Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Франкист в Март 04, 2009, 21:53:36

Титла: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Март 04, 2009, 21:53:36
Аз съм бесен,за вас не знам,тия искат да ни затрият до последния българин:

Политическа Партия ГЕРБ и Коалиция от НПО и общественици, работещи с ромската общност в България ще подпишат меморандум за разбирателство и общи намерения.Това ще стане на 5 март 2009 г. в централата на партията. В документа страните ще се споразумеят да работят активно за ускореното развитие на ромската общност в страната ни, за разработването и изпълнението на политики, насочени към решаването на проблемите на ромската общност, за по-пълно и ефективно прилагане на тези политики в управлението на държавата. Двете страни ще работят активно за усъвършенстване на съществуващите стратегии, програми и планове на местно и национално ниво, насочени към интеграцията на ромската общност в областта на образованието, здравеопазването, заетостта, жилищните условия, културата, гражданското участие и антидискриминацията.

Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: hammerbg в Март 04, 2009, 22:21:42
е ГЕРБ все пак...  >:(
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Ванадий в Март 04, 2009, 22:25:43
Така е, виновни за това са българите, които не им пука за нищо друго освен за джоба им, кой му пука дали ще има българи след 30 години? Пука му дали ще има пари след 30 години!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: BMPO в Март 06, 2009, 11:45:54
Ако още някой в тоя форум каже, че харесва Бойко Бехар... :P
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Март 06, 2009, 15:09:30
Браточка,не е смешно.Незнам дали някой снощи (5.03) гледа новините - бил решил да слага министри цигани.Аз не искам да ме управляват и цигани,всякакви ме управляваха - евреи,турци,испанци.Не искам някакви скапани мангали сега.Всъщност като се замисля - тоя Бойко на всяка цена иска да стане премиер,затова прави такива ходове.Дребен шмекерлък - първо с изказванията си привлече симпатизанти на Атака,които се оказаха излъгани обаче.Сега си играе с мангалите(а ако знаете по този начин колко хора се отдръпват от него).Защото знае,че те срещу едно кебапче ще гласуват,а ние -не.Знае също много добре,че хората се отдръпнаха от него,щото е пълен бездарник(лично аз по-мръсен град не съм виждал(най-малкото))особено в София и сега се опитва да компенсира електорат.Само че незнам дали ще му излезнат сметките с това залитане наляво -надясно - хората вече не са овце.Моето лично мнение е ,че няма да направи самостоятелен кабинет,колкото и да му се иска(ако направи - това ще са купени избори).
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: МИГ в Март 06, 2009, 15:26:36
Ако още някой в тоя форум каже, че харесва Бойко Бехар... :P
тоя лепилар е реТко тъп за чифут ако питаш мене, не вервам да е жид, по скоро е марионетка! ;)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Март 11, 2009, 13:52:35
знам че се различава малко това което ще пусна тук,от темата,но пак става въпрос за гербаджиите - стара новина от news.bg:

Съветниците от ГЕРБ във Велинград гласуваха заедно с ДПС незаконна продажба на терен в центъра на града в полза на депутата от ДПС Фидел Беев, въпреки изявленията на Бойко Борисов, че ГЕРБ никога няма да се коалира с партията на Доган.

Скандалното решение бе подкрепено на днешната сесия и от съветниците на ВМРО и БЗНС. При общо 18 гласували „за" председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз обяви решението за прието.

Става въпрос за имот от 500 кв., който е публична общинска собственост в самия център на Велинград. Теренът е бивш парк на детска градина и се намира до бензиностанция на Беев.

Кметът на Велинград Иван Лебанов се обяви категорично срещу гласуваното предложение с мотива, че общинските съветници нямат право да се разпореждат с публична общинска собственост. Лебанов уточни, че въпросното място е отредено за паркинг и улица тупик и че същите ще бъдат завършени още следващата седмица.

С гласовете на същите съветници бе решено и сградата на Беев в центъра на града, да стане шестетажна. Лебанов е категоричен, че така приетите решения няма да влязат в сила, тъй като са в нарушение на няколко закона и общинска администрация няма да допусне да бъдат узаконявани беззакония.


Нещастни продажници,тия герберите са същите боклуци и същите подставени лица ,като комунягите.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Р.Н.Б. в Март 11, 2009, 14:00:20
Те са си комунисти, Райдър  ;) Комунисти с боя различна от червената, всички са чеда на партията-майка.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Кубрат в Март 11, 2009, 14:03:22
За съжаление пак излъгаха народа :( и пак ще много гласове на изборите , да не казвам ,че ще ги спечелят :(   :kill:
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Ванадий в Юни 29, 2009, 14:57:29
(http://vanadisbg.blog.bg/photos/55900/original/1345.gif)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Януари 25, 2010, 03:32:07
http://19min.bg/news/8/25783.html (http://19min.bg/news/8/25783.html)
„ДПС е супер“, заяви премиерът Бойко Борисов по bTV.  Според него партията на Доган е много подготвена и има изключителен елит. „Ако трябва да си партнирам с ДПС обаче, веднага ще подам оставка на правителството“, каза премиерът..."
.......
Абе,г-н Борисов,та нали този "изключителен елит" ни разказа играта нацяло?Егати елитът,егати подготовката,егати хвалебствията!!!
Дали си партнирате?
Сложен въпрос,ама Доганов си гледа кефа,а Етем си е обръснала дружката от мъка за пореден път.

Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Rumbata в Януари 25, 2010, 09:56:18
На ДПС "елитът" е представен най-вече в съдебната власт - от духовни проститутки и еничари. В местните структури на министерствата - особено в източната част на Абсурдистан, безродниците са наблъскали хора, които не могат правилно да си напишат дори и името.
Ама когато слушаме бате ви Мухобойко, винаги трябва да гледаме на Изток - дали е изгряло Слънцето!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hatshepsut в Януари 25, 2010, 10:05:29
Това изказване на Бойко Борисов ме разочарова. Той и друг път е изказвал възхищението си от Доган, но би трябвало да има предвид, че такива изказвания не помагат на него лично и на правителството му  :S
По-скоро Бойко трябва да се размърда и да започне да прочиства държавния апарат от кадрите на ДПС, не само на централно, а и на областно ниво
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Rumbata в Януари 25, 2010, 10:13:57
Приятел, повярвай ми - не тоа е целта на ББ. Тия, които лижеха доскоро на БСП, ДПС и НДСВ, сега са си намерили връзчици и пак лижат, само че на ГЕРБ. Депутатите им са много активни и вече започват да налагт свои хора в местните структури на изпълнителната власт. И тогава лъсва старата картинка. Практиката е следната: гербаджиите уволняат начланици от една служба (тотални комунисти, които винаги са ползвали врзки и привилегии), за да ги направят отново начланици, но в друга местна структура. Ето това е "новото" правителство.
Хайде сега, който е повярвал на бате си Мухобойко и на Болен, да се наведе и с все сила да се ритне изотзад!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Януари 25, 2010, 18:31:03
Това изказване на Бойко Борисов ме разочарова. Той и друг път е изказвал възхищението си от Доган, но би трябвало да има предвид, че такива изказвания не помагат на него лично и на правителството му  :S
По-скоро Бойко трябва да се размърда и да започне да прочиства държавния апарат от кадрите на ДПС, не само на централно, а и на областно ниво
Управителят на  ЕТ "АТАКА-В.С." дали ще подкрепи това твърдение на г-н Борисов?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Кубрат 99 в Януари 25, 2010, 19:23:01
Дали ще го подкрепи според теб ?

Ето материал за размисъл

Интервю със Стоян Иванов във в. "Атака":

- Г-н Иванов, вие сте зам.-председател на медийната комисия. На първо четене минаха поправките в Закона за радио и телевизия. Какво е важно да знаем за тях?- Направихме хармонизирането на нашето законодателство с европейската директива за цифровизацията. Това трябваше да бъде направено много по-рано. Факт е, че предишният парламент не успя заради сблъсъка на много мощни лобистки интереси, които бяха свързани с възможностите за изграждане на т. нар. мултиплекс. За съжаление не създаваме изцяло нов закон за радио и телевизия, но такъв ще има и ще още тази пролет ще започне неговото изработване. Освен това с приетите промени се дава приоритет на продукцията, направена на български език: например на български филми, айде стига с тези безкрайни турски сериали.-

В новия закон ли ще влезе предложението на АТАКА за отпадане на новините на турски език от БНТ?-Да, въпросът ще бъде разгледан в новия закон. Запознахме се и с европейската практика. Не е вярно твърдението на всякакви медийни папагали, че отпадането на новините на език извън официалния е нарушаване на правата на човека. В новия закон позицията на АТАКА ще бъде приета, надявам се, защото не представлява никаква дискриминация. Крайно време е да престане да се злоупотребява с този термин.

www.vestnikataka.com/?module=displaystor...3433&format=html (http://www.vestnikataka.com/?module=displaystor...3433&format=html)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Януари 26, 2010, 18:47:50
Дали ще го подкрепи според теб ?

Ето материал за размисъл

Интервю със Стоян Иванов във в. "Атака":

- Г-н Иванов, вие сте зам.-председател на медийната комисия. На първо четене минаха поправките в Закона за радио и телевизия. Какво е важно да знаем за тях?- Направихме хармонизирането на нашето законодателство с европейската директива за цифровизацията. Това трябваше да бъде направено много по-рано. Факт е, че предишният парламент не успя заради сблъсъка на много мощни лобистки интереси, които бяха свързани с възможностите за изграждане на т. нар. мултиплекс. За съжаление не създаваме изцяло нов закон за радио и телевизия, но такъв ще има и ще още тази пролет ще започне неговото изработване. Освен това с приетите промени се дава приоритет на продукцията, направена на български език: например на български филми, айде стига с тези безкрайни турски сериали.-

В новия закон ли ще влезе предложението на АТАКА за отпадане на новините на турски език от БНТ?-Да, въпросът ще бъде разгледан в новия закон. Запознахме се и с европейската практика. Не е вярно твърдението на всякакви медийни папагали, че отпадането на новините на език извън официалния е нарушаване на правата на човека. В новия закон позицията на АТАКА ще бъде приета, надявам се, защото не представлява никаква дискриминация. Крайно време е да престане да се злоупотребява с този термин.

www.vestnikataka.com/?module=displaystor...3433&format=html (http://www.vestnikataka.com/?module=displaystor...3433&format=html)
Кубрате,не си от тези,които не могат да мислят!
Спомни си какво беше и какво трябваше да стане,а какво се получи накрая.
Обидното е това,че на привържениците на АТАКА им сложиха намордник и то точно тези,които трябваше да бъдат заслужено ухапани.
Според тебе,какво означава една "безусловна подкрепа" при отсъствието на дори и един министерски пост за АТАКА,при положение,че Вежди е министър на културата,а Р.Желева се провали с гръм и трясък,а такива като тях ще има още,убеден съм.
ПП АТАКА не може да играе тази роля,ако иска да бъде обичана от хората!
Не винаги подкрепата за някого си трябва да е с цената на безпринципен компромис,защото доверие трудно се дава.
Ако бях на мястото на Сидеров,не бих си позволил да не коментирам изявлението на Б.Борисов,че ДПС има подготвен "елит",защото същият този елит изпълнява безпрекословно волята на Ахмед Доган,а той не е приятел на България.
Вярно е,че има криза,че има сложности,но решаването на същинските проблеми на България трябва да се решават със скалпел,а не с хранителни добавки против констипация.
Защо АТАКА не сезира Конституционния съд за регистрацията на етническата партия ДПС?
Забелязваш ли,че думата "етническа" вече изчезна от речника на управляващите,подкрепящите ги "безусловно",та дори и в медиите,а това едва ли е случайно.
Ако Сидеров беше принципен политик,той трябваше днес да е опънал кожата на ДПС,законно и логично.
Бъди уверен,че липсата на конструктивна и реална опозиция,такава,каквато трябваше да бъде АТАКА ще роди монополизъм,а той никога не е бил полезен.
Искам да ти припомня,че в исторически план никой политик не е успял да пребори престъпници и мафия,без да ги смачкал икономически, по какъвто и да е начин.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: omerzen в Януари 26, 2010, 21:15:07
Дали Стоян Иванов ще подкрепи безумната идея на Волен Сидеров да се закрие телевизия СКАТ ?
И пак безумната идея на Волен Сидеров за референдум за новините на турски език по БНТ .
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Април 21, 2010, 09:32:28
    Случайна ли е убийствената данъчна политика която води ГЕРБ или всичко е  внимателно планирана тактика.По традиция в България ядът и пият тарикатите и престъпниците,а плаща наивният народ който е избирател,данъкоплатец и реалният работодател на политиците на които се доверява че имат доброто желание и намерение да си свършат работата за която сме ги поставили.Та в духа на тази традиция пак данъкоплатците и избирателите са тези които ще плащат а тарикатите и престъпниците ще ядат и ще пият.Така най богатите българи от които няма нито един който да е забогатял по законен начин,в условията на икономическа криза са най облагодетелствани откъм данъци а докараният до просешка тояга българин е натоварен да плаща и делът от данъците  на богаташите за да могат те горките да забогатеят още повече а ние да обеднеем още повече и така докато останем голи и боси просещи от богаташите които ни ограбиха и забогатяха с нашите пари.

   Тази убийствена данъчна политика е и в отговор на това че българинът се осъзна като данъколатец а от там и като собственик на собствената си страна и като работодател на политиците които избира и поставя да решават проблемите му.Комфликтът между политици и избиратели и данъкоплати започва от там че нашите политици още от времето на Тодор Живков и до днес се изживяват не като служители на обществото каквито са реално като политица,а се изживяват като господари с неограничена власт които могат да колят и бесят както си решат по тяхна преценка кето е типично комунистически синдром.Затова като едни истински господари те решиха да накажат раята като я натоварят с непосилни данъци и така да и покажат кой коли и кой беси в България и като се изживяваме като данъкоплатци да видим можем ли да платим тези дето сега ниги натрисат.Изключителен престъпен цинизъм
който цели да смаже всякакво желане в българина да остане в България.    
    
      Това ми изглежда като един съвременен начин за превеждане на една нация в състояние на робство като бъде докарана тази нация до крайна бедност и бъде принудена да проси милостиня от тези които са я ограбили.Тези български новобогаташи смятат че те са елита на нацията ни просто защото нашите пари са в техните ръце и ние нямайки вече нщо нямаме право даже и да разсъждаваме.Този явен цинизъм от страна на новобогаташите в България е характерен за престъпници с робовладелски амбиций.

     Нека да видим какво обаче точно се случва за да сме наясно със ситуацията.Идва на власт ГЕРБ чийто лидер Бойко Борисов е един от незаконно забогателите в България и поставя данъчна политика която е убийствена за ограбената от различните престъпни правителства през последните 70г. българска нация.При нарастваща безработица и прогресивно намаляващи заплати и доходи на населението,данъците за бедните българи нелогично нарастват и в един момент се получава така че българинът започва да работи само за да може да си плати данъците и усигуровките на държавата.От 500 лева заплата българинът дава 250 лева на държавата.При това положение цените на стоките не намаляват а се увеличават и отдавна са надминали височината на европейските цени при условие че средният европеец получава 2000 евро заплата а окраденият българин получава 500 лева на едни и същи цени на стоките с тези във Европа.

    Значи излиза че в условията на криза никой не пипа парите на богатите крадци а вместо това новозабогателия Бойко Борисов смъква и последната риза от гърба на бедния българин.Питам как при това положение българинът да оцелее физически в България.Това ще предизвика масова емиграция на българите от България и изселването им в страни където имат по големи шансове да оцелеят физически отколкото в собствената си страна.

    Бизнесът на Бойко Борисов започна със охранителният бизнез чрез създадената от него охранителна фирма "ИПОН".Всички знаем кои след 1989г. създадоха охранителни фирми и каква беше основната им дейност.Охранителните фирми в България бяха създадни от подставени лица на комунистическите тайни служби и имаха за задача чрез рекет и насилие да съблюдават някой обикновен българин да не забогате повече от новозабогателите с откраднатите пари от българската хазна комунисти.

    В момента Бойк Борисов има за задача не само да ликвидира българската нация като я приведе по икономически път в състояние на робство и по този начин прогонва по-голямата част от малко останалите в България българи като ги изпраща да се спасяват в чужбина,но има за задача и да заличи следите на мафията част от която е и той самият като извършва серия от зрелещни полицейски акций които да имитират борба с престъпноста като арестува неудобни за мафията хора и ги набеждава в различни престъпления на принципа крадеца вика дръжте крадеца и с това иска да излъже българите че октопода е разбит,виновниците са в затвора,справедливоста е въздадена и всичо е натред.Разбирасе нищо нее наред защото както знаете октопода има не само пипала но той променя цвета си като се слива с околната среда и така става незабележим.Освен това изпуска и мастило което прави мъгла която му дава възможност да се скрие.Мисля че голямата мъгла на българският октопод се нарича Бойко Борисов и тя много добре замъглява съзнанието на българина и му пречи да види реалноста.Така октопода ще продължи да живее и да действа в България още дълги години и бедният българин пак няма да доумява как стана така че хем го унщожиха и хем пак го има.

    Просто мафията след като е натрупала достатъчно първоначален капитал от престъпна дейност сега иска да започне начисто.Това се обяснява и с думите на Бойко Борисов "КАКВОТО БИЛО ДОСЕГА БИЛО,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КРАДАТ".Да те вече няма да крадат защото не остана нищо вече за крадене и окрадоха всичко което можеше да се окраде.Но ако Бойко Борисов действително гони престъпниците нее ли редно да върне в България откраднатите от бандитите пари.Както знаем чрез фалшиви фирми които имитираха дейност,мафията източи парите на България и ги преведе в частни сметки в чужбина на името на децата на "бивши" комунисти които живеят като царе в чужбина с парите на българите.На всичко отгоре новобогаташите които източиха България имат наглоста да претендират че много работят и че нее справедливо да им увеличават данъците и да им взимат "честно спечелените с много труд" пари.Самият факт че Бойко Борисов е напълно съгласен с тях говори че и той е един от тях и сит на гладен не вярва.

    Значи Бойко Борисов не иска да издири откраднатите пари от България и да ги върне като с това покрие бюджетният дефицит,вместо това той предпочита да натовари нас да плащаме гяволиите на разбойниците.Нещо повече.Бойко Борисов  опита да прикрие кражбите от държавната хазна като се опита да внесе парите от хазната в търговски банки в момент в който банките по цял свят фалираха поради кризата.Така под предлог на фалиралите търговски банки в които щяха да бъдат внесени парите от хазната щяха да се прикрият огромните липси и щяха да бъдат изнесени и последните авоари на станата ни в частни сметки в чужбина.

    В контекста на всичко това започвам да си мисля че правителството на Бойко Борисов ще краде повече от всички правителства взети заедно досега и всичко ще преписва на предходните правителства но като един от тях въпреки многобройните арести никой няма да бъде осъден и всички ще бъдат оправдани и най много да осъдят някой неудобен на мафията който и понятие няма за какво е в затвора,и в крайна сметка и вълка цял и агнето сито.И народа задоволен и си мисли че престъпниците са вече в затвора а престъпниците са си на свобода и си я карат старата песен на нов глас за кой ли път вече?Ако нещо много дразни Бойко Борисов това е че не може да открадне това което вече откраднаха другите преди него.Затова той смята да краде повече от всички и смята че това е негово исконно право и под прикритието че води "непримирима борба" с престъпноста и икономическата криза така ще ни изтръска и последните стотинки от джобовете че след него вече наистина никой няма да може да краде просто защото няма да има какво да се краде.Явно че Бойко Борисов смята така да ликвидира кражбите в България а имено като окраде всичко което може да се окраде и не остави нищо за крадене след него.В общи линий зад активният популизъм на Бойко Борисов се крие можеби най хитрата схема на комунстите за последното и тотално източване на българската хазна което цели и да ликвидира България и българите в нея.Питам се дали няма да е по-лесно ако в средата на България комунистите построят огромна газова камера и прекарат всички ни през нея вместо да ни ликвидират бавно и мъчително чрез различни измислени икономически кризи.Мисля че биха го направили ако не се притесняваха че ще се компромитират пред света но никога нее късно и това да стане в момент който е удобен за подобни действия.Всичко това показв колко е силна умразта на комунистите към собственият им народ и колко е силна любовта им към парите и имотите на същият този народ.

      От друга страна някои "велики" български националисти показаха че не им пука за България и за българите и активно подкрепят безрезервно политиката на кабинета Борисов като му служат като верни кутрета.Дали от страх да не ги използва и тях за тоалетна хартия като им устрои зрелищен арест или защото им пуска трошици,това само времето ще покаже.А вие стягайте коланите докато коланът ви се увие 4-5пъти около кръста и образува окръжност от 10 сантиметра в диаметър щото в голямата кошара наречена България живеят кротки овчици на които от слабост не им е останал и гласец да изблеят.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Април 21, 2010, 12:40:01
България е "брашнен чувал"...тупаш го и все нещо пуска.
След като държавното богатство премина изцяло в ръцете на т.нар. "бизнесмени",подкрепяни от "лявото" и "дясното" Единство,днес остана само едната кожа на българите,а тя според някои е още достатъчно дебела...
Всички приказки за европейска принадлежност и съпричастност на нашата нация към голямото "европейско семейство" са цинична пропаганда,която рухва мигом в дупките на българските пътища или през съдраните джобове на населението българско.
Кризата и бюджетния дефицит на са направени от българите,които днес трябва да търпят поредното си унижение,слушайки приказки за "Октоподи","Недосегаеми" и други подобни същества на "прехода".
Скубането и бедността ще продължават,независимо от това,че живеем в 21-ви век.
Страшният данък "диш-хакъ" плащан някога от прадедите ни днес е детска приказка.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Април 22, 2010, 05:52:34
       Аз не знам до къде ще стигне с лъжите си Бойко Борисов но знам откъде започнаха те.Първата лъжа в лъжливата партия ГЕРБ е още в името на партията и то още в първата му дума.Буквално преведено от абривиатурата ГЕРБ означава Граждани за Европейско Развитие на България.Първата дума е Граждани.В България гражданите измряха веднага след 9 септември 1944г.и сега има само селяни било от градски или селски тип.Освен това самият Бойко Борисов е от село така че какъв гражданин ми се пише и като селянин по логика би трябвало да бъде изключен от партията му.Аз съм си от село и живея на село и се гордея с това защото произвеждам блага без които другите селяни които живеят в града и се срамувт да се нарекат селяни не могат защото и те ядат продукцията която аз на село произвеждам.И в контекста на това питам нашият премиер Бойко Борисов ооо неразумни и юроде,поради що се срамиш да се наречеш селянин и що не си признаеш че си от село ами ми се пишеш гражданин и лъжеш всички че си се рдил в града.Като те погледне човек отвсякъде ти блика селянията а се пишеш гражданин и на какво отгоре е това?И говорът ти и обноските ти и цялото ти държание е държание на селяндур а иначе си се писал гражданин че чак и партия на гражданите си създал.Я вземи ей тая мотичка 12 номер пък ела тука да копаме царевицата че за друго не ставаш.Във самото име на партията ГЕРБ има и дискриминационен и антинационалн елемент.Дискриминационият елемент е спрямо селяните които чрез партията ГЕРБ биват поставян извън политиката на България.Антинационалният елемент е в това че за граждани минават и циганите във Факолтето и турците и кви ли още не дето живеят в България и нямат нищо общо с България но щом са писани че са граждани те могат да управляват страната ни а българският селянин който си е чист българин според абривиатурата ГЕРБ няма право да управлява България.От това следва че турчина и циганина отново са поставени по-горе от българина което определено е дискриминация спрямо българитe.Ако партията ГЕРБ беше българска партия името и трябваше да бъде Българи за Европейско Развитие на България или БЕРБ.Само това е достатъчно за да стане ясно на всеки че ГЕРБ има антибългарска и антинационална политическа стратегия.Мисълта ми е че така както днес Бойко Борисов се срамува  се нарече селянин пред булгарите,по същият начин ще се срамува да се нарече българин пред европейският съюз.И може ли такъв човек да управлява България и като я управлява  вече докъде ще  докара?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Април 22, 2010, 08:28:25
       Аз не знам до къде ще стигне с лъжите си Бойко Борисов но знам откъде започнаха те.Първата лъжа в лъжливата партия ГЕРБ е още в името на партията и то още в първата му дума.Буквално преведено от абривиатурата ГЕРБ означава Граждани за Европейско Развитие на България.Първата дума е Граждани.В България гражданите измряха веднага след 9 септември 1944г.и сега има само селяни било от градски или селски тип.Освен това самият Бойко Борисов е от село така че какъв гражданин ми се пише и като селянин по логика би трябвало да бъде изключен от партията му.Аз съм си от село и живея на село и се гордея с това защото произвеждам блага без които другите селяни които живеят в града и се срамувт да се нарекат селяни не могат защото и те ядат продукцията която аз на село произвеждам.И в контекста на това питам нашият премиер Бойко Борисов ооо неразумни и юроде,поради що се срамиш да се наречеш селянин и що не си признаеш че си от село ами ми се пишеш гражданин и лъжеш всички че си се рдил в града.Като те погледне човек отвсякъде ти блика селянията а се пишеш гражданин и на какво отгоре е това?И говорът ти и обноските ти и цялото ти държание е държание на селяндур а иначе си се писал гражданин че чак и партия на гражданите си създал.Я вземи ей тая мотичка 12 номер пък ела тука да копаме царевицата че за друго не ставаш.Във самото име на партията ГЕРБ има и дискриминационен и антинационалн елемент.Дискриминационият елемент е спрямо селяните които чрез партията ГЕРБ биват поставян извън политиката на България.Антинационалният елемент е в това че за граждани минават и циганите във Факолтето и турците и кви ли още не дето живеят в България и нямат нищо общо с България но щом са писани че са граждани те могат да управляват страната ни а българският селянин който си е чист българин според абривиатурата ГЕРБ няма право да управлява България.От това следва че турчина и циганина отново са поставени по-горе от българина което определено е дискриминация спрямо българите с подчертано антинационално ориентирана политика.Ако партията ГЕРБ беше българска партия името и трябваше да бъде Българи за Европейско Развитие на България или БЕРБ.Само това е достатъчно за да стане ясно на всеки че ГЕРБ има антибългарска и антинационална политическа стратегия
Колега,не съм гербаджия,но искам да внеса яснота по отношение на понятието "граждани".
В широкия социален смисъл понятието гражданството е носител на идентичност, свързана с членството в едно общество, различаващо себе си от други.
Граждани на Р България са всички лица български граждани,независимо от местоживеенето им.
Условното и придобило популярност деление на граждани и селяни е по-скоро обяснително и уточняващо.
В Конституцията на Р България няма такова деление.
http://www.online.bg/law/const/const1_b.htm (http://www.online.bg/law/const/const1_b.htm)
"...Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние..."


Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 22, 2010, 10:37:41
Това е тема по която могат да се изпишат няколко тона мастило,но все пак трябва да се започне отнякъде с оглед на ситуацията в която сме поставени всички българи,продължаващи да съществуват по тия географски ширини. Странното е че много често хората които са недоволни от  т.нар. управление на г-н Бойко Борисов, биват набеждавани че са комунисти,антибългари и прочие , което лично на мен ми е много странно.Хората които отварят устите си за да говорят подобни глупости обикновено са заслепени от злоба, от ненавист към всички, които не ги подкрепят. Мога да ги успокоя – аз не съм комуняга – и аз ги мразя, особено тия с помоща на които всякаква сган реши последните 20 години да ме ограбва мен, моето семейство, твоето семейство, както и семействата на всички нас  - хората числящи се към българския етнос. И именно поради тази нетърпимост към всички тези боклуци които ме ограбваха всеки ден, убиваха всеки ден и мачкаха моите права всеки ден, ще се опитам поне отчасти да разоблича в двуличие и лъжа поредното лице на „прехода” – другаря Бойко Борисов.

1.   Целият "проект" ( нали сега така се казва) ГЕРБ,  изначално е създаден като тотално корпоративен проект - който си мисли че тази партия е създадена с цел  подобряване на живота на българите и изграждането наново на изстрадалата ни родина - жестоко се лъже.Тази партия е създадена да обслужва само и единствено фирмени (корпоративни интереси). Примерите няма да ги посочвам  - като се започне от банката на Ц.Бориславова, официалната любовница на Б.Б. през която минават половината преводи на българските институции ,а  самите български институции  "незнайно" защо държат там парите си,банка изнесла милиарди български левове зад граница  и се стигне до приближеното всеизвестно семейство Баткови(братята Тодор и Мартин),чиито фирми изведнъж започнаха незнайно как да усвояват еврофондове.(пр.Войском АД),без коментар ще оставя и цигарения закон ,където открито се лобира,без коментар ще оставя и частните разговори на „анализатора-министър” Дянков с електроразпределителните дружества относно това с колко пари да бъде окраден българина.Няма да коментирам другаря Валентин Златев,шеф на Лукойл - също много близък приятел на „премиера” и всичките им врътки.А за фирмите на другаря Борисов всички знаят....или пък фирмите на неговия „зет” – които строят метрото в София...

2.   Лъжа е и разобличаването на престъпниците от предишните управления - всичко което се прави в момента - тези показни акции, колкото и приятно да изглеждат , имат за цел да покажат на глупавия народ от провинцията, че няма да има безнаказани. И поради този факт - населението в провинцията сляпо вярва на Б.Б. Ако имаха наистина желание да разобличат престъпниците и на най-високо ниво - досега щяха да са го направили поне 10 пъти. Няма да коментирам къде се загуби Маджо последната една година. Как така се „разследват” ортаците му Маргините , а него  - не. Същото става и с Ковачки -всичко е прах в очите. Хората, които въртят далаверите ще продължават да го правят.Няма нито един осъден министър или висш ръководител в държавния апарат и никой не може да ме убеди че съдилищата и прокуратурата са прекалено заети и нямат време да разгледат най-важните дела .. За царските имоти няма да коментирам също....цялото имущество на тези хора трябва да се сексвестира....Говори се за далавери за 2-3 милиона,от еди –кое си министерство били източени 5 или 6 милиона...Хора..опоменте се –не става въпрос за 10 или 20 милиона – става въпрос за стотици милиони левове...милиарди...източени за 20 години – а голяма част от хората които са ги източили са приятелите на Б.Борисов.....Но... Всичко е ясно  - някои хора си плащат на държавата за да не бъдат пипани, а в момента държавата се представлява от „бизнесмените” от ГЕРБ;

3.   Това правителство извършва антибългарска политика. То е лакейско,действа в ущърб на българите като етнос.Неговите основни действия са продиктувани отвън.Тук се разминавам малко със заглавието на темата защото за това Бойко не лъже,тъй като никога не е обещавал,че няма да води антибългарска политика и ще направи нещо за нас-българите. Правата на българите биват потъпквани по най-долен начин – ние сме принудени да изхранваме 75 процента от трудоспособното  циганско население(данни по НСИ за 2009).Непрекъснатото скланяне на глава пред турци,цигани и сякаква паплач ,която само дои народа.Заповедите които Дянков изпълнява дословно спускани от МВФ и най-вече  - генералите-кукловоди  обрали партийните каси и избягали в Швейцария....Докато беше кмет на столицата,по време на циганските бунтове в Красна поляна,иначе наперения каратист,се беше заврял в миша дупка и заповяда и полицаите да направят същото пред циганската вакханалия – тогава той предаде интересите на обикновения българин,тогава той показа че не заслужава да бъде нито генерал,нито кмет, нито полицай или пожарникар – тогава той ни накара да се срамуваме че сме българи.

4.   Като кмет на София, Б.Б. показа своето вродено некадърие в решаването на проблемите на столицата. Въпреки напереното му държание и вродена харизма той излъга като обеща че ще превърне  София във Виена за 2 години.Напротив – той превърна София в най-мръсната столица в Европейския съюз и в цяла Европа,и това не са мои думи ,а думи на европейци дръзнали да пристъпят прага на летище София. Превърна София в град,пред който разрушеният Бейрут бледнее. Дела,а не думи - господин Борисов показа че може много да говори и нищо да не прави.Трябва да се признае че успя да изгони един подкупен концесионер и да го смени със свои подкупни концесионери.Метрото не подлежи на коментар -тък като договорите за него са подписани далеч преди неговото управление.

5.   Цялата партия на този човек е изтъкана от фирмаджии ( по-голямата част милионери) нагласили се във властта само и единствено за да хапнат и те малко.Пълни глупости са думите на г-н Борисов че първо службите разглеждали даден човек и ако той бил чист го назначавал – на всички им е ясна шуробаджанащината и във вашата фирма-партия.Как службите не успяха да проверят съпруга на Румяна Желева,Че е част от най-голямата мафиотска групировка ТИМ? Ако наистина са толкова добри неговите министри колкото той казва - защо никой нищо не беше чувал за тях, а когато нарая чухме  се оказваха търговски директори,шефове на фондове и пр. Никой не го интересува че книжният плъх  г-н Дянков можел да прави много добри анализи и прогнози, - това всички можем да го правим...Никой не  може да ме убеди, че човек който не е живял и работил тук от 10 или 15 години разбира нещо от българска икономика....Къде са интелектуалците - трезвомислещите, защитаващи българите и нелобиращи  политици за който другаря Борисов говореше.И мадридския крадец говореше за нов морал в политиката...както и за едни 800 дни – в този случай г-н Борисов реши да ги съкрати на 540...а ако не успее да ни оправи за толкова времем – какво правим след това....

6.   Тук ще отбележа лакействането на медиите пред този човек и неговата изсмукана от пръстите партия - на всички е известно че Б.Б. има много пари - за него 500 000 лева не са пари - лошо няма  - човека е бизнесмен.Той може да си купува влияние в медиите колко иска, както и да заплашва и подлага на репресии всички онези медии, които го представят в лоша светлина - превърнал се е в Големия брат - тоталитарно недоносче, което хората са принудени всеки ден да гледат или слушат - и съответно да намразват - само и единствено заради това че непрекъснато се говори нещо,прави се друго,на другия ден то се сменя с друго,а виновни са от тройната коалиция или някой друг както винаги,а хората са задължени да го гледат това нещо - спомнете си петминутката на омразата от книгата "1984" - и си направете аналогии.Това ме подсеща за още нещо – човек трябва да е много комплексиран ,за да подлага на гонения всички онези които не го представят в добра светлина,липсата на реална самооценкака,непрекъснатото прехвърляне на вина, както и 24 часовото  тупане в гърдите.Тук психиатрите могат да изкажат по-компетентно мнение;Самият г-н Борисов ,независимо от внушителната си осанка – когато нещо не му изнася – започва да плаши с избори – не сте ли забелязали – какъв може да е човек ,който действа със заплаха...или човек който го е страх или човек,на който не му пука за тази държава и се отнася несериозно към поста който народа му е дал и за това мине не мине време заплашва с избори – това сериозно държание ли е на политик за какъв господина се представя или държание на ощипана госпожица.

7.   Съмнявам се че в Европа, а още повече в обичната му Германия да знаят какъв човек е "кормчия" на България - съмнявам се че знаят – и за милионите му – и за това че е бил един от „силните” на прехода ,ако наистина някога разберат истината,дали мнението им ще продължава да е същото.

8.   Б.Б. и ГЕРБ са плод на комунизма  - независимо от това ,което се казва - колко много мразели комунистите.Това да го каже бодигарда на Тато, трудно може да го възприеме човек - като си ги мразел,като са застреляли дядо ти - защо охраняваш Тодор Живков?Тук вече не става въпрос за пари - става въпрос за безпринципност - още тогава - охранявайки Тато,господин Борисов се е изгаврил с паметта на дядо си.Нека съвестта бъде негов съдник.

9.   Като заключение - както с гръм и трясък дойде този човек и неговата партия - така и с гръм и трясък ще си отиде.Поради безотговорността си към окрадения български народ,своята голяма уста и некадърието си.Надявам се само хората които премахнат ГЕРБ от управлението на страната(по който и от двата начина да е ) да са истински българи -които поставят българския интерес пред всякакви вътрешни корпоративни или външни интереси.Защото за 20 години кражби и беззаконие мисля че вече е крайно време юнака балкански да се събуди....

Следва продължение....ако не ме тикнат в затвора за изказване на лично мнение  в разрез със чл. 39 от Конституцията на РБ.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Април 22, 2010, 13:43:57
       Аз не знам до къде ще стигне с лъжите си Бойко Борисов но знам откъде започнаха те.Първата лъжа в лъжливата партия ГЕРБ е още в името на партията и то още в първата му дума.Буквално преведено от абривиатурата ГЕРБ означава Граждани за Европейско Развитие на България.Първата дума е Граждани.В България гражданите измряха веднага след 9 септември 1944г.и сега има само селяни било от градски или селски тип.Освен това самият Бойко Борисов е от село така че какъв гражданин ми се пише и като селянин по логика би трябвало да бъде изключен от партията му.Аз съм си от село и живея на село и се гордея с това защото произвеждам блага без които другите селяни които живеят в града и се срамувт да се нарекат селяни не могат защото и те ядат продукцията която аз на село произвеждам.И в контекста на това питам нашият премиер Бойко Борисов ооо неразумни и юроде,поради що се срамиш да се наречеш селянин и що не си признаеш че си от село ами ми се пишеш гражданин и лъжеш всички че си се рдил в града.Като те погледне човек отвсякъде ти блика селянията а се пишеш гражданин и на какво отгоре е това?И говорът ти и обноските ти и цялото ти държание е държание на селяндур а иначе си се писал гражданин че чак и партия на гражданите си създал.Я вземи ей тая мотичка 12 номер пък ела тука да копаме царевицата че за друго не ставаш.Във самото име на партията ГЕРБ има и дискриминационен и антинационалн елемент.Дискриминационият елемент е спрямо селяните които чрез партията ГЕРБ биват поставян извън политиката на България.Антинационалният елемент е в това че за граждани минават и циганите във Факолтето и турците и кви ли още не дето живеят в България и нямат нищо общо с България но щом са писани че са граждани те могат да управляват страната ни а българският селянин който си е чист българин според абривиатурата ГЕРБ няма право да управлява България.От това следва че турчина и циганина отново са поставени по-горе от българина което определено е дискриминация спрямо българите с подчертано антинационално ориентирана политика.Ако партията ГЕРБ беше българска партия името и трябваше да бъде Българи за Европейско Развитие на България или БЕРБ.Само това е достатъчно за да стане ясно на всеки че ГЕРБ има антибългарска и антинационална политическа стратегия
Колега,не съм гербаджия,но искам да внеса яснота по отношение на понятието "граждани".
В широкия социален смисъл понятието гражданството е носител на идентичност, свързана с членството в едно общество, различаващо себе си от други.
Граждани на Р България са всички лица български граждани,независимо от местоживеенето им.
Условното и придобило популярност деление на граждани и селяни е по-скоро обяснително и уточняващо.
В Конституцията на Р България няма такова деление.
http://www.online.bg/law/const/const1_b.htm (http://www.online.bg/law/const/const1_b.htm)
"...Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние..."      Е да де но какво му пречеше на Бойко Борисов да си кръсти партията БЕРБ Българи за Европейско Развитие на България и по този начин да попречи на всеки който не се  смята за българин да се меси в българската политика а вместо това обединил и турци и цигани и кви ли не под общото название граждани и им дал право и те да управляват.И тука мислля чее мястото да запитам защо на мястото на БЗНС в народното събрание стои турскатта партия ДПС.България е замеделска страна и БЗНС винаги от повече от 100г.е участвала в политическият живот в България а  днес БЗНС е изхвърлна от народното събрание ии заменна от турска партия ДПС която въобще няма място в съвремената политика на България.Освен това ДПС като турска националистическа партия в нашият парламент защитава правата ии свободите на турците в България.А коя партия защитава правата и свободите на българите в България или българите като роби нямат права и свободи?Много е важно според мене да се изяснят тези тънки моменти.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Април 22, 2010, 14:00:29
хммм,това определено е тема по която може да се изпишат няколко стотин тона мастило.Ще отбележа само няколко основни аспекта :
1. целият "проект" ( нали сега така се казва) ГЕРБ,  изначално е създаден като тотално корпоративен проект - който си мисли че тази партия е създадена с цел  подобряване на живота на българите и изграждането наново на изстрадалата ни родина - жестоко се лъже.Тази партия е създадена да обслужва само и единствено фирмени (корпоративни интереси).Примерите няма да ги посочвам  - като се започне от банката на Ц.Бориславова,през която минават половината преводи на българските институции и самите български институции, "незнайно" защо държат там парите си и се стигне до семейство Баткови(братята Тодор и Мартин),чиито фирми изведнъж започнаха да усвояват еврофондове.(пр.Войском АД),без коментар оставям и цигарения закон ,където открито се лобира.
2.Лъжа е и разобличаването на престъпниците от предишните управления - всичко което се прави в момента - тези показни акции,имат за цел да покажат на глупавия народ от провинцията,че няма да има безнаказани.И поради този факт - населението в провинцията сляпо вярва на Б.Б.
Ако имаха наистина желание да разобличат престъпниците и на най-високо ниво - досега щяха да са го направили поне 10 пъти.Няма да коментирам къде се загуби Маджо последната една година.Как така се 'разследват' ортаците му Маргините ,а той  - не. Същото става и с Ковачки -всичко е прах в очите.Няма нито един осъден министър или висш ръководител в държавния апарат и никой не може да ме убеди че съдилищата и прокуратурата са прекалено заети и нямат време да разлгедат всичките дела.Вместо това - цялото имущество на тези хора трябва да се сексвестира....Но...За царксите имоти няма да коментирам също...
3.Това правителство извършва антибългарска политика. То е лакейско,действа в ущърб на българите като етнос.Неговите основни действия са продиктувани отвън. Тук Бойко не лъже,тъй като никога не е обещавал,че няма да води антибългарска политика и ще направи нещо за нас-българите.
4. Като кмет на София,Б.Б. показа своето вродено некадърие в решаването на проблемите на столицата. . Излъга като обеща че ще превърне  София във Виена за 2 години.Дела,а не думи - господин Борисов показа че може много да говори и нищо да не прави.Трябва да се признае че успя да изгони един подкупен концесионер и да го смени със свои подкупни концесионери.Метрото не подлежи на коментар -тък като договорите за него са подписани далеч преди неговото управление.
5.Цялата партия на този човек е изтъкана от фирмаджии ( по-голямата част милионери) нагласили се във властта само и единствено за да хапнат и те малко..Ако наистина са толкова добри неговите министри - защо никой нищо не беше чувал за тях,а за тези за който бяхме слушали се оказваха търговски директори,шефове на фондове и пр.Къде са интелектуалците - трезвомислещите, защитаващи българите и нелобиращи  политици,за който другаря Борисов говореше.
6.Тук ще отбележа лакействането на медиите пред този човек и неговата изсмукана от пръстите партия - на всички е известно че Б.Б. има много пари - за него 500 000 лева не са пари - лошо няма  - човека е бизнесмен.Той може да си купува влияние в медиите колко иска,както и да заплашва и подлага на репресии всички онези медии,които го представят в лоша светлина - превърнал се е в Големия брат - тоталитарно недоносче,което хората са принудени всеки ден да гледат или слушат - и съответно да намразват - само и единствено заради това че непрекъснато се говори нещо,прави се друго,на другия ден то се сменя с друго,а виновни са от тройната коалиция както винаги,а хората са задължени да го гледат това нещо - спомнете си петминутката на омразата от книгата "1984" - и си направете аналогии.
7.Съмнявам се че в Европа, а още повече в обичната му Германия да знаят какъв човек е "кормчия" на България - съмнявам се ,ако наистина някога разберат истината,дали мнението им ще продължава да е същото.
8. Б.Б. и ГЕРБ са плод на комунизма  - независимо от това ,което се казва - колко много мразели комунистите.Това да го каже бодигарда на Тато, трудно може да го възприеме човек - като си ги мразел,като са застреляли дядо ти - защо охраняваш Тодор Живков?Тук вече не става въпрос за пари - става въпрос за безпринципност - още тогава - охранявайки Тато,господин Борисов се е изгаврил с паметта на дядо си.Нека съвестта бъде негов съдник.
9. Като заключение - както с гръм и трясък дойде този човек и неговата партия - така и с гръм и трясък ще си отиде.Поради безотговорността си към окрадения български народ,своята голяма уста и некадърието си.Надявам се само хората които премахнат ГЕРБ от управлението на страната(по който и от двата начина да е ) да са иситнски българи -които поставят българския интерес пред всякакви вътрешни корпоративни или външни интереси.Защото за 20 години кражби и беззаконие мисля че вече е крайно време юнака балкански да се събуди....
      Всичко това дето си го написал вземи го публиквай като цяла нова тема защото тука само като отговор остава много скрито.Даже го публикувай де където можеш из целият интрнет за  да го видят коллкото се може повече хора.Публикувай го и във вестници и списания и във всички медий защото истината трябва да се говори на всеослушание и всичи трябва да я знаят.Има официални данни че банката на Ц.Борисова от началото на управлението на ГЕРБ досега е изнесла няколко милиарда евро от България и ги е внесла в чужди банки по целия свят.Откъде ги взема тези милиарди евро банката на Ц.Борисова ако не от държавния ни бюджет.Това са нашите данъци изнесени в чужбина а тука все за нищо няма пари.Иначе Бойко Борисов лови бандити а него кой ще улови?Но нали знаете че в природата коолкото по-голям хищник си толкова по-малко врагове имаш.Затова Бойко Борисов раздава колкото се може повече шамари за да няма кой да ошамари него.Типичен принцип на ербап-бабаит.Извинявам се за турцизма но Борисов си има и турски наклонности та за това този турцизъм го описва най добре.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 30, 2010, 16:14:13
седим си и аз и си преглеждам новините и какво да видим - Премиерът поискал оставката на зам.-министъра  - зачитам се аз  - Премиерът Бойко Борисов е имал забележки към работата на зам.-министъра на земеделието Преслав Борисов, впоследствие му е поискал оставката и той я е подал. - Така че оставката не е заради конфликт на интереси, а цели оптимизиране на дейността, обясни Найденов.
Бащата на Преслав Борисов е наистина един от най-големите зърнопроизводители, но не това е основанието за оставката, категоричен е министърът. Той уточни, че също е имал забележки към заместника си, но те са били от оперативен характер, а не заради конфликт на интереси и искане на комисиони, както се посочвало в медиите.

това го допълвам към една от гореспоменатите точки (точка номер 5) в ролята на доказателство.(поредно)

Чудно ми е още колко такива ще излезнат в процеса на работа на тези хора.А господин Борисов защо мълчи гузно като посерко пред майка си за това какви истински специалисти и професионалисти е подбрал....или пак спецслужбите са го подлъгали като със желева - нали те му намирали кадрите!!!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Май 01, 2010, 03:32:21
    Според нашият велик министър-председател ние всички сме недисциплинирани и трябва да се дисциплинираме и да станем още по послушни.Според него другите народи са много по дисциплинирани и за пример даде скандинавските страни при които нямало криза защото биле дисциплинирани и работели а ние сме биле недисциплинирани и не сме работели.

    Просто за пореден път поредният пребоядисан богаташ-комунист и мутра реши да ни превъзпитава.В този случай в мен напира само една мисъл и тя е:ДАЙ НА ПРОСТАКА ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА.

    След като 45г. комунистите ни превъзпитаваха да си затваряме очите и устите както и да сме по-послушни и много да не шаваме,после ни възпитаха да си мълчим и да работим като безправни роби без договори,усигуровки и заплати,после ни възпитаха пак да си мълчим и да лащаме данъците на богатите комунисти щото те са тарикати а ние сме балами,сега ни възпитават да сме по-дисциплинирани.Това ми прилича вече на някакво казармено-воена гавра и извращение каквито ги имаше в казармите между новобранци и стари войници по тодоржвково време.

     Имам чувството че този човек Бойко Борисов е някакъв болен мозък издухан от воена служба който си мисли че всички в българия сме войници и трябва да му кузируваме  и да му стоим мирно и даже да му отдаваме чест като на някакъв фашистки фелдфебел.Чудя се дали този човек си дава сметка че не ние сме негови подчинени а той е наш служител защото ние неговите избиратели сме го назначили на това място и ние му плащаме заплатата за да решава нашите обществени проблеми и ние сме неговите работодатели.

     И няма какво да ме плаши че щял да ни зареже и щял да си подаде оставката и тогава щял да ни види кво щели сме да правим.Видите ли Бойко Борисов е толкова незаменим че друг като него няма и кво ще правим ни без него?Друг такъв селски тарикат като него беше само Тодор Живков който 45г. ни баламосва че ни бил баща на нацията ни и без него сме свършени.Тодор Живков даже не си позволяваше да го каже толкова директно както Бойко Борисов има наглоста да го заяви с толкова ценизъм в гласа му.

     Та този човек Бойко Борисов е може би единственият нагъл диктатор в историята на човечеството който е дръзвал да подлага на превъзпитание собственият си народ по толкова див и варварски начин.това не го е правиил нито Хитлер,нито Наполеон а можеби само Сталин на когото Борисов май е най добрият ученик.

    Представете си че започвате работа някъде и след 9 месеца започвате да превъзпитавате работодателя си и да го дисциплинирате.Как ви изглежда това.На мене ми изглежда като хулиганско поведение със психични отклонения.Точно това в момента прави Бойко Борисов.Лъжи ни че върши някаква работа и се опитва да ни увери че ние неговите избиратели сме некачествените а не той.

     Явно че Бойко Борисов е поредната гавра на комунистите с българският народ която има голяма вероятност да завърши с един много здрав пердах по инструмента на гаврата.Мисля че и Бойко Борисов и комунистите които му дърпат конците са на път да разберат колко точно търпение има българинът,колко гавра може да понесе и докъде може да бъде дисциплинирван и превъзпитаван и какво се случва след това.Явно че Бойко Борисов щее късметлията който ще отнесе шамарите за 65г. комунистически диктат просто защото ще е капката която ще прелее чашата на търпението и върху него ще се излее гневът на милионите българи натрупан за последните 65г. просто защото нахалството,аругантноста и цинизмът на  Борисов явно нямат граници.

     Явно че Борисов е решил да ни направи всичките 7 000 000 българи самураи високо дисциплинирани и готови да си направят сепуко във всеки един момент по негова заповед.Чудя се дали е възможно до толкова да му сее изпил мозъка от каратето че да е превъртял на тема японска дисциплина.Уверен съм че еин ден ще излезне наяве че този човек Бойко Борисов нее бил съвсем със всичкия си и ще завърши живота си във психиятрия но преди това ще докара българите дотам че ще изгубят имотите и жилищата си защото няма да могат да си платят непосилните данъци които този луд човек налага на българите в условия на криза когато доходите намаляват,цените растат и хората нямат пари които да дадат на Борисов че да може той да ги изнесе в чужбина на частна сметка.

      Така приятелите на Борисов които са другите мутри така наречени "бизнесмени" и новозабогатели бай ганьовци ще изкупят имотите ни с нашите пари които ще откраднат от хазната и ще ни накарат да живеем под наем във собствените си жилища които вече ще са собственост на тези които ограбиха хазната и нас поотделно.

    Това е можеби най хитрият начин за модерно,узаконено ограбване на огромни маси народ което цели привеждането им в състояние на робство по икономически път защото когато човек е лишен от дом и работа той е готов на абсолютно всичко за да оцелее той и семейството му.Така се създават най послушните роби.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: valdope в Май 01, 2010, 04:00:08
Народа си го избра, така, че ще си носи последствията. Съгласен съм с тебе, но имам една забележка - къде го слагаш тоя малоумник до Хитлер и Наполеон!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Май 01, 2010, 10:48:21
Поредното недоразумение от обкръжението на Т.Живков дава съвети наляво и надясно.
В това нямаше да има нищо лошо,ако заплащането у нас беше нормално.
Вследствие на проведените грабителства държавата е опоскана,заплатите са ниски и сега се налагат принудителни парични събирания от населението с нищожни доходи чрез увеличаване на ДДС,такси,цени на стоки  и отнемане на социални придобивки.Това е модифициран демократичен концлагеристски начин за натрупване на пари-цял ден работа за паничка чорба и...който оцелее...
Всички прогнози за успешно излизане от кризата са в неопределено бъдеще време,което ми дава надеждата,че трябва да живеем 1000 години за да дочакаме успешният край на предприетите от правителството антикризисни мерки.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: omerzen в Май 01, 2010, 11:03:38
Ще ни дисциплинират и още как!
По правилата на мутрите и подземния сват.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Май 01, 2010, 15:51:05
Поредното недоразумение от обкръжението на Т.Живков дава съвети наляво и надясно.
В това нямаше да има нищо лошо,ако заплащането у нас беше нормално.
Вследствие на проведените грабителства държавата е опоскана,заплатите са ниски и сега се налагат принудителни парични събирания от населението с нищожни доходи чрез увеличаване на ДДС,такси,цени на стоки  и отнемане на социални придобивки.Това е модифициран демократичен концлагеристски начин за натрупване на пари-цял ден работа за паничка чорба и...който оцелее...
Всички прогнози за успешно излизане от кризата са в неопределено бъдеще време,което ми дава надеждата,че трябва да живеем 1000 години за да дочакаме успешният край на предприетите от правителството антикризисни мерки.
     Точно това имам в предвид.Разбирасе че няма страна в света където да не се плащат данъци.Съгласен съм и с това че за да има добре уредена държава трябва да има и добра данъчна политика.

      Армията,полицията,жандармерията,пожарната,държавната администрация,социалните дейности,дейностите по инфраструктурата и всичко което е свързано с държавно финансиране се финансира от данъците които плащат данъкоплатците във всяка една страна по света.Друг е въпросът че гореизброените държавни ангажименти в България реално не съществуват.Няма армия,няма полиция,улиците са разбити,жандармерията е фиктивна а пожарната съкратена до минмум,социалната дейност е смешна и се чудя къде отиват данъците ни.

      Но разликата между данъчната политика на Борисов & Симеонов и тази в нормалните страни е в това че там данъчната политика е справедливо разпределение на данъците,съобразено със възможностите на населението.Например навсякъде най богатите плащат най високи данъци спрямо личните им доходи,по-бедните плащат по-малко данъци а най бените и социално слабите въобще не плащат данъци а държавата ги издържа от данъците на най богатите.
       
       Тук у нас Бойко Борисов понеже самият той е от най богатите и всичките му приятели са все от неговият сой,затова разпределя данъците така че богатите да не плащат нищо а на бедните им взима всичко.Ясно е че е поставен от кмунистическата мафия за да защитава нейните интереси за сметка на нас обикновените българи.Като най великият шериф на балканите,що не вземе да върне откраднатите пари на България и така да реши проблема с дефицита в държавата.Като е толкова ербаб да се прави на велик полицай,вместо да ми лови кокошкари и набедени престъпници и с това да отчита дейност,да вземе да разкрие истинските бандити и да ги накара да върнат парите.

       Но разбирасе това той не може да го направи защото е един от тях и краде заедно стях.Вместо това налага на нас да плащаме това което трябва да плащат богатите му приятелчета за да не им скърши хатъра и смъква и гащите от задника ни щото скоро друго няма да ни остане и ни баламосва че за това биле виновни други.

       На всичко отгоре опрощава външният дълг на богати държави към нас което е вече върхът на гаврата.На фона на умиращият от глад български народ,Борисов опрощава дълговете на богати петролни страни към нас а това са страни които никога няма да имат криза просто защото не си знаят парите а във същото време смъква девет кожи от гърба на българина.Някой вижда ли логика в това щото аз не виждам.

    НОРМАЛНИТЕ АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА СА ПРЕМАХВАНЕТО НА ПЛОСКИЯТ ДАНЪК,ВРЪЩАНЕТО НА НЕОБЛАГАЕМИЯТ МИНИМУМ И НАЛАГАНЕТО НА ВИСОКИ ДАНЪЦИ НА НОВОЗАБОГАТЕЛИТЕ КОМУНИСТИ КОИТО РЕАЛНО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ.ТАКА ЩЕ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА ДА ОЦЕЛЕЯТ ФИЗИЧЕСКИ В УСЛОВИЯТА НА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНАТА У НАС ОТ КОМУНИСТИТЕ ТЕЖКА ИКОНОМЧЕСКА КРИЗА.САМИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА С.А.Щ И НЕГОВИ ИКОНОМИСТИ ОЩЕ КОГАТО КРИЗАТА ЗАПОЧВАШЕ ПРИ ТЯХ ЗАЯВИХА ЧЕ СТРАНИТЕ СЪС СЛАБО РАЗВИТА И НЕ ДОРАЗВИТА ИКОНОМИКА КАТО НАШАТА НЕ СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ КРИЗАТА ЗАЩОТО ТЕ РЕАЛНО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НИЩО И НЯМАТ ИНДУСТРИЯ КОЯТО ДА Е ПОВЛИЯНА ОТ ТЪРГОВИЯТА НА СВЕТОВНИТЕ ФОНДОВИ БОРСИ.ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ КРИЗАТА У НАС Е ИЗКУСТВЕНО И СПЕКУЛАТИВНО СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ С ЦЕЛ ДОУГРАБВАНЕ НА НАЦИЯТА.

       В МОМЕНТА ЕДИН БЪЛГАРИН С ДОХОД 300 ЛЕВА ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ВСЕКИ МЕСЕЦ 30 ЛЕВА ПЛОСЪК ДАНЪК,20ЛЕВА ЗДРАВНА УСИГУРОВКА ТРЯБВА ДА ЗАДЕЛИ ПАРИ ЗА ДАНЪК ЗГРАДИ И ТАКСА СМЕТ,ДА СЕ ИЗДЪЛЖИ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ДРУЖЕСТВА И В.И.К  И АКО ЖИВЕЕ НА КВАРТИРА ДА СИ ПЛАТИ И НАЕМА И НАКРАЯ ДА ЛЕГНЕ И ДА УМРЕ ОТ ГЛАД ЗАЩОТО ОТ ТРИСТАТА ЛЕВА НЯМА ДА МУ ОСТАНЕ НИЩО ЗА ХРАНА А ЗАПЛАТИТЕ В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ СА ВЕЧЕ ОКОЛО 300 ЛЕВА.И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО БОРИСОВ СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ОБЕДНЕЕ КАТО ПЛАТИ КАТО НОВОБОГАТАШ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ И ЗА ДА НЕ ОБЕДНЕЯТ И ПРИЯТЕЛЧЕТАТА МУ С КОИТО КРАДАТ ЗАЕДНО.

        ЗНАЧИ НИЕ ТРЯБВА ДА УМРЕМ ОТ ГЛАД ЗА ДА МОГАТ НОВОБОГАТАШИТЕ ЗАБОГАТЕЛИ ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН ОГРАБВАЙКИ НАШИЯТ ТРУД ДА СИ ОСТАНАТ БОГАТИ И ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО БОГАТИ ЗАЩОТО ТАЗИ КРИЗА Я НАПРАВИХА ТЕ С ТОЧНО ТАЗИ ЦЕЛ.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: snayperi в Ноември 21, 2010, 20:38:57
   За година и половина комуниста Бойко Борисов продължи да играе 20 годишната театрална постановна на комунистите наречена псевдодемокрация като прикри следите на създадената от комунистите мафия вкарвайки за кратко няколко човека в ареста и после по предварително обмисленият план от комунистите прокуратурата ги пусна и така отбиха номера пред евросъюза че ужким някой в България се бори с организираната от комунистите престъпност.Продължавайки убийствената за българският народ икономическа политика на комунистите Борисов остави плоският данък,не въведе необлагаем минимум и нагърби обеднелият до дупка българин с непосилни данъци,такси и усигуровки костващи 1/3 част от мизерният доход на всеки който не е комунист в нашата страна.Или накратко казано ако получавате 300 лева заплата (защото в повечето градове в страната ни това е максималното възнаграждение) то 100 лева от тези 300 лева отиват ужким в държавната хазна от където вече се разпределят по частните сметки на комунистическите улигарси в България.

    Бойко Борисов увеличи и ДДС с което увеличи и цените,и остава само да построи една газова камера в средата на България и да ни прекара всички през нея.Проявленията на типичната комунистическа злоба и умраза към собственият народ обаче не свършва само с това.Борисов не въведе данъкът лукс защото няма как един комунистически улигарх да бръкне в джоба си и да даде пари когато единствената му цел е да краде пари.Не може и гарга на гарга око да извади защото приятелите му които са другите комунистически улигарси няма как да го оставят да им стори това зло а и Борисов както сам той каза не посяга на приятелите си особено тези с които са в една мафия и делят плячката ограбена от българите.

   Борисов заклейми Доган за "Цанков Камък" а по негов пример се отрепа да строи магисстрали,спортни зали и кви ли не глупости и гигантски и грандомански съоръжения в криза когато бългаарите умират от глад.Явно че на Борисов не му пука за избирателите му,за него просто е важно той да си построи грандоманските проекти с които да се фукат и внците му пък българите че щели да изпукат в кризата на него кво му пука?Да не говорим че си приписва заслуги по проекти за които няма никакви заслуги и които се изграждат със пари от международните фондове като магистралите по които софиянци да могат да ходят до морето но има и такива които се изграждат от нашите данъци и никой не ни пита искаме ли или не.

   Така Борисов доунищожи икономически българската нация като прогони в чужбина и малкото останали млади българи а тези които останаха тука просто ще измрът в мизерията.Борисов унищожи БАН която винаги и в момента дава научни открития на света,унищожи българската култура като продължава да лъже че ужким нямало пари за нея а българската култура се самоиздържа и даже плаща данъци и забележете че това се случва най вече в потурчините вече и отново Родопи и южна България.Борисов унищожи здравеопазването като част от комунистическият геноцид за физическо унищожаване на българската нация и за всичко това Борисов се оправдава със световната икономическа криза която е спекулативно раздута в страната ни защото ние нямаме толкова сило развита икономика и най вече износ че да бъдем повлияни от кризата а вносът ни е най вече от Китай който въобще нее повлиян от кризата и даже е в иконпмически възход благодарение на нашите и чуждите комунисти които го подпомагат като внасят боклуците му и ни ги продават на цените на оригиналните западни марки.

    Това означава че комунистите спекулирайки със световната икономическа криза изпълняват еврейският план за намаляване на българската нация под 4 000 000 и тези 4 000 000 да са само комуниисти.Или накратко казано прочистване на българската нация от враговете на коминизма а това е всеки който нее заклет комунист.Комунистическата наглост на Борисов стига до там че отново ни заформи външен дълг който ще изплащат и нашите правнуци през следващите 50 години и то не към кого да е а към комунистическа Русия чийто троянски кон в Евросъюза сме явно ние защото чрез нас съветските комунисти ще заробят енергийно западна Европа а от там и икономически защото кономиката зависи от енергетиката.Това се случва чрез договорите за новият газопровод и изграждането на АЕЦ-Белене от руските комунисти.

   Та в контекста на всичко казано до тука аз лично не виждам Борисов да е свършил нещо полезно за България през изминалите 18 месеца а единственото което върши е престъпления чийто ефект ще понасят и нашите правнуци през следващите поне 50 години.

Забравих да опомена че бате ви Бойко Борисов опрости на турция обещетението за тракийските българи и заяви че ще подкрепи членството на турция в ЕС.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Ноември 25, 2010, 23:23:05
Нищо полезно не е свършил, а каквото е направил все е било вредно.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: penko в Ноември 25, 2010, 23:54:12
Нищо не са свършели  нито правителството на ГЕРБ-АТАКА нито парламента  е свършил  нещо  полезно  за  народа  всичко  е  във  вреда  на  народа .

Аз  ще  ви  кажа  какво  са  свършели нашите  политици  .  :@

Ами  всяка година  правят ремонти  на  тоалетните по  министерствата и в парламента  , работници се  оплакват  че  каналите често се  запушват  и  трябва  да  се  отпушват  от  съответна  машина  - за  да  не  я  споменавам  коя  машина .   

Ами  това  правят  тези  грухтящи прасета  - произвеждат фекалии .
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Amenhotep в Ноември 26, 2010, 15:40:45
Бойко Борисов коментира проекта на бюджета за 2011 г. с Дянков
- "Като цяло, всичко е правилно, но е допусната една грешка - в текста "Прогнозната инфлация за 2011 година ще бъде осем-десет процента", тирето е излишно..."
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Ноември 26, 2010, 23:49:57
Ха да имат тоя късмет,зимата на Жан Виденов ще им се види пролет.Навремето хората имаха понатрупани запаси и скътани пари за черни дни,сега безбройните бегълци по градовете не могат да си осигурят и зимнина,а вместо пари в наличност мнозина имат просрочени заеми към лихварските банки.  При положение че има валутен борд,забраняващ печатане на нови банкноти и невъзможност да се изтупа повечко от брашнения чувал,остават външните заеми.Държавна собственост за продаване почти не остана,сещам се само за БДЖ,НО ТО НЯМА ДА ПУСНЕ МНОГО.Какви предприятия бяха раздадени досега по две за лев,какви концесии,като за аборигени.Всичко сринаха до основи и вече изкопават и основните камъни.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Младиястарец в Ноември 27, 2010, 00:25:02
Пропусна да кажеш, че в момента разсипва висшето образование заедно с Дянков.

Правителството няма да падне скоро за съжаление, трябва да мине още време. В момента хората имат още някаква алтернатива, преди да хванат всички камъни и дърве трябва да ги остави без нищо.

Защо да кажем франсетата непрестанно се бунтуват или защо гърците го правят а ние стоим и куфеем и пукаме от глад? Много просто. Четири причини:

1. Липса на гражнаска общност - не сме единни, а индивидуални.
2. Покорност и страх - имаше една приказка че всеки българин в мазето си гледа по един жълт, щото не се знае, може китайците да дойдат. Когато се стреля ние стоим скрити в храстите, когато всичко свърши излизаме и казваме кое как е трябвало да стане, ама не е станало кактоц трябва - Ми излез говори, когато се е стреляло!
3. Липса на предвидливост за бъдещето - на кого му пука как ще е след 50 години, то сигурно няма съм жив тогава!
4. Лиспа на лична изгода - принципно българина няма кой знае за какво да се бори. В смисъл той просто няма какво да гуди, той е толкова беден и окъсан, че просто няма нищо. Нито положение, нито материално богадства, той не е мотивиран да се бори за собствеността си, след като няма такава.

Ако това правителство продължава да прави гаф след гаф може и да срути, ама това няма да е лесно, трябва да вбесят до край нояе съсловие, което е достатъчно силно за да ги унищожи, веднага се сещам за:

- лекарите, те са изключителна сила, видехме как за нула време изфъшкаха оная идиотка Анна-Мария Борисова, ако лекарите решат, цялата страна ще тръгне след тях, защото всички са преко заинтересовани да са на кеф. Макар много от тях да са пълни задници.
- студентите, те са го правили вече в миналото, но тях да ги вбесиш ти трябва мноооооооооооооого повече. Така, че едва ли ще са те този път.

Истината е, че правителството трябва да бъде свалено, Народното събрания - разпуснато, да се свика незабавно Национален трибунал, който осъди всички виновници за случващото се през последните 66 години и да приеме нова конституция и да построи изцяло нова политическа и държавна система, защото тази показа, че се провалила окончателно многократно. Много е важно да не е Велико народно събрание, защото то се създава с избори като тези за Обикновено НС и същите папуняци ще влязат в него и ще си създадат конституцийка за тях си отново.

Проблемът е, че норадът дори няма съпротивителни сили и хора, които биха могли и и имат качествата да задвижат такъв процес.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: omerzen в Ноември 27, 2010, 04:31:53
1. Липса на гражнаска общност - не сме единни, а индивидуални.
2. Покорност и страх - имаше една приказка че всеки българин в мазето си гледа по един жълт, щото не се знае, може китайците да дойдат. Когато се стреля ние стоим скрити в храстите, когато всичко свърши излизаме и казваме кое как е трябвало да стане, ама не е станало кактоц трябва - Ми излез говори, когато се е стреляло!
3. Липса на предвидливост за бъдещето - на кого му пука как ще е след 50 години, то сигурно няма съм жив тогава!
4. Лиспа на лична изгода - принципно българина няма кой знае за какво да се бори. В смисъл той просто няма какво да гуди, той е толкова беден и окъсан, че просто няма нищо. Нито положение, нито материално богадства, той не е мотивиран да се бори за собствеността си, след като няма такава.
Вярно е. Подкрепям. Макар и с огорчение през последните години и аз достигам до подобни изводи. Често в телевизия СКАТ се обаждат зрители и призовават да грабваме калашниците и да леем кръв. На тези призиви само леко се усмихвам. Защото всички до един от призоваващите да се лее кръв си прави тънката тарикатска сметка - "Абе хубаво е да се пролива кръв, но това да е кръвта на някой друг а не моята собствена". Или - "Що пък да се навирам между шамарите, като има други будали да го направят вместо мен". Например всекидневно се сблъсквам с житейската нагласа - "Спасение по единично". Нагласа типична за нас българите. Повечето българи си казват - "Аз да съм добре, а пък другите да го духат". Или "Моята далавера да върви, а на другите еб_л съм им мамата".Примери мога да цитирам още но няма смисъл.
С най голямо огорчение можем да приемем че дедо Симеон от Мадрид ще се окаже прав.
За да се отървем от тази робска психика на нас българите ни предстои дълга и мъчителна смяна на чиповете. Дано до тогава има още българи.  
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Ноември 30, 2010, 15:42:39

Правителството няма да падне скоро за съжаление, трябва да мине още време. В момента хората имат още някаква алтернатива, преди да хванат всички камъни и дърве трябва да ги остави без нищо.


Ако това правителство продължава да прави гаф след гаф може и да срути, ама това няма да е лесно, трябва да вбесят до край нояе съсловие, което е достатъчно силно за да ги унищожи, веднага се сещам за:


Всъщност идеята е народа да се цоца като дойна крава,измършавяла - да и се слага в яслата съвсем малко слама,колкото да не умре от глад а в това време да се цоца колкото може.По този начин разсъждават и бг политиците - те много внимават да не ядосат някоя част от населението която може да ги свали,а в същото време и сипват по мъничко,колкото да им се държи устата запушена,докато продължава разграбването и доенето.Никой от политиците няма да убие кравата дето го храни - щото после ще им отеснее държавата,ама тоя път по сериозно ,ами ще я държи на екзистенц-минимума за да продължава да снася....

Това не е държава  - това е експеримент на някакви дегенерирали псевдополитици идващи на власт само заради едно нещо...
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Декември 22, 2010, 11:48:33
       Преди малко ми падна пердето и нахвърлях няколко реда.

Както всички знаем от историята,голяма част от владетелите в историята на Балканите са имали прозвища.Като се замисля ,по-голямата част от тях са били доста стряскащи,целта име била основно да всеят страх в околните държави,а и респект в собствения си народ - Крум Страшни,Василий Българоубиец,други пък като да речем Ивайло Бърдоква – са били символ на не чак толкова аристократичния произход на държавника.
                  По балканските земи си имахме и бащици  като Тато и посерковци като Копроним.Имахме си „ал-фатих” завоеватели  - Мехмед Втори,имахме си и дебелаци като Шишман.Имахме си и Соколи,имахме си и Мозъци....
Забелязвам че в различните епохи прозвищата се менят в смисъл че отиват към все по-отрицателни черти от характера на човек – ако името на Крум Страшни е оказвало някакво влияние при водене на преговори,то името на Лъчо Мозъка буди единствено възхита от това до колко един доктор може да пропадне в алчноста и шуробаджанащината.Как само се променят нещата,а?...
                Е,доживях времето със собствените си очи да видя как една от най-силните,а и стари държави в Европа(респ. Някога и в света) бива унищожавана година след година, бива мачкана, завирана в кьошето,нейният народ газен и преследван(хммм,започвам да правя аналогии с евреите и Израел на които ние можем само да завиждаме за това което постигнаха),народ унижавам и съзнателно или не – прокуждан и избиван.....
                 Доживях да нарека и някой от собсвените си управници – антибългарин....Не ме разбирайте погрешно....Не говоря конкретрно и едниствено за другаря Борисов,както сочи заглавието, не искам да се чувства засегнат само и единствено той(разбрах че може и да чете). Всъщност той е един събирателен образ на хората управляващи държавата последните да речем 30 години.Както Бай Ганьо е един събирателен образ на българина през 19-ти век.Е,тук имаме една осъвременена версия на Ганья.Само че основните черти са се запазили....поради тази причина голяма част от селското население се и припозна в него.
                  Нямам нищо против селяните – почти всички ние произхождаме от тях,но имам много против селянията,опростачването,това някой министър да ми говори за бардаци и курви.Така може да ми говори в кръчмата,но не и на трибуната.В жалките си опити да се доближат до народа максимално тези юнаци съвсем затънаха в лайната на българския език. Но и друго не съм очаквал. Все пак говорим за престъпници – техния тартор – г-н Борисов, който се има незнайно защо и за полицай. Та той е един от най-големите престъпници в България,може да го наредите до Поли Пантев,Крушата,Бай Миле или която там се сетите мърша...и няма да сгрешите Реално погледнато той можеше да е на тяхно място-тоест на оня свят.В мафиотските среди е така,това което го измъкна с няколко стотин милиона напред е неговата наглост,селските приказки и връзкарството му.
                  Това е той – един некадърен и бездарен тип,който в момента в който му се зададе малко по-сложен въпрос започва да се шегува и да отклонявая темата,защото няма умствения капацитет да се справи с него.Доста позната черта нали? Имаше един такъв юнак – наричаха  го човека от народа...оп...още едно прозвище....
Населението обича хората от народа –чувства ги близки – говорят просто и можеш всичко да им разбереш....ама май само с говоренето си остават...нека говорят...А Крум Страшни звучи много лошо.....някак си много нависоко,макар че е нямал милиони левове от мръсни сделки...а и е рязал ръцете на тия дето са въртели мръсните сделки....Да де ама всички ще запомнят Крум с неговите закони и ужасяващи некрофилски изпълнения.А Бойко със какво ще го запомнят – на него милия много му се иска да остане запомнен от историята – да се впише и той някъде....ех тези комплекси. Е,със завод за боклук строен от преди 6 години не го запомнихме или пък кирливите му обещания че ще направи София  на Виена за 2 години.Аз лично го запомних със най-мръсния град ,който съм посещавал и с вечното му мрънкане и  вечните му извинения....Много мъжки се държи,нали???
                   Та след като реши че София му е малка,а и завод не може да построи се хвърли в дълбоката вода – да строи магистрали – внуците някой ден ще минават по тях и ще казват – „иии, добре че беше този велик държавник Борисов да ни построи магистрали!” Всичко е чудесно,макар че магистрали не се строят ударно,освен ако не искаш след 1 година всичко да пропадне( горчив опит от околовръстното шосе на софия). Логиката с магистралите беше добра – в кризи така се прави-инфраструктура на макс, като се замислиш по-добре парите да се вложат там отколкото да се дадат на пенсионерите, които ще ги изядат и изсерат. Да,обаче май забрави че тези пенсионери ще отидат да гласуват след някоя и друга година, а те са отмъстителни малки човечета. Така е – труден е баланса в политиката...а и тя не е за всвеки,особено за пожарникари.
                    Та защо е Бойко Антибългарин - нали ни строи магистрали...еднодневки.Да но другите и с това не могат да се похвалят – ще каже той.В един момент се оказва че всички от правителството се хвалят не с това което са направили,а с това което не са направили(ето г-н Б.Димитров каза че в неговото министерство нямало скандали и се гордее с това – браво,ок,радваме се много – но все пак...нормалното състояние е да няма скандали – това не е връх за изкачване,това е нещото което би трбвало да съществува по default , а не да е за хвалба) Та защо този човек да е антибългарин, нали и министерство на българите в чужбина направи, ето - той се грижи за тях,защото долкото разбрах ние тук за нищо не ставаме и трябва да си върнем обратно избягалите юнаци....за да работят в кол цвентровете на Хюлет Пакард. Друг е въпроса който ще задам – Колко от хората, които това министерство е писало за българи и е ускорило тяхното гражданство са останали в България след това,за да развиват бизнес или живеят – чини ми се че почти всички просто са използвали възможността през нас да отидат в Европа...За жалост няма кой да ми отговори на този въпрос...вече.Лично аз познавам няколко бесарабски българи за които България беше светиня,нещо далечно и силно,което ще ти помогне когато трябва...Е,най-накрая се отвратиха когато дойдоха тук и избягаха в Испания.
                     Ето моята скромна особа на няколко пъти отбягва въпроса – защо въплъщението на дивия мутренски капитализъм,на бесните далавери,на шуробаджанащината и прането на пари е Антибългарин....Да, отбягвам го, не ми е приятно да разкривам как тази поредна грешка на соц-агентурата се опитва да затрие българина, да затрие държавата,или поне каквото е останало от нея, тотално да обрече на забвение българите в чужбина(по-специално в Македония),пълната липса на национална политика в защита на изконните български територии, пълна липса на идеи какво да се прави след няколко години. Та те дори не знаят утре на колко градуса ще си извъртят мнението само и само да угодят на някой бизнес партньор. Защото нека не се заблуждаваме – в България няма политици  - има „бизнесмени” и то от тези, които разчитат на шуробаджанащина, а не на бизнес стратегии напрмер.Развитеито на бизнеса в България може да се съизмери единствено с развитието на зелената еуглена тоест клонящо към нула. И за това нещо също е виновен този човек( пак повтарям че говоря за събирателен образ).
                     Това което липсва по принцип на българския „политик” е далновидност.Това е най-голямата и най-важната дупка в българската политика. Няма никаква идея за селдващите няколко години. А в сегашния сучай  положението е трагично. Както се казва  - дай власт на простака и му гледай сеира. Лъжа е, че е няма по-добър избор, ВИНАГИ ИМА ИЗБОР...просто народа трябва да си отвори очите вместо да вярва на приказки за по-малкото зло.
                      Момчета и момичета,българския народ загива, разберете го това нещо.Само за 2009 година 80 000 души са напуснали страната.....До кога ще вярвате на мантрите на поредното политическо чучело , че българския народ има инстинкт за самосъхранение. Няма такъв филм – вълците и мечките имат инстинкт за самосъхранение. Хората освен едни 2-3 процента – нямат. Колко цивилизации, казвам цивилизации, не народи са били изтривани от лицето на земята и претопявани....защо този глупак си мисли че ние не можем да бъдем затрити, благодатрение на водената от него и неговите предшественици политика.
Защо няма стратегия за демографската криза? Ако г-н премиера се интересуваше от своя народ и от неговото добруване досега щеше да има такава стратегия , но другаря предател въобще и не му пука за нас. Защо му е такава стратегия – ако я има – то тя ще се изпълни след около 20 години най-рано а него това не го касае  - той няма да е на власт – който иска да се оправя. По абсолютно същия начин разсъждават и всички политици досега – за какво им е далновидност и поглед в бъдещето – та нали те няма да управляват тогава....Fuck off,прости народе!
                        Това, което турците и комунистите не успяха да направят, ще направят предателите българи и антибългари. Та погледнете това което става в Македония в момента – този геноцид срещу българите....и съответно от наша страна няма никаква официална реакция...това нормално ли е според вас – някъде по земното кълбо биват подлгани на гонения българи , а един прост пожарникар се прави че не вижда какво става....Него не го интересува това нещо....Та нали неговите деца и внуци са подсигурени....имат милиони левове...да се гърчат простите българи като им е толкова акъла. И той много добре знае накъде е тръгнала държавата и народа...но го е страх да излезе и официално да го каже...страх го е да си признае колко е слаб и безхарактерен. Насира се от страх като си помисли, че трябва да каже на всеослушание че народа загива,че не може да направи нищо спрямо македонците,че греши непрекъснато и благодатрение на това,тази година повече от всякога се наслушах на хора които искат да избягат от тук....

                  Ножа още не е опрял в кокала....още няколко годинки и това ще стане....ако все още има хора тук...Българина с тази си своя черта на търпеливост всеки път ме изумява.Но явно ще трябва да се почака положението да стане нетърпимо...И този път революцията трябва да е кървава.От безкръвни революции никоя страна в света не се е оправила,не се е очистила....Да,варварско е,не твърдя обратното- но това е единствения път да се отървем от тези които за 20 години направиха това което турците не успяха за 500!


П.п.А ако още чакате спасители...погледнете се в огледалото...АК-47 също върши работа!


Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: орикс в Декември 22, 2010, 12:35:12
България е обречена циганите, турците и другите етнически малцинства се увеличават ,за сметка на българите заслугата я имат най вече Дянков и Б.Борисов. Турция не можа за 500г робство да ни унищожи, тия двамката ни затриха за има няма 2 години
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Bulgaria681 в Декември 30, 2010, 22:50:38
Сега народът го е страх да се възпротиви, защото го е страх от властта и от полицията. Защото ако излезе с мегафона пред правителството и започне да псува по премиера ще бъде прибран от куките за има няма 20 секунди. Управляващите вмомента са пълна скръб ! Не може да излезеш по телевизията и от името на ЦЯЛ народ да кажеш, че България подкрепя турция да влезе в ЕС. Много пъти съм го казвал по-други форуми, че народът трябва да е единен, а не 1 да излезе на протест и другите да му се подиграват. Трябва всички да излезем на протест, да барикадираме улиците и да няма мърдане! Народът не трябва да го е страх, а да се изправи на краката си и да каже " Няма да търпим тези утрепки " !
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Януари 06, 2011, 11:55:18
                 Седя си аз и си гледам телевизия.За жалост по всички български канали дават едно и също – един човечец на малко над средна възраст,пооплешивял,гледащ лошо и ихвърлящ една след друга цветущи фрази за това как някакви хора били виновни за нещо си....ОК,всеки може да говори каквото си иска
                 Проблемът ми обаче се състои в това че всяка божа вечер,когато седна да вечерям виждам този човек.Няма празно-всеки ден!В един момент свикваш с него,той е част от семейството ти,част от живота ти,неговите проблеми се превръщат и в твои...хм,,...обратното май не е валидно в този случай – моите проблеми едва ли ще се превърнат в негови някога.Той е човекът който ще построи нанова България,той е този който ще вкара престъпниците по затворите,той ще нахрани сираците и ще облече бедните...АЛЕЛУЯЯЯ,братя!!!Той е тук,сред нас!!!
               Не знам дали някой от вас е чел Оруел – 1984,но доколкото си спомням там всеки ден имаше „двеминутка на омразата”,а всяка седмица – „петминутка на омразата” – и двете се състояха в това,народа да гледа срещу един телевизор от който говори техния водач и ги насъсква срещу инакомислещите.Та в един момент в който бях стигнал до киселите краставички отпреди 2 години се замислих,че...ХА...явно ПР-те на въпросния плешив пожарникар не са си давали много зор да измислят стратегията му за облъчване на стадото.

              Стратегия не особено добра,с оглед на това,че средноинтелигентните българи се сетиха доста бързо за какво става въпрос и как да кажа  - леко се почустваха излъгани от този человек.Е,останаха копачите по селата,които да пордължават да го хвалят като най-добрия,най-честния и най-компетентния човек по тия географски ширини,без въобще да се замислят какво всъщност е направил този човек.....А отоговрът е НИЩО!!!Едно голямо НИЩО!!!
                Предизборни обещания ли??!!! – Като се замисля по голям лъжец от него май се оказа мадридския не-гол цар с неговите 800 дни за които щяхме да цъфнем и вържем – убеден съм че ако господин Симеон не беше направил това обещание – негово отроче Бойко – нямаше да изпусне този шанс и щеше да се възползва.Та какво ни обещаха – борба с корупцията....тааака – и докъде стигна тази борба с корупцията – Май до никъде – оказа се че най-верната му дружка – кученцето Цветанов отнякъде се е сдобил с 5-6 апартамента за 1 година,а да не гховорим за покравителството над някои фирми при преминаване на минтниците, г-н Танов  - вие сте!Знаем че ви се повръща от всички далавери!

                Един мой заблуден познат ми каза преди дни – ама той Бойко серизно е подкарал Доган!! - Така ли невеж българино!!!Сляп ли си!!??Малко ли са ти тоягите!!!??Та тези двамата са в комбина от толкова много време и никога няма да се променят нещата??!!Но слепеца кога ще прогледне, се пита!
               Мислех си, че предното управление беше върха на наглостта и безочието – Боже прости ми, колко съм се лъгал!!! Най лощото е да оставиш прости хора да те управляват.Пълна липса на компетенция за каквото и да било,на каквото и да било ниво.Напомня ми за партийния секретар госпожа Цачева,която била един от 5-мата депутати,които не знаят чужд език – нито руски дори,нито английски...А това е човек –председател на парламента.

              В момента България се упралвява от беозчливи милиционерчета,които на всичкото отгоре са и прости.Хора,които няма срам,нямат съвест.За тях всичко е далавера,далавера,далавера.....Замислям се за разговорите на Танов и последвалата реплика на господаря на ефира Борисов – че той не коментирал такива неща – не били сериозни,(въпреки че небезизвестния фалцет на Дянков трудно можеш да ги сбъркаш.) А би трябвало да се коментират ....защото се оказва че министъра на финансите коментира с шефа на митниците далаверите на министъра на вътрешните работи.А на всичкото отгоре се оказва че едната далавера е свързана с приятеля на другаря безочлив премиер – Валентин Златев и неговата фирмица - лукойл. Междувпрочем още преди няколко месеца  - в-к Десант – Бургас обяви В.Златев за истинския премиер на България.И май не са излъгали.
                   „Бойко,покрий ме,не мога да си въртя далаверите,ако не ме покриеш.....Цветелина да те спасява,аз съм пас” – В.Златев
                   „Да бе няма проблем,ще кажа че няма да коментирам такива глупости,то и без това след 1-2 седмици ще се отмиришат нещата”. – Б.Борисов

        Така най-вероятно е протекъл някой от последните им разговори.

           Като казах Цветелина та те се сетих  - така и никой не разбра как точно тя започна да печата винетки...оппп,едни 40 милиона лева напред.

          Дали неговата” добра приятелка” Ангела Меркел знае какъв бабаит и вчерашна мутра е пред нея...че и с претенции за нешо повече.Чудя се зашо още не са го направили хонорис кауза някъде...може би в пернишкия университет.
Навсякъде в нет-а чета,че който е против Бойко Борисов е най-виден комунист и трябва да бъде утепан.”Мръсни комунисти,как може да плюете срещу този мил човек!” Е аз не съм комунист, но друга ми беше мисълта. – Тези които говорят така продължават да виждат в този некадърник свой спасител...Забравят че той е един виден комунист,а те както знаем с много малко изключения  - кожата си менят но нрава – не. Та как ше ме убедят, че човек който е бил охрана на Т.Живков не е комунист.....А личното ми мнение е, че той е нещо повече от комунист – за да имаш достъп до най-голямото величие в държавата – съжалявам, но явно ДС са си свършили работата. Е,сигурно в момента няма досие...опааа,как горят тези досиета....Та ми беше малко странно как другаря.Борисов се гаври с паметта на дядо си – "Дядо ми бе застрелян като куче от комунистите през 1944 година", - цитат. И в следващия момент се оказва охрана на Тодор Живков – това ако не е гавра с дядо ти.....Пълен безародник....Та ето една такава случка как може да покаже какъв е характера на човек,а този господин го признавам за доста лукав тип.

            За жалост само и единствено българския народ страда от цялата работа – тези с милионите няма какво да ги мисля – то и няма смисъл – обещанията за разправа с лошите и незаконно богатите така и не станаха реалност.В момента ,г-н Борисов най-официално съобща под една или друга форма – „КОЙТО КРАДЕ ТИЯ 20 ГОДИНИ – ХАЛАЛ ДА МУ Е,НЯМА ДА ГО ГОНИМЕ” - то ако тръгнат да ги гонят ,,пожарникаря би трябвало птърви да влезе в затвора.Ама как и ше ги гонят – нали са си аверчета и д вчера са си правили услуги един на друг.
             А бабите по селата гладуват ли гладуват....а и ако тези момци продължават в съшия дух – ще продължават да гладуват.             

             Продължава кражбата и съсипването на държавата под вещия поглед на един съдия по карате (той никога не е бил съзтезател).
Той и неговия екип ,лишени от скрупули,от малко морал дори,за съвест няма и да говоря, ще досъсипят всичко. Разочарование е слаба дума да опише чувството което българския народ изпитва спрямо тази шайка крадци.Самият г-н Борисов знае много добре че подкрепата за него пада с всеки изминал ден – манипулирането на социологически агенции е стара практика и хората го знаят .Някой трябва да им каже поне да спрат да си дават парите за менте проучвания.Истинските резултати са плачевни – в момента всичко се прикрива – реален рейтинг,реална безработица.Ако този имаше доблест щеше да излезе на трибуната и да каже колко е реалната инфлация и безработица,макар и да рискува да го подгони народа с тояги.Но не – по времето на дивата мутрокрация ,той се е научил да шикалкави,да отибива с шега реалноста,надявайки се някой да му повярва,да бъде лисица....да отвлича вниманието с измислени кампании,колкото поне да забави времето в което ще се разбере истината.

Цялото управление на тези хора е мерзавщина и лицемерие.То е подигравка с народа,но нейсе.....надявам се повече да не се хабя за тези палячовци чието място е на въжето наред с тези които 20 години крадоха и извършваха геноцид срещу народа....

Аз всичко съм си написал в подписа....


Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 02, 2011, 14:09:07
Министър-председателят Бойко Борисов се разядосал на 1 април на въпрос на журналист коя е най-голямата лъжа, която е произнесъл. Врътнал се и си тръгнал.


(http://bglog.net/ClientFiles/c0940451-e6a8-4cbc-bd54-ae5bac1cfaa5/Bate%20Boiko.jpg)

Разбираме премиера - колко е важно да бъдеш сериозен, както казваше и Оскар Уайлд с една пиеска. Но какво пречи пък да се посмеем на разни майтапи и майтапчии.

Шегичка една

16 март 2010 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "АЕЦ "Белене" е висша форма на корупцията. Ей тоя гьол струва 800 млн. лева. 800 млн. лева са заровени тук! Ще изпратим цялата документация за АЕЦ "Белене" на прокуратурата. Само консултантът на проекта ще вземе 1 млрд. лева!"

17 март 2011 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "Искам, разбира се (да има АЕЦ "Белене" - бел.р.). Кой не иска да има ядрена централа?"

Шегичка втора

7 юли 2010 г. Министър-председателят Бойко Борисов на въпрос има ли пари да бъде платен първият реактор за АЕЦ "Белене" през септември: "Няма... Тези, които са подписали договора, да са мислили откъде ще ги вземат. Аз не видях никъде в бюджета - и в предишния, и в по-предишния, да бъдат заложени тези пари".

Министърът на финансите Симеон Дянков: "Нямаме 280 милиона евро за първия реактор на АЕЦ "Белене" в бюджета и държавата няма да осигури това плащане..."

29 септември 2010 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "Ние имаме подписан договор и сега септември месец трябва да платим първия реактор (на АЕЦ "Белене" - бел.р.), за който сме предплатили 300 млн. евро.

Шегичка трета

17 март 2011 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "... Две години цената на газа я държах, не я дадох да се вдигне, на тока я задържахме две години. Ами ние половин мандат изкарахме на възможно най-ниските цени в кризата..."

От 1 юли 2010 г. ДКЕВР реши токът да поскъпне с близо 2%. Увеличението за клиентите на ЧЕЗ ще бъде средно с 1.88 процента, за клиентите на ЕVН - 1.39%, а за тези, обслужвани от Е.ОN - 1.86%.

Решението на регулатора за природния газ беше за поскъпване от 24.63% от 1 юли м.г. А от 1 април 2011 г. има ново поскъпване на синьото гориво - с 4.47%.
От 1 юли 2011 г. се подготвя ново увеличение на цената на електроенергията. За него съобщи още на 28 юли м.г. изпълнителният директор на НЕК Красимир Първанов: "След година ще има ново поскъпване на тока". От електроразпределителните дружества настояват повишението да е с най-малко 5%.

По повод "най-ниските цени в кризата" - според Евростат България е сред трите държави членки, където животът поскъпва с най-високи темпове през февруари. Индексът на потребителските цени у нас се е повишил с 4.6% на годишна база през февруари и само Румъния и Естония ни изпреварват с по-висока годишна инфлация съответно от 7.6% и 5.5%.

Шегичка четвърта

3 април 2009 г. Кметът на София Бойко Борисов: "Работата на завода за отпадъци на територията на с. Горни Богров край София ще стартира до година и половина и ще осигури 150 работни места. Новият завод е прекрасно място за съкратените от "Кремиковци" работници да намерят нова работа".

Година и половина мина, наближава краят на втората... Завод няма, нито работа за съкратените от "Кремиковци".

И спираме да се шегуваме, че голям смях падна...

Източник: „Уебкафе”
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 15, 2011, 18:49:47
Да обикнем Бойко Борисов и да възродим бригадирското движение

(http://glasove.com/pictures/4117d383faf9.jpg)


В събота, след призив на bTV, десетки хиляди жители на София излязоха да почистят около жилищата си. Веднага след това в новините на телевизията надълго и нашироко ни беше показано как премиерът Борисов заедно с кмета Йорданка Фандъкова чистят Южния парк и дават пример на гражданите. Така близо 40 000 души се оказаха участници в пиар акция на министър-председателя, а иначе симпатичната инициатива на bTV се превърна в истински ленински съботник. Премиерът лично почисти целия Южен парк, а по примера му 40 000 жители на столицата почистиха мръсните си междублокови пространства. Това беше посланието, което беше излъчено от ефира на най-гледаната телевизия. На следващия ден вятърът раздуха събраните на огромни купчини боклуци и всичко започна постарому. Впрочем боклуците все още чакат някой да се сети да ги прибере. Може би ще е добре следващата иницитива да включва и носене на боклуци до сметището с лични превозни средства.


(http://glasove.com/gallery/gallery/6/big/703a4201186d.JPG)
Ул. "Аксаков" на пъпа на София все още чака някой да почисти след голямото чистене


София е един от най-мръсните градове в Европа. За да може общината да поддържа тази мръсотия, данъкоплатците плащат около 150 милиона лева на година. Толкова са парите, които през тази година ще бъдат похарчени за „чистотата“ на българската столица. Тези пари не само не са малко, но са и напълно достатъчни градът, подобно на останалите европейски столици, да бъде приведен в приличен вид. Само че това не се случва.

Не се случи нито докато Борисов беше кмет, нито след това, когато той беше наследен от Йорданка Фандъкова.

Така както не се случи заводът за боклук, който според обещанията на Бойко Борисов от 2005 г. трябваше да бъде построен с европейски пари през 2007 г. Днес малцина си спомнят тези обещания, а от няколко години не съм чувал някой журналист да пита настоящия премиер как върви строителството на завода. Засега се задоволяваме с трогателните кадри, които показват Борисов да броди из Южния парк по анцуг и с пръчка в ръка, а след него да пърха Йорданка Фандъкова и да му помага в чистенето. Няма как да пропуснем и героичната Ани Салич и нейните незабравими репортажи, посветени на купищата с боклуци, събрани от гражданите по време на ленинския съботник. От същите тези граждани, които плащат данък смет и най-различни общински такси, за да могат Борисов и Фандъкова да се учат да управляват.

Вероятно след като изчисти Южния парк, след някой друг ден премиерът ще вземе един голям маркуч и ще започне лично да мие вечно прашните улици „Раковска“ „Граф Игнатиев“ и „Патриарх Евтимий“. Ние пък по примера му ще нарамим по един по-малък маркуч (няма как да е по-голям от неговия) и най-накрая ще измием цяла София. След това ще се захванем с изпотрошените и непроходими тротоари, с мръсните и мрачни подлези, ще осветим тъмните улици и най-накрая ще си вземем всичките налични инструменти и масово ще се изселим за няколко седмици в околностите на столицата, за да построим заедно един завод за боклук. Около нас ще пърха Фандъкова, а Бойко Борисов ще се усмихва с неизменния си анцуг и ще ни тупа по уморените рамене. После ще отреже лента и ще изиграе един мач, а Ани Салич ще направи репортаж...

Така ще възродим бригадирското движение. Първо в София, а после в цялата страна. Ще построим 7 магистрали до края на мандата на това правителство, а след това ще го преизберем, за да можем да оправим и междуградските пътища. В почивките ще садим картофи, за да не се притесняваме от скока на цените на хранителните продукти.

Със сигурност това е светът, за който днес мечтаят Борисов и Фандъкова. Този свят е пълен с позитивни и готови на всичко граждани, които оценяват направеното от неуморните и напрегнати ръководители и не се занимават с недобронамерени намеци и въпроси от типа на: защо да плащаме такса смет, след като можем да си чистим сами. Или защо да плащаме за винетки, след като караме автомобилите си по безобразни пътища. Едно истинско гражданско общество, в което никой не се съмнява в изключителните качества на своя премиер и всеки ден му благодари за това, че е оставил охранителния си бизнес и се е захванал с тежката задача да ни оправи.

„Заводът за боклук на столицата няма да е готов поне до 2014 г.“, това изненадващо съобщи няколко дни преди да се проведе голямото почистване зам.-кметът по екологията на София Мария Бояджийска. Изявлението може да означава две неща – или че Бояджийска лъже, защото заводът за боклук беше построен още през 2007 г., както обеща Бойко Борисов, или че ще трябва да изберем поне още два пъти Йорданка Фандъкова за кмет на София, за да може именно тя да пререже лентата на модерното съоръжение. В същото време трябва да се признае, че изказването на Бояджийска е мъдро, защото тя е уточнила „поне до 2014 година“. Това ни дава да разберем, че заводът може да е готов през 2014 г., но може да е готов и през 2020. Изобщо, ако не действаме като истински граждани и не започнем сами да си строим завода, нещата може да се проточат доста дълго. Затова ще е добре час по-скоро от bTV да обявят, че започват кампания за събиране на средства за построяване на завод за боклук.

Даренията могат да се правят чрез изпращане на SMS-и или чрез закупуване на картички с лика на премиера.

Иначе не е лошо да се обмисли и идеята през следващата година Йорданка Фандъкова да заложи в бюджета на София за почистване на града да бъдат отделени не 150 милиона лева, както е сега, а 300 милиона. По този начин София със сигурност няма да стане по- чиста, но за сметка на това ще бъде показана политическа воля за почистването й. Подобен успешен опит за проява на политическа воля беше направен в МВР. Това министерство беше едно от малкото, чиито бюджети не бяха съкратени, а увеличени. За подслушване и следене на най-различни хора бяха похарчени десетки милиони левове, а съкращения на разходите в кризата не бяха направени. Всички тези средства не успяха да намалят престъпността и даже я увеличиха, но за сметка на това беше показана политическа воля за борба с нея. Това, както казва вътрешният министър Цветанов, се оценява от всички западни партньори, което действително е доста по-важно от безсмисленото говорене за това какви пари са похарчени, за какво и какъв е резултатът.

Затова нека се отърсим от негативизма, да се обединим и да мислим повече за държавата и нейния бюджет.

Защото за нас има кой да мисли, докато премиер е Бойко Борисов.

Тома Биков
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Amenhotep в Април 15, 2011, 19:01:53
(http://glasove.com/pictures/4117d383faf9.jpg)

А! Снимката от Ленинския Съботник (почистването на София).

Много ме кефи Тиквата с к`во бяло якенце е тръгнал да чисти ...

... това ми напомня една руска поговорка - "Все в гов*ами, а я в белом".
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Април 15, 2011, 20:12:12
Не бих искал да богохулствам,грешно е,но все пак имам право да попитам съфорумците си,дали Бойко ми е ближен,а и на вас също?
Как да обичам ближния си?
Моля за отговор!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Април 15, 2011, 23:35:06
Да бе,така се чисти то,ще очистят грънци!Нали има толкова цигани назначени в чистотата,излиза че напразно им се плаща.И нали всеки ,който получава помощи и детски подписва декларация,че е съгласен да полага общественополезен труд.Да полага,ама като няма кой да му сложи вилата на врата на манго,тогава ще ни призовават нас да им чистим боклуците ударно за 1 ден. От друга страна ,опитът е показал че кампаниите не водят до съществен резултат,само дето парата се насочва към свирката,не към двигателя.Те това го умеят комунистите,без значение как са пребоядисани.Навремето дори се е наричало комунистче пусковото двигателче на трактора;завърта бясно,пука,пуши,трещи,а после се отдръпва и наблюдава как се блъска раята.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 27, 2011, 21:29:10
   
Накъде след Бойко


не ги знам какви са тия но статията ми хареса
   
26 Май 2011
Иван Груйкин, Гражданска инициатива "Справедливост”

В последните месеци натрапчиво се налага усещането, че Бойко Борисов и неговото управление са изправени пред изключителни проблеми. За професионалните наблюдатели това е ясно отдавна, но бързо радикализиралото се анти-Бойко и анти-ГЕРБ говорене на политолози, социолози и журналисти прави силно впечатление и предвещава скорошна развръзка.

Пълна липса на управленски идеи, огромни пробойни в приходната част на бюджета, явен провал в битката с престъпността и корупцията, опасна за гражданите полиция, безпомощна (огромна) администрация, изчерпан външнополитически кредит на доверие, лично компрометиране на премиера и вътрешния министър в корупционни действия (независимо от замазването в медиите), все по-видимо обедняване на българите, задълбочаващо се усещане за лъжа, несигурност и несправедливост – всичко това оттук нататък е невъзможно да бъде компенсирано с нови пиар акции и медийна пропаганда.

Всъщност случва се неизбежното. Още при сформирането на кабинета "Борисов” от "Справедливост" публично заявихме, че възлагането на каквито и да е надежди на ГЕРБ е абсурдно и означава "окончателно изчезване на остатъците от политическа нормалност в България”.

С болка констатирахме, че самият премиер и личният му политически проект представляват "тъжна карикатура на моментното състояние на българската общност”. Съпротивлявахме се на "колективната амнезия и загубата на слух, зрение, на чувство за приличие и достойнство”, демонстрирани в отношението на медии и анализатори към Борисов и управляващата партия.

Предупредихме съучастниците от Синята коалиция и "Атака", че и заедно с Бойко Борисов няма да направят нищо, след като преди това в продължение на четири години на откровено престъпно и провалено управление на тройната коалиция не можаха да направят каквото и да е смислено политическо действие, освен собственото си политическо оцеляване.

На шестия месец от управлението на правителството отбелязахме, че "вече не всички обичат Бойко”. Мнозина бяха започнали да се замислят върху показността на гръмките обвинения и закани към тройната коалиция, да са критични към огромното изобилие на информация за фрапиращи злоупотреби, извършени от представители на предишното управление.

Малцина запомниха шумно обявените "57 конкретни мерки на правителството в областта на правосъдието и вътрешния ред”, които самите управляващи бързо предпочетоха да забравят.

Но с приетите изменения в Закона за събранията, митингите и манифестациите, Наказателно-процесуалния кодекс и Закона за електронните съобщения управляващите надминаха всички очаквания за милиционерски уклон в законодателната си дейност. Застрашени бяха основни граждански свободи, започна безконтролно подслушване и следене на хора, законът се погазваше все по-често и по-дълбоко.

Гръмко обявяваните полицейски акции без изключение катастрофираха в съда, който пък по правило беше обявяван от управляващите като основна пречка за триумфа им над престъпността, организираната престъпност и корупцията.

Сривът в системата на здравеопазването е очевиден, а смените на министри - отчаян опит за печелене на време.

Бизнесът изнемогва и се задушава с чиновническо безхаберие и откровен рекет, българите видимо обедняват. Стопяването на нацията продължава, а желаещите да напуснат страната се увеличава драстично.

Въпреки целенасочената проправителствена пропаганда у все повече хора се затвърждава усещането за лъжливото представяне на една паралелна действителност, нямаща нищо общо с истинския дневен ред на България.

В края на миналата година за нас в "Справедливост” вече беше безпощадно ясно, че Борисов и ГЕРБ ни водят към катастрофа. Това ни даде повод през ноември 2010 г. да проведем и публично обсъждане на поставения по-горе въпрос – "Накъде след Бойко Борисов”.

Постоянството на констатациите ни, правени през цялото това време, абсурдността на приемането, че Борисов е в състояние да води страната като министър-председател, и предизвестената катастрофа на ГЕРБ-овото управление тогава се споделяха от малцина. Трудно беше да се повярва, че хора с политически, управленски и професионален опит не могат да видят това, което за едни обикновени граждани беше повече от очевидно.

Съучастието на действащия като единен организъм управленски картел (по Цветозар Томов), включващ управляващи и опозиция, прокуратура и съд, медии и анализатори, затвърди извода ни за окончателно мафиотизиране на властта, действаща в своя собствена изгода на гърба на все по-дезориентираните граждани. Граждани, за които и сега, и след Бойко Борисов, очевидно не съществува никаква политическа или друга обществена алтернатива – освен самите граждани.

На пръв поглед тази алтернатива е без шансове. Нова сериозна политическа партия се прави много трудно и е изключително скъпо, ключовият достъп до медиите е изцяло контролиран от управляващия картел, полицията и прокуратурата могат лесно да намерят проблем там, където такъв не съществува - ако се наложи....

Подслушването и следенето са се превърнали в норма и са практически безконтролни, хората са обезкуражени и невярващи, все по-смачкани и зависими в борбата си за оцеляване. Властта на картела е извън и над закона. Ако не беше така, Борисов трябваше да е арестуван и разследван за длъжностно престъпление (осуетяване на митническо разследване), Цветанов трябваше да е със запорирано имущество (апартаменти) и също разследван, и двамата – отстранени от постовете си. Така, както преди повече от двадесет и две години никой не допускаше, че Тодор Живков и неговото обкръжение могат да бъдат арестувани и съдени, така и днес никой не очаква Борисов и Цветанов, Доган и Петков, Филчев и Сидеров да бъдат арестувани и съдени (независимо че последният може и да бъде пожертван след поредните му изстъпления).

Ако имаше истински и независими от властта съд и прокуратура, които да налагат законност и справедливост, безумната кражба АЕЦ "Белене” никога нямаше да тръгне (като изначално незаконен проект), а руската мафия нямаше да контролира ключови сектори на българската икономика. Нелегитимна – над и извън закона (макар и формално законна) власт – както преди 1989-та година.

Но има нещо, което може да обърка сметките на картела. Усещането за лъжа и подмяна, за несправедливост и кражба, за нелегитимна власт, за безперспективност и обреченост може да отпуши духа, вкаран отново в бутилката през последните двадесет и две години. Моралният бунт, възпламенен от потъпканото достойнство и кражбата на бъдеще, помете и по-силни управленски картели в Египет и Тунис, на път е да го направи в Сирия и Йемен, вече промени Либия.

Подобен морален бунт, макар и в съвсем друга среда, днес пълни площадите на големите испански градове.


Това може да се случи и тук. Не, не е вярно, че българинът е различен и че това няма да стане. Това е хипотеза, която изцяло устройва картела.

Въпрос на здрав разум, на инстинкт за самосъхранение, на почтеност и достойнство е да я опровергаем.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: ЯХБЗ в Май 28, 2011, 08:21:52
   
Накъде след Бойко


не ги знам какви са тия но статията ми хареса
   
26 Май 2011
Иван Груйкин, Гражданска инициатива "Справедливост”

В последните месеци натрапчиво се налага усещането, че Бойко Борисов и неговото управление са изправени пред изключителни проблеми. За професионалните наблюдатели това е ясно отдавна, но бързо радикализиралото се анти-Бойко и анти-ГЕРБ говорене на политолози, социолози и журналисти прави силно впечатление и предвещава скорошна развръзка.

Пълна липса на управленски идеи, огромни пробойни в приходната част на бюджета, явен провал в битката с престъпността и корупцията, опасна за гражданите полиция, безпомощна (огромна) администрация, изчерпан външнополитически кредит на доверие, лично компрометиране на премиера и вътрешния министър в корупционни действия (независимо от замазването в медиите), все по-видимо обедняване на българите, задълбочаващо се усещане за лъжа, несигурност и несправедливост – всичко това оттук нататък е невъзможно да бъде компенсирано с нови пиар акции и медийна пропаганда.

Всъщност случва се неизбежното. Още при сформирането на кабинета "Борисов” от "Справедливост" публично заявихме, че възлагането на каквито и да е надежди на ГЕРБ е абсурдно и означава "окончателно изчезване на остатъците от политическа нормалност в България”.

С болка констатирахме, че самият премиер и личният му политически проект представляват "тъжна карикатура на моментното състояние на българската общност”. Съпротивлявахме се на "колективната амнезия и загубата на слух, зрение, на чувство за приличие и достойнство”, демонстрирани в отношението на медии и анализатори към Борисов и управляващата партия.

Предупредихме съучастниците от Синята коалиция и "Атака", че и заедно с Бойко Борисов няма да направят нищо, след като преди това в продължение на четири години на откровено престъпно и провалено управление на тройната коалиция не можаха да направят каквото и да е смислено политическо действие, освен собственото си политическо оцеляване.

На шестия месец от управлението на правителството отбелязахме, че "вече не всички обичат Бойко”. Мнозина бяха започнали да се замислят върху показността на гръмките обвинения и закани към тройната коалиция, да са критични към огромното изобилие на информация за фрапиращи злоупотреби, извършени от представители на предишното управление.

Малцина запомниха шумно обявените "57 конкретни мерки на правителството в областта на правосъдието и вътрешния ред”, които самите управляващи бързо предпочетоха да забравят.

Но с приетите изменения в Закона за събранията, митингите и манифестациите, Наказателно-процесуалния кодекс и Закона за електронните съобщения управляващите надминаха всички очаквания за милиционерски уклон в законодателната си дейност. Застрашени бяха основни граждански свободи, започна безконтролно подслушване и следене на хора, законът се погазваше все по-често и по-дълбоко.

Гръмко обявяваните полицейски акции без изключение катастрофираха в съда, който пък по правило беше обявяван от управляващите като основна пречка за триумфа им над престъпността, организираната престъпност и корупцията.

Сривът в системата на здравеопазването е очевиден, а смените на министри - отчаян опит за печелене на време.

Бизнесът изнемогва и се задушава с чиновническо безхаберие и откровен рекет, българите видимо обедняват. Стопяването на нацията продължава, а желаещите да напуснат страната се увеличава драстично.

Въпреки целенасочената проправителствена пропаганда у все повече хора се затвърждава усещането за лъжливото представяне на една паралелна действителност, нямаща нищо общо с истинския дневен ред на България.

В края на миналата година за нас в "Справедливост” вече беше безпощадно ясно, че Борисов и ГЕРБ ни водят към катастрофа. Това ни даде повод през ноември 2010 г. да проведем и публично обсъждане на поставения по-горе въпрос – "Накъде след Бойко Борисов”.

Постоянството на констатациите ни, правени през цялото това време, абсурдността на приемането, че Борисов е в състояние да води страната като министър-председател, и предизвестената катастрофа на ГЕРБ-овото управление тогава се споделяха от малцина. Трудно беше да се повярва, че хора с политически, управленски и професионален опит не могат да видят това, което за едни обикновени граждани беше повече от очевидно.

Съучастието на действащия като единен организъм управленски картел (по Цветозар Томов), включващ управляващи и опозиция, прокуратура и съд, медии и анализатори, затвърди извода ни за окончателно мафиотизиране на властта, действаща в своя собствена изгода на гърба на все по-дезориентираните граждани. Граждани, за които и сега, и след Бойко Борисов, очевидно не съществува никаква политическа или друга обществена алтернатива – освен самите граждани.

На пръв поглед тази алтернатива е без шансове. Нова сериозна политическа партия се прави много трудно и е изключително скъпо, ключовият достъп до медиите е изцяло контролиран от управляващия картел, полицията и прокуратурата могат лесно да намерят проблем там, където такъв не съществува - ако се наложи....

Подслушването и следенето са се превърнали в норма и са практически безконтролни, хората са обезкуражени и невярващи, все по-смачкани и зависими в борбата си за оцеляване. Властта на картела е извън и над закона. Ако не беше така, Борисов трябваше да е арестуван и разследван за длъжностно престъпление (осуетяване на митническо разследване), Цветанов трябваше да е със запорирано имущество (апартаменти) и също разследван, и двамата – отстранени от постовете си. Така, както преди повече от двадесет и две години никой не допускаше, че Тодор Живков и неговото обкръжение могат да бъдат арестувани и съдени, така и днес никой не очаква Борисов и Цветанов, Доган и Петков, Филчев и Сидеров да бъдат арестувани и съдени (независимо че последният може и да бъде пожертван след поредните му изстъпления).

Ако имаше истински и независими от властта съд и прокуратура, които да налагат законност и справедливост, безумната кражба АЕЦ "Белене” никога нямаше да тръгне (като изначално незаконен проект), а руската мафия нямаше да контролира ключови сектори на българската икономика. Нелегитимна – над и извън закона (макар и формално законна) власт – както преди 1989-та година.

Но има нещо, което може да обърка сметките на картела. Усещането за лъжа и подмяна, за несправедливост и кражба, за нелегитимна власт, за безперспективност и обреченост може да отпуши духа, вкаран отново в бутилката през последните двадесет и две години. Моралният бунт, възпламенен от потъпканото достойнство и кражбата на бъдеще, помете и по-силни управленски картели в Египет и Тунис, на път е да го направи в Сирия и Йемен, вече промени Либия.

Подобен морален бунт, макар и в съвсем друга среда, днес пълни площадите на големите испански градове.


Това може да се случи и тук. Не, не е вярно, че българинът е различен и че това няма да стане. Това е хипотеза, която изцяло устройва картела.

Въпрос на здрав разум, на инстинкт за самосъхранение, на почтеност и достойнство е да я опровергаем.
Много хубава статия :-).Откъде я намери?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 28, 2011, 08:35:11
от някакъв блог мисля че беше
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юни 06, 2011, 16:47:18
Връщаме се... На талази!


(http://images.webcafe.bg/2011/06/06/6266/618x346.jpg)
*Оригиналното заглавие е: Стана чудо! Емигрантите се връщат на талази! Плачат от радост, а Бойко ги успокоява и черпи с бонбони!

Чух последното изказване на боцман Бойко и много се зарадвах, че мисли за нас, емигрантите! Радост чудо беше туй! Човекът е решил да върне блудните синове в България, а на Тракия момите ще ни посрещат с венци! Ето на това му викам аз воля, решителност, ентусиазъм, преданост, алтруизъм.

Отвъд изказването обаче прозира онази премиерска далновидност, за която ни завижда цял свят - всички държави се карат кой да вземе Бойко Борисов и всеки вика "вземи го ти!" Ще го вземат, ама на кукуво лято... Защото Бойко си е наш и не си го даваме, даже и за кило ракия с мезе.

Със заканата си да върне емигрантите в България премиерът ясно дава да се разбере, че за определен срок от време в страната ще бъдат създадени необходимите условия, за да могат емигрантите, да речем от Лондон, Париж, Ню Йорк и разни по-прозаични градове и държави от рода на Брюксел или  Холандия, да се завърнат в родината си - без да почувстват сътресение от разликата в социалнио-икономическия контекст.

А това няма как да се направи само с една миниатюрна магистралка до Перник. Т.е. Бойко Борисов се е заканил по примера на един негов предшественик и бивш работодател да преправи, оправи или направи АБСОЛЮТНО ВСИЧКО в България. Вервайте ми!

Само че този път далаверата няма да стане за обичайните 800, ами за 1095 дни (три години демек), което ще рече също така, че боцман Бойко го дава по-спокойно и табиетлийската от Симо Сакса и затова може би има намерение да доизпипа нещата. Доколкото въобще ще пипа нещо различно от пипаните по принцип от него неща.

Но да се върнем на темата за "връщането на емигрантите". То тая работа няма да стане с едно щракване на пръсти, така че емигрантите (и в случая моя милост) сериозно започваме да се замисляме какво и как, къде и по какъв начин трябва да бъде направено, за да ни е готинко в родината.

Сред належащите мерки следва да цитираме следното: първо, емигрантите са в чужбина най-вече заради бачкането и заплащането. В същото време обаче повечето от тях работят нискоквалифициран труд на минимална заплата.

Значи трябва да видим какви са минималните заплати в предпочитаните от емигрантите ни страни и да наложим подобни, та дори и леко завишени заплати и в България. И понеже Белгия от доста време си ни харесва (нали от нея заимствахме "Съединението прави силата"), та предлагам да вземем също и нейната минимална работна заплата - 1336 евро на месец (2008 г.)

Има и друг проблем, свързан с работните места. На емигрантите сигурно ще им се прииска да бачкат същия занаят, какъвто са работили в чужбина, т.е. да правят автомобили, самолети, електроника, информатика, или дори да търкат със седалищата си тапицерията на удобни кресла в мощни банкови и прочие финансови институции.

Онези пък, които са брали зарзават из зелените чужбински поля, ще рекат да берат същата продукция и в България. Значи Бойко се е завтекъл да построи нова промишленост и да обработи и засее всичката пустееща земя.

Някои от тружениците ни зад граница ще се наложи да бъдат преквалифицирани. Проститутките например, а те са десетки хиляди, ще пожелаят сигурно да сменят професията си.

Освен това трябва да се замислим с какво ще запълним така получилата се производствена дупка, защото в момента проституцията представлява между 7 и 10% от брутния продукт на България, а като я премахнем, сам Бойко едва ли би могъл да замести всичките нощни труженички - нищо, че е кавалер.

Второ
, трябва да се погрижим и за здравето на емигрантите. Тук за пример предлагам да вземем френската система - всеки френски гражданин разполага със здравна застраховка и право на медицински услуги. Ако работиш, здравната застраховка автоматично ти се удържа от заплатата, а ако си без работа - лекуваш се безплатно.

Ако първата точка от предложените мерки се изпълни, всяка баба ще може ди си купи ново чене. Апропо, социалната пенсия във Франция е 500 евро...

Трето, много от емигрантите са заминали зад граница, за да учат в качествени ВУЗ-ове, а след това са останали в чужбина, защото са свикнали с тамошния живот. Значи трябва да предотвратим изтичането на студентска маса. Как ли? Ами трябва да направим образованието безплатно за всички и да вдигнем нивото на ВУЗ-овете, за да може да се обучи например качествен медицински персонал, който да работи в построеното по-горе здравеопазване.

Четвърто, трябва да се подсигурят качествени жилища за емигрантите. Защото нашенците са свикнали да живеят във всякакви условия - някои от тях се подслоняват в палатки из градинки и горички, под мостове или в импровизирани катуни, а други пък са се уредили с напълно нормални апартаменти и къщи в хубави квартали и градчета.

Значи всичките тези хора трябва да ги омаем с атрактивни жилища, а не с панелки-кочинки, остъклени тераси и къщи на село с външна тоалетна. Предлагам да бутнем столичните жк, а на тяхно място да вдигнем китни вили с басейнчета и водоскоци.

Пето, трябва да оправим инфраструктурите. Т.е. да ги направим. И боцман Бойко правилно се е запалил да прави магистрали. Обаче темповете му са бавни и за три години я направи свестен път до морето, я не. А хората не ходят само на море, но и на село, така че пътищата трябва да се строят поетапно, методично и целенасочено.

Тато навремето построи магистрала до родното си село, а Бойко построи до Перник - президентския град. Инициативата е добра, но това по никакъв начин не свързва България с околния свят. Освен това с влак от Перник до София се ходи за около час. Като се има предвид, че трасето е с дължина около 30 км, всеки може да изчисли с каква скорост се движи влакът...

В същото време французите изминават маршрута от Париж до Марсилия (около 900 км) за три часа. Не само пътищата и жп линиите са от значение, ами и съответващите им гари, спирки, тротоари, градинки, стоянки, прелези, мостове и прочие екстри, без които нашата родина би мязала... ами на сегашната ни родина, от която избягаха близо 2 милиона души и още толкова мечтаят да избягат.

Шесто, чужденците ще се завърнат в България, за да се скъсват от работа и да строят... общото благо. А това си е трудоемко и уморително. Затова трябва да им се предоставят необходимите условия за почивка.

Поради това за кой ли път повтарям, че не само Картаген трябва да се разруши, но и всичко картагенско и мутренско по българското Черноморие и планинските курорти трябва да отиде в небитието.

На мястото на кичозните хотели по брега ще направим плажове с пясък, чисто море и растителност, а на мястото на враждебните туземци-неандерталци-несебърци ще заселим интелигентни същества  от породата хомо-сапиенс-сапиенс, които не изливат фекалните води в околния ландшафт, където джапат туристите, ами в новопостроени пречиствателни станции.

Седмо, цялата тази работа трябва да се координира от смислени институции и закони, а такива засега нямаме. Значи трябва да напишем нова Конституция, да извадим всички ченгета от политиката, да обучим грамотни държавни служители и да набутаме в затвора доста народ.

И осмо, но не последно, след като всичко това бъде осъществено, по стар български обичай ще трябва да зазидаме в някоя стена на новопостроената България и самия боцман Бойко, за да бъде строежът здрав и непоклатим като нашия вожд и учител от Банкя, който не жали сили и средства да се бори не само за българите в България, но и за нас, емигрантите, дето сме толкова проклет и неблагодарен народ...

по webcafe.bg
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Младиястарец в Юни 06, 2011, 17:33:41
И това няма да помогне.

Трябва първо да се намери независим източник на пари, от който това да се черпи. Иначе от къде можем да си позволим всичко това?

България няма:

1. Подземни богатства. Колкото има са минимално количество или/и са некачествени;
2. България няма достатъчно добри туристически обекти. На чужденците за историята ни не им пука, нито за морето. Каквото и да говорим условията за туризъм тук са прехвалени, всяка друга дистинация в Европа предлага нещо по-добро и известно за през света. Туризмът тук е бита карта. Плюс нито една държава в света не може и не се издържа с туризъм;
3. Черно море е напълно мъртво, защото е прекалено солено, а Турция не пуска средиземноморската скумрия през Босфора, за да не я ловим ние, а само те, ние разбира се мълчим, и им даваме да ни **** в **** отново. На всичкото отгоре морето ни е напълно изолирано и например по конвенцията за Босфора и Дарданелите, за всяко преминаване от там, правителството на Турция трябва да е предопредено поне 3 гни предварително... имаме си доста тъпо море... ах Беломорие...;
4. Нямаме развита индустрия;


Имаме обаче едно нещо: земя. Ограничено количество земя. Т.е. тя е единственото, от което можем да черпим свои ресурси, но не като я продаваме еднократно, а като я използваме за производство. Единственото, което може да се прави тук и да има почва е, и което да ни помогне е качествено земеделие и живортновъдство, продуктите от там да се влагат в много качествено производство и то да се изнася.

Второто е разбира се преработка на чужди ресурси и сглобяване на техника. Като всичко това трябва да е българско, а не от чужди инвеститори, защото иначе парите изтичат в чужбина (пример: Кауфланд).

Трето, железопътният транспорт би бил по евтин за движението на производството.

Четвърто, циганите, които произвеждаме да почнат да работятц и да им се спрат привилегиите;

Пето, централизиране на държавния апарат, за да намали армията чиновници.

Ако тези моменти се спазят:

1. Получаваме независим източник на суровини и наше производство;
2. Хората не се придвижват масово по големите градове само, защото държава ще е специализирала в различни дейности по региони, и съответно има работа навсякъде, защото производството ще се пръсне навсякъде;
3. Износ и при добро качество, което трябва да цели, получаваме добро име в Европа и света;
4. По-малко безработни;
5. Развитието в тези насоки автоматично води до развитие на други.

Само това ни трябва, правителството трябва да спре всички глупости около съмнително разработване на газови находища и популяризиране на туризма и други измишльотини и да остави само АЕЦ Белене, да ремонтива Козлодуй и да се захване с горната програма приоритетно и чак след като спецелим нещо от нея да се насочи и в други дейности. Иначе ще сме бананова републик во веки!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юни 24, 2011, 09:45:00
Капанът "Евро плюс" щракна.


(http://img849.imageshack.us/img849/7872/new3.jpg)

. Без никаква вътрешна съпротива и при почти пълна тишина премиерът Бойко Борисов вкара държавата в пакта "Евро плюс" и свързания с него Европейски механизъм за стабилност. Там тя ще играе ролята на плюса, защото не е член на еврозоната и нищо не я задължава да поема каквито и да е финансови ангажименти към когото и да било.

Но Борисов я върза да гарантира "при поискване" над 6 млрд. евро (3 млрд. евро през първите 12 години), за да бъдат изплащани дългове на по-богати народи към западни банки. Злото е сторено и трябва да си дадем сметка какво се случи. Най-бедната държава се обрича на най-ниски доходи при растящи цени, но ще плаща повишени данъци.

България ще бъде принудена да направи най-голямата финансова жертва в ЕС за сметка на своето бедно население, за да се запази комфортът на богатите.


Конгречулейшънс, Борисов. Поздравления и за опозицията, която тъй услужливо мълча през последните три месеца, когато държавата можеше да преговаря поне да има сирене в капанаБойко,твоите черва разнасяни от кучетата ще са най-малкото което ще иска да види българския народ някой ден!!!!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Индивидуалист в Юни 24, 2011, 11:03:21
Капанът "Евро плюс" щракна.


(http://img849.imageshack.us/img849/7872/new3.jpg)

.поне да има сирене в капана[/b]

aко не сирене,поне за картофи и хляб да има
но няма

не ги интересува
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Младиястарец в Юни 24, 2011, 12:02:30
То вода няма в капана, а не съм сигурен дали даже и въздух има, вие сирене искате.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Преспанец в Юни 24, 2011, 13:08:52
Не трябваше да влизаме в тоя Европейския съюз. Ползите в сравнение с вредите са нищожни.
Иначе в интерес на истината, Ездач, има позиция по въпроса от Мартин Димитров (без да му симпатизирам):

„Не може България да бъде гарант първоначално на 3 млрд евро и после на 6 млрд евро. Не може болен здрав да носи“, каза той.

Димитров разкритикува премиера Бойко Борисов, че е подписал ангажимент за Пакта „Евро плюс“, без знанието, без съгласието и без дебат в българското общество. Той призова да не се ратифицира този вариант на пакта, а да се направят корекции, тъй като не можело ЕС да решава каква да е данъчната основа в България, каква да е пенсионната система, каква реформа да се направи и какви да бъдат доходите в страната.

http://www.livenews.bg/Sinya-koalitsiya,-sindikati-i-rabotodateli%3A-S-Pakta-Evro-plyus-e-napravena-belya-12681 (http://www.livenews.bg/Sinya-koalitsiya,-sindikati-i-rabotodateli%3A-S-Pakta-Evro-plyus-e-napravena-belya-12681)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: omerzen в Юни 24, 2011, 15:14:59
Конгречулейшънс, Борисов. Поздравления и за опозицията, която тъй услужливо мълча през последните три месеца, когато държавата можеше да преговаря поне да има сирене в капана
Поздравления и на тези които Му осигуриха безрезервна подкрепа. Включително и за това дивашко ограбване на българите и България! Със сигурност подкрепата не е безплатна.
Цитат
Бойко,твоите черва разнасяни от кучетата ще са най-малкото което ще иска да види българския народ някой ден!!!!
Абе до тогава я камилата, я камиларя.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юни 25, 2011, 11:35:38
Капанът "Евро+" щракна. Вътре сме.

Премиерът Борисов извърши историческа недомислица, но никой не му попречи и ще плащаме всички

Светослав Терзиев
www.segabg.com (http://www.segabg.com)

Какво ще върши премиерът Бойко Борисов, след като оправи България и изтече мандатът му? Ще оправя други народи с нашите пари. С тази апостолска мисия той се натовари в Брюксел, където обеща, че България ще плаща чужди дългове години наред след неговото управление. Без никаква вътрешна съпротива и при почти пълна тишина Борисов вкара държавата в пакта "Евро плюс" и свързания с него Европейски механизъм за стабилност. Там тя ще играе ролята на плюса, защото не е член на еврозоната и нищо не я задължава да поема каквито и да е финансови ангажименти към когото и да било. Но Борисов я върза да гарантира "при поискване" над 6 млрд. евро (3 млрд. евро през първите 12 години), за да бъдат изплащани дългове на по-богати народи към западни банки.

Злото е сторено и трябва да си дадем сметка

какво се случи

Макар и да изглеждат сложни, нещата са много прости. Еврозоната изпадна в катастрофална криза, защото бе зачената на честна дума и без имунна система срещу злоупотреби. Нейният механизъм за самоконтрол бе пожелателен и разчиташе, че правителствата не лъжат. Оказа се, че някои лъжат на едро, и то от самото начало на общата европейска валута, като вкарват държавите си в свръхзадлъжнялост. Логиката им бе следната: вземаш парите сега, харчиш ги веднага, осигуряваш си комфорт, а дълговете ще ги плащат други, когато няма да си на власт. Правилото е: вземай повече, за да се тревожи след време онзи, който ги е дал, а не който ги е взел.

За да минава една лъжа, трябва някой да й вярва. Когато обаче се лъже за десетки и стотици милиарди евро, и то с години, няма как другите държави да са чак толкова наивни, че да не забелязват нищо. Сега проличава, че всичко се е знаело от самото начало, но най-големите държави от еврозоната съзнателно са си затваряли очите. Тоест едни са лъжели нагло, а други са искали лъжата да мине. Защо? Защото големите банки, които са отпускали кредити и които имат влияние върху правителствата в своите държави, са заинтересовани да пласират колкото може повече от своята "стока". А тяхната стока са парите, които продават по-скъпо, отколкото струват. Логиката им е следната: когато даваш, давай много, за да се тревожи не толкова длъжникът ти, колкото другите около него как да ти върнат парите, за да не пострадат от общ финансов срив. Тази логика е възможна само когато числата наистина са много големи.

Главните виновници,

които са наливали най-безотговорно пари на Гърция, Ирландия, Португалия и други закъсали длъжници, са големите френски и германски банки, плюс подгласнички от Холандия, Великобритания и още няколко богати държави. Щом изпищяха, че имат несъбираеми кредити за стотици милиарди, техният проблем се превърна в проблем на собствените им правителства, които усетиха риск от дестабилизация на националните си икономики, както и на еврозоната в цялост. За разлика от банките, които могат да доят само своите клиенти, правителствата имат властта да бъркат в джоба на всеки гражданин. Френският президент Никола Саркози и германската канцлерка Ангела Меркел измислиха временния спасителен механизъм от 440 млрд. евро, а година по-късно - и постоянния механизъм от 700 млрд. евро (съчетан с пакта "Евро+"), за да спасят своите банки и собственото си политическо бъдеще. За целта те натовариха чрез националните си бюджети с дългове всички свои граждани, но за да не предизвикат вътрешни недоволства, решиха да прехвърлят дългово бреме и върху гражданите на останалите държави от еврозоната. На първо време това изглеждаше логично (макар и несправедливо), за да се спаси цялата еврозона. Но като помислиха още малко, те стигнаха до прозрението, че могат да вкарат в схемата и народите извън еврозоната. Затова се появи идеята за пакта "Евро+", чието название означава еврозоната плюс желаещите да участват държави извън нея. България попада в плюса, т.е. в коалицията на желаещите. Унгария и Чехия отказаха да участват, а Полша предупреди, че се присъединява към "Евро+", само ако не я карат да плаща вноски в спасителния механизъм. Борисов не направи такава уговорка.

Схемата ще бъде задействана в средата на 2013 г., когато изтече срокът на временния спасителен механизъм, който ще бъде заместен от постоянния. България няма да бъде член тогава на еврозоната, но участието й в "плюса" ще даде основание на нейните партньори да я поканят да започне да плаща вноските си от самото начало. Премиерът Борисов (който по това време ще сдава поста) сега уверява, че до влизането си в еврозоната тя няма да внася нищо, но ако е така, никое правителство след неговото няма да има стимул за членство, защото първо ще трябва да задели отнейде "излишни" 3 млрд. евро, които 12 години по-късно ще нараснат двойно съгласно задълженията на държавата към постоянния спасителен механизъм. Впрочем твърдо платимите в началото пари са 350 млн. евро за участие в капитала на механизма, които трябва да станат 700 млн. евро след изтичането на "облекчения" период, валиден за държавите, изпадащи под 75% от средния брутен вътрешен продукт в ЕС. Затова правителството признава само за 300 млн. евро вноска и смята, че зад дървото скрива гората на

чудовищната задлъжнялост, която ни готви

Накратко: всеки българин - от новородено бебе до грохнал старец - ще дължи почти по 1000 евро, за да спасява банки в най-богатите държави, които ще прехвърлят на тяхна сметка несъбираеми дългове от други богати народи.
Пактът "Евро+", който ще обслужва бъдещия Европейски спасителен механизъм, определя правилата, чието спазване ще акумулира средства за пълнене на бездънната каца (фондът от 700 млрд. евро може да бъде увеличаван "според нуждите"). Технологията е замразяване на заплати и пенсии и увеличаване на данъците. Какво подписа Борисов? Първо, до 2013 г. няма да има индексации на заплати и пенсии (нищо че даде надежди на най-бедните първо за юли, а после за септември 2011 г.). Второ, заплатите ще се увеличават само в зависимост от нарастването на производителността. Същото не се отнася до цените, които могат да растат свободно, за да се изравнят с европейските. Така най-бедната държава в ЕС, каквато е България, няма да има шанс да догони доходите на богатите, освен ако не постигне по-голяма производителност от тях. Пенсиите пък ще се отдалечават чрез вдигане на възрастта и трудовия стаж за пенсиониране. За данъците ще се пристъпи най-напред към изравняване на данъчните основи, което логично ще води към хармонизация на ставките, както се подразбира от френско-германския ропот срещу "данъчния дъмпинг". Така богатите в ЕС ще извият ръцете на България да се откаже от ниския си корпоративен данък от 10% и да го вдигне поне двойно или тройно, с което ще загуби едно от малкото си конкурентни предимства за привличане на чужди капитали.

Който не е разбрал, ето му резюме: най-бедната държава се обрича на най-ниски доходи при растящи цени, но ще плаща повишени данъци. България ще бъде принудена да направи най-голямата финансова жертва в ЕС за сметка на своето бедно население, за да се запази комфортът на богатите. Конгречулейшънс, Борисов. Поздравления и за опозицията, която тъй услужливо мълча през последните три месеца, когато държавата можеше да преговаря поне да има сирене в капана "Евро+".

ВЪЖЕ ЗА УБИЕЦА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - БОЙКО БОРИСОВ!!!!

Българи,крайно време е да се започне да се действа в някаква посока - дори и радикална - защото с това си действие мутрата и българоубиец Борисов ни е*а майката официално и окончателно!!!!!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Младиястарец в Юни 25, 2011, 12:45:58
Дори да беше казал директно "от утре да ми дадете всички по 4000 евро в тая държава", пак нищо нямаше да каже това стадо овце.

Но да не се забравя, това не са по 1000 евро на човек, циганите нищо няма да плащат, така че са повече.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: omerzen в Юни 25, 2011, 14:43:39
Капанът "Евро+" щракна. Вътре сме.
Премиерът Борисов извърши историческа недомислица, но никой не му попречи и ще плащаме всички
Светослав Терзиев
www.segabg.com (http://www.segabg.com)
ВЪЖЕ ЗА УБИЕЦА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - БОЙКО БОРИСОВ!!!!

Българи,крайно време е да се започне да се действа в някаква посока - дори и радикална - защото с това си действие мутрата и българоубиец Борисов ни е*а майката официално и окончателно!!!!!

След всичко това семейство Сидеров още ли подкрепя Бойко Борисов?

(http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_1027400.jpg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Лудия Макс в Юни 27, 2011, 15:53:37
Специално за Аменхотеп:
http://prikachi.com/images/852/3501852K.jpg (http://prikachi.com/images/852/3501852K.jpg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юни 28, 2011, 10:03:38
Писмо от едно куче

Иван Бедров

(http://ivanbedrov.com/wp-content/uploads/image_1484631.jpg)

Преди известен брой години бившият министър-председател Симеон Сакскобургготски предложи на българите да си сменят чипа. Реакцията беше бурна и масова - колеги се възмущаваха, задаваха му въпроси, опозицията веднага се възползва от това непремерено изказване.

Няколко години по-късно премиерът Сергей Станишев попита публично: “Кой нормален човек се интересува от досиетата?” Реакцията не беше толкова бурна и масова, но все пак я имаше. Граждани заведоха дело срещу Станишев, защото се интересуват от досиетата, но не се приемат за ненормални. Онзи ден настоящият министър-председател Бойко Борисов каза: “Моите кучета са страхотни, но са точно като българите - здраво трябва да се държат.” Тишина.

Това, че премиерът се държи невъзпитано и обидно, си е основно негов проблем. Това, че следващите го журналисти приемат това за нормално, вече е и наш проблем. Бойко Борисов вече е свикнал никой да не го репликира, когато изрича откровени глупости. Като например съкратените разходи от Барак Обама, които според Борисов били няколко хиляди милиарда долара. Разбира се, че вярното число е стотина пъти по-малко, но никой не посмя да реагира на самонадеяното изказване на премиера. През изминалия уикенд треньорът по карате на Бойко Борисов се появи по телевизията и няколко пъти обясни, че българският премиер е бил администратор на националния отбор, а не треньор. Години преди това чувахме самохвалното твърдение на Борисов как е тренирал отбора. Тази поредица е безкрайна. Фриволният изказ и незачитането на фактите вече са официална политика. Официална политика е и отказът на журналистите не само да задават логичните въпроси към премиера, но и изобщо да се съмняват в неговите думи. След като го е казал, така е. Като онези два и половина милиарда долара, които Борисов обеща от транзит на руски газ. Този път вярното число беше само 10 пъти по-малко от изреченото. Но пак никой не задава въпроси.

В нормалните общества на политиците не е позволено да лъжат открито. Тук това вече е нормално. В нормалните общества не е позволено на медиите да препредават папагалски всяка глупост, без да се опитват дори да се доближат до здравия разум. Тук това не само че вече е нормално, но и когато Бойко Борисов се направи на обиден за пореден път и обърне гръб на журналистите, чуваме пискливия глас на притеснена репортерка: “Слушаме ви, слушаме ви, господин премиер!” И той се смилява и изрича още някоя умност, която никой после не поставя под въпрос.

Вероятно повечето хора в подобно обкръжение биха се самозабравили. Затова Бойко Борисов не е единствено виновен, че е такъв. Ако имаше и най-малък знак за достойна реакция, той щеше да се промени. Просто е такъв - оценката на околните е важна за него. Но когато е обграден от умилителни и немислещи погледи, тогава няма как да бъде различен. Тогава картината става още по-комична и той напълно убедено иска от търговците да му се извинят за думите си, че затварянето на “Ломско шосе” в София щяло да ги доведе до фалит. И нищо чудно някой да му се извини. А вчера Бойко Борисов информирал репортерите, че повече ще говори само по темата на деня и няма да отговаря на други въпроси. Нищо чудно и някой колега да му се извини. А на една стена в София видях надпис: “Там, където няма роби, няма господари.” Без извинение.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Младиястарец в Юни 28, 2011, 12:44:28
Не беше тишина, хората се хилотеха весело.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Лудия Макс в Юни 28, 2011, 13:16:38
http://www.communisme-bolchevisme.net/images/Enver_Hoxha_02.jpg (http://www.communisme-bolchevisme.net/images/Enver_Hoxha_02.jpg)

http://svoboden.eu/images/upload/Boiko_B06.jpg (http://svoboden.eu/images/upload/Boiko_B06.jpg)

Има малко прилика на външен вид. Да не би да е така и психически sadsmile ?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Nordwave в Юни 28, 2011, 15:10:04
Симпатизантите на Бойко в интернет вече са малцинство 1 към 2,5. Има ли алтернатива? Инициативата във Фейсбук “Ден без Бойко Борисов” на 5 юли (денят, в който ГЕРБ спечели изборите) показа съотношението на симпатизантите и противниците му в интернет обществото. Феновете на Бойко се оказаха около два пъти и половина по-малко в от тези, които го подкрепят.

(http://img19.imageshack.us/img19/7733/bokofacebook.jpg)

На 28 юни, за 3 дни, към инициативата във Фейсбук са се присъединили 10 500 души, а 4300 са я отказали. Към 1200 се колебаят (може би). Поканените, които още не са отговорили, са 42 000 - само за 3 дни, което показва с каква скорост се разпространява страницата на групата. Извадката е достатъчно представителна, за да се направят изводи за политическите настроения.

Оказва се, че хората, на които им е писнал Бойко Борисов, не го харесват и искат да има ден без него в медиите, са значително мнозинство пред тези, които го одобряват и са против инициативата. С хората, които се колебаят по въпроса, симпатизантите на Борисов се оказват около 1/3 от интернет пространството.

Но те се надяват, че той има по-широка подкрепа сред овчари и сред онези, които си садят картофи сами, поради силната насоченост на борисовите призиви към този електорат. Неотдавна Борисов посъветва на лекция студенти да стават овчари, имало свободни места, и се подигра с ай ти–специалистите, които се оплаквали, че няма работа, а не ставали овчари.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo[/youtube]

Инициативата за „Ден без Бойко Борисов” е на трима студенти по на 25 години, които са си сложили имената – Наско Палов, Валя Крушева, Камелия Енчева. Идеята е оригинална за България, макар че подобна съществува в Рим от 2 години. Тя не е популярна у нас и едва ли тримата инициатори са я заимствали от Италия.

Опитът на Рим - Ден без Берлускони и Uninstalling Berlusconi

За пръв път в края на 2009 г. в Италия е организиран национален “Ден без Берлускони”, когато италианци в цялата страна излизат на демонстрации. След това подобно събитие се повтаря в Рим (където не обичат хич премиера) през месец-два. Столичани излизат на празник през уикенда, веселят се по улиците, носят шапки, фланелки с подигравки към премиера си и плакати „No Berlusconi Day”.

А по време на референдума неотдавна, в който в Италия отхвърлиха и ядрената енергетика и др. инициативи на Берлускони, във Фейсбук се появи изображение за инсталиране на софтуер и надпис Uninstalling Berlusconi 57,2% almost complete – деинсталиране на Берлускони почти завършено – 57,2% - колкото са резултатите от референдума против идеите на премиера. За българския премиер Борисов жегата започва да настъпва на втората година от управлението му. Но тук икономическото положение под негово ръководство е далеч по-тежко от това в Италия. Там недоволството е по-скоро от личността на Берлускони, който започна да дразни повечето италианци.

В България нарастващото раздразнение от Борисов е съчетано с тежка икономическа стагнация, задълбочена от правителството му. Това са оценки от чужди анализатори, а не само на местната опозиция (например доклад на Световната банка от март, според който правителството на ГЕРБ е засилило негативния ефект от кризата).

Освен високата безработица, мнозинството от работещите са с намалени доходи, а икономическите мерки обезкуражават все повече. Правителството се грижи само за показни проекти като магистрали, метро и пътни участъци, а усвояемостта на фондовете от ЕС е по-ниска от тази при предишното правителство, въпреки че тогава спряха част от парите заради корупция. Чуждите инвеститори се отдръпнаха, бизнессредата се влоши.

Кучетата ми са като българите, държа ги здраво; Днес ви давам Ломско шосе На този фон Борисов демонстративно реже лентички и говори самохвалски колко много е свършило правителството му. И изказванията му по правило са с безапелационен тон на господар, който на моменти граничи с грубиянщина.

Ето два от бисерите от последните дни:

“Моите кучета са страхотни, но са точно като българите - здраво трябва да се държат” – така отговаря премиерът в Созопол на жена, която хвали неговите кучета. По този повод председателят на Народното събрание Цецка Цачева пред БНР разви следната оригинална мисъл:

“Известно е, че кучетата на премиера са обгрижвани с много любов от него, така че бих могла да тълкувам по обратен начин това, което казвате вие, и че просто институциите се отнасят с нужното уважение и любов към българските граждани.”

Вчера, при откриването на пореден пътен участък – Ломско шосе в София - премиерът, в характерния си стил в първо лице единствено число, каза следното: „Хиляди пъти сте ме питали кога ще стане “Ломско шосе” - днес ви давам “Ломско шосе.”

Групата във Фейсбук била платена…

И точно на това откриване стана засечката със страницата във Фейсбук. Журналистите му съобщават новината, че е създадена такава страница и той най-сериозно казва пред тях, че зад тази група стоят “хора, на които е било платено”. Горките студенти. Човек разбира защо са толкова наплашени и са написали в страницата на групата, че предложението им в никакъв случай не е насочено против ГЕРБ или министър-председателя.

А как да не е насочено срещу него? “Ден без Борисов”, ядосва премиера и той се кара на журналистите: “Недейте да идвате никъде на 5 юли. Не сте добре дошли тогава… Що за глупост е това. На някакви, на които са им платили да го кажат, направили инициатива. Недейте идва, недейте показва булевардите, недейте показва метрото, недейте показва нищо.”

Според dariknews.bg тримата инициатори са току-що завършили студенти. Твърдят, че не са партийно обвързани и никога досега не са гласували на избори. „Без значение дали той е постигнал нещо значимо или е направил някой гаф, нека в този летен ден да си седим/лежим на сянка, да отпиваме от бирата/коктейла си и да не дискутираме поне за ден правителството и в частност премиера. Нека българските медии изоставят поне за ден стария албански модел “Добър вечер, Енвер Ходжа!”…” - това е написано в страницата във Фейсбук.

Призивът е шамар за медиите, защото в него се говори за „организираната и неорганизираната медийната лакейщина и опитите една личност да бъде изтъкната над останалите без винаги да има повод”.


Феновете на Борисов вече не смеят да се обадят и в някои форуми

Че привържениците на Борисов в интернет вече са малцинство личи и по форумите. Те вече дори не смеят да се обаждат, защото веднага биват засипвани с подигравки. Вече не е престижно да си фен на Борисов. Преди година той имаше страница във Фейсбук с няколко десетки хиляди членове, но тихомълком тя е изтрита, след като интернет потребителите са започнали да пишат неприятни неща против него на страницата. По същия начин сега негови фенове се опитват да “дават отпор” на инициативата “Ден без Бойко Борисов”, като пишат в страницата във Фейсбук.

В e-vestnik усещаме тези настроения в развитие вече 4 години. От април 2007 г., от когато се появи в мрежата, вестникът има отрицателно отношение към Борисов, далеч преди да стане премиер (виж тук). И, въпреки че e-vestnik събра читателите си не на последно място поради тази своя позиция, във времето имаше промени в отношението. Анкета във вестника показа, че от 2185 гласували “Става ли Борисов за премиер?”, 65% твърдо смятаха, че не става, а само 15% го намираха за най-подходящия, останалите - с уговорки (виж тук). Но когато извадихме отново тази анкета в деня на изборите, за 2 дни рязко нарасна процента на тези, които го смятат за най-подходящ за премиер. Общият поток и настроения увличат.
Месеци преди изборите, на които победи ГЕРБ, неговите привърженици във форумите бяха повече и по-гръмогласни. Това продължи около 7-8 месеца след изборите, когато нарастващата дилетантщина на управлението на Борисов и влошаващото се икономическо положение охладиха ентусиазма. Сега са единици коментиращите във форума, които подкрепят Борисов. Същото е и в най-оживените форуми - на „Дневник”, „Сега” и др.

Алтернативата на Борисов ще се появи за 2 месеца, както и преди

Въпросът е – щом е така, има ли алтернатива? Мнозина приемат, че Борисов е карикатура на политик, че е некомпетентен, самохвалко, лъжец, демагог, популист, с тъмно минало и т. н., но казват – „Няма алтернатива”. А привържениците му отговарят на критиките - значи, искате пак тройната коалиция (като че ли това е единственият възможен вариант).
Дали наистина няма алтернатива?

В близката история на България има подобни моменти. Социалистите спечелиха с мощна подкрепа изборите през 1994 г. Въпреки гафове, първата година на кабинета Виденов мина успешно, а след това започна кризата и стигна до хиперинфлация. Премиерът не пожела да сменя министри (за разлика от Борисов), закъсня дори с оставката си. Но 2 месеца преди да я подаде пак нямаше алтернатива. Тези, които му нанесоха най-големия удар, не бяха политици. Предаването „Каналето” в края на 1996 г. изпълни една песен „Пътнико Виден, пътнико Офф”, плюс няколко скеча и изкара хората на улицата. Тогава още не се беше появил Иван Костов.

Той се появи на следващия митинг със синята си препаска на главата. И стана премиер. А това беше един компрометиран министър на финансите в две правителства, около който имаше скандали, имаше и вътрешно партийни проблеми. Но стана алтернатива само за 2 месеца.

За 2 месеца и бившият монарх Симеон Втори стана алтернатива, направи партия и спечели убедително изборите, като срещу него дори работеха повечето медии. Пропагандата постигна обратен ефект.

Сега медиите са под контрол на Борисов и пропагандата им вече постига обратен ефект. Самият призив за „Ден без Борисов” е показателен за това. Те се оляха с безогледна прапаганда всеки ден, която напомня отминали времена.

Сега е възможен съвсем същия вариант като след Виденов и след Костов.

Но кои са алтернативните личности? Могат да бъдат политици дори от най-познатите лица. Могат да бъдат бивши министри, дори от тройната коалиция, и да се превърнат бързо в алтернатива. Има такива личности и в НДСВ, и в БСП, и при сините.

Алтернатива може да дойде и от напуснали или прогонени от ГЕРБ. Например министърът на икономиката Трайков, със съпротивата си срещу „Лукойл” и пререканията с премиера, набра добра позиция за политик в бъдеще. Борисов благоразумно не го уволни, защото щеше да го превърне в свой заплашителен конкурент занапред.

Пишещият тези редове не иска да споменава имена, защото така се превръщат в интрига и кой знае кой и как ще го тълкува, като някаква провокация, сондиране и т. н. Просто припомням, че и друг път в близкото минало е имало такива ситуации и алтернатива се е появявала в съвсем кратки срокове.

http://e-vestnik.bg/12079/simpatizantite-na-boyko-v-internet-veche-sa-maltsinstvo-1-kam-25-ima-li-alternativa/ (http://e-vestnik.bg/12079/simpatizantite-na-boyko-v-internet-veche-sa-maltsinstvo-1-kam-25-ima-li-alternativa/)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юни 28, 2011, 18:21:09
Кучетата може и да обърнат кервана

Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. От това Бойко Борисов се оплака още през 2009 година.

(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0wcLGUUr_OPgcZPlQwJiMFkTWx5QnbseeX0DyLjGsTeaNUbi6CA)

Тогава той бе столичен кмет и лидер на ГЕРБ. Днес е премиер. И положението за него явно не става по-добро. От към материал, разбира се. Не само не се подобрява, но и придобива животински измерения. Стигна се до там, че Борисов сравни народа с кучета. Хубави, но все пак кучета. И то такива, които трябва да се държат здраво. Че гафът е очевиден, едва ли е нужно да констатираме. Че толкова години премиерът и екипът около него не успяха да изгладят публичния образ на министър-председателя ни, също. Уви, ден след ден, Борисов казва нещо, скандалът изплува и после започва дългото замазване от страна на приближените му в ГЕРБ.

По аналогичен начин вчера председателят на парламента Цецка Цачева се опита да ни обясни, че не е станало нищо. Абсолютно нищо смущаващо. Защо ли? Ами защото кучетата на премиера били обгрижвани с много любов, а институциите се отнасяли с нужното уважение и любов към българските граждани. Няма кой да повярва на това. Най-малко от страна на институциите българинът се чувства уважаван и защитаван.

Най-малко парламентът е мястото, от където може да дойде оправданието за премиерския гаф. Но пък както често се случва откакто ГЕРБ е на власт, Борисов казва нещо "чистосърдечно, без да иска да обиди някого". Разбира се, обидата е налице. Веднъж заради сравнението с кучета, веднъж заради факта, че премиерксите питомци са доста по-обгрижвани от голямата част мизерстващи българи. И не на последно място в израза всъщност няма нищо вярно.

Ако приемем сравнението с кучета, то за какво точно трябва да бъде държан здраво българският народ не е много ясно. Фразата предполага, че у българина е заложен много гняв, неподчинение, своенравност и бунт. И за всичко това трябва здрава ръка. Уви, нито от бунт, нито от неподчинение може да се оплачат управляващите в последните 20 години. И при ГЕРБ, и при Тройната коалиция, та и преди това гражданското общество не се "разлайваше", така че да поиска ясна сметка за всички злоупотреби и издевателства. У българина е останал само гняв, но той се изразява единствено в мъчителна самоунищожителност. Гняв, който се стаява и избива навсякъде другаде, но не и в протест срещу властта. Саморазрушителна търпимост, която ни превръща по-скоро в послушни малки кученца, отколкото в такива, които трябва да се държат здраво.

И тази фраза ще отмине, както онази с материала. И този гаф ще бъде забравен и преглътнат. Но ако сме кучета, е крайно време да се разлаем тогава, когато трябва. Ако не с бунт по улиците, то поне с конституционното ни право да избираме водачите си. За властта трябва да е ясно, че тази духовитост не е от полза за никого. Тя е само удобен ръжен за предизборните атаки на опозицията. На народа е нужна работа и резултати, а не остроумни сравнения. Ако ще водите още един мандат, господин Борисов, не напомняйте на българина, а го извадете от този кучешки живот. Иначе, кучетата може и да обърнат кервана.

автор: Ивайло Кючуков, actualno.com

Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Юни 28, 2011, 18:40:50
Кучетата може и да обърнат кервана

Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. От това Бойко Борисов се оплака още през 2009 година.

(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0wcLGUUr_OPgcZPlQwJiMFkTWx5QnbseeX0DyLjGsTeaNUbi6CA)

Тогава той бе столичен кмет и лидер на ГЕРБ. Днес е премиер. И положението за него явно не става по-добро. От към материал, разбира се. Не само не се подобрява, но и придобива животински измерения. Стигна се до там, че Борисов сравни народа с кучета. Хубави, но все пак кучета. И то такива, които трябва да се държат здраво. Че гафът е очевиден, едва ли е нужно да констатираме. Че толкова години премиерът и екипът около него не успяха да изгладят публичния образ на министър-председателя ни, също. Уви, ден след ден, Борисов казва нещо, скандалът изплува и после започва дългото замазване от страна на приближените му в ГЕРБ.

По аналогичен начин вчера председателят на парламента Цецка Цачева се опита да ни обясни, че не е станало нищо. Абсолютно нищо смущаващо. Защо ли? Ами защото кучетата на премиера били обгрижвани с много любов, а институциите се отнасяли с нужното уважение и любов към българските граждани. Няма кой да повярва на това. Най-малко от страна на институциите българинът се чувства уважаван и защитаван.

Най-малко парламентът е мястото, от където може да дойде оправданието за премиерския гаф. Но пък както често се случва откакто ГЕРБ е на власт, Борисов казва нещо "чистосърдечно, без да иска да обиди някого". Разбира се, обидата е налице. Веднъж заради сравнението с кучета, веднъж заради факта, че премиерксите питомци са доста по-обгрижвани от голямата част мизерстващи българи. И не на последно място в израза всъщност няма нищо вярно.

Ако приемем сравнението с кучета, то за какво точно трябва да бъде държан здраво българският народ не е много ясно. Фразата предполага, че у българина е заложен много гняв, неподчинение, своенравност и бунт. И за всичко това трябва здрава ръка. Уви, нито от бунт, нито от неподчинение може да се оплачат управляващите в последните 20 години. И при ГЕРБ, и при Тройната коалиция, та и преди това гражданското общество не се "разлайваше", така че да поиска ясна сметка за всички злоупотреби и издевателства. У българина е останал само гняв, но той се изразява единствено в мъчителна самоунищожителност. Гняв, който се стаява и избива навсякъде другаде, но не и в протест срещу властта. Саморазрушителна търпимост, която ни превръща по-скоро в послушни малки кученца, отколкото в такива, които трябва да се държат здраво.

И тази фраза ще отмине, както онази с материала. И този гаф ще бъде забравен и преглътнат. Но ако сме кучета, е крайно време да се разлаем тогава, когато трябва. Ако не с бунт по улиците, то поне с конституционното ни право да избираме водачите си. За властта трябва да е ясно, че тази духовитост не е от полза за никого. Тя е само удобен ръжен за предизборните атаки на опозицията. На народа е нужна работа и резултати, а не остроумни сравнения. Ако ще водите още един мандат, господин Борисов, не напомняйте на българина, а го извадете от този кучешки живот. Иначе, кучетата може и да обърнат кервана.

автор: Ивайло Кючуков, actualno.com


Цитат
У българина е останал само гняв, но той се изразява единствено в мъчителна самоунищожителност. Гняв, който се стаява и избива навсякъде другаде, но не и в протест срещу властта. Саморазрушителна търпимост, която ни превръща по-скоро в послушни малки кученца, отколкото в такива, които трябва да се държат здраво.

Максимата на всички български управници е винаги била такава:"На кучето-кучешки живот!"
Цитат
"...У българина е останал само гняв, но той се изразява единствено в мъчителна самоунищожителност. Гняв, който се стаява и избива навсякъде другаде, но не и в протест срещу властта. Саморазрушителна търпимост, която ни превръща по-скоро в послушни малки кученца, отколкото в такива, които трябва да се държат здраво..."
Няма нужда Цецка Цачева или който и да било от върхушката "да обяснява"(КОМУ и КАКВО?),че да се живее с 250 или 300 евро заплата е добър вариант.
Цачева най-напред трябва да се самоопредели мъж ли или жена,а пък тогава "да обяснява",кое какво е.
Найден Зеленогорски още помни срамотиите,които тя е направила срещу община Плевен.
Възмутен съм от фактът,че всички такива създания,заемащи високи постове(обикновено купени с мръсни пари или телом...), имат наглостта "да обясняват"!
Кому ще обясняваш бе,аланкоолу?
До вчера си е бърсала задникът със слама или се занимавал с рекет и изнудвания,а днес...ще "обясняваш".
Ай сиктир,ваш"та мама дерибейска!!!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юли 01, 2011, 10:21:34
Обещахме на Сърбия подкрепа за ЕС, на Турция – джамии

Белград може да разчита на подкрепата на София за стартиране и провеждане на преговорите за присъединяване към Европейския съюз.


В това за пореден път премиерът Бойко Борисов е уверил сръбската страна по време на срещата си с президента Тадич.

„За нас тази подкрепа е изключително важна, убеден съм, че можем да извървим пътя на европейската интеграция", е заявил от своя страна сръбският държавен глава.

Борисов получи и благодарностите на турския външен министър Ахмед Давутоглу, който е подчертал, че благодарение на Борисов и дипломацията му могат да бъдат избегнати и успешно решени проблемите. Има голям потенциал в нашите отношения. Страните ни са съседи и добри партньори, е посочил Давутоглу.

От своя страна Борисов е изтъкнал, че изпълнява поетите ангажименти. Етническият мир за мен е по-ценен от властта, а делата - по-силни от думите", е подчертал българският премиер.

Той е информирал турския първи дипломат, че политиката на кабинета предвижда инвестирането на държавни средства в смесените региони и за възстановяването на джамии и посочи за пример джамията в Стара Загора, за която са отпуснати около 3 млн. лв.

www.news.bg (http://www.news.bg)

(http://img545.imageshack.us/img545/4552/new2d.jpg)През последните 15 години са направени около 1500 джамии. Нашата толерантност е минала всякакви граници.

Това заяви пред Нова телевизия тогавашният кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС. Той попита откъде ДПС има тези средства и даде пример със съседна Гърция, където за 15 г. не бил построен нито един мюсюлмански храм


Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Veskou в Юли 02, 2011, 17:00:02
Борисов обеща на Турция, че ще строи още джамии

(http://www.vestnikataka.bg/newsImages/image_211815.jpg)

Премиерът Бойко Борисов е обещал на турския външен министър Ахмед Давутоглу, че България ще строи още джамии с държавни пари. Двамата са разговаряли в рамките на срещата на върха на страните участнички в Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа, която се проведе на остров Свети Стефан в Черна гора. Премиерът е информирал турския първи дипломат, че политиката на кабинета предвижда инвестирането на държавни средства, които идват главно от данъците на всички българи, в смесените региони и за възстановяването на джамии и посочи за пример джамията в Стара Загора, за която вече са отпуснати около 3 млн. лв. На форума Борисов получил и благодарностите на турския външен министър, който е подчертал, че благодарение на Борисов и дипломацията му могат да бъдат избегнати и успешно решени "проблемите", без да уточнява за какво иде реч. "Има голям потенциал в нашите отношения. Страните ни са съседи и добри партньори", посочил Давутоглу. От своя страна Бойко Борисов е изтъкнал, че така изпълнява поетите вече ангажименти. "Етническият мир за мен е по-ценен от властта, а делата - по-силни от думите", изцепил се българският премиер.

http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=211815&cat=3 (http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=211815&cat=3)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юли 02, 2011, 18:01:25
В случая най-интересното е че новината идва от в.Атака.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Юли 02, 2011, 21:06:19
Цитат
"Има голям потенциал в нашите отношения. Страните ни са съседи и добри партньори", посочил Давутоглу.
(http://doodoo.ru/smiles/verybig/heart.gif) (http://doodoo.ru/smiles/verybig/index03.htm)(http://www.photobomba.com/download/281-14259/girlsphotos.jpg) :bgflag:
Цитат
Бойко Борисов е изтъкнал, че така изпълнява поетите вече ангажименти.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Лудия Макс в Юли 12, 2011, 08:28:26
Борисов готов да раздели Несебър
БГНЕС

Разделят Несебър на две. Старата част на града, която е архитектурен резерват, да бъде отделена от новата и обособена в самостоятелна административна единица. Това поискаха на среща с министър-председателя Бойко Борисов жители на Стария град, предаде бТВ. Премиерът обеща до сряда, когато е заседанието на Министерския съвет, да бъде проучено как може да стане това. В залата за срещата с премиера жители на Новия град не бяха допускани. От Борисов жителите на Стария Несебър поискаха да се отделят самостоятелно и да участват в управлението на новото кметство. Според местните нито държавата, нито общината можели да управляват добре града, затова се стигало до незаконно строителство и претрупване със сергии. Борисов се съгласи, че след като хората от двете страни на провлака не могат да се разберат, трябва да се вземе радикално решение. "Аз винаги съм бил "за" местната власт да се самоуправлява и когато хората, животът, бизнесът, бъдещето им зависи от това, което ще представлява Несебър, аз мисля, че те ще се справят по-добре. Убеден съм", категоричен бе премиерът. Според областния управител на Бургас за отделянето на Стария Несебър е необходим референдум. Подобен проблем стоял и пред Созопол. Борисов каза, че рано или късно и Слънчев бряг ще се отдели от община Несебър, тъй като сега курортът не се управлявал добре. /БГНЕС /МРЪСНА МУТРА!! ЗА ЧИИ ЧЕП СМЯТАШ ДА РАЗДЕЛЯШ РОДНИЯ МИ ГРАД? МРЪСНА ПРОСТА ТИКВА   :@
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Лудия Макс в Юли 12, 2011, 08:31:16
Цитат
"Има голям потенциал в нашите отношения. Страните ни са съседи и добри партньори", посочил Давутоглу.
(http://doodoo.ru/smiles/verybig/heart.gif) (http://doodoo.ru/smiles/verybig/index03.htm)(http://www.photobomba.com/download/281-14259/girlsphotos.jpg) :bgflag:
Цитат
Бойко Борисов е изтъкнал, че така изпълнява поетите вече ангажименти.


Е Петкане,не знаех,че той е бил от Рома  :-D Определено с таз тога е богаташ  :-D
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Юли 13, 2011, 22:51:38
тоталната шизофрения на един ненормален човек:(http://img703.imageshack.us/img703/3391/unledlz.jpg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: killed_by_death в Юли 15, 2011, 20:25:26
Понякога пропагандните методи и машината за обработване могат да те шашнат относно как "работят". Без значение дали става въпрос за противници или привърженици на Борисов, при всеки арест или серия от арести( винаги някаква  "акция") и хората почват: ето Бойко това, Бойко онова, сякаш в МВР има някакви роботи, които не работят, не са обучавани в тази професия, а само слагат белезници-Бойко и Цветанов водят следствие, събират доказателства, сношават се с прокуратурата, обучават и т.н. Това да разследваш криминални действия и задържаш заподозрени и обвиняеми все едно не е съществувало преди ГЕРБ. :-D Ще ме прощавате, но арести е имало и преди това управление, повечето от престъпния свят имат многократни задържания и чат-пат присъди. Но нямаше такива писаници по медиите. Това не означава, че тази институция си е вършила работата изрядно и ефективно през предишните периоди, просто не са се сещали да раздуват за всеки задържан квартален дилър с тайфата му. Наложи се и мнението,
че който критикува ГЕРБ е комунист и му е харесвала тройната коалиция. Добре, че все пак хората започват да се съмняват малко по малко. Това не ни помага на положението. Ще подскажа: каквото и политическа формация да се появи, няма да доведе до някакъв осезаем просперитет-в нея ще влезнат същите смукачи,търсачи на изгода и влияние. А те са хора от народа,често са,само примерно, леля, вуйчо, брат, братчед, баджанак и т.н. на някой от вас.
С няколко думи: както и в друга тема-духа, манталитета и културата на нацията ни,  е в тотален разпад, няма такова нещо, каквото едно време се е водило интелигенция(сега се води като нещо отрицателно за разлика отпреди ч44-та) нещо като пътеводител и "абстрактното" комунисти за всяко управление, далавери, крими практики и т.н. не важи, защото самото общество ни е пропито от комунизма, фалшивия морал в продължение на 45 години в изкуствена държава...и още 20 години липса изобщо на някаква основа, дори на предишната гротеска.
При липса на качества у едно население,  появата на такива като сегашния премиер са напълно логични. И след него няма да стане по-различно. Бая път има да се извърви по стари забравени пътеки, за да се съгради пак едно нормално и що-годе активно, отговорно общество с национално осъзнание, което да доведе до някакво успешно и задоволително в национален план управление.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Юли 16, 2011, 15:05:13
Цитат
При липса на качества у едно население,  появата на такива като сегашния премиер са напълно логични. И след него няма да стане по-различно. Бая път има да се извърви по стари забравени пътеки, за да се съгради пак едно нормално и що-годе активно, отговорно общество с национално осъзнание, което да доведе до някакво успешно и задоволително в национален план управление.(цит.killed_by_death )
   
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
+1
...
...
Дори и най-беглият анализ на начините на управление на България от 1989г до този момент ще потвърди категорично казаното от killed_by_death.
Върхушката се избира с помощта на тъпанари,мислещи се за хора,а останалите разумни хора търпят страдания.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Август 24, 2011, 16:47:51
(http://prikachi.com/images/655/3701655f.jpg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Август 29, 2011, 18:25:33
Уикилийкс: Кабинетът е лъгал тактически за мораториума върху ГМО

(http://lecsiko.com/showpict.php?id=7844)Законодателството за отглеждане на ГМО в България е било внимателно следено и привържениците на ГМО са активно подкрепяни и финансирани от посолството на САЩ - показва нова серия секретни дипломатически документи, разсекретени от Уикилийкс.[/b]
Основна пречка срещу приемането на либерално законодателство за ГМО според грама (06SOFIA1173), изпратена през 2006 г. от шарже д'афер Караянис, е тогавашният председател на Българската академия на науките (БАН) Иван Юхновски, съобщи сайтът "Биволъ", който има договор с Уикилийкс.

Атанас Атанасов, шеф на Агробиологичния институт, разказал в посолството, че Юхновски е изпратил различни „експерти, които знаят много малко за науката за ГМО" в парламентарните комисии по околната среда и земеделието да критикуват законопроекта.
Лобистите за ГМО, с покрепата на зам.-министъра на земеделието Светла Бъчварова, пък изпратили писмо до Европейската комисия с питане дали българският закон е в съответствие със законодателството на ЕС.

"Атанасов смята, че България може да бъде санкционирана, ако се докаже, че законът не съвпада с политиката на ЕС, което може да се превърне в тоягата, необходима на поддръжниците на ГМО тук, за да убедят правителството да преразгледа закона", пише още Караянис преди 5 г.

Посолството в София има добре дефинирана стратегия, подкрепена от биотехнологичната индустрия на САЩ и важни местни доверители, се казва пък в грама на посланик Нанси Макълдауни до Държавния департамент от януари 2009 г. (09SOFIA23) Доверителите трябва да бъдат финансирани, за да проведат информационна кампания за търговските и икономическите ползи от ГМО. Те са сформирали консорциум, който одобрява предложената от американците програма. Консорциумът включва Националната Селскостопанска Академия, Държавната Комисия по Биологична Безопасност, Университети по селско стопанство и храни и институти, местната Асоциация на Селскостопанските Производители и специализираните медии (телевизия Агромедия), пише още в документа.

През 2010 г. американското лоби има реален шанс да успее, защото либерализирането на ГМО става стратегическа цел на правителството на Бойко Борисов. Изправено пред съпротивата на голяма част от българското общество, правителството е решило да наложи тактически мораториум от 5 г. Целта му да предизвика ЕС да го разкритикува като противоречащ на европейското законодателство, след което, под заплахата от европейски санкции, да бъде приет нужният законопроект - тази хитрост разкрил министър Мирослав Найденов пред настоящия посланик Джеймс Уорлик, става ясно още от документа на Уикилийкс.

В началото на февруари 2010 година Уорлик изпраща във Вашингтон некласифициран доклад (10SOFIA105), в който пише следното: "Проектозакон, който би съгласувал настоящия режим на ограничения за биотехнологиите със законодателството на ЕС беше заграбен от групи, които са против ГМО. В резултат и като тактически отговор, правителството предлага допълнение към законопроекта – 5-годишен мораториум върху освобождаването на ГМО в околната среда или за селскостопански цели. Правителството очаква, че след приемането на новото законодателство ЕК ще погледне на мораториума като забавяне в прилагането на закона и на България ще й се наложи или да го отмени, или да се сблъска със санкции, нещо, което това правителство, отчаяно от липсата на пари, много би искало да избегне".

След това дипломатът допълва: "Подложено на силен натиск да измени проектозакона, сегашното правителство предложи добавяне на петгодишен мораториум върху освобождаване на ГМО продукти в околната среда или за селскостопански цели. На 11 февруари, по време на среща с посланика, министърът на земеделието Мирослав Найденов призна, че този мораториум е тактически подход, целящ постигането на стратегическата цел този проектозакон да бъде приет. Според Найденов би било по-лесно да се премахне мораториумът под натиск от ЕК отколкото да се промени законодателството".

Уорлик отбелязва, че тази стратегия е "ходене по тънко въже", тъй като общественото мнение е спечелено от анти-ГМО реториката. Ако Найденов е прав и ЕС в крайна сметка принуди България да вдигне предложения мораториум, правителството ще има извинението, от което се нуждае, за да либерализира най-накрая българския биотехнологичен режим, заключава посланикът.

През февруари България за първи път се възползва и наложи предпазна клауза върху генномодифицирана царевица на Монсанто 810, която е разрешена в ЕС, но страните членки имат право едностранно да наложат предпазна клауза.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Лудия Макс в Ноември 12, 2011, 17:08:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fG_FnX4xfpQ[/youtube]
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Горянин в Ноември 18, 2011, 13:04:00
ПРИЗНА СИ, ВСИЧКО СИ КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ!!!

СЕГА, КОГАТО НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е ЯСНО, ЧЕ БОКО ТИКВУНЯ ИСКА ДА НИ ИЗТРЕБИ И ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ТЕХНИКИ ЗА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ, ТОЙ КАЗА СЛЕДНОТО:

Цитат
В средата на мандата точната дума е, че българите разбраха това, което се опитваме да направим, колко добре, колко зле – няма значение. В това отношение много ни помагат и новините, които гледат вечерно време - независимо дали в Европа се сменят премиери, първото нещо, което казват на пресконференции е – да, ще боли.
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-9944710?nt=13 (http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-9944710?nt=13)

НАГЛОСТТА И БЕЗСРАМИЕТО МУ НЯМАТ ГРАНИЦИ!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Ноември 19, 2011, 08:51:23
(http://prikachi.com/images/655/3701655f.jpg)

(http://img-fotki.yandex.ru/get/3608/mi911.4/0_17777_67bf9e27_L.jpg) (http://fotki.yandex.ru/search/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5/users/mi911/view/96119)
«Охрана (http://fotki.yandex.ru/search/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5/users/mi911/view/96119)» на Яндекс.Фотках (http://fotki.yandex.ru/)Редактирано от модератор: Корекция на таговете на цитата.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: SPQR в Ноември 27, 2011, 01:34:48

Нови свидетелства за гангстерско минало на Бойко Борисов, медиите мълчат

26 Ноември 2011


(http://e-vestnik.bg/imgs/bulgaria/Boko_SIC.jpg)
Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователна компания СИК през 1995 г. Отляво надясно са Венцислав Стефанов, Румен Николов- Пашата, Бойко Борисов. Стефанов и Пашата са отишли лично при Тодор Живков в Бояна и са му предложили да му осигурят денонощна охрана, след което пращат да го пази Бойко Борисов. Снимка: Живко Ангелов, вестник “Капитал”. В медиите е попаднала още една снимка от това честване, на която Борисов е с двамата братя Маргини и торта. Но авторът не можа да се добере до нея, много я крият, много се пазят да не би да попадне в някой от малкото опозиционно настроени медии и да излезе на бял свят. Сигурно я пазят за времето, когато Бойко ще падне, да му скачат с нея по главата, както сега му слугуват.

Една новина от Шуменския съд за срещи на премиера Борисов с гангстера Сретан Йосич и босове от СИК, които обсъждали как да го назначат в МВР, беше премълчана от българските медии. Подсъдим по делото “Килърите”, който е бил шофьор и охрана на гангстера Милчо Бонев-Бай Миле, казва още пред съда, че Борисов по онова време отговарял за канал за наркотици, че като шеф на фирма “Ипон” издал разрешителните на охраната на бай Миле и др.

Каквито и резерви може да има срещу такъв свидетел, неговите показания пред съда съвпадат с други подобни свидетелства пред съда в Белград от 2009 и 2010 г. (виж по-долу). И е недопустимо в демократична държава със свободни медии такава новина да се премълчи и да остане без коментар. Случаят показва, че у нас медиите са контролирани.

Новината съобщиха накратко в новините по БНР, по-подробно “Медиапул”, в. “Сега”, предаде я в сайта си агенция “Кросс”, а оттам и 1-2 маргинални сайта, блогове, Фейсбук. Уви, контролираните от правителството медии вече могат само частично да скрият новина.
По повод новината сайтът “Биволъ“, направи по-подробна публикация-обръщение към главния прокурор:


На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!

25.11.2011 Шуменски окръжен съд

Подсъдимият по делото „Килърите” Васил Костов - Кеца разказва за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предава БНР.

Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон” собственост на Бойко Борисов по онова време…

„Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция”, допълни той… Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски”, обясни Кеца. (виж новината по-подробно в агенция “Кросс”)

07.04.2009 Окръжен съд в Белград

Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето, когато е бил в България, е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.

(Б. р. - освен Сретан Йосич, година и половина по-късно, на 30 ноември 2010 г., защитен свидетел срещу него - Томислав Марянович - също каза пред съда в Белград, че “Бойко Борисов, по времето, когато е “главен секретар на полицията”, е бил човекът на Сретан Йосич и на дясната му ръка Слободан Джурович в България.” Това признание също беше прикрито от българските медии като маловажно и цитирано тук-там в обща информация, без заглавия)


05.09.2006 София, Посолство на САЩ, секретно, не за чужденци

Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

Г-н главен прокурор, къде сте? В изложеното по-горе има всичко необходимо за прокуратурата да се самосезира и да образува досъдебно производство.

Има свидетел в България, защитете го и го разпитайте.

Има свидетел в Сърбия - поискайте да го разпитат българските разследващи.

Има данни за престъпна дейност на Борисов в партньорска правоохранителна служба на САЩ (SIMO) - изискайте ги.

Г-н Велчев, ако не вярвате на Кеца и на Йоца, не вярвате ли поне на ЦРУ?  Или допускате, че ЦРУ си оправдава парите с информация от Кеца?

http://e-vestnik.bg/13236/v-desetkata-na-pomosht-gospodin-velchev-premierat-ni-e-bandit/

Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: SPQR в Декември 11, 2011, 16:48:03
                                 Борисов вече не крие, че мрази българите..Почивните дни преди Никулден донесоха на Борисов още едно разочарование: той бе принуден да се оттегли от номинацията си за „Футболист на годината” но поиска тази година, 2011 да е нулева за класацията! Т. е. за мен – няма, но и за други да няма награда!

Всъщност крайно време беше Борисов да направи това оттегляне, тъй като във фейсбук се появи предложение всички класации да започват от второ място и първото да се пази за българския премиер!

Жаждата да се прави на универсална личност и да разбира от всичко, доведе Борисов до подобни неудобни ситуации, на дали ги разбра, или само се раздразни

Какво са българите за премиера Бойко Борисов


– „...някакъв шум – като им предложат една година увеличение на годините за пенсия - излизат на протести да поскачат, а след това се радват и на 4 месеца повишаване...”!

„...ако се окаже в тази държава, че над 800 хил. инвалидни пенсии даваме, каква конкуренция ние ще бъдем на скандинавските страни, на Германия, Франция и на всички останали?” попита Борисов. Т. е. инвалидите пречат на пълноценната конкуренция на България спрямо скандинавските страни!?


„...Подписвам инвалид – много тежък – и той се нарежда на опашката и взима двойна пенсия...”

В това изявление на Борисов има няколко лъжи:

Всъщност „двойната” пенсия е една пенсия по избор и процент от инвалидната!

Що се отнася до броя на инвалидите, който неговото протеже Дянков повтаря като мантра – стана ясно, че вместо 800 000 били били четири пъти по-малко – 200 000!

Дали Дянков и Борисов ще се извинят на инвалидите за нападките! Едва ли, те не се извиняват,защото са убедени в своята непогрешимост.

Имам предложение: да предложа на Борисов да го заразят с вирусен хепатит при кръвопреливане, който се развива в годините в цироза – дали ще е в състояние да рита топката? По-скоро ще се влачи като пребито куче и ще бъде повече от непълноценен за работа...

А представя ли си е Борисов да катастрофира и загуби някой крайник – ще го проверяват на всеки три години – как ще му е на Борисов това разкарване и унижение в състояние на инвалидност?

Вече на всички в държавата е ясно, че Българите са му хора, които го дразнят с високата си възраст, инвалидността си, с претенциите си за по-добър, достоен живот! И че за най-малкото започват да скачат?!
http://lubamanolova.info/analizi/2011/2285
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: april_z в Декември 11, 2011, 18:16:51
борисов мразел българите ?  :mad:

борисов иска от своята паплач, да носят пари на държавата. тои има интерес от качественни българи които хранят държавата. той не иска от това богатство което му дават данакоплатците да го дели с паплачта която и тя иска да плюска от тези данаци. и данакоплатците също не искат да плащат данаци за тези инвалиди или на български , отрепки.

да не говорим, че тези отрепки ползват привилегии които здравите хора нямат. не плащат осигоровки, отварят магазини и печелят повече от здравия човек и така излиза че младия собственник на магазин е преебан по начало.  така че е прав бб, че инвалидите са измет които вредят на държавата. те подкопават морала и справедливоста в капитализма. и младия хваща пътя на запад. социалната система е за младите несоциална.

всеки който твърди друго е лъжец.

за пенсионерите да пишем две думи.
по принцип пенсионери и инвалиди са една и съща група мизерници които се хранят на гърба на данакоплатците. и заради това и те са измет и тяхното място е гробищата и заради това се увеличава и пенсионната възраст.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Горянин в Декември 11, 2011, 18:19:48
борисов мразел българите ?  :mad:

борисов иска от своята паплач, да носят пари на държавата. тои има интерес от качественни българи които хранят държавата. той не иска от това богатство което му дават данакоплатците да го дели с паплачта която и тя иска да плюска от тези данаци. и данакоплатците също не искат да плащат данаци за тези инвалиди или на български , отрепки.

да не говорим, че тези отрепки ползват привилегии които здравите хора нямат. не плащат осигоровки, отварят магазини и печелят повече от здравия човек и така излиза че младия собственник на магазин е преебан по начало.  така че е прав бб, че инвалидите са измет които вредят на държавата.

всеки който твърди друго е лъжец.

за пенсионерите да пишем две думи.
по принцип пенсионери и инвалиди са една и съща група мизерници които се хранят на гърба на данакоплатците. и заради това и те са измет и тяхното място е гробищата и заради това се увеличава и пенсионната възраст.

Добре, другарю антибългарин.  :police:

Предполагам, че ти не си измет, която просто замърсява България с присъствието си, а че си по-скоро активна измет, която се чуди как по-добре да обслужи с ръце и уста господарите си - комуно-капиталисти. Предполагам и че нямаш родители и баби и дядовци, нямаш познати инвалиди и ти най-вероятно никога няма да станеш част от една от тези категории, понеже не си и човек може би? :Azn:

Самият Мухобойко не един път е показвал какво е отношението му към населението на китната ни и окупирана родина, както и не един път е приканвал младите и умните хора да напуснат територията. Интересно кой е лъжеца.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: april_z в Декември 11, 2011, 18:27:23
аз искам младите да са най важни в държавата а не инвалиди отрепки и пенсионери да смучат кръвта на младите българи и да ги унищожат.

пенсионерите са по принцип богати а младите са бедни, не са могли да натрупат богатства. и на туй отгоре тази пенсионерска гад иска още повече да забогатее на гърба на младите.


ти за кого си? за младите или за дъртаците.?

но това което пиша го казва всеки работеш човек , аз познавам няколко хора които казват, че от доггодина няма да плащат никакви осигоровки като им казах колко на пръв поглед здрави хора са се пенсионирали по болест а той всеки ден мъкне по два тона смески да храни кокошки и да плаща всеки месец осигоровки. това е реалността.

и накрая печалбата му е дори под нулата а има и херния на червата. това справедливо ли е драги ми социален доброчовечецо
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Горянин в Декември 11, 2011, 18:31:41
аз искам младите да са най важни в държавата а не инвалиди отрепки и пенсионери да смучат кръвта на младите българи и да ги унищожат.

пенсионерите са по принцип богати а младите са бедни, не са могли да натрупат богатства. и на туй отгоре тази пенсионерска гад иска още повече да забогатее на гърба на младите.


ти за кого си? за младите или за дъртаците.?

Мисля, че подобни изказвания са по-подходящи за някой анархистки форум, не за този.
Богати пенсионери? Ако са с червени "паспорти" може би, макар по-голямата част от активните членове на БКП също да мизерстват. Инвалидите пък не са отрепки, не мога да си представя изобщо как ти се вписват в това определение. Дори познавам инвалиди, които (сигурен съм) са направили повече за родината от разни форумни пикльовци. Не знам кой ти е втълпил тези изкривени модели в съзнанието и дали не си поредният "на хранилка" в МВР платен провокатор, но те съветвам преди да се изказваш по такива теми да почетеш малко материали по етика и теория на държавността.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: april_z в Декември 11, 2011, 18:39:41
не ми трябва твоата етика , аз пиша с примери и с прости думи . не ми трябва етика не ми трябва уроци. аз виждам светът с очите си и ти давам прости примери а ти защитаваш полицайщината и несправидливоста на държавните скапани закони.

и накрая излиза че болен здрав(оредил се човека като инвалид) носи. и ти точно тези изроди защитаваш.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Горянин в Декември 11, 2011, 18:49:01
не ми трябва твоата етика , аз пиша с примери и с прости думи . не ми трябва етика не ми трябва уроци. аз виждам светът с очите си и ти давам прости примери а ти защитаваш полицайщината и несправидливоста на държавните скапани закони.

и накрая излиза че болен здрав(оредил се човека като инвалид) носи. и ти точно тези изроди защитаваш.

Твоята логика е все едно някой да има обрив по ръката, а лекарят да иска да му я отсече.

Интересно как слагаш в устата ми думи, които никога не съм изричал. Спазването на законите и тяхната строгост са две различни неща. Това, че някой е успял да метне окупационната власт и генерал-губернатора не е мой проблем. Интересно кой защитава полицейщината и безсмислените закони.

Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: april_z в Декември 11, 2011, 18:58:01
еми отиваш плащаш на лекаря и ти оздравя раката. сега обаче не е така , щото сега отиваш и очакваш от обществото да ти плати за оздравяването на твоята рака.

същото и при пенсионерите. те са натрупали богатства имат апартаменти и къщи и кво ли не и искат на туй отгоре обществото да се грижи за старините им. ами защо не вземат да си продават тези апартаменти и къщи и имоти. защо чакат на младия които по принцип няма нищо да храни и тая пенсионерска измет.
защо е така?

явно не ти стиска да ми дадеш отговор. щото става вече неудобно и там и твоите етики не помагат.

ами да ти задам още въпроси.
защо дъртаците са педофили? защо изнасилват децата си? защо имат смелоста да искат от бедните от децата си да ги изхранват.? при наличието на такова богатство?
и защо дъртите не искат да продават имуществото си и са склонни да мизерстват ама да хленчат да им дава държавата все повече?

защо?Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: april_z в Декември 11, 2011, 19:37:26
ами да дам аз пък некакви отговори.

познавам хора които мизерстват ама не искат да продават.

как дъртите са оживели в това чудо държава чак до пенсия? - ами ритали са колегите си в корема и са причинявали на околните болки и болести. демек биле са изроди.

и какво са научили през живота си?- че само изроди оживяват.

дъртите са научели че са гадни нещастници. и че могат единственно да преживеят не със честен труд ами чрез лъжа и измамаа. само така се оцелява. защо не продават? защото иначе не могат да изнудват кандидат купувача. ако всички пенсионери почнат да продават ще се срине пазара на имотите. и техните парички се изпаряват. дъртите държат по този начин имотите скъпи.

и младите се изпаряват. дъртите знаят че са изроди за останалите и най много към младите. тяхната философия е след нас потопа.  какво ще кажиш за тоя отговор.

разправят нашите дъртаци биле построили българия като индустриална държава. и сегашните оправници я биле ограбили. ?

това да е вярно? на дрът човек не може да се вярва това е по принцип лъжец.

ами построили бяха индустриалната българия но си я и изплюскаха сами. колко пари отидоха през тоя преход чрез унищожаване на индустрията за удоволетворяване за пенсионери и заплати.
като им мила индустрията дет са я създали защо не казаха ние ще се лишим от пенсии и от искания към държавата демек държавата да не бъде принудена да ликвидира тази индустрия за удоволетворяване на заплати и задължения на предприятията към държавата. защо не излязоха да протестират против тая разруха а сега пишат по форумите американците им биле виновни. то на гаден изрод естественно все някой му е виновен. но никога не самия той.

там е заровено кучето. квото построихте това и съвсем по изродски си и го изплюскахте и за младото поколение нищо не оставихте. това е истината гадни мизерници.Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: SPQR в Декември 11, 2011, 20:46:23
явно не ти стиска да ми дадеш отговор. щото става вече неудобно и там и твоите етики не помагат.

ами да ти задам още въпроси.
защо дъртаците са педофили? защо изнасилват децата си? защо имат смелоста да искат от бедните от децата си да ги изхранват.? при наличието на такова богатство?
и защо дъртите не искат да продават имуществото си и са склонни да мизерстват ама да хленчат да им дава държавата все повече?

защо?
  Явно няма смисъл да ти отговаря щото ти живееш в някакъв друг свят. Където всичките дъртаци изнасилват децата си. Явно и ти си изнасилен от дъртак педофил и явно от там ти е проблема. Добре е да потърсиш помощ щото ще ставаш по –зле.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: april_z в Декември 11, 2011, 21:03:07
аз не съм изнасилен , аз само виждам каква е реалноста и я формулирам с думи.
а ти на нито един факт който показвам не отговаряш щото нямаш аргументи и почваш по кумунистически да ме дифармираш. обясни ми едно нещо от всичко това по твоему а не ми обеснявай че съм болен, щото винаги е така крадеца вика дръжте крадеца , същия си и ти.
за съжаление тъпотията е широко разпространено явление и е трудно да се бориш против такива втълпени от медиите мнения за това и онува.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: saso в Декември 11, 2011, 21:09:26
Борисов защитава народа от популисти и националисти
Премиерът Бойко Борисов разчита до март България да е готова с необходимите конституционни промени, предвидени в договореното в Брюксел фискално споразумение.

У нас вече са водени консултации по темата с различни политически сили, те ще продължат и в следващите седмици, увери премиерът след края на днешното последно за годината редовно заседание на Европейския съвет.

"Надявам се в парламента да получим по-голяма подкрепа, опозицията също да подкрепи тези предложения, защото те дават гаранцията, че дори някога народът да се подхлъзне и да гласува за популисти, националисти и каквито и да били, с подобна промяна в Конституцията нищо лошо няма да се случи в държавата“, сигурен е  Борисов.

Той изрази надежда, че депутатите в парламента ще разберат нуждата от промените, защото това вече не било наше предложение, а гарантира стабилността в цяла Европа.

"Радвам се, че това, което предлагаме в България, макар и оспорвано от нашата опозиция, само след няколко месеца става основно правило в Европейския съюз, похвали се премиерът по повод въвеждането на европейско ниво за законови ограничения на бюджетния дефицит и на външния дълг.

Казали сме нееднократно, че България има ниски данъци, защото сме си стегнали колана докрай, заяви той в отговор на въпрос дали се очаква промяна в данъчните ставки у нас.

„Всички други се подведоха и повишиха ДДС, защото това е най-лесният начин за попълване на бюджета. Ако бяхме по-мързеливи и ние това щяхме да направим“, коментира премиерът.

Той е разговарял  с председателя на Европейската комисия Жозе Барозу, с канцлера на Германия Ангела Меркел и с премиера на Дания Хеле Торнинг-Шмит да се предвиди държавите с добри показатели като 3 процента бюджетен дефицит и външен дълг от 16-18 процента от БВП да получат намаление на собственото съфинансиране по европейските проекти.

"Барозу твърдо стои зад нас и коментира, че имаме твърдото икономическо право да искаме това, надявам се да срещнем подкрепа и от големите европейски държави“, заяви Борисов.

Всички държавни и правителствени ръководители в ЕС, участвали в днешния последен за годината редовен Европейски съвет, освен Холандия, са подкрепили категорично разширяването на Шенген с България и Румъния, каза още премиерът, цитиран от БТА

http://www.dnes.bg/politika/2011/12/09/borisov-zashtitava-naroda-ot-populisti-i-nacionalisti.146141
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Януари 31, 2012, 10:23:16
(http://img62.imageshack.us/img62/6055/38077225781213705681180.jpg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Февруари 23, 2012, 08:35:39
Бойко Борисов: Ако отчетем, че светът е бил разделен на 2 части - Варшавски договор и НАТО, ако приемем, че след Втората световна война сме останали на страната на Варшавския договор, мисля, че той (Тодор Живков) е направил максимумът България да се развива добре и да няма такива тежки инциденти както в Чехия и Унгария, където са умирали хора."


поредното гениално прозрение на мръсния комунист!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Март 20, 2012, 19:44:24
Борисов поздрави в Турция с "Мархаба аскер"

Премиерът на Турция Реджеп Таийп Ердоган посрещна българския си колега Бойко Борисов. След официалната церемония по посрещането с военни почести, започна среща между двамата премиери, предаде Фокус.

(http://i.actualno.com/club.bg/files/2012/03/20/bojko-borisov-redjep-erdogan-bgnes_4b2f7c2e2c.jpg)

Премиерът Бойко Борисов поздрави почетната рота с думите "Мархаба аскер". Изпълнени бяха българският и турският национален химн.

(http://i.actualno.com/club.bg/files/2012/03/20/bojko-borisov-abdulah-gul-bgnes_689054558a.jpg)

Осемте министри от българската делегация също ще проведат двустранни срещи с турските си колеги. Очаква се след съвместното правителствено заседание да бъдат подписани над 10 двустранни споразумения, меморандуми и договори между министерства и институции на двете държави от различни сфери на икономиката, културата и други.

(http://i.actualno.com/club.bg/files/2012/03/20/bojko-borisov-redjep-erdogan-bgnes_3407eaad2d.jpg)

www.actualno.com
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Март 20, 2012, 20:59:45
Тук обезателно трябва да последват уточнения за какво са се сговаряли двете правителства.За да не се налага да гадаем или да се ровим в разни сайтове.Единственото което се намекна е, че газовата тръба ще има отклонение на юг.Ако и другите споразумения са в този дух,икономиките ни скоро ще се слеят в едно цяло, а може и правителствата.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Ратникъ в Март 20, 2012, 21:02:19
Абе Боката по-мургав от резняците бре  :huh-1:
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Watchman в Март 20, 2012, 21:59:48
Де да беше само ББ, с мед да го нахраниш.  :police:

(http://images.sodahead.com/polls/000082521/polls_730_large_image_1713_462461_answer_1_xlarge.jpeg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Март 21, 2012, 00:48:48
Цитат
"...Министърът на културата Вежди Рашидов и турският министър на културата и туризма Ертугрул Гюнай подписаха междуправителствен меморандум за създаване на културни центрове в двете страни. Предвижда се българският да бъде в Истанбул, а турският – в София. Културните центрове ще имат статут на държавни културни институти по смисъла на законодателството на всяка една от страните. Двамата министри подписаха и програма за сътрудничество между двете правителства в областта на опазването на недвижимото културно наследство..."
http://www.dnes.bg/bulgaria/2012/03/20/sofiia-i-ankara-se-sporazumiaha-za-gazovata-vryzka.154472
...
...
Ще има ужасни турски сериали,турски исторически книги за "присъствието" на османлиите на Балканите,дискове с маанета и кючеци,а текето на Енихан баба ще си остане непокътнато,както и паметниците на турски терористи.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 04, 2012, 11:03:55
Милиарди на тъмно мести Дянков

От одитен доклад на Сметната палата става ясно, че както предишният министър на финансите Пламен Орешарски, така и настоящият - Симеон Дянков, реално са пренаписвали бюджетите, които парламентът гласува всяка година

(http://www.novini.bg/uploads/news_pictures/2012-14/big/miliardi-na-tymno-mesti-dqnkov-63393.jpg)

Сметната палата публикува съсипващ одитен доклад за слабостите на бюджетирането у нас, от който става ясно, че фигурата с най-голяма власт в държавата всъщност е министърът на финансите, а не депутатите или премиерът, пише "Труд".

Оказва се, че както предишният министър на финансите Пламен Орешарски, така и настоящият - Симеон Дянков, реално са пренаписвали бюджетите, които парламентът гласува всяка година. През 2010 г. Дянков е преразпределил близо 1,8 млрд. лв. от гласуваните от парламента средства, а през 2008 г. Орешарски е направил промени за 1,6 млрд. лв.

“Анализът показа, че значителна част от разходите за проверявания период - януари 2008 г. - юли 2011 г., са променили предназначението си без санкцията на МС и най-вече на парламента”, пишат одиторите. За 2008 г. например при изразходвани от министерствата 8,2 млрд. лв. са извършени корекции за общо 2,7 млрд. лв., което означава, че са подменени целите на 33% от харчовете. За 2010 г. този процент е 33,5%. “Това показва, че съществена част от изразходваните средства не са използвани за целите, за които са били гласувани от Народното събрание с приемането на годишния закон за бюджета”, посочват от палатата.

От 2008 г. до 2010 г. направените корекции по бюджетите са 3528. Одиторите изтъкват още, че аргументите за разместванията на парите не са публични.

Още преди публичното оповестяване на доклада зам.-министърът на финансите Владислав Горанов, който отговаря за бюджета, не скри, че очаква критични констатации. В доклада се посочва също, че трябва нов устройствен закон за бюджета, но Горанов коментира преди публикацията пред "Труд", че министерството има други задачи и не може да намери време, за да подготви нов закон.

От одита на Сметната палата става ясно, че програмното бюджетиране на практика не работи, въпреки че то е посочено като една от целите в управленската програма на ГЕРБ. Програмите на повечето министерства изобщо не съдържат количествени показатели, чрез които може да се измери ефектът от дейността им. Освен това средствата, които първоначално се гласуват за дадена програма, често се разминават в пъти с изразходваната сума по същото перо. Например по политиката за превенция на свлачищата на регионалното ведомство в проектобюджета за 2010 г. са били предвидени 3,9 млн. лв., със закона за бюджета са утвърдени 2,5 пъти по-малко средства - 1,5 млн. лв., но впоследствие са отпуснати 16 млн. лв. Това е над 10 пъти повече от закона и 4 пъти повече от поисканото от министерството.

Автор:
Константин Тодоров
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Април 09, 2012, 21:56:57
С.Бинев наскоро е изнесъл шокиращ доклад пред ЕП,В КОЙТО РАЗКРИЛ  ДЕЙСТВИТЕЛНОТО положение в България.Призовава ЕП да се намеси и да бъде арестуван ББ и неговите съучастници.Прави му чест на С.Бинев тази постъпка,нещо за което отдавна съм призовавал.В края на краищата България членува в ЕС и при особенни неблагополучия,централната власт трябва да се намеси.Така както се намесиха в Гърция и я издърпаха от ръба на пропастта,така трябва да се намесят със съответните мерки и у нас.Толкова ли не могат да разработят един ефективен план за рестарт на нашата държава? Като първо бъдат отрязани червено-аристократичните метастази и се въведат западни порядки на реална демокрация.Разбира се ,трябва да бъдат отсечени и пипалата на турската ескпанзия,защото те засягат и Западна Европа.Някой да не си помисли ,че симпатизирам на С.Бинев и агитирам в негова полза,но в случая е прав и има още много да се докаже на дело,докато заслужи пълно доверие.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Ратникъ в Април 09, 2012, 21:59:27
Ако това е вярно - ХВАЛА НА БИНЕВ ! Но имаш ли някакви линкове, писмени или видео материали като приложение на горе написаното - не, че не ти вярвам де ...
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Април 09, 2012, 22:14:50
В Афера БГ.дРУГАДЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ИНФО,поради цензурата в медиите
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Април 10, 2012, 16:06:33
(http://www.europe.bg/images/head_logo.gif)
Цитат
"Ситуацията в България се влошава. Но Комисията посочи само симптомите, а причините са цензурата в медиите и заиграването с монополите пораждащи корупция.

Колеги и особено Вие от ЕНП, не се ли обезпокоихте, че премиера и неговата партия са ваши членове и вие гарантите за демокрация подкрепяте един диктатор който дискредитира, репресира, дори самоубива всеки изправил се на пътя му . Той компрометира не само Вас, но и целия Европейски съюз. Даваме акъл за демокрация в трети страни, а не виждаме че имаме диктатор с джамахирия тук.

Българинът бе най-големия еврооптимист, но заради управлението на Борисов, който се крие зад големия гръб на ЕНП те вече не вярват на добрите Ви намерения.

Един полковник стана лице на Арабската пролет, нека този генерал да не се превърне в символа на Европейската.

Докажете, че тук няма предубеденост и за вас е важна истината. В противен случай ще излезе, че не само в България има контролирана демокрация, но за съжаление и в Европа."

14-02-2012
(Изказване на Слави Бинев пред Европейския парламент във връзка с междинния доклад на Европейската комисия)
http://www.europe.bg/en/htmls/page.php?category=374&id=38521&translation=bg
...
Не мога да не се съглася с Бинев,че в България съществува  както "контролирана демокрация",а също така и "контролиран национализъм",но в лошия смисъл на понятието контролиран,т.е.ДИРИЖИРАН,според заръките на определени политически кръгове,ръководени от собствени тяснопартийни интереси.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 11, 2012, 15:30:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=POp_sMfap8w[/youtube]

тоя дали не го наср*, а?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Ратникъ в Април 11, 2012, 15:35:27
Насра го, ама какво от това - файда няма да има !
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Април 11, 2012, 22:56:45
Очаквам "Империята отвръща на удара".
Дано Бинев не го сполети някой инфаркт като Мишо Бирата! :wink:
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Април 28, 2012, 22:56:49
Бойко Борисов е поръчвал убийства, той е мафиот, твърди сръбския вестник „Курир“

„Чисти мафиотски бос е застанал на кормилото на властта в България“. Това съобщава от страниците си сръбският вестник „Куриер”. Журналистите от западната ни съседка предупреждават  Европейския съюз за заплахите, които носи премиерския пост на Бат Бойко. Сръбските журналисти обвиняват министър-председателя ни в една кола престъпления, че даже и в множество убийства.

Лично по повелята на Б. Борисов в България се извършиха много тъмни престъпления. Целта е била по този начин да си пробие път към властта, смятат разследващите журналисти. Журналистите в Сърбия  цитират свои източници от югославската полиция, която навремето разследвала близките контакти на Борисов с едни от най-зловещите и кървави сръбски мафиоти.
„Необходимо е страната ни да алармира Евросъюза и да му предостави всички доказателствени документи за греховете на Бойко Борисов., пишат сръбските журналисти. А ЕС от своя страна трябва пък да преосмисли отношението си към България, защото тази държава в момента се управлява от мафиотски бос” – пишат още публицистите.
Материалът-разследване не е против България, а срещу Б.Борисов. Все по-често по медиите на западната ни съседка се публикуват статии, уличаващи българския премиер в жестоки престъпления.
„Това е пълен абсурд и измислица! Вижте, че в статията няма нищо конкретно. „Куриер” за пореден път атакува нашия премиер, но имиджа на този вестник в Сърбия не е особено добър”, отговориха служители от българската правителствена „Информационна служба“. Ще има ли протестна нота към Сърбия от страна на нашето правителство- въпрос на време е да разберем!

http://skandalno.net

Странно колко бързо в този случай се е задействала правителстваната прес-служба....защо ли не реагират толкова бързо и на други сигнали!?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Април 29, 2012, 11:21:58
Цитат
„Това е пълен абсурд и измислица! Вижте, че в статията няма нищо конкретно. „Куриер” за пореден път атакува нашия премиер, но имиджа на този вестник в Сърбия не е особено добър”, отговориха служители от българската правителствена „Информационна служба“. Ще има ли протестна нота към Сърбия от страна на нашето правителство- въпрос на време е да разберем!
Цитат
"Бабаит, изтупан в Армани"* е квалификацията за главния секретар на МВР през 2005 г., направена от посланик Джон Байърли, който коментира оставката на Борисов. Tя беше подадена след като новият вътрешен министър Румен Петков вкара законопроект, с който оряза правомощията на главния секретар. Грамата изпратена на 15 септември 2005 г. не е класифицирана, но е предназначена само за служебно ползване.

Посланикът коментира още, че Борисов е като цяло неефикасен срещу организираната престъпност, но близките връзки с медиите поддържат неговата популярност. Борисов не пропуска случай да се похвали с връзките си със западните служби и полиция. Той е бил изключително кооперативен с американските служби по някои специфични случаи, но нито един от тях не засяга голяма фигура на българската организирана престъпност - уточнява Байърли.

Изпъкването на Бойко Борисов при правителството на Сакскобургготски контрастира с "почти невидимия" министър Петканов, смята посланика. В известен смисъл, Борисов запълва един вакуум. Неговите опоненти обаче посочват връзките му с въоръжени престъпни групи и тъмни бизнес интереси.

Оставката на Борисов е възможна прелюдия към кандидатурата му за кмет на София, отбелязва още американския посланик, който неотдавна е поел поста от предшественика си Пардю.

Осем месеца по-късно, на 9-ти май 2006 г. Байърли подписва грама с най-високо ниво на секретност, труд на водещите съветници по сигурността в американското посолство [06SOFIA647] [Превод на български]

В нея портретът на Борисов е детайлизиран с данни за участието му в много по-сериозна престъпна дейност от модния бабаитлък за пред медиите - трафик на амфетамини, източване на горива от Лукойл и пране на пари от престъпна дейност чрез банката на Цветелина Бориславова. Посочени са също тесните връзки на Борисов с "Лукойл" и Валентин Златев, както и дискретните му срещи с представители на руското посолство.
http://lubamanolova.info/component/content/article/39-wikileaks/2158-wikileaks-borisov-e-qbabait-iztupan-v-armaniq
...
...
Служителите от българската правителствена „Информационна служба“ биха могли да коментират и за имиджа на посланик Байърли,ама все тая. :wink:
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 04, 2012, 20:07:21
Общонароден фронт за освобождение на България от престъпния кабинет „Борисов”: Готви се грандиозно фалшифициране на избори 2013!

По информация от пожелал анонимност функционер на ГЕРБ, от обезглавяването на НАП и митниците ГЕРБ очаква да получи от престъпния контингент за времето до изборите за 42 Народно събрание между 7 и 10 милиарда лева. Средствата ще бъдат акумулирни не само от контрабанда и измами със стоки за внос, но и за транзит и нарко-трафик. С тези пари следва да бъдат осигурени фалшификациите на изборите и нов четири-годишен управленски мандат на ГЕРБ. С мероприятията по преместването на ведомства и министерства ГЕРБ не само ще узакони контрабандата и корупцията, но и ще осъществи допълнително изсмукване в особено големи размери на парите на данъкоплатците. Настоящите сгради в столицата ще бъдат продадени на безценица на обръчите от фирми, близки до Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Фирми от същите обръчи ще получат и поръчките за подготовката на бъдещите сгради в провинцията.

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ, ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И СВЕТОВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НА ОБЩОНАРОДНИЯ ФРОНТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КАБИНЕТ „БОРИСОВ” /ОФОБПКБ/

ПО ПОВОД

ГРАНДИОЗНА АФЕРА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, С КОЯТО ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ 10 МИЛИАРДА ЛЕВА И КУПЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2013 Г.

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ И ИНСТИТУЦИИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ОБЩЕСТВО НА НАРОДИТЕ,

Преходът на Република България от тоталитарно-монистичната система към държава от плуралистичен и свободно-конкурентен тип бе осъществен при рязко разминаване между декларираните цели и постиганите резултати. Всяко поредно правителство идваше на власт с обещания за благоденствие, равен шанс, прозрачност и законност, а ограбваше националното богатство чрез приятелски кръгове и обръчи от фирми. Обезверен и изтощен от криминалния преход, част от българския народ възложи като че ли последни надежди на обещаващия да възстанови балансите и справедливостта в обществото чрез „здрава ръка” и безкомпромисност към престъпността бивш главен секретар на Министерството на вътрешните работи – генерал Бойко Борисов. Преди парламентарните избори през 2009 г. малко се знаеше за докладите на разузнавателни централи и дипломатически мисии, свързващи името на Борисов с тежки криминални престъпления като контрабанда, трафик на амфетамини и мокри поръчки.

Към края на третата година от управлението на господин Борисов в качеството му на министър-председател на Република България вече е кристално ясно, че този човек донесе на българския народ трета национална катастрофа, която обрича и следващите няколко поколения на мизерия, болести и безперспективност.

Борисов, чиито кумири са Тодор Живков, Винету и Рамбо, смаза свободата на словото, подчини и спазари независимите медии, изгради репресивен апарат от тоталитарен тип, който следи, подслушва и арестува невинни граждани и представители на опозицията. Държавата се управлява с пи-ар акции, слухтене и активни мероприятия.

Корупцията е висша държавна политика, а контрабандата, данъчните и митническите измами хранят черните каси на партия „ГЕРБ”, за да се подкупват чиновници, електорат, депутати, социологически агенции. Вместо обещавания с милиарди левове ръст на бюджетните приходи, те намаляха с милиарди. Така например, по време на управлението на ГЕРБ, данъчните постъпления в републиканския бюджет през 2010 г. са 13 милиарда и 500 милиона, през 2011 г. – 14 милиарда и 466 милиона, а през 2008 г., когато на власт бе Тройната коалиция, са събрани приходи в размер на 16 милиарда и 124 милиона. Този спад от 2 милиарда лева е само видимият връх на айсберга. Най-големите световни разузнавателни централи, в това число и ЦРУ, са изчислили и оповестили своите анализи, според които брутният вътрешен продукт на България е два пъти по-голям от официално обявявания чрез макро-рамката на бюджета. Това означава, че правителството има интерес да протектира сивия и черния сектори на икономиката, където частично или цялостно не се плащат данъци.

 На практика над 15 милиарда лева годишно не влизат в държавния бюджет под одобрителния и съучастнически поглед на премиера Борисов. Само от контрабандата на цигари загубите са към милиард и половина лева годишно.

 Показателно е, че през 2008 г. са обложени 22 милиарда къса цигари и то при фактическото управление на митниците от Цайса и Марадоната, които ГЕРБ уволни с обвинения за помагачество и съпричастност към контрабандните схеми, а през 2011 г. са обложени 11 милиарда къса цигари, т.е. с 11 милиарда по-малко. И през 2012 г. в приетия от парламентарното мнозинство на ГЕРБ бюджет е заложен нов контрабанден размер на приходи от акциз на цигари – 11,5 милиарда. За всички непредубедени граждани е ясно, че кабинетът „Борисов” се е слял с престъпния контингент у нас и обслужва интересите на крупните олигарси, аферисти и контрабандисти. Този факт намери своето красноречиво потвърждение, след като станаха достояние на българската и световната общественост скандалните разговори между премиера Бойко Борисов, шефа на митниците Ваньо Танов и други високоовластени лица от ГЕРБ, от които разговори се изяснява как премиерът нарежда на Ваньо Танов да изтегли митнически инспектори от фабриката за бира „Леденика” в Мездра, собственост на вече покойния Михаил Михов, която произвеждала нелегално бира след отнемането на лиценза й. Борисов бил обещал да не закача Михов, който пък от своя страна бил силно изненадан от митническата проверка, защото винаги си плащал на власта за спокойствието да играе извън правилата. Танов умува с тогавашния си заместник Антоний Странджев как да изпълнят премиерската заповед, а впоследствие информира Борисов, че проверката е прекратена. Автентичността на скандалните записи, уличаващи премиерът Борисов и шефа на митниците Танов в тежки длъжностни престъпления е доказана от реномираната френска лаборатория „Липсадон”. Експертизата е установила недвусмислено, че телефонните разговори са презаписвани, в резултат на което стават и публично известни, но не съществуват никакви следи от манипулация или от изкуствено привнесени елементи.

Престъпният кабинет „Борисов” приватизира контрабандните канали и разпъна чадър над сенчестия и нелегитимния бизнес, който си плаща, за да не бъде „закачан”.

След като стопи фискалния резерв, Борисов посегна на парите на здравната каса и Сребърния фонд. У нас здравите се разболяват от ниския жизнен стандарт, болните измират поради закриването на болници и високите цени на лекарствата, пенсионерите ровят в кофите за смет заедно с кучетата и котките. Структурните и кадровите реформи, които кабинетът „Борисов” предприе, доведоха до хаос, разпад, демотивация и деморализация на държавния апарат. Държава няма, но има репресивен апарат, който трябва да пази властта и да неутрализира нейните критици. Добре обезпечени са само гавазите на Борисов.

Скъпи братя и сестри българи, освобождението на България от тази ретроградна мафиотизирана власт не може да се осъществи с традиционните методи и правила на демокрацията, защото в България в момента управлява самовлюбен и злопаметен диктатор, който е подчинил и сплашил медиите, който купува и фалшифицира избори, и който заблуждава със стъкмистики и повторение на откровени лъжи чуждестранните наблюдатели и държавници.

Затова през месец Април 2012 г. бе учреден ОБЩОНАРОДЕН ФРОНТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КАБИНЕТ „БОРИСОВ” /ОФОБПКБ/. В редиците ни са хора от целия професионален спектър на дъгата, но най-много са бившите и настоящи военни и полицейски служители. Ние знаем как и ще съумеем да се преборим с мутрите от подземния свят, които преди 3 години се докопаха до властта с лъжи и обещания. Ние ще използваме радикални методи и ще работим в нелегалност, защото само така можем да се преборим с една мракобесна и тоталитарна власт, която прикрива зад фасадата на формалната демокрация пладнешките си обири и силовия си натиск. Освен с радикални действия, ще си служим и с традиционни методи и средства. Ще запознаваме подробно и документирано всички световни и европейски медии, правозащитни и правоохранителни организации и институции за гешефтите на премиера Борисов и членовете на неговите партия и правителство.

Използваме настоящото обръщение, за да информираме българската и световната общественост за най-новия грабеж за милиарди, който престъпният кабинет „Борисов” е запланувал, организирал и гузно и припряно се кани да осъществи.

Както вече бе наскоро обявено, като част от тотално катастрофиралата административна реформа на това правителство, е предвидено преместването на държавни агенции и министерства от столицата в различни провинциални градове. Подобно безумие няма аналог в ретроспективната и съвременна практика на напредналите държави и страните-членки на Европейския съюз. Заедно с две малобройни агенцийки с нулева роля за държавните финанси и произволни интегрални части на две министерства, първи ще бъдат захвърлени в периферията централите на Националната агенция за приходите и Агенция „Митници”. Националната агенция за приходите и Агенция „Митници” са ведомствата, които осигуряват приходите в републиканския бюджет. Без тяхната дейност няма постъпления в бюджета, а оттам няма разходи за инфраструктурна и инвестиционна политика, за социална и административна издръжка на държавата. Предвидено е централата на НАП да бъде преместена във Велико Търново, а тази на Агенция „Митници” – в Русе. Тази дислокация ще разруши организационния, контролния, методологическия и репрезентативния характер на двете институции. Ще бъдат естествено затруднени и забавени хоризонталните връзки на сътрудничеството между данъчните и митническите органи с органите на полицията, прокуратурата, съда, комисията за установяване на придобито от престъпна дейност имущество, както и с други държавни и международни правоприлагащи органи с оглед противодействието на контрабандата, измамите, източването на ДДС и прането на пари. Прехвърлянето на служителите, техниката, текущата и архивната документация, както и последващата аклиматизация и окомплектация ще продължат приблизително година. Повече от половината от настоящия персонал доброворно ще напусне, защото правителството няма да осигури по новите места работа и на членовене на семействата на преместваните държавни служители. Така двете най-важни агенции в държавата ще бъдат депрофесионализирани, експертно обезглавени и организационно бламирани. В национален план ще се увеличи безработицата на опитни държавни експерти, а в регионален ще нарасне заетостта на активисти на ГЕРБ. НАП ще изпусне контрола върху столицата и Пловдив, където са концентрирани дедесарските схеми и кухите фирми, а митниците ще оголят външните граници на България и на Европейския съюз със Сърбия, Македония, Турция и Ориента.

Знае се че пътят на наркотрафика, на китайското и турското карго и на нелегалните потоци от горива и цигари преминават през българо-турската и българо-гръцката граници, както и от запад. На държавно толерираните контрабандисти и измамници ще бъде осигурен безпрецедентен исторически комфорт и безконтролност, докато експертно осакатената централна митническа администрация решава квартирни въпроси в далечния и снежно недостъпен през зимата Русе.

 Интересното е, че в Русе и цялата придунавска територия няма нито един митнически пункт, защото на север България граничи със страна-членка на ЕС и границата с Румъния изключва митнически формалности, процедури и облагания. Ако в абсурдната идея с преместването на администрации трябва да се потърси поне едно рационално зърно на фона на десетките минуси, то щаб-квартирата на митниците би следвало да се премести в Стара Загора, която е почти идеалния географски център на България, с добра близост до критичните гранични митнически преходи и равна отдалеченост от периферните митнически учреждения в четирите посоки. Единствената полза от новото седалище на митниците в Русе ще е възможността ортака на премиера Борисов от аферата с Мишо Бирата – Ваньо Танов да си наглежда кошерите и да увеличи добива на пчелен мед.

По информация от пожелал анонимност функционер на ГЕРБ, от обезглавяването на НАП и митниците ГЕРБ очаква да получи от престъпния контингент за времето до изборите за 42 Народно събрание между 7 и 10 милиарда лева. Средствата ще бъдат акумулирни не само от контрабанда и измами със стоки за внос, но и за транзит и нарко-трафик. С тези пари следва да бъдат осигурени фалшификациите на изборите и нов четири-годишен управленски мандат на ГЕРБ.

С мероприятията по преместването на ведомства и министерства ГЕРБ не само ще узакони контрабандата и корупцията, но и ще осъществи допълнително изсмукване в особено големи размери на парите на данъкоплатците. Настоящите сгради в столицата ще бъдат продадени на безценица на обръчите от фирми, близки до Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Фирми от същите обръчи ще получат и поръчките за подготовката на бъдещите сгради в провинцията.

Скъпи братя и сестри българи, една шайка грабливи политици заедно с техния корпоративен антураж извършват геноцид над българския народ. Централният комитет на общонародния фронт за освобождение на България от престъпния кабинет „Борисов” призовава органите на МВР и МО да не позволяват да бъдат използвани срещу своите сънародници в масовите събития, които предстоят. Борисов е нелигитимен, защото е престъпник по казуса с Мишо Бирата, по още десетки криминални случаи и за цялостната си политика на погром. Той ще бъде съден и осъден. Симеон Дянков и Николай Младенов са агенти на чужди разузнавания и също ще бъдат съдени.

Братя и сестри българи, нека всички заедно отхвърлим гнета на узаконеното беззаконие и да изринем от историческата сцена веднъж и завинаги лицемерното и корумпирано правителство на Бойко Борисов!

ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ НА ОБЩОНАРОДНИЯ ФРОНТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КАБИНЕТ „БОРИСОВ” /ОФОБПКБ/

www.afera.bg
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Май 04, 2012, 20:16:17
Гербаджийте пак ще спечелят парламентарните избори през 2013.Имам познати,които ми разказаха тогава за това,което е ставало с чувалите с бюлетини от изборните секции към общините.
Опитът си е опит,а действаща реална опозиция няма.МВР-то е тяхно,мутрите са техни хора,а Закона за конфискуване на незаконно имущество ще виси като дамоклев меч над "непослушните".
Какво може да се очаква?
Ами още един мандат на ГЕРБ.
Пуделът предаде и компрометира българския национализъм,за което Бог ще го съди.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 06, 2012, 19:40:48Бойко Борисов е признал македонския език, допускайки лапсус в изказването си за възпрепятстването на българския посланик в Скопие Иван Петков да положи венци пред паметника на Гоце Делчев в македонската столица, съобщава “24 часа”. “Първи им признахме и езика и държавата, дадохме им оръжие. Хубаво е да помнят тези неща.”, казва премиерът за македонците. Признаването на македонския език всъщност е един от дългогодишните двустранни спорове. България наистина първа признава през 1992 г. независимостта на Македония, но не понятието македонски език. Според БАН и водещи филолози той е писмена регионална форма на българския език, защото се изгражда на основата на български говори. Едва през 1999 г. се постига частично споразумение, че той ще се признава като език на територията на Македония, но не и на България. От правителствената пресслужба уточниха, че във вчерашното си изказване Борисов е направил лапсус. Вместо да каже, че сме признали конституцията на Македония, споменал македонския език.

http://vestnici.actualno.com

Гербаджийте пак ще спечелят парламентарните избори през 2013.Имам познати,които ми разказаха тогава за това,което е ставало с чувалите с бюлетини от изборните секции към общините.

Тия дето гласуваха за него - те са виновни, сега обаче всички ще му сърбаме попарата. Сигурен съм че голяма част от тях разбраха за какъв изрод и антибългарин става въпрос! Проблема обаче е че той вече се закачи и сега няма махане. И аз съм крайно скептичен за идващите избори. Не знам какво трябва да се направи, за да се попречи по някакъв начин на тая простотия която ще стане факт на следващите избори.На наблюдателите от чужбина не им дреме за нищо - ще помрънкат, ще помрънкат и кой откъде е ! Трябва много сериозен скандал с доказателства да се получи за да се обърне каруцата,ама май няма как да стане.

Може би единственото положително от цялата работа е, че антибойко настроенията ще се засилят още повече!
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Индивидуалист в Май 06, 2012, 20:33:45
Изрода е коварна гадина. Герб са простаци от бсп. Събрани топпростаците на соцпартията. Правят се на бивши.
Най-добре човек да не се занимава въобще с такива,но не става постоянно,защото те се занимават постоянно с нас.
Съпротива ни трябва,иначе ще ни досмачкват.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Нестор в Май 07, 2012, 09:52:42
Гавазите на ББ "откриха "  значителна пратка кокаин и го удариха на хвалба точно преди  доклада от ЕС. ББ не пропусна да се изтъпани пред камерите,сандъка с наркотика бил брониран като танк.Пази боже от танк с броня на БТР. И тям подобни детинщини ръси без да му мигне окото. Напълно възможно е ГЕРБ да заделя милиарди от митниците за да купи изборите.И без такива плоски номера да хващат митническа бригада с дребни суми и това да си умиват суратя.Направо си плачат накрая ЕС да се намеси и да назначи изцяло своя администрация по митниците,да видим какво ще стане с контрабандата и всичко останало по веригата.А за посочената горе патриотична организация мога да кажа,че нищо не може да постигне в нелегалност при днешните условия у нас.Единствено в чужбина би могла да съществува подобна организация като БРЦК навремето.Бездруго ако хората не са проумяли за 4г.какво става,няма как да бъдат убедени с думи.Само да си представят какво ще направят бойковистите за още 4г,свят ще им се завие.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hitlerist в Май 07, 2012, 12:56:29


Тия дето гласуваха за него - те са виновни, сега обаче всички ще му сърбаме попарата. Сигурен съм че голяма част от тях разбраха за какъв изрод и антибългарин става въпрос! Проблема обаче е че той вече се закачи и сега няма махане. И аз съм крайно скептичен за идващите избори. Не знам какво трябва да се направи, за да се попречи по някакъв начин на тая простотия която ще стане факт на следващите избори.На наблюдателите от чужбина не им дреме за нищо - ще помрънкат, ще помрънкат и кой откъде е ! Трябва много сериозен скандал с доказателства да се получи за да се обърне каруцата,ама май няма как да стане.

Може би единственото положително от цялата работа е, че антибойко настроенията ще се засилят още повече!Колега, избори се купуват когато се купуват самите хора преди да влязат в секциите, после няма мърдане, фалшификация не може да стане от броенето натам.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Май 07, 2012, 13:45:36

Колега, избори се купуват когато се купуват самите хора преди да влязат в секциите, после няма мърдане, фалшификация не може да стане от броенето натам.
Да,така е-купуват се преди изборите.Където не дадоха пари,там сменяха чувалите с бюлетините.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hitlerist в Май 07, 2012, 14:40:23
Бил ли си някога член на секционна комисия или на районна комисия?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 07, 2012, 14:50:19
Бил ли си някога член на секционна комисия или на районна комисия?

а за разминаванията между преборените бюлетини и тия внесени в протоколите???? Съответно на тия избори имаше случаи в които на застъпниците или набюдателите не им даваха да се подписват на протоколите с особено мнение, защото "нямало нужда". Точно това стана на тия местни избори - както бяха купени хора преди това - така бяха и нагласени резултатите след самото гласуване.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hitlerist в Май 07, 2012, 15:07:21
Застъпниците нямат право да се подписват под каквито и да е протоколи. Споровете на последните избори бяха за начина на отбелязване на бюлетините, защото нали приеха че трябва само с хикс да се отбелязва. Но това не са кой знае какви грешки. И плюс това няма вариант някой да не ти даде да се подпишеш на беловата на протокола който отива в РИК. Просто няма такъв вариант.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Май 07, 2012, 16:47:09
Бил ли си някога член на секционна комисия или на районна комисия?
Не,не съм бил,но имам познати,които са участвали.
Цитат
"...След изказване на г-жа Елка Стоянова, председател на ОИК, на първото заседание на 10-ти ноември стана ясно, че каквото и да казват свидетелите на изборните нарушения, каквито и доказателства да има, филмът е свършил, щом са попълнени вече официалните протоколи на СИК и този от ОИК. Те били „обективизирани“ и „неправопроменяли“ и „неправопораждали“ нищо..."
http://burgas-podlupa.com/2011/11/21/%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8/
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 07, 2012, 16:50:16
Застъпниците нямат право да се подписват под каквито и да е протоколи. Споровете на последните избори бяха за начина на отбелязване на бюлетините, защото нали приеха че трябва само с хикс да се отбелязва. Но това не са кой знае какви грешки. И плюс това няма вариант някой да не ти даде да се подпишеш на беловата на протокола който отива в РИК. Просто няма такъв вариант.

а наблюдателите?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hitlerist в Май 07, 2012, 18:35:50
Длъжностните лица който участват в една комисия са председател, за.председател, секретар и членове, като никоя партия не може да има пълно мнозинство. Всъщност тези лица са излъчени от различни парламентарни партии, съгласно проведени консултации по общини ( в София по Райони) между представители на самите партии. Тоест с две думи ако една комисия е от 9 човека, 3 са на ГЕРБ, 2 на БСП, и по един от ДПС, РЗС, АТАКА и Синята коалиция. И така се договаря за цялата община, за всяка секция. А иначе застъпници и наблюдатели всяка паритя може да си излъчва колкото си иска, то си е нейно право, но те нямат право нито да участват в броенето нито да се подписват където и да е. Те са един вид частни лица, защото самата партия си им плаща. Накрая получават препис от протокола.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hitlerist в Май 07, 2012, 18:40:04

Цитат
Бил ли си някога член на секционна комисия или на районна комисия?

Не,не съм бил,но имам познати,които са участвали.

тогава участвай и се запознай със схемата за да можеш да имаш компетентно мнение.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 07, 2012, 19:18:06
да продължим с изборите - наред с купуването на гласове преди изборите, най-голямата измама беше на самия финал. Как ще се пренапишеш протоколите само с подписите на двама члена, като в самата комисия са били по 7 члена? А точно това ги караха да правят в зала универсиада. За другите избори сигурно пак така ще действат но ще си опекат работата от по-рано, за да няма изтичане на инфо както се получи.

п.п. доколкото знам наблюдателите не са задължени , но имат право да разписват протоколите....друг е въпроса , че не им е позволявано и протоколите са били прибирани нарочно
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Май 07, 2012, 20:22:55
тогава участвай и се запознай със схемата за да можеш да имаш компетентно мнение.
Схемата на изборния процес е определена със закон,но това не означава,че този закон не е бил спазен навсякъде.Що се отнася до купуването на гласове,това не е рядкост.
Не съм изразявал мнения по изборния процес,а съм очевидец на разкази на хора,които са участвали в комисии.Нима твърдиш,че ГЕРБ са провели последните избори, спазвайки закона за изборите?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hitlerist в Май 07, 2012, 23:39:04
твърдя че всяка парламентарно представена партия имаше поне по един официален представител на всяко ниво в изборните комисии. Секционна комисия, Районна комисия и Централна избирателна комисия.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Франкист в Май 14, 2012, 10:57:49
(http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/579284_10150818686138549_221475318548_9933438_212824966_n.jpg)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Индивидуалист в Май 17, 2012, 12:53:21
Напълно възможно е ГЕРБ да заделя милиарди от митниците за да купи изборите.И без такива плоски номера да хващат митническа бригада с дребни суми и това да си умиват суратя.Направо си плачат накрая ЕС да се намеси и да назначи изцяло своя администрация по митниците
Не само по митниците.
Оправия няма.
Кражбата е закон заедно с лъжата в България.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hatshepsut в Август 17, 2014, 19:56:59
Борисов: Поне 10 зам.-министри мюсюлмани, ако управлява ГЕРБ

(http://m4.netinfo.bg/media/images/13588/13588366/655-402-bojko-borisov.jpg)

До този момент ГЕРБ и ДПС са партиите, където има най-много български мюсюлмани. След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани.
Това каза пред журналисти председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел, на стойност 45 000 лева, които са дарени от партията, преде репортер на Агенция „Фокус”.
„Сега в нашите области, където има предимно смесено население, издирваме всичко, което е образовано с добра репутация и ще му дадем път да се развива. Като имаш 121 депутати, не могат да ти извиват ръцете, кой какъв да бъде.
Като не спечелим изборите, оставаме опозиция.
Тогава пак отиват на Орлов мост, целиват се и продължават със същия този успех нататък. Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов.
По думите му, бившият президент Георги Първанов е казал, че в Германия били направили коалиция и тя била бетон, обаче „широката коалиция се управлява от първата партия, от Ангела Меркел вече трети мандат”. И всички казват, че това е коалицията на Меркел, а не на социалдемократите – просто там хората си знаят мястото и избират стабилността, подчерта той.
По отношение на болестта „син език”, Борисов я определи като жестока и че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната болестта.
„Така че поздравете Коалиция за България с всичките им коалиционни партньори и с всичките им сладури от Орлов мост, където бяха докарали от провинцията да правят митинг заедно, защото не може коалицията да събере хора да ни се противопостави”, обясни той.
„Въобще не мога да схвана тази Коалиция за България. Аз пия кафе, родопски чай, не се целивам по Орлов мост като Станишев и Местан.
Тези, където се целиваха явно са много ревниви. Да ходят да се целиват пак, ние нямаме нужда”, каза още Бойко Борисов.
Веднага след обещанията на лидера на ГЕРБ, Михаил Миков - лидерът на БСП, коментира: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС.
По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата, както и съвместните действия между двете политически сили в края на 42-то НС, а именно исканата банковата ваканция и актуализацията на бюджета, съобщиха от БСП.
"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе Миков.
След като научи за изказванията на Миков, по-късно през деня Борисов пък коментира:
"Явно Мишето малко е подпийнал в неделя следобед, за да говори такива неща".
"Поразиите, направени от Тройната коалиция - БСП, ДПС и "Атака", са видни. Днес в Кърджали ми се оплакаха от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.
Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а "Атака" ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал.
Моят съвет е да не се дават интервюта, когато е така. Все пак хората имат поне три месеца памет и си спомнят решенията на Тройната коалиция", пише във "Фейсбук" Бойко Борисов.

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/borisov-obeshtava-pone-10-zam.-ministri-miusiulmani-6020144
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Август 22, 2014, 20:00:04
Цитат
"До този момент ГЕРБ и ДПС са партиите, където има най-много български мюсюлмани. След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани... "

"Поне 10" означава най-малко 10.
Чудя се, колко време му остава на този помияр в политиката?
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Петкан в Декември 10, 2015, 16:24:10
България вече е по-бедна от Македония и Босна
10.12.2015 | 15:04

Според Международния индекс на глада България се срива надолу в сравнение с 2014 г. Стойността на индекса за 2015 г. вече е 8,5 пункта спрямо под 5 през 2014 г., поради което страната ни изпада във втората категория държави по степен на разпространение на недохранването сред населението. Това се посочва в годишния доклад на Института за модерна политика „Социално-икономически права, уязвими групи и дискриминация през 2015 г.“, изпратен днес по повод Международния ден на правата на човека – 10 декември, на омбудсмана, правителството, парламента и европейските институции.

 


Ситуацията у нас е по-лоша в сравнение със сходни държави от балканския регион - стойността на индекса за Румъния е 5,3, за Сърбия 7,1, Босна и Херцеговина, Черна гора и в Хърватска е под 5, а в Македония – 5,9, информира Банкер. Ситуацията в България през 2015 г. е по-лоша, дори от началото на прехода през 1990 г., когато Международният индекс на глада за България възлиза на 8,1, при това в условията на недостиг на хранителни продукти и затруднения в електроснабдяването. Сериозно безпокойство буди „замразяването“ на редица социални плащания, сред които размер на месечни помощи за деца; обезщетение за отглеждане на дете от 1 до 2 години; месечна добавка за деца с увреждания; годишна квота за ваучери за храна на работещи; помощ за първокласници; средномесечен доход за придобиване право на семейни помощи; еднократна помощ при бременност; еднократна помощ при раждане; помощ за дете с трайни увреждания; помощи за дете на осигурена майка до 1 година; помощ за майки студентки; размер на обезщетението за безработица. Това е отстъпление от стандартите на чл. 11 от Международния пакт за икономическите, социални и културни права - право на задоволително жизнено равнище, включващо достатъчно храна, облекло и жилище, както и на непрекъснато подобряване условията на живот, се посочва в доклада. Като особено негативна характеристика на настоящето управление в доклада се посочва безогледното поемане на прекомерен външен дълг, с което се финансират предимно дефицити, разходи за сигурност и нереформирани бюджетни системи, а не се инвестира в социалната инфраструктура и за намаляване на неравенствата. В доклада се изтъква, че текущата неолиберална политика в сферата на здравеопазването, обозначавана като „здравна реформа“, не отговаря на стандартите на чл. 12 от Международния пакт за икономически, социални и културни права. С нея се създават сериозни предпоставки за елиминиране на свободния достъп до здравеопазване на хората с ниски доходи. Разбирането за здравеопазването като търговска дейност, а здравните грижи за хората, като услуга, а не като конституционно право, задълбочават социалните неравенства и ограничават достъпа до адекватни здравни грижи на бедните слоеве от населението, подчертава Институтът за модерна политика. В доклада се отправя критика и към промените в образователната сфера, които позволяват насочване на публични средства към частните училища. Това е ерозия на стандартите по чл. 13 от Международния пакт, който се отнася до правото на образование. С това управляващите на практика отвориха вратите за задълбочаващо се комерсиализиране на образователната система и поетапно намаляване на финансирането за държавните и общински училища.
 

http://www.novini.bg/news/322432-българия-вече-е-по-бедна-от-македония-и-босна.html
...
Някои може би ще кажат, че все пак ситуацията е под контрол, защото Етиопия все още е по-гладна от България.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Hatshepsut в Септември 02, 2016, 13:58:02
За Крали Марко и турските мекерета

(http://www.vmro.bg/media/blogposts/images/.thumbnails/ad_l02092016-800x450.jpg)

Вярвам, няма читател, който де не е чувал, слушал, чел, че и разказвал страховити легенди за Крали Марко, наред юнак, защитник на християните, смел боец срещу османските турци.

Син на прилепския деспот Вълкашин, той наследява титлата и кралството на баща си, след битката при Черномен през 1371. Тогава българските деспоти, братята Вълкашин, деспот на Прилеп и Углеша, деспот на Сяр, управляващи малки феодални княжества на територията на днешна Македония, се изправят срещу османското нашествие на предците на Ердоган, но губят битката и загиват.

Тогава синът на Вълкшин и племенник на Углеша, Марко Мърнявчевич, наследява титлата и княжеството на баща си, но като турски васал…

Предател на род, вяра и родина. Същият загива като османски васал.

Хрониките са противоречиви, според някои източници Марко и Константин Драгаш, друг български феодал и османски васал, загиват при Карановаса на 10-ти октомври 1394-та година, според други при Ровине на 17-ти май 1395-та година, воювайки срещу влашкия воевода от български произход Мирчо Стария. Все едно, загиват като турски васали, воювайки срещу българските феодали, които продължават съпротивата.

В народната памет обаче Марко Мърнявчевич остава като защитник на народ и вяра. Каква ирония, нали?

Впоследствие и сърби, и увредените им клонинги, поставени на власт в Скопие, претендират за националната принадлежност на предателя, останал в народната памет като Крали Марко, но това е тема на друга патология, родена от болните мозъци в Коминтерна.

Някаква подобна ирония и пародия се разиграва и в момента и в България, че и в Европа. Турският диктатор Ердоган, кандидат за турски султан, организира своя нов поход за възстановяване на Османската империя.

На българска територия, в ролята на акънджишки отряди, действат брадатите майки с деца, наречени от нашенските клакьори „клети бежанци“, на втора линия - изпратените от Ердоган емисари, превзели българското Главно мюфтийство, на трета линия - трите турски партии в България. В последните дни те се надпреварват да докажат коленопреклонност и раболепие пред кандидат-султана.

Осветиха се връзките на ДПС с ислямистите на Гюлен, стана ясно, че всичко, за което сме предупреждавали, е истина, ролята на Местан, този пародиен турски Куизлинг е повече от прозрачна, ролята на РБ е изумителен пример за съчетание от двуличие, лицемерие, безпринципност, алчност, службогонство и национално предателство. Докато техният основен коалиционен партньор, НПСД, когото набутаха във властта, въпреки снимките на Корман Исмаилов и Касим Дал с Ердоган под турското знаме, хвали и приветства диктатора като демократ, приветства предаването на гюлениста Бююк, останалите от блока твърдят, че имат ясна позиция срещу всичко това…

В тази ситуация българският министър-председател все повече се превръща в Крали Марко. Хвали диктатора и поведението му, адвокатства му, посредничи му, осъжда несолидарната Европа…

Коренно противоположно е поведението на неговите евродепутати в Европейския парламент обаче. Те, както и представителя на РБ, част от тяхната група подкрепяха плана за преразпределение на нелегални имигранти, както и споразумението с Турция. Въпреки нашата съпротива, въпреки ясните сигнали, че Турция няма намерение да го спазва, въпреки че твърдяхме, че това не е споразумение, а изнудване…

Известно е, че историята се повтаря само като фарс, но историческото знание е полезно. Хубаво е министър (простете) Бъчварова да прочете на министър-председателя истинската история за живота и смъртта на Марко Мърнячевич, печално известен като Крали Марко.

http://www.vmro.bg/ (http://www.vmro.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE-%D0%B8-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0/)
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Rakovski в Септември 04, 2016, 14:45:39
Времето на боко изтича,затова така се мята като риба на сухо.До месец трябва да се реши въпроса за безвизовото нахлуване на турци в Европа или Ердоган юрва насам 2-3 милиона разбойници.И в двата случая пълната бъркотия тук е гарантирана,за да запази властта боко трябва да въведе военно положение.Какви ти избори тогава,когато боко може да извика и турската армия на помощ.Досега Ердоган изнудваше ЕС за по няколко милиарда евро,но вече не кандисва с това ,иска нашествието да набира скорост.Западняците се заградиха,сложиха си и охрана по границите,само у нас се правят на разсеяни,това може да има сериозни последици за държавата.
Титла: Re: Бойко Антибългарин
Публикувано от: Мишок в Септември 04, 2016, 15:54:59
И да му изтича времнето на Бойко, няма да дойде по-свестен.