Седя си е се чудя има ли тема, в която като се отговори няма да се намеси пишман психологическия анализ, колко пиян или прост или незнам още какъв е българинът?
Как бе Царице, българина е цъфнал и вързал, за да си позволява някои неща които един наистина беден човек не би могъл да си ги позволи. Българина не пие като за последно, а само се напива, и след това цъфне в някоя криминална сводка направил това, направил онова, но инак няма проблеми. Караме я на старият комунистически принцип, ШЪТ ЛОША ДУМА ДА НЕ СТАВА. Това че не се търкалят по улиците полумъртви от алкохол хора, не означава че няма битов алкохолизъм в домашна обстановка. Но инак няма нищо лошо от ден на ден, Българина да деградира с усилията на съвсем заинтересовани сили в световен мащаб, за да наделяват не българите в България, и след това все някои трябва да е дежурно виновен за нашето състояние на духа. ИМА СВЕТО ПРАВОСЛАВИЕ, ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД!
НЯМА СВЕТО ПРАВОСЛАВИЕ, НЯМА БЪЛГАРСКИ НАРОД. Знаеш ли, само мога да ти кажа едно! Че при турците колкото и да са ненавиждани, този проблем с алкохола го няма почти при тях. До сега не съм видял пиян турчин където и да е било, дали по улицата, дали в домашни условия, с някои редки изключения отделни техни индивиди да се напиват и да правят изпълнения, дали в приятелски кръг. Там при тях проблема с алкохола се оправя след добър престои първо в изтрезнителното, и след това в Полицията за приятелски разговор ЪХЪ!!! и повярваи ми че след това не смеят на улицата да излязат от срам. А там при тях данака общественно мнение е доста голям, за сравнение от тук в България. А тук е точно обратното. БЕ КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА КОИ КАКВО МИСЛИ ЗА МЕН. ДАНАК ОБЩЕСТВЕННО МНЕНИЕ НЕ ПЛАЩАМ и защо сме заприличали на привидения и сме станали за подигравка пред цяла европа, ако не и пред цял свят. Турците за сравнение с нас, много яко се подържат едни други, и за това имат и финансов, и национален успех винаги. А ние като се правим на най-умните в света, и се лъчим като планински кози, които на където му скимне ходи, и ето я причината поради която не само сме зависими вс еот някого, но и манипулирани постоянно в наш ущърб, но инак все друг ни е виновен. Критиците на обществените недъзи, се класифицират за пишман психологически анализатори, нежели че от критиката се открива панацеята за лечението на дадена национална болест. Но това както изглежда е без никакво значние, само и само лоша дума да не става. Значи на пук на недъзите ни, не трябва да се казва лоша дума, за да не се накърняла на някого си личносто достойнство, и оставяме нацията да си заминава лека по лека деградирайки, грижейки се само и единственно за материалното. Просто жалкото е човек тогава разговаря с хора като теб Царице, хора предварително предубедени. Ако искаш ми се сърди, но си е точно така.