ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство

 • 117 Отговора
 • 29061 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2828
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Цитат
Българофобия е доста необятна тема и не очаквах такава едностранчивост на мненията.Все пак удара по Батак идва от Германия.Доказването на етничноста на ДПС е елементарно с няколко записа от възпоменателните митинги на жертвите на възраждането, възродителния процес и ренесанса.За какъв чеп ни е членството в европейския съюз ако обществото не може да осъди в Страсбург една партия нарушаваща конституцията доказуемо, публично, дългогодишно, и единствената и защита е, че е включила членове от малцинството по права(след като не се спазва конституцията), които са публични личности и е много лесно доказуема вътрешната им принуда за участие в етническа партия(примерно провалили се политици, уличени в злоупотреби, чието единствено спасение е политически чадър и ако е много зле - дипломатически имунитет.)Защо примерно Атака не предизвика един процес срещу ДПС в Страсбург дори и като европейски прецедент касаещ и други етнически партии в Европа.Или чакат да закрият BBC.То който го е страх от мечки не ходи в гората.Кой , ако не най потърпевшите ще се изправи срещу англосаксонската парвенюшка пропаганда( сякаш Европа им е Индия), подмяната на  близката история, некадърноста на Чърчил(подписал се под абдикацията на Инглиш.за сметка на Идиш), психологическите манипулации над европейските овце и немските скопци от политическите пастири, дето даже не им трябва сейнтпиетровския ямурлук.

Много точно.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен Искандер

 • **
 • 405
 • +106/-40
 • Пол: Мъж
Заплахата: Родопите – на турците

Доживяхме висш български правителствен чиновник – заместник-областният управител на град Пазарджик Реджеб Мoлла Aхмед – да обяви Родопите за зона освободена от християнството. Политическият плурализъм и стремежът към запазване на етническия мир в България ни задължава да сме толерантни един към други, независимо от религията и убежденията ни. В този смисъл всеки опит за насаждане на верска нетърпимост и неприязън би трябвало да бъде санкциониран от българските закони, независимо дали става въпрос за партиен функционер или за обикновен гражданин. Основното задължение на държавните чиновници е да служат на държавата, която ги храни. Това означава, че българската държава няма нужда от подобни заместник управници.
Агенция ФОКУС


Зам.-областният управител на Пазарджик поиска християните да бъдат изгонени от Родопите
Зам.-областният управител на Пазарджишка област Реджеб Молла Ахмед поиска в училищата в региона всички предмети да се изучават на турски език, а християните да бъдат изгонени от Родопите, съобщи БНР. Изявлението си зам.-областният управител направи в с. Корница на възпоменателен митинг за жертвите на възродителния процес. В емоционалното си слово той заяви, че т.нар. възродителен процес в България продължава. Представителите на турското мюсюлманско население, т.нар. помаци, все още са в клещите на т.нар. Възродителен процес, каза пазарджишкият зам.-областен управител и допълни, че много хора продължават да носят петното от смяната на имената по време на Възродителния процес. Реджеб Моллаахмед призова депутатите от ДПС да направят така, че от следващата учебна година “в нашите райони вече да се изучава свободно турски език, не само два часа седмично, а обучението по всички предмети да бъде на турски език”
Митинг-възпоменание за жертвите на възродителния процес се проведе в с. Корница
30-годишнина от събитията в Гоцеделчевско и паметта на жертвите на Възродителния процес бе отбелязана в с. Корница със заупокойна молитва и възпоменателен митинг, съобщи БНР. През 1973 г. петима жители на селото загинаха, съпротивлявайки се при насилствената смяна на турските им имена с български. На възпоменанието присъстваха главният мюфтия Селим Мехмед,  депутати от ДПС, жители на селото и околните общини.  Депутатът Арсо Манов призова да се съхрани етническият модел за разбирателство.
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:44:50 от Hatshepsut »
Ако аз загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи.

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2828
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Ако имаше власт на място за кратко щяха да кротнат такива заптиета.Властта все едно я няма,защото е купена,а пък разпродава нас. Не знам ако живеех там,как щях да търпя.Сега единствено ме заболява стомаха от гняв,гадини надменни напълзяли като хлебарки из България-протежетата на ДПС.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен MAGADAN

 • ***
 • 606
 • +101/-15
 • Пол: Мъж
Ако имаше власт на място за кратко щяха да кротнат такива заптиета.Властта все едно я няма,защото е купена,а пък разпродава нас. Не знам ако живеех там,как щях да търпя.Сега единствено ме заболява стомаха от гняв,гадини надменни напълзяли като хлебарки из България-протежетата на ДПС.
Докато агент гоце награждава агент сава с орден Стара планина и никой политик не реагира - така ще бъде  :devil: :devil: :devil:

*

guest1249

поамците сега много се турчеят и т.н., но да не забравяме, че същите тези помаци за няколко години от турци са станали българи( по време на възродителния процес). те просто искат да са с по-силния, с туркистан никога няма да е достатъчно силен. самата им държава се владее от САЩ и военните. а както знаем от историята, който и да е режим не може да просъществува повече от 30-40 години. след като военните сдадат властта в туркистан държавата се разпада, помнете ми думата и тогава няма да има кой да се турчее, все едно да се поескисваш  ;D

*

Неактивен Death angel

 • *
 • 1500
 • +189/-28
 • Пол: Мъж
Интервю на Георги Коритаров в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия

Водещ: Как се правеха обръчите от фирми около Движението за права и свободи? Досега си задавахме малко абстрактно този въпрос, защото освен сензационното изказване на лидера на ДПС Ахмед Доган отпреди три години, когато той за пръв път каза, че около всяка партия има обръчи от фирми, нищо друго като фактология не се беше подреждало. Сега, и то точно днес, имам чувството, че бихме могли да започнем разказа за това как се правеха фирмите около ДПС от първо лице, тъй като мой гост е господин Керим Караали, който е бил предшественик на Ахмед Емин като началник на кабинет на Ахмед Доган. Нали така? Добро утро.

Керим Караали: Като началник кабинет. По мое време нямахме тая длъжност...

Водещ: Официално такава длъжност. Но?

К. Караали: ...официална, но като шеф на бизнес център, отговарящ за финансите на партията.

Водещ:
Вие отговаряхте за финансите на ДПС?

К. Караали: Да, да, точно така.

Водещ: Вашата функция по някакъв начин прилича ли на това, което и Ахмед Емин е изпълнявал доскоро?
 
К. Караали: По мое време малко по-различно беше, защото ДПС не беше на сегашното ниво, както си е, защото след падането на Беровото правителство и идва Жан Виденов след това, идва Костовото правителство, пет-шест години там лидерът на партията...
 
Водещ: Беше в опозиция.
 
К. Караали: ...Ахмед Доган остана извън управлението, така да се каже, на улицата.
 
Водещ: Вие като шеф на този бизнес център, всъщност как беше наименованието? Бизнес център на ДПС?
 
К. Караали: Точно така, бизнес център.
 
Водещ: На ДПС ли?

К. Караали: На ДПС.

Водещ: Какво точно правехте?

К. Караали: Ами, точно - посрещахме бизнесмени, не само бизнесмени, политици и разни, даже и мафиоти, да кажем.

Водещ: Мафиоти?

К. Караали: Да.

Водещ: Помните ли кои?

К. Караали: Точно сега имена не мога да помня...

Водещ: Някакви по-ярки имена помните ли?

К. Караали: Ами точно, как да ви...

Водещ: Без да ви внушавам, че някой е политик, бизнесмен и мафиот, но например вие ли организирахте срещи с хора, да речем, Рем Вяхирев или с Илия Павлов, през вас ли минаваха?

К. Караали: Ами директно Илия Павлов... не минаваха през мен. Пък хората навремето на Рем Вяхирев, които идваха в България, чрез някои от тях, тяхно поставено лице се казваше Степан, Стьопата...

Водещ: Стьопата.

К. Караали: ...така го наричаха. В последствие Стьопата...

Водещ: Стьопата уреждаше срещите на хората на Рем Вяхирев с Доган ли?

К. Караали: Да, беше техен представител. По принцип със Стьопата... аз срещнах Доган и Стьопата.

Водещ: Вие ги срещнахте?

К. Караали: Да. И на среща, естествено, шефове на фирми идваха точно тогава по мое време, имаше чувството, че ДПС ще идват на власт, и много често разни бизнесмени, големи бизнесмени идваха на среща с Доган, искаха запознанства и естествено преди запознанството минаваха през мен и аз им определях ден, кога да идват, в колко часа за среща с Доган.
 
Водещ: Тези бизнесмени трябваше ли да плащат нещо, за да се срещнат с Доган?

К. Караали: Не, вижте, тогава действително партията имахме нужда от средства. Много често ни спираха телефоните, парното и, естествено, в сградата на централния съвет по мое време работеха някъде около 28-30 човека.

Водещ: Така.

К. Караали: И естествено през месец, два, три, четири месеца не са си получавали заплатите и се получаваше вътрешен...

Водещ: Напрежение.

К. Караали: ...напрежение между хората и, естествено, от идващите бизнесмени сме просили тогава по 1000 марки, по 1000 долара и, естествено, тези пари влизаха в касата на Доган.

Водещ: Как беше регламентирано това? За да дойде някакъв бизнесмен и да се срещне с Доган, трябва да си плати?

К. Караали: Ами, естествено. Първо минаваха през... особено при мен и аз вече преценявах дали при Ахмед Доган, или при Касим Дал съответно от бизнеса на съответната фирма.

Водещ: Вие ли получавахте парите?

