Forum > Национална Съпротива

Свобода за момчетата от Национална Съпротива!

<< < (3/24) > >>

Panzerfaust:
Напълно подкрепяте действията на ултрасите, защото... ТОЛКОВА ВИ Е АКЪЛА, ГОСПОДА!!!
Нищо лично пичове, много мразя турцизмите, но понякога само те могат да предадат емоцията!
snayperi, постовете ти са пълни с правописни грешки и си страшно наивен; Родолюбец IYI, имаш познания, но си се вманиачил в едно, давай малко по-разумно; генерал Вазов, също имаш някои много разумни публикации, но понякога те избива на елементарен бабаитлък!
Хайде, мислете малко, преди да пишете!
Всъщност, декодирано нещата звучат така: пишман националисти-пишман ултраси, нападнаха пишман комунисти! Тъпо и страшно е, когато българи (дори и да са най-мръсните комунисти!) бият българи! Аз познавам такива заблудени левичарчета и знам, че точно те не са толкова страшни! Толкова ли се свърши всякаква сган, че шепа заблудени бунаци са най-голямата опасност!? Да, дървени глави са, не увират, но те ли са проблема?!
А ултрасите не знам какво толкова продуктивно са направили, освен да набият някое момченце от противниковия отбор! Или да осакатят човек, при това младо момиче! И дори да убият невинен! Всички тези неща се случиха! Защо, като са толкова отворени, не нападат мангалите с пари и влияние?! И отговорът е - защото не им стиска, господа! Всеки може да орита някое безпризорно цигане, случайно попаднало момче с неподходящо шалче или някой тъпчо, пишман левичар! Хайде, като са такава сила и мислят за България, да ги видим да накажат някой наистина значим българомразец!? Но, този филм няма да го гледаме, драги!
Хайде, със здраве и наистина нищо лично - не се сърдете!

Петкан:
Panzerfaust,според някои видни личности съвременният български националист трябва да е получовек-полувампир,т.е. да пие кръв,да убива,а в свободното си време,когато не подкрепя "безрезервно"(с к"вото може) да псува и да прави скандали.
Вследствие на тази концепция днес българският национализъм се представлява от един белокос пигмей с имунитет.

Absinthia:
Ама и вие какво сте се зацупили! Няма вас да вкарат в затвора, пък и съм сигурна, че момчетата също усъзнават, че не притежават имунитет... Вярно е, че не е хубаво младите националисти да лежат по затворите, но те сами си избират начина на действие!

omerzen:
Тъжна работа. Българи са пребили българи. Май така ще се окаже накрая. Иначе категорично не съм съгласен в България да се заселват небългари.

Дали полицаите ще изловят толкова бързо и циганите-бабаити?


Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

ген. Вазов:
Вижте сега, тези пребитите са същите които, ходиха в Гърция да се бият при тамошните анархистични протести където загинаха невинни хора, същите които ходят да се бият в Германия на 1-ви май, същите на който евреинът Андрей Райчев е спонсор, а дъщеря му един от лидерите. За тези хора интернационализма е на първо място, негрите, евреите и прочие са на по висока летва от българите. Те дишат лепило, въргалят се по улиците и плашат обикновените хора. За политическите им пристрастия не ми се говори. И това че група българи са ги ошамарили, вие как мислите че се вдигна толкова вой? Естествено с някой лев от богатите им татковци. Тия анархоси нямат един ден трудов стаж в живота, но видите ли, те искали да приемаме емигранти. Нищо че тия емигранти от третия свят ще вземат работното място на някое българско момче или момиче, което може да се окаже и вашето дете! Ето за това аз съм "за" такива да бъдат поставени на мястото им, а именно в дупките, от които са изпълзели и да не смеят да се показват от там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия