавата и създават анархия с цел да накарат хората да намразят дмокрацията.За да победи комунизма в света трябва да настане световна анархия и комунизмът да се яви еднствена алтернатива на анархията и така да завземе света и да установи световна комунистическа диктатура.

     Затова комунстите създавт младежките анархични организаций които да действат у нас и в чужбина.Такива бяха изпратени и в Гърция по време на миналогодишните размирици там.Затова националистите са единствените които могат да ни избавят от комунистическата анархия,престъпност,мафия и бесзаконие.Освен това момчетата националисти не са биели наред а точно определени хора.Автобусът е бил пълен с народ но никой невинен нее пострадал.

    Акцията е била достатъчно добре подготвена за да не пострадат невини хора.Самите потърпевши казват че снимките им много отдавна са биле качени в интернет.От тука следва че много добре са биле известни точно тези които са отнесли боя и само те са пострадали и никой друг освен тях нее пострадал.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Младиястарец в Юни 12, 2010, 23:29:16
Правова държава не е държава, която има право, а която има гражданско общество, гарантирано от правото. А гражданско общество не е просто съвкупност от граждани, а хора, които се ползват с ясно гарантирани от държавата права и свободи и автономна сфера на реализация, като държавата сама ограничава себи се, за да не нарушава тази сфера. Основните принципи за една правова държава и защитавани от нея такива са тези за разделението на властите и защитата на горепосочените права.

Накратко това. Така че въпросът е някак различен. Няма значение дали анархистите подкопават държавата (а същност са някакви смешници, които си играят на някакви неща), те също са нейни граждани и след като имат права защитавани от нея - нарушителят на тези права трябва да си понесе съответните санкции.

И пак казвам, трябва да се прилага тази санкция над всички заслужили я.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 13, 2010, 12:25:40
Правова държава не е държава, която има право, а която има гражданско общество, гарантирано от правото. А гражданско общество не е просто съвкупност от граждани, а хора, които се ползват с ясно гарантирани от държавата права и свободи и автономна сфера на реализация, като държавата сама ограничава себи се, за да не нарушава тази сфера. Основните принципи за една правова държава и защитавани от нея такива са тези за разделението на властите и защитата на горепосочените права.

Накратко това. Така че въпросът е някак различен. Няма значение дали анархистите подкопават държавата (а същност са някакви смешници, които си играят на някакви неща), те също са нейни граждани и след като имат права защитавани от нея - нарушителят на тези права трябва да си понесе съответните санкции.

И пак казвам, трябва да се прилага тази санкция над всички заслужили я.

    Дбре това е по-принцип.Ти говориш за това каква трябва да е държавата по-принцип но не споменаваш нищо за това дали държавата реално е това което трябва да бъде.Нека да видим как държавата ти гарантира правата реално а не така както го пише по конституция.

     Нека да вземем за пример само правата на потребителя.По закон измамата до 100 лева нее наказуема от закона.От там и ако вие продавате ментета за по 20-30лв.по закон не носитте наказателна отговорност.Така се дава възможност на всеки търговец наволя и съвсем безнаказано ежедневно да измами цяла дозина клиенти за по 20-30лв. от което днес той може да си направи чиста печалба от измами над 1000-5000лв. но без да наруши закона защото той нее измамил един човек с повече от 20-30лв.и нее нарушил закона.Ето как държавата чрез закон отнема правото на клиента да бъде коректно и честно обслужен и това е така защото депутатите които измислят тези закони са поставени в парламента не от народният вот както официално се тръбиа, а от червената комунистическа мафия която продължава чрез организираната престъпност да управлява државата ни.

    Другото нрушаване на правата на българите е отнемането на територия от малката по размер България като се дава реално въпреки че нее официално,пълна турска автономия в Родопите където ако си ходил ще видиш че там вече е турция и няма нищо общо с България.Някой питал ли е българите дали са съгласни част от държавата им да мине в друга държава?Все пак това е българска територия и никой няма право да я подарява без съгласието на българите.

    Някой питал ли е българите дали са съгласни по българската национална телевизия която е национална и се финансира от данъците на българският данъкоплатец дали българите които финансират с данъците си тази телевизия са съгласни по нея да звучат чужди езици?По бългрската национална телевизия трябва да звучи само бългрска реч защото това е БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ а не български вилает в турската империя.Отново държавата отнема правото на българина да бъде българин в собствената си държава.За какви права гарантирани от държавата ми говориш и къде е държавата въобще има ли я?Българската държва е  държава на българите и на първо място и преди всичко трябва да гарантира правата на българите а както виждаме това съвсем нее така.

     Другото право което българската държава не гарантира на българите това е правото на труд и справедливо заплащане на труда на българите както и нормалният минимум от месечно възнаграждение, необходим за оцеляването на веки от нас и гарантиращ правото на достойно съществуване.Работодателите обединен в тръст се договарят за да дават ниски заплати и да слагат високи цени по поръчка на комунстическата мафия която е обещала на чуждите купувачи на българската държава на които отдавна са ни продали по икономически път да изгонят българите от България.

    Българската държава не гарантира никакви права на българите нито в България нито в чужбина.Българите които са измамени от различни фирми с обещания за работа в чужбина и след като са стигнали във съответната държава остават на улицата без пари и документи и след като се обърнат за помощ към българските посолства в съответните държави получават ритник в задника и тотален отказ за помощ да се върнат в страната ни и пак са на улицата в чужбина и търсят начин да съберат пари за да се върнат.Държавата не само че не гарантира сигурноста на гажданите си и не ги пази от престъпници и измамници но играе заедно със престъпниците срещу собствените си граждани.

    Мога да ти изпиша една книга дебела колкото три библий пълна с примери за фрапиращо и брутално нарушаване на човешките права на собствените си граждани от страна на днешна комунистическа България която съвсем скоро няма да я има въобще а правото на българите да имат собствена държава отдавна вече им е отнето и аз не виждам за каква българска държава гарантираща правата на българите ми говориш.

    Ти казваш че анархистите трябва да имат права?Това означава че и престъпниците трябва да имат права обаче ако те имат права няма как да ги спреш да отнемат правата на всички останали българи в България защото докато държавата дава права на престъпници и анархисти то те отнемат правата на всички останали и налагат диктатура на престъпноста и анархията.Малко повече трябва да мислиш върху тези неща преди да говориш във стил-по-принцип.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Балкани в Юни 13, 2010, 21:35:40
И какви по-точно са основанията да се протестира? Кое  беше неправилното в действията на МВР? Хулиганите бяха арестувани, защото нанесоха жесток побой над други в обществения транспорт - толкова. По същия начин щяха да арестуват всеки, който направи това:

(http://i513.photobucket.com/albums/t340/BulgarEmperor/430x323.jpg)

Нямам намерение да съчувствам на пребитите комунистчета, въпросът е принципен. Тук става въпрос за най-елементарно опазване на обществения ред и цивилизовано поведение - нещо, с което шайката хулиганчета не се е съобразила и съответно си е получила заслуженото. Ми дайте да направим по един протест за всяка друга хулиганска проява щом ще подкрепяме тази? Ако това за вас е проява на национализъм, то работата наистина е яко зле.

Познавам една част от арестуваните и мога смело да твърдя, че поне половинта от задържаните нямат общо с побоя и са задържави , след като комунистите са ги наклеветили. А самите бити комунистчета изобщо не са видели лицата на биячите си и не ми е съвсем ясно как така разпознаваш на очна ставка някой, чието лице не си виждал (е, те са им виждали лиата, но не в момента на побоя). Дори майката на едно от момчетата каза, че синът й е бил удома в този ден. Като учащ право би трябвало да си наясно, че не можеш да обявяваш някой за безспорен виновник за нещо, което не е доказано, че е извършил.  А ти правиш именно това. А като националист би трябвало да си насно, че живеем  в една нелепа анти-българска обстановка на анархия. Също така, като такъв трябва да си наясно, че борбата не винаги се води по мирен начин. Би ли разяснил кои прояви са националистически?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Борисъ в Юни 13, 2010, 23:32:40
Основанието на онова съдийче да ги остави е, че били разпознати от жертвите(които били с маски иначе). И теб, примерно, да бяха те обвинили, че си ги нападнал и  си националист, пак ще те посочат, дори и да си бил на другия край на планетата. А, и защото смятал(съдията),че са част от организирана престъпна група!!?!?

Като учащ право би трябвало да си наясно, че не можеш да обявяваш някой за безспорен виновник за нещо, което не е доказано, че е извършил.  А ти правиш именно това. А като националист би трябвало да си насно, че живеем  в една нелепа анти-българска обстановка на анархия.

Истинските основанията за задържането им са в протоколите, за които ние нищо не знаем, а това какво са писали журналистите е отделен въпрос. А арестът не трябва да ви притеснява, защото за безспорни виновници могат да се обявят само на съдебен процес, сега нещата са още във фаза досъдебно производство. Дори и като задържани все още правото ги разглежда като невинни до доказване на противното. По-подробна информация - като започнем наказателно право в трети курс.

Цитат
Също така, като такъв трябва да си наясно, че борбата не винаги се води по мирен начин.
Ами там е работата, че тук няма никаква "борба". Случката в трамвая е просто жалък опит да шайка хулигани да превърнат простотията си в национализъм. Някак си готино е да придадеш на действията си по-възвишен и идеалистичен оттенък - не биеш, щото си примитивен и нямаш друга работа, а защото "обичаш" родината! :-D Ако някои иска да е продуктивен, да чете повече книжки и да се изучи - така ще е най-полезен за страната и народа след време. Такива побоища не водят до абсолютно нищо, а самите извършители като станат на 30-40 години ще са едни неуки и пропаднали пияници, които ще крещят "White power!!!" в опит да си придават важност. Колкото до въпроса ти кои прояви са националистически, темата не е за това.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Panzerfaust в Юни 14, 2010, 01:13:52
Ами там е работата, че тук няма никаква "борба". Случката в трамвая е просто жалък опит да шайка хулигани да превърнат простотията си в национализъм. Някак си готино е да придадеш на действията си по-възвишен и идеалистичен оттенък - не биеш, щото си примитивен и нямаш друга работа, а защото "обичаш" родината!
За мен лично е легитимна форма на хулиганство!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Балкани в Юни 14, 2010, 02:34:16
Не всеки побой и то от този тип е дело на "хулигани", футболни запалянковци и т.н. Прочел си в някоя статия, че извършителите са футболни хулигани и дебре напираш, че са именно такива. Единственото "хулиганство" в акта може да е замърсения с кръв и стъкла трамвай, който обаче обикновено е замърсен от цигани и обелки от разни храни и от билетчета. Надраните седалки са надрани отпреди побоя. Та дали комунягите ще бъдат пребити без толкова много шум или с още повече - все ще бъдат пребити. Иначе един комунист също може да обича родината, но тази вражда не е само на ниво национализъм-интернационализъм, а на политическо ниво най-вече.
Не знам точно на какъв принцип съдиш, че биячите на комунистите са необразовани и че нямат 30 години, след като дори си нямаш идея кои са.
На въпросът ми, щом смяташ, че тук не е мястото, ако искаш отговори на лично или в скайп.


Евентуалният протест ще бъде в подкрепа на група съратници, задържани без основание и държани в панделата без причина.Надявам се разбираш, че това няма нищо общо със защитата на каквито и да е хулигански актове.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Франкист в Юни 14, 2010, 10:16:47
Това по снимките е лютеница,не се поддавайте на провокации от страна на ченгенцата!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Иван Д. в Юни 14, 2010, 13:09:34
ЗАЕМАМ СЕ ДА ОФОРМЯ ГРАФИЧНО плакати и листовки с различен формат и предназначение - за интернет и за разпечатване. За да ги направя обаче, са ми необходими ФАКТИ: еди-колко си български младежи са задържани по разпореждане на (районна прокуратура - коя?, името на прокурора?) по еди-какво си обвинение (хулиганство, побой - какво конкретно???) и в момента са задържани еди-къде си (РПУ, следствен изолатор - къде ги държат???).

Може да им напиша малките имена (напишете ми ги тук) или изобщо да не споменавам имена, а само броя им?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 14, 2010, 18:16:12
В продължение на седмица по всички медии в България до втръсване беше въртяна една и съща версия за инцидента в трамвай по линия 20, при който група анархо-комунисти бяха атакувани от неизвестна група свои противници. Медия след медия и журналист след журналист се надпреварваха кой ще направи по-сърцераздирателен репортаж, а малка група от болшевики видя в това своя звезден миг и обиколи десетки предавания, за да манипулира общественото мнение и да си създава имиджа на миролюбиво сдружение от студенти, което се бори за един по-добър свят. Постепенно обаче журналистите усетиха, че има нещо гнило в случката и започнаха да си задават въпроси. Най-логичният от тях гласеше – пострадалите в трамвая – невинни жертви или лицемери? Темата достигна и до по-популярните предавания по телевизията, като “Сеизмограф” по бТВ. По-различното в случая – екипът на тази продукция беше решил да подходи по-разумно от своите колеги и вместо да завърти само отдавна изтъркалите се брътвежи на комунистите, покана бяха получили и представители на националното движение. Така в късния следобед на 12-ти юни срещу видимо несигурните и объркани Милен Илиев от “23-ти септември” и Екатерина Митринова от “Призив” застанаха Асен Кръстев и Пламен Димитров от “Български Национален Съюз”. В предаването, което може да гледате по-долу, се видя за пореден път, че уменията за манипулация на комунистите се изчерпват точно в момента, когато срещу тях има реален противник, който да ги постави на мястото им с конкретни факти. Националистите ясно и точно изразиха своята позиция и не се потдадоха на провокациите на комунистите, които блеснаха с единственото си умение – да четат от лист доноси – явно написани им от хората, които ги командват. Нещо повече – за първи път в национален ефир се чу, че “миролюбивите студентчета” – “жертва” на фашисткия терор, не са нищо повече от шайка обикновени престъпници, лицемери и слаби демагози, които освен всичко останало – потдържат връзки с крайните ислямисти от “Хизбула”, както може да се види от собствената им страница. Към края на предаването се забелязва ясно как първоначалният страх в очите на болшевиките е преминал в ужас от факта, че една огромна част от Българското общество видя тяхното истинско лице без онази маска, която те цяла седмица се опитват да си сложат. Останалото е най-добре да видите сами във видеото.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vuyhtOorD8g[/youtube]
Асен Кръстев в "Сеизмограф" по БТВ (част 1)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2mTna8kP4Eg[/youtube]
Асен Кръстев в "Сеизмограф" по БТВ (част 2)

 Необходимо уточнение преди поредната доза лъжи и обвинения – снимката на Екатерина Митринова е взета от участието й по бТВ и има за цел само да онагледи настоящия материал. Въпреки твърденията на тези среди, че снимките са средство за заплаха, като журналисти считаме, че когато един човек застава по телевизията ( и всички други медии) от името на своята организация и убеждения, то той малко или много се е превърнал в част от публичния живот на страната и няма защо да се сърди, когато журналистите, поради естеството на професията им, отразяват изявите му със средствата на модерната комуникация.

Altermedia България
http://bg.altermedia.info (http://bg.altermedia.info)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 14, 2010, 20:50:23
ЗАЕМАМ СЕ ДА ОФОРМЯ ГРАФИЧНО плакати и листовки с различен формат и предназначение - за интернет и за разпечатване. За да ги направя обаче, са ми необходими ФАКТИ: еди-колко си български младежи са задържани по разпореждане на (районна прокуратура - коя?, името на прокурора?) по еди-какво си обвинение (хулиганство, побой - какво конкретно???) и в момента са задържани еди-къде си (РПУ, следствен изолатор - къде ги държат???).

Може да им напиша малките имена (напишете ми ги тук) или изобщо да не споменавам имена, а само броя им?


      Достатъчно е да напишеш причината каква е а подробностите никой не се инересува според мене.Важното е в брушурата да пише че комунистчетата искат да изгонят българите от България чрез иконмиически средства и да ги заместят с азиатски маймуни.Това е важно според мен хората да разберат а останалото нее толкова съществено.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 14, 2010, 22:01:58
(http://img22.imageshack.us/img22/2880/powz.jpg) Дълго време екипът на НС Трибуна не искаше да пише по темата за трамвая и боя, който се случи в него. Мислехме си, че като всяко чудо всичко ще отмине за три дни и накрая момчетата, набедени за участието в побоя ще бъдат оневинени и пуснати да си ходят по живо, по здраво. Не само, че това не се случи ами на заседанието на съда проведено в Софийският районен съд 6-те от момчетата бяха оставени в съда до следващото дело на 18.06.10 (петък) в сградата на Софийският градски съд (Сграда на съдебната палата). Основанието за това решение е, че : „извършеното е с изключително висока степен на обществена опасност, нападнати са беззащитни хора, които с нищо не са провокирали агресията”.
От тук може всеки да си зададе въпроса:”Колко са беззащитни тези хора?”
Както е известно сред нападнатите е лицето, което се изявява като лидер на 23 Септември и е част от студентски кръг „Призив” - Борис Боев. Всички сте виждали снимката на Борис Боев от миналогодишния първи май, на която той влиза във видима физическа и вербална конфронтация с органите на МВР. Там той не изглежда толкова беззащитен, а дори е настървен и озлобен.
Един от другите пострадали е по-известен като Илия - Ягата. Той и неговият приятел Калин – Пънко имат татуировки с емблемата на Фракция Червена армия (РАФ). За тези, които не знаят РАФ е Германската терористична организация водена от Улрике Майнхоф и Андреас Баадер, която е виновна за десетки атентати в периода 1972-1975. След малко ще докажем и други връзки на 23 Септември с терористични организации по света.
На мястото на сблъска са намерени палки, боксове и други подръчни средства за бой, чието количество надхвърля неколкократно броя на нападателите. Това не ви ли навежда на мисълта, че и беззащитните жертви са се готвели за физическо спречкване или с „лошите нацисти” или с „органите на реда”? С което автоматично отпада последна част от основанието за задържането „нападнати са беззащитни хора, които с нищо не са провокирали агресията”.
„..Имаме доста доказателства, че се касае за добре организирана престъпна група ...” Това са думи на прокурора водещ делото. Днес на дата 14.06.2010 бяха оправдани братята по-известни като Маргини, за създаване и ръководене на престъпна група. Нима тези 6-тима младежи на средна възраст 20-22 години могат да бъдат сравнявани с Маргините? Нима тези голобради момчета могат да бъдат поставяни редом с тези доказани престъпници?
Задавали ли сте си въпроса защо точно Бусманци? Защо беше наречен българското Гуантанамо? А не Гулаг, Аушвиц или Второ Белене? Кой бе държан в Гуантанамо? Атентаторите от 11 септември в Ню Йорк! Да не би там да се държат атентатори и терористи? Дали близките връзки на 23 септември с други терористични организации не са ги подтикнали да протестират срещу „ужасните” условия, в които живеят чужденците. В Интернет Сайта на 23 Септември намираме списъка на организациите участвали в един семинар в Турция през 2009
Народен фронт (Турция) - организация по известна като: Devrimci Sol (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Ливанска комунистическа партия
- Хизбулла (Ливан) - по известна като Ислямски Джихад (в информацията поместена в списък по-горе е написано, че тя има няколко хиляди привърженици и сотици терористични организации)
- Народен фронт за освобождение на Палестина (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Демократичен фронт за освобождение на Палестина (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Комитет против нормализацията на отношенията с Израел (Йордания )
- Боливарианско континентално движение (Венецуела)
- Венецуелска комунистическа партия
- Радикален работнически фронт (Гърция)
- Ново ляво течение (Гърция)
- Представители на Световния социален форум
- Комитет за свобода на изразяването и асоциирането – CLEA (Белгия)
- Движение за съпротива „23 септември” (България)
- Близки на жертвите (Палестина)
- Народен съпротивителен фронт (Хондурас) присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
Дали пък съвсем не случайно тези момчета и момичета са отивали да протестират там? Дали те не искат да помогнат на своите приятели, заклеймени от целия свят като терористи, свободно да нахлуят и оперират в нашата страна. Дали 23 септември и останалите им приятели не искат да повторят атентата в Света Неделя?
Някъде четох обвинение, че срещу националистите има чадър от държавата и те остават винаги не наказани? Странно за какво трябва да бъдат наказвани? В януарските протести, когато същите тези малки момчета, които тогава бяха наричани от журналистите нашите деца и биваха и показвани за пример и хвалени, че бъдещето на България е на прав път, щом е излязло да протестира вместо си родителите си, днес бяха наречени от същите тези журналисти - лумпени, биячи, наркомани и какви ли не още?
Ако наистина имаше политически чадър, защо бяха задържани хора, които със сигурност нямат нищо общо с този побой?
Защо лицето Димитър Лазаров – Хоумлеса бе задържан и бе оставен в ареста, като той има желязно алиби за времето за побоя? Бил е разпознат? Нормално! Лицето Борис Боев, който не за първи път яде пердах и предния път бе посочил Димитър като извършител на побоя. Не мислите ли че Боев познава 10-15 човека от националистическите среди и не ги посочва всеки път за виновни, каквото и да му се случи?
Защо Васил Павлов – Шопа бил разпознат по сините му очи на черно бяла снимка?!? Що за идиотия може да бъде това? Но за полицията това е добре дошло поради причината, че Васил съди МВР за полицейски произвол. Не Ви ли прилича това на разчистване на сметки?
Защо Матея Пенев не бе пуснат под домашен арест или подписка? При условие, че след няколко дни след заседанието на съда той е имал да полага държавен изпит? Това не Ви ли прилича на комунистическите прийоми за разбиване на живота на инакомислещите? Не губи ли Матея така една година от живота си? А какво ще кажат МВР, когато той се окаже невинен, в което ние не се съмняваме? Ще може ли той да бъде приет в желаният от него ВУЗ без изпит, поради грешка на право-раздавателната ни система?
Къде е този чадър господа наричащи се леви или комунисти или дори анархисти? Не сте ли вие тези, които за 5 дена направихте бдения, флаш мобове и няколко безсмислени пресконференции. Къде виждате чадър? Къде виждате защита на държавата? Къде са задържаните от вашия флаш моб подкрепен от 20 души? Все пак вие блокирахте централно кръстовище в центъра на София в пиков час. Не е ли бащата на Ани Райчева, галеника на всяка власт. Не е ли той онзи дебил, който си позволи да говори против Левски и да го нарече един „конекрадец”?
Не мислите ли, че това ще е поредната показна акция на МВР, в която след време всички ще бъдат освободени поради на липса на доказателства?
А докато всеки четеше за лошите нацисти разбрахте ли с колко % вдигнаха тока? Не мислите ли, че тази „показна” операция освен да осакати живота на няколко младежи е замислена да отвлече общественото мнение от редица по-важни проблеми?

НС ТРИБУНА ПРИКАНВА ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ ДА ДОЙДАТ НА ДЕЛОТО (СВОЕВРЕМЕНО ЩЕ ВИ ИНФОРМИРА КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ТО) В ПЕТЪК, ЗА ДА ИЗКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА НА НЕВИНИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ, СЪРАТНИЦИ И ПОЗНАТИ!

С НАШИТЕ ЗНАМЕНА ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДАТА!

П.П. Когато котката е затворена, мишките пируват, но навън има много котараци. На Ваше място не бихме пирували мишлета.
http://nstribune.blogspot.com (http://nstribune.blogspot.com)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: shokersun в Юни 16, 2010, 14:39:27
Всички заедно трябва да направим нещо,иначе невинните момчета може да пострадат много лошо ...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 16, 2010, 18:24:53
Всички заедно трябва да направим нещо,иначе невинните момчета може да пострадат много лошо ...

     Във всъщност в крайна сметка се оказа че арестуваните за побоя нямат нищо общо с него и даже на единият от тях баща му е палестинец.Страното е че арестуваните не са задържани на местопрестъплението в момена на извършването а много след това по показания на пострадалите.Нападателите са биле със маски на главите и нее било възможно да бъдат разпознати в момента на акцията.По какъв начин тогава потърпевшите ги посочиха и разпознаха е голяма загадка поне за мене.Лично аз си мисля че понеже правителството на Борисов не може да си позволи да остави неразкрита подобна дръзка акция,решава да арестува и обвини разни лица от интернет които са биле във словесен комфликт със потърпевшите.Това обаче не означава че посочените и арестувани в последствие лица по този случай действително са участвали в акцията.

      Едно е да напсуваш някой по интернет а съвсем друго е да го пребиеш.Освен това аз мога да псувам някого по интернет и да го заплашвам и да сложа снимката на някой който много искам да го арестуват и да кажа че това съм аз.Така с един куршум удрям два заека.Хем пребивам някой който много ме дразни хем вкарвам в затвора друг който също ме дразни като го набеждавам чрез поставената му от мое име снимка в интрнет и така с един удар си разчиствам сметките и с двамата.Затова тези момченца дето са в ареста не ги знам какви са но съм уверен че нямат нищо общо със случая и са набедени за да послужат на правителството да си измие ръцете че веднага е заловило извършителите.

        Има много случаи когато полицията арестува напълно невини граждани и в ареста започва да ги изнудва да признаят че са извършили определено престъпление.Това се прави или за да бъдат прикрити истинските извършители (когато полицията играе с мафията) или за да отчете дейност пред обществото.Последният показан по новините подобен случай беше с един пловдивчанин арестуван сутринта на автобусна спирка докато чака автобуса си за да отиде на рабта.След като е прибран в ареста започват да го бият и изнудват да признае чее обрал някакъв апартамент.Той разбирасе не се потдава на маниполациите и полицаите са принудени да го свободят като го зплашват да си мълчи но човека отива направо в телевизията и разказва всичко пред камерата.

       Има и много случаи когато по същия начин в ареста са били пребивани до смърт набедени хора които също не са искали да признават престъпления които не са извършили.Нищо не ни гарантира че и този случай нее същият като се има в предвид фатите и обстоятелствата по задържането на младежите.Според мене тези дето са арестувани нямат нищо общо с акцията и затова не виждам смисъл от протест за освобождаването им.Арестуваните да се оправят,важното е че това не са нашите хора.

     Разяснителни брошури обаче трябва да се раздават на хората за да стане ясно на всички за какво е била извършена акцията тъй като медиите изкривяват истината по поръчка на правителството.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Metoman_88 в Юни 17, 2010, 01:19:17
МАТЕ,ДРЪЖ СЕ,НИЕ СМЕ С ТЕБ
СВОБОДА ЗА НЕСПРАВЕДЛИВО ЗАДЪРЖАНИТЕ МОМЧЕТА!!!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 17, 2010, 18:19:23
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs317.snc3/28529_134338403249050_134336816582542_368502_3261854_n.jpg)
Свобода за момчетата от Национална Съпротива! Осем активисти на крайнодясната организация “Национална съпротива - България” бяха арестувани за зверския побой в трамвая в неделя, съобщиха от МВР. Оказа се, че всички арестувани са познайници на полицията.Има данни, че част от арестуваните и други представители на същото движение са били сред побойниците на протеста пред парламента на 14 януари 2009 г.
Свобода за момчетата!

http://www.facebook.com/pages/Svoboda-za-momcetata-ot-Nacionalna-Sprotiva/134336816582542?ref=ts&v=wall# (http://www.facebook.com/pages/Svoboda-za-momcetata-ot-Nacionalna-Sprotiva/134336816582542?ref=ts&v=wall#)!/pages/Svoboda-za-momcetata-ot-Nacionalna-Sprotiva/134336816582542?v=wall&ref=ts
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Хитлер в Юни 18, 2010, 14:54:54
Мето,и Матей ли са го задържали?  :@
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 18, 2010, 17:17:55
Мето,и Матей ли са го задържали?  :@
Да...
:@

Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Хитлер в Юни 18, 2010, 19:30:25
Няма такива глупаци,заклевам се..не е нормално...
Казвайте къде и кога ще се събираме на протесст тогава.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Amenhotep в Юни 18, 2010, 20:25:51
Нацистите у нас се водят на отчет, заяви вътрешният министър Цветанов по време на парламентарния контрол.

Нацистите у нас се водят на отчет, заяви вътрешният министър Цветанов по време на парламентарния контрол.

Той информира, че веднага след като е получен сигнал за нападението в трамвайна мотриса №20 са изпратени 2 патрулки. 8 души са заловени, 6 от които са с постоянна мярка за неотклонение.

По думите на министъра са иззети достатъчно доказателства за съпричастността на нападателите към расистки организации.

Търси се съдействието на различни институции за идентифициране на проблема, каза силовият министър.
Подобен сблъсък, както в трамвай 20, е имало и преди. В МВР е сформирана работна група, която да работи по ксенофобските проблеми.

Нацистки и ксенофобските прояви са предимно при тийнейджърите, изтъкна Цветан Цветанов. Според него всички ние трябва да бъдем активни граждани и заедно да противодействаме на такива прояви. Нека да се обединим всички институции, призова той.

Депутатът от Коалиция за България Милена Христова посочи от своя страна, че тези прояви не са продиктувани просто от хулигански прояви. Трябва да се установи, кои са хората, които стоят зад тези лица, смята червената депутатка.

http://news.ibox.bg/news/id_1618492257 (http://news.ibox.bg/news/id_1618492257)Редактирано от модератор: Добавен текста на материала от цитирания източник.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Absinthia в Юни 18, 2010, 21:03:45
Нацистите у нас се водят на отчет, заяви вътрешният министър Цветанов по време на парламентарния контрол.


http://news.ibox.bg/news/id_1618492257 (http://news.ibox.bg/news/id_1618492257)Ама за червените дечица на България не водите отчет нали?... :@
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Хитлер в Юни 18, 2010, 22:07:26
Оставиха в ареста набедените за трамвай 20

Софийският градски съд окончателно остави в ареста шестимата младежи, заподозрени за участие в побоя в трамвай номер 20 в София. На 6 юни младежи с качулки нападнаха и пребиха пътниците в трамвай по линията “20″ на предпоследната спирка преди гара “Искър”. Те са Димитър Лазаров, Васил Павлов, Матей Пенев, Емил Алексиев, Росен Кънев и Марио Абдел Гамал. Преди това заседанието беше прекратено за час заседанието,  за да внесе прокуратурата протоколи от разпити и заключения от експертизи – доказателства, които защитата в началото на заседанието твърдеше, че липсват в папките. Майката на единия от задържаните – Росен Кънев, разказа, че цялото семейство може да гарантира, че по време на инцидента младежът е бил у дома си. Полицията го отвела същата вечер, като бил иззет само компютърът му. Защитниците заявиха в съдебната зала, че разпознаванията на обвиняемите не са направени по процесуалния ред и са допуснати редица нарушения. На побоя се придаде митическа окраска, а публикациите в медиите оказвали влияние върху решенията на съда, твърди още защитата. В съдебната зала от мерки за сигурност бяха допуснати близки и поддръжници на обвиняемите само толкова, че да няма правостоящи.

Информация - http://bg.altermedia.info (http://bg.altermedia.info)


Определено трябва да се организираме за следващото заседание,нека да разберат че сме с тях!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 19, 2010, 16:26:02
Интересна работа. "Великите" ни магистрати хей така с лека ръка пускат закоравели престъпници , мутри , мафиоти , ограбили България с милиарди да си сложат някоя друга пломба на зъбите в чужбина , а няколко обикновени българчета те са задължително в ариста и никакво пускане! Види се тези няколко момчета са най големите душмани на държавата. В същото време десетките престъпления извършвани от циганите , там магистратите се назлъндисват и много много не им обръщат внимание. В най лошия случай мангалите минават метър с леки санкции които изглеждат повече като поощрение от колкото наказание. Ха кажете сега това минимално внимание на магистратите спрямо циганите не е ли дискриминация към самите цигани?
Явно цялата строгост на законите важи само и единствено за обикновените българи. Виж , тук сме вече привилегировани.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: snayperi в Юни 20, 2010, 02:22:15
Интересна работа. "Великите" ни магистрати хей така с лека ръка пускат закоравели престъпници , мутри , мафиоти , ограбили България с милиарди да си сложат някоя друга пломба на зъбите в чужбина , а няколко обикновени българчета те са задължително в ариста и никакво пускане! Види се тези няколко момчета са най големите душмани на държавата. В същото време десетките престъпления извършвани от циганите , там магистратите се назлъндисват и много много не им обръщат внимание. В най лошия случай мангалите минават метър с леки санкции които изглеждат повече като поощрение от колкото наказание. Ха кажете сега това минимално внимание на магистратите спрямо циганите не е ли дискриминация към самите цигани?
Явно цялата строгост на законите важи само и единствено за обикновените българи. Виж , тук сме вече привилегировани.


