Forum > Национална Съпротива

Националисти почетоха паметта на Апостола

(1/1)

Радко:

Националисти от няколко организации и движения / Национална съпротива, БНС, Кръв и Чест и др./ бяха в Карлово на 18 юли, денят/ по нов стил/ , в който е роден Васил Левски. Близо 100-ина младежи развълнуваха духовете в малкото балканско градче, дало на България един от най-достойните синове.

Част от националистите пристигнаха в Карлово още ден преди празника и пренощуваха на импровизиран лагер. На другия ден дойдоха на групи и останалите будни младежи, предимно от София, Пловдив, Казанлък и др. Разбира се, именно тези младежи бяха ангажирали вниманието на местната полиция, въпреки че не нарушиха реда с нищо. Множество досадни проверки на лични документи и излишни „напътствия“ за добро поведение – нищо ново, както винаги полицията третира българите с несломен дух като престъпници и терористи.

През деня младежите си припомниха тежкото, но геройско минало, посещавайки родната къща на Левски и музея, както и параклиса, в който се съхранява кичур от косата на Апостола. На такива места особено внушителна е неизбежната мисъл, че България се нуждае от нови личности като Лeвски, които да ни избавят от блатото, в което все повече затъваме. Защото днес България не е свободна страна и не се управлява от българи, а от слуги на външни сили. С други думи – делото на Апостола се руши и с всяка година се отдалечаваме от заветната идея за свобода и справедливост в България.

Вечерта националистите формираха своеобразно шествие със знамена и патриотични песни до паметника на дякона, поднасяйки венец. Местните жители наблюдаваха младежите с интерес. Вероятно защото скоро не са виждали толкова млади българи на едно място в обезлюдяващото се градче. Такава е картинката в над 90 % от малките и средните градове – дебългаризация и циганизация в убийствени темпове. В същото време държавниците ни говорят за толерантност и равенство, нагло преиначавайки думите на Левски и преструвайки се на негови последователи, а всъщност разрушители на делото му.

Вероятно мнозина българи са се сетили в неделния ден, че на тази дата е роден велик човек, дал живота си за нашата свобода, и са отишли до местния паметник, някои поднасяйки цветя. Но само националистите осъзнават, че ние трябва не просто на определени дати да си спомняме героите, а да живеем като достойни българи и като достойни наследници на Апостола, борейки се и работейки всеки ден за благото на България!

НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА
http://www.nsaprotiva.com/

Навигация

[0] Списък на темите

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия