Кой се вози на тази яхта - Вълка или Доган?

  • 0 Отговора
  • 1050 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Генерал Колев

  • ****
  • 2587
  • +202/-11
  • Пол: Мъж
  • България над всичко!
Кой се вози на тази яхта - Вълка или Доган?


Снимка: 30-метровата яхта "Агата" акостира на пристанището в Родос

Камелия СЕВОВА, Парашкева ИВАНОВА, 26 Август 2009; 09:23

Един и същ капитан управлява новата Ferretti и старата Sunseekеr на лидера на ДПС

30-метрова яхта Ferretti, собственост на българин, бе суператракцията на пристанището на остров Родос през уикенда. Бялото бижу плава под флаг на Британска Колумбия (Каймановите острови) и носи името „Агата". Триетажният плаващ дворец с навигация на покрива се обслужваше от многоброен персонал от нашенци и французи. Млада дама раздаваше заповеди на персонала, който бе жестоко натирен, че се заговаря с българи. Малко преди това обаче нашенец от екипа призна, че в яхтата пътува патрон, равен по ранг на президента.

Според информирани от яхтсредите „Агата" се води на столичния бизнесмен Румен Гайтански -Вълка, но най-често с нея плава Ахмед Доган. Така или иначе само милионер може да си позволи подобна лодка, защото цената на този модел е около 6 милиона евро. Чия собственост е действително яхтата, можем само да гадаем, но факт е, че мъжът, заснет на старата яхта на Доган - „Sunseeker", бе уловен от репортер на  „Марица" и на „Агата". Страстта на лидера на ДПС към луксозните лодки не е тайна и миналото лято бе заснет от журналист на 168 часа на 22-метровата лодка „Sunseeker", кръстена на римския бог на търговията, крадците и лъжците Хермес, чиято цена е 2,5 милиона евро. Доган отдъхваше в компанията на млади дами край Созопол, а вечер спеше в резиденцията си наблизо. Според запознати обаче това далеч не беше единствената му морска глезотия. Журналистът бе заснел и част от антуража му върху 16-метрова „Azimut", наречена „Лейди Мая". Освен лукса, Доган обича и високите скорости, защото в яхтпарка му има и 12-метрова моторница „Cigarette Top Gun", която развива до 150 километра в час и взема разстоянието от Несебър до Созопол за 9 минути.

Всички тези глезотии обаче това лято липсват на марината в Созопол, отбелязват местни жители. Според информирани веднага след изборите всички лодки са откарани в Турция, на пристанище във Фетие. Една от причините за това са масираните проверки на яхтите, които започнаха данъчните. Другата е „нездравият" интерес, който журналистите проявяват към имуществото на лидера на ДПС.

Един и същи мъж се вижда на снимката от почивката на Доган в "168 часа" от миналата година и на тази, направена в Родос

http://www.marica.bg/
« Последна редакция: Ноември 14, 2014, 06:47:06 от Hatshepsut »
България над всичко!

 

Кой дърпа конците на "БЪЛГАРСКАТА" политика ?!

Започната от Siegfried

Отговора: 12
Прегледи: 4592
Последна публикация Септември 16, 2016, 10:17:38
от Индивидуалист
Powered by EzPortal