Нова националистическа организация...

 • 24 Отговора
 • 2990 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен nerven_potrebitel

 • 1
 • +1/-1
 • Пол: Мъж
Нова националистическа организация набира членове.

Тук обикновенно се пишат клишета, нещо което не ми се ще да правя, но просто е неизбежно и няма как, все пак трябва да се кажат. Ще се постарая обаче максимално да ги редуцирам като брой, обаче общия обем на текста ще е голям. Ще се постарая и да не звучат клишетата твърде клиширано, ха ха ха. или, ако не това, то поне да не са напълно еднотипни с тези които всеки би казал(вероятно), ако му се налага да пише нещо като това с което съм се заел сега. Тоест нещата ще бъдат казани с малко по-други думи и ще се потърси малко по-друг контекст и гледна точка, доколкото това е възможно в случая, подчертавам отново.

А сега по същество.

В момента мога да кажа много тежки думи за българския национализъм, но най-добре ще е просто да ви питам нещо за българския национализъм, а вие сами поразсъждавайте над въпроса и сами стигнете за себе си до отговора какво му е нивото.

Та така, те въпросите могат да бъдат много, но аз ще ги сбия в един, максимум два основни, защото основния въпрос съдържа в себе си многото други въпроси и техните отговори едновременно.

Въпроса в случая е следния:

Къде се намира българския национализъм днес, спрямо естествените цели пред него?

Тук и за целите много може да се пише.. да се спори дори(какви точно да са), но, ако отново прибегнем до практиката на сбиването на информацията върху която разсъждаваме в момента, ще ги обобщим по следния начин и предполагам, ако не всички то почти всички ще са съгласни с такова определение и формулировка. Значи целите на българския национализъм най-общо казано са:

1. Достигане до политическата власт в нашата татковина.

2. Въздигане нацията ни и държавата ни на едно по-високо ниво от настоящето в което те са, чрез лостовете на властта.

Е, ако това са най-общо целите пред национализма ни, то да се върнем на основния въпрос.

Къде е национализма ни днес спрямо целите си?

Най-меко казано той е доста далече от тях, а моето лично мнение е, че е направо на светлинни години от целите пред него. Може да приемем като абсолютен факт, че периода на комунизма е среда където национализма нямаше как да вирее, както например, няма как човек да живее на Сатурн например, поради липсата на кислород. Тоест, имаме 20 години след падането на комунизма, поне козметичното му такова, но да не се отклоняваме, където има среда за живот и развитие на национализма. За 20 години не сме стигнали до никъде и си мисля, че всеки нормално и трезво мислещ човек, който покрива поне санитарния минимун, за да се води средно интелигентен, ще стигне до извода до който и аз съм стигнал, а именно, че има нещо тотално сбъркано в българския ни национализъм. От БНС обичат да казват, че "системата" в която живеем е сбъркана, което си е верно, но горчивата и болезнена истина е, че "системата" на национализма ни явно също яко е сбъркана. Резултатите спрямо целите пред национализма ни го доказват по безспорен начин. "Постиженията" на национализма в България говорят за него самия.

Мисля, че това е достатъчно. Не казвам нещо ново и не преоткривам топлата вода. Просто е необходимо да се спомене, понеже в него се крие причината за това да създадем нашата организация. Ако повечето са съгласни с гореспоменатите разсъждения, констатации и изводи, то те водят до следния друг логичен извод и той е, че е необходимо нещо ново, необходима е промяна в българския национализъм. Необходима е нова тактика, стратегия, концепция и т.н. и т.н. на българския национализъм днес. И понеже е видно, че досегашните организации си кретат по пътя който ги доведе до това място на което се намират спрямо собствените си цели за които вече говорихме, то от тях промяна не може да очакваме. Промяна в българския национализъм няма да настъпи нито със смяна на лидери, какъвто е частния случай в БНС с Расате, нито пък чрез обединение на всички организации, както много наши съратници се заблуждават. Обединението на импотентни организации в една, няма да я направи потентна и съответно няма да направи потентен национализма у нас, който явно е импотентен към този момент. Какво трябва да стане вече казах, ако сте забравили, прескочете 3 изречения назад и го прочетете пак. Промяната няма как да стане със старите хора, поради това и решихме да се появим. Също, ние търсим нови членове главно в средите на "свободните националисти", тоест необвързаните с други организации такива. При това с условието да не са били обвързани и в миналото също. Естествено изключения са допустими винаги, но в някакви норми и граници, които определено ще са доста тесни. Нов бардак със стари курви не се прави. И както Христос казва, старо вино не се налива в нови мехове, защото меховете ще се спукат. Нито ново вино се налива в стари мехове, защото новото вино ще се преебе, ха ха ха ако, може да го кажа с малко по-други думи.

Сега сигурно на много от вас четящите тези редове в момента в главите им нахлуват хиляди въпроси които биха искали да зададът към нас, въпроси обхващащи много теми. Съратници, ще ви разочаровам, но няма да получите отговори на тях, защото така Единственото което на това място ще кажем е следното и вече беше загатнато в предните редове. Ние искаме да изградим нова парадигма на национализма в България днес, искаме да изпробваме различен подход най-общо казано. И също така сме максимално амбицирани да постигнем като организация естествените цели пред българския национализъм, тези които още в началото обобщихме - достигане до политическата власт и след това посредством нея въздигането на нацията и държавата ни на едно по-високо ниво от настоящето. Казвам го така просто и с такива думи, за да не навлизам в гръмки клишета и подробности относно целите пред нас, понеже е безсмислено, а и на тоя етап не само не е необходимо, но дори е противопоказно да се прави. В допълнение, на мястото на въпросите които вие бихте искали да ни зададете, но ние не желаем сега да ви отговаряме, ще кажа следното. При нас има и ще има много строг подбор на кадрите и привличането на нови членове, строг подбор по строги критерии които са доста. Тук обаче също няма да открехна завесата повече, а само ще кажа.. в случая направо ще изложа, каква е формата и начина на кандидастване за членство при нас.

Има две основни стъпки до момента в който всеки желаещ може да стане част от нас. Те са следните:

1. Желаещите да станат част от нас да се свържат по електронна поща, като в писмото си трябва да напишат следното:

- Мотивационно писмо. Необходимо е да се аргументирате пред нас, какво ви мотивира да станете част от нова организация на крайните националисти в България.


- Автобиография. Както мотивационното писмо, така и автобиографията е добре да не са прекалено изчерпателни и подробни, дори напротив. Е, няма да ви се сърдим, ако се разпрострете повече в тях, но просто не е особено необходимо. Автобиографията трябва да включва кратки данни за вас, като пол, възраст, местоживеене. Също така, кратка история за това как и защо сте станали националист и какво ви е било националистическото битие до момента, пак без особени подробности.


2. В отговор на писмото ви, ние ще ви изпратим един обемист въпросник, който трябва да попълните и отново да ни го пратите с отговорите в него. Това е във връзка с критериите за членство. И понеже не искаме да ги издаваме на този етап какви конкретно са те, ще има всякакви въпроси, като някой от тях няма да имат нищо общо с въпросните ни критерии, но това както вече казах е, за да не разберете, кои са същинските въпроси свързани с същинските ни критерии.

Тук ще кажа нещо важно, което искам добре да запомните. Ние имаме конкретна стратегия за развитие на организацията ни, спрямо която, дори и да отговаряте напълно на нашите критерии за членство, пак може да не ви приемем, просто защото ще сме преценили, че на този етап няма да сме си полезни един на друг, а на по-късен етап точно обратното, ще изпитваме гореща нужда от това да станете част от нашата организация. Добре е да знаете, че ако след въпросника, ние не ви приемем, това не значи, че сме ви счели за неподходящ, всъщност, може точно това да значи, разбира се, но може и да не е заради това, може дори да сте по-подходящ от много други които ще приемем, но просто да сме преценили, че ще сте ни полезен на един по-късен етап. Тоест повтарям се, но. "отхвърлените" да имат едно на ум, че може и да са отхвърлени, но може и да не са. и след време да се свържем с тях. Конкретните ни политически цели също няма да разкрием за сега, а само най-общо, нещо което вече беше направено тук.

Въпроси спрямо нас, приемаме само от кандидати които сме одобрили. Вече след това, остава кандидата да ни прецени и нас, както ние вече него сме преценили, след което да реши дали сме достойни като организация за него или не сме.

Има 2 въпроса които някой хора вероятно, биха си задали. И тези въпроси биха провокирали един здрав скептицизъм у тях спрямо нас.

Първия е горе долу следния:

- Тия да не са някакви ченгета или нещо от сорта и с тия мотивационни писма, биографии и въпросници, да извличат и събират информация за нас и за мен в часност?

Отговора ни на един такъв въпрос е следния:

- Ние приветсваме здравия или по-точно здравословния скептицизъм и мнителност във всеки един български националист спрямо всяка новопоявила се националистическа организация у нас, но.. само ще кажем, че ако ченгетата или някакви от сорта сили се интересуват от вас и искат да получат информация за вас, то те със сигурност ще я съберат при това по съвсем друг начин. Аз съветвам всеки националист да е наясно, че когато той стане достатъчно активен такъв, ченгетата или другите сили от тоя сорт на бързо ще ви изградят едно досие със всики подробности в него дори такива от личния ви живот. За това е говорено много и има достатъчно материали по темата в нета. Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Тоест, за нас този въпрос е малко безсмислен и по същество несъстоятелен.

Втория въпрос подклаждащ скептицизъм спрямо нас би гласял горе долу така:

- От къв зор да кандидатствам в организация чиито облик не познавам и на която не знам какви са и конкретните цели и по какъв начин мислят да ги постигнат?

В отговор, ще кажем следното:

- Вече беше изяснено, че може да задавате всякакви въпроси, но само след като принципно сте одобрен от нас за член, ако минете през това сито, естествено.

Сега се сещам и за друг въпрос който предполагам ще си зададе читателя и на който съм склонен да дам отговор. Вероятно доста от вас ще се запитат, не са ли и без това много организациите у нас, че да се създава нова!? Отговора на този въпрос се съдържа в почти целия текст горе, но все пак.

- Нещо трябва да се промени в национализма у нас, това нещо няма как да стане от страна на досегашните организации. Значи само нова организация с нови хора в нея може да направи промяната, което разбира се не е гаранция, че ще успее. но гаранция със сигурност има в този вариант - досегашните националистически организации и хората свързани с тях, да постигнат нещо повече от вече "постигнатото" от тяхна страна.

Има и такива които ще си кажат следното:

- Ха ха ха, ама те всички нови организации се бият в гърдите, че те са различни, че те ще извършат промяната и още и още в тоя ред на мисли.

- Това е вярно и ние няма как да избягаме от подобно клише. Дори напротив! Наистина си вярваме, че ние сме тези които ще реализират естествените цели на българския национализъм!!! А дали ще успеем.??? Само времето ще покаже!

И накрая, но не на последно място. Ако се колебаете дали да кандидаствате за членство при нас и изобщо, ако имате някакви съмнения спрямо нас, послушайте сърцето си, то никога не лъже.

Със всеки случай, нищо няма да промените, ако бездействате или, ако решите да "действате" вливайки се в някоя стара националистическа организация.

Да се има на предвид, че времевия "прозорец" за набирането на членове в нашата организация ще бъде отворен 2 седмици от пускането на това съобщение, след което ще се затвори за известен период от време. После и да искате, няма как да ви приемем в редиците ни до следващото отваряне на прозореца, което няма да ви споделим кога ще е. Нашия отговор към вас е възможно да се забави известно време, но не повече от 1 месец!

В завършек, все пак ще се наложи да се каже нещо класически клиширано. Всеки обаче знае, че едно клише става такова именно, защото е вярно. Поради това, може да звучи клиширано, може и да не звучи клиширано, но това в случая няма никакво значение, защото важното е, че е напълно вярно следното нещо:

- Време е за промяна в българския национализъм, ако искаме той съответно да промени нещата у нас. Настоящия български национализъм, няма как да промени нищо, той не може да постигне нищо и го доказа за 20 години!

На електронна поща: nerven_potrebitel@mail.bg може да кандидатствате за членство при нас с автобиография и мотивационно писмо. Посочената поща е само за това, писма с въпроси за нас и всякакви глупости няма да получат отговор, а адресите от които са пратени ще бъдат блокирани! Само одобрените кандидати ще могат да се запознаят подробно с нас и нашите планове. Отчет и обяснение на лица външни за организацията ни няма да даваме на този етап! Трябва да се подразбира, че на въпроси и всякакви глупости няма да се отговаря не само на електронната поща, но и на местата където съобщението е публикувано!

България над всичко и всичко за България!

Да живее победата!

*

Неактивен Nacional-Radikal

 • *
 • 684
 • +116/-59
 • Пол: Мъж
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #1 -: Юли 19, 2010, 09:45:55 »
Само това ни липсваше,поредната националистическа партийка,ако изобщо се регистира..Не стига,че и без това сме разделени,та и още...
За национално могъща и социално справедлива България

*

Неактивен Балкани

 • ****
 • 1083
 • +470/-62
 • Пол: Жена
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #2 -: Юли 19, 2010, 10:07:49 »
Значи да ви пратим биографията си и адреса си, вие да "отложите" одобрението ни и ние в крайна сметка така и да не разберем за какво сме кандидатствали?  :judge: :judge: :judge:
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

*

Неактивен BMPO

 • ***
 • 635
 • +148/-92
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #3 -: Юли 19, 2010, 10:15:23 »
Ушеви, толкова сте жалки, че се правите на палячовци, само и само да си вземете мизерната заплата. Като не можеш да ме разбереш къде живея и какво съм правил в 4 клас, остави на ДАНС, нали са суперагенти...Ааа, забравих, за ДАНС-аджиите е по-важно да си чукат секретарките, вместо да пишат скучни досиета на неофашисти. Препоръчвам на министър Цветанов лично да започне операция "Нацистите", защото подчинените му са същите прости парчета като него.

Съжалявам, не желая да членувам нито в организацията МВР (Министерство на вътрешните работи), нито в организацията ЦСЗ (Централен софийски затвор).
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

*

Неактивен Sirena

 • **
 • 92
 • +51/-12
 • Пол: Жена
 • Зодия: Cancer Cancer
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #4 -: Юли 19, 2010, 17:38:34 »
И кой ще да е лидер на таз организацийка???

*

Неактивен Симеон Велики

 • ***
 • 532
 • +140/-30
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Libra Libra
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #5 -: Юли 20, 2010, 17:08:54 »
Аз по- лесно ще стана масон, дилър на дрога или сутеньор, отколкото член на тази партия. А тя още от сега заявява, че ще се бори за единството на българите. Но не всеки може да участва в тази борба, явно.
България на българите!

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3540
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #6 -: Юли 20, 2010, 17:21:08 »
Ако Йоло Денев е там и аз ще дойда!  :-D :-D :-D

*

Неактивен FELDMARSCHALL

 • *
 • 2745
 • +361/-61
 • Пол: Мъж
 • АРИЕЦ
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #7 -: Юли 25, 2010, 19:28:10 »
Кви са тия нови клоуни ? Май цецко цветанов ни мисли за малоумници...

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4549
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #8 -: Юли 25, 2010, 19:37:18 »
Цялата работа е доста неясна и объркана : имаш право на въпроси и те ти дават някакви отговори, харесвали мнителноста и тем подобни и ми замириса на секта.
Ако всичко им е наред защо не говорят ясно и открито, ами се правят на хитри ?
Чак и автобиография и адрес да съм им дадел, а пари не искат ли ?

*

Неактивен Губернатора

 • **
 • 147
 • +38/-37
 • Пол: Мъж
 • Губернатор на 51-вия щат на СЕЩ
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #9 -: Август 02, 2010, 22:34:37 »
По-смешно нещо не бях чел скоро. Благодаря :-D
Да живее българо-американската дружба между народите!
Да живее международното положение!
Да живее НАТО!
Да живеят Съединените Европейски щати! 8-)

*

Неактивен Симеон Велики

 • ***
 • 532
 • +140/-30
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Libra Libra
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #10 -: Август 02, 2010, 23:19:37 »
Аз мисля,че това не е разработка на Ушев. Все пак, от толкова години следене, би трябвало да са разбрали, че не сме елементарни хора. По- скоро вярвем, че някой наистина се е взел на сериозно- решил е, че ако неизвестното предизвиква интерес, то той би могъл по този начин да направи нещо. Интересно е все пак до къде са стигнали с набирането на членска маса (макар понятието "маса" тук да е неправилно- по- точно е "членски елит"). И дали може в скоро време да ги очакваме на политическата сцена. Все пак, идват избори.
България на българите!

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8685
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #11 -: Август 02, 2010, 23:35:12 »
Нова националистическа организация набира членове.

Тук обикновенно се пишат клишета, нещо което не ми се ще да правя, но просто е неизбежно и няма как, все пак трябва да се кажат. Ще се постарая обаче максимално да ги редуцирам като брой, обаче общия обем на текста ще е голям. Ще се постарая и да не звучат клишетата твърде клиширано, ха ха ха. или, ако не това, то поне да не са напълно еднотипни с тези които всеки би казал(вероятно), ако му се налага да пише нещо като това с което съм се заел сега. Тоест нещата ще бъдат казани с малко по-други думи и ще се потърси малко по-друг контекст и гледна точка, доколкото това е възможно в случая, подчертавам отново.

А сега по същество.

В момента мога да кажа много тежки думи за българския национализъм, но най-добре ще е просто да ви питам нещо за българския национализъм, а вие сами поразсъждавайте над въпроса и сами стигнете за себе си до отговора какво му е нивото.

Та така, те въпросите могат да бъдат много, но аз ще ги сбия в един, максимум два основни, защото основния въпрос съдържа в себе си многото други въпроси и техните отговори едновременно.

Въпроса в случая е следния:

Къде се намира българския национализъм днес, спрямо естествените цели пред него?

Тук и за целите много може да се пише.. да се спори дори(какви точно да са), но, ако отново прибегнем до практиката на сбиването на информацията върху която разсъждаваме в момента, ще ги обобщим по следния начин и предполагам, ако не всички то почти всички ще са съгласни с такова определение и формулировка. Значи целите на българския национализъм най-общо казано са:

1. Достигане до политическата власт в нашата татковина.

2. Въздигане нацията ни и държавата ни на едно по-високо ниво от настоящето в което те са, чрез лостовете на властта.

Е, ако това са най-общо целите пред национализма ни, то да се върнем на основния въпрос.

Къде е национализма ни днес спрямо целите си?

Най-меко казано той е доста далече от тях, а моето лично мнение е, че е направо на светлинни години от целите пред него. Може да приемем като абсолютен факт, че периода на комунизма е среда където национализма нямаше как да вирее, както например, няма как човек да живее на Сатурн например, поради липсата на кислород. Тоест, имаме 20 години след падането на комунизма, поне козметичното му такова, но да не се отклоняваме, където има среда за живот и развитие на национализма. За 20 години не сме стигнали до никъде и си мисля, че всеки нормално и трезво мислещ човек, който покрива поне санитарния минимун, за да се води средно интелигентен, ще стигне до извода до който и аз съм стигнал, а именно, че има нещо тотално сбъркано в българския ни национализъм. От БНС обичат да казват, че "системата" в която живеем е сбъркана, което си е верно, но горчивата и болезнена истина е, че "системата" на национализма ни явно също яко е сбъркана. Резултатите спрямо целите пред национализма ни го доказват по безспорен начин. "Постиженията" на национализма в България говорят за него самия.

Мисля, че това е достатъчно. Не казвам нещо ново и не преоткривам топлата вода. Просто е необходимо да се спомене, понеже в него се крие причината за това да създадем нашата организация. Ако повечето са съгласни с гореспоменатите разсъждения, констатации и изводи, то те водят до следния друг логичен извод и той е, че е необходимо нещо ново, необходима е промяна в българския национализъм. Необходима е нова тактика, стратегия, концепция и т.н. и т.н. на българския национализъм днес. И понеже е видно, че досегашните организации си кретат по пътя който ги доведе до това място на което се намират спрямо собствените си цели за които вече говорихме, то от тях промяна не може да очакваме. Промяна в българския национализъм няма да настъпи нито със смяна на лидери, какъвто е частния случай в БНС с Расате, нито пък чрез обединение на всички организации, както много наши съратници се заблуждават. Обединението на импотентни организации в една, няма да я направи потентна и съответно няма да направи потентен национализма у нас, който явно е импотентен към този момент. Какво трябва да стане вече казах, ако сте забравили, прескочете 3 изречения назад и го прочетете пак. Промяната няма как да стане със старите хора, поради това и решихме да се появим. Също, ние търсим нови членове главно в средите на "свободните националисти", тоест необвързаните с други организации такива. При това с условието да не са били обвързани и в миналото също. Естествено изключения са допустими винаги, но в някакви норми и граници, които определено ще са доста тесни. Нов бардак със стари курви не се прави. И както Христос казва, старо вино не се налива в нови мехове, защото меховете ще се спукат. Нито ново вино се налива в стари мехове, защото новото вино ще се преебе, ха ха ха ако, може да го кажа с малко по-други думи.

Сега сигурно на много от вас четящите тези редове в момента в главите им нахлуват хиляди въпроси които биха искали да зададът към нас, въпроси обхващащи много теми. Съратници, ще ви разочаровам, но няма да получите отговори на тях, защото така Единственото което на това място ще кажем е следното и вече беше загатнато в предните редове. Ние искаме да изградим нова парадигма на национализма в България днес, искаме да изпробваме различен подход най-общо казано. И също така сме максимално амбицирани да постигнем като организация естествените цели пред българския национализъм, тези които още в началото обобщихме - достигане до политическата власт и след това посредством нея въздигането на нацията и държавата ни на едно по-високо ниво от настоящето. Казвам го така просто и с такива думи, за да не навлизам в гръмки клишета и подробности относно целите пред нас, понеже е безсмислено, а и на тоя етап не само не е необходимо, но дори е противопоказно да се прави. В допълнение, на мястото на въпросите които вие бихте искали да ни зададете, но ние не желаем сега да ви отговаряме, ще кажа следното. При нас има и ще има много строг подбор на кадрите и привличането на нови членове, строг подбор по строги критерии които са доста. Тук обаче също няма да открехна завесата повече, а само ще кажа.. в случая направо ще изложа, каква е формата и начина на кандидастване за членство при нас.

Има две основни стъпки до момента в който всеки желаещ може да стане част от нас. Те са следните:

1. Желаещите да станат част от нас да се свържат по електронна поща, като в писмото си трябва да напишат следното:

- Мотивационно писмо. Необходимо е да се аргументирате пред нас, какво ви мотивира да станете част от нова организация на крайните националисти в България.


- Автобиография. Както мотивационното писмо, така и автобиографията е добре да не са прекалено изчерпателни и подробни, дори напротив. Е, няма да ви се сърдим, ако се разпрострете повече в тях, но просто не е особено необходимо. Автобиографията трябва да включва кратки данни за вас, като пол, възраст, местоживеене. Също така, кратка история за това как и защо сте станали националист и какво ви е било националистическото битие до момента, пак без особени подробности.


2. В отговор на писмото ви, ние ще ви изпратим един обемист въпросник, който трябва да попълните и отново да ни го пратите с отговорите в него. Това е във връзка с критериите за членство. И понеже не искаме да ги издаваме на този етап какви конкретно са те, ще има всякакви въпроси, като някой от тях няма да имат нищо общо с въпросните ни критерии, но това както вече казах е, за да не разберете, кои са същинските въпроси свързани с същинските ни критерии.

Тук ще кажа нещо важно, което искам добре да запомните. Ние имаме конкретна стратегия за развитие на организацията ни, спрямо която, дори и да отговаряте напълно на нашите критерии за членство, пак може да не ви приемем, просто защото ще сме преценили, че на този етап няма да сме си полезни един на друг, а на по-късен етап точно обратното, ще изпитваме гореща нужда от това да станете част от нашата организация. Добре е да знаете, че ако след въпросника, ние не ви приемем, това не значи, че сме ви счели за неподходящ, всъщност, може точно това да значи, разбира се, но може и да не е заради това, може дори да сте по-подходящ от много други които ще приемем, но просто да сме преценили, че ще сте ни полезен на един по-късен етап. Тоест повтарям се, но. "отхвърлените" да имат едно на ум, че може и да са отхвърлени, но може и да не са. и след време да се свържем с тях. Конкретните ни политически цели също няма да разкрием за сега, а само най-общо, нещо което вече беше направено тук.

Въпроси спрямо нас, приемаме само от кандидати които сме одобрили. Вече след това, остава кандидата да ни прецени и нас, както ние вече него сме преценили, след което да реши дали сме достойни като организация за него или не сме.

Има 2 въпроса които някой хора вероятно, биха си задали. И тези въпроси биха провокирали един здрав скептицизъм у тях спрямо нас.

Първия е горе долу следния:

- Тия да не са някакви ченгета или нещо от сорта и с тия мотивационни писма, биографии и въпросници, да извличат и събират информация за нас и за мен в часност?

Отговора ни на един такъв въпрос е следния:

- Ние приветсваме здравия или по-точно здравословния скептицизъм и мнителност във всеки един български националист спрямо всяка новопоявила се националистическа организация у нас, но.. само ще кажем, че ако ченгетата или някакви от сорта сили се интересуват от вас и искат да получат информация за вас, то те със сигурност ще я съберат при това по съвсем друг начин. Аз съветвам всеки националист да е наясно, че когато той стане достатъчно активен такъв, ченгетата или другите сили от тоя сорт на бързо ще ви изградят едно досие със всики подробности в него дори такива от личния ви живот. За това е говорено много и има достатъчно материали по темата в нета. Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Тоест, за нас този въпрос е малко безсмислен и по същество несъстоятелен.

Втория въпрос подклаждащ скептицизъм спрямо нас би гласял горе долу така:

- От къв зор да кандидатствам в организация чиито облик не познавам и на която не знам какви са и конкретните цели и по какъв начин мислят да ги постигнат?

В отговор, ще кажем следното:

- Вече беше изяснено, че може да задавате всякакви въпроси, но само след като принципно сте одобрен от нас за член, ако минете през това сито, естествено.

Сега се сещам и за друг въпрос който предполагам ще си зададе читателя и на който съм склонен да дам отговор. Вероятно доста от вас ще се запитат, не са ли и без това много организациите у нас, че да се създава нова!? Отговора на този въпрос се съдържа в почти целия текст горе, но все пак.

- Нещо трябва да се промени в национализма у нас, това нещо няма как да стане от страна на досегашните организации. Значи само нова организация с нови хора в нея може да направи промяната, което разбира се не е гаранция, че ще успее. но гаранция със сигурност има в този вариант - досегашните националистически организации и хората свързани с тях, да постигнат нещо повече от вече "постигнатото" от тяхна страна.

Има и такива които ще си кажат следното:

- Ха ха ха, ама те всички нови организации се бият в гърдите, че те са различни, че те ще извършат промяната и още и още в тоя ред на мисли.

- Това е вярно и ние няма как да избягаме от подобно клише. Дори напротив! Наистина си вярваме, че ние сме тези които ще реализират естествените цели на българския национализъм!!! А дали ще успеем.??? Само времето ще покаже!

И накрая, но не на последно място. Ако се колебаете дали да кандидаствате за членство при нас и изобщо, ако имате някакви съмнения спрямо нас, послушайте сърцето си, то никога не лъже.

Със всеки случай, нищо няма да промените, ако бездействате или, ако решите да "действате" вливайки се в някоя стара националистическа организация.

Да се има на предвид, че времевия "прозорец" за набирането на членове в нашата организация ще бъде отворен 2 седмици от пускането на това съобщение, след което ще се затвори за известен период от време. После и да искате, няма как да ви приемем в редиците ни до следващото отваряне на прозореца, което няма да ви споделим кога ще е. Нашия отговор към вас е възможно да се забави известно време, но не повече от 1 месец!

В завършек, все пак ще се наложи да се каже нещо класически клиширано. Всеки обаче знае, че едно клише става такова именно, защото е вярно. Поради това, може да звучи клиширано, може и да не звучи клиширано, но това в случая няма никакво значение, защото важното е, че е напълно вярно следното нещо:

- Време е за промяна в българския национализъм, ако искаме той съответно да промени нещата у нас. Настоящия български национализъм, няма как да промени нищо, той не може да постигне нищо и го доказа за 20 години!

На електронна поща: nerven_potrebitel@mail.bg може да кандидатствате за членство при нас с автобиография и мотивационно писмо. Посочената поща е само за това, писма с въпроси за нас и всякакви глупости няма да получат отговор, а адресите от които са пратени ще бъдат блокирани! Само одобрените кандидати ще могат да се запознаят подробно с нас и нашите планове. Отчет и обяснение на лица външни за организацията ни няма да даваме на този етап! Трябва да се подразбира, че на въпроси и всякакви глупости няма да се отговаря не само на електронната поща, но и на местата където съобщението е публикувано!

България над всичко и всичко за България!

Да живее победата!
Цитат
Къде е национализма ни днес спрямо целите си?

Най-меко казано той е доста далече от тях, а моето лично мнение е, че е направо на светлинни години от целите пред него. Може да приемем като абсолютен факт, че периода на комунизма е среда където национализма нямаше как да вирее, както например, няма как човек да живее на Сатурн например, поради липсата на кислород. Тоест, имаме 20 години след падането на комунизма, поне козметичното му такова, но да не се отклоняваме, където има среда за живот и развитие на национализма. За 20 години не сме стигнали до никъде и си мисля, че всеки нормално и трезво мислещ човек, който покрива поне санитарния минимун, за да се води средно интелигентен, ще стигне до извода до който и аз съм стигнал, а именно, че има нещо че има нещо тотално сбъркано в българския ни национализъм.
И това "нещо тотално сбъркано" е най-важното,с което никой в днешни времена няма да се справи.
"Сбърканото" е обърканата нация и най-добрият психолог няма да даде правилен отговор на това,което е сте определили като "тотално сбъркано".
В България има условия за национализъм,но... само в границите,които ще определят политическите кукловоди.
Пример за това са ВСИЧКИ националистически партии и движения,които са умело дирижирани или подвеждани от тези,които разполагат с някакъв ресурс-властови и финансов(преди години бях написал във форума на АТАКА една тема "Има ли АТАКА подкрепата на българския бизнес?" и се оказа,че се намериха хора,които твърдяха,че на тази "сила" не и трябва такава подкрепа...
Сега вече ПП АТАКА си намери някаква подкрепа и даже според някои си повишавала рейтинга.
Нека това да е така,но ползата за обществото е НИКАКВА и бай Сидеров ще си остане като неосъществен националист- плямпало.
Имаше един филм,който се казваше "Мисията невъзможна".
Е,това е участта на бляна,наречен "български национализъм".
След властването на "десняшката" ГЕРБ ще дойдат "левичарите" от БСП,после ще се завъртят и така,докато на всеки от нас му се наложи да отиде в някакво друго измерение.
Желая ви успех в новото начинание,ако е с благородни намерения,а ако е някакъв тарикатски номер за преброяване на малоумници,е"ете си майката!

Ad honores

*

Неактивен Губернатора

 • **
 • 147
 • +38/-37
 • Пол: Мъж
 • Губернатор на 51-вия щат на СЕЩ
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #12 -: Август 03, 2010, 00:08:14 »
Според мен е разбработка, а ако не, то е гавра. Да си пращаме автобиографии (местоживеене?!, три имена) и мотивационни писма, това да не е интервю за работа. И това го иска човек, който не се представя по никакъв начин какъв е и откъде се е появил.

п.п. Как се казва тайната организация? Сигурно е нещо крайно :-D
Да живее българо-американската дружба между народите!
Да живее международното положение!
Да живее НАТО!
Да живеят Съединените Европейски щати! 8-)

*

Неактивен Kondolov

 • **
 • 327
 • +137/-15
 • Пол: Мъж
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #13 -: Август 03, 2010, 15:46:00 »
 :-DТоя няма ли да иска и банковите сметки/ако ги имаме де/а може и пин кода да му дадем за картите ни.Да не се мъчи хептен.Да бяха прочели малко как се прави организация,как се събират членове.Пък и то като гледам всички от Иван Костов до Станишев всичките говорят за обидинение на българите.Най-добре е да вземат и да се гръмнат .
Единство и сила.

*

Неактивен ген. Вазов

 • *
 • 1431
 • +369/-558
 • Пол: Мъж
Re:Нова националистическа организация...
« Отговор #14 -: Август 03, 2010, 16:19:27 »
Хехе, това че полицията го е писала това са пълни глупости бе момчета. В кой свят живеете? Полицията ако иска да ви вземе личните данни ще ви ги вземе по съвсем законен път и ще ви излови като пилци някоя сутрин към 6:00 по бели гащи. Ае стига сте си мислили че сте нещо значимо и целия милиционерски апарат се е впрегнал да ви се противопостави.

 

ПП "Нова Зора"

Започната от Schagane

Отговора: 99
Прегледи: 8175
Последна публикация Октомври 09, 2009, 21:27:40
от Хитлер
Нова националистическа марка

Започната от BhS

Отговора: 1
Прегледи: 984
Последна публикация Януари 03, 2015, 12:34:37
от BhS
Нужна ли ни е нова националистическа партия?

Започната от Индивидуалист

Отговора: 91
Прегледи: 10324
Последна публикация Май 02, 2008, 22:45:29
от Nik
Учредява се нова националистическа партия алтернатива на Атака в Русе !

Започната от rusenec

Отговора: 41
Прегледи: 4463
Последна публикация Януари 19, 2011, 22:56:08
от dim
Powered by EzPortal