Автор Тема: Турция откри тоалетната хартия  (Прочетена 1553 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Amenhotep

  • Pharaoh
  • Hero Member
  • ****
  • Публикации: 3560
  • Карма: +859/-21
  • Пол: Мъж
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
    • Профилът ми във VBOX7
  • Зодия: Gemini Gemini
Турция откри тоалетната хартия
« -: Октомври 18, 2010, 00:02:42 »
Епохално откритие изстрелва Турция към Европейския Съюз

Учените от Батман най-накрая откриха приложението на тоалетната хартия.

След дългогодишни изследвания, най-накрая учените от факултета в пещерата на Батман (Батман е град в Турция, а не супергерой) са разкрили за какво европейците използват мистериозната тоалетна хартия.
Ученият, отговорен за епохалното откритие Мюмюн Сюргюн Хаджидомус, екзалтирано възкликна на дадената от университета му пресконференция „С помощта на Аллах, ние най-сетне успяхме”.
Припомняме, че с разгадаването на мистериите на тоалетната хартия в Турция се занимават още от времето на Мустафа Кемал Ататюрк, който още тогава заповядал на тайните си служби да разкрият тази мистерия. До сега агентите на тайните служби МИТ са дали над 5000 жертви в героичните си опити да разкрият приложението на тоалетната хартия.
Друга фракция – СивитеВълци (Bozkurtlar) пък от години е обявила свещена война (джихад) на тоалетната хартия, която според тях е деградивна и може да донесе свобода за Кюрдистан. В своите терористични нападения до сега Сивите Вълци са взривили 2 фабрики за тоалетна хартия и са изнасилили над 500 кози, над 300 овце и 5 камили.

След епохалното откритие на д-р. Мюмюн Сюргюн Хаджидомус, премиерът Ердоган е разпоредил във всички училища и джамии в Турция да започне да се провежда образователна кампания за употребата на тоалетна хартия сред населението. Вече по канал ТРТ вървят10 часови, документални филми обясняващи употребана на тоалетна хартия на населението на Турция. Филмите са преведени на най-разпространените в Турция езици – орангутан, шимпанзе, свински, кюрдски и разбира се на официалният език – пуешки.

Турските печатници са започнали масовото производство на копия на Корана и на Конституцията на Р. Турция напечатани върху тоалетна хартия. Издават се и ароматизирани видове тоалетна хартия с лика на Мустафа Кемал Ататюрк, Реджеп Таип Ердоган, пророка Мохамед, както и на човека, решил загадката д-р. Мюмюн Сюргюн Хаджидомус от пещерната лаборатория в Батман.

В официално обръщение към турския народ президентът Абдула Гюл заяви:
„Чрез това откритие, ние вече ще можем да станем истински европейски народ и да закрием главата по присъединяване относно личната хигиена.”
След това президентът Гюл, демонстрира на целия турски народ как се използва тоалетната хартия и заръча на турците да следват светлия му пример.

В историческия факултет на университета в Анкара,  вече е сформирана група работеща под ръководството на проф. Шебек Манаф, която ще се опита да докаже историческата теория, че всъщност турците са открили тоалетната хартия преди 45 000, но до сега нарочно са пазили в тайна способа и на употреба.

През последните 72 часа, турските армия и полиция са унищожили 500 000 ибрика, които вече в Турция са обявени за извън закона и разстреля над 150 000 терористи, които са оказали съпротива при предаването на своите ибрици.