Българският националистически форум

Обща категория => Конспирация => Темата е започната от: Мишок в Март 05, 2018, 23:47:27

Титла: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Март 05, 2018, 23:47:27
В тази тема мисля да показвам , колко много ни "обича" любимият на някои запад.
Макар че за 30г. запада ни смаза и унищожи, те още не са го видяли.
Дано четейки в тази тема прогледнат.
Една от жестоките истини за сатанинският запад е че : те са били решили да не освобождаваме. Ако не бяхме се освободили сега, нямаше и да има спомен от нас. Любимите на запада турци, щяха да ни спретнат геноцид, като аременсият и гръцкият и да ни свършат.
________________________________________
Забранената Истина: Срещу нас в Руско-Турската война се бият хиляди западняци, вкл. генерали... Искали са да останем поробени...
Както всяка година, така и тази, на националният ни празник 3 март станахме свидетели на поредната антибългарска истерия, довела до оплюване и обругаване на свещеният символ на българската свобода. По националните телевизии шестваха най-различни добре познати и втръснали до погнуса лица, които обясняваха как турско робство не е имало, следователно не е имало и освобождение, как руснаците са искали да ни поробят, как 3 март е руски, а не български празник и т. н. по информационите страници в интернет вакханалията беше още по-пълна. Един от флагманите на антибългаризма у нас, Ивайло Дичев, се появи на няколко места в мрежата с фундаментална бългорамразка статия, в която попадаме на следните опорни точки:

Разбрахте ли сега? На 3 март не се е случило нищо, което да ни касае… Само за тази фраза лицето (ако въобще може да се нарече лице) Ивайло Дичев трябва да лежи в затвора. А какво да кажем за поредното тиражиране на фалшивата фраза, уж казана от Левски? Що се отнася до великата дата 16 април, тя е велика за своите съвременници, но за нашата история е просто една от многото подобни. Какво канцеларско мислене, боже господи – приемането на конституцията било истинското начало на българската държава?!? Коя държава по света мисли по подобен начин за своето създаване, знаете ли? Никоя. Е, става дума за държави, разбира се, не за територии с платени еничари и грантаджии. Последното обаче разбива всичко – да мечтаеш за националния идеал означава да мразиш България?!? Не, определено затворът е най-малкото, което трябва да му се случи на Дичев, както и на плеядата други дичевоподобни създания.

 
Та така, вчера за пореден път се изляха потоци от помия срещу България и българската свобода. Никъде и никой обаче не каза и не спомена речта на главнокомандващия на имперската руска армия княз Николай Николаевич, който започва своето обръщение към войската така: “Офицери, унтер-офицери и солдати на армията на която аз съм водач.
Ние ратуваме не за победа, а да защитаваме нашите християнски братя! Да защитаваме християнската вяра! Търпението ни се изчерпа! Ние имаме царската дума и тя е последна, войната е обявена! Напред, нашата кауза е свята! С нами богъ!“
Е как да се каже такова нещо по нашите медии? Та то въобще не е евроатлантическо? И много други неща обаче не се казват по нашите медии. Срещу кого се бият например руснаците? Срещу турците? Да, но не само.
Както в състава на руската армия има българско опълчение, така и в турската има хиляди западноевропейски доброволци и наемници. За тях обстойно разказва военнията кореспондент Василий Немирович-Данченко, който в книгата си „Година на война“ описва случаите, при които в руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Но западноевропейците далеч не са само редови войници.
Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново, всъщност е австриец, като името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Самата английска флота впоследствие влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица в руски ръце в края на войната. След сключването на Санстефанския мирен договор в Родопите започва мюсюлмански метеж и нови кланета срещу българите, пряко организирани от Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер.
Хайде сега да ви запитам – ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Сега виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? На практика нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Както се казва, крадеца вика дръжте крадеца.
Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Само и единствено от нас зависи дали ще успеем да се освободим повторно.

Костадин Костадинов
https://kostadin.eu/ (https://kostadin.eu/2017/03/04/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9/)
_____________________________________________________
Костадин Костадинов не го харесвам, но в случаят казва доста истини.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и запада за България и българите.
Публикувано от: Мишок в Март 10, 2018, 20:25:39
ИВО ХРИСТОВ: ЗА 26 ГОДИНИ САЩ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В МЪРТВЕШКА ЗОНА!
     
i
img За 26 години САЩ превърна България в Мъртвешка Зона! Интервю с доц. Иво Христов
http://www.budnaera.com/201602f/1602000842.html (http://www.budnaera.com/201602f/1602000842.html)

Доцент Иво Христов социолог, юрист и преподавател във ВУЗ. Завършил е няколко световни университета, със специализации във Вашингтон, Москва, Страсбург, в университета „Карло Бо“ в Урбино, Италия (2005) и Нойвалдег институт във Виена. Топ социологът, юрист и социален изследовател разкри жестоката истина за днешна България и извади позабравени, но прелюбопитни факти от близкото й минало.

– Доц. Христов, какво се случва с политическата ни класа. Тези дни стана нещо немислимо – Доган изхвърли Местан от ДПС. Бихте ли ни разяснили?

– Това, което се случи след речта на Доган, е само последен акорд от процеси, за които публиката няма никаква представа. А истинската работа бе свършена зад кулисите. Ако някой си мисли, че това, което се представя на публиката е истинският икономически и социален живот на държавата, той дълбоко се лъже. Доминираната и командвана от САЩ родна Олигархия и нейните слуги – политиците отвреме – навреме пускат по някой фойерверк, чиято цел е даде храна за размисъл на обикновените хора. Която обаче храна си е чисто ГМО – заблуди и лъжи, биещи далече от центъра на истината. Целта им е ясна – да ни дезинформират и объркат. И успяват! Така за 25 години си изпуснахме страната, България се превърна в мъртвешка зона с мъртвешко статукво, нея просто вече я няма като държава. Тя не съществува! Но нека не говорим за Доган и Местан. Това е дребнотемие на фона на това, което става с държавата.

– Кажете ни тогава като социолог, какво се случва с България?

2. 5 милиона българи се евакуираха за последните 2 десетилетия. Това не е миграция, а евакуация. От София до Бургас, страната е само един трагичен микс от старчески домове и цигански катуни. Преди 25 години, България бе сред 35-е най-развити страни в света, в момента е след 80-о място по индекса на ООН за човешко развитие. Някога бяхме космическа държава, а сега ни обясняват, че трябва да развиваме „кънтри туризъм“ и да садим боб. Преди 25 години страната имаше гръбнак и с нас се съобразяваха, включително и във военно отношение. Имахме толкова танкове, колкото Гърция и Турция взети заедно. И от нас се страхуваха и ни уважаваха.

– Да, имахме работеща икономика, работеща власт…

– Бяхме една от водещите страни в електрониката, въпреки ехидните подмятания за качеството на нашата електроника. Но България имаше един от трите завода в света за дискови запаметяващи устройства – този в Стара Загора. Другият беше в Силиконовата долина, а третият в Япония. Тогава бяхме нещо, а сега сме нищо.

– Къде да търсим вината, има ли виновни според Вас?

– Ние българите сме виновни за всичко това. Въпреки геополитическата ситуация, въпреки „доброто отношение“ на големите играчи и нашите съседи. Но вината е изцяло наша, защото именно ние не сме възпитани в най-важното нещо, което всъщност прави от народите нации с гръбнак: култура на личната отговорност, на личната вина и оттам на личното спасение. Народ се спасява не през бягане поединично, а да спасим себе си, като спасим обществото.

– Как се възпитава такова отношение и мислене?

В България остана демографската шлака. За тези си думи, които казах по-рано бях критикуван, но… За тези 25 години, у нас израснаха няколко генерации деца, които считат омерзителното ни настояще за нещо нормално. И ако някой някога реши, че тази страна трябва да се спасява, най-страшното е, че и сега вече няма с кого да го прави. Има четири-пет генерации, които просто трябва да бъдат прескочени. Разбира се, в тях има някои изключения.

– Това, което казвате е изключително песимистично и тъжно?

– За сметка на това пък е вярно!http://www.pan.bg/view_article-5-339863-IVO-HRISTOV-ZA-26-GODINI-SASht-PREVYRNAHA-BYLGARIYA-V-MYRTVEShKA-ZONA.html (http://www.pan.bg/view_article-5-339863-IVO-HRISTOV-ZA-26-GODINI-SASht-PREVYRNAHA-BYLGARIYA-V-MYRTVEShKA-ZONA.html)
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и запада за България и българите.
Публикувано от: Мишок в Април 03, 2018, 09:36:09

Не, не е фалшива новина.
Тези пари приятелите ни от Америка вероятно ги вземат от нас , за да ни пазят руската заплаха. Заради това ни нарязаха и оръжията, за да ни дадат нови. Новите обаче нещо все не идват.
_____________________________________________________________________
ПОЛИТИКА Американските централи точат близо половин милиард лв. от българските домакинства.
 
Всяка година т. нар. американски централи – „Ей И Ес Гълъбово“ и „КонтурГлобал Марица-изток 3“ непазарно изземват от българските домакинства 486 400 000 лева за едногодишен регулаторен период.

Това каза председателят на Управителния съвет на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев след среща с омбудсмана Мая Манолова.

Миналата седмица ръководителите на четирите национално представителни работодателски организации, членове на АОБР – Божидар Данев, Васил Велев, Кирил Домусчиев и Цветан Симеонов, в качеството си на физически лица, подадоха жалба до националния омбудсман Мая Манолова срещу двете американски централи.
https://edinnabulgaria.site/index.php/amerikanskite-tsentrali-totchat-blizo-polovin-miliard-lv-ot-balgarskite-domakinstva/
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и запада за България и българите.
Публикувано от: Мишок в Април 03, 2018, 22:58:04
В сайта Будна ера има чудновата статия за това как Ердоган искал да му предоставим ракетите си С300 за да пази Истанбул,а нас ще ни пазят американските "братушки". Ракетни войски ги разформировахме отдавна,за какви ракети изобщо става въпрос.Ердоган не че имал нужда от тях,той си поръча по-модерните С400 от руснаците,но само за да превземел безпроблемно Югоизточна България. Напоследък най-висши фактори си правят лоши шеги със случайно оцелялото българско население,изглежда се преструват и на загрижени,но какво друго да очакваме при настоящите обстоятелства?
Спокойно и без паника : Америка , ЕС и НАТО и световното гей- общество, както и световният масоно-сатанизъм ще ни пазят и спасяват.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Април 11, 2018, 11:12:14 Е, какво скандално има? То се знае от време оно. Въпросът е защо се допуска.Явно не сме суверенна държава. Такава е американската демокрация. Така че да не смеете да гъкнете. Който гъкне само, веднага за -Гуентанамо.
_______________________________________________________________________________________________


Скандал: Посолството на САЩ в София се използва за подслушване на българските граждани? (СНИМКИ)
Повече от 80 американски посолства по света са включени в системата на Агенцията за национална сигурност (АНС) и Централното разузнавателно управление (ЦРУ) за радио и електронно наблюдение (Special Collection Service – SCS). Това става ясно от сензационна информация, изнесена от известния британски разследващ журналист и специалист Дънкан Кембъл.

Още преди няколко десетилетия, през 1988 г., Кембъл разкри на световната общественост и информация за проекта за глобално проследяване и подслушване “Ешелон”, създаден в онези години от САЩ. Сегашните му разкрития се базират на изнесената от Едуард Сноудън информация за глобалното подслушване от страна на АНС.

Снимките, които ще видите в тази публикация, показват, че системите на АНС-ЦРУ най-вероятно са поставени дори и в посолството на САЩ в София. Освен това те се откриват на други доста видни места в Европа, Южна Америка и Близкия Изток. Всички включват последен етаж без прозорци или конструкция, изградена върху покрива на посолството, за които се твърди, че прикриват системи за подслушване и наблюдение на мобилни телефони, wi-fi и радио мрежи. Системите са предназначени да “събират” комуникации от центъра съответните градове, както и от правителствени сгради.

https://bultimes.com/skandal-posolstvoto-na-sasht-v-sofiya-se-izpolzva-za-podslushvane-na-balgarskite-grazhdani-snimki/
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Април 16, 2018, 22:57:28
Кеворк Кеворкян
2 часа ·
НАЙ-СЕТНЕ ПРИЗНАХА, ЧЕ СМЕ ВТОРА РЪКА
КАК ОТМРЯХА ПАРИТЕ
Европейската комисия възнамерявала да забрани продажбата на хранителни продукти от големи търговски марки на по-ниско качество в Източна Европа. Възнамерявала.
Каква милост само, мерси.
Телевизиите вяло съобщиха новината – а тя си струва да бъде обговорена: защо продължават да ни смятат за втора ръка, защо десет години ни пробутват боклуците си?
Къде е господин Ю - Лигавият Целувач?
Какво толкова подкрепяте ударите в Сирия - подкрепете най-сетне собствения си народ?
Какво „помирявате“ Западните Балкани - помирете хитреците от ЕС поне с някакъв приблизителен морал.
Защо обаче Брюкселските Вампири смятат, че българите са втора ръка?
Ето ти тема за анкета.
Първият възможен отговор може да е: Защото българските управници се държат налудно сервилно с тях.
Нашите политици не виждат по-далеч от носа си, обаче бързо се изхитриха и започнаха да говорят главно за Бъдещето – макар че за тях то е някаква неясна пихтия.
Тихомълком свиха този номер от „онова“ време – когато ни караха да пребиваваме повече в Бъдещето, за да не забелязваме Настоящето.
Добри ученици се оказаха в дивотиите.
Един скорошен пример: по Великденските празници ни показаха кадри от влакове, в които пътниците, натъпкани като сардели, изглеждаха така, сякаш ги отвеждат към лагерите на ГУЛАГ.
Ден по-късно обаче вестниците на Властта използваха голямата баданарка и оповестиха, че съвсем скоро, в близкото Бъдеще, сарделите ще пътуват от София до Бургас само за три часа.
Ако обичате, престанете да мрънкате.
Комунистическата доктрина твърдеше, че парите, например, ще отмрат окончателно в началото на 80-те години на миналия век.
Много ги подиграваха тогавашните управници за тази фантазия – но се оказа, че в известен смисъл те познаха, макар и със закъснение: трийсетина години по-късно парите наистина отмряха за немалка част от народа.
Ако не вярвате, питайте един пенсионер - пари ли са 200 лева на месец.
Те са съвсем друго: покана да се омиташ вече от този свят, да не се моташ наоколо и нахално да тикаш в очите на Властта клетия си живот.
Веднъж показаха една женица – телевизиите мрат да използват такива като нея като илюстрация към поредната си банална тема: питаха я как пазарува, прави ли си предварително сметки, преди да отиде в магазина.
А тя викна: „Не, каквото ми хареса, си го вземам!“ и се захили идиотски.
В този момент момичето с микрофона се сети да попита, колко, всъщност, е пенсията на възторжената дама, която си вземала каквото й хареса.
А тя рече: „310 лева!“ - и се оцъкли, понеже схвана каква глупост е изръсила.
Обаче казаното си остава в нелепата социология, която телевизиите ни натрапват непрекъснато, ето как: в страната, която председателства ЕС, част от хората си вземат, каквото им хареса.
Няколко дни по-късно забиха нов пирон в ковчега на дърварската пропаганда: 33 хиляди души у нас имали заплата над 5 хиляди лева, за последните 4 години броят им се увеличил с 50 процента.
Тези 50% трябва да шашнат публиката, когато Настоящето се боядисва с розова боя.
Както и ония 33 хиляди души - въпреки че те са прашинка в сравнение с милионите бедняци, които се тътрят някак към Бъдещето.
Обаче, в желанието си да се харесат на Властта, някои медии вече са напълно обуначени и дори не схващат какво правят.
***
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Април 26, 2018, 13:57:09
Истината е че искат да ни избият. Ето ви пример с т.н. здравна реформа и последствията от нея.
__________________________________________
Александър Симов
4 часа ·
Това беше неизбежно като кошмар след махмурлук. Това беше неизбежно като мирис на газ край камера в концлагер. Жена почина в българска болница, защото не е имала пари да доплати лечението си. Тъжно и тъпо е постфактум да се слушат бюрократичните обяснения. Има един основен факт - отлагат животоспасяващото й лечение, защото не е имала пари да си доплати за него. И само не си мислете, че обвинявам лекарите. Обратното е - напълно ги разбирам. Абсолютно съм наясно как щяха да ги разкъсат чиновнически, ако търговските сметки на болниците не излязат. Проблемът обаче е, че вече сме създали една бездушна пазарна здравна система, която не дава пет пари за основното заради което съществува - човешкият живот. Тя почти никога не вижда пред себе си пациенти, а само ходещи касички. Ако събера в една книга всички трагични истории за постоянния гърч на пациенти за пари, сигурно ще стане том по-дебел от "Война и мир". Сега стигнахме до най-болезненият, разтърсващ, но повече от логичен край - здравната система започна да избива бедните. И не го казвам като политическо обвинение. Всички са виновни. Но вече никой не може да ме убеди, че това не е бил планът от самото начало на реформите. Мирисът на газ е твърде силен, за да се скрие...
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 11:13:28
Ето една от американските истини за нашата страна. Само не ми казвайте че тая измет я подкрепят руснаците, а не запада.
_____________________________
Убийте българите, да се знае кой командва тук, крещял Сурай Пашата докато биел момчетата от Раднево

Свидетел на конфликта разказва, че Стефан Малката Паша се спречкал с тримата българи Георги, Цецо и Живко, които отивали на фитнес. Цецо, който е най-здравият от тримата, бил напсуван на майка от рома, не се стърпял и му отвъртял един шамар. След това тримата отишли да тренират. През това време Стефан се оплакал на баща си. Сурай Паша, чието българско име е Калчо, спешно събрал орда от 15 души, които атакували трите момчета. „Цецо, Живко и Георги бяха нападнати от цигани, въоръжени с бухалки и сатъри. Мелето беше кърваво и продължи 3-4 минути. След това циганите се оттеглиха, а българите лежаха в локви кръв”, разказват очевидци. „Сурай Пашата крещеше: Убийте българите, да се знае кой командва тук!”. Добре, че се намеси едно момче от фитнеса, който по някаква линия работи съвместно със Сурай, та го спря, иначе наказателната му бригада щеше да убие момчетата”, заяви свидетел на мелето, разиграло се пред фитнес клуба. Побоят стана причина за масови протести на местните жители, които прераснаха в опит за саморазправа с ромите и сблъсък с полицията. „Такова нещо можеше да се очаква в Раднево. Тук българите сме като местните по време на апартейд в ЮАР”, заяви млада майка, излязла на протест с невръстния си син. Жителите на града и тази вечер протестират.

http://www.novini.bg/news/351670-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D1%83%D0%BA-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%8F%D0%BB-%D1%81%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BE.html (http://www.novini.bg/news/351670-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D1%83%D0%BA-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%8F%D0%BB-%D1%81%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BE.html)
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 09, 2018, 12:59:50
Ето,пак величаеш руските боклуци,които са ни освободили,но само според вашата история,там,в сектата :mad:
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 18:22:15
Ето,пак величаеш руските боклуци,които са ни освободили,но само според вашата история,там,в сектата :mad:
Какво освобождение видя тук , не е ясно.Става дума кой седи зад тези нагли цигани.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 09, 2018, 19:04:54
Това е ясно,като бял ден
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 19:18:45
Това е ясно,като бял ден
И кой седи зад циганите и ги защитава - руснаците ли ?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 09, 2018, 19:20:25
Американски фондации.Не ги харесвам
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 19:35:34
Американски фондации.Не ги харесвам
А президентите и правителствата им ?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 09, 2018, 19:36:58
Доналд Тръмп,го боли банана за мангалите в село Долно Нанагорнище
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 19:48:04
Доналд Тръмп,го боли банана за мангалите в село Долно Нанагорнище
Явно ги боли банана за да се занимават да ги защитават. Не е така, защото нямат друга работа.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 20:05:25
Miuler VaisMiuler управлява членствата и публикациите за ХАЙДУТИ !!! По принцип cте праvи, caмо че caми не можем да cъщеcтvуvaме като индуcтркална държаva, a caмо като държаva от третия cvят, без vъншнополитичеcки контакти и търгоvия. Тоva умело ce използva от Cащ и така подръжниците на близоcт c Руcия cтаvaт vрагоve на националната държаva. Едноvременно c тоva vладичеcтvото от Caщ продължаva като партньорcтvo и cъюзничеcтvo и не cреща необходимата cъпротиva. Да използvaт България за нещо руcнаците е много далеч v хипотетичното бъдеще. Vъпреки тоva българите затvърдяvaт робcтvото плюейки cрещу единcтvения cи vaриант за cпаcение и изпълняvaт добре cпуcнатата им задача
_____________________________
Бих добавил и поправил: само някои българи, повечето вече се усетихме и отказваме да сме с Америка и запада.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 09, 2018, 20:57:29
На какъв език пишеш?От хероина и зрението ти заминава на кино...
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 09, 2018, 22:07:18
На какъв език пишеш?От хероина и зрението ти заминава на кино...
Това е мнение на друг човек от фейса. Би трябвало да си го разбрал, но.............. от нацизма се развива свръх гордост, а от гордост се оглупява.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 09, 2018, 22:24:22
Няма връзка между нацизма и гордостта.Просто не се наричаш роб,както в твоята религия.Това е гордост,до някъде
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 10, 2018, 12:57:10
Няма връзка между нацизма и гордостта.
Постоянно сееш глупости. Я им виж парадите, я им виж самопревъзнасянията.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 10, 2018, 16:51:25
Къде?Като в Москва виждаме паради,и то не от вчера
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 10, 2018, 17:55:17
Къде?Като в Москва виждаме паради,и то не от вчера
Не е имало нацистки паради ли ?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 10, 2018, 18:06:09
От 1940г. къде си ги виждал,освен на филм?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 10, 2018, 18:08:21
От 1940г. къде си ги виждал,освен на филм?
Е как може след 1945г. да имат паради а ? Та нали руснаците ги размазаха !
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 10, 2018, 18:09:58
Е,ама парада на 9май е по-нацистки,даже и от филма за нацистките паради
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 10, 2018, 18:14:32
Е,ама парада на 9май е по-нацистки,даже и от филма за нацистките паради
Аха сега руснаците за тебе станаха нацисти :mad:
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 10, 2018, 18:16:48
Сравнение.путин е по-гаден диктатор от сталин и Саддам заедно,така че ако нацизма е синонм на нещо лошо-тогава да,руснЯците са по-лоши и от нацистите.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 10, 2018, 20:31:31
,така че ако нацизма е синонм на нещо лошо-тогава да,руснЯците са по-лоши и от нацистите.
Значи признаваш нацизма за нещо лошо а ?
За мене е по-скоро  глупаво и еврейско.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 10, 2018, 21:07:44
Никак не е лошо,нито глупаво,още по-малко е еврейско...
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 12, 2018, 18:58:10
Израел и САЩ искат да завладеят България и да я унищожат!
По всичко личи,че България не спира да е обект на интереси от страна на чужденици (по точно на Израел и САЩ), които са решили да правят бизнез на нейна територия и да изкарват солидно количество пари. Лошата новина е,че идеята им е не да ни сътрудничат по някакъв начин, а да печелят на наш гръб както винаги и да ни заличат окончателно като народ. 
По повод това Нора Стоичкова е публикувала в профила си във фейсбук един доста интригуващ статус. Публикуваме го тук без радакторска намеса за да го прочетете и вие и да се замислите задавайки си един важен въпрос-  До кога ние, българите ще гледаме безучастно как ни ограбват?!

"Говорих с млади израелци тия дни, дошли тук да правят бизнес. Между другото говореха английски, но и руски. Питах ги защо идват насам. А те - много млади израелци ще дойдат да правят бизнес в България. Но не само ние. От цяла Европа започват да идват и ние искаме да сме първите. И американци ще дойдат, но те по-нататък и по-бавно. България ще се развива, тук ще се излеят много пари... Питах упорито своя нов познат, а по какви признаци съди затова. А той: - Трябва да вярваш, Нора! В смисъл?! Вярата в парите е фарисейска работа, не българска. А и с тия приказки - като че ли сме в църква! И като че ли евреите на нова богоугодна мисия са тръгнали насам. Може би някоя нова вяра са ни замислили? Интересно ние, простите българи, дали няма да сме в ролята на новия Иисус в тая нова инвестиционна пиеса, която отнякъде пак са ни замислили. Питам за всеки случай:

- А с Русия ще работите ли?

- Не. С Русия не работим!


 
Че откъде тогава, бе, джанъм, тоз харош руский, който час по час използваш, докато звънят по телефона. Пак питам: - А с какво България е атрактивна за вас, израелците? - Ниския корпоративен данък. Най-ниския в ЕС. Което веднага ме наведе на мисълта за кого всъщност е изгоден плоският данък от 10%. Ето някои сметки. Ако в момента се въведе необлагаем минимум в размера на МРЗ (460 лева) и прогресивна скала: 10% за доход 461-2000 лв., 15% за 2001-5000 лв. и т.н., то всички работещи с нетна заплата под 3300 лв. ще плащат по-ниски данъци, отколкото при сегашната плоска ставка. Така че, както вероятно би казал един бивш-бъдещ министър, “ниски данъци” е класово понятие. Данъците наистина са намалени значително за бизнеса (нисък корпоративен данък от 10%), а най-крупните компании на практика не плащат данъци. Те са намалени и за лицата с много високи доходи, които представляват изключително тясно малцинство. Че инвестиционно оживление ще има в България е ясно, иначе и Натото им, и ЕСъто им - отичат директно в Перловската река, още с пролетното пълноводие. Но колко и с какво ли ще трябва да платим, за пореден път, за да ни оплячкосат отново.

Колко пъти трябва да го играем този сценарий. Досега от чуждите инвеститори виждаме само грабеж, здрав грабеж. От тях по Банско останаха фараонски строежи, които унищожиха планината, където само накъркани и надрусани туристи могат да се пускат безразсъдно по пистите. Седнете на Мотиката и се вгледайте в безжизнените прозорци на 10 етажните блокове наоколо, сякаш не си в Пирин планина, а в някое бетонно гето. Инвеститори са и онези в Челопеч, които покрай златото изнасят и други ценни метали, за които не са платили концесия. Инвеститори са и от ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про. Инвеститор е и Веолия, собственикът на ВиК съоръженията в Софийско - съоръжения, които само експлоатира и нищо не влага в тях. Съоръжения, изградени в средата на миналия век от българи. Тъпи ли сме, че да продължаваме да им вярваме. Лично аз възприех засиления инвестиционен интерес, като поредното нападение на мароканските скакалци, чиито първи предвестници идат от юг. От Израел. Бог да пази България от чуждестранните инвеститори, които нашите тъпънари с удоволствие ще напускат тук да се наплюскат и да ни доопоскат! Горко ни.

http://spodeli.eu/izrael-i-sasht-iskat-da-zavladeyat-balgariya-i-da-ya-unishtozhat-articles-16310.html (http://spodeli.eu/izrael-i-sasht-iskat-da-zavladeyat-balgariya-i-da-ya-unishtozhat-articles-16310.html)
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 12, 2018, 19:38:26
Лудаци.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 12, 2018, 19:43:36
Лошо,въпреки че не се избиват да купуват земя.От друга страна,Брендо има доста земи,хотели и т.н
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 12, 2018, 19:45:12
Нагаждачите от ПП Атака са предложили законопроект да отпадне изискването за 5-годишна уседналост при закупуването на земеделски земи
Ле-ле,ако са го направили: нещата отиват много на зле.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 12, 2018, 19:46:54
Като цяло е така
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 13, 2018, 15:06:09
На коя дата е това,не съм го чул?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 13, 2018, 20:56:56
Ще видим какво ще стане,но според мен това е фалшива новина.Кой ще ги пусне тираджиите да си развяват коня-нали работят за някой,хората имащи транспортни фирми не са случайни и ще им стегнат каиша около врата.С две думи-нищо няма да се получи,поне според мен.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 14, 2018, 12:33:17
За шофьорите винаги има работа.Ако второто наистина се случи,то ЕС вече би останал с 7-8 държави,на които така или иначе,не им трябва помощ.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 14, 2018, 12:36:23
За шофьорите винаги има работа.Ако второто наистина се случи,то ЕС вече би останал с 7-8 държави,на които така или иначе,не им трябва помощ.
Шофьорите на запад са по-зле от роби. Вземат към 2-3000 евро, ама не си е работа. Работих в един склад по 12 часа и ги гледах : тия направо живееха в камионите.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 14, 2018, 13:00:08
Навсякъде е така,там шофьори има много българи,даже познавам двама-4000 и 5000 евро са им заплатите.Това е доста,но разбира се,че има недостатъци.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 15, 2018, 21:41:26
Тук пак няма факти
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 16, 2018, 22:25:04
Има статистики и не са в полза на западната демокрация.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 16, 2018, 22:27:39
Общото между вас,руските роби е че изказвате проблемите-къде вярно,къде не,но не предлагате никакво решение.Ние,националисти и националсоциалистите казахме решенията-вие не сте съгласни.Немога да ви разбера-колония на Путин ли да станем,какво да направим,за да сте доволни?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 17, 2018, 13:20:53
,какво да направим,за да сте доволни?
Спрете да ни обяснявате, колко добре е да сме бананова соросоидна република.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Индивидуалист в Май 17, 2018, 15:45:22
Държавите масово в дългове, а политиците по света пребогати. Това е системата. Трева не никне след мародери и паразити.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 17, 2018, 15:51:53
Всички държави имат дълг,САЩ най-много,но какво да се прави така работи еврейската система.Русофилите са нейни първи приятели
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 17, 2018, 18:20:32
Държавите масово в дългове, а политиците по света пребогати. Това е системата. Трева не никне след мародери и паразити.
Никога не казват на кого точно държавите дължат тези пари ?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 17, 2018, 19:29:46
Казах,казах на еврейската система-Световна Банка
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 17, 2018, 22:01:42
Бълнуваш.Русия бавно се разпада.Икономически сега,после и на територия
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 18, 2018, 15:21:06
Путин така каза,нали?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Panzerfaust в Май 18, 2018, 15:47:41
Предлагал съм много пъти България да загърби пагубната прозападна ориентация,да влезе в БРИКС  и във военен съюз с Русия. И това ще  стане един ден,помнете ми думата,натам отиват нещата.Само да не сме пак последни,цяла Европа да се сдобри с Русия, и тогава и ние.Дето всички турци,там и гол Хасан.
Добре, че думата нямат такива ненормалници като тебе, вероятно си отчаян пенсионер, прозихождащ от комунистическо семейство, което сега си е загубило привилегиите.

ЕС, който иначе има огромни недостатъци, е единствената бариера на България с двете империи от изток - Русия и Турция. Без ЕС ще бъдем всмукани в тяхното жизнено пространство и унищожени. А и обвързването ни с технологично изостанали кочини като горните, ще е пагубно, както винаги е било пагубно в историята ни.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 18, 2018, 15:52:20
Подкрепям
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 18, 2018, 18:09:34
Добре, че думата нямат такива ненормалници като тебе, вероятно си отчаян пенсионер, прозихождащ от комунистическо семейство, което сега си е загубило привилегиите.

ЕС, който иначе има огромни недостатъци, е единствената бариера на България с двете империи от изток - Русия и Турция. Без ЕС ще бъдем всмукани в тяхното жизнено пространство и унищожени. А и обвързването ни с технологично изостанали кочини като горните, ще е пагубно, както винаги е било пагубно в историята ни.
Интересно колко време ви трябва да проумеете че ЕС е пагубен ? То се вижда от космоса.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 18, 2018, 19:35:17
ЕС е пагубен,спор няма-но в случая е по-малкото зло
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 18, 2018, 19:59:20
Преведи за хората с не разбъркани мисли,моля те :mad: Това си го разбирате само ти и Сириуса,да не сте интимни?
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 21, 2018, 23:22:25
Ето тук за един от плановете на запада за нас
______________________________

Сърнела Воденичарова е в компанията на Стоянка Костадинова и 14 други.
18 минути ·
Разпространявайте, моля ви! Фейсбук ме блокира, след като пуснах в над 40 групи и повече не мога да разпространя.

Вторник сутринта (22.05.2018) в 9 часа колкото може повече хора в съда!

Народът не дава Добруджа!
Въпреки масовия отпор на гражданите, наглата фирма Русгеоком продължава да натиска. Дотук удържаме позиции и ще продължим с общи сили да го правим!

Вторник, 22.05.2018, 9:00 ч., Административен съд Варна,
ул. Д-р Железкова/Н.Вапцаров, жк.Чайка срещу входа на Курортна поликлиника.

Административно дело 1060/2018 на 3-ти състав.
Носете лични карти и бъдете с дълги панталони, че с къси връщат. ;)

НОСЕТЕ СЪЩО БЪЛГАРСКОТО СИ СЪРЦЕ, ИМЕ И ДОСТОЙНСТВО!

***

Вижте повече тук: https://www.facebook.com/ivanka.kazakova/posts/1695932237161996?hc_location=ufi (https://www.facebook.com/ivanka.kazakova/posts/1695932237161996?hc_location=ufi)
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 26, 2018, 13:35:00
Като човек проучвал тези неща: потвърждавам че е точно така. Било е решено Сърбия и Гърция да са последните освободени страни, а България да не се освобождава.
______________________________


https://www.24chasa.bg/novini/article/6747229 (https://www.24chasa.bg/novini/article/6747229)
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Rakovski в Май 29, 2018, 16:18:34
България няма защо да напуска НАТО,то само ще се разпадне ,и това не е далеч от истината.При посещението на Макрон при Путин е станало въпрос за френския суверенитет,но както и да го усукват западните лидери ,не могат да прикрият факта ,че са васали на САЩ , И едва ли не окупирани.Путин им предлага по-ефективно да им защити суверенитета.ЕС е на кръстопът,на запад или на изток да поеме?Путин им казва да се отвържат от американската каишка,по-точно пранги,и чак тогава ще видят бял ден.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 29, 2018, 16:30:31
България няма защо да напуска НАТО,то само ще се разпадне ,и това не е далеч от истината.При посещението на Макрон при Путин е станало въпрос за френския суверенитет,но както и да го усукват западните лидери ,не могат да прикрият факта ,че са васали на САЩ , И едва ли не окупирани.Путин им предлага по-ефективно да им защити суверенитета.ЕС е на кръстопът,на запад или на изток да поеме?Путин им казва да се отвържат от американската каишка,по-точно пранги,и чак тогава ще видят бял ден.
Да целият ЕС от утре минава на страната на Путин. Админа защо ми затвори темата " Луд умора няма" ? Тук има нов кандидат за нея.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 29, 2018, 19:20:53
Защото ти си лудия :lol: EC ще си седи на страната,на която е.С путин бъдеще няма
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 29, 2018, 21:23:45
Защото ти си лудия :lol: EC ще си седи на страната,на която е.С путин бъдеще няма
А така има бъдеще на ислямска колония . Справка верата на кмета на Лондон - ислям.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 29, 2018, 21:51:54
Мишока е откровен православен джихадист и интернационалист.Справка:мненията му от 10год. насам
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 29, 2018, 22:31:14
Мишока е откровен православен джихадист и интернационалист.Справка:мненията му от 10год. насам
Да православен джихасдист, че не намира за нормално: кметът на Лондон да е ислямист. Нацизма ти е доста нео-либерален.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 29, 2018, 22:36:51
Не е нормално,но това е далеч от нас.Тамошните нецисти ще му теглят чертата бързо-бързо като имат възможност.Там,по Европа-не си играят
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 30, 2018, 10:36:52
Не е нормално,но това е далеч от нас.Тамошните нецисти ще му теглят чертата бързо-бързо като имат възможност.Там,по Европа-не си играят
Да ще му теглят чертата, та те го избраха за кмет бе.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 30, 2018, 12:44:06
Избрали са го те,друг път.Ще го изхвърлят в Темза при първа възможност
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 30, 2018, 14:16:42
Избрали са го те,друг път.Ще го изхвърлят в Темза при първа възможност
да дам надявай се.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 30, 2018, 15:05:31
Може да не е днес или утре,но ще стане.Ще стане,защото нацизма ще се прероди в Европа,но хайдутството-не
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 30, 2018, 18:31:25
Може да не е днес или утре,но ще стане.Ще стане,защото нацизма ще се прероди в Европа,но хайдутството-не
Абе снимките, съборите интернета и , много-други неща показват възраждане на хайдутството у нас. Възраждане на нацизма не се вижда. Даже има отстъпление от тази идеология. Може би ще покажеш със снимки че греша.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 30, 2018, 18:54:03
Вижда се,просто не сме позьори да си правим снимки
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Май 30, 2018, 19:00:11
Вижда се,просто не сме позьори да си правим снимки
Ама не се вижда. Аз не виждам нищо.
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Май 30, 2018, 19:11:33
Пусни си клипове на Борис от Сливен,стари са,но са показателни.Вие това го нямате,четници сте от вчера
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Юни 08, 2018, 13:04:06
Какво ни готвели американските ни приятели.
_____________________
Иван Георгиев
1 час ·
https://ibube.wordpress.com/ (https://ibube.wordpress.com/)…/разпространете-до-всички-зад…/ И ТОВА МИ БИЛО- ГОЛЕМИЯТ БРАТ?! НА ТОЗИ "БРАТ" СМЕ ДАЛИ БЕЗПЛАТНО- БАЗИ, ДАЛИ СМЕ ТЕЦОВЕ, МИНИ И СМЕ ВРЪЧИЛИ ДОБРОВОЛНО ЦЕЛИЯТ СИ СУВЕРЕНИТЕТ. А ТОЙ - ПРОСТО НИ УНИЩОЖАВА. ТРЯБВА ЛИ ВЕЧЕ ДА РАЗТУРЯМЕ БРАТСТВОТО? ЗАЩОТО,АКО ОЩЕ СЕ МОТАМЕ- ТОВА БРАТСТВО , ЩЕ НИ ДОВЪРШИ.https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705I&feature=youtu.be (https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705I&feature=youtu.be)
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Петкан в Юни 08, 2018, 23:06:07
Какво ни готвели американските ни приятели.
_____________________
Иван Георгиев
1 час ·
https://ibube.wordpress.com/ (https://ibube.wordpress.com/)…/разпространете-до-всички-зад…/ И ТОВА МИ БИЛО- ГОЛЕМИЯТ БРАТ?! НА ТОЗИ "БРАТ" СМЕ ДАЛИ БЕЗПЛАТНО- БАЗИ, ДАЛИ СМЕ ТЕЦОВЕ, МИНИ И СМЕ ВРЪЧИЛИ ДОБРОВОЛНО ЦЕЛИЯТ СИ СУВЕРЕНИТЕТ. А ТОЙ - ПРОСТО НИ УНИЩОЖАВА. ТРЯБВА ЛИ ВЕЧЕ ДА РАЗТУРЯМЕ БРАТСТВОТО? ЗАЩОТО,АКО ОЩЕ СЕ МОТАМЕ- ТОВА БРАТСТВО , ЩЕ НИ ДОВЪРШИ.https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705I&feature=youtu.be (https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705I&feature=youtu.be)
Не си спомням да СЪМ ВРЪЧИЛ ДОБРОВОЛНО(нито пък с насилие) нито стотинка или милиметър българска земя на краварите!
Който им ги е дал, негов е грехът и да му се  *бе майката продажна!
Няма място за приказки за толерантност и за "права на човека" за предателите!
Корав български кур за всички, които са ИМ ДАЛИ българските богатства и суверенитет!
Цацаров да не мастурбира, а да се заеме с работата си!
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Юни 08, 2018, 23:09:31
Добре се знае кои са тези,даващите.Бившите другари от комунизма,днес бизнесмени,управяващи много пари,като с тях подпомагат различни хора,които сами по себе си рушат малко или много суверенитета на държавата
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: Мишок в Юни 09, 2018, 13:12:34
Долу запада и техните приятели комунистите , станали сега демократи. :mad:
Титла: Re: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите
Публикувано от: генерал Жеков в Юни 09, 2018, 13:16:42
Само така!ГБХ президент.На изборите,ако се кандидатираш,ще гласувам за теб  :lol: