Българският националистически форум

За Форума и сайта => За Форума => Темата е започната от: Бай Иван в Януари 28, 2009, 10:26:58

Титла: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Бай Иван в Януари 28, 2009, 10:26:58
(http://e-vestnik.bg/imgs/avtobus_pohiten/Pohiten_avtobus1.jpg)

Какво става? Вече и в България се отвличат автобуси? Вече тероризма е навсякъде, включително и у нас? Нима?
 
                     Не мисля! Кой всъщност е Атила? До колкото си спомням вожд на хуните.. А нашият, Български Атила? Не искам да цитирам някои от публикациите му по форумите и блоговете! Но, доколкото съм ги чел, това е свестен мъж, доста объркан, доста смутен, но със силно развито чуство за чест и достойнство. Луд ли е? Не, не мисля! Искал ли е да навреди на хората, които е взел за "заложници"? Не, по скоро той е своеобразен заложник в нашето сбъркано време и тревожно общество.
                     Какво ли е станало в душата на този човек, да предприеме такова действие? Той е доказал, че е отговорен към семейството си, към приятелката си, към обществото и народа си. Всеки от нас има мигове в живота, в които преживява душевен катарзис, ако това мине тихо и кротко добре, но всичко зависи от човешката психика. В случая, нашият Атила не е издържал психически. Но кой е истинският виновник, за това което се случи?

                    Кой е виновника? Виновни са онези, дето обърнаха живота на цяло поколение с главата надолу, разрушиха ценностите, опорочиха идеята за нормално правосъдие, натрупаха нечестни капитали, създадоха законов хаос с цел да грабят, да рушат съдби, да издевателстват на душите на хората...
       
                   Господ  да те пази, Атила по пътя ти, какъвто и да е той. Господ да пази и нас, защото и нашият катарзис наближава!

Иван Иванов

http://baiivanforum.info/index.php
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Януари 28, 2009, 10:57:17
Така е,наистина не трябва да се напада безпричинно,надявам се че ще му се размине по-леко,като се има предвид че няма пострадали,НО нека не забравяме,че все пак трудният му житейски път и ''натоварената'' му психика не го и не трябва да го оправдават пред закона,трябва да си поеме наказанието(пак казвам дано е по-леко).
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 28, 2009, 11:00:42
Напълно одобрявам написаното от бай Иван. Системата в която живеем е подигравка за всички нас - тези които работим за нея и тези които не могат повече да работят за нея. Питам се какво е да си полицай в Севлиево: чоплиш семки, докато циганите убиват пенсионери и пребиват младежи и докато наркодилъри оковават българите в оковите на слабата воля. В един мрачен следобед Мирослав Блажев влязъл в районното и подал жалба срещу Петър Ганев. Секретарката, която тъкмо обсъждала последния епизод на сериала по БиТиВи, просто не му е обърнала внимание, Мирослав се изнервил, поискал чиновниците да се размърдат и просто не му приели жалбата с най-вероятното обяснение: ние не сме били на мястото на нарушението, вие не сте подали веднага жалба, вие не помните номера на автомобила и прочее. Бил е успокоен, че времето ще притъпи чувството му на оскърбление и след известно време като пие 1 кг хапчета, ще забрави за случилото се. Всички знаем колко престъпления остават нерегистрирани, "защото няма смисъл". И всички знаем, колко престънци остават неразкрити, "защото няма смисъл". И всички знаем колко престъпления оставатн ненаказани, "защото няма смисъл".
Какво е да си полицай в Ловеч? Викат те за гръмък случай, изцяло "осветен" от медиите. Отиваш на място на престъплението и там телевизионни екипи. Нервни журналистки насъскват началниците ти към полицейска атака и кървава развръзка. Изкуствено създадено пренапрежение, с цел постигане на сензация или може би удар по определена група в обществото, неудобна на някоя телевизия или министерство. Защото Мирослав Блажев е обществено активен човек и това журналистите много добре го знаят. Защото Мирослав Блажев не пиян, не е дрогиран и това много добре го виждаме всички. Защото Мирослав Блажев е също толкова отговорен човек като всички нас и ние, съфорумниците, знаем това.
Какво очакваме от Мирослав: да се държи добре, да се покае, да лази по земята. Не, аз искам да прехвърли цялата отговорност за глупавата си идея на прогнилата система, която изпива живота ни. Лъжат ни, че имаме лична свобода, а имаме ли? Можем ли да браним семейството си в това болно егоистично общество? Мирослав Блажев е нормален човек, който опита да бъде чут в една джунгла от полицаи, журналисти и псевдоинтелектуалци.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Schagane в Януари 28, 2009, 11:23:30
Мисля, че трябва да спрем да се занимаваме с Атила. Това  е просто болен човек, който има нужда от помощ и подкрепа. Веднъж вече е лежал в клиника. Нищо не го оправдава, дори и сбърканата ни система и отровеното общество, но това не пречи да получи поне подкрепата ни макар  и само морална. /подкрепа не значи одобрение/. Дано да издържи на напъна!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Mасон в Януари 28, 2009, 11:24:20
Бай Иване, не мога да се съглася с теб.
Всеки човек, навсякъде по света си има своите тежки моменти, за които някой е виновен- къде общество, къде семейство, колега и т.н.
Никога обаче не мога да оправдая неговата постъпка. Защото това не е постъпка на "временно невменяем" човек. Това е добре обмислена постъпка, която е следствие на криворазбрано чувство на и за справедливост, породено от невъзможността да се справи с някаква житейска трудност. И тази постъпка трябва да бъде наказана с цялата строгост на закона! Защото не бива да се превръща в изолиран случай, който би подтикнал и други хора към 5 минутна световна слава. А и защото рано или късно пистолетът със заглушител ще бъде използван за това, за което по принцип е предназначен. :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Бай Иван в Януари 28, 2009, 11:27:53
Къде съм казал, че оправдавам постъпката, напротив! Има си закон и мерки, които ще се приложат/ако се приложат/.
Аз обаче не мога да не изпитвам просто едно човешко състрадание към човека Мирослав Илиев Блажев, също така съчувствам и на уплашените пътници, които с нищо не са виновни.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 28, 2009, 11:29:13
1. Мирослав е бил в армията. Там луди не взимат.
2. Мирослав има служебно оръжие. На луди оръжие не дават.
3. Мирослав става член на ВМРО-БНД през 1996 - годината, в която уж е бил в лудница.
4. Мирослав е вярващ православен и не би наранил братя Българи, както е и станало.
5. Мирослав е много свестен човек. Аз не го смятам за луд. Те го обявиха за луд, за анархист и какво ли още не. Гледайте си телевизията....

Лудите са робите като Шагане. Просто кресливи и уплашени хора, страхуващи се за анонимната си сигурност. Какво е казал Алеко Константинов: "По-добре недоволен човек, отколкото доволна свиня!"
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Schagane в Януари 28, 2009, 11:39:06
Извинявай, но майка му сама го каза в интервюто, а това, че е бил член на ВМРО нищо не означава, там приемат всички, като на всякъде другаде.

Цитат
2. Мирослав има служебно оръжие. На луди оръжие не дават.
Тежко и горко на тези, които са му го дали!

Цитат
Лудите са робите като Шагане.
  Все още не съм освидетелствана, но ако искаш можеш да се пробваш да ме освидетелстваш. И мисля, че за Атила тази популярност, която му налагаме е безкрайно ненужна, даже вредна /от юридическа гледна точка/.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 28, 2009, 11:43:53
Атила е герой на нашето време. Затова е популярен.

А ти виждала ли си свидетелството на Мирослав, че така гърмиш? И няма как да стане член, докато е зад лудничарските решетки, освен ако Праси Каракачанов не е бил там с него.

Освен това половината Българи имат жълти книжки и ти едва ли правиш изключение ;) :D

Шагане каза: "Тежко и горко на тези, които са му го дали!"
Аз казвам: "Съд за тези които са му дали жълта книжка!" ;D

Атила е готин човек. Както казва Лермонтов: "герой нашего времени"!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Schagane в Януари 28, 2009, 11:50:50
Явно съм от друта половина ;) Не, не съм го виждала, но на майка му може да се вярва за разлика от теб. За твое сведени, той съжаляваше, че е членувал във ВМРО, защото е бил предаден от вас /по негови думи/. Никой не отрича неговия патриотизъм, просто глупава постъпка и това, че сега го рекламираш и го презъзнасяш само му вреди!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 28, 2009, 11:53:19
Майка му го защитава не го обвинява. Освен това изправи се ти пред репортерите на БиТиВи да те видим какво ще кажеш. Много добре знаем майчиния инстинкт. Аз правя това което трябва да се прави за Мирослав - защита за нашия брат.

Освен това аз съм от ВМРО не съм от ВМРО-БНД.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Сит в Януари 28, 2009, 11:54:45
След 5 години ще се логне пак и ще разкаже как е било на топло :(
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 28, 2009, 12:02:20
Аз пък не ща да ходи на топло.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Балкани в Януари 28, 2009, 12:22:27
Както каза Атила в блога си:
Цитат
Но нека да поживеем и да видим какво ще ни донесе течението на великата река яндзъ! (човешкото великотърпение.)
Е, неговата река на търпението преля.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Death angel в Януари 28, 2009, 14:25:03
Име:     Атила
Публикации:    925 (1.327 на ден)
Позиция:    СРНБ - Родна Защита
Карма:    +140/-21
Дата на регистрация:    март 02, 2007, 04:21:14
Последно Активен:    януари 27, 2009,
03:21:34
       
  :-k  :o :eusa_shhh:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Януари 28, 2009, 15:38:50
Много сме се карали с Атила,много противоречия сме имали,но и според мен е добър човек,който даже се е извинил на похитените.Очевидно емоцийте са взели превез и е извършил тази глупост.Според мен ако полицията си беше свършила работата нямаше да се стигне до тук.Надявам се да не го накажат твърде тежко,още повече,че убийци като Максим Стависки и разни там мутри не ги осъждат изобщо,а Атила никой не е наранил.Стискам палци за условна присъда,каквато Стависки получи,при положение че уби двама души.

Похвално от моя страна за думите ти. Много достойно изказване!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Metoman_88 в Януари 28, 2009, 15:58:04
Атила е луд  :-[
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Януари 28, 2009, 16:26:51
Атила е луд  :-[
Но не повече от теб!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Януари 28, 2009, 16:27:22
Последна информация за Миро:
Прокурор от Окръжна прокуратура Ловеч ще разпитва днес следобед задържания в полицейския арест в града Мирослав Блажев, чака се мнение и на лекар-психиатър. Това каза окръжният прокурор на Ловеч Христо Христов.

Лекарят ще трябва да прецени дали Блажев има нужда от продължителен преглед и освидетелстване в психиатрична болница или това може да стане и в арестните помещения. Ако се докаже, че Мирослав Блажев трябва да е в психоболницата, ще го приведат там за по-задълбочени изследвания, уточни прокурор Христов.

От ловешката полиция допълват, че се очаква 33-годишният похитител на автобуса да бъде задържан с прокурорско разпореждане за 72 часа.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Krystalnacht в Януари 28, 2009, 16:28:23
Те го обявиха за луд, за анархист и какво ли още не. Гледайте си телевизията...

Трябваше да се вслушате по-внимателно, ставаше въпрос за анархист,който през осемдесетте години на миналия век отвлякъл самолет.
За него казаха, че имал анархистки убеждения.

Атила го изкараха психически болен човек, не съм сигурен дали е такъв въпреки че имам своите подозрения, тъй като съм чел постингите му.
Аз лично мисля, че никой няма право да го съди, още повече ако е болен.

Факт е, че мярката му е детинска и необмислена.

Аз ако бях ако толкова силно желаех да си отмъстя рано или късно щях да му намеря цаката на негодника и щях лично да го накарам да страда.

Но не бих излагал живота и свободата си на риск дотолкова. Планът му е бил необмислен.
Ако беше размислил хладнокръвно, може би щеше да намери начин да отмъсти на врага си без да чуе някой за това. Глупаво е да си рискува свободата по такъв нелеп начин. И в края на краищата няма да постигне целта си.

Освен ако всъщност интимната му цел е била да привлече внимание и да спечели слава, не бих се учудил ако това е истинската причина.
Ако е така значи наистина е болен. Може да страда от чувство за малоценност, не знам какво точно би го подтикнало да го направи.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Януари 28, 2009, 16:36:45
Срещу Атила е образувано наказателно производство:

Срещу похитителя на автобуса София – Варна Мирослав Блажев е образувано наказателно производство. Полицейската заповед с която е задържан за срок от едно денонощие изтича в 17 часа. Предстои да му се повдигне обвинение за извършено престъпление по чл. 143 а, от Наказателния кодекс, съобщи наблюдаващия прокурор Венцислава Кулева.

Тя поясни, че това ще стане в присъствието на служебен защитник, тъй като за Блажев има данни за психични отклонения, регистрирани през 1996 г. в Севлиево, когато е лекуван с диагноза психопатия.

Утре най-вероятно ще бъде внесено искане за постоянна мярка за неотклонение – задържане под стража – вече като обвиняем и ще бъде приведен в психиатричното отделение на затвора в Ловеч, за да бъде освидетелстван, каза Венцислава Кулева.

Тя посочи, че е назначена тройна съдебно психиатрична и психологическа експертиза, която ще отговори на въпроса дали Мирослав Блажев е действал в състояние на вменяемост и дали ще носи наказателна отговорност.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Metoman_88 в Януари 28, 2009, 16:48:39
Атила е луд  :-[
Но не повече от теб!
И аз съм луд,ама Атина е ненормалник,дано далежи поне 10години най-малко!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: makebulgar в Януари 28, 2009, 17:45:37
Ето малко от него - http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=8223.30 (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=8223.30)

Цитат
....Аз за себе си лично го казвам, че силно се разграничавам от т.н Българи в България, които не са нищо друго освен потомци на славяни и славянизирани цигани.....
....като стане на въпрос за Турция или за Турското, как крайно негативно дори и агресивно се напада този народ от страна на т.н славяно-българи с точност славяно-сръбските цигани.....
....Как може да се казваш че си Българин и същевременно да скачаш срещу процеса на ре Българизация като казваш че била Българщината подложена на унищожение от страна на предсатвители на другата България - Турците.

>:(

Може ли някой да ми каже какво означава - процеса на ре Българизация
На мен ми звучи като че ли говори за течащ в момента  процес на Туркизация, тоест завръщане на българите към тюркските, тоест турски корени?!!!???!!!???!~
 >:(

На кой му трябват такива патриоти? ? ? ? ? ?
Как щеше да действа Левски срещу такива думи? ? ? ? ?
И кой ще изхрани новороденото му бебе? ? ? ? ? ?

Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Януари 28, 2009, 18:54:05
Напълно съм съгласен, със всичко изложено от Бай Иван, в тази тема!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Януари 28, 2009, 19:13:46
Атила е луд  :-[
Но не повече от теб!
И аз съм луд,ама Атина е ненормалник,дано далежи поне 10години най-малко!
То е ясно като бял ден на всички, че си луд, ама я ми кажи ти какво ще спечелиш, ако осъдят Атила на 10 години? :-[
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Януари 28, 2009, 19:21:50
Име:     Атила
Публикации:    925 (1.327 на ден)
Позиция:    СРНБ - Родна Защита
Карма:    +140/-21
Дата на регистрация:    март 02, 2007, 04:21:14
Последно Активен:    януари 27, 2009,
03:21:34
       
  :-k  :o :eusa_shhh:


В нюза пишеше, че Атила е бил с лаптоп в автобуса и докато държал заложниците пишел нещо на него. Много странно! :-\ :-\

ОТВЛИЧАНЕТО НА АВТОБУСА ДО СЕЛО СЕВЛИЕВО Е ПОСТАНОВКА НА МВР

http://kliuki.net/21699/OTVLIChANETO-NA-AVTOBUSA-DO-SELO-SEVLIEVO-E-POSTANOVKA-NA-MVR.html
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Бай Иван в Януари 28, 2009, 19:27:40
Линка е то клюки.нет, не разчитай на сериозност. Това, че управляващите могат да направят от всеки случай пи-ар, съвсем не означава, че Блажев е участвал в тайствен заговор и инсценировка.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: dqdovikoleda в Януари 28, 2009, 19:36:32
Бай Иване докато четох статията която си написал очите ми се пълниха със сълзи :'( .Това коет казваш е толкова точно казано че аз не бих могъл да го кажа по добре :'( Във другата статия за Атила която е написана от Масон аз преди мако направих коментар(последната ми статия там) и моля всички тук да го прочетат и да разберат защо според мен Атила е герой. :'( Разбирасе Атила трябва да мине лечение за да може пак да се върне тука сред нас и сред семейството и близките си за което аз вярвам че съвсем скоро ще се случи и искрено ще се радвам да го видя с очите си.НО ВЪВ ЛУДНИЦАТА И ЗАТВОРА ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ НЕ ДОБЛЕСТНИ ХОРА КАТО НЕГО А ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ВСИЧКИ НИ ДА ВКАРАТ ТАМ С МИЗЕРНИЯТ ЖИВОТ В КОЙТО НИ НАТИКАХА НАСИЛА ДА ЖИВЕЕМ  >:( ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ПУБЛИЧНО ЕКЗЕКУТИРАНИ ПО ПЛОЩАДИ И СТАДИОНИ ТАКА КАКТО ГО ПРАВЕШЕ АУГУСТО ПИНОЧЕТ.САМО ТОГАВА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАСЪПИ МИР И БЛАДОДЕНСТВИЕ.КАЗВАМ ВИ САМО ЧЕ АКО В МОМЕНТА В РЪЦЕТЕ МИ ПОПАДНЕ НЯКОЙ ОТ ТИЯ ГАДОВЕ КОИТО СЪСИПАХА ЖИВОТА НИ ЩЕ ГО УДУША СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ >:( Не съм зъл човек но заради хора като Атила бих го направил без никакви угризения :'( ЗА МЕНЕ АТИЛА Е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК И ГЕРОЙ И ЗАСЛУЖАВА ЗАРАДИ НЕГО ДА БЪДЕ ИЗБИТА ЦЯЛАТА ТАЗИ МРЪСНА ПОЛИТИЧЕСКА ЗГАН КОЯТ ПРЕВЪРНА НЕ САМО НЕГО В ЖЕРТВА НО И ВСИЧКИ НАС.Ако Атила бъде осъден аз призовавам всички да организираме подписка в негова защита и протестно писмо срещу правителството.Не може да бъде вкарван в затвора един човек докаран до психическо растройство от продажни политици които са се отказали от собственият си народ и се отнасят към него като към враг.Атила не е терорист.Терористи са депутатите,правителството и всички продажни поитици които ни вкараха в този батак в който живеем вече повече от 65г.и превърнаха живота ни в кошмар а обществото ни в кочина.За мене тази политическа зган заслужава смърт чрез публичен разстрел на площада макар че и куршумът за тях е прекалено скъп лукс.Въжето най ще им подхожда. >:(
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: dqdovikoleda в Януари 28, 2009, 20:05:37
Линка е то клюки.нет, не разчитай на сериозност. Това, че управляващите могат да направят от всеки случай пи-ар, съвсем не означава, че Блажев е участвал в тайствен заговор и инсценировка.
     Възможно е да е бил въвлечен от подставени лица които целят да поставят интернет под контрол.Според мен са се възползвали от лабилната му психика а за да знаят чее такъв явно разполагат с информация за него.Според мене това са тайните служби.Целта Е ДА ОПРАВДАЯТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО НАМЕРЕНИИЯТА СИ ДА ПОСТАВЯТ ИНТЕРНЕТ ПОД КОНТРОЛА НА ПОЛИЦИЯ И ТАЙНИ СЛУЖБИ.Забележете че това се случва точно когато в цяла България текат протести срещу следенето в интернет.Явно че углавните престъпници и рецидивисти които ни управляват искат да поставят под тотален контрол личният ни живот за да не им объркваме престъпните далавери.За целта те са способни на всичко включително и на престъпни действия с цел провокаций.Просто е възможно да са подстрекали Атила да извърши подобно нещо като са го подлъгали че го прави за България.Не зная просто предполагам чее така и дано да не съм прав защото много неща около този случай ми се виждат доста съмнитлни и меко казано странни.Но дори и така да е както предолагам Атила няма вина защото е свестен но много объркан човек който е изгубил ориентация в целият този хаос който цари около нас и това е оказало поразяващ ефект върху психиката му :'( Дано Бог да му помогне и да го избави от нещастието което го е сполетяло вътре в него и изжън него.Амин. :eusa_pray:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Януари 28, 2009, 20:06:52
Линка е то клюки.нет, не разчитай на сериозност. Това, че управляващите могат да направят от всеки случай пи-ар, съвсем не означава, че Блажев е участвал в тайствен заговор и инсценировка.

Статията първоначално е била публикуване във "фокус" - http://www.focus-news.net/?id=s2256 - "клюки" само са я препечатали от там.

Иначе, и на мен много не ми се нравят тези конспирации, но от седмица-два, Атила намекваше, че подготвя нещо и скоро всички щели да разберат. Ето какво е писал в Атака в отговор към потребителя "тео"

За всичко си прав, но за едно не си прав тео! за това че в смесените региони няма никакви проблеми и това си е точно така, поне аз живея в такъв регион, но както се вижда тук си имат проблеми някои млади индивиди, със психиката основно в това не си прав. Ти му се усмихваш, говориш му кротко и благо, тои твърди че го гледаш сърдито, че му викаш и го манипулираш с думите си. Просто при тях шизофренията е в напреднал стадий, по горните им техни изблици на културен и цивилизован диалог, си проличава дали не съм прав в думите ми относно психичният им статус. За това на такива индивиди единственното им лекарство е, да им се говори кротко и благо, а когато преминат към открита агресия, да им се трошат главите за охладят страстите и да им се преподаде урок на истински цивилизован диалог. За това те съветвам! събери колкото можеш расистките им теми и публикцаий, съхрани ги при теб, защото в много скоро време ще ми потрябват и ми се иска да ги има някаде записани и съхранени. Наумил съм си нещо! и неиминуемо ще ми потрябват като доказателство. А определено ще бъдат качени на черешата поздрав от мен Мирослав Илиев Блажев - Атила

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,14588.75.htmlТитла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Януари 28, 2009, 20:29:18
Най-малко 10 години зад решетките ще получи Мирослав Блажев, който вчера отвлече рейса София-Варна и заплаши с пистолет 37-те пътника. Това каза днес генералният комисар на МВР Павлин Димитров, който вчера преговаря с похитителя и го убеди да се предаде. Днес се очаква съдът в Ловеч да гледа мярката за неотклонение на Блажев.

http://deltanews.bg/index.php?id=6936
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Сосипатор в Януари 28, 2009, 20:36:25
Подкрепям Бай Иван, ВМРО, и всички защитаващи Миро.

Той е един добър човек, може да е малко социопат, но е жертва на педерасткото общество. Ако той бъде осъден, значи ебал съм ти и държавата. Убийци да се разхождат по улиците, а такива като Миро да бъдат затваряни, е това е перверзия и подигравка с беззащитният народ.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Януари 28, 2009, 20:54:25
Бай Иване, хубаво нещо си написал.
Прав си, че всички ритат падналия.
Прав си, че случката е тадна (не пожелавам на никого подобно нещо).
Прав си, че атилата знае що е "чест и достоинство", прав си че му е било тежко, прав си че сигурно е бил объркан, че се е чувствал безсилен и изоставен ...

Но!
Не живеем ли всички в тази държава?
Не страдаме ли всички от мизерия от неправда от беззаконие от безморалността от безпътицата?
Не ни ли е яд всички на "държавата"?

Но колко от нас, биха се качили в автобус пълен с обикновенни хора (които също споделят тегобите на тая държава), вооръжен с два пистолета и плашейки ги с бомба?

Пак питам, защо невинни в автобус, а не някое РПУ примерно (нали Атилата мразеше полицаите)? Защо не щурмува парламента? Или ония дет` е бил "газил" жена му?

Къде е "честта и достоинството" в това, да причиниш подобно нещо на над 30 невинни, непознати човека? Опитай да се поставиш на тяхно място! Ако си успял, се опитай и да се поставиш на мястото на близките и родителите им!
Опитай се да се поставиш и на мястото на дъщеричката, на жената и на майката на Атила ... просто си помисли, какво им е причинил на тях!

И за чий х*й го е направил това? За чий х*й ще тръгнеш да отвличаш автобус? За чий х*й ще тръгнеш да плашиш случайни хора с пистолети и бомби?

п.п. представи си, рейса да беше минал през някоя по-голяма дупка, или пътниците да бяха решили да се бунтуват и станеше някой касаплък ... тогава какво става? Да натисне спусъка без да иска, пишова да гръме ... и какво тогава? Ами ако в рейса  е имало човек със слабо сърце...

Айде стига толкова, че станаха много въпроси и то все риторични!

Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Балкани в Януари 28, 2009, 21:10:52
Осъждат един достоен българин, който дори не е наранил никого, на 10 години на топло...а УБИЙЦИ и ЧИФУТИ като Максим Стависки се отървават само с условна присъда?!?!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Януари 28, 2009, 21:16:16
Добре де, ко не Атила беше отвлякъл автобуса а някой чужденец ... тогава каква песен щяхте да пеете!

Това ми звучи на соц-лозунга ... "НАЩИТЕ БОЛНИ - НАЙ ЗДРАВИТЕ БОЛНИ В СВЕТА!"


(http://store.picbg.net/pubpic/82/6F/45ec94b952b6826f.jpg)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 28, 2009, 22:07:03
Чудя се да направя ли нова тема.

Мирослав Блажев по последни данни е бил през 1996 в лудницата, за да бъде освидестван като годен да носи оръжие. Той не е лежал в лудницата. Разбрах, че по това време някъде се е уволнил от казармата.

Българинът глуда чифутска телевизия и се зомбира, а поляците защитават Българите. Докъде стигнахме? >:(
Съратници, сега е време да помогнем на Атила!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Death angel в Януари 29, 2009, 06:18:27

ОТВЛИЧАНЕТО НА АВТОБУСА ДО СЕЛО СЕВЛИЕВО Е ПОСТАНОВКА НА МВР

http://kliuki.net/21699/OTVLIChANETO-NA-AVTOBUSA-DO-SELO-SEVLIEVO-E-POSTANOVKA-NA-MVR.html
Бабо Скарлет(вече и аз ще ти викам така щото ти не преставаш да се държиш като "червена бабичка"),
като ни цитираш клюки.нет не виждаш ли, че те се позовават на
Цитат
Източник: http://www.focus-news.net/?id=s2256
?
Ха сега открий тази информация там, че аз не можах !
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Януари 29, 2009, 09:21:18

ОТВЛИЧАНЕТО НА АВТОБУСА ДО СЕЛО СЕВЛИЕВО Е ПОСТАНОВКА НА МВР

http://kliuki.net/21699/OTVLIChANETO-NA-AVTOBUSA-DO-SELO-SEVLIEVO-E-POSTANOVKA-NA-MVR.html
Бабо Скарлет(вече и аз ще ти викам така щото ти не преставаш да се държиш като "червена бабичка"),
като ни цитираш клюки.нет не виждаш ли, че те се позовават на
Цитат
Източник: http://www.focus-news.net/?id=s2256
?
Ха сега открий тази информация там, че аз не можах !

Толкова ли е важно, къде е била публикувана и от къде е препечатана? :-[
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Ванадий в Януари 29, 2009, 12:56:30
Не е ли прекалено:

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1269649 (http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1269649)

...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Балкани в Януари 29, 2009, 13:11:27
Цитат
Мирослав и подобните нему приличат на Дон Кихот и лудостта му -
живеят в измислен свят, защитават си възгледите и тръгват на път тежко въоръжени, за да се борят с въображаеми чудовища. При което често си патят мирни жители
Най-накрая ни казаха истината в... интернет :lol:
Хора, осъзнайте се - ние не сме последователи на Левски и Ботев! Ние сме последователи на Дон Кихот (и лудостта му)! :-P :-P :-P
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Януари 29, 2009, 13:14:38
Отрицанието че Мирослав Блажев е луд, не работи в момента хич в негова полза... :eusa_naughty:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Сит в Януари 29, 2009, 13:15:49
Отрицанието че Мирослав Блажев е луд, не работи в момента хич в негова полза... :eusa_naughty:
:-P
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Mасон в Януари 29, 2009, 13:22:04
Отрицанието че Мирослав Блажев е луд, не работи в момента хич в негова полза... :eusa_naughty:

Всъщност, според теб той е луд? ;)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Януари 29, 2009, 13:24:12
Отрицанието че Мирослав Блажев е луд, не работи в момента хич в негова полза... :eusa_naughty:

Всъщност, според теб той е луд? ;)
Разбира се че има някакво психическо отклонение...и че не е съзнавал когато върши това, какво точно върши.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Сит в Януари 29, 2009, 13:34:33
Някой прати ли му ЛС? Да е получавал отговор :icon_rolleyes:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Януари 29, 2009, 13:52:59
Някой прати ли му ЛС? Да е получавал отговор :icon_rolleyes:
Отдавна не контактувам лично с него и не бих лично аз го направил, защото не искам посещения от ченгетата, поне за няма нищо... ;) Които 100% четат кореспонденцията му в момента.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Ванадий в Януари 29, 2009, 14:08:00
Вижте сега, луд или не, това не е важно всъщност, като си помислим какви престъпници се разхождат на свобода...

Джок Пол Фрийман например, който хладнокръвно уби човек с нож или Ставийски... Съгласете се, че дори и да е луд, 10 години са прекалено много, той не е наранил никого, нали?

Друг е въпросът, че медиите пощуряха, то голямата сензация. Случило то се не е инсценирано от управляващите, но е използвано от тях или поне медиите достатъчно тъпи и му дават прекалено голяма гласност на фона на истинските проблеми.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Death angel в Януари 29, 2009, 14:32:37
Вижте сега, луд или не, това не е важно всъщност, като си помислим какви престъпници се разхождат на свобода...

Джок Пол Фрийман например, който хладнокръвно уби човек с нож или Ставийски... Съгласете се, че дори и да е луд, 10 години са прекалено много, той не е наранил никого, нали?

Друг е въпросът, че медиите пощуряха, то голямата сензация. Случило то се не е инсценирано от управляващите, но е използвано от тях или поне медиите достатъчно тъпи и му дават прекалено голяма гласност на фона на истинските проблеми.
А идиотите от СКАТ го произведоха в полковник от армията.  :lol:
На 33г. и лежал в психото, и бивш полковник !  :lol:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Death angel в Януари 29, 2009, 15:05:17
Отдавна не контактувам лично с него и не бих лично аз го направил, защото не искам посещения от ченгетата, поне за няма нищо... ;) Които 100% четат кореспонденцията му в момента.
Тебе те дебнат ченгета дегизирани с бели престилки !  :-P
  8-[ 8-[ 8-[
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Януари 29, 2009, 15:39:11
Атила е луд  :-P

Атила е герой на нашето време. Той е първият Българин, на когото тотално му изпушиха бушоните.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Януари 29, 2009, 16:57:23
Всичко е много по-прозаично. Активно мероприятие с или без съзнателното участие на Атила.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Януари 29, 2009, 19:29:14
Вижте сега, луд или не, това не е важно всъщност, като си помислим какви престъпници се разхождат на свобода...

Джок Пол Фрийман например, който хладнокръвно уби човек с нож или Ставийски... Съгласете се, че дори и да е луд, 10 години са прекалено много, той не е наранил никого, нали?

Друг е въпросът, че медиите пощуряха, то голямата сензация. Случило то се не е инсценирано от управляващите, но е използвано от тях или поне медиите достатъчно тъпи и му дават прекалено голяма гласност на фона на истинските проблеми.
В голяма степен, съм съгласен с теб.Имаш право...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Януари 29, 2009, 19:41:59
Цитат
Какво става? Вече и в България се отвличат автобуси? Вече тероризма е навсякъде, включително и у нас? Нима?
 
                     Не мисля! Кой всъщност е Атила? До колкото си спомням вожд на хуните.. А нашият, Български Атила? Не искам да цитирам някои от публикациите му по форумите и блоговете! Но, доколкото съм ги чел, това е свестен мъж, доста объркан, доста смутен, но със силно развито чуство за чест и достойнство. Луд ли е? Не, не мисля! Искал ли е да навреди на хората, които е взел за "заложници"? Не, по скоро той е своеобразен заложник в нашето сбъркано време и тревожно общество.
                     Какво ли е станало в душата на този човек, да предприеме такова действие? Той е доказал, че е отговорен към семейството си, към приятелката си, към обществото и народа си. Всеки от нас има мигове в живота, в които преживява душевен катарзис, ако това мине тихо и кротко добре, но всичко зависи от човешката психика. В случая, нашият Атила не е издържал психически. Но кой е истинският виновник, за това което се случи?

                    Кой е виновника? Виновни са онези, дето обърнаха живота на цяло поколение с главата надолу, разрушиха ценностите, опорочиха идеята за нормално правосъдие, натрупаха нечестни капитали, създадоха законов хаос с цел да грабят, да рушат съдби, да издевателстват на душите на хората...
       
                   Господ  да те пази, Атила по пътя ти, какъвто и да е той. Господ да пази и нас, защото и нашият катарзис наближава!

Иван Иванов


Подкрепям!!!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Mасон в Януари 29, 2009, 22:15:52
Всичко е много по-прозаично. Активно мероприятие с или без съзнателното участие на Атила.

Да преместим темата в раздел "Конспирация" ;D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Януари 29, 2009, 22:48:58
 Мисля,че ще е израз на лошо възпитание, ако те попитам, защо не надуеш дудука. За това няма да го направя. :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: dqdovikoleda в Януари 29, 2009, 22:54:34
Те го обявиха за луд, за анархист и какво ли още не. Гледайте си телевизията...

Трябваше да се вслушате по-внимателно, ставаше въпрос за анархист,който през осемдесетте години на миналия век отвлякъл самолет.
За него казаха, че имал анархистки убеждения.

Атила го изкараха психически болен човек, не съм сигурен дали е такъв въпреки че имам своите подозрения, тъй като съм чел постингите му.
Аз лично мисля, че никой няма право да го съди, още повече ако е болен.

Факт е, че мярката му е детинска и необмислена.

Аз ако бях ако толкова силно желаех да си отмъстя рано или късно щях да му намеря цаката на негодника и щях лично да го накарам да страда.

Но не бих излагал живота и свободата си на риск дотолкова. Планът му е бил необмислен.
Ако беше размислил хладнокръвно, може би щеше да намери начин да отмъсти на врага си без да чуе някой за това. Глупаво е да си рискува свободата по такъв нелеп начин. И в края на краищата няма да постигне целта си.

Освен ако всъщност интимната му цел е била да привлече внимание и да спечели слава, не бих се учудил ако това е истинската причина.
Ако е така значи наистина е болен. Може да страда от чувство за малоценност, не знам какво точно би го подтикнало да го направи.
      Прав си за това което пишеш обаче обърни кръста на снимката която си си сложил срещу името защото всички нормални българи сме православни християни и подобна снимка е обида към православните ни религиозни чувства.Светотатство е да се изобразява христос по този недопустим начин.Само евреин,комунист или мюсулманин може по този начин да изобразява Христос. >:(
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Mасон в Януари 29, 2009, 23:27:33
Мисля,че ще е израз на лошо възпитание, ако те попитам, защо не надуеш дудука. За това няма да го направя. :)
Азисе, ти ли си бре? ;)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Death angel в Януари 31, 2009, 11:57:42
    Атила не е бил пръв !  :o

Ето ви кадри как баш терористите на Бългатия превземат превозно средство от обществения транспорт :
http://www.clip4e.com/play_sergei_stanishev_kara_tramvai.htm (http://www.clip4e.com/play_sergei_stanishev_kara_tramvai.htm)
 Абе тея нема ли кой да ги съди !  :fsniper:
 Къде са снайперистите !
          >:( >:( >:(
 
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Януари 31, 2009, 12:15:03
Атила е герой на нашето време. Той е първият Българин, на когото тотално му изпушиха бушоните.

Извини ме, но не виждам връзката "Герой" - "Изпушили бушони"!  :o

Нима героите са луди хора, които размахват оръжие, плашат невинни хора с бомби и ги отвричат?  :-[ :-\

Не мисля така ...  :eusa_naughty:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Януари 31, 2009, 19:46:53
Браво на Атила... показа че не е шматка от тия дето чистят градинки и подобни тъпанарщини. Атила с един свой ход сложи всички ни в джоба си. така постъпват националистите, особено православните, като него. Нека тия с западните виждания се поучат от него.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Димитър Списаревски IYI в Януари 31, 2009, 20:03:15
Браво на Атила... показа че не е шматка от тия дето чистят градинки и подобни тъпанарщини. Атила с един свой ход сложи всички ни в джоба си. така постъпват националистите, особено православните, като него. Нека тия с западните виждания се поучат от него.
А ти кога ще направиш нещо такова????Или ще си седиш в дупката и ще си рупаш сиренце!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Януари 31, 2009, 20:08:59
Браво на Атила... показа че не е шматка от тия дето чистят градинки и подобни тъпанарщини. Атила с един свой ход сложи всички ни в джоба си. така постъпват националистите, особено православните, като него. Нека тия с западните виждания се поучат от него.
А ти кога ще направиш нещо такова????Или ще си седиш в дупката и ще си рупаш сиренце!
Ами ти или някой от сектата :-P :-P :-P
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Димитър Списаревски IYI в Януари 31, 2009, 20:14:08
Браво на Атила... показа че не е шматка от тия дето чистят градинки и подобни тъпанарщини. Атила с един свой ход сложи всички ни в джоба си. така постъпват националистите, особено православните, като него. Нека тия с западните виждания се поучат от него.
А ти кога ще направиш нещо такова????Или ще си седиш в дупката и ще си рупаш сиренце!
Ами ти или някой от сектата :-P :-P :-P
Ако правя такова нещо няма да заплашвам невинни българи,ПЪРВО и второ нямам сериозен повод да го направя и за това не рева като теб!!!
А ти ревеш и нищо не правиш и никога няма да направиш!!!!Утре ако стане нещо с България ти няма да си дойдеш,НО АЗ ЩЕ БЪДА ТУК!!!!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Януари 31, 2009, 20:59:03
Надявам се да не го съдят прекалено строго,защото не е направил кой знае какво,няма ранени и е съдействал на полицията,предполагам и няма предишни присъди и не заслужава голяма присъда.Дано най-вече заради медийното раздухване,правосъдната ни система да не се прави на нормално функционираща на атилов гръб.Но не го изкарвайте герой,смешно е,то едно е да му съчувстсваш и подкрепяш,друго е да го изкачваш на пиадестал,заради безсмислената постъпка,която той направи.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Януари 31, 2009, 21:03:55
Надявам се да не го съдят прекалено строго,защото не е направил кой знае какво,няма ранени и е съдействал на полицията,предполагам и няма предишни присъди и не заслужава голяма присъда.Дано най-вече заради медийното раздухване,правосъдната ни система да не се прави на нормално функционираща на атилов гръб.Но не го изкарвайте герой,смешно е,то едно е да му съчувстсваш и подкрепяш,друго е да го изкачваш на пиадестал,заради безсмислената постъпка,която той направи.
Да съгласен съм.
Ако това не е някаква постановка, а човека просто го е направил сам, то е билов неясно съзнание и просто трябва да се лекува, не да лежи в затвора /нещо което няма да стане де/, но не трябва да бъде наказван, а по-скоро това да е още един случай за наказание на онези които са го докарали до тук и искат да докарат всички нас!Ние знаем кои са те /той поне не е убивал или пребивал българи, като тия пред парламента на 14-и!Макар и да ги защитаваше тияизроди, което също ме кара да се съмнявам че е бил в ясно съзнание в последно време поне, а и преди./.
Ако пък е постановка, ние нямаме интерес да влезе просто набързо в затвора, да го ликвидират ако са го "преметнали" господарите му и да не остане жив, а имаме интерес да се измъкне по-някакъв начин от обсега им и да разкаже Истината, или пък да остане по-дълго жив и в трезво съзнание.
Тогава нямаме и много интерес, да влиза в лудница, щото там или ще го ошашават да не помни нищо, или ще го убият.
За това-ПРОЗРАЧНОСТ!Това е Истината в случая и граждански натиск, срещу начина на провеждане на подобни разследвания, подмолно и без граждански и независим контрол, извънполицейски!...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Януари 31, 2009, 22:25:27
WINS за пореден път се прави на интелигентен, като отговаря на въпроса с въпрос. За пореден път доказва, че честта му е потъпкана отдавна и не се чувства особено засрамен от това, че за жалост наистина е една форумна мишка. И все пак продължава да си пише "скромните" мнения за това кой бил сектант и кой не... ;D И приятелю, такива като теб сме ги видели отдавна. Да, Атила направи нещо. Ти няма и да направиш, ясно ни е това.

А, и нека ти вметна нещо - плъхок с огромни зъбки - вече не съм в БНС, но това не ми пречи да твърдя, че чистенето на градинки, отбелязването на национални празници и помагането на Българският народ показва един Патриотизъм с главно П, защото обичайки Родината си със сигурност би искал да виждаш чисти паметници, поднесени венци и доволни старци и малки дечица от поредната акция на организацията. Ако за теб това е секта - прегледай се, приятел. Определено не е в тях проблемът. ;)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Февруари 01, 2009, 15:31:17
WINS за пореден път се прави на интелигентен, като отговаря на въпроса с въпрос. За пореден път доказва, че честта му е потъпкана отдавна и не се чувства особено засрамен от това, че за жалост наистина е една форумна мишка. И все пак продължава да си пише "скромните" мнения за това кой бил сектант и кой не... ;D И приятелю, такива като теб сме ги видели отдавна. Да, Атила направи нещо. Ти няма и да направиш, ясно ни е това.

А, и нека ти вметна нещо - плъхок с огромни зъбки - вече не съм в БНС, но това не ми пречи да твърдя, че чистенето на градинки, отбелязването на национални празници и помагането на Българският народ показва един Патриотизъм с главно П, защото обичайки Родината си със сигурност би искал да виждаш чисти паметници, поднесени венци и доволни старци и малки дечица от поредната акция на организацията. Ако за теб това е секта - прегледай се, приятел. Определено не е в тях проблемът. ;)
бате не съм длъжен по никой закон да давам отговори на Пуфи и компани. За каква чест ми говориш а ? В сектите нема таков филм. Ти нищо не си видел у живота бате, ама ич - не се бутай при виделите.
Ти защо не си в БНС, изгониха ли те, не чистиш градинките ли правилно ?
Абе едно правите уж правилно, ама го извъртате, като сектите, абе чисти си градинките и чекай да се оправят нещата. :-P
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Февруари 01, 2009, 15:40:40
WINS за пореден път се прави на интелигентен, като отговаря на въпроса с въпрос. За пореден път доказва, че честта му е потъпкана отдавна и не се чувства особено засрамен от това, че за жалост наистина е една форумна мишка. И все пак продължава да си пише "скромните" мнения за това кой бил сектант и кой не... ;D И приятелю, такива като теб сме ги видели отдавна. Да, Атила направи нещо. Ти няма и да направиш, ясно ни е това.

А, и нека ти вметна нещо - плъхок с огромни зъбки - вече не съм в БНС, но това не ми пречи да твърдя, че чистенето на градинки, отбелязването на национални празници и помагането на Българският народ показва един Патриотизъм с главно П, защото обичайки Родината си със сигурност би искал да виждаш чисти паметници, поднесени венци и доволни старци и малки дечица от поредната акция на организацията. Ако за теб това е секта - прегледай се, приятел. Определено не е в тях проблемът. ;)
бате не съм длъжен по никой закон да давам отговори на Пуфи и компани. За каква чест ми говориш а ? В сектите нема таков филм. Ти нищо не си видел у живота бате, ама ич - не се бутай при виделите.
Ти защо не си в БНС, изгониха ли те, не чистиш градинките ли правилно ?
Абе едно правите уж правилно, ама го извъртате, като сектите, абе чисти си градинките и чекай да се оправят нещата. :-P
Може пък и да не са го изгонили, а да е напуснал той!
Защо, човек няма ли право на втори шанс и да сгреши веднъж, ако не е непоправимо?Да не би ти да си бедгрешния че съдиш?
А относно сектите, ами според гледната точка на друг пък, може и БРЗО да се каже че е секта?...
Когато религията силно заприлича на демагогия и видимо се употребява като параван, с нечисти и демагогски цели, вече имаме право да се съмняваме за това че дадена организация е секта...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Февруари 01, 2009, 16:06:27
За да определиш нещо да е подобно на секта, трябва да се обосновеш защо.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Февруари 01, 2009, 21:06:58
Браво на Атила... показа че не е шматка от тия дето чистят градинки и подобни тъпанарщини. Атила с един свой ход сложи всички ни в джоба си. така постъпват националистите, особено православните, като него. Нека тия с западните виждания се поучат от него.

Аве ей капут с капутите, напротив показа, че е пълна шматка подобна на теб. Или ти си по-голяма!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Димитър Списаревски IYI в Февруари 01, 2009, 21:27:35
WINS за пореден път се прави на интелигентен, като отговаря на въпроса с въпрос. За пореден път доказва, че честта му е потъпкана отдавна и не се чувства особено засрамен от това, че за жалост наистина е една форумна мишка. И все пак продължава да си пише "скромните" мнения за това кой бил сектант и кой не... ;D И приятелю, такива като теб сме ги видели отдавна. Да, Атила направи нещо. Ти няма и да направиш, ясно ни е това.

А, и нека ти вметна нещо - плъхок с огромни зъбки - вече не съм в БНС, но това не ми пречи да твърдя, че чистенето на градинки, отбелязването на национални празници и помагането на Българският народ показва един Патриотизъм с главно П, защото обичайки Родината си със сигурност би искал да виждаш чисти паметници, поднесени венци и доволни старци и малки дечица от поредната акция на организацията. Ако за теб това е секта - прегледай се, приятел. Определено не е в тях проблемът. ;)
бате не съм длъжен по никой закон да давам отговори на Пуфи и компани. За каква чест ми говориш а ? В сектите нема таков филм. Ти нищо не си видел у живота бате, ама ич - не се бутай при виделите.
Ти защо не си в БНС, изгониха ли те, не чистиш градинките ли правилно ?
Абе едно правите уж правилно, ама го извъртате, като сектите, абе чисти си градинките и чекай да се оправят нещата. :-P
Ти не можеш да дадеш отговори,защото нищо не правиш!!!Мишкуваш и това е!!!!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Февруари 01, 2009, 22:41:02
Защо съм напуснал организацията си оставете на мен, това си е мое решение и не си правете разните там изводи - само аз знам чистата истина. И ще се постарая да си остане така, за да не се получават разни конфронтации И спокойно, не са ме изгонили. Пък и да беше така - нещо срамно ли има?

Мишока си остава мишок. ;D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Февруари 01, 2009, 22:53:48
WINS за пореден път се прави на интелигентен, като отговаря на въпроса с въпрос. За пореден път доказва, че честта му е потъпкана отдавна и не се чувства особено засрамен от това, че за жалост наистина е една форумна мишка. И все пак продължава да си пише "скромните" мнения за това кой бил сектант и кой не... ;D И приятелю, такива като теб сме ги видели отдавна. Да, Атила направи нещо. Ти няма и да направиш, ясно ни е това.

А, и нека ти вметна нещо - плъхок с огромни зъбки - вече не съм в БНС, но това не ми пречи да твърдя, че чистенето на градинки, отбелязването на национални празници и помагането на Българският народ показва един Патриотизъм с главно П, защото обичайки Родината си със сигурност би искал да виждаш чисти паметници, поднесени венци и доволни старци и малки дечица от поредната акция на организацията. Ако за теб това е секта - прегледай се, приятел. Определено не е в тях проблемът. ;)
бате не съм длъжен по никой закон да давам отговори на Пуфи и компани. За каква чест ми говориш а ? В сектите нема таков филм. Ти нищо не си видел у живота бате, ама ич - не се бутай при виделите.
Ти защо не си в БНС, изгониха ли те, не чистиш градинките ли правилно ?
Абе едно правите уж правилно, ама го извъртате, като сектите, абе чисти си градинките и чекай да се оправят нещата. :-P
Пиши,пиши и ти да видиш малко ''слава'',да се почувстваш и ти значим.Добре,че са форумите,да ни светнеш в живата,да ни ''влееш'' житейските си мъдрости.Жалко,че си анонимник.Ако си под 16 годишна възраст-извинявам ти се за нападките.Аре гледай си живота и не се занимавай с глупости.Кой какво направил от организациите,когато ти отчетеш дейност,тогава им търси сметка или ги нападай.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Февруари 01, 2009, 23:46:01
Цитат
Владо (01.02.2009 г. | 19:55ч.)
Ей ама колко народ се фанаха на постановката на МВР :)))) Абе вие наистина ли вярвате, че полицията ще му каже да спре на бензиностанция след като е заплашиш с бомба? Вие наистина ли вярвате, че след това ще оставят шосето свободно и няма да го блокират с цел намаляне на евентуални жертви при взрив на бензиностанцията? Вие наистина ли вярвате, че полицаите ще го оставят да излезе най-спокойно с чанта в ръка, после ще БРЪКНЕ под якето, ще извади пистолет, ще го сложи на земята, после ще БРЪКНЕ за ВТОРИ път да извади втори пищов. Наистина ли вярвате на тия диалози дет се водиха в момента на арестуването му. Вие ако вярвате на ЕДНО от тия неща сте ИДИОТИ. Че мястото му е в затвора или лудницата няма спор, ама че има идиоти които вярват на тая постановка е страшно.

Най-точното мнение /в дира/, което споделям напълно!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: guest1516 в Февруари 03, 2009, 23:13:28
Тук съм за да подкрепя Мирослав Блажев - Атила , много ви благодаря за подкрепата . Познавам Мирослав от 10 години може да се каже , че ми ми е най-добрият приятел били сме в добро и в лошо с него , помагал ми е в трудни моменти и аз съм му помагал също. Според мен е добър човек , отговорен , родолюбец . А такива хора като него винаги ще са трън в очите на всички . Сами виждате от неговите постинги , че има по крайни изказвания по актуални теми в България и околноста но това е добре от гледна точка на това , че не е като всичката тази безлична маса от хора които като "овчици"се съгласяват с всичко към което ги поведат така наречените наши "Пастири"и не се опълчват срещу системата . Винаги различните от общата маса Българи ще си останат хулени ,  отричани и заклеймявани . Винаги ще е така докъто не се съберем повече сподвижници на Мирослав да преобърнем тази порочна система. Всеки греши , но за всеки има прошка както знаете той се извини  покая се , дайте ние всички да ну дадем Шанс да се Реабилитира , Има Жена , дете да му дадем шанс да се грижи за тях .
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Февруари 03, 2009, 23:20:40
Тук съм за да подкрепя Мирослав Блажев - Атила , много ви благодаря за подкрепата . Познавам Мирослав от 10 години може да се каже , че ми ми е най-добрият приятел били сме в добро и в лошо с него , помагал ми е в трудни моменти и аз съм му помагал също. Според мен е добър човек , отговорен , родолюбец . А такива хора като него винаги ще са трън в очите на всички . Сами виждате от неговите постинги , че има по крайни изказвания по актуални теми в България и околноста но това е добре от гледна точка на това , че не е като всичката тази безлична маса от хора които като "овчици"се съгласяват с всичко към което ги поведат така наречените наши "Пастири"и не се опълчват срещу системата . Винаги различните от общата маса Българи ще си останат хулени ,  отричани и заклеймявани . Винаги ще е така докъто не се съберем повече сподвижници на Мирослав да преобърнем тази порочна система. Всеки греши , но за всеки има прошка както знаете той се извини  покая се , дайте ние всички да ну дадем Шанс да се Реабилитира , Има Жена , дете да му дадем шанс да се грижи за тях .

Прекрасно, и аз благодаря за включването. Можеш да ни даваш информация за развитието на делото му и да ни поканиш на някое мероприятие в подкрепа на Мирослав. Ние сме с него.
В България свестните считат за луди... само дето Мирослав обърка автобуса ;)
СВОБОДА ЗА МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ !!!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Февруари 03, 2009, 23:40:54
Тук съм за да подкрепя Мирослав Блажев - Атила , много ви благодаря за подкрепата . Познавам Мирослав от 10 години може да се каже , че ми ми е най-добрият приятел били сме в добро и в лошо с него , помагал ми е в трудни моменти и аз съм му помагал също. Според мен е добър човек , отговорен , родолюбец . А такива хора като него винаги ще са трън в очите на всички . Сами виждате от неговите постинги , че има по крайни изказвания по актуални теми в България и околноста но това е добре от гледна точка на това , че не е като всичката тази безлична маса от хора които като "овчици"се съгласяват с всичко към което ги поведат така наречените наши "Пастири"и не се опълчват срещу системата . Винаги различните от общата маса Българи ще си останат хулени ,  отричани и заклеймявани . Винаги ще е така докъто не се съберем повече сподвижници на Мирослав да преобърнем тази порочна система. Всеки греши , но за всеки има прошка както знаете той се извини  покая се , дайте ние всички да ну дадем Шанс да се Реабилитира , Има Жена , дете да му дадем шанс да се грижи за тях .
Аз мисля че е подведен от някой.
Прав ли съм, доколкото го познаваш?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: guest1516 в Февруари 04, 2009, 11:59:54
Вижте аз въобще не знам за неговите намерения във въпросния ден . Приятели сме така е , но той пазеше някои неща в тайна докъто те не се осъществят. Немога да следя всичките му изяви в нета , той си държеше в тайна личната кореспонденция и незнам дали е подведен или не .
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Февруари 06, 2009, 21:34:45
http://atila.blog.bg/viewpost.php?id=284765

http://atila.blog.bg/

Блажев е писал ново мнение в блога си?...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Февруари 07, 2009, 16:41:05
Защо съм напуснал организацията си оставете на мен, това си е мое решение и не си правете разните там изводи - само аз знам чистата истина. И ще се постарая да си остане така, за да не се получават разни конфронтации И спокойно, не са ме изгонили. Пък и да беше така - нещо срамно ли има?

Мишока си остава мишок. ;D
Знам че не са те изгонили, тези не гонят. Хората сами бягат от там. Добре е че си напуснал сектата. Е щом не искаш да кажеш защо си напуснал добре. Верно съм мишок и си признавам, ама ти и подобните ти сте 100 пъти повече такива.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Февруари 08, 2009, 17:46:39
И защо е добре, че съм напуснал т.нар. от теб "секта", я се обоснови? Ама дай нещо ново, не изтърканите клишета, за които всеки знае. А дали аз и подобните ми са 100 повече не мога да коментирам. Те фактите говорят сами за себе си. ;)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Февруари 14, 2009, 17:47:27
И защо е добре, че съм напуснал т.нар. от теб "секта", я се обоснови? Ама дай нещо ново, не изтърканите клишета, за които всеки знае. А дали аз и подобните ми са 100 повече не мога да коментирам. Те фактите говорят сами за себе си. ;)
Ами добре е понеже е секта бе. какво повече да ти казвам и доказвам, сектата си е секта. Кой видел - видел, кой чул -чул, кой разбрал - разбрал, а кой не е: ич да не чуе, види и разбере.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Февруари 17, 2009, 09:27:45
Аха, ясно. Както и очаквах, нищо съществено. ;D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Франкист в Февруари 26, 2009, 13:55:14
И аз съм му чел доста от писанията по форумите - и за мен той е начетен човек,с богат речник и изразяващ се логично,ясно и точно.Почти всичките му възгледи съвпадат с моите,е, според мен на човека не са му издържали нервите,това е - няма какво толкова да се спекулира,когато ти падне пердето не виждаш какво става около теб,но трябва да се замислим каква е причината за това.Защото той не е единствения,той е един от нас.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Psycho в Февруари 26, 2009, 15:12:52
Прост е като гъдулка, това си пролича от последните му действия. Терористите в затвора!!
Искате да го пуснат и да се създаде прецедент? Утре мангасарите ще започнат да отвличат автобуси и ще смърдят ако ги задържат. Минимум 20 години за блажев - за тероризъм!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: guest1516 в Февруари 28, 2009, 19:42:23
Здравейте отново , нека да продължим да подкрепяме мирослав.За сега е в ловеч от 06.02 за 30 дни това е което знам.За съжаление мяма добър адвокат назначили са му служебен , но се съмнявам дали изобщо ще направи нещо. Нека продължим да го подкрепяме той има нужда от това
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Сосипатор в Февруари 28, 2009, 21:51:24
Подкрепяме го естествено.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Март 13, 2009, 19:44:48
Бедния лошо се насади и то заради глупост, а от него можеше и да стане истински терорист, а може би още може да стане.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Март 13, 2009, 23:30:01
И аз съм му чел доста от писанията по форумите - и за мен той е начетен човек,с богат речник и изразяващ се логично,ясно и точно

 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

За един и същи Атила ли говорим?  ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: guest1516 в Март 20, 2009, 14:12:03
Умолявам всички които могат да помогнат.(имам предвит медии и др.) Нека следствието относно Мирослав Блажев да не се проточва Моля Ви да се действа по бързо , и да се разбере Истината.Умолявам за по бърз процес. Това ни е най-лошото на съдебната ни система и на раследващите органи, че се бавят а Мирослав може да си остане в ареста дълго време докато се реши нещо. Моля Ви Хора стегнете се и си вършете работата
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Бай Иван в Март 20, 2009, 21:43:49
Ще!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: 28Stanislava в Март 25, 2009, 13:18:50
И аз искам да подкрепя Мирослав. Не знам какво го е накарало да направи  това нещо, но....За краткото време , през което го познавам..мога да кажа само , че беше прекрасен човек и ако имаш нужда би ти помогнал винаги....Нека никoй не го оплюва , а да бъдем съпричастни....United we stand, divided we fall...Защото той винаги ще бъде един от нас....
P.С Искам да се извиня че нямам кирилица. http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Април 11, 2009, 20:33:30
(http://i.dir.bg/CMS/2009/01/29/6_e9b34.jpg) Мирослав Блажев-Атила подписа споразумение с районната прокуратура в Ловеч, по силата на което ще изтърпи наказание от 10 месеца лишаване от свобода. 33-годишният мъж от Севлиево доби скандалната известност на първия в България, похитил автобус, пише вестник "24 часа". Той държа 39-те пътници няколко часа като заложниции накрая се предаде.
Екшънът се разигра на 27 януари по магистрала "Хемус" по посока Варна. На бензиностанция край с. Сопот след преговори с полицията Атила се предаде.
"Обвиняемият се призна за виновен още по време на разпитите. Сега повторно призна и така постигнахме споразумение", заяви районният прокурор Венцислава Кулева. Мъжът се съгласил да лежи зад решетките 10 месеца за отвличането на автобуса на "Биомед" и 6 месеца за незаконно притежаване на 2 пистолета и боеприпаси. По-голямото наказание покрива по-малкото, освен това му се приспадат двата месеца престой в ареста, обясни прокурор Кулева. При това положение той остава в килия още 8 месеца.
Другият вариант бил Блажев да се възползва от правото си да поиска съкратено съдебно следствие, а съдът трябвало да слезе под минимума от 1 г. лишаване от свобода. Резултатът пак щеше да бъде 10 месеца затвор, коментираха юристи. http://dnes.dir.bg/2009/04/11/news4284241.html
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Бай Иван в Април 11, 2009, 23:09:18
         Не е за първи път да изказвам мнение в защита на Мирослав/Атила.
         Защо? Ами защото си отстоявам позициите и винаги ще ги отстоявам. Мирослв, може и грешки да е сторил, маже да е сторил много неща, но той си остава мой приятел и толкоз.
         Чакаме те, Мирославе!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Април 12, 2009, 00:16:58
Макар и да не разбирам и подкрепям малоумната му постъпка,все пак се надявах на лека присъда,каквато той получава.След по-малко от 6 месеца ще е на свобода,ако не се прави на тарикат в затвора,което не вярвам да прави.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Април 12, 2009, 16:12:11
След по-малко от 6 месеца ще е на свобода
8 месеца.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: guest1516 в Април 12, 2009, 19:04:45
Здравейте отново , и аз се зарадвах на тази новина . Благодаря на всички които го подкрепяха .Това е най-добрата присъда , те каквото се разприказваха " от една до осем години " щях да полудея ако бяха казали 3 или 5 години , даже главният комисар беше казал , че ще го съдят за тероризъм за 10 години . До нова година Мирослав ще е при нас неговите Приятели  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Deadly Conviction в Април 13, 2009, 00:37:50
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0 (http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0)

Прочетете какво са писали в този сайт за Атила!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Април 13, 2009, 01:18:25
След по-малко от 6 месеца ще е на свобода
8 месеца.
За добро поведение и труд ги пускат по-рано.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: BMPO в Април 14, 2009, 13:56:06
До края на годината Мирослав ще е на свобода. Ще го преживее, но ще му се наложи да смени попрището, в случай че вече не го искат във фирмата.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: hahorat в Април 16, 2009, 12:03:56
До края на годината Мирослав ще е на свобода. Ще го преживее, но ще му се наложи да смени попрището, в случай че вече не го искат във фирмата.

То остава да го искат. Хора с лабилна психика и криминално досие не би трябвало да бъдат взимани за охранители.
Със силата идва и отговорността:

http://www.youtube.com/watch?v=NubrkOoHFJg
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: guest1516 в Юли 17, 2009, 23:37:35
Здравейте отново извинявам се за прекъсването.Следя какво става със Мирослав  и откривам много нередности .Мирослав беше преместен от затвора в Ловеч във затвора във Троян   но защо ,  той трябваше да бъде преместен на по лек режим във Търново.Но какво стана напрактика нищо подобно управата на затвора си прави каквото си иска и с нищо не съобразява , тя коли тя беси .Това ме заинтересува много  като негов приятел се притеснявам за неговото емоционално състояние.А тези постоянни местения не са хубави. А журналистите се интересуваха от него само за да си запълнят страниците и да си продават жълтите вестници и сега го забравиха напълно . И друго ме потресе много от миналата седмица в четвъртък Мирослав е преместен за пореден път във затвора в Стара Загора и закакво не разбирам изобщо. Те си го развеждат като " кученце " из затворите .Недоумявам защо пък чак тук каква връска има Ловеч със Стара Загора ,  просто незнам .
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Бай Иван в Юли 18, 2009, 00:57:42
За никой шибаняк, нама шибано значение! Аз ще се погрижа, а ако има друг дращещ добре дошъл - да ме търси на меила!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Атила в Октомври 22, 2009, 22:04:55
Искам да изразя своята искренна благодарност на всички които ме подкрепиха в тези за мен трудни моменти (http://news.ibox.bg/pressreview/id_142568505), след това следствените действия срещу мен. Просто няма благодарност която да изразя за да опиша своите искренни чувства, защото ако не беше вашата подкрепа щяха поне с 10 - 15 г. присъда да ме осъдят, а така мина по съкратената процедура, и присъдата беше 10 месеца. Искам също да благодаря на подкрепилите ме в този сайт (http://bgpetition.com/spravedliv-proces-za-edin-balgarin/view.html) където съм убеден че и там сте се разписали. Просто в България държавност няма, но поне има наченки на доблестно гражданско общество, което е обнадеждаващ фактор за установяването на истинската демокрация а не тази фалшиво натрапена ни партийна демокрация. За това! поклон, дълбок поклон на всички изказали си мнението по този брилянтен и отговорен начин.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Октомври 24, 2009, 15:26:11
Бог да те пази!
Обаче и ти се пази!

...защото живо куче струва повече от мъртъв лъв...

 :bgflag:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Октомври 24, 2009, 15:32:50
Добре дошъл отново, Атила! Аз бях един от тези, които те подкрепяха! Като мине малко време ще разкажеш какво точно стана.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: samvoin в Октомври 24, 2009, 15:36:59
Добре дошъл, Миро!  :-)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Балкани в Октомври 24, 2009, 17:59:00
Радвам се, че всичко мина добре, поне до колкото беше възможно.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Атила в Октомври 25, 2009, 01:30:04
Добре дошъл отново, Атила! Аз бях един от тези, които те подкрепяха! Като мине малко време ще разкажеш какво точно стана.

Генерале, аз не се срамувам или пък най-малко се страхувам да разправям какво точно стана и защо така стана. Казвал съм го и пред дознателите и следователите и сега тук го казвам за не знам кои си пореден път. Това което стана с мен, беше в следствие на държавното бездействие, или най-обикновенно нежалание да си вършат работата от страна на полицията. Но в такива случай като моят са изключително експедитивни, реагират буквално за минути за да замажат гафовите на собственните си подчинени. Според думите (http://www.vbox7.com/play:c42f37ce) на онази журналистка с доста съмнително поведение като такава! Миролюба Бенатова (http://www.dnes.bg/images/photos/0061/0000061470-article.jpg) че целият ми разказ бил доста зле скалъпен, и че всичко е смешно но не било смешно че има драма със заложници, просто изби в мен всякакви представи за обективна журналистика и изобщо за справедловист в България. До сега съм го приказвал по форумите че журналистите в България са платени журналисти, смееха ми се на думите, но аз лично на моят гръб се убедих в това за журналистическата злоба и долна интригантска природа. Значи! мен ме наричат психично болен, само защото съм потърсил справедливост за бременната ми тогава приятелка когато се е случил инцидента. А човека които шофира буквално без документ за правоуправление на МПС със явни психични отклонения и агресивна истерия, на два пъти съм ставал дори и самият аз жертва на неговата истерия, като вторият път трябваше да се защитавам с газов пистолет в ръка, за да не ме нарани с бухалка и след това да се нарани чрез мен сбием ли се двамата. Но най-вече този човек като седне зад волана е буквално камикадзе на пътя, просто му се разминава великодушно всяко едно пътно произшествие, явно корумпирайки дадени хора в службата КАТ по някакъв начин, за да не стигне до съда. Исках от цялата тази идиотщина с автобуса (http://dariknews.bg/uploads/news_images/200901/photo_verybig_324468.jpg), този човек да бъде разследван за постоянните му пътни инциденти, които единият от тях е съвсем умишлен, разиграл на 01.08.2008 г. и да бъде спрян да шофира автомобил. Те буквално го насърчиха да заплашва останлите участници в пътното движение и му дадоха самоувереноста че е недосегаем, доста често срещано явление в България чувство на ненаказност и недосегаемост. Та цялата тази пушилка и дандания за какво беше в крайна сметка. През 2008 г. се скарвам с човек, които ми е градски от Севлиево на име Петър Генчев Ганев (http://img32.imageshack.us/img32/606/picture029g.jpg) с които 13 г. съм бил приятел. Скарването става заради жена не заради любовна афера а заради най-обикновенно несъвпадение на характерите, просто с нещо и станах антипатичен на неговата любовница на този същият "приятел" Ганев и постепенно се изпокарахме с времето. В началото този същият се опитваше да бъде уж безпристрастен, но накрая взе страната на любовницата си. На пръв поглед е съвсем логично, гадже и винаги ще застане зад нея, това го приех, но същият Ганев (http://img32.imageshack.us/img32/606/picture029g.jpg) се взе твърде на сериозно и взе да ми налита и на бой дори, че ми се наложи да го респектирам с оръжие (газов) пистолет за да не се самонарани с мен. Размина се този инцидент с писане на обяснение в полицията в гр. Божурище (област Софийска) и с предупредителни протоколи да не се саморазправяме повече едни с друг. От този момент нататак, за мен този човек престана да съществува. Ходиме в една и съща фирма на работа като СОТ - Патрули в една и съща смяна, съседни екипи, дори паник бутони и сигнали сме вземали съвместно с екипите ни, за мен все едно че е непознат. Това както стана ясно го е дразнило че напълно го бях игнорирал и не му продумвах, е избило в агресия не към мен, защото този определено го е било страх да се изправи втори път срещу мен и да си реши като мъж цивилизовано проблемите си с мен, а е предпочел да посегне на бременната ми приятелка като е искал умишленно да я прегази с автомобилът си, да инсценира случайно ПТП (Пътно Транспортно Произшествие) на магистрален път София - Калотина с неизвестен извършител и по този начин да ме нарани до смърт чрез Рози приятелката ми. Рози пет (5) месеца е крила за този грозен инцидент от 01.08.2008 г. до 20.01.2009 г. че на 05.01.2009 г. ми го казва човек които е близък до неговото семейство за инцидента, случаен свидетел, които е стоял на прелез непосредственно близо до инцидента. На 20.01.2009 г. Рози ми признава след доста силен натиск от моя страна, че този човек наистина е искал да я убие с автомобилът си сребросто Фиат Пунто (http://img266.imageshack.us/img266/1306/picture037r.jpg) и това ми дойде в много. Не ми стигат интригите които натвори във ВМРО и накрая аз излезнах най-потърпевш и виновен от цялата създала се ситуация, много добре се знае от по стари форумци каква злъч и кал изсипвах по адрес на Ангел Джамбазки, (http://bnt.bg/public/files/articles_images/200906/1036.png) Панчо Георгиев и Красимир Каракачанов за да го защитя този човек, защото определено бяха вдиганли ръце от него в Пиротска 05. Не ми стига интригите които ми създаде след това във фирмата Форс Делта (http://www.forcedelta.com/news.php?n=7&) че никои колеги не искаха да работят с мен, а принципно нищо нямаха спрямо мен, дори след моето задържане (http://www.vbox7.com/play:d6dbed5e) са ме подкрепили което истински много ме учуди на тяхната адекватна реакция, ами това и със Рози да иска да прегазва. Просто ми преля чашата на търпението и бях решил твърдо да го убивам него и любовницата му. Но след разговор с един приятел пак от Севлиево, които същият този Петър Ганев (http://img32.imageshack.us/img32/606/picture029g.jpg) го мразеше, си дължи живота на него, че ме посъветва да не правя тази грешка да го убивам, за да не си цапам ръцете с неговата нечестива кръв, предавам дословно думите на човека, и да се спра че дъщеря ми ще израсне без баща. И накрая завърши думите с това да оставя справедливоста в ръцете на Господ БОГ и го послушах човека за което съм му истински благодарен. Но все пак! напрежението трупано през тези години благодарение на този човек си оказа своето лошо влияние над мен и в един момент се почувствах слаб и уязвим, че търся съдействие от държавата, тя нагло мълчи, а след това и ми се подиграва, и в един момент ми се появява бяло петно в паметта и резултата е на лице. Не си оправдавам постъпката, но на човек му идва един преломен момент когато всичко му претъмнява от безбройните скърби които е понесъл в името на своето щастие и душевен мир и предпеиема действия които след това ги класифицира като голяма глупост, но в този момент това не го мислиш, а ти се струва за най-удачен вариант, да излезнеш от дадена създала се напрегната ситуация. Винаги в животът си съм искал едно, спокойствие и мир в душата ми. Но хора като този мерзавец за мен Петър Ганев винаги са ми се появявали в живота и са ми го обърквали за да се почувстват те емоционално удовлетворени и поне за малко значими в собственните си очи, защото за останалите очи са едно нищожно нищо. Така стана и през 1996 г. появи се човек уж мои приятел, даде ми погрешен съвет, които аз от не знам какъв акъл го приех да съм влезнел в психиатричният диспансер в гр. Севлиево за да съм се поуспокоял, влязох и сега ме изкарват психично болен. ОК психично болен съм. ОК луд и ненормален съм. Но това изобщо няма да ме превъзпита, за да си стоя и да си мълча страхливо пред едни малоцени хора и да им търпя гаврите и извращенията с моят живот и живота на близките ми и да им отпускам изобщо някаква аванта. Винаги ще се боря с такива хора каквото и да ми коства в живота, за да си опазя щастието и хармонията в и около себе си. Сега след като всичко е отминало, чисто и просто искам да си събера счупените частици от живота си, да се организирам и да намеря начин как да се махна от тази прокълната България. До сега сляпо вярвах че има оправия в България, но след този случай се убедих че такова нещо няма съчувствие състрадание и взаимно разбирателство в България. В България има само злоба, завист и лицимерна набожна пошлост. Омерзен съм до такава степен, че не искам да седя повече в България и да търпя лудостите на самозабравили се хора. Не искам детето ми един ден като ме попита тате ти защо си бил в затвора и аз да се червя като някои луд и да му обяснявам че всъшност татко му е бил в затвора за да защити на майка му и неговият живот от нагло посегателство и да давам обяснения на моят наследник защо това защо онова. Сега след като намерих жената на животът ми, сега когато имам семейство съм длъжен да мисля изцяло за тях а за всичко и всички останали изобщо не ме интересува.
:&
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Балкани в Октомври 25, 2009, 02:18:17
Ако в България нямаше никакаво "взаимно разбирателство", то надали в предния си пост щаше да ни благодариш за подкрепата, нали?
Ако те е страх за това какво ще стане, когато дъщеря ти те попита защо си бил в затвора, се замисли и какво ще стане, когато дъщеря ти пита коя е нейната Родина и се окаже, че тя не я познава. И още по-страшно - когато твоите внуци нямат такава.
Поемай обстоятелствата с достойнство.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Hypathia в Октомври 25, 2009, 03:07:42
Добре дошъл отново, Атила. :-)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Октомври 25, 2009, 03:14:03
Добре дошъл Атила. Пожелавам ти ползотворно участие в дискусиите на Българският националистически форум.  (handshake)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: bulgarian085 в Октомври 25, 2009, 09:49:45
Добре дошъл
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Теодор в Октомври 25, 2009, 13:34:51
Добре дошъл и от мен Атила ;-)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Октомври 26, 2009, 22:36:40
Още не мога да повярвам, че те виждам отново. Я разкажи сега
в затвора респектира ли мангустите с физическите си габарити... вярвам
че си ги направил на гъз! :devil:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: опълченец в Октомври 31, 2009, 21:53:19
Леле тоя Карбовски много нагъл тип бе,как то изтърпя?!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Атила в Ноември 01, 2009, 10:09:00
Леле тоя Карбовски много нагъл тип бе,как то изтърпя?!

Ти не ме ли видя как се зачервих по едно време! толкова ми се вдигна кръвното, че ми идваше да го изругая както аз си знам, но се стърпях да не направя някоя допълнителна глупост, за която щях след това да съжалявам съответно. Но съм доволен че не му дадох аванта. Поради тази причина Карбовски е изрязал тази част от интервюто където определено го накарах да се почувства глупаво, и остави тази част където се опитваше да ме изкара че едва ли не съм сторил нещо безмисленно. Абе просто опита се да ми внуши чувство за вина, не защо съм отвлякъл автобуса, а изобщо защо съм се запознал с жена ми. Така го прециних този човек че си пада интригант. Това журналистическата професия особенно в България си е изцяло професия за хора които чувството за морал е изцяло оперирано, и журналисти стават хора, които не могат да се реализират по никакъв друг начин в живота и са някакви духовни инвалиди. Житейски аутсайдери са за мен журналистите. Хора които се ровят в калта като свинете за да се нахранят, гнусна журналистическа му работа, какво да ти кажа...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Wolf-Asena в Ноември 01, 2009, 21:42:08
Атилла ти тюрк ли си ??Атилла е турско име...!?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Ноември 02, 2009, 22:54:11
Атила, първо добре дошъл. Пред доста познати те защитавах, защото разбирам какво ти е било и какво е станало, напълно разбираемо е, че на всеки човек понякога му писва и прави глупости. Едни са чупили чинии, други са псували бясно, трети са пребивали до смърт виновния, но на всеки в крайна сметка му прелива чашата. Ти сам го каза - не беше на правилното място и в правилното време, когато ти е преляло, но е разбираемо, че в страна, където внимание ти обръщат, ако й дължиш пари, ако навредиш на някого, от когото самата страна има изгода или просто си с правилни разбирания, то идва един момент, в който ти си този, от когото страната не се интересува и именно това наистина може да те изкара извън нерви. Естествено, малко хора биха го разбрали това, тъй като са прекалено заети с техните си неща и явно не се замислят над основните проблеми. Както и да е.

Колкото и да е орязвал тоя Карбовски, главното се каза и всеки нормален човек ще те разбере. Някои може да си каже "бе мани го тоя, луд е", но по принцип на такива хора мнението им е достатъчно заблудено. Всеки здравомислещ се би разбрал, че човешката психика ИЗБИВА навсякъде, когато управляващите-педерасти се гаврят с нас.

