Автор Тема: Кой и кога роди мафията в България?  (Прочетена 8882 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nordwave

 • Administrator
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4485
 • Карма: +1343/-0
 • Пол: Мъж
 • Web Master Site
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Кой и кога роди мафията в България?
« -: Февруари 10, 2007, 22:44:42 »
Свидетели сме на безпрецедентни събития, както в световен, така и в регионален мащаб. Ставащите събития у нас си имат своето обяснение, но уви, медиите не търсят генезиса на злото, а само сензацията, както и удобните им за целта "герои". А ако те липсват си ги създават - примери колкото щеш през последните дни - като се почне от вездесъщия ген.лейт. Бойко Борисов (без генерал - щабна академия, подобно на забравения вече генерал Димо Гяуров - удостоени с тези звания от т.н. "политически елит", за да му служат вярно) и се завърши с такива "динозаври" като Иван Костов, Константин Тренчев и Едвин Сугарев. А истината, горчивата истина остава скрита от погледа на обикновените хора, на народа, ако трябва да сме точни.
А тя, Истината е, че България се управлява от "мафията" и това ние от СПС - Варна го казахме още през миналия месец юли в нашия бюлетин №3, озаглавен "КАКВО ИСКАМЕ НИЕ!".
В България е налице срастване на властта с престъпността и използването й за лично обогатяване на т.н. "политически елит" и неговата клиентела! Това на всички езици се нарича мафия!
Кой и кога роди мафията в България?

Ако у нас имаше разследваща журналистика и истински нейни творци, отдавна щеше да бъде вдигнато булото на мафията. Тъй като това не бе сторено през изминалите 15 години, ние СПС - Варна се осмеляваме да хвърлим ръкавицата. Истината е: Кръглата маса* роди мафията или по-точно бащите на мафията. Кръстник на мафията стана Андрей Карлович, в чийто апартамент бе замислена тази "маса" (всъщност масонска ложа) и бе сътворен сценарият на бъдещите действия, както и главните герои на последвалите събития. На политическата сцена излязоха от "нищото" случайни хора. Единственият критерий приложен към тях бе, "послушанието" към "кръстниците" и "мизерния личен интелект". Но веднъж изпуснат от бутилката "злият дух" вече не можеше да бъде натъпкан обратно. Затова след 1990 година събитията станаха трудно контролируеми, а след смъртта на А.Карлович - неконтролируеми. Натрупвайки огромни лични богатства , за сметка на тоталния разгром на държавата, оставен без контрол отгоре т.н. "псевдоелит" хвърли България в пропастта на нищетата, разрухата, пладнешкото разграбване, престъпността т.е. на "геноцида" срещу нацията.
Повече от 15 години тази "мафия" се скрива зад благовидната маска на "прехода", като за това време успя да открадне парите и имуществото на държавата и на обществото, т.е. националното ни богатство и да го превърне в лична собственост от луксозни коли, вили, хотели, имения - нечуван и невиждан разкош по нашите земи от римско време до сега! В същото време мафията успя да се организира, не без помощта на структури от бившата Държавна сигурност.
След "голямата рецесия" през 30-те години на миналия век САЩ и Западна Европа успяха да се измъкнат за 4-5 години. Толкова бяха необходими на Германия и Япония след Втората световна война, за да се изправят на крака, а България цели 15 години уж "се отлепва от дъното", а бедността вече е обхванала 80% от населението.
   Човешкият живот в България вече е битка за оцеляване - т.е. по-силният изяжда по-слабия! На прага на 21-я век в България властва законът на джунглата.

А когато нещата са стигнали дотам, само олигофрени или демагози могат да тръбят от трибуните на Народното събрание или в правителствени комюникета, че според оценки на западни експерти България се движи по правилния път към ЕС, само някои петънца, като борбата с корупцията и "реформата" в съдебната система помрачавали тази радостна картина.
Горното идва да потвърди нашата теза, че тези хора са или абсолютни демагози или "нагли лъжци", което е еднакво вредно за държавата и нацията.
В същото време определени външно - политически сили, свързани с икономически интереси у нас, упорито се домогват до властови позиции в държавата. За целта те използват етническата партия ДПС, начело с небезизвестния Ахмед Доган, когото т.н. "политически елит" направи "национален герой" гласувайки му орден "Стара планина - I степен. Вместо благодарности обаче г-н Доган извъртя такъв номер на "политическата рая" в парламента, че тя остана слисана! Доган върна ордена безцеремонно, намирайки удобен претекст два дни преди гостуването на Турския премиер Ердоган у нас, който не удостои колегата си Сакскобургготски с официални разговори, но Доган бе удостоен и то в централата му. Този факт, също така безпрецедентен в близката ни история, иде да подскаже кой управлява България, макар задкулисно, и на кого Турция се доверява у нас. (Тайна останаха темите на разговора между Сокола и Ердоган в София.)
И така сега, когато в България се стреля ежедневно и се убиват т.н. "гангстери" и "криминално проявени лица" и се разменят политически дуели и словесни схватки за неефективността в борбата срещу престъпността, г-н Доган високомерно мълчи. Защото в "мътна вода" риба лесно се лови, т.е. предстоят министерски смени и ремонт на кабинета - там той ще има решаваща дума. Защото той знае как бе зачената ДПС - с благословията на две чуждестранни посолства у нас, чиито указания той следва и до днес. Г-н Доган мълчи, защото държи два силни коза:
# първият: политическата стабилност на настоящото, а и на бъдещото правителство на България
# вторият: най-силният му коз - "етническият мир" в България.
За жалост некадърната политика на българските правителства през последните 15 години превърна един етнически турчин и политически спекулант в гарант на "етническия мир" у нас. С такъв авторитет не се е ползвал нито един български политик. Защото всички те бяха конюнктурни личности, политически еднодневки, идваха на власт, грабеха безнаказано и си отиваха пак безнаказано. Докато Доган бавно и постепенно, но систематично проникваше във властта, не грабеше безогледно и само от своя електорат, а най-малко от него. Затова той остана недостижим сред своите и несменяем сред лидерите на партии. Затова и той днес за България е една от най-големите опасности, но и единствения гарант за мира!
Затова, ако някой иска отговор на въпроса за състоянието на държавата и за нейното управление нека да попита г-н Доган!
Що се отнася до нашето мнение - на Съюза на патриотичните сили - Варна, то е следното:

   1. Правителството и силовите ведомства само имитират активност в борбата с престъпността и корупцията в държавата, сравнена сполучливо от един бивш министър - като "късат само опашката на гущера", вместо да го смачкат, т.е. да обезглавят "мафията". Затова обаче са необходими няколко смели мъже - прокурори, овластени с достатъчно правомощия и политическа воля на управляващите - така, както направи Италия преди гофини. Т.е. на нас ни е нужна операция "Чисти ръце" в български вариянт.
   2. Що се отнася до дребната, ежедневната, битова престъпност тук проблемът отдавна можеше да бъде решен, ако кражбата не беше въздигната в ранг на официална държавна политика. Крадат министри, държавни чиновници, магистрати, депутати, общинари, бизнесмени и т.н., докато се стигне до обикновения човек - наемния работник, който в крайна сметка е потърпевш, т.е. е длъжник и на държавата, и на общината, и на ведомствата - монополисти на услуги.
      Вместо да го решават обаче, овластените постоянно го политизират, особено преди избори. Или както казва една западна посланичка у нас "борбата ви с корупцията и престъпността е като буря в чаша вода".
   3. Предложението на К.Тренчев за създаване на доброволчески отряди и обвиненията срещу него в расизъм са само част от разиграващия се фарс. Последваха гръмки слова от главния прокурор и показни акции на МВР, напомнящи холивудска продукция. В крайна сметка оказа се, че държавата ни е "разграден двор", където чужди наемни убийци проникват безпрепятствено и си провеждат тренировъчни лагери, под носа ма МВР. Ами ако това бяха мюсюлмански фундаменталисти, какво щеше да последва? Трябваше да има министерски оставки и даже вот на недоверие към правителството. Вместо това някои позабравени политически лидери изпълзяха от бърлогите си и люто се заканиха да водят борбата докрай. На практика се оказа, че опозиция в парламента няма.
   4. Тъй като на държавата не може да се разчита, за да реши този проблем, СПС - Варна открива обществена приемна на ул."Батенберг" №47, клуб "Гагарин" всеки ден след 17 часа за гражданите от Варна за предложения и препоръки относно противодействието на престъпността, с цел самозащита.
   5. Радикалното решение на проблема обаче изисква промени в политическата система, установена у нас.

ТЪРПЕНИЕТО Е РАЗРУШИТЕЛНО, А МЪЛЧАНИЕТО – ГИБЕЛ! http://www.spsvarna.com

Неактивен AntonioKoradi

 • Newbie
 • Публикации: 2
 • Карма: +1/-0
 • Пол: Мъж
 • Помни и знай своето минало!
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #1 -: Май 23, 2007, 23:56:52 »
зА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРСКА МАФИЯ ИМА И НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ТЯ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА.пРИЧИНАТА Е ЧЕ мвр Е НА ТЯХНА СТРАНА

Неактивен tyrboman

 • Newbie
 • Публикации: 1
 • Карма: +1/-0
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Pisces Pisces
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2007, 02:23:37 »
Императора,прав си но за съжаление едва ли не само сега ами и някога ще се намерят тези прокурори да направят нещо против престъпноста по простата причина,че днешните престъпници ползват протекцията на днешните управляващи и едва ли биха могли да направят много,а ако се опитат - си отиват без време и са сменявани от по послушни.Найстина,като тези по върховете крадат да се късат защо тези под тях да не го правят?И изобщо тези,който могат като се вижда как днешните убийци (а какво остава за другите) си тръгват,като първи пичове от ареста където са престояли 24 или най много 72 часа!Също за доган (нарочно не пиша името му със голяма буква) ми е много интересно за какво получи тоя орден,да не би реално да има заслуги към България,да не би да е направил нещо за Българския народ,да не би да е Българин?Нали преди известно време казваше,че щял да излезе от политиката.Е какво стана,не се ли ояде на гърба на бедните или онези който му дърпат конците от Турция още не са доволни?Естествено,че другите страни са се оправили за много по кратко време от нас,защото те са друг тертип хора и,когато има нещо веднага се вдигат на протести,бунтове,стачки и т.н. а не,като нас.Ние сме едно стадо овце,дето го лашкаш на където си пойскаш.Видя се,че не сме съпричастни (толкова убийства дето станаха.Оня генерал дето го пребиха циганите,сестрите Белнейски и други.Дори наскоро случая със двете момчета едното от,който на 15 г дето убили човек пенсионер съвсем предумишлено),нито толкова умни - КНСБ отдавна не играе никава роля във нищо,а просто имитира дейност.Как може да и вдигат цените,данъците а същевременно заплатите да си стоят на едно ниво  и да не правиш нищо?!Трябва да си найстина тъп!И още нещо искам да кажа
Незнам дали АТАКА ще управлява по добре от предшествениците си,но знам едно
Който и да дойде на власт няма да се оправим ако а. доган отново е сред управляващите (или партията му дпс)
За това ще кажа на всички,който не са много сигурни за кого да гласуват - Ако не за В. Сидеров (за,когото аз ще гласувам)
ЕЛАТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИ каквито НЯМА във тройната коалиция
« Последна редакция: Октомври 08, 2007, 02:27:02 от tyrboman »

Неактивен Сит

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1107
 • Карма: +167/-67
 • Пол: Мъж
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #3 -: Октомври 09, 2007, 10:23:28 »
Българската мафия е създадена от комунягите >:(  И до дне днешен тя ни убива бавно!

Неактивен Индивидуалист

 • Site Supporter
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2837
 • Карма: +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2007, 20:42:39 »
Това е твърдото ми убеждение от доста време. Тук предлагам в тази тема да дискутираме и да прочетем как мислят хората, обичащи родината си и живеещи под 63 годишното потисничество.
« Последна редакция: Декември 13, 2017, 06:24:25 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен Инжинер Донев

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1649
 • Карма: +193/-80
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2007, 20:47:47 »
че защо само през 21 век. Та нима през 20 не беше същата мафия. Най големите мафиоти са съшите тези партизани които грабеха мандрите, а днес синовете им имат милиони.

Неактивен MAGADAN

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 613
 • Карма: +101/-15
 • Пол: Мъж
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2007, 21:02:06 »
Ами Ейе - в Египет ? Откак свят светува властта се е крепяла на сила. Трагедията днес е глобализацията, която съчетана с ченгеджийската върхушка у нас добива уродливи форми.

Неактивен Краен националист

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 110
 • Карма: +17/-2
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Leo Leo
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #7 -: Декември 22, 2007, 13:39:21 »
Този стил управление не е само в Бьлгария, а по цял свят кьдето уж има демокрация, някои си мислят че ние сме най зле, сьс най големите предатели, това обаче системата прави хората такива.

Неактивен българинът

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 21
 • Карма: +2/-0
 • Пол: Мъж
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #8 -: Януари 22, 2008, 23:51:23 »
при нас май и е разкрито докато в другите страни просто не са се огледали...а сега мафията се е прикрила добре...помпа си по малко ама се е скрила  ::)

Неактивен Likvidatora

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 46
 • Карма: +16/-0
 • Пол: Мъж
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2008, 20:21:32 »
Всяка държава си има мафия а само нашата мафия си има държава :).А относно това кой създаде мафията-генерал Гоцев и още няколко чичковци с куфарчета и костюмчета :).Но сега се получи малко от сорта-децата надигнаха глави върху бащите си.В смисъл че мафията излезе от влиянието на генералите и вече е плъзнала навсякаде из държавата като тумор.

Неактивен Andro1984

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 7
 • Карма: +4/-1
 • Пол: Мъж
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #10 -: Февруари 25, 2008, 19:02:03 »
Хора ,срастването на Държава и Мафия не е от 1989-1990г , а още от 1985г!Разберете го!Нашата мафия е толкова силна ,ЗАЩОТО Е СЪЗДАДЕНА ОТ ОФИЦЕРИ ОТ ДС, тоест от хора с опит в структурирането на конспиративна организация!Всички тия ,,канали4 за трафик на оръжие и транзит на наркотици сега са приватизирани от ,,бившете" от Бившата ДС!Каквоа воля за справяне с проблема?Няма такава!Вижте и най-големите глупости в икономическата сфера вършени от БКП от средата на 80 те години!Над 10млрд долара кредити изтеглени за БЕЗОБРАЗНО ,ИЗЛИШНО СКЪПИ ПРОМИШЛЕНИ ПРОЕКТИ и ПОКУПКА НА ОСТАРЕЛИ ТЕХНОЛОГИИ!Това доведе още през 1987г Държавата до банкрут, необратим и все по-неприкриваем!Така ,че вижте това!Вижте кой днес държи парите и медиите!НЯМА СПАСЕНИЕ, здащото няма енергия у вече духовно ,а и физически болното българско общество!А нашите нови съюзници от САЩ и ЕС приеха ,припознаха и легитимираха днешния български политически елит ,въпреки многобройните му престъпления към България!

Неактивен Атила

 • Account Disabled
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 580
 • Карма: +151/-33
 • Пол: Мъж
 • Атила вожда на Велико-Българите
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #11 -: Февруари 25, 2008, 19:36:21 »
бившите" от Бившата ДС!

Както Жеков много обича да се изразява от екрана, бивши комунисти и бивши негри няма. Те са и все още действащи силови структори. Но не бива да им се подлага човек на унижението да се казва че няма воля за ответна борба, няма сила вече Българина защото те за това работят. Хората да мислят по този пораженчески начин, и да му налагат хомота на робството. Няма надежда и край. Не има надежда. И не си мислте че са всесилни. И те си имат недостатаци и грешки, само трябва човек да ги научи за да ги неутрализира. Колкото и да са големи конспиратори! натиснили ги външна сила, по силна от тях, не само физическа сила, но и духовна сила под формата на знание, повярваите ми че тези нямат шанс. Те са силни когато хората са слаби духом. Но силни ли са хората, и не ги е страх от нищо, тези са жалки и смешни аматйори.
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 05:47:29 от Hatshepsut »

Неактивен Индивидуалист

 • Site Supporter
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2837
 • Карма: +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #12 -: Май 24, 2008, 20:44:12 »
Не „кукловодите”, а идеолозите са бащи на мафията
     
 
 Дата: 19-05-2008 19:47  
Читатели : 1549
 Да сте чували името Яков Джераси? Идеологът на българската олигархия. Случайно да знаете, че той бе следващият главен герой в ненаписаните книги на Христо Калчев? В едно свое интервю Джераси казва, че имало сделка между Иван Костов и царя за общо правителство, но постфактум Костов е бил нагло прецакан. Идеята била именно на Джераси.

 Напоследък стана модерно да се разкриват факти от кухнята на така наречените структури, изградили прословутия български преход. Истината за мутирането на една номенклатурна губерния в уж изискана, свободна и европейска държава. Изказът на множество журналисти, свидетели и анализатори ме вдъхнови. Вече пет годишният ми опит в тази сфера ме доведе до идеята да дам своето мнение, да изнеса информация и да задам няколко въпроса на масите, явяващи се основна градивна частица на тази малка, но забавна държава.

На първо време да започнем с факти, изнесени от много хора за „кукловодите”, „босовете” и прочие. Споменатите живи личности мълчат като „пукали” и с крива усмивка подминават тези писания. Това ме доведе на мисълта, че все повече и повече трябва да се говори по тази тема, за да се стигне до истината.

Ето затова реших да превърна всичко казано до тук в своя кауза. Кое ми дава това право ли?! На този въпрос ще отговоря със следните въпроси: Карл Май бил ли е индианец, за да напише най-великите романи за Винету? Марк Уайнгарднър да не би да се е познавал с Марио Пузо, за да напише продълженията на „Кръсникът” и да го признае цял свят? Калчев мутра ли е? Достоевски идиот ли е? А Дюма мускетар? Какво ги е накарало всички тези велики имена да превърнат творбите си в лична кауза?

Така че, както казва Анна Заркова, след всяко престъпление остават следи, но не винаги има някой, с достатъчно сила и смелост, да ги намери. И понякога не тези, които трябва намират следите. Тази работа я вършат самодейци като хората, които без страх пишат по тази тематика.

Има едно име, което така популярно се тиражира напоследък – генерал Любен Гоцев. Прекалено млад съм, за да смея да анализирам личността и живота му. Но прекалено смел съм да си задам въпроса – умишлено ли е или не, че ликът на този генерал, колкото изкуствено, толкова и естествено, се демонизира? Цялата тази феерия от звуци по негов адрес ме озадачи. Той ли се явява изкупителната жертва на всички престъпления, извършени в България? Според мен отговорът е друг. Генералът или е финалът на възможностите на някои или просто човекът е достатъчно стар и безсилен, за да тръгне да се защитава. А, както знаем, беззащитните са най-сладки за нападение.

Аз, обаче, ще задам един въпрос на всички тези, подивели в своята категоричност. Да сте чували името Яков Джераси? Идеологът на българската олигархия. Случайно да знаете, че той бе следващият главен герой в ненаписаните книги на Христо Калчев? Как така никъде не се спомена това име. За мен е странно. Излиза, че аз, невзрачният автор, познавам повече действителността от видните имена в криминалното писане.

Председателят на фондация „България”, Яков Джерази, е кръвен потомък на Васил Левски, което като нелепо съвпадение може да го постави в ролята на новото поколение български апостоли, които чрез своите комитети влязоха в ролята на скритите управляващи, притъкнали се зад маската на легалната власт.

Определен кръг хора са запознати с факта, че фондация „България”, в частност Джераси, като неин шеф, всъщност е главният идеолог и организатор на завръщането в България на Симеон Втори. Само и единствено Джераси си позволи да плюе и хули уважаемия Симеон Сакскобурготски, наричайки го „тутманик” и „невзрачен човек”, без това да бъде отбелязано някъде или да му се поиска сметка.

В следващата си книга Христо Калчев имал за идея да разкрие именно образа на този уж невзрачен български евреин. Говоря с разказвателен тон, защото тази информация я имам от един много близък приближен на писателя, пожелал да остане анонимен за сега. Така, че крайно време е да разсеем мъглата и да сложим край с истината за вулгарните романи.

В малкото си публични изяви, новият апостол и идеолог на прехода, си позволява най-нагло да разкрива сериозни факти и да се държи като радикален властимащ. В едно свое интервю Джераси казва, че имало сделка между Иван Костов и царя за общо правителство, но постфактум Костов е бил нагло прецакан. Идеята била именно на Джераси. После най-нагло заявява, че всеки българин му е брат и поддържа контакт с всички партии.

Кое му дава тази сила и смелост да лобира в българската политика? Какво е точното място на фондация „България” на българската политическа карта? Това са най-важните въпроси по тази тема.

Аз, разбира се, не мога да извадя ръкописи на покойния Христо Калчев, но никой не може да отрече логиката на последната му книга „Изстрелът на амнистията” и изнесените от мен данни, факти за влиянието на чужди служби в българското управление.

Крайно време е да разкрия и един друг прототип на герой на Христо Калчев. Митичният агент и на западните, и на еврейските служби - Джон Хакел. Той е прототип на скрития олигарх – българския евреин, Яков Джераси. Не случайно в първата книга от серията „Убий Путин” героят умира за да живее прототипът. Лобиращият евреин между подземния свят, политическия елит и трафика на капитал. Джераси винаги е твърдял, че българските политици трябва да се научат да лобират. Да не залагат на агресивни и варварски методи. Тогава седя и се питам, сегашното правителство на какво ви прилича? Не е ли един огромен пример за лобизъм? Сбор от три коренно различни идеологии. Кое може да ги обедини? Общата идеология – управлението.

Прекалено смело ли ви се струва!? Ще се върнем малко по-назад. Какво ще кажете за факта, че „главният кукловод” в държавата, генерал Любен Гоцев, ходи на крака в офиса на Джераси и го моли за среща с царя. Поводът е бил уж желанието на живия тогава Тодор Живков за среща с негово величество. Още тогава номенклатурните лидери са разбрали за силата на живия български монарх, за контактите му, авторитетът му и здравото лоби. Общуването му с господарите от Близкия изток, контактите му със западните лидери, перфектният му лобизъм са мощен извор и средство за удвояване, защо не и утрояване на трупания с години комунистически капитал.

Не е тайна, че групировки като ВИС, СИК, и пр. са клонинги на първата трибуквена групировка в България – БКП и като начин на управление, и като структура. Публична тайна е, обаче, че пробивът в управляващата система на България в края на осемдесетте години е извършен именно с помощта на западните служби. И първият „вратар”, вкарал пипалата им в България, е бил Андрей Луканов.

Така че, ако пишещите на криминална тематика стигнаха до стъпалото на хора като Луканов, Любен Гоцев, Илия Павлов и пр., то ние от новата генерация, пишещи на тази тема, имаме амбицията и се стремим да стигнем до върха на така наречения бандитизъм. Ще прескочим и този връх.

Именно за това в книгата си „Убий Путин – Завръщането на Козела” се опитвам да анализирам тези факти и да стигна чрез силата на художествения образ до истината за идеолозите на българската власт. Защото смятам, че хора като Яков Джераси, които сега се тътрят из държавата с неопетнено реноме и силен авторитет са истинските кукловоди и архитекти на тази власт. А, както знаем, за да властваш над някого, трябва да управляваш страха му. Те са главните разпределители на капитала и ръката, която мести фигурите на шахматната дъска, наречена крехка демокрация.

Разбира се, няма как да сложа всички политици под този знаменател. Скоро имах честта да се срещна с родителите на вече покойния Николай Добрев и разбрах, че може би все пак е имало истински държавници в съвременната българска история. Хора като Николай Добрев са единици. Хора, които не са успели да се продадат. За това имам идея да напиша и книга за Добрев. Да покажа и чистото лице на политиката, за да не изглеждам само като плювач. Но основният чешит политици са други. Одобрени и назначени от такива като Апостола на съвременната свобода – Яков Джераси.

В един свободен разговор издателят на Калчев, Огнян Младенов, отпуснал се от алкохола, ми разказа историята как един от юристите на „Цион” в България бил подхвърлил на член от масонската ложа, в която членувал и Калчев, че петната, с които петни в книгите си евреите не му прави чест. В тези думи Младенов уловил заплаха. Дали поводът са били разкритията и замисълът на руските евреи да превземат властта в Русия или по-важни в случая са разкритията и мястото на българските евреи в цялата игра? Дали въобще тази игра може да се определи като руска или българска?

Калчев със сигурност знаеше какво пише, повечето отсяваха в думите му мутри, курви, генерали, босове и познати имена. Никой не потърси този, който ги управлява. За това аз ще тръгна по този път.

В новата си книга „Убий Путин – Изпълнението на присъдата” ще се опитам да посоча тънката нишка между политика и мафия. Как изскачаш от сивия подземен свят и се появяваш с лицето си като неопетнен лидер на политическа сила. Мисля, че ще дам очеваден пример.

Веселин Стаменов
 
 http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=959&Itemid=33
« Последна редакция: Юни 20, 2011, 20:38:02 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен Ivo_the_MOnsTer

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 783
 • Карма: +141/-36
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Cancer Cancer
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #13 -: Февруари 09, 2009, 19:59:40 »
Мафията ли еми  ?Еми преди 89та мафията я нямаше а единствените престъпници бяха БКП и те бяха на власт сега са същите хора .В основата на мафията са хора от ДС и бивши комунисти .
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Неактивен Sentinel

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 24
 • Карма: +9/-0
 • Пол: Мъж
Re: Кой и кога роди мафията в България?
« Отговор #14 -: Февруари 18, 2009, 11:06:25 »
Комунистическата държава е имала изградени канали за търговия с оръжие, за износ на синтетични наркотици към арабския свят и други такива не много законни неща. После просто са ги ползвали за износ на богатствата на страната в полза на комунистическата номенклатура, за пране на пари. И от това време вече са ползвали услугите на престъпния свят. С тяхна протекция и благословия мафията е отгледана и израстнала. Впрочем самото понятие мафия точно това значи - симбиоза между престъпните структури и държавата. Ако е без участието на държавата, тогава просто не се нарича мафия - тогава те са си прости престъпници и бандити, който в нормалните държави биват гонени и изтребвани като кучета. А тук още малко и ще минават за благодетели на градовете, защото били помагали з аизграждане на детски градини. Цинизма е пълен!


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf