Анкета

Какво е мнението ви по въпроса за смесените бракове на българи/ки с чужденци?

ЗА съм, защото любовта не пита, а нахлува
8 (23.5%)
ДА, защото чужденците са по-богати от българите
0 (0%)
Нямам мнение
2 (5.9%)
НЕ, защото децата от такива връзки не са пълноценни българи/ки
24 (70.6%)

Общ брой гласове: 31

Смесени бракове

 • 208 Отговора
 • 61035 Прегледи

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Wulko88

 • **
 • 276
 • +97/-39
 • Пол: Мъж
 • ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
Re: Смесени бракове
« Отговор #15 -: Март 10, 2009, 23:32:14 »
ако според тебе се бехме смесили с крайно различни народи, какво щеше да стане, и всъщност смесицата не е ли била вътрешна- смисъл били сме смесени с близки по кръв народи
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

*

Неактивен bulgarian085

 • **
 • 287
 • +76/-32
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Libra Libra
Re: Смесени бракове
« Отговор #16 -: Март 10, 2009, 23:38:59 »
Сосипаторе, досега мислех, че държиш на традициите и на консерватизма, но след това което каза, съм възмутен. Значи за 1300 години требваше да сме уроди ???

Между другото така, българите сме едни от най-смесените генетично народи. Това ни дава известно преимущество над другите. Ти знаеш ли  от къде са минали почти всички преселения на народите от запад на изток и обратно? И ако вземеш само да броиш тази територия част от кои все държави е била, направо ще ти се вдигне косата на главата. Смесването на гените е най-доброто нещо за един народ. Така се постига оптимума от генетичното разнообразие. Изолираните народи винаги са със средно накъм низко качество.
Така или иначе генетиката нема нищо общо с нацията. Народността се определя най-първо от верата, и от езика. После е обща родова памет, история на държавност, обичаи, и т.н.
Никаква генетика тука нема. Верата и езика са нещата които определят един народ.


Шибан гъркофил за разлика от южните ни съседи в расово отношение сме еднороден народ.
Мисля, че тая крила фраза "Който е минал си е пуснал семето' важи в пълна сила за негроидните елини.


За съжаление от много време насам у нас е разпространена лъжата,че българите сме народ от мелези,някаква неестествена сбирщина от различни народи и едва ли не всеки ,който е минал от тук си е оставил семето. Всъщност нещата въобще не стоят така. В расово отношение българите сме по-еднородни от повечето европейски народи

При българите днес преобладава понтийският расов тип. 60% от българите принадлежат към тази раса. Понтийската раса е била преобладаваща при Салтово-Маяцката археологическа култура свързвана с “прабългарите”. Тази раса днес се среща с най-голям процент и сред така наречените “татари” в Русия в ,чийто етногенезис голямо значение имат волжките българи.На мястото на днешната автономна република Татарстан се е намирала сърцевината на Волжка България. Така,че по-голямата част от днешните българи носят кръвта на Аспаруховите българи,а не както се смяташе до скоро,че днешните българи са наследници главно на славяните.Друг народ,който е изиграл съществена роля в етногенезиса на българите са траките ,които се формират като етнос към средата на 2-то хилядолетия пр.Хр.

Около 30% от българите принадлежат към расовите типове характерни за траките.

Това са:

1.Средиземноморски расови типове различни от понтийския срещащи се главно в Южна България.

2.Алпийският расов тип,който се среща в Северозападна България хората от тази раса са се появили тук през Горният палеолит( 40 – 13 хил.г.пр.Хр.)(съвсем минимална част от хората от този расов тип е възможно да са наследници на келтите,но не е сигурно).

3.Динарският расов тип,който също се среща в Северозападна България.Хората от тази раса са дошли по нашите през 4 хил.пр.Хр.При останалите 10% от българите се срещат различни расови типове Ето някой от тях:

1.Нордически расов тип – българите принадлежащи към този тип са основно наследници на славяните. Но същото така този расов тип е характерен и за готи,келти, кумани и част от траките.

2.Туранид – среща се в Добруджа,хората от този расов тип явно са смес между монголци и българи,малка част от тях може да са наследници на печенеги или на някой друг турчин,но в по-голямата си част хората от тази раса са наследници на монголците.

3.Памиро-ферганска раса(памирид по Ярко) – също се среща в Добруджа. Според фон Ейкщад се явяват по-европеиден туранид. Следователно тази раса е смес между българи и монголци като преобладава българския(европеидния) елемент. Тази раса се е срещала в малки количества вероятно и при “прабългарите”.От написаното до тук може да си направим следните изводи:

1. Няма “прабългари”! Расовата основа на днешните българи е същата,като на древните българи(“прабългари”). Тоест днешните българи, сме идентични с българите на Аспарух .

2. Българите сме наследници най-вече на древните българи ,по-малко на траките и най-малко на славяните.

3. Над 95% от българите сме чисти европеиди.

4. В древноста българите сме били голям народ,който е асимилирал други народи,а не обратното.

5. И НАЙ - ВАЖНОТО БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЕДИН НАРОД С ЕДНА КРЪВ И ОБЩ ПРОИЗХОД ,А НЕ СБИРЩИНА ОТ ПЛЕМЕНА И НАРОДИ!!!Ето и накратко изложени расовите типове срещащи се при българите и от кой народ идват:

60% понтийски расов тип характерен за древните българи

30% динарски,алпийски и средиземноморски расови типове различни от понтийския – траки

10% други

Източници:

1. Петър Славейков и Румен Янков – География на населението и селищата в света

2. Димитър Попов - Тракология

3. Angus Konstam – Historical Atlas of Celtic World

4.Людмил Лазаров – Славянофилството вестник Про и Анти Година 17, брой 13
5 .Карлтон Кун – Славяне

6. Racial Composition in European countries and Outline of Human Racial Classification
7. “Из Неизменният антропологичен облик на българите”

8. Антропологический облик татар

*

Неактивен Балкани

 • ****
 • 1105
 • +470/-62
 • Пол: Жена
Re: Смесени бракове
« Отговор #17 -: Март 11, 2009, 12:35:39 »

Между другото така, българите сме едни от най-смесените генетично народи. Това ни дава известно преимущество над другите. Ти знаеш ли  от къде са минали почти всички преселения на народите от запад на изток и обратно? И ако вземеш само да броиш тази територия част от кои все държави е била, направо ще ти се вдигне косата на главата. Смесването на гените е най-доброто нещо за един народ. Така се постига оптимума от генетичното разнообразие. Изолираните народи винаги са със средно накъм низко качество.
Май и в БЮРМ и в Р.България в училище се учат еднакви идиотщини все пак :kill:


Така или иначе генетиката нема нищо общо с нацията. Народността се определя най-първо от верата, и от езика. После е обща родова памет, история на държавност, обичаи, и т.н. Никаква генетика тука нема. Верата и езика са нещата които определят един народ.
Ти си тотален предател и родоотстъпник :stupid:
Имам чувството, че си некой българо-сърбо-гръцки мелез, който не може да си намери мястото, колкото и да опитва.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

*

Неактивен Р.Н.Б.

 • **
 • 63
 • +23/-4
 • Пол: Мъж
Re: Смесени бракове
« Отговор #18 -: Март 11, 2009, 13:34:30 »
Сосипаторе, досега мислех, че държиш на традициите и на консерватизма, но след това което каза, съм възмутен. Значи за 1300 години требваше да сме уроди ???

Между другото така, българите сме едни от най-смесените генетично народи
Долна лъжа! Ето това е една от причините за ниско национално самочувствие у обикновения българин.
Не сме мелези, не сме генетично смесени, не сме славяни. Доказано е, че сме сред най-чистите генетично европейски народи! Има си антропологически проучвания, изследвания и анализи, които първо трябва да прочетеш!

*

Неактивен logx

 • ***
 • 942
 • +194/-28
 • Пол: Мъж
 • Обичайте Родината си!
  • Български националисти
Re: Смесени бракове
« Отговор #19 -: Март 11, 2009, 19:47:53 »
Провокатори колко' щеш...
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4644
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Re: Смесени бракове
« Отговор #20 -: Март 11, 2009, 19:56:45 »
Всяка година около 3 000 българки застават пред олтара с чужденец, докато мъжете ни са сключили брак с 1 000 чужденки, съобщиха от Националния статистически институт. Жените в България са с 240 000 повече от мъжете и за момента на 100 мъже се падат по 107 дами. С прогресивно нарастващия брой на браковете, които българките сключват с чужденци обаче, това съотношение може да промени в близко бъдеще. Една от причините да изберат чужденец за брак е, че в тук жените ни получават по-ниски заплати от мъжете, като същевременно отделят два пъти повече време от тях в грижи за децата и дома. Затова различите условия на живот в чужбина изиграват съществена роля в избора на бъдещия съпруг. http://plovdivmedia.com/7592.html
Нормално всеки гледа да се спасява. България няма шансове да оцелее с толкова луди и извратени хора. Дори и националистите ни са такива.

*

Неактивен Сосипатор

 • ***
 • 808
 • +2/-6
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Re: Смесени бракове
« Отговор #21 -: Март 11, 2009, 20:00:59 »
Доказано е, че сме сред най-чистите генетично европейски народи! Има си антропологически проучвания, изследвания и анализи, които първо трябва да прочетеш!

Дай линк като е доказано. От кога дрънкат из форумите за тия изследвания, а никой не ги е виждал. По едно време Пламен багеристо изкарваше че изследванията на Иво Кременски от Майчин Дом показвали колко генетично чиста нация били българите, а то какво се оказа? Тъкмо обратното. Иво Кременски доказа че български ген всъщност нема.

Айде четете малко по въпроса.

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3461&sectionid=5&id=0001201

И нема да е лошо малко да поизчистите от нацисто-комплексарски идеи пуберските ви мозъчета.

Колкото е по-чист генетично един народ, толкова е по-слаб и по-уродлив.
Колкото по-разнороден генетичен материал има, толкова е по-добре.

С други думи, колкото повече, толкова повече. И колкото и да се напъвате, между предците ви има и мангали, и такива с дръпнати очички, и турци (и то бая) и какви ли още не.
Сосипатор Пиров.

*

Неактивен Мишок

 • *
 • 4644
 • +23/-34
 • Пол: Мъж
Re: Смесени бракове
« Отговор #22 -: Март 11, 2009, 20:03:33 »
Доказано е, че сме сред най-чистите генетично европейски народи! Има си антропологически проучвания, изследвания и анализи, които първо трябва да прочетеш!

Дай линк като е доказано. От кога дрънкат из форумите за тия изследвания, а никой не ги е виждал. По едно време Пламен багеристо изкарваше че изследванията на Иво Кременски от Майчин Дом показвали колко генетично чиста нация били българите, а то какво се оказа? Тъкмо обратното. Иво Кременски доказа че български ген всъщност нема.

Айде четете малко по въпроса.

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3461&sectionid=5&id=0001201

И нема да е лошо малко да поизчистите от нацисто-комплексарски идеи пуберските ви мозъчета.

Колкото е по-чист генетично един народ, толкова е по-слаб и по-уродлив.
Колкото по-разнороден генетичен материал има, толкова е по-добре.

С други думи, колкото повече, толкова повече. И колкото и да се напъвате, между предците ви има и мангали, и такива с дръпнати очички, и турци (и то бая) и какви ли още не.
Съмнявам се сред предците им да има мангали и много турци. Доста гадно ги ебаваш.

*

Неактивен bulgarian085

 • **
 • 287
 • +76/-32
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Libra Libra
Re: Смесени бракове
« Отговор #23 -: Март 11, 2009, 20:29:45 »
Доказано е, че сме сред най-чистите генетично европейски народи! Има си антропологически проучвания, изследвания и анализи, които първо трябва да прочетеш!

Дай линк като е доказано. От кога дрънкат из форумите за тия изследвания, а никой не ги е виждал. По едно време Пламен багеристо изкарваше че изследванията на Иво Кременски от Майчин Дом показвали колко генетично чиста нация били българите, а то какво се оказа? Тъкмо обратното. Иво Кременски доказа че български ген всъщност нема.

Айде четете малко по въпроса.

http://www.segabg.com/online/new/
articlenew.asp?issueid=3461&sectionid=5&id=0001201

И нема да е лошо малко да поизчистите от нацисто-комплексарски идеи пуберските ви мозъчета.

Колкото е по-чист генетично един народ, толкова е по-слаб и по-уродлив.
Колкото по-разнороден генетичен материал има, толкова е по-добре.

С други думи, колкото повече, толкова повече. И колкото и да се напъвате, между предците ви има и мангали, и такива с дръпнати очички, и турци (и то бая) и какви ли още не.

Човек ти нямаш скрупули. Прочел си някое комунистическо книжле и тръбиш, че българите сме народ от мелези.
Поне имаи малко уважание към предците.
По-долу ти дадох изчерпателен отгвор и подходяща литература.

*

Неактивен Сосипатор

 • ***
 • 808
 • +2/-6
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Re: Смесени бракове
« Отговор #24 -: Март 11, 2009, 20:40:58 »

Човек ти нямаш скрупули. Прочел си някое комунистическо книжле и тръбиш, че българите сме народ от мелези.
Всички народи в Европа (с изключение на Баските, племето Сами в Скандинавия и некакви други маргиналци) са народи от мелези. Е сега зависи какво подразбираш и под "мелези". И това е добре, защото в противен случай щеха да са изроди. Биологията и генетиката са доста ясни науки, и казват че колкото по-разнородни гени, толкова по-здрави и умни хора излизат. Колкото по-еднородни са гените, толкова са по-рецесивни.
Етнологията пък е друга наука, като е част и от антропологията и от социологията. Тя пък казва че генетиката нема нищо общо с народа.
Народа го определя всичко, само не и генетиката.
Сосипатор Пиров.

*

Неактивен bulgarian085

 • **
 • 287
 • +76/-32
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Libra Libra
Re: Смесени бракове
« Отговор #25 -: Март 11, 2009, 20:43:45 »

Човек ти нямаш скрупули. Прочел си някое комунистическо книжле и тръбиш, че българите сме народ от мелези.
Всички народи в Европа (с изключение на Баските, племето Сами в Скандинавия и некакви други маргиналци) са народи от мелези. Е сега зависи какво подразбираш и под "мелези". И това е добре, защото в противен случай щеха да са изроди. Биологията и генетиката са доста ясни науки, и казват че колкото по-разнородни гени, толкова по-здрави и умни хора излизат. Колкото по-еднородни са гените, толкова са по-рецесивни.
Етнологията пък е друга наука, като е част и от антропологията и от социологията. Тя пък казва че генетиката нема нищо общо с народа.
Народа го определя всичко, само не и генетиката.

Ти да не живееш в смесен район?
Просто ако се разходиш по улиците, би констатирал, че българите сме еднороден народ, не е нужно да си антрополог.
Начина ти на мислене е присъщ единствено за комунягите  ;D
Изглежда си на принципа "Повтори една лъжа 100 пъти и тя ще стане истина"
« Последна редакция: Март 11, 2009, 20:46:20 от bulgarian085 »

*

Неактивен Сосипатор

 • ***
 • 808
 • +2/-6
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Re: Смесени бракове
« Отговор #26 -: Март 11, 2009, 20:45:39 »

Човек ти нямаш скрупули. Прочел си някое комунистическо книжле и тръбиш, че българите сме народ от мелези.
Всички народи в Европа (с изключение на Баските, племето Сами в Скандинавия и некакви други маргиналци) са народи от мелези. Е сега зависи какво подразбираш и под "мелези". И това е добре, защото в противен случай щеха да са изроди. Биологията и генетиката са доста ясни науки, и казват че колкото по-разнородни гени, толкова по-здрави и умни хора излизат. Колкото по-еднородни са гените, толкова са по-рецесивни.
Етнологията пък е друга наука, като е част и от антропологията и от социологията. Тя пък казва че генетиката нема нищо общо с народа.
Народа го определя всичко, само не и генетиката.

Начина ти на мислене е присъщ единствено за комунягите  ;D
Изглежда си на принципа "Повтори една лъжа 100 пъти и тя ще стане истина"


Комунистите твърдят точно обратното на това което казвам аз.
Сосипатор Пиров.

*

Неактивен Балкани

 • ****
 • 1105
 • +470/-62
 • Пол: Жена
Re: Смесени бракове
« Отговор #27 -: Март 11, 2009, 22:27:27 »
Точно комунистите създадоха теорията, че българите сме състав от 152 (май толкова бяха) народа.
Ако обичаш не цитирай Стандарт като надежден източник - смешно е. В Блясък да го пише ще е по-достоверно сигурно.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

*

Неактивен Сосипатор

 • ***
 • 808
 • +2/-6
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Re: Смесени бракове
« Отговор #28 -: Март 11, 2009, 22:45:30 »
Добре, намерете антропологична карта на Балканите и Европа, и вижте за какво става дума. Сега излиза че през средния век всеко племе дисциплинирано си е взимало жени само от техното си племе, който е минавал тука се е въздържал от секс, турците не са изчукали нито една единствена българка през целите 5 века, власите строго са държали да се женят само между власи, предците на бежанците от Егейска Македония най-строго са се пазили да не се смесват с гърци, тези пък гърци дето сме ги напъдили от Тракия тука изобщо не са се смесвали с нас, циганите въпреки че сега се смесват, това явление е от преди има-нема 20 години нищо че са тук от стотици години, галите през ранния среден век са били най-примерните "минувачи" от тука, аварите, хуните, сарматите, словените, антите, готите, разни "братушки" дето сме имали на ти го - дай ми го, разни татари, черкези, монголи, че и вносните виетнамци от Татово време, всичките те не са имали никакви сексуални контакти с българите. Кръстоносците разбира се, са били педераси, и не са чукали нищо по тия земи. Евреи разбира се не е ни имало, За Арменци пък и да не говорим, те не са и стъпвали тука. Половината фамилии в "Татар Пазарджик" свършват на -ЯН просто ей така. През "присъствието" турците не са докарвали хич тука разни араби от северна Африка от Сирия и от не знам си къде, и българския народ както мистично се е "пръкнал" кацайки от вселената с кораба, така и си е останал генетично чист. Никакви траки,  никакви даки, никакви славяни, никакви пра-българи, никакви сармати, никакви хуни, никакви авари, никакви кумани, никакви илири, никакви печенеги, никакви татари, никакви франки, никакви готи, никакви гали, никакви турци, никакви цигани, никакви руси, никакви германи, никакви угро-фински издрисъци, никакви гърци, никакви евреи, никакви арменци, никакви араби не са участвали макар и с един сперматозоид в генофонда на българите.

Е те тва е бате. Да се чуди човек. На кръстовището да стоиш векове наред, и с никой да се не смесиш ебаси мамата.
Сосипатор Пиров.

*

Неактивен Балкани

 • ****
 • 1105
 • +470/-62
 • Пол: Жена
Re: Смесени бракове
« Отговор #29 -: Март 12, 2009, 14:42:31 »
Никой не е казвал че е нямало каквото и да било смесване. имало е за съжаление и като резултат виждаме `българи` с изчанчени мелезки физиономии - гени, проявили се след поколения. Но едно време са били единици тези случаи на смесване, а не като сега - модерно. Българите винаги са били резервирани към чужденци и винаги са ги смятали за зло. Моят 6 пъти пра-дядо е убил жена си защото е била бременна от турчин, макар и да се е случило против волята й. Била е омърсена, не просто е носила турско копеле в утробата си. Разказите за самоубили се девойки по същата причина са безброй. Циганите в обичаите ни са представени като носители на злото, а гърците и власите са представени като измамници и зли хора.
Българският народ е на 70-80% представител на един расов тип - понтид. Проучи характеристиките на този расов тип и ще забележиш, когато се разхождаш по улиците, че повечето хора около теб са точно такива. Останалите 20-30% са представители на нордид, горид, динарид, балтид и други...като хората с не-европеидни белези са 1-2%, не повече.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

 

Powered by EzPortal