Автор Тема: Таксуваща система - данъци  (Прочетена 406 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Akira_san

  • Junior Member
  • *
  • Публикации: 24
  • Карма: +7/-6
  • Пол: Мъж
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17
Таксуваща система - данъци
« -: Май 08, 2011, 00:02:30 »
Таксуваща система - данъци
Това е част от книгата Telos
Смятам тази част за доста интересна и освен това има интересно послание в нея.
Enjoy  :-)

Аурелиа – Адама, като деца на Бог на тази планета, духовно валидно и морално ли е, че сме подлагани на такава контролирана система на таксуване? Как възприемаш тази корумпирана система?

Адама – Ние със сигурност нямаме никаква система на таксуване, нито бихме позволили на такова нещо да съществува. Едно просветено правителство няма нужда да таксува народа. Вашата система за таксуване е строго манипулативно триизмерно сътворение, духовно неморално, демонстрирайки примитивно разбиране на водачество и управление.

Ние признаваме вашето желание да бъдете независими в тази област, и вашето божествено право да бъдете свободни от таксуване. Вашият създател не ви таксува, нито някой друг би трябвало. Също както много други неща във вашето общество, които не харесвате или, не сте съгласни със, те съществуват само защото ги позволявате. Вие сте дали властта и вашите права на суверенитет. Като колектив, докато не си върнете обратно властта, те ще продължат.

Както светлината свети на планетата, ярко всеки изминаващ ден. Таксуващата система също ще еволюира и евентуално ще бъде премахната напълно.

Ние сме свободно и отговорно общество. Всеки и поотделно от нас, има равна отговорност за мъдрата и успешна икономика на нашето общество.

Ние ценим свободата си, повече от всичко друго. Ние никога не бихме позволили на такава таксуваща система да съществува. Това би ни лишило от неоспоримите права за изобилие, свобода и преследване на щастие. "На повърхността вашите правителства ви програмират да вярвате, че трябва да плащате данъци"; това е най-погрешната идея. В голяма тежест ви е, не само доходната такса, но и таксата на стоките, имуществото, училищни, развлекателни, хранителни, като че ли, да ядеш и поддържаш тялото е лукс, и стотици други дребни, които са скрити или включени в цената. Всички тези данъци допринасят за стреса и тревогите.

На Земята, този контрол никога не трябваше да бъде част от живота ви. Защо тогава позволявате да съществува с толкова много страх и самодоволство? Защо тогава позволявате на лидерите, които избирате да ви потискат по такъв начин? И защо все още мислите, че плащането на толкова много данъци във всяка една част от живота е нещо нормално?

Всяко правителство или лидерство принудено да таксува народа, толкова тежко за да функционира финансово е знак за слаба управа. С малко повече просветление и много повече интегритет, правителството би функционирало много добре, и то с голямо преуспяване без да трябва, да таксува народа, който ръководи. Граждани от други планети не трябва да бъдат подлагани на данъци от правителството и никой от нищо не е лишен включително управляващите.

Аурелия- Но Адама, как да постигнем това?

Адама – Идеята да бъдете свободни от данъци, първо трябва да се развие във вашето съзнание и след това в съзнанието на голяма част от мнозинството, за да бъде плавно.

Когато голяма част от хората в дадена държава, да речем 70% - 80%, прегърнат нова истина за себе си, като суверенни същества и направят искрен и упълномощаващ избор от тяхното сърце, че не е истина, че вече трябва да бъдат подлагани на данъци, бъдете сигурни, че ще се случи и няма да отнеме много време. Но първо, колективно ние трябва да го изберем от сърцето и премахнем съзнанието на жертва. Това е изискване.

Знай със всичкото си сърце, че твоя суверенитет трябва да дойде първо отвътре. Знай чрез абсолютното съзнание, че като божествени създания, вие имате пълно право на изобилие, на тази планета и тази вселена, която не е запазена за неколцина, но е създадена за всички.

Налице са тези в обществото, които са се преродили за целта да създадат една просветена форма на правителство, в близко бъдеще. Те са достатъчно на брой за да успеят и достигнали до зрялост, за да се изправят. Те са обучени измежду техните прераждания за тази цел, и те вече знаят как да осъществят промените позитивно. Те са добре изучени в изкуството на лидерството за да създадат нова форма на правителство, която ще функционира за доброто на всички. Когато правителството действа за доброто на колектива вместо лична изгода, всички имат изобилие и всичко, от което се нуждаят, за да се радват на живота.

Продължавайте да развивате съзнанието и оставете многото погрешни системи на вярване, които са ви внушили. Тези които са се родили да сътворят нова форма на управление няма да могат да застанат на мястото си, докато повечето от вас не направят достатъчните промени в сърцето и съзнанието. Важното е да го изискате и настоявате за тези промени от сърцето на създателя, и от обичта, и състраданието на собственото ви сърце. Също е важно, всички вие да продължите, докато се случи.

Запомнете, винаги колективното съзнание държи властта и взима решение. Правителството единствено отразява колективното съзнание на мнозинството. Те са огледала, просто огледала! Всички вие трябва да се промените, тогава ще видите, колко плавно правителството ще еволюира и промени. От вас зависи да покажете пътя чрез огъня на вашето сърце.

Скоро на планетата ще има събития, които ще помогнат на човечеството да се събути и ускори вашето съзнанието.

Какво ще кажете?
« Последна редакция: Декември 15, 2013, 19:17:59 от Hatshepsut »
„Защо трябва да плащаш да живееш в планета, на която си роден?“
„И на кого плащаме за привилегията да бъдем живи тук?“
„Кой ги направи шефа? Кой ги сложи да командват?“


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf