Българският националистически форум

България и българите => България => Темата е започната от: Siegfried в Декември 27, 2018, 15:14:49

Титла: Невиждан ЦИНИЗЪМ,рАсия постави пропагандна елха сЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ пред СвНеделя
Публикувано от: Siegfried в Декември 27, 2018, 15:14:49
Невиждан ЦИНИЗЪМ, рАсия постави пропагандна елха(с ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ) пред църквата "Света Неделя",

която по нареждане на рАсия беше ВЗРИВЕНА и в този Сатанинско-антихристянски атентат, стотици невинни  българи изгубиха животът си !

Въпросът ми е, както към РУСКАТА кметица на София, така и към т. нар. деЗна, еФроатлантическа партия  ГЕРБ -  колко ЗАВИСИМА руска подметка трябва да си, за да позволиш на рАсия да се ИЗГАВРИ по този нагъл, циничен и най - вече българофобски начин(на Коледа) с паметта на стотиците българи избити по заповед на същата рАсия на Велики четвъртък, 16 април 1925 година, точно в Църквата Света Неделя, пред която  РУСКОТО посолство целенасочено постави пропагандната си елхичка с ЧЕРВЕНИТЕ БОЛШЕВИШКИ  ПЕТОЛЪЧКИ  !? 

Българите никога не трябва да забравяме, че специалната цел на антибългарският атентат в Църквата Света Неделя, спонсориран от рАсия е била ликвидирането на българският военен и политически елит !!!
Този антибългарски акт е една от множеството причини, България и българските политици винаги да бъдат изключително резервирани към българофобска рАсия и нейните т. нар. дипломати на територията на България, но както виждаме, РУСКАТА зависимост на комунистическата ни русоробска държава и администрация по нищо не се различава в РОБОЛЕПИЕТО си СПРЯМО рАсия от тази по време на 45 годишното руско/комунистическо робство !!!

Този ЦИНИЧЕН АНТИБЪЛГАРСКИ-РУСОРОБСКИ акт на РУСОРОБКАТА/комунистка Йорданка Фандъкова и рубладжийско-комунистическа партия ГЕРБ, за пореден път доказа,  че ГЕРБ са вредни и опасни за националната сигурност и независимостта на България !  Въпросът е докога Софянци ще търпим тази руска партия ГЕРБ и руската марионетка Фандъкова да управляват градът ни и да го превръщат в жалък РУСКИ   град и докога българите ще търпим РУСОРОБСКАТА  ГЕРБ да управлява Европейска и НАТОвска България  !?

https://www.faktor.bg/bg/articles/ria-novosti-hvali-rodnoto-mvr-politsiyata-obyavi-aktsiyata-pri-podarenata-ot-moskva-na-sofiya-elha-za-nezakonna-razgoni-uchastnitsite?fbclid=IwAR2F5iobLVw-bgwBnZnUnBD6xC53VOg70hUbRVOwGI-shEHGycZs-zOV3w4