Автор Тема: Кърджали - Сталинград  (Прочетена 661 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nordwave

 • Administrator
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4702
 • Country: bg
 • Карма: +1343/-0
 • Пол: Мъж
 • Web Master Site
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Кърджали - Сталинград
« -: Юли 14, 2007, 16:05:50 »
Автор Михаил Константинов   
събота, 14 юли 2007 www.bgrod.org
Водено от идеята-фикс да изкара и осребри поне един пълен управленски мандат, ръководството на БСП начело с премиера Станишев е на път окончателно да предаде и продаде интересите на българите в смесените райони. А и не само там. Това го прозряха даже местните структури на партията и скочиха, макар и засега плахо, срещу предателската политика на червеното политбюро. Тук случаят Кърджали е особено показателен.
Въпреки че са в една и съща клекнала позиция пред Доган, в случая с Кърджали премиерът и президентът не пропуснаха да си нанесат по някой и друг подъл удар в подмолната битка, която водят от почти година време.
За какво иде реч?
Станишев почна вече досадно да се повтаря с твърдението си, че "Кърджали не е Сталинград". Тук ще поясним, че през 1995 г. на местните избори новоизбраният тогава шеф на БСП и днешен президент, старши научният сътрудник II степен и доктор по история Първанов обяви, че ще превърне Кърджали в Сталинград, но няма да го даде на Доган и ДПС.
За съжаление, даде го.
В интерес на истината, това се случи не без помощта на тогавашния Върховен съд на Република България. Предполага се, че един доктор по история добре знае какво се е случило в Сталинград през зимата на 1942 г. Но за това ще си поговорим накрая.
Когато казва, че Кърджали не е Сталинград, Станишев атакува президента и прави метани на Доган. И понеже някои хора май са късопаметни ще припомним, че именно Станишев нарече Доган "политически брокер" - една максимално тежка политическа обида. И не е известно Станишев да се е извинил или да се е отказал от думите си. Следователно той още смята ортака си за политически брокер. Не че не е вярно, но е доста лицемерно.
Ако бяха само закачките между премиер и президент в старанието си да покажат на кой му е по-дълъг, нямаше да си струва да се занимаваме сериозно с тях. Но не са само закачките. С последните си изявления и действия Станишев ясно заяви, че смята не само да се откаже от битката за Кърджали, но и ще попречи на други да го направят. Стъпило на тази предателска пътека, ръководството на БСП предприе и конкретни действия, за да подари Кърджали на Доган, а и ред други подаръци да му направи.
Първо,
в проекта на БСП за изменение и допълнение на Закона за местните избори уж се предлага уседналост, и то 10 месеца, но всъщност с един евтин трик се ликвидира самата идея на принципа за уседналост. Та в този документ се твърди, че да си уседнал в някаква община значи да имаш постоянен адрес там. Според този документ всички, които от 20 години живеят било в САЩ, било в Турция, и даже за един ден не са стъпвали в общината си, са "уседнали" именно в тази община!
Елементарно, Уотсън, даже и за чавдарчета е елементарно!
За щастие в Правната комисия на парламента не се хванаха на тази плитка уловка и приеха принципа за уседналост в неговата правилна форма. А именно, че да си уседнал някъде значи, да си живял там. Както е и в останалите европейски страни.
Второ,
БСП заедно с ДПС твърдо застана против идеята за задължително гласуване. За ДПС е ясно, техните хора си гласуват и без това задължително. Но ако и другите го направят, надутото влияние на ДПС ще се свие до реалните 10%, които движението заслужава. А ако БСП е против задължителното гласуване, защото си мисли, че електоратът й е твърд, то тя греши. Защото напоследък червеният електорат доста омекна, и това ще е за дълго. Защо, обаче, ДСБ застана в един окоп с БСП и ДПС, си е направо загадка. Естественото обяснение е, че и ДСБ е партия с малък, но твърд електорат, някак не е достатъчно. Но какъвто и тактически аргумент да е надделял, това ще доубие партията ДСБ. Защото е стратегическа грешка. Да бяха питали избирателите си преди да подкрепят ДПС.
Трето,
Станишев заяви, че местни коалиции с някои други партии са недопустими. А в Кърджали и в другите смесени райони да се спечелят кметските места без коалиция с "Атака" и ГЕРБ е невъзможно. Впрочем, задава ли си ръководството на БСП простичкия въпрос защо е толкова силно влиянието на "Атака" именно в тези, неправилно впрочем наречени "смесени", райони? Така че от една страна Политбюро на БСП прави всичко възможно, за да засили позициите на националистите по места, а от друга страна заявява, че няма да се коалира с тях.
Ами тогава с кого? След като е ясно, че сама БСП не може да спечели в нито един смесен район?
Когато казва "НЕ" на местните коалиции срещу ДПС, БСП всъщност казва "ДА" на обезбългаряването на районите, "ДА" на голата башибозушка сеч в българските гори, "ДА" на бетонирането на българските планини и плажове, "ДА" на лишаването на децата ни от бъдеще.
Не за пръв път политиката на Политбюро на БКП/БСП е национално предателска.
Но може би за пръв път е толкова цинично откровена. На времето, когато щяха да харизват България на СССР, поне го правеха тайно. Сега вече и срам минимален нямат.
Премиерът Станишев също е историк и също е доктор по история. Само че и на него, и на другия историк, президента, се налага да припомним някои исторически истини. Когато влизаш в битка, тя винаги е сталинградска. През 1942-1943 г. немска армия под ръководството на ген. Паулус отчаяно воюва за Сталинград. Самият генерал е назначен за комендант на крепостта "Сталинград" и получава заповед от фюрера да не отстъпва жив. За поощрение му пращат фелдмаршалски жезъл с последната самолетна пратка от Германия. Генералът, обаче, се предава. Така че и немците имат своя Сталинград. Но от губещата страна.
Когато премиерът и шеф на БСП казва, че Кърджали не е Сталинград, той прави голяма и горчива грешка. Защото битката за Кърджали е сталинградска - друг вид битки просто няма. Важното е да воюваш на правилната страна.
А не да хвърляш позорно кърпата на тепиха, и то преди още да е започнал мачът. За щастие, този път хората по места ще проведат и ще спечелят своите битки. Защото това не само техният, но и националният интерес го изисква.

Неактивен абв

 • Account Disabled
 • Forum Member
 • *
 • Публикации: 240
 • Country: bg
 • Карма: +189/-97
 • Пол: Мъж
Re: Кърджали - Сталинград
« Отговор #1 -: Юли 14, 2007, 17:54:55 »
...Въпреки че са в една и съща клекнала позиция пред Доган, в случая с Кърджали премиерът и президентът не пропуснаха да си нанесат по някой и друг подъл удар в подмолната битка, която водят от почти година време...

Няма битка! Има театрално представление от група пазвени зародиши. Различните им етноси въобще не им пречат, напротив - помагат им да извлекат максимална печалба за себе си и за братята си.

Неактивен Бранник

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 51
 • Country: 00
 • Карма: +32/-7
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Virgo Virgo
Re: Кърджали - Сталинград
« Отговор #2 -: Юли 14, 2007, 18:31:47 »
Волен Сидеров:Българите в Кърджали са по-зрели от политическите централи

"Хората в Кърджали ще гласуват така, както им подсказва вътрешният глас, а не както казва лидерът на БСП". Това заяви в предаването "Здравей, България" на Нова телевизия Волен Сидеров по повод на предстоящите местни избори и изявлението на Станишев, че БСП няма да подкрепи коалиция с АТАКА. Ще стане така, че местната организация в Кърджали ще бъде изправена пред дилемата да противоречи ли на лидера в София и да се вслуша в гласа на избирателите, или да се подчини, с което да загуби уважението на собствените си членове, прогнозира Сидеров.
От изказването на Сергей Станишев, че коалиция на БСП с АТАКА в Кърджали на местните избори би била безпринципна, става ясно, че по чистата логика на думите му, трябва да се приеме, че коалицията на БСП с ДПС е много принципна. От там цялото турцизиране и мачкане на българското население в тези райони трябва да се приеме също за много принципно.
"Важно е да бъде установено противоречието между центъра в София и местната структура на БСП, което в очевидно, коментира още Сидеров.
Според него в Кърджали не става дума за коалиция, а за тактическо единодействие между БСП, АТАКА, ГЕРБ, СДС, ДСБ, ВМРО и всички партии, които имат чувство за национална отговорност.
"Самото ръководство на БСП е зависимо от тройната коалиция и тази зависимост и страха от разпадане кара Станишев да става все по-уверен изпълнител на политиката на Ахмед Доган", коментира още той.
Ние знаем, че Станишев не е самостоятелен политик, той е марионетка на конци. Неговите структури по места обаче са доста по-зрели, доста по-политически пълноценни, защото живеят там, където е техният истински живот. Станишев живее изолирано. Това е човек, който е израсъл в инкубатор, в аквариум. Той няма представа за реалния живот на страната, посочи националистът.
Формацията ГЕРБ е реален политически фактор. Тя определено ще има сериозно място в един следващ парламент, каза Волен Сидеров. Ние трябва да мислим тези избори в перспективата на парламентарните, защото ГЕРБ в момента също е опозиция на управляващата коалиция, смята той. Илюзия е да мислим, че ГЕРБ или АТАКА ще управляват самостоятелно, затова трябва да се търсят мостове, ако искаме да сме във властта и ако искаме да променяме нещо, обясни лидерът на националистите. Нашите хора по места знаят това нещо, това е логиката на нещата, допълни патриотът. Какво ще се получи, зависи от логиката и поведението, както моето, като лидер на АТАКА, така и на Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ, подчерта Волен Сидеров. http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=33845&format=html

Неактивен Царица

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 240
 • Country: bg
 • Карма: +14/-7
 • Пол: Жена
Re: Кърджали - Сталинград
« Отговор #3 -: Юли 14, 2007, 18:50:36 »
Няма българин, който да причини и да продължава да причинява това на народа си. Тези наистина са марионетки на външни сили, които искат да загробят държавата и народа. Те са слуги на дявола, колкото и емоционално да ви звучи. Отдавна са си продали подлите душички и всичко, което може да се очаква от тях е вреда, вреда и пак вреда... :fsniper:
Всеки може да види залеза, но малцина виждат изгрева на новия ден!

Неактивен абв

 • Account Disabled
 • Forum Member
 • *
 • Публикации: 240
 • Country: bg
 • Карма: +189/-97
 • Пол: Мъж
Re: Кърджали - Сталинград
« Отговор #4 -: Юли 14, 2007, 19:03:28 »
Няма българин, който да причини и да продължава да причинява това на народа си. Тези наистина са марионетки на външни сили, които искат да загробят държавата и народа. Те са слуги на дявола, колкото и емоционално да ви звучи. Отдавна са си продали подлите душички и всичко, което може да се очаква от тях е вреда, вреда и пак вреда... :fsniper:

Не са марионетки на външни сили, такава им е природата. Понякога обаче се налага братята им отвън да им оказват помощ.

Неактивен Атила

 • Account Disabled
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 582
 • Country: 00
 • Карма: +151/-33
 • Пол: Мъж
 • Атила вожда на Велико-Българите
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re: Кърджали - Сталинград
« Отговор #5 -: Юли 14, 2007, 20:06:18 »
Няма българин, който да причини и да продължава да причинява това на народа си. Тези наистина са марионетки на външни сили, които искат да загробят държавата и народа. Те са слуги на дявола, колкото и емоционално да ви звучи. Отдавна са си продали подлите душички и всичко, което може да се очаква от тях е вреда, вреда и пак вреда...

И най-важното което е! че не само са слуги на дявола, но и не са етнически Българи, сегашните управляващи в България. Тодор Живков, негов пра дядо, е бил турчеещ се циганин. Желю Желев си е чист циганин от белите цигански етноси. Иван Костов си е циганин, но от по мургавите цигански етноси. Симеон Сакскобургота, е цял Германец. Сергей Станишев по майка е евреин, значи цял евреин. Ако гледаме извратената талмудистка, еврейската традиция. Да се признава на майката етноса, а не на бащата. Ахмед Демир Доган, не е дори и Тучин, а един Черкез. И е показателно! какъв е всъшност политическият "елит" в България. И честни Българи, били управлявали след това, отговорно България. И по скоро, името на България, трябва да се казва. "Р. МАФИОТИЯ". Просто, това което се случва в Израел, се отпечатва и в България. Коренното Еврейско (Сафаридско) и Палестинско семитско население, са изтиквани в ъгъла, от наглите хазарски чифути. Обесебили власта в тези святи земи, за всички хора по света. И после били те най-преследваните от световниата народна конспирация. Така е и в Бългаия. Толерира се най-пошлото, най-долното, най-мръсното, най-перверзното и най-презряното, от всички трезво мислещи хора. А се смазва всичкото, което има силата и духа да съхрани и опази една нация, не само етнически чиста, но и духовно богата. И после защо има такива неестественни коалиции и взаимни връзки в Бългаия и по света. И на края, не те са виновните. А хората които са пострадали от тях. И те са постоянните заподозряни, че са терористи. А истинските световни изверги, са невинните жертви, на този нагъл планетарен заговор. Нека все пак да сведем смирено глава, пред тези титани на човешкото унищожение. И да им отдадем слава чест и поклонение, в тяхната успеваемост на благородното им дело, да погубят света, само защото на тях изобщо не им се живее, и искат да се самоубият по съвсем благ масов начин. Повличайки в бездните на ада, и други хора. Това е Царице. Извинявам се че на няколко пъти те цитирам. Но просто виждам в теб силата, на трезвият анализ. А не на заучините фрази и определения за реалноста в света, по типично масонски патент, да се говори в шаблон, в угода на този или онзи малък, жалък и продал се за 32 сребърника политик. Поздрав от мен Царице.
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 19:05:07 от Hatshepsut »

Неактивен SSK

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 291
 • Карма: +214/-15
 • Пол: Мъж
Re: Кърджали - Сталинград
« Отговор #6 -: Юли 14, 2007, 21:16:16 »
Може с тези свой аспирации...Турция да претърпи същото което претърпя Германия при Сталинград.
Добре знаем от историята че Германия държеше града почти сигурен...а го изгуби...
Трябва да покажем на Света,че не всички сме като тях.


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf