деветте убиеца на страстта са
напълняването на партньора, стиснатостта, лошата хигиена и антисоциалното работно време
https://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/s-tretata-godina-romantikata-si-otiva-3666311...
ХАРЧАТ ЗА ЛАКЕИ КАТО БЕСНИ!
ВЕСТНИК ЗОРА
POSTED ON FEBRUARY 11, 2018, 9:00 AM
https://www.vestnikzora.com/2018/02/11/%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8/...
Вижте колко струва охраната на политиците! 37 милиона лева от държавния бюджет!
36 960 000 лв. от държавния бюджет ще бъдат отделени за нуждите на НСО тази година!
И голяма част от тези пари ще отидат за опазването на „светинята“ на народа политиците от прехода!
Цифрата стана ясна още миналата година, когато депутатите на ГЕРБ си я гласуваха, знаейки, че с машинации и други похвати, отново ще управляват бедна България.
Огромната сума е да се осигури комфортът и спокойствието на „богоизбраните“ ни политици и те да бъдат охранявани като кралски особи.
Чудното е друго. Защо политиците се охраняван като национално богатство или като изчезващ вид от Червената книга ?
По същия начин с гардове ходи Пеевски, понеже имало заплахи за живота му. Е, стига! За живота му никой не дава пукната пара, заплахите са за бизнеса му и той много добре знае защо. Но пък като има толкова печеливш и ветровит бизнес, защо не си плаща охраната сам, а трябва да излиза от нашия джоб?
Доган също е охраняван в резиденцията си. но пък има достатъчно пари да си наеме гардове.
По каква логика след Пеевски вървят въоръжени до зъби мъже, когато той е само депутат, при това депутат, който изобщо не ходи на работа в НС?
А Цветанов пък защо се разхожда с гардове?
Охраната на политиците-хрантутници и страхливци е по-голям приоритет на държавата от здравето на хората.
Не съм убеден изобщо, че има основателни причини да бъдат пазени. При това с държавни пари. Ако толкова се страхуват от народа, нека да се пазят с лични пари!
Но да се бърка в джоба на същия този народ, за да ги охраняваме, не е нормално.
Или ви избрахме, за да ни вземете от залъка веднъж за космическите си заплати, втори път за безплатните си жилища, трети път за командировките в чужбина, за безплатни обяди, тоалетна хартия и накрая да се грижим и за сигурността ви?
От какво се страхувате?
Да не ви попитаме какво правите за целия този смачкан и беден народ, който все пак отиде да гласува и за пореден път го излъгахте?
С колкото и охрана да се накичите, с танкове да тръгнете по улиците, народът рано или късно ще ви потърси сметка какво правите там!
Автор: Ангелов
11.02.2018 в 15:44...
...
Какво е общото между Бойко Борисов, Делян Пеевски, Цветан Цветанов и моя милост?
Единственото е, че сме българи.
Е, ако това е така (по документи), нека те да си сменят гражданството, а ако не го направят (което е много вероятно), сигурно ще го направя аз, защото не ми се иска да съм в свинската им компания!