Партийните мероприятия на ДПС

 • 53 Отговора
 • 13637 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Tiesto

 • ****
 • 1309
 • +134/-77
 • Пол: Мъж
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #45 -: Април 06, 2011, 16:38:06 »
Ето го и изрода !

Митинг на Дпс - чалга, панаир и демагогияРедактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
« Последна редакция: Януари 19, 2013, 06:56:29 от Hatshepsut »

*

Неактивен Tiesto

 • ****
 • 1309
 • +134/-77
 • Пол: Мъж
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #46 -: Април 11, 2011, 00:08:53 »


БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е изслушал внимателно всички идеи, които са представили членовете на младежката структура на партията. Припомняме, през почивните дни се проведе форум на младите в Движението за права и свободи.

Председателят Ахмед Доган винаги ни е подкрепял, заяви председателят на младежкото ДПС Джейхан Ибрямов. По думите му лидерът на ДПС е останал доволен от това, което е чул и видял по време на форума, и е приел някои от идеите на младежката организация.

Самият Доган говорил пред тях за доверието, самооценката и отговорността, които трябва да притежава всеки европейски политик.

По време на заседанието на националния съвет на младежкото обединение на ДПС са били обсъждани и са взети решения за три основни въпроса, съобщи още Ибрямов.

До един месец областните структури на младежкото ДПС ще обсъдят предложения за критерии и номинации на общински кметове, общински съветници и кметове на кметства. По време на заседанието е взето решение да се упълномощи председателя на младежката структура и централният оперативен съвет да внесе номинациите, получени от областните съвети, в централния съвет на партията.

Ибрямов добави, че вчера е бил направен анализ на решенията от предишния национален съвет, а някои от младежите са изнесли доклад за организационното състояние на младежката организация и анализ за това каква е  готовността за участие в предстоящите президентски и местни избори.

Обсъдени са нагласите, отношението и очакванията на избирателите от ДПС, както и какви усилия трябва да бъдат положени за увеличение на последните избори през 2009г.

От младежкото ДПС коментираха, че партията на Доган винаги се бори за разширяване, но по всяка вероятност в някои общини тя ще участва в коалиции в някои общини.

Все още не са обсъждани нито кандидат-президентска двойка на ДПС, нито конкретни въпроси, свързани с предстоящите избори.

Срещите на бившия член на ДПС Касим Дал с обществеността в някои райони на страна също не са били поставени като въпрос по време на дискусиите, тъй като той вече не е част от партията на Доган.

Най-големите проблеми, обсаждани в национален мащаб, са били безработицата, младежката заетост и емиграцията.

*

Неактивен Tiesto

 • ****
 • 1309
 • +134/-77
 • Пол: Мъж
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #47 -: Февруари 03, 2012, 14:52:07 »
Пресцентър на партия ДПССтотици, сред които депутати и репресирани от комунистическия режим, почетоха паметта на жертвите от кървавите събития преди 27 години в село Могиляне


„България се нуждае от ново правителство, което да бъде експертно и надпартийно”, това заяви един от заместниците на Ахмед Доган, Лютви Местан по време на възпоменателен митинг в Кърджалийско. Днес в кирковското село Могиляне стотици души почетоха паметта на застреляните през 1984 година от милиционери местни жители. Тогава 17-месечната Тюркян, на която е кръстена и чешмата, пред която се провежда ежегодния възпоменателен митинг, 43-годишният Муса Якуб и 45-годишната Айше Молахасан са убити, след като местното население отказва да смени имената си.

Очакванията на Местан са 2012 година да роди политическата алтернатива на еднопартийното управление в страната, защото настоящият кабинет нямало да понесе тежката социална цена на кризата и затова България е изпитвала необходимост от ново правителство. „Ние имаме интерес от тази промяна, но не се нуждаем от самоцелно партийно управление, а от нова формула на властта”, обобщи депутатът от Момчилградско преди да се обърне към медиите, думите му да не бъдат интерпретирани като заявка за власт.

„Нямаме право да мълчим, на това място трябва да мислим на глас, защото Тюркан чешма е място за изповед, размисъл и равносметка”, отправи послание Местан към събралите се стотици души от региона, страната и чужбина.

На възпоменателния митинг сред гостите присъстваха още зам.-председателят на ДПС Рушен Риза, секретарят на оперативното бюро на партията Мустафа Карадайъ, лидерът на младите депесари Джейхан Ибрямов, депутати, кметове на местни общини, репресирани от комунистическия режим, представители на изселническата група „Балгьоч”.

В изказването си заместникът на Доган, Рушен Риза разкритикува премиера Бойко Борисов за думите му преди 2 години, че одобрява Възродителния процес, но не и начина, по който е направен. „Тази година ДАНС влезе в 15 родопски села и арестува 12 имами. По време на изборите глобата за агитация на турски език беше 2 000 лева. Това е тайна държавна политика, която вместо да премахне, поставя бариери”, посочи той. Разделение между малки и големи общини са накарали през последните 2 години, откакто ГЕРБ управлява, само в кирковския регион 3 000 души да се изселят в Западна Европа, заради липса на работни места, добави още Риза. Той обвини Правителството, че отблъсква турски инвеститори, които имат апетити да вливат пари в България и призова управляващите да улеснят издаването на визи.

Като най-голям гарант за стабилност и сигурност в страната пък определи партията си, депутатът Джевдет Чакъров. Думите му са били потвърдени и от лидера на Алианса на либералите и демократите в Европейския парламент, където преди месец Чакъров беше избран за зам.-председател. Като бивш министър на околната среда, депутатът обясни, че е оставил наследство от проекти за пречиствателни станции, към които Правителството е започнало да обръща внимание за реализирането им едва сега.

„Каква беше вината на една майка, на един баща и на едно 17-месечно момиче и защо те си тръгнаха от този свят”, заяви с много емоции синът на убитата Айше Молахасан.

Актьори от кърджалийския театър отново изнесоха традиционно представление, като с песни и стихотворения пресъздадоха нещастните събития отпреди 27 години. Младата Айсел, дъщеря на Мустафа Карадайъ, изпя песен, написана от нея и посветена за Тюркян.

След края на митинга председателят на Висшия мюсюлмански съвет Шабанали Ахмед изнесе молитва, след което бяха поднесени венци и цветя пред паметната чешма.

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #48 -: Февруари 03, 2012, 14:58:39 »
тези досега 20 пъти трябваше да бъдат забранени като организация
и местан да сее патладжан в затвора
на двора
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен Tiesto

 • ****
 • 1309
 • +134/-77
 • Пол: Мъж
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #49 -: Февруари 10, 2012, 17:57:33 »
ДОГАН говори, как раздава парчетата от баницата !

http://www.vbox7.com/play:efbb25e5

*

Неактивен Tiesto

 • ****
 • 1309
 • +134/-77
 • Пол: Мъж
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #50 -: Февруари 13, 2012, 17:26:18 »

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8681
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #51 -: Януари 18, 2013, 21:53:06 »
Цитат
"По покана на ДПС Бюрото на Либералния интернационал ще заседава в София на 18 и 19 януари
Сред участниците в заседанието са президентът на Либералния интернационал Ханс ван Баален и Маркус Льонинг – член на Бюрото и пълномощник на Федералното правителство на Германия за политиката по правата на човека и хуманитарната помощ, както и Джули Миновес – от Андора, Абир Ал Сахлани – член на парламента в Швеция, Робърт Браун от либералната партия на Великобритания и Тим Харис – член на парламента в Южна Африка. От ДПС ще участва д-р Джевдет Чакъров, член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния интернационал.

На 18 януари следобед г-н Ханс ван Баален и д-р Джевдет Чакъров ще бъдат приети от Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев

Всички представители на Бюрото на Либералния интернационал, пристигнали в София, ще бъдат гости на Националната конференция на ДПС на 19 януари в НДК."
http://www.dps.bg/news/events/1957/po-pokana-na-dps-byuroto-na-liberalniya-internatsional-shte-zasedava-v-sofiya-na-18-i-19-yanuari.aspx
...
Цитат
Националната конференция на ДПС ще се проведе на 19 януари в зала 3 на НДК. Абсолютно сигурно е преизбирането на Ахмед Доган на председателското място в ДПС.  Вчера областните структури на партията в Разград и Шумен официално издигнаха кандидатурата му за поста. На последното заседание на Централния съвет бяха избрани мандатни комисии, които в момента приемат предложения за ръководство на партията.

Наред с чистката в парламентарната група, след конференцията се очаква да има промени в 18 – членното Централното оперативно бюро. В момента в него са Ахмед Доган, Лютви Местан, Ремзи Осман, Филиз Хюсменова, Христо Бисеров, Камен Костадинов, Емел Етем, Алиосман Имамов, Юнал Лютфи,  Рушен Риза, Йордан Цонев, Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Хасан Адемов, Айруш Хаджи, Тунчер Кърджалиев, Янко Янков, Мустафа Карадайъ.
Мястото на недолюбвания от Сокола Ремзи Осман най-вероятно ще бъде заето от Неджми Али, който е член  на Комисията по външна политика и отбрана и Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Али участва активно в работата на двете парламентарни институции, занимаващи се с контрола над силовите ведомства. Идеята на Ахмед Доган била той да поеме ресора на Касим Дал в бюрото, твърдят източници от „Стамболийски 45“.  Неджми Али се ползвал с подкрепата на както на зам.-шефовете на партията, така и на младежката организация.
За предстоящите интриги в ДПС,чете тук.
http://www.mignews.info/chistka-v-dps/

...
...
А тук се коментира сексбомбата и башгювендия на ДПС от Пловдив,която ще се конкурира с гербаджиите,кой да купи циганските гласове в Пловдив.
"Несигурно е положението и на пловдивската депутатка Петя Раева. През последните три години тя занимаваше медиите не със законодателни и партийни инициативи, а с външността си. Раева отслабна рязко, написа книга за дебелани, сложи си силикон в гърдите, а дълбоките й деколтета продължават да я правят атракция в парламентарните кулоари. Партийното ръководство обаче е решило отново да й повери Пловдив, където трябва да убеди ромите от “Столипиново” отново да гласуват за нея.  Това обаче е трудно постижимо, тъй като от сега е ясно, че ГЕРБ се гласи да купи циганските гласове..."

...
На съфорумците и четящите този форум ще припомня,че силиконката Раева стана известна с това,че си направи джакузи в офиса,когато беше изпълнителен директор на "Напоителни системи" ЕАД в София, да си плакне кариеристичните части на тялото.Всичко това с народна пара.
За нейно огорчение ще и припомня българската мъдрост,че puтка и сирене измиване нямат.
...
Каква ще е интригата от предстоящата конференция на ДПС?Новата тройна коалиция?
« Последна редакция: Януари 18, 2013, 21:54:48 от Петкан »
Ad honores

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8681
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Партийните мероприятия на ДПС
« Отговор #52 -: Януари 20, 2013, 07:07:03 »
Това,което вчера се случи в НДК доказа,че етническата партия партия ДПС ,създадена от БКП е продължител на традициите на партията майка,"избирайки" Ахмед Доган - за почетен пожизнен председател на партията.
Този избор нямаше да е толкова лош и обиден за достойнството и авторитета на България,ако не се знаеше,кой е Ахмед Доган и какво е това,което той е направил за и против България.
Не бих желал да коментирам всеизвестни неща от биографията на Доган,а също и от историята на ДПС и чий наследник се явява,а нека се дискутира във форума това,каква е България и нейния престиж след вчерашните маймунджилъци в НДК.
Обидно е за всеки българин-от обикновения селски човек та чак до президента на държавата,че се позволява на една самозабравила се група турчеещи се индивиди да правят каквото си поискат с цел уронване достойнството на България и българския народ.
Всичко това нямаше да го има в този уродлив вид,ако демокрацията в България имаше здрава основа и темелите и бяха изградени от свестни хора и истински демократи.
Без да изпитвам  грам симпатия към настоящия премиер на България,мога само да съжалявам като българин,че този български министър председател е унижен не от кой да е,а от мекерето Ахмед Доган.
Цитат
"Сокола не е пропуснал да спомене и премиера Бойко Борисов в словото си. "Тепърва ще се анализира "случаят ГЕРБ и Бойко Борисов" в най-новата история на България. Най-вече от гледна точка на въпроса: защо след близо 20 г. преход към пазарна икономика и демокрация властовата система на държавата беше обсебена от идентифицирани "летящи обекти" от подземния свят. Виждайки как реагира медията и обществото на поведението на един мачо като герой-спасител, ти става тъжно и мъчно, Но диктаторите, като нашия герой-спасител са странни хора", категоричен е Доган..."
http://btvnews.bg/bulgaria/sabotiraniyat-doklad-na-dogan-predlagam-za-predsedatel-na-dps-lyutvi-mestan.html
...
България е болна и тумора расте.
Ad honores

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8681
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Цитат
"Лидерът на ДПС Карадайъ и цялото ръководство на партията бяха посрещнати възторжено от хилядите, дошли да почетат трагичните събития отпреди 28 години в Джебел.
На този площад се развяха два вида знамена, но едните са на 28 години, другите са знамена на партийна еднодневка. Преди 28 години нашата болка ни обедини. От 28 години нашата сила е в единството и заедността и ние водим тази битка за права и свободи. И ще продължим борбата за сигурност и мир в нашата Родина." Това обяви в центъра на Джебел лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.
 
Той нито веднъж не спомена името на Местан, но подчерта, че "този предател" успя да излъже 100 000 избиратели и по този начин сега в управлението на страната влязоха откровени "фашисти". 
http://epicenter.bg/article/Karadaya--Nashite-znamena-sa-na-28-godini-i-ottogava-nie-se-borim-za-sigurnost-i-mir-v-nashata-Rodina-/127869/2/0
...
...
Когато лидерът на ДПС говори за фашизма, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тряба да каже и това, че неговите предци са извършили такива чудовищни престъпления срещу българския, арменския и други народи, които по нищо не отстъпват на престъпленията извършени от германските фашисти срещу човечествето през 20 век.
Кога ще дойде времето, когато Народното събрание ще признае геноцида над българския и арменския народ, извършен от Турция?
Докога Бойко Борисов ще се занимава с хитрости и ще нарича геноцида  "масово изтребление", а обслужващите го депутати ще се правят на маймуни, гласувайки за "масово изтребление" на арменците и НИТО ДУМА за геноцида над българите по време на турското робство?
Интересно е това, че в България в 2017 г. има повече от 1 милион лумпени, които гласуват за ГЕРБ, т.е. за Бойко Борисов- телохранителя на Тодор Живков и damenbinde на Ангела Меркел!
Ще се намери ли някой български прокурор, който да предяви обвинения срещу ДПС, че не е конституционна партия, а е етническо-религиозна формация, създадена по поръчение на външни сили?
Какъвто е министър-предестелят на България, такъв е и Конституционния съд-високоплатена група от мекотели, а за раите остава само безкрайната надежда, че все пак някой си някога ще ги оправи.
Как ще стане това оправяне е без значение, може и отзад...
Ad honores

 

Powered by EzPortal