К. Караали: Ами, точно да ви кажа, парите ги получавах аз.

Водещ: Вие ли казвахте на съответния бизнесмен колко трябва да плати?

К. Караали: Ами, разбира се, това беше уговорката още от началото, когато бях поканен на работа в централата.

Водещ: Има ли някаква документация за получаваните пари?

К. Караали: С документи не работим, подписи нямаме никъде. Всичко е устно при нас.

Водещ: Всичко е устно.

К. Караали: Да.

Водещ: И вие лично получавахте тези пари.

К. Караали: Да.

Водещ: И на кого ги давахте?

К. Караали: Ами, в касата на Доган или в касата на Касим Дал, съответно в зависимост от хората, при Доган ли ще ги... или при Касим.

Водещ: Чакайте. Ама това все пак не са чак толкова малко пари.

К. Караали: Е, не са малко, да, действително.

Водещ: И седяха по касите?

К. Караали: Ами, да.

Водещ: Сега се сещам нещо. Този Стьопата, за който ми говорите, имаше един такъв човек, който беше убит след убийството на Илия Павлов. Същият човек ли е?

К. Караали: Същият човек е. Те го застреляха, точно не мога да си спомня как е станало, защо е станало, защото аз вече бях извън централата. Това става вече...

Водещ: Вие общувахте с този човек, когото убиха.

К. Караали: Да.

Водещ: Нямахте ли усещането, че общувате наистина с хора, които са част от престъпен бизнес и които...

К. Караали: Ами, аз откъде, как да усещам, когато веднъж или два пъти се срещам с тези хора и по-нататък мен не ме интересуваше. Просто те си влизаха, излизаха, говореха директно вече с Доган на четири очи.

Водещ: Не знаете какво са си говорили?

К. Караали: Е, разбира се, аз не знам за какво...

Водещ: Нямате ли ситуация, при която да сте успял да чуете нещо?

К. Караали: Не, когато ставаше за бизнес, примерно за доставка на петрол или нафта с големи количества, ние определено работехме за Турция.

Водещ: Как така? Чакайте, че нещо важно казвате. ДПС се е занимавало с доставка на петрол и на нафта?

К. Караали: Сега, като говорим за доставка, това е руски петрол. Русия си предлага петрол, нафта за продаване.

Водещ: На кого го предлага?

К. Караали: Предлагат на нас.

Водещ: На ДПС?

К. Караали: Ами, да.

Водещ: Русия предлага на ДПС?

К. Караали: Да.

Водещ: Кой от Русия?

К. Караали: Ами, аз мисля, че хората, дето Стьопата ги представляваше, аз мисля, че бяха хората на Рем Вяхирев.

Водещ: Хората на Рем Вяхирев.

К. Караали: Да.

Водещ: Те предлагаха петрол, а ДПС да е посредник?

К. Караали: Точно така ставаше.

Водещ: Ама вие не сте търговско дружество, вие сте партия.

К. Караали: Не, ние сме търговско дружество. Точно по мое време бяхме търговска партия.

Водещ: Как търговска партия бяхте?

К. Караали: Щом търгуваме, значи сме търговска партия.

Водещ: Всъщност така ли започна изграждането на обръчи от фирми, това е доста страшно?

К. Караали: Точно по мое време така почна, нали, и това са много хора вече, защото всички усетиха, че ДПС ще идват на власт, и естествено 1997 г. ние бяхме, излязохме на изборите като ОНС.

Водещ: Това си го спомням.

К. Караали: Да, и съответно бяхме пак коалиционен партньор на царя. Даже имахме...

Водещ: На тях... да, беше малко по-особено.

К. Караали: Малко по-особено беше със снимките на Доган и на царя, големите афиши ги залепихме...

Водещ: Така беше.

К. Караали: Да.

Водещ: Имаше ли някаква договорка на бизнес основа между Ахмед Доган и Симеон Сакскобургготски тогава?

К. Караали: Точно по това време аз не бях в централата, бях окръжен, назначен окръжен председател в Разград, и съответно за изборите, преди изборите става въпрос, тогава беше окръжен председател Гюнер Тахир.

Водещ: Така. Той беше изключен после.

К. Караали: Да, от град Самуил. Впоследствие той беше изключен от партията.

Водещ: Чакайте да ви върна към нафтата и петрола. Има ли големи реализирани сделки?

К. Караали: Точно тази сделка не беше осъществена, защото...

Водещ: Защо?

К. Караали: ...де факто аз бях изолиран от сделката. Първото, не знаех, че бях изолиран. Трябваше аз да заминавам за Турция с хората, които идваха от Русия, но на мое място беше изпратено едно момиче, се казваше Невин от Шумен. Работеше в централата.

Водещ: Хората на Рем Вяхирев са били придружавани от хора от ДПС в Турция.

К. Караали: Да.

Водещ: Така ли ставаше?

К. Караали: Точно така.

Водещ: Това ли имате предвид, като казвате, че сте работили за Турция? Как точно работехте за Турция?

К. Караали: Работехме пак чрез междинни фирми, турски, обаче вече на високо ниво.

Водещ: На какво високо ниво?

К. Караали: Ами например милиони тонове... за милиони тонове нафта говорим. Това е вече на държавно ниво.

Водещ: Е, че как става? ДПС е в опозиция в България, а вие говорите за държавно ниво. Държавно ниво в Турция ли?

К. Караали: В Турция, разбира се.

Водещ: В Турция.

К. Караали: Да.

Водещ: 1997 година... Всъщност говорим...

К. Караали: За деветдесет и...

Водещ: За коя година говорим?

К. Караали: Значи, това е 1999 година.

Водещ: Премиер на Турция по това време е Месут Йълмаз, ако не се лъжа.

К. Караали: Да, Месут. Точно така...

Водещ: Месут Йълмаз...

К. Караали: Месут Йълмаз.

Водещ: ...или вече беше дошъл Бюлент Еджевит?

К. Караали: Тройна коалиция имаха те тогава.

Водещ: Така. Вие когато говорите за високо държавно ниво, Месут Йълмаз ли имате предвид в Турция?

К. Караали: Не. В Турция тогава най-сближената партия на ДПС бяха Милиетчи харекет партиси, значи, това са партия на... не мога да си спомня името на...

Водещ: Чакайте сега. Те бяха Партия на верния път, Отечествена партия на труда...

К. Караали: Да, и национална...

Водещ: ...Народно-републиканската партия на... кой беше, Дениз Байкал. . .

К. Караали: Не, не, не. Не е Байкал.

Водещ: ...социалдемократите на Бюлент Еджевит.

К. Караали: Девлет Бахчели.

Водещ: Девлет Бахчели?

К. Караали: Да.

Водещ: Това е радикалната партия.

К. Караали: Да, радикалната, те бяха тогава...

Водещ: Това на Девлет Бахчели беше най-близката до ДПС?

К. Караали: Да.

Водещ: Как така?

К. Караали: Да, точно така. Още мисля, че са най-сближени с ДПС.

Водещ: Ама, това е, чакайте бе, това е радикалната партия. Тя е...

К. Караали: Да.

Водещ: Тя?

К. Караали: Точно така.

Водещ: Ами, това е доста... Сигурен ли сте в това? Вие ще си го...

К. Караали: На сто процента съм сигурен. Когато 1999 година бях упълномощен и ходих в Турция, даже съм ходил в парламента.

Водещ: С кого се срещахте?

К. Караали: Специална среща имах, над 70 депутата в парламента, и то най-вече с депутатите на отечествената...

Водещ: Отечествената партия е на Месут Йълмаз.

К. Караали: Не, не, става въпрос за партията на Девлет Бахчели.

Водещ: На Девлет Бахчели.

К. Караали: Да.

Водещ: Пари от тях получавахте ли?

К. Караали: Аз лично пари от тях не съм получавал, но мисля, че по по-други канали са давали пари.

Водещ: А вие от Турция пари получавали ли сте лично, откъдето и да било?

К. Караали: Лично пари съм получавал от фирми.

Водещ: Турски фирми.

К. Караали: Да, турски фирми...

Водещ: Големи фирми ли?

К. Караали: Не много големи, най-вече от българи, дето са се изселили...

Водещ: Изселници.

К. Караали: ...1989 година, не са големи сумите - по 1000, 2000, по 3000 долара.

Водещ: Чакайте сега. Имаше ли някаква неписана стратегия ДПС всъщност да бъде нещо като представител на интереси на турски партии в България или на турската държава, или просто беше на бизнес основа?

К. Караали: Сега, по принцип в Турция Движението за права и свободи си има представител, човек, който отговаря за ДПС в Турция.

Водещ: Български турчин или турски турчин?

К. Караали: Български турчин.

Водещ: Нещо като посланик.

К. Караали: Е, нещо като посланик, отговаряше там и по агитациите, по...

Водещ: Членски внос събирате ли?

К. Караали: Отначало по мое време членски внос - да, но впоследствие спряха да събират членски внос, защото хората нямаха нужда вече от...

Водещ: Чакайте, нещо много интересно. Казвате, че по ваше време нивото е било малко по-ниско, тъй като е...

К. Караали: По-ниско, да, в началото.

Водещ: ...било в опозиция ДПС.

К. Караали: Да.

Водещ: Въпреки това вие сте събирал пари без разписки и те не са малко и сте ги давал по касите на Доган и на Касим Дал.

К. Караали: Да.

Водещ: Имате ли логично обяснение за тези стотина хиляди евро ли, там, някаква много голяма сума в касата на Ахмед Емин, която беше намерена? Какви биха могли да бъдат тези пари?

К. Караали: Ако са без документи, естествено това са пари, странични, където идват от разни фирми. Това са рушветни пари.

Водещ: Рушветни пари.

К. Караали: Да.

Водещ: Вие рушветни пари по ваше време получавахте ли?

К. Караали: Ами, тогава точно, точно това ми е целта всичките пари, които сме ги получавали, са по същия...

Водещ: Са били рушветни.

К. Караали: Да.

Водещ: Рушветни.

К. Караали: Щом без документи, без разписки, това са рушветни пари.

Водещ: Кажете ми, вие всъщност защо напуснахте поста си? Как стана?

К. Караали: Ами, точно на моето... Просто се скарахме за...

Водещ: С кого?

К. Караали: Да кажа, с Касим Дал и с шефа.

Водещ: С Ахмед Доган.

К. Караали: С Ахмед Доган.

Водещ: За какво се скарахте?

К. Караали: Точно за тази сделка за петрола, което говоря.

Водещ: Как се скарахте за сделката за петрола? Защо?

К. Караали: Ами, защото впоследствие сделката се развали, не по моя ричина, точно причината е господин Касим Дал. Когато аз бях изолиран, даже не знаех, че съм бил изолиран от сделката, той ми се обажда, вика - тъй и тъй, ти си изолиран. Ние имахме отделна уговорка с руската страна извън...

Водещ: С коя руска страна, на Рем Вяхерев?

К. Караали: Ами, хората, които предлагаха петрола.

Водещ: Кои го предлагаха?

К. Караали: Ами, хората мисля, че бяха точно на Рем Вяхерев.

Водещ: Ама това е "Газпром"?

К. Караали: Разбира се. Аз...

Водещ: "Газпром" предлага на ДПС?

К. Караали: Да.

Водещ: Как да? Ама вие... вижте, един от нас двамата след този разговор може да бъде гръмнат. Кой ще бъде той?

К. Караали: Може би аз да съм. Аз мога да ви кажа естествено...

Водещ: Не се знае.

К. Караали: Бях в Украйна, Украйна, 1999-та, към края на 1999 година, когато лично Рем Вяхерев идва да опрощава външен... това, не външен дълг, ами дълга на Украйна към Туркменистан.

Водещ: Това става в Украйна?

К. Караали: Да.

Водещ: Вие бяхте ли...

К. Караали: Да, аз представлявах ДПС тогава в Украйна, работехме с една турска фирма...

Водещ: Какво общо има ДПС в Украйна?

К. Караали: ...за изкупуване на железа.

Водещ:Чакайте, ДПС партия ли е, с какво сте се занимавали?

К. Караали: Ами, точно...

Водещ: Как ДПС в Украйна? Какво правите вие в Украйна?

К. Караали: Бях изпратен.

Водещ: От кого?

К. Караали: От партията.

Водещ: Ама защо?

К. Караали: За сделки.

Водещ: Бяхте ли на тази среща с Рем Вяхерев?

К. Караали:Не, точно на срещата не бях, но бях вътре в това...

Водещ: В кое?

К. Караали: Просто знаех, че ще идва Рем Вяхерев за опрощаване на дълга.

Водещ: Те затова ли ви пратиха?

К. Караали: Аз ходих за осъществяване на сделката...

Водещ: С железа.

К. Караали: ...с железа за една турска фирма.

Водещ: На какъв език си говорехте между другото?

К. Караали: Със?

Водещ: С украинците.

К. Караали: С украинците на руски.

Водещ: Вие руски говорите ли?

К. Караали: Аз малко говоря, но имах преводач от София.

Водещ: Кой ви го осигури този преводач?

К. Караали: Впоследствие... точно как стана, сега...

Водещ: ДПС ли осигуряваше преводачи, въобще всички плащания?

К. Караали: За жената, която беше преводачка, просто не мога да кажа от...

Водещ: Чакайте само да ви попитам нещо, горе-долу какви пари се очакваше да спечелите като посредник от сделките за петрола, да кажем, и за железата?

К. Караали: За петрола мисля, че беше около 4 милиона...

Водещ: Какво? Долара или...

К. Караали: ...тона.

Водещ: Тона петрол.

К. Караали: Да. По 3 долара на тон.

Водещ: Това... А за ДПС какво щеше да...

К. Караали: Това е за ДПС.

Водещ: По 3 долара на 4 милиона, това са 12 милиона, щяха да дойдат при вас.

К. Караали: Да.

Водещ: Е как щяхте да ги легализирате?

К. Караали: Ами, всичко по нормален път си правехме, междинни договори.

Водещ: Ама това са бизнес пари, а как ще отидат при партията?

К. Караали: То си има съответно канали вече за прехвърляне на парите.

Водещ: А за железата?

К. Караали: За железата пак по същия начин - с комисионен договор. Договорът, комисионният договор се правеше на мое име.

Водещ: На ваше име.

