Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Криминална хроника => Темата е започната от: генерал Жеков в Май 02, 2018, 21:42:56

Титла: Мъж опита да отвлече две деца в Бургас
Публикувано от: генерал Жеков в Май 02, 2018, 21:42:56
Дългокос мъж опита да отвлече две деца в центъра на Бургас. Случката се разиграла снощи на ул. „Александровска“, а за ужаса разказва майката на едно от децата. Докато 3-годишното й момченце си играело заедно със своята 8-годишна братовчедка към тях се приближил непознат мъж, пише "Флагман".Децата си играеха на „Компаса“, пускаха някакви стотинки, а ние стояхме на 3-4 метра от тях. В един момент се приближи дългокосият и започна да им говори нещо. Аз се загледах, но търпеливо изчаках. След няколко секунди ги хвана за ръцете и започна да ги завлича в обратна на нас посока“, разказва Боряна Т.Тя се разкрещяла, паникьосала се, след което мъжът й се затичал към непознатия мъж. След като застигнал въпросния човек и го попитал какви ги върши и защо е повлякъл децата, той му отговорил, че ги взима с него.
Бащата заявил, че това са неговите деца и да ги пусне веднага, но дългокосият отговорил, че не го интересува и продължил да ги дърпа.„Съпругът ми не издържа и му заби юмрук в лицето, мъжът залитна, почти падна, но стана и хукна да бяга. Тъй като мъжът ми е след хирургична интервенция, не успя да го догони, но веднага алармирахме в полицията, от където след няма и 10 минути го задържаха и доведоха“, каза още майката Боряна.

Тя се надява той да бъде задържан за по-дълго време, но се съмнява в българското законодателство и за това иска да предупреди другите майки и бащи да внимават и да седят плътно до децата си, за да не попадат в подобна ситуация.
Хайде,да започнат залаганията до колко време ще започне защитата от либерастите,че за любовта няма граници,пол,и дори възраст.Направо да ги узаконим и това е-общ секс бебета с баби,дядовци с кучета и такива работи...За смях,ама не е за смях,защото това ни очаква,ако не се активизираме ТУК и СЕГА.