Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Nordwave в Август 23, 2006, 20:15:44

Титла: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Август 23, 2006, 20:15:44
Избийте ги, с брадви ще ви изколим, заплашвали ромите от кв. Христо Ботев
Милена Орозова
Полицаят Сотир Воденичаров пред “Монитор”: Ромите се чувстват недосегаеми от закона
Много пъти са се случвали инциденти в кв. Христо Ботев. Почти всяко влизане на патрулка в квартала е свързано с последици. Такава ярост и злоба обаче досега не бях виждал. Ние също имаме съпруги и деца, как може да си помислим дори да ударим бременна жена и да продължавам да носим униформи. Надявам се, че най-накрая покровителстването над тези групи от най-високо ниво ще престане. Искам тези хора да имат същите права и задължения като всички останали. Сега те се чувстват безсмъртни и недосегаеми от закона.
Снимка: АЛЕКСАНДЪР МИХАЙЛОВ

Полицаите Емилия Дековска, Димитър Софрониев и Сотир Воденичаров (отляво надясно) бяха бити от циганите.
Трима полицаи от столичното Първо районно са ранени при циганско меле в квартал Христо Ботев. Униформените са нападнати с бутилки и парчета от столове, защото си позволили да прекъснат среднощно шумно тържество. Погромът станал след 2 часа, когато гражданин се оплакал от ужасно силна музика, идваща от ул. "Мими Балканска".
Партньорите Димитър Софрониев и Сотир Воденичаров се отправили към мястото на сигнала. В патрулката се качила и полицайката Емилия Дековска, която още била нова и се учела.
Музиката наистина беше силна и ги помолихме да я намалят. Те казаха, че празнуват раждане на дете, което дълги години било чакано. Колегата дори учтиво им честити повода, разказа пред "Монитор" един от пострадалите полицаи Сотир Воденичаров. Циганите им обещали, че пускат само още една песен и ще намалят музиката. Вместо това излезли двама много пияни роми, известни като Огнян и Мариян. Започнали да обиждат и гонят полицаите.
Къде ви е прокурорската заповед, за да прекъсвате тържеството ни, ще вземем брадвите и ще ви изколим, нагло крещели пияните цигани.

Циганите показваха вчера счупени стъкла на къща и твърдяха, че полицаите са го направили.

В този момент видях, че единият ром удря с юмрук колегата Софрониев в лицето и започна да тече силно кръв от носа му, разказа за мелето още Сотир Воденичаров. После отвътре се чули разярени викове: "Избийте ги". След секунди тримата полицаи били оградени от 30 цигани, въоръжени с всякакви подръчни материали.
Скъсаха ми униформата и започнаха да ме ритат, тогава извадих служебния си пистолет и стрелях във въздуха, обясни полицаят Димитър Софрониев. След гърмежите циганите започнали да замерят полицаите с бутилки, колове и камъни.
В последната секунда Воденичаров видял летяща към главата му бутилка и се предпазил с ръка. Шишето се пръснало в нея. Тогава полицаят също стрелял във въздуха. През това време обаче Емилия Дековска била замерена със стол, който се счупил в крака й. Циганите викали "Убийте полицаите, тях ги е страх да стрелят срещу вас".
Само бързото идване на подкрепление спасило тримата полицаи от пияната тълпа цигани. Двамата биячи Мариан и Огнян обаче избягали. Цял ден вчера те бяха издирвани. От полицията заявиха, че е по-добре за тях да се предадат с адвокат, вместо да се крият. Освен че имат дълги криминални досиета, двамата ще бъдат съдени и за нападение срещу полицаи.
Снимки: ВЕНЕТА РАЙНОВСКА, АЛЕКСАНДЪР МИХАЙЛОВ

Полицаите Сотир Воденичаров, Димитър Софрониев и Емилия Дековска (отляво надясно) разказват за преживяното по време на циганското меле.

Доста по-различна версия разказаха обаче циганите от кв. Христо Ботев. Те твърдят, че полицаите са ги били, че дори един от униформените е удрял бременна жена. Накараха ни всички да легнем на земята и започнаха да ни бият, удариха брат ми с пистолет по главата, а мен и жената, чието бебе празнувахме, през устите. Това разказа 14-годишната Милена, която живее в къщата, където е бил купонът. Момичето показа счупени стъкла и заяви, че полицаите са го направили.
http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=92096&cid=1&eid=812
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Skarlet в Август 23, 2006, 20:34:10
Доста по-различна версия разказаха обаче циганите от кв. Христо Ботев. Те твърдят, че полицаите са ги били, че дори един от униформените е удрял бременна жена. Накараха ни всички да легнем на земята и започнаха да ни бият, удариха брат ми с пистолет по главата, а мен и жената, чието бебе празнувахме, през устите. Това разказа 14-годишната Милена, която живее в къщата, където е бил купонът. Момичето показа счупени стъкла и заяви, че полицаите са го направили.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Някой вярва ли на това? Защото аз - не! Пък и дори и да е било така, циганите сигурно са си го заслужили.

Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Тата_56 в Август 23, 2006, 22:31:19
Във всяка нормална държава (нашата не е явно такава) полицаите ще стрелят на месо за да се защитят. Мангалите знаят,че нашите полицаи ги е страх да стрелят и затова са нагли.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Август 29, 2006, 07:03:37
       
Автор Родово Наследство www.bgrod.org
вторник, 29 август 2006
Крадци на кабели стреляха по полицаи в Плевен, които ги заловили на местопрестъплението. Инцидентът станал в местността "Влашки дол" в парк "Кайлъка". Когато пристигнали на място, полицаите заварили извършителите да изкопават кабели. Крадците побягнали и открили огън с пистолет с неустановена марка. При преследването им полицейските служители произвели предупредителни изстрели във въздуха със стоп патрони, като успели да задържат един от тях ­ 19 годишен младеж от гр. Плевен. При инцидента няма пострадали лица и полицейски служители. Според непотвърдена информация извършителите са цигани.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Skarlet в Август 29, 2006, 10:29:29
Според непотвърдена информация извършителите са цигани.
-------------------------------------------------------------------------


Не може да бъде! Това не го вярвам, чисти инсинуации! Горките роми, в какво ли не ги обвиняват, а те - невинни, като ангели! Срамота!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Чъргобиля Мостич в Септември 01, 2006, 07:52:24
След като са стреляли първи, какви са тези предупредителни изстрели на полицаите? В Щатите само едно нерегламентирано движение при задържане може да ти докара изстрел от полицая...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Септември 03, 2006, 18:21:07
    
Монитор

Съдия Иван Коев

Състав на Софийския градски съд с председател Иван Коев пусна на свобода циганите от столичния кв. "Христо Ботев", които пребиха трима полицаи на 20 август вечерта. Причината - те имали постоянни адреси и нямало опасност да се укрият. В същото време съдиите признаха, че от събраните по делото доказателства може да се направи извод, че именно тези двама цигани са били полицаите. Те обаче може да напуснат ареста срещу 300 лв. парична гаранция.
Както "Монитор" писа на 20 август трима полицаи отнесоха боя, след като отидоха в кв. "Христо Ботев" по сигнал за нарушаване на реда. Те заварили тържество - циганите празнували раждане на дете. Полицаите им честитили, но ги предупредили, че трябва да намалят музиката. В същото време обаче към ченгетата приближили двама много пияни цигани. Те започнали да ги обиждат и питали имат ли прокурорска заповед да им спрат тържеството. Докато единият полицай обяснявал, че това не е нужно, другият получил удар в носа от втория циганин. Тогава започнало мелето. Всичките цигани наскачали и с викове "Избийте ги!" и "Да ги насечем", те започнали да налагат униформените, сред които и една жена. Няколкото изстрела във въздуха изобщо не ги стреснали. В мелето обаче единият полицай успял да извика подкрепление. Веднага след появата на патрулката мургавите се разбягали и изчезнали.
След случая избухна скандал, а вътрешният министър Румен Петков призова за безкомпромистнаст спрямо хора, които посягат на полицаи. Ден по-късно двамата цигани, удряли полицаите, бяха закопчани. Софийският районен съд ги остави в ареста за постоянно, но след обжалването в градския съд решиха, че може да ги пуснат. Иначе биячите не за първи път се изправят пред съда. Единият от тях е осъждан и реабилитиран по-късно, другият има две присъди, които са преминали в глоби заради маловажност. Това обаче не е впечатлило съдия Коев.
http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=93488&cid=1&eid=824
   
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Злият гений в Септември 03, 2006, 18:32:12
В България това става ежедневие.Румен Петков отдавна трябва да си ходи.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Памир в Септември 03, 2006, 18:34:40
То да беше само Румен Петков... Всички, заявяващи, че са т.нар. политически елит, са за измитане.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Skarlet в Септември 27, 2006, 17:29:30
Две майки на ученици от ромски произход пребиха 2 учителки на децата си в бургаския квартал Горно езерово.

Пострадалите са със синини и кръвонасядания, съобщава Дарик радио.

Инцидентът станал в голямото междучасие вчера в основното училище "Васил Левски" в квартала.

В коридора на училището се сбили 2 деца от ромски произход. Едната от учителките прекратила боя, без да използва насилие и обиди.

След приключване на учебните занятия двете жени очаквали автобуса за Бургас на спирка в центъра на квартала.

Там били нападнати пред много очевидци от майките на двете ромски деца, едната от които била пияна.

След нанесеният им побой двете учителки се прибрали в града със синини и наранявания.

Ръководството на училището отказва всякакъв коментар, както и пребитите жени.

От полицията съобщиха, че в момента се извършва проверка по случая.

Диляна Панайотова
news.bg
-----------------------------------------------------------

ДОКОГА????
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Октомври 16, 2006, 19:54:23
/ News.dir.bg
Трима роми са задържани за убийството на 50-годишен мъж в столицата, извършено на 14 октомври, събота. Това съобщи на брифинг в Столичната полиция Ивайло Спиридонов от отдел “Убийства” към Столичната дирекция на полицията.
Около 21 часа вечерта в събота беше открит трупът на 50-годишния Марек Еленов Георгиев пред блок 36 на кв. “Иван Вазов” в столицата. Човекът е паднал от седмия етаж на жилищния блок. Предварително се смяташе, че човекът е паднал, докато е извършвал ремонта. При извършения оглед в жилището и последвалата аутопсия обаче е установено, че мъжът е бил изхвърлен от апартамента, като преди това е изтезаван. Георгиев бил нает от собствениците на жилището, за да го ремонтира. Те му възложили да намери купувачи за старите мебели в дома им. Ден преди убийството, Георгиев се разбрал с тримата роми да купят част от мебелите. Когато те отишли на следващия ден да направят това, го пребили, а след това – го изхвърлили още жив от терасата на жилището на 7-мия етаж. Мотивът за убийството бил грабеж на около 150 лева - дела на майстора от продажбата на мебелите. Тримата роми са роднини и са съответно на 47, 19 и 17 години, като всички са били регистрирани в полицията за редица престъпления.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Октомври 16, 2006, 20:01:49
Цитат
Мотивът за убийството бил грабеж на около 150 лева
Ей тея цигански изверги минавят всякъкви граници!
Преди 3 години до пазара на Младост 1 в София 3ма мангали смляха от бой един съсед - пенсионер за да му вземат 20 лева и кутия цигари.

Трява да се прилагат Крумовите закони! Нищо че е нехуманно, трябва да има смъртно наказание! Не данъкоплатците да ги хранят тези изроди и социопати!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Skarlet в Октомври 16, 2006, 21:36:10
Цитат
Tрява да се прилагат Крумовите закони! Нищо че е нехуманно, трябва да има смъртно наказание!

Защо да е нехуманно? Аз съм твърдо "за" смъртното наказание! Не може някой, дето е отнел живот, да живее. Аз съм на принципа "око за око, зъб за зъб!" А сега какво е? Убиеш някого, дават ти 10-15 години, излизаш след 8-10 и си продължаваш живота, каква справедливост е това.
Е, разбира се, има и изключения - ако някой изнасили или убие детето ти или жена ти или сестра ти, имаш право да убиеш!
А по темата, циганския терор продължава прекалено дълго време и търпението на хората е на изчерпване. Ако хората, отговорни за всичко това, не вземат мерки да прекратят всички това, не знам.......
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Октомври 16, 2006, 21:42:41
Цитат
Ако хората, отговорни за всичко това, не вземат мерки да прекратят всички това, не знам.......
Явно трябва някоя озверяла тълпа да обеси някой изрод на някое дърво за да направят нещо "отговорните" хора.
Ако се надигне народа и линчува няколко подобни цигански уруда, ще се кротнат, като видят какво може да ги сполети.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: SS20 в Октомври 17, 2006, 20:33:43
  Тия изроди от правителството и парламента зорна ни карат да си направим Ку Клус клан.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Октомври 17, 2006, 20:50:38
Шотландската депутатка Хелан Иди и мъжът и Робърт, били нападнати и ограбени от 7-8 мургави апаши до катедралния храм "Св. Успение Богородично" във Варна. Съпрузите се простили с 4000 паунда.
За обира са заподозрени група роми, които полицията издирва.
Наглите крадци притиснали 64 годишния Робърт до стената на храма, взели му чантата и пребъркали джобовете му.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Skarlet в Октомври 17, 2006, 22:32:14
Шотландската депутатка Хелан Иди и мъжът и Робърт, били нападнати и ограбени от 7-8 мургави апаши до катедралния храм "Св. Успение Богородично" във Варна. Съпрузите се простили с 4000 паунда.
За обира са заподозрени група роми, които полицията издирва.
Наглите крадци притиснали 64 годишния Робърт до стената на храма, взели му чантата и пребъркали джобовете му.

ази депутатка трябва да се срещне със Елс де Грюн и да и обясни някои неща за мургавите "българи"!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: krystalnacht_666 в Октомври 30, 2006, 02:50:21
По принцип въшките се убиват с газ...

Аз мисля,че когато една глава се напълни,или(както е в нашия случай) препълни с въшки е необходимо те да бъдат изтребени с газ.
За съжаление се навъдиха купиша създания,бълващи помия вместо думи и защитаващи правата на въшките защото "и те били хора".

Ей тва не мога да им разбера - как така ще кажеш на въшката човек?!

И заради тези "свободомислещи",вярващи в демокрацията хора сме принудени да търпим въшките,а както знаете - въшката е страшно нещо,много сърби мамка му!
Пък и както сме се убедили и продължаваме да се убеждаваме тия се множат със скоростта на светлината!

Та,за въшките - МАСОВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ!!!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Декември 20, 2007, 17:54:52
Циганският терор продължава…държавата спи


70 цигани сватбари пребиха полицаи


Двама полицаи бяха пребити и настанени в болница по време на циганска сватба. До масовия бой се стигнало, след като ченгетата опитали да укротят ромска свада. Инцидентът станал в понеделник малко след полунощ. Патрул от Първо районно получил сигнал, че в квартал “Дружба” в Русе лежи младеж в безпомощно състояние. Полицаите веднага тръгнали към мястото. Те открили 20-годишното момче и го разпитали. В този момент до тях спряло такси. От него слязъл едър циганин и жена. Той разменил няколко думи с момчето и се скарали. Полицаите опитали да ги укротят. В този момент ромката изтичала до близката кръчма, където мургавите є събратя вдигали сватба. Оттам веднага се отзовали 70-80 роми, които започнали да ругаят полицаите. Няколко от тях се нахвърлили върху единия униформен. През това време колегата му стрелял във въздуха, но това още повече вбесило циганите и те налетели на бой. Последвала нова стрелба със стоп-патрони по най-яростните побойници.

Това че няколко цигани били уцелени не стреснало останалите. При разправията ромите разпрали униформата на единия полицаи и продължили да го налагат. Ситуацията била овладяна едва когато пристигнало подкрепление от Първо и Второ РПУ, СОД и “Пътна полиция”. Полицаите и трима от циганите били настанени в болница. Ченгетата са с множество натъртвания и охлузвания по главата и тялото, докато ромите са получили повърхностни наранявания в областта на гърдите и стомаха след стрелбата, съобщи говорителката на русенската полиция Даниела Малчева. В момента се води дисциплинарна проверка, която трябва да установи дали униформените са действали законно. “Полицаите имат 7-8 годишен опит и не поемат такъв случай за първи път. Отишли са да помогнат, а са били набити. По случая работи и Варненската военно-окръжна прокуратура, защото все пак полицаи са стреляли” коментира Малчева.

Цигани нападат репортер

Тази сутрин в Районен съд се гледа отново делото за изнасилената на последния кметски “Беркрок” учителка от София. Група от 50 цигани, роднини на изнасилвачите бяха окупирали фоайето на съда. Репортерът Владо Гилън беше нападнат от озверялата циганска тълпа, за това, че се опита да си свърши работата и да направи снимки за материала за сайта. В този момент към него полетяли камъни. Друга група от престъпниците цигани го нападнали с лопати. Освен това към него и изнасилената учителка били отправени заплахи, че “ще получат дупки в главата”.

Интересно къде е била в този момент охраната на съдебната власт и охраната на съда, защо не са осъществили някаква намеса? Защо за пореден път циганина напада без страх за последствията на самия център на нашия град пред погледа на цялата общественост? Докога Българите ще бъдат малтретирани, изнасилвани и убивани за сметка на един престъпен етнос или властимащите не желаят да предприемат никакви действия, защото циганския глас е важен по време на избори? http://bg.altermedia.info
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Ноември 14, 2008, 22:39:16
(http://i.data.bg/08/11/14/1245513_orig.jpg) „Тук e ад, не се живее! Българите сме малцинство, сякаш сме в друга държава! Циганите ни заплашват със саморазправа. Наричат ни гяури”, оплакаха се пред „Plovdivmedia” обитатели на десетте блока на ул. „Калина” в „Столипиново”. Те са сред несретниците, които не успяха да се изселят от гетото. „Ние на „Крайречна” сме жертви - отчаяна е Слава Делинска. - Моят внук е на 18 години. Идва само веднъж месечно да се видим. Все едно, че живея в джунглата! Страх го е да не го нападват”.
Хората не очакват помощ от никого. За тях властта не съществува. По-точно е, че те за нея не съществуват.
„Никой вече не ходи да се оплаква в полицията. Завеждат се дела срещу неизвестен извършител и всичко свършва дотам. Те посягат и на полицаите. Последния път, на една сватба, едно от ченгетата беше откарано в болница с опасност за живота. Как да ги упрекваме, че не ни защитават, когато те самите са застрашени!?”, обяснява изнурена женица.
По времето на комунистическата управителка на Пловдив Дража Вълчева тези апартаменти са им били дадени като на крайно нуждаещи се и като на млади семейства. Било им обещано, че на това място ще има красив Младежки квартал край Марица. Този соцромантизъм днес е заменен с истински кошмар.
Българите тук се страхуват да се покажат навън по тъмно. Няма човек сред тях, който досега да не е бил нападан и обиран. Родителите са принудени да водят и да взимат децата си от училище: „Когато ги пращахме сами, циганите ги пресращаха по пътя, събличаха ги, събуваха им маратонките и децата се връщаха у дома голи и боси”, разказва Мария Граматова, която е председател на сформирания Граждански комитет за изселване от „Столипиново”.
Автобусите трябва да вървят още в 6 ч. сутринта, но единствената линия №116 тръгвала едва към 7 ч. Хората сочат автобусната спирка, която „комшиите" им самоволно са превърнали в кафене. Никой от живеещите на „Крайречна” роми няма адресна регистрация. Монтират метални гаражи по улицата и дори се заселват в тях. В един апартамент живеят по 10-15 човека. Асансьорите в блоковете не работят, защото електромоторите отдавна са откраднати и продадени за старо желязо. Правени са дори опити да се задигнат и железата от асансьорите. В избата вратите са свалени с касите. Обратната вода там е до колене, защото всички тръби на канализацията също са откраднати. Българите не могат да мигнат нощем от кючеците, които се надуват отвсякъде чак до зори.
„В предаване по „Евроком” онзи ден участва г-жа Симеонова от кметството на нашия район „Източен”. Говореха за кампанията за определяне на най-приятния за живеене квартал в Пловдив. Не можах да издържа и се обадих да ги питам как може някой да твърди, че кварталът ни може да е приятен за живеене! Отсреща е балконът ми. Преди пет минути щяхте да видите под него пет коня и пет крави, които серат и пикаят под прозорците ми”, гневи се Делинска.
Отчаянието на българите в гетото е безнадеждно, защото нов закон ги обрича доживотно на това тегло. 130-те български семейства са готови на всичко, за да извоюват промени в приетия наскоро закон, забраняващ размяната на общински жилища с частни. Те са последните, които досега не са успели да се изселят. „Не може висшите магистрати да съобразяват законите с престъпниците, а на нас да ни отнемат и последния шанс да се махнем оттук”, негодуват загърбените от политиците българи. В понеделник им предстои среща с председателя на Общинския съвет Илко Илиев. Те ще искат общинарите да настояват пред Министерския съвет и Парламента да се внесе поправка в закона. Заплашват, че, ако не бъдат чути, ще излязат на протести пред парламента. Казват, че търпението им вече е изчерпано. Ще изчакат до края на ноември и ако няма никакъв резултат, ще преминат към активни протести. Заканват се да стигнат дори до Страсбург, но да защитят правото си да живеят като хора, а не като „интеграционни единици”. Хари НИГОХОСЯН http://plovdivmedia.com/2351.html
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Сосипатор в Февруари 09, 2009, 22:24:49
Мощни джипове под български флаг дебаркираха в с. Мечка

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=51672&page=23 (http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=51672&page=23)

Те от Бенесето ги е страх, ама виж онея с джиповете поне прават нещо.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 09, 2009, 22:38:38
Мощни джипове под български флаг дебаркираха в с. Мечка

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=51672&page=23 (http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=51672&page=23)

Те от Бенесето ги е страх, ама виж онея с джиповете поне прават нещо.

От тук обаче нещо много важно не става ясно. Колко души от местното така наречено българско потърпевшо население, застанаха зад тях и ги подкрепиха? ::)
Става ли ясна от някъде тази подробност или всички в това село са на по 93 години и няма мъже?Редактирано от модератор: Добавен цитат на кореспондиращия постинг.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Mасон в Февруари 09, 2009, 22:40:42
От тук обаче нещо много важно не става ясно. Колко души от местното така наречено българско потърпевшо население, застанаха зад тях и ги подкрепиха? ::)
Става ли ясна от някъде тази подробност или всички в това село са на по 93 години и няма мъже?
А ти и Йоло Денев защо не отидохте да ги подкрепите? ;D
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 09, 2009, 22:49:03
Аз искам да кажа едно голямо БРАВО на кмета на Буковлък за неговата политика, ликвидирала битовата престъпност там, в едно село в което българите са малцинство, макар да не е от листата на партията в която аз членувам а независим и също така едно голямо БРАВО, на кмета на село Радишево избран от листата на БНРП, където също подобни проблеми не съществуват и всеки може да го потвърди.
каква би била една партиъ когато застане на държавното кормило, си личи ив едно село от 100 човека между чукарите и дори когато и един редови член, само за миг има властови позиции някъде...
А искам да похваля и кмета на село Девенци - Червенобрежко, също независим който провежда много умела негластна жилищна политика за да избегне подобни проблеми и има вече повече от две деца ако се не лъжа.
А също така за похвала е и гражданското поведение на жителите на село Подем през 90-е и на село Стежерово през 2001-а, които по-един безапелационен начин решиха проблема, тогава когато държавата бе адикирала отново, меко казано ако не и умишлено бездействаща за наказване на престъпниците.
Жителите на Мечка, Каменец, Бохот, Коиловци, Левски отчасти и самия град Плевен, трябва да се учат от тези села и от тяхното поведение, но най - вече да мислят кого и какъв избират за кмет, от коя политическа сила и пр...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Ivo_the_MOnsTer в Февруари 10, 2009, 13:11:41
БНС маи нямат право да направят нущо  такова, циганите  ги защитава държавата  :eusa_naughty: :eusa_naughty:
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 10, 2009, 14:50:48
То и доктор Иван Георгиев сигурно не е имал право, ама е бил когато селяните в Подем вдигнаха бунтове при подобна ситуация... ;)
В села в които БНРП е правело кметова от своето съществувание, подобни проблеми не са съществували, или са били разрешавани категорично. Всеки може да направи историческа справка...
А БНС няма да го направи в Мечка, не заради друго, а просто защото и мангалите там и самото БНС са финансирани от един и същи център и са подстрекавани от един и същи център.
Боян Боянов може само да ви подстрекава от екрана и да се правят анонимни надписи по стените от името на БНС "циганите на Сатурн", но не си мислете че би излезнал да поеме лидерска отговорност, ако българското население предприеме подобни действия или че би ги углавил и би застанал официално зад тях...
По - скоро ще е един от първите които ще се скрият, или пък даже ще излезнат с декларация да подкрепят действията на АНТИ"българските момчета" от МВР, срещу "провокаторите - нацисти, расисти и скинхед"...  ;)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: setekh в Февруари 10, 2009, 18:04:06
А можело значи... Срама е за нас драги ми, ние трябваше да сме там. Да не почвам, ама аз колко ви карах и да се видиме и да отидеме и всеки тъпееше - браво на тези от оффроуд и ме е яд, че не съм разбрал преди мероприятието - щях да отида с тях.
Надявам се да ви е за урок на всички !
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 10, 2009, 18:06:25
А можело значи... Срама е за нас драги ми, ние трябваше да сме там. Да не почвам, ама аз колко ви карах и да се видиме и да отидеме и всеки тъпееше - браво на тези от оффроуд и ме е яд, че не съм разбрал преди мероприятието - щях да отида с тях.
Надявам се да ви е за урок на всички !
Срамът е преди всичко за местното потърпевшо население, което не е излезнало да ги подкрепи!... >:(
Е ще си тъне в лайна с извинение и всеки ще еглух и ням за воплите му!...
Най-вероятно това са охранители с останала някаква съвест, а да се надяваме че може и съвестни хора или близки да са ги наели, засрамени след това предаване за сплашване, но както виждаме тамошното население въобще не ги подкрепи... :(
Наистина прави чест на охранителите, ако тази акция е техна, или пък на наелите ги ако са наети. Обаче къдее било местното население, питам аз?!... Където когато бесеха и Левски ли?!... >:(
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Генерал Колев в Февруари 10, 2009, 18:15:27
Самвоине, защо не отидеш да те прегледа твоят доктор Георгиев? Вярно, че не е психиатър, но той ще ти препоръча някой известен психиатър да те прегледа и да те вкара на топло в някоя лудница. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Сосипатор в Февруари 10, 2009, 20:12:33
Аз да знаех че ще го прават, щех да отида. Верно, Алфата ми не е оффроуд  ама все е щела да отиде там.

Браво на хората проявили некаква инициатива. Едва ли са сплашили манговците, ама все от некъде требе да се почне. Като се покаже че българският народ е солидарен, и не му е все едно дали мангалите ще се гаврят и подиграват с него.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Бай Иван в Февруари 10, 2009, 21:01:56
Сплашили са ги, бъди сигурен.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Генерал Колев в Февруари 10, 2009, 21:27:20
Сплашили са ги, бъди сигурен.
Съмнявам се, бай Иване. Ти не знаеш какви изроди са мангалите от Мечка и какво си позволяват с активната ненамеса от полиция, прокуратура, съд и властимащи.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 10, 2009, 22:35:30
Аз обаче вече започвам да обвинявам потърпевшото население в Мечка, че е допуснало нещата дастигнат до тук вече близо две десетилетия, или поне десетилетие и половина в тоя дръстичен размер, който все пак, все още рядко се среща в такива размери и до там на други места...
На първо място май трябва да обвиним самите потърпевши и да опитаме да ги научим да се самозащитават и че всичко е в техни ръце, после идват изродите - кмет, квартален, МВР, съд, прокуратура, правителство, останалата част от българското население, всички антибългарски политически сили и чак тогава самите мангали,които са само едни изпълнители и пионки и го правят щото са "намерили църква да се кръстят" и първо на първо дори не са родени тук повечето, или пребивават първо поколение /100% са преселници от Гърция и Турция доколкото знам и са по-различна циганоговоряща и циганоподобна разновидност и рослойка, от тези които живеят поколения наред тук и антропологически и расово имат различия с тях, както и в препитанието/.
Защо населението там е допуснало да се стигне до тук, както и роднините му, при толкова много потърпевши ежедневно плюс това както научаваме и защо не излиза никой да подкрепи хората които са се опитвали да ги защитят до сега /не е това първият опит да бъдат защитени и да се направи нещо!/?...
Вие явно слабо познавате поведението на потърпевшите там, как се държат ако някой отиде и направи опит да ги защити и дали биха го подкрепили...
Дайте да не избързваме толкова...И другото - защо не ги попитате за кого са гласували последно и с годините и за кого се готвят да гласуват сега?...
Ето един абсолютно важен и главен въпрос...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: setekh в Февруари 11, 2009, 08:02:38
@самвоин - абе ние виждаме , че БНРП е повело странна политика - да оглави всички селца в България :) ама то хорицата там надали са чували за вас :) .. Пък като искаш да гласуват, ми първо направете нещо вие за тях, иначе от страх да не стане по-лошо ще продължават така.
Народът е стадо, стаодо ходи след пастира или поради липса на пастир, след офцата най-отпред, не става сами да се поведът - то затова е и думата повеждам ! Някой трябва да ги насочи в правилната посока... Хората отишли никой не им е плащал и никой не им е и роднина там, на самвоин като само конспирации са му в главата е ясно защо веднага на пари го обърна, скоро и еврейска намеса ще проима там :) ...
Знам едно - милеещи за родината ни има навсякъде - това беше ясен пример ! Време е да потърсиме обединение и да започнеме да действаме в по-големи мащаби ! Длъжни сме да го направиме !

Аз пак призовавам за среща на форума, защото с приказки няма да я свършиме тази... Поне хората от София да се събереме, пък после които се организираме ще тръгнеме по провинцията.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 11, 2009, 16:52:13
@самвоин - абе ние виждаме , че БНРП е повело странна политика - да оглави всички селца в България :) ама то хорицата там надали са чували за вас :) .. Пък като искаш да гласуват, ми първо направете нещо вие за тях, иначе от страх да не стане по-лошо ще продължават така.
Народът е стадо, стаодо ходи след пастира или поради липса на пастир, след офцата най-отпред, не става сами да се поведът - то затова е и думата повеждам ! Някой трябва да ги насочи в правилната посока... Хората отишли никой не им е плащал и никой не им е и роднина там, на самвоин като само конспирации са му в главата е ясно защо веднага на пари го обърна, скоро и еврейска намеса ще проима там :) ...
Знам едно - милеещи за родината ни има навсякъде - това беше ясен пример ! Време е да потърсиме обединение и да започнеме да действаме в по-големи мащаби ! Длъжни сме да го направиме !

Аз пак призовавам за среща на форума, защото с приказки няма да я свършиме тази... Поне хората от София да се събереме, пък после които се организираме ще тръгнеме по провинцията.
На 28-и БНРП планира такава среща, но часът и мястото още не са уточнение за това няма още официална информация.
Като ги уточним ще има тема със съобщение.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: setekh в Февруари 11, 2009, 19:48:19
БНРП планира среща за членове на тяхната организация или ще е отворена среща ?!?
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Февруари 17, 2009, 20:04:23
БНРП планира среща за членове на тяхната организация или ще е отворена среща ?!?
Отворена среща за всички българи, нечленуващи в други организации. Членове на други партии не са особено желани там, особено ако са дошли да задават повокативни въпроси или да прокарват глупостите на своите партии...Ако дойдат само като граждани, което сигурно ще е трудна задача и безпристрастно искат да поведат конструктивен диалог, може...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Февруари 18, 2009, 09:10:38
Спрете с иронията и закачките относно организации и партии. Достатъчно малко сме всички ние, че да се делим още!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Ivo_the_MOnsTer в Февруари 24, 2009, 22:45:38
Във всяка нормална държава (нашата не е явно такава) полицаите ще стрелят на месо за да се защитят. Мангалите знаят,че нашите полицаи ги е страх да стрелят и затова са нагли.
Не ги е страх просто властта не им дава
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Skarlet в Февруари 24, 2009, 23:17:11
   
Европа: Не сте съпричастни към проблемите на ромите


Министерството на Масларова обвинено в дискриминация


Българското правителство трябва да организира кампании, чрез които гражданите да станат по-съпричастни към проблема с интеграцията на ромите. Това е становището на Европейската комисия за борба с расизма и нетолерантността към Съвета на Европа. В доклада си комисията посочва, че ромите в България продължават да бъдат жертва на сегрегация.

Комисията е изразила безпокойство и за мерките, предприети от социалното министерство за ограничаване на безработицата. Според законодателството хората в трудоспособна възраст, които половин година не са си намерили работа, остават и без социални помощи от държавата.

Тази мярка според комисията обаче засяга ромите повече от други общности и може да бъде смятана за форма на дискриминация. Според официалната статистика ромите в България са около 370 000 души. Данните на неправителствените организации обаче сочат, че броят им достига 1 млн. души. 70-80% от тях са безработни, а 45 на сто нямат здравни осигуровки, пише още в доклада на комисията.

Според европейските експерти ромите в България живеят в обособени квартали и жилища, които често са построени без разрешително. В тях е много лошо състоянието на пътищата и комуналните услуги, пише в доклада на комисията. Освен това повечето ромски ученици продължават да ходят в специализирани училища за деца с увреждания, въпреки че нямат такива.

Еврокомисията обяснява този факт с това, че ромските деца не владеят добре български език и не могат да се справят с материала в общообразователните училища. Освен това в специализираните школа децата получавали и безплатна храна. Сегрегацията на ромите в България е както на ниво учебни заведения, така и на трудовия пазар, се твърди в документа.

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=Mjg4Mzs3NQ==&sql=Mjg4MzszNQ==
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Февруари 25, 2009, 09:29:08
 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

ВЪН ОТ ЕС !!!!!! МАЙКА ИМ ДА ..... !!!!!!!!!!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Генерал Колев в Февруари 25, 2009, 10:27:36
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

ВЪН ОТ ЕС !!!!!! МАЙКА ИМ ДА ..... !!!!!!!!!!
И АЗ!!!!!!!!!!!!!!! :frocket: :fsniper:
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: killed_by_death в Февруари 25, 2009, 10:56:04
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

ВЪН ОТ ЕС !!!!!! МАЙКА ИМ ДА ..... !!!!!!!!!!
И АЗ!!!!!!!!!!!!!!! :frocket: :fsniper:
То хубаво,но ако направиш нещо на някой мангал из улиците и те хванат най-вероятно ще те помлатят в районното(зависи),ако се раздуе ще те изкарат боклук по вестниците и че се нарушава етническия мир от наркоманизирани лумпени,после ще те съдят и за капак на всичко самите българи,от които очакваш да ти влезнат в положението,като ежедневни потърпевши на мангалската престъпност,ще те нарекат гамен,че може и да свидетелстват срущу тебе.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: hammerbg в Февруари 25, 2009, 11:13:00
ех тия РОМИ Бе  :devil:
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Генерал Колев в Февруари 25, 2009, 11:14:59
Престани да наричаш циганите с измислени евфемизми! Те са цигани, а не римляни- набий си го в главата!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Февруари 25, 2009, 12:08:25
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

ВЪН ОТ ЕС !!!!!! МАЙКА ИМ ДА ..... !!!!!!!!!!
И АЗ!!!!!!!!!!!!!!! :frocket: :fsniper:
То хубаво,но ако направиш нещо на някой мангал из улиците и те хванат най-вероятно ще те помлатят в районното(зависи),ако се раздуе ще те изкарат боклук по вестниците и че се нарушава етническия мир от наркоманизирани лумпени,после ще те съдят и за капак на всичко самите българи,от които очакваш да ти влезнат в положението,като ежедневни потърпевши на мангалската престъпност,ще те нарекат гамен,че може и да свидетелстват срущу тебе.

АБСОЛЮТНО !
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Ivo_the_MOnsTer в Февруари 25, 2009, 13:26:45
Ще се постараеш да не те фанат ...а изобщо самата ни страна застава на стараната на ромите а не на наша
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Февруари 25, 2009, 14:25:59
Стига ги нарича роми, те са цигани и винаги са били цигани, както и винаги ще са цигани. Няма "роми".
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: killed_by_death в Февруари 25, 2009, 14:31:14
Стига ги нарича роми, те са цигани и винаги са били цигани, както и винаги ще са цигани. Няма "роми".
Има ром,ама то е за пиене ;D...другото-за биене :-P
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Krystalnacht в Февруари 25, 2009, 15:52:09
Има ром,ама то е за пиене ;D...другото-за биене :-P

Поправка : не е за "биене" а е за "убиване". ;)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: killed_by_death в Февруари 25, 2009, 21:57:50
Има ром,ама то е за пиене ;D...другото-за биене :-P

Поправка : не е за "биене" а е за "убиване". ;)
Приемам забележката :)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Март 01, 2009, 10:44:51
(http://kachi-snimka.info/images/opt1235897074p.jpg) Членове на интернет-форума ”Офроуд България” пристигнаха с джипове в селото, нападано масово от цигани. Ентусиасти от форума “Офроуд България” от няколко града се събраха, за да изринат от снега затрупаните къщи на възрастни хора и да донесат храна и радиостанции на проблемното плевенско село Мечка, станало известно с високата си циганска престъпност.
След филм, излъчен по Нова телевизия, в който местните разказаха за постоянния терор от бандити, предимно от цигнаски произход, от offroad-bulgaria.com посетиха селото преди 15 дни, за да вдигват шум и привлекат допълнително внимание към проблема. Потенциалната опасност от сблъсъци моментално вдигна на крака шефовете на плевенската полиция и прокуратура, които още на следващия ден се появиха, за да изслушат пострадалите жители на селото. Засега обаче органите на властта не са намерили решение на проблема.
Вчера, 20 тежки машини, натоварени с офроуд-любители, паркираха в центъра на Мечка, за да продължат взаимно помощта си с местните, предаде Булфото. Жители на селото ги посрещнаха с хляб и сол, а членовете на форума  “Офроуд България” подариха нови радиостанции на звеното за сигурност на общината, занесоха храна на недостъпните заради снеговалежа райони наоколо и изринаха преспите от къщите на най-възрастните жители на селото.
Резултатът от помоща на  село Мечка вече е осезаем – в последните 2 седмици в селото с безброй кражби, обири и няколко убийства, не се е случило никакво престъпление. За местните хора това е нечувано, и те гледат на неочакваните си благодетели като на дар божи. Проблемът е, че няколко души с будна гражданска инициатива не могат да огреят навсякъде, а работата по опазване на реда би трябвало да е на държавата и общинските власти, коментира Димо Калайджиев от офроуд клуба. Калайджиев обеща, че ако нещата в Мечка отново тръгнат на зле, ще се регистрират адресно там, подобно на Догановите преселници, и ще излъчат и изберат нов кмет.
Форумът е известен с множеството си граждански инициативи, които не идват по готови проекти, а се изпълняват по идея и със средства на самите офроудъри. Те периодично почистват тоновете боклуци от язовир Въча, почистиха връх Ботев, миналата година закараха учебници на бесарабските българи, организират периодични еко акции, редовно масово кръводаряват.

Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство.

Из “Златоструй”, сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон І.

http://offroad-bulgaria.com/
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Франкист в Март 02, 2009, 11:38:45
Браво!!! Жалко е само ,че държавата не прави нищо( както винаги),а е оставила населението си само да се оправя със сганта.Много е жалко.  :'(
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Март 02, 2009, 11:49:15
Но пък е добра новина да видиш, че все пак населението прави нещо по-въпроса. Още по-жалко щеше да е, ако никой не се бе заинтересовал.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Юни 08, 2009, 20:35:05
Циганският терор в село Мечка

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dYq2xf7PfW8#[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Q6k9DGPp7g#[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iY2JVqqZGX0#[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oo51-sXwots#[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E660WXJkiew#[/youtube]
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Радко в Юни 30, 2009, 12:11:45
Няма повече да търпим циганския терор!

(http://www.temanews.com/img/tema/262/6297/1608.jpg)

Да се развиваме означава да бъдем господари в собствения си дом, но да се гордеем с традиционния си дух на гостоприемство.

Напоследък бяхме позабравили за един много сериозен проблем в България - този с циганския терор. Ако обаче някой си е мисли, че изведнъж той е изчезнал и циганите са станали много толерантни към българските граждани, то жестоко се е излъгал. Доказателство за това е случаят с брутално убития пазач на череши. Докога ще търпим подобни своеволия? Какво трябва да направим, за да се чувстваме в безопасност в собствената си страна? Да се въоръжим и да стреляме при всяка опасност?
Това ли са интегрираните цигани, които толкова защитават господата европейци от правозащитните организации? Защо не си ги вземат тогава при тях и след няколко подобни убийства ще си говорим отново.
Докога българите ще за малцинство в собствената си държава и ще бъдат умъртвявани по най-жесток и варварски начин?
Ако властта спешно не вземе мерки по усмиряването на развилнелите се цигани, положението у нас бързо може да излезе извън контрол. Тук не става въпрос за етническа търпимост или религиозни различия, а за законите в държавата, които трябва да се спазват от всички.

Автор: Васил Ташков, София
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Радко в Юли 19, 2009, 20:41:11
(http://bg.altermedia.info/images/mangali.jpg)
Скандално нашумялото плевенско Село Мечка дочака възмездие за жестокото убийство на Найден Тимневски от 4 април 2000г. Тримата цигани обаче са на свобода и не е ясно дали ще бъдат открити, за да влязат зад решетките. Преди 9 години Раим Расимов, Али и Шукри Исуфови нахлули в двора на Найден Тимневски, за да крадат коня му. Българинът обаче ги чул и излязъл на двора, където крадците го застреляли с пушка.

След трагедията българското население в Мечка се вдигна и поиска изселване на циганите. След години разследване Плевенският окръжен съд призна за виновни тримата цигани. Раим Расимов бе осъден на 18 г. затвор, за съучастничество Али и Шукри Исуфови получиха по 17 г. затвор.Преди няколко месеца Мартин Карбовски повдигна завесата на случващото се в Мечка/ 13+ Роми Грабят Къщите На Българи (http://vbox7.com/play:be23b07c) . Оказа се, че своеволията на циганското население са достигнали своя връх.

От близо 2 000 жители около 500 са цигани, а стотина от тях са регистрирани като активен криминален контингент. Историята на селото разказва, че от две заселени цигански семейства в момента броят им е нараснал неимоверно. Обикновено ограбват къщи и след това ги изкупуват на безценица от собствениците.В момента има поставени камери на ключови места в селото, но това не спира наглите цигани да продължават с издевателствата си над българите.

Май нещо сънувам  |-)
най- сетне нещо справедливо  (party)

http://bg.altermedia.info/ (http://bg.altermedia.info/)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Дашо в Юли 19, 2009, 20:57:02
Да изгният мангустите в панделата!!!
Мръсни боклуци!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: опълченец в Август 03, 2009, 11:49:45
И тва е нещо,хората в Мечка от години страдат от циганския терор и никой не прави нищо по въпроса.
Има ли справедливост в тая държава?!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Sol Invictus в Август 03, 2009, 12:26:59
Няколко човека в затвора с нищо няма да помогне. Всичките мангали трябва просто да ги изселят далеч от селото и да не ги пускат в Български градове/села без контрол.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Дашо в Август 03, 2009, 14:17:18
Няколко човека в затвора с нищо няма да помогне. Всичките мангали трябва просто да ги изселят далеч от селото и да не ги пускат в Български градове/села без контрол.
Предполагам се сещаш, че това което си казала е в сферата на пожеланията. Аз лично не виждам как действително това ще се случи  :|
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Sol Invictus в Август 03, 2009, 15:09:35
Няколко човека в затвора с нищо няма да помогне. Всичките мангали трябва просто да ги изселят далеч от селото и да не ги пускат в Български градове/села без контрол.
Предполагам се сещаш, че това което си казала е в сферата на пожеланията. Аз лично не виждам как действително това ще се случи  :|
Нищо не е невъзможно, но промяната трябва да е в цяла Европа за да се осъществят подобни идеи.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Август 03, 2009, 22:51:35
На думи всичко ще се оправи - дайте да пуснем армията, дайте полицията да помага... Да, ама не! Всички знаете, че полицията изпълнява интересите на управляващите, а начините за решаване на въпроса с тия вече ВСЕКИДНЕВНО споменавани цигани е един: ТРУД за това, което са изкрали от нашия гръб, но как не ви писна всеки ден да се пише едно и също... :/ То трябва така, ама няма да стане и много добре го знаете. И няма и надежда да стане, докато всеки ден се пише едно и също по форумите "трябва строг режим", "трябва да ги изгонят", "трябва тва"...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Metoman_88 в Август 03, 2009, 22:59:38
Само Той можеше да ги оправи!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: logx в Август 03, 2009, 23:08:42
Не е единствен, в момента също има достойни хора, но за съжаление времената не го позволяват! А и те не си повтарят грешката...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Август 21, 2009, 18:58:17
(http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/P1.jpg) (http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/P21.jpg)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Август 21, 2009, 19:01:52
(http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/1.jpg) (http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/2.jpg) (http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/3.jpg) (http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/4.jpg) (http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/5.jpg) (http://ftp.domainbg.com/Giorgio/Prokuratura/6.jpg)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: varnab в Май 12, 2010, 16:02:27
Роми млатиха ченгета с метални прътове
Двама спораджии са в болница с пукнати черепи, един от нападателите също е настанен за лечение
Снимка Полицаи са отцепели района около бл. 64 във варненския кв. "Възраждане", където техни колега бяха ударени с тръба, докато се опитвали да разтърват група роми, които се сбили Снимка Петко Момчилов

Тумба игнатиевски роми нападна двама спораджии пред бл. 64 в кв. „Възраждане” във Варна. Сигнал за саморазправата е бил получен в III РПУ около 19,30 ч. в понеделник, съобщиха от пресслужбата на полицията. На място патрулни екипи установили, че в сбиването взели участие 10-ина души, като то било предизвикано от ромите. Часове по-рано те били ангажирани от жена, живееща в блока, за поставяне на улуци. Строителните работници се били договорили за определена цена за услугата, но впоследствие се изметнали от думата си и поискали в пъти по-голяма сума. Когато жената се опитала да обясни, че договорката е друга, била нападната от тях. Случайни свидетели на саморазправата станали двама служители на звеното за бързо реагиране към полицията. Те се опитали да тушират конфликта, но разярените роми тръгнали срещу тях с щанги, метални тръби и газов пистолет. Въпреки разпорежданията на спораджиите да спрат, те им се нахвърлили и започнали да ги налагат. След екшъна в ареста на районното попаднало цяло семейство - Атанас Демиров на 56 г., жена му Атанаска на 58 г. и синът им Васил на 22 г. Другият им син - Атанас на 21 г., бил настанен за лечение в болницата. Компания зад решетките на роднините отишла да прави и Тодорка Маринова на 31 г.

Екип на „Бърза помощ” откарал и спораджиите в МБАЛ „Св. Анна” във Варна. Двамата полицаи са настанени в Клиниката по неврохирургия. „Състоянието на пациентите е добро. И двамата са с контузии на мозъка и със спукани черепни кости. Ще останат за лечение още два дни”, каза началникът на неврохирургията доц. д-р Георги Кючуков.

При пристигането на спораджиите в Окръжна пред болницата се изсипаха около 150 роми от Игнатиево, дошли за подкрепа на съселяните си. Присъстваха и 10-ина патрулки с цивилни и униформени ченгета, които бдяха да няма повече побоища, видя репортер на „Позвънете”. Все още не е ясно Варненска районна прокуратура дали е повдигнала обвинения на нападателите на полицаите. Те обаче най-вероятно ще отговарят пред закона за хулигански действия и нанасяне на средна телесна повреда.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Генерал Пиночет в Май 12, 2010, 21:12:17
Единственото решение на проблема със змийското племе е тоталното им затваряне в гета изградени от жици със висок ток и желязабетон със специялен тежковъоражен полицейски кордон пред входа.А ако някой джигит реши или се опита да излезне от гетото да бъде убиван като куче без предупреждение.Или другият вариянт е вендета срещу тях.За 1 нападнат българин по 1000 мангала,закачени на месарски куки.Само бой по панерките и това е.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: stas в Май 12, 2010, 22:42:43
Единственото решение на проблема със змийското племе е тоталното им затваряне в гета изградени от жици със висок ток и желязабетон със специялен тежковъоражен полицейски кордон пред входа.А ако някой джигит реши или се опита да излезне от гетото да бъде убиван като куче без предупреждение.Или другият вариянт е вендета срещу тях.За 1 нападнат българин по 1000 мангала,закачени на месарски куки.Само бой по панерките и това е.

Aъъъ, и кастрация ! И на мъжко, и на женско !


.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: killed_by_death в Май 13, 2010, 00:00:12
Eeee, скандал може да стане единствено и само, ако съответните подчовеци-герои на деня се окажат футболни фенове! Тогава цялата ръка на закона може да се развихри и да докаже, че сме истинска правова държава. Тогава и медиите ще изпълнят своя дълг към обществото, но сега става въпрос за "обикновен" случай, най-вероятно провокиран от дискриминатори и расисти.
Малко хиперболизирам, разбира се, ама предишни такива случаи показват, че нещата горе-долу са така.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Май 13, 2010, 20:59:18
                                                       Заглавие-"До кога цигански терор???

                                                       Отговор-До края на света!

# На Всеки Километър - Remix (http://www.vbox7.com/play:5649f5c5)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Май 13, 2010, 21:57:18
Единственото решение на проблема със змийското племе е тоталното им затваряне в гета изградени от жици със висок ток и желязабетон със специялен тежковъоражен полицейски кордон пред входа.А ако някой джигит реши или се опита да излезне от гетото да бъде убиван като куче без предупреждение.Или другият вариянт е вендета срещу тях.За 1 нападнат българин по 1000 мангала,закачени на месарски куки.Само бой по панерките и това е.
Това си го говорим от години, но си остават само голи пожелания. Интересно и воленчо как забрави за циганския въпрос и не притиска ГЕРБ да направи нещо по въпроса. Май наистина стана пудела на Бойко, обаче без да вади дивиденти от това.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: samvoin в Май 14, 2010, 00:01:55
Единственото решение на проблема със змийското племе е тоталното им затваряне в гета изградени от жици със висок ток и желязабетон със специялен тежковъоражен полицейски кордон пред входа.А ако някой джигит реши или се опита да излезне от гетото да бъде убиван като куче без предупреждение.Или другият вариянт е вендета срещу тях.За 1 нападнат българин по 1000 мангала,закачени на месарски куки.Само бой по панерките и това е.
Това си го говорим от години, но си остават само голи пожелания. Интересно и воленчо как забрави за циганския въпрос и не притиска ГЕРБ да направи нещо по въпроса. Май наистина стана пудела на Бойко, обаче без да вади дивиденти от това.
Тук си вдълбока грешка. Сидеров и семейство Ибришимови извлякохамного големи дивиденти, само че не за избирателите сиа още по -малко за онезикоитопрез2005 - а гивкараха в парламента съссвоят труд и разноски, но за своите банкови сметки, които сериозно са набъбнали и "кьор софрите" които Плевен знае чемного обичат, особено за чужда сметка винаги.
Нали не мислиш че тая позорна подкрепа все пак еза "алилуя" и почива на някакво друго логично обяснение? ;-)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Май 14, 2010, 00:28:26
Факт е че воленчо очакваше много повече от това, което получава като пудел на ББ. :-)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Absinthia в Май 14, 2010, 09:57:22
Единствената ни възможност е обединението! :-)
Все пак тяхната тактика е такава и сами виждате, че е повече от успешна! Те не само успяват да оцелеят, ами и ни контролират и ние ставаме жертвите! Нямат никакво образование, никога не работят(е като изключим сивата икономика), крадат, живеят изцяло на гърба на съвестния данъкоплатец и са способни на низости, като това да продават децата си!! И въпреки всичко това, те успяват. Явно не са нужни нито "връзките", нито многото пари...
Пътят към победата е един - национално обединение!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 06, 2010, 22:26:00
14 - годишна циганка роди за втори път (http://www.vbox7.com/play:c0685af9)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 21, 2010, 15:53:03
Трима отвлякоха и насилиха момиче край Пазарджик

Изнасилвачите са задържани от полицията

Трима изнасилиха 18-годишно момиче от Пловдив.

Мъжете от ромски произход са следили няколко дни жертвата си в пазарджишкото село Говедаре, разкриха от полицията.

Една вечер, докато се прибирала вкъщи, мъжете спрели ладата си до девойката, след което насила я качили в колата. После я замъкнали на черен път в края на селото.

Там единият от ромите се гаврил цял час с 18-годишното момиче, след което я изнасилил брутално. Другите двама негови приятели били свидетели на грозната сцена.

След инцидента момичето веднага подало сигнал в полицията.

“Разследващите са установили самоличността на насилниците”, потвърдиха за Dnes.bg от областната дирекция на полицията в Пазарджик.

Изнасилвачът е криминално проявен, а към отговорност са привлечени и неговите авери, които са участвали в отвличането.

Мъжете са задържани в ареста.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Петкан в Юли 21, 2010, 17:27:56
14 - годишна циганка роди за втори път (http://www.vbox7.com/play:c0685af9)
http://im.cablebg.net/clients/nakk-68.htm (http://im.cablebg.net/clients/nakk-68.htm)
Чл.9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.
Чл.11. (1) Общественоопасното деяние е извършено виновно, когато е умишлено или непредпазливо.

Чл.31. (1) Наказателноотговорно е пълнолетното лице - навършило 18-годишна възраст, което в състояние на вменяемост извърши престъпление.
(2) Непълнолетно лице - навършило 14 години, но не навършило 18 години - е наказателноотговорно, ако е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си.
Чл.150. (изм.,ДВ,бр.28 от 1982 г.,бр.89 от 1986 г.,бр.107 от 1996 г., бр.75 от 2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвокупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние, се наказва с лишаване от свобода до шест години, а в особено тежък случай - с лишаване от свобода от две до осем години.
Чл.151. (1) (изм.,ДВ,бр.75 от 2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл.152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.

(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Чл.152. (1) Който се съвъкупи с лице от женски пол:
1. лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие;
2. като го принуди към това със сила или заплашване;
3. като го приведе в безпомощно състояние, се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от две до седем години.
(2) За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от три до десет години:
...
Циганката е на 14 години и ражда за втори път...Защо не е повдигнато обвинение срещу осеменителя в този случай?


Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: hackera96 в Юли 22, 2010, 22:55:00
Циганския терор ще спре когат изтрепем до крак сички тез животни
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 26, 2010, 10:25:04
Пияни цигани пребиха лекарски екип в Свищов

Трима от Бърза помощ са в болница след ромска сватба

Трима цигани са били задържани в полицейския арест на Свищов, след като нападнали и пребили нищо неподозиращи лекари от дежурния екип на Спешна помощ в града. Около 19,30 часа в събота в Центъра за спешна медицинска помощ в Свищов бил получен сигнал за жена, която била колабирала. Оказало се, че на циганска сватба, на което тя е била гост, станало твърде горещо, при което жената припаднала и си ударила ръката. Ромите набрали тел. 150, откъдето им казали, че веднага пращат линейка, но докато я чакат, пияните цигани сватбари решили да откарат пострадалата с такси. По телефона те даже отказали линейката, но като пристигнали пред Спешния център в Свищов вдигнали скандал. 33-годишният Меджи Нуриев, 49-годишният Айдън Налбантов и 22-годишният му син Нааби се развикали, че линейката е закъсняла и започнали да нападат с шамари 45-годишния д-р Пенчо Александров, 52-годишната фелдшерка Денка Цанкова и накрая и шофьорът на линейката Иван Анчев. През това време на входа на Спешния център пристигнали още двайсетина роми и скандалът станал още по-голям. Докторът, фелдшерката и шофьора били свалени на земята от шамарите и ритниците. Техни колеги, виждайки мелето, повикали полиция, която озаптила развилнелите се сватбари. В ареста са прибрани тримата души, които са придружавали пострадалата жена. От полицията уточниха, че Меджи Нуриев е криминално проявен за използване на фалшиви документи.

Последно медицински екип беше пребит на 12 май от разбеснели се цигани в Гоце Делчев. Тогава мелето стана, след като ромите решили, че лекарите са виновни за смъртта на 28-годишна циганка, защото екипът се бил забавил. Началникът на спешния център д-р Илия Божиков обаче бе категоричен, че лекарите са пристигнали навреме. По тялото на жената вече имало изменения вследствие на смъртта, което означава, че сигналът е подаден след като тя починала.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 26, 2010, 10:26:49
Тайна среща на ромските босове записана със СРС от ДАНС

 :D :D :D :D :D :D

Преди три дни на закрито заседание по предложение на вътрешния министър Министерският съвет на Република България реши към Министерството на вътрешните работи да бъде създаден Кризисен щаб за борба с циганската престъпност, наричана на галено „ромска”. За председател на щаба бе утвърден вътрешният министър. В новата структура влизат още представители на Министерството на правосъдието, прокуратурата, ДАНС и специализираните институти на МВР.
Една от основните задачи на новосъздадения щаб е да бъде преброено максимално точно циганското население. След това ще се изготви подробна карта на страната с обозначения в кои населени места и по колко цигани живеят относително постоянно или временно, както и ще се отбележат миграционните маршрути и посоки на тяхното придвижване из страната.
Първата мярка на Щаба бе да прати Окръжно №1 до циганските барони в страната, в което между другото се казва: „Поради нарастваща нетърпимост на българското общество ви призоваваме да въздействате със своя авторитет върху онези членове на ромската общност, които извършват груби посегателства върху живота, здравето и имуществото на гражданите на Република България от неромски произход. В противен случай ще се наложи да приложим цялата строгост на закона спрямо вашите хора.”

Доклад на ДАНС за провелата се в Сливница среща на ромските босове:
(Стенограма, направена въз основа на подслушване със специални разузнавателни средства, която съдържа изявления на ромски босове, събрали се на тайна среща в Сливница след получаването на Окръжно №1)

-Може да се наложи за известно време да преустановим кражбите и убийствата на българи – заявява един от тях.
-Категорично отхвърляме тези искания – протестират неколцина други. – Това не са кражби, а наш, ромски начин на живот; не са и убийства, защото убиването на нероми не е престъпление според нашите закони!
След продължителна гълчава думата взема един от най-влиятелните босове – барон на Плевенския клан:
-Братя! Не се карайте! Проблемът не е малък. Ако не прекратим временно онези свои действия, които българите погрешно смятат за престъпления, ще си навлечем неприятности и с европейските институции и структури, които ни защитават. Нека не настройваме всички срещу нас, защото нямаме полза от това. Могат да ни спрат помощите от европейските фондове, с които толкова хубавичко си живеем.
-Но как ще престанем да убиваме и ограбваме българи? – не се съгласяват другите босове. – От какво ще живеят нашите хора, до които европейските пари никога не стигат?
-Освен това – провиква се друг бос – не бива да спираме баш сега, когато сме им взели страха и когато българите бягат само като видят наши хора. Как ще им превземем селата и градовете, ако не ги прогонваме?
Пак настава разправия, в която се долавят отчетливо само отделни реплики:
-Нема да спрем да крадем!
-Че какво ще ядем?!
-Само ги чакаме да посъберат зимнина – и нападаме!
-Слушайте, ей! – извисява глас плевенският бос. – Какъв интерес имаме да избием и ограбим всички българи? Какво ще правим тогава? Кой ще работи? Кой ще плаща осигуровки на държавата, от която получаваме помощи и детски надбавки? Парите от Европа не могат да стигнат до всички!
Събралите се умълчават за кратко.
-Никой не е казал, че ще ги избием всички. Нито че ще ги ограбим. Много добре знаем, че без българите живота за нас няма – съгласява се друг влиятелен барон.
Останалите му ръкопляскат.
-Тогава се разбираме така: правим едноседмична пауза, колкото да замажем очите на властта и на Европа. Това е важно, защото правителството вероятно е съгласувало действията си с Европейската комисия. След това ще я караме по старому. В рамките на нормалното. Не бива да допускаме да се говори за циганска престъпност. Тогава ще ни изоставят дори наши хора като Красимир Кънев и Антонина Желязкова. Хайде по живо, по здраво! Да дадем на българите да си отдъхнат, че да съберат сили, пари и храна за по-нататък.
-За по-нататък! За по-нататък! – скандират циганите, разотивайки си.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

След прослушването на записа членовете на Щаба са преценили, че на този етап са постигнали голям успех в борбата с битовата престъпност, поздравили се, почерпили се и също се разотишли до второ нареждане.

Източник:
http://parasol.blog.bg/politika/2010/07/10/strogo-sekretno-kruti-merki-sreshtu-ciganite.575121 (http://parasol.blog.bg/politika/2010/07/10/strogo-sekretno-kruti-merki-sreshtu-ciganite.575121)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Red Rose в Юли 26, 2010, 11:32:22
(http://img819.imageshack.us/img819/8360/gipsyfacebook.jpg)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Юли 26, 2010, 11:53:06
Българите са на изчезване
Докато Европа се знае, че до 2050 ще бъде с преобладаващо Мюсюлманско население, България с бързи темпове става циганска държава. До 20-30 години българите няма да сме мнозинство в България.
Германското правителство вече оповести статистиките, че до 2050 година, преобладаващото и население ще бъде мюсюлманско поради по-голямата им раждаемост. Подобна е ситуацията на повечето западни Европейски държави.

Населението ни намалява с най-високите темпове в Европа
(http://img820.imageshack.us/img820/5171/38431116419892291617661.jpg)
Ниската раждаемост е огромен проблем и за Българското население, което намалява с най-високите темпове в Европа. До 20-30 години българите вече няма да сме мнозинство в България. Този факт не е изненада за специалистите. На българските семейства се пада раждаемост 1.3 сравнено с 4 на ромските.

Ромското население се удвоява на всеки 10 години

При нарастването на процента на циганите в България се вижда ясен темп на удвояване след всяко преброяване:

1980 - 1% от населението на България.
1990 - 2.5% от населението на България.
2000 - 4.6% от населението на България.
2010 - 10% от населението на България.

Темповете на увеличаването на циганите и намаляването на българите остава същия - удвояване на всяко десетилетие. Което означава...

2020 - 20% от населението на България.
2030 - 40% от населението на България, което с 10-тина % турци и още 1-2% други малцинста, ще направи малцинствата мнозинство, а българите ще сме малцинство, а в преспектива след 2050-а ще станем едно доста екзотично изчезващо малцинство.

Някои върли националисти веднага ще скочат за две неща - защо не споменавам турците, а също и ще тръгнат да обвиняват циганите. И в двата случая няма да са прави. Българските турци са много по-адаптирани в българското общаство и макар че имат по-висока раждаемост от българите, тя е със съвсем малък превес, през годините са си запазвали 10% от населението на България и нямат по-висок демографски потенциал от българите например.

А ромите не са виновни за това, че българите нямат деца.
Вижте тази примерна графика:

(http://img651.imageshack.us/img651/921/demograph.png) Нищо че в момента населението ни намалява с най-високите темпове в Европа, а и в Света, от дадената графика се вижда, че ако я нямаше циганската раждаемост населението на България щеше да се топи многократно по-бързо. От графиката се вижда и как за 3 поколения може мнозинство от 90% да се стопи до малцинство.
Просто отидете в Сливен, Столипиново... и вижте по колко деца имат, вижте след това как познатите ви имат по 1, максимум 2 деца, а накрая си помислете прабаба ви колко деца е имала.

Демографски е изчислено, че фертилноста трябва да е 2.1 раждания на жена за да може един народ да продължи да има същите размери и след години. Това е минимума! Всичко надолу означава намаляване. Следващия праг е 1.6 раждания на жена и ако се падне под този праг демографският срив става невъзвратим и се попада в спирала на намаляване на населението. Българите в момента са доста под тази спирала - под 1.3 раждания на жена, а не могат да си го позволят. Японците например са със същата раждаемост, но там 99% от населението е етнически японци, а малцинствата не се различават много по раждаемост.

В България обаче и двете малцинства имат по-висока раждаемост от българите, като циганската раждаемост е в пъти по-висока. Не помага и това, че младите българи бягат в чужбина с децата си.

Единствените, които могат да решат проблема са самите българи.
Ако всяко семейство има 3 вместо 1 дете тенденцията за намаляването на процента на българите ще се преустанови, а след 20-25 години, когато baby boom поколението стане във фертилна възраст и продължи практиката за тридетно семейство, можем да очакваме и край на спада на населението.

Това за жалост обаче няма да стане. Нито един от сегашните политици няма да направи стъпки в тази посока и то не защото има някаква конспирация срещу българите, ами просто защото са си политици, които мислят за рейтинги и знаят, че няма да си ги вдигнат ако карат хората да имат по 3 деца. Също така и българина принципно си е свикнал да говори, а да не действа. Перфектен пример в тази посока е прославеният Мартин Карбовски. Много ми допадат повечето от статиите му и специално тези за ниската раждаемост и проблемите около нея. Обаче е станал вече на 40 години човека, не може вече да претендира, че е от "младите", а едно дете не е направил. Пък и да направи пак никаква полза. Всичко под 3 е недостатъчно, а не виждам много 20-30 годишни да искат по 3 деца.

А и сега е момента. Докато дойде време след 20-30 години хората от моето поколение да взимаме решенията в държавата, вече ще е прекалено късно.

Жалко за България - навърши успешно 13 века, но до 14-ти май няма да стигне.

Павел Начев http://istinski.blogspot.com (http://istinski.blogspot.com)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Юли 26, 2010, 13:35:11
Кога ще отваряме лагерите ?
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 26, 2010, 14:59:07
Кога ще отваряме лагерите ?

Както е тръгнало, не лагери ще отварят, а РЕЗЕРВАТИ ... и в тия резервати няма да пъчкат джагаляци, а ще ни пъчкат нас - българите в тях.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Podkrepa в Юли 27, 2010, 16:44:28
Зверове ограбват с. Мечка

(http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_493310_5.jpg)
Някои хора от с. Мечка отглеждат кокошките в стаите си, за да не бъдат откраднати.
СНИМКА: "24 ЧАСА"

ЩЕ СЪМ ви благодарен, ако насочите вниманието си към село Мечка, община Плевен, за да видите как живеят хората тук.

Съпричастен съм към страданието на хиляди българи в страната ни. Споделям разочарованието им от невъзможността на институциите да се справят с кражбите от всякакво естество.

Но думата ми е за хубавото ни село Мечка - едно от най-подредените и богати села в община Плевен преди 1989 г.

В него живееха честни, трудолюбиви, и отговорни хора, с уважавани, некорумпирани и взискателни ръководители.

Нямаше кучета, катинари, решетки, нямаше празни, запустели къщи, но нямаше и "зверове". Дворовете бяха за чудо и приказ, живееше се спокойно и без страх. Посрещахме гости и ги изпращахме с пълно.

Сега е АД! Над 300 гладни кучета лаят ден и нощ - било за залък хляб или защото в собствения ти дом се промъква "звяр". За да те нарани или да ограби дори това, което вече нямаш. Не смееш да гъкнеш, а и няма кого да помолиш за помощ!

Мигаш в тъмното не че са ти гръмнали бушоните, а защото те - "зверовете", са натъпкали в търбуха си и кабелите от електрическите стълбове към домовете ни! А като просветне, си казваш "жив съм"...

Да вярваме или да не вярваме на писаното, че има задържани? Да вярваме или не, че след толкова знайни и незнайни кражби, убийства, изнасилвания, оставени без хляб и пукната пара хора "проблемът си отива"?

Не, не вярвам! По улиците ден и нощ невъзпрепятствани от нищо скитат мобилно въоръжени "зверове". Те знаят всичко и в удобен момент те захапват. Вземат всичко: храна, покъщнина, домашни животни, телевизори, инструменти, машини...

Не смееш две пилета да си завъдиш, камо ли зимнина да си подсигуриш. Не мога да повярвам, но отмъкнаха и леглото на покойния ми баща!

Служители на МВР констатират това, което виждат. Следи няма! Няма го и "звяра" и си оставаш със захапан пръст. На село сме като в джунглата. Всичко умира под лапите на "зверовете ", имащи право безнаказано да ни мачкат.

По къщите зейнаха дупки. Руши се и запустява всичко. Голяма част от имотите са изоставени или се продават на безценица, защото "зверовете" са ги привели вече в "дом втора употреба".

Милеем за всеки старец, искаме да му кажем добра дума, а той не повдига глава от мъка, очите му са пълни със сълзи. Държавата е в криза! А ние, ХОРАТА, какво и кого чакаме?

Ако така продължаваме да мълчим от страх и в селото ни само 2-3 къщи да се смятат за недосегаеми - горко ни! Ще падне Мечка, след това Бръшляница, Върбица и накрая под лапите на "зверовете" ще падне и Плевен.

Но ще дойде ден за разплата. Вярвам, че синовете и внуците ни ще си го върнат тъпкано, та дори и със саморазправа, и ще има хора, които да ги подкрепят.

Вие, хора, какво бихте направили, ако в продължение на 15 години никой не пожелае да заложи въже в примка, да хване "звяра" и да го разпне на площада.

Съселяни, българи, управници! Ще запазим ли граденото от векове българско село, или "кучета ни яли"?

Вие, хора с възможности и акъл, мислещи за съдбата на българското - помогнете на това селце да оцелее. Хванете "зверовете".

Господин министър на вътрешните работи, г-н омбудсман на Република България, господа журналисти, г-н директор на РПУ, Плевен: Имам право на лична собственост като данъкоплатец. Има ли кой да помогне на г-н кмета на с. Мечка, за да ни бъде?

Предишните НЕ СЕ СПРАВИХА!

Надеждата ни е към ВАС, СЕГАШНИТЕ!

Имаме малко време, след това ще е късно.

Да избягаш от проблемите, е доста страхлив начин да се справиш с тях!

Ние не сме длъжни да намерим решенията. Ние поставяме проблемите си пред институциите в държавата, които могат да ги решат.

Ако не ги решат, знаете ли как се казва това - лоша администрация. Другото име на лошата администрация знаете ли какво е - лошо управление.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=493309 (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=493309)Редактирано от модератор: Добавен текста на материала от цитирания източник.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 27, 2010, 16:47:53
Зверове ограбват с. Мечка http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=493309 (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=493309)

Този текст е отпреди почти половин година ... тия от 24 Часа са се сетили да го публикуват ...

По-добре е да се види предаването на Карбовски от село Мечка ...

Лицето На Страха (1част) (http://www.vbox7.com/play:f536ccad)

Лицето На Страха - (2част) (http://www.vbox7.com/play:05a41521)

Лицето На Страха - (3част) (http://www.vbox7.com/play:6763595c)

Лицето На Страха - (4част) (http://www.vbox7.com/play:917b666b)

Лицето На Страха - (5част) (http://www.vbox7.com/play:c288af52)

Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Юли 27, 2010, 17:16:53
От първото клипче жената каза че на никой вече не му прави впечатление циганския терор. Обрали са те циганите, хайде честито и толкоз! Българите вече са свикнали с циганското робство и толкоз. Приемат го напълно в реда на нещата. Просто са свикнали. Както преди време един виден циганин от клана Зрънкови каза че българите трябва да свикват. И свикват, няма къде да ходят.
Не е прав Мартин че упреква българите дето се страхували. Страхът е в основата на робската психика на българите. Как няма да се страхуват българите когато са изоставени от собствената си държава и собствените си управници. Изоставени на циганското робство.
Управниците имат много по важни задачи. Да пълнят банковите си сметки и да целуват чужди задници.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Юли 28, 2010, 13:19:41
Тоя Карбовски само говори за циганите, демографията, а е станал на 40 години човека и 1 дете още не е направил...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 28, 2010, 21:36:51
ВРЪЩАТ НИ ГИ!  sadsmile sadsmile sadsmile sadsmile sadsmile

**************

Франция премахва незаконните ромски лагери, връща ромите в Румъния и България

28 юли 2010 | 20:13 | Агенция "Фокус"

Париж. Министърът на вътрешните работи на Франция обяви в сряда, че половината от незаконните ромски лагери в страната ще бъдат премахнати до три месеца, а българските и ромските цигани ще бъдат изпратени у дома, ако нарушават закона, предаде АФП.
Министър Брис Ортефьо направи това изказване след извънредно министерско съвещание, свикано от президента Никола Саркози, след като в градчето Сен Енян, Централна Франция, избухнаха сблъсъци между ромите и френската полиция.
Ортефьо се закани, че циганите, които извършват нарушения ще бъдат подложени на „практически незабавно” депортиране в страните, от които идват.
Смята се, че по-голямата част от ромите във Франция са от Румъния и България, които се присъединиха към ЕС през 2007 г.
Преди съвещанието Саркози предупреди, че някои представители на ромското малцинство създават „проблеми” за сигурността.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Юли 28, 2010, 22:13:25
Сливница не иска софийските цигани Точно 125 години след Сръбско-Българската война, жителите на Сливница, където са се водили боевете през далечната 1885г., днес отново са в бойна готовност. Този път битката ще е със Столичната община и правителството, заради намерението им да заселят циганите от софийските гета в бившите военни поделения на Сливница.

Над 3 хиляди цигани от гетото на булевард “Европа” и от т.нар. Виетнамски общежития се планува да бъдат преместени в града, който се намира на около 30 км. западно от София и е сред предпочитаните за отдих от големия град. До момента няма официално решение за ромското преселение, но информацията е достигнала до
 
жителите на града и кмета.

За да изразят категоричното си несъгласие с този план, местните хора от общинския център и околните села – Алдомировци, Гълъбовци, Извор, Братушково, Драготинци и Опицвет, се събраха на централния площад в града на протестен митинг.

Мотивите им са следните: Първо – засятите ниви с царевица, картофи и зеленчуци ще бъдат опустошени от циганите. Второ – градът е етнически чист район и ще се промени изцяло облика на града и българското население ще започне да се изселва. Трето – безработицата в града е голяма – няма предприятия, заводът за мебели отдавна не работи, следователно и циганите няма да имат работа, което ще доведе до огромен брой битови кражби.

В резултат на това ще се стигне до сериозен сблъсък с местното население и до саморазправа, предупреждават гражданите. Организатор на протеста е Димитър Василев от Обединение за възстановяване и развитие на Сливница и общински съветник, който заедно със свои колеги е внесъл доклад в местния парламент срещу намерениено да бъдат заселени цигани в бившите казарми.

В същия ден, в който се състоя митинга, след проведено поименно гласуване, с 11 гласа “за” /от 11 присъстващи/, Общинският съвет там се обяви категорично против използването на военното поделение и други обекти на територията на общината за решаване на социалните и битовите проблеми на жителите на столицата. Местните парламентаристи по този начин изразиха твърдата си решимост да отстояват позицията си с всички законови средства, както и с масово гражданско неподчинение.

Ако Столичната община обяви официално, че ще предприеме мерки по изселване на циганите и преместването им в други населени места, това би означавало косвено признание, че София не е способна да се справи с този проблем и го прехврля на съседните общини. Възниква и друг въпрос – Защо циганите се третират като компактна маса, като катун, а не като индивиди? За да бъдат интегрирани те трябва да бъдат извадени от катуна, от гетото и отделните семейства да се интегрират сред българите. В противен случай те се чувстват мнозинство и не желят да се подчиняват на общите норми на поведение и на законите. И отново стигаме до въпроса за дискриминацията, но не на циганите, а на българите – нима държавата се ангажира да намери безплатни жилища за бедните българи или те са достатъчно съзнателни, за да се справят сами и да си плащат наемите или кредитите, без да считат, че държавата им е длъжна?

Димитър Василев от „Обединение за възстановяване и развитие на Сливница“:

Борисов да си прибере циганите в Банкя

- Какви ще бъдат последиците за града, ако тук бъдат заселени над 3 хиляди софийски цигани?

Бройката не отговаря на истината. Ние знаем, че има 3 хиляди регистрирани, но ако дойдат, те ще станат над 10 хиляди, защото ще доведат и свои роднини от други краища на страната. Кой ще контролира колко точно ще живеят в казармите? Вие знаете, когато в София им дават общински жилища, че според настанителната заповед те са 4-членно семейство а всъщност в жилището живят по 9-10 човека самонастанили се. В момента община Сливница наброява 9 хиляди и 600 човека. Това означава,че ще се промени изцяло етническия състав на това историческо място със славно минало.

Искам чрез Вас да се обърна към премиера Бойко Борисов – ако иска да интегрира циганите, да даде личен пример като ги засели в Банкя, където той живее, а не да ни ги праща на нас в Сливница! Господин Борисов добре си е направил сметката с този популистки ход – изселването на циганите от София и премахването на гетата ще му донесе гласовете на софиянци на предстоящите местни избори. Ние обаче, сме изпратили до него декларация, в която заявяваме, че ако премести циганите в Сливница, ще обявим гражданско неподчинение и ще блокираме жп-линията и магистралата.

Кметът на Сливница Георги Георгиев:

Не сме толкова гостоприемни

Какви са Вашите съображения, поради които се противопоставяте на намерението да бъдат заселени циганите на София на територията на община Сливница?

Ние не можем да ги приемем тук, защото инфраструктурата на Сливница не е пригодена. Въобще как ще се реши този въпрос с ромите – изкарваме ги от пътя за Европа, който е на входа на София и ги докарваме пак на пътя за Европа, който минава през Сливница? Самото поделение, в което се предвижда да бъдат настанени е около 1300 дка. Идеята е това поделение да бъде върнато на община Сливница. Ние сме готови да го стопанисваме и да изградим нови неща – привлекателни за жителите и гостите на града. Така ще влизат и приходи в общинския бюджет. http://www.desant.net/show-news/20584/ (http://www.desant.net/show-news/20584/)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 28, 2010, 22:30:49
Сливница не иска софийските цигани

Напълно ги разбирам сливничани ... Въпреки че съм софиянец и знам, че тия джагали са вредни и опасни за града ми, съм напълно наясно, че 2-3 хиляди от тях ще са смърртоноснои за малките градчета.

Жалко за Ангел Джамбазки, много труд хвърли човека, докато уреди някакво изселване на тия човеко-паразити от тук.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Юли 28, 2010, 23:58:56
Вальо Касабов ги разби по СКАТ тая вечер...лошото е че само на приказки ги разбиваме.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: hackera96 в Юли 29, 2010, 00:27:02
тряя изтрепем тез мангали
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Panzerfaust в Юли 29, 2010, 01:46:09
тряя изтрепем тез мангали
Е, че трепи ги де! Не само "тряя" "тряя". Освен това си малък и носиш ограничена наказателна отговорност  :-D . Съвсем леко ще ти се размине  ;-) .
Нещата не са толкова прости, Хакер.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: hackera96 в Юли 29, 2010, 01:50:24
тряя изтрепем тез мангали
Е, че трепи ги де! Не само "тряя" "тряя". Освен това си малък и носиш ограничена наказателна отговорност  :-D . Съвсем леко ще ти се размине  ;-) .
Нещата не са толкова прости, Хакер.
Е ко сложно има утивам на улицата виждам мангал и почвам го млатя и нямам 18 години и куките не могат да ми направят нищо.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Юли 29, 2010, 01:54:47
Като чета постовете на колегите май наистина ще трябва да изпратим циганите на Сатурн.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Panzerfaust в Юли 29, 2010, 01:54:56
Е ко сложно има утивам на улицата виждам мангал и почвам го млатя и нямам 18 години и куките не могат да ми направят нищо.
Виж пич, изглежда ти само лесно. Първо, не е вярно, че не могат да ти направят нищо. До 14 години е това. Виждам, че ти ги имаш навършени. Можеш да бъдеш съден, макар и тежеста на закона при теб да е по-малка. Изобщо, първо трябва да понаучиш това-онова. Сериозните и добре изпипани неща не се правят от хлапищаци като тебе. Сега морето ти е до колене. По-добре не върши глупости.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: hackera96 в Юли 29, 2010, 02:04:51
Е ко сложно има утивам на улицата виждам мангал и почвам го млатя и нямам 18 години и куките не могат да ми направят нищо.
Виж пич, изглежда ти само лесно. Първо, не е вярно, че не могат да ти направят нищо. До 14 години е това. Виждам, че ти ги имаш навършени. Можеш да бъдеш съден, макар и тежеста на закона при теб да е по-малка. Изобщо, първо трябва да понаучиш това-онова. Сериозните и добре изпипани неща не се правят от хлапищаци като тебе. Сега морето ти е до колене. По-добре не върши глупости.
Е аз да не би кат пребия някой да седя там и да чакам куките да ме закопчаят.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 29, 2010, 09:56:34
Е аз да не би кат пребия някой да седя там и да чакам куките да ме закопчаят.

България не е голяма държава ... веднага ще те хванат, все-пак "Тяхната полиция ги пази"!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Юли 29, 2010, 09:59:57
Фараона е прав. И друг път съм писал че "българската" полиция не е направена да пази българите от циганите, а да пази мафията от българите.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 29, 2010, 10:45:00
Ето го вчерашното предаване на Касабов

Циганизацията на България - пътят към диващината (http://vbox7.com/play:5b84e381)

Ето и още един репортаж на СКАТ от вчера

Събориха цигански коптор (http://vbox7.com/play:0aad9c6a)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 29, 2010, 11:29:16
12 г. затвор за ром, убил баба за 100 лв.

12 г. и 8 месеца ще лежи рецидивист със 7 присъди за садистичното убийство на самотна старица от град Искър, постанови вчера Плевенският окръжен съд.

В нощта срещу 12 март т.г. 21-годишният ром Станислав Цветков нахлул при 76-годишната Лалка Костова, след като счупил стъкло на къщата. В стаята събудил вдовицата и й поискал пари. Жената му дала цялата си пенсия от 110 лв.

Като взел парите, бандитът се уплашил, че бабата ще го издаде и зверски я заудрял с метална тръба, докато не я убил.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Юли 29, 2010, 16:28:25
България и Румъния предприемат съвместни действия за прибирането на български и румънски роми, нарушавали обществения ред във Франция. Това обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод обявените вчера от Франция намерения да събори 300 ромски гета и да екстрадира български и румънски роми, предаде БТА.
Освен това Париж ще поиска от София и Букурещ да изпратят 20 полицаи в областта около Париж, където има най-много ромски колиби, съобщи Дойче веле, като се позова на световните агенции и френски издания.

Напрежението във Франция възникна след нападение на роми над полицейски участък, предизвикано от убийство на младеж от малцинствата.

Цветанов заяви, че в момента се анализира кои са хората, нарушили местното законодателство, и те ще бъдат прибрани. Цветанов посочи, че към момента общата бройка на задържаните не може да бъде посочена, защото може да се окаже, че задържаните не са само румънски и български роми. Цветанов изрази надежда днес или не по-късно от утре броят да е ясен.

Ройтерс цитира френския държавен секретар Пиер Льолуш, който казва, че присъединяването на България и Румъния към ЕС е довело до наплив на роми във Франция, което пък станало причина за силно нарастване на престъпността. Свободата на придвижване, която ще важи за румънци и българи от 2013 година, ще бъде ограничена за ромите, пише френският "Монд", цитиран от Дойче веле. От тях ще се изискват документи, гарантиращи наличието на достатъчни приходи, четем в публикацията

Всяка страна в Европейския съюз решава сама как да процедира с ромите от други страни членки на съюза. Това заяви говорителят на Европейската комисия Матю Нюман. Той бе запитан за реакцията на Европейската комисия във връзка с решението на френското правителство.
Според него в европейския закон за гражданите е залегнало правото на всяка страна да се противопоставя на нарушения на обществения ред и на престъпни прояви. Същевременно всеки случай трябва да се проучва сам за себе си - какво точно е извършено, как граждани на една страна се интегрират в обществото на друга, в която се намират. http://dnes.dir.bg/news/frantzia-romi-tzvetan-tzvetanov-extradirane-6816795 (http://dnes.dir.bg/news/frantzia-romi-tzvetan-tzvetanov-extradirane-6816795)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Юли 29, 2010, 19:55:32
Интересно ми е бойко като падне от власт какъв нов проект ще измислят задкулисните фигури за да ни излъжат пак ? |-(
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Юли 29, 2010, 20:40:27
Франция ни връща циганите (http://www.vbox7.com/play:66cc10fa)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Август 02, 2010, 12:59:43

Мнимите майстори със заплахи измъкват пари от жертвите си

Нагли цигани шетат в покрайнините на града, заплашват и мамят хората, сигнализираха пострадали. Апашите действали като група за поправка на покриви, представяли документи за извършена услуга и с насилие принуждавали гражданите да ги подпишат. 36-годишен плевенчанин още е в стрес от преживяното преди месеци, когато имал сблъсък с мошениците. Мургавите “майстори” се движели с няколко автомобила, спрели пред входа на кооперацията, където живеел пострадалият. Първоначално потърсили домоуправителя, после се обърнали към касиера на входа. “До определен момент не разбирах – какво изобщо се случва. Чух хлопане по покрива, апартаментът ми е на последния етаж. После две момчета ми позвъниха и поискаха метла. Дадох им, в нищо не се усъмних”, разказва пострадалият. Часове по-късно отново му позвънили на вратата и го извикали да удостовери, че са си свършили работата. Човекът се качил на покрива, а двама от “майсторите” препречили вратата към входа. Дали му да подпише документ за извършена услуга на стойност от 1 300 лева. Договорът представлявал напечатана бланка с посочена квадратура, услугата била “изолация на покрив”, а в горния край на листа имало посочено име на фирма със седалище в гр. Левски. Подпиши договора, защото ще те хвърлим от покрива, заплашили го мошениците. Човекът се видял в чудо, придружен от апашите отишъл в дома си и им дал 300 лева, всичките пари с които разполагал в момента. Това обаче не задоволило мургавите “майстори”, започнали да дърпат жертвата си към една от колите, накарали го да върви да търси остатъка от парите. Иначе нямало да го оставят на мира, докато не ги получат. В крайна сметка уплашеният до смърт гражданин осигурил парите, искал по-бързо да се отърве от насилниците. В друг от случаите заради неплатен остатък от парите за “услугата”, циганите тормозили цяло семейство месеци наред. Обикновено в началото “майсторите” се споразумяват за доста ниска цена за услугата, а по-късно с насилие измъкват от собствениците последните им пари. Адвокати на пострадалите казват, че хората подават жалби, но дори образуваните преписки са прекратени заради липса на доказателства за извършено престъпление. Подобни банди действат вече две години, отначало са шетали в центъра на града, по-късно, подгонени от полицията, се изместили в периферията. Мошениците действат според ситуацията, винаги имат готов план и добре подбират жертвите си, коментират запознати със схемата на измамата. Подобни наглеци действат и по селата, разказаха запознати. Нацелвали по-възрастни хора и им предлагали да им сменят улуците за 10 лева. Наивниците веднага се съгласявали и чак след ремонта тенекеджиите уточнявали, че ставало въпрос за 10 лв. на линеен метър, и притискали старците, докато не се издължат. http://bg.altermedia.info (http://bg.altermedia.info)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Август 05, 2010, 22:50:54
Жителите на Обединение излязоха на протест срещу заселването на 30 роми в селото

Жителите на днес излязоха на протест срещу заселването на 30 роми в селото.

Хората са събрали над 200 подписа и обвиняват кмета, че смята да регистрира ромите.

Местният управник беше категоричен, че не знае за никакви роми.

Хората обаче показаха как едно от циганските семейства се е закачило неправомерно към електропреносната мрежа.

(http://image.novinitepro.bg/media/images/original/Aug2010/60806632.jpg)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Amenhotep в Август 17, 2010, 18:48:52
Циганите в ямболския блок 20 - Хотел Рай (http://www.vbox7.com/play:0d166f06)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: hackera96 в Август 19, 2010, 16:48:52
блок номер20 трябва да се разруши върху главите на маимуните
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Nordwave в Август 19, 2010, 22:47:23
(http://img80.imageshack.us/img80/6482/thumb5198413.jpg) Десислав Чуколов, депутат от АТАКА: Интеграция на ромите не означава милиони в техни фондации Десислав Чуколов e роден на 22 декември 1974 г. в Русе. Завършил е специалност "Европеистика" в Русенския университет през 2000 г. Работил е като компютърен специалист. Депутат в 40-ото НС от АТАКА. Депутат на АТАКА и в 41-вото Народно събрание. Зам.-председател на ПГ на националистите. Зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Семеен, с едно дете. - Г-н Чуколов, каква е позицията на АТАКА по проблема с експулсирането на български роми от Западна Европа и Франция по-конкретно?
- Такива случаи е имало и преди. Преди няколко години имаше подобно връщане на български роми от Норвегия, сега се получава това с Франция. Тези развити европейски държави, визирам Франция, която има голям опит с малцинствата, знаете, че доста малцинства живеят във Франция, вижда се, че тя явно не може да ги интегрира и решава да ги върне в България и Румъния. Тук в България години наред огромни суми от бюджета и европейски пари са били усвоявани - помните Десетилетието на включването и какви ли не други инициативи, които всъщност представляваха усвояване на милиони именно за интеграцията на ромите в българското общество, но това не се получи. Трябва да се види реално тези пари стигнали ли са до ромите или не. Моето предположение е, че са потънали в джобовете на цигански фондации и самозвани цигански лидери. Проблемът, който е с ромската престъпност и с тяхната интеграция в българското общество АТАКА като политическа сила го поставя откакто сме на политическата сцена от 2005 година и затова ни наричат расисти, ксенофоби и какви ли не. Това, че ние назоваваме проблема и искаме неговото разрешаване, беше удобно, за да ни наричат с тези имена. Трябва да се разреши този проблем. Как ще се разреши - има си правителство в България, нека да помисли за това и нека го реши. Франция експулсира тези цигани все едно са разузнавателни агенти на друга държава и веднага ги експулсира от държавата. Това не е правилно, защото според европейските конвенции движението на хора, стоки и капитали е нещо регламентирано. Това, че се правят престъпления, сигурно е така и затова Франция ги експулсира. Усвоявани са големи пари от ромски фондации, не са си свършили работата и това е резултатът в момента.
- Според вас средствата за интеграция на ромите у нас не са използвани правилно?
- Средствата за интеграция на ромите, които българското правителство е отпускало и усвоявало и е давало на определени фондации, не са използвани правилно. Трябва да се направи проверка - дали са потънали в частни джобове. Ако бяха използвани правилно, тези огромни средства, които бяха изхарчени, би трябвало да са дали някакъв резултат, а се вижда, че не е така. Франция ги връща тези цигани, утре те ще отидат в Испания. Ако ще се играе на такъв пинг-понг, добре, но не е това начинът.
- Смятате ли, че Франция не може да се справи с интеграцията на ромите и затова ги експулсира?
- Очевидно, че не може да се справи, въпреки че има голям опит с малцинства, с интеграция на различни малцинства. Нека припомним, че във Франция живеят представители на Арабския свят и други. Най-развитата демокрация в Европа, Френската революция, "Свобода, равенство, братство", тя трябва да знае как да интегрира ромите, би трябвало да имат по-голям опит. Когато някой евродоклад казва, че ние не интегрираме ромите или по някакъв начин не спазваме техните права, нека преди да обвинят нас, да погледнат Франция какво прави.
- Какво очаквате да се случи, когато тези хора се завърнат в България?
- Очаквам да отидат в някоя друга държава. Какво да правят те в България - преди няколко години крещяха "Смърт за българите" в центъра на София. Онзи ден във Варна пребиват доктори, чупят Центъра за спешна помощ, евентуално лишавайки и други хора от достъп до спешна помощ, понеже бащата на някакво циганче се е напил, блъснал си е колата и за съжаление е убил сина си. Но тези хора отиват и си изкарват яда на медиците. Цар Киро строи някакви мегаломански параклиси в пловдивските гробища. На този фон и други цигани се връщат тук - дали ще се захванат и ще увеличат местната престъпност, или ще отидат в някоя друга държава, не можем да знаем.
- Точно такива са повечето коментари, че с тяхното връщане ще се увеличи престъпността.
- Хелзинкският комитет и други международни организации критикуват България, че по някакъв начин преследва циганите, а като статистика може да се види, че голяма част от престъпленията, които се вършат в България - битови престъпления, дребни кражби, това, което най-много притеснява българския гражданин, се върши от ромски банди. Съгласете се, че изнасилването на 80-годишна старица не се прави заради бедност, а по други причини. Бедността не е оправдание.
- Чуха се мнения, че ромите не са извършвали престъпления, а са създавали "проблеми" във Франция.
- Това, което се е случило във Франция, е, че позовавайки се на дадени престъпления, които са извършени, ги връщат обратно. Иначе не би трябвало да има причина да ги връщат. Ако е изтекъл периодът им на престой, не знам по какъв начин са влезли, с какви разрешения. Това, което правят тук, допускам, че ще го правят и там. Виждате, че във Франция не толерират подобен тип държане, но според мен би трябвало да положат повече усилия да ги интегрират във френското общество. Проследих отблизо дискусията, която и във Франция се разви по този проблем. Там се издигат много гласове, че те трябва да ги интегрират в тяхното общество и силно се надявам да го направят.
- Нормално ли е да се прилага мярка като експулсацията на цяла група от хора, а не за отделни индивиди, които евентуално са извършили престъпление?
- Не мога да коментирам, защото не знам каква е ситуацията, какво са извършили. Най-важното за нас, за България е, че нашата позиция по този въпрос трябва да бъде следната: много години се изливаха милиони - Десетилетия на ромското включване, инициативи, европейски помощи, европейски депутати от Холандия идват тук и ни критикуват: "Вие нищо не правите за ромското включване." Бяха толерирани по всякакъв начин ромите в България. Това, че са незаконно настанени, писани по 600 на един адрес - държавата много години си затваряше очите за тези неща, сега се вижда, че резултатът е нулев. Трябва като държава да застанем и ясно и категорично да кажем: "Тези, които ни критикуват, че не ги интегрираме по правилен начин, нека да погледнат как Франция ги интегрира."

Интервюто е дадено за
агенция "Фокус"
http://vestnikataka.bg (http://vestnikataka.bg)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Rumbata в Август 19, 2010, 23:35:34
Интересно ми е бойко като падне от власт какъв нов проект ще измислят задкулисните фигури за да ни излъжат пак ? |-(

Ясно е: това ще да е проектът на Гоце Параванов.
А Чуколов е болен, дори когато казва верни неща.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: penko в Август 20, 2010, 00:34:28
Отново  пи-ар  агенцията  на  Бойко  Борисов  тъй  наречената  националистическа  партия  АТАКА  отново  за  кой  ли  път  извърши  мисловна  дейност     и  стигна  до  заключителната  констатация  че  циганите  са  проблем  за  България  .  8-|

Браво  на  пи-ар  агенцията  АТАКА  .

 Кога  АТАКА  възнамерява  да  свърши  някаква  полезна  работа  във  защита  на българите  ?  :-k
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Август 21, 2010, 20:20:32
Ще свърши полезна работа за България, когато изчезне от политическата карта и отиде в архива като зле скалъпен проект.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Петкан в Август 21, 2010, 20:44:22
Отново  пи-ар  агенцията  на  Бойко  Борисов  тъй  наречената  националистическа  партия  АТАКА  отново  за  кой  ли  път  извърши  мисловна  дейност     и  стигна  до  заключителната  констатация  че  циганите  са  проблем  за  България  .  8-|

Браво  на  пи-ар  агенцията  АТАКА  .

 Кога  АТАКА  възнамерява  да  свърши  някаква  полезна  работа  във  защита  на българите  ?  :-k
Цитат
Кога  АТАКА  възнамерява  да  свърши  някаква  полезна  работа  във  защита  на българите  ? 
Когато свърши мандатът на ГЕРБ и с АТАКА ще е свършено,а Сидеров ще си поиска парите от наивниците със засписните заповеди.
АТАКА беше добър капан за наивници,иначе как Сидеров щеше да е стожер на властта,а Митко бабин кинин-евродепутат!?
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: rado84 в Август 29, 2010, 18:55:43
Aъъъ, и кастрация ! И на мъжко, и на женско !.
+1
Макар че ако природата действа като с кастрацията на бездомните кучета даже и това няма да свърши работа.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: varnab в Септември 03, 2010, 00:26:13
Роми нападнаха с камъни техници на Е.ОН
Полиция едва овардила монтьорите от разярена тълпа спрени абонати от „Максуда”

70-80 жители на варненската ромска махала „Максуда” нападнали с камъни в сряда електротехници на Е.ОН, съобщиха от пресслужбата на предприятието. Монтьорите се опитали да спрат тока на 28 длъжници, които висели на дружеството с 81 000 лв. Те са били изключвани многократно, но всеки път намирали начин да се влючат или присъединят неправомерно към мрежата. Това принудило компанията да предприеме крути мерки, за да прекрати порочната практика и натрупването на големи задължения.

От дружеството предварително се подготвили заради района, в който ще работят и бурните реакции, които обикновено съпътствали тяхната поява в „Максуда” и си наели охранителна фирма. Помолени за съдействие били и органите на реда, които изпратили свои преставители. И те обаче не успели да стреснат ромите, които разярени нападнали екипите.

Щом вдигнали коша на автовишката, за да прекъснат некоректните клиенти, тълпата заобиколила автомобила и започнала да вика - „Слизайте! Ще ви свалим с камъни!” Последните не закъснели и към техниците се понесли камъни и тухли. „Замерваха ни, докато бяхме на височина 9-10 метра”, разказва един от техниците. Парчетата удряли коша на вишката, а едно от тях уцелило и монтьор в областта на ребрата.

Наложило се полицаите да извикат и подкрепления, за да овладеят ситуацията. В това време охранителната фирма извела електротехниците на безопасно място, далеч от развилнялата се тълпа. Това обаче им попречило да си довършат работата и да обезопасят участъка от мрежата ниско напрежение, по който са работили. За да не застрашават живота и здравето на минувачи и живущи, от Е.ОН се принудили да изключат централно захранването в района. В резултат на това без ток са останали както некоректните, така и лоялни клиенти. От компанията обещават тях да компенсират с по 2000 киловата заради това, че са стояли неправомерно без електричество.

Вчера под засилена полицейска охрана служителите на Енергото са продължили работата си по изключване на длъжниците и обезопасяването на мрежата. :@ :@ :@
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Balkhani в Октомври 03, 2011, 13:58:51
Циганите продължават да безчинстват - да крадат,  бият и убиват българи. В същото време дори националстите, под натиск на  медиите и полицията, дават назад и се страхуват да викат против цигните и  медиите. Самите националисти наричат съратниците си "провокатори" задето викат против циганите. Да, конфликтът е чисто етнически, ние сме националисти и искаме национална държава, където не желаем да бъдем равни с циганите, а искаме да бъдем господстващ народ в собствената си държава. Не може нас да ни избиват и да ни е страх да си изразим мнението, което е твърдо против циганите, само защото може да ядем палки и да ни нарекат лумпени по антибългарските медии. Ето какво се случваа когато се страхуваме да си отстояваме идеите и изконните права...

София. Семейство в столичния квартал „Модерно предградие” е било пребито тази нощ от група роми. Това съобщи пред Агенция “Фокус” Ива Шишкова, която е една от потърпевшите. „Майка ми, баща ми, приятелят ми и един техен приятел бяха на двора и видяха как в двора на комшийката ми едно момченце от ромски произход, на не повече от 16 – 17 години, започна да разбива. Влязоха и го хванаха, аз бях в къщи, излязох, видях, че го държат, и казах на майка ми, че ще викам полиция. То обаче се отскубна, защото те не искаха да го удрят, а само да дойде полицията. Оттам побягна, аз го подгоних да го хвана и в една пряка малко по-надолу от нас избяга през полето. На връщане видях как около 40 човека, роми, мъже, жени, деца тичаха към нас. Обадих се на 112 и им крещях да изпратят полиция по най-бързия начин, защото ще ни пребият. Те ме питаха как се казвам, дали могат да се обадят на този номер... Стигнаха до нас и в двора на комшийката вече се биеха. Видях приятеля ми на земята, приятелят на майка ми и на баща ми беше неподвижен вече на земята, баща ми го ритаха в главата. Един от тях го познавах по физиономия и му казах „моля те кажи им да спрат”, той вика „нищо не мога да направя”. Знам, че той не искаше да става така, но не може да вземе и нашата страна. Майка ми е бутната, тя е по-малко ожулена от нас, на приятеля ми цялото му лице е ожулено и надуто, отиваме в „Пирогов” при баща ми, който е със счупено чене и му е направена операция сутринта. Техният приятел е със счупена скула и счупен нос, но не пожела да остане в „Пирогов”. Имаше много полиция, цяла нощ пред нас имаше двама полицаи, но това е тази нощ, а утре, други ден. Още снощи някои бяха задържани, първата линейка откара баща ми и приятеля ми, втората линейка откара майка ми. Чакаме да ни се обадят за разпознаване”, разказа Ива Шишкова. По думите й - досега не са имали подобни проблеми. „Видяхме, че разбиват комшийката, която е баба на 80 и няколко години и отидоха да проверят какво се случва. Ами ако беше вътре жената, какво щеше да се случи? Тогава стана всичко”, каза Ива Шишкова.

Забележете, че дори след като са помлели семейството на тази жена, тя продължава да вярва в доброто в циганите и да си въобразява, че един от циганите, които дошли да ги бият,  не бил искал това да се случва. Нищо, че е дотърчал и той да ги бие. Да, всички българи до един момент нямат лични проблеми с циганите, но всички в даден момент биват обрани,пребити или техен близък бива убит.И понеже всеки гледа от собствената си камбанария чак тогава се сещат, че циганите са анти-български настроена паплач. Ако продължавате да се страхувате, да предавате идеите си и да не ги  изразявате, ще продължат да ни малтретират и ще си останем същата страхлива и потисната сган.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: perfuratorabg в Октомври 03, 2011, 21:51:48
   Днес пак цигани са пребили 4 члено семейство в квартал "Модерно Предградие".Докога ще търпим това и защо спряха протестите?Толкова ли ни беше гневът та 2-3 дена иху и после тиху.Сега протестите трябва да бъдат насочени срещу парламента,президентството и министерският съвет.От тези институций зависи да се спре престъпноста чрез адекватни закони.Трябва да се прекратят атаките срещу циганите защото и без това няма да ни позволят да ги натрепем а и това създава опасност да се изтълкуват протестите като лумпенски изцепки на шепа фудболни агитки.Освен това ако проблемът се разрастне до етнически комфликт,реално рискуваме от страната ни да бъдат отцепени територий за афтономий на цигани и турци с което ще съсипем страната си и ще угодим на враговете на страната ни.Затова призовавам за протести срещу народно събрание,парламент и президентство докато приемат адекватни закони спрямо малцинствата въобще.Не сме длъжни да живем под циганско и турко робство в собствената ни страна. :bandit:
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Нестор в Октомври 04, 2011, 08:27:44
Така е,не трябва да се предприемат спонтанни нападения над цигански махали,отбраната им е трудна за пробиване.Единствения положителен ефект от действията на бръснати глави и подобни е, че по-рядко ще се мяркат цигани в българските квартали.Всяка жаба да си знае гьола,кой българин може да влазе в циганска махала без да бъде подгонен като куче и по възможност убит с камъни?Никой,дори полицията се въздържа.На това циганско самоуправление трябва държавата да сложи край с правилни закони и наредби и строгото им прилагане.Затова НС трябва всеки ден да бъде блокирано от демонстранти с основно искане оставка на правителството.Не разбирате ли че искат да ни вкарат в размирици или направо гражданска война?Тогава и изборите ,и всичко отива по дяволите и настава мечтаната от бб полицейска диктатура.Циганите в своите махали са единни като племе,един за всички и всички за един,докато ние сме всеки поотделно.Е,кой има изгледи да победи при това положение?Пък и какво си въобразяват някои,че ще бъдат избити 2 милиона цигани и турци ли,. ако стане невъзможното и загинат няколко десетки цигани,тогава чакайте гости от американски и турски омиротворителни сили.Дотогава ние ще сме дали няколко стотици жертви.Изобщо положението е тежко,но да гледаме да не става страшно.Косово не далече,видяхте какво стана там.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: perfuratorabg в Октомври 04, 2011, 15:17:10
Така е,не трябва да се предприемат спонтанни нападения над цигански махали,отбраната им е трудна за пробиване.Единствения положителен ефект от действията на бръснати глави и подобни е, че по-рядко ще се мяркат цигани в българските квартали.Всяка жаба да си знае гьола,кой българин може да влазе в циганска махала без да бъде подгонен като куче и по възможност убит с камъни?Никой,дори полицията се въздържа.На това циганско самоуправление трябва държавата да сложи край с правилни закони и наредби и строгото им прилагане.Затова НС трябва всеки ден да бъде блокирано от демонстранти с основно искане оставка на правителството.Не разбирате ли че искат да ни вкарат в размирици или направо гражданска война?Тогава и изборите ,и всичко отива по дяволите и настава мечтаната от бб полицейска диктатура.Циганите в своите махали са единни като племе,един за всички и всички за един,докато ние сме всеки поотделно.Е,кой има изгледи да победи при това положение?Пък и какво си въобразяват някои,че ще бъдат избити 2 милиона цигани и турци ли,. ако стане невъзможното и загинат няколко десетки цигани,тогава чакайте гости от американски и турски омиротворителни сили.Дотогава ние ще сме дали няколко стотици жертви.Изобщо положението е тежко,но да гледаме да не става страшно.Косово не далече,видяхте какво стана там.

    Напълно си прав.Само се търси повод за да разпокъсат страната ни на парчета.Така като протестите бяха насочени в неправилна посока водят точно към териториално разпокъсване и икономическо блокиране на България което ще ни ликвидира напълно.Трябва да се пипа внимателно. :rolleyes-1:
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: varnab в Декември 09, 2011, 10:14:59
Ром удуши дядо, изнасили и ограби старица
Публикувана: Петък, 9-ти Декември 2011, автор(и): Илко Василев; прочитания: 1341; коментари: 7
Ром удуши дядо, изнасили и ограби старица

Снимка Архив

В една нощ 23-годишен безработен ром удушил старец и обрал и изнасилил баба от пловдивското с. Ръжево Конаре.

Извършването на убийството е доказано след ексхумация на тялото на починалия 83-годишен Гени Чекерски, съобщи полицията.

Първоначално смъртта на дядото инвалид в нощта срещу 8 ноември не е била разследвана. След залавянето следващия ден на Марин Колев за изнасилването и ограбването на 85-годишната Вера Аврейска обаче се появили съмненията и трупът на стареца е бил ексхумиран. Ромът също признал, че е удушил немощния пенсионер.

Дядото е бил открит на 8 ноември сутринта безжизнен в кревата си. 55-годишната му дъщеря Запрянка, с която живее, го побутнала, но той бил вкочанен. Разстроената жена повикала джипито и понеже баща й бил неподвижен и на възраст, решили, че дядо Гени е издъхнал от естествена смърт.

Въпреки това обаче у жената останало съмнение, че някой може да е "помогнал" на баща й да почине, защото липсвал телефонът му.

Същия ден станало ясно, че през нощта е било извършено друго престъпление в селото.

85-годишната Вера Аврейска била ограбена от непознат мъж в дома си, който й нанесъл побой. В тъмното старицата не могла да познае нападателя си. Той я заплашил с нож и й задигнал 70 лева.

По-късно женицата споделила пред полицаите, че мъжът я бил и изнасилил.

Ден по-късно 23-годишният й съселянин Марин Колев бил арестуван. Той сам посочил мястото, където бил скрил откраднатите пари.

При банкнотите полицаите открили и джиесем, за който се разбрало, че е на дядо Гени Чекерски.

Разследващите веднага поискали ексхумация на трупа му, а близките на покойника не възразили. След одобрението на окръжна прокуратура в Пловдив гробът на Гени Чекерски е бил отворен на 1 декември. Веднага след излизането на резултатите от експертизата бе повдигнато и обвинение на Марин Колев за убийство.

"Познавах стареца и знаех къде крие парите си. Беше обаче буден", заявил при разпитите Марин. И удушил дядото, за да не го издаде.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: varnab в Декември 14, 2011, 21:12:35
Ексклузивно! Цигански тормоз край Плевен. Ескалация!

Buk

В прехваленото за “етническа толерантност” плевенско село “Буковлък”, ромското население е над 70% Там се спи само когато няма циганска сватба или “Голям повод, бате” и когато ромите пожелаят, разбира се. Това население определя и кой ще е кметът и докога той ще се управлява. Основната цел на това „разбирателство“ е да се дава вид пред страната за силен контрол над ромите, а те всъщност да имат комфорта на недосегаемостта, т.е. да не рови в делата им полицията. Ромските фамилии там нямат официална заетост, но повечето имат забележителни къщи и стандарт. Откровено се признава, че тези фамилии въртят бизнеса с проституцията край града и на много други места в страната, това обаче не се разследва, защото се пази баланса и “толерантността”. Помним докъде доведе това в Катуница. Нека после някой каже, че не сме предупредили… При последната проява на ромската толерантност в с. Буковлък, която всъщност отдавна е узаконен постоянен тормоз, ромите са спукали гумите на колите на българите в селото, а на тези, чиито собственици са жени на стъклата са нарисувани добре известните мъжки полови символи на плодородието.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 22, 2012, 10:43:30
Ето един много важен въпрос.Цялата страна е пълна с боклук,който има повече права от нас.Хора,който крадат,раждат деца,само за да ги продават,или да ги обрекат на мизерия.Хора,които не понасят наказания за действията си,защото са "малцинство" и това можело да се тълкува етническа дискриминация.Чудесно,но етническата дискриминация е срещу нас!Ако някой мангал(да речем)мине покрай мен и аз го обидя на етническа основа,това е расизъм....А ако турчин мине покрай мен и ми викне "гяур" (което се е случвало)това не значи нищо....Защо?Значи те имат право да ни унижават в собствената ни страна,а ние имаме право само да ги търпим?Да търпим партий като ДПС,новини на турски по националната ни телевизия и джамии,който стават повече от църквите?Не е ли време да им покажем,че трябва да си знаят мястото?Да се научат,че не ние,а те са чужди в тази държава.Преди време един циганин ми беше казал нещо,което буквално ме втрещи"Някой ден няма да имате Конституция,а Мешаре"...След трагичните събития в с.Катуница, "цар"Киро каза "Ще си направя курбан с кръвта на гяури"....И докога това?Докато Ахмед Доган стане президент ли?Не,не,не и пак НЕ!Не ме интересува мнението на хора,които ще кажат"Ама те и те са хора"След като са такива,да се държат като такива!Защото за мен една майка,която ражда 10(да речем) деца, и след това ги изоставя,не е човек...Имат права,които не заслужават,и никога няма да заслужат.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Франкист в Януари 22, 2012, 10:56:28
проблема е в нас  - не в тях! Когато човек не спазва хигиена се появяват въшки.Аз не знам някой човек да му е готино да има въшки. Той може да си ги развъжда единствено ако му носят някаква изгода или някой му дава пари за това.Нещата са ясни,кой има изгода в България.Всички държави в региона малко по-малко се освобождават от въшките по някакъв начин или ги дресират - само ние не. Защо ли? Може би защото в другите държави-  въшките не се използват за купуване на избори и държане на народа в стрес пускайки му отвреме на време мухата за второ косово. Проблема е че в един даден момент въшките стават неконтролируеми....
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 22, 2012, 11:07:34
За съжаление,Франкист...трябва да призная,че си напълно прав...Оставихме ги да си правят каквото си искат,защото така е удобно на властта....Ама се чудя кога някой ей там.отгоре ще помисли кое е удобно на народа,а не на джоба му....Не е ли в това смисъла на всичко?Нима най-важното за една държава не е народа и?Нима всички там не са се клели да служат на народа и на НЕГОВИТЕ интереси?Хм...реторичен въпрос...явно за тях една клетва не значи нищо...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Франкист в Януари 22, 2012, 11:19:09
За съжаление,Франкист...трябва да призная,че си напълно прав...Оставихме ги да си правят каквото си искат,защото така е удобно на властта....Ама се чудя кога някой ей там.отгоре ще помисли кое е удобно на народа,а не на джоба му....Не е ли в това смисъла на всичко?Нима най-важното за една държава не е народа и?Нима всички там не са се клели да служат на народа и на НЕГОВИТЕ интереси?Хм...реторичен въпрос...явно за тях една клетва не значи нищо...

разбира се че не значат нищо тези клетви. З жалост не сме преди 1944 или Япония. Всъщност на тема клетви - в сайта на НС има една статийка "Предатели ли са военните?"  - значи ако те се явявят клетвопрестъпници - какво остава за другите - полицаи,депутати и пр.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 22, 2012, 11:26:34
Да ти се приплаче направо...Като се замислиш,че страната ни е в ръцете на тези хора,които не са нищо повече от слуги на мафията и долни изменници....И като се замислиш,че ние ги избираме...Става ми още по-тъжно.Чудя се къде отиде борбеността на нашия народ,която го е карала да се вдига "на нож" толкова пъти?Къде е отишла тази любов,която е карала хиляди да умират за България?Не искам и не мога да повярвам,че е останала само в учебниците ни по история...
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горянин в Януари 22, 2012, 12:08:41
Законите и наказанията за престъпването им трябва да бъдат неотменни, а не по-строги. За съжаление във времето, в което живеем се провежда целенасочен геноцид срещу българската държавност и народ.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 22, 2012, 12:18:12
Цитат
Законите и наказанията за престъпването им трябва да бъдат неотменни, а не по-строги. За съжаление във времето, в което живеем се провежда целенасочен геноцид срещу българската държавност и народ.
Напълно вярно.Винаги ме разбират погрешно.Не искам никой да ги избива или да умират.Човешкият живот си е човешки живот.Ама или да се научат да живеят по правилата,или да си ходят.Не трябва да има друг избор за тях.Не го заслужават.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горянин в Януари 22, 2012, 12:39:39
Напълно вярно.Винаги ме разбират погрешно.Не искам никой да ги избива или да умират.Човешкият живот си е човешки живот.Ама или да се научат да живеят по правилата,или да си ходят.Не трябва да има друг избор за тях.Не го заслужават.

Напълно те подкрепям.

Друг пример:

Имам приятел, който има роднини в Испания и понякога им ходи на гости. При едно от ходенията му имало честване на 800 години от рождението на някакъв си техен велик владетел. Цялата страна била в плакати и билборди, имало шумна рекламна кампания. Същата държава всяка година прави въстановка на Реконкистата - изгонването на маврите.

След месец има Луковмарш и годишнина от обесването на Апостола на свободата. Годишнината ще бъде отбелязана само от "група екстремисти и нео-нацисти", поне така очаквам да го отразят медийте.

Тъжно е да си обявен за малцинство в собствената си държава.

Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 22, 2012, 12:43:44
По-вярно не може да се каже!Национализмът днес е мръсна дума.Знаеш ли как са ме наричали заради идеологията ми?Хитлер,СС-овка,нацистка,фашистка...Всичко друго,но не и истината.Комунистите се погрижиха всичко да бъде изкривено.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Нестор в Януари 22, 2012, 13:24:30
Истината е  фашизъм=комунизъм.Циганите са допълнителен и все по-активен инструмент на мутиралите комунисти за терор над българския народ.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 22, 2012, 13:30:04
Отново вярно изказване....Ние сме жертва,не те!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Януари 22, 2012, 15:31:00
За всичко е виновен робския манталитет на българите.
А той (робския манталитет) е успешно внедрен у нас българите през дългото 500 годишно турско робство. Това е най голямото постижение на турците в България.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: varnab в Януари 22, 2012, 21:25:57
Преди 1989 г. нямаше кой знай какви проблеми с циганите така ,че робското самосъзнание мисля ,че е неуместно в днешно време. Но се води голяма скрита война срещу българската нация изцяло финансирана от вън. Това са огромни пари и средства и единственото нещо ,което българите могат да противопоставят е да не оставят нито за минута българското си самосъзнание и да се борят със себе си ,със своите роднини,близки,приятели когато видят или чуят нещо циганско на улицата или по тв , не да мълчат и да търпят ,а смело да се противопоставят ,всеки както може ,където е поставен . Да учат своите деца ,че не трябва да играят и общуват с циганите, че не трябва да слушат чалга защото това е циганска музика,че не трябва да се прави бизнес с циганите даже и да има печалба. Че трябва да се помага на всеки българин ,но на циганинът не. И много жалко е ,че много бързо забравихме Катуница и загиналите младежи -трябва да се провъзгласят за национални герои, а не властите да усукват ,че било криминален случай. И най-важното е ,че всички българи трябва да се обединят в една национална стратегия ,не партийна и т.н. 
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Януари 22, 2012, 23:35:26
Да, наистина някъкси много бързо забравихме Катуница. Не ви ли направи впечатление как властващите мутри и мафиоти замазаха и потулиха всичко около циганските издевателства над българите.
Българите (имам предвид българските политици) са страшно продажни и алчни. Продажни и алчни за много власт и пари. Нарежданията да фаворизираме и привилегироваме циганите идват от вън, от чужбина. От вън и от чужбина зависи кои ще са управляващите в София, тоест кои ще имат възможност да забогатяват, което значи кои ще имат възможност да ограбват българите. За това всички управляващи без изключение спазват тия инструкции от чужбина. От друга страна абсолютно всички политически лидери зависят от циганските гласове когато дойдат избори. За политическите лидери важно е когато вземат или попаднат във власта не как да се грижат за България и българите, а как да забогатяват. Премера с Волен Сидеров е характерен. Тук пиниза беше че въпросния политически лидер забогатя като употребяваше националистическа риторика. Не се съмнявам че следващия националистически лидер ще направи същото. Другите политически лидери пък въобще не крият своите процигански пристрастия. Това много добре се посреща в чужбина.
От това в коя посока циганските барони ще насочат циганските гласове, зависи кой български политик ще налапа кокала, демек кой български политик ще опъне власта и ще забогатее. Българския елит (политиците, мафиотите и олитарсите) е постигнал някък странен съюз с циганите. Едните имат нужда от другите и обратното. Българския елит финансира размножаването на циганите като насочва част от ограбеното от българите за въпросното циганско размножаване. От друга страна циганите усигоряват чрез циганските издевателства мачкането и смазването на българите. Това е необходимо за българския политически елит щото българите трябва да бъдат мачкани и смазвани за да не могат да се противопоставят или организират срещу ограбването от мафиотите и олигарсите. Ограбване на които българските политици са призвани да служат. Срещу заплащане естествено.
Загиването на България и българите е осигурено.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Горда–91 в Януари 23, 2012, 09:18:30
Естествено,че ще замажат всичко.Нали не им е удобно иначе.За тях не е в интерес българският народ да е с будно съзнание...Да,но българщината е нещо,което не може да се приспи.И го знаят.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Януари 29, 2012, 17:38:29
Доброволци ще пазят Змейово от цигански набези

Специално табло с десетки снимки на разхвърляна покъщнина и разграбени домове като стена на безсилието на институциите събира нещастните погледи на жителите от старозагорското село Змейово, решили да прекрачат във фоайето на кметството. Повечето от тях търсят кмета Никола Пеев, тъкмо за да се оплачат за пореден път от циганските набези върху имуществото им.

Независимо дали живее постоянно в селото или само от време на време идва на вилата си, почти всеки човек в някаква степен е пострадал от ромските грабежи. На кой му изчезнали дървата през нощта, кой осъмнал с разбити прозорци... Случаите са безброй и срещу тях застраховани няма. А страхът кара мнозина да мълчат и да търпят непрекъснатите посегателства.

Дядо Вельо живее в селото от десет години и е свидетел на много кражби на домове, особено на по-възрастните хора, които не могат да окажат никаква съпротива на крадците. Самият той обитава къща в по-високата част на селцето, където постройките са по-нови и по-модерни. И затова естествено са и по-апетитни обекти за тарашене. Тъкмо тук циганските банди се подвизават най-често и вършеят най-безогледно. Някои домове са разбивани по няколко пъти, но мургавите апаши все намират какво още да задигнат.

Собственичката на една от разбитите напоследък къщи е настанена в старчески дом от година и няма как да наглежда имуществото си, събирано и съграждано с много труд и усилия през годините. Синът й е напуснал България и се е установил да живее в Америка, търсейки там по-добро бъдеще. Оставена без надзор, триетажната постройка е атакувана от мародерите вече два пъти, само в рамките на няколко месеца. 

И макар че кметът и хора от селото на доброволни начала са успели да възстановят изпотрошените прозорци и врати, циганите пак се връщат обратно да крадат. Съседната къща, макар и много по-скромна като големина, а и доста по-стара, също е изоставена на произвола и в нея вече почти нищо не е останало за крадене. Това обаче не спира напористите вандали от малцинствен произход непрекъснато да изкъртват входната й врата, за да проникнат във вътрешността й.

В много от случаите главните действащи лица в тези престъпни деяния са малолетни циганчета на по 12-13 години, към които законът по принцип не е достатъчно строг. И докато комисиите за противообществени прояви на малолетни и непълнолетни се опитват да вземат някакви мерки, подрастващите мургави грабители продължават със закоравяла упоритост да изнасят вещи от чуждите къщи. А някои от тях буквално се разполагат като у дома си и методично оползотворяват намерената по килери и мазета зимнина, приготвена от грижовните стопани.

„Обикновено тези малолетни цигани много добре се ориентират коя къща да разбият и оберат. Това са домове, където лампа не свети и куче не лае. Иначе циганин рядко ще се реши да посегне“ –  коментира кметът Никола Пеев.

Част от крадците полицията успява да издири, не без помощта на наблюдателните жители на населеното място. Но чашата на търпението на змейовци прелива, защото в повечето случаи престъпниците остават ненаказани. Въпреки усилията на хората да помогнат за залавянето на нарушителите, институциите често не могат да се справят с множеството сигнали за нарушения и посегателства. Особено с тези, които идват от по-малките села.

Затова населението на Змейово е решило само да си сформира патрули от  доверени хора, които да се събират на доброволни начала по график и да патрулират по селските улици. Те вече са се убедили, че единственото, което може да предотврати поредната кражба, са превантивните мерки.

Във връзка  с организирането на патрулите в момента се изготвя специален регламент и проект за наредба, която да се гласува на общинска сесия. Предложението е на ВМРО, а целта на документа е да се дадат определени възможности за действия на  доброволческите отряди, които ще патрулират и ще съблюдават да не се допускат нарушения на обществения ред и законността.

Всички в Змейово са категорични, че патрулките няма да изземат функциите на нито един правозащитен орган, нито пък  ще раздават сами правосъдие. Но самото тяхно присъствие в селото ще успокои хората и ще гарантира по-спокойния им сън.

http://www.desant.net/show-news/23786/
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Март 11, 2012, 16:04:25
Цигани вилнеят в лозята край Добрич

Цигани върлуват от години необезпокоявани в лозята в местността „Минково” край Добрич и задигат метални порти и огради, покъщнина, строителни материали, прозорци и врати… Потърпевшите от тези посегателства обаче така и досега не са срещнали разбиране и съдействие от институциите.

След като в злочестите им вили не е останало почти нищо за крадене, преди десетина дни мургавите вандали са започнали поголовна сеч и на плодните дръвчета. Недостигът на дърва за огрев в големите студове тази зима е отприщил изсичането на овошките в частните парцели.

Циганите влизат с ремаркета и каруци и секат наред. Изнасят огромно количество дървен материал, който едва ли е само за лично ползване. Най-вероятно дървата, добити от чуждите имоти, се продават. В резултат на безогледната сеч са унищожени десетки плодни дървета, отглеждани в продължение на няколко десетилетия. 

Картината на полазената от ромите [циганите] местност е потресаваща – от дръвчетата стърчат само дънери. Явни са следите от прясна сеч с моторни триони. Из целия терен са разхвърлени клони и вършини, които са били окастрени на място – апашите изнасят само трупите на отсечените дървета.  От клонака собствениците правят огради за лозята си – защото телените мрежи отдавна са откраднати.

Съсипаха ни вилата – проплаква 67-годишната Радка Дженкова. – Тя  вече е напълно неизползваема, останали само голи стени.
Само преди броени дни в двора й са отсечени всичките овошки. Безсърдечните нападатели са започнали да разбиват с чукове дори и бетонната плоча, за да изкарат от нея желязната арматура.

През топлите месеци пък циганите обират и земеделската продукция в лозята;  влизат в дворовете и измъкват каквото е засадено. 74-годишният Неделчо Даскалов преди 6 години е бил нападнат от двама цигани, които заварил в лозето си да крадат.

Наранили му ръката, претърпял операции. Апашите били задържани от полицията, но до присъди не се стигнало. Съдът сметнал, че стойността на задигнатото е нищожна – стотина лева. Предложили на потърпевшия да вземе парично обезщетение и така историята приключила. Пак без наказание за престъпниците.

Отначало върлуваха само вечер. Сега влизат по всяко време на денонощието. Ние даваме дежурства на смени, но не можем да опазим собствеността си. Циганите толкова са озверели, че не е изключено да ни нападнат, ако им се противопоставим, опасяват се собствениците на опосканите лозя – предимно възрастни хора. Заради ромските [циганските] набези засетите с лозови насаждения парцели  от 500 са останали едва десетина.

http://www.desant.net/show-news/24106/
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Юни 25, 2013, 12:45:43
Село въстана срещу цигански набези

(http://novinar.bg/data/2013-06-25/1372138499_2.jpg)

Врачанското село Бързина въстана срещу ширещата се битова [циганска] престъпност. Заради наглите кражби местните хора направиха инициативен комитет, който се противопоставя на ромските набези, хвърлили в страх самотните възрастни хора, информира БНТ.

Резултатът от кражбите на частно и обществено имущество се виждат от всички - разфасовани са къщи и стопански сгради, в развалини е местната фурна и многофункционалната сграда в центъра на селото. Разглобен и продаден за старо желязо е и цял мост по пътя за нивите. Ивайло Иванов, който е председател на инициативния комитет за сигурност и спокойствие, разказва, че след като започнал да организира хората сами да се пазят, къщата му била запалена, предаде КРОСС.

"Започнахме сами да си помагаме, защото няма кой друг да помага. Даже и тези, които са преки свидетели, имаме хора, в чиито къщи влиза крадецът, той го вижда, знае кой е, но не се обажда, защото казва - ще ме запалят. Особено след палежа страхът стана тотален", заяви още той. Страх ги е хората от всичко - като им влязат в къщата и ги е страх да идат да кажат на кмета, защото ще дойдат нощес да ги пребият, обяснява Юлия Манолова.

Местните се оплакват, че униформените идват в Бързина само по сигнали и настояват за постоянно полицейско присъствие. Респекта на полицейското присъствие ние го виждаме, когато дойде полицейска кола в Бързина, всичко се кротва, ден-два всичко е нормално, обяснява още Иванов. "В нашия полицейски участък има 5 полицаи, няма как да охраняват 6 села", смята кмет на община Хайредин Тодор Алексиев. От полицията във Враца коментираха, че има много други села, където положението е още по-тежко и са безсилни пред криминалния [циганския] терор.

http://novinar.bg/news/selo-vastana-sreshtu-romski-nabezi_NDMyMzsxOA==.html
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Август 17, 2013, 17:38:59
Село пропищя от цигански набези

(http://www.desant.net/files/tn/137665794531693.jpg)

Никола и Златка Браянови от хасковското село Узунджово превиват гръб по цял ден над земята, накрая идват циганите и им обират всичко, което възрастните хора са произвели.

Всяка втора къща в най-голямото хасковско село Узунджово е обирана поне веднъж. „Краде се от земеделски сечива, през инструменти и посуда, та до плодове и зеленчуци от дворовете”, разказват хората в селото, което наброява 1 800 жители. Близо една трета от тях са цигани, които живеят на гърба на самотните старци.

 Преди малко повече от месец крадците взломили дома на семейството пенсионери Златка и Никола Браянови. „Прескочили са телената ограда и са разбили задната врата на къщата. Направили са го вечерта, когато се прибрахме в Хасково”, разказва Никола.
 Апашите им задигнали поливна помпа за над 200 лева, 5 брадви и 1 тесла. „Явно са знаели какво им трябва, взели са го и са избягали. На масата в дневната имах 10 лева на монети – не са ги пипнали”, обясни човекът.
 Това не е първата кражба в дома на възрастните хора. През миналата година съсед хванал на местопрестъплението двама цигани, влезли да берат праз и зеле от градината на Златка и Никола.

 Малко по-рано семейството се простило и с 30 кг картофи, обрани посреднощ от двора им. Браянови признават, че не са подали сигнал в полицията, защото го считат за излишно. „Няма да се оправим, докато не върнат гражданските патрули през нощта”, твърди Златка.
 „Кражбите тук са огромен проблем, защото „кварталният“ ни полицай идва само от 10 до 12 ч в сряда. Същия ден следобед той има да обхожда още две села”, обясни пред журналисти кметът на Узунджово Димитър Ничев.
 От полицията ни казаха, че нямат ресурс за постоянно полицейско присъствие по селата, допълни той.

http://www.desant.net/show-news/28096/
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: varnab в Септември 25, 2013, 08:16:17
Брутално! Оправдаха петима цигани за садистично двойно убийство

След три години и 13 съдебни заседания разширен състав на Плевенския окръжен съд оправда петима цигани от печално известното село Мечка, обвинени за двойно убийство

Мотивите на съда са, че срещу заподозрените Юсеин Раимов, Мемиш Мемишев, Рамадан Шерифов, Мемиш Асанов и техен помагач няма преки доказателства.

На 13 юли 2010 година, съсед откри труповете на 85-годишната Милка Ивановска и 84-годишната Радка Митева от село Стежерово. Възрастните жени бяха удушени след дълги изтезания, ден след като взели пенсии. Двете жени живеели в съседни къщи накрая на селото. Преди да изпълнят пъкления си план, циганите убили кучето на едната. Садистите им вързали ръцете и краката, и напъхали забрадките им в устата. Едната жена скрила парите в буркан в мазата и те останали непокътнати. 120 лева са плячката от другата.

„Ще протестираме незабавно”, заяви окръжният прокурор Иво Радев, цитиран от novini.bg. Според прокурауртата има достатъчно доказателства за винаjd, макар и косвени. Едно от тях е прихванат телефонен разговор в нощта на убийството. От записа става ясно, че един от обвиняемите иска негов близък да го вземе с кола от Стежерово. Джиесемът на друг от обвиняемите също е засечен през въпросната нощ в селото.
Престъпниците действали с ръкавици, не оставили отпечатъци или други следи.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Петкан в Септември 25, 2013, 08:44:07
Ако цигани изнасилят някой съдия или съдийка или ги утрепят, тогава чернодрешковците ще намерят "преки доказателства".
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Септември 25, 2013, 12:29:59
Уволниха учителка, оплакала се от цигански терор

Светла Хлебарова – учителката от Ямбол, която алармира за цигански терор в ОУ „Д-р Петър Берон“, е уволнена. Това съобщиха нейни близки. През януари бившата вече учителка се обърна към медиите с призива „Молим ви, защитете ни“. Заради проявената самоинициатива, обаче, се наложило да се прости с работата си, пише Блиц.

„Потърпевшата учителка Светла Хлебарова е вече уволнена от работа за това, че е дръзнала да се оплаче, че е бита в класната стая от родителя-циганин. Мотивите на директорката Лили Славова са, че Хлебарова е уронила престижа на училището. Излиза, че за да си запазят работата, българските учители трябва да си мълчат и траят дори когато ги бият на работното им място. Абсурдно е, но такава е истината“, обясняват близките.

 „Междувременно все още никой не е потърсил отговорност от родителя нанесъл побоя над учителката“, възмущават се те.

 Учителката е успяла да си намери работа в ЦДГ в Стралджа. 

http://petel.bg/Uvolniha-uchitelkata--koyato-se-oplaka-ot-romski-teror__51616
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: A.C.A.B в Ноември 05, 2013, 15:25:04
Българче на 14 години сатана жертва на жесток расистки побой от група цигани. Осмокласникът Йордан Йорданов  излязъл от дома си в пловдивския квартал „Изгрев“ около 20:30 часа със свой приятел. Докато двамата се разхождали, тумба от седем мургави бабаити започнала да обижда и псува двете момчета. Приятелят на Йордан се уплашил и избягал, но момчето останало. Бандата обградила осмокласника и без никаква причина, без дума да е казал, циганите извадили нож, започнали да го бият и удрят зверски и да насъскват питбул и немска овчарка, които водили със себе си срещу детето. От жестокия побой Йордан изпаднал в безъсзнание.

Съседи видели ставащото и извикали майката на момчето. Детето е откарано в болница с две счупвания на челюстта и мозъчно сътресение. Според майката, от полицията до момента няма никакъв отговор. Самата тя е направила свое разследване и е установила точно кои са биячите – циганска банда тинейджъри от съседното „Столипиново“.

Източник:  Национален репортер

Според местни хора, подобни „инциденти“ с българи са ежедневие в района. Момчето не е ограбено и нищо не липсва от него. Повече от очевидно е, че тук става въпрос за расистки мотивирано престъпление. В този случай обаче няма да чуете дежурните псевдоборци срещу расизма от хелзински комитети и подобни да вземат отношение. За тях когато българин бъде пребит, ограбен, изнасилен или убит от цигани – това не е расизъм, но когато българин защити себе си или близките си от този терор, това вече е расистка проява! Ето такива „правозащитници“ унищожиха целенасочено етническия мир в България!
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Ноември 06, 2013, 21:35:44
Циганска банда нахлу в село, бие и громи наред

Бивш полицай стреля във въздуха, нашествениците му разбиват главата с лопата

(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201311/20131106.iymmzhrmge.jpg)

Кланът Борисови, от който пропищяха жителите на Градец, община Котел, удари и баровското поморийско село Лъка, разположено на пътя Бургас-Слънчев бряг. Бандата от 8 цигани - роднини на популярната в Котел фамилия, нахлула в селото около 22 часа, нахълтала в две къщи, в които нищо неподозиращите собственици гледали телевизия, съобщава "Флагман". На прицел е бил взет дома на пенсионирания в системата на МВР Киро Лалев и съпругата му. Семейството има красива къща с поддържан двор.Хората чули шума в къщата си и се изправили очи в очи с башибозука. Разиграл се екшън, при който за да си защити имуществото и да прогони нашествениците собственикът стрелял във въздуха със законно притежаваната си ловна пушка. Вместо да избягат обаче, единият от разбойниците грабнал лопата от двора на съседа и ударил с нея в главата Киро Лалчев. „Човекът е ранен сериозно. Крадците са били толкова безскрупулни, че са се качили на колата на човека и са избягали с нея”, казаха възмутени местни жители. В червеното „Пежо Партнер” на потърпевшото семейство се натоварили 8-те нападатели и офейкали.

Хората в Лъка от страх вече се заключват по домовете си с катинари и тежки резета дори и през деня. Днес домът на Лалев беше здраво залостен. Съседите пък са залепили надпис, че в района има видеонаблюдение.

В селото за първи път стават свидетели на подобно безочливо нападение. Там живеят постоянно около 180 души, но много заможни бургазлии, сред които прокурори, морски агенти, полицаи, капитани и други имат големи къщи и вили. В населеното място няма цигани и ежедневието на хората досега беше спокойно, без цигански набези. „Страх ни е. Всички имаме кучета, но явно това не помага”, каза и съседът Никола Деликостов.

„На 82 години съм и винаги съм живяла тук, но такава напаст досега е нямало. Страшно стана вече”, каза баба Руска днес. Тя се надява в селото да бъде назначена допълнителна охрана.

http://www.blitz.bg/news/article/232030
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Юни 02, 2014, 20:51:02
Цигани пребиха бебе и майка му в болница

(http://bradva.bg/sites/default/files/styles/282x211/public/field/image/prebita.jpg?itok=GuFFF_fV)

Поредно брутално расистко нападение извършено от циганска банда, този път жертвите са майка и бебе на пет месеца.

В арена на потресаващата диващина се превръща панагюрската болница „Събо Николов“. Тумбата пияни цигани се нахвърля над пострадалата Ани А. и бебето и в детското отделение на лечебното заведение.

Причина за бруталното нападение е спречкване между майката и циганка, която лежала с детето си в същото отделение. Мургавата пациентка се обадила на мъжа си по телефона и му разказала за скандала. Не след дълго банда пияни цигани нахлули с гръм и трясък в болницата и започнали да чупят наред, съобщава „Марица“. Извергите влезли в стаята на Ани А. и нападнали майката. Започнали да и нанасят жестоки удари, един от които попаднал в тялото на петмесечното бебе на панагюрката. Ани паднала от леглото на земята, а една от другите жени в стаята се втурнала да прикрие бебето, за да не го убие някои от изродите в яростта си.

Дежурният лекар д-р Павлов и медицинската сестра се опитали да помогнат на пострадалата майка, но само предизвикали гнева на нападателите, които скочили срещу тях. След като циганската тумба изпотрошила каквото може, наглите изверги си тръгнали най-спокойно. На входа на болницата се разминали с полицаите, които се отзовали на сигнала за помощ. До момента няма задържани за расисткото престъпление.

Междувременно ден след скандала в болницата стана ясно, че дежурният д-р Павлов, който също бе нападнат от пияната група по време на инцидента с бебето, е подал молба за напускане на многопрофилната болница в Панагюрище. Бруталните цигански погроми срещу болници и расистките побоищата над лекари и пациенти са все по-често явление, но държавата умишлено бездейства.

http://nreporter.info/ (http://nreporter.info/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5/)
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Патриот Български в Юли 31, 2014, 06:20:40
До 1-ви коментар. Тия мангали не са никакви хора. Те са долна измет, утайка, боклук..И аз не разбирам как някои ги защитават и казват- ''И те са хора''. Като ни завладее тая измет ще видя дали още ще мислите, че и те са хора.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Hatshepsut в Септември 28, 2014, 20:35:45
Информация за вчерашното шествие на рокери срещу циганския терор в с.Розино, Карловско

(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201409/20140927.bgxbebyfwe.jpg)

Над 300 рокери от страната се включиха в шествието до Розино, с което изразиха съпричастност към пребития преди 14 дни бизнесмен Георги Рогачев. През 5 м по пътя от Сопот към Розино има постове с полицаи от Пловдив. Ромите пък бяха затворени в махалата си и им е било забранено да излизат, казаха пред БЛИЦ от полицията. Към момента, 58-годишният мъж е в тежко състояние и е в кома. Пред близките на бизнесмена, лекарите са заявили, че дори да дойде в съзнание, той ще остане инвалид.
Рокерите пристигнаха бесни, защото емблематичният и известен с мафиотското си минало брат на пострадалия - Кольо Рогача и съпругата му Цеца Пердето, са били принудени да подпишат декларации, че няма да участват в мирното шествие.

"Отмъщение ще има. Няма да се размине така. Едва го удържаме", обявиха пред Блиц приятели на семейството. Дъщерята на пребития бизнесмен Марияна, се разплака пред БЛИЦ и каза, че циганите, пребили баща й и чичо й, са били между 70 и 100. Черепът на баща й е счупен на четири места, а чичо й бил с разбита челюст и глава. Младата жена подчерта, че нямат намерение да атакуват ромите, а само рода Сребреви, които имали вражда и с другите цигански родове в селото.

"Няма какво да ни карате да правим мирно шествие, дайте да правим втора Катуница. След като няма държава, рокерите трябва да въдворят ред. Трябва да предприемем нещо, за да спрем циганската сган и престъпленията", провикна се млад моторджия, а останалите го приветстваха с овации.

Приятелка на семейството пък сподели от трибуната пред газ станцията, че лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев и жена му дни наред обикалят ромските семейства и подстрекават на бунт срещу българите.

http://www.blitz.bg/news/article/292955
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Март 06, 2015, 15:02:03
Масов бой в училище става политически скандал
Ескалира напрежението между роми[цигани] и българи в Бургас

http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Масов-бой-в-училище-става-политически-скандал_l.102_i.10186782.html#.VPmn-Lf9mt8 (http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Масов-бой-в-училище-става-политически-скандал_l.102_i.10186782.html#.VPmn-Lf9mt8)

(http://s17.rimg.info/d9e91beb6037c860fe9e3e14def98247.gif) (видеото е в долния ляв ъгъл в графата "ИЗБРАНО" от 06.03.2015/08:10ч.)

Цитат
Преди две седмици спречкване между ученици от Професионалната гимназия по транспорт в Бургас завършва с масов бой в класната стая. В сбиването участвали и роми, и българи. Този инцидент предизвика сериозно напрежение в града. Депутати от ДПС определиха случая като побой на етническа основа. За довечера е насрочена родителска среща, на която има опасение, че напрежението ще ескалира допълнително.

Цитат
Илия Илиев да се качва на джипа си и да си идва в София, няма работа в Бургас, призова Валери Симеонов от Патриотичния фронт. Илиев обвини телевизия "Скат" в насаждане на ксенофобия и заяви, че ще поиска да й бъде отнет лицензът. Няма как да стане това, Илиев се превърна в ДПС-арския Волен Сидеров без коса, допълни Симеонов.

До кога циганите ще бъдат безнаказани и недосегаеми и до кога ще продължи враждата между Симеонов и Сидеров?
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Март 30, 2015, 00:04:07
Ромска фамилия събира такса
„спокойствие“, трима братя бият
и изнудват българи за пари?


Ромска фамилия събира такса
„спокойствие“ от жителите на село
Чомаковци, Община Червен бряг.


(http://store.picbg.net/pubpic/39/A2/aff6fc40f66239a2.jpg)

Цитат
Хората от Чомаковци обаче споделиха, че ромите им крадат дори керемидите от къщите. Неотдавна тръба от покрив увиснала и когато стопанинът на къщата я дръпнал, с нея паднало и малко циганче. Веднага се появили цигани с брадви и само бързата реакция на съседите, спасила човека да не бъде линчуван, макар че нямал никаква вина
http://www.flagman.bg/article/77279
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Март 31, 2015, 17:18:37
ПРОТЕСТ „АЗ НЕ СЪМ КАЙМА“
В СЛИВЕН


(http://s18.postimg.org/yvie3drmx/JPG.jpg) (http://postimage.org/)

Според организаторите на протеста, това е в нарушение на чл. 162 от Наказателния кодекс и пряко засяга авторитета на българското общество. Те ще връчат в прокуратурата сигнал на основание на на показанато в репортажа. До този момент 365 души са заявили, че ще участват в протеста.

http://burgas-podlupa.com/2015/03/30/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%b0%d0%b7-%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d0%bc-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b2-%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bd/#
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Април 02, 2015, 06:47:08
Протест срещу циганската престъпност се проведе в
Сливен


http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-c9874.html
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Април 04, 2015, 08:36:32
http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,37976.75.html
Линк от форума на Атака публикуван от колежката rumito0o

ЗВЕРСТВО! Цигани пребиха мъж с камъни, той получи епилепсия!

(http://s29.postimg.org/y0xjoee6v/66a54350e94d9d93612885188af705a6_XL.jpg) (http://postimage.org/)
photo hosting sites (http://postimage.org/)

Само в BIG5.BG: Мургавите бандити тероризират хората в с. Григорево
 
Поредното циганско зверство изправи на нокти хората в софийското с. Григорево, оплакаха се читатели на BIG5.BG. Мургавите апаши бият, крадат и тормозят малкото останали възрастни хора, обясни пред сайта ни Жоро Иванов. Младият мъж и неговата майка са поредните жертви на циганския терор. Преди време развилнелите се роми го пребиват с камъни, от което в последствие той развива епилепсия, а от притеснение майка му хваща рак и накрая умира!

Село Григорево е малко китно селце. Намира се на 20 км от София и на 3 км от Елин Пелин. В Григорево е заснет известният филм на Рангел Вълчанов „Лачените обувки на незнайния войн“. По времето на османското владичество селото е било турски чифлик, но местните казват, че и по турско не са били тормозени и тероризирани, както сега.

Жоро Иванов е на 30 години. Живее в Григорево заедно с майка си. Една вечер през лятото на 2010 г. циганите, живеещи срещу тях, правят шумно тържество. Докарват певица с оркестър, 5 тонколони и джамбурето започва. След полунощ шумът става непоносим и майка му, вече покойница, позвънява в полицията. Служителите на реда идват, но циганите ги обграждат, като не им позволяват да реагират на вакханалията и така празненството продължава. На следващия ден от РПУ-Елин Пелин изтича информация, че някой се е оплакал и така циганите разбират от кого е подаден сигналът. Още същата вечер организаторът на тържеството Иво Асенов застава пред дома на Жоро Иванов и неговата майка и започва да крещи и заплашва.

На другия ден около 16 часа двамата виждат пред дома си паркиран полицейски автомобил, в който няма никой. Оказва се, че полицаите са дошли на „по биричка“ при тъмнокожите съседи на Жоро. Пияната компания забелязва своите съседи на улицата. От ромската къща излиза гневна тълпа от 20-ина гавази, която обгражда младежа и родителката му. Иво Асенов взима камък и започва да удря Жоро по главата. В резултат мъжът е с голяма черепно-мозъчна травма, изпада в несвяст и припада. Майка му е с изскубани обеци, разкъсани уши и цялата изподрана.

Жоро Иванов е бит до припадък

По време на линчуването двамата полицаи, известни из елинпелинските села с прозвищата Чирепа и Чуков, не се появяват на улицата. След побоя Жоро получава доста заболявания, а съдебномедицинската експертиза заключава, че има средна телесна повреда. Жоро и майка му сезират Районната прокуратура в Елин Пелин. Попадат на прокурор Искра Билярска, която отказва да образува досъдебно производство. Налага се битият от ромите мъж да обжалва няколко пъти отказа на държавния обвинител.

Накрая младежът пуска жалба в Окръжния съд на София. Магистратите издават постановление, в което порицават районната прокуратура в Елин Пелин. Искра Билярска е принудена да разпита Жоро и неговата майка пред свидетел, който посочва извършителите на побоя. Само след година обаче очевидецът се отказва от показанията си. Можем да гадаем защо свидетелят се отказва да посочи авторите на побоя.
Най-сетне прокурор Билярска завежда досъдебно производство, в което моли съдията да наложи глоба на бияча Иво Асенов в размер на 1000 лева в полза на държавата, защото бил безработен. Това се оказа е единственото наказание за жестокостта.

Историята за Жоро Иванов приключва с епилепсия, която се развила след мелето и още няколко неврологични и психически болежки, престои по болници, разбити нерви. За майка му диагнозата обаче е фатална - рак и смърт. За прокурор Искра Билярска пък последва повишение в Окръжната прокуратура

http://big5.bg/krimi/item/2226-zverstvo-tzigani-prebiha-mazh-s-kamani-toi-poluchi-epilepsiya.html

Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Април 05, 2015, 06:26:53
Телевизия Алфа - "Извън протокола" - 04.04.2015г.

http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B3-c9914.html
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Април 18, 2015, 07:53:12
Хиляди готвят протест против циганията

(http://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2015/04/Протест1.jpg)

Протест срещу циганските своеволия и бездействието на държавата“. Това е мотото на инициатива, която се организира във Фейсбук.
Протестът е насрочен за 2 май на площада пред парламента.
Участие в протеста към 10.00 ч. днес са заявили 15 578 души.
Като организатор на протеста е посочена организацията „Да спрем циганските своеволия“.
http://burgas-podlupa.com/2015/04/16/%d1%85%d0%b8%d0%bb%d1%8f%d0%b4%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d1%86%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f/
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Април 28, 2015, 22:05:00
Циганин подпалил Даниела на гробищата
в Кюстендил

Жената била от богато семейство, но после загубила имотите си и стигнала до
социалната трапезария

Кюстендил , България

(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201504/20150428.iqwapwegqy.jpg)
Кюстендилка бере душа в „Пирогов”, след като циганин я заля с бензин и я подпали в траурния парк. 54-годишната Даниела Спиридонова, която е с психични проблеми, пламна като факла след скандала. Случката се развива около 13 часа, когато жената обикаляла гробове на покойници с куче, улична порода. По информация от полицията Даниела е залята със запалителна течност, след което е подпалена. Минути по-късно кюстендилци, които били на панихида на гроба на техен родственик, чули писъците на жената и й се притекли на помощ.

http://www.blitz.bg/news/article/333473
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Май 11, 2015, 18:07:24
15 ДНИ ЦИГАНИ ТОРМОЗЯТ 81-ГОДИШЕН МЪЖ ЗА ПАРИ

ПОИСКАЛИ ДА ИМ ПРИПИШЕ КЪЩАТА

(http://www.vestnikataka.bg/wp-content/uploads/2015/05/114-267x300.jpg)

Двама непълнолетни цигани 15 дни изнудвали 81-годишния Андрей Харалампиев от мъглижко­то село Тулово за пари. Полицията им устрои ка­пан и ги задържа в среднощен екшън, съобща­ва „24 часа”.
На 15 април възрастният мъж се оплакал, че бил нападан няколко пъти в дома си от непозна­ти младежи с маски, които го биели и му иска­ли пари. Той им дал общо 300 лв. докато пенсия­та му е само 156 лв. Подал сигнала в полицията, след като му казали, че трябва да изтегли кредит 2000 лв. и да им го даде. Поискали да им припи­ше и къщата си.
Цитат
От полицията съобщиха, че срещу двамата младежи е заведено досъдебно производство.
Та­кова е образувано и срещу полицейския служи­тел, който е използвал служебното си оръжие по време на акцията по задържането на нападатели­те.(!)
То се води по чл.131, ал.1, т.2 от НК от окръж­ния следствен отдел при окръжната прокуратура в Стара Загора.
http://www.vestnikataka.bg/2015/05/15-%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d1%86%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d1%82%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%be%d0%b7%d1%8f%d1%82-81-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d1%8a%d0%b6-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b0/
Очевидно Зигфрид не се интересува от циганските издевателства върху българите.
Зигфрид го интересуват други работи.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Май 23, 2015, 22:45:53
Меле в Гърменско! Българи и цигани се
млатят до кръв


На място са изпратени полицейски екипи, за да въдворят ред

Гоце Делчев , България
(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201505/20150523.pfjsthtacu.jpg)
Масов бой в гърменското село Марчево. До кръв се бият българи и
цигани, съобщава Нова телевизия. Групи роми, въоръжени с ножове и
брадви, нападнаха жители на селото. На място са изпратени полицейски
екипи, за да въдворят ред и потушат разгорелите се страсти.

Причината за атаката са жалби от жители на Марчево заради набези от роми, живещите в махала в същото село. По непотвърдена информация трима души са ранени при сблъсъците и вече са откарани в болница.
В момента полицията е блокирала пътя за ромската махала, за да се избегнат сблъсъци и насилие. /БЛИЦ
http://www.blitz.bg/news/article/338373
Етническо напрежение в село край Гърмен

http://vbox7.com/play:6628e69f3f

Етническо напрежение край Гърмен (ВИДЕО)

http://vbox7.com/play:096f9d4882
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Май 24, 2015, 17:17:25
Жители на Гърмен, блокираха пътя за Ковачевица,
заканват се да унищожат квартала на циганите


[youtube]xumBNUM-zrg#t=104[/youtube]
Публикуван на 24.05.2015 г.
След вчерашния побой на българи от цигани, тази сутрин, разгневени жители на Гърмен и селата Заграде и Марчево, с гражданско неподчинение блокираха пътя за Ковачевица. Ще припомним: Вчера малко след 18 ч., цигански бус спря в Заграде и пуснали максималната сила на звука на музиката от буса. След направената от млад мъж забележка, ромите скочиха да го бият. Приятелите му се втурнаха да го защитят и така бе провокирано масово сбиване. Петима от българите са ранени като на трима от тях бяха настанени в гоцеделческата болница с прорезни рани с брадва по лицето и тялото. Това предизвика масов гняв у българите и тръгнаха към ромския квартал Кремиковци за кървава вендета.
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Май 26, 2015, 18:09:10
Цигански терор: Обраха парите за
погребение на 88-годишна баба


Възрастната жена плаче денонощно, къщата й е с решетки като при война

Бургас , България
(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201505/20150526.dprkkcjdvb.jpg)
Двама мургави мъже обраха парите за погребение на 88-годишна баба, останала да живее в квартал „Победа“, който е населен предимно с цигани и е известен в Бургас като „Кумлука“. Възрастната жена е поредната жертва на циганския терор, заради който къщите на местните жители приличат на готови за война крепости – с високи телени огради, зазидани бетонни стени и всевъзможни други предпазни ограждения. Те обаче не помагат срещу набезите на ромите, съобщава „Флагман”.
Цитат
Това обаче било поредната неприятна изненада, с която се сблъскали. „Дежурният от полицейския участък в „Победа“ й казал, че няма свободна кола в момента и не могат да дойдат. Не знам какво трябва да стане, за да се погледне поне малко човешки на нещата. Полицията е на около 500 метра от баба ми, толкова ли са заети служителите, че да отидат чак след няколко часа? Бездушното отношение на държавата е отвратително, безхаберието е направо смущаващо. Не е въпрос за парите, а за отношението към една жива българка на 88 години. Ето затова аз живея в Испания и никога няма да се прибера в България“, потресена е внучката. Тя разказва още, че от вчера баба й не смее да излезе от къщата си, не стъпва дори в двора. Жената вече живее като в затвор в собствения си дом в кв. „Победа“.
http://www.blitz.bg/news/article/338911
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Май 31, 2015, 16:35:09
Ново изстъпление в Гърменско: Цигани
нападнаха църква и ограбиха свещеник


Те издебнали момент, в който около храма в село Марчево нямало нито
полиция, нито жандармерия

Гърмен , България
(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201505/20150530.ydktbribsp.jpg)
Цитат
Свещеник е бил нападнат и ограбен от група цигани в гърменското село Марчево. Те са издебнали точно момент, в който наоколо не е имало полиция. Днес на Черешова Задушница, по обяд, докато жандармерията пази на входа на циганската махала, десетина души - мъже и жени, се спускат към църквата над селото, съобщава news.bg.
http://www.blitz.bg/news/article/339705
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: omerzen в Юни 29, 2015, 22:19:41
Йотова: Каква подписка в Гърмен, те са неграмотни
29.06.2015 | 08:30
(http://store.picbg.net/pubpic/B7/67/26e968b78613b767.jpg)

ВИДЕО
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-/%D0%99%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%93%D1%8A%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8_l.102_i.10194080.html#.VZGX-7eJit8
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Балкан в Август 06, 2015, 00:48:10
Не си стоят в резерватите,не се хващат на работа, имат наглостта да отстояват неоснователно някаква си тяхна позиция, подлъгани от Бог знае какъв първичен инстинкт.
Как така все излиза,че са по-защитени от уличните кучета и все излизат невинни? Пък и голяма част от населението се пише "толерантно" към тази група,защото не виждаш ли,че на няколко стотин индивида се пръквал един свестен,което обаче не може да даде адекватно обяснение на въпроса,задаващ си един "нетолерантен",но все пак нормален гражданин на нашата изстрадала държава:каква е ползата и каква сметка имаме да хрантутим(и по този начин подтикваме появата на още по-многолюдно потомство,приличащо на своите родители) и "толерираме" подобни етноси?
Управляващите ни вече цяла вечност,които представляват достатъчно голяма сборщина от хитреци,принадлежащи към политически организации, носещи какви ли не гръмки и негръмки наименования, които в своята същност обикновено представляват пълна противоположност или изобщо нямат никаква аналогия с красноречивите им действия, със сигурност не са ставали жертва на безграничната циганска наглост на която са подложени, да речем, избирателите им,които са си продали или не са си продали гласа за горепосочените народни избраници. Та едва ли депутатите някога ще се сблъскат със сериозността на терора, тъй като бай мангал няма да нападне някой от 240-те пионки на променливите си възгледи, а ще убие по изключително жесток начин посред бял ден някоя жена, която би му дала и 20-те си лева без бой, ама...

Ето нещо "прясно":
http://www.novini.bg/news/297458-63-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0-13-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD.html
Титла: Re: Докога цигански терор???
Публикувано от: Петкан в Ноември 20, 2015, 12:02:58
Цитат
Шок и ужас: Изнасилена и ограбена баба разказа за кошмара! (СНИМКА)
Запуши ми устата и викна с дебел глас "Дай портофела", плаче жената
(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201511/20151120.kxsewwcscl.jpg)
Добричкото село Карапелит се скова от страх след новия случай на пребита зверски и изнасилена възрастна жена. Местните се боят, тъй като извършителят на зловещото деяние е на свобода.
Хората си припомнят неотдавнашния случай във Видин на пребитата 94-годишна Емилия Бузова. Там полицията задържа и после освободи единия извършител, а преписката първоначално беше само за кражба на одеяло.
В неделя вечер малко след 21 часа непознат влиза в къща в селото, гаси тока и напада с удари лежащата жена. Освен че й нанася жесток побой, мъжът я изнасилва.

Жената смята, че престъпникът е сравнително млад. Съседите не чуват виковете за помощ, а насилникът краде пенсията на жената - около 200 лева.

Според лекарите инцидентът ще има последствия върху здравето на Тензиле, предава bTV.

„Пациентката беше приета с мозъчно сътресение и множество контузии по цялото тяло - двете ръце, гръдния кош, главата. Психичната травма е водеща”, обясни д-р Диян Хинков от отделението по неврохирургия на МБАЛ-Добрич.
http://www.blitz.bg/news/article/375888
...
...
Телевизията bTV е информационен рецидив от рода на тв"Алфа" и трябва да бъдат съдени.
Смешници от bTV, дано някой от вас бъде изнасилен от цигани, че тогава да кажете нещо за престъпленията на циганските изроди!
...
...
с.Карапелит(Името на селото идва от турското „кара пелит“ - черен жълъд. Тук българската войска извоюва забележителна победа в тежката Битка при Карапелит Кочмар. )
https://bg.wikipedia.org/wiki/Карапелит