ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство

 • 117 Отговора
 • 29337 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4412
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
В истинския смисъл на думата ДПС едва ли отговаря на критериите за партия. Приемаме терминологично да я наричаме такава с много уговорки и условности. Защото ДПС преди всичко е етнически продукт. А това, че се прави на либерална формация, е опит да се избяга от етническото, защото то е уличаващо.
Тази партия не защитава и не представлява интересите на дадена социална прослойка, както е по презумпция при всички останали партии, а се застъпва за правата на етнос. Това автоматично я изключва от зоната на нормалността като политически субект.

Когато говорим за ДПС, задължителна е уговорката, че подразбираме елита на етническата формация, която паразитира върху беден и капсулиран електорат. Този елит е абсолютно заинтересован да държи в желязна изолация своите избиратели, за да може безпрепятствено да ги ползва за своите си интереси. Те не са граждани, а нещо като закрепостена рая. Защото ако биха били граждани, нищо по-естествено от това - да гласуват на изборите за различни партии, а не със стадна покорност единствено и само за ДПС.
    Това вече силно намирисва на тотален тоталитаризъм. И подобно поведение по никакъв начин не се вписва в европейската визия на България като член на ЕС. И като проява именно на европейското поведение бе и гласуването в парламента на принципа за уседналост при избора на евродепутати. Ще рече - право на вот имат само тези, които са същински граждани на България, а не електорални скакалци, които се използват за изборно пушечно месо.
    От ДПС, нали навикнали да не им се троши хатъра, рипнаха като ужилени. Нарушавала се била конституцията. Но в конституцията никъде не е записано като как да се гласува за европарламент. Значи и дума не може да става за някакво нарушаване на конституцията по простата причина, че в нея липсва текст, регламентиращ избора за представители в европейския парламент.
    От ДПС проляха лицемерни сълзи, че с приетия закон за уседналост се посягало на демокрацията. Опашата лъжа! Принципът за уседналост е европейска норма. И тя по никакъв начин не толерира и не предвижда т.нар. автобусно гласуване, чрез което тотално се изкривява и манипулира вота.
    И в крайна сметка реакциите от страна на ДПС - преминаващи в политически фалцет - са предизвикани не толкова по повод на евровота, това все пак може да се преглътне, а от все по-реалната възможност принципът за уседналост да се въведе и по отношение както на местните, така и на парламентарните избори. А затова, че това е на път да се случи - има вече достатъчно сигнали, особено от страна на НДСВ, което за да не потъне съвсем, се заиграва с патриотичната карта.
    Николай Свинаров, един от видните царисти, а значи и душеприказчик на СКГ, недвусмислено заяви, че ще мултиплицират своето виждане за изборите и върху местните такива чрез поправка на закона.
    Това означава, че ще бъде пресушен каналът на т. нар. изборен туризъм и ще секнат “служебните” победи, особено в т.нар. смесени райони.
    Защото наистина е абсурдно, недемократично и по човешки дълбоко унизително управата на редица селища да бъде завладявана чрез гласовете на “туристи”, които отдавна са скъсали с България и не плащат данъците си в България. Тази порочна практика до краен предел изнервя, да не употребим по-силна дума, българите, особено в проблемните територии. Те се чувстват измамени, пожертвани, предадени - от собствената си държава, която е допуснала кошмара на т. нар. двойно гражданство. А двойното гражданство не е нищо друго освен инструмент за намеса във вътрешните работи на страната чрез предрешен избирателен вот.
    На президентските избори се стигна до кафкианско абсурдна ситуация - гласуващите въобще не знаеха, че гласуват за Георги Първанов, но знаеха, че трябва да гласуват с бюлетина “Номер 3”. В своята простодушна наивност те дори сами си признаваха като как са били насочвани в избора на бюлетината.
    Но така повече наистина не може да продължава, защото подобно “гласуване” е подигравка и гавра както със здравия разум, така и с принципите на свободното волеизявление и основните ценности на демокрацията.
    Настояването на ДПС да се продължава с изборните кушии е опит за пряко вмешателство във вътрешните работи на една суверенна държава. Пропуска се и обстоятелството, че България като член на ЕС трябва да се съобразява с общоевропейските норми на поведение, които са в диаметрална противоположност с етническите интереси на една всякак етническа партия, каквато е ДПС.
    Има и един дълбоко античовешки момент в политическото поведение на ДПС - превръщането на закрепостения електорат и на “туристите” в изборен добитък. Това е абсолютно несъвместимо с всякакви демократични принципи и говори за генетична поквара в мисленето на депесарските лидери. Те се държат с нахалната нахаканост на самозабравили се хора - повишават тон, поучават, заплашват и направо изтезават търпението на българските граждани. Прекаленото им самочувствие, което граничи с политическа дебелащина, идва от непрекъснатата и користна отстъпчивост на т. нар. политическа класа, която поради котерийни интереси позволява на ДПС да си разпасва пояса.
    Да, макар и да се кипри със самомнението, че е успешна партия всъщност ДПС е една неприятна партия, която непоносимо е омръзнала на всички, дори и на коалиционните си партньори. И как не, като не само е преяла с власт, а вече, да ме прости читателя, и безочливо се уригва в лицето на държавата.
    Тази партия, особено в т.нар. смесени райони, се държи като окупатор в завладени територии. Там местни дерибеи и дерибейчета грабят и издевателстват като в отдавна отминали исторически периоди, обозначени като робски.
    Золумите на ДПС са пред очите на всички. Обръчи от етнически фирми изсичат “до голо” българската гора. И под вид на “трупи” я изнасят в една близка чужбина. Ами източеният Държавен резерв. Ами опосканият бюджет за бедствия и аварии...
    Всичко това наумява на изстъпления на “нов кърджалия в нова полуда”, както е казал Ботев.
    Е, то бива-бива, ама от мечка ремък не бива! Хигиенично ще бъде за държавата, ако ДПС бъде отстранено от държавната софра, от властта. Защото, разбира се, наядане няма.
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:22:45 от Hatshepsut »

*

Неактивен Борис

 • ***
 • 672
 • +280/-29
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Gemini Gemini


"Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим"

От десет години насам ДПС организира шумни тържества в памет на тримата атентатори от терористичната група "Ние", разстреляни през 1989 г. Групата е автор на най-кървавите диверсионни актове в новата ни история. Членовете на терористичната организация взривяват чакалнята на жп гара Пловдив, паркинга пред летище Варна, вагона за майки с деца на влака Бургас-София до гара Буново и сладкарница в хотел "Сливен" в едноименния град. Убити са 8 души, между които и деца, а 73 са осакатени и обезобразени за цял живот.

В тяхна чест през 1993 г. Ахмед Доган открива чешма-паметник в село Трънак, Бургаско. Лидерът на ДПС обяви детеубийците за герои и ги нарече "борци за права и свободи". Така една управляваща в момента партия, която претендира за лидерство на българския етнически модел //!!! , погазва паметта на невинно загиналите жертви от тероризма.

Няколко години преди т. нар. възродителен процес появата на подобни терористични групи бе обоснована и мотивирана от доктрината "Йозал". И до ден-днешен тя е в сила.


Амбициозният и талантлив икономист от кюрдски произход Тургут Йозал, след като завършва висшето си образование и дълго години живее и работи в САЩ, става министър-председател на Турция Йозал заема този пост непосредствено след военния преврат от 1980 г. Той разработва доктрина, която предвижда провеждането на икономическа, политическа и пропагандна инвазия, насочена към териториите на бившата Османска империя. Въз основа на доктрината "Йозал" се изгражда новата военна програма на Турция, съгласно която турската армия трябва да защитава националните интереси не само на собствената си, но и на чужда територия. С нея се загърбва обявената на 3 март 1923 г. от Кемал Ататюрк "Турска национална доктрина - мир в страната, мир в света", която предвижда Турция да се изгради през следващите десетилетия като една съвременна светска държава.


Турската армия може да провежда военни операции в съседни близки и далечни страни, ако бъдат застрашени националните интереси на южната ни съседка, предвижда доктрината, изработена от Тургут Йозал.
Снимка: "Монитор"

Доктрината "Йозал" утвърждава възможността турската армия да провежда военни операции в съседни, близки и далечни страни, там където Турция прецени, че са застрашени националните й интереси. Тази агресивна военна доктрина, зад която стои една от най-големите армии в света, реално застрашава съседните на Турция страни при всеки евентуален военен конфликт в региона. На практика това означава, че когато пожелае при благоприятна вътрешна и международна обстановка, Турция може да провокира подобен етнически конфликт в нашата страна и в "защита правата и свободите" на тюркоезичното население да се ангажира в провеждането на военни операции на българска територия.

До 10 ноември 1989 г. това не можеше да стане, защото зад нас беше Варшавският договор и преди всичко армията на СССР, от която Турция изпитваше панически страх. По всяка вероятност след като вече сме членове на НАТО, Турция няма да посмее чрез военна сила да осъществи своите великодържавни намерения по отношение на нашата страна. Това не означава, че надвисналата над България опасност, застрашаваща нейната сигурност, цялост и бъдеще, е отминала. С помощта на протурските националисти, много от които навлязоха в структурите на ДПС, Турция може да се ангажира в конкретни действия за превръщане на България в стария Дунавски вилает, ако политическите сили у нас не предприемат своевременни решителни мерки за пресичане на тази подривна дейност.

Не ще и дума, че видният турски държавник, политик и ислямист Тургут Йозал твърдо отстояваше стремежа на Турция да възроди господството си както на Балканите, така и на една огромна територия от съвременния свят. Ако съдим от неговите думи, той е виждал отново така мечтания "Дунавски вилает" от времето на турското робство, обхващащ границите на съвременна България, като част от бъдеща Велика Турция На форум на неговата Отечествена партия през 1991 г. Йозал заявява: "Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим". Той бе прав. Турските фирми действително ни купуват. Те станаха собственици на много български предприятия и заводи след приватизацията им. Не се крият и намеренията да се изкупят и най-хубавата българска земя. "Потомците" на османските турци от средите на протурските националисти отдавна претендират, че населяват земите на своите предци. В това отношение те ще бъдат улеснени от евентуалната поправка на българската конституция, която ще даде право на чужденци да купуват обработваема земя. Прогнозите са, че след покупката на тези земи в Североизточна България и Родопите, където живеят компактни маси тюркоезично население, българи мохамедани и роми-мюсюлмани, ще продължи политиката на турцизиране. Очаква се да се поставят искания за отделяне на закупените територии в Турска автономна република, с цел бъдещото й присъединяване към "майката-родина" - Турция

Според турската национална доктрина принадлежността на дадена територия към една или друга страна се определя не от историческото є развитие, което е довело до сегашната є национална и държавна определеност, а от демографските фактори. В случая не историята и миналото на дадена страна и народ са определящи. Етническата монолитност на населението, обитаващо определена територия, дава основание на турските националисти да поддържат тезата, че тези земи са техни и принадлежат на Турция Тази мракобесна, античовешка теза преди Освобождението на България бе налагана с огън и меч, с проливането на потоци човешка кръв и с избиването на стотици хиляди деца, жени, старци, само защото принадлежат към друга народностна или религиозна група и земите, където са се заселили, от дневни времена трябва да принадлежат на османската империя, а след това и на Турция По този начин южната ни съседка реши въпроса с Източна Тракия през 1913 г., като изби няколко десетки хиляди българи, а други около 300 хил. бяха изгонени от своите родни огнища, за да не остане никакво българско население по тези изконно наши земи.

1915 г. пък влезе в историята на човечеството с турския геноцид над арменското население. За няколко години 1,5 млн. арменци бяха избити, за да бъдат завзети техните земи от новите турски заселници. С такава цел се извърши и масовото прогонване на гръцкото население от Турция В този смисъл може да се разглежда и турската окупация на една част от Кипър, която бе обявена за Севернокипърска турска република, призната единствено и само от Турция Чрез избиването и етническото прочистване на това християнско население, турците, които се заселиха в окупираните от тях земи, се стремят да утвърдят нейната бъдеща национална и териториална принадлежност като неделима част от Република Турция

Турция и сега продължава да осъществява своята асимилационна политика, като използва богатия опит на османската империя. Никакви промени с идването на нови режими, правителства, президенти и политически партии не променят разработената стратегическа линия за спечелване на тюркоезичното население като "пета колона" в реализиране на великодържавните й интереси в България и на Балканите. Използвайки възможностите и помощта на ДПС и на мюсюлманската религия, вече не се внушава на протурските националисти и религиозни фанатици страх, несигурност и неверие към светлото бъдеще в България. По този начин се утвърждава основната теза на концепцията за "външните турци", съгласно която тюркоезичното население не бива да се изселва в Турция То трябва да остане в България. Утвърждава се убеждението, че под ръководството на ДПС и с активното съдействие на мюсюлманските религиозни структури населението трябва да се бори за още по-големи и неограничени колективни права и свободи с крайната цел извоюване на самостоятелна турска автономна република.

Нов момент в реализирането на този стратегически замисъл се явява и безпрепятственото завръщане на една част от изселниците в Турция Съгласно всички предишни изселнически спогодби след пристигането в Турция изселилите се наши граждани автоматично загубват българското си гражданство и придобиват турско. През 1993 г. едностранно нашата страна реши, че всички изселници, които са напуснали България след юни 1989 г., запазват българското си гражданство, независимо че са придобили и друго. Този акт, който с оглед интересите на България може да се определи като национално предателство, бе потвърден и от бившия министър-председател Иван Костов, който през 1998 г. пред изселниците ни в Бурса се изказа в защита на двойното гражданство. Сега Турция може да върне в България стотици хиляди бивши изселници. Те ще бъдат толкова българи, колкото е необходимо, за да бъдат обосновани исканията на Турция и на протурските националисти у нас за създаването на самостоятелна турска автономна република.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2574#


Не знам и аз какво да кажа...
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:26:27 от Hatshepsut »

*

Неактивен Елтимир

 • *
 • 38
 • +29/-10
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Щом текстът го има в сайта на Движение "Воини на Тангра", значи това е сектантска пропаганда. Тургут Йозал беше един много мъдър човек, който откри, че Омир всъщност е Омур бей, а Агамемнон се е казвал ага Мюмюн и е бил мюсюлманин. Също така на високоуважавания Йозал принадлежи блестящата мисъл, че няма никаква разлика между сюнета и сонета. Оставете ги тея Воини сектанти какво ви разправят. Те искат да развалят отношенията на България с Турция, затова измислиха и мита за Баташкото клане. Какво да ви разправям - ретрогради и сектанти. Та даже сектанти и половина.
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 10:40:39 от Hatshepsut »

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4412
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
ПОРЕДНИЯ РАЗГРОМ НА БЪЛГАРИЯ
Вече 17години движението за права и свободи налага лъжливата теза, че е балансьор, либерална и не е етническа партия. Член 1 на устава доказва точно обратното, че Движението ще се бори "за правата и свободите на турците и мюсюлманите в България". Така ДПС само ще се легитимира като етническа, антиконституционна организация. ДПС е създадено от Ахмед Доган на 4-ти януари 1990г. С явната и задкулисна политическа, дипломатическа и финансова помощ на Турция. То е приемник на нелегалното, антибългарско Турско национално-освободително движение в България (ТНОДБ), чиято програма бе написана от "Сокола". ДПС показа слугинажната си политика спрямо Анкара като й предаде "Оня списък" - информация за служители на специалните ни служби работели за разгрома на десетки нейни шпионско-диверсионни групи. Тези великолепни специалисти бяха елиминирани защото бяха отлично запознати с агентурното минало на Доган и някой хора от обкръжението му в Държавна сигурност и връзките им с нелегални антибългарски организации. Един от тези достойни офицери участва в разкриването на терористи от (Т. Нар. група "ние"). Това са атентаторите взривили бомбите на пловдивската гара, варненското летище, вагона за майки с деца край гара Буново. На тези убийци и терористи ДПС издигна паметник - чешма с надписи на турски език в село Трънак - бургаска област.
Само в периода 1946/48г. у нас са разбити десет конспиративни групи. През 1975г. само в бившия разградски окръг са разгромени 21групи. Под различни названия и в различно време нелегални формирования се появяват в Кърджали, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Шумен, Пловдив, Бургас и Русе. В периода 1985/87г. специалните служби разгромяват 42 турски терористични групи. Паралелно с тези акции през 85-та година под контрола на МИТ (Национална разузнавателна служба на Турция) е създадено Турското национално-освободително движение в България.
Неизменният "балансьор" - Доган в българския парламент след 1989година има твърде любопитна биография. Някои подхвърлиха агентурния му псевдоним от бившата ДС - "Сава", но той е последния, а преди него има още два. Първоначално Доган е агент "Ангелов" във Военно контраразузнаване. Поради слаб успех в Софийски университет, ДС го прехвърля в шуменския педагогически институт. От там заминава във Варна и работи за Първо отделение на окръжното управление на МВР под псевдонима "Сергей". По списък за привилегировани влиза във философския факултет. Вече е информатор на Пети отдел при Първо главно управление на ДС. След 89-та година яростният отрицател на възродителния процес се старае по всякакъв начин да потули агентурните си връзки с бившата Държавна сигурност. Именно нейното Първо главно управление урежда аспирантурата на Доган във философския факултет на БАН. Разработка на "сокола" ляга в идеологическата основа на възродителния процес. Срещу аспирантурата му тогавашния секретар по пропагандата на ЦК на БКП - професор Стоян Михайлов му възлага да изработи концепция за работа с турскоезичното население и приобщаването му към българското общество. Това е направено, а според автор на близо 15 страничната "Монография" приобщаването включва и смяната на турско-арабските имена с български. Документът е в три екземпляра - Единият остава в Първо главно управление, втория - в проф. Михайлов, а третия - в Доган. Вече 15години той и сподвижниците му са яхнали темата за възродителния процес в името на собственото си политическо и финансово преуспяване. По време на арестуването му през 86-та година "Соколът" има далеч по-различни схващания... "Както и друг път съм сочил, ще каже той н следователя, когато започнаха мероприятията по Възродителния процес, аз не можах да се преборя с емоциите си, макар да бях убеден в правилността и необходимостта от това мероприятие". В програмната си декларация ДПС обяви, че "няма да се стреми към политическа власт и няма да приема характера на политическа партия". Това бе перфиден опит за опипване на почвата и да се приспи вниманието на обществото и на съответните служби.
Напрежението в обществото срещу него обаче нарастваше и Анкара реши да го тушира с нота до правителството в София, подписана от тогавашния външен министър, а после премиер Месут Йълмаз. Нотата е безпрецедентен в дипломатическата практика ултиматум - ако движението бъде изолирано, се казва там, и не бъде допуснато до бъдещи избори, това ще "накърни драстично българо-турските отношения". Ултиматумът не направи очакваното от Анкара впечатление в София и тя се обърна за съдействие към САЩ. Нашият посланик там бе извикан спешно в Държавния департамент, където недвусмислено му заявиха, че отношението на Вашингтон към България ще се определя от поведението ни към турците. Последва решението на Софийския градски съд по т. нар. фирмено дело №2574 от 1990г. , който регистрира ДПС. Гласовете, че решението е противоконституционно потънаха в ожесточени политически схватки. В движението схватливо прецениха обстановката в разградената ни държава и възприеха политика на лавиране, нескрити заплахи, незачитане на институциите и всевъзможни задкулисни ходове. Години наред емисарите на Анкара от ДПС и българските им съучастници рекламират до втръсване т. нар. етнически модел у нас. Въпреки очевидния му провал и несъмнени "заслуги за ерозиране на собствената ни държавност". Неотдавна лидерът на етническата партия доразви схващанията си за него в една почти апокрифна брошура. Българската нация била "еклектичен сбор от разнородни, обособени и несъвместими по между си малцинства". Статусът им индиректно подкрепял "стратегията за прекрояване на политическите граници на регионите"... И по-нататък: "Условията за интегриране на България в европейските структури предполагат и преформулиране на разбирането ни за национална държава в мултиетническа - като функция на правата на малцинствата"...
Несекващите амбиции на Анкара да внуши на мюсюлманите у нас идеята за принадлежност към света на тюркизма разчитат на два обединяващи фактора: Фалшивата теза за общия етнически произход и религията. В ход е агресивната доктрина на "турско-ислямския синтез", която идентифицира етноса с религията - мюсюлманин =турчин. Ето защо след 1989г. към България се насочват потоци долари за строеж на джамии, които от 250 през 1989г. днес са над 2500. Неизвестен остава един забележителен момент в антибългарската кариера на Гюнер Тахир. Той настъпва през февруари 1995г., когато в Анкара преценяват, че верните й протежета се нуждаят от специална школовка по методите за турцизиране на помаците и защита на интересите й в България и на Балканите. В Анкара пристига тричленна делегация от София начело с Тахир - тогава зам. Председател на ДПС. Другите двама са кметът на Руен (крепост на пантюркизма) - Хюсеин Чърак и докторът по педагогика Ахмед Айвазов.
Сред лекторите блести името на проф. Мустафа Кахраманьол, съветник на тогавашния премиер - Тансу Чилер и координатор на Междуведомствения съвет за работа с външните турци. Турция, заявява в заключителния си доклад проф. Кахраманьол, не желае етнически и религиозни конфликти в България и на Балканите. Те биха навредили на нейните стратегически интереси. Така опровергава баснята, че ДПС било гарант на етническия мир у нас - дълго експлоатирана от Доган и компания. "Гарант" на етническия мир у нас е Анкара - само в мирни условия тя може да осъществи последователно и методично своята експанзия срещу България. В този ред на мисли се е изказал и бившия президент на Турция - Тургут Йозал: Този път няма да завладяваме българите с оръжие, а ще ги купим. Всевъзможни съмнителни фондации, включително фундаменталистки - от Турция, Саудитска Арабия и други спонсорират проекта за отродяване на помаците, насочен и срещу православието. Емисарите на турската "Даниет Вакфъ", "Международната фондация за ислямска култура", "Вакъф ил Ислами", саудитската "Ескар Вакфъ" кръстосват необезпокоявано Кърджали, Хасково, Лудогорието, Североизтока и Якоруда. Тук шетат радикалните ислямисти от "Мюсюлмански братя".
Турските стратези дават завършен вид на нов проект за разгром на България. Част от него е взаимстван от друг зловещ план - "Зеленият диамант", разработен в лабораториите на ЦРУ. Целта му е: поредното раздробяване на нашата страна и откъсване на територии (от Македония и Тракия) в полза за Гърция и Турция. Вариантът на Анкара предвижда и "разсичане на православната общност в региона, чрез т. нар. "Ислямски пояс". Названието на проекта претърпява няколко метаморфози: от "Мюсюлманска дъга" до "Зелени Балкани" - за благовидност.
Твърдението, че ДПС не е етническа партия, се обезмисля от факта, че над 90% от електората й се самоопределя като турци. Без тях ДПС не може да съществува. Тази партия формулира и още едно безмислено понятие - райони със смесено население. В почти всички региони на страната живеят хора с нееднакъв етнически произход. С каква цел тогава се акцентира върху районите, в които има повече турци? Не е ли това далечна подготовка в България да се появят райони, подобни на Косово? За такива все по-често се споменават ямболският, бургаският, варненският, освен кърджалийският и лудогорието, обявени вече за крепости на Доган.
Незачитането на българските закони от Доган и компания и техните мераци да обсебят цялата власт се доказва за пореден път от изказването на зам. Председателя на "Сокола" - Касим Дал пред шестата конференция на ДПС във Варна на 4-ти март 2006г. заявявайки, че "Един ден ДПС ще управлява самостоятелно". Предателството и пълната безхарактерност на "българските" политици дадоха отлична възможност на лидерите на ДПС и покровителите им от Анкара да преследват целите си. Докато управляващите у нас затъват в политически противоборства за собственото си преуспяване, Родопите и Кърджали се превръщат в територия на исляма с далечен привкус - религиозният фактор утре да се превърне в мотив за автономизиране и включването им в границите на Турция. Върхът на това национално предателство стигна до там, че вече водещи политици не само помагат на ДПС, но стават и негови членове. Най-значимите сред тях са: Йордан Цонев - известен в престъпните среди като Данчо "ментата", Христо Бисеров, Фидел Беев, Росен Владимиров, Янко Станев и зам. Министъра на културана - Надежда Захариева. Йордан Цонев твърди, че членуването на българи в ДПС не било ат икономически мотиви, а просто кауза. Това е каузата на родоотстъпничеството и майкопродавството. Ето защо участието на всеки родолюбив българин в изборите за европейски депутати е крайно необходимо, за да не допуснем лобито на Турция в лицето на ДПС и техните управляващи в България слуги да се впие като тумор в сърцето на Европа. С гласа си днес имаме уникалната историческа мисия да спрем турците отново да стигнат до Виена, както през средновековието. Всяко едно въздържане от гласуване се явява пореден пирон забит дълбоко и болезнено в ковчега на България, а всяка бюлетина на ДПС е ятаган промушил сърцето на българина. Място за отчаяние обаче няма. Настъплението на врага е мотив да дадем отпор, защото въпреки всичко - България ще пребъде, изпращайки нейни достойни чеда в европейския парламент с бюлетина №12.
Този бюлетин е изготвен въз основа на публикации: 1. вестник "АТАКА" - октомври - 2005г. 2. Вестник "Монитор" - март - 2006г.
Телефон за връзка - 052 64 65 45, събрания на СПС - Варна - всеки първи вторник на месеца от 18:00часа в клуба на ПП "АТАКА" на ул. "Княз Батемберг №47, страница в интернет - www.spsvarna.com

ТЪРПЕНИЕТО Е РАЗРУШИТЕЛНО, А МЪЛЧАНИЕТО – ГИБЕЛ!
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:27:55 от Hatshepsut »

*

Неактивен kovan

 • 1
 • +1/-0
 • Пол: Мъж
А кой трябва да търси сметка на предателите?

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Добре е че я има тази тема тук,щях да я публикувам и аз- нека да се чете от повече хора
ето още малко от този план :

Планът “Баязид-2”

Секретен доклад на НСС уличава ДПС в шпионаж

Димитър В.Аврамов

(Продължение от миналия брой)

След провала на активното мероприятие срещу България при преброяването на населението, лидерите на ДПС и съветниците им в Анкара насочват усилията си в друга посока. Ахмед Доган вече отдавна е предложил агентурните си услуги на турската разузнавателна централа МИТ при знаменателна среща с нейни служители в Париж - февруари 1990 г. За днешните му политически ухажьори би било любопитно да го видят как стои верноподанно пред резиденцията на турския посланик в София с молба за прием. Соколът е неспокоен, защото в папката носи изключително доказателство за това чии интереси обслужва. Получава отказ - посланикът е в леглото си болен от грип. Доган настоява, че въпросът е много важен и не търпи отлагане.
Срещата е уредена, а опитният дипломат Ялчън Орал не вярва на очите си: нечаканият гост му поднася това което могъщата МИТ години наред не могла да придобие - имената и биографиите на десетки наши посланици и разузнавачи на прикритие

"Оня списък".

Срещу предателството си Доган наивно иска да бъде освободен от "задълженията си в България" и Турция да го устрои в друга страна. Сравнително неопитен тогава, той още не знае, че веднаж попаднал в мрежите на МИТ, условията ще поставят други.
Сред коридорите на властта в Анкара придобивката предизвиква истинска еуфория, охладена от неочакваната реакция на разузнавателната централа - рязко неодобрение. Спецовете в нея отлично познават връзките на Доган с бившата Държавна сигурност, имат и горчиви спомени от преките или косвени сблъсъци с българските тайни служби. И логично допускат, че това може да е провокация, тяхно активно мероприятие. От друга страна изготвянето на списъка неминуемо води до разконспирирането на турската агентура във важни звена на нашата държавна йерархия. Скандалът се пренася и в посолството в София, където вземат екстрени мерки за затягане на дисциплината и противодействие срещу евентуални акции на българското контраразузнаване. А Доган остава в България, радвайки се на нарастващото си благополучие, на политически и медиен комфорт. И на позорното мълчание на следствието и прокуратурата. Нещо повече, туркофилите в президентството, начело с Желю Желев, правят всичко възможно обществото да не научи за съществуването на видеокасетата, запечатала визитата на Доган в турското посолство. Както и други неудобни факти - установено е дори на коя точно машина е съставен списъка. За такова тежко престъпление срещу държавата в Турция Доган не би стигнал и до съда - щяха да го изправят пред трибунал.
По това време оперативните донесения на българските контраразузнавачи се попълват с все по-тревожно съдържание. В Националната служба за сигурност подготвят и сборен строго секретен доклад - той проследява двегодишната задкусилна дейност на лидерите на ДПС и тоталният им шпионаж срещу България.  Прелюбопитно (не единствено) четиво за политици и държавници, за следователи, съдии и прокурори. Документът е твърде обемист, ето част от него:
"Първите контакти на Ахмед Доган и упълномощени от него лица с официални турски представители датират от пролетта на 1990 г. При няколко поредни посещения на лидерите на ДПС в посолството на Турция в София е постигнато споразумение за оказване от турска страна на всестранна подкрепа на движението, без тя да се афишира, за да не последват обвинения за намеса във вътрешните работи на България. Ахмед Доган и останалите членове на ръководството предявяват искания за значителна финансова, материална и техническа помощ, необходима им още в предизборния период. Те предават цялата документация за официалната си дейност до момента и съгласуват в подробности бъдещите си планове. По такъв начин още с първите си контакти лидерите на ДПС съзнателно се поставят в зависимост от помощта на Турция и поради естественото съвпадение на общите цели последователно насочват дейността на движението към осъществяване на стратегическите интереси на Турция в съответствие с доктрината за външните турци.
Пред турски дипломат по онова време Ахмед Доган сам изтъква: "За своето съществуване, за своята сила и постигнати успехи ДПС е задължено на обстоятелството, че съществува Турция. От страх пред силата на Турция българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите. Страхуват се от нас, тъй като зад гърба ни е Турция."

"На движението е предоставена значителна парична помощ

в левове и валута, технически и материални средства и др. както директно, така и посредством организации и частни лица от Германия. Стриктното придържане към даваните в посолството на Турция указания след изборите става повод за постепенно регулиране на предаваната помощ и разширяване на пътищата и източниците, от които тя постъпва. Един от каналите, който се използува най-често, е "Ислямският културен център" в Германия. ДПС получава от Турция чрез този център транспортни средства, голям брой компютърна техника, ксерокси, факсове, телевизори, видеокамери, фотоматериали, хартия и пр. Контактите на официални турски представители с дейци и ръководители на ДПС се развиват на всички равнища. До настоящия момент са ни известни над 300 срещи на лидери и активисти на движението с дипломати от посолството на Турция в София и генералните консулства в Пловдив и Бургас. По-голямата част от тях са осъществени в дипломатическите представителства при всички необходими превантивни мерки за сигурност. По такъв начин турската страна през целия период от създаването на ДПС регулярно е получавала и понастоящем продължава да получава всестранна информация, в т.ч. и от поверителен характер, за работата на ВНС, президентството и Министерския съвет. Турските дипломати своевременно се информират от Ахмед Доган и останалите членове на ЦС на ДПС за съдържанието на разговорите им с представители на държавното ръководство и изпълнителната власт, за предстоящи решения и стъпки на България във вътрешнополитическата и външнополитическата област. Чрез тях турските представители у нас изучават определени лица-държавници, политици, интелектуалци и др., следят развитието на процесите и тенденциите сред турската етническа общност, българомохамеданите и циганите, политическите партии и техните лидери; придобиват секретни документи на МВР, правителството, архива на бившия ЦК на БКП от времето на т.нар. "възродителен процес" и др.
Данните, с които разполагаме, сочат, че всяко отговорно решение на ръководството на ДПС и парламентарната му група се взема след предварително съгласуване с официалните турски представители. Те, наред с даваните указания за провеждане на акциите на движението, културно-просветните, религиозните мероприятия и икономическите инициативи, осигуряват контактите на движението с ислямски и изселнически организации в чужбина, с международните правозащитни организации "Хелзинки уоч", "Амнести интернешънъл" и др., с протурските емигрантски и изселнически организации в Турция, САЩ и Западна Европа. Турската дипломация е ангажирана със създаване на такива условия във външнополитически план, които да разширяват международните връзки на движението и да подпомогнат неговото признаване като политическа организация на "турското малцинство" в България. В Съвета на Европа, НАТО, Западноевропейският парламент и други международни организации Турция постоянно лансира тезата за продължаващи нарушения на правата на мюсюлманите в нашата страна. Турската позиция по този въпрос активно се подкрепя и от ДПС.
Анализът, извършен в НСС доказва, че изпратената от турската страна през юли т.г. информация до видни чуждестранни обществени дейци, участници в заседанието на Международния комитет за борба с расовата дискриминация, която е подписана от Ахмед Доган, всъщност е изготвена в посолството на Турция в София.
На практика почти всички членове на парламентарната група на Движението по различно време осъществиха посещения в Турция, където се ангажираха със солидарни публични заявления. Гостуванията на парламентаристи и лидерите на ДПС в Турция се използуват за създаване на трайни

контакти с турски културни и ислямски, организации

някои от които с пантюркистка идейна насоченост. Така например от 14 до 22 юни т.г. по покана на ръководителя на пантюркисткия "Център за изследване на турския свят" проф. Туран Язган Турция посетиха членовете на ЦС на ДПС Шерифе Мустафа, проф. Ибрахим Татарлъ и Мехмед Бейтула.
Наред с официалните представители на Турция у нас и зад граница активни връзки с ДПС осъществяват и турските специални служби. Резидентурите им на дипломатическо прикритие са създали "дублиращи" позиции на всички организационни равнища на движението. Заедно с генералните консули те провеждат постоянни срещи с активисти по места, от които получават сведения за дейността и плановете на окръжните и общинските организации и им дават съответстващи на интересите на Турция ръководни указания. През 1991 г. интензивността на контактите им с лидери и членове на окръжните съвети е много по-висока от предишната година. По същество значителен брой от регионалните ръководители на движението сега работят под диктовката на прикритите в дипломатическите представителства на Турция у нас служители на МИТ. От извършения анализ в НСС се вижда, че връзките на разузнавачите с лица от средите на ДПС в повечето случаи се осъществяват на конспиративна основа, от официални дипломатически позиции, маскиращи наличието на действителни агентурни отношения".
Така "гарантът" на етническия мир у нас - ДПС, всъщност се оказва гарант за разложението на българската държава и етно-религиозното обособяване на смесените райони в полза на турските великодържавни интереси.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 12:42:57 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

guest572

Тези твърдения непрекъснато се потвръждават, особено като се има предвид обстановката в родопите.
За този антибъларски план телевизия СКАТ излъчи интересен документален филм, който изяснява същите тези неща, посочени горе.

политиката на ДПС (Турция) за промиване на мозъците на помаците е до някъде обяснимо, НО помоща от продажните политици, без която тя не може да се осъществи за мен остава необяснима.

Турция не е била и няма да бъде европейска страна, Турция е най-голямата заплаха за Европа от над 700 години и до днес.

Нашата цел (на България) от тогава до сега е да опазим стария континент, към който принадлежим (дано да опазим и себе си). Тя ще бъде постигната след като всички осъзнаят тази заплаха и се борят против нея със всички сили.

Думите на Доган , че България се страхува от Турция са изключително подла клевета.  България е много по силна страна и в близкото минало е разгромила "великата" турска империя- ако се наложи пак ще я смажем.

в крайна сметка от нас зависи да не се реализират плановете им, а не от тая жалка пасмина, чиято родина може да бъде единствена Анадола (Мала Азия).

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Принце , радвам се че си тук.Така е брат,не трябва да се страхуваме -това е едно от най-важните неща в живота ни въобще. Аз лично все повече се убеждавам, че комунистите са някакви зомбита,които може би се управляват дистанционно отнякъде централно.Както казваше един мой стар колега навремето-комунистите нямат националност,те са с интернационални физиономии- и се оказа че 16 години след като го е казал се оказа абсолютно прав-тези му думи звучат актуално днес,когато е съдбоносно нужно да си родолюбив,справедлив,решителен човек за да защитаваш родината си,която ти е дал Бог и на която те е дал.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 12:41:33 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен MAGADAN

 • ***
 • 599
 • +101/-15
 • Пол: Мъж
Планът е действителен и се финансира от Саудитска Арабия. А какви са ни властниците говори живуркането на агент Сава на върха на политическия живот - вече 18 години. Нощта, след като предаде в турското посолство / заедно със Стоенча Ганев / списъка на секретните ни шпиони, НРС засича негов разговор с Анкара. Иска да го изтеглят незабавно, получава отказ и нареждане да продължи да работи. На мен ми е гадно даже само това, че от моите данъци плащам за охраната му.

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Според мен предаването на този списък и всичките му срещи и разговори с турски агенти ,някои от които и били снимани-това ТРЯБВА ДА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ и СИЛЕН  УДАР СРЕшУ ДОГАН-ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА,, а след това всичките прочути обръчи и т.н. -но кога и кой ще направи този удар -има и толкова живи служители още и свидетели-как мислите?
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 12:43:57 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен MAGADAN

 • ***
 • 599
 • +101/-15
 • Пол: Мъж
Да, ама така мислим ние с теб. Държавната машина явно не мисли така.

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4412
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
С ДПС на шията
Доц. д-р Петко ТОДОРОВ

“С камък на шията” е израз, който означава обреченост, постоянно грозяща опастност, предупреждение. Дали пък не е точно такава ролята на Движението за права и свободи в българското общество? ДПС спира, напомня, плаши, поддържа статукво, закотвя, спасява, напомня, много често, когато натежи ни влече към дъното. Дали пък функцията на ДПС в българския преход не е точно такава? Много случаи могат да се изброят: през всичките 17 години ДПС е привързан с властта; на последните парламентарни, президентски и евро избори резултатът на ДПС е внушителен; втори мандат в коалиция ДПС управлява; участва активно в реалната управленска и икономическа власт; не е допуснал дори за момент разкол или разбиване на стройните партийни редици. Всъщност, щом на някого му потрябва помощ за мнозинство, за консумиране на власт, за обогатяване и разширяване на територията на влияние ДПС е насреща. И във всичките случаи с предварително подготвени искания за отплата “увисва на шията”.

Ето и сега ДПС за бой се стяга.

И готви предложения в проекта за промяна на закона за местните избори, чрез които да се избегне уседналостта, която той въвежда. В партията обмислят да предложат да се върне старият начин на гласуване - вотът да се упражнява по постоянен адрес, а онези, които желаят да гласуват по настоящ, да заявяват това две седмици преди изборния ден. Окончателният текст на ДПС се внася между първото и второто четене. При това с апломб и гнева на Ахмед Доган. Според него ще се гласува по постоянен адрес, ако той съвпада с настоящия. Избирателят ще може да гласува и по настоящия си адрес, но само ако го има 10 месеца преди изборния ден. Така изселниците от Турция, повечето от които имат само постоянен адрес у нас, няма да могат да гласуват на местния вот. На тях им се отрязва и възможността да заявят тепърва настоящ адрес, тъй като изборите ще са след 3-4 месеца. От ДПС наблягат на факта, че много граждани, които живеят в България, също ще бъдат лишени от правото си на глас, ако този текст остане в този си вид. Възможно е текстът на ДПС да бъде подкрепен и от част от БСП. Проектът на група соцдепутати предвиждаше възможност да се гласува и по постоянен, и по настоящ адрес. Той бе приет на първо четене, но впоследствие в общия законопроект бе предпочетен текстът на ОДС. Ако НДСВ и опозицията обаче подкрепят уседналостта, ДПС има два резервни хода. Първият е  да сезира Конституционния съд. Вторият – да извади от нафталина


плашилото “възродителен процес”.


Активистите на ДПС разиграват всеки път възродителната карта по начин, който не се отличава много от това, което прави Волен Сидеров с националистическата. Драматургията е същата. Мнозинството българи отдавна заклеймиха възродителния процес като един от най-големите позори на комунистическата власт. Безспорно историята трябва да се помни. Опасно е обаче тя да се експлоатира с политически цели, да се реституира и да се сепарира, да се превръща в частна собственост. Сега  например ДПС дава отново на Темида възродителния процес. “Като засегнат и потърпевш от т. нар. възродителен процес си позволявам да повдигна към вас въпроса за решаването на подобен вид казуси”, се казва в писмо на депутата от движението Касим Дал до главния прокурор Борис Велчев. Действията му са съгласувани с Ахмед Доган. Никога не сме спирали да се занимаваме с тази тема, искаме властите да си свършат работата, добавят хората на Сокола. Касим Дал настоява пред главния прокурор  да се извърши обстойно разследване, което да установи "действията и актовете на компетентните органи през периода 1984-1989 г." Искането е във връзка с публикации в пресата, в които се разкриват "нови и неизвестни досега факти и обстоятелства около т. нар. терористичен акт от 9 юли 1987 г. в Златни пясъци, уточняват от "Стамболийски" 45А, без да дават подробности. Така сянката, или по-скоро заплахата от турцизиране и настъплението на исляма се проектират при всеки повод. А активът на ДПС ловко съумява да извлече дивиденти от настроенията. Изводът: Крайно време е ДПС да спре безогледната експлоатация на позорното престъпление “Възродителен процес”. Защото тревожно е това което става в съседните нам страни. Защото рано или късно това, което се случва на един балкански народ, етнос, държава, конфигурация, независимо каква, рано или късно се случва и на нас. Макар и с известно закъснение, макар и не в същите мащаби.   

Демагогия и измама

на собствения си електорат е практика и стил на ДПС. Защото да поддържаш идеология за права и свободи, в страна вече член на Европейския съюз, е анахронизъм и манипулация. Нека припомним, че демокрацията, наред с пазара, е най-популярното и разпространено понятие в ежедневието на човека и в теоретичната литература. За нас българите тя се превърната в някакво магическо слово, същинско заклинание, цел и безспорна основа за развитие. В тази обстановка се роди ДПС. В Азия обаче не приемат нейната благодат и самият термин не е познат за азиатските езици. Това вече е и теоретична загадка: защо Западът живее под сянката на демокрацията, а Азия не я признава? И ако е така – азиатска партия ли е ДПС? Дали пък, приетият от министрите на ЕС документ по повод интереса на Турция за присъединяване към евросъюза, с 35 политически препоръки, не се отнасят и за ДПС?  А българските управляващи, в задушаващата прегръдка на коалиционния си партньор, пък са позволили ръководството на една партия да обсеби и наложи монопол върху темата и сътрудничеството ни с Турция. Така вместо с достойнствата и постиженията на комшиите, Турция у нас се олицетворява с недостатъците на, по български работеща, партийна формация. Защото това е моделът на демокрация предлаган от ДПС. Обръч от фирми, супер богата номенклатура и електорат, който се манипулира и държи в тоталитарен ред от авторитарна партия. Реално в този тип политическа власт, наричана вече без никакво основание демокрация, не присъстват представители на народа, независими интелектуалци или просто професионалисти без политически пристрастия и симпатии към капитала. Демокрацията в разбирането на Ахмед Доган е власт на капитала и свобода за капитала. Пазарната икономика се индентифицира с пазарно общество. Гражданите са вече поданици на пазара, в електоралните ситуации те са вече обикновени кредитори на властта, която след като бъде избрана не е задължена да им дава отчет. Изобщо между политическа и икономическа власт на ДПС и етническа членска маса се настани огромна пропаст, изкопана от политиката. Това място другите партии и граждански сдружения трябват да запълнят, ако не искат да видят

как се стига дъното.

Според прогнозите за четвърт столетие – между 1989 и 2015 година населението на страната ще намалее от почти 9 милиона до 6,8 милиона. До средата на ХХI век то може да спадне под 5 милиона, като половината от тях вероятно няма да са от български етнически произход.   
Изводите от тази мрачна статистика ще оставя на управленците. На тези, които носят отговорността за липсата на национална философия изразена чрез Национална доктрина с решения за последиците от демографския срив на българите. Няма да пропусна обаче да им припомня, че според експертите на Българско геополитическо дружество последиците могат да прерастнат в няколко въэможни сценария:
• Ерозиране на националния характер на българската държава и поява на на инородни автономни анклави;
• Заселване на обезлюдените райони с не българско население;
• Проникване на Исляма към Европа през българска територия;
• Дезинтегриране на България според географското и райониране и поставяне на области под външна зависимост.

Всичко това може реално да се  случи, ако знаещите, милеещите и управляващите България навреме заедно не осмислят националния си дълг. И не да правят коалиции за местния вот, с които да засилят етническото разделение и противопоставяне, а да приобщят българските турци към приоритети и ценности от програмите на другите партии. Да се погрижат за човешкото развитие именно на най-бедните и онеправдани български граждани. Да “разтварят”, а не да сепарират и втвърдяват ДПС. Ако искат тази партия да не тежи, като камък на шията на България.
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:37:48 от Hatshepsut »

*

Неактивен MAGADAN

 • ***
 • 599
 • +101/-15
 • Пол: Мъж
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4412
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.
На Костов ли бяха думите че българския национализъм е мъртав? ???

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Много добра топка вдигна, Императоре, ще я отиграем.
Първо искам да кажа, че въпреки личната си неприязън към Иван Костов, той беше единственият, който се противопостави както на групировките, така и на ДПС. Знам в подробности срещата при покойния дядо Стефан Савов за сформиране на първия кабинет Костов. Агент Сава влиза с думите : кабинета ще го съставим за пет минути - искам Черноморието. Костов без да мисли казва - НЕ. И срещата е дотук. За начина, по който ще се изиграят четирите точки в края на материала с курсив - той е следния : Европа никога няма да приеме Турция. Затова ни приеха нас - като санитарна зона. Планът Баязид предвижда, обаче споменатото населяване на територии с Население с двойно гражданство. Иска се автономия - и се получава - Европа е захапала въдицата. А тези територии са вече юридически част от Европа. И исляма тържествено влиза в нея.
Ако фантазирам - моля, кажете ми.

"искал черноморието" , а аз как искам да му разбия противната муцуна.Редактирано от модератор: Добавен цитат на кореспондиращия постинг.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 12:46:21 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

 

Жандармерията охранява база на ДПС

Започната от Amenhotep

Отговора: 0
Прегледи: 1363
Последна публикация Март 05, 2007, 21:39:50
от Amenhotep
ДПС = държавата

Започната от Индивидуалист

Отговора: 2
Прегледи: 773
Последна публикация Април 26, 2008, 13:34:37
от Хитлер
ДС създала ДПС

Започната от Nordwave

Отговора: 0
Прегледи: 711
Последна публикация Ноември 03, 2008, 14:19:59
от Nordwave
Ново РЗС и старо ДПС

Започната от Франкист

Отговора: 2
Прегледи: 737
Последна публикация Юни 30, 2009, 15:14:09
от Сит
ГЕРБ няма да разследва произхода на капиталите на ДПС

Започната от Генерал Колев

Отговора: 6
Прегледи: 761
Последна публикация Октомври 19, 2009, 02:22:16
от samvoin
Powered by EzPortal