Българският националистически форум

България и българите => Български националисти => Темата е започната от: Hatshepsut в Ноември 09, 2013, 18:04:36

Титла: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 09, 2013, 18:04:36
Националистическа партия на България

Първата задача на "Националистическа партия на България" е "прочистване на страната от чуждоземната и инородна имигрантска измет"

(http://images.focus-news.net/1d4378647f6b58567988570b2fc59cb3.jpg)

София. В основата на новия политически субект "Националистическа Партия на България" ще бъдат младежки националистически организации и членове на фенклубове от София и страната като "Национална Съпротива", всички дивизии на "Кръв и Чест", "Българска Национално-радикална Партия", фен сдружение "Офанзива" и др., това се посочва в прессъобщение до медиите от партията. Партията си поставя за цел постигането на едно ново българско Възраждане, основано върху идеите на хомогенното и чисто национално общество, държава, защитаваща и преследваща само българските национални интереси и несъобразяваща се с никакви външни и международни политически фактори, социална справедливост и национална икономика. "Искаме ясно да заявим, че основната цел на нашата партия е овладяването на пълната държавно-политическа власт в страната, защото само така ще можем да се разправим веднъж завинаги с всички врагове на Родината в лицето на партиите от статуквото, икономическата олигархия и чуждата резидентура", се казва в съобщението. "НПБ вече има разработена кратка програма, която прилагаме, съдържаща в 21 точки основните ни програмни намерения. В процес на разработка е и нашата стратегическа програма за управление. Първата и неотложна задача, която "Националистическа партия на България" си поставя, е прочистването на страната ни от чуждоземната и инородна имигрантска измет, която залива улиците на градовете ни, и държи в състояние на страх българското население", се казва в съобщението.

http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846188/parvata-zadacha-na-natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-e-prochistvane-na-stranata-ot-chuzhdozemnata-i-inorodna-imigrantska-izmet.html


ПП „Националистическа Партия на България” избра своите контролни и ръководни органи

София. ПП „Националистическа Партия на България” избра своите контролни и ръководни органи – Симеон Костадинов, Благовест Асенов и Тодор Тотев, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Симеон Костадинов, член на Централното ръководство на партията, заяви пред журналисти, че има определени хора, които ще се изказват пред медиите. Той обясни, че партията ще се занимава с напълно конвенционална и легална политическа дейност, според Закона за политическите партии и законодателството като цяло.
Новата формация си поставя цели - да изгради национална държава на българите. „Такава държава се изгражда, когато такава партия, като нашата, дойде на власт чрез избори, когато овладее пълната държавната политическа власт, и когато започнем да провеждаме национална политика”, каза още Костадинов.
На въпрос, не са ли притеснени от възможното гражданско недоволство заради тайното учредяване на партията, недопускане на медиите по време на самото учредяване, както и факта, че някои от членовете излизаха от сградата, скривайки лицата си с качулки, шалове и очила, Костадинов отговори, че „не им пука”, защото има хора в България, които ще подкрепят техните цели и намерения на предстоящи избори.
Според него, членовете на новата партия са предпазливи и/или имат проблем с публичността, затова си крият лицата.
Благовест Асенов, друг член на ръководството на партията, не пожела да отговоря на въпроси на журналисти.
Симеон Костадинов обясни, че най-вероятно причината за това са - нежеланието да се изявява пред медии, защото медиите изопачават нещата и вадят някои факти извън контекста.
Той допълни, че към всички медии ще бъде изпратен устава на партията.

http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846176/pp-natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-izbra-svoite-kontrolni-i-rakovodni-organi.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 09, 2013, 18:48:38
Програма на ПП „Националистическа Партия на България"

София. Програмата на ПП „Националистическа Партия на България" съдържа 21 точки, които бяха изпратени до медиите, след учредителното събрание на новата политическа сила. Програмата на партията предвижда:

1. България е еднонационална държава на българите и като такава, следва да бъде подчинена единствено и само на българския национален интерес.

2. В нея не може да съществуват привилегировани групи, основани на расов, етнически, религиозен, политически или друг признак.

3. Ефективна борба и забрана на всички антибългарски организации като "Български Хелзинкски комитет", "Отворено общество" и производните им. Забрана на всички етнически партии в страната, начело с ДПС.

4. Разбиване и забрана на всички сепаратистки групи и движения на територията на Република България. Стопиране процесите на ислямизация и турцизация.

5. Провеждане на активна и целенасочена държавна политика за справяне с битовата и малцинствената престъпност и осигуряване на ред, спокойствие и справедливост във всички български градове и села. Смазване на циганския терор с железен юмрук.

6. Ние искаме гарантиране правото на неизбежна отбрана, чрез ясно определяне на границите й и разширяване на обхвата й.

7. България е християнска държава. Православното вероизповедание, чрез промяна в Конституцията ще бъде установено като официално.

8. Всички вероизповедания ще имат пълна религиозна свобода, стига чрез пропаганда или други действия да не отричат християнския характер на Българската държава и националната ни идентичност.

9. Нов закон за вероизповеданията, който ще изисква при регистрация на нови конфесии, същите да докажат наличието на поне 500 000 последователи или присъствието си на националната територия към момента на възстановяването на Третата Българска държава.

10. Изработване на нов конституционен модел, който да установи:
- Президентска република;
- Мажоритарен вот;
- Задължително гласуване;

11. Незабавни и радикални мерки за преодоляване на демографската катастрофа, в която се намира българската нация. Това ще стане чрез:
- Утвърждаване на тридетния и четиридетен модел;
- Укрепване на семейството като институция и като основна клетка на българското общество;
- Прекратяване на пагубната социална политика, стимулираща малцинствената раждаемост и паразитизъм;
- Специална политика насърчаваща получаването на българско гражданство и създаването на условия за заселване в България на сънародниците ни, намиращи се извън границите на днешната българска държава, с особен акцент върху компактните общности, живеещи далеч от нашите граници, по-специално в Молдова, Украйна и Руската Федерация;

12. Българите извън пределите на днешните държавни граници са част от българската нация и като такива се ползват със специалната закрила и подкрепа от страна на Българската държава.

13. Реално държавно участие в икономиката чрез запазването на съществуващите и създаването на нови държавни предприятия в ключовите за страната отрасли -енергетика, природни богатства, военна промишленост, транспорт, комуникации и други. Икономически сектори, характеризиращи се като естествен монопол, следва да бъдат държавна собственост.

14. Възраждане на българското селско стопанство, чрез пакет от стимулиращи мерки.

15. Социалната политика следва да бъде основана на справедливостта и да поощрява гражданската инициативност, саморазвитие и желание за труд. Съществуващата система, при която механично се взима от честния и трудолюбив българин и се подарява на социално-етнически групи, които не правят нищо, за да подобрят положението си, трябва веднага да бъде премахната.

16. Незабавно прекратяване на умишленото разрушаване на сектора за сигурност на българската държава, в това число на българската армия, разузнавателните и контраразузнавателните служби.

17. Българската армия е основен стълб на държавността и трябва да бъде изградена като модерна и ефективна военна структура, способна реално и напълно самостоятелно да защитава националната сигурност и териториалната цялост на страната.

18. Ние искаме прекратяване на сервилната, колониална и унизителна външна политика на днешната българска държава и поставянето на тази политика в изпълнение и защита единствено на българските национални интереси, отстоявайки суверенитета, независимостта и достойнството на страната.

19. Преразглеждане на всички международни договори, сключени от България след 9 септември 1944 и прекратяване на тези от тях, които не са в интерес на страната и нарушават суверенитета й.

20. Референдум за оставането на България в структурите на ЕС и НАТО.

21. Ние поддържаме многополюсния модел в международната политика и ще се стремим да развиваме ползотворни отношения, не само с големите сили на днешния ден, но и с държави, традиционни или потенциални партньори във всички жизненоважни за България сфери.

http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846199/natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-e-za-zabrana-na-antibalgarski-organizatsii-kato-balgarski-helzinkski-komitet-i-otvoreno-obshtestvo.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Ноември 09, 2013, 21:39:28
Цитат
"17. Българската армия е основен стълб на държавността и трябва да бъде изградена като модерна и ефективна военна структура, способна реално и напълно самостоятелно да защитава националната сигурност и териториалната цялост на страната. "
...
Основен стълб, ама друг път.
Справка за значението на армията като основен стълб на държавността армията търсете при кан Крум.
По отношение на възстановяването на БА до ниво на боеспособност да защитава "реално и самостоятелно националната сигурност и териториалната цялост на страната", трябва сериозно планиране на бюджета, защото Турция има военен бюджет около 10 млрд.(десет милиарда) долара.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 09, 2013, 21:46:17
Прасето с мустака Димитър Николов (Бай Ганьо) нямаше търпение да се изкаже пръв и да оплюе новата партия че били отцепници от БНРП и др. организации. Абе няма ли кой да го постави на място тоя урод ? :Azn:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Семо Мастиката в Ноември 09, 2013, 21:48:59
Да разбираме, че БНРП окончателно остава на Николов и Анатков?
Това с мажоритарните избори е голяма недомислица. Удря и без това нищожните шансове за пробив на партия като тази. Преосмислете го.

п.п. БНС вътре ли е?
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 09, 2013, 21:50:32
http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846164/dimitar-nikolov-bnrp-edva-dve-tri-organizatsii-na-bnrp-shte-se-sleyat-s-novata-partiya-i-tova-sa-hora-koito-nyamat-tsennostni-ustoi.html

Ето го изказването на тоя нещастник...
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 10, 2013, 06:22:25
По отношение на програмата на новата партия, категорично не приемам точки 7, 8 и 9:

Цитат
7. България е християнска държава. Православното вероизповедание, чрез промяна в Конституцията ще бъде установено като официално.

8. Всички вероизповедания ще имат пълна религиозна свобода, стига чрез пропаганда или други действия да не отричат християнския характер на Българската държава и националната ни идентичност.

9. Нов закон за вероизповеданията, който ще изисква при регистрация на нови конфесии, същите да докажат наличието на поне 500 000 последователи или присъствието си на националната територия към момента на възстановяването на Третата Българска държава.

И друг път съм заявявал, че национализма не трябва да се смесва с клерикализма и че трябва да има ясно разграничение между националистическите и клерикалните партии. Цитираните точки поставят под съмнение секуларния характер на българската държава, което за мен е абсолютно неприемливо.

Имам забележки и към точка 10:

Цитат
10. Изработване на нов конституционен модел, който да установи:
- Президентска република;
- Мажоритарен вот;
- Задължително гласуване;

Не приемам мажоритарния вот и задължителното гласуване, а по отношение формата на държавно управление - трябва да се направи преценка коя ще е най-подходящата за българските условия.

По отношение на останалите точки от програмата, смятам, че са приемливи.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Ноември 10, 2013, 08:18:53
Да разбираме, че БНРП окончателно остава на Николов и Анатков?
Това с мажоритарните избори е голяма недомислица. Удря и без това нищожните шансове за пробив на партия като тази. Преосмислете го.

п.п. БНС вътре ли е?


БНРП съществува само в болният мозък на Николов.Партията ще бъде заличена при следващи избори по служебен път.Тоя човек непредставлява никого,освен себе си.Всички действащи структури на БНРП се включват в новата обединена партия.Ясно ми е ,че няма как да се харесаме на всички,то не е и нужно.НПБ ще е   партия с ясна идеология .Не случайно за дата на учредителният конгрес бе избран именно вчерашният ден,с оглед събитията отпреди 90 години случили се в една друга европейска страна.За мен е нормално да има вой от всички патриотарски организации,с оглед евентуалният отлив на гласове от тях,което изобщо не ме интересува.За нас е важно да положим началото на едно обединение на организации изповядващи еднаква идеология и смятам ,,че се получи.Що се отнася до БНС,не неучастват.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: pegenes в Ноември 10, 2013, 14:37:39
11. Незабавни и радикални мерки за преодоляване на демографската катастрофа, в която се намира българската нация. Това ще стане чрез:
- Утвърждаване на тридетния и четиридетен модел;
- Укрепване на семейството като институция и като основна клетка на българското общество;
- Прекратяване на пагубната социална политика, стимулираща малцинствената раждаемост и паразитизъм;
- Специална политика насърчаваща получаването на българско гражданство и създаването на условия за заселване в България на сънародниците ни, намиращи се извън границите на днешната българска държава, с особен акцент върху компактните общности, живеещи далеч от нашите граници, по-специално в Молдова, Украйна и Руската Федерация.

При бегъл прочит на програмата, от тази точка единственото което считам за приемливо е третият ред: Прекратяване на пагубната социална политика, стимулираща малцинствената раждаемост и паразитизъм.

Не е зле да се прочете "Моята борба / Main kampf ", там където се разглежда въпросът със жизненото пространство на нацията. При ограничено жизнено пространство е невъзможно правилно и всестранно развитие на индивидите и обществото. Има две алтернативи - завоюване на нови територии или намаляване на популацията. Според тогавашните международни условия и състоянието на Германия, авторът на "Моята борба" е избрал разширяването на германското жизнено пространство. Това обаче, за България, днес не е приложимо, понеже международното еврейство е прекалено дълбоко вкоренено в западните общества и малка страна като нашата няма как да го осъществи. Затова остава вторият вариант - намаляване на населението, но увеличаване на качеството и ефективността - нещо което е приложимо и осъществимо само с промяна на социалната политика на страната. Бих искал да чуя още мнения по този въпрос.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: april_z в Ноември 11, 2013, 17:24:54
гледах милен цветков и там бяха и тея и една млада кучка дискутира с тия националистите.  :mad:

разликата между кучката и националистите не бе голяма. кучката настояваше за правата си на жена, демек държавата и е длъжна да я издържа като кучката се окучи. а националистите настояваха на всяка кучка по най малко 3-4 деца да ражда и държавата да ги спонсорира. демек разликата между кучката и националистите морално погледнато е нищожна.  :mad:

заради и това кучката разчиташе че в полза на България ще е ако приемеме бежанците. щото бежанците имат права демек държавата им е длъжна а националистите напомняха на кучката че зад тези права стоят данакоплатци демек българите трябва да плащат сметката.

демек фаталната грешка на кучката и на националистите е че в основата на мислите си те разчитат на държавата за тяхното просъществуване. нещо напълно алогично. държавата е врагът на всеки свободен човек.

изходът е не голямата държава а малките общности , махалата познати и прочие.
мащаба е важен. твоето обкръжение е по важно от глобалното демек държавното.
борбата против глобализма е борба за да останат селяни на село.
кучките и националистите са градски изроди. на село те нямат почва. но убиха селото.

ето този блог показва крайното развитие на едно общество като сащ. от градски тип.
на път към своето самообезсмисляне.

 http://www.linhdinhphotos.blogspot.de/
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 11, 2013, 22:31:27
Дайте линк към предаването на Милен Цветков да го видим всички. :Azn:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Ноември 12, 2013, 07:27:51
гледах милен цветков и там бяха и тея и една млада кучка дискутира с тия националистите.  :mad:

разликата между кучката и националистите не бе голяма. кучката настояваше за правата си на жена, демек държавата и е длъжна да я издържа като кучката се окучи. а националистите настояваха на всяка кучка по най малко 3-4 деца да ражда и държавата да ги спонсорира. демек разликата между кучката и националистите морално погледнато е нищожна.  :mad:

заради и това кучката разчиташе че в полза на България ще е ако приемеме бежанците. щото бежанците имат права демек държавата им е длъжна а националистите напомняха на кучката че зад тези права стоят данакоплатци демек българите трябва да плащат сметката.

демек фаталната грешка на кучката и на националистите е че в основата на мислите си те разчитат на държавата за тяхното просъществуване. нещо напълно алогично. държавата е врагът на всеки свободен човек.

изходът е не голямата държава а малките общности , махалата познати и прочие.
мащаба е важен. твоето обкръжение е по важно от глобалното демек държавното.
борбата против глобализма е борба за да останат селяни на село.
кучките и националистите са градски изроди. на село те нямат почва. но убиха селото.

ето този блог показва крайното развитие на едно общество като сащ. от градски тип.
на път към своето самообезсмисляне.

 http://www.linhdinhphotos.blogspot.de/


Подобен коментар имаше и в групата от някакъв си измислен профил.Според хора общували с тоя профил става въпрос за некакъв откачалник.Не ми се ще да мисля,че съвпадението с коментара е случайно...
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Ноември 12, 2013, 09:57:06
Създаването на нова националистическа партия е логично последствие от натрупване на социално напрежение, от невъзможността за намиране на политическо решение за излизане от съществуващата политическа криза в България и от радикализацията на борбата за политическата власт.
Използването на идеите на национализма е "обяснимо", като единствена възможна компенсаторна реакция на общественото безпокойство от липсата на държавност и отговорно поведение от представителите на държавната власт.
Приносът на новата националистическа партия в решаването на съществуващите управленски проблеми в България предварително е обречен на неуспех по много причини, отнасящи се към спазването на законови изисквания и съществуващи международни договорености, които България е подписала.
Интересно е това, как ще бъде употребена тази нова политическа формация в близкото бъдеще, по-точно в едни бъдещи парламентарни избори?
Ако някой все още вярва, че Бареков не е политически проект на кукловодите, управляващи България, нека да живее наивността българска.
Такава е и идеята за създаването на Националистическа партия на България, поредното отроче на тези, които създадоха ПП Атака, ВМРО и други подобни на тях партии, извършващи единствено дейности в сферата на политическия слугинаж и с никакъв положителен принос към българското общество.
...
...
"Бизнес заговорът" (англ. "Business Plot")-предполагаем план за държавен преврат срещу новоизбрания президент Франклин Делано Рузвелт, направен през 1933 г. от богати бизнесмени и корпорации. Заговорът е публично огласен през 1934 г. от пенсионирания генерал-майор от флота Смедли Бътлър пред конгресната комисия на МакКормак-Дикстайн. Бътлър е една от най-популярните военни фигури на времето. През юли 1932 г. той подкрепя лагеруването на ветерани от Първата световна война (т. нар. Бонусна армия) във Вашингтон с искания за изплащане на бонуси, обещани им със закон от 1924 г. Няколко дни след появяването му, ветераните са изгонени от столицата от кавалерийски войски под командването на ген. Дъглас МакАртър по заповед на президента Хърбърт Хувър. В показанията си Бътлър твърди, че група мъже са се обърнали към него като част от заговор за военен държавен преврат, обещавайки му армия от 500 000 души за марш срещу Вашингтон, $ 30 млн и манипулация на печатните медии. Един от посочените за заговорници, Джералд МакГуайър, брокер от Уол Стрийт и бивш командир на Американския легион в Кънектикът, разпалено отхвърля тези твърдения. Други посочени като участници в заговора са бившият губернатор на Ню Йорк, кандидат-президент на Демократическата партия през 1928 г. и политически враг на Рузвелт Ал Смит и бившият директор на DuPont Ирене дю Понт. Според показанията на Бътлър планът при успешен преврат е предвиждал създаването на фашистко правителство, в което той да придобие почти абсолютна власт в новосъздадената длъжност „министър на общите работи“, а Рузвелт да остане само като фигурант. Показанията на Бътлър за съществуването на заговора са подкрепени от тогавашния командир на Организацията на ветераните от чуждестранни войни и по-късно конгресмен от Републиканската партия Джеймс Ван Занд, от кап. Самюъл Глейсиър и от репортера Пол Френч. В крайния си доклад конгресната комисия подкрепя показанията на Бътлър за съществуването на заговора, но повече разследвания не са направени и никой не е подведен под отговорност, което води в голяма степен до забравяне на случая.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83_%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%A0%D1%83%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%82
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 12, 2013, 12:01:20
Фейсбук-страница на Националистическа партия на България:

Страница 1 (https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%9F%D0%91-%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/1419512071612294?ref=ts&fref=ts)
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: april_z в Ноември 12, 2013, 21:14:52
аз съм си аз . мен са ме изгонили от комай всички форуми.  :mad:

все тая. тази нова формация , националистическа е създадена от данс. това го чух по канал 3. кат задаваха некъв въпрос на цветелин кънчев.
да напомня че в германия. тамшния данс е създал комай всички националистически немски партии и ги споносорира с пари и ги организира. демек държавата там е най големия неонацист  :mad:

все тая. германците смятат това за възможност да се създаде работа на неонацистите , демек като от бюрото от труда. целта е ясна. превръщането на неонацистката идея в престъпна група която извършва извращения с цел дискредитиране на национализма.
 :mad:

щото данс и държавата е майстор в организираната престъпност. къв е проблема да вкара там некакви престъпници при тея неонацисти, или както в германия цялата група неонацисти се състои от служители на немската държавна сигурност.  :mad:

чета тук некви дълги писания за юнашкото движение преди сто години. и се питам дали майките на тези юнаци са се редили на гишето за майчинство за да отгледат тези деца? както сега е модерно да се иска от националистите. ?

и защо националистите искат и те да са на софрата на държавата а не могат да се издържат самостоятелно както навремето всички тея юнаци?

това е въпроса. щото ако могат да се издържат като старите юнаци данс и подобни престъпни държавни групировки немогат да ги инфилтрират и да ги дискредитират. :mad:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Ноември 12, 2013, 22:16:00
аз съм си аз . мен са ме изгонили от комай всички форуми.  :mad:

все тая. тази нова формация , националистическа е създадена от данс. това го чух по канал 3. кат задаваха некъв въпрос на цветелин кънчев.
да напомня че в германия. тамшния данс е създал комай всички националистически немски партии и ги споносорира с пари и ги организира. демек държавата там е най големия неонацист  :mad:

все тая. германците смятат това за възможност да се създаде работа на неонацистите , демек като от бюрото от труда. целта е ясна. превръщането на неонацистката идея в престъпна група която извършва извращения с цел дискредитиране на национализма.
 :mad:

щото данс и държавата е майстор в организираната престъпност. къв е проблема да вкара там некакви престъпници при тея неонацисти, или както в германия цялата група неонацисти се състои от служители на немската държавна сигурност.  :mad:

чета тук некви дълги писания за юнашкото движение преди сто години. и се питам дали майките на тези юнаци са се редили на гишето за майчинство за да отгледат тези деца? както сега е модерно да се иска от националистите. ?

и защо националистите искат и те да са на софрата на държавата а не могат да се издържат самостоятелно както навремето всички тея юнаци?

това е въпроса. щото ако могат да се издържат като старите юнаци данс и подобни престъпни държавни групировки немогат да ги инфилтрират и да ги дискредитират. :mad:


Бе щом ми цитираш тоя мангал Цветелин Кънчев за мен си пълен малоумник.Сега ще те блокирам в групата без право на добавяне,да не се чудиш кой е ....дееба и кретена див !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: april_z в Ноември 12, 2013, 23:39:25
ква група бе? аз фасебоок не ползвам
бъркаш мен с друг  :mad: твой проблем

аз съм гениален.  :mad:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Ноември 14, 2013, 07:19:17
Вариант на художествена ирония за същността на  Националистическа партия на България.
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ru/d/dd/The_Persistence_of_Memory.jpg)
"La persistencia de la memoria" ("Постоянството на паметта") (1931)
 художник Салвадор Дали.
Сюжетът на картината е продукт на размислите на С.Дали за същността на сиренето камамбер.
...
Забележка: „Камамбер“ ( фр. Camembert) е вид меко френско сирене с лека плесен.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Ноември 14, 2013, 23:13:52
гледах милен цветков и там бяха и тея и една млада кучка дискутира с тия националистите.  :mad:

разликата между кучката и националистите не бе голяма. кучката настояваше за правата си на жена, демек държавата и е длъжна да я издържа като кучката се окучи. а националистите настояваха на всяка кучка по най малко 3-4 деца да ражда и държавата да ги спонсорира. демек разликата между кучката и националистите морално погледнато е нищожна.  :mad:

заради и това кучката разчиташе че в полза на България ще е ако приемеме бежанците. щото бежанците имат права демек държавата им е длъжна а националистите напомняха на кучката че зад тези права стоят данакоплатци демек българите трябва да плащат сметката.

демек фаталната грешка на кучката и на националистите е че в основата на мислите си те разчитат на държавата за тяхното просъществуване. нещо напълно алогично. държавата е врагът на всеки свободен човек.

изходът е не голямата държава а малките общности , махалата познати и прочие.
мащаба е важен. твоето обкръжение е по важно от глобалното демек държавното.
борбата против глобализма е борба за да останат селяни на село.
кучките и националистите са градски изроди. на село те нямат почва. но убиха селото.

ето този блог показва крайното развитие на едно общество като сащ. от градски тип.
на път към своето самообезсмисляне.

 http://www.linhdinhphotos.blogspot.de/
...

Цитат
МИШОК@
Герой
****

Популярност: -256
Неактивен Неактивен

Публикации: 5781


WWW
   
   
Re: Нова националистическа партия щялав странат
« Отговор #14 -: 11 ноември 2013, 19:07:20 »
   
В предаването на  Милен Цветков  бяха и тези и една малка и ненормална маймуна. Дискутираха  разни неща.
Разликата между лудата маймуна  и обявяващите се националисти откачалки нямаше. Лудата маймуна  настояваше за правата на всичко и всички и разчиташе на държавата и защита от нейна страна - тоест че  държавата и е длъжна да я издържа като реши да роди. а измислените националисти настояваха на всяка майка с по  3-4 деца да   държавата да ги спонсорира. Тоест и едните и другите лежаха на държавата и чакаха на нея - разликата между тази и  маймун  националистите морално погледнато е никаква.
Просто националистите смятат с нашите пари демек тия на държавата да решават проблеми. Въпроса с раждаемоста обаче е морален , а не финансов, нещо което великите националисти спасители още не могат да осъзнаят.
Абе и онази и те миришеха яко на комунизъм.
http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,36094.0.html
...
Hatshepsut, как ти се струва, дали тези два "бисера" имат доста странни, сходни стилистически похвати? :thinking: :wink:
Моля те, обърни внимание и на датите!
Мишлето си е направило нова дупчица...
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 15, 2013, 05:52:15
Да, Мишока много често копира публикации от нашия форум и след това ги публикува във форума на Атака или във фейсбук. За съжаление, не можем да му попречим да влиза тук, можем само да му забраним да пише  :wowed:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 15, 2013, 08:20:05
И да се върнем на темата:

Искат новата националистическа партия да бъде забранена

Сто и дванадесет граждани подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров и искане да не бъде направена съдебна регистрация на учредената в събота "Националистическа партия на България", която те определят за неонацистка. Те искат държавното обвинение да се противопостави пред съда на регистрацията на тази партия, пише в съобщение изпратено до медиите от Българския хелзинкски комитет.

Сред тях са общественици, юристи, журналисти, литератори, преподаватели (вижте списък в карето най-отдолу).

В съобщението пише, че тази партия се е формирала от екстремистки групи, които включват местни секции на международната неонацистка мрежа "Кръв и чест", неформални образувания на лица, идентифицирани от журналисти като скинхедс (бръснати глави), крайни футболни привърженици (ултраси) и  с паравоенни по семантика названия като "Национална iъпротива" и "Офанзива".

"Новоучредената неонацистка партия на име "Националистическа партия на България" е обявила пред медиите, че цели "хомогенно и чисто национално общество", "държава, защитаваща само българските национални интереси", "разправа веднъж завинаги с всички врагове на родината в лицето на партиите от статуквото, икономическата олигархия и чуждата резидентура", аргументират сигнала си гражданите.

Те цитират и част от програмата на партията, която включва като "първа и неотложна задача прочистването на страната ни от чуждоземната и инородна имигрантска измет, която залива улиците на градовете ни и държи в състояние на страх българското население", както и "ефективна борба и забрана на всички антибългарски организации като Българския хелзинкски комитет, "Отворено общество" и производните им".

Изброяват и искането им забрана на всички етнически партии в страната начело с ДПС, както и разбиване и забрана на всички сепаратистки групи и движения и спиране на процесите на ислямизация и турцизация.

Гражданите не са съгласни и с исканите от новата партия промени в Закона за вероизповеданията, с които източноправославното вероизповедание трябвало бъде обявено като официално, а не като традиционно. Изброяват и изказвания на ръководството на формацията, че ще се справят "с юмрук с циганския терор".

"Тази партия е противоконституционна. Тя представлява "организация, чиято дейност е насочена срещу единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа и религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите", ако не и "организация, която създава тайни или военнизирани структури или се стреми да постигне целите си чрез насилие" по смисъла на чл. 44, ал. 2 от конституцията", пише още в съобщението. И добавят, че формацията е създадена в нарушение и на забраната по чл. 11, ал. 4 откКонституцията, защото по същество тя е образувана на етническа, расова и верска основа. Нейната дейност и програма са основани на идеи за превъзходство и надмощие на българската етническа идентичност и православна принадлежност.

Според тях има и нарушение на Наказателния кодекс заради изказвания на учредители, които подбуждат дискриминация.

Гражданите настояват прокуратурата да вземе категорично становище, че "неонацистката партия не следва да се регистрира, като се обоснове така, че съдът да получи всеки необходим му мотив да възприеме позицията на прокуратурата".

В сигнала са приложени и случаите на пребити чужденци през последните дни.

Сред гражданите, подписали сигнала са Зелма Алмалех , Асен Антов, Павел Антонов, Ясен Атанасов, Соломон Бали, Емилия Балчева, Еми Барух, Иван Бедров, Димитър Бечев, Георги Богданов, Татяна Ваксберг, Звезда Ванкова, Калинка Василева, Красимира Величкова, Мирела Веселинова, Юлия Георгиева, Любомир Грозданов, Стефан Джамбазов, Ивайло Дичев, Светла Енчева, Александър Иванов, Дмитрий Иванов, Михаил Иванов, Стефан Иванов, Христо Иванов, Йордан Йорданов, Елисавета Караминкова, Димитър Кенаров, Леа Коен, Виктор Лилов, Юлиана Методиева, Гергана Мирчева, Юлиян Нанков, Алексей Пампоров, Полина Паунова, Велислава Петрова, Деляна Симеонова, Орлин Спасов, Албена Стамболова, Зорница Стоилова, Нери Терзиева, Капка Тодорова, Антоанета Цонева и още 68 граждани.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/11/13/2180962_grajdani_podadoha_signal_do_glavniia_prokuror_sreshtu/?ref=rss&utm_source=flip.bg
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Ноември 15, 2013, 10:13:36
Да, Мишока много често копира публикации от нашия форум и след това ги публикува във форума на Атака или във фейсбук. За съжаление, не можем да му попречим да влиза тук, можем само да му забраним да пише  :wowed:

В групата беше под името Мишо Димитров !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: april_z в Ноември 16, 2013, 00:50:40
във  форума на атака не пиша от давна.

но и аз считам националистическата партия за вредна в момента.  :mad:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 16, 2013, 21:28:57
Някой знае ли фейсбука на това нищожество Мишока ? Ще го направя на нищо! :Azn:

http://www.livenews.bg/video/simeon-kostadinov-v-live-tribuna-4651.html
Симеон Костадинов гост в Лайвнюз България.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Sturmmann Батбаянов в Ноември 16, 2013, 22:33:12
По отношение на програмата на новата партия, категорично не приемам точки 7, 8 и 9:

И друг път съм заявявал, че национализма не трябва да се смесва с клерикализма и че трябва да има ясно разграничение между националистическите и клерикалните партии. Цитираните точки поставят под съмнение секуларния характер на българската държава, което за мен е абсолютно неприемливо.


И моето мнение е същото.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 17, 2013, 07:40:08
11 наряда срещу цигани и бежанци

(http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_2448557_126.jpg)
“Главният прокурор не би трябвало да се изказва за регистрацията на НПБ,
защото думите му се слушат и подчинените му се съобразяват с тях,
дори да не са под формата на пряко разпореждане”, категоричен е Костадинов.

Националистическата партия на България (НПБ) е сформирала 11 патрула с десетки доброволци. Те охраняват на 12-часови смени квартали с бежанци и с компактно ромско население.

Това съобщи вчера пред "24 часа" Симеон Костадинов от ръководството на най-новата националистическа формация, която бе учредена преди седмица и чака съдебна регистрация. Той отчете, че момчетата му са предотвратили десетки набези. В повечето случаи не се налагала пряка намеса - доброволците всявали респект или звънели на полицията. Имало обаче и случаи на "неотложна спешност", която налагала намеса.

"Понякога се стига и до бой, но винаги с голи ръце", увери Костадинов. И подчерта, че въоръженият наряд е категория в изключителните правомощия на МВР.

"Граждани, партии и дори частни охранителни фирми нямат право да извършват охранителна дейност и да проверяват граждани на обществени места като улици, площади и други", заяви зам.-шефът на СДВР комисар Младен Маринов.

Той бе категоричен, че столичната полиция не е издала разрешение за извършване на охранителна или каквато и да е друга дейност, дублираща полицейските правомощия. "У нас частната охранителна дейност е регламентирана в закон, в който е посочено какви са изискванията за издаване на лиценз и правомощията на тези дружества", добави Маринов.

"Няма никакво правно основание, на което да ни се разрешава. Не е нужна никаква санкция. Този режим не е разрешителен, нито дори уведомителен", контрира Костадинов. И обоснова твърдението си, че полицията няма компетенция в дейността на бригадите, понеже според поправки в Закона за МВР от 2007 г. граждански асоциации и отряди може да подпомагат органите на МВР в изпълнение на техните служебни задължения по собствена инициатива.

"Непрофесионално и некоректно" - така определи водачът на НПБ изказването на главния прокурор Сотир Цацаров против съдебната регистрация на партията.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2448556
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Ноември 17, 2013, 20:55:58
Служителите на МВР, които осигуряват опазването на обществения ред са длъжни да пишат доклади за своите дежурства и протоколи за констатирани нередности.
На кого ще се отчитат  11-те патрула на НБП, изпълнявайки задачите си по "патрулиране"-то  и какъв е редът за осигуряване на граждански контрол по тази дейност?

Цитат
"Полският пъдар докара в общината един подплашен хлапак, натоварен с цял наръч млади, крехки лозови издънки.Кметът, който по това време се мъчеше да улови една голяма муха на прозореца, ги забеляза, почука и даде знак да го заведат при него. Пъдарят хвана хлапето за зачервеното ухо и го повлече нагоре по стълбите... "
http://www.virtualnabiblioteka.com/images/upload/books/Chudomir/Chudomir_-_Solomonov_syd-.pdf

Кои нормативни документи определят регламента на патрулната дейност на НБП?

Цитат
Търновската конституция, 1879 г.
(http://democracy.freehostia.com/img/gerb.png)
"Полицейските закони еднакво са задължителни за всички лица, които живеят в Княжеството.
Никой не може да бъде наказан без присъда от надлежния съд, която е вече добила законна сила.
Затвори и претърсвания в къщите могат да стават само според правилата, които са изложени в законите.
Никому не може да се наложи наказание, което не е установено от законите.
Мъчения при каквото и да е обвинение, също и конфискуване на имот, се запрещават.”
Частни писма и частни телеграфически депеши съставят тайна и се броят неприкосновени.
Жителите на Българското Княжество имат право да се събират мирно и без оръжие, за да обсъждат всекакви въпроси, без да искат по-напред за това дозволение. Събирания вън от зданията, под открито небо, напълно се подчиняват на полицейските правила.” "

Цитат
Приложение 4 към Заповед № PД01-931/27.12.2010 г. с влезлите в сила промени в НКПД-2011 от 01.01.2013 г.
СПИСЪК НА ДЛЪЖНОСТИТЕ
В НАЦИОНАЛНАТА КЛАСИФИКАЦИЯ НА ПРОФЕСИИТЕ И ДЛЪЖНОСТИТЕ, 2011 г.
http://www.mlsp.government.bg/class1/store/List_Of_Occupations_01.01.2013.pdf

Хората от НБП, които изпълняват патрулни функции ще носят ли отличителни знаци?

(http://auction.bg/uploaded/1/000579/579818/thumb/bt579818.jpg?lm=1383249013)
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Семо Мастиката в Ноември 17, 2013, 21:49:20
Симеон Костадинов и Благовест Асенов при агент Димитър:
http://play.novatv.bg/play/332862?autostart=true (http://play.novatv.bg/play/332862?autostart=true)
Силно представяне. :eusa_clap:

Що се отнася до БНС,не неучастват.
Някакъв шанс да ги придумате (предполагам сте опитвали де)?

п.п. Фелд, ти да не премина към новата партия, да не заряза НФСБ?
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: oberbootsman в Ноември 17, 2013, 23:13:52
Незнам, живеем в една матрица, в която шепа кукловоди ти разиграват театър... безкраен театър. Дано тия момчета се окажат наистина едни истински българи , патриоти. Не приемам обаче и такива субекти, умишлено търсещи конфликт, които са готови на саморазправа с хора от друг етнос без да са го предизвикали с нищо. Из фейсбук и форумите съм срещал доста такива личности които са изпълнени със злоба и са като навити пружини готови да излеят омразата си към някакъв си там .... сириец или циганин. За тия проблеми с етносите които имаме, вина имат кукловодите. Пожелавам успех на НПБ дано успеят да се преборят със статуквото и олигархията.
Сега се сещам за едни думи на един водач от миналия век : " В конфликт са два свята , две житейски философии. Единият от тия два свята трябва да бъде разбит. "
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Ноември 18, 2013, 20:32:15
Симеон Костадинов и Благовест Асенов при агент Димитър:
http://play.novatv.bg/play/332862?autostart=true (http://play.novatv.bg/play/332862?autostart=true)
Силно представяне. :eusa_clap:
Някакъв шанс да ги придумате (предполагам сте опитвали де)?

п.п. Фелд, ти да не премина към новата партия, да не заряза НФСБ?

Ми незнам да ти кажа.Най-вероятно не.С тях има разминаване относно религията.Явно неприемат водещата роля на православието !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 21, 2013, 16:47:45
Това е единствената точка в програмата, с която не съм съгласен. Нас ни обединява произхода, кръвта и самосъзнанието, а не религията! Не сме сърби или гърци, където нещата стоят така че православието ги прави такива, затова и няма гърци помаци или сърби помаци (босненците затова са ги отлъчили от сръбската нация), нещо което ще направим и ние ако кажем, че само православният може да е българин. :Azn:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: SPQR в Ноември 22, 2013, 19:51:06
Колкото повече фактори за обединяването и дефинирането на дадена нация, толкова по-добре. Така нацията е по-силна и уникална по рода си. Принадлежността и към дадена религия е основополагаща и изключително силна черта, запазила много нации, включително българската, през най-трудни времена. Не е далеч от мисълта на всеки запознат с историята, че нация без принадлежност към една едиствена религия е далеч по-слаба в отбраната си към чужда асимилация и влияния. Християнстовото в България е вдъхновявало с изключителна сила, кураж и хъс за борба народа в борбите му вече 12 века. Всичките български войни са се кръстили, молели и коленичели пред кръста преди битка от времето на Симеон Първи до Втората Световна. Ти Калояне също си запознат добре с историята и изграждането на нациите, та не ти е трудно да видиш логиката в горенаписаното. Но въпреки това отричаш религията просто защото си атеист. И това е доста тъжна констатация за днешна България - от страна в която всяко семейство казваше молитва преди вечеря през 1944 тя се превърна в страна на атеисти заради комунизма. И колко иронично е, че именно най-големите анти-комунисти - Националистите, които би следвало да следват светлият пример на ИСТИНСКИТЕ българи от преди 44-та, сега всъщност приличат повече на комунисти в религиозно отношение.

Калояне, за да си истински Български националист като героите от балканските и световните войни, до един клели се пред кръста, потърси какво е изпълвало именно тях с такава отдаденост към Християнството, вместо да звучиш като комунистите атеисти.

Много точно казано! Нямам какво да добавя повече освен, че написаното важи и за Европа, като цяло. Загърбвайки християнските ценности европейските нации загубиха идентичността си и водещата си роля в света. Да не забравяме, че унищожаването на християнството е една от основните цели на клуба на кривите носове и дългите бакенбарди! Унищожавайки го целят да доведат Европа, пък и не само нея, до пълна деградация! А колкото до атеизма и атеистите ще цитирам писателят Достоевски - “…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...”
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Нестор в Ноември 23, 2013, 20:24:48
Основата партия има добра идейна основа,въпроса е дали няма да попречи на регистрацията и определената радикалност ,която може да бъде обявена за  неофашизъм.И друго,не стават ли твърде много националистическите партии  и по този начин става разпиляване? Яви се даже един Бареков,да му се не надяваш,и той се опитва да подражава на ВС и да свири на тънката струна. Не е ли по-добре да се мисли за единодействие на националистическите партии  с оглед явяването им на избори като единна коалиция?Постоянно има протести с едно искане--оставка,а какво има насреща,има ли алтернатива?Или пак ще си подредят картите старите играчи и ще цакат както си искат.Само НФСБ има някакви шансове да влезе в парламента и то с голям късмет,Атака не се брои,тя е в лагера на разбойниците.Така че обединяването на националистическите партии под някаква форма  може да е нещо положително.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Ноември 23, 2013, 23:46:37
Основата партия има добра идейна основа,въпроса е дали няма да попречи на регистрацията и определената радикалност ,която може да бъде обявена за  неофашизъм.И друго,не стават ли твърде много националистическите партии  и по този начин става разпиляване? Яви се даже един Бареков,да му се не надяваш,и той се опитва да подражава на ВС и да свири на тънката струна. Не е ли по-добре да се мисли за единодействие на националистическите партии  с оглед явяването им на избори като единна коалиция?Постоянно има протести с едно искане--оставка,а какво има насреща,има ли алтернатива?Или пак ще си подредят картите старите играчи и ще цакат както си искат.Само НФСБ има някакви шансове да влезе в парламента и то с голям късмет,Атака не се брои,тя е в лагера на разбойниците.Така че обединяването на националистическите партии под някаква форма  може да е нещо положително.

Незнам вече на кого и за кой път да се обяснява.Обединение се извършва в момента на идейна основа.Какво общо има тук идеологията с НФСБ? Да неговорим,че напоследък скатаджиите се обединиха с какви ли не странни субекти.Значи и те си се обединяват на тяхна си основа.Това понятие националистически партии и организации е доста разтегливо.Пък НФСБ сами се определят като патриоти и родолюбци,не като националисти.Бъди убеден,че специално от НПБ ,НФСБ ще изгуби твърде незначителна част привърженици поради простият факт,че никога не сме ги припознавали !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 24, 2013, 01:44:46
Аз не съм безбожник/атеист. За мен има един български бог и това е Тангра! :Azn:
Албанците например не ги обединява исляма, защото имат голям брой католици. Обединява ги именно това, което споменах по-горе - Произход, език и самосъзнание...и както виждаме постигат големи успехи. :Azn:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: omerzen в Ноември 24, 2013, 09:25:44
Аз не съм безбожник/атеист. За мен има един български бог и това е Тангра! :Azn:
Албанците например не ги обединява исляма, защото имат голям брой католици.
 Обединява ги именно това, което споменах по-горе - Произход, език и самосъзнание...  и както виждаме постигат големи успехи. :Azn:
Шиптърите постигнаха големи успехи благодарение на американците.
Извинявам се за намесата но помня как македонската армия (всъщност българите) бяха сгащили гадните шиптъри, бяха ги обкръжили и унищожението на шиптърите-терористи беше неизбежно. Тогава американците заповядаха на македонците да прекратят офанзивата и албанските шиптари-терористи бяха извозени от обкръжението с американски военни автобуси.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 24, 2013, 09:58:54
Глупости. И преди намесата на американците, Косово вече си беше албанско. Още по времето на Титова Югославия стана това и самият Тито клекна като им даде автономен статус 1974г. в новата югославска конституция. Разбира се в края на 90-те те се обърнаха към една от великите сили, понеже Сърбия винаги е била с Русия беше логично те да се обърнат към САЩ за помощ. Но това са временни съюзи, защото преди това през студената война Югославия пък беше със Запада, а Албания най-верния съюзник на СССР заедно с България и член на Варшавския договор. Просто албанците си имат адекватна стратегия за изпълнение на своите цели и имат политици, които защитават националния им интерес, за разлика от България. :Azn:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Франкист в Ноември 24, 2013, 10:37:22
Глупости. И преди намесата на американците, Косово вече си беше албанско. Още по времето на Титова Югославия стана това и самият Тито клекна като им даде автономен статус 1974г. в новата югославска конституция. Разбира се в края на 90-те те се обърнаха към една от великите сили, понеже Сърбия винаги е била с Русия беше логично те да се обърнат към САЩ за помощ. Но това са временни съюзи, защото преди това през студената война Югославия пък беше със Запада, а Албания най-верния съюзник на СССР заедно с България и член на Варшавския договор. Просто албанците си имат адекватна стратегия за изпълнение на своите цели и имат политици, които защитават националния им интерес, за разлика от България. :Azn:

omerzen ти говори за Македония, не за Косово! И по-специално за това , което ставаше в Шар планина! Прави разлика между двете държави!
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Ноември 24, 2013, 11:46:29
Цитат
"а Албания най-верния съюзник на СССР заедно с България и член на Варшавския договор "(Цитат на: FELDMARSCHALL в Днес в 09:58:54)
FELDMARSCHALL , през 1968 Албания едностранно денонсира участието си във Варшавския договор.Това е станало, предшествано от  скандал между СССР и Албания заради ползването на военноморската база във Вльора от съветски подводници, заради които главнокомандващият Варшавският договор, маршал Гречко е поискал от Енвер Ходжа да предаде базата под юрисдикцията на Варшавския договор.
Тази база е построена по указания на Никита Хрушчов, тогавашен първи секретар на КПСС и председател на Министерския съвет на СССР, който е искал да създаде непосредствена заплаха за италианския флот, като бойно сформирование на НАТО в югоизточното крило на НАТО по онова време.

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/02/Cold_war_europe_military_alliances_map_en.png/582px-Cold_war_europe_military_alliances_map_en.png)

Енвер Ходжа отказва на това искане и тогава във Вльора пристига адмирал Касатонов,командващият на Черноморския флот на СССР и под негово ръководство останалите осем(общо са били 12бр, от които 4бр. са дадени на албанския флот като заплащане заради ползването на базата.) подводници напускат военно-морската база.
(http://www.specnaz.ru/pics/art/picb_1808)
Адмирал Игор Касатонов
http://www.specnaz.ru/article/?1808
http://kasatonovy.iatp.by/genealogy.html

При напускането си съветските моряци са нанесли разрушения на сградите и имуществото в базата, доколкото им са позволяви възможностите.

Снимки на военно-морска база Вльора, отстояща на 75км от италианския бряг.

(http://ic.pics.livejournal.com/spetsialny/51464643/163936/163936_600.jpg)

(http://ic.pics.livejournal.com/spetsialny/51464643/164162/164162_600.jpg)

(http://ic.pics.livejournal.com/spetsialny/51464643/164438/164438_600.jpg)

(http://ic.pics.livejournal.com/spetsialny/51464643/163602/163602_600.png)
http://spetsialny.livejournal.com/93229.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: SPQR в Ноември 24, 2013, 18:20:20
Живота в свят с измислени врагове, тайни общества, "злокобни конспиратори" и прочее също е болест. "D Айде да не прекаляваме, атеизмът е точно толкова проблем и за днешен Израел, където повече от половината хора са същите "модерни" консуматори, разглезени "тийнейджъри" и безбожни роби на поп-културата както и в Европа. А същевременно с това основните проповедници на Атеизмът в момента са не-евреите Ричард Доукинс и Дан Браун.
Цитирах те, защото съм съгласен с написаното от тебе за християнството и с точката в програмата на новата партия. Относно „Живота в свят с измислени врагове, тайни общества, "злокобни конспиратори" и прочее...и за днешен Израел" не разбирам каква е връзката с това, което съм казал!
Колкото за новата партия - подкрепям и искрено се надявам това да е организацията, която ще обедини всички български националисти!
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Декември 08, 2013, 07:29:09
Симеон Костадинов: Национализмът може да превключи на боен режим

(http://www.cross.bg/photo_new_gallery/2013/11/30/9c3d016e1218d32737a90d0aea854063.jpg)

За нас името България, нашата национална чест и бъдеще са святи. В името на тях сме готови на всичко и ще ги защитим с всички средства. Това коментира пред Нова телевизия Симеон Костадинов от Националистическата партия на България. Национализмът може да превключи на боен режим. Това означава само едно - защита на националните ценности с всякакви средства, подчерта той.
Костадинов посочи, че националистите се появяват във времена на безпътица. Ние сме белите кръвни телца на нацията. След нас се появява хаосът, подчерта Костадинов и добави, че новите националисти ще бъдат коректив чрез политиката си в защита на вяра, църквата и обществото. Национализмът е преди всичко любов към родината, подчерта той.
Костадинов бе категоричен, че партията се финансира сама и няма лидер.
Сами се финансираме чрез това, което успяхме да изработим. Подкрепят ни всякакви хора - представители на всякакви съсловия и възрасти. Общо обвинение към всички патриотични движения са, че ги подкрепят лумпени, каза още той.

http://www.cross.bg/kostadinov-natzionalizmut-vsyakakvi-1385456.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: gotiniq7 в Декември 24, 2013, 23:23:47
В тв7 на 17.12.2013

http://news7.bg/%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0/%D0%A1%D1%8A%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC_l.baa_i.40028_b.25228.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Борисъ в Декември 30, 2013, 13:03:57
Аз не съм безбожник/атеист. За мен има един български бог и това е Тангра! :Azn:
И как го почиташ ти този "бог"? (точната дума е бяс) На какво те учи той и какво е променил в живота ти откакто си му се поклонил?

Истината е, че почти цялата групичка български родолюбци са просто безбожници или се кланят на всевъзможни идоли, розети от Плиска, мартеници, кукери и врачки. За едната Вселенска и Апостолска Църква не искат и да чуят и последиците са налице - в този форум започнах да пиша от около 2007-ма, а национализъм в България все още няма. Просто хортуване по форуми. (Дано не мислите, че осъждам някого конкретно, не ми е това целта) Но и няма как иначе да бъде, когато не сме със Създателя си - Триединният истинен Бог в Троица и основаната от Него Вселенска Православна Църква. От края на 19-ти век насам народът неизменно е избирал все други пътища и резултатите не закъсняха.

Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Януари 26, 2014, 18:48:45
[youtube]SGr4ToyPuGk[/youtube]
На Светло с Люба Кулезич 26.01.2014
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Семо Мастиката в Февруари 06, 2014, 16:21:39
Излезе ли регистрацията на партията вече? Ще участвате ли на евроизборите?
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Февруари 06, 2014, 16:36:46
"Националистическа партия на България" подаде в деловодството на Съдебната палата
документи за регистрация


(http://images.ibox.bg/2014/02/06/23/430x240.jpg)

"Националистическа партия на България" подаде в деловодството на Съдебната палата документи за регистрация. Това обаче не се случи без инциденти.

Припомняме, формацията разбуни духовете преди време със своите идеи и виждания, като доста хора определиха бъдещата партия като неонацистка и настояха учредяването й да бъде забранено.
В нея влизат „Национална съпротива" и Българска национално-радикална партия, организацията "Кръв и чест", група неформални младежки патриотични организации и неформални националистически групи от София и страната.
„Кръв и чест" е международна неонацистка политическа мрежа, основана през 1987 г. Тя е незаконна в Германия, Русия и Испания.

Непосредствено след основаването на новата националистическа формация, от партията на Николай Цонев „Нова алтернатива" заявиха, че внасят при главния прокурор Сотир Цацаров искане против регистрирането на Националистическата партия на България.

Пред News.bg един от учредителите, Симеон Костадинов, разказа, че документите за учредяване е трябвало да бъдат подадени в 11 ч. от симпатизант, който е юрист.
Минути преди това да се случи обаче, той е бил причакан на ул. "Позитано" и нападнат, като неизвестният извършител се е опитал да изземе от него въпросните документи и нужните подписи за законно учредяване на партията.

Костадинов подчерта, че вече има няколко подозрения. Той уточни, че националистите водят свое разследване по случая, но не са уведомили полицията, защото се смятат за достатъчно способни да се защитават сами. Заради този инцидент обаче внасянето на документите бе отложено за 14 ч., когато група от десетина млади мъже придружи вносителите на документацията.

По думите на Костадинов НПБ е събрала над 10 000 подписа, но са внесени малко над нужния минимум от 2 500 подписа, тъй като имали предупреждение от свои доброжелатели, че документите им биха могли "да изчезнат някъде по етажите на Съдебната палата".
Опасенията на новите националисти се насочват към "държавата и определени лобистки кръгове, които дърпат конците на казионните партии".
Всички, които ни докараха до това положение, трябва да се страхуват, отсече обаче Костадинов.

Ако документите на НПБ бъдат разгледани непредубедено, до един месец трябва да има насрочено заседание на СГС, като до две седмици след него съдът трябва да се произнесе окончателно за законовото съществуване на партията.

Костадинов бе категоричен, че, ако СГС не регламентира учредяването, националистите ще обжалват на по-горна инстанция.

Запитан от News.bg дали при учредяване новите националисти ще се явят на евроизборите в коалиция с други патриотични формации, Костадинов обясни, че за момента нагласите в партията са за самостоятелно участие.

Той отказа обаче да коментира отношението на НПБ към Атака, която е единствената националистическа партия в настоящото управление, което от НПБ определят като вредно за страната.

По думите на Костадинов бъдещите планове на националистите ще са насочени към много инициативи, които скоро ще бъдат осъществени. Запитан дали те ще са радикални, Костадинов ги нарече "справедливи".

Според него това ще бъдат действия, водени по принципите на Апостола на свободата Васил Левски. Ще докажем, че сме партия не на думите, а на делата.
Те ще са срещу враговете на народа - партиите на статуквото, олигархията, лобистките кръгове, всички антибългарски организации, отсече Костадинов.

http://news.ibox.bg/news/id_1940849096
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Февруари 18, 2014, 19:50:52
Симеон Костадинов: България се превърна в мултикултурно блато

(http://static.struma.bg:88/media/news/19854/32811-632x358.jpg)

Симеон Костадинов е един млад българин, който съвсем скоро ще навърши 30 години. Роден е в Благоевград и е израснал в семейството на журналиста Славей Костадинов и агронома Катя Костадинова. Започва да се занимава с политика от 21-годишен, от студентската скамейка. Ориентира се към националистическите партии. Той е в актива на младежката организация на "Атака", но бързо се разочарова и напуска партията на Волен Сидеров. Отива в "Български национален съюз" на Боян Расате и е в първите редици на новосформираните униформени отряди.

Става инициатор за създаването на новата националистическа партия, в чието ръководство е избран, и сега очаква съдебна регистрация. Симеон Костадинов е наследил борбения дух и журналистическа жилка не само от своя баща, но и от дядо си. И двамата са работили във в. "Пиринско дело". Младият националист пише множество статии в печата, има и две книги - “2011: Циганската война срещу нас” и “Героите не умират - Генерал Христо Луков, живот и дело”. Той е главен сценарист на телевизионното предаване “Национална гвардия”, а впоследствие води собствени предавания и по телевизиите СКАТ и “Алфа”.

- Каква визитка може да си направи сам за себе си Симеон Костадинов?
- Българин, националист, човек, на когото не му е безразлично това, което се случва в родината му. На когото отечеството е по-скъпо от всичко останало, който е направил осъзнатия избор да отдаде цялата си жизнена енергия и сили в името на това България да заема главно място на европейската политическа карта. Да не е страна, която се подчинява на интересите и политиките на Великите сили, а да има собствени интереси и да ги отстоява въпреки всичко. Това е поведението, което трябва да следва всяка една независима държава, и залогът за един национален прогрес, който ни е необходим, особено днес.

- Каква е квинтесенцията на вашата партия?
- Да превърнем отново България в национална държава, да я върнем на хората. Защото в момента България се е превърнала в едно мултикултурно блато, подчинено на външни сили и интереси, което се управлява от администрация, която следва политика, зададена от външни столици - Брюксел, Вашингтон, на, така да се каже, “новите метрополии”. Защото след разпада на Съветския съюз ние преминахме от една орбита на влияние в друга.

- Не беше ли за добро?
- Не, не беше. Когато една държава и един народ губят своята независимост, това никога не е за добро. Причината е проста - винаги интересите на метрополията се различават от интересите на колонията. Интересите на метрополията са да трупа колкото се може повече богатства и по някакъв начин да задържи властта си в колонията.

- България е страна членка на Европейския съюз, а Вие я считате за колониална държава?
- Естествено че е колониална държава и провинция на ЕС. Още докато се водиха преговорите за присъединяване, нашите интереси не бяха защитени адекватно. Ние получихме много по-малко финансиране в областта на селското стопанство, където още около 10 години българският фермер ще получава процент от субсидиите, които получава западноевропейският фермер. Претърпяхме много сериозни удари в областта на енергетиката - като започнем от преждевременното затваряне на блоковете от 1 до 4 на АЕЦ "Козлодуй" и стигнем до ВЕИ сектора, който трябва да увеличаваме всяка година, да увеличаваме неговия дял в общия енергиен микс, за да можем да се изравняваме с някакви европейски стандарти.

Трябваше да се договори по-дълъг преходен период за приемане на този по-скъп енергиен микс, когато се предполага, че и стандартът на живот щеше да бъде по-висок. Това не беше направено и хората трябва за знаят, че тези високи сметки за ток и плачевното състояние, в което се намира енергийният сектор на България, в много висока степен е заради незащитените ни интереси при преговорите с ЕС.

- Да разбирам ли, че критиката Ви е насочена най-вече към субектите, които изпълниха един национален приоритет като членството в евроатлантическите структури?
- Разбирането е следното: Когато казваме, че националните интереси не са адекватно защитени при преговорите с ЕС, това означава, че когато две страни са неравнопоставени, винаги по-слабият получава по-малко от това, което заслужава. Това е историческа аксиома. И когато страната ни започне да преговаря с една такава мегаструктура, на практика с неизчерпаеми икономически, политически и всякакви други ресурси, тя винаги е губеща. Но дори и в тази ситуация нашите интереси можеха да бъдат по-адекватно защитени.

- Тоест, пак опираме до човешкия фактор.
- Опираме до комплексни фактори - обективни и субективни. Една малка страна като нашата винаги е в позицията на ощетен, когато преговаря с такава огромна структура.

- Това означава ли, че като малка държава трябва да имаме комплекс за малоценност и да сме изолирани?
- Никой не говори за изолация. Ние трябва да имаме ясна национална доктрина за това къде искаме да отидем след 20 години и какво искаме да се случи с държавата в средносрочен план. Когато тези приоритети са определени и поставени пред нас, знаем в общи линии какво да правим, каква политика да следваме, кой от геостратегическите центрове е полезен за нас.

- България направи цивилизационен избор за ЕС и НАТО. Това беше национален приоритет, по който се постигна политически консенсус.
- Такъв консенсус беше постигнат в рамките на политическия елит, а не сред народа. Никой не попита нас, обикновени хора, дали искаме да се присъединяваме към ЕС, или не. Не се проведе разяснителна кампания какво ще ни струва това, както в положителен, така и в отрицателен план. Никой не потърси нашето мнение.

- Някой потърси ли изобщо мнението на хората дали да бъдем сателит на СССР, или за прехода и демократичните промени? Това също беше решение на политическия елит.
- Нямаше как да се търси мнението за Съветския съюз, защото тогава ние бяхме окупирана държава, една държава на Москва. Просто тогава това нямаше как да се случи. Когато казваме, че народът е суверен и той решава, и се стремим към едни по-високи демократични стандарти, най-нормалното беше хората да бъдат попитани.

- Какво искате Вие, и по-важното - как ще реализирате идеите си?
- България да бъде национална държава и да води самостоятелна външна политика.

- Възможно ли е това в рамките на ЕС?
- Не е възможно и затова нашата официална позиция е, че страната трябва да напусне както ЕС, така и НАТО. Но тъй като ние сме демократи по убеждение, не искаме да отнемаме правото на суверена да реши това и затова сме за провеждане на референдуми. Когато се насрочат, в рамките на разяснителната кампания ще кажем защо сме "против" оставането в ЕС в съревнование с онези, които са "за", за да може българите да вземат решение при един информиран избор. Ако утре нашата партия има възможността да състави кабинет, ние няма да денонсираме договорите с ЕС и НАТО, а ще проведем референдум.

- Звучи доста радикално.
- Това е нашето убеждение. Няма как ние, като националисти, да искаме оставането на България в едни наднационални структури поради простата причина, че това влиза в противоречие с основните принципи на национализма, а именно - независимостта. За нас идеята за ограничен суверенитет е неприемлива.

- Дайте пример за независима национална държава, в която нейните граждани да могат да пътуват свободно в европейското пространство.
- Швейцария, Израел... Ако питате мен, моят идеал за национална държава е Израел. Държава, която не се съобразява с никого, а само със собствените си интереси. Не е по-голяма като площ, население и ресурс от България, но е държава с огромно политическо влияние и тежест. Не се свени да защитава независимостта си дори и със сила, дори и по пътя на оръжието.

- Имате ли последователи, хора, готови да отстояват по този начин национални интереси, имайки предвид, че изтощителният преход взе силите на българите да се борят?
- На българите ще им се наложи да се борят, защото тепърва ще става по-зле. В момента демографските тенденции са такива, че ако продължат по същия начин, само след 20 години ние ще бъдем малцинство в собствената си държава. Много се говори, че България е в демографска катастрофа. По-големият проблем не е в това, че като цяло общият брой на населението намалява, а че етнодемографските баланси в България се променят.

Българите намаляват, а всички останали се увеличават за наша сметка. Малцинствените групи бележат демографски прираст, а ние, българите - отрицателен, което води до приближаване на границата. Според учените демографи след това се минава една нулева бариера и няма връщане назад. Положението става необратимо и ние, българите, като нация, култура и етнос просто изчезваме. Затова първата национална задача пред нас е да предотвратим този резултат, което става само в рамките на националната политика.

- Как върви структурирането на партията ви по места, и по-конкретно в Пиринско?
- Много добре. Специално в Благоевград беше направена общинска структура с председател Константин Капчин, който е и лидер на фен клуба "Пирин SS". За областен председател беше определен Николай Йовев, който е член на националното ръководство. Предстои учредяване на организации в Петрич и други общини. В Благоевградски регион партийното строителство кипи с пълна сила и до 2-3 месеца ще покрием цялата област.

- Възникнаха проблеми при подаване на документите ви за регистрация в съда, какви?
- В деня, в който трябваше да ги подадем, беше планирано това да направи адвокат, който участва при тяхното съставяне. Незнайно как, зли сили бяха разбрали кой ще подава документите, в кой час и нашият активист беше нападнат на около 50 м от Съдебната палата в София в опит документите му да бъдат отнети. За щастие това не се случи, защото той се е съпротивлявал и опази партийната документация. Наложи се да ги внесем няколко часа по-късно и да отидем една по-голяма група, за да не се повтори този инцидент. Това е един епизод, който показва, че статуквото се страхува от нас.

- Така ли го разчитате?
- Разчитаме го като опит на партиите от статуквото да попречат на нашата регистрация и да ни изключат в зародиш и ни извадят от политическия оборот.

- Очаквате ли проблеми при самата регистрация?
- Очакваме. От много места получаваме сигнали, че се правят опити за натиск над съдиите от Софийски градски съд, да се намерят формални поводи регистрацията ни да бъде отказана. Предполагам, че ще се търсят всевъзможни основания да бъдем отхвърлени. За юридическата обосновка на нашето заявление не се притесняваме, но се притесняваме от нерегламентирано влияние върху магистратурата.

- Откога се занимавате с политика?
- От 2005 г., когато станах член на "Атака" и един от учредителите на младежката й организация. През 2006 г. напуснах разочарован от кадровата политика на партията, която толерираше на ключови места хора, които нямат качества - ценз, политически опит и подход за тези постове. Това бяха реваншисти, които виждаха в "Атака" възможност за политическа реабилитация. После преминах в Български национален съюз, патриотична организация, регистрирана като гражданско сдружение. Там няколко години отговарях за идеологията и пропагандата на организацията. Бях главен сценарист на телевизионното предаване "Национална гвардия". След като Боян Расате беше изхвърлен най-позорно от организацията, имах противоречие с новото ръководство по принципни политически въпроси, което ме накара да се разделя с тях.

И оттам насетне се роди идеята за “Националистическа партия на България”. В продължение на седмица аз и още няколко лидери на различни националистически организации и фракции избистрихме една обща визия какво можем да направим заедно и как да се конструираме организационно в общ съвет, върху какви принципи можем да стъпим и какви идеи да защитаваме. Доста бързо намерихме общ език и това ни даде увереността да учредим общ политически субект под името "Националистическа партия на България", и започнахме да се движим по законовата процедура за регистрация.

- Има ли млади хора в ядрото на вашата партия, тъй като младите са индиферентни към политиката?
- В масовия случай може би да, но при нас не е така, защото повечето са млади хора. Има обаче хора от всички възрастови групи, прослойки, съсловия и професии. Мисля, че в много голяма степен имаме обществената представителност и легитимност, което ни дава увереност, че сме на прав път и при едни избори можем да се надяваме на едни добри резултати.

- Срещате ли подкрепа за Вашия политически избор от родителите Ви?
- Ами да, срещам подкрепа, или най-малкото не срещам съпротива. Това да се занимавам с политика е мой личен, автономен избор. Не съм искал разрешение от никого, нито съм се допитвал до някого, включително и до родителите ми. Но като цяло те подкрепят моя избор.

- Да кажем, че сте от Благоевград.
- Да, тук съм роден и тук съм израснал. През 2005 г. ме приеха "Право" в УНСС и оттогава съм в София.

- Къде сте завършили средното си образование?
- Завърших като частен ученик Пето училище. След 8-ми клас преминах на самостоятелна форма на обучение, тъй като сметнах, че така ще имам най-много време за себе си и за други занимания, които тогава ми бяха интересни. Тогава счетох, че това е най-добрият вариант и мисля, че не сгреших. Завърших през 2004 г. и през юни бях приет в казармата. Отбих военната си служба в Плевен и Банско и от 2005 г. се преместих в София.

- Разкажете малко за родителите си.
- Баща ми Славей Костадинов е дългогодишен журналист, както е и в момента. Той е един от хората, които положиха началото на в. "Струма". Майка ми е агроном по образование. И двамата са от региона, нормални, обикновени хора. В първите години на прехода бяха активисти на СДС, впоследствие станаха малко по-индиферентни. Дали поради разочарование, или по други причини, не мога да кажа. Но, дето се казва, не бяха само те. Много други са като тях. Това е едно от грозните лица на българския преход, защото много хора живееха с надежди и желание за политическо обновление на обществото, но се разочароваха и отдръпнаха от един несправдлив и криминален преход.

- Какъв е житейският Ви статус - семеен или необвързан?
- Несемеен. Работя като юридически консултат на свободна практика. Първото ми и основно занимание, първата ми любов е политиката. Това е моята страст, с това искам да се занимавам и това чувствам като призвание. Само така мисля, че мога да бъда максимално полезен на обществото и на своите сънародници, които обичам безкрайно много.

- Какви занимания имате извън политиката?
- Активно спортувам. Физическото натоварване е нещо, което се е превърнало във физическа необходимост, аз не мога без него. Занимавам се предимно с билдинг спортове - бодибилдинг, стрийт фитнес, бокс. Стремя се да развивам не само духа, но и тялото си. Считам, че това е важно и колкото повече хора го правят, толкова по-добре.

http://struma.bg/index.php/news/19854/1/1/Bulgariya-se-prevurna-v-multikulturno-blato-ako-ne-napusne-ES-i-NATO-ste-bude-pogulnata-ot-interesite-na-novite-metropolii-Bryuksel-i-Vashington.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: gotiniq7 в Февруари 23, 2014, 13:04:25
Националистът Симеон Костадинов заля с вода водещия на предаването "Чае шукарие" Найден Рангелов и го нарече: "Тъпанар" в предаването "Сблъсък" по TV7. Страстите се разгоряха по темата: "Безнаказани ли са ромите, когато не си плащат сметките?", когато телевизионерът обяви, че българите "целуват г*** на турците". Това изкара Константинов от коловоза и той плисна чашата си с вода в лицето на своя опонент. Рангелов пък го нарече: "Боклук!" Оправени бяха и други обиди и нападки. Както и предупреждения от рода: "Внимавай да не ми изгърмят бушоните!"

Браво на Симеон  :bow:

http://vbox7.com/play:67982246f5 (http://vbox7.com/play:67982246f5)
Симеон Костадинов - Найден Рангелов
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Семо Мастиката в Март 09, 2014, 14:23:09
Няколко пъти Симеон Костадинов се явява в разни телевизии заедно с Павел Чернев и се надявах, че това е просто приумица на телевизиите, но сега разбирам, че двамата щели да ходят в Украйна като част от някаква организация "Православна зора" (впрочем, що за организация е тази). Хора от НПБ, не се обвързвайте по никакъв начин с тлъстия "православен воин", който само преди няколко месеца водеше предизборна кампания рамо до рамо с Ефрем Моллов. Оставете ни някакъв избор за идващите избори.

(http://www.smolyandnes.com/photo_gallery/archive_photos/arhive_novini/novini_2013/izbori_2013/gorda_balgariya_0003.jpg)
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Март 09, 2014, 17:23:10
В случая става въпрос за патриотите на Слави Бинев,които бяха взели под крилото си Ефрем Моллов така,че бъди коректен!
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Семо Мастиката в Март 09, 2014, 20:27:47
Това е известно и е ставало много пъти въпрос тук, включително от мен. Става въпрос за Чернев в случая, който също беше под същото крило.
Дано това е просто вмъкване, а не е някакъв опит за оправдаването му от твоя страна и признак, че Чернев ще лъсне от някоя листа на НПБ. :rolleyes:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Март 10, 2014, 11:13:48
НПБ няма да бъде регистрирана най-вероятно така,че дишай спокойно.Сидерага пак ще е в парламента както се очертава !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Семо Мастиката в Март 10, 2014, 12:46:39
Чета, че ще участвате в издигането на единия от задържаните в Сандански като независим, което не е лош вариант.
Сидеров за националния парламент би имал някакъв шанс, но на евроизборите е почти изключено, бариерата е висока.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Март 10, 2014, 15:59:38
Чета, че ще участвате в издигането на единия от задържаните в Сандански като независим, което не е лош вариант.
Сидеров за националния парламент би имал някакъв шанс, но на евроизборите е почти изключено, бариерата е висока.

При толкова прост народ нищо чудно и на Евроизборите да вкара пак !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Март 12, 2014, 17:24:28
„Кръв и чест“ обяви, че искат да се борят отвътре срещу Европейския съюз

(http://static.webvariant.com/imagebank/cache/140312090153-460x325.jpg)

Националистическата формация „Кръв и чест“, която обяви, че ще участва на евроизборите, допусна екип на Би Ти Ви в своя офис. Младежите обявиха, че искат да се борят отвътре, през Европарламента, срещу Европейския съюз, понеже той се превърнал в диктат на малцинството на мнозинството.

В щаба на организацията пък се видя как виси брутален черен плакат, на който е изписано с бели букви: АХ, ЕВРОПО, БЛУДНИЦЕ ВАВИЛОНСКА, МРЪСНИЦЕ СОДОМСКА!

Репортерката на Би Ти Ви задаваше неудобни въпроси на скинарите – защо са съдени и бият ли циганите, което не бе добре прието от националистите. Те се заканиха, че повече няма да канят хора от „Босфор Ти Ви“.

http://bulgarski.pogled.info/news/53023/Krav-i-chest-obyavi-che-iskat-da-se-boryat-otvatre-sreshtu-Evropeiskiya-sayuz


Кандидатът за ЕП от „Кръв и чест”: Ще смажем циганската престъпност с железен юмрук

Националистическата организация „Кръв и чест” избра „най-достойния” сред своите хора и го издигна за евродепутат. Макар че за кандидатурата му са необходими 2500 подписа, преди ден той бе представен на официална пресконференция като независим, но подкрепен и от друга крайна формация - Националистическа партия на България, предаде Би Ти Ви.
Николай Йовев – Горския беше в ареста година и половина заради поставена бомба пред офис на Евророма в Сандански. При инцидента загина един човек. Той и съмишлениците му обаче настояват „този млад, смел българин да не бъде наричан арестант”, а „политически затворник”, задържан, защото е български националист. Целта на кандидатурата му е да се докаже на народа, че Европейският съюз е вреден в този си вид. Йовев обясни, че ще разчита на „екип от специалисти”, който ще му помага в сложните области, какъвто имат всички евродепутати.
„Ние сме против всички чужди вредители и вътрешни паразити, които докараха родината ни до това отчайващо състояние”, казват представители на частния клуб, пазен в тайна, за да „можем да си запазим хората от полицията”. Във „вътрешната програма” на Горския и неговите съмишленици е записано „смазване на циганската престъпност с железен юмрук”.
Обещават обаче да не използват физическо насилие, защото „когато имаш властта, не ти трябва друго”. Самият кандидат за евродепутат „със сигурност отрича” да е бил цигани, защото не разбира какво се има предвид под „биене”.

http://pik.bg/ (http://pik.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BF-%D0%BE%D1%82-%E2%80%9E%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2-%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%E2%80%9D-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BC-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%81-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D1%8E%D0%BC%D1%80%D1%83%D0%BA-news156943.html)
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Sturmmann Батбаянов в Март 13, 2014, 19:41:30
http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutrin/balgarskite-natsionalisti-atakuvat-evroparlamenta.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Sturmmann Батбаянов в Март 13, 2014, 19:48:19
Накрая коментара не беше никак на място. Естествено, че ще се държат "лошо" от БТВ, а и от всяка друга телевизия.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Март 13, 2014, 20:08:09
Николай Йовев ще бъде издигнат като независим кандидат подкрепен от "Кръв и Чест " и НС ! НПБ не е регистрирана в съда до изборите няма и да бъде.Тия момчета просто спекулират в случая !
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: gotiniq7 в Март 13, 2014, 22:32:41
По-голяма овца от тая дето държеше микрофона няма, честно. Малоумна с картон
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Април 11, 2014, 17:41:16
Софийска градска прокуратура счита, че идеологията и дейността на „Националистическа партия на България"
противоречат на Конституцията

София. По повод на подаденото заявление за регистрация в Търговско отделение на Софийски градски съд от политическа партия „Националистическа партия на България“, Софийска градска прокуратура е изпратила своето становище в Софийски градски съд (СГС), съобщиха от прокуратурата. Във връзка с получени в Софийска градска прокуратура (СГП) писмени материали относно инициирана процедура по съдебна регистрация на политическа партия "Националистическа партия на България" (НПБ), с оглед производството по прокурорска преписка №10716/201З г. по описа на СГП и предвид задължителното участие на Прокуратурата в охранителното съдебно производство съгласно чл.16 от Закона за политическите партии (ЗПП), изразяваме следното становище относно регистрацията на визираната политическа партия, а именно: СГП счита, че идеологията и дейността на политическа партия "Националистическа партия на България", не съответстват и противоречат на нормите и духа на Конституцията на Република България и Закона за политическите партии и попадат в ограничителния и забранителен режим на следните конкретни разпоредби:
1. Чл.11, ал.4 от Конституцията: "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт...".
2. Чл.44, ал.З от Конституцията: "Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури или се стремят да постигнат целите си чрез насилие...".
3. Чл.2, ал.З от Закона за политическите партии: "Политическите партии използват демократични средства и методи за постигане на политическите си цели...".
Основания за твърденията ни за противоконституционност на „Националистическа партия на България", ни дават конкретни изявления, актове и действия на членове на самата партия, както и анализът на съдържащите се в пр.преписка №10716/201З г. по описа на СГП множество писмени материали /приложени/ относно статута, организацията, дейността, обществените изяви, програмата и целите на въпросната политическа партия.
Бихме искали да подчертаем някои от най-съществените факти, доводи и съображения в подкрепа на горното, както следва:
- В съдържащата се в преписката Програма на НПБ /приложена/, в Точка 5, изр.второ, е записано следното: "...Смазване на циганския терор с железен юмрук.". Това писмено заявление в официалния програмен документ на партията, е очевидно крайно реакционно и противоконституционно - същото представлява открит призив и цел за насаждане и разпалване на етническа вражда и нетърпимост, в явно противоречие с релевантните норми на Конституцията. Следва изрично да се отбележи, че приемането и спазването на самата Програма, е отбелязано като едно от условията за членство в НПБ - видно от записаното в Чл.37 от Устава на партията;
- Пак в Програмата на НПБ, Точка 9, е отбелязано, че чрез промяна в Закона за вероизповеданията, регистрация на нови религиозни общности ще се допуска при наличието на: "...поне 500 000 последователи или присъствие на националната територия към момента на възстановяване на Третата българска държава...", което е недопустимо и противоконституционно ограничаване на религиозните права и свободи и по същността си е изява на религиозна нетърпимост;
- Отново в Програмата на НПБ, Точка 3: "Ефективна борба и забрана на всички антибългарски организации като Български Хелзинкски комитет, Отворено общество и производните им...";
- Все в този дух, в статията "Те идват" на в-к "Капитал" от 17.11.2013 г., един от учредителите на НПБ - Симеон Костадинов, заявява следното:
"...Когато съществуването на една държава и една нация са заплашени, дори от тенденции, които са естествени, а не нарочни, тази държава и тази нация имат върховното право да се защитят. Дори ако това означава да пренебрегнат някои правни или международни положения, които до този момент са считани за неоспорими...";
- На страниците на в-к "24 часа", в брой от 15.11.201З г., Костадинов излага и развива становището си, че България трябва да е "еднонационална държава на българите";
- При участието си в ТВ предаване "Референдум", излъчено по БНТ на 19.11.201З г., Костадинов заявява по отношение на пристигащите в България чуждестранни граждани-бежанци: "...Тези хора не са социално, икономически, културно и религиозно съвместими с нас... На момента трябва да ги експулсираме. Имаме и правната база, имаме и всички основания - морални, законови...";
- В ТВ предаване "120 минути", излъчено по телевизия БТВ на 16.11.2013 г., Димитър Любомиров, представил се като член на организацията "Кръв и чест" - гр.Пловдив, част от НПБ, заявява следното: "...Адолф Хитлер и Бенито Мусолини - това са хора, които имат много добри решения за това как да бъде като цяло Европа...".
Гореизброеното е малка част от големия обем писмени доказателства, съдържащи се в приложената преписка и сочещи на открито и явно пропагандиране на омраза, вражда и нетърпимост на религиозна, национална и етническа основа, в хода на осъществяване на дейността, реализиране на целите и обществените изяви на Националистическата партия на България, като въпросната "идеология на омразата" е закрепена и като писмена норма в Програмата на НПБ, чието спазване е прогласено от Устава на партията като условие за членство.
Що се отнася до приложимите общоевропейски правни норми и до релевантната практика на Европейския съд по правата на човека /ЕСПЧ/, споделяме изцяло доводите и съображенията, изложени в приложеното по делото писмено становище от Българския Хелзинкски комитет. Като обобщение може да се посочи, че позицията и практиката на ЕСПЧ е константна и категорична - проповядването, насаждането и разпалването на расова, национална, етническа или религиозна омраза или вражда, не влиза в обхвата на защитеното право на свободно изразяване по смисъла на Чл.10 от Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи /ЕКПЧОС/. Европейският съд приема, че наложените санкции и предприетите мерки от страна на съответните държави по отношение на политическите партии и организации, чиято идеология агитира към омраза и нетърпимост, се явяват необходими и оправдани и не накърняват защитените с чл.10 от ЕКПЧОС права. В този смисъл биха могли да се посочат делата: Вона срещу Унгария, Партия на благоденствието срещу Турция, Германска националдемократическа партия срещу Германия и др.
Предвид всичко изложено считаме, че уважаемият съд разполага с необходимите доказателства, за да констатира, че е налице несъвместимост и явно противоречие на идеологията и дейността на Националистическата партия на България с духа и нормите на Конституцията на Република България и Закона за политическите партии, както и с приложимото европейско право и релевантната съдебна практика на ЕСПЧ, поради което следва да бъде отказано регистрирането и вписването на визираната политическа партия в надлежните регистри.
Представяме и молим да бъдат приети като доказателства по делото преписи от материалите по прокурорска преписка № 10716/2013г. по описа на Софийска градска прокуратура, се посочва още в становището на прокуратурата.

http://www.focus-news.net/news/2014/04/11/1906126/sofiyska-gradska-prokuratura-schita-che-ideologiyata-i-deynostta-na-natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-protivorechat-na-konstitutsiyata.html
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Април 17, 2014, 16:08:52
Нерегистрираната националистическа партия на Симеон Костадинов все пак ще участва в евровота

(http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2283412.jpg)

Националистическата партия на България на Симеон Костадинов, чиято съдебна регистрация беше спряна след отрицателното мнение на прокуратурата, намери начин да се яви на евроизборите. От формацията съобщиха, че тя ще участва в коалиция "Националистически партии на България" (НПБ), с мандатоносители на коалицията - "Свобода" на Павел Чернев и "Либертас България".

Коалицията вече е регистрирана в ЦИК, а неин председател и представляващ, според коалиционното споразумение е Симеон Костадинов, който ще бъде и водач на листата, гласи още съобщението.
 
"Така, въпреки цялата държавна репресия, НПБ успя да намери необходимата юридическа форма, за да участва на тези избори и да предложи истинската националистическа алтернатива", пише още в него.

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/2014/04/16/2283413_neregistriranata_nacionalisticheska_partiia_na_simeon/
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: SPQR в Април 18, 2014, 13:10:41
Остана сега да се обединят и с атака и така ще се съберат всички русофилистици на едно! :puking:
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Siegfried в Април 30, 2014, 10:44:53
За този Благоевградски младеж никой от сериозните и стари националисти не бяхме и чували, но след като една до болка позната задкулистна сила известна с абревиатурата КДС започна да налага младежа и да му дава трибуна в абсолютно всички големи български медии, разпитахме и разбрахме, че младежът първо бил редови член на русофилската, Кремълска партия атАКА, след това на БНС....тн., а от БНРП е изхърлен, защото там много не долюбват русофилите и болшевиките..., което в биографията му е описано като : напуснал заради противопоставяне с останалите членове на партията !  :laugh-1:

Защо пиша за този младеж, вчера докато търсех какво да гледам, видях че по БНТ върви Референдум и се загледах, и какво да видя новата звезда на КДС Симеон Костадинов обяснява надълго и нашироко, как обединените националисти били ПРОТИВ да са налагат санкции на русия (или така наречените националисти са на едно и също мнение с представителите на БКП и БСП) защото видите ли руснЯците били Източноправославни ?!
 
Искам да ви обърна внимание много да внимавате когато някой индивид(даващо му се съмнително голямо медийно отразяване) представящ се за Националист започне да ви обяснява, как трябва да обичаме и бъдем съпричастни с русия, защото те били източноправославни, ами те и СЪРБИТЕ и така наречените македонци СЪЩО са източноправославни, и на тях ли по тази прична трябва да лижем задниците и да бъдем съпричастни и да ги обичаме, защото били източноправославни ?! Очаквам скоро Симеон Костадинов да призове всички националисти и българи да се откажем и заклеймим; Александър Белев, Христо Луков,Богдан Филов, Алаксандър Цанков, Мара Бунева, Иван Михайлов и Владо Черноземски.........,  защото са се борили(и избивали) против източноправославна русия и сърбия !  Както ни убеждават волен сидоров и симеон костадинов, че трябва да подкрепяме източноправославните независимо какво правели, защото били източноправославни, сигурно трябва да  обичаме и подкрепяме СЪРБИЯ и"македония" даже и в терора и геноцида над сънародниците ни, защото видите ли били - източноправославни ?!

Когато някой "националист" още от първият пасаж на всяко свое изказване започне да ДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ и започва да дели ХРИСТЯНИТЕ в България на източноправославни, католици и протестанти, бъдете УБЕДЕНИ, че този на 1-во място НЕ е НИКАКЪВ ХРИСТЯНИН, а най - малко е  НАЦИОНАЛИСТ, такъв е обикновенна маша  на комунистическото ДС,  което чрез подобни псевдонационалистчета, като симеон костадино прави поредния си ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИЧИЕСКИ, АНТИБЪЛГАРСКИ проект, ала кремълската атАКА, защото на всички ни е ясно че атАКА вече е изчерпана, и КДС вднага създаде новият си националистически проект !


Понеже подобни на симеон костадинов русофилски капутчета пред приятелите си се правят на Националсоциалисти, сега одолу в следващият пост Аз ще ви обясня какво е националсоциализма,  на основата на какво е създаден, какви са висшите му членове и как се отнася към различните Христянски течения .

1-во Националсоциализма НЕ дели христяните на католици, протестанти, източноправославни....., за националсоциализма ВСИЧКИ  Х Р И С Т Я Н И сме РАВНИ, независимо дали сме католици, източноправославни, или протестанти !

Според националсоциалистическата идеология Бог е първичен, а държавата вторична.

Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Siegfried в Април 30, 2014, 11:50:01
Както самият Фюрер Адолф Хитлер пише в книгата си Моята Борба, Националсоциализма е изграден изцяло върху основите и структурата на католическия орден на йезуитите, на Игнаций Лойола, както и на идеите на светата инквизиция !

Над 90 % от ръководният състав на NSDAP са католици, но НИКОГА Хитлер(или някой от ръководството на NSDAP) НЕ е говорел за NSDAP като за католическа партия, никога не е призовавал сляпо да се подкрепя определена държава, защото видите ли били - КАТОЛИЦИ,  Поляците не са ли Католици(Французите също са КАТОЛИЦИ), католици СА, но всички предполагам знаете как  Германският КАТОЛИЧЕСКИ Райх се отнасе към католиците Поляци(Французи и......) !

Няма да се спирам подробно върху всички празнословия и откровени съчинения, изписани и изприказвани за Фюрера, но няма как да не обърна внимание на най-голямата лъжа - религиозната му принадлежност.Десетилетия наред Хитлер бе нарочен за атеист, после се появиха разни неясни обяснения, че бил окултист, дори езичник. По последни данни той е "извънземен-вотанист". Нямам претенциите за изчерпателност по темата, но все някога трябва да се започне и да се каже истината такава каквато е, не такава каквато ни я представят евреите, левичарите,болшевиките, демократите, конспираторите и пр.

Какъв по вероизповедание е бил Адолф Хитлер?

Ген. Герхард Енгел в дневника си цитира Хитлер : И преди и сега аз съм Католик и винаги ще си остана такъв.


Адолф Хитлер произхожда от силно религиозно католическо семейство. Баща му Алоис Хитлер (Шикългрубер) е бил кръстен в Католическа църква още като дете. До края на живота си остава верен на католицизма. Майка му – Клара е била изключително набожна жена, която не е пропускала неделен ден в местната църква. Възпитанието на младият Адолф се е провеждало в благочестива християнска среда. През 1897 г. Хитлер е записан в Бенедиктинско килийно училище (манастира Ламбах, където младият Адолф за първи път вижда свастика). Пее в църковния хор. Завършва пръв в класа с най-високо отличие:
За този си период Хитлер си спомня следното: „Тъй като през свободното си време получавах уроци по пеене в манастира Ламбах, имах уникалната възможност да се опияня с тържественото великолепие на брилиянтните църковни празници. Изглеждаше ми напълно естествено да се отнасям към игумена на манастира като към най-високия и желан образец за подражание, точно както баща ми считаше за негов образец селския свещеник.“
 
Политически Хитлер е повлиян от две партии, от които черпи идеи при оформянето си като политик - Християнсоциалната партия на Карл Люгер (изявен католик) и Великогерманската партия на барон фон Шьонерер (протестант). Мечтата му е да види партия, обединяваща възгледите на тези две.
Периодът на Първата световна война е свързан с голямо духовно единение. Католическата църква играе огромна роля, повдигайки духа на войниците. (Хубаво е да се спомене, че именно ПСВ и католическите литургии осветяват правилния път за Бенито Мусолини и от атеист той се превръща в ревностен християнин. Който е чел дневниците му за войната знае за какво пиша).

Още при стъпването си на власт Адолф Хитлер забранява Дружеството на германските атеисти (свободномислещи хора) – Deutscher Freidenkerbund, организация наброяваща над 500 000 души в началото на 30-те. Лидерът на атеистите - Max Sievers е гилотиниран през 1944 г.
- Издават се закони срещу окултисти, астролози, врачки, теософи и антропософи.
Окултистите са широко толерирани във Ваймарската република. Адолф Хитлер заявява следното: „Няма да позволим на хора, занимаващи се с мистика, окултизъмъ и със страст за опознаване на тайните на отвъдното, да се прокраднат в нашето движение. Тези хора не са националсоциалисти.“​ - Нюрнберг, 06.09.1938 г. Според националсоциалистическата идеология Бог е първичен, а държавата вторична.

НСДАП се обявява за привърженик на ''Позитивното християнство''. Партията няма как да се обвърже само с едно религиозно вероизповедание, защото Германия е разделена между католици и протестанти от различни течения,  трябва да си ИДИОТ, ОЛИГОФРЕН, или маша на КДС като сидеров и костадинов за да ДЕЛИШ НАРОДА си, на ДОБРИ и ЛОШИ Христяни и да обявяваш че ако НЕ си източноправославен НЕ си христянин, или с две думи си - БОКЛУК  (за разлика от Италия, където над 90% са католици, резонно Дучето обявява католицизма за ''религията на Римската империя'') !

Адолф Хитлер въвежда задължително вероучение в германските училища, премахнато от Ваймарската република.

Още на 20 юли 1933 г. Третият Райх сключва Конкордат с Ватикана и папа Пий XII. Този договор легитимира германският Райх на Адолф Хитлер пред целия католически свят и разбира се Христянски свят.

 Съществуват множество речи на Хитлер, в които той говори открито в позла на Християнството. Сайт с доста от по-известните му християнски прокламации -http://nobeliefs.com/speeches.htm

От 1933 г. до 1939 г. в Германия са построени 270 протестантски и 230 католически църкви. Държавата е помагала със значителни суми за построяването на всяка една от тях, ако това трябваше да се случи в България, и зависеше от псевдонационалистите русофили като сидеров, костадинов и подобни на тях, щяха да заявят католиците и протестантите да го духат , пари  има само за източноправослвани църкви и разбира се за реставрации на РУСКИТЕ църкви в България !

А.Хитлер: Моята най-възвишена цел ще бъде да видя в новата НСДАП последователите на двете вероизповедания (католици и протестанти) ще могат да съжителстват мирно заедно, рамо до рамо, така че да могат да се борят заедно срещу силата на смъртния враг на всеки истински Християнин". 26.02.1925 г. „Християнството на Хитлер“ – подробен сайт - http://nobeliefs.com/Hitler1.htmРедактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Nacional-Radikal в Април 30, 2014, 22:15:16
Как пък роди болният ти мозък толкова глупости наведнъж да ти завиди човек...То бива бива простотия ама това вече...Откровени глупости неотговарящи наистината в огромната си част.

И кой си ти толкова стар националист пък никому неизвестен ?!? Поне имай доблестта да застанеш с името си.Може пък да тръгнем след твоите идеи...знае ли човек !Редактирано от администратор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Петкан в Май 01, 2014, 00:24:56
Hitler's religious beliefs and fanaticism
(Selected quotes from Mein Kampf)

"My feelings as a Christian points me to my Lord and Savior as a fighter. It points me to the man who once in loneliness, surrounded by a few followers, recognized these Jews for what they were and summoned men to fight against them and who, God's truth! was greatest not as a sufferer but as a fighter. In boundless love as a Christian and as a man I read through the passage which tells us how the Lord at last rose in His might and seized the scourge to drive out of the Temple the brood of vipers and adders. How terrific was His fight for the world against the Jewish poison. To-day, after two thousand years, with deepest emotion I recognize more profoundly than ever before the fact that it was for this that He had to shed His blood upon the Cross. As a Christian I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for truth and justice... And if there is anything which could demonstrate that we are acting rightly it is the distress that daily grows. For as a Christian I have also a duty to my own people... "(-Adolf Hitler, in a speech on 12 April 1922)
http://www.nobeliefs.com/hitler.htm

Adolf Hitler: Compromises with Atheism Destroy Religious, Ethical Values

(http://www.abc.net.au/reslib/201204/r927896_9696772.jpg)

Хитлер е бил популярен сред консервативните християни в Германия, защото обещава да възстанови традиционния морал. Той е противник на абортите, хомосексуализма и порнографията, но не е бил съгласен за независимостта на църквата от държавата.
Причината за това негово несъгласие се дължи на обстоятелството, че той се опасявал, че вярата и любовта към църквата, съперничат на лоялността на германците към НСДАП.
Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Siegfried в Май 07, 2014, 11:39:37
Как пък роди болният ти мозък толкова глупости наведнъж да ти завиди човек...То бива бива простотия ама това вече...Откровени глупости неотговарящи наистината в огромната си част.

И кой си ти толкова стар националист пък никому неизвестен ?!? Поне имай доблестта да застанеш с името си.Може пък да тръгнем след твоите идеи...знае ли човек !

Най - много от всичко ми хареса саркастичният, по - точно обидният език с който коментираш  темата ми НИКАКВИ доводи против това което съм написал, НИКАКВИ опровержения на нещата които съм искал да изнеса в темата ми, просто обидни подмятания, че съм бил - неизвестен Националист..... ДА неизвестен съм,  защото огромна част от ИЗВЕСТНИТЕ и най - вече  независими от КДС националисти, преди 10-ти комунистите ги ИЗБИХА КАТО КУЧЕТА в концлагерите и затворите, тези които доживяхме до 1989 година комунистите ни смачкаха с огромната си финансова и политическа власт, която имаха (и имат от 09.09.44г., до ДЕН ДНЕШЕН), след 10.11.89г., тези русофило-болшевишки ОТРЕПКИ дискредитираха голяма част от ИСТИНСКИТЕ националисти и родолюбци, тези които не успяха бяха принудени, или да се откажат от каквито и да са политически и обществени дейности,  да напуснат България, или да си изкопаят сами гроба, да, да си изкопаят ГРОБА - физически да бъдат заличени(а тези които въпреки предупредителните закани на КДС продължиха да се борят и не се отказаха, бяха премахвани, разбира се че не с пистолет в слепоочието......)  нищо че след 10.11.89г. повечето българи си въобразяваха че в България имало промени и комунистите били паднали от власт, а всеки който и в днешно време си въобразява това е просто един наивник и нищо повече ! 

Иначе ще ти бъда много благодарен, ако споделиш кои по - точно са глупостите които съм написал, само ще ти кажа, че няма как националист който обича България и не е създаден от КДС може да обяснява по всички телевизии (до които много интересно как така изведнъж ТОЧНО по време на управлението на КОМУНИСТИТЕ има такъв голям достъп)  че подкрепял Русия, че бил против санкциите срещу - СЛАВЯНСКА Русия.....,  да същият  Симеон Костадинов ги говори всички тези русофило-болшевишки неща във всички телевизии, да не отварям дума за другарчето му Павел Чернев с което незнам кой друг освен  ДС го е събрало, Павелчо винаги е правил предимно, да не кажа САМО  русофилски изказвания и изявления, даже доколкото си спомням щеше да ходи в Крим да защитава УЖ източноправославието, всъщност искаше да защитава интересите на русия и руснЯците !


PS От подобни националстически изказвания на Симеон Костадинов и Павел Чернев човек остава с впечатлението че аке не обичаш русия, ако не си православен и не защитаваш интересите на русия НЕ може да си БългАрски националист ?!

Тогава защо всички велики Българи и НАЦИОНАЛИСТИ преди 09.09.44г. са мразили русия ?! 

Когато някой "националист" още от първото си изявление започне да ДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ и ХРИСТЯНИТЕ в България на източноправославни, католици и протестанти, аз лично не знам как подобен човек може да се нарече националист, да не говорим за ХРИСТЯНИН !


Захари Стоянов за Русия:”Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия.”

Както казват ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ и народни революционери и деятели - Русия е  враг №1 на българщината и България:

http://www.extremecentrepoint.com/?p=335 (http://www.extremecentrepoint.com/?p=335)

Симеон Костадинов и Павел Чернев от всички телевизии във всички свои изказвания и интервюта ни обясняват как ОБИЧАТ русия и ни убеждават как трябва да ОБИЧАМЕ и защитаваме русия и интересите на русия, а народните ни революционери и деятели след освобождението от турско робство и политиците ни преди 09.09.44г. са били изцяло ПРОТИВ русия ?!?!?! 
Или моя призив е много внимавайте когато някой ви обяснява че е БЪЛГАРСКИ Националист, но в същото време ви обяснява колко много обичал русия и как бил изцяло зад русия и интересите на русия, подобни изявления направени от комунисти са в реда на нещата, но комунистите на 1-во място обичат русия и след това всичко останало, освен това комуниста е - ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ, а НЕ националист !

Титла: Re: Националистическа партия на България
Публикувано от: Hatshepsut в Май 09, 2014, 07:49:40
Съдът не регистрира Националистическа партия на България

Софийският градски съд не е регистрирал Националистическа партия на България (НПБ), тъй като учредителите на формацията сами са изтеглили документите си. Това съобщава Българският хелзинкски комитет (БХК), който внесе в съда юридическо становище срещу регистрацията.

В публикация на сайта на БХК се казва, че Софийски градски съд е забавил разглеждането на делото, тъй като учредителите не са внесли всички необходими документи. В крайна сметка, те сами са изтеглили документите си, с молба съдът да прекрати производството.

Понастоящем представители на нерегистрираната партия са част от коалиция „Националистически партии на България“, официално формирана от партиите „Свобода“ на Павел Чернев и „Либертас България“ на Христо Атанасов. Представляващ коалицията е Симеон Костадинов, който бе и член на управителния орган на нерегистрираната партия, а Николай Йовев – Горския е независим кандидат за евродепутат.

Учредяването на партията бе обявено на пресконференция на 9 ноември 2013 г. в София – дата, на която се чества годишнината от историческия антисемитски хитлеристки погром, известен като „Кристалната нощ”, извършен през 1938 г. Сред учредителите на ултранационалистическата и популистка партия, носеща неототалитарна идеология, са екстремистки групи, които включват местни секции на международната неонацистка мрежа „Кръв и чест”, неформални групи на лица, идентифицирани от журналисти като скинхедс („бръснати глави”) и крайни футболни привърженици („ултраси”), с паравоенни по семантика названия като „Национална Съпротива“ и „Офанзива“.

(http://offnews.bg/images/events/2014/05/08/331930/1399539069_2_559x*.jpg)
Николай Йовев-Горския

Пред медиите от новоучредената партия оповестиха, че целят „хомогенно и чисто национално общество”, „държава, защитаваща само българските национални интереси”, „разправа веднъж завинаги с всички врагове на Родината в лицето на партиите от статуквото, икономическата олигархия и чуждата резидентура“, „прочистването на страната ни от чуждоземната и инородна имигрантска измет, която залива улиците на градовете ни, и държи в състояние на страх българското население“, ограничаване на свободното сдружаване на гражданите в лицето на правозащитни организации и вероизповедания, установяване на православието като официална религия на държавата и др.

На регистрацията на партията още през ноември миналата година се противопостави група от 112 общественици, които призоваха главния прокурор Сотир Цацаров прокуратурата да застъпи пред съда отрицателно становище за регистрацията на партията. Сигналът на 112-те бе иницииран и юридически издържан от правната програма на Българския хелзинкски комитет. В отговор на този призив прокуратурата действително внесе в съда отрицателно становище за регистрацията на партията.

На 24 април ЦИК заличи регистрацията за евровота на един от членовете на Националистическа партия на България - Николай Йовев. Той бе издигнат като независим кандидат, защото партията му е нерегистрирана. Името на Йовев нашумя, след като прекара 18 месеца в ареста. Той бе обвинен за извършването на бомбения атентат пред офиса на "Евророма" в Сандански, при който загина човек. 

Името на Горския се свързва и с ултрас фракцията в агитката на футболен клуб Пирин, която носи нееднозначното име "Пирин SS".

http://offnews.bg/news/ (http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_4/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5_331930.html)