Forum > Стари съобщения

Едно въпросче към форумната администрация

(1/5) > >>

Преспанец:
Въпросът ми е защо от всичките глобални модератори, модератори и съпортъри няма нито един, който да е симпатизант/член на АТАКА, а са все някакви Бенесари, неутрални или от ВМРО?
Все пак атакистите сме, предполагам, поне 20% от гостите на форума.


Nordwave:

--- Цитат на: Наско в Януари 29, 2010, 21:38:32 ---Въпросът ми е защо от всичките глобални модератори, модератори и съпортъри няма нито един, който да е симпатизант/член на АТАКА, а са все някакви Бенесари, неутрални или от ВМРО?
Все пак атакистите сме, предполагам, поне 20% от гостите на форума.

--- Край на цитат ---
Не 20% а 80% процента са тези които симпатизират или са членове на ПП АТАКА. Уеб сайт АТАКА.БГ е наложила забрана върху Българският националистически форум. По тази причина Българският националистически форум е обявил за „персона нон грата"  страницата АТАКА.БГ.


Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.

Преспанец:

--- Цитат на: Nordwave в Януари 29, 2010, 22:11:56 ---Не 20% а 80% процента са тези които симпатизират или са членове на ПП АТАКА. Уеб сайт АТАКА.БГ е наложила забрана върху Българският националистически форум. По тази причина Българският националистически форум е обявил за „персона нон грата"  страницата АТАКА.БГ.

--- Край на цитат ---
80% ми се виждат доста, все пак при анкетата ти за националистическите водачи Волен има около 20%.
Знам за забраната във форума на вестник АТАКА, ама въпроса ми няма нищо общо с това.
Нали се сещаш, че не е удачно да има толкова посетители симпатизанти на Атака, а да няма един човек в администрацията.
Както и нали се сещаш, че упорито се говори, че форума е бенесарски (макар, че се опитваш да бъде независим), как да не е, като голяма част от администрацията са симпатизиращи на БНС.
Погледнато по резултати от изборите, АТАКА има около 9%, а БНС около 0,09%. Въпреки това, във форума има няколко бенесари в администрацията и нито един атакист.

Nordwave:
АТАКА - 61 (26.9%)
ВМРО - 35 (15.4%)
ГВАРДИЯ - 48 (21.1%)
БНРП    - 20 (8.8%)
Няма още истинска, по крайна - 37 (16.3%)
Няма я тука - 26 (11.5%)
Общ брой гласове: 227 http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4535.0 Когато страницата АТАКА БГ премахне забраната върху Българският националистически форум ще бъде възстановен и банера към АТАКА БГ. При едно премахване на забраната по преценка на Администратора, АТАКА БГ ще има свой официален представител. (Като задължително условие е този потребител да е участник в поддържането на Българският националистически форум.)

Преспанец:
А каква е причината за забраната върху Българският националистически форум, предположение?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия