Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Nordwave в Март 10, 2007, 08:23:40

Титла: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Март 10, 2007, 08:23:40
В истинския смисъл на думата ДПС едва ли отговаря на критериите за партия. Приемаме терминологично да я наричаме такава с много уговорки и условности. Защото ДПС преди всичко е етнически продукт. А това, че се прави на либерална формация, е опит да се избяга от етническото, защото то е уличаващо.
Тази партия не защитава и не представлява интересите на дадена социална прослойка, както е по презумпция при всички останали партии, а се застъпва за правата на етнос. Това автоматично я изключва от зоната на нормалността като политически субект.

Когато говорим за ДПС, задължителна е уговорката, че подразбираме елита на етническата формация, която паразитира върху беден и капсулиран електорат. Този елит е абсолютно заинтересован да държи в желязна изолация своите избиратели, за да може безпрепятствено да ги ползва за своите си интереси. Те не са граждани, а нещо като закрепостена рая. Защото ако биха били граждани, нищо по-естествено от това - да гласуват на изборите за различни партии, а не със стадна покорност единствено и само за ДПС.
    Това вече силно намирисва на тотален тоталитаризъм. И подобно поведение по никакъв начин не се вписва в европейската визия на България като член на ЕС. И като проява именно на европейското поведение бе и гласуването в парламента на принципа за уседналост при избора на евродепутати. Ще рече - право на вот имат само тези, които са същински граждани на България, а не електорални скакалци, които се използват за изборно пушечно месо.
    От ДПС, нали навикнали да не им се троши хатъра, рипнаха като ужилени. Нарушавала се била конституцията. Но в конституцията никъде не е записано като как да се гласува за европарламент. Значи и дума не може да става за някакво нарушаване на конституцията по простата причина, че в нея липсва текст, регламентиращ избора за представители в европейския парламент.
    От ДПС проляха лицемерни сълзи, че с приетия закон за уседналост се посягало на демокрацията. Опашата лъжа! Принципът за уседналост е европейска норма. И тя по никакъв начин не толерира и не предвижда т.нар. автобусно гласуване, чрез което тотално се изкривява и манипулира вота.
    И в крайна сметка реакциите от страна на ДПС - преминаващи в политически фалцет - са предизвикани не толкова по повод на евровота, това все пак може да се преглътне, а от все по-реалната възможност принципът за уседналост да се въведе и по отношение както на местните, така и на парламентарните избори. А затова, че това е на път да се случи - има вече достатъчно сигнали, особено от страна на НДСВ, което за да не потъне съвсем, се заиграва с патриотичната карта.
    Николай Свинаров, един от видните царисти, а значи и душеприказчик на СКГ, недвусмислено заяви, че ще мултиплицират своето виждане за изборите и върху местните такива чрез поправка на закона.
    Това означава, че ще бъде пресушен каналът на т. нар. изборен туризъм и ще секнат “служебните” победи, особено в т.нар. смесени райони.
    Защото наистина е абсурдно, недемократично и по човешки дълбоко унизително управата на редица селища да бъде завладявана чрез гласовете на “туристи”, които отдавна са скъсали с България и не плащат данъците си в България. Тази порочна практика до краен предел изнервя, да не употребим по-силна дума, българите, особено в проблемните територии. Те се чувстват измамени, пожертвани, предадени - от собствената си държава, която е допуснала кошмара на т. нар. двойно гражданство. А двойното гражданство не е нищо друго освен инструмент за намеса във вътрешните работи на страната чрез предрешен избирателен вот.
    На президентските избори се стигна до кафкианско абсурдна ситуация - гласуващите въобще не знаеха, че гласуват за Георги Първанов, но знаеха, че трябва да гласуват с бюлетина “Номер 3”. В своята простодушна наивност те дори сами си признаваха като как са били насочвани в избора на бюлетината.
    Но така повече наистина не може да продължава, защото подобно “гласуване” е подигравка и гавра както със здравия разум, така и с принципите на свободното волеизявление и основните ценности на демокрацията.
    Настояването на ДПС да се продължава с изборните кушии е опит за пряко вмешателство във вътрешните работи на една суверенна държава. Пропуска се и обстоятелството, че България като член на ЕС трябва да се съобразява с общоевропейските норми на поведение, които са в диаметрална противоположност с етническите интереси на една всякак етническа партия, каквато е ДПС.
    Има и един дълбоко античовешки момент в политическото поведение на ДПС - превръщането на закрепостения електорат и на “туристите” в изборен добитък. Това е абсолютно несъвместимо с всякакви демократични принципи и говори за генетична поквара в мисленето на депесарските лидери. Те се държат с нахалната нахаканост на самозабравили се хора - повишават тон, поучават, заплашват и направо изтезават търпението на българските граждани. Прекаленото им самочувствие, което граничи с политическа дебелащина, идва от непрекъснатата и користна отстъпчивост на т. нар. политическа класа, която поради котерийни интереси позволява на ДПС да си разпасва пояса.
    Да, макар и да се кипри със самомнението, че е успешна партия всъщност ДПС е една неприятна партия, която непоносимо е омръзнала на всички, дори и на коалиционните си партньори. И как не, като не само е преяла с власт, а вече, да ме прости читателя, и безочливо се уригва в лицето на държавата.
    Тази партия, особено в т.нар. смесени райони, се държи като окупатор в завладени територии. Там местни дерибеи и дерибейчета грабят и издевателстват като в отдавна отминали исторически периоди, обозначени като робски.
    Золумите на ДПС са пред очите на всички. Обръчи от етнически фирми изсичат “до голо” българската гора. И под вид на “трупи” я изнасят в една близка чужбина. Ами източеният Държавен резерв. Ами опосканият бюджет за бедствия и аварии...
    Всичко това наумява на изстъпления на “нов кърджалия в нова полуда”, както е казал Ботев.
    Е, то бива-бива, ама от мечка ремък не бива! Хигиенично ще бъде за държавата, ако ДПС бъде отстранено от държавната софра, от властта. Защото, разбира се, наядане няма.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Борис в Май 12, 2007, 18:55:32
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1b/Turgut_Özal_cropped.jpg)

"Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим"

От десет години насам ДПС организира шумни тържества в памет на тримата атентатори от терористичната група "Ние", разстреляни през 1989 г. Групата е автор на най-кървавите диверсионни актове в новата ни история. Членовете на терористичната организация взривяват чакалнята на жп гара Пловдив, паркинга пред летище Варна, вагона за майки с деца на влака Бургас-София до гара Буново и сладкарница в хотел "Сливен" в едноименния град. Убити са 8 души, между които и деца, а 73 са осакатени и обезобразени за цял живот.

В тяхна чест през 1993 г. Ахмед Доган открива чешма-паметник в село Трънак, Бургаско. Лидерът на ДПС обяви детеубийците за герои и ги нарече "борци за права и свободи". Така една управляваща в момента партия, която претендира за лидерство на българския етнически модел //!!! , погазва паметта на невинно загиналите жертви от тероризма.

Няколко години преди т. нар. възродителен процес появата на подобни терористични групи бе обоснована и мотивирана от доктрината "Йозал". И до ден-днешен тя е в сила.


Амбициозният и талантлив икономист от кюрдски произход Тургут Йозал, след като завършва висшето си образование и дълго години живее и работи в САЩ, става министър-председател на Турция Йозал заема този пост непосредствено след военния преврат от 1980 г. Той разработва доктрина, която предвижда провеждането на икономическа, политическа и пропагандна инвазия, насочена към териториите на бившата Османска империя. Въз основа на доктрината "Йозал" се изгражда новата военна програма на Турция, съгласно която турската армия трябва да защитава националните интереси не само на собствената си, но и на чужда територия. С нея се загърбва обявената на 3 март 1923 г. от Кемал Ататюрк "Турска национална доктрина - мир в страната, мир в света", която предвижда Турция да се изгради през следващите десетилетия като една съвременна светска държава.


Турската армия може да провежда военни операции в съседни близки и далечни страни, ако бъдат застрашени националните интереси на южната ни съседка, предвижда доктрината, изработена от Тургут Йозал.
Снимка: "Монитор"

Доктрината "Йозал" утвърждава възможността турската армия да провежда военни операции в съседни, близки и далечни страни, там където Турция прецени, че са застрашени националните й интереси. Тази агресивна военна доктрина, зад която стои една от най-големите армии в света, реално застрашава съседните на Турция страни при всеки евентуален военен конфликт в региона. На практика това означава, че когато пожелае при благоприятна вътрешна и международна обстановка, Турция може да провокира подобен етнически конфликт в нашата страна и в "защита правата и свободите" на тюркоезичното население да се ангажира в провеждането на военни операции на българска територия.

До 10 ноември 1989 г. това не можеше да стане, защото зад нас беше Варшавският договор и преди всичко армията на СССР, от която Турция изпитваше панически страх. По всяка вероятност след като вече сме членове на НАТО, Турция няма да посмее чрез военна сила да осъществи своите великодържавни намерения по отношение на нашата страна. Това не означава, че надвисналата над България опасност, застрашаваща нейната сигурност, цялост и бъдеще, е отминала. С помощта на протурските националисти, много от които навлязоха в структурите на ДПС, Турция може да се ангажира в конкретни действия за превръщане на България в стария Дунавски вилает, ако политическите сили у нас не предприемат своевременни решителни мерки за пресичане на тази подривна дейност.

Не ще и дума, че видният турски държавник, политик и ислямист Тургут Йозал твърдо отстояваше стремежа на Турция да възроди господството си както на Балканите, така и на една огромна територия от съвременния свят. Ако съдим от неговите думи, той е виждал отново така мечтания "Дунавски вилает" от времето на турското робство, обхващащ границите на съвременна България, като част от бъдеща Велика Турция На форум на неговата Отечествена партия през 1991 г. Йозал заявява: "Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим". Той бе прав. Турските фирми действително ни купуват. Те станаха собственици на много български предприятия и заводи след приватизацията им. Не се крият и намеренията да се изкупят и най-хубавата българска земя. "Потомците" на османските турци от средите на протурските националисти отдавна претендират, че населяват земите на своите предци. В това отношение те ще бъдат улеснени от евентуалната поправка на българската конституция, която ще даде право на чужденци да купуват обработваема земя. Прогнозите са, че след покупката на тези земи в Североизточна България и Родопите, където живеят компактни маси тюркоезично население, българи мохамедани и роми-мюсюлмани, ще продължи политиката на турцизиране. Очаква се да се поставят искания за отделяне на закупените територии в Турска автономна република, с цел бъдещото й присъединяване към "майката-родина" - Турция

Според турската национална доктрина принадлежността на дадена територия към една или друга страна се определя не от историческото є развитие, което е довело до сегашната є национална и държавна определеност, а от демографските фактори. В случая не историята и миналото на дадена страна и народ са определящи. Етническата монолитност на населението, обитаващо определена територия, дава основание на турските националисти да поддържат тезата, че тези земи са техни и принадлежат на Турция Тази мракобесна, античовешка теза преди Освобождението на България бе налагана с огън и меч, с проливането на потоци човешка кръв и с избиването на стотици хиляди деца, жени, старци, само защото принадлежат към друга народностна или религиозна група и земите, където са се заселили, от дневни времена трябва да принадлежат на османската империя, а след това и на Турция По този начин южната ни съседка реши въпроса с Източна Тракия през 1913 г., като изби няколко десетки хиляди българи, а други около 300 хил. бяха изгонени от своите родни огнища, за да не остане никакво българско население по тези изконно наши земи.

1915 г. пък влезе в историята на човечеството с турския геноцид над арменското население. За няколко години 1,5 млн. арменци бяха избити, за да бъдат завзети техните земи от новите турски заселници. С такава цел се извърши и масовото прогонване на гръцкото население от Турция В този смисъл може да се разглежда и турската окупация на една част от Кипър, която бе обявена за Севернокипърска турска република, призната единствено и само от Турция Чрез избиването и етническото прочистване на това християнско население, турците, които се заселиха в окупираните от тях земи, се стремят да утвърдят нейната бъдеща национална и териториална принадлежност като неделима част от Република Турция

Турция и сега продължава да осъществява своята асимилационна политика, като използва богатия опит на османската империя. Никакви промени с идването на нови режими, правителства, президенти и политически партии не променят разработената стратегическа линия за спечелване на тюркоезичното население като "пета колона" в реализиране на великодържавните й интереси в България и на Балканите. Използвайки възможностите и помощта на ДПС и на мюсюлманската религия, вече не се внушава на протурските националисти и религиозни фанатици страх, несигурност и неверие към светлото бъдеще в България. По този начин се утвърждава основната теза на концепцията за "външните турци", съгласно която тюркоезичното население не бива да се изселва в Турция То трябва да остане в България. Утвърждава се убеждението, че под ръководството на ДПС и с активното съдействие на мюсюлманските религиозни структури населението трябва да се бори за още по-големи и неограничени колективни права и свободи с крайната цел извоюване на самостоятелна турска автономна република.

Нов момент в реализирането на този стратегически замисъл се явява и безпрепятственото завръщане на една част от изселниците в Турция Съгласно всички предишни изселнически спогодби след пристигането в Турция изселилите се наши граждани автоматично загубват българското си гражданство и придобиват турско. През 1993 г. едностранно нашата страна реши, че всички изселници, които са напуснали България след юни 1989 г., запазват българското си гражданство, независимо че са придобили и друго. Този акт, който с оглед интересите на България може да се определи като национално предателство, бе потвърден и от бившия министър-председател Иван Костов, който през 1998 г. пред изселниците ни в Бурса се изказа в защита на двойното гражданство. Сега Турция може да върне в България стотици хиляди бивши изселници. Те ще бъдат толкова българи, колкото е необходимо, за да бъдат обосновани исканията на Турция и на протурските националисти у нас за създаването на самостоятелна турска автономна република.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2574#


Не знам и аз какво да кажа...
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Елтимир в Май 12, 2007, 20:43:35
Щом текстът го има в сайта на Движение "Воини на Тангра", значи това е сектантска пропаганда. Тургут Йозал беше един много мъдър човек, който откри, че Омир всъщност е Омур бей, а Агамемнон се е казвал ага Мюмюн и е бил мюсюлманин. Също така на високоуважавания Йозал принадлежи блестящата мисъл, че няма никаква разлика между сюнета и сонета. Оставете ги тея Воини сектанти какво ви разправят. Те искат да развалят отношенията на България с Турция, затова измислиха и мита за Баташкото клане. Какво да ви разправям - ретрогради и сектанти. Та даже сектанти и половина.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Май 19, 2007, 07:20:57
ПОРЕДНИЯ РАЗГРОМ НА БЪЛГАРИЯ
Вече 17години движението за права и свободи налага лъжливата теза, че е балансьор, либерална и не е етническа партия. Член 1 на устава доказва точно обратното, че Движението ще се бори "за правата и свободите на турците и мюсюлманите в България". Така ДПС само ще се легитимира като етническа, антиконституционна организация. ДПС е създадено от Ахмед Доган на 4-ти януари 1990г. С явната и задкулисна политическа, дипломатическа и финансова помощ на Турция. То е приемник на нелегалното, антибългарско Турско национално-освободително движение в България (ТНОДБ), чиято програма бе написана от "Сокола". ДПС показа слугинажната си политика спрямо Анкара като й предаде "Оня списък" - информация за служители на специалните ни служби работели за разгрома на десетки нейни шпионско-диверсионни групи. Тези великолепни специалисти бяха елиминирани защото бяха отлично запознати с агентурното минало на Доган и някой хора от обкръжението му в Държавна сигурност и връзките им с нелегални антибългарски организации. Един от тези достойни офицери участва в разкриването на терористи от (Т. Нар. група "ние"). Това са атентаторите взривили бомбите на пловдивската гара, варненското летище, вагона за майки с деца край гара Буново. На тези убийци и терористи ДПС издигна паметник - чешма с надписи на турски език в село Трънак - бургаска област.
Само в периода 1946/48г. у нас са разбити десет конспиративни групи. През 1975г. само в бившия разградски окръг са разгромени 21групи. Под различни названия и в различно време нелегални формирования се появяват в Кърджали, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Шумен, Пловдив, Бургас и Русе. В периода 1985/87г. специалните служби разгромяват 42 турски терористични групи. Паралелно с тези акции през 85-та година под контрола на МИТ (Национална разузнавателна служба на Турция) е създадено Турското национално-освободително движение в България.
Неизменният "балансьор" - Доган в българския парламент след 1989година има твърде любопитна биография. Някои подхвърлиха агентурния му псевдоним от бившата ДС - "Сава", но той е последния, а преди него има още два. Първоначално Доган е агент "Ангелов" във Военно контраразузнаване. Поради слаб успех в Софийски университет, ДС го прехвърля в шуменския педагогически институт. От там заминава във Варна и работи за Първо отделение на окръжното управление на МВР под псевдонима "Сергей". По списък за привилегировани влиза във философския факултет. Вече е информатор на Пети отдел при Първо главно управление на ДС. След 89-та година яростният отрицател на възродителния процес се старае по всякакъв начин да потули агентурните си връзки с бившата Държавна сигурност. Именно нейното Първо главно управление урежда аспирантурата на Доган във философския факултет на БАН. Разработка на "сокола" ляга в идеологическата основа на възродителния процес. Срещу аспирантурата му тогавашния секретар по пропагандата на ЦК на БКП - професор Стоян Михайлов му възлага да изработи концепция за работа с турскоезичното население и приобщаването му към българското общество. Това е направено, а според автор на близо 15 страничната "Монография" приобщаването включва и смяната на турско-арабските имена с български. Документът е в три екземпляра - Единият остава в Първо главно управление, втория - в проф. Михайлов, а третия - в Доган. Вече 15години той и сподвижниците му са яхнали темата за възродителния процес в името на собственото си политическо и финансово преуспяване. По време на арестуването му през 86-та година "Соколът" има далеч по-различни схващания... "Както и друг път съм сочил, ще каже той н следователя, когато започнаха мероприятията по Възродителния процес, аз не можах да се преборя с емоциите си, макар да бях убеден в правилността и необходимостта от това мероприятие". В програмната си декларация ДПС обяви, че "няма да се стреми към политическа власт и няма да приема характера на политическа партия". Това бе перфиден опит за опипване на почвата и да се приспи вниманието на обществото и на съответните служби.
Напрежението в обществото срещу него обаче нарастваше и Анкара реши да го тушира с нота до правителството в София, подписана от тогавашния външен министър, а после премиер Месут Йълмаз. Нотата е безпрецедентен в дипломатическата практика ултиматум - ако движението бъде изолирано, се казва там, и не бъде допуснато до бъдещи избори, това ще "накърни драстично българо-турските отношения". Ултиматумът не направи очакваното от Анкара впечатление в София и тя се обърна за съдействие към САЩ. Нашият посланик там бе извикан спешно в Държавния департамент, където недвусмислено му заявиха, че отношението на Вашингтон към България ще се определя от поведението ни към турците. Последва решението на Софийския градски съд по т. нар. фирмено дело №2574 от 1990г. , който регистрира ДПС. Гласовете, че решението е противоконституционно потънаха в ожесточени политически схватки. В движението схватливо прецениха обстановката в разградената ни държава и възприеха политика на лавиране, нескрити заплахи, незачитане на институциите и всевъзможни задкулисни ходове. Години наред емисарите на Анкара от ДПС и българските им съучастници рекламират до втръсване т. нар. етнически модел у нас. Въпреки очевидния му провал и несъмнени "заслуги за ерозиране на собствената ни държавност". Неотдавна лидерът на етническата партия доразви схващанията си за него в една почти апокрифна брошура. Българската нация била "еклектичен сбор от разнородни, обособени и несъвместими по между си малцинства". Статусът им индиректно подкрепял "стратегията за прекрояване на политическите граници на регионите"... И по-нататък: "Условията за интегриране на България в европейските структури предполагат и преформулиране на разбирането ни за национална държава в мултиетническа - като функция на правата на малцинствата"...
Несекващите амбиции на Анкара да внуши на мюсюлманите у нас идеята за принадлежност към света на тюркизма разчитат на два обединяващи фактора: Фалшивата теза за общия етнически произход и религията. В ход е агресивната доктрина на "турско-ислямския синтез", която идентифицира етноса с религията - мюсюлманин =турчин. Ето защо след 1989г. към България се насочват потоци долари за строеж на джамии, които от 250 през 1989г. днес са над 2500. Неизвестен остава един забележителен момент в антибългарската кариера на Гюнер Тахир. Той настъпва през февруари 1995г., когато в Анкара преценяват, че верните й протежета се нуждаят от специална школовка по методите за турцизиране на помаците и защита на интересите й в България и на Балканите. В Анкара пристига тричленна делегация от София начело с Тахир - тогава зам. Председател на ДПС. Другите двама са кметът на Руен (крепост на пантюркизма) - Хюсеин Чърак и докторът по педагогика Ахмед Айвазов.
Сред лекторите блести името на проф. Мустафа Кахраманьол, съветник на тогавашния премиер - Тансу Чилер и координатор на Междуведомствения съвет за работа с външните турци. Турция, заявява в заключителния си доклад проф. Кахраманьол, не желае етнически и религиозни конфликти в България и на Балканите. Те биха навредили на нейните стратегически интереси. Така опровергава баснята, че ДПС било гарант на етническия мир у нас - дълго експлоатирана от Доган и компания. "Гарант" на етническия мир у нас е Анкара - само в мирни условия тя може да осъществи последователно и методично своята експанзия срещу България. В този ред на мисли се е изказал и бившия президент на Турция - Тургут Йозал: Този път няма да завладяваме българите с оръжие, а ще ги купим. Всевъзможни съмнителни фондации, включително фундаменталистки - от Турция, Саудитска Арабия и други спонсорират проекта за отродяване на помаците, насочен и срещу православието. Емисарите на турската "Даниет Вакфъ", "Международната фондация за ислямска култура", "Вакъф ил Ислами", саудитската "Ескар Вакфъ" кръстосват необезпокоявано Кърджали, Хасково, Лудогорието, Североизтока и Якоруда. Тук шетат радикалните ислямисти от "Мюсюлмански братя".
Турските стратези дават завършен вид на нов проект за разгром на България. Част от него е взаимстван от друг зловещ план - "Зеленият диамант", разработен в лабораториите на ЦРУ. Целта му е: поредното раздробяване на нашата страна и откъсване на територии (от Македония и Тракия) в полза за Гърция и Турция. Вариантът на Анкара предвижда и "разсичане на православната общност в региона, чрез т. нар. "Ислямски пояс". Названието на проекта претърпява няколко метаморфози: от "Мюсюлманска дъга" до "Зелени Балкани" - за благовидност.
Твърдението, че ДПС не е етническа партия, се обезмисля от факта, че над 90% от електората й се самоопределя като турци. Без тях ДПС не може да съществува. Тази партия формулира и още едно безмислено понятие - райони със смесено население. В почти всички региони на страната живеят хора с нееднакъв етнически произход. С каква цел тогава се акцентира върху районите, в които има повече турци? Не е ли това далечна подготовка в България да се появят райони, подобни на Косово? За такива все по-често се споменават ямболският, бургаският, варненският, освен кърджалийският и лудогорието, обявени вече за крепости на Доган.
Незачитането на българските закони от Доган и компания и техните мераци да обсебят цялата власт се доказва за пореден път от изказването на зам. Председателя на "Сокола" - Касим Дал пред шестата конференция на ДПС във Варна на 4-ти март 2006г. заявявайки, че "Един ден ДПС ще управлява самостоятелно". Предателството и пълната безхарактерност на "българските" политици дадоха отлична възможност на лидерите на ДПС и покровителите им от Анкара да преследват целите си. Докато управляващите у нас затъват в политически противоборства за собственото си преуспяване, Родопите и Кърджали се превръщат в територия на исляма с далечен привкус - религиозният фактор утре да се превърне в мотив за автономизиране и включването им в границите на Турция. Върхът на това национално предателство стигна до там, че вече водещи политици не само помагат на ДПС, но стават и негови членове. Най-значимите сред тях са: Йордан Цонев - известен в престъпните среди като Данчо "ментата", Христо Бисеров, Фидел Беев, Росен Владимиров, Янко Станев и зам. Министъра на културана - Надежда Захариева. Йордан Цонев твърди, че членуването на българи в ДПС не било ат икономически мотиви, а просто кауза. Това е каузата на родоотстъпничеството и майкопродавството. Ето защо участието на всеки родолюбив българин в изборите за европейски депутати е крайно необходимо, за да не допуснем лобито на Турция в лицето на ДПС и техните управляващи в България слуги да се впие като тумор в сърцето на Европа. С гласа си днес имаме уникалната историческа мисия да спрем турците отново да стигнат до Виена, както през средновековието. Всяко едно въздържане от гласуване се явява пореден пирон забит дълбоко и болезнено в ковчега на България, а всяка бюлетина на ДПС е ятаган промушил сърцето на българина. Място за отчаяние обаче няма. Настъплението на врага е мотив да дадем отпор, защото въпреки всичко - България ще пребъде, изпращайки нейни достойни чеда в европейския парламент с бюлетина №12.
Този бюлетин е изготвен въз основа на публикации: 1. вестник "АТАКА" - октомври - 2005г. 2. Вестник "Монитор" - март - 2006г.
Телефон за връзка - 052 64 65 45, събрания на СПС - Варна - всеки първи вторник на месеца от 18:00часа в клуба на ПП "АТАКА" на ул. "Княз Батемберг №47, страница в интернет - www.spsvarna.com

ТЪРПЕНИЕТО Е РАЗРУШИТЕЛНО, А МЪЛЧАНИЕТО – ГИБЕЛ!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: kovan в Юни 15, 2007, 12:27:33
А кой трябва да търси сметка на предателите?
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Август 23, 2007, 08:51:40
Добре е че я има тази тема тук,щях да я публикувам и аз- нека да се чете от повече хора
ето още малко от този план :

Планът “Баязид-2”

Секретен доклад на НСС уличава ДПС в шпионаж

Димитър В.Аврамов

(Продължение от миналия брой)

След провала на активното мероприятие срещу България при преброяването на населението, лидерите на ДПС и съветниците им в Анкара насочват усилията си в друга посока. Ахмед Доган вече отдавна е предложил агентурните си услуги на турската разузнавателна централа МИТ при знаменателна среща с нейни служители в Париж - февруари 1990 г. За днешните му политически ухажьори би било любопитно да го видят как стои верноподанно пред резиденцията на турския посланик в София с молба за прием. Соколът е неспокоен, защото в папката носи изключително доказателство за това чии интереси обслужва. Получава отказ - посланикът е в леглото си болен от грип. Доган настоява, че въпросът е много важен и не търпи отлагане.
Срещата е уредена, а опитният дипломат Ялчън Орал не вярва на очите си: нечаканият гост му поднася това което могъщата МИТ години наред не могла да придобие - имената и биографиите на десетки наши посланици и разузнавачи на прикритие

"Оня списък".

Срещу предателството си Доган наивно иска да бъде освободен от "задълженията си в България" и Турция да го устрои в друга страна. Сравнително неопитен тогава, той още не знае, че веднаж попаднал в мрежите на МИТ, условията ще поставят други.
Сред коридорите на властта в Анкара придобивката предизвиква истинска еуфория, охладена от неочакваната реакция на разузнавателната централа - рязко неодобрение. Спецовете в нея отлично познават връзките на Доган с бившата Държавна сигурност, имат и горчиви спомени от преките или косвени сблъсъци с българските тайни служби. И логично допускат, че това може да е провокация, тяхно активно мероприятие. От друга страна изготвянето на списъка неминуемо води до разконспирирането на турската агентура във важни звена на нашата държавна йерархия. Скандалът се пренася и в посолството в София, където вземат екстрени мерки за затягане на дисциплината и противодействие срещу евентуални акции на българското контраразузнаване. А Доган остава в България, радвайки се на нарастващото си благополучие, на политически и медиен комфорт. И на позорното мълчание на следствието и прокуратурата. Нещо повече, туркофилите в президентството, начело с Желю Желев, правят всичко възможно обществото да не научи за съществуването на видеокасетата, запечатала визитата на Доган в турското посолство. Както и други неудобни факти - установено е дори на коя точно машина е съставен списъка. За такова тежко престъпление срещу държавата в Турция Доган не би стигнал и до съда - щяха да го изправят пред трибунал.
По това време оперативните донесения на българските контраразузнавачи се попълват с все по-тревожно съдържание. В Националната служба за сигурност подготвят и сборен строго секретен доклад - той проследява двегодишната задкусилна дейност на лидерите на ДПС и тоталният им шпионаж срещу България.  Прелюбопитно (не единствено) четиво за политици и държавници, за следователи, съдии и прокурори. Документът е твърде обемист, ето част от него:
"Първите контакти на Ахмед Доган и упълномощени от него лица с официални турски представители датират от пролетта на 1990 г. При няколко поредни посещения на лидерите на ДПС в посолството на Турция в София е постигнато споразумение за оказване от турска страна на всестранна подкрепа на движението, без тя да се афишира, за да не последват обвинения за намеса във вътрешните работи на България. Ахмед Доган и останалите членове на ръководството предявяват искания за значителна финансова, материална и техническа помощ, необходима им още в предизборния период. Те предават цялата документация за официалната си дейност до момента и съгласуват в подробности бъдещите си планове. По такъв начин още с първите си контакти лидерите на ДПС съзнателно се поставят в зависимост от помощта на Турция и поради естественото съвпадение на общите цели последователно насочват дейността на движението към осъществяване на стратегическите интереси на Турция в съответствие с доктрината за външните турци.
Пред турски дипломат по онова време Ахмед Доган сам изтъква: "За своето съществуване, за своята сила и постигнати успехи ДПС е задължено на обстоятелството, че съществува Турция. От страх пред силата на Турция българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите. Страхуват се от нас, тъй като зад гърба ни е Турция."

"На движението е предоставена значителна парична помощ

в левове и валута, технически и материални средства и др. както директно, така и посредством организации и частни лица от Германия. Стриктното придържане към даваните в посолството на Турция указания след изборите става повод за постепенно регулиране на предаваната помощ и разширяване на пътищата и източниците, от които тя постъпва. Един от каналите, който се използува най-често, е "Ислямският културен център" в Германия. ДПС получава от Турция чрез този център транспортни средства, голям брой компютърна техника, ксерокси, факсове, телевизори, видеокамери, фотоматериали, хартия и пр. Контактите на официални турски представители с дейци и ръководители на ДПС се развиват на всички равнища. До настоящия момент са ни известни над 300 срещи на лидери и активисти на движението с дипломати от посолството на Турция в София и генералните консулства в Пловдив и Бургас. По-голямата част от тях са осъществени в дипломатическите представителства при всички необходими превантивни мерки за сигурност. По такъв начин турската страна през целия период от създаването на ДПС регулярно е получавала и понастоящем продължава да получава всестранна информация, в т.ч. и от поверителен характер, за работата на ВНС, президентството и Министерския съвет. Турските дипломати своевременно се информират от Ахмед Доган и останалите членове на ЦС на ДПС за съдържанието на разговорите им с представители на държавното ръководство и изпълнителната власт, за предстоящи решения и стъпки на България във вътрешнополитическата и външнополитическата област. Чрез тях турските представители у нас изучават определени лица-държавници, политици, интелектуалци и др., следят развитието на процесите и тенденциите сред турската етническа общност, българомохамеданите и циганите, политическите партии и техните лидери; придобиват секретни документи на МВР, правителството, архива на бившия ЦК на БКП от времето на т.нар. "възродителен процес" и др.
Данните, с които разполагаме, сочат, че всяко отговорно решение на ръководството на ДПС и парламентарната му група се взема след предварително съгласуване с официалните турски представители. Те, наред с даваните указания за провеждане на акциите на движението, културно-просветните, религиозните мероприятия и икономическите инициативи, осигуряват контактите на движението с ислямски и изселнически организации в чужбина, с международните правозащитни организации "Хелзинки уоч", "Амнести интернешънъл" и др., с протурските емигрантски и изселнически организации в Турция, САЩ и Западна Европа. Турската дипломация е ангажирана със създаване на такива условия във външнополитически план, които да разширяват международните връзки на движението и да подпомогнат неговото признаване като политическа организация на "турското малцинство" в България. В Съвета на Европа, НАТО, Западноевропейският парламент и други международни организации Турция постоянно лансира тезата за продължаващи нарушения на правата на мюсюлманите в нашата страна. Турската позиция по този въпрос активно се подкрепя и от ДПС.
Анализът, извършен в НСС доказва, че изпратената от турската страна през юли т.г. информация до видни чуждестранни обществени дейци, участници в заседанието на Международния комитет за борба с расовата дискриминация, която е подписана от Ахмед Доган, всъщност е изготвена в посолството на Турция в София.
На практика почти всички членове на парламентарната група на Движението по различно време осъществиха посещения в Турция, където се ангажираха със солидарни публични заявления. Гостуванията на парламентаристи и лидерите на ДПС в Турция се използуват за създаване на трайни

контакти с турски културни и ислямски, организации

някои от които с пантюркистка идейна насоченост. Така например от 14 до 22 юни т.г. по покана на ръководителя на пантюркисткия "Център за изследване на турския свят" проф. Туран Язган Турция посетиха членовете на ЦС на ДПС Шерифе Мустафа, проф. Ибрахим Татарлъ и Мехмед Бейтула.
Наред с официалните представители на Турция у нас и зад граница активни връзки с ДПС осъществяват и турските специални служби. Резидентурите им на дипломатическо прикритие са създали "дублиращи" позиции на всички организационни равнища на движението. Заедно с генералните консули те провеждат постоянни срещи с активисти по места, от които получават сведения за дейността и плановете на окръжните и общинските организации и им дават съответстващи на интересите на Турция ръководни указания. През 1991 г. интензивността на контактите им с лидери и членове на окръжните съвети е много по-висока от предишната година. По същество значителен брой от регионалните ръководители на движението сега работят под диктовката на прикритите в дипломатическите представителства на Турция у нас служители на МИТ. От извършения анализ в НСС се вижда, че връзките на разузнавачите с лица от средите на ДПС в повечето случаи се осъществяват на конспиративна основа, от официални дипломатически позиции, маскиращи наличието на действителни агентурни отношения".
Така "гарантът" на етническия мир у нас - ДПС, всъщност се оказва гарант за разложението на българската държава и етно-религиозното обособяване на смесените райони в полза на турските великодържавни интереси.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: guest572 в Август 29, 2007, 17:00:32
Тези твърдения непрекъснато се потвръждават, особено като се има предвид обстановката в родопите.
За този антибъларски план телевизия СКАТ излъчи интересен документален филм, който изяснява същите тези неща, посочени горе.

политиката на ДПС (Турция) за промиване на мозъците на помаците е до някъде обяснимо, НО помоща от продажните политици, без която тя не може да се осъществи за мен остава необяснима.

Турция не е била и няма да бъде европейска страна, Турция е най-голямата заплаха за Европа от над 700 години и до днес.

Нашата цел (на България) от тогава до сега е да опазим стария континент, към който принадлежим (дано да опазим и себе си). Тя ще бъде постигната след като всички осъзнаят тази заплаха и се борят против нея със всички сили.

Думите на Доган , че България се страхува от Турция са изключително подла клевета.  България е много по силна страна и в близкото минало е разгромила "великата" турска империя- ако се наложи пак ще я смажем.

в крайна сметка от нас зависи да не се реализират плановете им, а не от тая жалка пасмина, чиято родина може да бъде единствена Анадола (Мала Азия).
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Август 29, 2007, 17:29:00
Принце , радвам се че си тук.Така е брат,не трябва да се страхуваме -това е едно от най-важните неща в живота ни въобще. Аз лично все повече се убеждавам, че комунистите са някакви зомбита,които може би се управляват дистанционно отнякъде централно.Както казваше един мой стар колега навремето-комунистите нямат националност,те са с интернационални физиономии- и се оказа че 16 години след като го е казал се оказа абсолютно прав-тези му думи звучат актуално днес,когато е съдбоносно нужно да си родолюбив,справедлив,решителен човек за да защитаваш родината си,която ти е дал Бог и на която те е дал.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: MAGADAN в Август 29, 2007, 17:29:41
Планът е действителен и се финансира от Саудитска Арабия. А какви са ни властниците говори живуркането на агент Сава на върха на политическия живот - вече 18 години. Нощта, след като предаде в турското посолство / заедно със Стоенча Ганев / списъка на секретните ни шпиони, НРС засича негов разговор с Анкара. Иска да го изтеглят незабавно, получава отказ и нареждане да продължи да работи. На мен ми е гадно даже само това, че от моите данъци плащам за охраната му.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Август 29, 2007, 17:44:01
Според мен предаването на този списък и всичките му срещи и разговори с турски агенти ,някои от които и били снимани-това ТРЯБВА ДА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ и СИЛЕН  УДАР СРЕшУ ДОГАН-ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА,, а след това всичките прочути обръчи и т.н. -но кога и кой ще направи този удар -има и толкова живи служители още и свидетели-как мислите?
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: MAGADAN в Август 29, 2007, 18:20:29
Да, ама така мислим ние с теб. Държавната машина явно не мисли така.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Август 29, 2007, 19:19:42
С ДПС на шията
Доц. д-р Петко ТОДОРОВ

“С камък на шията” е израз, който означава обреченост, постоянно грозяща опастност, предупреждение. Дали пък не е точно такава ролята на Движението за права и свободи в българското общество? ДПС спира, напомня, плаши, поддържа статукво, закотвя, спасява, напомня, много често, когато натежи ни влече към дъното. Дали пък функцията на ДПС в българския преход не е точно такава? Много случаи могат да се изброят: през всичките 17 години ДПС е привързан с властта; на последните парламентарни, президентски и евро избори резултатът на ДПС е внушителен; втори мандат в коалиция ДПС управлява; участва активно в реалната управленска и икономическа власт; не е допуснал дори за момент разкол или разбиване на стройните партийни редици. Всъщност, щом на някого му потрябва помощ за мнозинство, за консумиране на власт, за обогатяване и разширяване на територията на влияние ДПС е насреща. И във всичките случаи с предварително подготвени искания за отплата “увисва на шията”.

Ето и сега ДПС за бой се стяга.

И готви предложения в проекта за промяна на закона за местните избори, чрез които да се избегне уседналостта, която той въвежда. В партията обмислят да предложат да се върне старият начин на гласуване - вотът да се упражнява по постоянен адрес, а онези, които желаят да гласуват по настоящ, да заявяват това две седмици преди изборния ден. Окончателният текст на ДПС се внася между първото и второто четене. При това с апломб и гнева на Ахмед Доган. Според него ще се гласува по постоянен адрес, ако той съвпада с настоящия. Избирателят ще може да гласува и по настоящия си адрес, но само ако го има 10 месеца преди изборния ден. Така изселниците от Турция, повечето от които имат само постоянен адрес у нас, няма да могат да гласуват на местния вот. На тях им се отрязва и възможността да заявят тепърва настоящ адрес, тъй като изборите ще са след 3-4 месеца. От ДПС наблягат на факта, че много граждани, които живеят в България, също ще бъдат лишени от правото си на глас, ако този текст остане в този си вид. Възможно е текстът на ДПС да бъде подкрепен и от част от БСП. Проектът на група соцдепутати предвиждаше възможност да се гласува и по постоянен, и по настоящ адрес. Той бе приет на първо четене, но впоследствие в общия законопроект бе предпочетен текстът на ОДС. Ако НДСВ и опозицията обаче подкрепят уседналостта, ДПС има два резервни хода. Първият е  да сезира Конституционния съд. Вторият – да извади от нафталина


плашилото “възродителен процес”.


Активистите на ДПС разиграват всеки път възродителната карта по начин, който не се отличава много от това, което прави Волен Сидеров с националистическата. Драматургията е същата. Мнозинството българи отдавна заклеймиха възродителния процес като един от най-големите позори на комунистическата власт. Безспорно историята трябва да се помни. Опасно е обаче тя да се експлоатира с политически цели, да се реституира и да се сепарира, да се превръща в частна собственост. Сега  например ДПС дава отново на Темида възродителния процес. “Като засегнат и потърпевш от т. нар. възродителен процес си позволявам да повдигна към вас въпроса за решаването на подобен вид казуси”, се казва в писмо на депутата от движението Касим Дал до главния прокурор Борис Велчев. Действията му са съгласувани с Ахмед Доган. Никога не сме спирали да се занимаваме с тази тема, искаме властите да си свършат работата, добавят хората на Сокола. Касим Дал настоява пред главния прокурор  да се извърши обстойно разследване, което да установи "действията и актовете на компетентните органи през периода 1984-1989 г." Искането е във връзка с публикации в пресата, в които се разкриват "нови и неизвестни досега факти и обстоятелства около т. нар. терористичен акт от 9 юли 1987 г. в Златни пясъци, уточняват от "Стамболийски" 45А, без да дават подробности. Така сянката, или по-скоро заплахата от турцизиране и настъплението на исляма се проектират при всеки повод. А активът на ДПС ловко съумява да извлече дивиденти от настроенията. Изводът: Крайно време е ДПС да спре безогледната експлоатация на позорното престъпление “Възродителен процес”. Защото тревожно е това което става в съседните нам страни. Защото рано или късно това, което се случва на един балкански народ, етнос, държава, конфигурация, независимо каква, рано или късно се случва и на нас. Макар и с известно закъснение, макар и не в същите мащаби.   

Демагогия и измама

на собствения си електорат е практика и стил на ДПС. Защото да поддържаш идеология за права и свободи, в страна вече член на Европейския съюз, е анахронизъм и манипулация. Нека припомним, че демокрацията, наред с пазара, е най-популярното и разпространено понятие в ежедневието на човека и в теоретичната литература. За нас българите тя се превърната в някакво магическо слово, същинско заклинание, цел и безспорна основа за развитие. В тази обстановка се роди ДПС. В Азия обаче не приемат нейната благодат и самият термин не е познат за азиатските езици. Това вече е и теоретична загадка: защо Западът живее под сянката на демокрацията, а Азия не я признава? И ако е така – азиатска партия ли е ДПС? Дали пък, приетият от министрите на ЕС документ по повод интереса на Турция за присъединяване към евросъюза, с 35 политически препоръки, не се отнасят и за ДПС?  А българските управляващи, в задушаващата прегръдка на коалиционния си партньор, пък са позволили ръководството на една партия да обсеби и наложи монопол върху темата и сътрудничеството ни с Турция. Така вместо с достойнствата и постиженията на комшиите, Турция у нас се олицетворява с недостатъците на, по български работеща, партийна формация. Защото това е моделът на демокрация предлаган от ДПС. Обръч от фирми, супер богата номенклатура и електорат, който се манипулира и държи в тоталитарен ред от авторитарна партия. Реално в този тип политическа власт, наричана вече без никакво основание демокрация, не присъстват представители на народа, независими интелектуалци или просто професионалисти без политически пристрастия и симпатии към капитала. Демокрацията в разбирането на Ахмед Доган е власт на капитала и свобода за капитала. Пазарната икономика се индентифицира с пазарно общество. Гражданите са вече поданици на пазара, в електоралните ситуации те са вече обикновени кредитори на властта, която след като бъде избрана не е задължена да им дава отчет. Изобщо между политическа и икономическа власт на ДПС и етническа членска маса се настани огромна пропаст, изкопана от политиката. Това място другите партии и граждански сдружения трябват да запълнят, ако не искат да видят

как се стига дъното.

Според прогнозите за четвърт столетие – между 1989 и 2015 година населението на страната ще намалее от почти 9 милиона до 6,8 милиона. До средата на ХХI век то може да спадне под 5 милиона, като половината от тях вероятно няма да са от български етнически произход.   
Изводите от тази мрачна статистика ще оставя на управленците. На тези, които носят отговорността за липсата на национална философия изразена чрез Национална доктрина с решения за последиците от демографския срив на българите. Няма да пропусна обаче да им припомня, че според експертите на Българско геополитическо дружество последиците могат да прерастнат в няколко въэможни сценария:
• Ерозиране на националния характер на българската държава и поява на на инородни автономни анклави;
• Заселване на обезлюдените райони с не българско население;
• Проникване на Исляма към Европа през българска територия;
• Дезинтегриране на България според географското и райониране и поставяне на области под външна зависимост.

Всичко това може реално да се  случи, ако знаещите, милеещите и управляващите България навреме заедно не осмислят националния си дълг. И не да правят коалиции за местния вот, с които да засилят етническото разделение и противопоставяне, а да приобщят българските турци към приоритети и ценности от програмите на другите партии. Да се погрижат за човешкото развитие именно на най-бедните и онеправдани български граждани. Да “разтварят”, а не да сепарират и втвърдяват ДПС. Ако искат тази партия да не тежи, като камък на шията на България.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: MAGADAN в Август 29, 2007, 19:46:43
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Август 29, 2007, 19:51:34
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.
На Костов ли бяха думите че българския национализъм е мъртав? ???
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Август 29, 2007, 20:30:28
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.

"искал черноморието" , а аз как искам да му разбия противната муцуна.Редактирано от модератор: Добавен цитат на кореспондиращия постинг.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: MAGADAN в Август 29, 2007, 20:41:28
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.
На Костов ли бяха думите че българския национализъм е мъртав? ???

На бат петьо
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Август 29, 2007, 21:03:08
Интересен материал на Елбетица относно А.Кенан и А.Доган
Адем Кенан и Ахмед Доган

В началото на месец септември станахме свидетели на една случка, която справедливо предизвиква гняв у всеки българин. Става въпрос за интервюто на един турчин – Адем Кенан – в което той нарича българите “нация от изроди” и заплашва българите с босненските и косовските събития, понеже в България не се спазвали правата на малцинствата. По-късно той се оправдаваше, че не го били разбрали правилно и под “българска нация” разбирал всички български граждани и изкуственото им обединяване в нация/като че ли никой не знае, че българската нация включва именно всички българи, а не всички граждани на България/. До тук нищо ново и интересно – въпросният Кенан е известен с подобни прояви още от 1990г. Интересното започна после. Г-н Президентът на Републиката, другарят Първанов, взе че реагира като сезира главния прокурор за проверка на случая и дори заяви, че ще се обърне към тайните служби за повече информация. Всичко започна добре и въпросният ефенди беше извикан на разпит и то в Главна Прокуратура. Уви към него не бяха предявени обвинения и нищо ново не последва по случая.

Какво е интересното в тази случка? Първо – неочаквано бързата реакция на другаря Първанов и големия шум, който се вдигна по телевизиите и вестниците. Като се има предвид, че влиянието на въпросното ефенди се разпростира над смешно малък брой хора, а възгледите му са отдавна известни, реакцията на толкова антибългарски настроени медии и на държавните институции, които по традиция не се интересуват от подобни въпроси, изглежда странна.  Беше странна и развръзката на случая, когато Кенан тихомълком и вече без толкова шум си тръгна от Главна Прокуратура така, както беше и дошъл – без белезници и без повдигната обвинение. Да обаче всичко си има просто обяснение и то е ясно като бял ден.

Реакцията на “нашия” президент може да се обясни със стремежа му да демонстрира загриженост за българските национални интереси и да възвърне положението си на президент на българите, а не на ДПС и турците. Уви, когато предаваш страната си на цената на един президентски мандат, не може да си възвърнеш доверието чрез подобни смешни изхвърляния.

Заедно със съобщенията за Кенан вървеше и кампания колко е добре това, че той е практически сам и няма поддръжници. И на кого се дължи това? Как на кого – на Ахмед Доган, който като добър и демократичен политик е създал мирния български етнически модел. За да се затвърди внушението “Ако не е Доган ще бъде Кенан” по националните телевизии се говореха и лъжи от рода на тази, че последният/който е бил депутат от ДПС във Великото народно Събрание/ е бил изключен от турската партия още в началото на 90-те заради крайните си възгледи, докато всъщност той я е напуснал сам.

Обаче каква е практическата разлика между Доган и хората му и Адем Кенан? Тя се състои в това, че ефендито Кенан е по-честно от другото ефенди – Доган. Това, което първият гръмогласно заявява, че трябва да се направи, вторият го прави без много шум. Докато единият крещи, че в България трябва да има две автономни области – Делиорманът/Лудогорието/ и Източните Родопи, другият работи тихомълком за това и постепенно постига резултати, поставящи под съмнение свободата и сигурността на България. Когато се вдигаше шум около случая, никой от националните телевизии не се сети да припомни един случай от преди две години, когато един деец на ДПС,по собствените си думи, се беше “изпуснал”.  Ако и вие сте забравили, ще си позволя да ви припомня.

Става дума за български държавен служител, който получаваше заплатата си от българския народ и беше назначен да му служи. Това е именно Реджеп Моллахмед – заместник-областен управител на Пазарджишка област. Та въпросният ефенди по време на митинг в с.Корница във връзка с “Възродителния процес” в прилив на емоции се “изпусна”, че в Родопите няма място за християни, че не признава българския език за официален, и че в “нашите”/т.е. “техните”/ райони децата в училище трябва да изучават на турски всичко, освен български език. За това колко Реджеп Моллаахмед се отличава от електората на ДПС и другите членове на турската партия/както после се опитаха да се оправдаят Догановите хора/ е показателно това, че там са присъствали депутати и министърът Неждет Моллов, а 2-те хиляди души на площада са посрещнали речта с бурни аплодисменти и одобрение.  Слава богу зам.-областният управител беше освободен от поста си, поради шума, който се вдигна тогава, но не беше изключен от ДПС – хората явно си го харесваха, а беше посъветван от някъде да напусне сам партията. А Ахмед Доган се опита да го оправдае с това, че продължаващата дискриминация предизвиквала емоционални изблици  като посочения. Добре, обаче когато тръгнат да вършат насилие, да убиват, да се отцепват и пр. подобни действия, хората се водят предимно от емоции – означава ли това, че трябва да оправдаваме такова поведение. Тогава пак се повдигаха обвинения като това срещу Кенан, но отново нямаше никакви последици от това.

Малко след това се чу и за един зам.-министър в Министерството на земеделието и горите, който наричал подчинените си “гяури”. Но този зам.-министър не само, че не беше наказан по никакъв начин, но получи повишение. Днес той е министър в същия орган. Името му е Нихат Кабил.

Посочих тези два примера, защото те засягат висши държавни чиновници, тук не става въпрос за многобройните кметове от ДПС, които имат същите проявления, само че на местно ниво.

Ако някой се опитва да ни убеждава, че Доган е по-добър от Кенан, да ни сочи последния с пръст и да ни казва колко благодарни трябва да бъдем, че имаме първия, е просто лъжец, който цели да ни замаже очите. Не този, който си позволява да подарява турски знамена на прокуратурата е истинският проблем, а този, който има министри в управлението на Българската държава и позволява на някои хора да си мислят, че българският народ е загубил и последната си възможност за самозащита.

Г.Цвятков
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Division в Септември 05, 2007, 18:34:03
http://www.vbox7.com/play:6512b088  Кючек В Памет На Ботев!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 08, 2007, 20:17:55
чак сега гледах това видео, доповръща ми се и нямам думи.Не знак колко са качествените хора , на такива места си проличава кои са некачествените.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Бай Иван в Септември 08, 2007, 22:40:00
Не за първа година така сквернят паметта на Ботев. >:(
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Сит в Октомври 25, 2007, 20:28:33
Смърт за етническите партии!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Искандер в Ноември 11, 2007, 19:06:33
Потурчването на Якоруда

Казвам се Живко САХАТЧИЕВ, учител, завършил СУ “Св. Климент Охридски” и съм носител на орден “Кирил и Методий” - Първа степен, медал “Алеко Константинов”, медала на Македонския научен институт, статуетката “Балканджи Йово”, званията “Заслужил природозащитник” и “Майстор на спорта” и т.н. От няколко години съм председател на Общобългарския комитет “Васил Левски” в Якоруда.

    При последното преброяване на населението в България, проведено през 2001 г. в община Якоруда 7826 стопроцентови българи, с български родов корен и майчин български език бяха записани, че са турци. На тях не само че им бяха поставени турски фамилни имена (в грубо нарушаване на Закона за имената), каквито не е имало никога в Якоруда, но им бе наложено и внушено турско самосъзнание. В статистическите документи дори е посочено, че на 5516 души от тях майчин език е турският, въпреки че той е абсолютно незнаен и неразбираем, както за тях, така и за техните майки, баби, прабаби и дядовци. Това, което турските поробители не са могли да постигнат за повече от 500 години, сега в свободна и независима България бе постигнато от техните потомци, т.е. от Ахмед Доган и неговото незаконно ДПС само за няколко години, със съдействието на жалкия български политически елитн, състоящ се от чужденци, безродници и майкопродавци. Такова трагично е положението и в съседната община Белица, където също досега никога не е имало нито един турчин, но сега са записани 4737.
    Такова е положението и в община Велинград и общините в Гоцеделчевския край. Пред очите ни се откъсват живи части от майка България. Още на 12 юни 1990 г. Ахмед Доган заявява на турския дипломат Алев Калъч: “Втората ми мисия е - да направя всичко възможно, за да може у помаците да се изгради турско самосъзнание. Аз съм длъжен да ги изуча на турски език и да ги приобщя към турската нация”.
    Открито и ясно лидерът на ДПС заявява, че ще работи за турцизирането на българите мохамедани, откъсването им от българската нация и тяхното присъединяване към турската нация. Горепосочените резултати убедително показват, че той държи на думата си. За капак българският президент Георги Първанов го награди с най-високото българско държавно отличие - орден “Стара планина”. А тези българи, които с нокти и зъби, които със сетни сили отстояват българщината в т. нар. смесени райони, се оказаха, че са боклуци. Толкова е обидно и болно, че повече не може. А от политическите сили нито една не се изправи да вдигне глас за предотвратяване на това гибелно дело. В резултат на което Родопите бавно, но неумолимо си отиват от България.
    На 29 март 2003 г. бяхме шокирани от изказването на зам.-управителя на област Пазарджик Реджеп Ахмед Моллахмед в с. Корница, с което призова да бъдат изгонени християните от Родопите и че не може българският език да бъде официален за турците в България. Излишно е да казвам какви чувства се пораждат в нас, коренните жители на Родопите, към лидерите и активистите на ДПС, когато искат да бъдем изгонени от земите на нашите деди и прадеди.
    На 15 ноември с.г.  по телевизия “Скат” една жена се оплака, че областният управител на Търговище (турчин от ДПС) й посочил вратата на кабинета си, т.е. изгонил я, защото се обърнала към него на български, а не на турски език. Питам: защо нито една българска политическа партия не защити тази жена? Нима е редно същият този висш български държавен служител на пресконференция да отказва да говори на български език. Питам аз: какви чувства може да предизвика в българите този турчин с тази показна нагла демонстрация на непоносимост и пренебрежение съм официалния български език? Да не говорим за министъра на земеделиено Кабил, който в българско министерство е въвел да се говори на турски език и открито нарича българите гяури, както са ни наричали неговите деди по време на турското робство.
    На 21 април 2000 г. след проведената общинска конференция на ДПС в Белица, на автогарата са изписани следните лозунги: “Смърт на каурето” (т.е. гяурите, неверниците - б.а.), “Автономия на Родопите” и “Да живее Турция”. Този път активистите на ДПС искат не само да бъдем изгонени от земята ни, но да бъдем и усмъртени. Преди това, на 13 август 1996 г., една нелегална организация в нашия край, назоваваща се “Ислямска защита”, обяви за своето съществуване с писмо до редакцията на в. “Струма”, до президента на републиката и до всички посолства в страната - чл. 3 от устава на тази организация гласи, цитирам дословно: “Оформяне на мохамеданска етническа област.
    Създаване на Ислямска автономна област (в нея да бъдат включени етническите групи на турците, помаците и ромите), която област да има собствена телевизия, радио, полиция и управленска структура”. В тази автономна област за нас, българите, пак не се предвижда място.
    На 16 ноември 2003 г. в предаването “Размисли и страсти” по телевизия “СКАТ”, жител от Хасково на име Хасан Байрам, без какъвто и да е повод заяви: “България е само на север от Стара планина, а Родопите винаги са били турски”. В тази връзка не трябва да се отминава и изказването на Ахмед Доган на Втората национална конференция на ДПС, състояла се в София на 27-28 ноември 1993 г. В своя отчетен доклад той заявява: “Домогванията на главния прокурор на републиката са свързани със статуквото на Западните Родопи и аз мога да кажа категорично, че няма да позволим на никого, в това число: парламент, президент, правителство, изпълнителни органи, политически сили да диктуват нашите права и свободи в този район. Съзнателно хвърлям ръкавицата в техните очи, нека този, който се осмели да реши съдбата на този район, да се опита да го направи... верижната реакция може да бъде толкова неочаквана и грандиозна, че на Европа ще й се наложи да чете твърде дълго балканската история, преди да се омсели да ни помогне”.
    Тези негови думи не са нищо друго освен една открита закана към България, че ще предизвика тежки събития, ако българите дръзнат да защитят от турцизиране своите братя българи мохамедани от Западните Родопи. В този район само ДПС можело да се разпорежда и никой друг - нито парламент, нито президент, нито правителство. И то действително се разпорежда. За какво друго говорят следните три “дребни” прояви на ДПС в Якоруда (потвърдени от анкетните комисии на Народното събрание и Областния управител):
    1. С писмо N 26.00.3/5.10.1992 г. кметицата Найла Салих (Въргова) забранява да се чества 80-годишнината от освобождението на Якоруда от турско робство. Същата кметица с писмо N 0800152/20.04.1995 г. забранява да се боядисват великденски яйца от учениците в часовете по трудово обучение, въпреки че това е залегнало в учебната програма на Министерството на образованието и е задължителна за всички български училища.
    2. На 28 април 1992 г. учителката Веска Димчева, в изпълнение на учебната програма, беше говорила на учениците от 5-и клас, че трябва много да обичат България, защото тя е тяхната родина. Още същата вечер, по нареждане на секретаря на общината Мехмед Банкели, учителката е предупредена, че ако още един път говори на учениците да обичат България, ще бъде дисциплинарно уволнена, и тя, и съпругът й.
    3. На 19.02. 1991 г. при честване в читалището гибелта на Апостола на свободата бе наредено да се спре предаването на тържеството по градската радиоуредба, “за да не се дразнят мохамеданите с Васил Левски”.
    Съвсем не трябва да се отминава и следният факт. През ноември 1993 г. на посещение в Якоруда бе екип от редакцията на в. “Труд” - известната журналистка Валерия Велева и фотографът Иван Донов. Те се срещат с много якорудчани. Разговорите и впечатленията от тези срещи са публикувани в три броя на вестника - от 4, 8 и 9 ноември. След няколко дни в същия вестник (бр. 265/13.11.1993 г.) е отпечатан следният малък текст: “В писмо, получено от Якоруда късно снощи, се отправят заплахи, включително и смъртни, срещу журналисти на в. “Труд” и срещу авторката на кореспонденците от Якоруда. От писмото става ясно, че след излизане на материалите, хора от Якоруда, които са говорили пред пратеничката ни, също са били заплашвани с “колене и рязане на парчета”. Ето някои откъси от това писмо, публикувано в същия вестник на 15 ноември под заглавие: “Помаци, фанатизирани от чужди емисари, се заканват на в. “Труд”: “На 4 т.м. писахте поредната си драсканица за Якоруда. Абе да... (б.р. думата е изписана) вашата мила майка и насъсквачите... Ето защо ви умоляваме (предупреждаваме), не се занимавайте с нас, помаците, да не се наложи наш човек да ви посети редакцията в София, после ще съжалявате, но ще бъде късно. Господа кръвопийци, повтаряме да разберете: втори път такива клепаници да не пишете, ай се появят във вестниците, чакайте гости... Ние бдим навсякъде. От компактна група помаци-мюсюлмани”.
    Ето кои и къде са нацистите в България. Но продажният български политически елит не желае да ги види. Някой ще каже: но това е било отдавна. Съвсем не, това продължава и сега. На 21 май т.г. 40-годишният якорудчанин Ангел Вригазов е застанал на прозореца на къщата си. Живеещият на същата улица Юсуф Хадживезулов без никакъв повод влиза в двора му с думите: “Сега ще те заколя, да е... твойта мама каурска. Всички кауре в Якоруда ще ве изколеме”. Счупва стъклото на прозореца, стъпква разсада от домати, унищожава ореховата фиданка. Опитва се да прекърши и лозницата. Ангел Вригазов позвънява веднага на тел. 166 и слиза на входната врата да посрещне полицаите.
    Нападателят сграбчва златното кръстче на гърдите му, откъсва го от синджирчето и го захвърля. Пак повтарям: ето кои са нацисти. Преди време най-откровено ни бе заявено: “Със страх и напрежение ще ви накараме всички кауре да напуснете Якоруда”. И българите християни я напускат. Вече 18 години пантюркизмът неумолимо продължава да настъпва. Защитниците на българщината се борят отчаяно, но стават все по-малко. Подкрепа отникъде.
   Нито една от досегашните парламентарно представени партии не направи нищо да спре това пъклено дело.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Ноември 12, 2007, 09:14:55
нека да разпространяваме този материал,правил съм го и с други материали,въпреки че резултат няма.България се убеждавам,че наистина е продадена от безродните управляващи изверги и подлагат на страдания толкова българи,живеещи и работещи за едно парче хляб.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Искандер в Ноември 17, 2007, 20:24:11
 Преди да дойде Караджатa
Политическата целесъобразност и проблемът за държавността
Енчо ЕНЕВ

    Неделя, 28 октомври. Около 20 часа. А изборният ден вече е приключил.
    Точно в този момент центърът на европейския град Кърджали се разтърсва от мощен „кючек на победата”. Гледката е шашардисваща. Впечатлена, Българската телевизия отделя от скъпоструващото си телевизионно време, за да покаже на България и на света ритуала (запазена търговска марка на ДПС) за честване на изборните победи на етническите турци, населяващи Източните Родопи. Няма как неволно озовалият се на мястото на събитието представител на "цивилизования свят", да не потръпне от усещането, че вместо в Европа, се е озовал на Африканския континент. И местни племена, заедно с братовчеди, пристигнали с автобуси, празнуват поредния ловен трофей с гюбеци.

    Преди време бях в Сърбия, при един търговски партньор. След деловите разговори, по време на вечерята, не можахме да избягаме от политическата тема, нещо, твърде характерно по нашите географски ширини. Попитах го за Косово. Какво става в момента и какво предстои да се случи според него? Лицето на събеседника ми видимо помръкна. "Косово е нашата голяма болка - каза той. - За всеки сърбин, независимо от политическите му пристрастия, Косово е свещено място, люлка на сръбската история и държава. За съжаление обаче Сърбия е малка държава и няма необходимите ресурси да се противопостави на натиска на външните сили, чиито стратегически планове изключват съществуването на силни държави в стратегически региони, какъвто безспорно е Балканският полуостров. И макар всеки ден да си повтаряме, че Косово е било и ще бъде сръбско, всеки от нас много добре знае, че всъщност вече сме го загубили”.
    Спомних си за този разговор, гледайки по БТ радостта на етническите турци от етнопобедата на местните избори в Кърджали, а един въпрос все по-натрапчиво напираше в търсене на своя отговор. Не си ли приличат твърде много Косово и Източните Родопи? Не са ли изправени и двата региона пред един и същи проблем и няма ли (ако не дай си Боже) Косово бъде откъснато от Сърбия, да повлече крак и пред същия проблем да бъдат изправени и Източните Родопи?
    Двата региона наистина си приличат много по компактност на етноса, който ги населява, по това, че езиците на общуване и в двата случая изключват използването на официалния, че както сърбите в Косово, така и българите в Източните Родопи са малцинство, с което мнозинството не просто не иска да се интегрира, а напротив, капсулира се по етнически признак и изолира малцинството от гражданския оборот, като кара малцинствените групи да се чувстват чужденци в собствената си държава.
    Ако все пак има някаква разлика, тя е в изборния туризъм. Не съм чувал граждани на Албания да ходят да гласуват в Косово, подсилвайки и без това по-многобройните гласове на косовските албанци.
    В България обаче положението е доста по-различно. И при местни, и при парламентарни избори в Източните Родопи гласуват активно жители на Истанбул, Бурса и други населени места в съседна Турция. И проблемът тук не е толкова в това, че към водените от ДПС (едва ли не под строй към урните) български турци щели да се прибавят и гласовете на пътниците на няколко турски автобуса. Проблемът идва най-вече от удара, който Турция нанася по българската държавност пред смълчаните погледи и наведените глави на днешните управници на България.
    Петата колона на Турция в България в лицето на ДПС неуморно работи точно и методично против българската държава, в интерес на пантюркизма и глобализма. За постигане на целите си ДПС не се свени да използва всякакви методи и средства, в това число и най-вече политическия рекет.
    Възниква въпросът къде е българската държава? По-песимистично настроените българи дори биха попитали има ли изобщо държава? Съдейки по представителните атрибути на държавата, такава все още би трябвало да съществува. Но тук въпросът не е в представителността, а в държавността като фундамент на държавата. Каква държава е България, в която не кой да е, а Конституционният съд допуска съществуването на политическа партия на етническа основа, погазвайки основния закон, който по определение е призван да охранява.
    Къде е българската държава, когато в районите със смесено население се провеждат обществени мероприятия, посещавани от официални представители на турската държава, пристигнали неофициално в България и където се говори само на турски? Къде са протестните ноти на българското правителство и колко пъти е бил привикван турският посланик в българското външно министерство?
    Обикновена практика е в районите с население с турско самосъзнание да се излагат атрибути на турската държава: турски знамена, гербове, надписи на турски език. Излиза, че този факт по никакъв начин не впечатлява правоохранителните органи. И това е така, защото отдавна в България опазването на законността е заменено с политическата целесъобразност.
    Именно политическата целесъобразност споява здраво толкова различните компоненти на тройната коалиция и разяжда устоите на държавността. В желанието си на всяка цена да задържи властта, тройната коалиция все повече тика държавата в посока на разграждане на държавността, угаждайки по този начин и на новия Голям брат, в чиито планове за глобално общество държава като България не съществува.
    При това положение повече от резонно е да се попитаме: има ли България доктрина по националния въпрос? Очевидно отговорът на този въпрос е по-скоро не. Иначе как да си обясним реакцията на министър-председателя в следизборната нощ, когато беше помолен да коментира изборния туризъм от Турция, и вместо коментар, той посочи изборния туризъм от... Македония?
    Не знам дали премиерът прави разлика между Турция и Македония, но затова пък за разлика от него голяма част от учениците, даже от долните класове, знаят, че македонците са всъщност българи и тяхното желание да получат българско гражданство и да се интегрират в българското общество, трябва да се поощрява от най-високите нива на управление на държавата. Както междувпрочем това се отнася със същата сила и за българите от Западните покрайнини, от Молдова, Украйна и т.н.
    Само че глобализъм и национален въпрос са две взаимно изключващи се понятия и при тази политическа върхушка, здраво яхнала глобализма, националният въпрос няма да бъде решен.
    За решаването на националния въпрос трябва не екзарх, а Караджата, както беше възкликнал един велик българин, радетел за свободата на българския народ. Добре е обаче все пак въпросите на нацията да започнат да се решават, преди да е дошъл Караджата. Иначе опрем ли до него, много хора ще се разделят не просто с имотите си, а и с главите си.

http://www.novazora.net/2007/issue44/story_01.html

Нека се замислят добре тези българи, които в омразата си към Сърбия и сърбите, застават на страната на Косово и одобряват отделянето му. Дали ние не сме следващите? А политиците ни нехаят, току-що научих, че България била сред страните, които признават независимостта на Косово

http://news.ibox.bg/news/id_1619821811
 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Death angel в Ноември 18, 2007, 11:50:11
Преди да дойде Караджатa
Политическата целесъобразност и проблемът за държавността
Енчо ЕНЕВ
   ...   ...
  Не си ли приличат твърде много Косово и Източните Родопи? Не са ли изправени и двата региона пред един и същи проблем и няма ли (ако не дай си Боже) Косово бъде откъснато от Сърбия, да повлече крак и пред същия проблем да бъдат изправени и Източните Родопи?
   ...   ...

  ...   ...
И разбира се, има много общо между Косово и Родопите,  ...
Общо между Косово и Родопите може и да има, но между сърбите и Българите не !  :eusa_naughty:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Skarlet в Януари 28, 2008, 11:22:56
http://clip4e.com/play.php?id=45143&
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Emigrant в Февруари 29, 2008, 07:30:46
Преди 1944 с различни тактики от страна на българската държава турците беха сведени до минимум,а българо мохамеданите запоцнаха да се интегрират в българското общество и дори имаха националистически организаций,които беха разбити от новата власт,откъдето и тръгнаха проблемите.По инструкзий от Москва на турците им беше създадена интелигенция,те влизаха в университетите с предимство и взимаха места на кадърни българи,които се бореха по 14 човека за 1 место на кандидат студентски изпити.Турците беха привилигировани,плащаха им повече на тютюна,отколкото на българите,руснаците ги размнозиха отново в България с цел като запоцне революцията в Турция българските турци да бъдат изпратени като ръководни кадри в Турция.Тези хора именно създадоха и ДПС след 10 ноември 1989,а с идването на Горбацов руския план увияхна,а България беше потърпевша ,защото вече имахме 1 млн турци,които сами ги размнозихме за 45 години и по всичко лицеше,че с идването на демокрацията ще имаме етнически проблем с тези хора.В момента правиме същото и с циганите само че по заповед на САЩ-създаваме им интелигенция и след 20 години ще ни управлияват както турците сега ни управлияват,а всеки знае колко са кадърни мангалите и турците и че насила ги тикът и им дават изпитите,а после потърпевш е българския данъкоплатец.Живков много хитро се опита да извози турците към Анадола,като видия накъде отиват работите,като знаеше много добре,че турците не могат да ни нападнат,по простата причина че това ще бъде 3 световна,а и само една наша ракета беше достатацна да изтриеме от лицето на земията Истанбул.По това време българската армия ниямаше равна на себе си,дори и руснаците се цудеха на какво е способен българския войник.Наскоро даже И.Славков каза:нияколко месеца не ни достигнаха да си решиме проблема с турците,т.е да не остане нито един турцин в БГ.С настъпилите промени и продажбата на източна Европа от страна на Горбацов на САЩ,ние трижабваше вече да се съобразияваме с американците,а те искаха турците във власта,затова и Луканов създаде ДПС,за да им замазе очите,от друга страна и руснаците имат интерес от ДПС,защото тия са бивши техни агенти и това е и техния троиянски кон в БГ,за да плашат хората с турците и по този начин българите отново да гледат към Ръся като към спасител.Лошото обаче е че се строят ямий навсиякаде с арабски пари и този процес трижабва да бъде сприян.Единствената ни надежда да спрем турското нашествие е сами да се организираме и да си помагаме и да търсиме съдействие от Франция и Германия,които запоцнаха да проглеждат какво става и в техния двор.Турците обаче имат много яки масони,дори тук в САЩ когато масоните са марширували по улиците са били с турски фесове,такава е традицията.Ние ниямаме сметка да се комфронтираме с турците,но трижабва да помним миналото,те най-малко са заграбили от нас от всички съседи,а и обикновените хора в Турция не ни мразат,напротив настроени са приятелски,за разлика от срби и гърци,че напоследък и власите почнаха да се заяждат с нас.Турците ако си стоят в Турция на нас не ни прецът,даже могат да ни помогнат да си върнеме населени земи с българи в другите балкански държави.Скоро САЩ ще доразбие Србия,а след тех идва ред и на руснаците и те го знаят.Ние трижабва максимално да се възползваме от ситуазийте и да си оправияме демографския прираст,иначе и господ не може да ни помогне.Редактирано от модератор: Кирилизация на текста.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Родозащитникъ в Март 22, 2008, 16:28:46
За мен този план е долнопробна машинация на московските другари наред с "наште" от дс.
И като се има предвид кой "изрови" този план, нещата са от ясни по-ясни. А и като се знае кои са "турските" терористични организации през 80-те години в България, картината вече е кристално чиста.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Skarlet в Май 08, 2008, 14:14:19
Доста робство и доганство

Васил СТАНИЛОВ

Смятаният и признаваният за един от най-добрите политици на днешния ден, носителят на орден “Стара планина” си изтърва нервите. Няма спор, че той стои начело на около 10% от населението в България, което е турско или потурчено. Това население е трудолюбиво, сплотено около своите духовни и политически водачи, държи на своята идентичност в онзи вид, в който я осъзнава и я отстоява с достойнство и упоритост.
Ако продължим с признанията, трябва да кажем, че нашият народ въпреки горчивите спомени от вековете на турското владичество, от времето на Априлското въстание, прие спокойно и толерантно агите, които предпочетоха да останат поданици на новата българска държава. Има запазени войнишки паметници, на които личат имената на турци, загинали във войните за освобождението на Тракия и Македония.
Но поради най-вече верски причини това население значително изостана от бурното развитие, което преживя нашият народ през последните сто години. Така то се оказа една мина. И в двата смисъла на тази дума. Мина със закъснител, заложена на българска територия след войната през 1877-78 г., и златоносна мина за някои политици у нас и в чужбина днес.
Създадената от Държавна сигурност партия с евфемистичното наименование Движение за права и свободи се превърна в инструмент в ръцете на хора, които от всичко най-малко милеят за сигурността на българската държава. Несъмнено е, че те владеят изразните средства, похватите на високата европейска политика, за разлика от повечето днешни наши политици, привлякоха и българи, които да придадат на партията им привидност, отговаряща на заглавието й.

Но от историята знаем, че редом с османлиите при превземането на балканските държави са участвали и голям брой наемници от същите тези държави. При обсадата на Цариград на страната на Мехмед ІІ Фатих са се сражавали сърби, албанци, българи…Унгарецът Урбан е доставил страшния топ, с който са сринати стените на византийската столица.
Един българин, зам.-председател на ДПС, каза, че някои си служат с “псевдоисторически аргументи”. Навярно и той е гласувал в Народното събрание против осъждането на арменския геноцид в Турция през 1916 г. , защото според него това е “псевдоисторически” аргумент.
Все още има живи потомци на изкланите, изгорените и разстреляни българи в Булгаркьой през 1913 г. За тях гибелта на техните майки и бащи, баби и дядовци не е “псевдоисторически” факт. Защо тези потомци на избитите и прогонени българи от Одринска Тракия не получиха подкрепа от ДПС за техните справедливи искания за компенсации от турската държава? Нали тази партия се бори за правата на всички граждани на България.
Ако някой смята, че това са събития от далечното минало, то можем да се приближим към Кипър…
Казват, че Доган често се шегувал, като показвал златната си запалка, казвайки: “Да я щракна ли?” Тази шега може и да е измислена, но много добре характеризира поведението на лидера на етническите турци у нас. Той се държи като терорист, който е стиснал бомба в ръката си и иска самолетът да лети натам, накъдето му е угодно. Страхливите управници на държавата ни са принудени да изпълняват нарежданията му.
Тези редове не са написани в изблик на националистичен гняв, а са предизвикани от съобщението, че главната улица на Джебел е наименувана (забележете не пиша “кръстена”) “Баязид Илдъръм”. Този турски султан е завоевателят, обърнете внимание, на Търновското и Видинското царство. Защото и тогава българите сме били разделени!
И ако Тил Уленшпигел е казвал: “Пепелта на Клаас удря гърдите ми”, то аз заявявам, че пепелта на моите деди от Булгаркьой кара сърцето ми да се свива при мисълта, че потомци на Баязид искат да повторят историята по нашите земи, размахвайки брадви. Дори като за аргумент за справедливите си претенции използват факта, че Кърджалийски окръг не е попадал в така наречената Санстефанска България.
Огромната грешка, по-голяма и от престъпление, на Тодор Живков е, че започна възродителен процес сред турците. От Възраждане се нуждаем ние, българите, от осъзнаване, на нашите национални ценности и идеали, от чисти личности, загърбили личните си интереси и гечинмек, както казваше Захари Стоянов. Мисля, че трябва на следващите избори до един да запеем Чинтуловата песен:

“Доста робство и доганство!
Всички да гласуваме!”

И да не чакаме цар или парламент да ни задължават със закон да бъдем българи!
Защото турците вече завладяха една от улиците в българския град Джебел! Колкото до това, дали сме били под робство или владичество, знам от баща ми, роден и расъл в Булгаркьой, че през селото им турчин, яхнал кон, не можел да мине.

Вестник "Про и Анти"
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: vekil в Май 20, 2008, 19:30:27
Българофобия е доста необятна тема и не очаквах такава едностранчивост на мненията.Все пак удара по Батак идва от Германия.Доказването на етничноста на ДПС е елементарно с няколко записа от възпоменателните митинги на жертвите на възраждането, възродителния процес и ренесанса.За какъв чеп ни е членството в европейския съюз ако обществото не може да осъди в Страсбург една партия нарушаваща конституцията доказуемо, публично, дългогодишно, и единствената и защита е, че е включила членове от малцинството по права(след като не се спазва конституцията), които са публични личности и е много лесно доказуема вътрешната им принуда за участие в етническа партия(примерно провалили се политици, уличени в злоупотреби, чието единствено спасение е политически чадър и ако е много зле - дипломатически имунитет.)Защо примерно Атака не предизвика един процес срещу ДПС в Страсбург дори и като европейски прецедент касаещ и други етнически партии в Европа.Или чакат да закрият BBC.То който го е страх от мечки не ходи в гората.Кой , ако не най потърпевшите ще се изправи срещу англосаксонската парвенюшка пропаганда( сякаш Европа им е Индия), подмяната на  близката история, некадърноста на Чърчил(подписал се под абдикацията на Инглиш.за сметка на Идиш), психологическите манипулации над европейските овце и немските скопци от политическите пастири, дето даже не им трябва сейнтпиетровския ямурлук.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Май 20, 2008, 19:43:01
Цитат
Българофобия е доста необятна тема и не очаквах такава едностранчивост на мненията.Все пак удара по Батак идва от Германия.Доказването на етничноста на ДПС е елементарно с няколко записа от възпоменателните митинги на жертвите на възраждането, възродителния процес и ренесанса.За какъв чеп ни е членството в европейския съюз ако обществото не може да осъди в Страсбург една партия нарушаваща конституцията доказуемо, публично, дългогодишно, и единствената и защита е, че е включила членове от малцинството по права(след като не се спазва конституцията), които са публични личности и е много лесно доказуема вътрешната им принуда за участие в етническа партия(примерно провалили се политици, уличени в злоупотреби, чието единствено спасение е политически чадър и ако е много зле - дипломатически имунитет.)Защо примерно Атака не предизвика един процес срещу ДПС в Страсбург дори и като европейски прецедент касаещ и други етнически партии в Европа.Или чакат да закрият BBC.То който го е страх от мечки не ходи в гората.Кой , ако не най потърпевшите ще се изправи срещу англосаксонската парвенюшка пропаганда( сякаш Европа им е Индия), подмяната на  близката история, некадърноста на Чърчил(подписал се под абдикацията на Инглиш.за сметка на Идиш), психологическите манипулации над европейските овце и немските скопци от политическите пастири, дето даже не им трябва сейнтпиетровския ямурлук.

Много точно.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Искандер в Юни 21, 2008, 00:26:16
Заплахата: Родопите – на турците

Доживяхме висш български правителствен чиновник – заместник-областният управител на град Пазарджик Реджеб Мoлла Aхмед – да обяви Родопите за зона освободена от християнството. Политическият плурализъм и стремежът към запазване на етническия мир в България ни задължава да сме толерантни един към други, независимо от религията и убежденията ни. В този смисъл всеки опит за насаждане на верска нетърпимост и неприязън би трябвало да бъде санкциониран от българските закони, независимо дали става въпрос за партиен функционер или за обикновен гражданин. Основното задължение на държавните чиновници е да служат на държавата, която ги храни. Това означава, че българската държава няма нужда от подобни заместник управници.
Агенция ФОКУС


Зам.-областният управител на Пазарджик поиска християните да бъдат изгонени от Родопите
Зам.-областният управител на Пазарджишка област Реджеб Молла Ахмед поиска в училищата в региона всички предмети да се изучават на турски език, а християните да бъдат изгонени от Родопите, съобщи БНР. Изявлението си зам.-областният управител направи в с. Корница на възпоменателен митинг за жертвите на възродителния процес. В емоционалното си слово той заяви, че т.нар. възродителен процес в България продължава. Представителите на турското мюсюлманско население, т.нар. помаци, все още са в клещите на т.нар. Възродителен процес, каза пазарджишкият зам.-областен управител и допълни, че много хора продължават да носят петното от смяната на имената по време на Възродителния процес. Реджеб Моллаахмед призова депутатите от ДПС да направят така, че от следващата учебна година “в нашите райони вече да се изучава свободно турски език, не само два часа седмично, а обучението по всички предмети да бъде на турски език”
Митинг-възпоменание за жертвите на възродителния процес се проведе в с. Корница
30-годишнина от събитията в Гоцеделчевско и паметта на жертвите на Възродителния процес бе отбелязана в с. Корница със заупокойна молитва и възпоменателен митинг, съобщи БНР. През 1973 г. петима жители на селото загинаха, съпротивлявайки се при насилствената смяна на турските им имена с български. На възпоменанието присъстваха главният мюфтия Селим Мехмед,  депутати от ДПС, жители на селото и околните общини.  Депутатът Арсо Манов призова да се съхрани етническият модел за разбирателство.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Юни 22, 2008, 17:29:16
Ако имаше власт на място за кратко щяха да кротнат такива заптиета.Властта все едно я няма,защото е купена,а пък разпродава нас. Не знам ако живеех там,как щях да търпя.Сега единствено ме заболява стомаха от гняв,гадини надменни напълзяли като хлебарки из България-протежетата на ДПС.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: MAGADAN в Юни 22, 2008, 17:45:23
Ако имаше власт на място за кратко щяха да кротнат такива заптиета.Властта все едно я няма,защото е купена,а пък разпродава нас. Не знам ако живеех там,как щях да търпя.Сега единствено ме заболява стомаха от гняв,гадини надменни напълзяли като хлебарки из България-протежетата на ДПС.
Докато агент гоце награждава агент сава с орден Стара планина и никой политик не реагира - така ще бъде  :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: guest1249 в Юли 16, 2008, 12:46:09
поамците сега много се турчеят и т.н., но да не забравяме, че същите тези помаци за няколко години от турци са станали българи( по време на възродителния процес). те просто искат да са с по-силния, с туркистан никога няма да е достатъчно силен. самата им държава се владее от САЩ и военните. а както знаем от историята, който и да е режим не може да просъществува повече от 30-40 години. след като военните сдадат властта в туркистан държавата се разпада, помнете ми думата и тогава няма да има кой да се турчее, все едно да се поескисваш  ;D
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Death angel в Ноември 16, 2008, 15:04:28
Интервю на Георги Коритаров в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия

Водещ: Как се правеха обръчите от фирми около Движението за права и свободи? Досега си задавахме малко абстрактно този въпрос, защото освен сензационното изказване на лидера на ДПС Ахмед Доган отпреди три години, когато той за пръв път каза, че около всяка партия има обръчи от фирми, нищо друго като фактология не се беше подреждало. Сега, и то точно днес, имам чувството, че бихме могли да започнем разказа за това как се правеха фирмите около ДПС от първо лице, тъй като мой гост е господин Керим Караали, който е бил предшественик на Ахмед Емин като началник на кабинет на Ахмед Доган. Нали така? Добро утро.

Керим Караали: Като началник кабинет. По мое време нямахме тая длъжност...

Водещ: Официално такава длъжност. Но?

К. Караали: ...официална, но като шеф на бизнес център, отговарящ за финансите на партията.

Водещ:
Вие отговаряхте за финансите на ДПС?

К. Караали: Да, да, точно така.

Водещ: Вашата функция по някакъв начин прилича ли на това, което и Ахмед Емин е изпълнявал доскоро?
 
К. Караали: По мое време малко по-различно беше, защото ДПС не беше на сегашното ниво, както си е, защото след падането на Беровото правителство и идва Жан Виденов след това, идва Костовото правителство, пет-шест години там лидерът на партията...
 
Водещ: Беше в опозиция.
 
К. Караали: ...Ахмед Доган остана извън управлението, така да се каже, на улицата.
 
Водещ: Вие като шеф на този бизнес център, всъщност как беше наименованието? Бизнес център на ДПС?
 
К. Караали: Точно така, бизнес център.
 
Водещ: На ДПС ли?

К. Караали: На ДПС.

Водещ: Какво точно правехте?

К. Караали: Ами, точно - посрещахме бизнесмени, не само бизнесмени, политици и разни, даже и мафиоти, да кажем.

Водещ: Мафиоти?

К. Караали: Да.

Водещ: Помните ли кои?

К. Караали: Точно сега имена не мога да помня...

Водещ: Някакви по-ярки имена помните ли?

К. Караали: Ами точно, как да ви...

Водещ: Без да ви внушавам, че някой е политик, бизнесмен и мафиот, но например вие ли организирахте срещи с хора, да речем, Рем Вяхирев или с Илия Павлов, през вас ли минаваха?

К. Караали: Ами директно Илия Павлов... не минаваха през мен. Пък хората навремето на Рем Вяхирев, които идваха в България, чрез някои от тях, тяхно поставено лице се казваше Степан, Стьопата...

Водещ: Стьопата.

К. Караали: ...така го наричаха. В последствие Стьопата...

Водещ: Стьопата уреждаше срещите на хората на Рем Вяхирев с Доган ли?

К. Караали: Да, беше техен представител. По принцип със Стьопата... аз срещнах Доган и Стьопата.

Водещ: Вие ги срещнахте?

К. Караали: Да. И на среща, естествено, шефове на фирми идваха точно тогава по мое време, имаше чувството, че ДПС ще идват на власт, и много често разни бизнесмени, големи бизнесмени идваха на среща с Доган, искаха запознанства и естествено преди запознанството минаваха през мен и аз им определях ден, кога да идват, в колко часа за среща с Доган.
 
Водещ: Тези бизнесмени трябваше ли да плащат нещо, за да се срещнат с Доган?

К. Караали: Не, вижте, тогава действително партията имахме нужда от средства. Много често ни спираха телефоните, парното и, естествено, в сградата на централния съвет по мое време работеха някъде около 28-30 човека.

Водещ: Така.

К. Караали: И естествено през месец, два, три, четири месеца не са си получавали заплатите и се получаваше вътрешен...

Водещ: Напрежение.

К. Караали: ...напрежение между хората и, естествено, от идващите бизнесмени сме просили тогава по 1000 марки, по 1000 долара и, естествено, тези пари влизаха в касата на Доган.

Водещ: Как беше регламентирано това? За да дойде някакъв бизнесмен и да се срещне с Доган, трябва да си плати?

К. Караали: Ами, естествено. Първо минаваха през... особено при мен и аз вече преценявах дали при Ахмед Доган, или при Касим Дал съответно от бизнеса на съответната фирма.

Водещ: Вие ли получавахте парите?

К. Караали: Ами, точно да ви кажа, парите ги получавах аз.

Водещ: Вие ли казвахте на съответния бизнесмен колко трябва да плати?

К. Караали: Ами, разбира се, това беше уговорката още от началото, когато бях поканен на работа в централата.

Водещ: Има ли някаква документация за получаваните пари?

К. Караали: С документи не работим, подписи нямаме никъде. Всичко е устно при нас.

Водещ: Всичко е устно.

К. Караали: Да.

Водещ: И вие лично получавахте тези пари.

К. Караали: Да.

Водещ: И на кого ги давахте?

К. Караали: Ами, в касата на Доган или в касата на Касим Дал, съответно в зависимост от хората, при Доган ли ще ги... или при Касим.

Водещ: Чакайте. Ама това все пак не са чак толкова малко пари.

К. Караали: Е, не са малко, да, действително.

Водещ: И седяха по касите?

К. Караали: Ами, да.

Водещ: Сега се сещам нещо. Този Стьопата, за който ми говорите, имаше един такъв човек, който беше убит след убийството на Илия Павлов. Същият човек ли е?

К. Караали: Същият човек е. Те го застреляха, точно не мога да си спомня как е станало, защо е станало, защото аз вече бях извън централата. Това става вече...

Водещ: Вие общувахте с този човек, когото убиха.

К. Караали: Да.

Водещ: Нямахте ли усещането, че общувате наистина с хора, които са част от престъпен бизнес и които...

К. Караали: Ами, аз откъде, как да усещам, когато веднъж или два пъти се срещам с тези хора и по-нататък мен не ме интересуваше. Просто те си влизаха, излизаха, говореха директно вече с Доган на четири очи.

Водещ: Не знаете какво са си говорили?

К. Караали: Е, разбира се, аз не знам за какво...

Водещ: Нямате ли ситуация, при която да сте успял да чуете нещо?

К. Караали: Не, когато ставаше за бизнес, примерно за доставка на петрол или нафта с големи количества, ние определено работехме за Турция.

Водещ: Как така? Чакайте, че нещо важно казвате. ДПС се е занимавало с доставка на петрол и на нафта?

К. Караали: Сега, като говорим за доставка, това е руски петрол. Русия си предлага петрол, нафта за продаване.

Водещ: На кого го предлага?

К. Караали: Предлагат на нас.

Водещ: На ДПС?

К. Караали: Ами, да.

Водещ: Русия предлага на ДПС?

К. Караали: Да.

Водещ: Кой от Русия?

К. Караали: Ами, аз мисля, че хората, дето Стьопата ги представляваше, аз мисля, че бяха хората на Рем Вяхирев.

Водещ: Хората на Рем Вяхирев.

К. Караали: Да.

Водещ: Те предлагаха петрол, а ДПС да е посредник?

К. Караали: Точно така ставаше.

Водещ: Ама вие не сте търговско дружество, вие сте партия.

К. Караали: Не, ние сме търговско дружество. Точно по мое време бяхме търговска партия.

Водещ: Как търговска партия бяхте?

К. Караали: Щом търгуваме, значи сме търговска партия.

Водещ: Всъщност така ли започна изграждането на обръчи от фирми, това е доста страшно?

К. Караали: Точно по мое време така почна, нали, и това са много хора вече, защото всички усетиха, че ДПС ще идват на власт, и естествено 1997 г. ние бяхме, излязохме на изборите като ОНС.

Водещ: Това си го спомням.

К. Караали: Да, и съответно бяхме пак коалиционен партньор на царя. Даже имахме...

Водещ: На тях... да, беше малко по-особено.

К. Караали: Малко по-особено беше със снимките на Доган и на царя, големите афиши ги залепихме...

Водещ: Така беше.

К. Караали: Да.

Водещ: Имаше ли някаква договорка на бизнес основа между Ахмед Доган и Симеон Сакскобургготски тогава?

К. Караали: Точно по това време аз не бях в централата, бях окръжен, назначен окръжен председател в Разград, и съответно за изборите, преди изборите става въпрос, тогава беше окръжен председател Гюнер Тахир.

Водещ: Така. Той беше изключен после.

К. Караали: Да, от град Самуил. Впоследствие той беше изключен от партията.

Водещ: Чакайте да ви върна към нафтата и петрола. Има ли големи реализирани сделки?

К. Караали: Точно тази сделка не беше осъществена, защото...

Водещ: Защо?

К. Караали: ...де факто аз бях изолиран от сделката. Първото, не знаех, че бях изолиран. Трябваше аз да заминавам за Турция с хората, които идваха от Русия, но на мое място беше изпратено едно момиче, се казваше Невин от Шумен. Работеше в централата.

Водещ: Хората на Рем Вяхирев са били придружавани от хора от ДПС в Турция.

К. Караали: Да.

Водещ: Така ли ставаше?

К. Караали: Точно така.

Водещ: Това ли имате предвид, като казвате, че сте работили за Турция? Как точно работехте за Турция?

К. Караали: Работехме пак чрез междинни фирми, турски, обаче вече на високо ниво.

Водещ: На какво високо ниво?

К. Караали: Ами например милиони тонове... за милиони тонове нафта говорим. Това е вече на държавно ниво.

Водещ: Е, че как става? ДПС е в опозиция в България, а вие говорите за държавно ниво. Държавно ниво в Турция ли?

К. Караали: В Турция, разбира се.

Водещ: В Турция.

К. Караали: Да.

Водещ: 1997 година... Всъщност говорим...

К. Караали: За деветдесет и...

Водещ: За коя година говорим?

К. Караали: Значи, това е 1999 година.

Водещ: Премиер на Турция по това време е Месут Йълмаз, ако не се лъжа.

К. Караали: Да, Месут. Точно така...

Водещ: Месут Йълмаз...

К. Караали: Месут Йълмаз.

Водещ: ...или вече беше дошъл Бюлент Еджевит?

К. Караали: Тройна коалиция имаха те тогава.

Водещ: Така. Вие когато говорите за високо държавно ниво, Месут Йълмаз ли имате предвид в Турция?

К. Караали: Не. В Турция тогава най-сближената партия на ДПС бяха Милиетчи харекет партиси, значи, това са партия на... не мога да си спомня името на...

Водещ: Чакайте сега. Те бяха Партия на верния път, Отечествена партия на труда...

К. Караали: Да, и национална...

Водещ: ...Народно-републиканската партия на... кой беше, Дениз Байкал. . .

К. Караали: Не, не, не. Не е Байкал.

Водещ: ...социалдемократите на Бюлент Еджевит.

К. Караали: Девлет Бахчели.

Водещ: Девлет Бахчели?

К. Караали: Да.

Водещ: Това е радикалната партия.

К. Караали: Да, радикалната, те бяха тогава...

Водещ: Това на Девлет Бахчели беше най-близката до ДПС?

К. Караали: Да.

Водещ: Как така?

К. Караали: Да, точно така. Още мисля, че са най-сближени с ДПС.

Водещ: Ама, това е, чакайте бе, това е радикалната партия. Тя е...

К. Караали: Да.

Водещ: Тя?

К. Караали: Точно така.

Водещ: Ами, това е доста... Сигурен ли сте в това? Вие ще си го...

К. Караали: На сто процента съм сигурен. Когато 1999 година бях упълномощен и ходих в Турция, даже съм ходил в парламента.

Водещ: С кого се срещахте?

К. Караали: Специална среща имах, над 70 депутата в парламента, и то най-вече с депутатите на отечествената...

Водещ: Отечествената партия е на Месут Йълмаз.

К. Караали: Не, не, става въпрос за партията на Девлет Бахчели.

Водещ: На Девлет Бахчели.

К. Караали: Да.

Водещ: Пари от тях получавахте ли?

К. Караали: Аз лично пари от тях не съм получавал, но мисля, че по по-други канали са давали пари.

Водещ: А вие от Турция пари получавали ли сте лично, откъдето и да било?

К. Караали: Лично пари съм получавал от фирми.

Водещ: Турски фирми.

К. Караали: Да, турски фирми...

Водещ: Големи фирми ли?

К. Караали: Не много големи, най-вече от българи, дето са се изселили...

Водещ: Изселници.

К. Караали: ...1989 година, не са големи сумите - по 1000, 2000, по 3000 долара.

Водещ: Чакайте сега. Имаше ли някаква неписана стратегия ДПС всъщност да бъде нещо като представител на интереси на турски партии в България или на турската държава, или просто беше на бизнес основа?

К. Караали: Сега, по принцип в Турция Движението за права и свободи си има представител, човек, който отговаря за ДПС в Турция.

Водещ: Български турчин или турски турчин?

К. Караали: Български турчин.

Водещ: Нещо като посланик.

К. Караали: Е, нещо като посланик, отговаряше там и по агитациите, по...

Водещ: Членски внос събирате ли?

К. Караали: Отначало по мое време членски внос - да, но впоследствие спряха да събират членски внос, защото хората нямаха нужда вече от...

Водещ: Чакайте, нещо много интересно. Казвате, че по ваше време нивото е било малко по-ниско, тъй като е...

К. Караали: По-ниско, да, в началото.

Водещ: ...било в опозиция ДПС.

К. Караали: Да.

Водещ: Въпреки това вие сте събирал пари без разписки и те не са малко и сте ги давал по касите на Доган и на Касим Дал.

К. Караали: Да.

Водещ: Имате ли логично обяснение за тези стотина хиляди евро ли, там, някаква много голяма сума в касата на Ахмед Емин, която беше намерена? Какви биха могли да бъдат тези пари?

К. Караали: Ако са без документи, естествено това са пари, странични, където идват от разни фирми. Това са рушветни пари.

Водещ: Рушветни пари.

К. Караали: Да.

Водещ: Вие рушветни пари по ваше време получавахте ли?

К. Караали: Ами, тогава точно, точно това ми е целта всичките пари, които сме ги получавали, са по същия...

Водещ: Са били рушветни.

К. Караали: Да.

Водещ: Рушветни.

К. Караали: Щом без документи, без разписки, това са рушветни пари.

Водещ: Кажете ми, вие всъщност защо напуснахте поста си? Как стана?

К. Караали: Ами, точно на моето... Просто се скарахме за...

Водещ: С кого?

К. Караали: Да кажа, с Касим Дал и с шефа.

Водещ: С Ахмед Доган.

К. Караали: С Ахмед Доган.

Водещ: За какво се скарахте?

К. Караали: Точно за тази сделка за петрола, което говоря.

Водещ: Как се скарахте за сделката за петрола? Защо?

К. Караали: Ами, защото впоследствие сделката се развали, не по моя ричина, точно причината е господин Касим Дал. Когато аз бях изолиран, даже не знаех, че съм бил изолиран от сделката, той ми се обажда, вика - тъй и тъй, ти си изолиран. Ние имахме отделна уговорка с руската страна извън...

Водещ: С коя руска страна, на Рем Вяхерев?

К. Караали: Ами, хората, които предлагаха петрола.

Водещ: Кои го предлагаха?

К. Караали: Ами, хората мисля, че бяха точно на Рем Вяхерев.

Водещ: Ама това е "Газпром"?

К. Караали: Разбира се. Аз...

Водещ: "Газпром" предлага на ДПС?

К. Караали: Да.

Водещ: Как да? Ама вие... вижте, един от нас двамата след този разговор може да бъде гръмнат. Кой ще бъде той?

К. Караали: Може би аз да съм. Аз мога да ви кажа естествено...

Водещ: Не се знае.

К. Караали: Бях в Украйна, Украйна, 1999-та, към края на 1999 година, когато лично Рем Вяхерев идва да опрощава външен... това, не външен дълг, ами дълга на Украйна към Туркменистан.

Водещ: Това става в Украйна?

К. Караали: Да.

Водещ: Вие бяхте ли...

К. Караали: Да, аз представлявах ДПС тогава в Украйна, работехме с една турска фирма...

Водещ: Какво общо има ДПС в Украйна?

К. Караали: ...за изкупуване на железа.

Водещ:Чакайте, ДПС партия ли е, с какво сте се занимавали?

К. Караали: Ами, точно...

Водещ: Как ДПС в Украйна? Какво правите вие в Украйна?

К. Караали: Бях изпратен.

Водещ: От кого?

К. Караали: От партията.

Водещ: Ама защо?

К. Караали: За сделки.

Водещ: Бяхте ли на тази среща с Рем Вяхерев?

К. Караали:Не, точно на срещата не бях, но бях вътре в това...

Водещ: В кое?

К. Караали: Просто знаех, че ще идва Рем Вяхерев за опрощаване на дълга.

Водещ: Те затова ли ви пратиха?

К. Караали: Аз ходих за осъществяване на сделката...

Водещ: С железа.

К. Караали: ...с железа за една турска фирма.

Водещ: На какъв език си говорехте между другото?

К. Караали: Със?

Водещ: С украинците.

К. Караали: С украинците на руски.

Водещ: Вие руски говорите ли?

К. Караали: Аз малко говоря, но имах преводач от София.

Водещ: Кой ви го осигури този преводач?

К. Караали: Впоследствие... точно как стана, сега...

Водещ: ДПС ли осигуряваше преводачи, въобще всички плащания?

К. Караали: За жената, която беше преводачка, просто не мога да кажа от...

Водещ: Чакайте само да ви попитам нещо, горе-долу какви пари се очакваше да спечелите като посредник от сделките за петрола, да кажем, и за железата?

К. Караали: За петрола мисля, че беше около 4 милиона...

Водещ: Какво? Долара или...

К. Караали: ...тона.

Водещ: Тона петрол.

К. Караали: Да. По 3 долара на тон.

Водещ: Това... А за ДПС какво щеше да...

К. Караали: Това е за ДПС.

Водещ: По 3 долара на 4 милиона, това са 12 милиона, щяха да дойдат при вас.

К. Караали: Да.

Водещ: Е как щяхте да ги легализирате?

К. Караали: Ами, всичко по нормален път си правехме, междинни договори.

Водещ: Ама това са бизнес пари, а как ще отидат при партията?

К. Караали: То си има съответно канали вече за прехвърляне на парите.

Водещ: А за железата?

К. Караали: За железата пак по същия начин - с комисионен договор. Договорът, комисионният договор се правеше на мое име.

Водещ: На ваше име.

К. Караали: Лично на мое име.

Водещ: Вие не рискувате ли Касим Дал или някой друг да ви даде под съд за клевета?

К. Караали: Ами, за клевета, аз в момента не правя клевета. Щом Касим Дал иска да ме съди, аз имам пълномощно, издадено, лично, лично с негов подпис.

Водещ: Ама имате ли доказателства за всичко това, което ни разказвате сега, защото искам да ви кажа, че подобен скандал аз не съм чувал.

К. Караали: Това според мен не е скандал.

Водещ: Как да не е?

К. Караали: Това е действителен случай.

Водещ: Ама как действителен? Това ли е практиката на ДПС?

К. Караали: По мое време така си беше, но сега мисля, че още по-големи сделки и още по-големи неща се правят.

Водещ: Е, добре де, извинявайте, тогава какво е вашето обяснение за смъртта на Ахмед Емин? Хайде, той е ваш приемник на поста, пише - налице е чудовищен сценарий за дестабилизиране на Република България, аз не съм... не, налице е чудовищен сценарии за връщане към 1989 година, аз не съм предател на Република България. Какво може да означава това?

К. Караали: Не, аз просто... това дали е писано лично от Ахмед Емин, не вярвам да е писано лично от него.

Водещ: Добре, това е друг въпрос, некролозите... По ваше време турските специални служби работеха ли с ДПС? Турското разузнаване работеше ли с вас?

К. Караали: Конкретно дали са от Турция... Най-много контактуваше...

Водещ: Турското разузнаване МИТ... Да?

К. Караали: ...с Доган по мое време беше Фатик.

Водещ: Кой Фатик?

К. Караали: Фатик, турски бизнесмен, когото впоследствие го...

Водещ: Убиха.

К. Караали: ...убиха.

Водещ: Това този Фатик ли е?

К. Караали: Да.

Водещ: Аз ви питам за разузнаването...

К. Караали: За разузнаването просто не знам.

Водещ: Добре.

К. Караали: Защото не съм бил вътре в разузнаването.

Водещ: Добре. Ами, главоболие, дами и господа, ама това ни е работата сега. Благодаря ви за този разговор. Керим Караали, който е бил нещо като предшественик на Ахмед Емин на поста, който и той е заемал, иначе бизнес център на ДПС, нали така?

А. Караали: Да.

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left&sql=Mjc5OTszMg==&mater=Mjc5OTs5OA== (http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left&sql=Mjc5OTszMg==&mater=Mjc5OTs5OA==)

Пуснах тази тема с надеждата, че ще я прочетете и вече и най-заблудения ще разбере кой стои зад ДПС и с чии пари се издържа тази организация.  :-[Редактирано от модератор: Премахнати излишни празни редове.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Ванадий в Ноември 16, 2008, 16:23:14
Аз го гледах по нова, когато го предаваха Керим Караали трябва да внимава за живота си.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Death angel в Ноември 16, 2008, 17:16:44
Някой не се ли запита защо на Русия(Газпром=Русия) и е било необходимо ДПС като посредник за сделки за нефт и газ с Турция ?  :-[
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Севар Вананд в Ноември 16, 2008, 23:36:54
Геме, какво искаш да кажеш, че мафията ДПС се издържа от Русия и няма нищо общо с Турция ли?

В интервюто ясно се казва, че те работят за Турция. ДПС е една мафиотска организация, която се финансира и печели по всякакъв начин. Това, че прави сделки и с руски фирми, не означава, че е партия, която служи на руските интереси. Най-страшното, което научаваме от това интервю, не е че ДПС е мафия, а е това, че имат връзка с Девлет Бахчели и неговата националистическа партия. Точно тази партия е по-известна като "Сивите вълци". Няма нужда да обяснявам кои са те и с какво се занимават.

Турция е империя. Турците са вечно експанзистично настроен народ. ДПС е мафия, ама изградена от турци. Има връзки със "Сивите вълци". Няма начин ДПС да не работи и за това да присъедини България към Турция, дори и нейните водачи да нямат отва за основна цел. ДПС е терористична турска сепаратистка организация. Не само, че няма логика да е обратното, а и всички факти ни го доказват.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Генерал Колев в Декември 26, 2008, 20:26:04
Турчора продължава да истеризира темата за възродителния процес и да засилват разграничителните линии между българи и турци! Прочетете какви ги е плямпало разбеснялото се куче Ахмед Юсеин!

Депутатът от ДПС Ахмед Юсеин предупреди, че скоро ще излязат наяве фактите за „възродителния процес”, предаде кореспондентът на БГНЕС от Кърджали. Това той заяви на възпоменателен митинг за жертвите на насилствената смяна на имената от края на 1984-началото на 1989 г., който се състоя днес край „Тюркян чешма” в село Могиляне, община Кирково. Според Юсеин последните разкрития щели зда покажат „преките участници и жертвите в тези събития”. „И за малката Тюркян, за която казваха, че е била смачкана от тълпата, ще се види как на заседание на ЦК на БКП кой как се е изказал от този район, как са казали колко жертви има”. Така депутатът визира мистериозната смърт на 18-месечното момиченце, простреляно в скута на майка си по време на мирния протест на жителите на Могиляне на 26 декември 1984 г. Юсеин посочи, че „тези факти вече са ясни, защото в архива ги има”. „И те ще излязат пред гражданството и всеки ще си получи заслуженото като отговор на тези манипулации, че един паднал от коня, друг получил сърдечен удар. Вместо да кажат направо ? те бяха убити”, продължи разпалено депутатът. Той бе категоричен, че „турското население в България продължава да живее под натиск”, но не посочи конкретни примери за твърдението си. Юсеин подчерта, че изявленията на столичния кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов „преминаха всякакви граници и затова Европа му дръпна ушенцето”. След въпросното евродърпане на ухото, Борисов се бил съгласил в София да издигне минарета още една джамия. „Председател на община се отказа от поста си, защото хората от неговата община решили да си направят джамия. Ако бяха направили постъпки за някакъв бардак, сигурно този председател на община Бургас щеше да се радва много. Тъй като тези неща са на мода, и един кандидат за министър-председател каза, че в България 1 500 джамии са много, че имената на хората, които живеят в България трябва да бъдат по друг начин”, разкрещя се в характерния си стил Ахмед Юсеин пред митинга. С това той илюстрира, че „ние /турците в БГ, бел. авт./ продължаваме да бъдем поставени под натиск”. /БГНЕС
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: patriot_6turmovak в Декември 27, 2008, 22:53:58
Ако,зад ДПС НЕ СТОЯХА ЮДЕО-МАСОНИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ БЯХМЕ,ТОЛКОВА
РОБСКИ НАСТРОЕНИ ДО СЕГА НИЕ ЩЯХМЕ ДА ПОМЕТЕМ ДИВАЦИТЕ И ПАРАЗИТИТЕ,
НАРЕЧЕНИ ЗА БЛАГОЗВУЧНОСТ ТУРЦИ.Докато съществуват,САЩ,АНГЛИЯ,ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ,НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ.КАКТО,ЗНАЕТЕ ПАДАНЕТО НА
БЪЛГАРИЯ ПОД ТУРСКО РОБСТВО Е ФИНАНАНСИРАНО ОТ ВЕНЕЦИАНСКИТЕ ЕВРЕИ.
Не дойдем ли на власт истинските националисти,никой не може да помете изродите и
паразитите от ДПС И ЮДЕО-МАСОНИТЕ.За това отново ВИ ПРЕДЛАГАМ,НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА КОАЛИЦИЯ,БЕЗ ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ МВРО-ВМРО И АТАКА-ТЯХНИТЕ РЪКОВОДСТВА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!       
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Death angel в Декември 28, 2008, 08:47:33
Турчора продължава да истеризира темата за възродителния процес и да засилват разграничителните линии между българи и турци! Прочетете какви ги е плямпало разбеснялото се куче Ахмед Юсеин!

Депутатът от ДПС Ахмед Юсеин предупреди, че скоро ще излязат наяве фактите за „възродителния процес”, предаде кореспондентът на БГНЕС от Кърджали. Това той заяви на възпоменателен митинг за жертвите на насилствената смяна на имената от края на 1984-началото на 1989 г., който се състоя днес край „Тюркян чешма” в село Могиляне, община Кирково. Според Юсеин последните разкрития щели зда покажат „преките участници и жертвите в тези събития”. „И за малката Тюркян, за която казваха, че е била смачкана от тълпата, ще се види как на заседание на ЦК на БКП кой как се е изказал от този район, как са казали колко жертви има”. Така депутатът визира мистериозната смърт на 18-месечното момиченце, простреляно в скута на майка си по време на мирния протест на жителите на Могиляне на 26 декември 1984 г. Юсеин посочи, че „тези факти вече са ясни, защото в архива ги има”. „И те ще излязат пред гражданството и всеки ще си получи заслуженото като отговор на тези манипулации, че един паднал от коня, друг получил сърдечен удар. Вместо да кажат направо ? те бяха убити”, продължи разпалено депутатът. Той бе категоричен, че „турското население в България продължава да живее под натиск”, но не посочи конкретни примери за твърдението си. Юсеин подчерта, че изявленията на столичния кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов „преминаха всякакви граници и затова Европа му дръпна ушенцето”. След въпросното евродърпане на ухото, Борисов се бил съгласил в София да издигне минарета още една джамия. „Председател на община се отказа от поста си, защото хората от неговата община решили да си направят джамия. Ако бяха направили постъпки за някакъв бардак, сигурно този председател на община Бургас щеше да се радва много. Тъй като тези неща са на мода, и един кандидат за министър-председател каза, че в България 1 500 джамии са много, че имената на хората, които живеят в България трябва да бъдат по друг начин”, разкрещя се в характерния си стил Ахмед Юсеин пред митинга. С това той илюстрира, че „ние /турците в БГ, бел. авт./ продължаваме да бъдем поставени под натиск”. /БГНЕС
A кой му пречи на въпросния Юсеин 19 години да се занимае с "възродителния процес" та се сети чак сега !?
 От тея 19  13 бяха на власт ама докато папкаха не им пречеше да са в съюз с възродителите !  :devil:
 Аз дори съм убеден, че са имали някаква уговорка за мълчание срещу регистрацията им(Бог да убие тея дето я направиха!).
 Всъщност това е само едно предизборно загряване на електората, защото вече и БСП се е поизчистила от възродители и няма вече кого да уплашат.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Генерал Колев в Януари 29, 2009, 15:26:40
Приключи проверката на ДАНС за незаконно финансиране на ДПС, образувана по твърденията на бившия член на ДПС Керим Караали.

Твърденията на Караали не са се потвърдили - не са констатирани нарушения, съобщи пред "Дарик радио" зам.-градският прокурор на София Роман Василев.

Вчера материалите на ДАНС са получени в Софийска градска прокуратура.

Сега Василев трябва да се запознае с резултатите от работата и да прецени дали има данни за извършено престъпление, както и дали има основания за образуване на предварително производство, или пък е необходима допълнителна проверка.

Най-вероятно обаче е проверката да бъде прекратена. Тя бе образувана в средата на ноември 2008 г., след което срокът й беше удължен с 30 дни.

След смъртта на Ахмед Емин, шеф на кабинета на Ахмед Доган, Керим Караали обяви, че партията е сключвала сделки с мафиоти, турски фирми, политици и с хората на бившия шеф на "Газпром" Рем Вяхирев, за да се издържа.


П.С. Не съм и очаквал нещо друго. Копелетата от данс и дпс са дупе и гащи- как ще тръгнат срещу господаря си доган? :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: samvoin в Януари 29, 2009, 19:42:46
Техната политическа полиция и служби, ще разкрие далавери за самите тех?!... :-[
Това е нещо подобно на това, преди 1989 година, шести отдел на ДС, да разкрие някаква нередност във вилите, имотите и колите на номенклатурчиците управляващи и до днес...и да ги натика в затворите, както са партийни членове...
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Радко в Април 26, 2009, 16:41:48
Днешната дата е срамна за всички български националисти

1990 г.
(http://www.focus-news.net/Images/Pphotoes/b265bf3492c29a4a46917f349d87621f.jpg)Регистрирано е Движението за права и свободи. То е създадено на 4 януари 1990 г. Учредителната му конференция се провежда през месец март. Председател на движението е Ахмед Доган. Печатен орган е вестник “Права и свободи”. Съучредител на коалицията е Обединение за национално спасение. Парламентарно представено в VII Велико народно събрание и в XXXVI, XXXVII, XXXVIII, XXXIX и XL Народно събрание.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: OnlyBG в Юли 05, 2009, 00:02:17
Нека хората ,които "много знаят" да прочетат това та да знаят повече  :) За да противодействаме на ДПС трябва да се учим от самото ДПС трябва да са ни известни и най-затънтените факти за ДПС! Разбирате на къде бия

http://store3.data.bg/warriors/knigi/DPS-Kniga.pdf изтеглете си я на ПС-тата
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Дашо в Юли 07, 2009, 14:23:01
Турски депутат: ДПС е предимство за Турция

ДПС винаги ще бъде предимство за Турция в дългосрочен план.
Tова заяви председателят на комисията по външна политика във Великото национално събрание на Турция Мурат Мерджан.
Перспективата за коалиционно правителство в България, в което може да има партии с антитурски позиции, е обезпокояваща, допълни депутатът от Ескишехир.
Той не пропусна да подчертае ролята, която ДПС изпълнява в България:
"Аз си спомням насилията над българските турци в миналото. Но след приемането на България в ЕС започналото затопляне бе положително и облекчаващо за нас, което се дължи на ДПС и на неговото участие в управлението на страната”, продължи изявлението си Мерджан.
Той определи като “пример за подражание” модела, по който българските турци с двойно гражданство гласуват и в Турция.
“Вярвам, че и в бъдеще ДПС в България, независимо от това дали ще бъде в опозиция или в управлението, ще продължи да изпълнява конструктивна роля за решаването на проблемите на българските турци", завърши турският депутат.

http://bolgari.org/ (http://bolgari.org/%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82__%D0%94%D0%9F%D0%A1_%D0%B5_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%B7%D0%B0_%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-n2-1752.html)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Радко в Юли 07, 2009, 14:37:07
Цитат
Турски депутат: ДПС е предимство за Турция
А за България трябва да бъде "Радко"
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Август 14, 2009, 09:51:26
Анкара искала пета колона в България и саботаж на Европа

Три големи опасения има Анкара във връзка с новото правителство понастоящем, а желае България да е петата й колона, обявява за Frognews.bg Осман Октай.

Три са опасенията на Анкара във връзка с новото българско правителство, изброява за Frognews.bg Осман Октай, един от основателите на ДПС:

1. Двойното гражданство касае Анкара, защото й отнема оръжието за влияние по време на избори и политическа намеса.

2. По темата за арменския геноцид Анкара се съмнява, че България може да я постави чрез новото правителство като позиция в Брюксел.

3. Притеснителен е и проблемът с обезщетенията на тракийските бежанци.

Според Октай на Анкара нямаше да й пука от тези теми, ако не беше обстоятелството, че България, като член на ЕС, може да блокира преговорите за включване в съюза до изясняването на тези ключови позиции.

Голямата идея на Анкара е да има пета колона тук и чрез нея да саботира цяла Европа, добавя Октай.Такаааа,дойдохме си на думата
Аз само не мога да разбера,как може да има толкова нагли хора,с такова безочие да говори открито за плановете на турците...наистина - безсрамието на резаните боклуци край няма.Вече всичко лъсна като бял ден,какви са целите на анадолските свини.
А не мога да разбера и нашите т.нар. "политици",как може да са такива подлоги,(виж предприетото спрямо македония за случая със Спаска Митровска).За пореден път се убеждавам че нямаме политици а ****ви  глави,колкото и да ми се искаше да се промени нещо.

незнам дали е редно,но ето цялото интервю на тоз башибозук:

http://frognews.bg/news_14412/Osman_Oktai_SHTe_ubiiat_ne_Dogan_a_Giunai_Sefer/ (http://frognews.bg/news_14412/Osman_Oktai_SHTe_ubiiat_ne_Dogan_a_Giunai_Sefer/)


още една част от интервюто:

Утре ако Ахмед и хората му бъдат притиснати до стената, не е изключено да лумнат десетина села, да пламне омраза между хората. Това е голямата опасност. А националистите могат да бъдат посочени като извършители.
Шифър съм за това, защото знам какво могат да направят и измислят в ДПС. Знам и че имам ресурс, като авторитет и сред българи и турци, ако се стигне до запалването на етническата черга, да съм от хората, които могат да гасят огъня. Правил съм го по време на Разградската република. Сега обаче има и опасност от реваншизъм в смесените райони от страна на българите, които са били мачкани от феодалите на Доган.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: logx в Август 14, 2009, 11:06:02
Това вече преля чашата!!!  :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :down: :down: :down: :down:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Април 01, 2010, 10:57:48
Отродяването на българомохамеданите е част от турската имперска стратегия

Почти непосредствено след посещението на турския външен министър Ахмет Давутоглу у нас, в страната ни започна странна шетня на дипломатически представители на Анкара, разузнавачи на прикритие, разни бизнес-делегации и шефове на организации, известни като инструмент на турската имперска политика. Между тях бе и делегация на т. нар. Дружество за култура и солидарност на Балканските изселници (Бал Гьоч), начело с ястреба проф. Емин Балкан. Тази структура работи под контрола на тамошното външно министерство и специалните служби и е

инициатор на всевъзможни провокации срещу нашата държава,
маскирани като "научни" симпозиуми, манипулирани изложби и опознавателни срещи за поредните инструкции срещу България. В София бяха посрещнати от Доган и компания, посетиха Боянските му сараи и дори влязоха в парламента, изживявайки се като официални пратеници на Анкара.
Сред многото ходове на проф. Емин Балкан и началниците му в правителството на ислямиста Реджеп Ердоган срещу нашата страна бе  и една законспирирана среща в турското вътрешно министерство в края на миналата година. В нея, освен шефа на Бал Гьоч,  участват и заместник -министърът Осман Гюнеш, генералния директор по сигурността Оуз Кьоксал и депутатът от управляващата партия -Мехмед Тунчак. Темата на потайния разговор е да се разработи схема, чрез която българомохамеданите у нас да бъдат  официално обявени за турци. Трябвало да се намери и начин да се избегнат специалните разрешителни за престой и работа в югоизточната ни съседка, които се издавали на български граждани, за да удостоверят турския им произход. Професорът настоявал, че въпросните разрешителни са излишни - турско-арабските  имена били достатъчно доказателство за етническия им произход на кандидатите. В този смисъл трябвало и да се ревизира визовата спогодба между двете страни.
Другите двама участници в срещата поздравили Бал Гьоч за "чудесната идея" обещали пълно съдействие и на практика задействали поредния антибългарски план - да легитимират официално за турчин всеки, който у нас носи турско-арабско име, без значение дали са помаци или цигани. Всичко това е само продължение на диктуваната от Анкара политика на ДПС още от началото на 90-те години за турцизиране на българомохамеданите. Тя се прояви още при първото преброяване на населението през 1992 година, когато помаците в Родопите

бяха принуждавани
с рекет, заплахи и дори физическо насилие
да се откажат от българския си родов корен. Нещата бяха толкова скандални, че специална анкетна комисия предложи на парламента да анулира преброяването  в района на Гоце Делчев, Сатовча и Якоруда. Но авторите на тази груба провокация останаха ненаказани и продължиха същата  политика спрямо помаците, разчитайки на финансовата, дипломатическата и разузнавателна помощ на съветниците си от югоизток. Отделно са конспиративните семинари, на които Догановите велможи бяха обучавани в методите  за  потурчването на помаците, без да се стига до някакъв сериозен конфликт. А те са  икономически рекет, купуването на по-влиятелни фигури между тях с определени суми, промиване на мозъци, достъп до ръководните органи на сепаратистката партия по места и привличането им в многобройните мафиотски схеми, които превърнаха горите и минералните извори на Родопите в златна мина за турската мафия. Въпросните семинари се водеха не само в Института за изследване на балканската проблематика, начело с друг ястреб - проф. Туран Язган, а и в правителствени сгради, далеч от очите на любопитната публика. Лекторите по правило бяха кадрови служители на разузнавателната централа МИТ, организатори на преврати в съседни държави, представители на терористичната неофашистка организация "Сивите вълци" и майстори по прехвърляне на муджахидини в християнски страни на Балканите в името на "Свещения джихат". Един от тези славни идеолози на турската великодържавна политика е и фундаменталистът проф. Мустафа Кахраманьол, заемал през годините различни високи постове в тамошните правителства и в т. нар. Координационен съвет  за работа със "сънародниците" в чужбина, включително България.
Резултатът от всичко това пролича и при второто преброяване на населението у нас през 2001 година. В община Якоруда ( пак чрез скрито-репресивните методи) повече от

7 хиляди българомохамедани се обявиха
за „турци"
същото направиха и над 5 хиляди от тях в района на Велинград. За авторите пак нямаше наказание, нещо повече, правителствата на Сакскобургготски и Станишев, не без съдействието на президента Първанов, ги дариха с почти неограничена власт , за да разграбват и шпионират страната в угода на Високата порта. Следствието от тази безотговорна и продажна политика личи и върху надгробните паметници на починали помаци, където са издялани символите на турското национално знаме- звездата и полумесеца. А в същото време Родопите са залети с всякакви книжни фалшификати за "майчиния език" и "турския" произход на българомохамеданите,  спекулирайки грубо с исляма -по силата на една кемалистка доктрина, която идентифицира етноса с религията.
(Следва) www.vestnikataka.com (http://www.vestnikataka.com)Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Nordwave в Април 01, 2010, 10:58:50
Главното мюфтийство е съюзник на Анкара в турцизирането на помаците

Във вчерашния брой изнесохме факти за стремежа на Анкара и нейната пета колона ДПС да турцизират българомохамеданите в Родопите. За тази цел тя създаде и редица специални звена, между които е и изселническата организация Бал Гьоч. Същата мисия имат и множеството наши и чужди ислямски фундаменталисти, които шетат необезпокоявано в региона.

Българските правителства след промяната през 1989 година, увлечени в нескончаеми политически противоборства, забравиха Родопите и те станаха курбан на антибългарската партия ДПС, на съветниците му от Анкара и на цяла кохорта поклонници на радикалния ислям. Естествено, със съучастието на Главното мюфтийство, с чиято благословия те шетат безнаказано от Гоце Делчев до Кърджали, Лудогорието и Североизтока, като основният им прицел са българомохамеданите. За отродяването им се използва  една изключително коварна  доктрина, формулирана като турско-ислямски синтез още по времето на Мустафа Кемал Ататюрк. Принципът й: етносът се идентифицира с религията.
Това е неизменна политика на Анкара, подпомогната от цял куп фундаменталистки организации, които намериха особено уютен пристан в Родопите. Тук са т. нар. "спящи клетки" на Ал Каида, които, според информирани, имат свои тайни лагери в Западните райони в очакване на

„Свещения джихад"
срещу християните

Заедно с тях са още една дузина подобни (включително терористични) организации: "Мюсюлмански братя" и "Ал Вакъф ал Ислями", включени в списък на ЦРУ между най-опасните и радикални структури. Тук са и емисарите на дълбоко законспирирания турски Фронт на бойците на Великия ислямски Изток (ИБДА-Ц), "Ал Дала", "Джидде Феляте ал Ислямия", "Държавата е халифат", Ехиа Етурасел Ислями", закриляната от Анкара и Вашингтон секта "Нурджу", "Световната асамблея на младите мюсюлмани" (WAMY), приютила се в района на Велинград. Зад тях стоят и мощни потоци  пари, насочвани от Западна Европа, Саудитска Арабия, Турция, Сирия, Иран, Йордания. Верни съюзници на фундаменталистите са и доморасли поклонници на уахабизма, които пред очите на късогледи български правителства и не по-малко безотговорни магистрати успяха да регистрират един куп антихристиянски структури. Една от тях е т. нар. Обединение за ислямско развитие и култура, учредено в Смолян. Лидерът му е йорданския възпитаник Ариф Абдула, който със знанието и съдействието на Главния мюфтия Мустафа Хаджи години наред прави тайни сбирки с помаците в Родопите, за да им промива мозъците с агресивно-инфантилните си проповеди. В тях недвусмислено говори за промяна на статуквото в държавата, което означава разпокъсването й на автономни области и мюсюлмански анклави. Това според него неизбежно щяло да се случи и само търпеливо трябвало да се чака идването на "Водача". И за да ентусиазира неинформираните си слушатели, ги засипва със смехотворни "исторически" импровизации. В смисъл, че още преди идването на Аспарух, нашите земи били населявани от мюсюлмани, а днешните им наследници (помаците) задължително трябвало да изучават турски език. Подобни проповеди в региона неведнаж изнася  и Главния мюфтия в компанията и на чужди емисари, с които успяха да създадат още едно тайно мюсюлманско училище във велинградската джамия, маскирано като някакъв социален интернат за тридесетина помашки деца. Ето как Мустафа Хаджи вижда начините за справяне с родопските християни  в една от проповедите си:" Те се опитват да ви убедят в тяхната религия. Нямате друг изход, освен един - направете ги мюсюлмани. Как? Ще покажем, че сме по-добри и силни от тях. Но няма да ги бием, нито ще ги псуваме, нито ще ги гоним!"... В случая наместникът на Аллаха у нас намеква, че не бива за се използва крайно насилие срещу "гяурите"- вместо него в ход влизат заплахи под различна форма, икономически рекет и заплащане на суми от 200-300 лева на всяка жена, която се съгласи да носи мюсюлманската забрадка.
В същата антихристиянска компания е и бившият софийски районен мюфтия Али Хайраддин (известен в Западните Родопи под прякора Козара), който прави всевъзможни сборища на учредения от него "Съюз на мюсюлманите в България". Негов пропаганден вилает е и района на селата Крастава и Аврамови колиби, където с фундаменталистки пари са изградени и ремонтирани огромни джамии.  Главната им цел е не толкова да събират оредяващите "правоверни", но и да маркират  територия на исляма. А през февруари 2007 година негова милост бе арестуван от Националната служба за сигурност и ГДБОП за организиране на конспиративна престъпна група за проповядване на радикалния ислям. Нещо повече, целите й били
разрушаване на етническия мир у нас
джихад срещу християните и промяна в конституционното устройство на страната. Заговорниците имали офиси в Софийска и Благоевградска област, за пропагандата си използвали всякаква фундаменталистка книжнина и дори ислямски сайтове. Между тях е АМГТ ("Аврупа милли тьорюш тешкилятъ"). Зад тази абревиатура се крие турска задгранична структура на терористичната организация "Мюсюлмански братя" с централа в Германия. Същият сайт се използва и от друга структура - Федерацията на европейските дружества на турските идеалисти, зад които стоят не само кръгове около управляващата в Анкара ислямистка партия на Реджеп Ердоган, но и неофашистката групировка "Сивите вълци". След всичко това, вместо Али Хайраддин и групата му да бъдат изправени пред съда, те бяха освободени, не без височайшата протекция на персони от бившата тройна коалиция и кабинета "Станишев". А по същото време други българофоби у нас изобретиха още едно средство, за да ерозират държавата и да ударят православието - т. нар. помашки партии.
(Следва) www.vestnikataka.com (http://www.vestnikataka.com)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Април 01, 2010, 11:39:00
Съборите,които се провеждат в родопските села са една от формите за инструктаж на местните мохамедани и изселниците от Турция.
На тези празници винаги присъстват догановите приближени от върхушката на ДПС.
Миналата година пътувах до Смолян и бях свидетел на такъв събор в едно село след Кърджали по пътя за Ардино.Пристигна Емел Етем с кмета на Кърджали.Мисля,че селото се казваше Бойница.
Имал съм съученик,а после и състудент,които са се самоопределяли като турци.Винаги ми е правело впечатление,че те никога не са проявявали желание да се приобщят към българите,а са затворена социална група със свои правила на поведение и отношение към българите.
Въпреки демократичното устройство на страната ни и дадените привилегии тази група хора е подвластна на чужди интереси и проявява явно незачитане на всичко,което може да се определи като българска самобитност въпреки,че са родени и израснали в България.
Причините за това са различни,но приобщаването им към българското общество е невъзможно.Ето защо, всички те се явяват като механизъм за рушенето на държавността и целостта на България.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Veskou в Октомври 18, 2010, 22:16:19
ДПС и Мустафа Алиш Хаджи воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство.

18.10.2010
Продавачите на българската история и на българския национален дух намериха нови пазари в Саудитска Арабия чрез посредничеството на турските политически брокери. Тези дни продажниците Мустафа Хаджи, Шабанали Ахмед и "народния избраник" от ДПС Ремзи Осман осъществиха с помощта на Турция мечтаното пътуване до Саудитска Арабия. Те бяха приети и изслушани от турския "професор" Екмеледдин Ихсаноглу - Генерален секретар на организацията "Ислямска конференция". Същият току-що се беше завърнал от Скопие, където беше свикал на конференция подчинените му Балкански пионки и хрантутници. За да заслужат дажбите си, преминалите през филтъра на турския тест за "доверие и лоялност" гости "единодушно" обявиха Османското робство като най-човечния, най-толерантния и най-мирния период в историята на Балканските народи. С този положителен емоционален заряд, пренесен от Македония, домакините посрещнаха просяците от България и обещаха пълно съдействие за удовлетворяване на техните претенции срещу страната, в която са се родили, но която ненавиждат и срещу която воюват заедно с "външните си съюзници." Един от тези "съюзници" се оказа турският Генерален консул в Джедда Салих Мутлу Шен, с когото обядвали заедно и разисквали как да продължи по-нататъшната груба намеса на Анкара и изпълнението на нейните заповеди от властите в София ( на снимката ). Разговорът бил продължение на договорките, постигнати на 4 октомври т.г. между Борисов и Ердоган. Просяците, наречени от турските медии "Делегация на Българския парламент и на Главното мюфтийство" (?), посетили също така Ислямската банка за развитие и създадения към нея "Ислямски фонд за солидарност и развитие" ( ISF ), за да получат някой грош като "дарение" за строителството на джамия в Бургас и получили очакваното обещание. Саудитските медии с охота ни запознават с оплакванията на "делегацията." Членовете й били силно разтревожени от узаконената дискриминация на мюсюлманите и от привилегированото положение на българските християни. Като доказателство посочили, че ислямските вакъфи били конфискувани и не се дававали разрешения за строителство на джамии в населените места, където липсвали такива. Домакините били помолени да прекратят помощите за "бившия агент на полицията" Недим Генджев по линия на Ислямската банка и тези парични помощи да бъдат пренасочени към истинските представители на мюсюлманската общност, т.е., да бъдат зареждани сметките и портмонетата на Хаджи, Осман и Ахмед. Проф. Ихсаноглу обещал на "делегацията" да сезира Комитета на външните министри на ОИК и да поиска от тях да бъдат по-чувствителни и по-причастни към съдбата на българските мюсюлмани. Гостите от България били успокоени, че отсега нататък правата и свободите на онеправданите техни сънародници ще бъдат внимателно и пряко наблюдавани и контролирани от страните, членуващи в ОИК, и при нужда тези страни щели да предприемат необходимите мерки.

http://www.skat.bg/

(http://store.picbg.net/pubpic/DF/74/35f4421b82cadf74.jpg) (http://www.youtube.com/user/TvSKATbg)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Veskou в Октомври 19, 2010, 19:20:16
ДПС продължава да върлува (17.10.2010)
 
https://www.youtube.com/watch?v=jyN-P7oHo_c

(http://store.picbg.net/pubpic/DF/74/35f4421b82cadf74.jpg) (http://www.youtube.com/user/TvSKATbg)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Октомври 21, 2010, 10:19:23
ДПС никога не е спирала да върлува!Не знам дали все още заблудени хорица които си връзват на простотиите на  малоумния пожарникар че бил решил да спре ДПС,да вкара Доганеску в затвора и още куп глупости изръсени най-вероятно по време на делириум след бурен секс с някоя журналистка (както той обича да прави).

ИСТИНАТА Е ЧЕ НИКОЙ НИКОГО НЕ ИСКА ДА ВКАРА В ЗАТВОРА.ОТНОВО БЪЛГАРИТЕ БЯХА ИЗЛЪГАНИ ОТ Т.НАР. ПОЛИТИЦИ-БИЗНЕСМЕНИ.НЯМА Я ПОЛИТИЧЕСКАТА ВОЛЯ,ИМА САМО ВОЛЯ ЗА БИЗНЕС.БОЙКО,КАТО ЕДИН СЛАБ ПОЛИТИК,Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ДРУГИТЕ,ДА НЕ ИМ СЕ ПРЕЧКА,ЗА ДА НЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ПО БЕЗКРУПУЛЕН НАЧИН.ТОВА КОЕТО БЕШЕ В РОДОПИТЕ И В РАЗГРАД ПРОДЪЛЖАВА И ДОСЕГА - НИЩИЧКО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.ДПС ПРОДЪЛЖАВАТ С АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ПОЛИТИКА, А БОРИСОВ КАТО ЕДИН ВИДЕН ПРЕДАТЕЛ НА РОД И ОТЕЧЕСТВО,ГИ ПОДКРЕПЯ С МЪЛЧАНИЕ И НЕГЛИЖИРАНЕ.НО НЕ ЗНАМ КОЙ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК Е ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО ОТ НЕГО.

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА,АКО НЕ СЕ СТЕГНЕМ - ЦИГАНИТЕ,ТУРЦИТЕ И ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ НИ ДОЗАКОПАЯТ СЪВСЕМ.СИЛАТА Е ВЪВ ВСИЧКИ НАС И ОТ НАС ЗАВИСИ КАК И ДАЛИ ЩЕ Я ИЗПОЛЗВАМЕ!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Amenhotep в Ноември 19, 2010, 15:14:21
Бивш областен лидер от Дпс плюе и псува полицай (http://vbox7.com/play:0d91d081)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Младиястарец в Март 13, 2011, 10:08:19
Турският вицепремиер и държавен министър Бюлент Арънч заяви, че ксенофобските действия на някои български политици създават силно безпокойство в Турция, информира Анадолската агенция.   

На среща с делегация от представители на Движението за права и свободи в България, състояла се в турския град Маниса, Бюлент Арънч каза:

"Ксенофобските настроения, които някои български политици насаждат сред населението, предизвикват сериозна тревога у нас.

Български политици съзнателно подклаждат омраза към Турция и турския народ от миналото до наши дни.

Борбата, която Движението за права и свободи в България води срещу подобни прояви е справедлива и ние подкрепяме тази кауза", отбелязва агенцията.   

Бюлент Арънч заяви подкрепата на Турция и на турското правителство  за политиката на Движението за права и свободи (ДПС) в България.   

"ДПС не е етническа партия, тя е българска политическа сила, която е регистрирана според българските закони.

Ето защо в това движение участват и българските турци. И с успехите, които постигна, ДПС е за пример в света, дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема", оповести Бюлент Арънч, цитиран от  Анадолската агенция.     

Делегацията на ДПС е посетила и населения компактно с български изселници град Бурса, където е призовала местните  бизнесмени да инвестират в България, а също се е срещнала с изселнически организации.

В делегацията са включени представители на централното ръководство на ДПС, депутати от българския и Европейския парламент и представители на общински ръководства.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Младиястарец в Март 13, 2011, 10:10:04
Тоя е*ати наглеца. Като знам какви са нашите еничари сега очаквам и много голямо обръщане на внимание от нашите политици. То ще е световен проблем. Даже ако може да сложат квота на ДПС в парламента, примерно 60 човека гарантирано гаджали.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Amenhotep в Март 13, 2011, 11:00:58
Първо ще ги запалим ...
(http://store.picbg.net/pubpic/E0/45/d5839d34f0c6e045.jpg)

После ще ги изгасим ...
(http://store.picbg.net/pubpic/F2/11/0e98ebd19015f211.jpg)

п.п.
А това не е ли ксенофобия?
(http://store.picbg.net/pubpic/3E/6C/eaf9f5ff77b43e6c.jpg)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Norton в Март 13, 2011, 12:43:43
Тоя хахо да набляга на валериана и да отговори, като не е етническа партия ДПС, защо за нея гласуват най-вече турци. Призовавал бил, много притеснения, турските бизнесмени да инвестират в България. Че то заради това североизточна България умря, българи не останаха. Идват турски фирми, развиват си турския бизнес, назначават си само турци, обират български пари, а турски строители вече строят и кооперации...уж за продан на всички, пък само турска реч се чува пред тях и повечето коли на новодомците с турски регистрации. Ще я приберат половин България, видя се, писано ни било.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Март 14, 2011, 08:04:29
Тоя хахо да набляга на валериана и да отговори, като не е етническа партия ДПС, защо за нея гласуват най-вече турци. Призовавал бил, много притеснения, турските бизнесмени да инвестират в България. Че то заради това североизточна България умря, българи не останаха. Идват турски фирми, развиват си турския бизнес, назначават си само турци, обират български пари, а турски строители вече строят и кооперации...уж за продан на всички, пък само турска реч се чува пред тях и повечето коли на новодомците с турски регистрации. Ще я приберат половин България, видя се, писано ни било.

приятел имам елтехник работеше на един от моловете миналата година като го строяха във Варна-след турците съм минавал по 4 пъти... ми каза... за да довършвам работата им по елтаблата-но получаваха двойно повече от българите

Опипват пак положението с провокации анадолците.Мине не мине някой месец,я ще пратят някой с високомерие да позяпа из България,я от коневръза изръсват поредното хленчене че видите ли никой не ги обичал турците...
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: omerzen в Март 14, 2011, 08:08:25
Турските политици могат да говорят каквото си искат спрямо България.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Amenhotep в Март 14, 2011, 10:14:07
Турските политици могат да говорят каквото си искат спрямо България.

Но за сметка на това, нашите политици могат да говорят само точноопределени неща за Турция.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: леко учудена в Март 14, 2011, 15:08:38
Турчинът защо не си гледа работата? И не, работата му не е да следи кой български политик какво говори. Това са си наши, вътрешни работи, а турчина да си оправя техните си. Българските граждани от турски произход не са проблем на господина.  :@ :@ :@
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Сосипатор в Март 14, 2011, 15:42:00
За цялата работа е виновен Волен Сидеров.

От какъв зор точно сега повдига такива глупави неща? Вижда се ясно че го прави нарочно като част от добре режисирана игра. Балъците са само овцете дето скачат и се палят като млади маймуни.

Ама и това е изкуство. А лъсне задника на Бойко за нещо, и Волен веднага отклонява масата в глупави посоки.

Да има напрежение, защото току виж осетили се народа че ги стрижат. Дай им да лаят по Турците, Бюлент Арънч ще бутне едно рамо, докато са запалени "патриотично", нема да хвърлят кал по тоя дето наистина трябва.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: орикс в Март 14, 2011, 16:26:33
За цялата работа е виновен Волен Сидеров.

От какъв зор точно сега повдига такива глупави неща? Вижда се ясно че го прави нарочно като част от добре режисирана игра. Балъците са само овцете дето скачат и се палят като млади маймуни.

Ама и това е изкуство. А лъсне задника на Бойко за нещо, и Волен веднага отклонява масата в глупави посоки.

Да има напрежение, защото току виж осетили се народа че ги стрижат. Дай им да лаят по Турците, Бюлент Арънч ще бутне едно рамо, докато са запалени "патриотично", нема да хвърлят кал по тоя дето наистина трябва.
Много точно го каза
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Tiesto в Март 14, 2011, 19:30:14
Тоя хахо да набляга на валериана и да отговори, като не е етническа партия ДПС, защо за нея гласуват най-вече турци. Призовавал бил, много притеснения, турските бизнесмени да инвестират в България. Че то заради това североизточна България умря, българи не останаха. Идват турски фирми, развиват си турския бизнес, назначават си само турци, обират български пари, а турски строители вече строят и кооперации...уж за продан на всички, пък само турска реч се чува пред тях и повечето коли на новодомците с турски регистрации. Ще я приберат половин България, видя се, писано ни било.

приятел имам елтехник работеше на един от моловете миналата година като го строяха във Варна-след турците съм минавал по 4 пъти... ми каза... за да довършвам работата им по елтаблата-но получаваха двойно повече от българите

Опипват пак положението с провокации анадолците.Мине не мине някой месец,я ще пратят някой с високомерие да позяпа из България,я от коневръза изръсват поредното хленчене че видите ли никой не ги обичал турците...

Здравей ти и на теб Търпелив ! Има нещо вярно, че турското население във Варна се увеличава, по-умните турци се българеят, но от циганина човек не става ! От Община Варна са в проект за разчистване на циганската махала от незаконните постройки, тъй като именно там условията за богаташки квартал и яхтено пристанище са идеални !
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Март 15, 2011, 22:15:15
Турският вицепремиер и държавен министър Бюлент Арънч заяви, че ксенофобските действия на някои български политици създават силно безпокойство в Турция, информира Анадолската агенция.    

На среща с делегация от представители на Движението за права и свободи в България, състояла се в турския град Маниса, Бюлент Арънч каза:

"Ксенофобските настроения, които някои български политици насаждат сред населението, предизвикват сериозна тревога у нас.

Български политици съзнателно подклаждат омраза към Турция и турския народ от миналото до наши дни.

Борбата, която Движението за права и свободи в България води срещу подобни прояви е справедлива и ние подкрепяме тази кауза", отбелязва агенцията.    

Бюлент Арънч заяви подкрепата на Турция и на турското правителство  за политиката на Движението за права и свободи (ДПС) в България.    

"ДПС не е етническа партия, тя е българска политическа сила, която е регистрирана според българските закони.

Ето защо в това движение участват и българските турци. И с успехите, които постигна, ДПС е за пример в света, дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема", оповести Бюлент Арънч, цитиран от  Анадолската агенция.    

Делегацията на ДПС е посетила и населения компактно с български изселници град Бурса, където е призовала местните  бизнесмени да инвестират в България, а също се е срещнала с изселнически организации.

В делегацията са включени представители на централното ръководство на ДПС, депутати от българския и Европейския парламент и представители на общински ръководства.
Цитат
"ДПС не е етническа партия, тя е българска политическа сила, която е регистрирана според българските закони.

Ето защо в това движение участват и българските турци. И с успехите, които постигна, ДПС е за пример в света, дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема", оповести Бюлент Арънч, цитиран от  Анадолската агенция.    

Цитат
дейността на това движение е цяла епопея
...
От гара Буново до Бойко Борисов...всичко това е "епопеята ДПС"!!!
Бюлент Арънч е направил изказването си,знаейки,че в България правителството на приятеля на Ердоган няма да реагира адекватно.
Представям си,какво би станало,ако това бе адресирано до турците в Германия!
Нека всички знаят и помнят,че правителството на ГЕРБ си прави оглушки за всичко това,което идва по адрес на България от Турция!
Така ли е,господа, подкрепящи ГЕРБ?
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Morituri в Март 15, 2011, 23:17:13
Цитат
 Така ли е,господа, подкрепящи ГЕРБ?        

Направи партия,спечели депутатски места колкото ГЕРБ  и ще подкрепят теб.

Не искам да се заяждам,ама имам интересното чувство че ако атака оттегли подкрепата и Герб се гушне със депесарите такива като теб ще пишат мнения как "фалшивите националисти атака " са докарали дпс на власт.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Сосипатор в Март 16, 2011, 00:18:28
Цитат
 Така ли е,господа, подкрепящи ГЕРБ?        

Направи партия,спечели депутатски места колкото ГЕРБ  и ще подкрепят теб.

Не искам да се заяждам,ама имам интересното чувство че ако атака оттегли подкрепата и Герб се гушне със депесарите такива като теб ще пишат мнения как "фалшивите националисти атака " са докарали дпс на власт.

А защо непременно трябва да се гушне с ДПС? Наистина ли си мислиш че единствените алтернативи на Бойко са му ДПС и Атака?
Ако беше така, Волен Сидеров щеше да е новия Доган, и щеше да е фактор (демек без него власт няма). Ама не е така, и на Бойко му е през дедовия за Волен и за наколенките му.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Март 16, 2011, 06:36:38
e ako Волен не каже 2 думи на турците,кой да го направи? Гоце ли?
Пак Волен виновен мама му стара.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Hatshepsut в Март 16, 2011, 06:45:56
Нота към Анкара след натиск на АТАКА

Озадачени сме от квали фикациите на вицепремиера Арънч за Волен Сидеров, заяви говорителката Весела Чернева

Министерство на външните работи ще връчи до края на седмицата нота на турския посланик Исмаил Арамаз по повод изказването на вицепремиера на Турция Бюлент Арънч." Това заяви вчера за в. "Атака" говорителят на Външно Весела Чернева. Припомняме, че преди два дни АТАКА поиска министерството на Николай Младенов да реагира с нота на изказването на вицепремиера на Турция Бюлент Арънч, което охули АТАКА с квалификации за ксенофобия и възвеличи ДПС. "Силно сме озадачени от тези квалификации, с които се запознахме", призна вчера Чернева.

В неделя на среща с представители на ДПС и изселнически организации в град Маниса турският вицепремиер и държавен министър (занимаващ се с т. нар. външни турци) Бюлент Арънч си позволи небивала по своята наглост намеса във вътрешните работи на България, като даде оценка за български политици и партии. Това стана дни след като АТАКА повдигна в парламента въпроса за признаване на турския геноцид над българите. "Ксенофобските настроения, които някои български политици насаждат сред населението, предизвикват сериозна тревога у нас. Борбата, която води ДПС срещу подобни прояви, е справедлива и ние подкрепяме тази кауза", заяви Арънч, който посочил пред Анадолската агенция за пример АТАКА и нейния лидер Волен Сидеров.

Турският вицепремиер недопустимо за чужда държава обяви от името на страната и правителството в Анкара подкрепата си за политиката на ДПС, като за сетен път потвърди тезите на АТАКА, че етническата партия е протурска. "С успехите, които постигна, ДПС е пример за света, дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема", самозабрави се Арънч.

АТАКА веднага поиска Външно да изпрати протестна нота срещу изявленията на турския вицепремиер. "Държавата ни трябва да реагира категорично, защото Турция вижда колебливата политика на българските управляващи от 1990 г. насам и използва разногласията и криворазбраното желание за толерантност, за да осъществява свои пантюркистки цели", отбеляза депутатът от АТАКА Венцислав Лаков, член на комисията по външна политика и отбрана.

"Кабинетът незабавно трябва да осъди провокациите на Турция и намесата й във вътрешните работи на България", подкрепи АТАКА и Еню Димитров, бивш дипломант и завеждащ секция "Турция" в Министерство на външните работи. Той определи като недопустимо министър на една държава открито да заявява подкрепата си към партия от съседна страна, която е създадена на етнически принцип - ДПС. Според бившия дипломат това не трябва да е еднократна реакция, а последователна политика на българския кабинет. "Трябва да се ревизира нашата политика по отношение на турското правителство, което неведнъж тенденциозно и грубо прокарва такава линия на намеса, както и срещу политиката на неоосманисткото правителство в Анкара спрямо инвазията в Източните Родопи и българите мохамедани", отбеляза Димитров.

http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=208877&cat=3 (http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=208877&cat=3)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: omerzen в Март 16, 2011, 07:37:50
Цитат
 Така ли е,господа, подкрепящи ГЕРБ?        

Направи партия,спечели депутатски места колкото ГЕРБ  и ще подкрепят теб.

Не искам да се заяждам,ама имам интересното чувство че ако атака оттегли подкрепата и Герб се гушне със депесарите такива като теб ще пишат мнения как "фалшивите националисти атака " са докарали дпс на власт.
Идването на ДПС на власт е гарантирано.
Но това ще стане на следващите парламентарни избори. Тогава власта ще я спечелят само партиите които имат твърди ядра. На първо място това е партията ДПС. След това са комунистите-БСП. По инерция и ГЕРБ и те отново ще влязат в Народното събрание но с далеч по малко представителство. В следващото Народно събрание няма да има представители на българските националисти. Разочаровани и огорчени от Волен Сидеров, българите няма да излязат да гласуват. Впрочем българите са разочаровани от всички български партии щото ги смятат от един дол дренки. Тоест всички партии са мошенически. Така че в следващото Народно събрание се очертава отново тройна коалиция. Само че този път на мястото на НДСВ ще бъдат ГЕРБ. Трудно е да се прогнозира кой ще е на първо място. Тогава тежката битка няма да бъде между идеи и идеологии а кой ще купи повече гласове от циганите.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Март 16, 2011, 08:51:49
Цитат
 Така ли е,господа, подкрепящи ГЕРБ?        

Направи партия,спечели депутатски места колкото ГЕРБ  и ще подкрепят теб.

Не искам да се заяждам,ама имам интересното чувство че ако атака оттегли подкрепата и Герб се гушне със депесарите такива като теб ще пишат мнения как "фалшивите националисти атака " са докарали дпс на власт.
Идването на ДПС на власт е гарантирано.
Но това ще стане на следващите парламентарни избори. Тогава власта ще я спечелят само партиите които имат твърди ядра. На първо място това е партията ДПС. След това са комунистите-БСП. По инерция и ГЕРБ и те отново ще влязат в Народното събрание но с далеч по малко представителство. В следващото Народно събрание няма да има представители на българските националисти. Разочаровани и огорчени от Волен Сидеров, българите няма да излязат да гласуват. Впрочем българите са разочаровани от всички български партии щото ги смятат от един дол дренки. Тоест всички партии са мошенически. Така че в следващото Народно събрание се очертава отново тройна коалиция. Само че този път на мястото на НДСВ ще бъдат ГЕРБ. Трудно е да се прогнозира кой ще е на първо място. Тогава тежката битка няма да бъде между идеи и идеологии а кой ще купи повече гласове от циганите.


аз мисля че не е гарантирано.
Но това не означава че живота на българите става по-лек дори и малко.
Най-долу където сме ние,нищо не се усеща,само бреме след бреме,товар след товар.тъпня след тъпня.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Март 16, 2011, 09:11:13
Цитат
 Така ли е,господа, подкрепящи ГЕРБ?        

Направи партия,спечели депутатски места колкото ГЕРБ  и ще подкрепят теб.

Не искам да се заяждам,ама имам интересното чувство че ако атака оттегли подкрепата и Герб се гушне със депесарите такива като теб ще пишат мнения как "фалшивите националисти атака " са докарали дпс на власт.
Ако успееш да ми докажеш,че Бойко не е бил член на БКП и не е бил охранител на Тодор Живков,мога да приема,че подкрепата на Сидеров за ГЕРБ е правилен политически ход на лидер на националистическа партия,която е направила необходимия компромис за реализиране на своята програма, без да бъде сателит на ГЕРБ.
Можеш да имаш всякакви чувства към когото и да е,но това не означава,че след като плащам данъци и осигоровки,нямам право да задавам въпроси за това,което засяга живота ми и този на близките ми.
Излиза така,че някои хора се вживяват в ролята на ментори-садисти,твърдейки,че всичко направено от Сидеров и Борисов е толкова добро,че по-добро не би могло и да бъде.Добре,ама къде е това добро,уважаеми колега ?
ДПС не е във властта,но това не означава,че стореното от тях зло е получило справедливо възмездие.
Всякакви други коментарии са излишни.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Siegfried в Октомври 07, 2011, 15:40:53
Нали ДпС уж "не" била етническа партия , тогава защо САМО в районите където живеят ТУРЧЕЕЩИТЕ се помаци се гласува за ЕТНИЧЕСКАТА партия ДпС, а Не за която и да е друга БългАрска партия ?!


Доган поиска от Борисов служебна корекция в избирателните списъци ?!
http://dnes.dir.bg/news/ahmed-dogan-dps-iz...i-9613476?nt=10


А аз искам НЕЗАБАВНО ЗАБРАНА и ЗАКРИВАНЕ на ЕТНИЧЕСКАТА ТУРСКА ПАРТИЯ ДпС и забрана на ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, независимо че от това ще пострадат и Българите живещи в чужбина.
НЕ искам ЦИГАНИТЕ, ТУРЧЕЕЩИТЕ се ЦИГАНИ и ЕКСКУРЗИАНТИТЕ от турция да ми решават бъдещето в БългАРИЯ !

Докога всички правителства след 10.11.89г. ще толерират създадената от БКП етническа партия ДпС, която само пречи на ЕВРОПЕЙСКАТА ни ДЪРЖАВА, който иска ПРАВА за мюсюлманите, ДЖАМИИ, 24 часово ВИЕЕНЕ от тях и тн. и тн. да си ЗАМИНАВА за АЗИЯ, АФРИКА, или АНАДОЛА !

България е ХРИСТЯНСКА ДЪРЖАВА и това трябва да бъде записано и в Българската конституция, който мюсюлманин, или от какъвто и да е друго вреоизповедание освен - ХРИСТЯНСКОТО и не му харесва тук,  чувства се онеправдан, чувства че правата му били нарушени,  може спокойно да емигрира където си поиска, а там, а НЕ в БългАРИЯ, се надявам НИКОЙ да Не нарушава мюсюлманските му, юдейските му ....... права и 24 часа на воля, нон стоп ще слуша ВИЕНЕТО на мангала от джамията...............!

БългАРИЯ СЪБУДИ СЕ, стига вече сме толерирали търтеите от МАЛЦИНСТВАТА, които 67 години живеят на нашия гръб,  БългАРИЯ за БългАРИТЕ !
 На който НЕ му харесва, да емигрира !
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Семо Мастиката в Октомври 07, 2011, 17:06:05
А аз искам НЕЗАБАВНО ЗАБРАНА и ЗАКРИВАНЕ на ЕТНИЧЕСКАТА ТУРСКА ПАРТИЯ ДпС
Не, не, това може да почака. Ние, като български националисти, трябва да искаме незабавно закриване на Атака!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Siegfried в Октомври 12, 2011, 17:28:22
Не, не, това може да почака. Ние, като български националисти, трябва да искаме незабавно закриване на Атака!

Съгласен съм с теб.
Имаш предвид псевдонационалистическата партийката на човека на БКП мъдрещ се под N 90 в списъка изготвен на закрит племум на ЦК на БКП (ако не се лъжа през 1981г.) в който фигурират 150 "човека" ,  които ще бъдат поставени (от комунистите) на ръководни постове в "десните" партии( които БКП ще създаде) след така наречените промени , за тоя клоун дето се прави само преди избори на Националист, за него става дума,  нали    ? :laugh-1:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Семо Мастиката в Октомври 12, 2011, 18:36:12
Съгласен съм с теб.
Имаш предвид псевдонационалистическата партийката на човека на БКП мъдрещ се под N 90 в списъка изготвен на закрит племум на ЦК на БКП (ако не се лъжа през 1981г.) в който фигурират 150 "човека" ,  които ще бъдат поставени (от комунистите) на ръководни постове в "десните" партии( които БКП ще създаде) след така наречените промени , за тоя клоун дето се прави само преди избори на Националист, за него става дума,  нали    ? :laugh-1:
Слаба ракия си, щадиш го нещо Пудела, да не си и ти прикрит сидеровист? Тайни списъци на БКП моля ти се... Сидеров е споменат още в протоколите на мъдреците от Цион, където е било замислено той да излъже българските националисти и да спре националистиеския устрем на българите.
Така че, не пускай аванти на Пудела и щом си съгласен с мен, изтрий темата за ДПС, които не са приоритет за нас българските националисти антисидеровисти и отвори тема за вредите от семейната партия, щото иначе почваш да ставаш съмнителен.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Siegfried в Октомври 13, 2011, 10:44:53
Слаба ракия си, щадиш го нещо Пудела, да не си и ти прикрит сидеровист? Тайни списъци на БКП моля ти се... Сидеров е споменат още в протоколите на мъдреците от Цион, където е било замислено той да излъже българските националисти и да спре националистиеския устрем на българите.
Така че, не пускай аванти на Пудела и щом си съгласен с мен, изтрий темата за ДПС, които не са приоритет за нас българските националисти антисидеровисти и отвори тема за вредите от семейната партия, щото иначе почваш да ставаш съмнителен.

Ех...., а какво ли щеше да бъде, ако можеше с вълшебна пръчица да ИЗТРИЕМ и 500-те години  турско(османско) робство ?

Аз за разлика от теб сидеров го познавам лично, вече не се и поздравяваме, но това в случая няма никакво значени, нека да се върнем на темата. Още след като господарите му от партията с червената петолъчка го избраха и му дадоха заповед да създаде такъв вид партия, като го подпомогнаха и финансово (защото преди това беше скъсан и без една стотинка), за да могат, чрез тази ЗАВИСИМА от задкулисната комунистическа МАФИЯ партийка да контрулират и Националистическите настроения, след като последните 21 годнини Обезличиха НАПЪЛНО Дясната идеология и партии. Но пак се отклонихме от темата, Та  след като видях, какви хора подбира за парламента доносника на ДС, че всички до един , които предлага за депутати на червената партия АтаКА са НЕ 99% (разбира се без внука на Радой Ралин), а  100% - милиционери, доносници и военни от Народната армия веднага разбрах точно каква  "националистическа" партийка са ни подготвили комунистите !
Да таква е "националистическата" партия АтаКА, разбира се НЕ по различна от другите ПСЕВДОдесни, либерални и националистически партийки,  ВСИЧКИ до една комунистически креатури създадени от БКП. Надявам се, че  всички ги знаем кои са  ;  С-ДС, ДС-Б, Н-ДС-В, ГЕРБ, Д-п-С, както и новото нямащо нищо общо с ВМРО на Ванче Михайлов, червено каракачанско ВМРО !

Запомни едно нещо от мен, в тази държава НАЙ - големия проблем са КОМУНИСТИТЕ и техните НАСЛЕДНИЦИ и Никой ДРУГ  !
Тези червена СГАН продължава(и след 10.11.89г.) да дърпа конците на АБСОЛЮТНО Всичко в БългАРИЯ (не си мисли, че ще ги разпознаеш на улицата по блузките със ; сърп и чук, червена петолъчка, или че гевара, въпреки,че аз лично съм виждал стотици такива примери - ЧЕРВЕН-милионер с ферари отива на Мач с блузчица на че гевара, освен другите атрибути по него с червни петолъчки) ; те са днешните  МИЛИОНЕРИ на БългАрия, те са ОЛИГАРСИТЕ на България, те са председателите на "десните" и псевдонационалистическите партии,  те са синове, дъщери, внуци и правнуци на ДЕРИБЕИТЕ от  комунистическо време, те са ДЕРИБЕИТЕ освен в София - във всяко голямо и малко Българско градче и село, те са наследниците на комунистическите ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ и УБИЙЦИ, които след 09.09.1944г. избиха Над 350 000 Българи по комунистическите концлагери и затвори, (тези които УБИХА и УНИЩОЖИХА Българския Национализъм), или цвета на  АРИЙСКАТА Ни Нация, те са тези, които подмениха Историята ни, измислиха че сме САМО на 1300 години, УНИЗИХА  АРИЙСКИЯ ни народ, като обявиха,че сме били някакви си - СЛАВЯНИ,  те са тези които 45 години (по време на комунизма)   ИЗЦЯЛО живяха на гърба на Българския Народ, те са тези които след 10.11.89г. ОГРАБИХА за сетен път Българския народ чрез предизвикания от ТЯХ - Фалит на Банките, Пирамидите.... и до момента живеят на нашия гръб, богатеят на наш гръб,  дават ни тон в живота със средствата си за масова информация и вестниците, които преди(по време на КОМУНИЗМА) са ръководели родителите им, а след 10.11.89г. децата и внуците на комунистите  изкупиха за жълти стотинки (НЕ само вестниците и С.М.И., купиха ВСИЧКО в БългАРИЯ което можеше да се КУПИ , с червените им пари, откраднати от НАС БългАрите по време на комунизма),  а ти си седнал да ми ревеш за някаква побеляла комунистическа кукла на конци, която ще бъде подменена от комунистическите си ГОСПОДАРИ в момента, в който им стане ненужна !       
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Tiesto в Октомври 16, 2011, 02:34:58
(http://images.ibox.bg/2010/10/01/107542/256x332.jpg)

Турският вицепремиер и държавен министър Бюлент Арънч обвини български политици в ксенофобия.

Той отправи подобни упреци на среща с делегация от представители на Движението за права и свободи в България, която се състоя в град Маниса, предаде БНР. Арънч изтъкна, че ксенофобските действия на някои български политици създават силно безпокойство в Турция.

Ксенофобските настроения, които някои български политици насаждат сред населението, предизвикват сериозна тревога у нас. Български политици съзнателно подклаждат омраза към Турция и турския народ от миналото до наши дни, заяви турският политик. Като най-драстичен пример в това отношение той посочи партия "Атака" и нейния лидер Волен Сидеров.

Бюлент Арънч подчерта и подкрепата на Турция и на турското правителство за водената от ДПС политика.

Борбата, която Движението за права и свободи в България води срещу подобни прояви е справедлива и ние подкрепяме тази кауза, изтъкна той.
Според него ДПС не е етническа партия, а е българска политическа сила, защото е регистрирана според българските закони.

Ето защо в това движение участват и българските турци. И с успехите, които постигна ДПС, е за пример в света. Дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема, коментира още Бюлент Арънч.

Делегацията на ДПС посети и населения компактно с български изселници град Бурса, където призова местните бизнесмени да инвестират в България. В делегацията бяха включени представители на централното ръководство на ДПС, депутати от българския и европейския парламент и представители на общински ръководства.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: greatbgnation в Октомври 16, 2011, 20:17:09
От дпс аз като Българин съм много доволен. Естествено тази партия не е турска, но си играе много добре ролята и работи безотказно какво всичко замислено преди 89-та за добруването на народа.

Ето един факт за дпс:

25 кандидат-депутати на ДПС са били агенти на ДС

http://novinar.bg/news/-25-kandidat-deputati-na-dps-sa-bili-agenti-na-ds_Mjk4NDsxMDU=.html

Общо взето 1992 в България броя на турците е милион и малко. През 2001 вече са 750000, а 2011 600000 с всичкото цигани дето го писаха турчин. :crying-1: Баш ми е жал че ги изселват
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Октомври 16, 2011, 20:24:13
нали знаеш че преброяването( особено това последното ) е фейк.Няма кой да ме убеди че циганите за 10 години са станали от 360 000 на 300 000.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: einsatzgruppen в Октомври 16, 2011, 20:27:45
https://www.youtube.com/watch?v=mXbYtazA-RQ
Турци се гавриха с паметника "Цар Освободител"

Вижте докъде се докарахме  :huh:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: greatbgnation в Октомври 17, 2011, 17:13:29
скат както винаги преувеличава по паметника и ние се катериме

скот съм го хващал в абсолютна лъжа и манипулация. А и е свикаджийска телевизия свири свири на атака а са на друг уй на кой плати


а това там не е турчин турчеещ мангал е уста милет му се вика или нещо подобно


уста милет е най-тъпото същество на този свят - тъп и беден циганин с вяра ислям съчетал в себе си мизерията и тъпотията на циганина и глупостта и грандоманията на турчина
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: greatbgnation в Октомври 17, 2011, 17:18:51
нали знаеш че преброяването( особено това последното ) е фейк.Няма кой да ме убеди че циганите за 10 години са станали от 360 000 на 300 000.

еми какво да ти кажа 45 години е средната възраст, 1/3 сигурно от циганите се писаха турци, голяма част не доживяват до 18, всеки 3-ти мангал е наркоман, болести като това:

Над половин милион българи са заразени с хепатит

http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/1464498588-Nad_polovin_milion_balgari_sa_zarazeni_s_hepatit.html


Гръцко се напълни с наши мангали, бягат към ес, продават си децата... Бройката не ме учидва толкова да ти кажа честно като гледам фактите и нищо чудно да са толкова.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Октомври 25, 2011, 22:45:51
"Ал Джазира" започва пропаганда в Кърджалийско

    В продължение на една седмица перлата на арабските медии "Ал Джазира" ще снима в Кърджалийския региона бита и културата на местното население, предаде КРОСС. Кореспондентите от Истанбулското бюро на телевизията ще разговарят с представители на различни политически партии и религиозни общности в Кърджалийско, както и с представители на медиите.

(http://www.novini.bg/uploads/news_pictures/2011-43/big/al-djazira-idva-v-bylgariq-31434.jpg)

    „Ал Джазира" е собственост на катарското правителство.

    Тя безспорно е една от най-популярните и в същото време противоречиви медии в света. Медията се състои от два сателитни канала на английски и арабски, документален, има спортен и детски канал, две интернет страници, мобилна версия и други.

    След месец ще заработи и новият канал „Ал Джазира - Тюрк", която ще излъчва на турски език. Медията ще се опита да увеличи влиянието си в балканските страни, където има турскоговорящо население, в това число и в България.


http://www.novini.bg/news/29076 (http://www.novini.bg/news/29076-%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F.html)Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: penko в Октомври 25, 2011, 23:56:27
Съвсем  нормално  сега  вече  минаретата   са  издигнати  из  цялата  българска  земя  и  е  време  различни  медии  от  целия  свят  да  покажат  че  тука  България  е  ислямска  държава  да  се  снимат  документални   филми   да  се   набележи   за  бъдещето  че  тази  земя  е  ислямска  и  ако  един  ден  нещо  се  получи  като  Косово  да  може  ислямската  пропаганда  да  извади  ислямските  документални  филми  за  ислямския  Булгаристан  и  да  показват   как  християните  са  фактически  гости  на  тази  земя  и  да  не  претендират   правото  за  тази  маркирана  територия  .

 Докато  българските  политици  се  чудят  как  да  окрадат  държавата  великите  български  стратези  проспиват  времето  в  което   различни  чужди  медии  на  дълго  и  широко  снимат  ислямския  Булгаристан  и  архивират  нашето  бъдеще  в  техните  исторически  фондове  за  да  бъдат  използвани  при  необходимост   срещу  нас  българите  ако  решим  да  махнем  и  една  джамия  .     


Докато  вървеше  войната  в  Косово  предварителни  филми  вървяха  по  западните  меди  които  показваха  че  Косово   е  мюсюлманска  територия  а филмите  са  заснети  още  преди  да  започне  войната  но  тогава  сърбите  проспаха  тези   неща    удавени  в  културата   на  чалгата   не  успяха  да   разберат  че  Косово  отдавна  е  бил  подготвен  да  се  отцепи  от  Сърбия . 

Турция  винаги  си  е  търсила  османското   наследство  въпроса  е  кога  българите  ще   намерят   себе  си  на  балканите  и  кога  най  после  ще  се  събудят  от  толерастията ?

http://www.vbox7.com/play:4e9db726
Prishtine - Kosovo Po Turski Tv
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Siegfried в Октомври 28, 2011, 15:51:26


Турският вицепремиер и държавен министър Бюлент Арънч обвини български политици в ксенофобия.

Той отправи подобни упреци на среща с делегация от представители на Движението за права и свободи в България, която се състоя в град Маниса, предаде БНР. Арънч изтъкна, че ксенофобските действия на някои български политици създават силно безпокойство в Турция.

Ксенофобските настроения, които някои български политици насаждат сред населението, предизвикват сериозна тревога у нас. Български политици съзнателно подклаждат омраза към Турция и турския народ от миналото до наши дни, заяви турският политик. Като най-драстичен пример в това отношение той посочи партия "Атака" и нейния лидер Волен Сидеров.

Бюлент Арънч подчерта и подкрепата на Турция и на турското правителство за водената от ДПС политика.

Борбата, която Движението за права и свободи в България води срещу подобни прояви е справедлива и ние подкрепяме тази кауза, изтъкна той.
Според него ДПС не е етническа партия, а е българска политическа сила, защото е регистрирана според българските закони.

Ето защо в това движение участват и българските турци. И с успехите, които постигна ДПС, е за пример в света. Дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема, коментира още Бюлент Арънч.

Делегацията на ДПС посети и населения компактно с български изселници град Бурса, където призова местните бизнесмени да инвестират в България. В делегацията бяха включени представители на централното ръководство на ДПС, депутати от българския и европейския парламент и представители на общински ръководства.

Аз не мога да разбера турските цигани , нали ДпС "Не била" турска етническа партия, а била "Българска партия", защо тогава нЕк..ЪФ циганин от турция (ще ми обяснява,че от някой тук в БългАрия се насаждали ксенофобски настроения), се притеснява за една "Българска партия" и нейните последователи  ?!?!

Нали  според ръководството на  ДпС просто в партията им УЖ имало повечеко мюсюлмани, отколкото христяни , затова се създавало това "объркване" че ДпС е  турска етническа партия  ?

Щом  ДпС е Българска партия , защо чужда държава се притеснява за една българска партия и защо турция се меси във вътрешните работи на  БългАрия ?!?!
Тогава да смятаме ли ,че ДпС е ТУРСКА ПАРТИЯ , спонсорирана и поддържана от "република" турция и всички  активисти на ДпС са агенти на тайните служби на "република" турция ?!
 Не трябва ли тогава тази ОПАСНА за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ партия ВЕДНАГА са бъде ЗАКРИТА , а цялото й ръководство да бъде Осъдено за ШПИОНАЖ и ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ в ПОЛЗА на ЧУЖДА ДЪРЖАВА , след което всички от ръководството на тази ОПАСНА за националната сигурност партия да се затворят с ДОЖИВОТНИ присъди !
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Октомври 30, 2011, 09:35:25
"Ал Джазира" отиде в "Столипиново"


(http://www.novini.bg/uploads/news_pictures/2011-43/big/al-djazira-otide-v-stolipinovo-32232.jpg)

телевизия „Ал Джазира”, снима днес в квартал „Столипиново” в Пловдив.

Кореспондентите на телевизията интервюираха жители от квартала за проблемите им, така също се интересува дали има дискриминация срещу тях.

Екипът на телевизията засне как протича един ден на семейство от квартала.

www.novini.bg
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: omerzen в Октомври 30, 2011, 13:04:57
Изглежда че телевизията "Ал Джазира" от циганската сган ще направи първокласни мюсюлмани.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: miro20 в Ноември 27, 2011, 16:40:11
Цитат
уста милет е най-тъпото същество на този свят - тъп и беден циганин с вяра ислям съчетал в себе си мизерията и тъпотията на циганина и глупостта и грандоманията на турчина
точно.
и аз се чудя , защо много цигани се потурчват, и ислямизират, като обикновенно нямат нищо общо с исляма и/или турския език.
очевидно така е по изгодно. чисто от финансова гледна точка....
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Tiesto в Януари 15, 2012, 02:20:57
http://www.vbox7.com/play:fa0928d0
Гавра с болен сирак, Паралакс, 14.03.2009 (част 3)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Януари 15, 2012, 09:15:59
"Ал Джазира" отиде в "Столипиново"


(http://www.novini.bg/uploads/news_pictures/2011-43/big/al-djazira-otide-v-stolipinovo-32232.jpg)

телевизия „Ал Джазира”, снима днес в квартал „Столипиново” в Пловдив.

Кореспондентите на телевизията интервюираха жители от квартала за проблемите им, така също се интересува дали има дискриминация срещу тях.

Екипът на телевизията засне как протича един ден на семейство от квартала.

www.novini.bg
Надявам се,че зрителите на "Ал Джазира" ще видят един сполучлив римейк на Глава първа от романа "Под игото" на Иван Вазов,в който ще бъде пресъздаден духа на циганския дом и  циганското пространство на лична свобода. То е „част” от неприкосновената „територия” на духа, който чака скорошно освобождение от робството на ГЯУРИТЕ БЪЛГАРИ,издевателстващи над циганите.
В  репортажа-римейк на тв "Ал Джазира"(подчинен на ОПРЕДЕЛЕНО ВНУШЕНИЕ КЪМ ЗРИТЕЛИТЕ В МЮСЮЛМАНСКИЯ СВЯТ(!)),циганският "чорбаджи Марко" (на цигански Мечо) вероятно ще бъде "търговец" на метали,който вечеря и разговаря с многобройната си челяд за надеждата за бъдещата свобода.
Идването на сродните тям души от тв "Ал Джазира" ще бъде сравнимо с неочакваното пристигане на Иван Краличът.
Контрастът,който Вазов очертава между  между романтична мечта за свободно бъдеще и действителност ще бъде интерпретиран по арабски способ с жалбите и писъците на циганите,че са жертви на нетолерантност от страна на българите,които им плащат електричеството,водата и помощите за множеството циганета-бъдещи талибани,които след време ще воюват за Аллах.
С помощта на подобни тв репортажи циганите се изправят пред историческото битие на своята предсвобода,умело дирижирана от чужди ислямисти,местни цигански феодали и продажни български политици.
Само не знам,кога ще бъде датата на циганското "Априлско въстание"...
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Януари 17, 2012, 01:19:16
Изглежда че телевизията "Ал Джазира" от циганската сган ще направи първокласни мюсюлмани.
http://topnovini.bg/node/30011
Цитат
"Катарската телевизия "Ал Джазира", станала изключително популярна в арабския свят, започна в петък вечер излъчване на свой канал за Балканите.

"Ал Джазира Балкани" (AJB) е с централа в босненската столица Сараево и има регионални бюра в Сърбия, Хърватия и Македония. Общо 15 кореспонденти ще работят от 11 държави. Генерален директор е Тарик Джоджич...Шейх Ахмед бин Ясим ал Тани, генерален директор на мрежата "Ал Джазира" посочва: "Ние всички вярваме, че AJB може да стане наистина свободна платформа за народите на Балканите да водят свободен диалог и спор"..."
Tarik Djodjic-Al-Jazeera Balkans General Manager
(http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/C6R0_jEeWYxxO6buNrVrpg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Y2g9MzM5O2NyPTE7Y3c9NTEyO2R4PTA7ZHk9MDtmaT11bGNyb3A7aD0xMjY7cT04NTt3PTE5MA--/http://media.zenfs.com/en_sg/News/AFP/CPS.RXV93.290311063752.photo00.photo.default-512x339.jpg)
Цитат
"...The Pan-Arab channel has invested more than 20 million dollars (14 million euros) in the Balkans project..."
http://my.news.yahoo.com/al-jazeera-aims-become-balkans-news-hub-20110328-213754-114.html

...
...

Jassim Bin Hamad Al Thani
http://www.flickr.com/photos/45461762@N03/page3/
(http://farm3.staticflickr.com/2732/4175965771_91afe04bda_m.jpg)
(http://farm5.staticflickr.com/4066/4254959045_cf490756a0_m.jpg)
(http://farm3.staticflickr.com/2719/4255722734_964d4a33f3_m.jpg)(http://farm5.staticflickr.com/4029/4254958713_fa0739b742_m.jpg)
(http://farm5.staticflickr.com/4045/4176726094_4aea5359bf_m.jpg)
...
...
Цитат
"...„Ал Джазира" е собственост на катарското правителство.
Тя безспорно е една от най-популярните и в същото време противоречиви медии в света. Медията се състои от два сателитни канала на английски и арабски, документален, има спортен и детски канал, две интернет страници, мобилна версия и други.
След месец ще заработи и новият канал „Ал Джазира - Тюрк", която ще излъчва на турски език. Медията ще се опита да увеличи влиянието си в балканските страни, където има турскоговорящо население, в това число и в България..."

http://society.actualno.com/news_365467.html
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Януари 18, 2012, 09:11:50
Ердоган ще посети София на 3 март

На  среща с областния  управител на Кърджали посланикът на Р Турция у нас Исмаил Арамаз и консулът в Пловдив Рамиз Шен подчертаха, че между двете  балкански страни не стоят политически проблеми, а търговските им контакти предстои да се развиват още по-интензивно. Дипломатите съобщиха, че се очаква допълнителен тласък на стопанските връзки между съседите да даде предстоящата визита на турския премиер Реджеп Ердоган в София на Трети март.


(http://i.actualno.com/club.bg/files/2011/10/03/46e71e7748.jpg)


Дипломатът изрази задоволство, че управляващите в България дават преднина на големите инфраструктурни проекти и обеща да помага за привличане на крупни, дългосрочни инвеститори от типа на компанията за каучукови изделия „Теклас”, която наскоро откри втори завод в Кърджали.

Исмаил Арамаз заяви, че вижда сериозни възможности в развитието на туризма – морски, селски и зимен, заради природните забележителности и горското богатство. Преди седмица установил, че много турски курортисти са предпочели Боровец за ски почивка.

Според областния управител на Кърджали  положителен знак за заздравяване на контактите е и засилващият се културен обмен.


www.actualno.com
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Януари 18, 2012, 10:12:58
Ердоган ще посети София на 3 март

На  среща с областния  управител на Кърджали посланикът на Р Турция у нас Исмаил Арамаз и консулът в Пловдив Рамиз Шен подчертаха, че между двете  балкански страни не стоят политически проблеми, а търговските им контакти предстои да се развиват още по-интензивно. Дипломатите съобщиха, че се очаква допълнителен тласък на стопанските връзки между съседите да даде предстоящата визита на турския премиер Реджеп Ердоган в София на Трети март.


(http://i.actualno.com/club.bg/files/2011/10/03/46e71e7748.jpg)


Дипломатът изрази задоволство, че управляващите в България дават преднина на големите инфраструктурни проекти и обеща да помага за привличане на крупни, дългосрочни инвеститори от типа на компанията за каучукови изделия „Теклас”, която наскоро откри втори завод в Кърджали.

Исмаил Арамаз заяви, че вижда сериозни възможности в развитието на туризма – морски, селски и зимен, заради природните забележителности и горското богатство. Преди седмица установил, че много турски курортисти са предпочели Боровец за ски почивка.

Според областния управител на Кърджали  положителен знак за заздравяване на контактите е и засилващият се културен обмен.


www.actualno.com
Цитат
"...На  среща с областния  управител на Кърджали посланикът на Р Турция у нас Исмаил Арамаз и консулът в Пловдив Рамиз Шен подчертаха, че между двете  балкански страни не стоят политически проблеми..."
Да,проблеми няма,както не е имало ТУРСКО РОБСТВО,както не е имало БАТАШКО КЛАНЕ и АНГОРСКИ ДОГОВОР. :mad:
Всичко е прекрасно-ислямистът Ердоган е наш приятел,контрабандата с турски цигари върви прекрасно,а ТУРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ ще охраняват небето на България...
Остава само областният управител на Кърджали да нарече себе си ВАЛИЯ и този който го е назначил Başbakan Borisov.
Това ще е поздравът на колегата на Başbakan Borisov към българския народ по случай 3-ти март.
(http://www.milliyet.com.tr/2008/02/20/son/resim/sonsiy11.jpg)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Април 04, 2012, 11:45:31
Главанаците в НС посяха ветровете, а България тепърва ще жъне анадолските бури

(http://www.nazilli.com.tr/img/h1/4206/500/mhp-23-donem-milletvekili-tanerden-fransaya-kinama.jpg)

02.02.2012

                         Като не знаят как да лаят, неграмотните безродници в НС сами вкараха в българската кошара анадолските "сиви вълци". Радостната еуфория и изблиците на реваншизъм, обхванали нашите "приятели и съюзници в братска Турция" след неочаквания подарък, завъртяха главите им до степен да не могат да асимилират какво точно е станало в българското НС. Подобно на старата детска игра на "разваления телефон", квалификациите за "депортиране и престъпление срещу човечеството по време на така нар. възродителен процес в декларацията "Костов" претърпяха набързо нова "турска редакция" и на изхода на "изкривения телефон" се появи сигнал за "българския геноцид над 1,5 млн. турци през 1912г." Автор на новата редакция на текста на декларацията "Костов" е лицето РЕДЖЕП ТАНЕР - бивш депутат ( 2007 - 2011 ) на Партията на националистическото движение ( расистката партия на туранизма на "сивите вълци" ) от областния център Айдън.
                   
                    По повод избора на делегати за участие в планираната на 26 февруари т.г. окръжна отчетно - изборна конференция на партията, Реджеп Танер бил поканен да "помогне" при съставянето на листите и да сподели пред "партийния актив" своите виждания и прогнози за състоянието на партията и предстоящите политически задачи. В изложението си лекторът подчертал, че "най - важната и актуална точка в дневния ред на политиката на държавата касае признаването от арменското лоби във Франция на така нар. "геноцид през 1915г." Тук интелектуалните напъни на бившия депутат раждат първата непростима за политик от неговия ранг грешка, което обяснява последвалите издънки на неграмотния "турски главанак". Защото, той или не е чувал, или не е разбрал и запомнил какъв точно закон беше приет във френския Сенат на 23 януари т.г. Импровизациите на Танер достигат до слушателите му като "прогноза", от която те научават, че "същото това арменско лоби ще използва приетото решение за признаване на геноцида, за да отправи към Турция в оставащото време до 2015г. най - напред претенции за морални и материални компенсации, които ще бъдат последвани от ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ. Управляващата партия и нейното правителство не са в състояние да отговорят на Франция по адекватен начин и за тяхната безпомощност говори факта, че инициативите в чужбина за признаване на арменския геноцид рязко са се активизирали именно през последните години, когато на власт е Партията на справедливостта и развитието.

                              ОТ ДРУГА СТРАНА И В СЪЩИЯ МОМЕНТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПРИЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, С КОЯТО СЕ ОСЪЖДА ИЗВЪРШЕНИЯ СРЕЩУ ТУРЦИТЕ ГЕНОЦИД ПО ВРЕМЕ НА БАЛКАНСКАТА ВОЙНА ПРЕЗ 1912г. ИЗНИКВА ВЪПРОСА ЗАЩО ТОЧНО СЕГА БЕШЕ ГЛАСУВАНА БЪЛГАРСКАТА ДЕКЛАРАЦИЯ. ОБЯСНЕНИЕТО Е ПРОСТО И ЕСТЕСТВЕНО, ПРИЧИНАТА СЕ КРИЕ В ПРЕДСТОЯЩАТА ПРЕЗ 2015 г. СТОГОДИШНИНА НА ТАКА НАР. "АРМЕНСКИ ГЕНОЦИД". ЗАЩОТО ПРИ ОТБЕЛЯЗВАНЕТО НА ТАЗИ ГОДИШНИНА, КОГАТО ЩЕ БЪДЕ ПРИЗНАТ ВЪПРОСНИЯ "ГЕНОЦИД", И КОГАТО СЛЕД ТОВА ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ И ЗА ОТНЕМАНЕ НА ТУРСКИ ТЕРИТОРИИ, ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА ИЗПРЕВАРИ ТЕЗИ ПРЕТЕНЦИ И ДА ПОИСКА СМЕТКА ОЩЕ СЕГА ЗА ГЕНОЦИДА, ИЗВЪРШЕН ОТ БЪЛГАРИЯ НАД 1,5 МЛН. ТУРЦИ ПРЕЗ 1912г."

www.skat.bg
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Франкист в Април 04, 2012, 12:11:38
Турция поема ръководството на българската Гражданска защита и на борбата с бедствията

10.02.2012

                              Четири "незабелязани" от българските медии събития с турски адрес, случили се вчера по едно и също време, очертават картината на поредния "жест на добра воля" към Анкара в навечерието на посещението на Ердоган в България. Според нас най - важното от тези събития представлява изненадващото ( но не и за българските и турските управляващи ) посещение в Турция на Комисаря Кристалина Георгиева. Че всичко в нейната програма е било предварително планирано до най - дребните подробности говори факта, че тя беше приета на високо ниво и разговаря с две ключови персони от турското правителство : преследвания от швейцарското правосъдие "антиевропейски" министър Егемен Баъш и интелектуалното недоразумение Бешир Аталай, бивш министър на вътрешните работи, повече известен в родината си като "министър на вътрешните гафове", в момента вицепремиер, отговарящ между другото и за извънредните ситуации и природните бедствия. Гезмето на нашата Еврокомисарка започна с "работна закуска" в сградата на министерството, поверено на Егемен Баъш.

                          Преди да позира пред фотоапаратите заедно с гостенката си, министърът направи кратко изявление. Той изрази дълбокото си задоволство, че му предстои разговор с гост, чието посещение "носи дълбок смисъл". Като цитирал турската поговорка "Истинският приятел се познава в черни дни" ( приятел в нужда се познава ), Баъш отдал заслуженото на Георгиева заради осигурената помощ след земетресението във Ван и така тя показала колко много ЕС е солидарен с Турция. По този начин била "отворена новата преговорна глава "солидарност и подпомагане", въпреки впечатлението, че "техническите преговори с ЕС за турското членство пораждат някои притеснения". Духовитостта на министъра предизвикала недоумение и въпросителни погледи между журналистите и те били "информирани", че такава "преговорна глава не фигурира сред задължителните 33, но благодарение на Кристалина Георгиева Турция почувствала приятелското отношение на ЕС към турската нация и Ван бил доказателство за появата на преговорната глава "солидарност и взаимна подкрепа". Последвали хвалби за начина, по който били реализирани получените от ЕС 10 млн. т.л. и как били решени битовите нужди на пострадалите с изградените временни жилища, които ще бъдат показани на гостенката на 10.02.2012г. ( петък ).

                              Тези успехи на Турция вероятно тревожели нейните противници в ЕС, но това не било важно, защото веднага след срещата си с българката той заминавал за Истанбул, където му предстои среща с Комисаря по разширяването Щефан Фюле и с Комисаря по въпросите на енергетиката Гюнтер Йотингер. От своя страна Кристалина Георгиева изразила задоволство от факта, че се намира в Турция и има възможност да обсъжда със своите домакини начините за задълбочаване на сътрудничеството по въпросите на хуманитарната помощ. Тя била напълно съгласна с метафората на Егемен Баъш за новата "преговорна глава", открита в резултат на реакцията и на проявеното "разбиране" на ЕС, и похвалила турското правителство за осигурената хуманитарна помощ за "проблемните райони в Афганистан, Пакистан и Сомалия". Така Турция спечелила уважението на света. Веднага след срещата си с Баъш Кристалина Георгиева била приета от Бешир Аталай. Той изразил готовността на Турция да сподели с всеки, който поиска, богатия опит на страната си при ликвидиране на последствията от стихийните бедствия и разказал за току що проведеното съвещание с валиите, на което били конкретизирани техните отговорности и координацията с останалите държавни ведомства. Гостенката изложила характера на своята работа в Комисията и на нейните инициативи за подобряване на системата за действие и на съществуващите правила и директиви. В тази връзка добавила, че има какво да научи от турския опит и от организацията на работа.

                        Тя имала 3 главни причини да посети Турция. Първата била свързана с желанието й да види положението във Ван и всичко по нейното пътуване било съгласувано с Егемен Баъш. Не пропуснала да информира своя домакин за "откритието на Баъш" и измислената от него "нова преговорна глава солидарност", но липсва коментар как трудно загряващия интелект на провалилия се на всички длъжности любимец на Ердоган е реагирал на трудната за асимилиране "европейска новина за турския напредък в преговорния процес". Втората причина за пътуването на Георгиева била свързана с професионалния интерес за разширяване на двустранното сътрудничество по въпросите, за които тя отговаряла. ТРЕТАТА И НАЙ - ВАЖНАТА ПРИЧИНА БИЛА ПОРОДЕНА ОТ ЖЕЛАНИЕТО Й ЛИЧНО ДА ПОДНЕСЕ НА ТУРЦИЯ ДЪЛБОКАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ ЗА СЪСТРАДАНИЕТО И ГРИЖИТЕ НА СТРАНАТА, ПРОЯВЕНИ КЪМ НАЙ - ОНЕПРАВДАНИТЕ И БЕДНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА, КЪМ ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ И ОТ ВЪОРЪЖЕНИТЕ КОНФЛИКТИ И ПРИНОСА НА АНКАРА ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА ТЕХНИТЕ МЪКИ." Георгиева благодареше на Турция ( ние или благодарим, или се извиняваме ) точно в момента, когато "изселниците с двойно гражданство" в Бурса начело с новия си шеф доц. Юксел Йозкан и кмета на града Реджеп Алтепе изпратиха първия ТИР с хуманитарна помощ за "сънародниците" в пострадалите райони на Кърджали, Харманли и Свиленград.

                              Камионът се съпровожда от делегация" от 5 души, които имат отговорната задача лично да следят за разпределението на стоката между включените в техните списъци "наши хора" и да не допуснат никакво присъствие или намеса на българските власти. Според турските източници, това било само началото на мащабна кампания за споделяне на страданията на "сънародниците" в България и така те да разберат, че "Майката - Родина" не ги е забравила. До 20 т.м. в обявените сборни пунктове ще се предават зимни дрехи, одеяла, детски храни и отоплителни уреди, които ще потеглят за "изоставените от нашите прадеди земи" с няколко конвоя.

                                   Последната новина за грижите на Турция и за нейното намерение да сложи ръка върху системата за гражданска защита и управлението на кризи в България изтече също вчера. На 22 февруари на тридневно посещение у нас пристига ( ПО ПОКАНА НА МВР ) делегация от експерти на община Нилюфер, гр. Бурса. Програмата предвижда съвместни съвещания за "взаимно информиране" и споделяне на опит в системата на гражданската защита, предотвратяването на аварии и организиране на спасителни операции по време на природни бедствия.

                            Турската делегация ще даде своите препоръки как неуките българи от ведомството на Цветанов ще трябва да организират своите "екипи от доброволци за провеждане на спасителни операции". Според изявление на ръководителя на гостите Фатих Ъшък, ТУРСКАТА СТРАНА ИМА НАМЕРЕНИЕ ДА ОТКРИЕ СВОЙ ПОСТОЯНЕН ЩАБ В БЪЛГАРИЯ. Според съобщенията от последния час, заради лошото време в Анкара Кристалина Георгиева не можа да замине заедно с Баъш за Ван и няма да се наслаждава на трагедията на кюрдите, която продължава, въпреки отпуснатите европейски пари и нейния "личен принос" за "отварянето на новата преговорна глава"

www.skat.bg
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Индивидуалист в Април 04, 2012, 12:21:49
Изродската власт прави каквото си иска и каквото и наредят. Тяхната мама мръсна долна.
За това живеят.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Ратникъ в Април 04, 2012, 12:40:09
Турция плаща за Суперджамия в Родопите

(https://cdn.dnes.bg/d/images/photos/0155/0000155674-fbv.jpg)

Дирекцията по вероизповеданията при правителството на Турция дарява 12 млн. лв. и готов проект за изграждането на нова джамия за 1500 души в Кърджали. Дарението е предназначено за джамийското настоятелство в най-големия градски квартал Възрожденци, каза Ферад Саид, член на настоятелството.

Мюсюлманският храм ще бъде най-големият в България, но и най-скъпо струващият строеж в Източните Родопи след Водното огледало. Той ще заеме площ от 1400 кв. метра и ще има две високи минарета. Отреденото място е в крайния квартал Прилепци по пътя към стената на язовир Кърджали.

Две са местните фирми, които си оспорват поръчката за строителството на огромния молитвен дом. Едната изгради новото мюсюлманско училище в Момчилград, а средствата за него в размер на 5 млн. лв. също дойдоха от Турция. Другата фирма построи втория корпус на турския завод за каучукови изделия Теклас, лентата на който преряза премиерът Бойко Борисов през октомври м.г.

В района на пазара в Кърджали има джамия, но тя отдавна е тясна за всички богомолци. Преди около 7 г. беше отреден парцел за нов храм на десния бряг на река Арда в пряка близост с жилищните блокове, но протестна подписка стопира градежа.

През юли 2007 г. общинските съветници подкрепиха решението за строежа на джамия върху вече отчуждения терен по пътя за язовира. Земите бяха на тракийци и потомци на първите заселници от Беломорска Тракия. Те получиха в замяна други парцели. Така най-скъпата обществена сграда в района ще се извисява над Кърджали и ще се вижда от всяка точка.

https://www.trud.bg
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Април 09, 2012, 05:29:33
(http://eltimir.blog.bg/photos/68385/original/november/0_4cbd_af36991e_L.jpg)
Some Facts on the Origins of Mustafa Kemal Ataturk
(http://hetq.am/wp-content/uploads/2010/12/ataturk_14.12.10.jpg)
Цитат
"Information on Mustafa Kemal as a donmeh (It is interesting that the Jews refer to the donmeh, or, more correctly, the Sabbateans, as cultists – minim. That is, they are not considered goyim, or gentiles, those professing other faiths, but simply followers of a distorted version of Judaism) have always existed..."
http://old.hetq.am/en/world/ataturk-2/

(http://hetq.am/wp-content/uploads/2011/02/ataturk_08.02.11.jpg)
Цитат
"...It is not without reason that the tombstone of Shemsi Effendi himself is marked as “Muallim Semsi Ef.[fendi] Ataturkun hocasi”, that is, “the teacher of Ataturk”. What is noteworthy as well is that Shemsi Effendi (Shimon Zwi) is being referred to not just as Ataturk’s “muallim”, teacher, but his “hoca”, mentor or preceptor, a religious guide..."
http://old.hetq.am/en/world/ataturk-2/
...
Пет джамии да направят,пак Доган ще си остане циганин,а Ататюрк дьонме и убиец. :mad:

http://turkishmurderers.com/kemal-ataturk/
http://turkishmurderers.com/genocides.html


Цитат
"Mustafa Kemal Attaturk: A Jew of Sephardic origin.
Talaat Pasha: A “Donmeh” Jew. Interior Minister of Turkey during WW I. Chief architect of the Armenian Holocaust.

Djavid Bey: “Donmeh Jew.” Talaat’s Finance Minister.

Messim Russo: Assistant to Djavid Bey.

Refik Bey: Editor of Young Turk newspaper Revolutionary Press; Prime Minister of Turkey in 1939.

Emanuel Qrasow: Jewish propagandist for The Jewish Young Turks.

Vladimir Jabotinsky: Russian Bolshevik who moved to Turkey in 1908. Editor of the newspaper Young Turk.

Alexander Helphand: Liaison of the Rothschilds. Editor of The Turkish Homeland."
(http://www.trueorthodox.com/pictures/ytlist.jpg)
...
http://www.sephardicstudies.org/entrance.html
http://www.sephardicstudies.org/cal.htmlРедактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Hatshepsut в Октомври 20, 2012, 06:31:47
Скандал в Кърджали заради почетното гражданство на ген. Васил Делов

(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/17/BASA-KJ-123-Vasil_Delov_%28cropped%29.jpg)
Ген. Васил ДЕЛОВ

Скандал разтърси политическите сили в Кърджали, след като днес на председателския съвет на местния парламент от ДПС настояха на тържествената сесия да не бъде присъждано званието "почетен гражданин" на генерал Васил Делов, освободителя на града.

На 21 октомври Кърджали всяка година отбелязва с признателност към героите от Балканската война освобождението си от турското робство. Тази година датата е юбилейна, навършват се 100 години от завръщането на града в пределите на България. Утре за официалното отбелязване на историческия 100-годишен юбилей в Кърджали пристигат президентът Росен Плевнелиев и министърът на отбраната Аню Ангелов. Тържествената сесия по традиция е насрочена за 21 октомври, неделя.

Подготовката за големия празник обаче се оказа силно помрачена след отказа на съветниците на ДПС да подкрепят провъзгласяването на ген. Делов за почетен гражданин. Това, според политици от опозицията в града, обрича сесията на провал, тъй като ако точката отпадне от дневния ред, групите на БСП и ГЕРБ, както и съветникът от ЕНП, и единственият независим няма да участват в нея.

На днешното заседание на съветниците председателят им Раиф Мустафа е представил обръщение към кмета Хасан Азис, подкрепено с подписите на 360 души. Основното в текста е предложението именно на юбилейната тържествена сесия да не бъде присъждано званието "почетен гражданин". В обръщението се посочва: "През последните седмици темата за почетния гражданин на Кърджали все повече предизвиква различни коментари и разнородни оценки. Обществеността на Кърджали е доказала през годините, че почита своята история, герои и паметници. Темата за войната по принцип е предизвиквала различни и разнородни възприятия, мнения и оценки. Спомените за Балканската война все още са живи, засягат съвременниците ни и има незараснали рани. Нашият призив към Вас е тази година да не се приемат решения за удостояване със званието "почетен гражданин", за да бъде празникът обединяващ за всички жители на община Кърджали".

В часовете следобед, след скандалното заседание на председателския съвет на местния парламент телефоните на лидерите на ДПС мълчаха. Все още няма кой да отговори на въпроса защо ДПС работи за провала на големия юбилей като налага с мнозинството си подобна форма на отричане на освободителната мисия на ген. Делов. По неофициална информация съветник от ДПС се е свързал с изселническа организация в Одрин и е провокирал скандала, като е разпространил твърдението, че балканските турци отвъд границата са категорично против идеята.

"ДПС превръща Общинския съвет в заложник на националистическите елементи на чужда, макар и съседна, държава. Нежеланието на ДПС да подкрепи ген. Делов ще стане национален скандал. Ако действително тази точка от дневния ред на тържествената сесия отпадне, ние ще я бойкотираме и ще обмислим искане на оставки. Изкуствено се създава проблем в Кърджали, град, известен с мирното и толерантно съжителство на християни и мюсюлмани". Това заявиха общинският лидер на ГЕРБ Илия Илиев и съветникът от партийната група Огнян Иванов.

"Скандалът ще взриви България. Въвличат ни в пълзящия турски национализъм, свидетели сме как активът на ДПС е марионетка в ръцете на организации в Турция, а не чува гласа на гражданите в Кърджали и България. Съветниците от БСП няма да се включат в сесията в неделя, ако не се изчисти този срамен казус". Около тази позиция се обединиха социалистите Милко Багдасаров, Милан Миланов и Георги Кючуков след заседанието.

Въпреки скандала, гражданите на Кърджали се готвят за празника. Утре през целия ден големият мост над река Арда, свързващ двете части на града, ще бъде затворен за движение заради множеството предвидени прояви в рамките на проекта "Мостът – кръстопът на култури". Мимове, жонгльори, циркови артисти на кокили, рисуващи на асфалта деца, творчески и артистични ателиета, литературни четения, фотографски изложби, гостуващ куклен театър, детски аниматори, концерти, демонстрация на занаяти и т. н. са част от забавленията.

Успоредно с това на Ардинския мост край шлюзите на Водното огледало тракийските заселници и потомците им от квартал "Веселчане" се събират на фолклорен събор. Вечерта на площад "Освобождение" президентът Плевнелиев ще произнесе слово за големия вековен юбилей на свободата на Кърджали, церемонията ще приключи с тържествена заря.

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=587178
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Даниел Николов в Октомври 20, 2012, 21:03:18
Как мислите, дали националистите от цялата страна ще могат да направят един митинг в Кърджали в чест на ген.Делов-нищо че не на точната дата.Ако се направи съответната организация и се осигури транспорт мисля,че ще се получи.Стига сме хленчили нека се борим за България!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Горянин в Октомври 20, 2012, 23:13:57
Как мислите, дали националистите от цялата страна ще могат да направят един митинг в Кърджали в чест на ген.Делов-нищо че не на точната дата.Ако се направи съответната организация и се осигури транспорт мисля,че ще се получи.Стига сме хленчили нека се борим за България!

Аз подкрепям с две ръце идеята, само моля да се избере дата поне седмица преди самото събитие, понеже работя и трябва да известя за промени в графика. :)  :mad:
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 05, 2012, 16:18:33
Ахмед Доган: Балканската война е и война за етническо прочистване

Необходим е нов общ прочит на историята по отношения на Балканската война, с участието на историци от всички балкански страни, участвали в нея, това е не само война на победители и победени, а война за етническо прочистване и други форми, които ние по-късно определихме като различни вариации на възродителен процес. Това заяви в неделя лидерът на ДПС Ахмед Доган по повод казуса с неизбирането на ген. Васил Делов за почетен гражданин от общинския съвет на Кърджали, който според него е не само държавнически, но и нравствено-психологически.

 В Кърджали Доган участва в областната отчетно-изборна конференция на ДПС, по време на която след поредното си дълго мълчание се изказа пред журналисти по широк кръг политически теми.

Казусът "Делов" ерозира държавата

 "Казусът "Делов" е може би един от най-сложните казуси, свързани с Кърджали и с Балканската война. Да се мисли кой е въздействал отвътре или отвън, това е неправилно зададен въпрос". Така лидерът на ДПС, цитиран от БГНЕС, отговори на въпроса кой продиктува отказа на съветниците от ДПС в Кърджали да подкрепят посмъртното звание "Почетен гражданин" за генерал Васил Делов.

 Той определи поведението на 22-та съветници от ДПС, гласували "въздържал се", като правилно и апелира за общ прочит на историята на Балканите, особено в частта й за Балканската война.

"Може би трябва да се направи семинар, за да се ограмотим всички за това, че е необходим общ прочит на нашата история, на историята на Балканите и Балканската война. Общият прочит означава не само да се съобразиш с политическата си целесъобразност, но и с другостта на съседа, с неговите проблеми. Не само да издигнеш в правило определено военно събитие, но да включиш в него и човешкото измерение, защото всяка война е свързана с много страдания, всяка война има тотален характер", каза Доган.  Според него самият факт, че въпросът за героиката на Балканската война не е решен до Втората световна война по царско време, не е решен и по време на тоталитарния режим, най-малкото подсказва, че въпросът е много дълбинен, засяга не само лоялността към държавата и държавността, но и все още неизлечимите спомени за ужасите на Балканската война.

 Съветниците от ДПС в Кърджали били постъпили правилно, "защото те са наясно с болките на тази война, живите спомени и всичко, което е свързано с нея".

 Според Доган този въпрос трябва да се постави само на национално равнище от президента на републиката. "Дори не съм сигурен дали и парламентът е в състояние да реши правилно този въпрос – от гледна точка на целостта на държавата, на обединяващите принципи и фактори, а не търсенето на повод за разделителни линии и за противопоставяне. От тази гледна точка казусът "Делов" е един нравствено-психологически, а не само държавнически проблем. Дори самото поставяне на въпроса на този етап, мисля, че ерозира самата държава", заяви Доган.

 Той призова журналистите "много внимателно да се отнасяме към тези факти, те са изключително деликатни и дълбинни, свързани предимно с непреодолени болки, с още неосмислени спомени от Балканската война, защото тя не само е война на победители и победени, а война за етническо прочистване и други форми, които ние по-късно определихме като различни вариации на "възродителен процес".

 По думите на лидера на ДПС общият прочит на историята на Балканите" означава, че всички историци от балканските страни трябва да седнат, да погледнат алтернативно на въпроса за победители и победени, за освободители и освободени, за да зададат на обществото някакви най-общи параметри за неговото общо осмисляне като необходимост от общ прочит".

https://www.mediapool.bg/ (https://www.mediapool.bg/ахмед-доган-балканската-война-е-и-война-за-етническо-прочистване-news199159.html)
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Февруари 17, 2013, 10:43:28
Местан:" Българският етнополитически модел не е веднъж завинаги установена система"

(http://m.netinfo.bg/media/images/7334/7334650/655-402-mestan-bylgarskiiat-etnopoliticheski-model-ne-e-vednyzh-zavinagi-ustanovena-sistema.jpg)

Цитат
"В силовите структури на власттадори не е започнал процесът на интегриране на малцинствата, каза председателят на движението. Той посочи, че малцинствата не са представени на високи нива в МВР, армията, съда, прокуратурата, ДАНС, специалните служби.Една истинска демокрация не може да има забранени територии за българските граждани заради техния етнорелигиозен произход, каза Местан.Според него ДПС залага на модела, при който етническите и религиозните различия, населяващи една държава, се балансират на принципите на идентичността и интеграцията. Интеграция без съхранени идентичности е философията на възродителния процес, това е асимилация, допълни той. Според него моделът на ДПС не залага на квотния принцип, а на осмислена политика на интегриране, която да навлезе в социокултурните отношения в страната..."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5532391
...
Дяволът си показа рогата.За това,че Конституцията е гарантирала правата на всички български граждани никъде ни дума!
Скоро ДПС отново ще е във властта и ще има управленска роля.
"Балансирането на принципите на идентичността " не е нищо друго,освен витиевата фраза,която оправдава турското самосъзнание на тези,които Местан иска да вкара в армията,МВР и в т.н. "социокултурни отношения".
Ударът на Местан е добре премерен във времето,защото скоро ще има решение за приемането на България в шенгенското пространство,а а през лятото -доклад на ЕК за реформирането на съдебната система...
На наивниците,които смятат,че национализмът е глупост,бих препоръчал да се поразходят из Кърджалийския район и да се опитат да преброят джамиите,а също и да поговорят на български език с местните.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Hatshepsut в Март 14, 2015, 07:35:35
Турция произведе скандален филм за Възродителния процес

Трейлър на скандален документален филм получиха редакциите на няколко български медии, включително No Comment. Според придружаващата го информация става дума за документална поредица, заснета от Осман Седен по поръчка на държавния Комитет за радио и телевизия на Турция. Под заглавието "Отново да се родиш", филмът разказва историята на никому неизвестния Юмер от Германия - роден някъде в България, преживял ужасите на т.нар. Възродителен процес и последвалата Голяма екскурзия и "преродил се" в новата родина, без да предаде род и религия.

Изселници, запознати с проекта, коментираха бъдещата поредица с възмущение. Специално за No Comment истински жертви на трагичните събития от средата на 80-те години на миналия век изразиха недоволството си от начина, по който е изопачена истината от ония години.

"Да, беше трудно, беше тъжно и страшно, но само

в трейлъра изброихме поне 70 трупа на турци и мюсюлмани, търкалящи се по улиците на някакво малко село. Видяхме поне 2 публични масови разстрела, а също и трепане на хора, все едно са мухи!

Колкото и да са ни тежки спомените от декември 1984 г. и януари 1985 г. такива ужаси не помним, това просто не се е случвало така", казва А.М., който сега живее в Измир и пожела да запазим анонимността му.
"Баща ми яде бой на 19 януари 1985 г. в Ябланово, свидетел съм на бунта в Котелските села, макар че бях малък. Имаше убити, даже едно бебе! Но тия

циркове с разстреляния на минарето имам и строените в редица мъже, косени с автомати...

Това просто не беше така! Авторът на този филм не е помирисвал ни България, ни Възродителен процес!", категоричен е И.А. от Истанбул.

"Истината е, че в България така и не наказахме виновниците за Възродителния процес!

Оставихме ги да си изживеят старините, някои от тях с почести и в лукс. Политическата класа не намери воля да затвори тази страница завинаги, но преди да я затвори - трябваше всички да я прочетем до последната буква, за да не се повтарят никога такива срамни епизоди в историята на двата народа.

И за това вина носят всички политически партии, без изключение! Особена вина носи ДПС,

които би трябвало да настояват истината да се разрови до дъно. Вместо това, лидерите на движението говорят за Възродителен процес само, когато им отърва. По волята на съдбата, живеем заедно вече 700 години и ако даде Господ, ще изкараме още толкова. Но България прави грешка, като не изчисти това петно - трябваше да има отговорни, трябваше да има наказани, трябваше да има заклеймени. Сега Ердоган си прави пропаганда на гърба на жертвите от България.

С тоя филм ще посеят само ветрове, а какво ще жънат утре двата народа? Пак ли бури?",

пита 66-годишния Мюмюн от ардинско, който сега дели живота си между двете си родини.

Според официално известните данни,

убитите по време на Възродителния процес са общо 18,

като 12 от тях са загинали по време на съпротивата срещу преименуването, а останалите 6-ма са тримата осъдени за атентата на гара Буново, двамата самовзривили се атентатори от заложническата криза във Варна и третият им съучастник, осъден по-късно на смърт.

Освен очевидните разминавания с историческите факти, запознати с бъдещия документален сериал твърдят, че

авторите пренасят акцента от смяната на имената и идентичността на хората върху нещо, което никога не е било нито цел, нито фокус на Възродителния процес - забраната или смяната на религията на българските турци.

"По онова време религията не беше добре за всички - както на нас ни пречеха да ходим на джамия, така на християните правеха проблем, когато ходеха на църква", спомня си А.М. от Измир. "Но аз поне не знам насила да са карали някой да се отрече от Аллах и ако каже "не" - да го застрелят. Не и през Възродителния процес. Имало е такива работи, особено в Родопите, и то - на няколко пъти през миналия век. Имало е, но през 1984-89 не беше това целта", добавя той.

"Така става, когато вместо сами отдавна да сме изяснили истината помежду си, да сме решили проблема и да сме забравили, оставяме чужда пропаганда да ни рови в душите", казва И.А., който работи за популярен турски ежедневник.

Междувременно,

в Парламента има внесени 3 законопроекта, които са свързани със събитията. И на трите вносител е ДПС.

Първият е за овъзмездяване на жертвите на Възродителния процес. Вторият предвижда наследниците на изселниците да могат лесно да получават българско гражданство, като докажат само, че някой от роднините им по пряка линия е роден в България. И третият проект е за изплащане на обезщетения на пострадалите от стрелбата по време на протестите срещу преименуването.

Странно защо, нито един от предложените проекти не изисква възобновяването на прословутото Дело №1, което трябваше да посочи и накаже организаторите на Възродителния процес. Или, ако не възобновяване, то стартиране наново, след като тази страница от историята ни не е нито прочетена, нито затворена?

https://www.youtube.com/watch?v=A0DMmCDZFUU
Отново да се родиш
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Март 14, 2015, 21:11:46
Мисля, че може да се помисли и да се смени името на темата така:" ДПС воюват заедно с управляващите,ЕС, БХК и Турция срещу българското национално достойнство".

Цитат
ДПС ще внесе петиция в ЕП срещу забраната за агитация на майчин език
"Такова ограничение не съществува в нито една друга страна-член на ЕС", заяви евродепутатът от АЛДЕ/ДПС Илхан Кючюк
http://www.vesti.bg/bulgaria/dps-iska-ep-da-razreshi-za-agitaciiata-na-majchin-ezik-6032996
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Siegfried в Март 20, 2015, 16:26:15
Кво ме интересува какво съществува в циганския мозък на некЪФ джагал кючук, тук има конституция и по нея единственият официален език на който може да се провежда предизборна агитация е БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !
Нека джагалите спечелят мнозинство в парламента и да променят конституцията, като включат и джагалския си турски език, дотогава могат само да спазват конституцията на България, и да се молят да няма нов 9-ти Юни  !!!


Мисля, че може да се помисли и да се смени името на темата така:" ДПС воюват заедно с управляващите,ЕС, БХК и Турция срещу българското национално достойнство".
http://www.vesti.bg/bulgaria/dps-iska-ep-da-razreshi-za-agitaciiata-na-majchin-ezik-6032996
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Март 24, 2015, 10:14:08
Сега ДПС е патерицата на ГЕРБ за удържане на властта, а т.н. Патриотичен фронт също.
Не знам как се чуства Валери Симеонов в ролята на ибрик, но ситуацията, в която той се намира е повече от срамна.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: vailen в Април 26, 2015, 21:32:52
Нека говорят документите за ДПС и връзките им със САЩ
Някога мислехме, че ДПС са слуги на Анкара, после в картината се включиха СССР, ОНД, Русия, а сега имаме достатъчно документи да включим и САЩ …
Ясно е, че ДПС бе създадена не без активното участие на ДС и агентите- Доган, Местан, Лютфи …
През ноември 2007 г. става ясно, че ДПС има и най-голям брой кметове с агентурно минало – 41, като само един е в коалиция с друга партия, всички останали са самостоятелно издигнати от движението на Ахмед Доган.
В 42-то Народно събрание сътрудниците на ДС от ДПС са :
Ахмед Башев (1964), издигнат в 1-и МИР-Благоевград – агент „МАНОЛ” на Областно управление на МВР-ДС Благоевград от 1988 г.;
Лютви Местан (1960), издигнат в 9-и МИР-Кърджали и в 29-и МИР-Хасково – агент „ПАВЕЛ”  на ВКР от 1979 г.;
Рамадан Аталай (1957), издигнат в 18-и МИР-Разград и в 20-и МИР-Силистра – агент „ВЕРГИЛ” на Софийско градско управление на МВР-ДС от 1982 г.;
Янко Янков (1955), издигнат в 21-и МИР-Сливен – нещатен служител на Областното управление на МВР-ДС в Сливен от 1986 г.
И ако тук връзката ДС – ДПС е обяснима и ясна, то впечатление прави обгрижването на ДПС от разни институции на САЩ през годините та чак до днес …
А дали това не обяснява и посещението на Борисов в САЩ, разговорите със Збигнев Бжежински и очакването дори от „Файненшъл Таймс“ за една коалиция с ДПС ?!

още (http://burgas-podlupa.com/2014/06/19/%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BF%D1%81-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7/)

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -
Макар че написаното няма голяма връзка с наименованието на темата, реших да го пусна тук. Ако модераторите решат, че не му е мястото тук могат да преместят написаното или да го изтрият.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Октомври 06, 2015, 13:13:50
Нека говорят документите за ДПС и връзките им със САЩ
Някога мислехме, че ДПС са слуги на Анкара, после в картината се включиха СССР, ОНД, Русия, а сега имаме достатъчно документи да включим и САЩ …
Ясно е, че ДПС бе създадена не без активното участие на ДС и агентите- Доган, Местан, Лютфи …
През ноември 2007 г. става ясно, че ДПС има и най-голям брой кметове с агентурно минало – 41, като само един е в коалиция с друга партия, всички останали са самостоятелно издигнати от движението на Ахмед Доган.
В 42-то Народно събрание сътрудниците на ДС от ДПС са :
Ахмед Башев (1964), издигнат в 1-и МИР-Благоевград – агент „МАНОЛ” на Областно управление на МВР-ДС Благоевград от 1988 г.;
Лютви Местан (1960), издигнат в 9-и МИР-Кърджали и в 29-и МИР-Хасково – агент „ПАВЕЛ”  на ВКР от 1979 г.;
Рамадан Аталай (1957), издигнат в 18-и МИР-Разград и в 20-и МИР-Силистра – агент „ВЕРГИЛ” на Софийско градско управление на МВР-ДС от 1982 г.;
Янко Янков (1955), издигнат в 21-и МИР-Сливен – нещатен служител на Областното управление на МВР-ДС в Сливен от 1986 г.
И ако тук връзката ДС – ДПС е обяснима и ясна, то впечатление прави обгрижването на ДПС от разни институции на САЩ през годините та чак до днес …
А дали това не обяснява и посещението на Борисов в САЩ, разговорите със Збигнев Бжежински и очакването дори от „Файненшъл Таймс“ за една коалиция с ДПС ?!

още (http://burgas-podlupa.com/2014/06/19/%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BF%D1%81-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7/)

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -
Макар че написаното няма голяма връзка с наименованието на темата, реших да го пусна тук. Ако модераторите решат, че не му е мястото тук могат да преместят написаното или да го изтрият.
...
...
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
+1
...
Цитат
"Слава Богу, Райна Княгиня не е могла да види всичко това, защото заболява тежко, загубва представа за реалността (полудява) и умира през 1917 година, преди да се случат трагедиите с потомците й. Тленните й останки намират покой през 1976 година, когато са пренесени от София в родното Панагюрище и са препогребани там в двора на бащината й къща.

Нейният внук ми даде смъртния акт, издаден тогава от софийската община, аз го преснимах и му го върнах. Тъй че сведенията са достоверни, освен от архиви, всичко бе потвърдено от внука на Райна Княгиня. "
http://e-vestnik.bg/11699
...
Реално ДПС са в управлението на България от идването на власт на Симеон Сакскобурготски през 2001 г.
Не трябва да се пренебрегва и участието на Анастасия Мозер, която разби единството на земеделците и даде зелена светлина на комунистическото отроче, наречено ДПС.
Депесарите станаха силни, много силни, благодарение на комунистите, които ги създадоха, та дори си позволиха да им бият шута по времето на Орешарски.
Днес Бойко Борисов мълчи като п...тка и не може, и да си представи, че е възможно да управлява без подкрепата на ДПС, които уж са в опозиция.
Песента за Райна Княгина е необходима на Местан, който с това изпълнение иска да демонстрира, колко напред е отишла неговата етническа партия в развитието си на толерантност и политическо извисяване, пеейки песни за революционерката българка.
В съвремието ни такова поведение като това на Местан много се цени от перверзните мултикултурални мозъци на политиците от Запада и от лумпените-глобалисти, които не могат да разберат факта, че са заличени като личности и на тях се гледа като на биороботи от европейското ТКЗС.
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Декември 01, 2015, 14:51:11
Цитат
"Службите са си на ДПС"
"Нов запис, в който бившата шефка на СГС Владимира Янева казва на тогавашната си колежка Румяна Ченалова: "Службите са си на ДПС", беше публикуван днес.
В поредната част от разговорите между двете, която отново бе разпространена от сайта "Биволъ", се чува:

"ВЯ: Мда, той затва е. Службите са си на ДПС.

ВЯ: И тва е последната…

РЧ: Последният бастион.

ВЯ: Ами да. И ако ги пипнат, трябва да скачат на ДПС.

ВЯ: И както той Бойко затова каза: Ми те Писанчев и Лазаров много добре си работят, всичко е ОК, няма да ги пипам..."
http://dnes.dir.bg/news/sluzhbi-dps-zapis-razrabotka-ervei-20993803?nt=9
 
...
ПРЕДАТЕЛИ!!!
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Декември 03, 2015, 12:19:09
Цитат
Осман Октай: Оправдателната присъда на Бисеров е очаквана
Бисеров винаги е бил посредник между службите за сигурност и Доган, заяви той
http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/12/02/132193/осман-октай-оправдателната-присъда-на-бисеров-е-очаквана-/
...
Агентите на ДПС пак са на власт.
Присъди за депесарски агенти няма и няма да има.
Къде сте, протестъри?
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Hatshepsut в Януари 09, 2016, 21:18:32
ДПС поиска майчиният език да стане задължителен в училищата

Управляващата тричленка в ДПС поиска задължително изучаване на майчиния език в училищата.

Според Рушен Риза, един от съпредседателите на ДПС, основни проблеми пред партията е изучаването на майчиния език, което трябва да стане задължително избираем предмет, и недостатъчното участие на малцинствата в системите на МВР и МО.

Това според Риза означава разделение и дискриминация. Той констатира със съжаление и че все още малцинствата у нас трудно намират реализация в държавните администрации, т.е. все още има деление на базата на етнически и религиозен принцип, пише news.bg.

Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза участваха в честването на годишнината от създаването на областната структура на ДПС в Кърджали.
От Кърджали днес новото ръководство на Движението за права и свободи отговори на вчерашната пресконференция на бившия си председател Лютви Местан.

И Кърджали, и ДПС са непревземаеми крепости. Те не могат да бъдат превзети нито отвън, нито отвътре, заяви от своя страна съпредседателят на ДПС Четин Казак.

Казак се противопостави на „всякакви опити да се подмени или присвои профила и същността на ДПС”.

Според него обречени на неуспех са всички опити ДПС да бъде представено в изопачена светлина.

Мустафа Карадайъ коментира изявления от вчерашната пресконференция на Лютви Местан с намек отново за очакването Местан да напусне парламента.

„Разбрах, че предишният председател прозрял, че не му е мястото в ДПС. Логичен е въпросът – кога го е прозрял? След изключването му или когато беше председател?”, попита Карадайъ. Според него е абсурден опитът на Лютви Местан да обсеби евроатлантическата ориентация на партията.

Областният лидер на ДПС в Кърджали и кмет на областния град Хасан Азис увери, че общинските и областните структури на ДПС в Кърджали са единни и сплотени, въпреки събитията от последния месец.

http://vevesti.bg/56150/dps-poiska-maychiniat-ezik-da-stane-zadalzhitelen-v-uchilishtata/
Титла: Re: ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство
Публикувано от: Петкан в Януари 11, 2016, 21:12:38
Тези от ДПС трябва да ги разкарат от всякакви претенции за изучаване на турски език!
До вчера в НС слушахме нахалните и витиевати словесни упражнения на техния председател - турски шпионин, а сега и претенции...
ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ от ДПС са били включени в избирателните листи след съгласуване с Ердоган.
Много е вероятно и други турски шпиони да седят в българското НС.
Що се отнася до индивида-ислямист Хафъзов, най-добре ще да бъде снет неговия имунитет и да бъде съден.