Радвам се, че си навън и отново виждаш жена си и детето. Желая ти късмет и внимавай следващия път да не уцелиш пак нестандартно място, защото тогава вече може да не се размине толкова леко. :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Хитлер в Ноември 03, 2009, 11:45:30
Атила,добре дошъл и от мен...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: stas в Ноември 03, 2009, 21:09:24
Леле тоя Карбовски много нагъл тип бе,как то изтърпя?!

Ти не ме ли видя как се зачервих по едно време! толкова ми се вдигна кръвното, че ми идваше да го изругая както аз си знам, но се стърпях да не направя някоя допълнителна глупост, за която щях след това да съжалявам съответно. Но съм доволен че не му дадох аванта. Поради тази причина Карбовски е изрязал тази част от интервюто където определено го накарах да се почувства глупаво, и остави тази част където се опитваше да ме изкара че едва ли не съм сторил нещо безмисленно. Абе просто опита се да ми внуши чувство за вина, не защо съм отвлякъл автобуса, а изобщо защо съм се запознал с жена ми. Така го прециних този човек че си пада интригант. Това журналистическата професия особенно в България си е изцяло професия за хора които чувството за морал е изцяло оперирано, и журналисти стават хора, които не могат да се реализират по никакъв друг начин в живота и са някакви духовни инвалиди. Житейски аутсайдери са за мен журналистите. Хора които се ровят в калта като свинете за да се нахранят, гнусна журналистическа му работа, какво да ти кажа...

Таркане, да не ти пука ! Ама хич ! ;-) :-)


.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Ноември 04, 2009, 15:50:06
Аз пък няма да те поздравя, нито да те подкрепя, не толкова заради дивотията, която извърши, а заради предателството спрямо България и българите. Най-добре си стой из турските форуми, личи си, че там се чувстваш на място. Как изобщо не те досрамя да напишеш ей-това

Обмислям варианта да сменя славянското си име Мирослав с благозвучното Мустафа, но за всичко си има време

или това

взел съм си решение да науча Турският език перфектно и да го припозная за свои майчин език. Не искам да имам нищо общо с този славянски език. Не мога да понасям да говоря на език където 97% е псувни и обиди. Дори и сега като го говоря и пиша се чувствам унизен и омерзен. Просто ще бъда благодарен, ако някои Турчин се свърже с мен по скайпи чата atilla3318 и да започне да ме учи на литературен Турски език като ми изпраща думи и всичко което е необходимо за да усвоя по бързо и лесно езика на моите славни деди.

http://smart.freesmfhosting.com/index.php/topic,656.45.html

 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Ноември 04, 2009, 16:13:37

Обмислям варианта да сменя славянското си име Мирослав с благозвучното Мустафа, но за всичко си има време

или това

взел съм си решение да науча Турският език перфектно и да го припозная за свои майчин език. Не искам да имам нищо общо с този славянски език. Не мога да понасям да говоря на език където 97% е псувни и обиди. Дори и сега като го говоря и пиша се чувствам унизен и омерзен. Просто ще бъда благодарен, ако някои Турчин се свърже с мен по скайпи чата atilla3318 и да започне да ме учи на литературен Турски език като ми изпраща думи и всичко което е необходимо за да усвоя по бързо и лесно езика на моите славни деди.

http://smart.freesmfhosting.com/index.php/topic,656.45.html


Атила, това вярно ли е? Ако е вярно, нямаш място тук!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Хитлер в Ноември 04, 2009, 16:26:20
Това променя и моята представа,доказваш колко голям предател можеш да бъдеш.
Бана му за мен трябва да бъде задължителен ако се докажат твърденията...

Цитат
За хората които ме уважават и държат на мен, им позволявам да се обръщат към мен на малко име, но за другите славянски нечестивци съм Атила
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Skarlet в Ноември 04, 2009, 16:54:48
Вярно е, разбира се, отворете линка, който съм дала и ще видите. В турският форум Атилчо се подвизава като "tarkan1300", а темата, под която е писал се казва "Али Юзеиров - Моят герой !" Пфу, гняс!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Ноември 04, 2009, 16:57:06
Атила вярно ли е това?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Ноември 04, 2009, 16:59:18
Вярно е, разбира се, отворете линка, който съм дала и ще видите. В турският форум Атилчо се подвизава като "tarkan1300", а темата, под която е писал се казва "Али Юзеиров - Моят герой !" Пфу, гняс!
Импа, предлагам да изчакаме Атила какви обяснения ще даде, но ако не го направи до 1- 2 дена направо го банвай за вечни времена.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Хитлер в Ноември 04, 2009, 17:33:25
Вярно е, разбира се, отворете линка, който съм дала и ще видите. В турският форум Атилчо се подвизава като "tarkan1300", а темата, под която е писал се казва "Али Юзеиров - Моят герой !" Пфу, гняс!
Импа, предлагам да изчакаме Атила какви обяснения ще даде, но ако не го направи до 1- 2 дена направо го банвай за вечни времена.

Подкрепям.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Ноември 04, 2009, 17:48:19
Атила вярно ли е това?

На фона на това, което съм чел от него тук и на други места, напълно възможно е това да е писано пак от Мирослав Блажев. Тръгнал да отвлича автобус заради честта на жена си :down: По-малоумна постъпка едва ли някой може да измисли! И какво постигна?! Може би единствената грешка в тази случка беше пребиваването му в затвора, а не в лудницата.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: хейтър в Ноември 04, 2009, 18:32:41
Момчето има нужда от лечение,не му се смейте.Толкова е зле с мозъка че е готов да се пише и турчин само и само някой да го съжали.Пази Боже.Такива болни хора са за съжаление не за смях.Човека има нужда от сериозно лечение на главата.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Ноември 04, 2009, 18:48:38
Хейтър, кой му се смее бе? Просто искаме Атила- Мирослав да даде някакъв смислен отговор за антинационалните си писания
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Атила в Ноември 04, 2009, 20:03:12
Администраторе банваи ти казвам, имаш моето позволение. Няма да се сърдя. ДА потвърждавам всичко казано от мен и от нито една моя дума не се отказвам ако това искаш да знаеш. Не ми стигат разни интриганти в живота, че ще давам обяснения на някакви си психично болни хора. Предостатачно давах обяснения в затвора че сега и тук, няма да стане.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Ноември 04, 2009, 20:10:46
A has been banned: user Атила.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Генерал Колев в Ноември 04, 2009, 20:41:13
За благодарност за цялото ни гостоприемство- били сме психично болни. Това ще е за урок на всички форумци и най- вече на такива като мен, които му оказаха подкрепа.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Хитлер в Ноември 04, 2009, 22:17:57
И на мен ще ми служи за поука,както надявам се на всички.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: logx в Ноември 04, 2009, 23:46:07
Извинявам се, че използвам правата си като модератор да пиша в затворена тема, но държа да отбележа, че определено съм сбъркал явно с мнението си.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Август 29, 2010, 20:17:14
Таркан е онзи дето отвлече автобуса преди 2-3 г.
Сега се оказа че е сменил вярата си с мисиоманската. Та ми е интересно вие какво мислите за тази негова постъпка?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Август 29, 2010, 20:27:59
Таркан е онзи дето отвлече автобуса преди 2-3г.
Сега се оказа че е сменил вярата си с мисиоманската. Та ми е интересно вие какво мислите за тази негова постъпка ?

После ще стане будист,после Кришна и т.н. Ще ги редува явно. Ако замине за страната на изгряващото слънце очаквам да отвлече влакът-стрела.
(http://www.darganov.com/wp-content/uploads/2008/12/800px-shinkansen_series_300_at_okayama.jpg)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Август 29, 2010, 21:04:45
Атила/Таркан/Мирослав (в момента Мустафа) Блажев е един обикновен цигани болен от параноидна шизофрения.

В нашия форум допреди няколко дни, въпросният се подвизаваше като Nefertiti ... пишейки от името на жена (освен шизофрения и травестия).

В момента ненормалникът Мирослав (Мустафа) е администратор на ето този форум на турчеещите се шизофреници ...

http://turknet.freesmfhosting.com/index.php (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php)

В този форум можете да видите постовете на братя Юзеирови, на цяла шайка турски религиозни фанатици (много от които пишещи от чужбина), както разбира се и постовете на едно същество, което навремето също се пишеше за "националист" - Samvoin, което е намерило приятели и съмишленици в очите на тази нееосманска, циганска, шизофренична пасмина.Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Август 29, 2010, 21:16:44
Атила/Таркан/Мирослав (в момента Мустафа) Блажев е един обикновен цигани болен от параноидна шизофрения.

В нашия форум допреди няколко дни, въпросният се подвизаваше като Nefertiti ... пишейки от името на жена (освен шизофрения и травестия).

В момента ненормалникът Мирослав (Мустафа) е администратор на ето този форум на турчеещите се шизофреници ...

http://turknet.freesmfhosting.com/index.php (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php)

В този форум можете да видите постовете на братя Юзеирови, на цяла шайка турски религиозни фанатици (много от които пишещи от чужбина), както разбира се и постовете на едно същество, което навремето също се пишеше за "националист - Samvoin, което е намерило приятели и съмишленици в очите на тази нееосманска, циганска, шизофренична пасмина.
И аз имам негативно мнение спрямо двете личности, и със право ги изгоних от Общността на Българските Националисти двамата ненормалници.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Родолюбец IYI в Август 30, 2010, 06:49:24
Дьонме!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Август 30, 2010, 10:57:47
Дьонме!

Не приятелю, дьомнетата са помюсюлмачени евреи ... докато тоя е по-скоро "миллет" - помюсюлманчен мангал.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: rado84 в Август 30, 2010, 11:43:17
Името Таркан не е българско, така че не може да е предател.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Август 30, 2010, 16:16:39
Пълно куку! Аз на някои тук като им разправях, не ми вярваха.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Август 30, 2010, 19:03:04
А нещо всички сте в грешка - Таркан е велик бг-националист от голям калибър.
Верно смнил е вярата, ама  днешните модерни времена това не е важно нали  :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Август 30, 2010, 22:49:12
Здравейте отново и от мен. не знаех че и тук шизофреника е привлякъл някакси внимание.. но аз отдавна бях обърнал внимание на неговите простотии, и провокации които прави с най различни никове.
повечето неща съм ги описал във форума на атака :

http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg526445.html#msg526445 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg526445.html#msg526445)

http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg527155.html#msg527155 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg527155.html#msg527155)

http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg535101.html#msg535101 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg535101.html#msg535101)

/припомням само, че като четете тази тема, имайте предвид че самия той пише/доказано/ с никовите ибришимов и нефертити :) интересна картинка се получава, нали  :) /

показателно е и скорошното му отношение към отвлечения автобус в манила, където обаче за съжаление имаше трагичен изход... :
http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg553926.html#msg553926 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg553926.html#msg553926)

та.. това е "лицето" /ако въобще има такова/  на истинския блажев - атила/таркан/дететочудо/админ/матрицата/ибришимов/нефертити/дели_курт... и т.н..

пълно е с бисери и психо-комплекси в блога му :
http://atila.blog.bg (http://atila.blog.bg)
там дори имаше наглостта да си пише сам обиди разни и псувни като "анонимен" , след което да "излива" подобаващ отговор :) :)
/поведение познато и доказано във форума му, от което и аз бях потърпевш, и аменхотеп/
като видя че изрично бях казал че след като имам /аз и други/ толкова места където да отговорят на шизофренията му,и никога не бих писал там, изведнъж "анонимните" отговарящи секнаха :) :)

има още сума ти комични ситуации в които шизофреника /или циклофреник май е по точната дума/ сам се подхлъзва на собствените си фекалии, които бълва в голямо изобилие :)

тъй като отдавна не съм ви посещавал тук, ще се радвам да чуя и вашето мнение !

пс
Цитат
Сега се оказа че е сменил вярата си с мисиоманската. Та ми е интересно вие какво мислите за тази негова постъпка ?
всъщност... аз и до сега не съм видял да е казал че е сменил ВЕЧЕ вярата, въпреки че непрестанно повтаря че "ЩЕ" го направи  в скоро време, като изтъква хиляди увъртания :)
но аз и друг път съм казвал - това не етолкова важно. като иска и будист да става. не ме бърка ама никак.
докато на него комплексите му са били винаги в тази насока - че всиките критики /било то от мен или други/ за позициите които има са на тази верска основа.  което е пълна глупост.
шизофренията му и десетките доказателства , за провокациите му, за фалшивите му никове, за симулирането на различни личности (имитира както правопис, така и различен стил)  няма нищо общо с решението му да е от каквата си вяра иска.

другия му комплекс е че... и сам осъзнава че такива дето си сменят религиите никога няма да са "свои". нито при турчеещите се мюсюлмани, нито ако обратно реши да си остане християнин, ще е истински искренно такъв.
т.е. никъде няма да намери "свое" място. бедната му болна шизофренична душица никога няма да намери покой :)

сербез форум му е последна спирка, и сам осъзнава че и там никога няма да е "свой". просто защото го ползват като кученце  на каишка, което лае повече от всеки друг по "злите шовинистични славяни" хаха :)

а пък "самовойн" не знам , познавам му писанията отскоро, не знам по кои теми имате разногласия, но  за много неща съм съгласен с него.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: swoff в Август 31, 2010, 01:17:40
Тоя верно не е наред  :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Август 31, 2010, 12:38:14
Пълно куку! Аз на някои тук като им разправях, не ми вярваха.

10-тина дни, преди тоя луд да отвлече автобуса с 40-те пътника, във форума на Атака му бях препоръчал задължително да пие Халоперидол и да се лекува ... да ама той не ме послуша и видяхте к`во стана ...

а пък "самовойн" не знам , познавам му писанията отскоро, не знам по кои теми имате разногласия, но  за много неща съм съгласен с него.

Само факта, че заради тоя хипофизен хомосексуалист баннаха двама изключително достойни българи от  VBOX7 за мен е достатъчен ... а този факт е само капка в морето от мръсотиите, които направи това джудже.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Август 31, 2010, 19:42:57
не ме инретесува дали е луд, а какво мислите : дали е нормално и добре за един бг-националист да си смени вярата или е нищо и вие, като широкопскроени не се притеснявате от хора сменили си верата.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Август 31, 2010, 21:20:23
ивинявай... ти го слагаш в графа "бг националисти" ли  ?
ако се абстрахираме от религията му, но наистина се АБТРАХИРАЙ, прочети му писанията , за омразните славяно-шовинисти, за "мащехата" БГ дъражава, за република абсурдистан, за преклонението му пред турчеещите се... за великата република турция и колко хубаво е там, за несправедливите възродителни процеси, /все още не говоря за религия/ ,  който в прав текст казва : http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2118.html#msg2118 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2118.html#msg2118)
"fuck bulgaria"
погледни с колко ника, и колко самоличности имитира , и още колко други НОВИ създава, с цел провокации, .... и после да видим.. и обсъдим... религията му... ?
хех.. това му е най малкия проблем.
а то въобще не е проблем.

пс
нека си е от кото иска религия. проблема той си го знае - заблудената  овца, никоя религия няма да го приеме. изтърва /и съвсем обърка/ влака завалията... :)
само от едно нещо се опасявам.. че според една статия в 24 часа :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=592392 (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=592392)
на 100 човека един е със шизофренични проблеми.
някои не им личи , други.. са като атила/мустафа....

проблема е че около 70-80 хил. шизофреника са пуснати от болниците и на никой не му се занимава с тях...
дано да няма нов автобус а-ла манила , или а-ла словакия дето оня ден някъв се развилнял с пушка и изпотрепа де що види... ....
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Rodolubec в Септември 01, 2010, 09:44:36
не ме инретесува дали е луд, а какво мислите : дали е нормално и добре за един бг-националист да си смени вярата или е нищо и вие, като широкопскроени не се притеснявате от хора сменили си верата.
Да си смениш православната българска вяра с антипода на всичко мръсно и зло в света-ислямът си е меко казано един откачен и срамен акт.Само ненормален човек би сменил дадената от Бог вяра на човека с тази дадена от сатаната каквато е ислямската-символ на злото и омразата.Така че не може да си българин и едновременно с това да защитаваш,хората които искат да те унищожат.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Септември 01, 2010, 10:24:26
един бг-националист да си смени вярата

Този циганин определено не е "бг" ...

А ако е "националист" то е някакъв турски, цигански, или пан-тюркистки националист.

Аз "бг националист", който мрази българския народ в червата си не съм виждал!

Ето какво пише той ...

Цитат
Mustafa (Zuahid)

Ами като има свобода на словото, то тогава го казвам с цялата си отговорност, "fuck bulgaria", пък ако искат медиите им на тези психично болни славянски малоумници и да ме съдят, не ми пука и дреме за тях и как се чувстват, че са обидени, че са накърнени! "fuck bulgaria".
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 02, 2010, 06:47:21
в блога си шизофреника ОТНОВО , както и във форума на сербез страхливеца, писал че.. :
 "защото ако качулатите идиоти бяха натиснали да влизат в автобуса, манилският сценарии с отвличане на автобус пълен с пътници, щеше да се случи и при мен"
...ама добре че пътниците проявили топлота и разбиране /хехех... то какво ли друго могат да проявят хорицата под заплахата на дуло от неуравновесен психар?/

и... за това че "експертите" го били изкарали "нормален"
хехе... странно , защото пък аз на когото и да покажа километричните постове пълни с омраза и шизофрения, няма психолог, който от първите няколко изречения да не каже... "абсолютно болен човек ! "

"експертите" просто не им пука, а и те си правят стандартни тестове, които към момента човека се проявява съвсем нормално.
и едва ли са се задълбочавали , освен това както знаем, пуснати са 70-80 хил. шизофреника от клиниките да се "оправят" сами в обществото....
ко да говорим повече за "експертите".... ?

които се съмнявам да са запознати с това ново явление "шизофреник-блогър" , който се проявява  и "излива" километрични постинги-комплекси си в интернет, симулира различни личности, сам си пише от "уж" различни никове, и т.н.
и това с времето е абсолютно доказано .

та, ако се върнем на "терористична" тема с отвличания и заложници....  ето как действат в нормалните държави :
http://news.ibox.bg/news/id_1298609634 (http://news.ibox.bg/news/id_1298609634)
Цитат
40-годишният екоактивист Джеймс Лий, който взе заложници в сградата на телевизия Discovery, е бил убит, предаде АП.

Трима заложници са били спасени.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Родолюбец IYI в Септември 02, 2010, 16:18:23
Колкото до исляма това си е наистина агресивна религия и който твърди обратното значи не е чел корана. Там много ясно пише колко добре ще живееш в рая ако отрежеш определен брой глави на кяфири. Но въпреки това бих уважавал ако някой Българин националист изповядва тази вяра все пак това си е негов избор. Кръвта е над всичко. А тоя мустафа блажев не е нито Българин нито националист затова тия думи не важат за него.

А тази амеба мустафа ли е не знам какъв е мога само да му се изплюя на тъпата грозна мутра. Нямам време аз за такива неща иначе бих му копирал всички изказвания тука да го видят хубаво новите му рязани приятелчета какви ги говореше тука едно време.Редактирано от модератор:
- Консолидация на два последователно пуснати постинги.
- Премахната реплика към вече изтрит постинг.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 02, 2010, 16:45:28
Библията казва,че ако глупавия мълчи,може да мине за умен някъде.
Че и на Блажев работата. Що бърборене е избърборил и толкова глупости...а в началото в интернет когато го срещах ми се струваше стабилен. Но времето което минава показва много неща,вкл. и хората - кой какъв е. Така е и в брака и в работата и навсякъде. Идва време когато всичко се вижда какво си е.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Rodolubec в Септември 02, 2010, 19:43:03
Православие означава-правото слави Бога за онези който не са запознати с вярата.И дума не може да става за сравнение между Християнство и ислям(зло).Истинската вяра в Бога не може да се сравнява във култа към злото,каквото олицетворява исляма.Ето защо християните са кореннопо напред и по възвишени във всяко духовно и чисто отношение,за разлика от най-големият враг на човечеството-мюсюлманите,които са омърсени със гняв и омраза.А Катила че е един побъркан боклук и долен мизерник,това е ясно на всички.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 03, 2010, 10:46:07
опа.. към списъка с никовете да добавим и "розичката"
http://rozichkata.blog.bg/ (http://rozichkata.blog.bg/)
като я знаем по репортажите колко простовато девойче е /не искам да обиждам, но просто такова впечатление прави... нищо лично (1) Отечествен фронт | Атила (http://www.youtube.com/watch?v=SPVljgP1ecY#) /
... и като сравним стила и "пространствените излияния ",  според вас кой пише в този блог ? :)

а за религиите.. спора е малко безсмислен. т.е. не е , но темата е друга все пак.
за религия може да се говори с тонове "аргументи" и за и против.
въпроса е кой какво "вижда" в религията.
ето - тук виждам и атеисти, и защитници и противници на християнството и т.н.
няма лошо.

но .. човечеството хиляди години е позлвало религията , като предлагам  да приемем най-същественото от тях - а именно когато религията се позлва за обединение, за ВЪЗПИТАНИЕ и за оформяне на ценностната система на хората.
и.. дори и за образование.

всичко останало са изкривени извращения, и секти разни , които отпадат с годините.
за съжаление, в нашето съвремие , исляма е религията , която "приютява" множество екстремистки течения. че и се развиват дори !

някой ще каже .. ми то и в християнството има секти, довели до "фатален край" - примерно сектата на слънцето или нещо такова .. дето едни промити мозъци направиха опит за масово самоубийство...

но разликата е огромна. едно - че това са изключително малко изолирани случаи, в сравнение с милионите последователи на ислямските екстремистки течения, и друго .. че тези хора си "гаснат" сами, и не запасват колани с експлозиви...

толкова по това от мен.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Септември 04, 2010, 01:59:12
Не харесвам Таркан, предпочитам рока и метъла. :-)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 04, 2010, 10:32:59
Не харесвам Таркан, предпочитам рока и метъла. :-)

Да те попитам : какво мислиш за ненормалния крал на рока Е. Пресли - наркомана дето се е самоубил, а пък щерка му се ожени за краля на попа - лудия педофил М. Джексън ?
Интересно ми е и как приемаш наркотичните зависимости на повечето изпълнители на метъл и рок ?
Като нещо нормално ли ?
Според тебе дали са по-нормални от Таркан-Мустафа Блажев ?
 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Септември 04, 2010, 13:18:41
Не харесвам Таркан, предпочитам рока и метъла. :-)

Абсолютно!  :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 04, 2010, 13:30:08
Не харесвам Таркан, предпочитам рока и метъла. :-)

Абсолютно!  :-D
Ами тогава отговори ти навъпросите дето ги зададох на рокера.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Септември 04, 2010, 15:08:26
Не харесвам Таркан, предпочитам рока и метъла. :-)

Да те попитам : какво мислиш за ненормалния крал на рока Е. Пресли - наркомана дето се е самоубил, а пък щерка му се ожени за краля на попа - лудия педофил М. Джексън ?
Интересно ми е и как приемаш наркотичните зависимости на повечето изпълнители на метъл и рок ?
Като нещо нормално ли ?
Според тебе дали са по-нормални от Таркан-Мустафа Блажев ?
 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Първо, не харесвам особено Елвис Пресли. При него наркотиците са резонно следствие от начина му на живот. Когато от обикновено момче станеш идол на милиони, и те те обожествяват, лесно е да започнеш да деградираш, защото започваш да се мислиш за свърхчовек, който не допуска грешки и е неуязвим. Това са ни го показали много хора, които от нищото са достигнали върха и успеха - от бързо забогатели бизнесмени, през музиканти, та до спортни звезди. Дъщеря му се ожени за Майкъл Джексън, само и единствено да привлече вниманието към себе си, тъй като тогава той също бе на върха. Съмнявам се, че изобщо са консумирали брака си. Доколкото знам, Майкъл Джексън не е водил полов живот, даже децата му са чрез изкуствено оплождане.
Второ, ти как приемаш, че по селата хората са масово алкохолизирани? Отиди в едно село, влез в кръчмата и виж, че има едно постоянно присъствие от 40-тина годишни хора, дето си дават всичките пари да пият. Алкохолът е легална дрога. И доста по-опасна от някои нелегални. Да не говорим, че далеч не всички рокаджии вземат наркотици. Наркотици в рока е било модно да се вземат 60-те и 70-те години.
И трето, да много по-нормални са от Мустафа-Таркан. Не отвличат автобуси, не се женят за бавноразвиващи се циганки (не видяхте ли, че е циганка?) и не са такива нещастници и комплексари.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 04, 2010, 18:45:48
Харесваш или не Пресли той грозния евреий е краля на рока :-D :-D :-D
Брей ти много преуспели хора познаваш бе - ма не ти вервам :-D :-D :-D
М. Джексън бе залязал когато шантавата дъщеря на Елвис се ожени за него и даже си имаха и дете.
Не бате алкохола не е като дрогата - не ставай лъжец. Дрогата пристрастява, а алкохола не . знам го понеже съм пил , а пък сега почти не пия.
Да не всички рокаджии се друсат, ами само 100% от тях :-D дрогата била модерна 70-те години, ама още ги държи :-D :-D :-D
да не отвличат автобуси, а само умовете на милиони загубени млади хора, от които май си и ти.
да не са женени за циганки, ама умът им не е повече от този на таркановата циганка, а морала им даже не може да се сравнява с нейния.
та странен ми се вижда този вашият хеви-метъл и рок национализъм :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Септември 04, 2010, 19:16:34
Като не разбираш от нещо, не го коментирай!
Алкохолът е доста по-опасен от доста дроги. Развива се и зависимост. За алкохолизъм чувал ли си?
Майкъл Джексън и Лиса Мари нямат деца.

