Автор Тема: Антибългарските комуноиди пак имат остра диария  (Прочетена 3819 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ФранкистTopic starter

  • банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
  • Пол: Мъж
На 18.02.2012 за поредна година ще се проведе Луков марш. Може би най-голямата сбирка на истински родолюбци в България. Тази година организаторите на събитието решиха да се честват заедно, както паметта на ген.Христо Луков, така и паметта на апостола на свободата – Васил Левски. За пореден път, за поредна година, банда наркоманизирани лумпени ще се опитат да се изгаврят с паметта на тези велики национални герои. Това всъщност не е нещо ново под слънцето. От много време платените ибрикчии на всякакви сороски фондации се опитват да унижават и умаловажават делата на почти всички велики българи. Стигаше се дори до там - да обявяват великия революционер Христо Ботев за комунист – интернационaлист, а неговият последен поход да бъде сравняван с действията на античовека, саботьор и наркоман Че Гевара.

Както вече казахме - нищо ново под слънцето. Поредната новосформирана, с пари на комунистите-антибългари и чужди фондации, организацийка, бореща се против българите, реши да заеме бойна поза с цел - оправдаване на даваните им пари. Името на организацийката с риск да им направим реклама се казва „ХоРа” – хора против расизма или нещо от този сорт. Всъщност, каква е идеята на такава една организацийка – оказва се, че след като в обществото всички са наясно, че антибългарски и античовешки организации като „Че Гевара/23 септември/октомври” са комунистически подлоги, то е трябвало да се направи преди 2-3 години една групичка, която да не развява открито червеното знаме на антибългарщината. Не се лъжете – членовете са същите. Това са групичка от десетина наркомана на които им бива плащано с най-евтиното лепило и използвани спринцовки, за да скачат по площадите и да реват, че са били малтретирани от произволно посочена личност. Колко е жалка наркоманската съдба....Какво ли не прави човек, за да си набави дозата. Няма да се учудим ако срещу няколко грама хероин, някой ден се оплачат, че са били бити от собствените си родители! Интерсното в случая е, че тези борци срещу расизма, като всяка една антибългарска организация виждат навсякъде расизъм срещу всякакви малцинства, а не виждат такъв спрямо българския етнос.

Та същите тези господа и дами от тази организация преди около седмица излезнаха пред обществото ( да се разбира - в техния блог) с открито писмо до омбудсмана на републиката, посолството на Израел, посолствата на САЩ, Гватемала и Науру, столична община, кметицата с перуката, премиера-антибългарин Борисов, арменския поп – Агоп и още сума ти знайни и незнайни анимационни герои, в което писмо те остро осъждат провеждането на събитието „Луков марш”. Освен че го осъждат, разбираме че молят/просят то да бъде забранено, всички български националисти, патриоти и родолюбци да бъдат вкарани в лагерите Белене/Скравена/Ловеч, желаят да се установи наново пълно господство на пролетариата и колкото се може по-бързо да се върнем в лоното на светата власт на ЦК.

Знаем, че тези ХоРа са всъщност най-обикновени отрепки и наркомани. Ние можем да ги разберем – те не са българи – по-голямата част от всичките десет човека са наполовин цигани, има сърби, турци, гърци, има и двама араби. Поради тази причина те не могат да разберат никой от българските обичаи, никой от българските герои, а българския бит и душевност са много далечни за тези платени чужденци-наркомани. Длъжни сме обаче да им съобщим, че ако не е бил ген.Луков, половин България щеше да е сръбска в момента. Това го казваме, за да подразним сръбското лоби в наркоманската групичка. Разбира се никой човек не е светец и ние всички много добре го разбираме това. Но освен това разбираме, че ген.Луков е бил водеща фигура в националното обединение на всички българи в българското землище на Балканите и благодарение на него е бил отхвърлен хомота наложен ни от Ньойския диктат. За жалост малко от наркоманчетата в „ХоРа” са ходили на училище и тези неща няма откъде да ги знаят. За личноста на Васил Левски дори няма и да споменаваме, тъй като всяка дума е излишна и не на място, за да се опише този титан.

Та в крайна сметка се оказва, че една групичка от наркозависими иска да заличи делото на тези двама велики българи. Никой да не си спомня за тях, за това което те са извършили за обединението на народа си! Тук ще споменем как преди няколко години, елементи от подобна антибългарска групировка, няколко часа преди честването на Луков марш заляха с червена боя паметната плоча на ген.Луков. До какви крайности и хулигански мерзости може да стигне тази мразеща българите паплач! Да се унижава паметта на един от спасителите на нашата родина по такъв мракобесен начин!!!

Тази банда скимтящи наркомани от небългарски произход, от които даже техните родители са се отрекли, за поредна година получава сериозна диария от жалките си напъни да спре все по засилващия се национализъм и патриотизъм в България. Искаме само да ги предупредим – тях и техните мъжки приятелки от антибългарската организация „Шалом” – вие не можете да спрете събуждането на един народ! А колкото повече се опитвате, толкова съпротивата ще е по-голяма! Защото народа следва сърцето си – а не шайка надрусани ХоРа.http://nsaprotiva.com/
 

Tags: