ДПС воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство

 • 117 Отговора
 • 29076 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен OnlyBG

 • **
 • 209
 • +91/-22
 • Пол: Мъж
Нека хората ,които "много знаят" да прочетат това та да знаят повече  :) За да противодействаме на ДПС трябва да се учим от самото ДПС трябва да са ни известни и най-затънтените факти за ДПС! Разбирате на къде бия

http://store3.data.bg/warriors/knigi/DPS-Kniga.pdf изтеглете си я на ПС-тата

*

Неактивен Дашо

 • ***
 • 921
 • +212/-20
 • Пол: Мъж
 • православен българин
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Турски депутат: ДПС е предимство за Турция

ДПС винаги ще бъде предимство за Турция в дългосрочен план.
Tова заяви председателят на комисията по външна политика във Великото национално събрание на Турция Мурат Мерджан.
Перспективата за коалиционно правителство в България, в което може да има партии с антитурски позиции, е обезпокояваща, допълни депутатът от Ескишехир.
Той не пропусна да подчертае ролята, която ДПС изпълнява в България:
"Аз си спомням насилията над българските турци в миналото. Но след приемането на България в ЕС започналото затопляне бе положително и облекчаващо за нас, което се дължи на ДПС и на неговото участие в управлението на страната”, продължи изявлението си Мерджан.
Той определи като “пример за подражание” модела, по който българските турци с двойно гражданство гласуват и в Турция.
“Вярвам, че и в бъдеще ДПС в България, независимо от това дали ще бъде в опозиция или в управлението, ще продължи да изпълнява конструктивна роля за решаването на проблемите на българските турци", завърши турският депутат.

http://bolgari.org/
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:53:00 от Hatshepsut »
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

*

Неактивен Радко

 • ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
 • *
 • 1229
 • +503/-21
 • Пол: Мъж
 • ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
  • Ген. Христо Чаракчиев
 • Интереси: Националсоциализъм
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Цитат
Турски депутат: ДПС е предимство за Турция
А за България трябва да бъде "Радко"

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • *
 • 2414
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
Анкара искала пета колона в България и саботаж на Европа

Три големи опасения има Анкара във връзка с новото правителство понастоящем, а желае България да е петата й колона, обявява за Frognews.bg Осман Октай.

Три са опасенията на Анкара във връзка с новото българско правителство, изброява за Frognews.bg Осман Октай, един от основателите на ДПС:

1. Двойното гражданство касае Анкара, защото й отнема оръжието за влияние по време на избори и политическа намеса.

2. По темата за арменския геноцид Анкара се съмнява, че България може да я постави чрез новото правителство като позиция в Брюксел.

3. Притеснителен е и проблемът с обезщетенията на тракийските бежанци.

Според Октай на Анкара нямаше да й пука от тези теми, ако не беше обстоятелството, че България, като член на ЕС, може да блокира преговорите за включване в съюза до изясняването на тези ключови позиции.

Голямата идея на Анкара е да има пета колона тук и чрез нея да саботира цяла Европа, добавя Октай.Такаааа,дойдохме си на думата
Аз само не мога да разбера,как може да има толкова нагли хора,с такова безочие да говори открито за плановете на турците...наистина - безсрамието на резаните боклуци край няма.Вече всичко лъсна като бял ден,какви са целите на анадолските свини.
А не мога да разбера и нашите т.нар. "политици",как може да са такива подлоги,(виж предприетото спрямо македония за случая със Спаска Митровска).За пореден път се убеждавам че нямаме политици а ****ви  глави,колкото и да ми се искаше да се промени нещо.

незнам дали е редно,но ето цялото интервю на тоз башибозук:

http://frognews.bg/news_14412/Osman_Oktai_SHTe_ubiiat_ne_Dogan_a_Giunai_Sefer/


още една част от интервюто:

Утре ако Ахмед и хората му бъдат притиснати до стената, не е изключено да лумнат десетина села, да пламне омраза между хората. Това е голямата опасност. А националистите могат да бъдат посочени като извършители.
Шифър съм за това, защото знам какво могат да направят и измислят в ДПС. Знам и че имам ресурс, като авторитет и сред българи и турци, ако се стигне до запалването на етническата черга, да съм от хората, които могат да гасят огъня. Правил съм го по време на Разградската република. Сега обаче има и опасност от реваншизъм в смесените райони от страна на българите, които са били мачкани от феодалите на Доган.
« Последна редакция: Август 14, 2009, 09:56:14 от lonely_rider »

*

Неактивен logx

 • ***
 • 936
 • +194/-28
 • Пол: Мъж
 • Обичайте Родината си!
  • Български националисти
Това вече преля чашата!!!  :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :down: :down: :down: :down:
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4417
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Отродяването на българомохамеданите е част от турската имперска стратегия

Почти непосредствено след посещението на турския външен министър Ахмет Давутоглу у нас, в страната ни започна странна шетня на дипломатически представители на Анкара, разузнавачи на прикритие, разни бизнес-делегации и шефове на организации, известни като инструмент на турската имперска политика. Между тях бе и делегация на т. нар. Дружество за култура и солидарност на Балканските изселници (Бал Гьоч), начело с ястреба проф. Емин Балкан. Тази структура работи под контрола на тамошното външно министерство и специалните служби и е

инициатор на всевъзможни провокации срещу нашата държава,
маскирани като "научни" симпозиуми, манипулирани изложби и опознавателни срещи за поредните инструкции срещу България. В София бяха посрещнати от Доган и компания, посетиха Боянските му сараи и дори влязоха в парламента, изживявайки се като официални пратеници на Анкара.
Сред многото ходове на проф. Емин Балкан и началниците му в правителството на ислямиста Реджеп Ердоган срещу нашата страна бе  и една законспирирана среща в турското вътрешно министерство в края на миналата година. В нея, освен шефа на Бал Гьоч,  участват и заместник -министърът Осман Гюнеш, генералния директор по сигурността Оуз Кьоксал и депутатът от управляващата партия -Мехмед Тунчак. Темата на потайния разговор е да се разработи схема, чрез която българомохамеданите у нас да бъдат  официално обявени за турци. Трябвало да се намери и начин да се избегнат специалните разрешителни за престой и работа в югоизточната ни съседка, които се издавали на български граждани, за да удостоверят турския им произход. Професорът настоявал, че въпросните разрешителни са излишни - турско-арабските  имена били достатъчно доказателство за етническия им произход на кандидатите. В този смисъл трябвало и да се ревизира визовата спогодба между двете страни.
Другите двама участници в срещата поздравили Бал Гьоч за "чудесната идея" обещали пълно съдействие и на практика задействали поредния антибългарски план - да легитимират официално за турчин всеки, който у нас носи турско-арабско име, без значение дали са помаци или цигани. Всичко това е само продължение на диктуваната от Анкара политика на ДПС още от началото на 90-те години за турцизиране на българомохамеданите. Тя се прояви още при първото преброяване на населението през 1992 година, когато помаците в Родопите

бяха принуждавани
с рекет, заплахи и дори физическо насилие
да се откажат от българския си родов корен. Нещата бяха толкова скандални, че специална анкетна комисия предложи на парламента да анулира преброяването  в района на Гоце Делчев, Сатовча и Якоруда. Но авторите на тази груба провокация останаха ненаказани и продължиха същата  политика спрямо помаците, разчитайки на финансовата, дипломатическата и разузнавателна помощ на съветниците си от югоизток. Отделно са конспиративните семинари, на които Догановите велможи бяха обучавани в методите  за  потурчването на помаците, без да се стига до някакъв сериозен конфликт. А те са  икономически рекет, купуването на по-влиятелни фигури между тях с определени суми, промиване на мозъци, достъп до ръководните органи на сепаратистката партия по места и привличането им в многобройните мафиотски схеми, които превърнаха горите и минералните извори на Родопите в златна мина за турската мафия. Въпросните семинари се водеха не само в Института за изследване на балканската проблематика, начело с друг ястреб - проф. Туран Язган, а и в правителствени сгради, далеч от очите на любопитната публика. Лекторите по правило бяха кадрови служители на разузнавателната централа МИТ, организатори на преврати в съседни държави, представители на терористичната неофашистка организация "Сивите вълци" и майстори по прехвърляне на муджахидини в християнски страни на Балканите в името на "Свещения джихат". Един от тези славни идеолози на турската великодържавна политика е и фундаменталистът проф. Мустафа Кахраманьол, заемал през годините различни високи постове в тамошните правителства и в т. нар. Координационен съвет  за работа със "сънародниците" в чужбина, включително България.
Резултатът от всичко това пролича и при второто преброяване на населението у нас през 2001 година. В община Якоруда ( пак чрез скрито-репресивните методи) повече от

7 хиляди българомохамедани се обявиха
за „турци"
същото направиха и над 5 хиляди от тях в района на Велинград. За авторите пак нямаше наказание, нещо повече, правителствата на Сакскобургготски и Станишев, не без съдействието на президента Първанов, ги дариха с почти неограничена власт , за да разграбват и шпионират страната в угода на Високата порта. Следствието от тази безотговорна и продажна политика личи и върху надгробните паметници на починали помаци, където са издялани символите на турското национално знаме- звездата и полумесеца. А в същото време Родопите са залети с всякакви книжни фалшификати за "майчиния език" и "турския" произход на българомохамеданите,  спекулирайки грубо с исляма -по силата на една кемалистка доктрина, която идентифицира етноса с религията.
(Следва) www.vestnikataka.comРедактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
« Последна редакция: Юли 04, 2014, 06:36:26 от Hatshepsut »

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4417
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Главното мюфтийство е съюзник на Анкара в турцизирането на помаците

Във вчерашния брой изнесохме факти за стремежа на Анкара и нейната пета колона ДПС да турцизират българомохамеданите в Родопите. За тази цел тя създаде и редица специални звена, между които е и изселническата организация Бал Гьоч. Същата мисия имат и множеството наши и чужди ислямски фундаменталисти, които шетат необезпокоявано в региона.

Българските правителства след промяната през 1989 година, увлечени в нескончаеми политически противоборства, забравиха Родопите и те станаха курбан на антибългарската партия ДПС, на съветниците му от Анкара и на цяла кохорта поклонници на радикалния ислям. Естествено, със съучастието на Главното мюфтийство, с чиято благословия те шетат безнаказано от Гоце Делчев до Кърджали, Лудогорието и Североизтока, като основният им прицел са българомохамеданите. За отродяването им се използва  една изключително коварна  доктрина, формулирана като турско-ислямски синтез още по времето на Мустафа Кемал Ататюрк. Принципът й: етносът се идентифицира с религията.
Това е неизменна политика на Анкара, подпомогната от цял куп фундаменталистки организации, които намериха особено уютен пристан в Родопите. Тук са т. нар. "спящи клетки" на Ал Каида, които, според информирани, имат свои тайни лагери в Западните райони в очакване на

„Свещения джихад"
срещу християните

Заедно с тях са още една дузина подобни (включително терористични) организации: "Мюсюлмански братя" и "Ал Вакъф ал Ислями", включени в списък на ЦРУ между най-опасните и радикални структури. Тук са и емисарите на дълбоко законспирирания турски Фронт на бойците на Великия ислямски Изток (ИБДА-Ц), "Ал Дала", "Джидде Феляте ал Ислямия", "Държавата е халифат", Ехиа Етурасел Ислями", закриляната от Анкара и Вашингтон секта "Нурджу", "Световната асамблея на младите мюсюлмани" (WAMY), приютила се в района на Велинград. Зад тях стоят и мощни потоци  пари, насочвани от Западна Европа, Саудитска Арабия, Турция, Сирия, Иран, Йордания. Верни съюзници на фундаменталистите са и доморасли поклонници на уахабизма, които пред очите на късогледи български правителства и не по-малко безотговорни магистрати успяха да регистрират един куп антихристиянски структури. Една от тях е т. нар. Обединение за ислямско развитие и култура, учредено в Смолян. Лидерът му е йорданския възпитаник Ариф Абдула, който със знанието и съдействието на Главния мюфтия Мустафа Хаджи години наред прави тайни сбирки с помаците в Родопите, за да им промива мозъците с агресивно-инфантилните си проповеди. В тях недвусмислено говори за промяна на статуквото в държавата, което означава разпокъсването й на автономни области и мюсюлмански анклави. Това според него неизбежно щяло да се случи и само търпеливо трябвало да се чака идването на "Водача". И за да ентусиазира неинформираните си слушатели, ги засипва със смехотворни "исторически" импровизации. В смисъл, че още преди идването на Аспарух, нашите земи били населявани от мюсюлмани, а днешните им наследници (помаците) задължително трябвало да изучават турски език. Подобни проповеди в региона неведнаж изнася  и Главния мюфтия в компанията и на чужди емисари, с които успяха да създадат още едно тайно мюсюлманско училище във велинградската джамия, маскирано като някакъв социален интернат за тридесетина помашки деца. Ето как Мустафа Хаджи вижда начините за справяне с родопските християни  в една от проповедите си:" Те се опитват да ви убедят в тяхната религия. Нямате друг изход, освен един - направете ги мюсюлмани. Как? Ще покажем, че сме по-добри и силни от тях. Но няма да ги бием, нито ще ги псуваме, нито ще ги гоним!"... В случая наместникът на Аллаха у нас намеква, че не бива за се използва крайно насилие срещу "гяурите"- вместо него в ход влизат заплахи под различна форма, икономически рекет и заплащане на суми от 200-300 лева на всяка жена, която се съгласи да носи мюсюлманската забрадка.
В същата антихристиянска компания е и бившият софийски районен мюфтия Али Хайраддин (известен в Западните Родопи под прякора Козара), който прави всевъзможни сборища на учредения от него "Съюз на мюсюлманите в България". Негов пропаганден вилает е и района на селата Крастава и Аврамови колиби, където с фундаменталистки пари са изградени и ремонтирани огромни джамии.  Главната им цел е не толкова да събират оредяващите "правоверни", но и да маркират  територия на исляма. А през февруари 2007 година негова милост бе арестуван от Националната служба за сигурност и ГДБОП за организиране на конспиративна престъпна група за проповядване на радикалния ислям. Нещо повече, целите й били
разрушаване на етническия мир у нас
джихад срещу християните и промяна в конституционното устройство на страната. Заговорниците имали офиси в Софийска и Благоевградска област, за пропагандата си използвали всякаква фундаменталистка книжнина и дори ислямски сайтове. Между тях е АМГТ ("Аврупа милли тьорюш тешкилятъ"). Зад тази абревиатура се крие турска задгранична структура на терористичната организация "Мюсюлмански братя" с централа в Германия. Същият сайт се използва и от друга структура - Федерацията на европейските дружества на турските идеалисти, зад които стоят не само кръгове около управляващата в Анкара ислямистка партия на Реджеп Ердоган, но и неофашистката групировка "Сивите вълци". След всичко това, вместо Али Хайраддин и групата му да бъдат изправени пред съда, те бяха освободени, не без височайшата протекция на персони от бившата тройна коалиция и кабинета "Станишев". А по същото време други българофоби у нас изобретиха още едно средство, за да ерозират държавата и да ударят православието - т. нар. помашки партии.
(Следва) www.vestnikataka.com

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8689
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Съборите,които се провеждат в родопските села са една от формите за инструктаж на местните мохамедани и изселниците от Турция.
На тези празници винаги присъстват догановите приближени от върхушката на ДПС.
Миналата година пътувах до Смолян и бях свидетел на такъв събор в едно село след Кърджали по пътя за Ардино.Пристигна Емел Етем с кмета на Кърджали.Мисля,че селото се казваше Бойница.
Имал съм съученик,а после и състудент,които са се самоопределяли като турци.Винаги ми е правело впечатление,че те никога не са проявявали желание да се приобщят към българите,а са затворена социална група със свои правила на поведение и отношение към българите.
Въпреки демократичното устройство на страната ни и дадените привилегии тази група хора е подвластна на чужди интереси и проявява явно незачитане на всичко,което може да се определи като българска самобитност въпреки,че са родени и израснали в България.
Причините за това са различни,но приобщаването им към българското общество е невъзможно.Ето защо, всички те се явяват като механизъм за рушенето на държавността и целостта на България.
Ad honores

*

Неактивен Veskou

 • ***
 • 762
 • +181/-31
 • Пол: Мъж
 • Всичко за България!
 • Зодия: Aquarius Aquarius
ДПС и Мустафа Алиш Хаджи воюват заедно с Турция срещу българското национално достойнство.

18.10.2010
Продавачите на българската история и на българския национален дух намериха нови пазари в Саудитска Арабия чрез посредничеството на турските политически брокери. Тези дни продажниците Мустафа Хаджи, Шабанали Ахмед и "народния избраник" от ДПС Ремзи Осман осъществиха с помощта на Турция мечтаното пътуване до Саудитска Арабия. Те бяха приети и изслушани от турския "професор" Екмеледдин Ихсаноглу - Генерален секретар на организацията "Ислямска конференция". Същият току-що се беше завърнал от Скопие, където беше свикал на конференция подчинените му Балкански пионки и хрантутници. За да заслужат дажбите си, преминалите през филтъра на турския тест за "доверие и лоялност" гости "единодушно" обявиха Османското робство като най-човечния, най-толерантния и най-мирния период в историята на Балканските народи. С този положителен емоционален заряд, пренесен от Македония, домакините посрещнаха просяците от България и обещаха пълно съдействие за удовлетворяване на техните претенции срещу страната, в която са се родили, но която ненавиждат и срещу която воюват заедно с "външните си съюзници." Един от тези "съюзници" се оказа турският Генерален консул в Джедда Салих Мутлу Шен, с когото обядвали заедно и разисквали как да продължи по-нататъшната груба намеса на Анкара и изпълнението на нейните заповеди от властите в София ( на снимката ). Разговорът бил продължение на договорките, постигнати на 4 октомври т.г. между Борисов и Ердоган. Просяците, наречени от турските медии "Делегация на Българския парламент и на Главното мюфтийство" (?), посетили също така Ислямската банка за развитие и създадения към нея "Ислямски фонд за солидарност и развитие" ( ISF ), за да получат някой грош като "дарение" за строителството на джамия в Бургас и получили очакваното обещание. Саудитските медии с охота ни запознават с оплакванията на "делегацията." Членовете й били силно разтревожени от узаконената дискриминация на мюсюлманите и от привилегированото положение на българските християни. Като доказателство посочили, че ислямските вакъфи били конфискувани и не се дававали разрешения за строителство на джамии в населените места, където липсвали такива. Домакините били помолени да прекратят помощите за "бившия агент на полицията" Недим Генджев по линия на Ислямската банка и тези парични помощи да бъдат пренасочени към истинските представители на мюсюлманската общност, т.е., да бъдат зареждани сметките и портмонетата на Хаджи, Осман и Ахмед. Проф. Ихсаноглу обещал на "делегацията" да сезира Комитета на външните министри на ОИК и да поиска от тях да бъдат по-чувствителни и по-причастни към съдбата на българските мюсюлмани. Гостите от България били успокоени, че отсега нататък правата и свободите на онеправданите техни сънародници ще бъдат внимателно и пряко наблюдавани и контролирани от страните, членуващи в ОИК, и при нужда тези страни щели да предприемат необходимите мерки.

http://www.skat.bg/

« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:56:07 от Hatshepsut »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

*

Неактивен Veskou

 • ***
 • 762
 • +181/-31
 • Пол: Мъж
 • Всичко за България!
 • Зодия: Aquarius Aquarius
ДПС продължава да върлува (17.10.2010)
 


« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 13:56:36 от Hatshepsut »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • *
 • 2414
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
ДПС никога не е спирала да върлува!Не знам дали все още заблудени хорица които си връзват на простотиите на  малоумния пожарникар че бил решил да спре ДПС,да вкара Доганеску в затвора и още куп глупости изръсени най-вероятно по време на делириум след бурен секс с някоя журналистка (както той обича да прави).

ИСТИНАТА Е ЧЕ НИКОЙ НИКОГО НЕ ИСКА ДА ВКАРА В ЗАТВОРА.ОТНОВО БЪЛГАРИТЕ БЯХА ИЗЛЪГАНИ ОТ Т.НАР. ПОЛИТИЦИ-БИЗНЕСМЕНИ.НЯМА Я ПОЛИТИЧЕСКАТА ВОЛЯ,ИМА САМО ВОЛЯ ЗА БИЗНЕС.БОЙКО,КАТО ЕДИН СЛАБ ПОЛИТИК,Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ДРУГИТЕ,ДА НЕ ИМ СЕ ПРЕЧКА,ЗА ДА НЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ПО БЕЗКРУПУЛЕН НАЧИН.ТОВА КОЕТО БЕШЕ В РОДОПИТЕ И В РАЗГРАД ПРОДЪЛЖАВА И ДОСЕГА - НИЩИЧКО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.ДПС ПРОДЪЛЖАВАТ С АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ПОЛИТИКА, А БОРИСОВ КАТО ЕДИН ВИДЕН ПРЕДАТЕЛ НА РОД И ОТЕЧЕСТВО,ГИ ПОДКРЕПЯ С МЪЛЧАНИЕ И НЕГЛИЖИРАНЕ.НО НЕ ЗНАМ КОЙ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК Е ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО ОТ НЕГО.

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА,АКО НЕ СЕ СТЕГНЕМ - ЦИГАНИТЕ,ТУРЦИТЕ И ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ НИ ДОЗАКОПАЯТ СЪВСЕМ.СИЛАТА Е ВЪВ ВСИЧКИ НАС И ОТ НАС ЗАВИСИ КАК И ДАЛИ ЩЕ Я ИЗПОЛЗВАМЕ!

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3540
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini

*

Неактивен Младиястарец

 • **
 • 185
 • +44/-12
 • Пол: Мъж
Турският вицепремиер и държавен министър Бюлент Арънч заяви, че ксенофобските действия на някои български политици създават силно безпокойство в Турция, информира Анадолската агенция.   

На среща с делегация от представители на Движението за права и свободи в България, състояла се в турския град Маниса, Бюлент Арънч каза:

"Ксенофобските настроения, които някои български политици насаждат сред населението, предизвикват сериозна тревога у нас.

Български политици съзнателно подклаждат омраза към Турция и турския народ от миналото до наши дни.

Борбата, която Движението за права и свободи в България води срещу подобни прояви е справедлива и ние подкрепяме тази кауза", отбелязва агенцията.   

Бюлент Арънч заяви подкрепата на Турция и на турското правителство  за политиката на Движението за права и свободи (ДПС) в България.   

"ДПС не е етническа партия, тя е българска политическа сила, която е регистрирана според българските закони.

Ето защо в това движение участват и българските турци. И с успехите, които постигна, ДПС е за пример в света, дейността на това движение е цяла епопея. Тя заслужава да се анализира, да се напишат книги на тази тема", оповести Бюлент Арънч, цитиран от  Анадолската агенция.     

Делегацията на ДПС е посетила и населения компактно с български изселници град Бурса, където е призовала местните  бизнесмени да инвестират в България, а също се е срещнала с изселнически организации.

В делегацията са включени представители на централното ръководство на ДПС, депутати от българския и Европейския парламент и представители на общински ръководства.

*

Неактивен Младиястарец

 • **
 • 185
 • +44/-12
 • Пол: Мъж
Тоя е*ати наглеца. Като знам какви са нашите еничари сега очаквам и много голямо обръщане на внимание от нашите политици. То ще е световен проблем. Даже ако може да сложат квота на ДПС в парламента, примерно 60 човека гарантирано гаджали.

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3540
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Първо ще ги запалим ...


После ще ги изгасим ...


п.п.
А това не е ли ксенофобия?

 

Жандармерията охранява база на ДПС

Започната от Amenhotep

Отговора: 0
Прегледи: 1317
Последна публикация Март 05, 2007, 21:39:50
от Amenhotep
ДПС = държавата

Започната от Индивидуалист

Отговора: 2
Прегледи: 734
Последна публикация Април 26, 2008, 13:34:37
от Хитлер
ДС създала ДПС

Започната от Nordwave

Отговора: 0
Прегледи: 676
Последна публикация Ноември 03, 2008, 14:19:59
от Nordwave
Ново РЗС и старо ДПС

Започната от Франкист

Отговора: 2
Прегледи: 695
Последна публикация Юни 30, 2009, 15:14:09
от Сит
ГЕРБ няма да разследва произхода на капиталите на ДПС

Започната от Генерал Колев

Отговора: 6
Прегледи: 708
Последна публикация Октомври 19, 2009, 02:22:16
от samvoin
Powered by EzPortal