К. Караали: Лично на мое име.

Водещ: Вие не рискувате ли Касим Дал или някой друг да ви даде под съд за клевета?

К. Караали: Ами, за клевета, аз в момента не правя клевета. Щом Касим Дал иска да ме съди, аз имам пълномощно, издадено, лично, лично с негов подпис.

Водещ: Ама имате ли доказателства за всичко това, което ни разказвате сега, защото искам да ви кажа, че подобен скандал аз не съм чувал.

К. Караали: Това според мен не е скандал.

Водещ: Как да не е?

К. Караали: Това е действителен случай.

Водещ: Ама как действителен? Това ли е практиката на ДПС?

К. Караали: По мое време така си беше, но сега мисля, че още по-големи сделки и още по-големи неща се правят.

Водещ: Е, добре де, извинявайте, тогава какво е вашето обяснение за смъртта на Ахмед Емин? Хайде, той е ваш приемник на поста, пише - налице е чудовищен сценарий за дестабилизиране на Република България, аз не съм... не, налице е чудовищен сценарии за връщане към 1989 година, аз не съм предател на Република България. Какво може да означава това?

К. Караали: Не, аз просто... това дали е писано лично от Ахмед Емин, не вярвам да е писано лично от него.

Водещ: Добре, това е друг въпрос, некролозите... По ваше време турските специални служби работеха ли с ДПС? Турското разузнаване работеше ли с вас?

К. Караали: Конкретно дали са от Турция... Най-много контактуваше...

Водещ: Турското разузнаване МИТ... Да?

К. Караали: ...с Доган по мое време беше Фатик.

Водещ: Кой Фатик?

К. Караали: Фатик, турски бизнесмен, когото впоследствие го...

Водещ: Убиха.

К. Караали: ...убиха.

Водещ: Това този Фатик ли е?

К. Караали: Да.

Водещ: Аз ви питам за разузнаването...

К. Караали: За разузнаването просто не знам.

Водещ: Добре.

К. Караали: Защото не съм бил вътре в разузнаването.

Водещ: Добре. Ами, главоболие, дами и господа, ама това ни е работата сега. Благодаря ви за този разговор. Керим Караали, който е бил нещо като предшественик на Ахмед Емин на поста, който и той е заемал, иначе бизнес център на ДПС, нали така?

А. Караали: Да.

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left&sql=Mjc5OTszMg==&mater=Mjc5OTs5OA==

Пуснах тази тема с надеждата, че ще я прочетете и вече и най-заблудения ще разбере кой стои зад ДПС и с чии пари се издържа тази организация.  :-[Редактирано от модератор: Премахнати излишни празни редове.
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 10:34:16 от Hatshepsut »
Не падай духом, където ти падне !

*

Неактивен Ванадий

 • ****
 • 1552
 • +383/-18
 • Пол: Мъж
Аз го гледах по нова, когато го предаваха Керим Караали трябва да внимава за живота си.

*

Неактивен Death angel

 • *
 • 1500
 • +189/-28
 • Пол: Мъж
Някой не се ли запита защо на Русия(Газпром=Русия) и е било необходимо ДПС като посредник за сделки за нефт и газ с Турция ?  :-[
Не падай духом, където ти падне !

*

Неактивен Севар Вананд

 • ***
 • 867
 • +246/-38
 • Пол: Мъж
 • Борете се!
 • Зодия: Leo Leo
Геме, какво искаш да кажеш, че мафията ДПС се издържа от Русия и няма нищо общо с Турция ли?

В интервюто ясно се казва, че те работят за Турция. ДПС е една мафиотска организация, която се финансира и печели по всякакъв начин. Това, че прави сделки и с руски фирми, не означава, че е партия, която служи на руските интереси. Най-страшното, което научаваме от това интервю, не е че ДПС е мафия, а е това, че имат връзка с Девлет Бахчели и неговата националистическа партия. Точно тази партия е по-известна като "Сивите вълци". Няма нужда да обяснявам кои са те и с какво се занимават.

Турция е империя. Турците са вечно експанзистично настроен народ. ДПС е мафия, ама изградена от турци. Има връзки със "Сивите вълци". Няма начин ДПС да не работи и за това да присъедини България към Турция, дори и нейните водачи да нямат отва за основна цел. ДПС е терористична турска сепаратистка организация. Не само, че няма логика да е обратното, а и всички факти ни го доказват.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

*

Неактивен Генерал Колев

 • ****
 • 2594
 • +202/-11
 • Пол: Мъж
 • България над всичко!
Турчора продължава да истеризира темата за възродителния процес и да засилват разграничителните линии между българи и турци! Прочетете какви ги е плямпало разбеснялото се куче Ахмед Юсеин!

Депутатът от ДПС Ахмед Юсеин предупреди, че скоро ще излязат наяве фактите за „възродителния процес”, предаде кореспондентът на БГНЕС от Кърджали. Това той заяви на възпоменателен митинг за жертвите на насилствената смяна на имената от края на 1984-началото на 1989 г., който се състоя днес край „Тюркян чешма” в село Могиляне, община Кирково. Според Юсеин последните разкрития щели зда покажат „преките участници и жертвите в тези събития”. „И за малката Тюркян, за която казваха, че е била смачкана от тълпата, ще се види как на заседание на ЦК на БКП кой как се е изказал от този район, как са казали колко жертви има”. Така депутатът визира мистериозната смърт на 18-месечното момиченце, простреляно в скута на майка си по време на мирния протест на жителите на Могиляне на 26 декември 1984 г. Юсеин посочи, че „тези факти вече са ясни, защото в архива ги има”. „И те ще излязат пред гражданството и всеки ще си получи заслуженото като отговор на тези манипулации, че един паднал от коня, друг получил сърдечен удар. Вместо да кажат направо ? те бяха убити”, продължи разпалено депутатът. Той бе категоричен, че „турското население в България продължава да живее под натиск”, но не посочи конкретни примери за твърдението си. Юсеин подчерта, че изявленията на столичния кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов „преминаха всякакви граници и затова Европа му дръпна ушенцето”. След въпросното евродърпане на ухото, Борисов се бил съгласил в София да издигне минарета още една джамия. „Председател на община се отказа от поста си, защото хората от неговата община решили да си направят джамия. Ако бяха направили постъпки за някакъв бардак, сигурно този председател на община Бургас щеше да се радва много. Тъй като тези неща са на мода, и един кандидат за министър-председател каза, че в България 1 500 джамии са много, че имената на хората, които живеят в България трябва да бъдат по друг начин”, разкрещя се в характерния си стил Ахмед Юсеин пред митинга. С това той илюстрира, че „ние /турците в БГ, бел. авт./ продължаваме да бъдем поставени под натиск”. /БГНЕС
България над всичко!

*

Неактивен patriot_6turmovak

 • **
 • 131
 • +59/-39
 • Пол: Мъж
Ако,зад ДПС НЕ СТОЯХА ЮДЕО-МАСОНИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ БЯХМЕ,ТОЛКОВА
РОБСКИ НАСТРОЕНИ ДО СЕГА НИЕ ЩЯХМЕ ДА ПОМЕТЕМ ДИВАЦИТЕ И ПАРАЗИТИТЕ,
НАРЕЧЕНИ ЗА БЛАГОЗВУЧНОСТ ТУРЦИ.Докато съществуват,САЩ,АНГЛИЯ,ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ,НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ.КАКТО,ЗНАЕТЕ ПАДАНЕТО НА
БЪЛГАРИЯ ПОД ТУРСКО РОБСТВО Е ФИНАНАНСИРАНО ОТ ВЕНЕЦИАНСКИТЕ ЕВРЕИ.
Не дойдем ли на власт истинските националисти,никой не може да помете изродите и
паразитите от ДПС И ЮДЕО-МАСОНИТЕ.За това отново ВИ ПРЕДЛАГАМ,НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА КОАЛИЦИЯ,БЕЗ ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ МВРО-ВМРО И АТАКА-ТЯХНИТЕ РЪКОВОДСТВА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!       

*

Неактивен Death angel

 • *
 • 1500
 • +189/-28
 • Пол: Мъж
Турчора продължава да истеризира темата за възродителния процес и да засилват разграничителните линии между българи и турци! Прочетете какви ги е плямпало разбеснялото се куче Ахмед Юсеин!

Депутатът от ДПС Ахмед Юсеин предупреди, че скоро ще излязат наяве фактите за „възродителния процес”, предаде кореспондентът на БГНЕС от Кърджали. Това той заяви на възпоменателен митинг за жертвите на насилствената смяна на имената от края на 1984-началото на 1989 г., който се състоя днес край „Тюркян чешма” в село Могиляне, община Кирково. Според Юсеин последните разкрития щели зда покажат „преките участници и жертвите в тези събития”. „И за малката Тюркян, за която казваха, че е била смачкана от тълпата, ще се види как на заседание на ЦК на БКП кой как се е изказал от този район, как са казали колко жертви има”. Така депутатът визира мистериозната смърт на 18-месечното момиченце, простреляно в скута на майка си по време на мирния протест на жителите на Могиляне на 26 декември 1984 г. Юсеин посочи, че „тези факти вече са ясни, защото в архива ги има”. „И те ще излязат пред гражданството и всеки ще си получи заслуженото като отговор на тези манипулации, че един паднал от коня, друг получил сърдечен удар. Вместо да кажат направо ? те бяха убити”, продължи разпалено депутатът. Той бе категоричен, че „турското население в България продължава да живее под натиск”, но не посочи конкретни примери за твърдението си. Юсеин подчерта, че изявленията на столичния кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов „преминаха всякакви граници и затова Европа му дръпна ушенцето”. След въпросното евродърпане на ухото, Борисов се бил съгласил в София да издигне минарета още една джамия. „Председател на община се отказа от поста си, защото хората от неговата община решили да си направят джамия. Ако бяха направили постъпки за някакъв бардак, сигурно този председател на община Бургас щеше да се радва много. Тъй като тези неща са на мода, и един кандидат за министър-председател каза, че в България 1 500 джамии са много, че имената на хората, които живеят в България трябва да бъдат по друг начин”, разкрещя се в характерния си стил Ахмед Юсеин пред митинга. С това той илюстрира, че „ние /турците в БГ, бел. авт./ продължаваме да бъдем поставени под натиск”. /БГНЕС
A кой му пречи на въпросния Юсеин 19 години да се занимае с "възродителния процес" та се сети чак сега !?
 От тея 19  13 бяха на власт ама докато папкаха не им пречеше да са в съюз с възродителите !  :devil:
 Аз дори съм убеден, че са имали някаква уговорка за мълчание срещу регистрацията им(Бог да убие тея дето я направиха!).
 Всъщност това е само едно предизборно загряване на електората, защото вече и БСП се е поизчистила от възродители и няма вече кого да уплашат.
Не падай духом, където ти падне !

*

Неактивен Генерал Колев

 • ****
 • 2594
 • +202/-11
 • Пол: Мъж
 • България над всичко!
Приключи проверката на ДАНС за незаконно финансиране на ДПС, образувана по твърденията на бившия член на ДПС Керим Караали.

Твърденията на Караали не са се потвърдили - не са констатирани нарушения, съобщи пред "Дарик радио" зам.-градският прокурор на София Роман Василев.

Вчера материалите на ДАНС са получени в Софийска градска прокуратура.

Сега Василев трябва да се запознае с резултатите от работата и да прецени дали има данни за извършено престъпление, както и дали има основания за образуване на предварително производство, или пък е необходима допълнителна проверка.

Най-вероятно обаче е проверката да бъде прекратена. Тя бе образувана в средата на ноември 2008 г., след което срокът й беше удължен с 30 дни.

След смъртта на Ахмед Емин, шеф на кабинета на Ахмед Доган, Керим Караали обяви, че партията е сключвала сделки с мафиоти, турски фирми, политици и с хората на бившия шеф на "Газпром" Рем Вяхирев, за да се издържа.


П.С. Не съм и очаквал нещо друго. Копелетата от данс и дпс са дупе и гащи- как ще тръгнат срещу господаря си доган? :devil: :devil: :devil:
България над всичко!

*

Неактивен samvoin

 • *
 • 1096
 • +55/-71
 • Пол: Мъж
  • Независим националистически блог
 • Зодия: Pisces Pisces
Техната политическа полиция и служби, ще разкрие далавери за самите тех?!... :-[
Това е нещо подобно на това, преди 1989 година, шести отдел на ДС, да разкрие някаква нередност във вилите, имотите и колите на номенклатурчиците управляващи и до днес...и да ги натика в затворите, както са партийни членове...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!


"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България


http://samvoin.blog.bg/

*

Неактивен Радко

 • ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
 • *
 • 1229
 • +503/-21
 • Пол: Мъж
 • ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
  • Ген. Христо Чаракчиев
 • Интереси: Националсоциализъм
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Днешната дата е срамна за всички български националисти

1990 г.
Регистрирано е Движението за права и свободи. То е създадено на 4 януари 1990 г. Учредителната му конференция се провежда през месец март. Председател на движението е Ахмед Доган. Печатен орган е вестник “Права и свободи”. Съучредител на коалицията е Обединение за национално спасение. Парламентарно представено в VII Велико народно събрание и в XXXVI, XXXVII, XXXVIII, XXXIX и XL Народно събрание.
« Последна редакция: Април 13, 2013, 19:09:53 от Hatshepsut »

 

Жандармерията охранява база на ДПС

Започната от Amenhotep

Отговора: 0
Прегледи: 1314
Последна публикация Март 05, 2007, 21:39:50
от Amenhotep
ДПС = държавата

Започната от Индивидуалист

Отговора: 2
Прегледи: 732
Последна публикация Април 26, 2008, 13:34:37
от Хитлер
ДС създала ДПС

Започната от Nordwave

Отговора: 0
Прегледи: 675
Последна публикация Ноември 03, 2008, 14:19:59
от Nordwave
Ново РЗС и старо ДПС

Започната от Франкист

Отговора: 2
Прегледи: 694
Последна публикация Юни 30, 2009, 15:14:09
от Сит
ГЕРБ няма да разследва произхода на капиталите на ДПС

Започната от Генерал Колев

Отговора: 6
Прегледи: 707
Последна публикация Октомври 19, 2009, 02:22:16
от samvoin
Powered by EzPortal