Друго занимание, освен да пишеш глупости, нямаш ли си?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 05, 2010, 10:24:10
Като не разбираш от нещо, не го коментирай!
Алкохолът е доста по-опасен от доста дроги. Развива се и зависимост. За алкохолизъм чувал ли си?
Майкъл Джексън и Лиса Мари нямат деца.

Друго занимание, освен да пишеш глупости, нямаш ли си?

да бе така е алкохола е опасен, а хероина е безопасен и полезен :-D :-D :-D Негъра и еврейската свиня имаха дете и Джексън го беше провесил в Лондон през прозореца на хотелската си стая.
като не ти изнася и глупости съм писал а ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Септември 05, 2010, 13:09:17
...все едно на цветарка да й говориш за електротехника...
Има ли смисъл да ти обяснавям бе човек, ти не приемаш!?  |-(
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Септември 05, 2010, 13:25:18
Хероинът е изключително опасен. Може би най-опасната дрога. Развива се и физическа, и психическа зависимост. Физическата абстиненция е изключително тежка.
Алкохолът обаче е също много опасен. Кое го прави опасен? Първо е легален. Това му дава голямо предимство пред останалите дроги. Второ, пристрастяването става за дълго и ефекта почти не се усеща до определено време. Трето, алкохолът, наред с хероина са едно от малкото вещества към които се развива и физическа, и психическа зависимост. Зависимостта към алкохола се нарича алкохолизъм. Към канабиса например се развива само психическа такава. В резултат, алкохолът е убил не по-малко хора от хероина, поне в България със сигурност е така.
Иначе и аз пия - не съм въздържател. Обаче фактите са си факти. Колко хорица в България умират от алкохолизъм, не е истина.
Детето, което провеси Майкъл Джексън не е от Лиса Мари. Е, ти не знаеш Левски кога е роден, та не очаквам да знаеш и това.

Това е последния ми отговор тук и последното ми безплатно ограмотяване. Самата тема е малоумна и безсмислена.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 05, 2010, 13:36:01
Пиенето не било лоша работа,обаче пияниците са му опетнили името.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 05, 2010, 15:10:15
...все едно на цветарка да й говориш за електротехника...
Има ли смисъл да ти обяснавям бе човек, ти не приемаш!?  |-(
не аз , ти не приемаш. Повтаряш автоматично, което ти казват еврео-масонските медии и това. Елвис е ненормален наркоман, ама рока е супер а ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 05, 2010, 15:48:26
ако се върнем все пак на темата , бих казал че това :
(http://img11.nnm.ru/5/5/0/d/2/5ec06d85f1f243530fac3455f92.jpg)
не може да са нормални хора.
докато си чешете езиците кой по голям наркотик бил вреден/безвреден , пиенето и др. глупости, тези хора със запасани експлозиви ,развяващи религия като знаме ,  са си факт и днес.. и утре ще са.
разбира се удобное да си седиш пред ТВ и компа с биричка в ръка и да цъкаш с език...  и да си чешем езиците...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 05, 2010, 16:33:24
ако се върнем все пак на темата , бих казал че това :
(http://img11.nnm.ru/5/5/0/d/2/5ec06d85f1f243530fac3455f92.jpg)
не може да са нормални хора.
докато си чешете езиците кой по голям наркотик бил вреден/безвреден , пиенето и др. глупости, тези хора със запасани експлозиви ,развяващи религия като знаме ,  са си факт и днес.. и утре ще са.
разбира се удобное да си седиш пред ТВ и компа с биричка в ръка и да цъкаш с език...  и да си чешем езиците...

Така е Миро.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 05, 2010, 20:51:36
ако се върнем все пак на темата , бих казал че това :
(http://img11.nnm.ru/5/5/0/d/2/5ec06d85f1f243530fac3455f92.jpg)
не може да са нормални хора.
докато си чешете езиците кой по голям наркотик бил вреден/безвреден , пиенето и др. глупости, тези хора със запасани експлозиви ,развяващи религия като знаме ,  са си факт и днес.. и утре ще са.
разбира се удобное да си седиш пред ТВ и компа с биричка в ръка и да цъкаш с език...  и да си чешем езиците...
Мустафа Блажев от тези на снимката ли е  :-D :-D :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Тодор Александров в Септември 05, 2010, 20:58:04
Ненормален е...  :taz:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 10, 2010, 16:38:24
шизофреника излял поредната кофа помия и в бога си отново.
интересно кого и защо се прави на съпричастен към празника на мюсюлманите рамазан, след като няма нищо общо с тях /все още, и едва ли някога ще има/
http://atila.blog.bg/drugi/2010/08/27/chestit-sveshten-mesec-ramadan.596920#comments (http://atila.blog.bg/drugi/2010/08/27/chestit-sveshten-mesec-ramadan.596920#comments)

коментарите в блога му отново са показателни - за омразните славяни, и т.н...  :)
имам една молба.. тъй като 90 % от коментарите шизофреника САМ си ги пише /като анонимни/ нека останалите не се заблуждават да "подклаждат" шизофренията му с каквито и да е коментари. той от това се храни.. а където липсват "отговори", той сам си ги пише.
пак казвам /за останалите 10 % анонимни/  - не правете тази грешка да му подклаждате шизофренията, с която /сам/ да си дава поводи за поредните кофи шизофренични излияния за злите славяни, и колко хубава била турция, турците т.н. :)

и преди съм казвал .. вече има достатъчно места и форуми, където шизофреника атила/мустафа/таркан  е изобличен тотално, и където може свободно да се дискутира това.
затова там - "не хранете трола " . нека си седи в кочинката където му е мястото и сипе беззъба жлъч и помия. той друго НЕ може да прави.
но не му помагайте в това ! :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 11, 2010, 09:41:40
за всичко е виновна Рози - гледате я една безпомощна , ама тя го е надъхала понеже май е турска циганка.
Гледайте да не следвате примера на Таркан. Не че някой ще се ожени за мангалка, но и обратната посока на запад е пагубна и циганизираща.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Септември 11, 2010, 13:56:23
за всичко е виновна Рози - гледате я една безпомощна , ама тя го е надъхала понеже май е турска циганка.
Гледайте да не следвате примера на Таркан.
Ха-ха, ти какво ни направи?!?  :-D :-D :-D
Да се оженим за циганка, че и грозна и малоумна на всичкото отгоре?  :-D :-D :-D
Не бе, Мишок, не мисля, че Рози е виновна. Човечецът просто не си е добре с главата. Все на нещо щеше да го избие.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 11, 2010, 15:17:00
за всичко е виновна Рози - гледате я една безпомощна , ама тя го е надъхала понеже май е турска циганка.
Гледайте да не следвате примера на Таркан.
Ха-ха, ти какво ни направи?!?  :-D :-D :-D
Да се оженим за циганка, че и грозна и малоумна на всичкото отгоре?  :-D :-D :-D
Не бе, Мишок, не мисля, че Рози е виновна. Човечецът просто не си е добре с главата. Все на нещо щеше да го избие.
Според мене тази Рози му ги втълпява тези работи, а и той , както не е наред с главата и тя става една олелеее мале.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: опълченец в Септември 11, 2010, 20:04:45
Към болните хора требва се отнасяме със съчуствие и разбиране.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 11, 2010, 21:34:25
Пуснах му на блога два коментара да видиме ще ги одобри ли. Бяха доста лютиви та май ще им сложи цензурата.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 12, 2010, 21:46:03
ех.. а малко по назад помолих да "не храните трола" - той от това се храни.
не виждаш ли че на всяко по-такова мнение, се засилва с една камара негови си простотии.. закани.. "предизвикателства" и т.н. :)
и му "отприщваш" агресията.
е да.. забавно е.. ама.. нека си седи в кочинката шизофреника. по добре не му "подклаждай" болното въображение

пс

а ето и как шизофреника показва /в блога си / че  е позор за не само ислямската, а и за всяка религия :
Цитат
Лично аз за себе си го казвам!!! този пастор Тери Джоунс, изгори ли свещенният Коран, да се готви синодалното издателство на библията да изгори лично от двете ми ръце заснето с камера този позорен акт, в знак на протест срещи това безумие, горенето на свещенни книги и предизвикването на конфронтация, от разни самозабравили се сектанти христяни.

Ако искат след това и 100 г. затвор да ми дадат, все ми е тази, безразлично ми  е, но няма да допусна да се осквернява тази свещенна книга Куран за 1 милиард мои събратя смисъла на живота им.

първо - нарича събратя хора с които няма нищо общо /той не е мюсюлманин/ . а причината да ги нарича братя е.. че просто няма никакви - нито между Българите, нито между други .
второ - протестира срещу -"горенето на свещенни книги"  , било безумие.. но .. видите ли сам ще гори библията,  и че не му пукало че ще лежи 100г. ?!?!?  - протестира срещу това което сам би направил , и то само заради конфронтацията ! -  т.е. отново имаме нормално противоречие в чист неподправен вид за типичен шизофреник :)

/не разбирам много, но...  кУран не се ли пише кОран ? хаха :) мустафа/атила - виж как опозори с подобни цинизми тази "свещенна" книга :) / 
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Септември 13, 2010, 11:41:06
за всичко е виновна Рози - гледате я една безпомощна , ама тя го е надъхала понеже май е турска циганка.
Гледайте да не следвате примера на Таркан. Не че някой ще се ожени за мангалка, но и обратната посока на запад е пагубна и циганизираща.
А според мен Рози е таен агент на МОСАД и е дошла да унищожи национализма и неговите водачи.
Тя успя да докаже профисионализма си и успешно изпълни мисията си, без да се поддаде на чара на:
(http://dariknews.bg/pic_news/62245@Tarkan200.jpg)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 13, 2010, 21:51:09
хех..  едва ли.. като причина шизофреника изтъква - Петър Ганев - който "блъснал" или леко закачил .. чукнал.. росито... :)
"чукнал"  ли казах ? май там е проблема.. в "закачването" с колата на ганев, и ... чукването :) :)
което "закачване" е съмнително да се е случвало. но за чукването.. не знам ... :) хех...

пп
хаха :) ново двайсе :)
наш атилчо бил отрязан от "две славянски пачаври" в които почти са бил флюбил завалията :) хахаха :)
знаех си че т.н. негова "салвянска омраза" е нищо повече от елементарни комплекси за малоценност . :

http://atila.blog.bg/politika/2010/09/11/da-se-gotvi-bibliiata-da-izgori-zapaliat-li-korana.604062#comments (http://atila.blog.bg/politika/2010/09/11/da-se-gotvi-bibliiata-da-izgori-zapaliat-li-korana.604062#comments)
Цитат
....Просто мога да кажа, благодарение на две славянски македонски мало преспански пачаври, успях да се запозная от много близо със славянските болести по духа и да се отвърна на време от тази омраза и отрова, за да не се доотровя както мнозина Тюрко-Българи са се натровили от славянската отрова и нямат шанса да се оправят до живот.

Вярно, да! бях пред любовна еуфория и разочарование едновременно към тези две славянски красиви нищожества, но благодарение на всевишният АЛЛАХ успях да си запазя здравият разум и не успях да хлътна в любовната им отрова от която излизане няма, а има влизане в гроба или в затвора до живот.

Макар сега да ги презирам тези два двукраки славянски македонски женски примата, донякаде съм им благодарен че ми дадоха такъв урок на славянски шовенизъм и високомерно презрение, че на базата на това придобих такъв ценен опит със славяните, който опит до гроб ще ми е полезен да знам как да процедирам със славянските животни и да не им ставам повторна жертва.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 14, 2010, 13:16:18
Повече едва ли трябва да му се обръща внимание на Блажев,освен ако си проси боя пряко някъде.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Септември 14, 2010, 13:35:52
За този човек така и не мога да си спомня кой беше.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Институционализиран в Септември 14, 2010, 14:45:53
Той, че е луд, луд е ама вие сте дваж по луди, че още се занимавате с него !?
 :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 14, 2010, 21:41:28
Той, че е луд, луд е ама вие сте дваж по луди, че още се занимавате с него !?
 :-D
по принцип може би е така :) но аз съм казвал не веднъж - "но пасаран" на такива лъжци, манипулатори, провокатори, и болни шизофреници.
въобще нямам намерение грам "въздушна неоснователна" обида да употребя спрямо него. както никога не съм го правил, нито към него, нито към "новите му братя" по шизофрения и провокации - в сербез форум.

просто когато някой е говорил И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ, единствения начин въобще не е да се дразни човек или да му се връзва и да се впуска в обиди и закани.
начина е да му покажеш И ДОКАЖЕШ кирливите ризи, които той /те/ САМИ си цапат и мацат.

а провокациите , лъжите, многобройните никове, съм ги изкарал и ДОКАЗАЛ МНОГОКРАТНО.

такива хора търсят внимание с такова поведение.
единственото "наказание" ако може да се нарече това, е - хората сами да видят тези кирливи ризи  и фалша с който такива шизофреници търсят внимание.
техния "ужас" е именно осмиването от хората , осъзнали техните елементарни комплекси и още по елементарни идеологии , опровергавани дори и от материал в учебниците от първите класове.

да не говорим за международни източници , които незнайно защо, те никога не приемат.
конкретно за атила / мустафа блажев, - нека си тъне в "славянската омраза" :) който живее с омраза, каквато и да е тя - освен още по болен да стане, друго НЕ може да постигне.

още пвоече че както и тук се консолидирахте по въпроса - нека си тъне в забвение и себеунижение, което сам си е зиградил.
не заслужава нищо повече , а точно това което сам си е посл/р/ал  :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 17, 2010, 11:08:38
За да започне той така усилено да рекламира исляма,няма да се учудя ако му плащат за това.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 17, 2010, 22:03:29
За да започне той така усилено да рекламира исляма,няма да се учудя ако му плащат за това.
И аз за това се замислих, щото ако не му плащат може да го осеменяват или нещо подобно :-D :-D :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Септември 17, 2010, 22:31:35
Кой ще му плаща на тоя тъп мангал бе хора, не ставайте смешни.

Вижте го че не е нормален ... това е някакво болестно състояние - най-вероятно параноидна шизофрения ... а ислямът просто се вписва перфектно в тази параноидна шизофрения.

По някаква телевизия преди време, бяха споменали, че тоя като малък са го лекували в кукувичарника ... но явно не са го доизлекували...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 18, 2010, 16:58:17
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php)
Това е форума в който сега се изявява Атила, както и САМвойна.
Опитах и аз но са ми истрили мннията и не мога да си влезна в ника, което значи че вероятно са ме банирали.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Септември 18, 2010, 17:19:02
Опитах и аз но са ми истрили мннията и не мога да си влезна в ника, което значи че вероятно са ме банирали.

Ти к`во очакваш от "демократични ислямисти"?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 18, 2010, 17:23:25
Опитах и аз но са ми истрили мннията и не мога да си влезна в ника, което значи че вероятно са ме банирали.

Ти к`во очакваш от "демократични ислямисти"?
Ами да - правилно ги нарече :демократични ислямисти.
Що за ненормалници само !!!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 18, 2010, 19:36:39
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php)
Това е форума в който сега се изявява Атила, както и САМвойна.
Опитах и аз но са ми истрили мннията и не мога да си влезна в ника, което значи че вероятно са ме банирали.
смвойна е с бан вече и той.
със стандартното ... разпространяване на нацистки, фашистки и незнам си още какви .. идеи... :)
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,6.msg2428.html#msg2428 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,6.msg2428.html#msg2428)

интересно че тук някой все още смята /в анкетата - 1 глас/ шизофреника за "велик националист"
хаха :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 18, 2010, 20:05:18
не им разбирам , но някой преди време бе определил атила/мустафа като "циклофреник".
ама аз на "галено" ше сипродължа с диагнозата "шизофреник" :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 18, 2010, 20:49:16
не им разбирам , но някой преди време бе определил атила/мустафа като "циклофреник".
ама аз на "галено" ше сипродължа с диагнозата "шизофреник" :)
не не е циклофреник има разхлопана дъска само. На циклофрениците им се губят моменти и на скенер лесно се установява че си такъв. Това е любимата диагноза на бандитите и понеже имам един такъв роднина, та от там ги знам нещата по този въпрос.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 21, 2010, 20:17:40
уау..интересен теологически диалог  относно заблудените разбирания на шизофреника :
http://atila.blog.bg/drugi/2010/08/27/chestit-sveshten-mesec-ramadan.596920#comments (http://atila.blog.bg/drugi/2010/08/27/chestit-sveshten-mesec-ramadan.596920#comments)
не знам кой пише в коментарите под шизофреничните ексцесии на атила/мустафа/блажев под формата на "анонимен" ,
но евала му прайм че го закопава тотално в отговори под 8-39-40 и т.н.

та.. понеже се бях зарекъл / и си го спазвам/ да не участвам с нито 1 коментар, и да  храня трола атила  с коментари, и никога не бих пислал в неговия малоумен славяно-мразещ блог ,
та, ако някои все пак пише там, поканете този "анонимен" в теми като нашата.

/между другото, много забавно звучи от писаниците на шизофреника  термина "славянска религия" !?!?!?, подразбирайки християнството...  чудя се.. да не би някой  рус християнин да го е клатил атила/мустафа/блажев  в затвора ??? няма логика в тези очебийни комплекси които постоянно изкарва на показ . та той завалията дори забрави за неговия колега петър ли беше.. дето уж блъснал  бременното роси ? уж това бе първо-причината, вече го забрави, и след затвора започна да повръща яко славяно-шовинистична омраза някаква , дето реално.. съществува единствено и само в неговото въображение.
както и инцидента с бременната му благоверна де :) хаха   и ощеповече беснее когато дори и в блога си става за смях, от всеки, който с лекота оборва елементарните му комплекси /
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 23, 2010, 19:20:07
Абе този Атила е мани-мани , както вика народа.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Hatshepsut в Септември 23, 2010, 19:58:46
Щом като пише по турски форуми и се нарича Мустафа, значи е предател.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Септември 23, 2010, 23:01:42
Заслужавали си да се занимаваме с този човек?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 24, 2010, 19:26:02
ми забавен е :) и както гледам няма грам оправия . поне хапчета да пие.. или...  знам ли.. ?  :S

ей на поредната шизофрения от болния му мозък, изср..сипана във анти-БГ форума на сербез страхливеца  :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,194.0.html (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,194.0.html)

завалията ще налага "толерантност" със секира :) хахаха

не е нужно човек дори да вниква във спиралите на хаотичната му мисъл.. достатъчно е само да се погледнат ЕПИТЕТИТЕ и любезностите които сипе като лай**возка , за да избухне човек в смях   :-D :-D

Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Септември 24, 2010, 19:50:16
ми забавен е :) и както гледам няма грам оправия . поне хапчета да пие.. или...  знам ли.. ?  :S
ей на поредната шизофрения от болния му мозък, изср..сипана във анти-БГ форума на сербез страхливеца  :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,194.0.html (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,194.0.html)
завалията ще налага "толерантност" със секира :) хахаха
не е нужно човек дори да вниква във спиралите на хаотичната му мисъл.. достатъчно е само да се погледнат ЕПИТЕТИТЕ и любезностите които сипе като лай**возка , за да избухне човек в смях   :-D :-D
Благодаря на miro20 за този линк http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,194.0.html (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,194.0.html) .
За това мангалско-турско сборище знаех и преди но не съм го посещавал.
Ако Самвойна (сега Мустафа) наистина е написал тези редове, меко казано съжалявам за това момче.

[Абе извратена славянска паплач, която за нищо не става, единственно и само за украшение и за нищо друго.
Славяните са като диамантите. Красиви на външен вид, но безполезни за нищо, освен за украшение, а истината е, че диаманта е създаден от мръсотията на природата и природният баланс, изчистващ се от ненужните и мръсни шлаки, оформящи се на диаманти, така са и славяните, красиви външно, но инак са отпадака на човешката цивилизация, доказателствата колкото си иска ги има човек. Но нека все пак да се погледне статията в този инак манипулативен вестник.]
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 24, 2010, 20:12:23
мнеее.. самвойн е от плевен . може и той да е спорна личност, но съм сигурен че той не е шизофреника блажев.

участваше във онзи анти-БГ форум , но и него го баннаха за..."разпространение на шовинистични , нацистки и т.н.. " хаха :)
щото бе почнал и тях да ги закопава с голямата лопата, и естествено това не им изнася .

всъщност, постовете му седят там.. могат да се видят, и  въпреки че са доста обширни и странни на места, обикновенно говори със аргументи, а не измишльотини и епитети , които пък са единствените аргументи на сербез страхливеца и компания.

пс
 а отнсоно "сборището" както казваш - интересна тема подхванал страхливеца сербез :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,193.0.html (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,193.0.html)
и партия ще си правят  - ПДП :) и има /цели/ 2-ма последователи вече :) :) хаха

винаги ми е било интересно парадокса когато най-големите консерватори, цензури, отоманисти, ислямисти , когато в устата и ме думата ДЕМОКРАЦИЯ :)
хаха
а всъщност са огледалното, противоположно понятие на демокрация !

колкото провокаторите братя йорданови /юзеирови/ са демократи с тяхното мдс  /които белгийския съд еднозначно  осъди като далавераджии, измамници, престъпници/   .. толкова и сербез страхливеца от сащ.

всъщност ако не сте забелязали той най вече плюе дпс, но интересно защо не споменава причините ?
мне.. това не е заради това че е голям "демократ борещ се за справедливост" . мне.. просто е бивш неудачник, опитал се да пробие първо при тях, после от "алтернативната" партия на сезгин.. какъв беше...  както и да е.. не ми се рови как беше, но е важно едно - неуспял, наритан от всякакви дпс-та и техни производни, наритан от кърджали и ардино, сега е "големия демократ от сащ" :) :)Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Септември 24, 2010, 21:52:21
Не знаех че имало толкоз много форуми. Предпочитам си този, нашия. За другите форуми нямам нито време, нито сили да участвам. Прочетох туй-онуй от там и се изненадах че онзи мазен лицемер - Тео и той е там.
Виж ти, къде се е настанил горкия Тео.   :-)   Този умник доста кадърно се опитваше да пробутва протурската си агитация в стария форум. Че даже и някои от старите колеги му вярваха. Обаче на стария Омерзен такива номера не минават. Тео доста аргументирано го мачках де що го набарам по форума. Дори в последно време Тео изчезваше от форума когато се появявах там. Просто си плюеше на петите и изчезваше в Канада. Мисля че от там участваше.
Гледам и старата познайница Асена и тя май е там. Тя си беше върха на туската агитация. Пробутваше я толкова префинено и умело че доста от старите колеги не се усещаха. Когато пристигнах тук, и тя беше в този форум. Попаднах на нейни клипчета които възхваляваха Турция. Сега вече не е тук. Може да е получила БАН или може и сама да се е отказала. От това загуба няма. Все ще намери някъде къде да се изявява. За съжаление изглежда че антибългарските сборища не са никък малко.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Септември 25, 2010, 14:56:23
Като говорите за гнусни форуми на рязани българофоби, ето и още един ...

http://www.pomak.eu/board/index.php (http://www.pomak.eu/board/index.php)Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 25, 2010, 15:00:15
като имам време ще посетя помашкия - да ги пробвам само. :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 26, 2010, 00:36:09
хаха :) голямо злобеене заради това че някой си от шумен си е върнал БГ име - валентин , от турско такова.
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2508.html#msg2508 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2508.html#msg2508)
и естествено елементарните комплекси на шизофреника атила , където пак бълнува как "някой" му пречел и мърморел че искал да си смени името :) хаха
ми айде бе адаш, направи го .  никой не ти пречи . стига си измисля несъществуващи причини за това което никога няма да направиш  , щото си мижитурка и слаб шизофреник. нито името си ще смениш, нито мюсюлманин ще станеш , въпреки голямото ти тръбене :)
май си недоволен че не "рпедизвикваш" толкова голям шум ? и че никой не го е*е за твоите простотии ?
да, така е.
и престани да бъркаш "тюркски" произход с прабългарския.
тюркски се именуват едни обширни части от евразия, до европа и до иран ... а самите тУрци , са една малка част от това.
/справка - чичко гугъл :) /

и една малка подробност която пак изтърваш - на прабългарите обичаите и традициите са доста по различни от турските, да не говорим че винаги са воювали със хазарите... и т.н. и т.н..
ама да не се отплесваме.. неграмотния винаги ще си живее в неговия си виртуален свят , и ще с имисли че тУрците са му "братя" :) хаха
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Септември 26, 2010, 06:29:48
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2508.html#msg2508 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2508.html#msg2508)

Извинявайте, ама това е пълна идиотия! Не може да се стига дотам хора да си сменят имената, ЗАЩОТО ГИ ДИСКРИМИНИРАТ! Без значение, дали са турци или някакви други. Това е по-зле от формален "Възродителен процес." Ако ти е скимнало да се казваш еди-как си, добре, твое право. Но да си сменяш името, защото детето ти не го вземат на детска градина?! Боже мили. Все едно живеем още в Османската империя. Ало, българската нация и гражданското общество, така ли третират граждани на републиката без да са някакъв вид престъпници? Такива новини и статии никак не са повод за радост!!!!
цитат от турско-мангалското сборище
:-D     Това като го прочетох, ме напуши смях. Май автора ще се окаже прав. И в Османската империя, и сега, никой не се церемони с българите.
Пак според въпросният автор Мусафа, излиза че в момента положението е много зле, както е било и през Османската империя.
А това е коренно противоположно на турската агитация която твърди че по времето на Османската империя сме били много добре.
Това момче как ли още не са го баннали от турско-циганския форум?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 26, 2010, 09:40:01
Явно таркан-Атила от ужнационалист е станал демократ и турско мекере :-D :-D :-D :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 26, 2010, 13:14:25
не. и той не знае какъв е.  просто се "търкулнало гърнето" и си намерило похлупака.. дет се вика...
шизофреника си намери точните хора в точния форум, които също ползват няколко ника /доказано/ и толерират това ,
също плюят здраво всичко що е БГ

реват за "толерантност и демокрация"  а всъщност прокарват  радикален ислям /че и дори партия пдп ще прави страхливеца сербез/
справка :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,178.msg2404.html#msg2404 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,178.msg2404.html#msg2404)
...където видите ли .. /цитирам/   :  
Цитат
 - Напротив Аллах задължавал всеки един мюсюлманин дори с риск за живота си да се бори с несправедловостите и в полза на угнетените. Бог не само, че не иска да простим, но иска от нас да отмъстим на сатаните.

  Извод: Мюсюланина не само, че не е длъжен да прости, а е длъжен води борба с несправедливостите.  


как ви звучи и това мото :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,187.msg2395.html#msg2395 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,187.msg2395.html#msg2395)

Цитат
......Naprimer v Balgariya turtsite sa v grupata na mnozinstvoto a navsyakade se propagandira i vnoshava dumata maltsinstvo
....
Zatova predlagam sponenavayki dumata turtsi da ne dobavyame dumata maltsinstvo....
.........
Nie ne mojem da badem natsionalno etnichesko maltsinstvo na druga darjava.
........
Kakto se kazva v pogovorkata kyato chesto se izpolzva İMAME BRASHNO, ZAHAR İ VODA kakvo ni ostava? DA NAPRAVİM HALVATA RAZBİRA SE. A zashto vse oshte ne mojem?
Zashtotni se vnushava che nie sme matsinstvo koeto tryabva rano ili kasno da otide v Turtsiya. Zatova ya ima ATAKA za da ne zabravyame minaloto koeto moje pak da se sluchi ili da izberem da stanem Balgari kakto ne se kazva ofitsialno. Tova e i smeshno i tragichno. İMAME VSİCHKİ PRAVA NO PARVO NE ZNAEM ZA TOVA İ VTORO NE MOJEM DA Gİ POLZVAME a chakame nyakoy da ni dade neshto.
..........
.....
и призива в тази връзка:
Цитат
PRAVATA NE SE DAVAT. PRAVATA SE VZEMAT.


и какво е това питам аз , ако не пряк призив за сепаратизъм и конфронтизъм на религиозна основа ?
и то в тема за "толерантност и опрощение" ?!?!? това бих казал е чист цинизъм на шизофреници.

а защо шизофреника си намери там място ? ами защото спокойно трият и банират всяко смислено мнение и аргументи осмиващи детинските им простотии, и още една мн важна причина за шизофреника - че там на спокойствие си лее омразата .

никой никъде не би му търпял това болезнено състояние да излива две педи помия срещу злите омразни гадни подли мръсни славяни в булгаристан , абсурдистан и т.н..
но пък в едно съм сигурен - това е /и ще е / само и единствено за негова сметка.

не знам човек който живее с омраза /единствено това му е мотото - да мрази някого/ не знам такъв да е прокопсал, или да е станал по-добре.
омразата единствено ще му помогне да си седи на дъното в което е.

той винаги търси някой за конфронтация, а ако няма - си създава.
- като копира несъществуващи хора и никове в неговите форумчета и блогчета + "анонимни" постове , като копира и скалъпва постове на други /истински/ реални хора от други форуми, като пише от няколко ника , с "уж" различен стил ...  

и това е еднозначно и неоспоримо доказано. както във форум атака, така и на други места където съм оповестил тези шизофрении.

толкова е затънал завалията че просто няма накъде. :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Септември 26, 2010, 19:17:00
Диагнозата на Сербез или както му е ника е : разхлопана дъска в следствие на попиване на прекалено , много западни ценности :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 01, 2010, 12:41:48
шизофреника голяма злост го тресе заради това че успаях да оповестя десетките му никове и провокации /знам ли още колко има/
 
Цитат
Нека само да вземем за приемер хората били тук и изгонени поради провокативно отношение или държание с други потребители на форума. Изритаха ги от тук и сега вият жално по тоалетните форуми всъшност тук колко е било лошо и опасно тук във форума, но не пропускат да хвърлят по едно око на форума и да видят какво се пише тук и с огромна доза носталгия да обсъждат с наранени чувства, че са изритани от тук паразитите със злост и омраза форума и потребителите му. Така че все пак Сербест идеята е жива и ще продължава да живее, напук на разните провокатори и най-обникновенни психично болни славяно-шовенисти.
горкия, той така и не разбира , т.е. мн добре разбира, че истината е съвсем друга.

нито той , нито новите му господари, на които жално лиже сега Д-то /сербез, йзеирови и подобни/  могат да приведат нито един цитат, нито една обида , нито една провокация от "изгонените които жално виели" :)
хаха

единствената дума която употребявам е - ШИЗОФРЕНИЯ, но това не е обида , а доказано от сума ти месеци и години състояние и диагноза на лицето   атила/таркан/ибришимов/ мустафа... и т.н..

а се захванх именно заради това - защото останах потресен колко зле имало хора ! правят си блогове, форуми, в които си пишат от един ник на друг, копират чужди никове, копират им постовете, СИМУЛИРАТ РАЗЛИЧНИ хора с различен стил и т.н.
а в други форуми имат по няколко регистрации, също за симулации и провокации !
и това се доказа както с ИП-та, така и с регистрации, еднаквите и-мейли ,  и други по-косвени признаци !а за сербез , не говоря само за себе си , за другите те разбира се не могат да предоставят нито един цитат на обидни  ционистки фашистки и незнам си какви думи :)
 хора, които имаха много по - голямо и позитивно ЖЕЛАНИЕ от всеки друг  за диалог и осветяване на проблемите на хората, въпреки различията.
изгонихте напълно културни хора, с напълно обективни /и дори от чуждестранни източници/ АРГУМЕНТИ.
и дори имахте наглостта да се гаврите и с техните ник-ове, симулирайки поредни провокации ! и това се ДОКАЗА също !

сербез форум се превърна в трибуна на шзиофренични провокации, измишльотини с единствена цел - изливане на анти-БГ ПОМИЯ
и нищо повече.

та това е... радвам се че има такива, които и дете може да оборва :) аз затова и се отнасям с насмешка и нищо повече.
както вечесъм казвал - който живее с омраза нищо хубаво не е видял. омразата сама ще ги яде и съсипва .
а ние.. (злите славяно шовинисти хаха от абсурдистания) ще им гледаме сеира колко още могат да се излагат :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Симеон Велики в Октомври 02, 2010, 12:45:01
Съвсем ли не останаха теми за дискутиране в този форум, че подхванахте този ненормалник?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: rumena moma в Октомври 02, 2010, 17:13:47
 :-)
 Таркан , трябва да  тЪрка наровете в някой "гюзел" кауш .
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Октомври 02, 2010, 19:58:50
:-)
 Таркан , трябва да  тЪрка наровете в някой "гюзел" кауш .
Таркан Атила е пич, какво искате от него бе ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 02, 2010, 20:14:25
:-)
 Таркан , трябва да  тЪрка наровете в някой "гюзел" кауш .
Таркан Атила е пич, какво искате от него бе ?
не. той просо е болен.

пич ? хаха :) една мижитурка- шизофреник , която не знае нито дали е славянин , нито дали я българин, нито дали е турчин, нито нищо.
за толкова време /повече от година май/ нито е станал мюсюлманин, нито си е сменил името :)
така че.. мижитурка, нищо повече.

такива не им е мястото в кауша .. а на подходящите за това места.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Октомври 03, 2010, 18:43:56
Е да но Атила-Таркан има смелоста да отвлече афтобус и да иде в затвора, имаше и пистолет със заглушител. Явно е голям юнак, а по новата му религия бабаитин.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 03, 2010, 19:38:59
Цитат
Е да но Атила-Таркан има смелоста да отвлече афтобус и да иде в затвора, имаше и пистолет със заглушител. Явно е голям юнак, а по новата му религия бабаитин.
има доста по смели... давах линк на "изблици" на шизофреници /с хиляди са пуснати от болниците, щото там нямат пари за грижи и лекарства/ , та.. давах доста примери и скорошни и по отдавна, когато се колят и стрелят на месо... може сами да видите медиитте.. бъкат новините от такива случаи, било то на семейна основа, било от безизходица....
http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg538018.html#msg538018 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg538018.html#msg538018)

това е просто изблик на щизофренията му.
нито инцидент е имало, нито загуба на дете /което "уж" било причина за отвличането/ нито нищо, а си има съвсем нормално родено дете.
да е живо и здраво /казвам го сериозно, децата не са виновни за нищо/

истинската причина си е  отдавнешнета му вражда с бившия му колега сотаджия , и нищо повече :)  прерастнала в дългогодишна омраза на безсилен в положението си и "аргументите" си болен човек.
/а какво бях казал? -  който живее с омраза.... и т.н. /

иначе шизофреника продължава със "анонимните" си "последователи" на блога му :)

гледам сложил нова тема за гърците как учели езици... тва както и да е.. нека си пише.. не е толкова важно, НО  погледнах мненията, и останах /отново/ изумен !
не.. не от това че някви с турски имена го "приветстват горещо за мнението му "
а....

от 3-ма "прегледали" темата.. вече 3-ма имаше отговорили, че и "гласували" :) и то "анонимни' разбира се :)
хех... това всеки знае ... физически  няма как да стане...   !
да не говорим че вече аз бях един от "рефрешналите" мненията /темата/ а не съм участвал , нито /хаха/ приветствал и хвалил шизофреничните му излияния.

т.е. какво ? - отново имаме изблик на шизофренията..... пишем си с анонимни, гласуваме си самички , т.е. всичко си е в реда на нещата :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 12, 2010, 10:55:39
хахаха :) не се сдържам да не обърна внимание на поредната кофа шизофренична помия от шизофреника за злите "славяните-шовинисти" :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2775.html#msg2775 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2775.html#msg2775)
относно сръбските размирици срещу гейовете.

с танкове,бтр-и , картечници и оръдия ше ги разстребва злите тиранични славяни

чак неговите "другарчета" от анти-БГ форума и сербез страхливеца му правят забележка че се е уср..увлякъл с тази своя безпредметна помия. смяяятай... :)

интересно .. тази негова "толерантност" към гейовете шизофреника от затвора ли е получил :) хаха
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 12, 2010, 19:59:07
всъщност тук : http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2788.html#msg2788 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg2788.html#msg2788)
шизофреника отчасти споменава за "причините" ...
Цитат
.....солените ми уроци, преподадени ми от славянските безбожници и ултра-шовенисти,......
т.е. като добавим "славянките" които са го отрязали , и проблемите му с неговия колега сотаджия... нещата се връзват :)
само че толкова болезнена шизофрения , излвана постоянно във ВСЯКО едно изречение за злите славяно-шовинисти, няма как да е просто без нищо.. най вероятно палави приключения в затвора са оставили ЯРКА СЛЕДА в съзнанието му...
ех.. няма  оправия...

а да.. и последно.. ми не знам дали е резнал бубата, но мюсюлманин определено НЕ Е .
само плямпа. :)Редактирано от модератор: Премахнат цитат на вече изтрит постинг.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Родолюбец IYI в Октомври 13, 2010, 07:36:38
Оставете го момчето бе не виждате ли че не е добре! Майките ви не са ли ви учили да не се подигравате на недъгави, инвалиди и психично болни хора? Тц тц тц на някои хора тук им липсват първите 7 години......

.......

.......

 (rofl) (rofl) (rofl)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 15, 2010, 03:17:33
Оставете го момчето бе не виждате ли че не е добре! Майките ви не са ли ви учили да не се подигравате на недъгави, инвалиди и психично болни хора? Тц тц тц на някои хора тук им липсват първите 7 години......

.......

.......

 (rofl) (rofl) (rofl)
прав си... само че болните хора  и недъгавите не изливат постоянно кофи с помия срещу други :Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Родолюбец IYI в Октомври 15, 2010, 12:48:35
Както знаеш някои психично болни са доста агресивни. Като му обръщате внимание всъщност му доставяте удовлоствие и го насърчавате да пише все повече и повече което пък задълбочава умственото му разстройство. Просто не му обръщайте внимание, блокирайте го, игнорирайте го и вярвай ми от това ще го заболи много повече ако го псувате в нета или се съберете да му строшите кухата тиква.

Освен това незнам до колко е вярно но тоя сербест махмуд орханоглу рязана паламарка имал корени от БЮРМ или там нейде което допълнително хвърля светлина върху психично болната му личност и дава отговори на много въпроси. Както винаги съм казвал там живее генетческа измет с много нисък коефициент на интелигентност и силно предразположена към психични мутации и заболявания.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 15, 2010, 14:37:12
Цитат
Както знаеш някои психично болни са доста агресивни. Като му обръщате внимание всъщност му доставяте удовлоствие и го насърчавате да пише все повече и повече което пък задълбочава умственото му разстройство. Просто не му обръщайте внимание, блокирайте го, игнорирайте го и вярвай ми от това ще го заболи много повече ако го псувате в нета или се съберете да му строшите кухата тиква.
абсолютно съм съгласен...

просто - но пасаран !
аз говоря без емоции, с цитати и аргументи - единствено и само информативно.
за шизофреника това е неговото унижение - не БАН, или подобни мерки, а именно  когато всички знаят какъв е и какво прави - ето това е за него най големия проблеми комплекс.
просто нека знае едно - неговите номерца вече пред никого не вървят. нито провокациите му, нито симулираните никове, нито шизофреничните простотии срещу БГ.

не бан или игнориране , единственото му най тежко наказание за него е - РАЗОБЛИЧАВАНЕТО .
НЕКА живурка с тази мисъл че всики му се надсмиват на шизофренията. и че всеки знае какво представлява. и с колко ник-а се подвизаваъъ.. всъщност.. тези предните никове поизчезнаха лека полека... имитацията на съществуващи никове също поизчезнаха..
даже в блога си вече не пише много много от името на "анонимни" .. за това - смятам че съм имал полза от тези теми, и от това мое участие.Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Октомври 18, 2010, 23:04:45
Смятам, че писанията на т.нар. Таркан трябва да бъдат заличени от настоящия форум, както и съответния потребител. Те са в разрез с общоприетите разбирания на българските националисти, което прави автора им "персона нон грата" тук!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Nordwave в Октомври 18, 2010, 23:11:00
Смятам, че писанията на т.нар. Таркан трябва да бъдат заличени от настоящия форум, както и съответния потребител. Те са в разрез с общоприетите разбирания на българските националисти, което прави автора им "персона нон грата" тук!
Съответния потребител от много време е изгонен от Общността ни.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Октомври 21, 2010, 06:00:12
Аз предлагам да престанем да обсъждаме това момче. Не си заслужава да объждаме въпросната персона на фона на крещящите национални проблеми.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Октомври 23, 2010, 18:52:14
Аз предлагам да престанем да обсъждаме това момче. Не си заслужава да объждаме въпросната персона на фона на крещящите национални проблеми.
не не си прав . Този Таркан е част от проблемите за решаване. Погледни само колко много от наричащите се националисти са про-ислямски настроени и смятат например че помаците не трябвало да си сменят верата.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Октомври 24, 2010, 12:40:46
ами всъщност. .не е никакъв проблем да се разобличава шизофреника, па дори само за това че е доста забавно :)
погледнах сега поредните му "бисери" във блога , и няма как да не се усмихне човек на тези глупости.

за него ислямските песнопения били... цитирам... :
Цитат
С Исляма ще придобиеш цветните нюанси и багри на дъгата на прекрасният Божествен бял свят, който АЛЛАХ ни е дарил за да му се радваме и съхраняваме, а не да го унищижаваме със омразата и ненависта ни към себе подобните ни.
т
докато християнството за него е "чалга" :)
 
Цитат
а не на онези превземки, преизпълнени с гордост, който се пеят в църковно-славянските ти чалги
http://atila.blog.bg/politika/2010/10/08/obiski-na-slujiteli-na-dans-v-selo-lyjnica.617354#comments (http://atila.blog.bg/politika/2010/10/08/obiski-na-slujiteli-na-dans-v-selo-lyjnica.617354#comments)
и това го казва шиофреник , който смята себе си че е в "хармония" , но нека  все пак погледнем с какви изрази борави "хармоничната" личност.. пардон , той не е личност, а мижитурка, която жално подвива опашка когато във сербез форум му направят забележка че примерно се е увлякъл в лаенето и шизофреничните обиди, и почва веднага да се извинява жално жално на господарите си... че видите ли... тов ане важало за всички славяни .. че той така казал , ама искал друго да каже.. и т.н.. давал съм линкове и цитати.
http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg535101.html#msg535101 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg535101.html#msg535101)
прочетете тези "изразните средства" на такива мижитурки, и мисля лесно ще стигнем до извода кои хора стават терористи и самоубийци, готови да се взривят, и убиват ДОРИ свои хора мюсюлмани - а именно такива слаби психически, и лесно управляеми мижитурки на конци :)

и което е по важно - дали някой би приел техните  противоречиви писаници, цинизми , обиди, и откровенна омраза във всяко едно изречение, като нещо нормално.

пс
всъщност, в анти-БГ форума на страхливеца в.мурат http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/board,5.0.html (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/board,5.0.html)
единствено "самвойн" са оставили да опонира, и е хубаво самия шизофреник да погледне някои постови на същия този "самвойн "относно така пропагандираните фанатично от него/шизофреника/   "тюркски корени",
които той горкия поради неграмотност , обърква с тУрски "братски"  корени, за които така пламенно милее и в блога си и в този анти-БГ форум.
поради неграмотност, адаша нарича "братски" народи, които векове са воювали, и които засягат райони от иран, русия, мала азия, та до европа чак.
да, тЮркски народи са.. но не и тУрски... тУрция е една малка част от  народите с тЮркски корени.... и както "самвойн" споменава, те сами се объркват в неграмотните си твърдения, според които спокойно излиза и друга логика - че българите са "родителите" на тюрките.

горкия адаш атила си мисли че е "намерил корените си" , и в усилията си да сее шизофренична анти-БГ пропаганда, небазирана на никакви аргументи, дори не подозира колко бърка за "корените си".

за съжаление.. и това прозрение, подозирам, отново ще е болезнено за него...  но.. да се оправя... както има един лаф - който сам си го направи, никой друг не може да му го направи... /само д ане отвлече нещо.../
то и до сега го боли горкия че почти никой не го е*е че е станал мюсюлманин :) хаха :) а така искаше всички да "ахнат" :)
и че никой не му се връзва на простотиите които ръси в блога си и форума.


ps
опа.. още един ник на шизофреника  Iashar Sali :
http://atila.blog.bg/politika/2010/10/08/obiski-na-slujiteli-na-dans-v-selo-lyjnica.617354#comments (http://atila.blog.bg/politika/2010/10/08/obiski-na-slujiteli-na-dans-v-selo-lyjnica.617354#comments)
хайде.. :) няма да споменавам по какво се издава... че всеки път когато го скастрям и показвам неволните му грешки,  шизофреника спира с тях и почва други :) хаха
карай да върви.. но..

за съжаление поука не си е взел ама никак - това че изкарах десетки негови никове и признаци по които се отличава ЯРКО ... той просто спира тях, и  продължава с други :)

/което в скоби казано е потвърждение че съм бил абсолютно прав !  /
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Ноември 04, 2010, 21:37:27
малка лястовичка предвестник на нещо добро в иначе черните тенденции , породени от лъжливи пророци, от предали се за жълти сребърници жалки хора, от лъжи на промитите мозъци, и само-измамени "атиловци" :

http://www.blitz.bg/news/article/91615 (http://www.blitz.bg/news/article/91615)
4 ноември 2010, 21:27
Гоце Делчев, България

Мюсюлмани приемат масово християнски имена, било доброволно
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Angel Lights в Ноември 04, 2010, 22:08:25
Невиждам смисъл да коментираме турски боклуци като Атила и Samvoin!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Death angel в Ноември 05, 2010, 21:35:00
Аз, като ви чета глупостите, сериозно се замислям дали на предстоящото преброяване да не се запиша към някаква друга народност.
Торлак, тракиец, китаец, ескимос или нещо друго подобно ?!
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 05, 2010, 23:01:10
Невиждам смисъл да коментираме турски боклуци като Атила и Samvoin!
Доколкото съм чел в споменатия форум, където мирослав-атила (мустафа) е админ, Самвойна опонира на неговите абсурдни тези. Четете преди да пишете глупости за когото и да било.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Ноември 05, 2010, 23:54:45
да, така е.
иначе шизофреника  се опитва да излива кофите си с помия и във форума на БРЗО
забавно е :)Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Ноември 06, 2010, 00:14:14
да, така е.
иначе шизофреника  се опитва да излива кофите си с помия и във форума на БРЗО
забавно е :)

Еее не!

Тоя луд е налазил най-православния от националистическите форуми ...

Това е тъжно...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Ноември 06, 2010, 00:21:18
Еее не!

Тоя луд е налазил най-православния от националистическите форуми ...

Това е тъжно...

не. нека си пише. но просто да се знае кой кой е.
няма по голямо наказание за него , от това да му знаят за шизофреничните изцепки и десетки "превъплащения".
така просто е клоун. и той го знае това.  (party) :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Ноември 06, 2010, 12:36:09
да, така е.
иначе шизофреника  се опитва да излива кофите си с помия и във форума на БРЗО
забавно е :)

Интересното е че този никога не дискутира: само излива помията и изчезва.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Oda в Ноември 06, 2010, 23:53:38
Аз, като ви чета глупостите, сериозно се замислям дали на предстоящото преброяване да не се запиша към някаква друга народност.
Торлак, тракиец, китаец, ескимос или нещо друго подобно ?!


Аз искам да съм циганин,на синът ми че каем и дой да бъде циганче,неаме плащаме ток,водъ и че ни плащат пари зада непраим нищо,че крадем кабели че ги горим...От доста времем си мисля що да му е*а майката не съм мангал...и ескимос е готино ама мнооу им е студено.
ПП:По темата тоя Търкан,ако ще и будист да става за мен тоя не е нормален.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Ноември 08, 2010, 23:14:07
Интересното е че този никога не дискутира: само излива помията и изчезва.

както и преди съм казвал - бан или триене е манна небесна за него, и благодатна почва - вижте какви патосни речи за членове от закона извадил завалията.. :
http://atila.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/16/pravo-na-otgovor.577868 (http://atila.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/16/pravo-na-otgovor.577868)
а то просто защото хората от нюз-медията , както и всички ние, не му търпят простотиите, и го наритаха като последен простак и гамен. не за друго . не за религия или убеждения. а точно и именно заради просташко шизофренично поведение. без много обяснения го изритаха... :) :)
та,... именно - изкарване на истината за кирливите му ризи и двуличното лице.. т.е... многоличната шизофрения - ето това го засяга в пълна степен.
както би засегнало всеки с подобни психо-проблеми.
:)Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Ноември 11, 2010, 20:09:38
Сега да видиме защо той Атила-Мустафа отвлече автобуса.
Някои хора от форума знаеме че това го беше намислил поне месец преди да го направи, а не както казва било спонтанно.
Истинската причина за отвличането е че перкото искаше да се направи на голяма звезда и големият националист, ама като стана напечено вместо предварително подготвените думи за каузата България и подобни чухме глупостите за Розето и оня дето искал да я блъсне. Дали Атила се е уплашил да каже това, което е искал да каже по план или пък полицаите усложливо са го посъветвали да си смени думите с простотията дето изрече не знам.
Зная обаче че скапаняка се уплаши или пък куките го уплашиха и не посмя и да гъкне. Но дори и да беше направил някакви заявления за родината и тежкото положение на българите, пак щеше да си остане един тъп ненормален човек. Защо си смени версията накрая ли ? защото бе станал прекалено горд и самовлюбен и с това в него се е промъкнал и страха.
Айде Мустафа да си жив и здрав   Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Ноември 11, 2010, 20:28:00
Донякъде си прав, ама не съвсем! Да не би да не виждаш, че човека е шестволтов, и че е създал семейство с партньор под 6 волта, тоест средно се получава някъде 4,5 :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 13, 2010, 21:00:17
Нещо му стана в затвора, там се потурчи според мен. Преди отвличането на автобуса не пишеше подобни неща по форумите. :-k
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Ноември 13, 2010, 21:08:25
Нещо му стана в затвора, там се потурчи според мен. Преди отвличането на автобуса не пишеше подобни неща по форумите. :-k
Абе и тогава пишеше ненормални неща, ам неи про-ислямски.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 14, 2010, 13:03:28
Да де, това е въпроса. Как точно е станал мюсюлманин в затвора ? :-k
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: опълченец в Ноември 14, 2010, 13:10:13
Да де, това е въпроса. Как точно е станал мюсюлманин в затвора ? :-k
Много са му харесали резаните манафи :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 14, 2010, 16:58:44
аменхотеп, виж какво пише атила за теб (от форума на бр-зо):


"Верицата ти страхлива. Онзи дебел наркоман аменхотепестият гризач и той така ми се канеше преди 2- 3 г. да ме пердаши, но бъзливеца като ме разпозна във градският транспорт в софия и слезе на не която трябва спирка. Но сега отрепката отрича защото да не стане за смях че се е уплашил и сега се надува като балон."

Вярно ли е че си избягал ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Ноември 14, 2010, 17:45:21
аменхотеп, виж какво пише атила за теб (от форума на бр-зо):


"Верицата ти страхлива. Онзи дебел наркоман аменхотепестият гризач и той така ми се канеше преди 2- 3 г. да ме пердаши, но бъзливеца като ме разпозна във градският транспорт в софия и слезе на не която трябва спирка. Но сега отрепката отрича защото да не стане за смях че се е уплашил и сега се надува като балон."

Вярно ли е че си избягал ?

Имам личен автомобил и от 5 години почти не съм използвал градския транспорт.
Въпросният луд, на чиято "информация" се позоваваш е видял някакво момче в някакъв рейс, които е носило кожено яке с нашивка като аватара ми... (част от обложката на предпоследния албум на Iron Maiden - A matter of life and death http://3.bp.blogspot.com/_u07m6NKIZWs/S8b9EI-6XPI/AAAAAAAABKA/ZWNWaQVpYBk/s1600/iron+maiden+-+a+matter+of+life+and+death.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_u07m6NKIZWs/S8b9EI-6XPI/AAAAAAAABKA/ZWNWaQVpYBk/s1600/iron+maiden+-+a+matter+of+life+and+death.jpg) ).
Добре ще е да го попитате откъде е разбрал че това съм аз ...

Нямам идея какво му става точно на тоя луд в автобусите, сигурно има някакъв фетиш към тях, но при всички случаи е общественоопасно.

Странно, защо ли институциите пускат на свобода същества, които халюцинират докато се возят в градския и междуградския транспорт ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Индивидуалист в Ноември 14, 2010, 18:00:16
Toй Блажев един страшен,направо може да уплаши 2-3 малки деца в тъмното.
Това момче май излезе много просто. Може би ще го видим редом с Трактора и Янка Янева в борбата за справедливост. Няма да се учудя.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 14, 2010, 18:39:36
Но трябва да му се признае, че в интервюто с Карбовски в затвора се държа достойно и умело отблъскваше тънките провокации на мазния дебелак.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Мишок в Ноември 14, 2010, 19:05:30
Но трябва да му се признае, че в интервюто с Карбовски в затвора се държа достойно и умело отблъскваше тънките провокации на мазния дебелак.
Да режеше го и го разигрваше яката. Те за това и повечето интервюта са винаги манипулирани.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Исперих в Ноември 14, 2010, 23:06:36
Що му дигате акциите на унтерменша! Не видяхте ли че се е задомил за ... ромка?! :&
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Ноември 14, 2010, 23:23:36
Но трябва да му се признае, че в интервюто с Карбовски в затвора се държа достойно и умело отблъскваше тънките провокации на мазния дебелак.
Аз не ги видях точно така нещата. Карбовски почти директно, но учтиво му каза, че жена му е малоумна.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Ноември 15, 2010, 09:32:16
И ти какво очакваше, атила да стане и да му удари шамар ли ? :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Ноември 15, 2010, 23:59:15
Не, просто Атила беше обречен да не може да се защити адекватно, при положение, че жена му видимо е мургава и е доста трудно контактна.  :-D

П.П. То и аз не бих могъл да се защитя при такива обстоятелства, но пък не бих се оженил за малоумна циганка!  :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: killed_by_death в Ноември 16, 2010, 10:21:23
Хаха, тва последното звучи малко като "ако загубя баса, естествено ще го изпълня, ама не се хващам на такива басове".  :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Ноември 16, 2010, 23:29:16
хаха :) би ми било мн интересно карбовски да направи продължение на темата :)
но да се запознае с истинското лице на шизофреника, с многобройните му ДОКАЗАНИ превъплащения, провокации, лъжи и детински заблуди.
да почете десетките теми, форуми и блогове в които се подвизава.

той гледа да прави ефектни повърхностни предавания, които реално са повече заради скандала,да шашне с нещо зрителя,  но не и в дълбочина.
така че се съмнявам да направи нещо такова /карбовски/ но като идея си заслужава.
 :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: леко учудена в Ноември 24, 2010, 13:44:44
Не е предател, просто не е добре психически човека и трябва да се лекува. Много му е объркана душата. Много пъти съм се драчила с него, а не трябва така, човека има нужда от помощ, а не от подигравки.  |-(
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Ноември 25, 2010, 21:45:01
каквото човек сам си направи.. никой друг не може да му направи.

той е крещящ пример за тази поговорка.
така че.. просто .. нека не сере л.йната и провокациите които САМ си ги прави,десетките му никове, емайли, скайпита, стотиците му копирания на постове, пускане на "анонимни" коментари, десетки симулации на личности с различен правопис и лексика,  и т.н. и т.н..
 по този начин /ако не ги прави тези неща/..  просто .. няма САМ да се маца от своите си л.йна.

простичко е нали ?

лично аз не се подигравам , а го съжалявам.

отделно толкова се е вманиачил в "анонимния" интернет, позволяващ толкова варианти за лъжене и измами че.. вижте сами как се описва :

Цитат
Човек съм който се дразни от безчовечноста, от непсравидливоста, от некоретното отношение на едни хора спрямо други, непонасящ лицемерието, но най-редовно лицемерничещ и лъжещ.....

Любими книги и автори:   а ако ще на лов да ходим с тояги а не с пушки интернет да има. имам любим интернет но интернет е достойният заместител на книгите но нямам любима книга. книгите са една отживелица само електричество да има. дори и в пещери да живеем стига ток да има и интернет[ .
http://ibox.bg/users/Mustafa+Zuahid/ (http://ibox.bg/users/Mustafa+Zuahid/)

нищо няма да казвам след такова самопризнание :)
като свържем 2 и 2 .....
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Декември 31, 2010, 14:11:08
да повдигна предпразнично с нова порция  новогодишен смях от шизофреника атила

от темата тук : http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,157.45.html (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,157.45.html)

я открийте разликите в тези две картинки :
http://picasaweb.google.com/lh/photo/lW3oHgl4je90oYdbHqgQlQ?feat=directlink (http://picasaweb.google.com/lh/photo/lW3oHgl4je90oYdbHqgQlQ?feat=directlink)
и тази :
http://picasaweb.google.com/lh/photo/tlfUskFSDt3-MJVI1_4BYg?feat=directlink (http://picasaweb.google.com/lh/photo/tlfUskFSDt3-MJVI1_4BYg?feat=directlink)
с червеничко съм подчертал кое буди подозрение и странно защо е изтрито от поста на моята градска таня /клеарли/ която се опита да отговори на шизофреника.

в резултат - поста редактиран , а ник "ибришимов" , с който шизофреника ДОКАЗАНО влизаше във форум атака, гузно е изтрит !.

още по темата тук :
http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg572142.html#msg572142 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,24114.msg572142.html#msg572142)

доказват се две неща - шизофреника редактира и трие постове в сербез форум с поне два ник-а "мустафа" и "дели_курт",
и второто , което отдавна се знаеше - пише във вестикатака със "ибришимов" /и нефертити/
а още колко има ?  :-D ни господ , ни буда, ни алах знае  :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Май 09, 2011, 00:48:56
 шизофреника атилчо / таркан/ мустафа пак се издаде с какво се е занимавал .. цитирам :
Цитат
Mustafa(Zuahid): ..... Минал съм ги тези пътища.......... И когато следях и шпионирах хората до преди 2009 г. и вървях буквално след всяка тяхна стъпка, ти си бил някаде в съседното измерение. Ако не вярваш питай Ангел Джамбазки. Зам. Председателя на МВРО какво съм рядко л**** бил с него и групичката му в Пиротска 05. Така че не ми прилагай на старият хитрец хитрините му, че не успяваш, казвам ти го. Може всичко друго да съм влагал в манията си за преследване спрямо тези хорица, ..........
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=875504#comment (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=875504#comment)

някои други хора би трябвало да си направят изводи....  наистина е забавно , но в тези изпуснати думи на шизофреника има голяма доза сериозност на проблема....

в аспекта на предишните му изяви на "уж" националист и превъплащения... как бихте кментирали това ?????

т.е. то и заглавието е такова... пита се.. предател ли е ?

пс
и още малко развитие по темата :
http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,24114.msg587253.html#msg587253 (http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,24114.msg587253.html#msg587253)
доказателства със линкове, скрийншотове,  нагледно и пригледно :)

и самите снимки, нагледен пример за комплексарско триене  ]:) :
1-во оригиналите хронологично с провокативните снимки и отговори :
http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314020_extz0162_sf1.jpg (http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314020_extz0162_sf1.jpg)
http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314021_nbwo7720_sf2.jpg (http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314021_nbwo7720_sf2.jpg)
след това отговора на сербезчо,който е цитирал таня /клеарли/  :
http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314017_tejj4587_sf01.jpg (http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314017_tejj4587_sf01.jpg)
и където е първата част на словестните фекалии на шизофреника ,
и втората част /толкова дълго нещо не се събира на един скрийншот хаха / :
http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314019_uyny3244_sf02.jpg (http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314019_uyny3244_sf02.jpg)

и какво е останало след гузното изтриване от "деликурт" , т.е. самия същия атилчо :
http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314023_iguw9852_sf3.jpg (http://photo-zona.net/images/user64393/album27153/large/1305314023_iguw9852_sf3.jpg)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Май 20, 2011, 10:18:59
освен това че севлиевския шизофреник атилчо сам си призна че е доносник и предател /от по-горе/

ще си позволя  отговор  на жалките му опити за провокации и напъни да цитира членове и конституции :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,6.msg4997.html#msg4997 (http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,6.msg4997.html#msg4997)

- това ИП и дете може да прочете/преведе/  думите "send from IP" - т.е. че  ТИ си активния, който , ако взема примера с цитираните ти членове от закона - ТИ нарушаваш :)
отделно че ИП  мисля не се смята за лична информация, но не съм толкова компетентен, нито смятам за важно. аз например моето не си го крия, а който е гузен, нека се оправдава и да го смята за "класифицирана информация" хаха :)
тази смешка също бе змалко да я  забравя.. шизофреника смята ИП-то си за "класифицирана информация" .. хаха :)
 абе теб държавна сигурност ли ти поддържа интернета бре :) хаха

имало теми за теб, да разбира се. и аз постоянно ги цитирам и давам линкове към тях. защото всеки можед а дискутира публични изяви, и информация , предоставена ПУБЛИЧНО.

тук и в другите теми се дискутира инфромация излязла единствено и само от публични източници, както и твои пак ПУБЛИЧНИ словоизлияния, както в твоя шизофреничен блог, така и от сербез форум.

не знам кой нормален човек може да забрани на някой да пуска коментар спрямо публикувана публична инфромация, или да коментира новина ? ?!?!?.
:) ще ти се а ? хаха
че то тогава всеки ще съди журналистите , за това че правят интервюта, и че хората говорят и коментират това.  :) хаха :)

иска ти се да модерираш и триеш неудобните истини , както го правите в сербез форум ? научи се драги адаш, че когато си сереш фекалитие, да си носиш отговорност за тях !
а не да ревеш - "другарко, пък мен ми цитираха фекалитие в друг форум" хаха :)

когато триеш и лъжешщ и мажеш, както и в блога си и в сербез, показваш единствено и само комплекси , страх и мижитуркане.
аз такива работи НЕ правя, и си седя зад всяка една дума написана ТУК , или в другите теми .

ще ми цитираш закони а ? хаха :)

и да се върна на снимките които публикуваш - естествено че няма да потвърждавам нищо :) просто защото не ми пука какво ще публикуваш и дали ще слагаш на тези снимки фесове, защото с който трябва и от тук, и от сербез форум, съм се виждал с ВИДЕО , аудио и т.н.  и това са хора с които свободно си контактувам, без никакви притеснения. и което е по важно - не съм като теб с няколко скайпита /доказано е не от мен, а от познай кого - от самия теб хаха/
и не виждам грам причина на теб да обяснявам какви снимки имам, в какви пози,  или не :)
откъде накъде ще ми искаш и едва ли не ИЗИСКВАШ моя лична информация ? хаха :) та това е именно тормоз върху личността / по еди кой си закон/

и втория аспект , който казах - ти публикуваш  някаква лична снимка /а не публична/  взета от фейсбук, което е в пряко нарушение на всякакви закони и за личната информация, и на конституция и т.н. т.е. тези точки които ти сам публикуваш.
аз лични снимки на никого не крада, нито се опитвам да измъкна от някъде, без неговото разрешение, или което да не е публична информация.
твои снимки никога не бих и бутнал дори, щото ме е гнус, но това са си мои лични "вкусове" :)  а и които са се появявали  ТУК са твои ПУБЛИЧНО сложени известни снимки, даже и видеота е имало от репортажи. но това не ти е "домашно видео" а ПУБЛИЧНИ такива. разликата е ОГРОМНА.

така че, изключително много ти благодаря че тук : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=875504#comment (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=875504#comment) наруши ПРЯКО няколк озакона и членове, и то 3,4,5 или повече пъти  качвайки някакви снимки в публични хостинг сървъри. които сървъри в доказателство че нарушаваш законите - разбира се ГИ ТРИЯТ .

и рзбира се нарушението ти е двойно , - с опитите ти да сложиш "фес" на снимките, което е пак опит за подигравка и провокация по още една камара членове.
благодаря ти наистина !  когато някой 1 път наруши закона е престъпление, когато 3,4,5 пъти - рецидив.

но ти ги знаеш тези неща нали :) хаха
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Август 15, 2011, 20:23:51
още малко смях от сербез форум :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,245.30.html
бисерите са изключително много , заслужава си жялата тема да се прочете, но все пак ще копна няколко извадки от различни постове  :Османската Империя е обидинител  на една разпокъсана на малки държавици България..

Днес всичко хибаво което имат и се гордеят със тях бъгарите дължат на Османците.Вземете от "йогурта" до Казанлъшкото розово масло....и дори къщите в старият Пловдив са останали от Османците.Да кажем ли за автентичния Несебър,Созопол,Балчик.Все останки на старата Османска култура.Къщи в стил неоосманизъм

Башъбозук е народно опълчение от мюслюмани.След продължение на три години мародействане от страна на Баташките комити в мюслюманските села ...и чашата на гнева се разлива след като е бил убит синът на един местен първенец.Забележете преди да се стигнат до така наречените "Баташки кланета" комитите са убили около 4 000 мюслюмани и все от околните села.Башибозук...буквално означава побъркан,луд.Как няма да си башъбозук когато ти убиват ,жената,децата.И те въстават след като многократно са молели за помощ Османската власт.

Защото май през времето на Османската империя, целокупният Български народ, както страшно обичате да наричате славяните, във всичките Дунавски Султански вилаети българи, не бяха ли обединени в едни земи, макар и под властта на Султана.

При добро стечение на обстоятелствата. И автономия са щели да получат по подобие на княжество България от Султана, но руснаците избързват, и разрушават вековните амбиции на славяните да се обединят в една етническа територия.

Разбираш ли че благодарение на Османската империя са били прекъснати за доста векове постоянната кръстоносна инвазия на изток, за ограбване на богатствата на изтока.

Палежите и убийствата са били винаги в следствие на бунтовническа, анти-османска дейност, и техните помагачи.

Църквите тогава си били средища и клетки на терористи, укриващи се от властите в църквите и манастирите. И съвсем е в реда на нещата си е било, да се неутрализират тези средища, и да се унищожат клетките на бунтовническата дейност.

Много векове са изминали от тогава до сега че да се носи персонална вина, но вината я носите всички вие, който продължавате да насаждате абсолютно същото нещо, което тогава борис предателя е наложил насилствено и с много кръв.

и в времената на Османската империя, е било нормално да бъдат убивани бунтуващите се, срещу тогавашното статуково. И Султана е бил в пълното си право да налага с кървави методи властта си над непокорните народи, който са заплашвали властта му.

Че Османската империя е била фактически отбранителна империя от папската инвазия в Арабският свят, а защо е завладяла тези тук земи, ами казва се казва стратегическо преимущество мой човек.

Тук мога да отбележа един доста сериозен пропуск на Османската империя. Че идвайки тук по тези земи. Тя е наследила един силен морален и държавен славянски упадък. Където славяните са започнали да се изгубват сред морето от народи, и набиращата тогава сила на Тюрк-Булгурската духовна идентичност, макар и под православна форма.

Разбираш ли че славяните точно Османската империя ги запечатва, като енергия, като движение на мисълта, и така по този несъзнателен, дори и леко престъпен начин, съхранява славянският шовинизъм и цинизъм, отпочинал си с векове, и след 1878 г. бележи ренесанс. Като ренесанса го започва точно онзи хилав монах, Паисий.

Разбираш ли че Османската империя запечатвайки тази синя славянска енергия за векове напред. Пост фактум, дава идеалната кауза на славяните, да имат какво да мразят, и с какво да си оправдават постоянно непоносимата си жажда, за себе утвърждаване за сметка на други.

Защото те без да мразят някого, просто не могат да живеят. Омразата за славяните е втората културна идентичност. Чрез омразата те се чувстват живи и значими

Османската империя, е трезора, в който славянската лудост да се пакости, и да се правят злини на хората, оправдавайки се че това е цивилизационен избор. Помогнали им по един или друг начин, да се отърсят от робското си положение, че да се оплаквате от тази империя и най-малко.

Поне малко благодарни бъдете.

и т.н. и т.н..
 :grin:Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Щурмовак в Август 15, 2011, 21:07:36
Прочет
още малко смях от сербез форум :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,245.30.html
бисерите са изключително много , заслужава си жялата тема да се прочете, но все пак ще копна няколко извадки от различни постове  :Османската Империя е обидинител  на една разпокъсана на малки държавици България..

Днес всичко хибаво което имат и се гордеят със тях бъгарите дължат на Османците.Вземете от "йогурта" до Казанлъшкото розово масло....и дори къщите в старият Пловдив са останали от Османците.Да кажем ли за автентичния Несебър,Созопол,Балчик.Все останки на старата Османска култура.Къщи в стил неоосманизъм

Башъбозук е народно опълчение от мюслюмани.След продължение на три години мародействане от страна на Баташките комити в мюслюманските села ...и чашата на гнева се разлива след като е бил убит синът на един местен първенец.Забележете преди да се стигнат до така наречените "Баташки кланета" комитите са убили около 4 000 мюслюмани и все от околните села.Башибозук...буквално означава побъркан,луд.Как няма да си башъбозук когато ти убиват ,жената,децата.И те въстават след като многократно са молели за помощ Османската власт.

Защото май през времето на Османската империя, целокупният Български народ, както страшно обичате да наричате славяните, във всичките Дунавски Султански вилаети българи, не бяха ли обединени в едни земи, макар и под властта на Султана.

При добро стечение на обстоятелствата. И автономия са щели да получат по подобие на княжество България от Султана, но руснаците избързват, и разрушават вековните амбиции на славяните да се обединят в една етническа територия.

Разбираш ли че благодарение на Османската империя са били прекъснати за доста векове постоянната кръстоносна инвазия на изток, за ограбване на богатствата на изтока.

Палежите и убийствата са били винаги в следствие на бунтовническа, анти-османска дейност, и техните помагачи.

Църквите тогава си били средища и клетки на терористи, укриващи се от властите в църквите и манастирите. И съвсем е в реда на нещата си е било, да се неутрализират тези средища, и да се унищожат клетките на бунтовническата дейност.

Много векове са изминали от тогава до сега че да се носи персонална вина, но вината я носите всички вие, който продължавате да насаждате абсолютно същото нещо, което тогава борис предателя е наложил насилствено и с много кръв.

и в времената на Османската империя, е било нормално да бъдат убивани бунтуващите се, срещу тогавашното статуково. И Султана е бил в пълното си право да налага с кървави методи властта си над непокорните народи, който са заплашвали властта му.

Че Османската империя е била фактически отбранителна империя от папската инвазия в Арабският свят, а защо е завладяла тези тук земи, ами казва се казва стратегическо преимущество мой човек.

Тук мога да отбележа един доста сериозен пропуск на Османската империя. Че идвайки тук по тези земи. Тя е наследила един силен морален и държавен славянски упадък. Където славяните са започнали да се изгубват сред морето от народи, и набиращата тогава сила на Тюрк-Булгурската духовна идентичност, макар и под православна форма.

Разбираш ли че славяните точно Османската империя ги запечатва, като енергия, като движение на мисълта, и така по този несъзнателен, дори и леко престъпен начин, съхранява славянският шовинизъм и цинизъм, отпочинал си с векове, и след 1878 г. бележи ренесанс. Като ренесанса го започва точно онзи хилав монах, Паисий.

Разбираш ли че Османската империя запечатвайки тази синя славянска енергия за векове напред. Пост фактум, дава идеалната кауза на славяните, да имат какво да мразят, и с какво да си оправдават постоянно непоносимата си жажда, за себе утвърждаване за сметка на други.

Защото те без да мразят някого, просто не могат да живеят. Омразата за славяните е втората културна идентичност. Чрез омразата те се чувстват живи и значими

Османската империя, е трезора, в който славянската лудост да се пакости, и да се правят злини на хората, оправдавайки се че това е цивилизационен избор. Помогнали им по един или друг начин, да се отърсят от робското си положение, че да се оплаквате от тази империя и най-малко.

Поне малко благодарни бъдете.

и т.н. и т.н..
 :grin:

Прочетох това с огромно отвращение, даже няма нужда да коментирам написаното.
Най-лошото е, че много наивни хора (не българи, естествено) ще повярват на тези ГЛУПОСТИ...
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Август 15, 2011, 22:00:06
ами така е... въпроса е човек трезво и без грам емоции да се изправи срещу тези цинизми и откровенни спекулации и лъжи .
всъщност, прочети оригинала - форума.
евала на този петър/гонен от там нееднократно/  който успява без грам отговор на цинизми и провокации да  синтезира ФАКТИ , на които факти както се вижда се отговаря именно с огромна доза яд и комплекси , и най вече - защото няма какво да му отговорят и защото той не се връзва на евтините провокации на шизофрениците пишещи там и на евтините обиди , сипани от почти всяко изречение.
а че са такива съм доказал нееднократно . :)
до сега няма нито едно опровержение.

нищо че пишат 2-ма 3-ма  с по няколко ник-а. :)

вземам да се чудя.. на кого и колко плащат...  :S (wasntme)

и което най много ме радва... присъствието на шизофреника мустафа/атила/деликурт/ибришимов/таркан... и т.н....  изключително много помага да се види истинското им лице.
не знам дали страхливеца-американец сербесчо /ведат мурат/ осъзнава колко много му вреди шизофреника с километричните си шизофренични несвързани постове :)
дори някой да даде ухо на тези глупости и лъжи за историята, то тези повръщаници и стил на севлиевския шизофреник биха отвратили не  само нормалните БГ граждани , но и който и да е турчеещ се мюаюлманин, който би погледнал този форум .

в този смисъл, отново благодаря на севлиевския пишман-терорист че така умело принизява сербез-форум. :)
и че колкото повече се върти в собствените си фекалии , освен сам да се омацва , друго нищо не прави. :)
е да.. маца и останалите около него .
за което му благодарим :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Panzerfaust в Август 16, 2011, 00:25:27
Удивен съм колко място и внимание отделяте на един психичноболен човечец... :-D
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Август 16, 2011, 01:13:15
ми.. откакто и в блога му го натриха и изтриха абсолютно резонно сума ти негови шизофрении http://atila.blog.bg/
откакто и във фейсбука и на много други места го наритаха /не аз, а както той сам се е оплаквал/
все по зле става .
макар че споко... той е далеч от терористи като "брейвик" или разни други групи, симпатизиращи на радикалния ислям.. като уахабити, и др такива.
това е и най голямата му болка.. че колкото и да реве.... никой не му пука от каква религия е , нито  какви са му "целите" :) нали затова се разсърди и на журналистите че "не го отразявали" както той иска :) ми те хората просто ... си вършат работата...  :) 
а религиозните хора и те му се смеят.. нито християни , нито мюсюлмани , нито будисти , нито които и да са, никога не могат да приемат такъв неориентиран, псуващ де що мърда .. човечец...  :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: omerzen в Август 16, 2011, 08:34:24
Ейй, абе тоя Таркан още ли го помните бе. Аз пък вече бях го забравил.  :-)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Лудия Макс в Август 16, 2011, 12:32:22
В техния форум има само болни мозъци.  :-D :-D :-D. Включително радателя за Сръбско-Българско приятелство Самвойн.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Август 16, 2011, 14:12:30
тц. беше се включил и той, но бързо бе е изтрит от там :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 17, 2011, 00:17:40
иначе тук съм позабравил да спомена последните изцепки на шизофреника пишман терорист , и форума на престъпника , избягал в америка - ведат мурат...
но съм отразил тук :
http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,24114.360.html
няма нужда да копирам , но
излагациите и вицовете продължават в пълна сила :)

особенно забавно е в сербес форум , как шизофреника си мисли че никой не знае че никът му "мустафа" и модератор "дели–курт" са едно и също лице :)
а пък петър генов /петър8/ , кото доста умело ги затапва по всички теми , доста удачно се прави че не знае това :) хихи
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 18, 2011, 02:54:49
а ето и какво става когато няма пари за лечение на леките психопатии , шизофреници и т.н..

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=777430
Двойно убийство в столичния квартал „Борово"

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1035375
Охранител уби дъщеря си, простреля жена си и се гръмна
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 23, 2011, 00:13:51
и.. една добра новина от ЕС, която пряко засяга любимия ни шизофреник, не само заради последните  доказано рецидивистки престъпления които направи наскоро  /горния ми пост/ , а и заради  десетките си самоличности, с копирани чужди постове, с десетки превъплащения, и провокации в нета /доказани от цялата тема нагледно/  :
http://www.dnes.bg/es/2011/06/11/es-gotvi-po-strogi-nakazaniia-za-kiberprestypnicite.121063
Цитат
По-строги наказания ще бъдат налагани също на извършителите на атаки чрез т. нар. ботнет мрежи  – мрежи от заразени компютри, програмирани да разпращат спам, както и на крадците на самоличност. Незаконното прихващане на данни ще стане криминално деяния в ЕС.
ще си позволя да припомня тази новина, с нескрито удоволствие че има все по добро развитие, и реципрочно - все по големи проблеми за интернет-троловете . :)

та, конкретно цитирам леко съкратено :
http://www.webcafe.bg/id_49658992_6_mesetsa_zatvor_-_za_trolove_v_Internet

Цитат
На 13 септември британски съд осъди 25-годишния Шон Дъфи на 18 седмици затвор, почти половин година - максималното наказание, което се предвижда, заради хейтърството му в Интернет. Освен това му наложи забрана да ползва социални мрежи в продължение на 5 години
...........
След като семейството на Наташа съобщило в полицията, доставчикът тутакси предал на властите координатите на трола.

Както би следвало да се очаква, той се оказал намръщен 25-годишен дебелак, който живеел от помощи за безработни.

Като смекчаващо вината обстоятелство, защитата на Дъфи се позовала на факта, че той има проблеми с алкохола, а също така и синдром на Аспергер (лека форма на аутизъм). Но съдът преценил, че тролът напълно осъзнава действията си и не заслужава снизхождение.

Освен това станало ясно, че Дъфи не за първи път оскърбява паметта ..................................

Освен това във Великобритания това е вторият известен случай, когато трол отива в затвора. В края на 2010 г. същите тези 18 седмици затвор получи Джейсън Гуди. 36-годишният безработен също пишеше разни кощунствени неща .................................

Сега вече във Великобритания има ясни сигнали към всички, дори дебелокожи и аутични тролове, да не се изкушават да пишат гадните си коментари в Интернет ......................


та... драги ми севлиевски шизофрениче... виждаш как действат в англия  към такива като теб.

към безработни озлобени хейтъри, живеещи на помощи, тролещи  интернет пространството , скрити зад многобройните си анонимни никове.
аз твоите им загубих бройката .

дали не е крайно време правоохранителните органи да обърнат внимание на твоята дейност, която освен личностни простотии, касаят и обиди към етнос, религия , държава ??
доста материал се събра в тази тема тук, която след разкриване на ИП-тата и никовете към тях, ще са доста дебела папка към досиенцето ти . :)
и  психо-болестите както виждаш няма да е "смекчаващо обстоятелство" , тъй като мн добре осъзнаваш действията си и километричните шизофренични излияния.

говори със твоя "колега" по форум - сербес страхливеца, който е избягал за престъпления в БГ. да ти даде съвет как се бяга в америка  :)
или другарите йорданови /юзеирови/ от белгия ?  те имат боооогат опит със експлоатиране и трафик хора,  може да ти помогнат.
хаха :)


ps
същото споменах и във форумана атака http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,24114.msg606069.html#msg606069
:)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Лудия Макс в Септември 23, 2011, 08:23:53
Дебелак е много жаргонно.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Декември 13, 2011, 00:01:57
какво ново от шизофрениците ? :)
пак култови реплики :)
http://atila.blog.bg/tq-i-toi/2011/12/05/seks-sys-maloletna-g-n-prokuror.862068#comments
Цитат
Защо не станеш Мюсюлманин. Аз на савлови бози не вярвам, но ти приеми истинското Христово учение Ислям.
пртедставих си обединени в тази "истинска" религия - папата и патриарсите , запасали калашници , с вдигнати ръце и бради да скандират "алах акбар.." :)

...като накрая на церемонията се самовзривяват  пред някое посолство...  яко а ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Декември 28, 2011, 00:24:43
ех... още една трагедия, пример за това как им избиват на такива хора бушонте....  всички са с различни трагедии .. общото е ... че са  със психически проблеми...
:
http://www.blitz.bg/news/article/125952
Цитат
Трагедията се разигра в ранните часове на втория ден от коледните празници. Тогава Румен сложи край на живота си, запалвайки се пред Паметника на свободата. Тялото му е било до такава степен обезформено, че на патолозите от "Съдебна медицина" трябвало доста време, за да идентифицират пола му. И днес, въпреки извършеното почистване, все още в подножието на монумента личат следи от огъня, с който са сложил край на живота си.

Според в. "Стандарт" Румен превъртял преди няколко години. Близките му го водили на психиатър в Смолян, откъдето го препратили към специализирана клиника. Оттам обаче го върнали, защото преценили, че е здрав.
та така...  "преценили че е здрав.... "  както всички останали фрапиращи случаи...

този например е бил астрофизик !
както и шизофреника атила/мустафа/ибришимов/матрицата/админ/деликурт... и десетките му измислени превъплащения, става въпрос не за прости хора, а за болни .
не винаги болен означава прост и нискоинтелектуален.
както севлиевския адаш може да ти изпише две педи привидно интересни , граматически и смислово правилни  изречения, той никога няма да разбере че това му се пише в диагнозата :)
и той това го прави , в постоянните си блогове, чатове, фотуми , и с превъплащенията и имиацията на различни личности . :)
 
общото е че всички болни са давали признаци много отдавна, не са взети мерки , нещо повече , дори когато им избият бушоните и това даде отзвук в обществото , психолизите пак преценяват.. че е здрав.. освен ако не е изгорял както въпросния трагичен случай....
сигурно и сега психиатрите ще кажат за обгорелия.. ми нищо му няма бе, здрав е... не му личи пол-а , малко сажди има, ама иначе е напълно психически здрав....
сори за иронията ама....   сами разбирате защо повдигам темата... именно заради хилядите шизофреници , психично неуравновесени хора, които свободно се разхождат, и за които държавата няма пари ...
припомням че много отдавна на свобода са пуснати "за домашно лечение" хиляди такива ...  дори бях цитирал цифри .. просто защото болниците нямат пари за такива хора.

господ да ни пази от следващи грабежи на банки , отвличания на автобуси , и подобни  хора с психо-проблеми .. шизофреници , психопати, и незнам още какви диагнози има....
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Tiesto в Декември 28, 2011, 06:33:48
Таркан-1300 е една долна турска клоака. Такива като него трябва да са далеч от всичко националистически форуми, защото пропагандират турция и турския национализъм и фундаментализъм !

Смърт за такива долни тюркофилски изчадия !
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Април 03, 2012, 23:27:25
позабравям да погледна във форума на шизофрениците и симулантите лъжци от сербез форум  , :) но ето какво напуши в мен отново смях :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,299.msg6118.html#msg6118
та.... в неистовите усилия за плюене и "уж" доказване колко ни е "изпоачена историята" , не се усетиха как сами предоставят факти ИМЕННО за точно обратното .
та... в края на османското робство казват /и доказват/ колко "добре" сме живели ... но сами пропускат най важното - защо османците са правили това.

аз съм го казвал многократно - защото за да "стрижеш вълна" от една поробена овца, все пак трябва не да я унищожиш , а да я храниш и да се грижиш за нея.
именно това е и разковничето на  "мечешката грижа "   към поробените народи .

доказателствата шизофрениците сами ги цитират :
Цитат
През 19-ти век управниците на Османската империя, които търсят ноу-хау в Европа, откриват и демографската политика. Често тя е мудна, ненавременна и непоследователна. Общата цел е да се увеличи броят на поданиците на султана
Цитат
През десетилетията преди Освобождението българските земи са били една от икономически най-развитите области на империята. Нейната столица Истанбул се е изхранвала с българско жито, което било и един от основните експортни продукти във външната търговия на Османска Турция.
Цитат
Първата модерна за времето си болница в България е открита през 1837 г. в Шумен. Тя обслужва преди всичко турския военен гарнизон в града.
Цитат
"Пълненето" на българските земи

Интересна и често несъвпадаща с вкоренените представи за османския период в българската история е и миграционната политика на Високата порта. Тя също е насочена към увеличаване на населението по българските земи. Много българи напускат селищата си след Руско-турската война през 1829 година. Заедно с това от северното Черноморие и Кавказ в империята се заселват прогонени от руснаците мюсюлмански народи. Османските власти ги заселват в стратегически за отбраната на империята райони в Северна България.
подчертал съм в червено именно корените на проблемите , и което е наистина, ама наистина много важно  !

та... ето защо в северна БГ има толкова турчеещи се, и толкова региони с изкуствено заселени  турци ... - просто демографска политика на османлиите, които в тези последни десетилетия са чувствали че губят почва под краката си и че ако не предприемат по драстични мерки , ще се разпаднат :)

"благоденствието "  по нашите земи , доказва не това което шизофрениците се опитват да изкарат - че сме живели добре, а доказва точно обратното - че сме хранили османската империя ! и че сме жертва на тяхната демографска асимилационна политика , като етнос и като религия !
това е наистина фундаментално признание, само че именно в ущърб на нискоинтелигентните индивиди и шизофреници от сербез форум , които недоосмислят дори това което са си цитирали :)

т.е. това за което говорех - умните султани са разбирали че нямат полза от убита овца, а по добре от обгрижена , нахранена, която да им върши работа... - да я стрижат и доят, както са стригали и дояли 500 г.  българския народ, както и мн други народи, и по възможност, да ги асимилират и приобщят към исляма !  .

така че другаря мустафа. атила таркан1300  , и т.н. и  престъпниците от ардино , избягали в америка, и други платени провокатори , дето не си знае нито религията , нито произхода,  ряпа да ядат  :) пак си вкараха автогол с тези статии :) :)

благодаря ви !
:)

ps

дискутираната статията е от тук :
http://www.dw.de/dw/article/0,,15824172,00.html
като обаче шизофрениците си затварят очите и за ... подобна статия за "толерантността" на османлиите, като това :
http://www.dw.de/dw/article/0,,15658749,00.html
и едва ли ще цитират причините, на които и аз обърнах по горе внимание,  и фактите като тези :
Цитат
В Османската империя обаче евреи и християни, като представители на двете по-стари аврамитски религии, са били толерирани, в известен момент дори целенасочено привличани. Само че често зад тази толерантност са се криели икономически съображения; както например при заселването на опустошения и до голяма степен обезлюден Солун с прогонени от Испания евреи.

Същевременно половинхилядолетното османско господство над Балканите е епоха на систематично онеправдаване ("дискриминация", според днешната терминология) на християни и евреи. Манастири и черкви от камък на практика не могат да се строят повече, а ремонтът им е възможен само с плащането на големи подкупи или "такси". Свидетелските показания на евреи и християни пред съда са невалидни. А  това, че християнинът е трябвало да слиза от коня, когато срещне мюсюлманин, е било част от една политика на систематични унижения.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Април 07, 2012, 18:56:25
още смях от форума на шизофрениците , които не различават истински новини и изказвания на политици от  статии  на  "бъзиклийкс" :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg6249.html#msg6249
Цитат
Камерън: „Моля, не ми давайте за пример българите!“
където ако се поразрови човек в първоизточника на статията, изрично се казва :
Т.нар "изказване" е взето от сайта "Бъзиклийкс"

но пък неграмотните анти-БГ елементи не им трябва много ровене, важното да се лее помия против БГ .

/сещам се по същия начин се скъсваха да цитират "уж" изказване  за гръцката криза и как да не ги сравняват с БГ.... скъсаха се и други хора да цитират нещо , което е плод на "бъзиклийкс" :)
че и сега.... /
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Април 08, 2012, 13:42:13
o, сега погледнах , простотията  от базиклийкс е разпространена и от други идиоти http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,298.msg6247.html#msg6247
смешници сербесчовци :) горките невежи ....

пс
упс..  чекай малко.. като знаем че няколко ник-а се ползват от атилчо/таркан/мустафа/ибришимов/деликурт/админ и т.н и т.н.. картинката е ясна :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Април 15, 2012, 17:11:17
ups
това съм го пропуснал :)
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,301.msg6186.html#msg6186
горкия шизофреник  ме припознава едва ли не във всеки заблуден, опитал се да пише във шзиофреничния им форум :) :)
хаха
не, не съм "гагауз" или  който и да пише там, дори го каня въпросния човек да  не се хаби там. там достатъчно си противоречат самите шизофреници, та камо ли да се спори с тях. няма смисъл.
те сами се закопават, и съм го доказвал многократно .

пък севлиевския шизофреник-адаш в какъв ли е не ме припознава - в комшията дето го дебнел , във какви ли не никове , но едно горкия не може да осъзнае - за разлика от него , аз нямам нито грам нужда да пиша или симулирам различни никове !
:)
толкова е просто, но не и за неговия шизофреничен болен мозък.
хаха


о.. че и отделна тема за заяжданици с мен  си направил шизофреника, с админски ник който ползва  "деликурт"  :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,303.msg6267.html#msg6267
ми така е.. като няма къде другаде да пише и е наритан от всякакви форуми, нормално е да си влинее като паленце в клетка :)
аз такива проблеми нямам :)

а пък ардинския престъпник сербес коркмаз, т.е. ведат мурат , дето избагал в америка, сам си вкарва автогол с тоя шизофреник :)
с детиските си шизофренични километрични коментари ,прекалено лоша услуга му прави за нивото на форума, дано сам си го осъзнае.
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: rumena moma в Април 17, 2012, 22:08:19
 :rolleyes-1:

Тоя па кой е ?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Април 17, 2012, 22:16:33
:rolleyes-1:

Тоя па кой е ?
ми и той горкия севлиевски шизофреник , самия не знае кой е  :) хаха
трудно е да се борави с толкова много никове.. все някога се дъниш, а той - постоянно :)
ама толкова му е нивото де... :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Май 04, 2012, 22:46:07
шизофреника пак е в криза че скоро не съм му обръщал внимание :)
поонеже знам че чете и чака отговор, като паленце гранулка от стопанина си , малко отговори-храна за интернет трола таркан, атила, мустафа, и т.н.
:
Цитат
На един такъв русенски палячо.

Му разкрих самоличността, и му публикувах негова снимка със двете му имена, за да се види от всеки! кой е всъшност конкретният хейтър, и форумен трол.
какво си разкрил и ти сам не знаеш, тъй като това въобще  не е било въпрос , казус или проблем на никой в интернет пространството.
моята самоличност никога не е копирала, тормозила, или симулирала чужди никове, самоличности или  да съм "тролел " в сайтове, че това да заинтересува някой  :)
именно това е основата на проблема.
не смесвай своите си комплекси и не ги приписвай на  мен :) щото аз свободно си пиша и говоря това което мисля, и най много обичам да разобличавам такива тролове като теб :)
и никой и на ум не му е хрумвало да ми прави проблем, именно защото съм си нормален  потребител , във абсолютно всички сайтове.

да, класифицирал съм те като "шизофреник". но това си е факт.
не ми изкарвай "съдебни експертизи" , тъй като те никога не са вземали под внимание твоите лъжи и превъплащения във интернет пространството.
за тях и за договорките които си приел със не знам кой , но определено има такива, това си е твой проблем... оправяй се...
:)
проблема е че ти лъсва винаги голия необразован , слабо защитен в итернет г.ъз. :)
хората отдавна "не ядат доматите с колците" както се казва, и всеки средно  грамотен човек си му ясен отвсякъде  за лъжите и фалшивите ти никове.
и това не са глупости , а винаги съм представял черно на бяло скрийншотове и доказателства.

Цитат
И този същият анонимен страхливец, се покъса да се оплаква на хостигните за снимки, да я трият снимката, понеже съм му нарушавал личното му пространство, и правото му на неприкосновеност, понеже има член в Конституцията на Р. България, където се казва!

Че никой няма право да разпространява без изричното съгласие на заснетият обект, снимки или лични данни за определен човек.

А да не говорим за неговите драстични конституционни нарушения на моето лично пространство, и правото ми на лична неприкосновеност, какви му бяха.
Цитат
Доказал съм се че съм психично здрав пред цяла България, със тройна съдебно психиатрична, медицинска експертиза. Че съм годен да нося съдебна отговорност за автобусните ми действия, и бях съден като психично здрав, и изтърпях присъдата си, сред затворници, а не в психиатрично здравно заведение.

Но такива хейтъри, те от своя страна, не могат да докажат психичното си здраве по никакъв начин.

сайтовете които са трили снимки , са просто доказателство за това което правиш - нарушаване на всякакви елементарни правила за публикуване на сайтовете.
това не съм го измислил аз, а законите които ти нарушаваш.
благодаря ти изключително много , че сам си призна че ги нарушаваш.
относно това което аз съм предоставял - пак ти повтарям, щото се правиш на ударен
- това което аз коментирам , което предоставям като снимков и друг материал са изцяло и единствено от публични източници.
това е основната разлика.
аз не публикувам твои лични снимки , домашно порно или каквото си имаш там.. това не ме интересува...
нито съм слагал фесове на снимки , като тази :  https://lh5.googleusercontent.com/-fIc_7ceF-Dc/Tc2AKwvyXoI/AAAAAAAAANg/UqWRwWDnaew/s1416/sf1.jpg
 не съм слагал бенатова със терминатор , http://www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?p=34736&sid=e85d3e9015c4b975ef8ee2ef2519a6ae#34736
или да се ГАВРЯ  по един или друг начин над теб или над който и да е !  !

но когато публикуваш блог, форум, и т.н. , ти си се съгласил със условията на сайта и блога , и форумите, и нямаш грам право да ревеш че някой ти е изкарал на показ противоречивите глупости които пишеш.
и нямаш право да ревеш че някой "опарен" се е усетил и е обърнал внимание над твоите провокации,
които пак да кажем , са в ПРЯКО противоречие със закона.
рано или късно ще го усетиш .

аз коментирам само и единствено ПУБЛИЧНИТЕ , свободнодостъпни и публикувани със съгласието на всички закони данни които си предоставил.
и публични видео материали, интервюта, снимки и т.н. които са излизали в медиите !
и  простотиите които твориш във форумите и новинарските сайтове е същото.

така че, не реви че някой ти е синтезирал публичните изяви , и ти е изкарал  на показ шизофреничния г.ъз и те е намачкал тотално ... това не е лична информация, каквото си изсрал публично , това е ПУБЛИЧНА а не ЛИЧНА информация, т.е. лично твой твой проблем.
носи си отговорност за това.
чувал ли си за това ? да носиш ОТГОВОРНОСТ.
не е виновен някой измислен който измислено блъска жена  ти , не е виновна държавата, която трябвало еди какво си да направи , а именно ТИ си си виновен за л.йната които сереш.
осъзнай го :)

естествено че никой няма да те търси на "официалните координати" които си публикувал.
хаха
на кое скайпи от няколкото , ми кажи да те търсят ?  а ?
на кой ник ?
на кой форум ?
на които пишеш с няколко ник-а ?
на някой симулиран известен ник , който хабер си няма че го имитираш ??
/както мен ме имитираше/

на симулираните фалшиви , или на "уж" официалния" с който да зарибяваш наивници ??
а ?

не разбра ли че никой не ти вярва нито на глупостите които пишеш , нито на "уж" откритите координати  :)

Цитат
То и поради тази причина, съм престанал да пиша по форуми и новинарски сайтове. Защото не искам пак повторно да генерирам напрежение в мен. Да изпадам пак в позицията на енергийно кошче за боклук
не пишеш щото си ясен за всички, и отдавна са намерили цаката на тролове като теб и комплексирани ботове :)
хиляди хора пишат без проблем, познай защо само ти - не ?
а ?
:)
Цитат
Просто Интернет е развъдник на радикали, расисти и ксенофоби, който криейки се, така избягват отговорността да застанат зад изречените, и изписани от тях клевети и обиди, по адрес на този или онзи техен опонент, или политичекси противник.
а !
в това си абсолютно прав.
но нали знаеш че ти си именно този красноречив пример за такъв, какъвто описваш  ?
:)

пс
и последно ... нима си мислиш , че пишейки във "фрии" блог и форум  , хостван от американски или друг световен сървър със стриктно пазени логове кой откъде влиза.... ,  си  анонимен ????
и че никой няма да разбере че пишеш от администраторски и други акаунти едновременно ??? :)
хахаха
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Юни 03, 2012, 16:12:47
какво ново при шизофрениците ? :

атилчо  се сравнява със Христо ботев  !?!?!?!
хахахаха :)
Цитат
Защото аз имам идея за нова дата. 27.01. всяка година трябва да се празнува като ден на националният празник. Понеже аз на тази дата задържах за два часа моят Радецки. Но моят Радецки се казваше Биомет. И брегът ми беше с. Сопот Ловешко, е не козлодуйският бряг. И разликата е. Че Ботев още със слизането си на брега, е влезнал във сблъсък с очакващите го османски, военни, имперски подразделения, а аз бях обграден в моят параход, от преторианската гвардия на комунистите тогава. Милицията, медиите и нинджите от НСБОП пътуващи към мен.
http://atila.blog.bg/novini/2012/06/02/koi-chuva-sirenite.962517
еми разликата е че Ботев е национален герой , борил се за общата кауза против османското иго , а ти си един болен човек, с психични проблеми, който се бори за ..... ЛИЧНИТЕ си проблеми и комплекси спрямо своя  бивш колега и познат, с който не може да се оправи самостоятелно "по мъжки" , а си измисля доказано /от полицията/  несъществуващи инциденти , дето "уж" човека бил блъснал бременната женица, която загубила детето.
е, детето ти е живо и здраво, нека да продължава да е така, то не е виновно и не си избира родителите, но ЛЪЖАТА за инцидента и последвалия стрес от тероризъм спрямо пътниците в автобуса, и че жена ти  е загубила детето си , ще си остане за  сметка на болния ти мозък.
живей в мир. ако можеш . :)
:)
това е ралзиката.
:)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Юни 04, 2012, 12:56:07
(http://store.picbg.net/pubpic/C2/8E/f41abb270875c28e.JPG)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Юни 05, 2012, 14:38:20
хаха :)  това някаква публикация от медия ли е  ?!?!?
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Amenhotep в Юни 05, 2012, 16:07:33
хаха :)  това някаква публикация от медия ли е  ?!?!?

Аз още "медия" не съм станал, ама колажи мога да правя ...
Бая народ му се израдва на тоя олигофрен по социалните мрежи, обаче.  :smiley-1:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Юни 05, 2012, 20:39:24
аааа.. ясно... :) добър колаж, просто така оформено ми се стори като копие от публикация някаква :)
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: Петкан в Юни 05, 2012, 21:14:26
(http://store.picbg.net/pubpic/C2/8E/f41abb270875c28e.JPG)
Знаеш ли как се казва баща му!Само да не е Иван Блажев от Севлиево. :facepalm:
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Юни 06, 2012, 21:48:52
тъкмо погледнах коментарите в шизофреничния блог... :)
Цитат
Хайде опровергайте ме де. Лесно е да се противопоставят на аргументите ми, пропагандните сто годишни клишета, но съвсем друго е да мислите логично.
както споменах по горе, но и всяко  дете може с 2 думи да го опровергае, както аз споменах по-горе каква е разликата... ама болния мозък си е болен...  :)
гледам  доста бисери, достойни за колаж,  продължава да ръси в блога си :)

а баща му кой е  ?  само знам от медиите  че майка му , дето е работи като слугиня в гърция и го изхранва, бе споменала че има проблеми с главата от преди мнооого време..... 
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Юни 08, 2012, 17:02:22
към колажа можеш да добавиш и още негови "прозрения"  :)
Цитат
Бил съм в манастир, видял съм и съм разбрал много неща, и просто ти казвам, че написаното от мен си е на 100% вярно че религията, специално православната схизма си е просто психично заболяване на духа.

Вярваш ли ми. По време на молитва в манастира в с. Герман, аз съм си чувал името, излизам на втората секунда за да проверя кой ме вика, няма никой.

Вярваш ли ми в началото на монашеството ми, преди да се откажа, съм имал чувството, че невидим вятър нахлува в главата ми. И това е само началото.
http://atila.blog.bg/drugi/2012/06/04/psihichno-zaboliavane-li-e-religiiata.963565#comments  - в коментар 20
хахаха
Титла: Re: Да бъдеш Атила!
Публикувано от: miro20 в Септември 18, 2012, 19:47:42
ето до къде стигат подобни хора, които СЪЩО са минали психо-експертизи,  и тестове според които са напълно нормални :
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1544626
Цитат
Преди месец-два Маринов подал документи за офицерско звание. Говори се, че и тогава за последно се явил на психотест в Плевен и го издържал.
Цитат
Преди 10 дни Иво преминал психотест за преназначаване на работа, но той не можел да хване настъпили психични сривове. Психолози от Института по криминалистика ще разговарят с него, за да разберат какви са били мотивите му, и ще го подложат на повторен тест.
http://novinata.net/Kak-politsayat-Ivo-ubi-Ivelina-s-5-kurshuma-pokazno

пс
а.. шизофреника гледам пак се опитва да провокира на религиозна тема, само че доста евтино и неспокопсано :
http://atila.blog.bg/drugi/2012/09/16/otkriite-prilikite-i-razlikite.1000498
снимките на двама светци му приличали на двойка гей-ове :)
то и мен много неща и хора като него ми приличат на свине :) ама не го казвам , щото ще стана за смях , нали :) :)