Автор Тема: У българите изниква нормалният въпрос, наистина ли България е независима държава  (Прочетена 214 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

 • Respected user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1954
 • Country: bg
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 56.0 Firefox 56.0
У нас българите изниква нормалният въпрос, наистина ли България е независима държава, или продължава да е задунайска губерния на рАсия !?

Отбелязаха 60-годишнината на паметника Альоша с гневна реч на руския посланик и сепаратистки знамена на терористичната, престъпна Донецка република
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&am...GlTzEI6xqn-unkZ

Защо повече от 24 часа, НЯМА  гневната реакция на държавата, от МВнР,  министър председател,президент ? 
Защо полицията и най - вече ДАНС позволява,  посланик на чужда държава да прави открита КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА на обществено място в България,  където от почти 20 години УЖ  имаше закон, който определя КОМУНИЗМА, като ПРЕСТЪПЕН строй и идеология  ???????
Вторият въпрос към т. нар. ни държава и т. нар. държавници е,  защо след вчеращната антибългарска реч на  посланикът на рАсия, тази персона, не е вече персона нон грата и защо посланикът не бива отзоваван, не само  заради КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА,  а заради знамената на терористичната и престъпна Донецка република, както и присъствието на антибългарски, терористични организации, които са на хранилка на РаСИЯ , които терористи,  открито от интернет призовават за държавен преврат и рязане на глави на български общественици и политици, защото видите ли, не искат да са лакеи на Кремъл !?

Трето къде е контраразузнаването , къде е ДАНС и защо до момента НЯМА  арестувани РУСКИ терористи, които работят против интересите на България ?
Последните години от ДАНС,  не съм видял нищо друго освен да взимат огромните си заплати и нищо да не правят за националната сигурност на България, но забелязвам, че правят доста  за сигурността на руските ШПИОНИ в България, както и в подкрепа и защитата на РУСКИТЕ интереси и политика в България ! 
г-да политици, ако наистина се смятате за български политици и държавници, а не за руски, поради каква причина не закривате безсмислената ДАНС и не създавате нова ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА контраразузнавателна служба, в която да работят българи, които да защитават само и единствено БЪЛГАРСКИТЕ, а не единствено и САМО  руските интереси, както последните години прави ДАНС !!!

г-да политици, според вас, какъв индивид е този, който с гордост  веее ЧУЖДО руско знаме и плаче над паметник на чужда ОКУПАЦИОННА АРМИЯ, българин, или рубладжийски родоостстъпник  !?

г-да от т. нар. контраразузнаване, защо все още не са привикани на разпит, дЕдо Николай,  действащи русоробски/болшевишки  политици, военни и духовници от пловдивската митрополия присъствали на това антибългарско  мероприятите на РУСКОТО ПОСОЛСТВО в Пловдив, а областният лидер на БКсП Георги Гергов дори е позирал за снимка с шпионите на Кремъл "Нощни вълци", като до тях се е веело  сепаратисткото знаме на терористичната донецка република !
Кой, г-да от контраразузнаването позволи, на това антибългарско  събитие, спонсорирано от КРЕМЪЛ да се раздават и ПРОПАГАНДНИ листовки с реклама на забранения в цяла Европа  документален филм "Донбаска пролет", както и малки знаменца на забранената терористична самообявилата се Донецка република !?
 г-да, или да ви наричам ТаВАРИшчи от контраразузнаването,  спите ли, или просто работите усилено, но не за България, а за една Азиатска държава позната у нас, като путКинска СССР  !?
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Петкан

 • Account Disabled
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8815
 • Country: bg
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Цитат
Защо полицията и най - вече ДАНС позволява,  посланик на чужда държава да прави открита КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА на обществено място в България,  където от почти 20 години УЖ  имаше закон, който определя КОМУНИЗМА, като ПРЕСТЪПЕН строй и идеология  ???????

Чл. 31.
(1) Всеки обвинен в престъпление следва да бъде предаден на съдебната власт в законно определения срок.
(2) Никой не може да бъде принуждаван да се признае за виновен, нито да бъде осъден само въз основа на неговото самопризнание.
(3) Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.
(4) Не се допускат ограничения на правата на обвиняемия, надхвърлящи необходимото за осъществяване на правосъдието.
(5) На лишените от свобода се създават условия за осъществяване на основните им права, които не са ограничени от действието на присъдата.
(6) Наказанието лишаване от свобода се изпълнява единствено в местата, определени със закон.
(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира и човечеството.
http://www.parliament.bg/bg/const
...
...
Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров, министър-председателя Бойко Борисов и депутатите от НС четат Конституцията така, както дявола Евангелието.
Комунизмът и фашизма са престъпления против мира и човечеството и за тях давност не може да има НИКОГА!

Цитат
къде е контраразузнаването , къде е ДАНС и защо до момента НЯМА  арестувани РУСКИ терористи, които работят против интересите на България ? 
Ad honores


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf