Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Фолклор / Re: Български народни песни
« Последна публикация от Hatshepsut - Юли 19, 2018, 23:40:20 »
Една Яна между девет брата

Една Яна между девет брата,
една мома - лична убавица
Насекъде брайкя я водия,
от що види - от това купия
Дошло време Яна да се жени,
поиска я момче от далеко
Яна нече далеко да иде,
а брайкя й по-тихом говорат:
- Ний сме сестро твои девет брайкя,
у година и от нас че дойде...

Изпълнява Славка Секутова:

22
Цитат
Бъдете смели: Мастурбацията е полезна за здравето, уверява специалист
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/bydete-smeli-masturbaciiata-e-polezna-za-zdraveto-uveriava-specialist-2110026
...

Валери Симеонов: Здравето е по-важно от печалбите

http://www.standartnews.com/balgariya-politika/valeri_simeonov_zdraveto_e_povazhno_ot_pechalbite-373327.html
...

Цитат
„Като казвам това, веднага искам да уточня, че аз като български патриот съм силно загрижен за здравето на българската нация.
http://www.vestnikataka.bg/2012/05/%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5-%D0%BF%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82/
...
Извод:
Сидеров и Симеонов, заедно с Каракачанов трябва колективно да мастурбират и по този начин да подобрят здравето на коалицията си.
23
ЦитатПрокуратура, МВР и следствие трябва да бъдат заличени и изградени наново – с ясни правила и нови хора
http://www.transmedia.bg/2018/07/11/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0/
24
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от Петкан - Юли 19, 2018, 20:20:09 »
Е как никой не давал и пет пари, много хора и повече от пет пари дават за подобна информация и снимки !

Тъжното в случая е, че отваряш подобни безсмислени и ненужни спорове, вместо спокойно да се наслаждаваме на всякаква подобна информация, за това,  че всички европейски отбори трябва да гледат Хърватска и да се опитват в техните национални отбори да играят етнически чисти, бели европейци, които са антропологически представители на европейските страни, които те представляват и за които играят !

Няма как отбор пълен с негри, араби и обикновенни цигани да се води Франция, или Англия, защото това е най - обикновен цигански тюрлюгювеч от Афиркански , Азиатски и всякакви други цигански представители, които са всичко друго, но не и европейци, най - малко пък тези цигани може да са представители на Европейските страни, под чийто флаг се състезават! Много бих се радвал ако започнеш да мислиш малко по - свободно, а не като евр(оп)ейски либерал, разбери че инвазията на циганските, некултурни народи от Африка и Азия ще доведе до крах на нашата цивилизация, която ние белите европейци, а не циганите от Африка и АЗИЯ,  сме създали !

Мнго или малко са хората, това е предмет на друг разговор.
Темата е за футбол през 2018 г.
Трябва да се радваш много, ако четеш публикуваното от мене в темата "Не ни трябват мигранти".
По проблема с циганският тюрлюгювеч- питане към футболните федерации на Франция и Англия, защо са ги картотекирали тези индивиди.
Последното, което искам да ти кажа, драги Siegfried, че не трябва да се пренасят проблемите от болната глава на здравата, т.е. на моята, в стила на "ГБХ", най-малкото, защото нямам никакъв принос за съставите на тези футболни отбори, а най-вече не е приятно, нито почтено да се развали една тема за спортно събитие от световен мащаб с политика, както правят профаните и диктаторите, защото така им е удобно да търсят място за самоутвърждаване.
25
България / ГАВРА с АПОСТОЛА В.Левски в Карлово
« Последна публикация от Siegfried - Юли 19, 2018, 17:49:40 »
18 юли, в 18:20, центърът на Карлово се оглася от съветски военни песни Катюша, Альоша, ...
На тази дата БЪЛГАРИТЕ почитаме  Васил Левски, а гр. Карлово има празник, а на градската сцена се почитат съветски герои. ЗАЩО ? КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА ВЪЗПЕЕШ ЛЕВСКИ ПО-ДОБРЕ Е ДА ЗАМЪЧИШ!

Левски е български национален герой! Карлово е родния му град и е в пределите на Република България, или не е така  !?


26
Ще си позволя да допълня списъка на 'греховете' със факта,че за всеки русороб съществува още един 'смъртен' грях.Тежък грях ще тежи на клегия русороб,ако не използва българската история и великите личности от нея,за да затвърждава ОБИДНИТЕ за България тези,създадени от "свръхчовеците" от КГБ-например,че без рАсия и без нейното православие няма как да съществуваме като народ,например абсурдната теза,че хайдутите са ставали такива,поради любовта си към русия и православието  :lol:
Второто трагикомично твърдение е относно произхода на нашите предци.КГБ твърди,че ние сме славяни,като това твърдение няма дори процент истина в себе си.Пренебрегва се истинската история,за да се докаже някаква дружба с рАсия,разбира се в удобната за тях връзка "голям брат-малък брат"",която по същество е ОБИДНА и заробваща за България и народа ни.Има още десетки примери за такива целенасочени лъжи и манипулации,но за да ги формулирам в едно мнение,трябва да пиша поне седмица.Тежко му на русороба,който не изпълнява тези "Путинови заповеди"...
27
Къде и как се поставиха основите на правоверния-православен-славянски шериат !!!

, или как в съветска рАсия се поставиха основите на правоверния-православен-славянски шериат !!!


С тази тема най – малко искам да обидя православните си братя, тази тема е за да покаже на предубедените, до какви вредни и пагубни последствия, както за Православието, така и за цели народи може да доведе това, когато една Атеистична Азиатска империя, използва христянската православна религия и вяра с цел прокарване на нечистоплътните си руски имперски интереси, като нагло се крие зад православната религия и някакво си славянско ”братство” !!!


Както знаем основите на правоверния-православен (славянски) шериат се поставят през 1941г., когато по време на ВСВ, СССР и Сталин изпадат в безизходица и комунистическата пропаганда решава (по примера на Имерската) да заложи на православния фундамантализъм, както и на славянството, или ПАНСЛАВИЗМА( по същото време КПСС и Сталин отварят отново и славянските комитети,), или през 1941г. компартията на СССР начело с АТЕИСТА-Комунист Сталин (преди това запалил стотици православни църкви, избил хиляди ПРАВОСЛАВНИ свещеници и милиони православни Христяни и ЗАБРАНИЛ изцяло православната религия в съветска русия) - поставят началото на правоверния-православен(славянски) шериат, пропагандиран и проповядван и до ден днешен от халифът на Москва и неговата болшевишка пропагандна машина !


Както знаем и днешно време последователите на руския правоверен-православен шериат определят всички останали христяни по света, като ; ,Протестанти, Католици, даже и православните Копти.............. и тн. и тн Христяни, като – НЕВЕРНИЦИ и СЕКТАНТИ, защото според славяно-православния шериат, само и единствено православната вяра и религия, е най – праведната и права Христянска вяра в Света !?
Както между другото, ”праведно и съвсем по христянски” проповядва и Халифът на мАсква, Атеиста/комунист/КГБист - путКин (както и неговите рубладжийски подлоги тук в БългАРИЯ от; атАКА, МВРО, БКсП, АБВ...и тн.)!


Какво е Халиф, Халиф (арабски: خليفة) е титлата на държавния глава на халифата, който е и духовния водач на мюсюлманите, смятан за УПРАВИТЕЛЯТ на мюслюманите БЕЗ оглед от коя държава са !!!


Кой днес е Халифа на ПРАВОВЕРНИТЕ православни славяни по света, как КОЙ, той е......., неговото име е ..........., Путин Владимир Владимирович..........


”Интересно”, как всичко това, което правоверния-мюсюлмански шериат проповядва толкова много прилича на правоверния-православен(славянски) шериат!


Интересното обаче е, че и в правоверния-православен шериат има БРАТЯ - СЛАВЯНСКИ БРАТЯ, и при мюсюлманския шериат също има Братя - МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ !


Какво е Мюсюлманско братство( което е = равносилно на славянското братство), буквално "Общество на мюсюлманските братя, Мюсюлманско братство“ или „Братя мюсюлмани, Лозунгът му е - Ислямът е решението...., при славянските братя лозунгът е, (само) - православието е решението !
Основното вярване и на ДВЕТЕ братства е едно и също,


1) При мюсюлманските братя вярването е, че Ислямът, не е просто религия, тя е най – праведната религия и исляма е начин на живот, Ислямските правителства трябва да са основа на тази система и накрая обединени в световен Халифат !


2) При СЛАВЯНСКИТЕ БРАТЯ вярването е, че Православието не е просто религия, православието е най - праведната христянска религия в света, всички други христянски религии са ЕРЕС и секти, и САМО СЛАВЯНСКИТЕ православни правителства трябва да са основа на тази система, накрая обединена в един световен Халифат с ценър мАсква !


Нека сега видим какво е Шариатът (на арабски: شريعة — пряк, правилен) е ислямския закон, който урежда всички аспекти на живота и обществото.
Това е съвкупност от правови, морални и религиозни норми на исляма, които обхващат всички страни на живота на ортодоксалните мюсюлмани, които са са заложени в Корана и Суната.


Шариатът възниква в Арабския халифат през 7 век и се доразвива до 12 век. Като основен закон.
Шариатът обхваща целия съзнателен живот на човека и е задължителен от момента на встъпване в зрялост (пълнолетие)..,
Постъпките и действията на правоверните, съгласно шариата, попадат в 3 общи групи:
• фарз — задължителни;
• Фарз се наричат онези неща, които ги повелил Аллахю теаля ясно и категорично да се изпълняват в свещените айети.
Изоставянето на фарза е харам (забранено). Този, който не вярва или пък ги подценява, се смята за кяфир.
• халял — позволени, или Халал (на арабски:حلال) е термин, обозначаващ всички позволени неща и дейности според Исляма, Антоним на халал е „харам“ (арабския термин за нещо забранено).
• харам — забранени, или ГРЯХ
• Харам се наричат онези неща, за които Аллах изрично е забранил: “


• Какво според корана е Харам, или грях : Убиване на човек, изневяра, хомосексуализъм, комар, пиене на алкохолни питиета, лъжа, кражби, ядене на свинско месо, пиене на кръв, ядене на мърша, излизане на жените и момичетата на улицата с открита глава, ръце и крака е харам, също така е и голям грях. Който при извършване на тези грехове казва“бесмеле”, или вярва, че всичко това е позволено, разрешено или пък не отдава значение, че Аллахю теаля е забранил това, става кяфир. Заслужава адски мъки. Ако ги вярва, че са харам, но с уплаха ги върши, кяфир не се става, но ще изпита азаб. Ако настоява редовно да ги върши и не прави трябва да умре без Иман......


Сега нека сравним мюсюлманския шериат с правоверния-православен(славянски) шериат;


Шериат, на руски - шариат, е руски Имперски закон, който урежда всички аспекти на живота и обществото в крепстният славянски селянин в русия.
Това е съвкупност от правови, морални и религиозни норми на , които обхващат всички страни на живота на ортодоксалните православни славяни в русия, които са заложени в Азовския завет и “Начертанието” на Петър І , и Екатерина ІІ .
Православния шериат възниква в Крепостния Руски халифат и се доразвива от Крепостният Съветски комисариат след 1917г.


Православния шериат обхваща целия съзнателен живот на човека и е задължителен от момента на встъпване в компартията, или избраното от семейството русофилско, или славянско дружество.


Постъпките и действията на правоверните, съгласно православния шариат, попадат в 3 общи групи:
• фарз, или обязательными ;
• обязательными се наричат онези неща, които е повелил Халифа на Москва и трябва да се изпълняват в свещенните славянски православни канони .
Изоставянето на обязательными.... е ГРЯХ (забранено). Този, който не вярва или пък ги подценява, се смята за грешник !!!
• халял — позволени, или разрешается (на руски ЯзЪйк) е термин, обозначаващ всички позволени неща и дейности според , Православния шериат
• харам — запрещено, или ГРЯХ
• Харам /запрещено се наричат онези неща, за които Халифа на Москва изрично е забранил:


Какво според Халифа на Москва е запрещено, или е ГРЯХ :


• 1). Ако ”български-транс-русоробски-джендър, с руско самосъзнание, определя себе си като патриот, но работи за българските , а НЕ за ПРАВЕДНИТЕ руски национални интереси !
• 2) Ако не обявяви за русофоб, всеки, който не е съгласен с политиката на Халифа на Москва и православния шериат !
• 3) Ако пене веднъж в годината не поднесе цветя(и не изрази почитта си) на паметника на руския/съветския ”освободител” в града който живее !
• 4). Ако на националистически митнинг в БългАРИЯ, вее друго знаме, освен правоверното РУСКО ЗНАМЕ !
• 5) Ако проповядва Национализъм, различен от праведения РУСКИ, (ПАНСЛАВЯНСКИ) национализъм !
• 6) Ако купува и се храни с продукти от български производители, или производители от ЕС(недай боже от САЩ), а не само и единствено от правоверни -православни славянски производители на храни и стоки от рАския халифат, - примерно магазин Берьозка !
• 7) Ако по време на протест/митинг, примерно против......, вдигането на цената на горивата, на тока, на парното, на водата, или на какъвто и да е друг протест, не превърне протеста на гражданите, в митинг в ПОДКРЕПА на РАССИЯ и РАССИЙСКАТА пАлитика, ЕДИНСТВЕНАТА ПРАВЕДНА православна СЛАВЯНСКАЯ политика на мАсковскавА ХалифатА !!!
•8) Ако по време на митинг извади постер, или трансперант написан на друг език освен праведния/православен СЛАВЯНСКИ рускЪЙ ЯзъЙк, ............................и тн и тн.....,
............................. всичко това е голям грях и който при извършване на тези грехове казв -абесмеле/ разрешается, или вярва, че всичко изредено отгоре е позволено и разрешено, или пък не отдава значение на заповедите на Халифа на Москва, а той е забранил всичко това, става грешник и заслужава адските мъки на Отровеният Литвиненко ага(обвинил Халифа на мАсква в педАфилия)...


28
България / Бойко, момчето на ДС, машата на комунистическата мафия.
« Последна публикация от Siegfried - Юли 19, 2018, 13:10:16 »
Бойко, момчето на ДС, машата на комунистическата мафия. За децата инвалиди пари няма, за гелосания има !

ГЕРБ прокараха набързо лобистки закон в полза на Домусчиев и Пеевски:
http://www.transmedia.bg/2018/07/19/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%BE-%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE/

29
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от генерал Жеков - Юли 19, 2018, 12:50:13 »
инвазията на циганските, некултурни народи от Африка и Азия ще доведе до крах на нашата цивилизация, която ние белите европейци, а не циганите от Африка и АЗИЯ,  сме създали !

Съгласен съм.Съществата,представляващи нисшите раси са най-жестокото наказание на хората от бялата раса.Представителите на нисшите раси нямат расовите ни възможности,като точно по тази причина-те са определени не като създатели и преносители на култура и ценности,а точно като техни рушители.
30
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от Siegfried - Юли 19, 2018, 10:47:58 »
Сам твърдиш, че отборът на Хърватска не те интересува.
Второто е, че темата е за световното първенство по футбол през 2018 г.
Третото е, че съм много далече от всякакви антифашистки и фашистки чувства.
Можеш да направиш своя тема за футболният отбор на Хърватска, в която последователно да изложиш мнението си на кого са наследници и т.н.

Това е интересното за отборът на Хърватска, а не някакви снимки с фашистки или комунистически поздрави, за които никой пет пари вече не дава.

Е как никой не давал и пет пари, много хора и повече от пет пари дават за подобна информация и снимки !

Тъжното в случая е, че отваряш подобни безсмислени и ненужни спорове, вместо спокойно да се наслаждаваме на всякаква подобна информация, за това,  че всички европейски отбори трябва да гледат Хърватска и да се опитват в техните национални отбори да играят етнически чисти, бели европейци, които са антропологически представители на европейските страни, които те представляват и за които играят !

Няма как отбор пълен с негри, араби и обикновенни цигани да се води Франция, или Англия, защото това е най - обикновен цигански тюрлюгювеч от Афиркански , Азиатски и всякакви други цигански представители, които са всичко друго, но не и европейци, най - малко пък тези цигани може да са представители на Европейските страни, под чийто флаг се състезават! Много бих се радвал ако започнеш да мислиш малко по - свободно, а не като евр(оп)ейски либерал, разбери че инвазията на циганските, некултурни народи от Африка и Азия ще доведе до крах на нашата цивилизация, която ние белите европейци, а не циганите от Африка и АЗИЯ,  сме създали ! 
 

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10