Какво ще направите ако откриете че сте от еврейски, цигански или турски произход

 • 28 Отговора
 • 3239 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4582
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Форума заприлича на еврейско сатанинско сборище.
Сега коментара ми относно глупостите на Тиесто чифутув.
-евреите са убили Божият Син, но не са опасни, били умни :-D :-D :-D кое им е умното я ни светни бе ***. :-D :-D
- исляма била най-ранната религия  :-D :-D :-D да така е създадена е само 600г. след християнството и няколко хиляди след юдаизма. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
-атентата в  църквата св, София кой го направи бе ? Марко фрийман е евреин, ама те не правят атентати викаш :-D :-D :-D А цар Освободител кои го убиха бе  турците ли или евреите ? Има ли въобще атентати без еврейско участие е въпроса ?
- да но в старият завет не вярват евреите ***.
- да нормално е новият завет да не ти харесва, та нали си за евреите. :-D :-D :-D
Леле болен  си от комунизъм бе ........ино !!!!
« Последна редакция: Юни 28, 2011, 19:37:44 от Hatshepsut »

*

Неактивен Panzerfaust

 • *
 • 1363
 • +309/-37
 • Пол: Мъж
 • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
 • Зодия: Virgo Virgo
-атентата в  църквата св, София кой го направи бе ? Марко фрийман е евреин, ама те не правят атентати викаш :-D
Църквата е "Света Неделя", а не "Света София", а името на еврейчето е не Фрийман, а Фридман (Марко Хаим Фридман), но иначе си прав.

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8693
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Какво ще направите ако установите, че сте от еврейски, цигански или турски произход?
Ще се отречете ли от национализма, България и българщината?

Ще стана член на ГЕРБ,досущ като папа Жан! :-D
Ad honores

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8693
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Форума заприлича на еврейско сатанинско сборище.
Сега коментара ми относно глупостите на Тиесто чифутув.
-евреите са убили Божият Син, но не са опасни, били умни :-D :-D :-D кое им е умното я ни светни бе ***. :-D :-D
- исляма била най-ранната религия  :-D :-D :-D да така е създадена е само 600г. след християнството и няколко хиляди след юдаизма. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
-атентата в  църквата св, София кой го направи бе ? Марко фрийман е евреин, ама те не правят атентати викаш :-D :-D :-D А цар Освободител кои го убиха бе  турците ли или евреите ? Има ли въобще атентати без еврейско участие е въпроса ?
- да но в старият завет не вярват евреите ***.
- да нормално е новият завет да не ти харесва, та нали си за евреите. :-D :-D :-D
Леле болен  си от комунизъм бе ........ино !!!!
МАРКО ФРИДМАН

ДО ЦАРЯ НА БЪЛГАРИТЕ 1925
МОЛБА ОТ МАРКО ФРИДМАН, ОСЪДЕН НА СМЪРТ


Ваше Величество,
Извършено бе едно много тежко престъпление — атентата в черквата «Св. Неделя». Макар и да ме призна фактически за невиновен в пряко нли косвено участие в атентата, под- веждайки нелегалната комунистическа партия, на която бях деен член, по Закона за защита на държавата, като автор на атентата, при все, че няма данни, които да установяват, че партията като организация да е знаела поне за готвения атентат, приемайки делото на няколко луди глави — макар и да няма положителни данни, че това е бил: Централният комитет на партията — за дело на цялата партия, Софийският военен полеви съд ме осъди на смърт и с това и погази основният принцип в углавното право — наказват се умишлено извършените деяния, но не и тези, които и помисъл даже не са имали за тях. Главният военен касационен съд, пред когото обжалвах тази несправедлива по отношение мен присъда; въпреки моето неучастие в атентата, отхвърли моята жалба и потвърди присъдата. Главният военен касационен съд дори не ме допусна да се явя лично, за да защитя своята невинност пред него, въпреки закона, формализирайки се, че не съм бил адвокат.
Ваше Величество,
Тази присъда не бе изненада. Тя се очакваше. Атентатът — едно действително безсмислено и лудо престъпление — възбуди така нареченото «обществено мнение», което поиска възмездие, поиска бесилка. Й те му се дадоха. Ще му се дадат още. Ваше Величество, Аз очаквам смъртта си и много бих искал да кажа на Ваше Величество по отношение така издадената присъда, по отношение бесилките, които се очакват с такава жадност. Но особеното положение, в което се намирам не ми позволява това. Ваше Величество, Моята смъртна присъда е пред Ваше Величество и чака своето утвърждение. Зная — мен ми остават да живея още само няколко часа. И не за да помилва живота ми отправям тази молба към Ваше Величество. На запад, в Европа, гдето и когато убиват, хората не са тъй жестоки и злобно отмъстителни, както у нас, има един, осветен в традицията на вековете обичай — да се изслуша и изпълни последното желание на осъдения на смърт. Затова и се обръщам към Ваше Величество — последната молба на този, който след няколко часа ще трябва да умре. Ваше Величество, Позволете да възкреся в спомените на Ваше Величество един епизод. 14 ноември 1916 год. Този ден французите бяха успели да пробият фронта на Кенали. Французите бяха успели да разбият десния фланг на 12 пехотен полк и като отхвърлиха левия фланг на 23 пехотен полк, с две дружини настъпиха към селцето, гдето беше щаба на 2/8 бригада и от гдето Ваше Величество наблюдаваше боя. Ако французите бяха успели да стигнат шосето за Битоля, то целия 12 пехотен полк трябваше, за да се спаси от плен, да се издави в реката Черна, която течеше зад позициите му. В този критичен момент, 1-ва и 13-та роти на 12 пехотен полк — последната полкова подръжка — се развиха и хвърлиха в контраатака. Командирът на 1-ва рота, тогава подпоручик Ганев Христо, падна тежко ранен още при излизането на ротата му на платото. Командирът на 13-та рота, останал самичък офицер в двете роти, в ротите имаше само по един офицерски кандидат, въпреки почти непреходимия адски преграден огън на французите, поведе във вихров набег ротите, сполучи да събере и организира пръснатите войници от разбитата 2-ра дружина на полка и в ураганна атака на нож обърна французите в бягство. По този начин се спаси полка, избегна се катастрофата. Командирът на 13-та рота за този му «подвиг», както всички тогава го величаеха, макар, че той имаше само голям дял в заслугата за обръщанието на французите в бягство и спасяването на положението не бе възнаграден, при все, че бе представен за награда. Сигур го бяха забравили, както забравиха и другите отличия, за които той бивате представен, както за боевете на Кенали, за които неведнъж са го величаели «герой», така и за другите боеве. Ваше Величество,
Този командир на 13-та рота от 12 пехотен полк, бях аз.
И не за да искам помилване на живота си, си позволих да възкреся в спомените на Ваше Величество този епизод, сигурно отдавна забравен.
Ваше Величество, Осъден съм на смърт чрез обесване. Но не съм осъден за вулгарно престъпление. Моята не виновност в атентата съда я призна. Осъден съм,защото бях деен член на комунистическата партия. Осъден съм, защото от l4 години служих на народа си верно, честно и безкористно — служих му, тъй както смятам, че му служих найдобре. Служих му като верен воин на идеите си. Бил съм като войник винаги на поста си. И искам да умра, както живеех — като войник. Искам да срещна смъртта тъй, както съм я срещал на бойните полета и в Сърбия, и в Македония, и в Тракия — с открити гърди, чакащ спокойно смъртоносния куршум.
Ваше Величество, Позволете на този, който след няколко часа ще трябва да умре, да поиска сега, в последното си желание, наградата за «подвига» си от преди 9 години. Позволете му да поиска за себе си публичното разстрелване вместо обесването. В ръцете на Ваше Величество е правото да помилва осъдените на смърт. Аз не моля за тази милост. Така нареченото «обществено мнение» иска главата ми. Нека я получи, ако може да се задоволи и успокои с нея. За мене смъртта ще бъде също избавление от тежките душевни и други терзания, които преживявам. Аз моля за много по-малко. Във властта на Ваше Величество е и правото да изменява начина на изпълнението на смъртната присъда. Ето за това моля Ваше Величество.
Ваше Величество,
Ваше Величество сам е войник и вижда онова, което ме кара да моля смъртта си с разстрелването. Аз съм убеден, че Ваше Величество ще удовлетвори последната молба на този, който след няколко часа ще трябва да умре. Очаквайки с вяра решението на Ваше Величество, съм с отлично почитание М. X. Фридман

София — Централен затвор май 1925 год.
« Последна редакция: Юни 29, 2011, 05:53:07 от Hatshepsut »
Ad honores

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2830
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Към Фанатик, не забравяй, че Старият Завет в който вярват всички православни християни е част от петокнижието (Тора).

Аз лично съм чел неколкократно Библията, но в новият завет нищо интересно не може да ме грабне !

не Стария Завет е част от петокнижието,а петокнижието е част от Стария Завет

Библията се разбира чрез вяра
така е писано:с вяра разбираме,че световете са били създадени с Божието Слово...Той каза и... стана!!!!

без вяра и 200 пъти да четеш няма да имаш напредък
ако намериш в себе си малко вяра тогава започва процеса.Разбирането на Библията е процес.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен killed_by_death

 • ***
 • 738
 • +159/-39
 • Пол: Мъж
 • Дълг и Чест
Обикновено хората си знаят произхода, поне до дядо и баба. Ако тепърва на зряла възраст разбираш, че има някаква чужда жилка, то значи че тя вече е без значение за теб и рода и няма никакво влияние върху личността ти.
nepoznatiqt, това, че хората се били различавали по улицата, не е доказателство за разпространения мит, че "който е минал по нашите ширини си е оставил семето". Естествено, че е имало бракове с други етноси, това го има от хилядолетия по различни причини и цели, но не е било практика.
Сещам се за 2-ма мои познати с относително далечен чужд произход от единия родител(гръцки и немски), които имат толкова общо с небългарския си корен, колкото Боко Борисов има с добрите политици...демек нищо.

Впрочем срещал съм хора, които имат еврейска жилка, но мразят евреите, много странно явление. Малко като онзи филм "Твърда вяра".   :-)

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • *
 • 2415
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
Обикновено хората си знаят произхода, поне до дядо и баба. Ако тепърва на зряла възраст разбираш, че има някаква чужда жилка, то значи че тя вече е без значение за теб и рода и няма никакво влияние върху личността ти.
nepoznatiqt, това, че хората се били различавали по улицата, не е доказателство за разпространения мит, че "който е минал по нашите ширини си е оставил семето". Естествено, че е имало бракове с други етноси, това го има от хилядолетия по различни причини и цели, но не е било практика.
Сещам се за 2-ма мои познати с относително далечен чужд произход от единия родител(гръцки и немски), които имат толкова общо с небългарския си корен, колкото Боко Борисов има с добрите политици...демек нищо.

Впрочем срещал съм хора, които имат еврейска жилка, но мразят евреите, много странно явление. Малко като онзи филм "Твърда вяра".   :-)


нали знаеш че и циганите се обиждат един друг на циганин и мангал.Хахахаха

*

Неактивен killed_by_death

 • ***
 • 738
 • +159/-39
 • Пол: Мъж
 • Дълг и Чест
Обикновено хората си знаят произхода, поне до дядо и баба. Ако тепърва на зряла възраст разбираш, че има някаква чужда жилка, то значи че тя вече е без значение за теб и рода и няма никакво влияние върху личността ти.
nepoznatiqt, това, че хората се били различавали по улицата, не е доказателство за разпространения мит, че "който е минал по нашите ширини си е оставил семето". Естествено, че е имало бракове с други етноси, това го има от хилядолетия по различни причини и цели, но не е било практика.
Сещам се за 2-ма мои познати с относително далечен чужд произход от единия родител(гръцки и немски), които имат толкова общо с небългарския си корен, колкото Боко Борисов има с добрите политици...демек нищо.

Впрочем срещал съм хора, които имат еврейска жилка, но мразят евреите, много странно явление. Малко като онзи филм "Твърда вяра".   :-)


нали знаеш че и циганите се обиждат един друг на циганин и мангал.Хахахаха
Както и черните с тяхното nigga помежду си, което за бял е едва ли не забранена дума в САЩ.  :-)

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4582
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Да в гнева си  пообъркал малко името на църквата и на мръсният евреин терорист.
Къде е великият американофил Тиесто да ме опровергае, и неграмотника му с неграмотник. ма забележете България ще оправят.
Ей Тиесто нещастие хората казват: не всеки комунист е евреин, ама всеки евреин е комунист.

*

Неактивен nepoznatiqt

 • *
 • 32
 • +12/-5
 • Пол: Мъж
 • Да си върнем Единна и Обединена България!
 • Зодия: Leo Leo
Форума заприлича на еврейско сатанинско сборище.
Сега коментара ми относно глупостите на Тиесто чифутув.
-евреите са убили Божият Син, но не са опасни, били умни :-D :-D :-D кое им е умното я ни светни бе ***. :-D :-D
- исляма била най-ранната религия  :-D :-D :-D да така е създадена е само 600г. след християнството и няколко хиляди след юдаизма. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
-атентата в  църквата св, София кой го направи бе ? Марко фрийман е евреин, ама те не правят атентати викаш :-D :-D :-D А цар Освободител кои го убиха бе  турците ли или евреите ? Има ли въобще атентати без еврейско участие е въпроса ?
- да но в старият завет не вярват евреите ***.
- да нормално е новият завет да не ти харесва, та нали си за евреите. :-D :-D :-D
Леле болен  си от комунизъм бе ........ино !!!!

Това е напълно вярно, с изключение на твърдението, че чифутите не са умни. Въпреки, че правят малоумната грешка да допуснат, да излязат на бял свят "Протоколите на Ционстките мъдреци", все пак те са създателите на комунизма, капитализма, икономическите теории, виновниците за почти всички революции и не случайно всички банки са в техни ръце, както и болшинството от най-големите компании и още много, много неща. Ето например, една много интересна статия за евреите и интернет http://www.truthwinds.com//siterun_data/media/internet/news.php?q=1262024557
Моля всички български националисти на помогнат за унищожаването, на долните два нагли комунистически youtube канала с флагване. Трябва да изчистим нашата майка България от всеки един комунист, особено от пропагандаторите.
http://www.youtube.com/user/HK379
http://www.youtube.com/user/Nikodim23

*

Неактивен Rodolubec

 • **
 • 361
 • +119/-38
 • Пол: Мъж
 • За България винаги готови.
 • Зодия: Gemini Gemini
Тук преди време имаше едно момче, от Плевен;беше се регистрирал като Самвойн,отначало го раздаваше като бг националист,но откакто разбра че е от турско-цигански произход обърна палачинката и започна да пропагандира за обединение с турските националисти и общ фронт с аллаховците. :-D Така че не знам какво бих направил аз ако разбера че имам турско-цигански произход но определено това няма да ме откаже от българският национализъм и патриотизъм.
Няма живот без болка.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4582
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Тук преди време имаше едно момче, от Плевен;беше се регистрирал като Самвойн,отначало го раздаваше като бг националист,но откакто разбра че е от турско-цигански произход обърна палачинката и започна да пропагандира за обединение с турските националисти и общ фронт с аллаховците. :-D Така че не знам какво бих направил аз ако разбера че имам турско-цигански произход но определено това няма да ме откаже от българският национализъм и патриотизъм.
Самвойна не е от турско-цигански произход, просто му се е разхлопала дъската, а и май е обърнал резбата.

*

Неактивен Rodolubec

 • **
 • 361
 • +119/-38
 • Пол: Мъж
 • За България винаги готови.
 • Зодия: Gemini Gemini
Това беше ирония,много ясно че не е от турско-цигански произход. Но определено не изповядваше принципите на национализма,част от които е и православието. Иначе що за човек би призовавал за обединение с ислямистите и мюслитата ако не някой подобен на споменатите.
Няма живот без болка.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4582
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Това беше ирония,много ясно че не е от турско-цигански произход. Но определено не изповядваше принципите на национализма,част от които е и православието. Иначе що за човек би призовавал за обединение с ислямистите и мюслитата ако не някой подобен на споменатите.
Ами що за човек? Такъв дето е п-е-дераст.

 

Какво ще правите по-нататък,след световното по футбол?

Започната от Петкан

Отговора: 7
Прегледи: 925
Последна публикация Август 05, 2010, 12:51:33
от Индивидуалист
"Кен Лий" - с какво станахме известни по света!!!! ХАХАХАХАХа

Започната от Димитър Списаревски IYI

Отговора: 4
Прегледи: 1191
Последна публикация Март 28, 2008, 21:49:34
от Metoman_88
Янка е в овулация...Кои са мераклиите и какво ще се роди?

Започната от Петкан

Отговора: 2
Прегледи: 719
Последна публикация Януари 10, 2010, 20:50:04
от Петкан
Какво е сходното в работата на главните прокурори Иван Вачков и Сотир Цацаров?

Започната от Петкан

Отговора: 2
Прегледи: 897
Последна публикация Юни 13, 2013, 22:13:33
от Петкан
Какво може да ви разплаче?

Започната от Индивидуалист

Отговора: 14
Прегледи: 2031
Последна публикация Декември 27, 2007, 11:50:47
от Родолюбец IYI
Powered by EzPortal