Автор Тема: 68 години, България е страната на БЕЗЗАКОНИЕТО и ПРЕСТЪПНОСТТА!  (Прочетена 194 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

 • Respected user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1954
 • Country: bg
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
Самоковската селянка Йорданка Асенова Фандъкова, която благодарение на болшевишко-лобистката ”партия” ГЕРБ и нейният председател милиционера от село Банкя , стана кмет на София, в предизборните си речи неведнъж подчертаваше, че ако тя стане кмет на София, платеното паркиране в центъра София ще бъде премахнато ?!

Аз лично едно нещо не мога да разбера, уж интелектуалеца от Банкя постоянно ни обяснява от всички слугинажни телевизии ,че имало икономическа криза, че България също била в криза, а в същото време ГЕРБ постоянно ВДИГА всичко което може да се вдигне; ДАНЪЦИТЕ, глобите, таксите за паркиране, не стига, че има данък сгради (който всяка година се вдига), данък автомобил, годишни винетки, ами сега селянчетата от ГЕРБ искат да наложат на НАС Софянци и ДАНЪК паркиране, докага ще търпим РЕКЕТА на тия малоумни селяни от ГЕРБ ?
В крайна сметка в България има ли икономическа криза, или няма и ГЕРБ наясно ли са, че в икономическа криза най - малоумното нещо което може да се прави въобще, а и спрямо избирателите(преди избори) е да им се ВДИГАТ цените на ВСИЧКО, от което държавата/общините в лицето на ГЕРБ могат Официално да РЕКЕТИРАТ българските Граждани; студена, топла вода, ток, парно, данъци и всякакви видове такси, между които и таксите за паркиране и да НИ се налагат такси за паркиране пред дома в който живеем, като общината не ни гарантира място за паркиране, но ни РЕКЕТИРА и ни взима пари за това ?!

Правната обосновка на новите правила за паркиране е, че законоуредбата е в нарушение с основни правни принципи - БЕЗ да ти се дава ГАРАНТИРАНО ПРАВО на парко място, ти се иска НАЛОГ за това място ?!

Независимите организациии и председателите им, които единстени се осмелиха да се противопоставят на този пореден РЕКЕТ от ГЕРБ вече са получили предупредителни протоколи от полицията да не се протестира , да не се призовават гражданите към протести ?! Или "демокрацията" на ГЕРБ в действие....... !
Милиционерският терор и беззаконие са присъщи за всички болшевишки партийки от лобистки тип след 10-ти Ноември, ГЕРБ е техният най - колоритен и неграмотен представител в последните 23 години!

Все още СВОБОДНИТЕ Граждани на гр.София и България, които участват в протестите, нееднократно се оплакваха пред независимите телевизии и журналисти, че на протестите милиционерите събират личните им карти и ги изпращат в районните управления на народната милиция по местоживеене, където гражданите са подлагани на разпити и натиск, от рода - кой ги е накарал да протестират, защо са на протестите и тн и тн.
Както се вижда червената олигархична партийка ГЕРБ вече използва любимите на всеки комунист - ЧЕКИСТКИ и БОЛШЕВИШКИ методи за натиск, заплахи и принуждение над гражданите от времето на комунизма, явно тези методи НЕ са чужди на децата и внуците на шумкарите и ятаците, каквито до един са общинските съветници и депутати от ГЕРБ !

Чекист (термин от СССР)в тесния смисъл на думата - служител на Извънредната Комисия за борба с контрареволюцията и саботажите и нейните подразделения по мест (ЧК) .

Явно под управленито на лобистката партия на ЧЕРВЕНИТЕ олигарси ГЕРБ, след многократното повишаване на ВСИЧКИ ЦЕНИ и УСЛУГИ, които зависят от тях, вече дойде и края на ДЕМОКРАЦИЯТА и ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА на Българите. Според мен Демокрацията и правата на Българите(само комунистите и техните семейства имат НЕОГРАНИЧЕНИ ПРАВА) в България УМРЯХА на 9-ти Септември 1944г. и от тогава никога не са се връщали в България, защото както са казали нашите национални революционери(по време на османското ИГО) - БЕЗ КРЪВНИНА НЯМА ПРАВДИНА, както всички видяхме БЕЗКРЪВНИТЕ революции(като тази на 10 Ноември 1989г.) - НЕ ВОДЯТ до НИКАКВИ ПРОМЕНИ !

Граждански организации срещу данък паркинг
http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5633
Проблемът за зонирането в контекста на устойчивото развитие
http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5653

http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=5675
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf