Истината за Ахмед Доган

 • 36 Отговора
 • 14435 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4411
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Истината за Ахмед Доган
« -: Април 04, 2007, 19:50:35 »
Костадин Чакъров: Ахмед Доган е само 25% турчин!

Автор www.nezavisim.net

• Начо Папазов го уреди да следва философия в СУ
• Живков сам поиска ДС да му подслушва къщата
• Първата жена на Владо Живков искаше с американски хеликоптер да изнесе нелегално детето им зад граница

Костадин Чакъров е бил политически помощник на Тодор Живков и съветник на Людмила Живкова над 10 години. През него е минавала цялата информация на службите за сигурност. Днес Костадин Чакъров е председател на гражданско движение "Власт на закона".
Последната му книга "Нашествието на демократите" стана хит на пазара.

- На 29 март Ахмед Доган има рожден ден. Нормално е да го коментираме. Вие като специалист смятате ли, че той е полезен за страната?

- Не той дезинтегрира обществото и разбива България. Той оглави “Турско националноосвободително движение в България." За разлика от войнствените лозунги ”Кръв, гяури”, Доган смени позивите и им придаде интелектуално съдържание. След като беше арестуван, той продължаваше да ръководи дори от затвора Турското национално движение... Ахмед Доган беше в Пазарджишкия затвор, но не работеше. Неговата бригада от затворници изчукваше акумулаторите... А той си беше в администрацията на затворническата структура. Той си имаше канцелария в затвора, която му се полагаше като на старши бригадир. От време на време излизаше навън, идваше в някои обекти, "срещаха се разни хора с него".

- Явно е бил контролиран в затвора, а беше ли контролиран личният му живот, след като излезе навън?

- Не, личният му живот не беше контролиран. Доган беше контролиран като сътрудник. Там, където се срещаше с водещия го работник, имаше апаратура. Там се правеха записи на техните разговори! Поне докато беше сътрудник на Първо управление на ДС... Той беше подготвян за мисия и се срещаше с водещия го офицер Иван Михайлов Карамочев. Напиваха се заедно в тази квартира с Доган. Тогава се появиха съмнения за лоялността му... Доган го проверяваше за лоялност.

- Напиваха го, за да проверят лоялността му ли?

- Те се напиваха, защото им се пие! А иначе отделно го подлагаха на тест: какво е отношението му към турската държава, тъй като Доган не е турчин. Той е етническа смес от татарски, цигански и турски корени. По същество е само 25 процента-турчин! Мислеше се, че понеже не е чист турчин, може да се разчита на него стратегически - да бъде внедрен в турската държава.

- Първо българска филология ли е следвал?

- Доган беше приет в Шумен, в Педагогическия институт. Оттам го прехвърлиха с писмо на Начо Папазов, по искане на Министерството на вътрешните работи, в Софийския университет, специалност-философия. После Доган поиска да му дадат позиция в науката. И това се направи чрез началника на Второ управление Иван Иванов, който беше близък със Сава Гановски. И Сава Гановски го вкара във философския институт на БАН-негласно, без да се шуми, по всички процедури. Всичко се правеше камуфлажно.

- Може ли България да подчини Доган днес?

- Да, чрез турската държава. Трябва да кажем на Турция да си прибере Доган, Емел Етем ..... Защото турската държава работи - депутати, дипломати, учители шетат из Родопите. В Родопите работят 200 учители-ходжи, нелегално. Вече 10 години изграждат духовни училища, дават по 5 хиляди лева на момче, което се запише в тяхно училище, дават по 500 на жени, които носят турско етническо облекло (забрадки, шалвари). В България влизат камиони с литература на тая основа. В Якоруда имаше 1000 души, които се припознаваха като турци, днес 7 хиляди се пишат за турци. Вече се оформиха мюсюлмански анклави. Даже днес в управата на Пловдив имат турци. Знаете ли, че в Гърция за сто години няма построена нито една джамия. Ние за 15 години сме построили 1200 джамии из цяла България.

- Доган ли беше виновникът за публикуването на “Оня списък” с разузнавачи, които бяха разкрити след 1989 г.?

- Стоян Ганев даде списъка на Ахмед Доган. А Ахмед Доган се засили веднага в турското посолство. Ала турският посланик бил болен, стоял си в къщи. Но поради спешния характер на срещата той става от леглото си и отива в посолството. Имаме пълна информация какво е говорил в специалната стая с Доган. След като Доган предава информацията, той поставя условието да напусне българската държава. Но, уви, той е много ценен в България, а не някъде другаде и затова го оставят тук. Турците се усъмниха в един човек, че той ги е предал. За да не му посегнат, даде му се лъжлива диагноза, да влезе в болница, че има инфаркт. Той влезе в МВР-болница. Оттам го прехвърлиха в Правителствена, за да бъде под контрол и охрана. После този случай бе обсъден на среща при президента Желю Желев, на която присъства и Филип Димитров (тогава министър-председател), Йордан Соколов и Стефан Савов - шеф на българския парламент. След доклада всички мълчат, не знаят как да реагират. Само Стефан Савов казва: “Не ме интересува колко комунистически офицери ще бъдат издадени, интересува ме коалицията да бъде стабилна и да работим с Ахмед Доган.” От този момент Ахмед Доган разбра, че е над българските закони, затова се е разпасал! Но всичко е документирано и се съхранява.... И аз смятам, че ще бъде съден за държавна измяна. Вече има достатъчно доказателства че Ахмед Доган и ДПС са прикритие на турските държавни интереси.

- Г-н Чакъров, защо след толкова много години започна масирана медийна кампания срещу Тодор Живков и Людмила Живкова? Видяхме цяла поредица в "Труд" например.

- Трябва да се върнем година назад, когато започна провокацията с досиетата, когато се прие този злополучен закон за архивите на ДС. Трябва да се върнем и към началото на прехода, когато първите, които попаднаха под политическите удари на перестройчиците на Луканов, бяха от Министерството на вътрешните работи, по-специално ДС, и кадрите на Тодор Живков - дипломатически, административни, стопански. Именно те бяха, първите, които бяха сатанизирани. Защо? Защото на перестройчиците им трябваше имидж на хора, които са разчистили пътя към демокрацията. Въпреки че те имаха зловеща биография, като например Андрей Луканов, който плетеше интриги пред Съветския съюз. Когато дойдоха перестройчиците-хитреци, първата им работа беше да разчистят пътя от автентичните кадри на България. На тяхно място дойдоха комсомолците на Андрей Луканов. За кратко време държавата беше оголена от защита... От този момент нататък започна нейното разграбване.

- По немската телевизия “Арте” излъчиха филм за България, в който се твърди, че българската Държавна сигурност е създала наркоканалите. Те са били основен източник на валута за България. Ако цитираме филма, след 10 ноември, тези канали са били приватизирани от Луканов и са продължили да действат, което е родило престъпността в България. Такива ли са фактите?

- Това е един от митовете. ДС никога не се е занимавала с наркотици, всички канали за наркотици заобикаляха България. Тук става дума за т.нар. каптагон. Каптагонът е едно стимулиращо лекарство, което всички европейски лекари предписваха като обикновен стимулатор. Ние се добрахме -“придобихме”, рецептата на този биостимулатор. И започнахме да го произвеждаме под формулата “каптагон”. То е за стимулиране на хора от определени професии-среднощни бармани, сервитьори, шофьори, а също и за мъже, които искат да засилят своята енергийна потентност. Каптагонът намери голям пазар в Арабския свят - Иран, Ирак, особено когато беше войната при тях. Рецептата, по която произвеждаме каптагон, конкурира няколко големи концерна, които произвеждаха аналогичен продукт. И тогава Западът реши да ни “удари” пазара - Международна комисия вкара каптагона в забранен списък от лекарства, близки до наркотиците. След 10 ноември Луканов постъпи много подло и реши да “хвърли” на съда хората, които отговаряха за него - това бяха Христо Христов, бивш министър на вътрешната търговия, началника на 4-то управление-генерал Величков и т.н....

- Вярно ли е, че са подслушвали семейството на Тодор Живков?

- Около Владимир Живков имаше няколко неудачи, негови компании от приятелчета ходеха при него, този си иска апартамент, другият взел каса с уиски, хъшлашки, кокошкарски истории. Живков като разбра за това разпореди на Григор Шопов: Втори отдел да заложи подслушване на телефоните в собствената му къща, при жив държавен глава!

- Разкри ли се нещо нередно така?

- Хванаха някои от хората около Владо Живков, които после бяха санкционирани. Едни влязоха в затвора, други изселени извън София..
- А Живков позволи ли да понапляскат сина му?

- Не, но имаше инциденти. Веднъж го удари охраната. Около Владо имаше много митове - според тях той всяка седмица убиваше и изяждаше по някоя девойка!

- Наистина ли е убил телевизионната говорителка Татяна Титянова?

- Оказа се, че в момента, в който тя се хвърлила от блока, той е бил във Варна и е откривал ансамблея “Знаме на мира”.

- Вярно ли е, че първата съпруга на Владимир Живков- Маруся Мирчевска, била много палава брюнетка?

- Тя направи опит детето й да бъде прехвърлено нелегално през граница, при планината Беласица в Петрич. Чрез един американец, който направи опит с хеликоптер да я прехвърли през границата. Бе хваната. И изпратихме нота през Външно министерство до американското посолство, че това е намеса във вътрешните работи на България. Беше документирано и филмирано... Тя влиза на едно място с една прическа, излиза с друга прическа и с други дрехи... Влиза без чорапогащи, излиза с чоропогащи...

- С каква цел го е правила? За да се прикрие?

- Сигурно ... Това не се прощава! Това е семейството на президента?! Външното наблюдение установи нейни контакти извън семейството!

- Беше ли наказана Маруся?

- Тя беше наказана в личен план! Бяха й забранили достъп до всички обекти на УБО и детето й беше взето! Беше наказана като майка и като член на семейството! Даде й се апартамент в жк "Изток" в София.

- Според писателя Любо Левчев Людмила Живкова е била убита. Доказателството било, че пръстенът със синьозелен тюркоаз, който винаги е носела, е сменил цвета си поради високата температура, която тя е развивала вътре в себе си? Имаше ли такова нещо?

- Е, имаше такова нещо, но аз стоя повече на земята и много-много не обръщам внимание на тези въпроси. Цялата работа е, че тя имаше тежко заболяване, а след удара не предприе никакви мерки, имаше страхотно главоболие, физически болки имаше. Тя опитваше да се спаси с билки и компреси, но не можеше... Даже тя ходеше с тюрбан, защото нямаше време за прически, защото работното й време започваше в 8 ,а свършваше в 2 през нощта. Тя не беше суетна, само работеше.

- Тя имаше ли коса под тюрбана?

- Тя имаше коса, красива смолисточерна коса - дълга до кръста. Имаше си коса и след операцията. На главата имаше само черепна травма.

- Според Богомил Райнов тя се е изтощила с диети?

- Да, тя беше жестока вегетарианка. Тя като че ли искаше да се наказва.
Тя ми е заръчвала поне десет пъти да напиша думите й: ”Най-тежкият и най-големият ми проблем, който ми е предизвикал мъка и страдание е, че съм от фамилията Живкови, че съм дъщеря на Тодор Живков. Защото нито една оценка за мен не е истина, тя е манипулирана! Нищо не мога да направя в живота сама, ако направя добро или лошо, правя го защото баща ми е зад мен." Тя пиеше чай с мляко, чер хляб, малко плодове, никакво отношение нямаше към пари и удоволствия. Тя отиваше към екстремни състояния - ако можеше нищо да не яде, за да даде пример за доброта и скромност. Аз й казах, че като не се храни, ще разруши тялото си. А тя ми казваше: “Когато духът върви напред, тялото ще го следва!” Но това й изигра лоша шега, тя беше изтощена и много изострена. Накрая не искаше да се среща с много хора. Споделяше, че всички са се въртели около нея заради някакъв интерес. Тя ми каза: “Не ме предадоха само Александър Лилов, Богомил Райнов и Светлин Русев. Те си останаха честни хора.” Всички заместници в екипа й бяха с особено минало. Един искал да се бие на страната на Хитлер, други имаха родствени връзки с висши германски военачалници, трети имаха царски свещеници в рода си. Даже за Александър Фол бяха открили, че баща му Николай Фол бил шеф на царската цензура (следяла е изданията и книгите). Бащата на Фол е присъствал на митинги на легионерите. Но тя не се интересуваше от това, казваше: “Нали са честни българи и работят добре, какво ме интересуват Хитлер и Сталин.” По нейно настояване изгониха шефа на Шесто отделение - Първи отдел, Найден Петров, защото даде справка за Фол. И тя като се разсърди, отиде при баща си...

- Излиза, че всички, които са били във властта, са големи самотници?

- Живков беше най-големият самотник, той работеше и на 2 януари.

Едно интервю на Весела КОЦЕВА
« Последна редакция: Април 09, 2011, 12:50:20 от Hatshepsut »

*

Неактивен Sky

 • **
 • 140
 • +24/-32
 • Пол: Мъж
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #1 -: Декември 24, 2007, 17:27:37 »


Беше в началото на 1990 година, когато звездата на Меди Доганов - Ахмед Доган едва изгряваше. Един мой познат, много близък човек на Поли Пантев, ми даде въпросната снимка с молба да я преснимам с оглед на евентуална публикация. Преснимах я, изкарах няколко копия и ги занесох на човека. Той попита за негатива. Отговорих, че съм го изхвърлил.

Мина доста време. Снимката никъде не се появи из пресата. Само че негативът не беше унищожен и аз изкарах нови копия. Предложих ги на вестник "Български глас", издание на БНРП. Главната редакторка отказа публикация с обяснението, че снимката била порнографска. Предложих ги на вестник "Зора", на вестник "България". Навсякъде отказ. Най-накрая, през 1994 година ако не ме лъже паметта, снимката най-сетне бе публикувана в излизащия тогава независим вестник "Преди и сега". Публикацията съвпадна с някаква конференция на ДПС. Според турци, бивши политзатворници, членове на Движението, изданието било размахвано и "братята мюсюлмани" искали обяснения от своя водач. Водачът седял и мълчал като пън. Пак според бившите политзатворници преди снимката да бъде отпечатана във вестника, при Доган ходил представител на редакцията с предложение Сокола да я откупи. И получил неочаквания отговор: "Не плащам два пъти за едно и също". И така, снимката излезе и се случиха две неща. От следващия брой вестник "Преди и сега" беше спрян, а ръководството на Движението за привилегии и слободии започна да се изчиства от бивши политзатворници.

Десет години по-късно пуснах същата снимка във вестник "Съпротива", издание на Движение "Воини на Тангра". Вместо да привикат мен, привикали собственика на печатницата, където печатах вестника. Привикал го началникът (вече бивш) на РПУ - Ботевград полковник Михаил Михайлов. И както си му е реда, поискал този вестник повече да не се печата.

Ето, такива са фактите около снимката на Доган. Няма да налагам своето мнение, оставям на всеки да прецени сам.

http://thetruth.blog.bg/viewpost.php?id=146219
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 12:08:17 от Hatshepsut »

*

Неактивен SSK

 • **
 • 289
 • +214/-15
 • Пол: Мъж
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #2 -: Декември 24, 2007, 19:56:04 »
Тея жени нали не са от нашата кръв?
Трябва да покажем на Света,че не всички сме като тях.

*

Неактивен Пол Пот

 • *
 • 414
 • +73/-88
 • Пол: Мъж
 • бахмааму...
 • Зодия: Cancer Cancer
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #3 -: Декември 24, 2007, 20:04:30 »


Беше в началото на 1990 година, когато звездата на Меди Доганов - Ахмед Доган едва изгряваше. Един мой познат, много близък човек на Поли Пантев, ми даде въпросната снимка с молба да я преснимам с оглед на евентуална публикация. Преснимах я, изкарах няколко копия и ги занесох на човека. Той попита за негатива. Отговорих, че съм го изхвърлил .... още

Георги Жеков би нарекъл КОМУНИСТИЧЕСКИ всеки полов акт на МЕДИто  :-P а самия Меди - ЧЕРВЕН БАШИБОЗУК  :-P :-P :-P
« Последна редакция: Декември 24, 2007, 20:07:06 от Императора »

*

Неактивен Metoman_88

 • ***
 • 951
 • +193/-47
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Cancer Cancer
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #4 -: Декември 24, 2007, 21:43:02 »
Дано скоро да има тема "Ахмед Доган на бесликата"  >:(
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

*

Неактивен Ванадий

 • ****
 • 1548
 • +383/-18
 • Пол: Мъж
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #5 -: Декември 24, 2007, 22:03:06 »
Доно да има "Тялото на Ахмед Доган, намерено обезобразено, главата още не е открита"  :-P
« Последна редакция: Декември 24, 2007, 22:05:28 от Vanadis »

*

Неактивен Savchev

 • **
 • 92
 • +50/-1
 • Пол: Мъж
 • ETHER-Imploded
 • Зодия: Leo Leo
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #6 -: Декември 25, 2007, 12:11:24 »
Ако ние не я свършим тая работа надали ще излезе такава тема скоро....
BG UBER ALLES !

*

Неактивен Likvidatora

 • *
 • 46
 • +16/-0
 • Пол: Мъж
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #7 -: Декември 25, 2007, 23:14:54 »
Еми тази снимка ни показва истинската същност на "лидера" на ДПС.Вероятно това е част от харема му.И нека господ се смили над момичетата снимани на тази снимка.Не знам сигурно им е било платено прескъпо само да се снимат заедно със Сава не знам за другото как са им плащали-злато или платина?..може и титан :)

*

Неактивен Skarlet

 • ****
 • 1584
 • +407/-30
 • Пол: Жена
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #8 -: Декември 26, 2007, 11:09:27 »
http://www.vbox7.com/play:730325a2
Ахмед - Мъртвият терорист (с превод)
« Последна редакция: Март 07, 2014, 13:10:58 от Hatshepsut »

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #9 -: Януари 12, 2008, 09:51:53 »


Беше в началото на 1990 година, когато звездата на Меди Доганов - Ахмед Доган едва изгряваше. Един мой познат, много близък човек на Поли Пантев, ми даде въпросната снимка с молба да я преснимам с оглед на евентуална публикация. Преснимах я, изкарах няколко копия и ги занесох на човека. Той попита за негатива. Отговорих, че съм го изхвърлил .... още
има прилика със савата,но май не е той,аз предполагам че при голите мацки и той е гол,по катинарче само
« Последна редакция: Май 17, 2011, 11:29:50 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен stas

 • **
 • 197
 • +68/-31
 • Пол: Мъж
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #10 -: Януари 12, 2008, 09:58:05 »
Доно да има "Тялото на Ахмед Доган, намерено обезобразено, главата още не е открита"  :-P

А не ! Аз неискам да се "оттърве" токоз лесно ! Трябва да гние до живот в "панделата" !


.
"Вярвам, Господи, помогни на неверието ми!" (Марк. 9:24).

*

Неактивен MAGADAN

 • ***
 • 599
 • +101/-15
 • Пол: Мъж
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #11 -: Септември 05, 2008, 16:24:03 »

05 септември 2008 / News.dir.bg
Може да започне разследване срещу Ахмед Доган въз основа на данните, които лидерът на "Атака" Волен Сидеров внесе при директора на ДАНС Петко Сертов.
Това каза на пресконференция днес самият Сидеров, цитиран от БГНЕС.
По думите му те сочат за връзки на Ахмед Доган с турската мафия, с ислямски фундаменталистки и терористични организации като "Сиви вълци" и "Мюсюлмански братя" и други. Сидеров смята, че отдавна у нас е започнал плана им за разцепване на православието чрез ислямизирането на територии на Балканите, където Кърджали е един от основните точки на плана, наречен „Ислямска дъга“. За това при наличието на недоказани доходи на различни политици ДАНС трябва да започне разследване, като например за имотите, които притежава Ахмед Доган и обкръжението му, яхтата, на която си почива скоро и други.
Лидерът на Атака каза, че събира информация за твърденията си от разочаровани от системата служители на МВР. Сидеров е сезирал ДАНС и за покровителство от страна на служител на агенцията на Емнис Оскан, син на Суди Оскан, който според него финансира ДПС. Името на служителя обаче ще бъде разкрито, когато приключи проверката, допълни Сидеров.

*

Неактивен Nordwave

 • *
 • 4411
 • +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #12 -: Ноември 05, 2008, 18:25:39 »
Автобиография на Ахмед Исмаилов Ахмедов

В интернет-пространството се появи автобиография на Ахмед Доган писана саморъчно на 16 април 1979 г, вече като агент на ДС подписана с псевдонима “Сергей”! С този текст падат някои въпросителни: дали е завършил средно и висше образование, дали в момента баща му (втори или роден) е в Дома за хора с дименции в село Опанец (Добричко)? Четете, той ви управлява в момента! За да знаете откъде е тръгнал: Роден съм на 29.03.1954 г. в с. Пчеларово, Толбухинско. Когато съм бил на 6 месеца, родителите ми се развеждат. Една година по-късно майка ми се омъжва за втори път. От втория си баща имам три сестри - най-голямата е с две години по-малка от мен, средната е родена през 1963 г., най малката - 1969 г.

До 8-годишна възраст израснах под грижите на баба и дядо - по майчина линия. През целия си живот дядо ми е бил овчар, член е на Партията от 1944 г., почина на 80-годишна възраст - 1971 г.

Почти цялото си време прекарах с дядо на полето - като често се случваше да го замествам. Баба ми беше домакиня - безпартийна, почина през 1963 г. През 1962 г. цялото ни десетчленно семейство се пресели в с. Дръндар (Варненски окръг). Като повод за това послужи женитбата на един от вуйчовците ми за една кадънка от с. Дръндар, а причината - че във въпросното село живеят само турци.

До IV-то отделение учих в местното училище - вече изцяло под грижите на майка ми и втория си баща. Тъй като в селото нямаше основно училище, прогимназиалния курс на обучение изкарах в съседното с. Николаевка. В учението бях винаги един от първите - исках всичко да знам, мой кумир беше Ломоносов. Но поради буйния си темперамент и недоброто възпитание имах лошо поведение. Обичах да предизвиквам учителите си и имах склонност към побоища. Твърде рано започнах да се увличам и от момичета. През този период се увлякох и от литературата за разузнаването. Под влиянието на някои книги често бягах от къщи и на автостоп се добирах до Варна, за да гледам филми на подобна тематика. Всичките ми приятели бяха от две до седем години по-големи от мен, които в много отношения имаха по-лошо възпитание - бяха склонни към кражби, побоища и изнудване.

След завършване на основното си образование (1969 г.) постъпих в Техникума по индустриална химия - гр. Варна, но преди да завърша първата учебна година, бях принуден да напусна училището, защото родителите ми - уж под формата на недоволствуване от мен, често ме оставяха без средства. От този момент реших сам да се справям с живота си. Записах се в СПТУ по стъкло в с. Белослав, Варненско, защото храната и спането се осигуряваха безвъзмездно. В края на 1970 г. ми попаднаха няколко книги за живота и дейността на Маркс и Енгелс, особено на Ленин. Само след 6-7 месеца успешно самостоятелно занимание с литература относно събитията от страна на техния живот, ми послужи като достатъчно емоционално основание да започна системно и последователно изучаване на марксизма-ленинизма и най-вече на философията. Но поради липсата на нужния абстрактно-понятиен апарат изчетох почти всички популярни изложения на Диалектикоматериалистическата философия - написани на български език. За да си набавя необходимите пари за купуване на книги - често ми се случваше да работя на частно. Единствената помощ през този период ми оказа преподавателят ми по рисуване, който ми търсеше подходящи книги от библиотеката или ги купуваше от книжарницата. За две години самостоятелни занимания бях убеден, че по нататъшният ми живот органически ще се свърже с теорията и практиката на марксизма.

За комсомолец съм приет през 1968 г. Същата година бях избран за секретар на ДБ на ДКМС. В СПТУ бях заместник-секретар на УК на училищната комсомолска организация, отговарях за идейно-възпитателната работа.

През 1971 г. ОК на ДКМС Ц гр. Варна, ме изпрати на Националната лагер-школа за комсомолски кадри. До 1973 г., като резултат от моята самостоятелна работа, бяха два обширни реферата: първият -Ц “Класовият дълг на съвременната българска младеж”; вторият - “Личността при социализма”. С тях имах за цел да участвам в републиканския политически конкурс - в рамките на средношколската младеж, но поради факта, че не бяха напечатани на машина - не ги приеха.

След завършването на средното си образование 5-6 месеца работих като арматурист и бетонджия в КЗ “Георги Димитров” - гр. Варна. Месец октомври 1973 г. влязох в казармата - Строителни войски, гр. Шумен. До третия месец бях комсомолски секретар на взвод, рота, впоследствие и на батальон. В казармата се специализирах като електротехник на строителни машини, особено на новите автоматични бетонови възли, за които изкарах специален курс в гр. Плевен. Сравнително добрите битови условия в казармата ме улесниха в самостоятелните ми занимания. Уволних се м. октомври 1975 г. Около 5 месеца работих като корабен бетонджия в КЗ “Георги Димитров”, а останалото време (до септември 1976 г.) като дефектоскопист към отдела за технически и качествен контрол на заварките (в същото предприятие). През 1976 г. кандидатствувах във ВУЗ. Две учебни години изкарах във ВПИ - гр. Шумен, специалност “Българска филология”. През 1978 г. се прехвърлих в СУ “Климент Охридски” - специалност “Философия”. Понастоящем съм II курс.

16.04.1979 г. http://bg.altermedia.info/?p=1866#more-1866
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 07:10:19 от Hatshepsut »

*

Неактивен Индивидуалист

 • *
 • 2825
 • +395/-89
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #13 -: Януари 20, 2009, 10:40:40 »
Доган: По природа съм кyрвар

http://afera.bg/siujeti/4002.html
« Последна редакция: Март 15, 2013, 20:49:00 от Hatshepsut »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

*

Неактивен Мамарчев

 • ***
 • 593
 • +132/-15
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Taurus Taurus
Re: Истината за Ахмед Доган
« Отговор #14 -: Януари 20, 2009, 11:39:37 »
По-скоро е к..ва на шефовете край Босфора!
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

 

Истината за Георги Първанов

Започната от Nordwave

Отговора: 40
Прегледи: 4314
Последна публикация Март 17, 2011, 11:51:23
от Veronika
Powered by EzPortal