Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Nordwave в Октомври 23, 2006, 17:42:56

Титла: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Nordwave в Октомври 23, 2006, 17:42:56
   
Автор "Монитор"   

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е управляващ на нова неправителствена организация, установи проверка на "Монитор". Фондация "Хермес" е регистрирана на 14 септември 2006 г. в Софийски градски съд, сочи справка във фирмения регистър ДАКСИ. Адресната регистрация на сдружението е в партийната централа на ДПС на бул. "Ал. Стамболийски" 45.
Като съсобственици и съучредители на организацията са посочени кметът на търговищкото село Козица Ахмед Емин Юсеин и 28-годишната Биршен Исмаилова Яхова.
Съучредителката на фондацията е завършила право и на 12 май тази година се е явила на изпит за придобиване на юридическа правоспособност в Министерство на правосъдието.
Изпитът е проведен от зам.-министърката от ДПС Сабрие Сапунджиева.
От партийния пресцентър официално съобщиха, че за първи път чуват за новата фондация, чийто шеф е лидерът им Доган.
"Нямам представа какъв е предметът на дейност на цитираната от вас фондация", обясни шефът на пресцентъра Владимир Гълъбов.
Проучване на "Монитор" сред депутати от движението показа, че никой не познава съучредителката на новата фондация на ДПС Биршен Яхова. Някои предположиха, че юристката е сестра или роднина на зам.-шефката на Държавен фонд "Земеделие" Ализан Яхова. "Не я познавам и не ми сестра или роднина", зави пред "Монитор" Ализан Яхова.
"Хермес" е втората организация, чрез която ДПС ще усвоява пари в неправителствения сектор. До момента с тази задача бе натоварена единствено фондация "Либерална интеграция", управлявана от новоизбрания член на Централния съвет на ДПС Веселин Пенев. В ръководството є фигурират имената на Гюрсел Садък, Рушен Риза, който е от родното село на Доган ­ Дръндар, и на депутата Камен Костадинов, сочи справка в регистър ДАКСИ.

Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Amenhotep в Октомври 29, 2006, 00:03:04
Ахмед Доган одобрява амнистията на незаконния капитал
7 Юни 2005

Ахмед Доган се оказа вторият политик след лидера на партия Евророма Цветелин Кънчев, одобрил идеята на главния прокурор Никола Филчев да се даде амнистия на незаконно придобития капитал. В понеделник, часове след като главният прокурор обяви идеята си публично, Кънчев я приветства от името на партията си и обяви, че впряга екип от експерти, които да подготвят законовата база богатите роми да узаконят натрупаното си злато. Срещу предложението на Филчев се изказаха всички опозиционни лидери, както и министри и депутати от НДСВ.
Във вторник лидерът на ДПС заяви при обиколката си в Тетевенско, че досега такава амнистия е трябвало да се осъществи. Факт е, че извън България има много капитали, които трябва да се легитимират по някакъв начин, призна той и добави, че България малко е закъсняла да направи това, което е трябвало да стане преди 5-6 години.

Все още не е късно, но обществото трябва да бъде убедено за какво точно става въпрос, каза още Доган, като уточни, че в амнистията няма нищо престъпно. Според него волята на парламента е решаващият фактор от гледна точка на привличането на тези капитали в страната.

Никой не знае колко са, но всички са убедени, че са над 2 милиарда долара или евро, посочи Доган.

Лидерът на ДПС смята, че парламентът трябва да има воля да го направи, но с разясняване сред населението.

Доган се опита да направи степенуване на незаконния капитал, като каза, че вероятно има престъпни пари, но повечето са “неосветени, нелегитимни пари, които са излезли извън България в един момент, завъртени са, а сега искаме да създадем условия да влязат в страната”.

Запитан кой има политически интерес това да стане сега, при условие че тази идея бе лансирана още през 2002 година, Доган потвърди, че дори е бил един от хората, които се придържали към рамката за частичното амнистиране. По думите му тогава обаче имало неразбиране, а идеята била да се привлече българският капитал извън страната - вътре, за да се стимулира инвестиционният процес.

Според лидера на ДПС от гледна точка на държавния интерес е необходимо много сериозно отношение към въпроса за амнистирането на капиталите.

"Щом една Русия срещу 13-14 процента данъци привлече милиарди в страната, за какво става въпрос? Страната има нужда от такъв инвестиционен поток и той е от български произход", заяви той.

Категорично срещу амнистията, предложена от Филчев, се обяви вътрешният министър Георги Петканов, който смята, че тя би влязла в конфликт с приетия наскоро Закон за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност.

“Мисля, че идеята за финансова амнистия е трудно да бъде реализирана по начина, по който е обявена, коментира Петканов в Рудозем, където бе на предизборна обиколка. Той нарече предложението на Филчев "Нероден Петко" и уточни, че то не може да изпревари прилагането на закона за конфискация на незаконното имущество

Според вътрешния министър идеята за финансова амнистия в известна степен е в конфликт с този закон, който се очаква да проработи през ранната есен.

Трябва да се изясни какво значи финансова амнистия и кои капитали биха се включили, смята Петканов. Той коментира, че има поле за действие, ако става въпрос за данъчна амнистия.

“За хора, които са натрупали законосъобразно капитали, но по един или друг начин не са платили съответните данъци, може да бъде направено еднократно облагане”, посочи той. Според Петканов в данъчната амнистия няма нищо лошо, подобна практика има в някои европейски страни.

В световната практика нещата се свеждат до определяне на срок, най-често минимален, през който такива капитали се връщат в страната, облагат се еднократно и се узаконяват, обясни министърът.

Финансовата амнистия е нещо по-голямо, тя включва капитали, придобити по различен начин, в това число и чрез престъпления, каза още той и допълни, че почтените хора у нас ще бъдат ощетени в резултат на такава финансова амнистия, която би  накърнила чувството за справедливост и законност в страната.

“Откъде накъде едно лице, което е придобило капитали в резултат на престъпна дейност, ще ги върне в страната и ще бъде абсолютно свободно оттук нататък да разполага с тези средства”, запита Петканов. Според него въпросът е сложен, може би заслужава внимание, но трудно може да се изпълни.

Американският посланик Джеймс Пардю коментира в понеделник, че де факто има амнистия, която действа. “Откакто съм в България през последните три години няма член на организираната престъпност, който да е получил наказание”, каза посланикът, който не пести острите си критики към дейността на прокуратурата и на главния прокурор. По думите му амнистирането на незаконните капитали не би било положителен сигнал от България към международната общност.

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=105730
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Amenhotep в Ноември 20, 2006, 14:42:46
Вчера гледах новините, и за пореден път се втрещих от наглостта на "сокола" ...
Събрали се тримата иззедници (Мони Сакса, СерГейчо, и Ахмет)  на боровец, правят пресконференция ... една журналистка попита Доган "Господин Доган, кога ще започнете да ходите на работа" (в парламента). На което наглият турчин отговори - "ще ви отговоря само ако сте гласувала за мен!"
Наглост и безочие!
Представете си вие, ако не отидете на работа, дори и едни ден (без основателна причина), какво ще ви се случи? Ще ви изритат като мръсно коте, а на наглия турчин му дреме на ... фесчето.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Nordwave в Май 15, 2007, 18:19:03
15 май 2007
София не ми стига, имам нужда от Брюксел, имам нужда от правене на политика сред 500 милиона души, заедно с тези млади хора от листата с кандидати за европейски депутати от ДПС.
Това каза лидерът на ДСП Ахмед Доган в словото си в края на предизборно събрание в Русе, цитиран от БТА. Доган призова русенци да гласуват за кандидатите на ДПС, като препоръча на Русе "да смени чипа, да престане да се хвали с миналото, защото става функция на миналото" и вече не нито врата, нито център на България. Лидерът на ДСП подчерта, че тези европейски избори са му послужили да оцени състоянието на партията, на ръководния му екип и на електората, и той е доволен от резултатите. През декември 2006-а Доган обяви намерение да се оттегли от политиката, но никой не му повярва. Стройна схема за печелене на избори прилага ДПС, пише “24 часа”. На нея движението дължало последните си високи изборни резултати. Методът действал на пирамидален принцип. В ДПС го наричали САС. Движението разгърнало мрежа от партийци, които отговаряли за избирателните секции. Всеки потенциален избирател на ДПС получавал пряк отговорник от движението. Негова задача била да го привлече като гласоподавател и евентуално за партиен член. На един отговорник се падали най-много 1000 души - колкото гласуват в една секция. "Избирателите не могат да излъжат. Ако някой каже, че ще гласува за ДПС, но не го направи, веднага го хващат. Тайна е обаче как. Затова и движението е в състояние да каже с почти пълна точност колко избиратели има", пише "24 часа". Формулата била разработена от Ахмед Доган. Прилагала се от 2003 г. http://dnes.dir.bg/2007/05/15/news1680759.html
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Царица в Май 15, 2007, 19:35:31
Каква наглост! >:( Мислех да не ходя на избори, но този човек ще ме накара да го направя >:(
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Исперих в Май 16, 2007, 11:57:24
В най-скоро време ще се задави. >:( И аз мислех да не гласувам, но май пак ще приложа изпитаната формула - за по-малкото зло. :down:
Титла: Re:Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Царица в Май 16, 2007, 17:00:14
A ето и информация за един от хората на Доган ( забележете образите и на мама и на синчете близки до тези на нерезите)
Защо ми се струва, че каузата на нормалните хора е загубена вече...
http://www.capital.bg/show.php?storyid=338798
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Бай Иван в Май 16, 2007, 20:35:20
Не знам какво да кажа. Просто вече не се и впечетлявам, не се и чудя и наай лошото е сам не знам какво трябва да се направи и кой да го направи!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Кaравелов в Май 17, 2007, 01:29:01
 >:( >:( >:( >:( >:(
А АЗ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА: ТОЛКОВА ЛИ НЯМА СНАЙПЕРИСТ И ЗА ПОЛУЧОВЕКА ДОГАН!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Август 28, 2007, 20:45:03
Доган слага ръка и на “Новинар”

Вестник "Новинар" ще стане поредният турски вестник, ако Доган успее да се споразумее със собствениците му, съобщиха журналисти от изданието. По думите им през последните седмици течели усилени преговори и сделката била на път да се финализира. Както винаги лидерът на ДПС преговарял чрез посредници, сред които отново били бившата шефка на тотото и сегашна управителка на в. "Монитор" Ирена Кръстева и синът й Делян Пеевски, бивш зам-министър на Емел Етем. Преди по-малко от месец те поеха пресгрупата на Петьо Блъсков, състояща се от вестниците "Монитор", "Телеграф" и "Политика". Смут и объркване царели сред екипа на "Новинар", а много от журналистите подали молби за напускане. "Ужасени сме от перспективата да участваме в предизборна кампания, в която ще трябва да пишем хвалебствени слова за ДПС и обръча от фирми на Доган. Нали виждаме какво става в "Монитор". Колегите там вече не могат да напишат и ред без той да бъде цензуриран", разказват пишещите братя и допълват, че последната "директива" в турския вестник на Блъсков била - нито една лоша дума за Гоце.
По техните думи главният редактор на вестника Мирослав Боршош стоял в основата на преговорите и лобирал за продажбата. Преговори течели и в посока на закупуване на дяловете на "Новинар" в ИПК "Родина". Както вече стана ясно, Блъсков продаде своите вестници на Кръстева и в момента сондира възможността да си купи нова печатница.


 http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=35987&format=html
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Ноември 03, 2007, 13:41:35
ахмет доган за парламентарните избори 2005 е платил 1 500 000 лв за да стърчат билбордовете с лика му през целият път София-Пловдив-
а преди около месец по доган е стреляно-
това научих преди около час
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: абв в Ноември 03, 2007, 13:47:41
ахмет доган за парламентарните избори 2005 е платил 1 500 000 лв за да стърчат билбордовете с лика му през целият път София-Пловдив-
а преди около месец по доган е стреляно-
това научих преди около час


Ами то толкова много отрицателна енергия е насочена върху този джедай, че някой е решил да я освободи.

Колко други джедаи го отнесоха заради каките в пресата.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Ноември 07, 2007, 15:09:33
Доц. Емил Панушев: Купуването на гласове не е европейско явление, а примитивизъм
 
 07 ноември 2007 | 14:41 | Агенция "Фокус"
 
 Велико Търново. "Определено купуването на гласове не е европейско явление, както заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган след пресконференцията на партията, коментирайки местния вот, а примитивизъм", съобщи за радио "Фокус" – Велико Търново доц. Емил Панушев, преподавател по Социална европейска интеграция във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Той смята, че Доган твърде много е преекспонирал понятието "европейско" и може би иска да внуши, че Турция е европейска държава. "Аз мога да заявя, че никъде в Европа не се купуват гласове, и когото и да питате ще потвърди това", категоричен е преподавателят. Според него купуването на гласове е разбиване на държавността и в никакъв случай не е европейска или политическа практика, а критерий за цивилизованост.
По отношение на корупцията доц. Панушев смята, че у нас тя е по високите етажи и ЕС не е преставал да исзисква от нас да имаме човек от високите етажи в съда, както са направили румънците. "В България организираната престъпност е свързана с политическите партии, а проблемът идва от сгрешения модел на прехода”, каза в заключение той.
Георги БАЕВ
 
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Ноември 08, 2007, 19:59:52
Бойко Борисов: Защо всички му мълчат на Доган!

Кметът на София гневно коментира снощното изявление на Ахмед Доган: "Ако не щете мира - секира" 
05.11.2007...
тука следват неизписани каруцарски мои  псувни по турчеещия се с неизяснен анадолски произход и фъфлещ гад ахмед доган...
...
...,а тук следват същите псувни по адрес на всички ибричкии в България,които няма и да реагират на поредното демонстриране на безнаказаност от гореспоменатия фес.....................................................................................
...
...

Борисов гневно коментира снощното изявление на Ахмед Доган: "Ако не щете мира - секира".

"Все пак аз съм българин, поколения наред сме яли секири и ако имаше някакво национално достойнство трябваше да реагираме тази сутрин. Мълчанието на коалицията е много тежък удар върху националното ни достойнство. Истински съжалявам лидерите на БСП и НДСВ, че имат такъв коалиционен партньор. Те се изказаха срещу купуването на гласове, а техният партньор им плесна едно леко шамарче и каза: Това е европейска практика, не се бъркайте там, където не ви е работата".
Чакам някакво становище от тях, иначе изводът е, че те толерират това явление, посочи Борисов.
"Доган е силен. За да може да си позволи да каже, че купуването на гласове е европейска практика и че който се занимава с турците ще получи секира, значи усеща огромна мощ зад гърба си. Кой разумен човек би подценявал подобно нещо", допълни Борисов.
Според него законодателят е допуснал изборния туризъм, а т. нар. бизнес партии са се родили под крилото на управляващите партии.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1120383

ей побеснях като научих за тези думи,махам се от форума за днес.а бойко и той е един голям ташак,забранил бил на герб да говорят за първанов,като че ли са в забавачницата,същото и за мвр,а първанов и петков са едни от най-вредните хора в България в последните 17 години,интересно как се подведоха толкова хора  по бойко,отчайвам се понякога,как е възможно хора носещи глави на раменете си а,да не могат да мислят.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Ноември 08, 2007, 20:10:22
Хех, ръчка бат ти Бойко за предсрочни, че не се знае след година и половине как ще е. Ама не зависи от него. А свирнята на националистическата струна вече не върви  ;)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Ноември 08, 2007, 20:35:48
Всичко е разбито напълно,всеки сам ще се оправя явно.с бачкане и псуване.Тези дни се надявам да ми остане време да изложа моите виждания по-обширно,сега трябва да тръгвам.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Инжинер Донев в Ноември 08, 2007, 20:44:38
Пълен театьр

Доган иска да напомпа реитинга на Боико с тези постановки.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Исперих в Ноември 08, 2007, 23:00:40
...интересно как се подведоха толкова хора  по бойко,отчайвам се понякога,как е възможно хора носещи глави на раменете си а,да не могат да мислят.[/b][/color]

За стотен път ще го напиша и ще го кажа: простотията на "мъдрия" ни народ е безгранична и става неконтролируема. Тези дето се подведоха по бойко, бяха същите дето се подведоха по атака, а преди това и по мадридския мошеник. Мога да продължа и с мавъра и с жан-валжан и т.н. Просто голямата част от сънародниците ни са елементарни и май трябва да съжаляваме, че не сме като тях, защото щеше да си спестим поне терзанията. Всички искат, но не им стиска! Когато опре до това някой да жертва част от времето си, да даде  дребни пари за някакво общополезно мероприятие, или да прояви гражданската си ангажираност, срещаш дежурното безразличие, оправдание или чувство за неприкосновеност. Това стадо плаче за диктат! Не! Реве за вилата на врата! Прост народ - бедна държава. А на простия народ - Сталин, Шикългрубер, Пиночет. Това е рецептата!
 :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down:

 
В МЕХАНАТА

                    Тежко, тежко! Вино дайте!
                    Пиян дано аз забравя
                    туй, що, глупци, вий не знайте
                    позор ли е, или слава!


                    Да забравя край свой роден,
                    бащина си мила стряха
                    и тез, що в мен дух свободен,
                    дух за борба завещаха!


                    Да забравя род свой беден,
                    гробът бащин, плачът майчин, -
                    тез, що залъкът наеден
                    грабят с благороден начин, -


                    грабят от народът гладен,
                    граби подъл чорбаджия,
                    за злато търговец жаден
                    и поп с божа литургия!


                    Грабете го, неразбрани!
                    Грабете го! Кой ви бърка?
                    Скоро тоя не ще да стане:
                    ний сме синца с чаши в ръка!


                    Пием, пеем буйни песни
                    и зъбим се на тирана;
                    механите са нам тесни -
                    крещим: "Хайде на Балкана!"


                    Крещим, но щом изтрезнеем,
                    забравяме думи, клетви,
                    и немеем и се смеем
                    пред народни свети жертви!


                    А тиранинът върлува
                    и безчести край наш роден:
                    коли, беси, бие, псува
                    и глоби народ поробен!


                    О, налейте! Ще да пия!
                    На душа ми да олекне,
                    чувства трезви да убия,
                    ръка мъжка да омекне!


                    Ще да пия на пук врагу,
                    на пук и вам, патриоти!
                    Аз веч нямам мило, ддраго,
                    а вий... вий сте идиоти!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Ноември 08, 2007, 23:21:17
Исперих, не се нахвърляй така на народа. Този план е разработен и се поддържа от хиляди ченгета. Има и аспекти на безнадеждност, които не могат да се обяснят - всеки трябва да стигне сам до тях.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Исперих в Ноември 08, 2007, 23:36:33
Магадане, огледай се наоколо и ще видиш, че сме една щепа тези дето няма да си предадем принципите, и си представи как и кога ще променим останалите :(
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Ноември 08, 2007, 23:39:02
Знаем какво трябва да правим, не знаем - как.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Искандер в Ноември 09, 2007, 13:59:57
Доган е циник на ента степен. Той е самозабравил се политик, който явно има мощна подкрепа и от ляво и от дясно. Крайно време е този човек да бъде разследван и съден от съдебните органи в БГ. Всяко друго действие би обезсърчило хората.Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Ноември 09, 2007, 14:31:17
Той е самозабравил се шпионин ! Агент на поне две държави. Явно държи в ръце много компрометиращи документи - иначе отдавна да са го отсвирили.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Хан Крум в Ноември 10, 2007, 19:13:05
Той е самозабравил се шпионин ! Агент на поне две държави. Явно държи в ръце много компрометиращи документи - иначе отдавна да са го отсвирили.
И не само,той и ДПС подпомагат с огромни средства антибългарската или по-точно-антихристиянската пропаганда,която в момента е на мода в някои райони на България.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Ноември 14, 2007, 15:39:11
Щом бай Байърли не си мълчи, значи... :-[

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1124391
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Родолюбец IYI в Ноември 15, 2007, 09:32:49
Доган е цирей, злокачествен тумор който трябва да се изреже от опитен хирург. Такъв в България все още няма.

Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Ноември 16, 2007, 16:32:10
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1125343

Май го подпукаха отвсякъде  :-P
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Пол Пот в Ноември 16, 2007, 17:01:35
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1125343

Май го подпукаха отвсякъде  :-P

крайно време беше :) :) :)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Искандер в Ноември 16, 2007, 22:31:39
http://www.vbox7.com/play:1b507ff0
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Краен националист в Декември 10, 2007, 11:55:56
Да им ебат майката турска.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Likvidatora в Декември 25, 2007, 23:27:39
Е явно атентата не е успешен!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Атлант в Декември 26, 2007, 09:26:07
Предполагам, че впоследствие се е разбрал с теэи,  които са искали да го убият.  :kill: :lol:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Януари 08, 2008, 16:42:34
...Доган за кого ли не работи. Той е на първите места в списъка за отстрел. Миналата година направиха опит, но го улучиха в рамото. Има версия, че турчин го е поръчал, защото Доган го е прекарал с 6 млн. евро. Някакъв местен бизнесмен правел завод в Добрич. Агент Сава му взима 6-те милиона и не свършва работата. И Георги Гергов от Пловдив също го има в списъка.

http://www.poveritelno.dir.bg/_wm/library/item.php?did=292743&df=421216&dflid=3

Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: ani_2 в Януари 08, 2008, 16:54:40
И какво? Свестен снайперист ли не могат да намерят?  ;D ;D ;D Всъщност аз мисля, че дори да е стреляно по Доган, то не е било с цел убийство, а сплашване. Ако наистина са намесени 6 млн. евро, то Доган не му трябва мъртъв на измамения, а само постреснат.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Януари 08, 2008, 17:25:32
те свестните снайперисти под път и над път
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Балкани в Януари 08, 2008, 18:00:19
Сакатлък :down: Що не са оцелили :-P
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Kiril Iliev в Януари 08, 2008, 19:01:56
И какво? Свестен снайперист ли не могат да намерят?  ;D ;D ;D Всъщност аз мисля, че дори да е стреляно по Доган, то не е било с цел убийство, а сплашване. Ако наистина са намесени 6 млн. евро, то Доган не му трябва мъртъв на измамения, а само постреснат.


браво,ти най сетне разкри истината.сега отиди в най близкото поделение на мвр или се обади на телефон 166. ;D :) ;)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: probg в Януари 10, 2008, 12:17:46
Е явно атентата не е успешен!

Жалко,много жалко!!!!!!!!!  :'(
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Likvidatora в Февруари 20, 2008, 16:37:06
Еми така е българи.Дайте на момчето орденче пък тои ще ни даде секира.Кво да се прави кой за каквото е заслужил. :kill:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Май 03, 2008, 13:34:13
Доган: Ако бях опънал на “задна прашка” приятелката си в някоя лодка, пак ли щяхте да ме снимате?!     
   
Дата: 02-05-2008 18:01 
Собственикът на телевизия СКАТ разказа в ефир как малтретираните оператори са били отведени от гардовете на Ахмед Доган в заведението, където той е бил. Доган е бил по анцунг, а до него е седяла силно гримирана жена, с вид на елитна проститутка, по думите на шефа на СКАТ Валери Симеонов.

Доган е разпитвал операторите откъде, какво правят в района и се е опитал да им внуши, че не някой е счупил камерата им, а тя просто е паднала на земята и се е счупила. “Поискал да ги черпи да ядат и да пият. До него е имало младо момиче, силно гримирано и по думите на операторите с вид на елитна проститутка. Доган се е обърнал към служителите на СКАТ с думите: “Ако бях опънал навън в някоя лодка на “задна прашка” приятелката си, пак ли шяхте да ме снимате?!”, разказа оше собственикът на СКАТ Валери Симеонов и попита риторично това ли е “големият политик” Ахмед Доган.

Според разказа му, след инцидента Доган и компанията му са отишли на бар, а на следващата сутрин са направили разходка из Черно море с личната яхта на лидера на ДПС, която бе показа от телевизия СКАТ.

Както е известно, около 23,30 часа на 1 май двамата оператори на СКАТ - Светлан Атанасов и Димо Иванов снимали кадри от нощен Созопол. Те се намирали в района на пристанището в стария Созопол, срещу остров “Св. Кирик”. Операторите са снимали на  метри от заведението “Лазурен бряг”, където шумно празнувала компания с Ахмед Доган, Йордан Цонев и турски бизнесмени.

В декларация на телевизия СКАТ по случая се казва: „Трима-четирима души, непознати за двамата оператори, са ги обградили и започнали да ги ритат и бият с юмруци. Взимат камерата и я блъскат в земята. Нападнатият оператор Атанасов веднага сигнализирал в телевизия СКАТ и в районното полицейско управление в Созопол“, се казва в съобщението на СКАТ. Биячите не са се представили, но са изпълнявали разпореждане на лидера на ДПС. Той е имал делова среща в близко до пристанището заведение заедно със заместника си Йордан Цонев и турски бизнесмени. Доган е бил придружаван от 17-18 годишно момиче. Созополската полиция, повикана за инцидента, установява, че нападателите всъщност са служители на Националната служба за охрана, които драстично са превишили правата си, нападайки телевизионният екип на улицата, независимо, че той се е легитимирал. Операторът Светлан Атанасов е с охлузвания на лявата ръка и е в стрес. Счупената камера е на стойност около 15 хиляди лв. СКАТ разполага с кадри на най-агресивния от нападателите, наричан от колегите му “Веско”. Преди инцидента телевизионният екип не е направил дори и опит да влезе в самото заведение. Припомняме, че това е поредният случай на насилие над екип на СКАТ . През м. май м.г., по време на предизборен митинг на ДПС в Руен с участието на Ахмед Доган, наш екип бе блъскан и ритан от местен активист на ДПС, охраняван отново от служители на НСО. На полицейско насилие неотдавна бе подложен и репортерът Венцислав Тоцев на входа на стадион “Васил Левски” преди футболен мач. Тоцев се легитимира с картата си на журналист от СКАТ, но полицаите ритат и мачкат служебната му карта, а самият репортер е задържан. На полицейски произвол бе подложен и друг екип на СКАТ - Силвия Трендафилова и Иван Банчев, по време на заснемане на незаконна сеч, извършвана от местен активист на ДПС”.

От своя страна шефът на НСО Димитър Димитров твърди, че нямал данни за пребит репортер от телевизия СКАТ. Димитров казва само, че “Имало е мои служители, които са присъствали на мястото” и коментира,  че в момента НСО и РПУ-Бургас работят по изясняване на случая.

Самият Ахмед Доган отрича  да е имало подобен инцидент свързан с него. “Това е погрешна информация. Няма такова нещо. Аз съм бил в региона в този момент, но подобен инцидент не е имало. Информациите, които разпространява СКАТ не са верни”, подчертава лидерът на ДПС Ахмед Доган.
Afera.bg

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=718&Itemid=9
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: krystalnacht_666 в Май 03, 2008, 13:39:43
Как го мразя този мазен кучи син!  >:(
Как ми се иска да го вържа и да го изтезавам с дни наред, накрая да го разфасовам и да нахраня уличните кучета с него!  :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Metoman_88 в Май 03, 2008, 13:44:38
Да му се изцедим на веждата на тоя мангал!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Инжинер Донев в Май 03, 2008, 14:11:13
Мисля че е време да се плати на някои палестински самоубиец да направи това което прави най добре!

:devil: :devil: :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Май 09, 2008, 11:31:09
http://dnes.dir.bg/2008/05/09/news2973185.html
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Фанагория в Май 09, 2008, 12:24:34
Цитат
Ако бях опънал на “задна прашка” приятелката си в някоя лодка, пак ли щяхте да ме снимате?!     

фесовете обичат прашките! Те много, ама много им се кефят...Щот те/ прашките/, както знаем са си запазена марка на критите пидали и чикиджий.

Просто са намерили начин да си стимулират про-статата :-P

Много от тях след това ставали духовни водачи ;D
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Skarlet в Май 12, 2008, 18:19:53
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=835&Itemid=31

Ахмед Доган купи яхта-бижу за 2,6 милиона евро       
 
Дата: 11-05-2008 19:24 
Читатели : 1073
 

На Морска гара във Варна може да се види последния писък на яхтеното изкуство – “Манхатън 66”. Според очевидци, лично лидерът на ДПС заедно със солидната си охрана е огледал морското бижу. Покупката е станала от фирма “LZ яхтинг”, но яхтата не се води на името на Сокола, а на фирма от Банско.

Преди дни в. “24 часа” извади на първа страница новината, но написа, че “наш политик се е сдобил с нова яхта” без да споменава име. Според вестника, сделката е станала през частна фирма, а част от парите вече били преведени.

Яхтата, модел “Манхатън 66” може и днес да се види на Морска гара във Варна. Цената и е 2,6 милиона евро, или 5,2 милиона лева. С изключителното съдействие на 24chasa.blogspot.co m, afera.bg се сдоби с информацията, че луксозното морско возило е било закупено от частна фирма с регистрация в Банско. Иначе яхтата е поръчана за изписване на варненската фирма “LZ яхтинг”, която е извършила продажбата.

Според очевидци, Ахмед Доган заедно с мощната си охрана лично е пристигнал на Морска гара във Варна за да огледа новата си луксозна придобивка.

Близки до обкръжението му твърдят, че в скоро време тя ще акостира на кея в Созопол, където Доган обича да разпуска.

По време на второто яхтено изложение, организирано от "Венид-яхт"  сред посетителите на изложението бе забелязан  и лидерът на ДПС Ахмед Доган. Заедно със заместника си Йордан Цонев, Доган разглежда красивите плавателни съдове. Очевидно още тогава у Сокола е узряло желанието му да притежава яхтата на мечтите си.

Яхатата “Манхатън 66” е сред най-големите в средния клас. Дълга е около 22 метра, а на борда и има суперлуксозни 4 каюти, обзаведени по последен писък на модата.

Afera.bg

Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Хитлер в Май 12, 2008, 18:53:33
Майка му крадлива... >:(
Краде и със задника,боклука гаден.. >:(
Смърт за доган(такива като него не се пишат с главна буква)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Май 12, 2008, 20:04:14
Може би там ще оправя на задна прашка жена си, както заяви преди
седмица! :lol: :lol: :lol:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Metoman_88 в Май 12, 2008, 20:58:17
СМЪРТ!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Болгардингезе в Май 13, 2008, 08:39:41
Тоя турец ,само краде и аз знам ,че откакто е почнал работа като дупутат не си е взел заплатата никого.Тя не му трябва ,защото от толкова откраднати пари не му трябва,а сега и бижу за милиони си купува!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Хитлер в Май 13, 2008, 08:46:21
Че той не се появява в парламента,но като се замисля защо му - нали си има обръч от фирми.... :down: :down: :down:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Iron в Май 14, 2008, 21:46:32
За шибания турчин доган, 3 млн. кво са??  >:(
Той обра държавата! За такива като него не трябва да има прошка!!  :fsniper:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Skarlet в Май 16, 2008, 11:39:00
ДСБ се прицели в сараите на Доган

Галя Горанова

ДСБ ще сезира днес комисията за борба с корупцията в НС за незаконни сараи на Ахмед Доган. Костовистите настояват органът да изясни собствеността и средствата, с които са построени сградите на ул. "Беловодски път" в София и в парк "Росенец" в Бургас. Тъмносините разполагали с информация, че те са притежание на ДПС чрез подставени лица и са придобити в нарушение на Закона за устройство на територията (ЗУТ). Нямало данни на чие име е записана собствеността, нито дали се плащат данъци и такси.
В сигнала до шефа на парламентарната "Антимафия" Бойко Великов костовистите предлагат по случая да бъдат изслушани представители на общините в София и Бургас, на НАП, на Агенцията по вписванията и на Сметната палата.
Още при строежа на т. нар. "боянски сараи" преди 6 г. общински архитекти твърдяха, че постройката е в нарушение на ЗУТ, тъй като е на три етажа, а по закон зданията във вилната зона не могат да са на повече от два. Първоначално от ДПС отричаха да имат нещо общо със строежа. Впоследствие обаче се оказа, че партията ще ползва сградата като база за обучение на свои кадри.
Разследване на "Монитор" тогава разкри, че собственик на терена в Бояна е фирма фантом. Разрешителното за строеж е издадено на "Акома" ЕООД със собственик Кирилка Ангелова, но фирмата няма офиси на посочените от нея адреси. Формално обаче собственик е сдружение "Толерантност", което обединява кметове от ДПС. През 2002 г. тъкмо Ангелова е изп. директор на сдружението, а медийното му лице е настоящият депутат Нигяр Джафер.
С името на Доган се свързват и суперлуксозния хотел "Каза Домини" в Рибарица, т. нар. "Доганленд" край родното му с. Дръндар и спацентъра "Орфей" край Девин.

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2974&sectionid=2&id=0000202

Сетиха се. Личи си, че идват избори. :-P :-P
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Likvidatora в Май 20, 2008, 00:00:40
Само говорите а нищо не се прави.Това ме ядосва най много от тази работа.Докато не се заемат сериозни хора да свършат мръсната работа няма да я бъде.До тогава ние тука може да си разтягаме локуми и до след 1000 години.Браво българи!!!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Skarlet в Май 21, 2008, 12:28:33
Пускат сателитни снимки на имоти на Доган

"Сараите" в Бояна - горното обозначение, долното - резиденцията на държавния глава
(http://images.ibox.bg/2008/05/21/49851/430x302.jpg)

Демократи за силна България настояват в срок до един месец председателят на парламентарната антикорупционна комисия да изиска информация и да покани за изслушване съответните органи по сигнали за имоти на Ахмед Доган.

Светослав Малинов съобщи в кулоарите на парламента, че става въпрос за имоти, за които през последните години се е говорило, че са собственост на Доган.

Това е информация, позната на медиите, от която няма предизвикани последици, коментира Малинов.

Той показа сателитни снимки на имотите, тъй като, както той поясни, заради охраната е почти невъзможно човек да се приближи до тях.

Малинов каза за сравнение, че т.нар. Боянски Сараи на Доган са три пъти по-големи от вилата на държавния глава и показа обща снимка на двата имота.

(http://images.ibox.bg/2008/05/21/49852/430x321.jpg)

Според Малинов имотите на лидера на ДПС са на стойност милиони или десетки милиони лева. Той допълни, че ДСБ иска парламентарно разследване.

В настояването до комисията за борба с корупцията се иска да бъдат публично изслушани представители на Дирекция за финансово разузнаване на ДАНС - за прилагането на Закона за мерките срещу изпиране на пари, НАП - за декларираните доходи, осъществени при сделките, общините София, Бургас, Суворово, Девин и Тетевен - за собствеността и законността на строителството и платените местни данъци и такси, Сметната палата - за декларации по Закона за публичност на имуществото и Агенцията по вписвания - за проследяване на сделките за придобиване на имотите.

Във връзка с постъпил друг сигнал ДСБ сезира парламентарната вътрешна комисия.

Става въпрос за постъпила информация, че в периода 2006-2007 г. в ГДБОП е водено оперативно дело за корупция с наименование „Сови".

За това е било докладвано на бившия вътрешен министър Румен Петков, който го е пренасочил към контраразузнавателната служба на МВР, поясни Атанас Атанасов.
Министърът на вътрешните работи не е изпълнил задълженията си и не е изпратил в прокуратура данните за това дело, се изтъква в настояването на ДСБ до председателя на вътрешната комисия.

ДСБ искат още на следващото заседание на комисията да бъдат поканени по случая за изслушване вътрешния министър и председателя на ДАНС.

Става въпрос за поредно укриване на информация за корупция по високите етажи на властта, коментира Атанасов.

http://news.ibox.bg/news/id_921271717
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Май 21, 2008, 12:36:43
Разследват имотите на Доган?

http://dnes.dir.bg/2008/05/21/news3021280.html

Мдааам, явно избори се задават  :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Skarlet в Май 21, 2008, 12:41:55
Разследват имотите на Доган?

http://dnes.dir.bg/2008/05/21/news3021280.html

Мдааам, явно избори се задават  :devil:

Че се задават - задават се. Обаче, направи ли ти впечатление, че всички партии скочиха срещу Доган и ДПС? Дали е само популизъм или Сокола яко е настъпил нечии мазоли?  ::) ::) ::) ::) Ще видим.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Май 21, 2008, 15:31:45
Разследват имотите на Доган?

http://dnes.dir.bg/2008/05/21/news3021280.html

Мдааам, явно избори се задават  :devil:

Че се задават - задават се. Обаче, направи ли ти впечатление, че всички партии скочиха срещу Доган и ДПС? Дали е само популизъм или Сокола яко е настъпил нечии мазоли?  ::) ::) ::) ::) Ще видим.

Стандартни апаратни игрички - наричани у нас политика. Комунистите теглиха шута на сакса за Тракия и Кричим. И точно в този момент, ама съвсем случайно  ;) пристига транш от иракския дълг, с който ще можем да си довършим магистралата. Всички проучвания сочат, че сакса няма да е в следващия парламент. Той затова и опита евроцар да стане, ама не го огря. Трябваше да се насвият перките и на доган - да не вземе да играе сам. Ама на два фронта не се воюва - стара военна аксиома. За целта си има ибрикчии - в случая дсб - да открие огън по доган. А комунистите в момента имат коз - ето, ние и нашия зам. председател курбан даваме - и ще бият шута и на доган.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Май 22, 2008, 21:26:28
http://dnes.dir.bg/2008/05/22/news3027721.html

 :-\ :-[ :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Petko в Май 22, 2008, 21:45:13
Много пъти ,когато си лягам -заспивам с мисълта ,да си намеря един Драгонов с опт. мерник и да го чакам в някое дефиле .На път за някой от сърайте му..........
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Генерал Колев в Май 22, 2008, 22:06:24
Много пъти ,когато си лягам -заспивам с мисълта ,да си намеря един Драгонов с опт. мерник и да го чакам в някое дефиле .На път за някой от сърайте му..........
Няма да е лошо да го направиш, Петко, само че с ДрагУнов.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Petko в Май 22, 2008, 22:22:08
zdravkop>Написа -само че с ДрагУнов.!!!!!!!

   Приятелю! това не е литературен форум,няма нужда от такива бележки!.
  И въпреки ,че го написах правилно за мен  по важното е че стреля яко!!.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Генерал Колев в Май 22, 2008, 22:30:09
zdravkop>Написа -само че с ДрагУнов.!!!!!!!

   Приятелю! това не е литературен форум,няма нужда от такива бележки!.
  И въпреки ,че го написах правилно за мен  по важното е че стреля яко!!.
Правилно! Важното е да се свърши работа.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Petko в Май 22, 2008, 22:41:19
Цитат>Правилно! Важното е да  свършиТЕ< работа<.--Аха,ясно-----Ще я свършим!!!! и без вас.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Генерал Колев в Май 23, 2008, 08:53:53
Петко, кои сте "ВИЕ", които ще свършите работа, и кои сме "НИЕ"? Нещо или не разбираш какво ти се говори,или се взимаш много насериозно.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Хитлер в Май 23, 2008, 09:38:07
zdravkop>Написа -само че с ДрагУнов.!!!!!!!

това не е литературен форум,няма нужда от такива бележки!


Прочети правилата:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=12906.0 (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=12906.0)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: FELDMARSCHALL в Юни 04, 2008, 01:38:13
Ахмед Доган: Никога не съм крал, за разлика от Костов!

(http://images.ibox.bg/2006/09/26/10581/220x161.jpg)

Лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган обеща до 2 седмици да даде пресконференция във връзка с искането на ДСБ да бъде разследвано какви имоти притежава.

Доган заяви, че „никога не е крал в живота си, за разлика от Иван Костов".

ДПС винаги е било за откритост, а в случая крадецът вика: „Дръжте крадеца!", коментира още Доган преди заседание на Централното оперативно бюро на партията.

Припомняме, според Иван Костов, трябва да започне операция "чисти ръце", както срещу италианската мафия.
Това лидерът на ДСБ поиска по повод сигнала, който неговата партия формира срещу имотите на Ахмед Доган.

По мнението на Костов в момента законът дава обективна възможност да се направи пълна проверка и да установи наистина произхода на парите.

Бившият премиер допълни, че към този момент има достатъчно сигнали по отношение на Ахмед Доган, но ако се натрупат още, „не само нищо не пречи, но е и добре такива проверка да започнат и по отношение на други партии и политици".

След редовното заседание на партията днес, стана ясно, че ДПС ще стане съвносител на проекта за изменение и допълнение на Закона за вътрешните работи.
По думите на Лютви Местан това е „поемане на политическа отговорност".

Той допълни, че предвид на изключителната важност на тези промени и предвид доклада на ЕК, от ДПС ще подкрепят изцяло промените, тъй като според ДПС националният интерес на България стои над всякакви тясно партийни интереси.

„Изключителната подкрепа, която получи министърът на вътрешните работи при избирането си, трябва да се прояви и сега, каза Мастен.

От ДПС заявиха, че са решили да подкрепят утре в парламента кандидатурата на професор Петканов за член на Конституционния съд.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Александър в Юни 04, 2008, 14:43:21
"...Доган заяви, че „никога не е крал в живота си..."
Е такъв смях нема...  :lol:
Лъже като дърт циганин... той не,  че не е де. Просто е уникално нагъл! :frocket: :fsniper: :s-chainsaw:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Болгардингезе в Юни 04, 2008, 19:43:44
Идва ми да го заколям както го гледам,тоя тъп турчин.Хващаш калашника с кръгъл палнител,и 70 куршума в главата му,та да не остане нищо.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Petko в Юни 04, 2008, 20:01:20
Понеже е свикнал да му вярват и сега си мисли ,че ще хване ,дакиш,ли там кво му викаха-рязаните.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Болгардингезе в Юни 04, 2008, 20:05:20
Само турчаците му вярват,ама иначе абсюлтно никой не го харесва.Мечтае си да не краде,ама в света е един от найголемите крадци.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Атила в Юни 05, 2008, 15:15:45
Маминият Доган, не бил крал! Тези да върви да ги разправя на други балами но не и на мен. Никои от вас не е виждал от близо домът на Доган в Бояна та коиото какво си иска да ми говори, че да му вярва на блудкавите глупости, но за сравнение от вас аз съм го виждал дори съм минавал по-край него с джипа когато съм на смяна. Сега в момента работя като СОТ охрана за известна Софийска охранителна фирма, и имам възможност да им гледам къщите що за палати са. Никои от нас не можем да си позволи този лукс и разкош като техният, но инак не били крадяли. Ами не съм се сещал да ги снимам със фотоапарата си които постоянно е в мен и винаги е в готовност за снимане, че да ви покажа за какво става на въпрос. Колеги които са ходили на сигнал в дома на Маргините са ми казвали че само холът им е 400 квадрата а за останалата част от къщата да не говорим, три пъти по толкова квадрати ще бъде. А квадрата в тези елитни квартали на София е 1000 евро на квадрат просто за какво си говорим. И това е само на мафиот къщата. А за политика Доган няма да говоря колко ще му е голяма къщата. А определено такива къщи за милиони не се строят от спестявания от заплати или от спестовни влогове събирани от дядо му. Така че сами си направете сметката този колко не бил крадял.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Nik в Юни 08, 2008, 18:32:56
Днес,за да си политик е необходимо да си продажен,алчен,крадлив и нагъл!И антибългарин!Иначе или не стигаш до никъде или те "изплюва шайбата!" А колкото до костов и доган сигурно си завиждат един на друг за "придобитото!"Но са си от един отбор!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Юни 18, 2008, 10:29:02
Османските гаври на Доган с българската държавност

Тройната коалиция е неспособна да пипне имотите на Доган, защото ще се самосвали от власт
Магдалена ТАШЕВА


 Не е тайна, че се занимавам с бизнес, но не с рекет, комсионерска дейност, продажба на наркотици, оръжие и пр. Не се притеснявам от нищо, което правя", казва Доган пред репортерката на "Труд". Тя услужливо забравя да попита какъв е този бизнес, къде е регистриран - в България,  чужбина, или пък в офшорна зона, как се казват фирмите му, колко данъци е платил миналата година. Журналистката забравя да спомене дори, че водачът на Движението за права и свободи е депутат от 1990 г. насам и според чл. 102 от Правилника за организацията и дейността на НС, той "няма право да участва в управителни или надзорни органи на търговски дружества и кооперации" и "не може да извършва дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител". А според чл. 101 "народният представител не може да получава друго възнаграждение по трудово правоотношение".
Нещо повече, в разговора им не става и дума за собствеността върху останалите
4 имения
за която тъмносинята партия ДСБ твърди, че е сезирала антикорупционната комисия на НС. Те са дворецът в бургаския парк "Росенец", известен е като "Отманли" (т.е. османлии), замъкът в Дръндар, родното село на Доган, СПА хотел "Орфей" в Девин, в който Доган сам твърди, че е инвестирал, и хотел "Каза Домини" в Рибарица.
Всички те отдавна шокират с ориенталския си разкош. Медиите от години публикуват панорамните им снимки, фотографии на позлатените вани, бидета и грамадни легла с балдахини, купища са репортажите за оргиите на турската партия с български фолкпевачки и други пачаври в хотел "Орфей". Известно е даже, че ориенталската мебелировка в "Каза Домини" е с марката "Весаче". И най-важното - отдавна са известни подставените лица, които формално ги притежават. Още през 2002 г. в. "Монитор" разкри мрежата от кухи фирмички, през които мина изграждането на Боянските сараи.
Откъде текат парите на Доган, който от 10-тина години отчита пред Сметната палата депутатската си заплата и твърди, че промени в имущественото му състояние няма?
Единият източник е ясен - подкупите. "Ако мислите, че моите възможности са по-малки от тези на един банкер, значи нямате реална представа за възможностите на един политик. През последните 15 години сигурно половината бизнесмени, които са над средното равнище, са или с мое съдействие, или най-малко с моя усмивка", призна той в прословутото си интервю от средата на 2005 г. Което пък даде основание за букет от градски митове, какъвто вероятно ще се окажат и твърденията на Атанас Атанасов за брониран апартамент на ул. "Позитано", където в каси ДПС държи комисионите от 25% върху стойността на всеки договор или концесия, получени от обръчите на Движението. Други нашепват, че Доган обръщал всичко в злато, което криел (ровел?) някъде на територията на Боянските сараи.
Версията за подкупите е твърде правдоподобна и много хора се питат защо Доган е направил такива признания. Но признания ли са това, или димна завеса, която крие други, по-големи източници на финансиране - ислямските петролни вакъфи?
В началото на "демокрацията" едно разследване на Люба Манолова разкри, че от 18 юни 1990 до февруари 1994 г. Доган е получил бруто 341 958 лв., но е похарчил 10 пъти повече, за да си купи апартамент от 304 кв.м и гараж. След сигнал парламентарната комисия по корупция установява, че Доган е платил, а продавачът е потвърдил, че е получил от него сумата 1.937 милиона лв. за апартамента и 63 000 за гаража. Това е записал нотариусът, изповядал сделката в Нотариален акт 122/дело 31613 от 1993 г. Като имаме предвид, че до октомври 1994 г. доларът се търгуваше за 64-67 лв, получаваме, че по онова време  Доган е платил не по-малко от $29 851. А законните му доходи не надхвърлят  $5103.

Разследването проследява ислямски пари, приведени на сметка на ДПС в италианска банка
Което обяснява и странното бездействие на българската държава.   
"По това време финансови министри бяха Иван Костов на два пъти и Стоян Александров, но никой не реагира на изнесените от мен тогава данни. Комисията по корупция в 36-то НС извърши проверка в нотариата. Данните се потвърдиха. В мига, в който аз публикувах тези данни, Доган се оплака в прокуратурата и тя образува проверка срещу мен!" - писа неотдавна журналистката.
Още в първите няколко броя на в. "Атака" Димитър Аврамов публикува доклад на Националната служба за сигурност за двегодишната задкусилна дейност на лидерите на ДПС. Ето част от него:
"При няколко поредни посещения на лидерите на ДПС в посолството на Турция в София е постигнато споразумение за оказване от турска страна на всестранна подкрепа на движението, без тя да се афишира, за да не последват обвинения за намеса във вътрешните работи на България. Ахмед Доган предявява искания за значителна финансова, материална и техническа помощ. "На движението е предоставена значителна парична помощ в левове и валута, технически и материални средства и др., както директно, така и посредством организации и частни лица от Германия. Един от каналите е "Ислямският културен център" в Германия."
Изредени са и имената на ислямските фондации, които финансират потурчването на България.
Така че признанието с обръчите има и друга цел. То отклонява вниманието от външните източници. А колкото до подкупите и имотите на Доган - никой не би посмял да ги пипне с пръст. Защото тогава ще дойде ред и на имотите на Симеон, и на имотите на братя Велчеви, и на имотите на Борислав Ралчев, и на имотите на Долорес Арсенова, и на имотите на няколко зам-главни прокурора и съдии. Самият Костов, който повдигна въпроса, не крие, че отнемането на дворците на Доган ще свали правителството. За какво е тогава шумът около веригата сараи? Ами, много просто. Идват избори. Нужен е малко шум. Ако си спомняте, един ден след като АТАКА влезе в парламента, на 26 юни 2005 г., самият Доган каза: "Иван Костов трябваше да бъде националистът на тези избори!" Което обяснява и целия шум. Правят се на националисти хората, затова викат срещу имотите, в които Доган пере ислямските си постъпления. Може някой да се върже, що не? 

в.АТАКА-18.06.2008г
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: MAGADAN в Юни 18, 2008, 15:49:06
18 юни 2008 / News.dir.bg
ДАНС да провери сигнали, че Ахмед Доган пере пари, поискаха от ДСБ в писмо до председателя на парламентарната комисия за борба с корупцията Бойко Великов.
В стремежа си да оправдае своя необичайно висок стандарт - живот в луксозен хотел, лидерът на ДПС заяви, че се занимава с бизнес и това е повод комисията да разшири предмета на контрола си върху отговорните институции. Това се посочва в текста на писмото, цитирано от БТА и представено от заместник-председателя на ПГ на ДСБ Елиана Масева.
Първото писмо на ДСБ във връзка с имотите на Ахмед Доган беше внесено в комисията на 21 май т.г. В него подробно беше посочен списъкът на институциите, които да направят справка по сигналите и да дадат отговор законен ли е бизнесът на лидера на ДПС.
От ДСБ обаче уточниха, че нямат никакви илюзии, че хотелите и "сараите", за които от партията настояват да бъдат проверени, се водят на името на Доган.
Ние искаме да получим информация какъв е механизмът човек, който не притежава нищо, да живее охолно и да купува гласове, посочи Масева. Тя не изключи възможността, ако председателят на комисията за борба с корупцията не даде ход на искането им, да се обърнат и към прокуратурата.
От ДСБ настояват комисията да изиска също и справка от Националната агенция за приходите какви доходи е декларирал Ахмед Доган и какви данъци е платил за тях като физическо лице и/или като търговец. Агенцията по вписванията и Търговският регистър да информират депутатите какво е неговото участие в управителни и надзорни органи на търговски дружества и кооперации, предлагат още от партията.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели, ледът се пука...  :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Хитлер в Юни 18, 2008, 21:39:17
Откриха топлата вода от ДСБ....
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Македония в Юли 06, 2008, 10:41:57
Ахмед Доган за пръв път декларира имуществото си пред Сметната палата
06.07.2008

Има един човек, за когото законите и правилата в държавата не важат. Той хем е само редови депутат, хем на практика управлява цялата държава.

Нещо повече - като мандатоносител се явява и нещо като работодател на премиера Станишев.

Въпросният политик рядко удостоява Народното събрание с присъствието си, макар да е лидер на парламентарно представена партия. Всички знаят, че има няколко сарая, въпреки че по документи разполага само с апартамент в софийския кв. "Белите брези".

Движи се с брониран джип "кубче" и охрана, на която би завидяла всяка мутра, а сред последните му придобивки е 12-метрова яхта.

От години не изпраща декларации в Сметната палата като останалите политици, но това не му попречи да признае наскоро в интервю: "Не е тайна, че се занимавам с бизнес."

Познахте - става дума за Ахмед Доган. През седмицата той направи поредното си показно, напук на институциите. От имотната му декларация до Сметната палата (първата за последните пет години) стана ясно, че той все пак притежава собственост в един от въпросните сараи.

Става дума за бившето училище в родното му село Дръндар, превърнато в съвременен замък. Оказа се, че Доган е купил имота още през 2002 г., но благоволи да съобщи за това едва сега. Най-вероятно той нямаше да го стори и сега, ако не беше проверката на комисията "Антимафия" в парламента.

Въпросът обаче не е само за Доган, а за апатията, с която всички приемат последователното и демонстративно незачитане на законите от един човек, макар и той да е мандатоносител.

На нито една от институциите в държавата не й хрумна да търси отговорност от лидера на ДПС за документите с невярно съдържание, които явно е изпращал години наред в Сметната палата.

Българската прокуратура, която има навика да се самосезира избирателно от медиите, и този път подмина вестникарските заглавия с мълчание.

Сметната палата, която поне на теория би трябвало да се чувства "засегната" страна, също побърза да се сниши. Нейните членове още помнят думите, с които Доган се надсмя над заканите на Бойко Борисов за проверки в сараите: "Да дойде, ако му стиска."

И наистина - какви закони, какви пет лева? В държавата на Доган няма нужда от институции. Законът - това е той.

 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Commando Ultra в Юли 06, 2008, 12:42:05
Не мога да повярвам, че този масонски вестник е написал това! Дай линк , аок вжеш?
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Август 18, 2008, 09:05:47
Емин Хамди, основател на ДПС: Доган заплаши, че Кърджали ще стане Босна

"Сериозно съм разтревожен, а мисля, че тревогата е на всички учредители, от фактите относно ДПС и неговия лидер. Нали учредяването на ДПС стана в моя апартамент в гр. Варна... Обръщам се към читателите и най-вече към 33-те учредители, за да поясня, че в 16-часовото учредително събрание, а и в по-следващите сбирки никога не е ставало дума, че ДПС ще се обособи като партия на етническа основа. Това може да бъде потвърдено от първата лидерка на СДС във Варна - Марлена Ливиу, и от секретаря и говорител на СДС в гр. Варна - Младен Енчев, които присъстваха на учредителното събрание и помогнаха да се оформят документите. В дългите изказвания, предложения и решения при съставянето на устава и програмата на ДПС бе прието, че бъдещият председател може да ръководи не повече от два пъти по 2 години. С цел да няма обграждане с близки и познати  и да се предотврати всякаква корупция. Ето защо необяснимо за всички нас беше, че на учредяването на ДПС тогавашният Меди Доганов дойде с готов устав и програма, написани от Мирослав Дърмов от ДС, който в момента е преподавател по право в Симеоновското полицейско училище. На първите избори Дърмов стана депутат от  ДПС, а по-късно и депутат на БСП. Така че не е тайна за нас  как Доган при регистрацията въпреки взетите решения подмени устава и програмата на ДПС с тези на Дърмов.
След съставянето на правителството в приветственото си слово президентът Първанов не случайно сподели, че опасността от етническо напрежение никога не е стояла с такава острота. Не е тайна за никого, че именно президентът и неговата институция имат сериозен дял за разделянето на обществото ни. В един от най-четените вестници се изнесе информация, че при водене на предизборната кампания в Кърджалийско от страна на ДПС над 15 пъти се е споменавало, че тук ще бъде като в Босна... Излиза, че не случайно г-н Доган и кликата около него, макар и да са атеисти, направиха всичко възможно да обсебят религиозната общност, поставяйки куклата на Живков - Мустафа Хаджи, като доверено лице в Главното мюфтийство.
Сценарият, чрез който се натрапва на обществото, че Доган е единственият гарант за етническия мир, е заблуда, колкото и да ни развежда из килиите добре платената поръчкова журналистка г-жа Валерия Велева,  която за "добре свършена работа" съм сигурен ще бъде наградена с орден "Стара планина".
Ако сега се заговори за обръча от фирми на Доган... държа да припомня, че през Живковия режим, когато Доган "уж беше в затвора", същият беше включен в списъка на Луканов за алтернативен бъдещ ръководител и участваше в преразпределянето  на 12 милиарда долара между функционерите на БКП- БСП и ДС. Именно през марионетното Берово-Доганово правителство се  разгърнаха мафиотските организации. След смъртта на Илия Павлов и разпадането на "Мултигруп" излезе наяве, че самият Доган е в основата на същата мафиотска организация. Те си разпределиха сферите на действие и печалбите и не ги е еня за този електорат. Доказателство за това е бракът по сметка между "възродения" и "възродителя"...
Из писмо на Емин Хамди до президента Първанов, до премиера Станишев, до партиите в 40-то НС, до централните медии, изпратено още през 2005 г., след парламентарните избори

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=51989&format=html
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Севар Вананд в Август 18, 2008, 21:28:47
Цитат
Из писмо на Емин Хамди до президента Първанов, до премиера Станишев, до партиите в 40-то НС, до централните медии, изпратено още през 2005 г., след парламентарните избори
Много жестоко се е лъгал г-н Хамди, ако си е мислел, че ще има някакви последствия от изпратеното му писмо до централните медии, Гоце и Сър Гей. По-скоро може да си навлече неприятности, от колкото някой да вземе мерки. Медиите, Гоце и Станишев са няколко части от едно цяло- анти-Българска коалиция.

ПП Във всяка друга нормална Държава с нормален народ, лицето Ахмед Доган щеше отдавна да е покойник.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Болгардингезе в Август 18, 2008, 22:50:33
Проблемите не идват само от ДПС и коалицията ,те идват от хората ,които ги подкрепят.Сама по себе си ДПС нищо не е ,но те използват преимущество:Турците(или по-точно Българи-мюсюлмани).Така те създават измислени неща ,на които хората им се връзват ,казвайки че в България има 600-700 хиляди турци.С една дума самите излъгани хора(Българите) ,вярват и поттвръждават техните цели.Ясно е ,че Българите за тях не са нищо повече от самите хора ,които ги подкрепят.Ние говорим против тях ,но сме излъгани ,казвайки че има турци в България ,а то няма.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 14, 2008, 21:53:32
Доган купува две телевизии

Лидерът на ДПС слага ръка на "7 дни" и ББТ

 Ахмед Доган сериозно се готви за преминаването си в опозиция и за целта се опитва да създаде обръч от послушни медии около себе си и своите приближени. Той се готви да сложи ръка на две телевизии -"7 дни" и ББТ. В края на август всички служители на "7 дни" са получили предизвестие за уволнение. По всяка вероятност една от първите родни частни телевизии ще бъде ликвидирана, а базата й ще бъде използвана за създаване на друга медия. Доган вече е сложил ръка на вестниците "Телеграф", "Монитор" и "Политика". Лидерът на ДПС е пред финализиране и на покупката на телевизия ВВТ. Досегашният собственик Петър Манджуков  се готви да я продаде на фирма, близка до лидера на ДПС. В медийните среди от месеци се знае, че Манджуков се опитва отчаяно да се отърве от телевизията и вестник "Дума", които освен че работят на загуба, не му донесоха и така желаното от него близко приятелство с лидерите на БСП. ДПС трябва все повече да се представя като национална, а не като етническа партия, за каквато я приемат в ЕС и затова ще лъска имиджа си чрез свои медии, коментират социолози.

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=52955&format=html
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: hahorat в Септември 14, 2008, 21:59:38
Монитор, където дълги години беше Волен Сидеров и който беше един от най-антидепесарските вестници и ВВТ където е Боян Расате. Хмм.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: man88nam в Септември 20, 2008, 19:27:38
 :)

Такива работи.


ABV.BG


Information related to: 'abv.bg'

domain:       ABV.BG
descr:        Net Info Ltd.
admin-c:      LB2094-RIPE
tech-c:       LI207-RIPE
tech-c:       IM914-RIPE
zone-c:       LI207-RIPE
mnt-by:       BG-DOMREG
source:       RIPE # Filtered

person:       Luben Bellov
address:      Net Info Ltd.
address:      71, P. Evtimii str.
address:      BG-1000 Sofia
address:      Bulgaria
phone:        +359 2 665815
fax-no:       +359  2 665815
e-mail:       netinfo@mbox.infotel.bg
nic-hdl:      LB2094-RIPE
source:       RIPE # Filtered

person:       Lyubomir Ivanov
address:      Net Info Ltd.
address:      71, P. Evtimii str.
address:      BG-1000 Sofia
address:      Bulgaria
phone:        +359 2 665815
fax-no:       +359  2 665815
e-mail:       lyubomir@cybergal.com
nic-hdl:      LI207-RIPE
source:       RIPE # Filtered

person:       Iuzkan Mehmedali
address:      Net Info Ltd.
address:      71, Ev. Georgiev  blvd.
address:      BG-1000  Sofia
address:      Bulgaria
phone:        +359 2 665815
e-mail:       iuzkan@netinfo.to
nic-hdl:      IM914-RIPE
source:       RIPE # Filtered
Done

Телефоните и на Мехмед-али, и на белов, и на иванов, са едни и същи.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Deadly Conviction в Юни 25, 2009, 08:03:37
Ахмед Доган: ДПС е бацил!

Един ден ще имаме милион избиратели, смята лидерът на партията

ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Това е подчертал лидерът на ДПС Ахмед Доган пред симпатизанти на партията в Шумен, съобщава агенция БГНЕС.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми, смята лидерът на ДПС.

БГНЕС цитира и думите на Доган към журналистите в залата: „ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го разберете“.


http://www.dnes.bg/politika/2009/06/25/ahmed-dogan-dps-e-bacil.73226
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Death angel в Юни 25, 2009, 08:27:05
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsPSl5PKwxM[/youtube]
             
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: makebulgar в Юни 25, 2009, 14:15:56
Ни един каментар?? Ако питате мен трябва да се действа някакси!  :fsniper:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Генерал Колев в Юни 25, 2009, 14:23:42
Ни един каментар?? Ако питате мен трябва да се действа някакси!  :fsniper:
Изстрел със снайпер- право в тиквата на тоя мръсен турчин, да му су пукне като рохко яйце!  :fsniper:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Исперих в Юни 25, 2009, 15:01:46
Ни един каментар?? Ако питате мен трябва да се действа някакси!  :fsniper:
Изстрел със снайпер- право в тиквата на тоя мръсен турчин, да му су пукне като рохко яйце!  :fsniper:

Нема кой да го поръча :devil:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Ванадий в Юни 25, 2009, 17:13:24
Доган е в Добрич, в момента, видях го преди 10 минути, има охрана от около 10-15 човека, само богигардове, а отделно на улицата имаше 4 патрулки, общо 16 полицая. Домъкнаха 4 автобуса с цигани и турци, 3 по-малки микробуса и още поне 20-30 леки коли, маса народ! Заляха цялата централна част на града и всичките мазни цигандури! След малко минаха няколко друпи хора ДПС-ари (с тениски с лика на Доган), които носеха всеки по един грамаден тежък кашон, в някои имаше тениски като техните, в други ядене, имаше и бира. После заприиждаха млади мангаля и гаджали със сини балони, окичени с партийни лозунги... а цялата улица пред централата на ДПС (на където се беше запътил Доган) беше облепена с плакати на местните дейци, кандидати за депутати.

Толкова много бяха и толкова много посрещачи на автобусите и Доган! Ако всичките ударят по един вот, смятайте, че Добрич ще падне под турско и ще първият по-голям град с такава съдба...

ДПС няма българска алтернатива! А трябва да има!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Дашо в Юни 25, 2009, 17:48:26
Да му е** мамицата на тоя нагъл резняк!!!
Трябва този нещастник да се отстрани от българския политически живот - без значение е вида на използваните за постигането  на тази цел, средства!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Центурион в Юни 25, 2009, 17:48:52
Ахмед Доган: ДПС е бацил!

Един ден ще имаме милион избиратели, смята лидерът на партията

ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Това е подчертал лидерът на ДПС Ахмед Доган пред симпатизанти на партията в Шумен, съобщава агенция БГНЕС.
http://www.dnes.bg/politika/2009/06/25/ahmed-dogan-dps-e-bacil.73226

Пак е бил на шише уиски,свинята крастава... :-[
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: hammerbg в Юни 25, 2009, 20:45:37
долу ДПС, Смърт за доган!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Генерал Колев в Юни 25, 2009, 20:56:17
А като му влезе отзад на доган, дали ще излезе?
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: hammerbg в Юни 26, 2009, 00:01:36
А като му влезе отзад на доган, дали ще излезе?

Не, ще продължи към обръчите му от фирми и партии  :D
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: makebulgar в Юни 27, 2009, 11:15:23
Тия клипчета трябва по често да си ги припомняме!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11sJM8syGzs[/youtube]
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Генерал Колев в Юни 28, 2009, 11:15:09
„В миналия парламент имахме 34 депутати, а сега се надявам, че ще минем 40", каза на среща с избирателите в с. Копринка, Старозагорска област лидерът на ДПС Ахмед Доган. Той поиска 10 000 гласа от Старозагорско, с които ДПС ще има един мандат за първи път в региона. „Регионът е много труден, с много проблеми, но ние имаме традиции в управлението", посочи Доган.

"ДПС ще подкрепи мажоритарния кандидат на левицата в Старозагорски регион", заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган.

„Директната връзка между политика и гражданите за нас не е само силата на разума, а и на сърцето", каза лидерът на ДПС.

Той каза, че партията в момента управлява 40 общини и 800 селища. Доган посочи, че е за първи път в с. Копринка и добави: "Нашите думи тежат, ние сме една мощна партия, виждам съживяване в региона и се надявам този път да имате депутат".

Той припомни пред събрали се жители на празника на селото, че на миналите избори не са достигнали сто гласа за депутат на ДПС от Старозагорско. "В миналия парламент имахме 34 депутати, а сега се надявам, че ще минем 40", заяви той. Той се обърна към жителите с думите: "дайте ми възможност да реша вашите проблеми"
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Дашо в Юни 28, 2009, 11:37:13
Тоя мръсен тумор Доган е уникално нагъл.
За пореден път си проличава тясното сътрудничество между комунисти и доганисти, които съсипват Родината.
Аз се надявам на тези избори ДПС, да имат под 30 депутата
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: hammerbg в Юни 28, 2009, 12:56:43
Както казах, според мен ДПС на тези избори ще е 2ра сила в НС, очаквам да имат 48-49 места.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Ванадий в Юни 28, 2009, 15:03:04
А дано паднат под 30!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: hammerbg в Юни 28, 2009, 15:15:51
А дано паднат под 30!

Дано, ама със 127 (а не 123 както се твърдеше) секции в Турция не виждам това как ще стане ;)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Дашо в Юни 28, 2009, 15:23:10
Както казах, според мен ДПС на тези избори ще е 2ра сила в НС, очаквам да имат 48-49 места.
Всичко зависи от избирателната активност и от това, до колко гласовете ще бъдат разпръснати по малки партии. Ако избирателната активност е висока, партиите с твърд електорат (БК(с)П и ДПС) ще бъдат губещи от изборите
А дано паднат под 30!
Дано, ама със 127 (а не 123 както се твърдеше) секции в Турция не виждам това как ще стане ;)
Тези секции са за сметка на автобусите от Турция. Сигурен съм, че на тези избори няма да има наплив от Турция, както на предишните няколко избори
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Радко в Юни 28, 2009, 15:25:39
А дано паднат под 30!
А дано са нула  :down:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Sol Invictus в Юни 28, 2009, 16:19:08
Явно са се уплашили да няма евентуални набези срещу автобусите. Иначе, от гласуването в Турция оправията е само една - забрана да гласуваш ако не си живял последната една година постоянно в България. Това ще ощети и нашенците в чужбина, но си заслужава.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: killed_by_death в Юни 28, 2009, 18:29:34
(http://www.sport1.bg/sport1/files/node_images/02/28/141404/SmurtZaDogan.jpg)  
:eusa_clap:
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Дашо в Юни 28, 2009, 18:31:33
(http://www.sport1.bg/sport1/files/node_images/02/28/141404/SmurtZaDogan.jpg)  
:eusa_clap:
Поздравления за момчетата!!!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: rusenec в Юни 30, 2009, 18:07:50
Доган готов да драсне кибрита в турски села   
29 Юни 2009

(http://3.bp.blogspot.com/_B7T1KtUEzH8/SUVQdHbjWGI/AAAAAAAABJw/IeLLT9tT7Tc/s400/%D0%90%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4+%D0%94%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD.jpg)


Мръсната предизборна битка е стигнала дотам, че Доган замисля да подпали няколко села, за да обясни пред света, че България е на ръба на етническата война. За това алармираха източници, близки до спецслужбите. Доган губи почва под краката си и е решен на крайни ходове, предупредиха те. Лидерът на ДПС се чувствал лично предаден от президента Първанов и от ръководството на БСП.
 
Един през друг те го изоставят като изключение прави единствено Румен Петков, който в петък получи подкрепата на турчина като мажоритарен кандидат в Плевен. В събота от Варна Сергей Станишев даде ясен знак, че е изклюлил възможността в следващото управление да фигурира ДПС, като даде пример как уж БСП била водила най-тежките си битки с кметовете на ДПС още на местните избори.
 
Румен Овчаров пък директно заяви, че БСП може да спре "доганизацията" в страната. Първанов пък пръв се дистанцира от думите му в с. Кочан и ги нарече недопустими, удобно забравяйки, че именно той връчи мандата за управление на България в ръцете на Доган. Така бесепарите вкупом се атакизираха и започнаха като луди да повтарят това, което лидерът на АТАКА 4 години обясняваше - че Доган е вреден за България. "Доган е тумор, който трябва да бъде изрязан с хирургическа точност, за да оздравее страната ни", заяви още 2005 г. Волен Сидеров пред журналисти. Тогава същите червени смелчаци изпищяха, че Сидеров бил нетолерантен и го обвиняваха в етническа нетърпимост. Днес самият Доган се обяви за бацил, който където влезе - не излиза.

Ахмед Доган е наясно, че ако бъде изхвърлен от политиката го чака затвор, защото е удобната изкупителна жертва. От Европа отдавна настояват зад решетките у нас да бъде пратен корумпиран политик. Затова днес той ще играе ва банк и като нищо ще прибегне до крайни изстъпления, за да оцелее. Доган е заложил на първичните страсти у електората си и затова прави такива изказвания, като в с. Кочан - че властта е в неговите ръце, че той разпределя парите в държавата. В момента той вече е наясно, че става жертва на политиците от червената върхушка, обвързани с крупните олигарски, които довчера е обслужвал лично. Затова нервите му могат да не издържат и да предизвика събития, които да ги дискредитират. Доган е наясно, че те най-много се страхуват от това "да не пламне" етнически конфликт в прекия и преносния смисъл и затова ще действа в тази посока, категорични са нашите източници.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Дашо в Юли 09, 2009, 12:10:00
(http://bolgari.net/files/news_thumb_big/_0df2d82e0279bcf3256c55fe0065e1ff_1247045247.jpg)
Сокола претърпя парадоксално, дори перверзно фиаско - да достигне нечуваните 600 000 гласа за движението (очевидно това не са само гласове на етнически турци), а да не е на власт.
В една от речите си пред електората Доган каза, че трябва да се преборят за повече министри, повече вицепремиери... повече инструменти на властта. Това не се състоя. Какво ще прави ДПС оттук насетне? Как ще захранва спонсори и ще обгрижва вилаети? Такива въпроси си задават в „Сега”.
Има две тези, които властват в обществото към този момент.
Теза първа: след 8 години власт партията на Доган принудително се оттегля и ще преживя с изгълтаното през двата мандата.
Теза втора: Сокола ще се озлоби и ще саботира новото управление, за да предизвика предсрочни избори и да се върне на власт.

 

нашият коментар
 

Освен тези две тези има и други. Доган и другите видни потурнаци в протурската партия могат да организират различни форми на съпротива сред подвластните им мюсулмани за редица остри мероприятия, включително и с оръжие.
Тези типове пред нищо няма да се спрат, щом не ги допускат безнаказано да се обогатяват за сметка на българската държава. Бацилът ДПС е извънредно опасна зараза, срещу него са необходими специални санитарни мерки от специализираните служби на държавната власт.
Но тези служби днес са в окаяно състояние, съзнателно бяха разрушени от БСП по времето на Карлович и Дмитриевич, а също и на Сакскобургготски. Поразиите, нанесени на специализираните за борба с подривната дейност органи само по времето на двамата министри от БСП в МВР Петков и Миков, изискват за отстраняването си години.
През които бацилът на Доган с всички средства ще вреди на България и ще се бори за оцеляването си. Затова новото правителство трябва да обърне най-сериозно внимание на нескритите заплахи от страна на потурнаците. Извън властта номенклатурата на движението и фирмените му „обръчи” бързо ще се скапят, затова са решени да водят война.
Бойко Борисов трябва да не забравя, че на война трябва да се държи по военните правила.

 http://bolgari.net/Бацилът_ДПС_тръгва_в_акция  (http://bolgari.net/%D0%91%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BB%D1%8A%D1%82_%D0%94%D0%9F%D0%A1_%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%B2%D0%B0_%D0%B2_%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F-n-1486.html)
Наистина Доган през последните години свикна да бъде в управлението и яда от сегашния му провал не знам на къде ще избие. Постоянно в предизборните реклами на ДПС се казваше, че вече 20 години ДПС работят за запазването на суверенитета на България, което явно трябва да рече, че няма ли ги ДПС, ще има етнически конфликти. Връх на наглоста, след като на всички е известно, че те подклаждат омразата,защото от това печелят. А и с наглото си поведение, с автобусите спонсорирани от Турция, с многобройните си протурски позиции, с отказа да признаят световно признатия Арменски геноцид и с още много, много българофобски постъпки успяват да настроя нормалният български човек срещу тях!


България надъ всичко!!!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Петкан в Ноември 13, 2009, 19:01:23
http://news.ibox.bg/news/id_1588342499 (http://news.ibox.bg/news/id_1588342499)

Лидерът на ДПС Ахмед Доган окачестви искането на главния прокурор за отнемането на имунитета на двамата депутати от ДПС като умишлен опит за криминализиране на движението.

 „Това е умишлено организиран опит за криминализиране на ДПС. Аз съм спокоен, защото знам точно за какво става въпрос", коментира Доган, цитиран от БНР.

По думите му, пулсирането на скандали е един от начините да се отклонява общественото мнение от съществените проблеми, които са свързани с управлението на държавата".

„В последствие ще се убедите, че от там няма да изскочи заек, който те търсят. Да не стане като прословутото барбекю", посочи лидерът на ДПС.

По-рано днес главният прокурор Борис Велчев е поискал имунитетите на двама депутати от ДПС, съобщи председателят на НС Цецка Цачева.

Двамата депутати са Гюнай Сефер и Митхат Табаков. И двамата са силистренски депутати и досега не са били народни представители.

Гюнай Сефер е от пропорционалната листа на ДПС, докато Митхат Табаков печели мажоритарния вот в силистренско.


Това изявление Доган трябваше да го направи от килията си,ама като има нови приятели като Волен Сидеров,няма да го осъдят.
На малкото привърженици  на Сидеров ще поясня,че тук няма намеса от Валери Симеонов.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: друг самотен войн в Ноември 13, 2009, 19:20:01
Борисов и Сидеров са най-верните другари на Поган. Сидеров ще се окрупява с тях + Костов и Янка Янева.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Теодор в Ноември 13, 2009, 19:32:40
Сопола пак нещо се прави на всезнайко :^)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Франкист в Май 19, 2010, 15:48:16
Без ДПС България трудно може да се управлява. Ние сме в самия темел на сигурността и единството на нацията. Това е последното предупреждение на лидера на ДПС Ахмед Доган към политическата класа и хората.
Думите му идват след дълго мълчание и избягване на директни срещи с електората.

Сокола днес долетя от Боянските сараи в София до кърджалийското градче Джебел. Там българските турци почетоха 21-а годишнина от бунтовете в района срещу възродителния процес, насилствената смяна на имената на турците и античовешката политика на комунистическия режим в България.

Енергийният консултант на проекта „Цанков камък” – Ахмед Доган избегна директните политически нападки и избра да говори на съидейниците си в Родопите като философ, с поговорки и индиректни послания.

На изначалния за обществото въпрос: Защо не обичат ДПС?, Доган отговори с канонада от въпроси: „Кой обича тези, които успяват много? Кой обича тези, които изпреварват времето? Кой обича тези, които създават модели на друго взаимодействие между държава, малцинства, права на човека, в европейски пространства?” После като добър диалектик отговори на въпросите си: „Радвам се, че не ни обичат, това е оценка, за това което сме направили”. Сокола продължи прозренията си като обяви, че управляващите и обществото, които приемали ДПС преди като зло, вече казвали: „Ела зло, че без тебе е още по-зло”. Шефът както е известен още лидерът на ДПС се похвали, че партията му е най-опитната в държавата, а местната власт била гръбнака на този опит.

В края на словото си Ахмед Доган предупреди никой в страната да не си помисля, каквито и мускули и смелост да демонстрира, да не посяга на правата и свободите на хората.
На възпоменателния митинг се събра почти цялото партийно ръководство на ДПС и парламентарната им група. Главният мюфтия на мюсюлманите в България Мустафа Хаджи отслужи молитва за жертвите на Възродителния процес и комунистическия терор.

Гледам го тоя и си мисля -
1. нема ли кой да го отстреля - явно не.
2. какво значи - "последно предупреждение",след него какво следва?Пак ли взривяват ж.п. гари?Каква е тая насрана държава дето не си държи терористите по въжетата,ами разрешава да я управляват?Че и да имат самочувстието да отправят заплахи...Явно тоя резан труп се е надъхал от раздвижването на албанците в Македония;
3.Според мен думата "спецслужби" няма никакво значение от много години.Тя е заменена с думички като "свине,антибългари,мафиоти,гъзолисци" и пр. Ако имаше такава думичка,тези хора трябваше да защитават българските интереси...поне от време на време.
4.До кога малоумните български управляващи ще се правят на слепи и ще го толерират,ще се правят че не съществуват междуетнически проблеми,докога ще  толерират, както тоя манаф и насраната му партиика,така и цялата мангалска пасмина.До кога ми е много интересно...щото един ден не с техните а с вашите деца ще се гаврят тия боклуци!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Петкан в Май 19, 2010, 15:57:11
На този "пророк" няма ли да му сервират един чай "Литвиненко"?
Ще си позволя да цитирам един изрод,сродна душа на т.н. "Философ".
"Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы."

Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: valdope в Май 19, 2010, 16:47:32
Кучето си казало:"...какво ли ми е наред, та и м.дете да са ми отпред." Та така стоят нещата и в нашата "държава".
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Франкист в Май 19, 2010, 17:24:19
На този "пророк" няма ли да му сервират един чай "Литвиненко"?
Ще си позволя да цитирам един изрод,сродна душа на т.н. "Философ".
"Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы."


Еми аде де!Никой нищо прави!Хората си изгубиха търпението!
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Май 19, 2010, 17:43:35
Циганина Доган си мисли,че е впечатлил някого.Безнаказана *** и манаф.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Amenhotep в Май 19, 2010, 19:16:08
ЗА ДА ИМА МИР - ДПС В СИБИР!

(http://store.picbg.net/pubpic/5A/FC/1f88f122d23f5afc.jpg)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Kondolov в Май 19, 2010, 20:59:06
Доган май има къса памет или не познаване на историята на българския народ а и на турския/защо ли/Когато ние имахме държавност те бяха чергарски племена и живееха с овцете и камилите.Когато ние ги биехме по фронтовете те ни сваляха шапка.Когато  спряхме сърбите на Сливница в Цариград турската държава  ни салютира.Но не е само това ако иска да живее в България и в ЕС трябва да спазва наще закони и правила,да се адаптира към наща система на живот.Ако ние отидем в Суадитска Арабия или Турция трябва да се съобразяваме с техния начин на живот.Няма да имам право да ми се построи църква в Суадитска Арабия.Ако ние приемаме техния начин на живот,щом са в България ще приемат нашия начин на живот.Та и Доган и неговите хора трябва да спазват законите и правилата на поведение в наща страна.Но проблема не е в това,че има мюсюлмани и изповядват исляма и някои се опитва да ги води като овце въз основа на  религията.Проблема с исляма не е религиозен или телогически.Проблема с ислямската догма е,че тя има много силен политически компонент.Тази част от исляма и несъвместим с европеиските граждански права.Трябва да искаме от мюсулманите,ако искат да живееят в България,да приемат нашия граждански закон над тяхната религиозна догма.Българското общество е толерантно и етническите малцинствени групи/цигани и мюсулмани/злоупотребяват със закона.Толерантноста трябва да има граници.Ние не искаме да бъдем ислямизирани.Трябва да се реагира преди ситуацията да стане неконтрилеруема.Ако Доган ни заплашва и обижда,и нарича българите с обидни имена.Това е когато нямат аргументи,тогава започват да обиждат.Това няма никакво значение за нас.Доган не трябва да забравя,че България е единствената държава която спаси своето еврейско малцинство и не даде нито един еврейн за концлагерите.Както и да обижда Доган на това няма да обърнем внимание особено ако обидите са от една ислямска тоталитарна партия.Ние сме националисти/патриоти/защитаваме Родината си и Демокрацията.И докога ще се търпи постоянно да ни  се втълпява за Възродителния процес и да се чустваме виновни.Ами защо Турция не се извини за кланетата в Батак,за убитите невини жертви  в Македония и Тракия.Стига сме слушали простотии от един анадолски манаф.А за отправените заплахи ,краино време е държавните органи да си влязат в работата.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Петкан в Май 20, 2010, 01:04:03
Доган май има къса памет или не познаване на историята на българския народ а и на турския/защо ли/Когато ние имахме държавност те бяха чергарски племена и живееха с овцете и камилите.Когато ние ги биехме по фронтовете те ни сваляха шапка.Когато  спряхме сърбите на Сливница в Цариград турската държава  ни салютира.Но не е само това ако иска да живее в България и в ЕС трябва да спазва наще закони и правила,да се адаптира към наща система на живот.Ако ние отидем в Суадитска Арабия или Турция трябва да се съобразяваме с техния начин на живот.Няма да имам право да ми се построи църква в Суадитска Арабия.Ако ние приемаме техния начин на живот,щом са в България ще приемат нашия начин на живот.Та и Доган и неговите хора трябва да спазват законите и правилата на поведение в наща страна.Но проблема не е в това,че има мюсюлмани и изповядват исляма и някои се опитва да ги води като овце въз основа на  религията.Проблема с исляма не е религиозен или телогически.Проблема с ислямската догма е,че тя има много силен политически компонент.Тази част от исляма и несъвместим с европеиските граждански права.Трябва да искаме от мюсулманите,ако искат да живееят в България,да приемат нашия граждански закон над тяхната религиозна догма.Българското общество е толерантно и етническите малцинствени групи/цигани и мюсулмани/злоупотребяват със закона.Толерантноста трябва да има граници.Ние не искаме да бъдем ислямизирани.Трябва да се реагира преди ситуацията да стане неконтрилеруема.Ако Доган ни заплашва и обижда,и нарича българите с обидни имена.Това е когато нямат аргументи,тогава започват да обиждат.Това няма никакво значение за нас.Доган не трябва да забравя,че България е единствената държава която спаси своето еврейско малцинство и не даде нито един еврейн за концлагерите.Както и да обижда Доган на това няма да обърнем внимание особено ако обидите са от една ислямска тоталитарна партия.Ние сме националисти/патриоти/защитаваме Родината си и Демокрацията.И докога ще се търпи постоянно да ни  се втълпява за Възродителния процес и да се чустваме виновни.Ами защо Турция не се извини за кланетата в Батак,за убитите невини жертви  в Македония и Тракия.Стига сме слушали простотии от един анадолски манаф.А за отправените заплахи ,краино време е държавните органи да си влязат в работата.

:eusa_clap:Браво,г-н Кондолов!!!+1
Само дето тези "държавни органи" си влизат в работата като ...полови органи.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Индивидуалист в Май 21, 2010, 17:45:56
Манафа Доган като излезе от алкохолната кома през 5-6 месеца и току-виж изломоти нещо,изфъфли го и то се оказва едно и също винаги.Като старите плочи,които като се надраскаха и като ги пуснеш и повтаряха само едно и също място.Безброй пъти.И на манафа Доган работата същата.
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Hatshepsut в Март 26, 2012, 18:50:03
Доган: Моралът в политиката е вреден

(http://razkritia.com/wp-content/uploads/dogan-121.jpg)

Търсенето на морал в политиката е вредно за държавата. За качествата на един политик трябва да се съди по това какво прави за държавата, а не дали действията му са морални или не. Това е заявил на 16 март т. г. лидерът на ДПС Ахмед Доган пред участниците в националната програма “Управленски умения” на Училището за политика “Димитър Паница”, твърди “Труд”.
Семинарите на бъдещите лидери се провеждат в хотел “РИУ Правец”. През тази сесия лекции вече са изнасяли премиерът Бойко Борисов, президентът Росен Плевнелиев и лидерът на БСП Сергей Станишев, разказаха участници, които не казаха имената си, защото са подписвали декларации за конфиденциалност. Изказването за разграничението на морала от политиката Доган направил след въпрос на една от ученичките дали е редно политик от неговия ранг да получава хонорар като консултант по “Цанков камък”.

 В отговора си лидерът на ДПС цитирал италианския философ Николо Макиавели, който пръв лансира идеята за ясно разграничение на двете сфери. “Действията на държавниците трябва да се оценяват по това дали са допринесли за човешкото благо, а не от морална гледна точка”, припомнил тезата на Макиавели Доган. И допълнил, че “политиката не е полето на борба на ценностите, а полето на целесъобразното, на поставянето на цели и избирането на средства за постигането им”.

 Лидерът на ДПС в България посочил, че търсенето на морал в политиката започнало да се налага у нас след 1923 г.

http://www.blitz.bg/news/article/134601
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Siegfried в Декември 29, 2015, 11:19:22
Когато Доган беше предателят, влязъл в турското посолство, искащ забрана на БКП !

http://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2577

Днешните венцехвалци на Ахмед Доган и клакьори на Москва удобно са забравили, че през 1992 г., когато ДПС подкрепяше първоначално СДС, лидерът на движението беше обявен за предател, издал в турското посолство действащите дипломати, сътрудници на Държавна сигурност. Едва след като шантажът успя и Доган беше принуден да бие „депесарски шут” на правителството на Филип Димитров, кукловодите дадоха друга роля на Доган – на „балансьор”, а целта беше забавянето на българската евроинтеграция и поставянето на страната в инкубатора на организираната престъпност и корупцията


Активната обработка на общественото мнение за това колко далновиден политик е Ахмед Доган, продължава с пълна сила и след безпардонното отстраняване на председателя на ДПС Лютви Местан, който самият Доган предложи на този пост преди близо три години.

Стигна се до там, че позабравени „герои” на прехода като Димитър Тадаръков бяха изкарани на екрана, за да обясняват, че Доган, който зае открита проруска позицията при конфликта си с Местан, е по-българин от нас, българите.

 Днес пък беше активиран последният началник на 06 отдел на Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия о. р. капитан Димитър Иванов, който даде съвет на съвременните специални служби да разследват Местан за държавна измяна за престоя му в турското посолство на 23 декември 2015 г.

Това, че да обясняваш посещението си в чуждо посолство с въпроси за своята сигурност, е доста нелепо и неубедително твърдение, при условие, че всеки български гражданин, било то депутат и лидер на партия би следвало в такива случаи да се обърне към българското МВР.

Но включването на всякакви бивши сътрудници на Държавна сигурност в разясненията за конфликта Доган-Местан, напомня за една друга подобна ситуация, отдавна забравена, при която обаче ролите бяха разменени.

Спомняте ли си аферата, наречена „оня списък”? По-младите със сигурност не са и чували за нея, но е добре да бъде припомнена, защото тогавашната и днешната ситуация си приличат генерално по едно основно нещо – опит България да бъде дестабилизирана в момент, в който е избрала път, различен от съветско-руската орбита.

Двама другари от КГБ и КДС, кандидат депутати от Кремълската-КДСарска сДС
(http://relhostpic.eu/images/2015/12/29/OV0X7.jpg)

(http://relhostpic.eu/images/2015/12/29/nspuD.jpg)
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Siegfried в Декември 29, 2015, 13:31:44
НРС за Доган: „САВА” поддържа конспиративна връзка с официалните представители на Турция у нас ! :laugh-1:

http://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2578
Титла: Re: Наглостта на Ахмед Доган
Публикувано от: Siegfried в Декември 29, 2015, 13:32:32
Агент "Петър" смени агент "Павел" в партията на агент "Сава" ! :laugh-1:

http://offnews.bg/news/Analizi_289/Agent-Petar-smeni-agent-Pavel-v-partiiata-na-agent-Sava_612647.html?ref=recomend