Author Topic: "ВМРО беси свои членове за разврат!"  (Read 2100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Veskou

 • Registered user
 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 761
 • Gender: Male
 • Всичко за България!
 • Зодия: Aquarius Aquarius
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
„24 часа”: ВМРО беси свои за развратКрасимир Каракачанов

Войводите са укрепвали българщината, а не кармични връзки.Покрай гейскандала, който тези дни разбуни държавата, в общественото пространство се промъкнаха внушения, засягащи морала на основателите на нашата организация. Затова като неин лидер се чувствам задължен да направя някои исторически разяснения.Ако действително е имало поне един случай на хомосексуализъм в 117-годишната история на ВМРО, щеше със сигурност да се разчуе. Все пак организацията има доста врагове и те нямаше да пропуснат да ни ударят. Приказките за някаква кармична връзка между войводата и младите четници са долна клевета и кощунство спрямо паметта на революционерите. Такова нещо може да измисли само болен мозък, който освен всичко друго не познава и историята на движението.Номерът няма как да мине, защото членовете на ВМРО винаги са били мъже на честта. Та в четите дори е било забранено да се пие алкохол! Лидерът Тодор Александров е бил пословичен в строгостта си към нарушителите на тази заповед. Единствено след дълги и тежки преходи в студено време войводите са разрешавали по 50 г ракия за сгряване. Забраната идва след няколко случая в планината, когато турците изненадват заспали след разпивка четници и ги избиват като пилци.

Моралът в организацията е бил на много високо ниво. И няма как, ако искаш населението да те следва. Кой би тръгнал с оръжие в планината, ако знае, че в четите мърсуват?! За тази цел бил изготвен изключително суров.Наказателен правилник на организацията Костурският войвода Васил Чекаларов например, който е бил известен с чувството си за справедливост, изпълнил публично смъртната присъда на омъжена българка, мърсувала с турчин. Страшният Васил, както го наричали тогава, я предупредил веднъж, втори път. Тя обаче продължила с изневерите.При разложкия войвода Стоян Чачкаров дошъл беден човек от Банско и се оплакал, че дъщеря му от 1 г. ходела с чорбаджийски син, който обаче не щял да се жени. Викнал тогава войводата чорбаджията и му дал 1 месец срок да вдигне сватба. Онзи се опитал да го уговори - давам 5 хиляди лева на ВМРО, но забрави тая работа. Войводата тогава се разярил и отсякъл: щом имаш пари да даваш. ще дариш 20 хиляди лева и в срок от 3 дни ще ги ожениш! Такива са били нравите тогава. Така излиза и приказката: "Ке ме ебеш ме, ке ме вземаш!"И всички решения били вземани не еднолично, а от съдилища. Във всяко село местният воевода е главният съдия. А неговите помощници - съдии. Това е една от най-важните цели на ВМРО – по този начин да накара хората да не ходят в турските съдилища, а да знаят, че могат помежду си да решават проблемите.

Наказанията са сурови: 10 тояги на голо, 25 тояги на голо и смърт.

Смърт давали за предателство, за убийство, за изнасилване и за кражба на добитък. Последното днес може да се стори пресилено. Но за онова време да оставиш едно семейство без крави и овце, било равносилно да го обречеш на гладна смърт.И ако при съгрешилите селяни първо пращали едно-две предупреждения, а после биели тояги на голо, то за нисък четнически морал наказанието било едно – смърт. Показателен е случаят с войводата Панчо Михайлов. Той е бил известен със сексуалните си подвизи, които обаче е проявявал не в македонските села, а в София. Легенди се носели тогава за неговите любовни похождения по певици и актриси от Народния театър. Предупредили го веднъж, той не си взел бележка, втори път - също, и на третия го осъдили на смърт. Та той позорил с делата си цялата организация. Човекът, превзел Кюстендил през 1922 г., бил наказан заради морални прегрешения! И забележете - затова, че е ходел по жени, а не по мъже! И още нещо - след изпълнението на присъдата организацията поела цялата грижа за неговото семейство. Съпругата му получавала издръжка до живот, а синът му -стипендия до навършване на пълнолетие.Не може да има извращения в организация, ръководена от такива високоморални мъже като Да-ме Груев, Гоце Делчев, Тодор Александров и Иван Михайлов. С това не искам да кажа, че водачите на ВМРО са билиженомразци или скопци. Напротив, те са били известни ценители на женската красота, но са го правели по достатъчно приемлив начин дори в личната си кореспонденция.Запазени са доста писма между Пею Яворов и Тодор Александров, в които освен комитетски дела, двамата войводи са обсъждали и хубави жени. Писмата са христоматиен пример за мъжкарско поведение, съчетано с невероятно джентълменско отношение към жената. Такива са били нашите войводи - истински мъже и в боя, и в покоряването на дамски сърца.

30 октомври 2010

http://vmro.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1270:24------&catid=1:latestnews
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!
 

Offline генерал Вазов

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,423
 • Gender: Male
 • Religion: Atheism Atheism
 • Politics: None None
Тоя пък не го ли е срам, нали са в коалиция именно с РЗС та дори самоят той водеше листата за Русе на РЗС

19 ИР Русе избори 2009

1 - "Ред, законност и справедливост"

   1. Красимир Дончев Каракачанов
   2. Бисер Милетиев Начев
   3. Дария Георгиева Марчева
   4. Галин Атанасов Георгиев
   5. Александър Трифонов Йовчев
   6. Иво Николаев Петков
   7. Стефан Георгиев Бучаков
   8. Георги Димитров Георгиев
   9. Даниела Димитрова Петкова
  10. Георги Стоянов Георгиев
  11. Теодора Петрова Начева
  12. Галин Тодоров Григоров
  13. Мариана Георгиева Маринова-Петкова
 

Offline Авитохол-165

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 542
 • Gender: Male
Покрай гейскандала, който тези дни разбуни държавата, в общественото пространство се промъкнаха внушения, засягащи морала на основателите на нашата организация.
Славното ВМРО и неговите основатели нямат нищо общо с Каракачановата организация. И все пак, какви са тези появили се внушения, за които говори Каракачанов?
 

Offline Rodolubec

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 361
 • Gender: Male
 • За България винаги готови.
 • Зодия: Gemini Gemini
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Днес за пореден път(дано да е за последен) се убеждавам че простотията и ограничеността на ментално увредени хора като гнусното нещо носещо името яне янев,жалкият хомосексуален плъх и мижитурка който си позволи с откровената си антибългарска омраза,подплатена с еврейски капитали да изрече скверното за всеки имащ се поне мъничко за българин и патриот изречение,че във ВМРО,става дума за истинското ВМРО а не за комунистическото измислено палячовско вмро на доносникът Каракачанов.Та щурото яне си позволило да коментира че във ВМРО също имало гейове,и хомосексуализма в тази патриотична организация не бил от вчера или днес,а от доста отдавна.С този долнопробен мръсен цитат на янето,само показва какъв изрод е този чифутски боклук и откровен пошъл гей.За съжаление и той се опитва да злепоставя българския национализъм,този урод с грозно и дръгливо личице се осмелява да се нарече националист Какъв смях само би предизвикал това подчовече,шеф на хомопедалската групичка с меки китки РЗС с тези си жалки изтъпления.Крайно време е да се потърсим сметката на това жалко мекотело подвизаващо се като националист.Истинските националисти са силни и сурови мъже а не меки китки като янето.
Няма живот без болка.
 

Offline snayperi

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 173
 • Gender: Male
  Кво общо имаме ние днес със онези велики българи от онези времена?Първо християнският морал в онези времена в цяла България е бил на изключително високо ниво в цялото общество.Затова и на воеводите не им е било трудно да издават и изпълняват присъди за морално деградирали личности.Когато обаче моралът като цяло в обществото ни е изчезнал и презрян от всички и особено християнските морални ценности в частност,то тогава за какъв морален съд можем да говорим в днешно време?Ако трябва да издаваме смъртни присъди за нисък морал,това означава че не трябва да остане жив българин.Моралното разложение което комунизмът донесе на обществото ни няма аналог в световната история и "лидерът" на воеводите Каракачанов е бил верен слуга на тази еврейска престъпна организация наречена БКП няма право да говори въобще за морал а още повече и за морала на великите българи благодарение на които днес сме свободни от турско робство въпреки че сме под комунистическо робство което пак води към турското.