Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Division в Септември 02, 2007, 17:36:04

Титла: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Division в Септември 02, 2007, 17:36:04
Неубедително представяне на местните избори на някой от партньорите в тройната коалиция не би било добър знак, но аз лично не смятам, че това ще повлияе върху съотношението в централната власт, каза в Самуил вицепремиерът Емел Етем.
Според Етем това ще натовари с по-голяма отговорност останалите две партии в коалицията, предаде Дарик радио. Министърката съобщи, че амбиция на ДПС е да има общински съветници във всички общини в България. С ресурса, който имаме на централно равнище, бихме могли да бъдем много полезни при решаване на проблемите по места, при променяне на облика на общините, обясни Етем. За община Разград целта на ДПС е увеличение с 50% на броя общински съветници. В момента те са 6 от общо 33-членен местен парламент.
Малко по-късно вчера Емел Етем беше посрещната със сълзи на очите от стотина жители на град Цар Калоян. Не бъдете агресивни, призова тя изнервените хора, събрали се пред сградата на общината, предаде БНР. Дошла съм специално при вас, за да чуя още веднъж проблемите ви, да обсъдя мерките, които общинското ръководство взема, и графика, по който поетапно ще започне възстановяването на жилищата и общинската инфраструктура. По закон на двучленно семейство държавата ще възстанови 25 кв. м полезна жилищна площ, но не знам това кога ще стане, каза министър Етем. Разпоредила съм строителни експерти да огледат, преценят и дадат становище за състоянието на всички къщи. Досега са проверени стотина, 20 от тях ще бъдат съборени заради повреда в основите или конструкциите. Етем обеща "някакви дрешки на децата за първия учебен час". Тя беше видимо притеснена и едва скриваше желанието си да напусне колкото се може по-бързо мястото, стана ясно от репортажа на bTV. Ден след потопа в Цар Калоян министърката се кълнеше, че извънредните валежи са виновни за наводнението, но не и собствениците на двата микроязовира над градчето. http://dnes.dir.bg/2007/09/02/news2061836.html
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 05, 2007, 16:30:26
Българи,които сте в такива райони с надмощие на дпс-ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Skarlet в Декември 27, 2007, 02:59:32
Анти-ДПС настроенията пораждали загриженост в партиятаДепутати от ДПС изразиха своята огорченост и загриженост за нарастващите анти-ДПС настроения в страната.

Според тях те нямат никакво реално основание, а се дължат преди всичко на участието на ДПС във властта.

Депутати от ДПС присъстваха днес на честванията на годишнината от трагичните събития в Кирковското село Могилино, съобщава БНР. Там преди 25 години в процеса на насилствена смяна на имената на турското малцинство загинаха 3 души, между които и 17 месечно бебе.

Зам.- председателят на ДПС Лютви Местан подчерта в словото си, че не толкова ДПС, а цялата страна има нужда от „пълен управленски мандат".

Той посочи като основен носител на анти-ДПС настроенията в страната две партии - „Атака" и ДСБ, които манипулират обществените нагласи.

http://news.ibox.bg/news/id_1758382789

 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :frocket: :frocket: :frocket: :bgflag:
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Бирата в Декември 27, 2007, 07:28:17
Абе местанчо да си спомни кой го хвана за гушата в Народното събрание и как едва не се насра от страх това копеле .... И после да приказва. Защото оня, който го хвана за гушата тогава, ще го хване пак. И тоя път ще стиска докрай.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Индивидуалист в Декември 27, 2007, 20:09:13
заспалите прокурори да се събудят и да изкарат наяве доказателствата за срещите на ръководството на дпс с чуждите турски агенти и да не потулват доказателствата за кражбите и измамите на дпс особено след 2001 год.ЗАБРАНА ЗА ТАЗИ ВРЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДПС.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Ванадий в Декември 27, 2007, 20:11:54
Все още се надявам че някога ще има новина "Тялото на Ахмед Доган открито обезобразено, главата все още не е намерена".  :fsniper:

Денят в който това стане трябва да се обяви за официален празник. Ден на змийската смърт  :-P
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Бай Иван в Декември 27, 2007, 20:13:35
Може и да там да я докара, завалията, но причината няма да е свързана с национализма, ами с някои икономически групировки.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Индивидуалист в Декември 27, 2007, 20:14:47
по-добре е да бачка като вол ,да троши камъни после да ги залепя и пак да ги троши и така ...с един голям чук...
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Ванадий в Декември 27, 2007, 20:22:10
Може и да там да я докара, завалията, но причината няма да е свързана с национализма, ами с някои икономически групировки.

Няма значение кой е, стига да я докара до там.

по-добре е да бачка като вол ,да троши камъни после да ги залепя и пак да ги троши и така ...с един голям чук...

Това вече ще му е наказанието в тартара  :-P
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: MAGADAN в Май 17, 2008, 12:19:37
17.05.2008
Вицепремиерът и Заместник-председател на ДПС Емел Етем ще участва в митинга-събор в Демир Баба Теке. Тържествата се организират по повод годишнината от мирните протести в Лудогорието през май 1989 година.

Инициативата е в памет на жертвите на Възродителния процес и се организира от Общинския съвет на ДПС в Исперих. В събора традиционно участват политици, жители на Лудогорието и фолклорни състави.
По време на посещението си вицепремиерът и министър на извънредните ситуации Емел Етем ще посети териториалната дирекция на Министерството на извънредните ситуации в Разград. Тя ще инспектира хода на строително-монтажните работи на сградата, в коята ще бъде ситуирана дирекцията, готовността на спасителния отряд и формирането на Оперативния комуникационно-информационен център в града. Утре вицепремиерът Емел Етем ще посети Дирекцията на Министерството на извънредните ситуации и базата на спасителния отряд в Плевен. /БГНЕС
БГНЕС

Има ли Българи - да организират контра събор в памет на жертвите при атентата на гара Буново ? И да поведат последователна дейност за забрана на антибългарския тумор дпс !
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Севар Вананд в Май 17, 2008, 12:29:51
Цитат
Инициативата е в памет на жертвите на Възродителния процес
Такива жертви няма. Това е една пропаганда на ДПС с цел да се изкарат невинни и тероризирани, за да им се съчуства и да бъдят компенсирани за нещо измислено.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: MAGADAN в Май 17, 2008, 13:00:36
Цитат
Инициативата е в памет на жертвите на Възродителния процес
Такива жертви няма. Това е една пропаганда на ДПС с цел да се изкарат невинни и тероризирани, за да им се съчуства и да бъдят компенсирани за нещо измислено.

Ето ги "жертвите"  http://www.clip4e.com/play.php?id=52092. Братчето на Реджеп - помилвано от желето, получава днес пенсия като репресиран и беше в предизборния щаб на първанов. Затова питам - кой у нас е репресиран и кой е лишен от права?
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Skarlet в Май 17, 2008, 21:04:11
ДПС поиска повече власт и вицепрезидентско място


ДПС трябва да увеличи присъствието си във властта, а младите висшисти в партията -да започнат работа в полицията и съда, e заявил депутатът Ремзи Осман, цитиран от bTV.

В словото си депутатът Ремзи Осман призова младите активисти на партията да подават молби за работа в полицията или в съда, а ако бъдат отхвърлени, да завеждат искове за дискриминация.

ДПС е изключително съвременна либерална партия, която има капацитета да подготвя кадри на високо национално и европейско ниво", каза Юнал Лютфи, заместник-председател на Народното събрание.

 Амбициите на движението стигат и по-далече:

"Идва време, г-н Лютви, за вицепрезидент на държавата. Защо да не е от ДПС?", попита Ремзи Осман.

Днес се проведе традиционният събор край Исперих, в памет на жертвите от Възродителния процес. Съборът се провежда за 16-и път в свещената за мюсюлманите местност Демир баба текке.

Според вицепремиера Емел Етем, мюсюлманите в България вече са превъзмогнали болката от възродителния процес и живеят спокойно

"България е една стабилна, както в политически, така и във вътрешно-обществен план държава. Това значи, че очакванията, които те имат към вътрешния ред, сигурността и правосъдието са завишени", каза Емел Етем.

По повод наближаващата опасност от горски пожари тя призна, че държавата не разполага с достатъчно летателна техника, като обяви, че има идея да се пригодят няколко военни хеликоптера и да се сключи договор с фирма за летателни машини.

http://news.ibox.bg/news/id_497356394
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Podkrepa в Май 18, 2008, 10:58:37
ДПС иска още власт
2008-05-18 07:16:51

Представителите на Движението за права и свободи /ДПС/ на Ахмед Доган поискаха още власт и вицепрезидентски пост.

Исканията бяха отправени по време на традиционния годишен събор в местността Демир баба теке край Исперих. По време събора всяка година се почитат жертвите на възродителния процес. “Някои казват - стига му на ДПС толкова власт. Няма такова нещо! На следващите избори ще вземем още повече власт”, каза депутатът Ремзи Осман. "Време е ДПС да влезе и в президентската институция. Защо постът вицепрезидент например да не е на движението", каза още Ремзи Осман от трибуната на тържествата в местността Демир баба теке. Той призова ДПС да разшири още участието си в управлението. "Защо няма турци полицаи и съдии, атакувайте тези институции и ги съдете за дискриминация при отказ да ви приемат", призова Осман младите хора в смесените райони. ДПС направи от злото добро, партията превърна толерантността и диалога в печеливша политическа визия, заяви пък от своя страна новият земеделски министър Валери Цветанов, който е от ДПС. Тържествата на Демир баба теке без участието на Ахмед Доган, а отсъствието на лидера бе обяснено "с неотложни служебни ангажименти". /БГНЕС

http://www.bgnes.com/index.php?o=view&m=news_rub&rubid=10&id=589563 (http://www.bgnes.com/index.php?o=view&m=news_rub&rubid=10&id=589563)
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Севар Вананд в Май 18, 2008, 11:32:17
Цитат
На следващите избори ще вземем още повече власт
И това ще е краят на една хилядолетна цивилизация, която е дала много на човечеството и го е водела в трудни за него времена. Този път ще ни превземат без бой и този път завинаги! Децата ни ще отрастнат чужденци в собствената си някога Държава. Веднъж сънувах, че България вече беше официално присъединена към Турция. Имал съм много кошмари, но този неможе да се сравни с нищо друго. Пожелавам ви никога да не изпитате това, което изпитах аз. Виждаш как нещо се руши пред очите ти, но неможеш да го спреш, защото вече е твърде късно. Изпитваш огромна вина, че не си успял да направиш нещо, за да го спреш. Ужасно чувство на безсилие, което те смачква. Не искам да живея, ако това се случи наистина.

Нека да започнем борбата, за да не позволяваме този сън да се превърне в реалност! Караме се за глупости, а забравяме за могъщия ни общ враг, срещу когото все още има с какво да се борим. Ако продължаваме да не взимаме това на сериозно, скоро щедойде часът, в който ще разберем, че вече няма как да го спрем. Различията могат да бъдат изгладени след като се освободим и нищо не ни пречи. Тогава това дали сме траки или не ще бъде основния проблем, но не сега.

Нека България отново да бъде суверенна Държава!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Болгардингезе в Май 18, 2008, 11:39:57
България найстина има проблеми,ама явно ,че много малко хора се опитват да ги решат.Това да станеш отнова турска провинция като вече си бил 5 века, е наистина ужасен сън.
Но още има истински Българи.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Nordwave в Май 18, 2008, 11:54:27
- Защо просто не си идат в Турция? >:(
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Бай Иван в Май 18, 2008, 12:32:36
Абе ний турска провинция трудно ще станем, ама циганска държава вече сме.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Болгардингезе в Май 18, 2008, 14:08:48
Е те като станат повече от българите сами ще се присъединим.А за циганите и турците ще се борят кой етнос да надделее,след 30-40 години.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Skarlet в Май 18, 2008, 18:03:12
Е, това вече е...... просто нямам думи, егати нахалството! Че и заплашват, ако не назначали турци в полицията и съда, да съдели държавата за дискриминация? Чудовищна наглост! То, ако някой турчин наистина е способен да работи на тези две места, няма да има нужда от протекциите на ДПС, за да бъде назначен там, а ще разчита на собствените си способности. А сега не ми се мисли каква ще става - като се изсипят едни дела за дискриминация, иди обяснявай, че кандидата не става за тази работа и затова е бил отхвърлен, а не защото е турчин. Мамицата им депесарска, няма ли да дойде някое свястно правителство на власт, че да им разтури незаконната партийка?
Ама ние, българите сме си виновни, щото на избори ходим за гъби или се размотаваме из къщи, вместо да отидем и да пуснем една бюлетина, за която и да е  българска партия, само и само да разкараме тези наглеци от властта.  Ако всички българи отидат да гласуват, ДПС няма да мине 4%-та граница и ще го духа отстрани.

 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Nordwave в Май 18, 2008, 19:23:50
Бойко не ще да е премиер с мандат на ДПС
(http://i.data.bg/08/05/18/960268_orig.jpg)
Не бих станал премиер с мандата на ДПС. От ДПС хем са преяли с власт, хем имат ангажименти за изпълнение към бизнеса и други държави, така че трябва да бъдат извадени от властта. Ще бъде национално предателство, ако се продължи в тази посока.
Това заяви неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в обръщението си по време на създаването на организацията на старейшините на партията, цитиран от Дарик и БГНЕС.
Борисов коментира още, че е обвинен неправилно за това, че е подал сигнали за корупцията в страната в ЕС. По думите на Бойко Борисов информацията, която той е подал е за конкретни сигнали за магистрала "Тракия", за "Кремиковци" и случаят "Куйович" и допълни, че не счита че е извършил предателство, а че управляващите са недоволни от него, защото им е развалил далаверата.
Неформалният лидер на ГЕРБ каза още, че Европа има големи очаквания от нас и допълни, че в партия ГЕРБ има хиляди българи мюсюлмани и никой няма нищо против тях, но има една клика, която ги лъже и казва как да гласуват като визира ДПС. Борисов посочи като кауза на ГЕРБ да извади БСП от властта и допълни, че първа задача е да бъдат върнати внуците в България, които ще оправят икономиката.
Градоначалникът на София коментира и слуховете, че Първа инвестиционна банка ще прекрати дейността си, като каза, че е говорил с много хора, включително и с министър Пламен Орешарски. Тези които са пуснали слуха, знаят нашата категорична подкрепа към цялата банкова система и всички мерки, които трябва да предприеме държавата, ние ще ги толерираме. Срив в банковата система не може да се получи, смята Борисов. ДАНС и прокуратурата знаят кой е пуснал слуха, както и това, че ние защитаваме банковата система у нас, допълни Борисов. http://dnes.dir.bg/2008/05/18/news3009761.html
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Бай Иван в Май 18, 2008, 19:32:24
Ей тоа много лъже, да знайте. Той цар на лъжата. :eusa_naughty:
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Мишок в Май 18, 2008, 19:51:24
А вие не искате ли власт Искате и още как, добр е че няма да имате никога
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Севар Вананд в Май 18, 2008, 22:33:51
- Защо просто не си идат в Турция? >:(
Защото това е нехарактерно за тях. Турците са потомци на мръсен алтайски народ. Ако не избиват, поробват и потискат други народи, значи предават корена си. Колкото и да се опитват да се цивилизоват, това никога няма да стане. Варварството им е генетично заложено. Хуманност за тях е непозната дума. В цялата им история имат една личност, която е положила усилия да ги направи цивилизовани хора и това е Българин, национален предател- Ататюрк.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Podkrepa в Май 18, 2008, 22:35:06
Ами да съдят бе! Ще ми е интересно как доказват в Страстбуг че в цялата им партия има поне един образован, кадърен и некорумпиран (и после, че е бил по-подходящ за позицията от конкурентните българи).

И едновременно да обосноват обвинение за дискриминация, при положение че не били етническа партия. Ако се признаят за етническа, автоматично се самообявяват за незаконни  :-P

Тия заплахи са колкото да се големеят пред мангалите на село.  :lol: (и дебилите дето ни се водят политици). Аре, чекам се жалват  ::)
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Nik в Май 18, 2008, 23:06:21
А вие не искате ли власт Искате и още как, добр е че няма да имате никога
  Кои сме ние ,а ти кой си?Имаш добър български!Но си нагъл да ни питаш нас Българите ,дали не искаме власт, в собствения си дом!НЕ,ИСКАМЕ,ПО ПРАВО ТРЯБВА ДА Я ИМАМЕ!Ние сме създатели на тази държава и ние трябва да определяме правилата,както всеки в собствения си дом!Всяко друго решение е нарушение на Божиите и човешки закони!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Инжинер Донев в Май 18, 2008, 23:08:16
Ей тоа много лъже, да знайте. Той цар на лъжата. :eusa_naughty:
Не е луд този които яде баницата, а този които му я дава. :(
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Skarlet в Май 19, 2008, 10:22:13
Станишев не се кахъри, че ДПС управляват

"Не ме притеснява, че управлявам с мандат на ДПС, каза пред бТВ министър-председателят и лидер на БСП Сергей Станишев.

Той бе категоричен, че ДПС е българска партия  :o и от нея никога не са му поставяли условия.


(http://www.dnes.bg/images/photos/0051/0000051690-article.jpg)

“Никоя партия или политик няма право да злепоставя страната”, заяви Станишев и така коментира поведението на ГЕРБ в Европарламента.

Според премиера, основният проблем на кмета на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е смяната на позиция и трудната предсказуемост.

“Затова вече не давам ухо много-много на това, което той говори”, каза още Станишев.

Премиерът акцентира върху необходимостта от бърза реформа в МВР, като призна, че “хората ги е страх да говорят по телефона, защото не се знае кой, кого слуша”.

Станишев разказа, че дори в неговия кабинет идват политици, които питат дали може да се говори спокойно.

“И аз не съм сигурен как точно да им отговоря”, каза Станишев. 

Според него е нормално хората да очакват повече от държавата.

В петък премиерът получил последните данни от Националния статистически институт, според които заплатите за първото тримесечие на тази година са се увеличили с 24% в сравнение с първите три месеца на 2007 година.

През април, по негови данни, инфлацията е 0,7%, така че има тенденция към успокояване на инфлацията в страната.

"След като бяха направени толкова жестове към бизнеса, очакваме още по-голяма социална отговорност от него, която би се изразила в отговорно договаряне със синдикатите за работните заплати, така че българският работник да получава удовлетворителна заплата", допълни Сергей Станишев.

http://www.dnes.bg/article.php?id=51690

 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Севар Вананд в Май 19, 2008, 10:31:51
За тоя руски педераст и шефа му националния предател Гоце трябва да има по-тежко наказание и от това за Сокола!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Iron в Май 19, 2008, 11:55:37
СМЪРТ ЗА ДПС! НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ТИЯ ШИБАНИ ТУРЦИ ДА ВЛЕЗНАТ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТА! ГЛАСУВАНЕ МУ Е МАЙКАТА! ТРЯБВА ЯСНО ДА ПОКАЖЕМЕ КАКВО НИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ! СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО ХОРА! ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Likvidatora в Май 19, 2008, 23:54:23
Единственото,което ще намери Доган ще е смъртта си.Колкото повече сол сипва в раните ни толкова по жестоко ще бъде отношението ни към тях.Няма да има никаква прошка нито към деца нито към жени.ТУРЦИ ВЪН!!!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Болгардингезе в Май 20, 2008, 08:33:55
То и българите в турция,трябва да направят партия,като на доган,та да дразним туреците.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Likvidatora в Май 23, 2008, 13:38:02
Колега я кажи кой ще те остави да правиш българска партия в Турция  :-[.Те да не са продажници като нашите политици та да си сабуят гащите пред нас
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Индивидуалист в Май 24, 2008, 15:01:26
Това Доган го прави за да ни дразни и защото отдавна се е самозабравил,както и цялото му шибано политбюро на ДПС.
Иначе да си иска постове от лайното Станишев като се събират на седянките за разпределяне на държавната баница. Манафи сбъркани -ДПС.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: enemy of the system в Май 24, 2008, 15:30:11
То и българите в турция,трябва да направят партия,като на доган,та да дразним туреците.

В Турция това е невъзможно.Преди месец-2 бях гледала новини или предаване по Скат, където казаха че в Турция не дават да бъде направена, не просто партия от българи, а като цяло за права и свободи.Въпреки че такава партия би се състояла само от турци, щом ще защитава правата на малцинствата не може да се добере до власта дори и в мечтите си.Не знам само ДПС как може да си позволява толкооова много ... трябва скоро някой да им покаже от къде извира газираната вода!!!!
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Болгардингезе в Май 24, 2008, 15:49:51
Не знам,въпреки ,че има много българи,в Одринска Тракия,и би било възможно да се направи,ако бяха като наще политици.Ако при техните политици нещо не се харесва на турците,веднага някой генерал го сваля с преврат.Така е при тях,много недемократично,но има добър ефект.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Мамарчев в Август 17, 2008, 01:26:43
ДПС пожела и университетите!!!

На 14 и 15 юни тази година в Габрово се проведе заседание на Националния съвет на младежката структура към Движението за права и свободи /МДПС/. Подобни събития са обичайни за всяка политическа партия и въобще за всички обществени организации. Този форум също не би представлявал особен интерес за нас, ако на него не бе заявено едно специално виждане на младите борци за права и свободи.
Непосредствено след завършването на проявата, председателят на МДПС Корман Исмаилов не без сериозна доза самочувствие направи едно твърде интересно изказване пред присъстващите журалисти. Въпросното изявление не само разясни намеренията на тази политическа организация, но и постави сериозни въпроси пред академичната общност. Господин Исмаилов ясно заяви, че оглавяваната от него структура „ще работи активно за привличане на студентите”.
Нормално е всяка обществена формация да желае да привлече млади и кадърни специалисти, но какво означава „активна работа за привличане”? Ясно е, че тази „активна работа” няма как да бъде осъществена, освен с намеса в студентската общност. А намесата в студентската общност означава само едно – накърняване на законоустановената студентска автономия, респективно на академичната такава.
Подобни изказвания не са рядкост. Такива намерения имаха настоящият премиер на Републиката Сергей Станишев и водачът на БНС Боян Расате. Те обаче не се отличиха с извънредна „активност” и не извършиха обезпокояващите за нас стъпки, които предприе г-н Корман Исмаилов. Лидерът на младите либерали от ДПС самодоволно разясни, че представляваната от него структура има „17 дружества в университетите”. Надяваме се, че това не е вярно, тъй като противното би означавало едно сериозно закононарушение. Изрично чл. 22, т. 3 от Закона за висшето образование /ЗВО/ заявява, че „автономията на висшето училище не може да се нарушава чрез създаване и дейност на политически и религиозни организации във висшето училище”.
Обезпокоителните моменти в изявлението на господин Исмаилов не приключват с гореупоменатото твърдение. Решимостта на младия политик за постигането на поставената цел се изрази в една конкретна мярка – в работата на Националния съвет ще бъдат включени председателите на въпросните академични дружества. Това вече е реална стъпка, която ясно показва желанието на МДПС да извоюва сериозни позиции сред студентската общност. Явно за активистите на Догановата партия са от голямо  значение  или ресурсите на висшите учебни заведения, или проблемите на студентите. Само можем да се надяваме, че е второто. Въпреки това, дори в този случай МДПС няма практическо основание за намеренията си, тъй като за защитата на правата и интересите на студентите и докторантите съществуват колективни органи, определени от ЗВО и това са  Студентските съвети и тяхното национално представителство /НПСС/.
Безспорно доказателство за амбициите на МДПС сред бъдещия интелектуален елит на България е наличието на един специален и уникален пост в ръководството му. Един от членовете на Централния оперативен съвет, Али Алиев Авдиков, оглавява ресор „Връзки с академичните дружества”.
Вярвам, че завършилият икономика в университета на гр. Коня /Република Турция/ и работил като заместник-редактор на в-к „Права и свободи” и като служител в „Зираат банкасъ” г-н Корман Исмаилов има с какво да бъде полезен на студентите в България, но не и по този начин, за който стана въпрос.
За голяма част от колегите не е тайна, че студентските представители в един университет от Североизточна България се ползват с политическия гръб на представители на ДПС. Защитата на правата и интересите на обучаващите се в това учебно заведение от години е в ръцете на една и съща личност. Не желаем това статукво да се установи и във Великотърновския университет, а такъв опит вече имаше!
Нека бъдещите либерални политици защитят декларираните от тях идеи.Надяваме се, че борците за права и свободи ще зачетат правата и свободите на българските студенти. В противен случай Студенски съвет ще реагира остро на всяко посегателство върху студентската автономия и използването на студентската общност за политически цели така, както винаги го е правил! Политиката няма място в българските университети!!!

                                                                                                                 Велислав Христов, председател на СС на ВТУ
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Генерал Колев в Юли 07, 2009, 15:48:49
Още в началото на работата на новия парламент ДПС отново ще постави въпроса да се увеличат с три мандатите в Кърджалийско за 42-то Народно събрание.

Това според избрания за депутат Ремзи Осман, цитиран от БТА, се налага заради достатъчния за тях брой избиратели.
На 5 юли тук са пуснали бюлетини повече от 101 000 избиратели, припомни той.


А ДПС не иска ли един здрав български х*й отзад???
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Дашо в Юли 07, 2009, 15:50:49
Ако прецакат анадолците да не гласуват повече на нашите избори и толкова мандата ще са им много  ;)
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Петкан в Ноември 21, 2009, 14:39:42
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/11/21/819132_mladejite_na_dps_izbirat_nov_lider_dnes/ (http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/11/21/819132_mladejite_na_dps_izbirat_nov_lider_dnes/)
"Младежката организация на ДПС ще избира нов лидер на конференция в София днес. Досегашният председател Корман Исмаилов вече е над допустимата възраст за поста си. Той е на 37 години, а максималната възраст на членовете на МДПС е 35.

Очаква се досегашният му заместник Джейхан Ибрямов да оглави младежката организация. Негова е и единствената кандидатура за поста до момента.

Над 400 ще са делегатите на форума, който трябва да приеме отчета на досегашния председател и да обсъди промени в правилника на организацията."
http://www.mdps.bg/content/view/5/12/#1 (http://www.mdps.bg/content/view/5/12/#1)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/11/07/811952_v_mladejkoto_dps_chlenuvali_okolo_19_hiliadi_dushi/ (http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/11/07/811952_v_mladejkoto_dps_chlenuvali_okolo_19_hiliadi_dushi/)
...
"Философът" от с.Дръндар с глава наподобяваща цигански фалос,днес отново ще консолидира бъдещите кандидати за валии в България.
Интересно ми е на какъв език ще си говорят на тази изборна конференция?
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: друг самотен войн в Ноември 21, 2009, 23:33:50
Интересно ми е на какъв език ще си говорят на тази изборна конференция?

На погански.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Франкист в Ноември 24, 2009, 12:19:54
В младежката организация на ДПС членуват 18 000 -19 000 души, съобщи в Перник нейният председател Корман Исмаилов, цитиран от БТА.

това е доста плашещо - а ние какво правим - колко члена е най-голямата националистическа организация - питам от чисто любопитство( без Атака,щото тях вече съм ги отписал като националисти).

Друго обаче като се замисля - ами то ако имаше такава организация с твърдо ядро 18-19 хиляди души - власта щеше вече да е взета.Което пък води до логиката,че умишлено се раздробяват националистите,за да няма обединение и да се управляват по лесно.

Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Април 06, 2011, 16:29:00
С изключително отвращение гледам това видео, национален конгрес на ДПС.

Турците и циганите от ДПС се кланят на българския химн забележете на конгрес на партията им:

http://www.vbox7.com/play:ecd1f0d8Редактирано от модератор: Консолидация на два постингa.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Иван Д. в Април 06, 2011, 16:31:24
Що пък да е гавра да се съберат турци и да си пуснат българския химн? Аз бих се притеснил, ако си бяха пуснали турския или циганския.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Април 06, 2011, 16:36:34
Защото тези го правят от лицемерие, на тях този химн не им харесва !

Същите тези в Кърджали ще пусна след малко как се гавриха и най-вече уруда Ахмет Доган !

Митинг на ДПС - простите цигани не знаят как да гласуват !

Дпс - митинг 6 (http://www.vbox7.com/play:89c44c95)
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Април 06, 2011, 16:38:06
Ето го и изрода !

Митинг на Дпс - чалга, панаир и демагогия (http://www.vbox7.com/play:6ba1d065)Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Април 11, 2011, 00:08:53
(http://images.ibox.bg/2011/02/15/115272/430x476.jpg)

БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е изслушал внимателно всички идеи, които са представили членовете на младежката структура на партията. Припомняме, през почивните дни се проведе форум на младите в Движението за права и свободи.

Председателят Ахмед Доган винаги ни е подкрепял, заяви председателят на младежкото ДПС Джейхан Ибрямов. По думите му лидерът на ДПС е останал доволен от това, което е чул и видял по време на форума, и е приел някои от идеите на младежката организация.

Самият Доган говорил пред тях за доверието, самооценката и отговорността, които трябва да притежава всеки европейски политик.

По време на заседанието на националния съвет на младежкото обединение на ДПС са били обсъждани и са взети решения за три основни въпроса, съобщи още Ибрямов.

До един месец областните структури на младежкото ДПС ще обсъдят предложения за критерии и номинации на общински кметове, общински съветници и кметове на кметства. По време на заседанието е взето решение да се упълномощи председателя на младежката структура и централният оперативен съвет да внесе номинациите, получени от областните съвети, в централния съвет на партията.

Ибрямов добави, че вчера е бил направен анализ на решенията от предишния национален съвет, а някои от младежите са изнесли доклад за организационното състояние на младежката организация и анализ за това каква е  готовността за участие в предстоящите президентски и местни избори.

Обсъдени са нагласите, отношението и очакванията на избирателите от ДПС, както и какви усилия трябва да бъдат положени за увеличение на последните избори през 2009г.

От младежкото ДПС коментираха, че партията на Доган винаги се бори за разширяване, но по всяка вероятност в някои общини тя ще участва в коалиции в някои общини.

Все още не са обсъждани нито кандидат-президентска двойка на ДПС, нито конкретни въпроси, свързани с предстоящите избори.

Срещите на бившия член на ДПС Касим Дал с обществеността в някои райони на страна също не са били поставени като въпрос по време на дискусиите, тъй като той вече не е част от партията на Доган.

Най-големите проблеми, обсаждани в национален мащаб, са били безработицата, младежката заетост и емиграцията.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Февруари 03, 2012, 14:52:07
Пресцентър на партия ДПС

(http://www.dps.bg/media/thumbs/a-regionalni-novini/mogilyane/img_3939-232x168.jpg)

Стотици, сред които депутати и репресирани от комунистическия режим, почетоха паметта на жертвите от кървавите събития преди 27 години в село Могиляне


„България се нуждае от ново правителство, което да бъде експертно и надпартийно”, това заяви един от заместниците на Ахмед Доган, Лютви Местан по време на възпоменателен митинг в Кърджалийско. Днес в кирковското село Могиляне стотици души почетоха паметта на застреляните през 1984 година от милиционери местни жители. Тогава 17-месечната Тюркян, на която е кръстена и чешмата, пред която се провежда ежегодния възпоменателен митинг, 43-годишният Муса Якуб и 45-годишната Айше Молахасан са убити, след като местното население отказва да смени имената си.

Очакванията на Местан са 2012 година да роди политическата алтернатива на еднопартийното управление в страната, защото настоящият кабинет нямало да понесе тежката социална цена на кризата и затова България е изпитвала необходимост от ново правителство. „Ние имаме интерес от тази промяна, но не се нуждаем от самоцелно партийно управление, а от нова формула на властта”, обобщи депутатът от Момчилградско преди да се обърне към медиите, думите му да не бъдат интерпретирани като заявка за власт.

„Нямаме право да мълчим, на това място трябва да мислим на глас, защото Тюркан чешма е място за изповед, размисъл и равносметка”, отправи послание Местан към събралите се стотици души от региона, страната и чужбина.

На възпоменателния митинг сред гостите присъстваха още зам.-председателят на ДПС Рушен Риза, секретарят на оперативното бюро на партията Мустафа Карадайъ, лидерът на младите депесари Джейхан Ибрямов, депутати, кметове на местни общини, репресирани от комунистическия режим, представители на изселническата група „Балгьоч”.

В изказването си заместникът на Доган, Рушен Риза разкритикува премиера Бойко Борисов за думите му преди 2 години, че одобрява Възродителния процес, но не и начина, по който е направен. „Тази година ДАНС влезе в 15 родопски села и арестува 12 имами. По време на изборите глобата за агитация на турски език беше 2 000 лева. Това е тайна държавна политика, която вместо да премахне, поставя бариери”, посочи той. Разделение между малки и големи общини са накарали през последните 2 години, откакто ГЕРБ управлява, само в кирковския регион 3 000 души да се изселят в Западна Европа, заради липса на работни места, добави още Риза. Той обвини Правителството, че отблъсква турски инвеститори, които имат апетити да вливат пари в България и призова управляващите да улеснят издаването на визи.

Като най-голям гарант за стабилност и сигурност в страната пък определи партията си, депутатът Джевдет Чакъров. Думите му са били потвърдени и от лидера на Алианса на либералите и демократите в Европейския парламент, където преди месец Чакъров беше избран за зам.-председател. Като бивш министър на околната среда, депутатът обясни, че е оставил наследство от проекти за пречиствателни станции, към които Правителството е започнало да обръща внимание за реализирането им едва сега.

„Каква беше вината на една майка, на един баща и на едно 17-месечно момиче и защо те си тръгнаха от този свят”, заяви с много емоции синът на убитата Айше Молахасан.

Актьори от кърджалийския театър отново изнесоха традиционно представление, като с песни и стихотворения пресъздадоха нещастните събития отпреди 27 години. Младата Айсел, дъщеря на Мустафа Карадайъ, изпя песен, написана от нея и посветена за Тюркян.

След края на митинга председателят на Висшия мюсюлмански съвет Шабанали Ахмед изнесе молитва, след което бяха поднесени венци и цветя пред паметната чешма.
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Индивидуалист в Февруари 03, 2012, 14:58:39
тези досега 20 пъти трябваше да бъдат забранени като организация
и местан да сее патладжан в затвора
на двора
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Февруари 10, 2012, 17:57:33
ДОГАН говори, как раздава парчетата от баницата !

http://www.vbox7.com/play:efbb25e5
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Tiesto в Февруари 13, 2012, 17:26:18
(http://razkritia.com/wp-content/uploads/ahmed__dogan_pred_levski1.jpg)
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Петкан в Януари 18, 2013, 21:53:06
Цитат
"По покана на ДПС Бюрото на Либералния интернационал ще заседава в София на 18 и 19 януари
Сред участниците в заседанието са президентът на Либералния интернационал Ханс ван Баален и Маркус Льонинг – член на Бюрото и пълномощник на Федералното правителство на Германия за политиката по правата на човека и хуманитарната помощ, както и Джули Миновес – от Андора, Абир Ал Сахлани – член на парламента в Швеция, Робърт Браун от либералната партия на Великобритания и Тим Харис – член на парламента в Южна Африка. От ДПС ще участва д-р Джевдет Чакъров, член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния интернационал.

На 18 януари следобед г-н Ханс ван Баален и д-р Джевдет Чакъров ще бъдат приети от Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев

Всички представители на Бюрото на Либералния интернационал, пристигнали в София, ще бъдат гости на Националната конференция на ДПС на 19 януари в НДК."
http://www.dps.bg/news/events/1957/po-pokana-na-dps-byuroto-na-liberalniya-internatsional-shte-zasedava-v-sofiya-na-18-i-19-yanuari.aspx
...
Цитат
Националната конференция на ДПС ще се проведе на 19 януари в зала 3 на НДК. Абсолютно сигурно е преизбирането на Ахмед Доган на председателското място в ДПС.  Вчера областните структури на партията в Разград и Шумен официално издигнаха кандидатурата му за поста. На последното заседание на Централния съвет бяха избрани мандатни комисии, които в момента приемат предложения за ръководство на партията.

Наред с чистката в парламентарната група, след конференцията се очаква да има промени в 18 – членното Централното оперативно бюро. В момента в него са Ахмед Доган, Лютви Местан, Ремзи Осман, Филиз Хюсменова, Христо Бисеров, Камен Костадинов, Емел Етем, Алиосман Имамов, Юнал Лютфи,  Рушен Риза, Йордан Цонев, Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Хасан Адемов, Айруш Хаджи, Тунчер Кърджалиев, Янко Янков, Мустафа Карадайъ.
Мястото на недолюбвания от Сокола Ремзи Осман най-вероятно ще бъде заето от Неджми Али, който е член  на Комисията по външна политика и отбрана и Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Али участва активно в работата на двете парламентарни институции, занимаващи се с контрола над силовите ведомства. Идеята на Ахмед Доган била той да поеме ресора на Касим Дал в бюрото, твърдят източници от „Стамболийски 45“.  Неджми Али се ползвал с подкрепата на както на зам.-шефовете на партията, така и на младежката организация.
За предстоящите интриги в ДПС,чете тук.
http://www.mignews.info/chistka-v-dps/
(http://www.mignews.info/wp-content/uploads/2013/01/Ahmed-Dogan1.jpg)
...
...
А тук се коментира сексбомбата и башгювендия на ДПС от Пловдив,която ще се конкурира с гербаджиите,кой да купи циганските гласове в Пловдив.
"Несигурно е положението и на пловдивската депутатка Петя Раева. През последните три години тя занимаваше медиите не със законодателни и партийни инициативи, а с външността си. Раева отслабна рязко, написа книга за дебелани, сложи си силикон в гърдите, а дълбоките й деколтета продължават да я правят атракция в парламентарните кулоари. Партийното ръководство обаче е решило отново да й повери Пловдив, където трябва да убеди ромите от “Столипиново” отново да гласуват за нея.  Това обаче е трудно постижимо, тъй като от сега е ясно, че ГЕРБ се гласи да купи циганските гласове..."
(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6rDLLIOycBMepC82qqAOnmDHsa1iSaGy-mK0ngc_1m7rLrTsT)(http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZNumKVVQYIzOJ8rJ2rqSPburhmjhS_oNknpFxchrRBXhfeXJD)(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2IGGvPK9e9-ifNq2-pHrU9VC3OOX89LF0PLBbscNOxZOn3RiojA)
...
На съфорумците и четящите този форум ще припомня,че силиконката Раева стана известна с това,че си направи джакузи в офиса,когато беше изпълнителен директор на "Напоителни системи" ЕАД в София, да си плакне кариеристичните части на тялото.Всичко това с народна пара.
За нейно огорчение ще и припомня българската мъдрост,че puтка и сирене измиване нямат.
...
Каква ще е интригата от предстоящата конференция на ДПС?Новата тройна коалиция?
Титла: Re: Партийните мероприятия на ДПС
Публикувано от: Петкан в Януари 20, 2013, 07:07:03
Това,което вчера се случи в НДК доказа,че етническата партия партия ДПС ,създадена от БКП е продължител на традициите на партията майка,"избирайки" Ахмед Доган - за почетен пожизнен председател на партията.
Този избор нямаше да е толкова лош и обиден за достойнството и авторитета на България,ако не се знаеше,кой е Ахмед Доган и какво е това,което той е направил за и против България.
Не бих желал да коментирам всеизвестни неща от биографията на Доган,а също и от историята на ДПС и чий наследник се явява,а нека се дискутира във форума това,каква е България и нейния престиж след вчерашните маймунджилъци в НДК.
Обидно е за всеки българин-от обикновения селски човек та чак до президента на държавата,че се позволява на една самозабравила се група турчеещи се индивиди да правят каквото си поискат с цел уронване достойнството на България и българския народ.
Всичко това нямаше да го има в този уродлив вид,ако демокрацията в България имаше здрава основа и темелите и бяха изградени от свестни хора и истински демократи.
Без да изпитвам  грам симпатия към настоящия премиер на България,мога само да съжалявам като българин,че този български министър председател е унижен не от кой да е,а от мекерето Ахмед Доган.
Цитат
"Сокола не е пропуснал да спомене и премиера Бойко Борисов в словото си. "Тепърва ще се анализира "случаят ГЕРБ и Бойко Борисов" в най-новата история на България. Най-вече от гледна точка на въпроса: защо след близо 20 г. преход към пазарна икономика и демокрация властовата система на държавата беше обсебена от идентифицирани "летящи обекти" от подземния свят. Виждайки как реагира медията и обществото на поведението на един мачо като герой-спасител, ти става тъжно и мъчно, Но диктаторите, като нашия герой-спасител са странни хора", категоричен е Доган..."
http://btvnews.bg/bulgaria/sabotiraniyat-doklad-na-dogan-predlagam-za-predsedatel-na-dps-lyutvi-mestan.html
...
България е болна и тумора расте.
Титла: Карадайъ говори за фашизма и нищо за геноцида над българи и арменци
Публикувано от: Петкан в Май 20, 2017, 00:20:52
Цитат
"Лидерът на ДПС Карадайъ и цялото ръководство на партията бяха посрещнати възторжено от хилядите, дошли да почетат трагичните събития отпреди 28 години в Джебел.
На този площад се развяха два вида знамена, но едните са на 28 години, другите са знамена на партийна еднодневка. Преди 28 години нашата болка ни обедини. От 28 години нашата сила е в единството и заедността и ние водим тази битка за права и свободи. И ще продължим борбата за сигурност и мир в нашата Родина." Това обяви в центъра на Джебел лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.
 
Той нито веднъж не спомена името на Местан, но подчерта, че "този предател" успя да излъже 100 000 избиратели и по този начин сега в управлението на страната влязоха откровени "фашисти". 
http://epicenter.bg/article/Karadaya--Nashite-znamena-sa-na-28-godini-i-ottogava-nie-se-borim-za-sigurnost-i-mir-v-nashata-Rodina-/127869/2/0 (http://epicenter.bg/article/Karadaya--Nashite-znamena-sa-na-28-godini-i-ottogava-nie-se-borim-za-sigurnost-i-mir-v-nashata-Rodina-/127869/2/0)
...
...
Когато лидерът на ДПС говори за фашизма, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тряба да каже и това, че неговите предци са извършили такива чудовищни престъпления срещу българския, арменския и други народи, които по нищо не отстъпват на престъпленията извършени от германските фашисти срещу човечествето през 20 век.
Кога ще дойде времето, когато Народното събрание ще признае геноцида над българския и арменския народ, извършен от Турция?
Докога Бойко Борисов ще се занимава с хитрости и ще нарича геноцида  "масово изтребление", а обслужващите го депутати ще се правят на маймуни, гласувайки за "масово изтребление" на арменците и НИТО ДУМА за геноцида над българите по време на турското робство?
Интересно е това, че в България в 2017 г. има повече от 1 милион лумпени, които гласуват за ГЕРБ, т.е. за Бойко Борисов- телохранителя на Тодор Живков и damenbinde на Ангела Меркел!
Ще се намери ли някой български прокурор, който да предяви обвинения срещу ДПС, че не е конституционна партия, а е етническо-религиозна формация, създадена по поръчение на външни сили?
Какъвто е министър-предестелят на България, такъв е и Конституционния съд-високоплатена група от мекотели, а за раите остава само безкрайната надежда, че все пак някой си някога ще ги оправи.
Как ще стане това оправяне е без значение, може и отзад...