Author Topic: Пропаднали антибългарски медии и малоумниците, пишещи в тях  (Read 7707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BulgarianBlood

• Forum Member
  • **
  • Зодия: Capricorn Capricorn
Всеки ден все повече се убеждавам, че "българските" медии(с малки изключения) са една продажническа паплач, която прави всичко възможно да ВРЕДИ на българщината и развитието на българите в България.

По принцип разглеждам новинарския сайт www.dnes.bg(това е един от най-разглежданите новинарски сайтове в България).
Същевременно, по коментарите на този сайт МНОГО ЧЕСТО се вижда следното бръщолевене:

Ако все още има млади учени в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо копеле е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

Този коментар (в точно този си вид) се появява сравнително често под новините на този сайт...
« Last Edit: 29 Apr 2017, 06:10:06 by Hatshepsut »

Offline Губернатора

• Forum Member
  • **
  • Губернатор на 51-вия щат на СЕЩ
  • Religion: None None
Тези са известни с цензурата си и про-циганската, педерастка и друга упадъчна политика.
Да живее българо-американската дружба между народите!
Да живее международното положение!
Да живее НАТО!
Да живеят Съединените Европейски щати! 8-)

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Днес.БГ (bugun.tk), а?

Тия в тоя турско-комунарски сайт на к`во ги правя не е истина...

Поганците дразнят изключително много, а модерастите на сайта са им ибрикчии и трият всеки по-остър отговор към поганците (и налагат бан за 24 часа), банвали са ме за цитат от стих на Вазов, за цитат от Конституцията (Чл. 39, ал.1) и т.н...

Ама аз пък се сдобих с доста безкрайна листа от онлайн прокси сървър сайтове и ги правя диви и щастливи.  :-D

Offline hackera96

• Forum Member
  • **
  • Зодия: Cancer Cancer
Какво да се очаква от евреиските медии.

Offline makebulgar

• Forum Member
  • **
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: Atheism Atheism
  Все пак да дойдем на конкретния пример, на който неволно се натъкнах тия дни. За празника на Съединението на България ми гостува приятел, с когото не се бяхме виждали от доста години. По някое време аз си проверих интернет пощата  и между другото влязох в Dnes.Bg за да видя последните новини. Приятелят ми, който стоеше зад гърба ми се присмя:

- Този сайт е по-лъжлив и от вестник Дума!

- Защо мислиш така? – бе естественият ми въпрос, а той вместо да ми обяснява,  взе мишката и слезе по-надолу в началната страница. Кликна върху постинга „Любов по време на пъпеши” и ми каза:

- Ти сам пишеш разкази. Защо не прочетеш написаното тук и да ми кажеш какво мислиш за него?

Аз приех и след като прочетох „творението”, споделих мнението си за написаното.

- Ами вземи и напиши коментара си отдолу! – предложи приятелят ми.

- Добре! – съгласих се и най-откровено написах отрицателното си мнение за постинга. „Веселото разказче” бе пошло, зле написано и никак, ама никак не бе смешно, а аз като обикновен читател само споделих това което мисля. Коментарите на читателите изискват само ник и всеки по принцип остава анонимен, но всички могат да прочетат какво мисли той за творбата. Не за първи път четях нескопосани подобия на разказ, но обикновено ги отминавах без да губя време или нерви за коментар. След мен приятелят ми също добави свой коментар и ме дръпна встрани да играем табла. Когато след час и половина проверихме дали отрицателните ни коментари стоят още в сайта се убедихме, че са там, но имайте  предвид, че денят бе празничен и повечето редактори са били в почивка. След четири часа и десет минути обаче, нашите коментари бяха изчезнали, а стояха предишните 40 хвалебствени, които изтъкваха авторката като най-свежата хумористка в България. Сега вече идва момента да уточня, че авторката на злополучният постинг се казва Красимира Хаджииванова и е главен редактор на сайта Dnes.Bg. Приятелят ми последователно прочете всички мними положителни коментари за разказчето и трябва да ви кажа, че този път наистина се смяхме от сърце. Вярно е, че през последните години читателят, зрителят и слушателят в България бяха тотално зомбирани с всевъзможни сапунки  и глупости, но смея да твърдя, че останаха достатъчно трезвомислещи хора, които могат да отделят зърното от плявата. За да се уверя напълно в току що наложената цензура, двамата продължихме и написахме още няколко напълно честни отрицателни коментара, без обиди или злост към авторката. Както предполагам се досещате, не след дълго те бяха просто заличени. Останаха скудоумните хвалебствия, написани предполагам от самата авторка или нейните приятели, защото никой нормален читател с чувство за хумор не би написал. И тъй като цялата история провокира любопитството ми, реших да прочета и останалите „творби” на Красимира Хаджииванова. След загубеното време, се убедих естествено, че авторката е обикновена графоманка, без литературен талант, което обаче не мога да твърдя за останалите и таланти. Твърде възможно е момичето да е талантливо в определени области, след като е успяло да се вреди за главен редактор на такъв голям и авторитетен сайт. Но да оставим тази особа! Не бих я коментирал дори, ако не беше откритата и арогантно наложена цензура, върху скромните ни коментари за „творбата” и.

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=72348

.

Зороастър и Буда били атеисти! Невероятно, но факт!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
Аз въобще не си правя труда да влизам в тези сайтове които според колегите са антибългарски. Предпочитам този форум.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
 Красимира Хаджииванова...или Краси. (:|
Това Краси що кофи семенна течност е изпило,колкото Вежди Рашидов ракия не е изпил,ама човекът е министър на културата.
Ако Краси от днес.бг продължава да пие от своята си напитка,току виж,че един ден и тя ще стане култминисър...Само дано не се оригва...
Ad honores

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Има насаден нихилизъм и то голям в медиите. Насаден е и между хората и много от тях са си просто свикнали с него и му съдействат с потвърждението си. Да говорим против себе си, да се оплюваме, недоволстваме от всичко---лошо е много. Стига до отчаяние често.
А при медиите освен този нихилизъм присъстват и парите и луксовете нерядко и политиците като пошушнат само нещо отгоре и нещата и манипулациите са факт. Гоце уволни Инджев чрез бтв за 5 минути.
Няма медии,много са зле. Вътре само фигуранти и близачи.

Да не забравим и доносниците -тази долна клика,която освен в политиката се е натъпкала здраво и в медиите. И си съществува и си "работи" и какво от това? И ръководи медии,като труд(труп) дарик и т.н.

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
« Last Edit: 12 Oct 2011, 16:57:56 by Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Красимира Хаджииванова...или Краси. (:|

К`ва е тая?

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
К`ва е тая?

"...Произхожда от семейство с либерален уклон, има няколко капки албанска кръв и обича да яде салати. Обича и котки. Да ги гледа, не да ги яде. Старателно бърка ляво и дясно и това й коства три скъсвания на шофьорския изпит, както и няколко конфузни момента при очния лекар..."
Карашик марка с лека олигофрения.
« Last Edit: 29 Apr 2017, 07:21:58 by Hatshepsut »
Ad honores

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Крезовски заплати в Нова! Някои си докарват по над 100 бона! (Шокиращи факти)

Шефката на отдел „Новини и актуални предавания” в Нова телевизия Дарина Сарелска, която бе обвинена от разследващия журналист Васил Иванов в цензура и обслужване на политическия и съдебен елит в страната, не се е вясвала цяла седмица на работа.
След безпрецедентния медиен скандал, който съпътства напускането на Васил Иванов и мощната подкрепа, която получи журналистът в социалните мрежи, Сарелска закри профила си във Фейсбук и врътна ключа на стъкления си кабинет, наричан от подчинените й „аквариума”, писа „Уикенд“.
„Дарина не е идвала на работа от миналата събота, преживява изключително тежко разигралите се събития. Не си е пуснала молба за отпуск, нито болничен, но е изпаднала в нервен срив. Комуникира по телефона единствено с приятелките си Ани Цолова и Генка Шикерова, които на практика управляват временно новинарския отдел в нейно отсъствие. Не беше честно това, което й причиниха”, издават от нюзрума на Нова телевизия.
Mиналия петък Дарина Сарелска трябваше да гостува в сутрешния блок на Нова тв, но не се яви на живо на екран, след като предния ден бе буквално попиляна от стотици гневни коментари на фейсбук страницата си.  Интервюто бе излъчено на запис.
И въпреки че не се вясва на работа, това не пречи на Сарелска да взима рекордните 15 бона на месец. А каква е цената на свободния ефир? Стойността на заплатите на работещите в НОВА ТВ журналисти бе публикувана от „Таблоид“ (данните са от 1 февруари 2017г.). Някои дори си докарват до над 100 000 на година:

Дарина Сарелска – 15 000 лева
Ани Салич – 8000 лева
Виктор Николаев – 8000 лева
Ани Цолова – 8000 лева
Генка Шикерова – 8000 лева
Лора Крумова – 7000 лева
Галя Щърбева – 7000 лева
Николай Дойнов – 6500 лева
Даниела Тренчева – 6500 лева
Марина Цекова – 4500 лева
Марин Николов – 4000 лева
Богомил Грозев – 4000 лева

При това огромна част от журналистите си докарват допълнително по още толкова, че и отгоре на месец, участвайки в мероприятия на протестърите, спонсорирани от „Америка за България“ и „еколозите“, смучещи милиони от държавни и други поръчки.

http://7dnibansko.bg/archives/5810
...
Неотдавна стана ясно, че по същата схема добри доходи са си осигурили и водещите на „Комбина“. Официалната месечна заплата на Лора Крумова е 7 хил. лв. толкова взима и нейната дългогодишна приятелка Галя Щърбева. За определени репортажи обаче те получават и допълнителни суми, които също достигали до 40 хил. лв. на всяко тримесечие.

На фона на тези солидни суми колегите им от конкурентната Бтв са направо бедни като църковни мишки.

Бившите водещи на централните новини Венелин Петков и Гена Трайкова са си повишили заплатите след като станаха шефове. В момента Петков е директор „Новини, актуални предавания и спорт“ с 8 500 лв. месечни доходи, а Трайкова е главен редактор на новинарските емисии – също с 8 500 лв. заплата. Това ги направи най-мразените шефове в медията.
http://skandalno.net/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B2-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%B2-19-165630/
...
Високоплатени лъжци, които всеки ден със загрижен вид коментират проблемите на обикновените българи.

Ad honores

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *

Цензорът най – после си намери мястото в телевизия Bulgaria on air.
Дълбокомислено той се бил зачудил, защо не ценим „най – голямата си придобивка” – културата? От култура никой не ни е лишавал от векове  насам, но виж свободата и от най – вече свободата на словото........... той много силно искаше да ни лиши.
Свободата, Санчо, а не салама, който ни предлагате е най – голямата ни придобивка и няма да ни лишите от нея!

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
СКАНДАЛ! БТВ спират репортаж за пребитите от Цигани Брутално Майка и дъщеря, които лежат в Болница.

https://ibtnews.bg/2017/07/04/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B1%D1%82%D0%B2-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B6-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82/

Вчера /04.07.2017/ ви информирахме за Бруталния случай на пребитата 51 годишна зъболекарка и 14 годишната и дъщеря в село Мокреш област Монтана
Ние от IBTnews.bg обещахме на Мила Михайлова, голямата дъщеря на пострадалата да не оставим виновните ненаказани. Днес ние отново се свързахме с нея и научихме, че от БТВ отказват да излъчат репортажа, който са направили вчера в селото? Попитахме естествено, защо отказват и както се досещате са обяснили, че репортажа насаждал етническо напрежение?!
БТВ репортерката, която вчера е била изпратена на място да снима записа е потвърдила пред Мила, че е открила част от биячите и те с гордост са твърдели, че са извършили Бруталният побой – сега искаме да знаем БТВ, чии нареждания изпълняват и какво още чакат, за да излезе Истината в телевизионният ефир?
Може би чакат някой да умре ли? За да имат Сензационни новини.   Случаят в с. Мокреш е опит за убийство над две български жени от страна на ниско интелигентни същества с цел да утолят жаждата си за кръв. Десет човека, ако циганин без образование и морал е човек с бухалки и дървета в ръце са искали да убиват и само случайността и проливният дъжд е спасил може би, жертвите на побоя.
Днес те лежат в Болница, а БТВ продължават да се ослушват или да изпълняват заповедите на някой, който с цената на всичко иска да е на власт, вместо след Асеновград за който пак Страницата Национален Протест срещу Безобразията в България, наш партньор първи писаха вече трябваше да си е подал Оставката.
Отдавна знаем, че Държавата е на Автопилот и никой не се интересува от хората, но в случаи като този поне се надявахме, така наречената телевизионна журналистика да вземе нещата в свои ръце. Предлагаме на БТВ да предадат поне записа на Прокуратура, за да се видят самопризнанията на самозабравилите се цигани и да може да се предприемат адекватни действия за наказания на виновните, които и в този момент, се разхождат ненаказани. Не става господа журналисти да укривате улики и самопризнания на престъпници и се надяваме да не сте унищожили репортажа.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
"от БТВ отказват да излъчат репортажа, който са направили вчера в селото? " (цит. HighVoltage « -: Днес в 16:51:49 » )
...
...
Недоумяваш HighVoltage, как може да има българи, които са по-лоши от циганите!
Ето ги, БТВ в целия им "блясък"!!!
Що се отнася до тази телевизия, скриването на истината не е в тяхна полза, защото "журналистите използват медийното пространство за да подобрят осведомеността на хората относно фактите, процесите и събитията, така че те да бъдат наясно с влиянията и силите, които действат в обществото." (Принципи и цели на журналистическата професия в България и ролята на СБЖ. Преамбюл ).
Излиза, че са лъжци и поръчкови играчи представителите на БТВ.
Нещо като тези журналисти от бекапейското "Работническо дело", работещи на основата на сталинския принцип "Есть человека, есть и проблема. Нет человека, нет проблема."
Перифразираният сталинския израз от страна на битивийците може да бъде прочетен така: "Има информация, има проблем. Няма информация, няма проблем!"

Медиите са проводник на информация до публиките си, чието съдържание често води до убеждаване и дори до пропагандни внушения.
Внушението, което прави БТВ със скриването на истината за побоя в с. Мокреш е тази, че в България няма етническо напрежение и това е поръчка на властта.
Туширането на информация за цигански бандитизъм и мигрантски нападения е общоевропейска практика, и е опит за скриване на неспособността на европейската правозащитната система да защити елементарни човешки права.
От друга страна медиите са в услуга на тези властници, които не искат да признаят невъзможността за преодоляване на социалното напрежение по въпросите с нарушаването на човешките права на обикновените български граждани от страна на циганския етнос.
По този начин властниците си измиват ръцете и не поемат отговорност за случващото се, а изявяващите се телевизионери ги обслужват без всякакъв свян, досущ като представителките на най-древната професия.

« Last Edit: 10 Aug 2017, 20:55:03 by Петкан »
Ad honores

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
 :Azn: Това което най – вече имах предвид  бе следното – може да изпаднем в ситуация да обиждаме като цяло българите, заради някой, който не е българин. В нашата държава има много малко етнически българи, става така, че всеки който не е очевидно циганин или по име турчин в онази тема може да го изтипосаме за срам на всички българи.  Нека да е изкълчен патриотизъм това моето, но  за мен тези хора не са българи, дори да имат български имена и всички в семейството им да са с български имена, за мен те не са българи и аз за тях пет пари не давам. Работя с много хора и често се е случвало да мисля някой за българин, а после се оказва че я дядото му  бил казак, я бабата гъркиня, майка й на някоя била румънка.............  Нямам нищо против тези хора, но от това че е жълто като пате, ходи като пате, кряка като пате в  нашия случай не следва задължително, че е пате. 
Това е братчето ми, не мога да си конвертирам мисленето.
Мърша и невежи сред българите има, но враговете и мъчителите на народа и на България не са българи.
--------------------------
БТВ мисля на първо място, че обслужват интересите на ДПС.