Forum > Български националисти

Клетва....

(1/16) > >>

Мишок:


http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=gallery;sa=view;id=1172
Видях я в галерията и се замислих.
Няма вече честа на православната вяра, няма всемогъщия Бог има само някакви безкрайни тъпизми и чуждопоклоничество.

Жалка история.Все нещо не им харесва на тия наши националисти братче. Шапките не били важни, ножовете не били важни, униформите и те и то по принцип нищо не им е важно. Бога и Той не им е важен - защото от верата иде истина , а тя пък изобличава и осветява ненормалноста.
За това и нищо никога не се случва.
Педеругите си направиха парада, циганите си трепат българи и само едно малко БНС показва някакъв живот. Там разните АТАКИ ВМРО каракачанов-Кубадински и БНРП не ги търси братко. Ама инач привърженици много.
Абе само това БНС ли е в тази България бе хора и само тази шепа народ ли са българи ?
Пък после един келеш по комунистически ме заклеймява че съм в чужбина. Е какво да правя в България, да му слушам на него и подобните идиоти глупостите за розети и космоси ли ? Да ям некачествена и отровна храна, да мизерувам и да давам данъци на комунистите дето задкулисно си управляват още ?
Е не , нема да стане, по-добре в чужбина - поне некой лев ще искарам.

България над всичко - казват забравилите Бога и верата националисти. Това и аз съм го викал, но като се замислих спрях да го казвам. Какво ще стане като поставиме България над здравия разум например ? Ще стане това дето ни се е случвало вече и стана и с Сърбия.
Седи ли България над здравия морал, трезвия ум или над Бога и верата ?
Според мене не трябва да седи.

Родолюбец IYI:
Ем че да бе кютай си там в италия, духай на италианеца за няколко евро повече но не смей мен да наричаш безродник. Напълни си прилично джобчето, ожени се за някоя апенинка, кръсти децата си луиджи и роберто, научи ги на италиански а пък другото кучета го яли. То не ти влиза в работата


--- Цитат на: Стратег в Юли 25, 2010, 19:40:37 ---България над всичко - казват забравилите Бога и верата националисти. Това и аз съм го викал, но като се замислих спрях да го казвам. Какво ще стане като поставиме България над здравия разум например ? Ще стане това дето ни се е случвало вече и стана и с Сърбия.
Седи ли България над здравия морал, трезвия ум или над Бога и верата ?
Според мене не трябва да седи.

--- Край на цитат ---

Нееее специално за тебе над всичко седи собствения ти пърдялник и неговото благополучие така че работи в тая насока а останалото остави то просто не ти идва отвътре

Kondolov:
Заклевам се в Бога, вярата и честта си, че ще се боря до смъртта си за свободата, добруването на българите в Мизия, Тракия и Македония и че ще защитавам българщината навсякъде, където тя е в опасност! Няма да предавам нито с думи, нито с действия идеите на Организацията и не ще издавам поверените ми тайни.
В противен случай нека бъда наказан, както повелява традицията на ВМРО!

Да живее България!

Заклех се!

Мишок:

--- Цитат на: kondolov в Юли 26, 2010, 13:13:36 ---Заклевам се в Бога, вярата и честта си, че ще се боря до смъртта си за свободата, добруването на българите в Мизия, Тракия и Македония и че ще защитавам българщината навсякъде, където тя е в опасност! Няма да предавам нито с думи, нито с действия идеите на Организацията и не ще издавам поверените ми тайни.
В противен случай нека бъда наказан, както повелява традицията на ВМРО!
Да живее България!
Заклех се!

--- Край на цитат ---
И на кого се закле така - на Кубадински ли ? Питай ги от ВМРО защо са дали магазин под наем на българомразката и проислямска фирма ПРИНЦЕС ? Даже наема дето им вземат е малък. Ама сте дали задниците на исляма та знае ли се. Въпросния магазин е точно под централата на ВМНЕРО и е за злато и сребро.

Мишок:

--- Цитат на: Родолюбец IYI в Юли 26, 2010, 06:26:03 ---Ем че да бе кютай си там в италия, духай на италианеца за няколко евро повече но не смей мен да наричаш безродник. Напълни си прилично джобчето, ожени се за някоя апенинка, кръсти децата си луиджи и роберто, научи ги на италиански а пък другото кучета го яли. То не ти влиза в работата
--- Край на цитат ---
Пак си се надценил и си започнал да ми даваш акъл, ако да нямаш за себе си.
Абе ти на колко години си бе келеш ? Работиш ли и работил ли си някога а ?
Щото май си готованец а ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия