Няма смисъл да се пикае на гроба ви

 • 1 Отговора
 • 730 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • *
 • 2416
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
Няма смисъл да се пикае на гроба ви
« -: Декември 23, 2010, 10:32:40 »
Калин Руменов

Няма смисъл да пикаят на гроба ви, с чалма на главата да чертаят кръст и да ви карат да го заплювате. Няма смисъл да ви предлагат за подпис нов Ньойски договор. Просто няма да го оцените, понеже сте натурално родени унижени. Няма смисъл да се инвестира в армия и балистични ракети, за да изглеждате отстрани като жалка и безпомощна нация. Много по-евтино е да ви предложат евтини краставици, евтино кисело мляко, а вие самите ще се направите на таратор. Нищо не може да ви опази от срама в супермаркета по време на промоция – нито Варшавският договор, нито НАТО, взети заедно. Вие сте естествени пацифисти заради естествената си смотаност. И може да воювате най-много за последна тарелка с намалени свински бузи. Наистина ли смятате да ги ядете, или ви задължава произходът от стар род на потребителски воини. Които биха воювали и за скилидка чесън, ако е на разпродажба.

И животът на най-сдуханото по мохамеданския рай камикадзе не си заслужа да бъде пропиляван, за да ви причини унижение. Не самолети, а каручка с пиратки не си струва да бъде взривявана край вас, за да изглеждате победени и насрани по световния видеообмен. Пишете до поискване на Осама Бин Ладен, ако ви се разсърди за континента в Афганистан – Не пращай дълги бради с експлозив насам, Осама. Прати един пътуващ outlet с евтина китайска стока и залежали немски салами. Напълни му резервоара, за да обикаля и да предизвиква масови безредици. И не забравяй за командировъчните на операторите, които да заснемат най-новите постижения на човешката деградация за две бутилки олио на цената на половин.

Никога повече да не съм чул лоша дума за политиците, че разпродавали държавата. Та вие сте готови да се претрепете за три краставици на разпродажба - какъв ви е проблемът с възмущението, че някой без много бутане прибира повече. Да си беден, си е цяло нещастие, но не е задължително и да си нещастник. А вие се държите като такива, докато малко безнадеждни идиоти се надяват гордостта да се превърне в национален предразсъдък. Който не позволява да се ходи на войни само защото саздърмата е на страшна далавера. Толкова саздърма може и да не изядем, но толкова, че и повече, далавера можем да направим.

Има комуникационна теория, че през Студената война най-добрата пропаганда на Запада е била Coca-Cola. Мисля, че беше някаква филмова реплика, но звучи съвсем достоверно – държави, в които има дори един ресторант McDonald’s, не са създавали военни проблеми на американците. Разбирате ли за какви тежки чукове става въпрос – не просто за марки, а за мирни оръжия за масово поразяване. Насочени обаче към воините на далаверата, те се превръщат в оръжия за масово унижение. Някакви полухора с полупари и остатъци на достойнство се пердашат в магазина за остатъци от промоцията. Други полухора без пари се пердашат със себеподобни около кварталния казан за боклук. Всеки път, като минавам край него, се оглеждам за стърчащ чифт вкочанени ръце с прерязани вени от клошарски срам. Но виждам само, че всички чифтове са прекалено заети с търсене на смисъла за вечеря. Продължавайте да го търсите, но никога повече не ме занимавайте с такива проблеми.

Клошар: Обядвам в една социална трапезария, но храната е отврат – и ми се пърди, и ми се сере от нея. Може ли нещо медиите да направят.
Калин: Купи си чер хайвер, пич. Намажи го на препечена филийка и го разгради в пълен стомах с тройно дестилирана водка. От това нищо не боли – дори и глава.
Клошар: Нямам пари за такива работи.
Калин: Тръгни на работа, за да имаш. На 35 си, здрав си, пропиляваш си времето за трудов стаж. Нямаш деца и всичко, което изкараш – без задръжки можеш да го изпиеш. Ще остане даже да почерпиш някоя друга в бара. После ще я добуташ до вкъщи.
Клошар: Няма работа, пък и живея в юрган под един балкон.
Калин: Започни да събираш на първо време кашони, все отнякъде се започва.
Клошар: Килограмът е някакви мизерни стотинки.
Калин: Пич, помисли да се самоубиеш. Ти си най-безполезният човек, когото съм срещал напоследък. По-безполезен си и от стария ми гребен. Дръж се като сериозен мъж и веднага отиди да пробиеш дупка в слепоочието си. Или се поразходи – наблизо има мост, а под него има достатъчно дълбока вода. Омръзна ми от скапаняци, които на всичко отгоре се оплакват от дебелото си черво, а не от житейското си унижение. Пръсни си главата и червото ще се излекува завинаги. Бъди първият и го направи модерно – всеки нещастник да свършва като теб. И ви обещавам, че никой няма да пикае по гробовете ви. Няма да го заслужавате, защото сте били горди. Сега също не го заслужавате, но защото няма да го разберете.

*

Неактивен Симеон Велики

 • ***
 • 533
 • +140/-30
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Libra Libra
Re:Няма смисъл да се пикае на гроба ви
« Отговор #1 -: Декември 23, 2010, 11:49:07 »
За кого се отнася това? Кои са тези "вие"?
България на българите!

 

ГЕРБ няма да разследва произхода на капиталите на ДПС

Започната от Генерал Колев

Отговора: 6
Прегледи: 700
Последна публикация Октомври 19, 2009, 02:22:16
от samvoin
Powered by EzPortal