Разработката: Тангра, окултизъм и древна история

 • 9 Отговора
 • 1877 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4549
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Напоследък се нароиха много националисти изповядващи доста странни за национализма учения, култове и религии, с български корен. Та за това ще си направя труда да ги поразчепкам тези работи и да видиме тези неща полезни или вредни са за България.
На първо место слагаме сектата на богомилите
С какво е характерна:
- неяснота и мъглявина са основните и черти
-отричане на власта на царя и подстрекаване към анархия
-лицемерие надхвърлячо границите на нормалното. Пример: ако богомила е бил на гости на човек покланящ се на иконите и кръста и той им се покланя, ако да учи че това не било уж правилно. Богомилите много са обичали да се настанят на гости у някой по-заможен наивник и да лентяйстват докато ги търпят – с една дума не са си падали по работата, както например св.ап. Павел, който с собствените си ръце си е изкарвал хляба, та да не дотегне някому.
- предателство. Големия богомил Василий врач е екзекутиран защото работел за норманите и им предавал сведения – демек бил е шпионин
Учението на богомилите се е появявало винаги , когато държавата е била в упадък или криза и съответно при благоденствие е изчезвало – това е характерно по принцип за всички секти и ереси.
Накрая богомилите подлъгват краля на Босна да стане богомил с народа му. А сега познайте кои на балканите след идването на турците първи стават мисиумани ? Отговора е босненците богомили. С това и ереста изчезва. Трябва да се отбележи че тази ерес не е съвсем чисто българска – в нея има примеси от ученията на катарите и монотеистите.
Да видиме кои харесваха богомилството и го пропагандираха бесно – комунистите, има ли нещо добро което тези изроди да са славели и пропагандирали ? Според мене НЕ , а според вас.
Следва сектата на Дънов.
Този син на свещеник, учил е познайте къде – щатите, станал е първо проповедник сектант протестант, а после е решил да си направи своя секта.
Учнието на сектата му е смес от: малко християнство, далекоизточен окултизъм и уж някакви научни открития.
Самия той се е смятал за Христос: имал е 12 апостоли и няколко деви, на които редовно им е завъртал пъповете – тоест е развратничел с тях.
- много от последователите му са свършвали в лудницата, жена от Стара Загора в чест на учителя Дънов заклала 3-те си деца и мъжа си докато спели.
- -Дънов е бил пръв приятел и е укривал кого ? Ами другаря Димитров
- Накрая Дънов бива прибран от милицията и бит жестоко до смърт. Последователите му го чакали не 3-ри дни както им казал, а 3-ри месеца да възкръсне, ама такова нещо не е станало, с което явно се доказва че Дънов е лъжец. Комунистите не вдигат шум около него, ама го уважават много. Гроба му не случайно беше зад посолството на СССР. С идването на фалшивата демокрация комунистическите медии правят опити да съживят култа към тоя ха-хо, ама не успяват. Учението на Дънов също е процъфтяло през кризисно време – края на 1-та световна война Сега тия гадове всеко лето замърсяват с ненормалните си хора и песни 7-те рилски езера.
Сега идва ред на най-страшната и опасна ерес в която вярват сигурно около 70% от българите. Това е баба ви Ванга.
Казват до 9-ти септември имало евангелизация, а след това вангелизация.
Тази ерес и учението не е измислено от самата Ванга, а от най-различни самозванци използващи вещицата за свои си цели.
Сега за Ванга:
- имала е дар да вижда, миналото, сегашното и много рядко бъдещето. Бесовете с които е контактувала: знаят миналото и сегашното, ама бъдещето е в ръцете на Бога и те не го знаят, могат само да гадаят по въпроса. За това и няма никакви неща от бъдещето дето вещицата Ванга да е предсказала и да са станали.
- Ванга си направи и църква, която БПЦ не пожела да освети защото като всеки бесноват и обладан от дявола и тя беше направила всичко на обратно: входа от изток, вместо от запад, олтара и той засукан нанекъде, абе циганска работа. Ама най-циганското в целата църква е изогафисването и: Св. Русев художника на бай Тошо си изрисувал любовницата Нежка Робева навсякъде вместо Дева Мария – кошмар
Пророчицата от рупите сериозно контактуваше с комунистическата върхушка. Уж я принуждавали, ама като дойде демокрацията кой я е принуждавал. Беше приятелка и с Л. Живкова, която пък за малко да си създаде своя си секта, ама умря от бесовска лудост.
- баба ви Ванга вземаше и пари от посетителите си. Кой от православните светии или пророци е вземал пари ? Никой , което показва че Вангелия не от един род с тях и Христа, а е сродница на дявола и злото.
Погребаха я в луксозен гроб вероятно надявайки се да направят измама. Тялото и да се консервира и да излезе че е светица и мощите и са нетленни – няма да мине тоя номер.
Има и още една смешна политико-религиозна секта, за която не си струва много да се говори, но пък така ще се развесели темата.
Сектата на Расате – БНС
- учнието им е бесно антихристиянство смесено с чуждопоклоничество към немци, ирландци и скандинавци.
- За наивните има нещо като религия, но за нея може да се каже че е нещо по-тъпо и тъпотиите на най-тъпите секти.
- Знамето им било Господа, а религията България – смешно и крайно нелогично и неясно нали ?
- Лидера им си смени подобно на водачите на секти и фамилията и сега вместо Стнаков се казва Расате.
- Преди стенеха че не учатвали в избори и не гласували, но подобно на сектите бързо си смениха курса и се явиха на избори с кого мислите в листите – с куп агенти на ДС и някакви бивши СДС-ари.
- Тази секта, като всички комунисти празнува и 1-ви май
- Расате имаше даже предаване в комунистическата ББТ – ето я връзката с комунизма, като при останалите секти и култуве.
- Кара последователите си да работят ангария за организацията – секта
- Имат контакти с престъпния свят, и даже и с цигани. Расате изкупуваше железо от последните – много вероятно да е било и крадено.
- БНс-арите, са като грамофони подобно на муунистите – влючва се магнета-бнсар и не може да спре да говори – основно тъпотии и безмислици, та после родителите им се чудат в коя секта били.
Хубавото на сектата е че: хората бърже се усещат и я напускат, но все пак тя си върши работата в полза на комунистите и срещу България.
Казах каквото имах да казвам, сега е ред на дискусиите......
_________________

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4549
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Re:Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2011, 19:13:50 »
Странно но колкото и глупави да изглеждат нещата около :тангра , окултизма и древната ни история , не са случайни или пък самозародили се.
Ясно се чувства дългата ръка на нечия тайна служба от вънка. Дали е КГБ, или ЦРУ, или пък МОСАД, или пък ръката на световното правителство е без значение. Важно е да се знае че тези неща никак не са невинни и случайни. Не сте ли се замисляли как с демокрацията, а и доста преди това се пропагандираше Тангра и митичната му сила, към пропагандата спадаха и други окултни филми от запада, които на пръв поглед нямат нищо общо с тангра и древната ни история, ама само на пръв поглед. Как само от нищото се появиха куп луди хора от класата на Елтимир, Йоло Денев и Расате. Как само медиите им помагаха, уж ги плюват и осмиват, ама и лошата реклама е реклама. А какво да кажеме за древната ни супер история ?
Книгите за нея не спират да излизат, при това на един крайно ограничен книжен пазар. Демек не се знае дали са на печалба. В тази история са ангажирани предимно професори станали такива при комунизма , които сега гръмко и нахално викат че комунистите лъжели и не трябвало да им се вярва. Добре бе пичове значи тогава да не вярваме че сте професори, понеже комунистите и за това са излъгали ?
Забелязали ли сте че 20г. след уж падането на комунизма бг-национализма е толкова хилав и жалък че все едно комунизма не е падал.
Трите основни фактора за това жалко състояние на национализма ни са : Тангризма, който няма никаква филосовска доктрина, древната ултра велика история, състояща се от измислици и окултизма - разбркващ допълнително мозъците в главите на наричащите се националисти.
Защо става така ?
- тангризма: нбяма никаква структура на духовно учение, светоглед или философия, на место това са болните измислици на някакви смешници. да ама това не обединява , то разединява и разпръсква хората.
-древната история: тука номера е да не поглеждаме в най-най-близката ни и да се разсейваме с измислици от рода на : Атила е българин Ал. Македонски е българин и т.н. Тези неща имат и друг ефект - отблъскват нормалните хора от идеята на национализма.
- окултизма: тука нещата са смешни, но именно окултизма подпомага митовете и измислиците за първите две. Освен това страшно обърква и разводнява нещата. А и окултизма е от дявола, където е той, там е и гордоста, а където е тя - няма сговорност и организираност. Има само интриги и сплетни, пример : БНС на Расате.
Защо ще кажете му е на някой от вънка да харчи луди пари за тези неща ?
Причината е проста: България е сърцето на Балканите, а те пък са центъра на света и най-големият кръстопът. Нормално е никога да не ни дадат да се организираме. Освен това към България върви и Македония, както и част от Сърбия. Трябва да се знае че и културно сме близки с руснаците, не казвам Русия понеже няма такава страна от 1917г.
Дадеме ли добър пример : руснаците ще го последват и тогава някой ще загуби контрол над една голяма част от света, контрол за който се борят от векове.
Та нещата не са толкова прости и невинни, колкото ни се струват. И смело мога да кажа че всеки: тангрист, окултист и подръжник на теориите за древната ни история е дефакто и предател и продажник.

*

Неактивен varnab

 • **
 • 189
 • +61/-12
 • Пол: Мъж
Re:Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2011, 14:26:27 »
 (handshake) Напълно съм съгласен с тезата на fanatik. Много разяздащо за обединението на българите са окултизма и тем подобни теории, а керванът си върви и циганите и чифутите настъпват.....

*

Неактивен omerzen

 • ****
 • 4243
 • +562/-46
 • Пол: Мъж
 • България на българите
Re:Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2011, 16:27:39 »
Наистина прекалено много залитнахме по окултизма и езичеството.
А те представляват интерес колкото за обща култура и нищо повече.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4549
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Re:Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2011, 18:12:14 »
Наистина прекалено много залитнахме по окултизма и езичеството.
А те представляват интерес колкото за обща култура и нищо повече.
Дори и за обща култура не са интересни.
Проблема е че целият ни национализъм с малки изключения е обладан от окултизма и измислиците за древната ни история. Окултизма идва естествено и от запад, където нео-нацистите са облъчени с това. Целта удара на нормалномислещите хора да е по-слаб като вземат да се осъзнаят накъде ги водят политиците им. ПОнеже езичника в съвременният му вид за нищо не става.

*

Неактивен Денгизих

 • **
 • 116
 • +6/-18
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Pisces Pisces
Re: Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #5 -: Декември 09, 2011, 08:49:07 »
никва разработка не е това а разработката е църквата слуга на власта толкова е замаила мозъците на хората

*

Неактивен omerzen

 • ****
 • 4243
 • +562/-46
 • Пол: Мъж
 • България на българите
Re: Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #6 -: Декември 09, 2011, 08:58:44 »
никва разработка не е това а разработката е църквата слуга на власта толкова е замаила мозъците на хората
Мишок пак ти ли си бе брат.     
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

*

Неактивен Денгизих

 • **
 • 116
 • +6/-18
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Pisces Pisces
Re: Разработката: Тангра, окултизъм и древна история
« Отговор #7 -: Декември 28, 2011, 15:53:06 »
не е мишока бе Омерзен това е гласа на БЪЛГАРСКИЯ БОГ ТАНГРА

*

Неактивен Горянин

 • **
 • 261
 • +25/-19
 • Пол: Мъж
Байновци, дайте ми едно 100% доказателство, че Тангра е бил българският бог!

*

Неактивен Ратникъ

 • ****
 • 1224
 • +105/-148
 • Пол: Мъж
То има тонове извори !!! Реално българската религия си е тенгрианството, както във всички европейски народи езическите им вярвания са им националната религия ! Друг е въпроса, че още Тервел е бил християнин !

 

Powered by EzPortal