       Така е.Никой не води на отчет левите органзаций въпреки че комунистите избиха по лагерите десетки хиляди българи които бяха най вече цветът на нацията ни като будни интелектуалции и неудобни на комунистите политици-упоненти.Никой не съди комунистите които расипаха страната ни и отново ни превърнаха във безправни роби в собствената ни страна.Никой не съди комунистическите тайни служби които създадоха организираната престъпност в България и чрез нея продължават да ни ограбват и последните стотинки от джоба не само със бой по домовете ни но и чрез закони които напълно управдават ограбването на гражданите чрез различни лостове на икономиката и eнeргeтиката ни.Вдигат цените до безкрайност,смъкват заплатите до невъзможният минимум и така ни превръщат в отчаяни бедняци и нищожества които се гърчат като червеи в борбата си да оцелеят физиески и да преживеят поне още един ден.Съдят обаче няколко младежи които са заподозрени че са се опитали с отчаяни средсва да защитят честа и правото на достоен живот на българите.Така утре всеки един от нас може да бъде набутан в пандиза и набеден за какво ли не.Щом се случва на един човек то може да се случи на всеки.Време е да освободим нашата страна от комунистическото робство и да създадем една свободна и независима България в която българите ще бъдат единствените владетели и собственици на родината си и ще живеят със нужното достойнство в нея.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 20, 2010, 14:58:20
ДО:

Г-Н ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

Г-Н НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ
МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ

Г-Н БОРИС ВЕЛЧЕВ
ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС

Г-Н ДРАГОМИР ПЕТРОВ
ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ «МИГРАЦИЯ», МВР

Г-Н ГИНЬО ГАНЕВ
ОМБУДСМАН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н КЕМАЛ ЕЮБ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ

Г-Н ГЕОРГИ КОЛЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД

БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ

СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА
TНЕ ORANISATION FOR SECURITY AND CO-OPERATION IN EUROPE

БЮРО ЗА ДЕМОКРАТИЧНИ ИНСТИТУЦИИ И ЧОВЕШКИ ПРАВА, ВАРШАВА
OFFICE FOR DEMOCRATIC INSTITUTIONS AND HUMAN RIGHTS

ЕВРОПЕЙСКА АГЕНЦИЯ ЗА ОСНОВНИТЕ ПРАВА
EUROPEAN UNION AGENCY FOR FUNDAMENTAL RIGHTS (FRA)

ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ СРЕЩУ РАСИЗМА И НЕТОЛЕРАНТНОСТТА
EUROPEAN COMMISSION AGAINST RACISM AND INTOLERANCE (ECRI)

Декларация на свободните националисти/ Национална съпротива/

Обръщаме се към горепосочените институции и цялата общественост по повод задържането и обвинението срещу невинни лица, нарочени за извършители на побой срещу група младежи на 6 юни т.г. в трамвай 20. От страна на медиите и определени организации еднозначно се лансира версията, че нападението е извършено от младежи, свързани с Национална съпротива. Това движение се заклеймява манипулативно от някои медии като организация за извършване на побои и терор.  Затова е необходимо да поясним, че Национална съпротива не е организация, а обобщаващо название на младежите с националистическо и родолюбиво мислене. Следователно медийните атаки срещу Национална съпротива са всъщност целенасочена кампания срещу родолюбието и национализма, като за повод е използван инцидента от 6 юни, когато пострадалите са младежи с крайно-леви убеждения. Припомняме, че “Национална съпротива е неформална организация, без лидери и членска маса.  Тя обединява български патриоти и националисти, работещи за добруването и напредъка на БЪЛГАРЩИНАТА!
Национална Съпротива отрича делението на футболен, градски,квартален и др.принцип! За нас като първа и единствена точка стои България!”


Младежите, които бяха задържани от полицията, се намират в ареста вече втора седмица, и все по-очевиден става факта, че в случая се търсят изкупителни жертви, за да се задоволи интереса на определени кръгове и да се отчете дейност на изпълнителната и съдебната власт. Трябва да се подчертае, че шестимата обвиняеми са задържани по домовете им, предварително нарочени за предполагаеми извършители, на базата на догадки и безразборни показания от страна на потърпевшите, които пред полицията са посочили за извършители всички лица, на които по един или друг начин знаят имената и които явно не споделят крайно-левите им политически възгледи.

Един бегъл поглед върху задържаните, ще докаже, че те са събирани на произволен принцип, на полицейско-произволен принцип. Матея Пенев страда от астма и трудно  би извършил “дръзко нападение с метални пръти”, особено ако е с маска, която допълнително би му затруднила дишането. Емил Алексиев е бил в дома си сред семейството си, тъй като му е предстоял държавен изпит за завършване на висшето му образование и  е учил за него. Един от задържаните е Марио Макуси, чиито баща е палестинец, синът му е обвинен за нападение над хора, защитаващи интересите на чужденците тук. Има и свидетели, които казват къде е бил задържаният по това време. Димитър Лазаров вечерта преди нападението, за което е задържан, е бил на рожден ден с много хора, които могат да потвърдят до кога са стояли и ставало ли е дума за подобен род “добре организирани и планувани атака”. По време на самото нападение е бил вкъщи, при своя брат и майка. Росен Кънев е бил до късно вечерта събота срещу неделя на забава с приятели и баща му го е събудил към 14 часа в неделя. За Васил Павлов, наричан от медиите Шопа, също има свидетели, които могат да потвърдят къде е бил. Показаните днес (б.р. 18.06.2010 г.) ДНК експертизи категорично отричат ДНК материала, взет от обвиняемите, да съвпада с ДНК материала, събран от местопрестъплението. Освен това от взетите данни от компютрите на задържаните се доказва, че те не се познават и не подържат връзка по между си.

С това открито писмо призоваваме институциите да не се поддават на натиска на определени кръгове и организации, които с декларации и пресконференции се опитват да влияят на следствието и съда, за да бъдат осъдени невинни лица. Визираме протестите на анархистични организации, както и самоопределящите се като правозащитни организации – Хелзински комитет, „Прелом” и др. , известни с това, че защитават всичко, което се явява враждебно и агресивно към българите и българщината.

Нужно е да отчетем и лицемерието на анархистичните леви организации, които организират протести и пресконференции, с цел да притиснат следствието и съда. Те самите открито изповядват идеология, свързана с кръвопролитие и терор, а сега говорят за демокрация и човешки права. Известно е, че една крайно-лява организация открито призова за насилие и терор над националисти и патриоти – това се случи на пресконференция в Пловдив през миналата година. От организаторите на пресконфренцията, явили се с маски и качулки пред медиите, не бе потърсена никаква отговорност, което ние не приемаме за нормално в една държава, която се стреми към осигуряване на ред и законност за обществото. Считаме, че истинските подбудители и инспиратори на физически сблъсъци като този от 6 юни, са именно тези крайно-леви организации, открито говорещи за насилие и терор над свои опоненти и които присъстват и подкрепят сбирки и действия на отречени от цял свят, обявени за терористични организации и сдружения.

Съдебната и изпълнителна власт се стремят да изглеждат ефективни и това е разбираемо, но нека за целта не се използват изкупителни жертви. Ние, като нормални граждани, призоваваме органите на реда и съдебната власт да си свършат работата обективно. Заради безсилието и некомпетентността на МВР, 6 млади момчета се съсипват в ареста, съсипват здравето и психиката си, съсипват се и близките им.

Ние, като част от обществото изразяваме подкрепата си към несправедливо задържаните момчета, част от бъдещето на нашата Родина. Изразяваме подкрепа и към близките на задържаните, които днес не сдържаха сълзите по децата си.

Свобода за невинните!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 20, 2010, 23:26:51
(http://images4.btv.bg/2010/06/06/59943/460x345.jpg)
Софийският градски съд окончателно остави в ареста шестимата младежи, заподозрени за участие в побоя в трамвай номер 20 в София. На 6 юни младежи с качулки нападнаха и пребиха пътниците в трамвай по линията “20″ на предпоследната спирка преди гара “Искър”. Те са Димитър Лазаров, Васил Павлов, Матей Пенев, Емил Алексиев, Росен Кънев и Марио Абдел Гамал. Преди това заседанието беше прекратено за час,  за да внесе прокуратурата протоколи от разпити и заключения от експертизи – доказателства, които защитата в началото на заседанието твърдеше, че липсват в папките. Майката на единия от задържаните – Росен Кънев, разказа, че цялото семейство може да гарантира, че по време на инцидента младежът е бил у дома си. Полицията го отвела същата вечер, като бил иззет само компютърът му. Защитниците заявиха в съдебната зала, че разпознаванията на обвиняемите не са направени по процесуалния ред и са допуснати редица нарушения. На побоя се придаде митическа окраска, а публикациите в медиите оказвали влияние върху решенията на съда, твърди още защитата. В съдебната зала от мерки за сигурност бяха допуснати близки и поддръжници на обвиняемите само толкова, че да няма правостоящи.

Темата ще бъде обновява своевременно при повече информация за случилото се днес в съдебна палата

Видео на бТВ с майката на един от задържаните
http://bg.altermedia.info/?p=14898
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Иван Д. в Юни 21, 2010, 10:18:02
Призиви в подкрепа на момчетата:

Разпечатайте ги, прежалете 3-4 лв. за 50 копия, ги разлепете в УНИВЕРСИТЕТИТЕ, УЧИЛИЩАТА, местата, където се събират нашите хора, таблата за обяви, спирките, авто- и жп-гари и изобщо навсякъде, където може да привлечете вниманието на хората.

Призив формат А5 (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/gallery/3007_21_06_10_9_45_09.gif) - кликнете върху името, за да отворите файла с изображението. На един стандартен лист се хващат два призива, след копирането ги разрежете на две.

Призив за деня, мястото и часа на следващото дело (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/gallery/3007_21_06_10_9_58_24.gif) - съобщете на всички честни хора на коя дата, в кой съд, коя зала и от колко часа ще бъде следващото дело. Призивът е стандартен формат - А4.

Призив за организиране на събития в подкрепа на момчетата (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/gallery/3007_21_06_10_10_00_47.gif) - ако искате да организирате среща, протест или др. в подкрепа на момчетата, разпечатайте това изображение стандартен формат А4 и попълнете Вашия призив в бялото поле.

Хайде да видим сега колко човека ще прежалят по 5 лева от личните си средства и един-два часа от времето си, да разлепят малко призиви. Първият призив може да се раздава и като флаери на срещи и събирания, или просто на минувачите по улицата, ако се разпечата в достатъчно екземпляри. Добре е да не се раздава безразборно, а в деня на гледане на делото - пред съда! Няма да е зле някой близък да им занесе по един екземпляр в ареста, да им вдъхнем кураж и да ги ободрим, че не са сами.

ХАЙДЕ НЯКОЙ ДА НАПИШЕ ТУК КОГА ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩОТО ДЕЛО.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 21, 2010, 20:11:00
(http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs324.snc4/41581_126337474068104_4480_n.jpg)
http://www.facebook.com/home.php?# (http://www.facebook.com/home.php?#)!/group.php?gid=126337474068104&v=info
На 06.06.2010г. в 10.30 сутринта е извършен побой в трамвай N.20. Кой се бие и за какво ние не знаем и не разбираме. Изведнъж сме намесени в случая, защото нашият приятел Димитър Лазаров е задържан същата вечер пред дома си в обвинение за участие в този бой. Абсурдите тепърва започват...

06.06 започва като напълно нормален ден за семейство Лазарови. Всички са си вкъщи, Димитър даже отива до магазина във входа, връща се и чак към 2 следобед се вижда първо с колеги, после с приятелката си. Ако се беше бил сутринта, щеше ли спокойно да излиза с приятели цял ден? Защо никой не разпитва свидетелите, включително продавача в магазина? Защо Димитър, заедно с още 5 невинни момчета, е задържан вече трета седмица без нито едно доказателство, след като обиска на 07.06 не дава никакъв повод за обвинение?
Абсурдите не спират дотук....

Обвинението в първите, забележете, 2 дела, се основава единствено и само на т.н. 'разпознаване' от жертвите в побоя, пълни с очевадни противоречия. Всички жертви и свидетели на случилото се в трамвая признават, че извършителите са били с маски, плътно прикриващи лицата, и само двама от тях са били с шапки. Как тогава жертвите 'разпознават' всички 6 (шест!) обвиняеми? Второ, разпознаването е извършено не на живо, а по черно-бели снимки. Може ли някой смислено да ни обясни как на черно-бели снимки се дава точна информация за белези като, забележете, ръст, цвят на очите, късо подстригана коса...

Но не, най-големият абсурд беше делото на 18.06. Адвокатите не са били допуснати до материалите по делото до 30 мин. преди самото изслушване. Докато адвокатите четяха пледоарите си, изведнъж, почти магически, се появи папка номер 2 по делото, дотогава считана за несъществуваща (може би защото представя оневиняващи доказателства?). След цял ден приказки, в който адвокати, близки, журналисти, че сигурно дори и полицаите в залата се чудеха какво по дяволите правят невинни хора в ареста, се случи следното:
съдиите 'решаваха' точно 3 минути и оставиха момчетата в ареста, оставяйки пък във всеки от нас чувството, че денят бе безсмислен, гласовете ни бяха в пустиня, а държавата ни е най-големият абсурд...

Димитър се помоли на съда за 'по-лека мярка'. Ние тук ви молим: отворете си очите, помогнете да спрем абсурда и да си върнем приятеля!
http://www.facebook.com/home.php?# (http://www.facebook.com/home.php?#)!/group.php?gid=126337474068104&v=info
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 21, 2010, 21:29:57
Е само за Димитър Лазаров ли? Защо не за всичките 6 човека, и без това са на едно дередже?!?!?!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Хитлер в Юни 21, 2010, 22:18:50
Зашото такова ни е мисленето.
Разбира се че са на едно дередже и би трябвало да се подкрепят всичките,личат си от километри изфабрикуваните обвинения.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 21, 2010, 23:07:08
(http://img707.imageshack.us/img707/6622/931b77b1f1.jpg) На 18.06.2010 г. тричленен състав на Софийски градски съд постанови постоянен арест без право на обжалване на обвинените за побоя в трамвай номер 20. Какво се случи всъщност? Още в началото на съдебното заседание стана ясно,че липсват свидетелските показания на първите двама задържани,които бяха освободени на 07.06.2010 г. Защитата откри нередности в протоколите за разпит на свидетелите /оставени свободни бели редове,които биха могли да се дописват по-късно/. До деня на делото адвокатите не бяха уведомени,че шестимата задържани доброволно са се подложили на полиграф,както и че на същите са взети ДНК проби за анализ.Защитата поиска протоколи от тях. От прокуратурата заявиха,че при тях такива материали не са постъпвали и съдът прецени,че трябва да се даде ход на делото.Докато течеше пледоарията на втория адвокат обаче,в съдебната зала беше донесена папка с нови материали по делото – липсващите свидетелски показания, резултатите от ДНК анализа,експертиза на компютрите,както и непълна справка от детектора на лъжата /липсваха зададените въпроси и отговорите,въз основа на които са направени заключенията/.Заседанието беше прекъснато за един час,за да се запознаят страните с новите доказателства. Техническата експертиза на семейния ни компютър установява,че Емил не е влизал в какъвто и да било неонацистки сайт,както и че не е бил в контакт с нито един от обвиняемите или други лица от подобни движения. Освен това,според доказателствения материал,иззетия от мястото на престъплението биологичен материал за ДНК анализ не съвпада с ДНК профила на Емо. Изходът беше с предрешен край.Съдебният състав не взе под внимание новите материали по делото и потвърди мярката за неотклонение.

Ние питаме :

1)Защо са освободени първите двама задържани?

2)Защо се крият въпросите и отговорите от полиграфа,въпреки че той не е доказателствен материал.

3) Защо адвокатите на задържаните не знаеха за направения тест до деня на делото?

4)Защо се взимат под внимание само и единствено свидетелските показания на пострадалите,които взаимно си противоречат?

5)Възможно ли е съдийският състав да се запознае с допълнително представените материали,да напише мотивите и решението си само за 10 минути???

ОТГОВОРИТЕ ОСТАВЯМЕ НА ВАС.

ЕМО Е НЕВИНЕН!

Източник: “Емо е невинен!” http://emoenevinen.wordpress.com (http://emoenevinen.wordpress.com)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 22, 2010, 03:30:25
Ами семейство Сидерови нали са във власта? И те могат да "ударят едно рамо". Или Бате Бойко няма да им разреши? Сега е момента да покажат малко патриотизъм. Че са загрижени за българите. А не само за семейните си банкови сметки.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 22, 2010, 10:29:37
Ае стига с тия Сидерови бе баце, стана смешен. Ти май само с тая дума на уста живееш. Имам чувството че само за Сидеров мислиш. Я кажи как се удря едно рамо, че нещо не ми е ясно???
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 22, 2010, 10:46:23
Ае стига с тия Сидерови бе баце, стана смешен. Ти май само с тая дума на уста живееш. Имам чувството че само за Сидеров мислиш. Я кажи как се удря едно рамо, че нещо не ми е ясно???
Как ли? излиза и дава пресконференция на която заявява, че незабавно трябва да бъдат освободени задържаните момчета. Ама чакай те дадоха пресконференция вече, а на нея казаха... ген. Вазов, ще ни припомниш ли какво е мнението и официалната позиция на АТАКА за случая, моля.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 22, 2010, 10:49:45
Призиви в подкрепа на момчетата:

Разпечатайте ги, прежалете 3-4 лв. за 50 копия, ги разлепете в УНИВЕРСИТЕТИТЕ, УЧИЛИЩАТА, местата, където се събират нашите хора, таблата за обяви, спирките, авто- и жп-гари и изобщо навсякъде, където може да привлечете вниманието на хората.

Призив формат А5 (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/gallery/3007_21_06_10_9_45_09.gif) - кликнете върху името, за да отворите файла с изображението. На един стандартен лист се хващат два призива, след копирането ги разрежете на две.

Призив за деня, мястото и часа на следващото дело (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/gallery/3007_21_06_10_9_58_24.gif) - съобщете на всички честни хора на коя дата, в кой съд, коя зала и от колко часа ще бъде следващото дело. Призивът е стандартен формат - А4.

Призив за организиране на събития в подкрепа на момчетата (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/gallery/3007_21_06_10_10_00_47.gif) - ако искате да организирате среща, протест или др. в подкрепа на момчетата, разпечатайте това изображение стандартен формат А4 и попълнете Вашия призив в бялото поле.

Хайде да видим сега колко човека ще прежалят по 5 лева от личните си средства и един-два часа от времето си, да разлепят малко призиви. Първият призив може да се раздава и като флаери на срещи и събирания, или просто на минувачите по улицата, ако се разпечата в достатъчно екземпляри. Добре е да не се раздава безразборно, а в деня на гледане на делото - пред съда! Няма да е зле някой близък да им занесе по един екземпляр в ареста, да им вдъхнем кураж и да ги ободрим, че не са сами.

ХАЙДЕ НЯКОЙ ДА НАПИШЕ ТУК КОГА ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩОТО ДЕЛО.
Много хубаво! Само трябва да стане ясна датата, че без нея е незавършено и губи известен смисъл...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 22, 2010, 10:54:45
Разбира се, АТАКА се разграничава от публикациите в медиите, че въпросните арестувани имат нещо общо с нея. Което си е факт. И като даде пресконференция и какво? АТАКА да не е съд, за да решава кой е виновен и кой не е??? Порастнете малко бе, деца!!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 22, 2010, 11:04:01
Разбира се, АТАКА се разграничава от публикациите в медиите, че въпросните арестувани имат нещо общо с нея. Което си е факт. И като даде пресконференция и какво? АТАКА да не е съд, за да решава кой е виновен и кой не е??? Порастнете малко бе, деца!!
"Деца" ще викаш на майка си бе!
А това че  с една пресконференция нищо няма да се промени е вярно, НО все пак трябва да излязат и да изкажат подкрепата си и принципната си позиция, макар че какви принципи в атака...?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 22, 2010, 11:51:17
Разбира се, АТАКА се разграничава от публикациите в медиите, че въпросните арестувани имат нещо общо с нея. Което си е факт. И като даде пресконференция и какво? АТАКА да не е съд, за да решава кой е виновен и кой не е??? Порастнете малко бе, деца!!
Знам лично че много от тези младежи които симпатизират на движение Blood & Honour, по време на избори са давали всичко от себе си за ПП АТАКА. Като страничен наблюдател ми прави впечатление че са ви мили по време на избори, и ако някои от тях изпадне веднага излизате със декларация че нямате нищо общо със този или онзи. - Което не ви прави чест...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юни 23, 2010, 19:13:19
Facebook група Свобода за Матея Пенев!!!
    На 06.06.2010г. в 10.30 сутринта е извършен побой в трамвай N.20. Кой се бие и за какво ние не знаем и не разбираме. Изведнъж сме намесени в случая, защото нашият приятел Матея Пенев е арестуван. Мате завърши с отличен успех Национална търговско-банкова гимназия. Предстоеше му полагане на държавен изпит и кандидатстване във више учебно заведение. Няма криминални прояви. Абсурдите тепърва започват...
(http://img641.imageshack.us/img641/1618/35751134034591319913677.jpg) (http://img693.imageshack.us/img693/4862/33399137004646314495100.jpg)
    Защо никой не разпитва свидетелите на защитата? Защо Мате, заедно с още 5 невинни момчета, е задържан вече трета седмица без нито едно доказателство, след като обиска на 07.06 не дава никакъв повод за обвинение?
    Абсурдите не спират дотук....

    Обвинението в първите, забележете, 2 дела, се основава единствено и само на т.н. 'разпознаване' от жертвите в побоя, пълни с очевадни противоречия. Всички жертви и свидетели на случилото се в трамвая признават, че извършителите са били с маски, плътно прикриващи лицата, и само двама от тях са били с шапки. Как тогава жертвите 'разпознават' всички 6 (шест!) обвиняеми? Второ, разпознаването е извършено не на живо, а по черно-бели снимки. Може ли някой смислено да ни обясни как на черно-бели снимки се дава точна информация за белези като, забележете, ръст, цвят на очите, късо подстригана коса...

    Но не, най-големият абсурд беше делото на 18.06. Адвокатите не са били допуснати до материалите по делото до 30 мин. преди самото изслушване. Докато адвокатите четяха пледоарите си, изведнъж, почти магически, се появи папка номер 2 по делото, дотогава считана за несъществуваща (може би защото представя оневиняващи доказателства?). След цял ден приказки, в който адвокати, близки, журналисти, че сигурно дори и полицаите в залата се чудеха какво по дяволите правят невинни хора в ареста, се случи следното:
    съдиите 'решаваха' точно 3 минути и оставиха момчетата в ареста, оставяйки пък във всеки от нас чувството, че денят бе безсмислен, гласовете ни бяха в пустиня, а държавата ни е най-големият абсурд...

    Мате се помоли на съда за 'по-лека мярка'. Ние тук ви молим: отворете си очите, помогнете да спрем абсурда и да си върнем приятеля!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 24, 2010, 08:17:38
 :-k Ей това младо момче ще го изкарат най големия престъпник бе! А в същото време корумпираните магистрати пускат и оправдават истинските престъпници - мутрите.   :&
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: killed_by_death в Юни 24, 2010, 20:17:28
:-k Ей това младо момче ще го изкарат най големия престъпник бе! А в същото време корумпираните магистрати пускат и оправдават истинските престъпници - мутрите.   :&
Получава се така, защото обикновенния редови човек не вижда повече, отколкото да покрива собствения му двор и собствените проблеми. Затова му стига това да приема всичко, което чуе по телевизора. Бедните нямат желание да си навличат допълнително нерви за други човешки нещастия или несправедливости, щом не ги касае лично. В случай, че се случи нещо непредвидено и на задните им части стане напечено започва да се търси защо се получава така, кой е виновен, защото държавата ни е напълно сбъркана, населението-без собствено мнение и абсолютно незаинтересовано за другите извън тяхната фамилия(че понякога дори и това не е от значение). Тогава изведнъж работодателите стават злодеи-експлоататори, полицията и съдилища-деспотски институции, довчерашното чуждо нещастие, подминавано с насмешки и безразличие става велика неправда и започва квичене по различни медии за мафия, ограбване, нехуманност, потъпкване на човешки права...само че късно, братче, късно, можеше по-рано да се сетиш.
По-заможните пък още по-малко ги интересува случващото се около тях, защото смятат, че са се "измъкнали от блатото" и за нищо на света не биха жертвали положението си. Естествено има много хора, които са се доказали като достойни хора, но това са по-малкия процент, според мен.
Баш богатите няма какво да ги коментираме-95% от тях са виновни за несгодите на останалите.
Знам, че това деление и класифициране не е най-уместният подход, но описва добре нещата и психиката на драгите ни смехурковци и съотечественици.
Голяма част от националистите, които в този нелеп случай на правораздаване, би трябвало да дадат поне моралната си подкрепа не го правят, защото още повече ги боли фара, тъй като те са над нещата и не са съгласни или с организации, или с определени личности, или със самите себе си.

Когато се опитват по много долен начин да осквернят цялота националистическа идеология и живота на няколко момчета е редно да им се даде нужната подкрепа и несъгласието с такъв процес, а не да се философства.

Започвам да се отчайвам, тука например има 354324 мнения за за Атака, лоши ли били, добри ли били, дали пердетата на генерал Вазов са на Атака, с кой спал Волен и т.н. За сметка на това милиционерските методи, които се прилагат не го интересуват много-много съвременния ратник за напредъка на българщината. Стискайте палци да не ви дойде белята, без да сте я викали, да не почука и на вашата врата, а после да искате солидарност...

Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 24, 2010, 20:25:32
Цитат на: Емил Атанасов

Емил Атанасов 24 юни в 13:52
Ако желаете да споделите каквото и да е било с Роската, моля ви, пишете му поименно писмо, което да бъде адресирано до следния адрес: София 1797, бул. "Г. М. Димитров" 42ОСИН - Следствен арест, за Росен Кънев, 3-ти етаж, килия 20. В писмата можете да пишете каквото ви хрумне, да бъдете забавни, да разказвате истории и т.н. Нека окажем подкрепа, която да не се простира единствено във Фейсбук! Роската е невинен и има нужда от нас!!! СВОБОДА ЗА РОСЕН КЪНЕВ!


http://www.facebook.com/group.php?gid=120673877975265&ref=mf# (http://www.facebook.com/group.php?gid=120673877975265&ref=mf#)!/group.php?gid=120673877975265&v=wall&ref=mf
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 30, 2010, 11:53:30
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs017.ash2/34235_133778346646371_100000426201324_245028_1448793_n.jpg)
Протестен митинг в подкрепа на нашите деца и приятели ,несправедливо обвинение за инцидента в трамвай 20.

Нека се обединим и ги подрепим 02.07(петък ) в 18 часа пред
сградата на Софйски Градски Съд(лъвовете).
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: omerzen в Юни 30, 2010, 22:09:57
Добави и моята подкрепа. Съжалявам че не съм от София и не мога да дойда.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: ген. Вазов в Юни 30, 2010, 23:31:03
Тоест от тебе никаква подкрепа!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юни 30, 2010, 23:56:32
НЕ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА И ПОЛИЦЕЙСКИЯТ ПРОИЗВОЛ в БЪЛГАРИЯ !! СВОБОДА за несправедливо обвинените момчета, незаконно задържани за побоя в трамвай № 20 !    (http://www.bgpetition.com/SPRAVEDLIVOST-I-SVOBODA/index.html)

СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА НЕЗАКОННО ЗАДЪРЖАНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА МОМЧЕТАТА ОТ ТРАМВАЙ №20 ! Софийският градски съд окончателно остави в ареста шестимата младежи,
заподозрени за участие в побоя в трамвай номер 20 в София. На 6 юни
младежи с качулки нападнаха и пребиха пътниците в трамвай по линията
“20″ на предпоследната спирка преди гара “Искър”. Те са Димитър
Лазаров, Васил Павлов, Матей Пенев, Емил Алексиев, Росен Кънев и Марио
Абдел Гамал. Преди това заседанието беше прекратено за час, за да
внесе прокуратурата протоколи от разпити и заключения от експертизи –
доказателства, които защитата в началото на заседанието твърдеше, че
липсват в папките. Майката на единия от задържаните – Росен Кънев,
разказа, че цялото семейство може да гарантира, че по време на
инцидента младежът е бил у дома си. Полицията го отвела същата вечер,
като бил иззет само компютърът му. Защитниците заявиха в съдебната
зала, че разпознаванията на обвиняемите не са направени по процесуалния
ред и са допуснати редица нарушения. На побоя се придаде митическа
окраска, а публикациите в медиите оказвали влияние върху решенията на
съда, твърди още защитата. В съдебната зала от мерки за сигурност бяха
допуснати близки и поддръжници на обвиняемите само толкова, че да няма
правостоящи.

http://www.bgpetition.com/SPRAVEDLIVOST-I-SVOBODA/index.html (http://www.bgpetition.com/SPRAVEDLIVOST-I-SVOBODA/index.html)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: penko в Юли 01, 2010, 01:41:42
подкрепям  момчетата   каквото  и  да  са  направили  .
държавата  нищо  не  прави  за  българите  а  само  се  грижи  за  малцинствата  и  чужденците .
ето  до  това  води  резултата  .

Забележете  държавата  ги  съди  защо  те  се  изявяват  като  българи  а  за  братя  Юзерови  няма  затвор  , днес  това  е  политиката  на  ГЕРБ и  АТАКА смърт  за  българите .

един  ден  тези  съдии и  прокурори  трябва  да  ги  наврат  във  миша  дупка за  това  че  са  мачкали  националисти .  Много  работа  има  за  вършене  във  тази  държава  . :-k
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Absinthia в Юли 01, 2010, 12:31:10
подкрепям  момчетата   каквото  и  да  са  направили  .
държавата  нищо  не  прави  за  българите  а  само  се  грижи  за  малцинствата  и  чужденците .
ето  до  това  води  резултата  .
Напълно съм съгласна!! :-) Също се подписах туко що...
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Absinthia в Юли 01, 2010, 18:29:01
Някой беше постнал много добри изчистени картинки с призива за подкрепа, които бяха подходящи за принтиране на плакати с цел пропаганда. Сега обаче нещо не ги намирам. Може ли който ги е постнал да ги постне отново в тази тема, или да ми пише на ЛС, за да ми прати файла в подходящи размери за принтиране.

Благодаря предварително!! :*
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Angel Lights в Юли 01, 2010, 21:13:08
И аз подкрепям  момчетата!
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юли 04, 2010, 20:42:33
и в крайна сметка, колко от участниците във форума присъстваха на протеста.
аз бях там. някой друг? има ли...?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Петкан в Юли 04, 2010, 21:11:49
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs017.ash2/34235_133778346646371_100000426201324_245028_1448793_n.jpg)
Протестен митинг в подкрепа на нашите деца и приятели ,несправедливо обвинение за инцидента в трамвай 20.

Нека се обединим и ги подрепим 02.07(петък ) в 18 часа пред
сградата на Софйски Градски Съд(лъвовете).
Тази подкрепа за кого е?
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юли 08, 2010, 14:27:51
(http://img138.imageshack.us/img138/2906/23094100000314932591463.jpg)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Радко в Юли 09, 2010, 00:09:43
Едно от задържаните момчета, заради побоя в трамвай №20

а иначе не знам дали има регистрация тук.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юли 09, 2010, 00:56:31
а иначе не знам дали има регистрация тук.
Има и го познавам лично.
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Nordwave в Юли 20, 2010, 23:21:21
Протест срещу ареста на заподозрените за побоя в трамвай 20 Около 300 души шестваха вчера от НДК до Съдебната палата в София в знак на протест срещу задържането на 4-ма от заподозрението за побоя в трамвай 20 в София преди месец. Тогава, по разкази на очевидци, десетина маскирани неонацисти пребиха с тръби и боксове петима активисти на анархистичното движение “23 септември”. Само за 24 часа след това МВР задържа 8 души, 6 от които останаха в ареста за постоянно. Вчера роднините и приятелите на четирима от тях – Росен Кънев, Емил Алексиев, Марио Ел Макоси и Димитър Лазаров, се обявиха за незабавното им освобождаване. Според близките задържането им е незаконно, тъй като и четиримата не са били изобщо на последната спирка на трамвай 20 по време на инцидента. По време на двете съдебни заседания, в които бяха разгледани мерките за неотклонение на задържаните, стана ясно, че те са били разпознати от няколко от пострадалите по снимки. Още тогава остана неясен фактът как полицията е стигнала до заподозрените, при положение че част от очевидците и пострадалите са разказали, че всички нападатели са били с маски. Altermedia България http://bg.altermedia.info (http://bg.altermedia.info)
Титла: Re: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!
Публикувано от: Boitev в Март 20, 2012, 17:24:00
Ясно е, че подкренят само малцинствата и че няма закон... Ако тези бяха цигани нищо нямаше да им направят. Обаче всички се оплакват, че други ни управляват и така нататък и тогава как очаквате с още терор да се оправи системата? Като и вие действате с терор с какво по-добро ще е това от предишната система и с какво вие ще сте по-добри? . Браво за старанието че нещо се прави за да се насочи вниманието към проблема, но този терор само ще всее повече омраза и ще доведе до минимизиране на правата на българите за сметка на мангалите и негативно настройване на масите срещу всичко свещено българско... Като кажеш сега, че си националист и всички те смятат за нацист и скинхеад. Странно, но нито едно от двете не е българско...